Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Haatzaai imam eist 55k van Wilders

Iek lach mij suf in dit landKijk eens aan. Het begint erop te lijken dat de Syrische haatzaaibaard Sheik Fawaz eindelijk begint te integreren. De imam van de Haagse As-Soennah moskee arriveerde in 1992 in Nederland nadat hij wegens opruiende teksten Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten was uitgezet. Op kankâh Van Gogh, kankâh Hirsi Ali, kankâh Aboutaleb, kankâh ongelovigen, kankâh homo’s en kankâh Wilders na is hij na 16 (ZESTIEN) jaar echter nog altijd de Nederlandse taal niet machtig. En dat leidde in het verleden tot de nodige kritiek. Kritiek, die Fawaz zich schijnbaar heeft aangetrokken, want meneer is aan het integreren geslagen. Nee, de Nederlandse taal is nog altijd niet zijn sterkste punt, maar hij begint inmiddels aardig te leren hoe hij zijn hand op kan houden zonder er ook maar een poot voor uit te steken. Zo eist Fawaz 55.000 euri van Geert Wilders omdat hij in de film Fitna onterecht in verband zou zijn gebracht met extremisme en terrorisme. Ook voelt hij zich aangetast in zijn goede naam en eer, dus ook qua humor begint meneer het te leren. Nu nog even leren hoe je in normaal Nederlands een patatje oorlog bestelt en we verlengen je paspoort...

Reaguursels

Inloggen

Dat vet varken heeft lef zeg!!
Hij mag van geluk spreken dat hij allang het land niet uitgedonderd is, en die haatkeet van hem allang niet met het maaiveld gelijk gebulldozerd is.

feuerfrei | 14-07-08 | 20:10

Ga man, ga weg, je doet pijn aan mijn ogen. Je bent een grote dikke stinkende drol die geen enkel nut heeft zelfs niet voor mest op de akker. Want val je daar op de grond dan is die plek meteen verpest en brengt in eeuwigheid geen vrucht meer voort. Wie ik bedoel? U mag 2 x raden!

ikke77 | 14-07-08 | 19:39

Ga eens even heeeeeel snel dood!!!!! en met jou 55K eveneens gestoorde Haatbaarden.!!!!!

Zeurzak | 14-07-08 | 16:09

Gevaarlijke imbeciel is deze man....

Schapie2007 | 14-07-08 | 15:48

deze sprekende kut moet gewoon opgeruimd worden,als we ons een beetje in de historie verdiepen,kan het bijna niet anders,dan dat fawaz een bin laden spion is.als deze baardaap doorgaat met zijn belachelijke poging tot zakkenvullen,weet ik wel een adresje voor wilders,waar hij veel goedkoper mee uit is en wij zijn van fawaz verlost.bovendien kan hij hem niet meer omhoog krijgen,dus heeft hij weinig plezier van die zeventig maagden.

jobo51 | 14-07-08 | 15:46

Ja.. iedereen mag van mij roepen war ie wil, maar het is natuurlijk wel raar dat ie enkele moslim landen bij uitstek uitgeknikkerd wordt en dat wij deze snuiter moeten opvangen. Ik zou zeggen ga lekker is een moslim land wonen daar van die moslim dingetjes roepen, kijk daar vinden ze dat leuk. Hier in Nederland mag je ook veel roepen maar dan wel graag in het Nederlands, het is dus erg storend dat deze haatbaard wel een boel loopt te klagen en te zeuren, maar zelf vervolgens te lui is om de taal machtig te worden. Beetje raar ook dat het juist weer een jurk is die loopt te ouwejanzeikhoerenstralen, dan zou ik zeggen eerst werk zoeken en aanpassen en dan.... maar niet eerder.

Zeiker | 14-07-08 | 11:14

Is er niet ergens een lekker gesubsidieerde linkschmensenclubje die gezellie met deze haatzaaibaard een koppie Rooibos kan gaan drinken ?

Grijskijkert | 14-07-08 | 09:43

Blijft apart volk.. Bijna iedereen was die film al vergeten en imaampje hier brengt het weer flink in de publiciteit.. Vraag me echt af of deze "mensen" weleens nadenken.. Maar goed het doet mij geen pijn(ben wel verontwaardigd),net zoals die film de moslimmannen geen pijn zouden moeten doen(en wel erover veronwaardigd over mogen zijn).. Helaas schijnt dit in de praktijk niet zo te werken en blijf van mening dat onze culturen niet samengaan.. Keer op keer wordt dit bewijs geleverd door de baardman- en vrouwen zelf.. Bovendien als zo'n gast niet gedwongen wordt om onze taal te leren en dit land en bevolking te waarderen zal die dat ook nooit doen.. Op dit moment een discussie zonder einde maar de linkse mensen worden steeds schaarser dus blijf de hoop houden dat we een keer wat strenger optreden tegen mensen die onze samenleving vervuilen!!

Spikkel | 14-07-08 | 09:28

Al woonde hij hier al 100 jaar... uitzette stelletje angsthaze !

Berno | 14-07-08 | 08:24

Enige dat ik kan zeggen is Gregorius...

EPluribusUnum | 14-07-08 | 04:31

@Kudtkip
Balkenende en zijn gesprekspartners binnen de Islamitische gemeenschap (Ramadan, Cheppi, Farsi etc) willen in mijn hoofd kruipen om mij van mijn ' verkeerde' denkbeelden te overtuigen. En aangezien dat (gek genoeg) niet lukt, moet het wel aan mij liggen en mag er dus aan mijn vrijheid worden geknaagd. Ik geloof niet dat Fawaz de hoop heeft om mij te bekeren. Een hek eromheen en duidelijke afspraken maken wat er gebeuren moet als hij en ik elkaars pad kruisen, lijkt me geen onoverkomenlijke onderhandelingen. Een dialoog met mensen die niet bereid zijn om de gelijkwaardigheid c.q. superioriteit van mijn gedachtegoed te accepteren (ik wens hen toe wat ik mezelf toewens, een leven zonder zelfopgelegde hel, zij wensen mij hun "verlossing" toe opdat ik niet in hun hel beland) is onbegonnen werk. Bovendien zie ik nu als van SP t/m CU de roep om een harde aanpak van lieden als Fawaz, alsof daar werkelijk iets door veranderd. Misschien strijkt het zelfs de laatste plooien voor het grote experiment van de islamsitisch-joods-chrsitelijke cultuur plat, weg met die spelbreker.
Maar nadenken over hoe je een discussie aanzwengelt, ja daar ben ik wel mee bezig. Vorm, tijdstip en inhoud nog nader te bezien.

sjaakdeslinksesul | 14-07-08 | 04:05

naar mijn mening mogen ze deze schoft gewoon het land uittrappen.
Iemand die na die tijd nog steeds geen woord nederlands spreekt puur uit de standaard luiheid die veel van zijn soort wel heeft geerft, is in mijn ogen niet het nederlands staatburgerschap waard.

Het wordt tijd dat het nederlandschap weer iets wordt om trots op te kunnen zijn, iets wat verdiend moet worden als je als allochtoon hiernaartoe komt.
Het kan me ook niet schelen of mensen dit nou weer "extreem Rechts" vinden, dat zal me echt aan mn achterwerk oxideren.. maar ik ben het gewoon Zat.
En ja, dit uit ik in het echte leven ook en tot nu toe nog noooooit problemen gehad met anderen!

hrothgar | 14-07-08 | 01:10

(00:06) Sjaak (idioot), wat roep je nou?!?

"Misschien moeten wij maar eens aan tafel gaan zitten met de Fawazzen van deze wereld, omdat we schijnbaar gelijke belangen hebben."

De Fawazzen en Balkies van deze wereld delen belangen, ja.
En wel religieuze belangen waarmee WIJ als anderslevenden (maar hier opgegroeide en daarmee vrije denkers) grote moeite hebben.

Halt aan de claimcultuur gebaseerd op geloof!

Kudtkip | 14-07-08 | 00:59

Geen idee. Tegen zoveel onnozelheid, arrogantie en zelfoverschatting bij onze MP is geen kruid gewassen. En als je wat zegt wordft het steevbast ontkend, zie de oekazes van EHB.
Dhimmitude is blijkbaar geen kwestie van lafheid, maar van de arrogante opvatting dat je een ander op den duur van je eigen christelijke danwel sociaal-democratische gelijk kunt overtuigen. En JPB, Cohen en Vogelaar zijn zo overtuigd van hun eigen gelijk, dat ze zich niet kunnen voorstellen dat iemand het niet met ze eens is en nooit met ze eens zal worden. Dan ben je dus blij met een dooie mus (het onderschrijven van jouw ideeen voor zover ze niet in tegenspraak zijn met de Islam), ben je bereid wat water in de wijn (liefst andermans wijn natuurlijk) te doen omdat je denkt dat nodig is om de ander over de treep te trekken, en geloof je dat een geloof dat al 1400 jaar bestaat dankzij jouw inspanningen en je meeheulende halfbakken moslimvriendjes hervormd zal worden.
Misschien moeten wij maar eens aan tafel gaan zitten met de Fawazzen van deze wereld, omdat we schijnbaar gelijke belangen hebben. Hij moet ons niet, wij hem niet, en wij weten dat van elkaar, dus dat maakt een oplossing vrij eenvoudig. JP daarentegen vertelt mij dat hij van mij houdt en ik ook van hem, alleen schijn ik het nog niet te weten...

sjaakdeslinksesul | 14-07-08 | 00:06

Sjaak, alles allemaal wel.
Dit topic gaat over de claimende haatimam met wel meer dan 12 volgelingen (eerste betaling van 20K voor middernacht).

Laat niet onverlet dat onze MP verdacht (en vast onwetend) lobbyT bij zijn geloofsvijand.
Voor "thuis":
al-yaqeen.com/nieuw/

Zeg maar eens, hoe te protesteren tegen de bewegingen van onze MP...

Kudtkip | 13-07-08 | 23:21

De absolute waarheid die niet in deKoran staat is dat het geloof van de mannelijke Moslim in hoofdzaak is gebaseerd op heet verlangen naar het vrouwelijk geslachtsorgaan. De zelfmoordenaars die zich tot poulet opblazen met mede nemen in de dood van onschuldigen zullen raar op hun neus kijken in het paradijs. Inderdaad staan daar72 maagden tot hun beschikking want Allah houdt Zich aan Zijn woord Maar daar Hij ook rechtvaardig is en moordenaars straft voor hun wellustige verlangens ten koste van onschuldigen, zullen zij daar hun penis missen zodat ze geen donder met die maagden kunnen beginnen. Allah heeft ook humor! Mohammed Atta, die aardige knul die met 19 mede zotten deTwin Torens invloge kan daarover meepraten. Hij zit sinds 11-9-2002 daar. Niet onthand maar ontmand. Zij waren ook een beetje dom! Want het feit dat de Mullah's en
Imams die hun dat lekkers in een eeuwig verblijf in dat superbordeel beloofden, toonden geen enkele haast het goede voorbeeld te geven. Dad hun tot nadenken moeten stemmen. Jammer. Foutje!

ikke77 | 13-07-08 | 23:14

Wat cojones zegt. Maak je met zijn allen maar druk over deze ongevaarlijke mafketel met welgeteld twaalf volgelingen. En sluit je ogen maar voor de MP van dit land, die zijn standpunten over de vrijheid van meningsuiting uiteen zet tov de minister van een Islamitische dictatuur, die een wel op democratische wijze gekozen Nederlandse volksvertegenwoordiger wil gaan vervolgen om het gebruik maken van dit recht. Om vervolgens geen uitleg te geven aan het volk wat hij nu exact met deze apparatsjnik besproken is. Wellicht hoe je lastige burgers het zwijgen kunt opleggen?

sjaakdeslinksesul | 13-07-08 | 22:46

Hij is zeker ook een onschuldige rapper die zich voor de grap even verkleed had als imam..... of heeft hij nog een beter excuus?

OneandOnly | 13-07-08 | 22:29

Fuck you Mabro!
en wat de baart betreft : touw,hoge boom, schop onder z'n hol!

krokostil | 13-07-08 | 21:44

(19:00) Ayaan Sorry - nick onwaardig.

(19:53) Mabro, bezin je nog maar eens op eerlijkheid.
Met je scheefgetrokken vergelijkingen.

Tot slot, ik ben geen Wilders adept, noch een liefhebber van Verdonk.
Slechts alert op (geestelijke) inbreuk van levensvrijheid.

Kudtkip | 13-07-08 | 20:13

Haatzaaiers die elkaar uit zouden kleden,leuker kunnen ze het niet maken, wel gemakkelijker. Aan de ene kant van de arena alle nazi's van de wildersachterban en aan de andere kant van de arena alle fundamentalistische moslims. Helaas zou het geen eerlijke strijd zijn daar de nazi's in een factor 100.000 van de fundamentalisten aanwezig zouden zijn. o.k. dan mogen die fundamentalistische moslims gebruik maken van bodyexplosieven om het alsnog enigszins eerlijk te laten verlopen..

Mabro | 13-07-08 | 19:53

Moet je die kop zien van kabouter imam plop.

Bike7711 | 13-07-08 | 19:42

wat een dikke varkenskop heeft deze [i]man

fleurtje | 13-07-08 | 19:26

-weggejorist-

Ayaan Sorry | 13-07-08 | 19:00

(18:10) Nadenkeniseenkunst, zo zijn we weer on topic.

Met deze aantekening: de rechter alhier dient niet creatief te vonnissen.
(Maar dat gebeurt wel, zo we parallel vernemen in deze draad).

De zaak waar het hier om gaat, is de (met cash af te kopen) imagoschade van Fawaz, door Fitna.
Gesteld door diens advocaat op een eerste betaling (uiterlijk vandaag over te maken bedrag) van 20 k door Wilders.
Anders volgt een dagvaarding.

De vraag is, hoe kan dit plaatshebben zónder rechtbank?

Kudtkip | 13-07-08 | 18:58

-edit chef zegt: offtopic -

fleurtje | 13-07-08 | 18:32

Een rechter die zichzelf respecteert leest hem eens flink de les en als hij er niks van begrijpt dan veroordeelt hij hem maar tot een inburgeringscursus waarbij hij in 3 maanden Nederlands leert op straffe van een dwangsom die kan oplopen tot 55.000 euro.Euro's zijn ineens niet haram ? En een niet islamitische rechtbank is wel nuttig als het kassa oplevert. Meneer de iman solliciteert naar een fatwa.

nadenkeniseenkunst | 13-07-08 | 18:10

Je hoeft niet in de boom te hangen om een eikel te zijn.

zoutwatercavia | 13-07-08 | 17:37

Geef hem maar 55.000 meppen

fleurtje | 13-07-08 | 17:11

uitzetten die kabouter tent.

css.... | 13-07-08 | 17:05

*Hoopt dat deze man snel sterft*

Femtex | 13-07-08 | 16:57

We betalen verdoeme al je hele leve (uitkering, soebsidies etc)... ga toch terug naar Saudie Arabie (oh nee, daar was je uitgetzet!!)...

Graftak | 13-07-08 | 16:20

Om het mag: Ik zou het niet erg vinden als er een Marburg vleermuis uit een Oegandese grot tegen deze baard aanvliegt.

Pieter Bas | 13-07-08 | 16:03

Jezus wat een LUL.

55 K ogels kan hij krijgen.

O sorry dat is een nekschot, ik meen het niet. Ik neem mijn woorden terug.

Hij kan 55 kaagden krijgen.

De Sjaaq | 13-07-08 | 15:58

(15:20) Buks, ik zou dit graag willen omdat de praktijk van deze imam niet gestoeld is op vrijheid van meningsuiting. Wel op vrijheid van godsdienst. En daarbinnen is de man omstreden vanwege uitlatingen die oproepen tot haat jegens (laat ik voor het gemak zeggen) anderslevenden. Daarom.

(15:18) Agent327, in dat rukkenstukkie heb ik geen dicsriminerende opmerking gevonden. Hooguit dezelfde verkrampte houding tov. van elke situatie die met seksualiteit te maken heeft.

(15:24) Piquant, maar wij krijgen van de AIVD weer geen inzage om eventueel een melding te doen bij het MDI.

*is toe aan iets grappigs nu*

Kudtkip | 13-07-08 | 15:36

@Buks | 13-07-08 | 15:20

Mee eens ! Maar ook aan vrije meningsuiting zit een grens en die begint waar de vrijheid van anderen eindigt.

piquant | 13-07-08 | 15:25

!@Kudtkip | 13-07-08 | 15:18

Doet de AIVD al.

piquant | 13-07-08 | 15:24

@Kudtkip | 13-07-08 | 15:06
Ik gaf frankrijk als voorbeeld omdat ik weet dat er harder wordt opgetreden tegen uitwassen , dan hier.(niet altijd mijn smaak overigens)
Mischien zijn er meer voorbeelden te noemen.
Frankrijk is met veel dingen achter gebleven, zeker met het betalingsverkeer.
Afwachtend zijn ze ook, maar dat is mede doordat ze chauvinistisch zijn en hun cultuur boven alles stellen.
Soms heeft dat ook voordelen dus.

piquant | 13-07-08 | 15:23

@Kudtkip | 13-07-08 | 15:18
Ja, dat is het proleem. We zullen af moeten gaan op internet uitlatingen in het NL van hem. Zoals b.v. dat rukken stukje. Die zijn tevens aantoonbaar en kan hij niet zeggen ik ben verkeerd ge interpreteerd.

Agent327 | 13-07-08 | 15:22

Waarom zou je dat willen Kudtkip.

Vrijheids van menings uiting geld voor iedereen.

Buks | 13-07-08 | 15:20

(15:11) Agent327, 'k breek me nu al de hele middag het hoofd over hoe er voor ons burgers inzicht te krijgen is in zijn preken.
Wie maakt opnames, waar zijn ze te horen (zien) en wie vertaalt?
Ik versta geen Arabisch.

Kudtkip | 13-07-08 | 15:18

@Kudtkip | 13-07-08 | 15:06
En discriminerende uitlating, haatzaai uilatingen direct melden (massaal) bij het MDI.

Agent327 | 13-07-08 | 15:11

(14:43) Piquant, het is stompzinnig om verwensingen te richting aan deze imam.
Ook al lucht het op.
Doeltreffender is het om verscherpt toezicht te houden op diens uitspraken, want daar geeft hij alle reden toe.

De Fransen hebben ergens de neiging een afwachtende houding aan te nemen als het gaat om verandering in grotere systemen (uit het blote hoofd is daar pinnen betrekkelijk laat ingevoerd), maar zodra er een sociale kwestie speelt, kunnen ze tijdig zeer ferm stelling nemen.
En een precedent scheppen wat tegelijk bruikbaar is voor landen met dezelfde problematiek.
In deze ook.

Kudtkip | 13-07-08 | 15:06

@ mezelf stik=stil

Borderliner4637 | 13-07-08 | 15:05

/OT:

Ik dacht eerst dat het een geintje was, maar het is idd overdovend stik van de kant van geenstijl betrffende Demmink,

Borderliner4637 | 13-07-08 | 15:03

Ach die vent is de Geert Wilder van de Moslims

Buks | 13-07-08 | 14:50

Arme Geertje moet weer dokken.

Aanhangers van Geert AUB help Geertje uit zijn financiele nood.

Buks | 13-07-08 | 14:48

@Kudtkip | 13-07-08 | 14:37

Ik zie je nergens schelden. Mijn opmerking was tegen reaguurders die niet anders doen dan schelden. Mag van mij, maar is imho niet constructief. Scuzzi aan jou.

Wij zijn het eens dat er meer mogelijkheden zijn om iemand dan berusten in een fout.
In Frankrijk wordt er (incidenteel), iemand uitgezet met frans paspoort.
Aangezien deze man , ongetwijfeld ook een syrisch paspoort heeft, is het uitzetten, bij aanhoudend ongewenst gedrag, mogelijk.

piquant | 13-07-08 | 14:43

Op FOK een aardig flimpje... erbij (als koekje).

Hij maakt ook wel een grappige vout...
Hij zegt (tegen het eind) dat de koran een [1!] van de beste boeken van de wereld is.
Daarom vind hij dat het beter is dan de bijbel of tora.

Ja, mijn boek is beter dan het jouwe en dus mag ik je MIJN wil opleggen !

Deze meneer is gek, lijdt aan godsdienstwaan en moet snel het land uit of anders opgesloten worden in een streng bewaakte, gesloten afdeling van een inrichting.

In Ru (Roeskimoeski) noemen ze dat de "gevangenis #1. voor gevaarlijke gekken"

Cinq-Marquis | 13-07-08 | 14:40

-weggejorist-

neuzoiets_dn_twidde | 13-07-08 | 14:40

(14:02) Piquant, waar zie je mij schelden op deze man?
Ik denk ook niet dat met het toebedeelde paspoort hij een definitief anker in dit land heeft gekregen.
Inderdaad, hoe zit het met die inburgeringscursus?
En worden zijn preken nog opgenomen en bekeken op lasterlijke inhoud?

Afijn, de schadeclaim die hij heeft ingediend is niet illegaal.
Hoezeer het ook ongeloof oproept...

Kudtkip | 13-07-08 | 14:37

@AIRVD | 13-07-08 | 14:33

is het niet zo dat het ook nog een gesubsideerde site betreft?
In dat geval kan de gever van subsidie ( lees overheid), regels stellen en superviseren.

Lijkt mij dan wel noodzakelijk als er dit soort middeleeuwse onzin wordt verkondigt.

piquant | 13-07-08 | 14:36

lol@Marokko forum:
A: Iedereen die masturbatie praktiseert, wordt blootgesteld aan de volgende ziekten: Lichamelijke inspanning en uitputting, beven, hartkloppingen, zwak gezichtsvermogen en geheugen, slecht functionerende spijsvertering en in de meeste gevallen longontsteking.

B: Seksuele effecten: Eén van de gevaarlijkte effecten is impotentie, wat tot afzien van het huwleik kan leiden en het haten van de andere sekse. Dit betekent, dat het huwelijk in zulke gevallen, de vrouw niet in staat zal stellen haar integriteit te bewaren en aldus kan het stel een scheiding willen of de vrouw kan haar bevrediging op onwettelijke manieren zoeken.

C: Psychologische en mentale effecten: Onder de gevaarlijke effecten zijn afleiding, vergeetachtigheid, besluiteloosheid, gereserveerheid, bedeesdheid en laksheid.

De sjari'ah-regelgeving:

A: Het wordt verboden door de sjari'ah want we hebben de woorden van Allah: "En degenen die hun kuisheid behoeden. Behalve voor hun voruwen of wat hun rechterhand bezit voor hen, zijn zij vrij van de schande. Maar iedereen die meer dan dat wil, zij zijn de overttreders." (QS Al-Moe'minoen 23:5-7)

Oftewel elke poging tot seksuele bevrediging anders dan door het huwelijk, d.w.z. door overspel, sodomie en masturbatie is verboden.

Hier is de hadiets volgens Ata die zei: "Ik hoorde van een vok dat, met hun handen zwanger verzameld zal worden. Dus ik denk dat zij diegenen zijn die masturbatie praktiseerden." "En ook zei Sa'ied Ibn Djoebayr: "Allah zal een volk dat lichtzinnig met hun geslachtsdelen is, kwellen."

B Het is alom bekend, dat wat tot schade leidt of verdoemenis veroorzaakt, vermeden meot worden, want het praktiseren ervan is verboden. Hier hebben wij opnieuw de uitspraak van de Profeet(saw):"Geen schade en geen wederkerig letsel." Daar mastrubatie fysiek, seksueel, psychologisch en mentaal schadelijke effecten heeft, is het verboden.
forums.marokko.nl/archive/index.php/t-...

AIRVD | 13-07-08 | 14:33

Moge Allah (rofl) aan deze salafistische tuinkabouter geven wat grootmeester Demmink aan kleine jongetjes geeft.

Borderliner4637 | 13-07-08 | 14:31

@Ed71886710 | 13-07-08 | 14:17
Ed, dat klopt - Ik trouwde pas op m'n dertigste en ik vind masturberen nog steeds lekkerder dan neuken. is ook zeer goed om prosaatkanker te voorkomen had ik begrepen. Dus: Doe nog maar een rukkie!

Wormen in Baarden | 13-07-08 | 14:25

(13:58) Koekje-dr-bij?, nee 'Salaam' niet gelezen, maar door je samenvatting weet ik wel genoeg.
"Heel bijzonder, en vreselijk onderschat door de politieke elite."
Precies!

Nog een detail uit die discussie.
"Er moet een begin van het leven, het universum zijn geweest, dat kan niet zomaar zijn ontstaan".
Of ik daar even antwoord op wilde geven. Oerknal dekte de lading niet (wordt overigens ook besproken in de koran), dus was het Allah.
Op mijn vraag wie Allah dan geschapen heeft als begin was het antwoord dat je die vraag niet mag stellen. Is oneerbiedig.

Het onwrikbare, de vragenloze onderwerping, maar ook het oordeel dat wie zich niet schikt naar deze overtuigingen en het leven dus eigenlijk op een verkeerde manier leidt (en daarop afgerekend wordt in de dood, zo niet bij leven...), daarin verschilt de islam met andere geloven.
Kan men zich voorstaan op vrede en lieve, goede bedoelingen; de toorn wanneer haar totale praktijk niet lijdzaam opgevolgd wordt, staat er tegelijk haaks op.
Wereldwijd bewezen en aangetoond.

Kudtkip | 13-07-08 | 14:23

@moe de loos | 13-07-08 | 14:20
Mijn geheugen liet me even in de steek. Ik wilde ebola!
Dank.

piquant | 13-07-08 | 14:22

@ piquant 14:10
Voor zover ik weet is bilharzia te genezen, dat is niet de bedoeling, ik denk meer aan marburgvirus of ebola!

moe de loos | 13-07-08 | 14:20

Volgens medici heeft het masturberen overigens ook schadelijke gevolgen voor de gezondheid, de sexuele en geestelijke toestand en wellicht houdt dit de persoon tegen om te trouwen aangezien deze een alternatieve wijze heeft gevonden om de sexuele verlangens te stillen.

Ed71886710 | 13-07-08 | 14:17

@jan patat | 13-07-08 | 12:34
Ze komen daarboven nu inderdaad maagden tekort, had ik begrepen. Een verhouding van EEN op 72, da's natuurlijk ook vragen om problemen.
Ik las zojuist een verordering van de hand van St. Petrus om de kwestie op te lossen. Quote:" Vanwege het grote aantal zelfmoordaanslagen zitten we nu even krap in de maagden hierboven. Daarom hebben we een groot aantal geiten ter beschikking gesteld waarin U Uw kwakkie bij hoge nood ook kwijt kunt. Als U Uw ogen dicht doet, is het net alsof U een islamitische teef neukt; met al dat haar merkt U het verschil toch niet. Hoogachtend; St. Petrus, Hemelpoort". Einde citaat.
Waar ik nog aan toe zou willen voegen: Iemand moet die baardapen toch eens gaan vertellen dat maagden zwaar over-rated zijn.

Wormen in Baarden | 13-07-08 | 14:15

@nattebever | 13-07-08 | 13:51
Voor wat kindervlees doet hij alles. Schijnt heel normaal te zijn in Den Haag.

AIRVD | 13-07-08 | 14:12

,,Knipt de snorren bij en laat de baarden groeien. Onderscheidt julliezelf van de vuuraanbidders.”

Kijk, zo zit dat!

Ed71886710 | 13-07-08 | 14:11

@moe de loos | 13-07-08 | 14:06

Ik zou er als goedgeintergreerde NLer , dus op de hoogte van exotische enge ziektes,
bilharsia virus erbij doen.
Snel, pijnlijk en effectief:)

piquant | 13-07-08 | 14:10

dezelfde ziektes voor hem als die hij VG en HA toewenste!!

moe de loos | 13-07-08 | 14:06

blueturtle | 13-07-08 | 13:22

Geenstijl, tijd voor wat aandacht wat dit onderwerp betreft?!

neuzoiets_dn_twidde | 13-07-08 | 14:06

'alles kan'

wilders

teluitjewinst | 13-07-08 | 14:03

@Kudtkip | 13-07-08 | 13:59

Het schelden op deze man, dient geen enkel doel, wel vragen aan de politiek kan mogelijk helpen.
Uitzetten kan niet meer(?). Zeggen we snel, maar er zijn mogelijkheden.

piquant | 13-07-08 | 14:02

Ik had begrepen dat die salafistische As-Soennahmoskee van mr. Fawaz van zeer brandbaar materiaal is opgetrokken? Doe er Uw voordeel mee!

Wormen in Baarden | 13-07-08 | 14:01

klopt Kudtkip tis zelfs zo erg ja!

en "wij" ze maar beschermen.

de toekomst zal het leren.... ik dacht dat men uit het verleden kon leren.....

teluitjewinst | 13-07-08 | 14:00

Hoe zit het met de verplichte inburgeringscursus? Is deze gek daarvan vrijgesteld?
vragen, vragen aan Rita natuurlijk.

piquant | 13-07-08 | 14:00

(13:44) Piquant, eens.
Deze omstreden imam het Nederlands paspoort geven zonder dat hij zelfs maar de taal machtig is, is onbegrijpelijk. Een schande. Waar wat mij betreft op terug gekomen mag (moet) worden.

Kudtkip | 13-07-08 | 13:59

Kudtkip | 13-07-08 | 13:52
Hét gevaar van religie. De koran is absolute waarheid. Je zou (mocht je dat nog niet hebben gedaan) 'Salaam' eens moeten lezen. Gaan je nekharen van overeind staan. Het is een cultuur waarin wetenschap gelijk staat aan korankennis. Wetenschap vind je niet in de natuur of laboratoria, maar in de koran. Als je die voldoende bestudeert vind je de antwoorden op álle vragen. Niet alleen moreel maar dus ook wetenschappelijk. Heel bijzonder, en vreselijk onderschat door de politieke elite. Als in de koran staat dat een bal vierkant is, dan is deze vierkant en moeten we onze definitie van rond aanpassen omdat hij niet in lijn is met de koran, zo ver gaat het.

Koekje-dr-bij? | 13-07-08 | 13:58

die achterlijke middeleeuwse tuinkabouter kan een .50 in zijn lelijke mik krijgen...

NahUnd? | 13-07-08 | 13:57

WTF. Een Nederlander kan niet Nederlands praten?

O ja.... Schaap kan niet praten natuurlijk. LOL.

Aldee | 13-07-08 | 13:55

uitzetten zal wel uit off the quistyn zijn denk ikke...

voor mijn part in de zee dumpen!en de nederlanders die dit soort tuig beschermen mogen van moi meegegooit worden!

teluitjewinst | 13-07-08 | 13:55

(13:27) Koekje-dr-bij?, dat vond ik nou ook. Ik kreeg 'm toegespeeld door een hoger opgeleide Marokkaan die me de feiten van het enig ware geloof wilde tonen.

Dat verontrust me dus, dat een dergelijke site voeding geeft aan pientere jonge moslims in dit land.
Heb eenmaal een discussie met hem gevoerd over bijvoorbeeld de hoofddoek.
Mijn stelling daarover is dat het een belediging voor de man is, dat die zich niet zou kunnen beheersen als hij een vrouw zonder hoofddoek zou zien. Dat het hem spontaan aan innerlijke beschaving zou ontbreken.
De site en deze Marokkaan zeggen hetzelfde hierover:

"De opdracht aan de moslimvrouw om haar Hidjaab te dragen is niet bedoeld om haar vrijheid in te perken, maar juist ter behoud van haar vrouwelijkheid die bij het mens-zijn behoort. De Islam verhindert het dat de vrouw als goedkoop waar wordt beschouwd en te koop wordt aangeboden voor een luttel bedrag."

Het hoerenargument?


"De Islam verbiedt de vrouw niet om te werken, maar stelt daar voorwaarden aan ter bescherming van haar eer en waardigheid. Wanneer de vrouw zich onder de mannen begeeft, zal de kans op het begaan van misstappen (lees: onkuise daden) reëel zijn."

Deze verkrampte houding (pas op, verkrachting op het werk!) doet me rillen.
En nogmaals, deze site circuleert onder hoger opgeleide, hier opgegroeide moslims.
Ik zeg niet dat de haat van Fawaz uitdraagt, maar predikt evenwel attitudes die niet stroken met westerse opvattingen van hoe we als man en vrouw in het openbaar met elkaar omgaan.

Kudtkip | 13-07-08 | 13:52

AIRVD | 13-07-08 | 12:57
Je bedoelt dè Demmink? Die? De man die het zo goed voor heeft met de jeugd in binnen- en buitenland, die?
Die naam komt nog wel eens terug hier. Tenzij men er bij GS te schijterig voor is.

nattebever | 13-07-08 | 13:51

blueturtle | 13-07-08 | 13:22
Als dat allemaal waar is dan weet ik het ook niet meer...

Doc Damage | 13-07-08 | 13:47

Ik heb in de Telegraaf geprobeerd het volgende commentaar te geven, hetgeen niet geplaatst is (schijnheilig). Waarom eist er niemand € 1.000.000,-- van de imam, in verband met de verstoorde relatie tussen de islamieten en de rest van de wereld na 9/11

wimbro | 13-07-08 | 13:45

Over deze gek is alles wel gezegd wat er gezegd moet worden.
Erger vind ik dat R. Verdonk met haar populistische gelul (niet goed geinformeerd of doen of haar neus bloedt en ik gok op het laatste), hier niet wordt "aangepakt".
Zij kan nu wel doen alsof ook zij gek is, maar mevr V heeft toch lang (en nog)politieke verantwoordelijkheden gedragen.
Wel of niet haar "schuld"voor deze misser om hem nederlander te maken, doet er in de politiek niet toe.
Ook mw Vogelaar wordt hier regelmatig afgerekend op wat (ook) haar voorgangers hebben aangericht.

piquant | 13-07-08 | 13:44

Wat een vervelend kereltje is het ook! Maar laten we eerlijk zijn, zo'n goed naam had deze baardman nou ook weer niet! Sterker nog, is er niet iemand bereid deze man uit zijn lijden te verlossen?

Doc Damage | 13-07-08 | 13:40

blueturtle | 13-07-08 | 13:22
Als er 10% van dit verhaal waar is zitten we dik in de peop. Als het allemaal klopt ga ik direct met hooivork verhaal halen in Den Haag.

Koekje-dr-bij? | 13-07-08 | 13:38

Elke keer als ik de kop van die haatzaaierd zie, doet hij me denken aan Kabouter Plop. Ik weet niet waarom.

Mr. C. Delicti | 13-07-08 | 13:28

Kudtkip | 13-07-08 | 13:03
Wat een enge site zeg. Brrrrr, mafketels.

Koekje-dr-bij? | 13-07-08 | 13:27

@blueturtle | 13-07-08 | 13:22
Adam Curry -100.

Framoes | 13-07-08 | 13:24

Hoi Joris, niet weghalen omdat het een naamgenoot is hoor... en hij mogelijk hetzelfde uniform heeft. Maar omdat geenstijl alleen nog maar stijlvol, ouderwets en welbewust gezapig (check de allerlaatste posting. Over de vakanties van de Ministers??? Die in eigen land blijven??? HEFTUUUUG). Nou goed, dit is echt veel heftiger dan deze discussie over een treitermoslim.

nl.youtube.com/watch?v=9VeDViIuVI8
nl.youtube.com/watch?v=pl5VIBx7bi8
nl.youtube.com/watch?v=wfQtR48y0hQ

Waarom vragen jullie Curry niet als columnist?

blueturtle | 13-07-08 | 13:22

Die gast lekker in NL houden, hebben we van tijd tot tijd weer iemand om uit te lachen... als je ziet dat de baard niet te beroerd is om z'n stompzinnige boodschap in de publiciteit te brengen, hebben we meteen een mooi voorbeeld van hoe het niet moet.

kleurling | 13-07-08 | 13:18

Maar ook zonder een man als Demmink op Justitie kan alles in dit kand. Overheid komt weg met: moordaanslagen, moordpogingen, kindermisbruik, kinderverkrachting, drugshandel (o.a. IRT), oorlog voeren zonder geldige reden, marteling (en dan niet dat middeleeuwse waterboarding, wat echt een grap is vergeleken met de rest van de martelpraktijken in dit terreurbewind).
Alles kan niks is te gek!!! NL het land van de vele mogelijkheden.

AIRVD | 13-07-08 | 13:17

neuzoiets_dn_twidde | 13-07-08 | 10:05
Enig idee wat het elimineren van een imam teweeg gaat brengen?

jasicher weet ik dat:
1 gelovig varken minder op deze planeet!
ik zie die pisvlek van een imam maar al te graag doodbloeden,

neuzoiets_dn_twidde | 13-07-08 | 13:04

Aangetast in goede naam en eer... dié durft.
En met 55 K is alles vergeven en vergeten?

Hij gaat er overigens niet eens op wachten:
www.al-yaqeen.com/nieuw/nieuws/nieuws....
"Wilders heeft een korte brief ontvangen van de advocaat van Fawaz Jneid, waarin staat dat Wilders uiterlijk zondag een voorschot van 20.000 euro moet overmaken naar de rekening van de imam. Als Wilders niet betaalt, volgt een dagvaarding."

Kijk overigens eens rustig verder op deze site. In helder Nederlands wordt prima uitgelegd waarom de islam de enig ware godsdienst is. En wat er zoal niet deugt aan het grrrristendom...
al-yaqeen.com/nieuw/

Kudtkip | 13-07-08 | 13:03

Steven Sea Eagle | 13-07-08 | 12:45
U bent nieuw in Nederland?

Koekje-dr-bij? | 13-07-08 | 13:03

Fawaz is n top notch PARASIET.
Zit graag in n Mercedes,en werken voor westers geld doet ie ook niet aan.

Torquemada | 13-07-08 | 13:02

@T@ Riest | 13-07-08 | 12:24
Het staat iedereen vrij om een rechtszaak te starten, en er is vast wel een vrienden-tarief-advocaat te vinden ide zich graag wil profileren. Voor de financiering spamt u gewoon uw rekening nummer alhier, zat mensen die er best wat geld voor over hebben maar blijkbaar geen zin/tijd om zelf iets te ondernemen.

Zeurders | 13-07-08 | 12:58

@ Steven Sea Eagle 12.45 = best mogelijk met dat stuk verdiet dat uiterst chantabel is in de top van het ministerie van verneuktie, zou het zomaar eens kunnen dat een pedofiele rechtert deze zaak krijgt toegewezen en dus de eis toekent.

Rooieluit | 13-07-08 | 12:57

Met een man als Demmink in de top van Justitie kan alles in dit land.

AIRVD | 13-07-08 | 12:57

Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten uitgezet? En hier kan die potentiële plofkip met opgeblazen gevoel gewoon z`n gang gaan? LoL

Gripzz | 13-07-08 | 12:53

hahahaha, wat een grappenmaker. Denkt hij nou echt dat hij geld krijgt? hahaha kneusje

Steven Sea Eagle | 13-07-08 | 12:45

Vraag me werkelijk af wie dat legertje Syriërs heeft opgeleid en opdracht heeft gegeven om in Nederland haait en angst te zaaien. De imam die Mohammed B. gemanipuleerd en opgehitst heeft was ook een Syriër. Deze man is meerdere malen gevangen gezet maar is steeds -in opdracht van hogerhand- vrijgekomen (Demmink?). Dit was nog voor de moord op van Gogh. De IRT drugslijnen (door geheime diensten opgezette wapens voor drugs acties) liepen ook via Syrië. Begin ik hier een fijn samenwerkinsgverband te zien?

AIRVD | 13-07-08 | 12:37

LibertasSimplex | 13-07-08 | 12:10

Lift mee met Libertas, hilarisch !!

kwark001 | 13-07-08 | 12:36

Mag ik eens aan uw baard trekken? Ik denk dat die met een elastiekje achter uw oortjes vast zit. Ja hè, ies nepbaard!

T@ Riest | 13-07-08 | 12:36

ff rappen:
hond dom and famous
hond dom and famous
en haram is venus.

He krijg ik nou ook een advocaat op mijn dak of duurt dat ook 3 maanden.
fawz lutsert!!

cooleman | 13-07-08 | 12:35

Big Ern | 13-07-08 | 12:29
Te meer als je bedenkt dat ik, met Godt, kan zeggen: ik ban die ik ban.

Maar... misschien dat de dienstdoende stagiaire dat nog niet weet. Ik zal het het arme schaap niet euvel duiden (probeerde het woord 'schaap' buiten mijn comment te houden, maar kijk, nu staat het er al twee keer in - dat lijkt goddomme wel haatzaaien, als je bedenkt hoe men in sommige culturen *kuch* tegen schapen aankijkt).

nattebever | 13-07-08 | 12:35

Ze moeten inmiddels toch maagden te kort komen. Helemaal als je leest dat Afgaanse soldaten achter mekaar verkrachten.

Agent327 | 13-07-08 | 10:03

Ze bedoelen ook het sterrenbeeld maagd

jan patat | 13-07-08 | 12:34

@nattebever | 13-07-08 | 12:24
sowieso raar om bevers gejorist te zien worden....

Big Ern | 13-07-08 | 12:29

Ernst, kan deze man niet opgepakt worden? Hij discrimineert en bedreigt zo'n 94% van de nederlandse bevolking en zaait haat.Dat mag toch niet? Of geldt dit alleen voor nederlanders die bijvoorbeeld een cartoon tekenen.

T@ Riest | 13-07-08 | 12:24

Raar om te zien dat ik om 11:13 (gekkengetal icm ongeluksgetal) wordt weggejorist, terwijl ik alleen maar aan het haatzaaien was en dus alleen maar een illustratie bij het topic plaatste.

Ook nog eens debiel, nu die kloothommel wel de ruimte krijgt om te zeggen dat alle ongelovigen moeten worden omgebracht. Ik zeg, harmonie der sferen.

nattebever | 13-07-08 | 12:24

CoJoNes | 13-07-08 | 12:21

Bonuspunten verdient met je laatste alinea....!

Sikkeneur | 13-07-08 | 12:24

Ons toekomstig staatshoofd, of liever gezegd gedelegeerd rayonhoofd van UIER, heeft met een van z'n uitspraken mij de schellen van de ogen doen vallen.

"De vliegtuigen vliegen toch."

Het heeft mij een aantal bijzonder waardevolle inzichten opgeleverd, waar onze monarch in de dop het ongetwijfeld volledig mee eens zal zijn:

"Dictators hou je toch."
"Haat wordt toch wel gezaaid."
(deze twee uitspraken zijn een valide legitimering voor de vriendschappelijke banden met het Jordaanse koningshuis.)

Maar ook:
"De onderbuik is er toch."
"Criminaliteit hou je toch."

Ik heb dan ook een fietsfabriek.nl bakfiets besteld en heb besloten me nergens meer druk over te maken, laat staan dat ik ook maar iets van verantwoordelijkheid zal voelen voor wat er ook gebeurt in de wereld.
"Vuil drinkwater hou je toch."

CoJoNes | 13-07-08 | 12:21

Reality TV idee 101: Big Brother huis vol met alle aandachtshoeren. Wilders, de Winter, de meiden van Halal, de haatbaarden en what the fuck, Ali-B, Georgina Verbaan en Kelly. Elke zondagavond een eliminatieronde waarbij de verstotene voor de camera wordt gestenigd door de overige bewoners. De vrije plaats wordt ingenomen door een via de stijlloze vri-mi-bol ingestemde nieuwe bewoner......

Fimbulvetr | 13-07-08 | 12:21

Geert vraagt om dit soort claims met zijn aanpak van verdachtmakingen en het suggereren van verbanden zonder deugdelijke bewijsvoering (heeft zijn achterban toch niet nodig om overtuigd te raken van 'de' moslimdreiging).
Allemaal gratis reclame en media-aandacht, en daar is het ons blonde calimerootje nu eenmaal om te doen. En zo helpt hij ook de radicale imams van Nederland aan hun 15 minutes of fame.

Zeurders | 13-07-08 | 12:19

*Zucht... en valt wederom in herhaling*..
Ongezien... enz.

Francis Fukuyama | 13-07-08 | 12:13

.
Uitzetten kan misschien niet meer maar wegpesten / treiteren dus wel !!
.
Paardenmiddelen zijn het en normaal niet toelaatbaar maar in dit geval knijpen we graag een oogje toe.

Optie 2 zou kunnen zijn om hem een mooi en langdurig gesubsidieerd verblijf in Curacao aan te bieden. Omdat we thans al het voornemen hadden om na de zomer (als alle Nederlanders terug zijn van vakantie) dit ozo mooie eiland voorgoed af te laten zinken.

Simpele oplossingen zijn altijd het moeilijkst.
.

Ervarings_deskundige | 13-07-08 | 12:12

lol@spelling robby05

LibertasSimplex | 13-07-08 | 12:10

die gast doet me denken aan kabouter plop . dan maar terug naar het kabouterbos ermee of doe toch maar liever de woestijn .

likmegaties | 13-07-08 | 12:10

Waarom wordt iemand die wijgert in te burgeren (en 1 onderdeel daarvan is NEDERLANDS leren) er niet gewoon weer uit gegooid.
Als de immam (een voorbeeld voor veel moslims) het niet hoeft waarom zou de rest dan wel inburgeren.

En over de film fitna moet hij niet zeuren, als zijn mede ''moslimbroeders'' niet al die beelden hadden opgenomen, dan kon Geert ze ook niet achter elkaar plakken.

robby05 | 13-07-08 | 12:08

wanneer trappen we deze mafketel het land nu eens uit? uitwijzen naar libye,daar maakt khadaffie korte metten met dit soort figuren.

jobo51 | 13-07-08 | 12:06

Ja dat is nieuw in Nederland. Je kan gewoon een moslima aanranden en verkrachten als zij zich even in een afgesloten ruimte bevindt want dan is toch haar schuld. Dus let op alle kansenverkrachters van Nederland als je een moslima ergens een toilet ziet binnenwandelen, dan weet je dat daar je kansen liggen om er omgestraft van af te komen. Leve Imam Budak!!

Stanoniem | 13-07-08 | 12:05

LOL@Liba!

Big Ern | 13-07-08 | 12:04

Fimbulvetr | 13-07-08 | 11:55
-
Ja,*zucht* dat wel. Ach schrale troost. Nederlander kan iedereen worden maar een Hollander, never.

lamoor | 13-07-08 | 12:03

@teluitjewinst | 13-07-08 | 12:01
Neem 'm rectaal vol op de bek, schat...

VanFrikschoten | 13-07-08 | 12:02

slim van die imaan zeg.
en ik had al zo'n warm en liefdesgevoel bij de man, dat is nu heviger geworden!

teluitjewinst | 13-07-08 | 12:01

Fawaz is het indrukwekkendste personage van Sacha Baron Cohen.

LibertasSimplex | 13-07-08 | 12:01

ERUIT!

Kartoffels | 13-07-08 | 12:00

Ik wil ook op geen enkele wijze geassocieerd worden met Wilders, ook al levert het een BNer-schap op.....

VanFrikschoten | 13-07-08 | 11:32

Met 6 beveiligers in bed, zou ik me ook niet 'beveiligd' voelen, eerder bevoeld..... en dan komen de tranen vanzelf (in mijn geval niet van geluk......!)

Sikkeneur | 13-07-08 | 11:58

Laatst zag ik nog een bericht van een vrouw die een verloren gewaande familietak ontdekte in een takkietakkie land. En na enig aandringen van deze ging ze over tot het verwoed proberen te immigreren van deze luitjes. Na enige jaren van bakkeleien met de overheid waren ze dan in Nederland. Het duurde niet lang en de relatie met haar net geïmporteerde familietak raakte gebrouilleerd. Om de komst van dezen mogelijk te maken had de vrouw samen met diens echtgenoot een huis opgeknapt en ingericht.
Nieuwe keuken, met alle apparatuur aanwezig, nieuwe meubels, de hele santenkraam. Sleutelklaar geleverd. De zoon des huizes hing vervolgens samen met Pa enkel in het café en in de moskee. Hij had daar al snel dingen geleerd als dat je alleen geschikt werk hoefde te accepteren van een bepaald niveau en daar hield ie zich dan ook strikt aan. Enfin, de relatie verslechterde, haar werd de toegang tot het huis geweigerd op een gegeven moment.
Maanden later rijd ze met haar man nog eens langs het huis dat hun hadden betrokken en ontdekten dat ze waren vertrokken met medeneming van de hele inrichting. Zelfs de stopcontacten hadden ze meegenomen.
En zo kwam weer een idealistisch, sociaal bevlogen iemand in harde aanvaring met iets genaamd “de realiteit”.

said_fred | 13-07-08 | 11:58

@lamoor | 13-07-08 | 11:50
Nope! Hij heeft de Nederlandse nationaliteit!

Fimbulvetr | 13-07-08 | 11:55

Baardagaam, baardafghanistaan, baardislaam, what the differents. Ze vangen allemaal vliegen, horen in een lekker verwarmt kooitje als ze hier zijn, want ze komen hier heel niet vandaan.

totivs | 13-07-08 | 11:55

Hij is begonnen als politiek vluchteling en nu net als die andere paar miljoen generaal pardonners heeft ie een paspoort.

Stanoniem | 13-07-08 | 11:53

Mijn indruk is dat veel advocatenkantoren schreeuwen om werk. Voor zo'n beetje alle klachten en frustraties kotst men wel een stukje tekst voor je uit de tekstverwerker. "We kunnen het altijd proberen geachte client", declaratie achteraf à 175 euro per uur... . Het lijkt wel een vierde macht te zijn, "advocatuur" als vierde poot van de Trias Politica. De schijn van belangrijk zijn is m.i. vaak niets meer dan opgehouden schijn, blabla en graaien maar. Heb ik het mis? Maak dan eens inzichtelijk hoe de aangedragen zaken zich verhouden tot de succesvol gevoerde zaken. Zo'n lijstje heb ik nooit gezien! Wilders - en op z'n tijd GeenStijl - gaan makkelijk om dit soort nonsens, veel anderen hebben er meer last van en worden door dit soort juridische-nono-acties gedwongen er tijd aan te besteden.

James Lost | 13-07-08 | 11:52

Stanoniem | 13-07-08 | 11:43
-
Zeker tussen je Dikke van Dale's in? zet wel 2 gewichten naast die boeken neer om de boel op zijn plek te houden.

lamoor | 13-07-08 | 11:52

Stanoniem | 13-07-08 | 11:43
Zo is dat. Ik snap de ophef over die preken ook niet. Als je mag zeggen dat een 1500 jaar oud verzinsel graag geiten neukte ( wat wel weer heel normaal is in die cultuur ) mag je ook opiniemakers dood wensen.
Ex-act hetzelfde. Inshallah.

Koekje-dr-bij? | 13-07-08 | 11:52

Fimbulvetr | 13-07-08 | 11:48
-
Nog wel, zeau makkelijk ongeldig verklaart.

lamoor | 13-07-08 | 11:50

@CJN
Bij Botte in de leer geweest?

VanFrikschoten | 13-07-08 | 11:50

@Stierenkloten
Af en toe sta ik nog steeds van je te kijken, na al die jaren...

Big Ern | 13-07-08 | 11:48

@Stanoniem | 13-07-08 | 11:43
Hij is geen vluchteling, hij heeft een NL paspoort

Fimbulvetr | 13-07-08 | 11:48

Paspoort is een papiertje,wat is er nou taboe aan om iemand die van origine buitenlanders is en zich niet gedraagd als nederlanders uit te zetten.

Noisekick | 13-07-08 | 11:48

LOL @ CoJoNes | 13-07-08 | 11:45

Fimbulvetr | 13-07-08 | 11:47

Ach, in tegenstelling tot Balkenende en Beatrix vreet Fawaz niet uit de staatsruif, bovendien is hij aantoonbaar minder staatsgevaarlijk dan die twee.
Restecp voor Fawaz.

CoJoNes | 13-07-08 | 11:45

Stenigen die hap, is heel normaal in zijn cultuur!

Big Ern | 13-07-08 | 11:43

als je zelfs saudi arabie wordt uitgekinkeld wegens opruiende teksten, dan ben je wel heel erg extreem. Natuurlijk ben je dan alleen nog maar hartelijk welkom in het meest naieve land ter wereld. Het zou mij niks verbazen als hij die 55 k nog krijgt ook in dit linkse bolwerk. Toch wel zielig dat hij politieke vluchteling is, wie weet wat deze man allemaal heeft moeten doorstaan. Gelukkig is ie in Nederland van harte welkom en bieden we hem alle gelegenheid om zijn waarheden hier te prediken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we allemaal moslim worden en heel Afrika hier naar toe halen. We hebben genoeg geld en Nederland is nog lang niet vol. Ik heb voor me deur en achter de boekenkast nog wel een plekje voor een politieke vluchteling, liefst moslim. Heb ik namelijk nog wel 20 jaar de tijd om hem klein beetje nederlands te leren.

Stanoniem | 13-07-08 | 11:43

Denaturalisatie en 55.000 trappen de grens over wat mij betreft.

Robin Hood | 13-07-08 | 11:42

neuriet zachtjes ´schapen neuken´ van Hans Teeuwen....

Fimbulvetr | 13-07-08 | 11:40

Als híj zich aangetast voelt in zijn goede naam,
dan ben ik aangetast in mijn neger-zijn.
Haatbaard: -1
Haatbaard met NL-paspoort: -2
Haatbaard met NL-paspoort die terrorisme gaan soepsidiëren op kosten van NL-politicus: -3
Koningin die Haatbaarden NL-paspoorten geeft: -oneindig

Koekje-dr-bij? | 13-07-08 | 11:38

Aangetast in zijn goede naam?
Zijn haatzaai harsens zijn aangetast! Weg met die hufter.

Wingwoman | 13-07-08 | 11:37

Je zou toch verwachten dat zo'n man trots is op z'n extremistische imago.

LibertasSimplex | 13-07-08 | 11:36

Hoeveel = 55k omgerekend in 'Foppen'?

pridsdivd | 13-07-08 | 11:33

Beseft zo'n imam wel dat Geert elke nacht huilend in zijn bedje ligt met 6 beveiligers?

VanFrikschoten | 13-07-08 | 11:32

laat hem werken voor ze geld vieze luier donder
verbrand ze paspoort en dan uitzetten naar ......

aaploos | 13-07-08 | 11:30

De brutaliteit... De Sheik veracht de democratie, maar nu ff niet...

Scorebordspits | 13-07-08 | 11:29

Er gaat geen dag voorbij of die stomvervelende moslims zetten zich op een stomvervelende manier in het nieuws. Bleah. We weten allang dat ze zich een geur- en kleur- en smaakloze, oervervelende grauwe levensstijl opleggen. Maar is geweld, gezeur en getreiter de enige manier om hun leven nog enigszins op te fleuren of hoe zit het?

Shalome | 13-07-08 | 11:27

Ik ken geen moslims. Ik werk regelmatig met mensen uit Turkije, Marokko en Iran, maar dat zijn glad geschoren jongens en beschaafd opgmaakte meisjes strak in het pak. Bij een borrel of een diner slaan sommigen van hem alcohol beleefd af en maken er nooit een punt van.
Dat lieve PvdA-ers en PVV-ers is integratie. Het maakt mij geen fuck uit wat iemand geloofd of hoe die persoon er uitziet. Het maakt mij zelfs niet uit of mensen een accent hebben of spelfouten maken, zolang ze maar zinnige dingen zeggen en doen. Inderdaad, dat is een verrijking voor de cultuur.
Helaas, kom ik in de stad vaak leipe mocros met bondkraagjes tegen die mijn lief uitmaken voor hoerrrr en scooters jatten, of wannabee gangsta niggahs van de Antillen die met een gun lopen te zwaaien.
Dat lieve PvdA-ers en PVV-ers zijn niet-geintegreerde 2e en 3e generatie klootzakjes en daar is zeker een verhoogde correlatie tussen afkomst en crimineel gedrag wat gewoon in het strafrecht past. Kap met de boel bijelkaar proberen te houden, met likjes verf en theetafels, dat is helemaal niet nodig, beloon de mensen die wel willen en pak de groep die niet wil KEIHARD AAN. En dit soort achterlijk haatzaaiende baardapen, eenzelfde behaneling als Jan Maat lijkt mij voldoende. Kritisch gevolgd door de media, scherp in de gaten gehouden door actie-groepjes en lekker in zijn sop laten gaar koken.

Fimbulvetr | 13-07-08 | 11:23

Wanneer gaan we dit soort "mensen" nu eens doodzwijgen ?

ip | 13-07-08 | 11:22

Misschien moet alle homosexuelen een claim bij die haatbaard neerleggen. Kun je lachen.

inquisitra | 13-07-08 | 11:19

@Neushoorn | 13-07-08 | 11:13

Ik wist het: religieuzen zijn zeikerts

Borderliner4637 | 13-07-08 | 11:19

Neushoorn | 13-07-08 | 11:13
Volgens mij heeft ie gewoon een druiper.

ADO-Le-Cent | 13-07-08 | 11:18

Onbegrijpelijk dat deze man als vluchteling in NL is toegelaten en van NL-paspoort is voorzien. Vluchteling!!!!!!!! Het is een VLUCHTELING! Hij is GEVLUCHT! Hij VLUCHTTE weg uit VAE, en is naar NL GEVLUCHT. Naar NL, en niet naar Egypte of Sudan of zo, of ZuidAfrika.

Ed71886710 | 13-07-08 | 11:17

Justitie onderzoekt of de uitlatingen van de imam strafbaar zijn. ,,We bekijken de preek, maar een strafrechtelijk onderzoek is op dit moment nog een stap te ver. Er moet wél een delict zijn.’’
-
ah, in 2006 moest er wél een delict zijn. in 2008 gelukkig niet meer. wanneer wordt die baard uitgenodigd op het politiebureau?

kudtjepikandijvie | 13-07-08 | 11:17

Kijk met wat voor belangwekkende kwesties deze zwaar gesubsidieerde woestijnrat zich op zijn website bezighoudt:

"Ik heb last van vochtverlies tijdens het gebed


Vraag:

Ik heb last van vochtverlies tijdens mijn gebed of als ik onderweg ben naar het gebed. Wordt mijn gebed geaccepteerd of moet ik het gebed opnieuw verrichten?

Vraag ontvangen op 19 januari 2004

Antwoord:

Alle lof zij Allah en vrede en zegeningen zij met Zijn Boodschapper.

Als er sprake is van constante urineverlies en jij dit niet kan tegenhouden, dan heb je hier te maken met een ziekte, waarvoor wij Allah vragen jou te genezen. Weliswaar dien je iets te plaatsen daar waar de urine druppelt, zodat jouw kleding niet verontreinigd raakt. Daarnaast moet je voor elke verplichte gebed de Woedoe’ (rituele wassing) verrichten. Met deze woedoe’ kun je zoveel vrijwillige gebeden verrichten als je wilt, totdat de tijd voor het volgende verplichte gebed is aangebroken. Dan dien je opnieuw jouw geslachtsdeel te wassen, wederom iets te plaatsen om het druppelen van de urine tegen te gaan en de woedoe’ opnieuw te verrichten.

En Allah weet het beter.

Sheich Fawaz Jneid"
Neushoorn | 13-07-08 | 11:13

-weggejorist-

nattebever | 13-07-08 | 11:13

@ VanFrikschoten | 13-07-08 | 11:05
Hihi, +1 Voor jou!xD, maar zo werkt het wel!:S

Qlutech | 13-07-08 | 11:10

totivs | 13-07-08 | 11:05
Dat vraag ik me ook af. Joris maakt iets te veel overuren...

nattebever | 13-07-08 | 11:08

"Wie wereldwijd haat zaait, zal een Nederlands paspoort oogsten..."

VanFrikschoten | 13-07-08 | 11:05

Die imam vlucht vanzelf Micha Kat achterna, om 55 kinderen vragen? Daar doe je, volgens geruchten, het OM (g)een plezier mee, waar blijft die topic daar over?

totivs | 13-07-08 | 11:05

Het is toch bezopen dat iemand die uit een aantal islamitische landen wordt gesmeten vanwege haatzaaierij, een Nederlands paspoort kan bezitten?

Trouwens, als deze iMam de rechtzaak zou winnen, krijgt 'ie UWV over zich heen en kan 'ie meteen z'n uitkering en als het meezit eventuele subsidies inleveren, misschien toch nog een pluspuntje dan.

Maar gezien deze man een NL paspoort bezit, kan 'ie dan niet samen met balk, bos en grefo de baaies in vanwege landverraad?

mastermattie_back | 13-07-08 | 11:02

Kunnen we de Russen (lees Poetin) niet vragen hoe je zoiets moet doen? Is hun toch aaardig gelukt met die gup die in Engeland zat. Nemen we Jilles gelijk mee.

Agent327 | 13-07-08 | 11:00

Waarom wordt Mekka niet genuked? Van uitstel komt maar afstel.

nattebever | 13-07-08 | 10:57

Wat snapt vakantievierend Den Haag niet: als ik in zo'n woestijnland ga wonen en pas mij niet/ben te extremistisch aan dan lig ik er daar zo uit.... In NL zijt men welkom om te blijven...

We Duwe | 13-07-08 | 10:57

Moet er niet "Humor:" aan het begin van deze titel staan?

Adriaantjeeeeeuh | 13-07-08 | 10:55

maar zo zien nederlanders er toch niet uit??

snotlapje | 13-07-08 | 10:55

fuckje | 13-07-08 | 10:51
Okee dan.
Wij houden van die man.
Goed zo?

nattebever | 13-07-08 | 10:54

Moet je niet eerst een goede naam hebben voordat je erin aangetast kan worden ?

Prikker | 13-07-08 | 10:52

Ik zou nu wel eens wat moslim-reaguurders willen lezen, met hun mening over deze jurkmens.

fuckje | 13-07-08 | 10:51

joehoe baardaap jij verdiepen ga in 911 en wilders feiten voor voeten gooien jij geen 55 keuro uit zijn zak graai

Junkie Jantje | 13-07-08 | 10:51

Vijftig stokslagen en een rim-job door dertig afvallige islam-homo`s. En hij zou het nog waarderen ook.

Flathead | 13-07-08 | 10:48

"Fawaz! Fawas! Gertje aan 't gaz!"

VanFrikschoten | 13-07-08 | 10:48

Only in the bananenrepubliek...

metalj | 13-07-08 | 10:45

Vroeger kon je met zo'n baardaap nog flink geld verdienen op de kermis.

*Met weemoed denkt aan Mary Hopkin*

nattebever | 13-07-08 | 10:45

*gaat zelf Fitna 3 maken* makkie, er is zat materiaal te vinden op het WWW. beetje knippen en plakken zoals we dat op de kleuterschool deden.

lamoor | 13-07-08 | 10:45

Beste Fazaz,
hier een oud Hollands spreekwoord:
Zoals het gordeltje thuis tikt, tikt het nergens.

cram | 13-07-08 | 10:45

Fawaz is een macho-aandachtshoerrr

michello | 13-07-08 | 10:44

Oh jee, komtie uit Den Haag. Need i say more?

IJzervreter | 13-07-08 | 10:42

Remy Martin | 13-07-08 | 10:25
Ik begrijp het al, je hebt m'n post dus niet goed begrepen, nog maar een keer goed lezen a.u.b.

de deskundige | 13-07-08 | 10:39

-weggejorist-

Onderbuik | 13-07-08 | 10:37

dit is vast het type man waar Hanneke Groentesoep op geilt...

Onderbuik | 13-07-08 | 10:36

Oh gut, Wilders wordt aangeklaagd. Nederland is te klein!

whatdafok! | 13-07-08 | 10:34

VanFrikschoten | 13-07-08 | 10:30
het spreekt alleen maar voor hem dat ie Frans B. niet kent..

baaderraf | 13-07-08 | 10:33

Keep on rockin' in the free world.......

o vos omnes | 13-07-08 | 10:32

Iemand die een incestueuze pedofiel als zijn profeet ziet, moet serieus genomen worden.
Het liefst met zijn hoofd naar beneden van een minaret af.

cram | 13-07-08 | 10:31

Ik durf te wedden dat dit verderfelijke sujet nog niet eens weet wie Frans Bauer is....

VanFrikschoten | 13-07-08 | 10:30

Waar blijft het 10-koppig arrestatie-team om deze achterlijke baardaap te arresteren? Waarom Gregorius N. wel en hij niet? Waarom kom ik, als eenvoudig reaguurder, in de problemen als ik deze man een ernstige ziekte toe zou wensen (doe ik niet, doe ik niet! MDI hoer... eehhm hoor je dat?) en loopt hij hier nog steeds in z'n woestijnjurk vrij rond?
.
Ach, waarom vragen naar de bekende weg in de gristen-islamitische dictatuur Nederland...

Brouhaha | 13-07-08 | 10:29

Knorretje wil geld zien. Kan Allah daar niet voor zorgen?

Stir Glenfarclas II | 13-07-08 | 10:26

de deskundige | 13-07-08 | 09:57

De vrijheid van meningsuiting staat onder druk omdat het de overheid goed uit komt. Denk je nou werkelijk dat dit door de moslims komt? Hoe naïef kan je zijn! Net zoals het Europese verdrag ons door de neus geboord wordt en we straks een Europese superstaat hebben naar Amerikaans model, worden nu inperkende privacywetten doorgevoerd en mensen geïntimideerd onder het mom van dreigende terreur. Een grote leugen is dat!

Remy Martin | 13-07-08 | 10:25

Vladimir Poetin | 13-07-08 | 10:15
Dat valt wel mee.
Men is hier bij het Haags stadsbestuur ook naarstig op zoek naar mogelijkheden om die vent op non(?actief te zetten.
We hebben geen idee wat er achter de schermen gebeurt, maar dat er van alles aan de hand is en in gang gezet, is zeker.
Helaas denkt de PvdA die het hier voor het zeggen heeft dat zijn aanhang, hun electoraat, zo groot is, terwijl het helemaal niks is.
Hij is meer een soort vaginale spreekbuis van die vrouwtjes hier.
Het niét feministische clubje zogezeid.
Daarom laat hij ook zijn baard staan.
Als ze hem zoenen lijkt het een beetje op beffen.

ADO-Le-Cent | 13-07-08 | 10:25

Die imam haait alleen maar zaad om in een goed blaadje bij Osama te komen. Uit welingelichte bronnen heb ik vernomen dat hij O. graag eens in z'n grotje wil nemen.

Dubbele agenda, die man.

nattebever | 13-07-08 | 10:24

-weggejorist-

Qlutech | 13-07-08 | 10:23

Over Varaanen gesproken: Dit is nu hoe de Islam te werk gaat.
Met gespleten tong lispelen. Eerst gebruik maken van democratische rechten om je positie te verstevigen en vervolgens het hele systeem wat je in het zadel hielp met huid en haar op te schrokken.

VanFrikschoten | 13-07-08 | 10:23

Moet zijn: Sheikert Fawaz.

monaco | 13-07-08 | 10:22

Wie is die advocaat?

Dr. O. Etker | 13-07-08 | 10:21

Ook deze man heeft het recht om gebruik te maken van de nederlandse wet lijkt me. Ben benieuwd naar de uitkomst van de rechtzaak..

baaderraf | 13-07-08 | 10:21

Hoe kan het dat hij nu hier is en hier mag zijn?

koreapassie | 13-07-08 | 10:20

de deskundige | 13-07-08 | 10:01

Ben ik hoor

Remy Martin | 13-07-08 | 10:19

@ADO-Le-Cent | 13-07-08 | 10:14
De angst regeert zie ik?

Vladimir Poetin | 13-07-08 | 10:15

Laat die Iman in hemelsnaam teruggaan naar zijn eigen land...
Niet de Taal spreken, maar wel je handje ophouden? Waarom wordt er hier niet in gegerepen door ons geweldige kabinet ? Zo werkt dat hier niet, dus gewoon knetterhard optyfen met die idiooot, ga es deaud ofzeau!?

Qlutech | 13-07-08 | 10:15

@ADO-Le-Cent, de haatzaaitax?

..zapper [RIP] | 13-07-08 | 10:15

Als we die 55 k nu eens aan de 'schoonmaakploeg' van de Syrische geheime dienst geven ?......

MichieldeMuiter | 13-07-08 | 10:14

neuzoiets_dn_twidde | 13-07-08 | 10:05
Enig idee wat het elimineren van een imam teweeg gaat brengen?
Doe maar een belastingaanslag of dergelijke.
Een WOZ heffinkje op die moskee dat het bestuur failliet gaat of zo, want dan kan de curator het personeel waaronder die Fawaz ontslaan.
Lijkt me veel simpeler om het in die hoek te zoeken.
Kan hij zich bij het CWI aanmelden als hovenier, gespecialiseerd in haatzaaien.
Lulliger kan je het toch niet maken, als dat zou lukken.
Maar Al Capone ging uiteindelijk ook ten onder aan belastingontduiking.

ADO-Le-Cent | 13-07-08 | 10:14

Overigens, waar zijn in Gods naam zulke hoedjes te koop in Nederland en zo ja; is daar van rond te komen?

VanFrikschoten | 13-07-08 | 10:13

Wat is er eigenlijk mis met haatzaaien? In feite geeft hij daarmee alleen maar een stemadvies af - stemt allen op een partij die de islam het land uit wil donderen.

Nou, het lijkt me prima als morgen alle mossels met hun Ford Transit de Grote Oversteek bij Gibraltar gaan maken en nooit meer terugkomen. Meer dan prima zelfs. Kudo's voor Fawaz!

nattebever | 13-07-08 | 10:13

@fuckje 10:08 Ik zeg 'zakflacon'. Of cola-tic.

Rammstein | 13-07-08 | 10:12

Ik zie een razend populair topic.

deagnost | 13-07-08 | 10:12

Pfff en over koffie gesproken, hier was ergens een halve gare in de straat die haar kind op zo'n plastic tractor om acht uur 'sochtends al over de klinkers liet racen onderwijl ze zelf iedere keer boven het geproduceerde kabaal uit brulde om te weten wat het kind op de bammetjes wilde hebben, wilde drinken enzo.
Nee teringtrut, niet iedereen is om acht uur op zondag al naar de kerk geweest. Heb me maar even van m'n slechtse kant uit het dakraam laten zien, jezus wat een klotemanier om je zondag te moeten beginnen.
Nog mensen koffie?

..zapper [RIP] | 13-07-08 | 10:11

Ach, vanavond of morgen zal ze wel bij Smeets aan tafel zitten, zonder wijn, dat dan weer wel.

fuckje | 13-07-08 | 10:08

Kunnen we niet een dealtje met de Polen sluiten nu zo overduidelijk keer op keer blijkt dat de Joegoslaven tekort schieten?

..zapper [RIP] | 13-07-08 | 10:08

Ik geef hem 55 euri's als ik die vieze schimmel-baard in de fik mag steken!

abortusgezicht | 13-07-08 | 10:08

Waar is nu dat Farizeïstisch Appèl met hun gortdroge Bijbelesque redevoeringen over Normen en Waarden? Orakel eens iets Samaritaans? Over dat we zo niet met elkaar omgaan in dit land en zo? Mogen zich zeker weer niet met justitiële zaken bemoeien....

VanFrikschoten | 13-07-08 | 10:08

Imam eist. Ook een G-morgen allemaal. Moeten we nu hier iets serieus mee doen? Elke mongeaul snapt best dat het niets word. Je moet toch wat als imam om nog GRATIS reclame *aandacht* nodig hebt. Voor wat? Beetje pesten vermoed ik.

lamoor | 13-07-08 | 10:07

@van dal | 13-07-08 | 10:04
De iSLAM heeft een spindokter nodig. Het beste voor NL is het dan Kay v.d. Linden.

Agent327 | 13-07-08 | 10:07

wanneer schiet er nou eens iemand deze mafkees neer?
vieze baard-aap tyf op uit ons land.

neuzoiets_dn_twidde | 13-07-08 | 10:05

.. de uitstoot van multikul door een overmatig pvda-effect veroorzaakt een gevaarlijke klimaatsverandering. Of co2 een zorg voor de toekomst word, dat is een vraag. Een weet is dat komende generaties de stronttaart kregen van vogelaar.

Jan Passant | 13-07-08 | 10:04

is ie niet populair dan? ik had het idee dat het een hype zou worden, al die meuk van job.. zoals de iPhone, iPod en nu ook al een iMam.. maar goed, iRak en iRan schijnen het marketingtechnisch gezien ook al niet zo goed te doen.
dus kan het best zo zijn dat er voor een iMam geen plaats is in het segment.

van dal | 13-07-08 | 10:04

@superjan | 13-07-08

superjan is superdom?

MarssMarss | 13-07-08 | 10:04

Als je, als moslim zijnde, jezelf opblaast in Afganistan en je dood 21 mensen ( 4 pliesies en 17!! burgers) krijg je dan ook die 72 maagden? Ze moeten inmiddels toch maagden te kort komen. Helemaal als je leest dat Afgaanse soldaten achter mekaar verkrachten.

Agent327 | 13-07-08 | 10:03

Je moet die man niet die macht toebedelen die hij zou willen, want die aanhang is minder dan je denkt. Het gekke is dat de mannen eigenlijk niks van hem moeten hebben maar die vrouwen wel, die lopen met die gozer weg.
Die bezien zo’n vent ook heel anders.
Kijk naar die Ben Laden, moet je die vrouwen horen, laatst toen hij met een witte muts en sjaal weer op video stond.
”Moet je dat nou zien, dat zit in een grot en hij ziet er uit als een goudhaantje, kijk die kleding, géén smétje.”
Dat begrijpen wij kerels toch niet, dat is vrouwenlogica.
Van de 850.000 moslims in Nederland zijn er maar zo’n 200.000 praktiserend moslim, die gaan dan naar de moskee.
En daar moet je ook niet zo zwaar aan tillen, want de meeste daarvan zitten in de moskee vanwege die verstikkende sociale controle en terwijl die imam zijn verhaaltje staat af te raffelen, denken die mensen gewoon aan hun dagelijkse beslommeringen zoals aan de boodschappen welke ze na de dienst moeten gaan halen.
Wat had moeders nou gezegd, 1 of 2 kilo tomaten?
.
nl.youtube.com/watch?v=dMFupC13_D8
.

ADO-Le-Cent | 13-07-08 | 10:03

Zeker Wilders en zijn zieke club gaan hieraan voorbij. Ik ken een hoop moslims die zeer democratisch en vrijdenkers zijn. Deze film geen aan wat een grote leugen de Irak oorlog is, begonnen door extremistische christenen in USA. Daar heeft meneer Wilders het niet over. Wel olie uit die landen halen maar tevens ze ook willen NUKEN! Hypocriet noem ik dat!

Remy Martin | 13-07-08 | 09:57
Wel eerst even wakker worden voor je begint met posten a.u.b.

de deskundige | 13-07-08 | 10:01

Deze vent het land uit en Wilders ook. Dan kunnen we ons tenminste met de échte problemen gaan bezighouden. En niet met dit soort kinderachtig geneuzel.

whatdafok! | 13-07-08 | 10:00

Petatje FLIP in ut Haags, Wâhs!

Swedish Chef | 13-07-08 | 10:00

*religieus

RTLNieuws | 13-07-08 | 09:58

De zondag beginnen met een regilieus topic. Toeval?

RTLNieuws | 13-07-08 | 09:58

@Rammstein | 13-07-08 | 09:53
Ze besparen dat bedrag maar op het kon. huis. Moeten per persoon (3) toch wel 20.000 kunnen ophoesten. Als je een vakantie villa in Africa kunt bouwen... need I say more?

Agent327 | 13-07-08 | 09:57

-weggejorist-

krokedje | 13-07-08 | 09:57

KarelKopKaas | 13-07-08 | 09:41

Maar wij (het zgn. vrije westen) hebben ook enge mensen!
video.google.nl/videoplay?docid=618296...
Zeker Wilders en zijn zieke club gaan hieraan voorbij. Ik ken een hoop moslims die zeer democratisch en vrijdenkers zijn. Deze film geen aan wat een grote leugen de Irak oorlog is, begonnen door extremistische christenen in USA. Daar heeft meneer Wilders het niet over. Wel olie uit die landen halen maar tevens ze ook willen NUKEN! Hypocriet noem ik dat!

Remy Martin | 13-07-08 | 09:57

Iemand die wegens opruiende teksten pareltjes van democratie als SA en de VAE uitgepleurt is mag volgens mij gerust extreem genoemd worden, lijkt me zo.
dusssss: bring it on, sufcudt...

hoff | 13-07-08 | 09:49
Je zou eigenlijk zeggen waar maakt the Wallstreet Journal zich druk over, als je deze gast hoort blèren, zou je zeggen dat de vrijheids van meningsuiting in Nederland nog niet onder druk staat. Of zou het er aan liggen WIE er hier z'n mond open trekt?

de deskundige | 13-07-08 | 09:57

Wij bieden geen rood-wit-blauwe lebensraum aan ontolereerbare xenoparasieten.

michello | 13-07-08 | 09:57

@Agent 327 09:50 En als we dat bedrag nou inzamelen ? Als hij weggaat tenminste. Huize Oranje kost me 16,95 per jaar is ergens hier omgerekend, daar heb ik toch zeker wel 15 eurski voor over.

Rammstein | 13-07-08 | 09:53

PvdA bedankt he! In Australie hadden ze hem tenminste nog geinterviewd op de pieter storms methode!

huismerk | 13-07-08 | 09:52

Nare vrouw, die Fawaz!

fuckje | 13-07-08 | 09:51

@Rammstein | 13-07-08 | 09:47
Van mijook en liever vandaag dan morgen.

Agent327 | 13-07-08 | 09:50

Zeker last van het Calimero effect, aan het hoofd dekstel te zien wel.

zedong | 13-07-08 | 09:49

ook meneer sjeik mag denken en roepen wat ie wil, dat ie er zich onsterfelijk belachelijk mee maakt is ook maar een man zijn probleem , als ie maar goed begrijpt dat het denkende deel van de natie schijt aan hem mag hebben en het nog mogen roepen ook.

Iemand die wegens opruiende teksten pareltjes van democratie als SA en de VAE uitgepleurt is mag volgens mij gerust extreem genoemd worden, lijkt me zo.
dusssss: bring it on, sufcudt...

hoff | 13-07-08 | 09:49

Als je goed kijkt, lijkt ie wel iets op Paulus de Boskabouter, alleen jammer van dat mutsje..

de deskundige | 13-07-08 | 09:48

@Boomschade | 13-07-08 | 09:41
Ik mag aanemen dat je wel eens van doodzwijgen van de kwestie/onder de pet houden/binnen de partij houden/doofpot gehoord hebt?

Agent327 | 13-07-08 | 09:47

@Agent327 09:44 Ik typte sneller als dat ik las, sorry. Maar datie weg kan wat mij betreft, staat vast.

Rammstein | 13-07-08 | 09:47

55k trouwens? WTF is dat voor bedrag? Is dat wat je tegenwoordig voor een bermbom betaalt?

uberdude | 13-07-08 | 09:46

Laten we gelijk een claim van 220.000 bij hem indienen voor het aantasten van de goede naam van bovengenoemde BN-ers.... en dan nog maar te zwijgen over een claim vanuit de homo-gemeenschap.... Sheik Fawaz, flikker toch op!

Allardus | 13-07-08 | 09:46

55 K...

55 Kanaries?
55 Koorknapen?
55 Kinderzitjes?

superjan | 13-07-08 | 09:46

Als hij nou het bedrag hoger leert maken kan hij zo integreren in zijn eigenlijke doel: USA!!
Verder: Ga. Es. Vlug. Dead.

uberdude | 13-07-08 | 09:45

Als je extremistisch moslim bent en dat valt op een film te zien, moet je niet liggen zeiken. Ik vond het een waardeloze en kwaliteitsloze film maar het gaat gewoon over een fragment in de film waar uitspraken van hem zijn te horen die hij feitelijk heeft gedaan. Als een dominee in de kerk oproept tot haat en dat is later op TV te zien moet hij ook niet zeuren! Dus deze flapdrol van een Imam die mogelijk het product is van een vader die met zijn nicht is getrouwd moet niet zeuren.

Remy Martin | 13-07-08 | 09:45

Als, ik zeg áls hij die zaak zou winnen, dan weet ik het écht niet meer. Everything is upside down, inside out, binnenstebuiten. Misschien moet er een sharia komen dat je je niet mag bevinden in het land wat je haat, of afkeurt. Ga lekker wég (i) man! Nog zát landen waar je terecht kan.

Rammstein | 13-07-08 | 09:45

als persona non grata verklaren is denk ik al genoeg! en net als het stukkie hierboven al beschrijft, net als zoveel anderen (let op!!!! ook zeer veel nederlanders) weet hij ondertussen wel hoe hij zijn handje moet ophouden, eisen stellen, etc etc

maar een brood bestellen in het nederlands is na 16 jaar nog steeds moeilijker als neuken! Waarom pakken ze zo'n gast niet daarop aan, na jaren de nederlandse taal nog niet op zo'n manier machtig dat je een jip en janneke gesprek met die neukfout kan voeren, is wat mij betreft een gedwongen cursus van 3 maanden, en lukt het dan nog niet, of wil hij die cursus niet, dan treed automatisch persona non grata in werking

daedalus | 13-07-08 | 09:45

@Rammstein | 13-07-08 | 09:38
Met zijn Nederlandse paspoort is hij 'Nederlander'. Zoals uit de link blijkt kon ook Rita hem niet uitzetten.
Tevens is hij Sirie en de VAE uitgezet vanwege uitlatingen daar gedaan dus die willen hem vast niet terug. Een snelle, onplezierige manier van stoppen met roken op zeer korte termijn zou het beste zijn.

Agent327 | 13-07-08 | 09:44

Fortuyn & Wilders... de een had en de ander heeft gelijk...

KarelKopKaas | 13-07-08 | 09:41

Laat de Pluk van de Arbeiders dit geld maar betalen met het geld dat we van Herfkens terug krijgen.
Hoe zit het daarmee?

Boomschade | 13-07-08 | 09:41

Dikke schop onder z'n dikke reet, terug naar waar hij vandaan komt. Hoppa!

Rammstein | 13-07-08 | 09:38

Dat varken is verdomme al 12 jaar nederlander en spreekt geen woord nederlands?

Chicka | 13-07-08 | 09:37

zoek eens een leven, zak hooi!

deafhaalchinees | 13-07-08 | 09:37

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com