Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wouter Bos hoaxed er op los

dit riekt naar kiezersbedrogGeen grotere misdaad voor een politicus dan het verkeerd voorlichten van de Tweede Kamer. Je moet van goede huize komen om daar mee weg te komen. Rita Verdonk kan het. En Wouter Bos is al flink aan het droogoefenen, zo lezen we in HP/deTijd deze week. Omdat het altijd goed is met kinderen op de feauteau te gaan (Joseph Goebbels, Propaganda für Beginner, deel 2, pagina 143, Totenkopf Verlag, München 1939) leek het de Boskabouter een goed idee om achter de kinderwagen te poseren voor fotograaf Edwin Smulders. Er was alleen één probleem. De kleine Iris, die de dochter is van Barbara, die de vrouw is van Wouter, die eigenlijk van de verkeerde kant is, lag net d'r middagslaapje te doen. Geen probleem, aldus Woutert. Dan ros ik toch lekker met een LEGE kinderwagen over de Nieuwendammerdijk te 020. Hoax Wouter, je bent een hoax Wouter...

Reaguursels

Inloggen

Ayaan-debat: Twee moedige vrouwen de mond gesnoerd

Het debat over de naturalisatie van Ayaan Hirsi Ali, dat op 16 mei werd gehouden, laat een bittere smaak na bij de fractie van de Lijst Pim Fortuyn. Twee moedige vrouwen – Rita Verdonk en Ayaan – voor wie onze fractie veel waardering heeft, zijn de verliezers van een mediahype die op gang werd gebracht door het VARA-programma Zembla. De inzet van het debat was niet het lot van Ayaan Hirsi Ali, maar een doelbewuste opzet het imago én het asielbeleid van minister Verdonk te beschadigen. Daarin lijken de gevestigde machten te zijn geslaagd. De opstelling van de grote partijen, die doorgaans geen goed woord over hebben voor Ayaan, was zonder meer hypocriet. Het ging hun niet om Ayaan, maar om het hoofd van de minister. Die werd uiteindelijk alleen nog gesteund door de LPF, Nawijn en de SGP. Onze steun gold haar consequente toepassing van de wet, die haar door een uitspraak van de Hoge Raad geen andere keus liet. De onkreukbare Bas van der Vlies van de SGP concludeerde terecht dat je de wet moet wijzigen als je het anders wilt.

Het debat toonde aan dat er sprake was van ernstige verdeeldheid in het kabinet en van falend leiderschap binnen de zwalkende VVD. Minister Verdonk zelf kan worden aangerekend dat zij haar collega’s niet vooraf heeft geraadpleegd. In dergelijke zaken moet de politieke eenheid worden bewaard. Minister Donner ontweek een terechte vraag van LPF-fractieleider Gerard van As over de eenheid van kabinetsbeleid, maar de linkse oppositie maalde dit keer niet om de verdeeldheid in het regeringskamp. Dat maakte zonneklaar dat het alleen om het uitschakelen van Rita Verdonk ging, wiens populariteit een bedreiging vormde voor het politieke establishment. Minister Verdonk heeft niet handig geopereerd bij het bekend maken van haar op zich juiste constatering dat het Nederlanderschap van Ayaan thans ongeldig is. Zij had onmiddellijk moeten aangeven hoe dat alsnog kon worden verkregen. Natuurlijk zou de linkse oppositie – die nu huichelde over de menselijke maat - haar dan van vriendjespolitiek hebben beticht, maar het zou haar hebben verzekerd van de steun van de coalitie en van een groot deel van de bevolking. De LPF betreurt het ten zeerste dat Ayaan uit Nederland vertrekt, zo krijgt de moordenaar van Theo van Gogh alsnog zijn zin. Maar dat vertrek stond al vast en is niet veroorzaakt door minister Verdonk. Ayaan had al besloten te vertrekken op grond van de vele bedreigingen uit islamitische hoek en vanwege een rechterlijk bevel haar huis binnen vier maanden te moeten verlaten. Het is evenzeer onjuist te beweren dat deze zaak de hardheid van het asielbeleid aantoont, wat de linkse oppositie nu beweert. Inzet van het debat was een juridisch verschil van mening over de wettigheid van haar naturalisatie. Het ging helemaal niet over haar vluchtelingenstatus, die nimmer in het geding was. Dat had minister Verdonk overigens direct moeten benadrukken, want nu kon de volkomen verkeerde indruk ontstaan dat Ayaan niet welkom is in ons land. Minister Donner moest ook bevestigen, mede op verzoek van Gerard van As, dat de strikte beveiliging van Ayaan wordt gehandhaafd. Daar had natuurlijk nooit onduidelijkheid over mogen ontstaan. De adviseurs van de minister valt dus te verwijten dat zij haar niet goed hebben geadviseerd over de te volgen (communicatie)strategie. De fractie van de LPF handhaaft niettemin haar steun voor het vreemdelingenbeleid van Verdonk. Het vertrek van Ayaan is een verlies voor alle Nederlanders die de vrijheid van meningsuiting koesteren en die zich zorgen maken over het islamitisch terrorisme

Met vriendelijke groet,

G.P. Van As

Fractievoorzitter Lijst Pim Fortuyn

PS. Cirxus: het gaat mij niet om het standpunt maar in mijn mail aan de diverse partijen vraag ik waarom niemand er voor gezorgd heeft dat dit niet kon gebreuren (zie mijn bericht van 18-5) en op die vraag geeft men geen antwoord. als je dat leest weet je ook wat mijn standpunt is.

klaasg | 20-05-06 | 00:56

Wouter Bos *Oh, look, I'm such a good daddy* Stem op mij.... Ik bedoel als je leden wilt werven door met je kind te poseren (how low can you go) poseer dan ook MET je kind, en niet met de BUGGY van je kind. God.

*roze-wit-blauw* | 19-05-06 | 17:42

@klaasg 19-05-06 @ 10:49:
Of je het er mee eens bent of niet, het is een netjes en duidelijk gesteld antwoord en is in wezen exact het standpunt van de D66 fractie in het debat van dinsdag. Dat kun je D66 niet verwijten, ze sturen meestal netjes antwoord terug.

crixus | 19-05-06 | 16:59

he psst wouter.... GA ES DEAUD!!!

SlechteRick™ | 19-05-06 | 16:37

hier het antwoord van de D66. ook van der laan heeft het antwoord laten geven door de publieksvoorlichter. maar ze geven wel een link naar de persoonlijke pagina van de fractievoorzitter

Hartelijk dank voor uw email naar aanleiding van het intrekken van het Nederlanderschap van Ayaan Hirsi Ali door minister Verdonk.

De D66-fractie stelt zich altijd op het standpunt dat het asiel- en naturalisatiebeleid streng moet zijn (zodat er draagvlak en ruimte is voor echte vluchtelingen), maar dat bij het toepassen van de regels altijd naar de individuele omstandigheden gekeken moet worden. De Nederlandse wet laat terecht daar ook ruimte voor. Minister Verdonk heeft de afgelopen drie jaar al bijna duizend mensen een verblijfsvergunning gegeven terwijl de regels dit strikt genomen niet toestond. D66 vind ook dat onwaarheden bij het geven van een vluchtverhaal niet automatisch tot draconische sancties zou moeten leiden. Veel vluchtelingen hebben begrijpelijke redenen waarom zij niet direct de volle waarheid vertellen. Soms is dat schaamte, soms is dat angst. Ook in eerdere debatten heeft D66 zich op dit standpunt gesteld.

Natuurlijk moet Ayaan Hirsi Ali niet anders worden behandeld dan anderen omdat zij een politica is. Niet soepeler, maar ook niet strenger. Dat is wel wat minister Verdonk heeft gedaan door te beweren dat er geen ruimte was voor het meewegen van omstandigheden. D66 was het niet met de minister eens dat deze ruimte er niet was; aan het eind van het debat heeft minister Verdonk dat ook moeten toegeven. En er zíjn zwaarwegende redenen waarom Ayaan Hirsi Ali het Nederlanderschap zou moeten behouden. Zo is zij een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger, een prominent opinieleider die vanwege haar opvattingen continu met zware bewaking moet rondlopen en geen veilig huis heeft. Zij heeft zware persoonlijke offers gebracht vanwege haar bijdrage aan het Nederlandse politieke debat. Alleen al die grond zou voor D66 zwaar genoeg wegen om Ayaan Hirsi Ali de Nederlandse nationaliteit te laten behouden.

Onder zware druk van de Kamer heeft minister Verdonk toegezegd haar beslissing te heroverwegen. Mocht er juridisch geen ruimte zijn, dan heeft zij toegezegd Ayaan Hirsi Ali via andere procedures alsnog haar Nederlandse paspoort te laten behouden.

Alle leden van de fractie van D66 zijn geschrokken en teleurgesteld door het plotselinge en turbulente vertrek van hun VVD-collega Ayaan Hirsi Ali uit de Nederlandse politiek. D66 beschouwt het vertrek van Ayaan Hirsi Ali uit de Kamer als een verlies voor de Nederlandse politiek en het Parlement. In een eerder uitgegeven reactie roemde fractievoorzitter Lousewies van der Laan de waardigheid en kracht waarmee Ayaan Hirsi Ali ook met deze laatste moeilijke ontwikkelingen rond haar persoon is omgegaan

De bijdragen aan het debat van Lousewies van der Laan en haar persoonlijke beleving van het debat kunt u vinden op haar website: www.lousewies.nl.

Met vriendelijke groet,

Anna Sophia Posthumus

klaasg | 19-05-06 | 10:49

Peter Smulders = Edwin Smulders?

"Foto van Bos met kinderwagen" ? Zo verkoopt ie ze niet!

Beschrijving foto:
Amsterdam 21 februari 2004
Wouter Bos achter kinderwagen met daarin dochter Iris.

Joohan | 19-05-06 | 09:22

Is Lo Sam Sing nu in NL en heet hij opeens Sander? Ik dacht altijd dat Sam Sing een andere naam voor Peter was?

Hadden jullie trouwens die witte veeg bij de gulp van Woutertje gezien? Zou homo Wouter nog even ruggespraak hebben gehouden met iemand in de TK tussen de eerste en tweede termijn?

Hans Anders | 19-05-06 | 09:20

@klaasg

De vinger op de zere plek gelegd, uitstekende samenvatting!

JantjevanHaerlem | 19-05-06 | 00:56

Het kinderwagenincident. Oei! Maar dit topic gaat eigenlijk over het feit dat Rechts de messen aan het slijpen is. De geest is uit de fles. Wouter en Femke, sturen je nog even een bloemetje naar de redactie van zembla?

Barbapoeppa | 18-05-06 | 23:37

Nu snap ik eindelijk waarom de Leden van Ons Koningshuis altijd met kinderen op de foto staan. Zeker op advies van Opa.

aivd | 18-05-06 | 20:21

Rita Verdonk is geen kindervriend en je zal haar niet gauw met een kind op de foto zien. Zij stopt kinderen nl. soms in de gevangenis. www.geenkindindecel.nl

aivd | 18-05-06 | 20:17

@aivd

Dat komt alleen maar omdat de linkse pers een stelletje NAZIS zijn, C'mon man, stick to the program. Haha, Mr. Bos heeft een kinderwagen..... hahahaha....... hehe, en hij exploite de media...... wow.....!?

BBS t-file slacker | 18-05-06 | 20:09

Ik klik dus tegen beter weten in op de link hierboven. (je bent een masochist of niet hè) om vervolgens een foto te zien van Bos die aan zijn gezicht te zien duidelijk aan een tube Sperti toe is.
Maar het vreemdste vond ik nog de knop met ¨download hi-res with password¨.
Kan iemand mij uitleggen wie er in godsnaam behoefte zou kunnen hebben aan deze foto in een hogere resolutie.

houdoe en bedankt! | 18-05-06 | 19:57

Hebben jullie niets belangrijkers te melden over Wouter Bos? Beetje zielig van GS en de HP/deTijd. Het gaat slecht met de Rechtse Pers in Nederland.

aivd | 18-05-06 | 19:56

lekker boeiend die wouter bos...

donderwolk2 | 18-05-06 | 19:42

De Nieuwerdammerdijk is het mooiste stukje van 020 (-noord). Met mooie kabouterhuisjes, vergezichten over de juppen van IJ(kelen)burg, plezierjachtjes voor uitgeprocedeerde heaumaeux en genoeg hooikoorts-bos voor andere anders-denkenden om zich in te verstoppen: de ideale leefomgeving voor onze nieuwe Leider!

JudgeJuly | 18-05-06 | 19:37

Dit gaat nergens over. Nieuws uit de Madurodam-Krant. Het kabinet en de VVd liggen stuiterend op de grond vanwege Verdonk en de spotlight draait naar iemand die iets doet wat dagelijks ook vele rechtse soortgenoten doen.

Starf*cker | 18-05-06 | 19:31

Poging van de Rechtse Pers om de aandacht af te leiden van de Rechtse Blunders.

aivd | 18-05-06 | 19:08

Om in aanmerking te komen voor een wip is Kabouter Buttplug aka Pritt Stift buitengewoon geinteresseerd in de geaardheid van Wouter Bus. Gaaap....

El Gouda | 18-05-06 | 17:16

Gohgoh, foto's uit 2004. Wat een nieuws!

Horror Scoop | 18-05-06 | 17:07

Wauw, iemand heeft voor een foto geposeerd! Dan ben je fake! Daar kun je wel een handvol theorieen over betrouwbaarheid en inhoud aan ophangen. Kun je nagaan als blijkt dat hij zich heeft verkleed voor de foto! of make up op heeft. We gaan spannende tijden tegemoet met deze onthulling.

Isnatuurlijkookzo | 18-05-06 | 17:06

Hehehehehe, GS probeert Zembla te copiëren! Hoe kostelijk! Sorry jongens, maar dit spelletje speelt de linkse kerk toch stukken beter! :D

BobbyDrake | 18-05-06 | 16:55

weten jullie wel dat lopen met een lege kinderwagen heerlijk relaxed en ontspannen is?

beetje oud nieuws GS, of wisten jullie het al langer?
haha

trapleuning | 18-05-06 | 16:46

t'is toch wat, rijden met een lege kinderwagen, waar moet het met dit land naar toe, liegende ministers die het liegen veroordelen tot daaraan toe maar een oppositieleiders die een lege kinderwagen voortduwtd, nee ik begrijp dat hier een grens wordt overschreden.

Zwadderneel | 18-05-06 | 16:38

@daskapitalist 18-05-06 @ 16:31
Niet door papa, maar ze hebben daar dikwijls met warmte en begrip gesproken en gedacht over Rara en hun methoden, zodat mogelijk iemand op de idee is gekomen een door NVJ goedgekeurde methode te gebruiken?

Der Icebear | 18-05-06 | 16:37

"Wat ik erger vind is dat mevr. Halsema in het debat zegt dat IEDEREEN er van wist. Ik niet maar ik kijk nooit Barend en van Dorp."
.
Schitterend

Tray Hornay | 18-05-06 | 16:34

-weggejorist-

Adolf | 18-05-06 | 16:32

nvj? is in het hoofdkantoor daarvan niet gisteren bestormd met een molotovcoctail?

daskapitalist | 18-05-06 | 16:31

Mordechai 18-05-06 @ 16:15
Een NVJ pas. Ik had nog liever een NSB pas, als je mij het anachronisme vergeeft.

Der Icebear | 18-05-06 | 16:27

klaasg 18-05-06 @ 16:24
Daar gaat de bingo!

Mordechai | 18-05-06 | 16:26

dit heeft met het debat te maken over aha. ik heb een mailtje gestuurt naar de fraktievoorzitters van een aantal partijen waaronder de PVDA. zie hier het mailtje en het nietszeggende antwoord van de PVDA.
Geachte heer/mevrouw,

Ik stuur dit mailtje omdat ik een beetje geschrokken ben.

Ik ben 1 van die Nederlanders die vannacht niets beters te doen hadden dan het debat te bekijken. Er zijn mij een aantal dingen opgevallen. Ten eerste schijnt de Nederlandse pers niet gekeken te hebben want volgens mij is de hele situatie niets veranderd tijdens het debat. Zowel aan het begin als aan het eind is er de constatering en over 6 weken weten we meer. Met de toezegging dat er meer omstandigheden meegewogen worden. En toch beweert de pers dat minister Verdonk door het stof zou zijn gegaan. Ik denk daar anders over. Als minister Verdonk vooralsnog iets constateert dan heeft dat pas consequenties als de termijn van bezwaar verstreken is. Dat heeft zij halverwege ook gezegd tegen van der Laan. Daar heeft zij bijna letterlijk gezegd dat de komende 6 weken Ayaan Hirsi Ali gewoon Nederlandse blijft. In de 2de termijn had zij al toegezegd ook de bijzondere situaties mee te nemen in een definitieve afweging. Ik zie dus niet zo het verschil tussen de moties Verhagen en van Beek. Beide moties laten de uitkomst van een heroverweging open. De eindconclusie van minister Verdonk kan dus nog steeds zijn dat Ayaan Hirsi Ali het Nederlanderschap niet verkregen heeft. Dat de pers dit schrijft vind ik geen probleem omdat ik gelukkig zelf een paar goed getrainde hersens heb gekregen en niet afhankelijk ben van wat de pers schrijft.

Wat ik erger vind is dat mevr. Halsema in het debat zegt dat IEDEREEN er van wist. Ik niet maar ik kijk nooit Barend en van Dorp. Of ik het wist is dan ook verder niet relevant maar ik vind dat wanneer iedereen van deze leugen wist er door diverse partijen verkeerd is gehandeld. Vooral door de VVD. Ik dacht dat regeren vooruit zien is maar daar doet onze politiek niet aan mee. Als iedereen nagedacht had toen Ayaan Hirsi Ali lid werd van de Nederlandse politiek en op dat moment de procedure gevolgd was zoals minister Verdonk schetste in het debat was al dit gedoe niet nodig geweest. Als ik nu als antwoord krijg (als ik al een antwoord krijg) dat de regels in de tussen liggende periode veranderd zijn dan wordt het nog gekker want waarom is er dan niemand wakker geworden toen de regels werden veranderd. Vooralsnog ga ik er vanuit dat deze regels al gelden zolang Ayaan Hirsi Ali in de kamer zit.

Waarom heeft er niemand gereageerd? Is het omdat iedereen daar in Den Haag niet capabel genoeg is en maar beter een baantje kan gaan zoeken bij de gemeente reiniging?

Of, en dat zou ik veel erger vinden, dacht iedereen in Den Haag dat de regels niet voor hun zouden gelden en dat wanneer het uit zou komen dat er in strijd met de wet gehandeld werd ze dan wel verder zouden zien? En dat hield uiteindelijk in dat de minister van vreemdelingenzaken de schuld krijgt van de blunderende kamer omdat zij het Nederlanderschap van Ayaan Hirsi Ali afpakt.

Ik hoop dat u er met u allen er voor zorgt dat mevrouw Ayaan Hirsi Ali zo snel mogelijk een LEGAAL Nederlands paspoort heeft. Het snelst zou natuurlijk zijn als ze het gewoon kon behouden dus laten we hopen dat de kamer gelijk heeft en de wet daar de mogelijkheden voor biedt.

Wat me verder opgevallen is, en dat heeft niet direct met Ayaan Hirsi Ali te maken, is een stuk in de 1ste termijn tussen Mevrouw van der Laan en minister Verdonk. Dat ging over de mening van het buitenland. Ik begreep uit haar woorden dat ze de mening van het buitenland zou meewegen als zij in de schoenen van de minster had gestaan. Omdat ze het, volgens mij, er niet mee eens was dat de minister met de mening van het buitenland geen rekening had gehouden. Was dit een opmerking om te scoren want dat doen we terecht op veel meer gebieden niet. Als het gaat om ons drugbeleid, euthanasiebeleid of homobeleid gaan we gelukkig toch ook ons eigen gang? En dan gaat het hier niet eens om het maken van wetten maar om het handhaven ervan. Maar ook bij het maken van wetten hoop ik dat u niet teveel naar het buitenland kijkt want die stemmen niet op u.

Ik hoop er van u iemand is die de moeite wil nemen om hierop te antwoorden.

hier het antwoord van de PVDA. ben ik gek of heb ik als antwoord een of ander lul verhaal gekregen.

Geachte heer ,

Hartelijk dank voor uw bericht.

De Partij van de Arbeid is geschokt over de brief die minister Verdonk 15 mei aan Ayaan Hirsi Ali geschreven heeft, waarin zij constateerde dat Ayaan niet de Nederlandse nationaliteit zou bezitten. Allereerst vanwege het persoonlijke drama dat dit met zich mee brengt. Zij bevindt zich al in buitengewoon moeilijke omstandigheden, moet continu leven met bedreiging en beveiliging en nu dreigt haar ook nog eens een van de weinige zekerheden, een Nederlands paspoort, te ontvallen.

Maar dit is meer dan een persoonlijke tragedie. Het is beschamend voor de manier waarop wij in dit land inmiddels met vreemdelingen, nationaliteit, paspoorten en rechtsregels omspringen. We kunnen concluderen dat elke proportionaliteit in de manier waarop het vreemdelingenrecht in Nederland toegepast wordt, langzamerhand zoek is. Maatregelen staan in geen verhouding meer tot wat er aan de hand is en de menselijke maat is volledig zoek. Ooit maakten wij de afspraak ons verstand bij de uitvoering van het vreemdelingenbeleid niet uit te schakelen en ons gevoel voor de menselijke maat hoog te houden.

Hoewel het formeel-juridisch misschien uit te leggen valt, lopen we vast in bizarre opvattingen over bestuurlijke moed, daadkracht en duidelijkheid. Over de hoofden van kwetsbare mensen heen.

In het spoeddebat dat 16 mei over de kwestie gehouden is, heeft de Partij van de Arbeid een aantal zaken proberen helder te krijgen. Hoe en waarom is minister Verdonk tot haar besluit gekomen? Hoe gaat het nu met Ayaan Hirsi Ali verder en hoe kunnen we in zijn algemeenheid in de toekomst dit soort ellende voorkomen?

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

nee want u heeft mij niet geinformeerd want er is geen enkele vraag beantwoord. indien GS alle antwoorden wil hebben moeten ze het maar laten weten. ik moet wel zeggen dat de PVDA tot nu als enige gereageerd heeft. maar woutertje heeft het mailtje dan ook door gestuurt naar de publieksvoorlichter. ondanks dat hij net als allemaal het mailtje heeft ontvangen op zijn 2kamer email adres.'W.Bos@tweedekamer.nl'

klaasg | 18-05-06 | 16:24

Oh, er stond 'wat' wil je weten.

Enfin, als je wat smeuigs hebt weet je de redactie wel te vinden, neem ik aan?

Brusselmans | 18-05-06 | 16:23

Maar natuurlijk. Mail even naar de redactie.

Brusselmans | 18-05-06 | 16:17

Brusselmans 18-05-06 @ 16:10
Voor jouw geruststelling: ik heb helemaal niets met politiek van doen. Toegegeven, scheer me niet dagelijks en loop niet dagelijks in Cantarelli. Dirk van de Broek heb ik niet in mijn omgeving. Heb wel een NVJ pas... Wat wil je meer weten?

Mordechai | 18-05-06 | 16:15

@ Mordechai

Even voor mijn geruststelling.

Draag je een regenjas en een vlassig snorretje? Hang je geregeld Dirk v/d Broek tassen aan deurknoppen?

Ben je in het bezit van een geldige D'66 lidmaatschapskaart (niet ouder dan 5 jaar) ?

Brusselmans | 18-05-06 | 16:10

@Mordechai 18-05-06 @ 16:03

ik verwacht niet dat jullie IT support de beste van de wereld om je te achterhalen, maar moet wel zeggen: RESPECT

Luckyluuk | 18-05-06 | 16:07

Timmer 18-05-06 @ 16:05
Niet zo zeuren Timmer. We hebben hier zojuist de Geenstijl bingo bedacht. Dat was nooit gelukt zonder de creatieve samenwerking onderling. Draai je nummer en vertel welke bobo jij aan de lijn hebt gehad.

Mordechai | 18-05-06 | 16:07

Nou, nou, wat een smut heeft Geenstijl weer uit de beerputten vandaan getrokken, welk een onthulling. Volgende keer weer iets dat er toe doet aub, als zelfs dit soort shit de critici van Bos al doet smullen, zou ik haast sympathie voor hem gaan krijgen.

Timmer | 18-05-06 | 16:05

superjan 18-05-06 @ 16:04
Dus de Geenstijl bingo kan nu eindelijk beginnen?!!

Mordechai | 18-05-06 | 16:05

Mordechai> je bent een aanwinscht.

superjan | 18-05-06 | 16:04

Brusselmans 18-05-06 @ 16:02
LOL : ben ik nu officieel betrouwbaar?

Mordechai | 18-05-06 | 16:03

Bingo! Het zalvend glijmiddel van D'66

Brusselmans | 18-05-06 | 16:02

liegen is gezond !

Draaitafel Demagoog | 18-05-06 | 16:00

ok... nu wel - had hp stukkje niet gelezen

error | 18-05-06 | 15:59

Brusselmans 18-05-06 @ 15:55
Damn, die telco bundels en rijkstoestellen moeten werken! Probeer eens 67 of 47...

Mordechai | 18-05-06 | 15:58

ik snap er geen bal van... op die twee foto's is toch helemaal niet zichtbaar of er nu wel of geen dochter van zijn vrouw in ligt?

error | 18-05-06 | 15:58

@Mordechai
lol, haersma buma was not amused. hij zei er wel bij dat hij helemaal geen Sanders kent.

daskapitalist | 18-05-06 | 15:57

Mordechai 18-05-06 @ 15:49
En ...98 bestaat niet (was wel spannend!)

gevallenverstand | 18-05-06 | 15:57

@ Mordechai

Bijna altijd, je krijgt deze keer de groeten van Marvin Likumahua uit Oegstgeest.

Brusselmans | 18-05-06 | 15:55

Klein hypocriet pismenneke is die Boch toch ook he!

dat hij effe deaud gaat...

deejaykoen | 18-05-06 | 15:52

@Mordechai,
ik ken je verder niet, maar neem van mij aan dat wij zoveel mogelijk, zo niet alles, willen weten! Zolang jouw echte naam onbekend blijft kan je ons alles vertellen, maar wel eerlijk he?

fuckje | 18-05-06 | 15:49

-weggejorist-

Mordechai | 18-05-06 | 15:49

Wouter de Rooiboskabouter, koekje d'rbij slappe zak?

/\/\addog | 18-05-06 | 15:48

superjan 18-05-06 @ 15:45
Ik vergelijk Rita Salomon toch niet ?

gevallenverstand | 18-05-06 | 15:47

Iris wil niet in de kinderwagen. D'r Pa heeft net haar AOW gejat!!!!!!!

itsmie | 18-05-06 | 15:46

@gevallen verstand>laat kalou dr nou eens buiten.

superjan | 18-05-06 | 15:45

Het is toch bekend dat Wouter Bos een handelaar is in illusies.

Karel kwakbol | 18-05-06 | 15:44

Als je een Salomonsoordeel over Bos zou moeten vellen. (Kind wakker maken of lege kinderwagen) dan kan worden geconcludeerd dat Wouter een ECHTE vader is.
(Twee vrouwen streden op een baby, Salomon zei; Dan snijden we het toch door; een van de twee vrouwen zei; NEEEEE.)

gevallenverstand | 18-05-06 | 15:42

Brusselmans 18-05-06 @ 15:31
Niets Brusselmans, helemaal niets ;-)

Mordechai | 18-05-06 | 15:41

Nederland heeft nooit van Wouter Bos gehouden. En ik al helemaal niet.

Breinstein | 18-05-06 | 15:41

@kruT 18-05-06 @ 15:26
het werd pas de afgelopen dagen bekend, dat wouter bos in 2004 achter een lege kinderwagen heeft gestaan. zie rita vs. ahm.

daskapitalist | 18-05-06 | 15:40

Iedereen weet toch dat bijschriften in de Privé niet kloppen? Die foto's liegen niet, de schrijver van de woorden misschien wel - al kunnen we dat niet zien.

Oetjens | 18-05-06 | 15:40

@filter:
"Mijn interesses gaan uit naar wat de PvdA geflikt heeft.
Het verraad.
AHA & Verdonk tegen elkaar uitspelen en zo twee lastige vliegen de mond snoeren."

Geloof je dat nou echt? Is rechts Nederland zo stupide dat ze zich als een stel kleuters tegen elkaar laat uitspelen door het "slimme Links Nederland"?

Dodo12 | 18-05-06 | 15:36

-weggejorist-

Yeeaah Right, No Way | 18-05-06 | 15:32

@ Mordechai

Die lijst is grotendeels bekend, maar wat weerhoudt je er van een en ander te delen met je mede-reaguurders?

Brusselmans | 18-05-06 | 15:31

@KruT Het gaat er niet om wanneer het gebeurd is, het gaat erom dat hij gelogen heeft! Uitzetten dus

Wouter Z | 18-05-06 | 15:29

God god god, wat zijn jullie weer nodeloos kwetsend, etc etc bezig?

Beschrijving foto:
Amsterdam 21 februari 2004
Wouter Bos achter kinderwagen met daarin dochter Iris.

20004!!!!!!!! man man, jullie hebben echt niets om Bos op te pakken he, lutsers

kruT | 18-05-06 | 15:26

Hoe weet je nou dat dat ding leeg is??

Meneer de Leeuw | 18-05-06 | 15:25

Het interesseert mij echt geen hol of Wouter al dan niet homo is. Een homo kan een prima MP zijn.
.

Mijn interesses gaan uit naar wat de PvdA geflikt heeft.
Het verraad.
AHA & Verdonk tegen elkaar uitspelen en zo twee lastige vliegen de mond snoeren.
.
Woutertje als nicht? Prima.
Woutertje als NSBer? Niet zo prima.

filter | 18-05-06 | 15:25

Gewoon een fotoreportage. Wat is het punt?

henkstubbe | 18-05-06 | 15:23

Nep... alles in nep aan deze Wouter Boslim, zelfs zijn kinderwagen en de inhoud daarvan... Heeft Wouter eigenlijk wel een snikkel??? Als ik die vent zie denk ik altijd "Geen vlees en geen vis, maar Tofu...", NEP DUS....

Lachende Scheerkwast | 18-05-06 | 15:20

Brusselmans 18-05-06 @ 15:15
Joao Varela? De enige echte? Wat aardig, terwijl we elkaar niet eens kennen.

Mordechai | 18-05-06 | 15:18

@ Mordechai

De groeten van Varela!

Brusselmans | 18-05-06 | 15:15

waar is het bewijs?

objectivo | 18-05-06 | 15:15

Plastic, teflon, robot, totaal aan de leiband van zijn pr-staf en spindoctors. Achachach wat hield hij een prachtige rede (door zijn pr-staf gemaakt) in de tweede kamer. Niet over de zaak zelf, maar inspelend op onderbuikgevoelens.
dathoujetoch 18-05-06 @ 14:21

Huh? Linkse onderbuikgevoelens.. Jongen, die term hebben ze zelf verzonnen.... weet je wat? We geven die wereldverbeteraars op staatskosten een doorslag. Als zij hun mierzoete fatamorgana's propageren noemen we dat voortaan "bovenbuikgevoelens" ..... zijn ze weer tevreden.

bottehond | 18-05-06 | 15:15

@fuckje>Doe maar wel. Mordechai is deep throat.

superjan | 18-05-06 | 15:13

-weggejorist-

Mordechai | 18-05-06 | 15:13

Hilbrand aan Rita dus?
Sorry, @Mordechai, onze posten kruisten elkaar.

fuckje | 18-05-06 | 15:13

Bij de PvdA is het nooit wat het lijkt.

luisindepels | 18-05-06 | 15:12

Mordechai kunnen we dus ook niet meer serieus nemen. Op zo'n moment mis ik targent.

fuckje | 18-05-06 | 15:11

fuckje 18-05-06 @ 15:03
Een oud IND directeur aan een oud Bajes directrice
superjan 18-05-06 @ 15:08
Jazekers

Mordechai | 18-05-06 | 15:10

@Pritt
Het is hoaxt. En hoe weet je dat het nep is? URL graag. Zo niet, dan is GS voor mij de hoax.

tuco | 18-05-06 | 15:10

@mordechai> i am very impressed. Dat van die Sander is dat ook waar?

superjan | 18-05-06 | 15:08

Sjezus mag je als fotograaf bij je pa op de website, inelkaar geflanst en gehost door zoontje van een collega, ergens op zolder, achter de wietplanten. Onbereikbaar dus.

Rabarberke | 18-05-06 | 15:08

hey wouter, ik heet ook wouter!

Wouter Z | 18-05-06 | 15:07

Nederland kan zoveel beter;

Inkomensstatistieken Nieuwendammerdijk.

Tweemaal modaal of meer 56,6%

Tussen modaal en tweemaal modaal 32,08%

klurksma | 18-05-06 | 15:07

TM 18-05-06 @ 14:54

Dat *peep* zou goed kunnen. Da's toch dat geluidje als iets weggecensureerd wordt? Daar houdt men heut zu tage steeds vaker van, van dat cesureren, dus ik ga voor de *peep*....

Mordechai 18-05-06 @ 15:00

Wie heeft die vragen gesteld, of doe je net alsof?

bottehond | 18-05-06 | 15:03

@Mordechai,
Wie hebben vragen gesteld aan welke minister?

fuckje | 18-05-06 | 15:03

onzin hij showt gewoon zijn aerodynamische turbokinderwagen met spoiler!
jij zet je ford fiesta toch ook niet in de achtertuin!?

Galgenrad | 18-05-06 | 15:01

zeg wouter, kan t nog fouter?

/\/\addog | 18-05-06 | 15:01

zijn jullie ook zo benieuwd naar het vluchtverhaal van Maxima ??

outside looking in | 18-05-06 | 15:01

Nog meer (beetje offtopic) vanaf het Binnenhof. Het gaat om Groenlinks Kamerlid Farah Karimi, oorspronkelijk afkomstig uit Iran:
"Farah Karimi heeft gelogen over haar vluchtelingen status. Het blijkt namelijk dat zij Nederland is binnengekomen via Duitsland waar ze gemakkelijk had kunnen blijven. Haar verhaal was heel anders. Verder is in onderzoek naar boven gekomen dat zij ongeveer 150 vluchteling verhalen voor anderen zou hebben verzonnen om die Nederland binnen te kunnen loodsen. We hebben inmiddels vragen gesteld aan de Minister en zijn benieuwd met welk antwoord zij gaat komen"

Mordechai | 18-05-06 | 15:00

@Count Spatula 14:55 : Dat Bos zijn parkeergeld wel eens niet betaald heeft natuurlijk. Dat maakt hem ongeschikt om leiding te geven aan de parkeer nazi's in Amsterdam, laat staan als premier.

TM | 18-05-06 | 14:59

OK, weet ik dat ook weer.

BBS t-file slacker | 18-05-06 | 14:58

lekker belangrijk stukje. what's next? de onthulling dat Lubbers het spleetje tussen zijn tanden heeft laten dichten?

Count Spatula | 18-05-06 | 14:55

@bottehond : Ik denk het. Ik zou het zelf niet weten... Of *peep* misschien?

TM | 18-05-06 | 14:54

Kon je niets beters vinden, Pritt? Dit is heel erg hoor, veel erger dan Verdonk's gelieg.

zure hond | 18-05-06 | 14:54

Ik geloof niet in wouters

Koekje-dr-bij? | 18-05-06 | 14:54

Wouter Bos is nog nooit Nederlander geweest

Birds Eye | 18-05-06 | 14:50

Die foto is van 2004, stelletje kneuzen.

kruT | 18-05-06 | 14:48

Is de Wikipedia pagina al geupdate?

Roberto Fransisco | 18-05-06 | 14:47

Wouter bos is een hoax van geenstijl!

Reez | 18-05-06 | 14:45

Ben eindelijk eens trots op wouter, goed gedaan jong!

de_grote_roerganger | 18-05-06 | 14:44

Woutertje's gefakede orgasmussen. Dat is dan nog smeuig voor de dames!

TM 18-05-06 @ 14:31

Ook voor sommige heren, Yogi...
Orgasmussen... euh... dus als bslim klaar komt hoor je "tsjilp"?

bottehond | 18-05-06 | 14:44

paspoort afnemen en uitzetten, en wel nu! (Bos dan)

Wouter Z | 18-05-06 | 14:42

Verkeerd inlichten van de Kamer? Laat me niet lachen! Wouter Bos is geen minister, maar zit zelf in de Tweede Kamer. En bovendien hoeven Kamerleden dat blaadje echt niet te lezen. Pritt Stift is een hoax.

Oetjens | 18-05-06 | 14:40

GeenStijl=Zembla?
Pritt Stift = Kees Driehuis?

Dömper | 18-05-06 | 14:39

@Mordechai & @ Superjan: Nee, weet niet iedereen. het zal mij op zich mijn reet roesten dat Wouter aan Live Fotosjop doet (ooooh wat erg, 2,5 mln. Privé lezeressen belazerd... bediend GS die tegenwoordig als Ombudsman?), maar dat Wouter het met Sander doet, dat wist ik niet. Vertel mij meer...

GuantanamoJay | 18-05-06 | 14:39

Sander de Does? Tja, laat het maar over aan de Geenstijl redactie. Ik wil geen scoop op mijn naam.

Mordechai | 18-05-06 | 14:39

@mordechai>jaa maar dat em of niet?

superjan | 18-05-06 | 14:38

Een lieve lul. Dat is precies wat de premier van alle Nederlanders moet zijn.

Jan Passant | 18-05-06 | 14:38

Zoek en gij zult vinden! ;-)

Mordechai | 18-05-06 | 14:36

@Pritt Stift
Het woord is Anfänger.

Der Icebear | 18-05-06 | 14:35

@Mordechai> dat weet toch iedereen. Op zich best vrolijk een gaylord aan het stuur van Nederland. gescheiden met kind. Nederlandser kan t niet.

superjan | 18-05-06 | 14:33

Werldschokkend

BroodenSpelen | 18-05-06 | 14:32

Is dit alle modder die GS kan vinden om over Kaboutertje Bos heen te flikkeren? Kom jongens! Jullie kunnen veel beter dan een melding over een gefaked feauteauxtje. Zet dan wat neer over Woutertje's gefakede orgasmussen. Dat is dan nog smeuig voor de dames!

TM | 18-05-06 | 14:31

Onderzoek graag naar de verhouding tussen boskabouter en friezoo. Allebei van hetzelfde.

dathoujetoch | 18-05-06 | 14:31

Stel je eens voor je heet Sander en je werkt bij het Ministerie van Financiën. Dan ben je niet blij met elke keer deze signalen over je vriend's homofilie. Tenslotte baal je er al vreselijk van dat je vriend een dubbel leven leidt, met een vrouw die je zelf ook goed kent. Je weet dat er al jaren terug innige foto's zijn gemaakt van jullie twee op vakantie en dat er op binnenhof daar nog steeds over wordt gepraat. Gaat het doek vallen? Wanneer? Wacht men listig totdat de verkiezingen aanbreken? Weet Geenstijl meer dan ze in deze post willen blootgeven? Als ik Sander was zou ik helemaal niet blij zijn en hopen dat niemand deze comment opvalt. Het zweet zou dan van mijn rug lopen. Zou bidden tot de Heilige Maria en vragen of zij de redacteuren van Geenstijl willen influisteren dit niet te onderzoeken. Maria, laat dit niet gebeuren. Is het niet omwille van ons, dan omwille van de hunkerende vrouwelijke PVDA stemmers... Maria!

Mordechai | 18-05-06 | 14:28

Die fotos werken wel, maar waar zie je dat die wagen leeg is?

L1 | 18-05-06 | 14:28

gvd kreeg ff vlaag van verstandsverbijstering, vind em zielig bestwel :( Hij probeert zo hard en hoe harder hij probeert hoe sneller ie naar de klote gaat met z`n irritante pleuris kop. Komt waarschijnlijk dattie op m`n leraar wiskunde lijkt ook zo`n homo die probeert hetero te blijven,....... nee is niks mee veel suc6 k thx bye

The Patriarch | 18-05-06 | 14:27

Komen wij er langzamerhand achter dat het nog veel erger is dan wij in al die jaren GS dachten. Is het soms zo dat de meest cynische hufters onder ons nog niet kunnen bevatten hoe triest het allemaal is?

Kijk om je heen. Overal zie je hypocriete non valeurs, leugenaars, gelukszoekers, verraders, poseurs, bedriegers en hypocrieten.

Den Haag is failliet. En wij betalen de rekening.

superjan | 18-05-06 | 14:27

Schokkend. Ik denk dat ik vandaag maar binnen blijf en de gordijnen stijf dicht doe.

Days-Of-Wild | 18-05-06 | 14:26

he de fotograaf had zijn foto's Bos had zijn rust. Beiden zullen er wel een berg lol met vrienden over hebben gehad. He het is beter dan al die rechtzaken.....

misterrr | 18-05-06 | 14:26

Rode kinderwagen, hoe toepasselijk (onpasselijk)

Achiel | 18-05-06 | 14:25

Ze hebben GS als referrer geblocked. (de sukkels)
doskabouter 18-05-06 @ 14:18

Tja... dat wordt zometeen standaard bij iedere bedrijfssoftware geinstalleerd... GS is grvaarlijk voor de (niet meer bestaande) sosjale samenhang in 0031. Let op: binnen 5 jaar gaan sites als GS gesloten worden als de multicult sekte haar zin krijgt. Heel gevaarlijk... die droomideologieen. Het communisme was ooit ook bedacht als een mooie droom.... En gezien de terreur en indoctrinatie die de sekte nodig heeft om nog te blijven overleven mag je het ergste vrezen. Maar, linkse reaguurders, stem vooral rustig op pvda of cda....

bottehond | 18-05-06 | 14:24

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/webusers/psmulders/www.petersmulders.nl/htdocs/preview.php on line 4

Foei! Wie heeft er lopen hacken?

tripwire | 18-05-06 | 14:24

Wouter Bos .... zijn hoofd is leeg, zijn praatjes zijn leeg en zelfs zijn kinderwagen is leeg.

Het lijkt wel zo'n kindersurprise ei. Je wilt leegheid, krijg je het in drievoud.

Roberto Fransisco | 18-05-06 | 14:24

Wat een ongelofelijk tendentieus en ongefundeerd prutstukje. Storm in een glas water. Het sop is de kool niet waard. Spijkers op laag water.
Dat soort zaken

pincode | 18-05-06 | 14:24

mirror?

Achtertuyn | 18-05-06 | 14:24

Als je zoekt op de naam "wouter bos" bij petertje smulders krijg je nog veel meer te zien.

Maar of je dat nu wilt?

Volgens de titel die petertje er op heeft geplakt zou iris er wel in liggen.
Slechte foto's trouwens.

Zwarte Kool | 18-05-06 | 14:22

Was bos niet de 'man' die bij de vorige verkiezingen angstvallig zijn private leven afschermde? Was bos niet de 'man' die afgelopen dinsdag voor het debat in de Kamer begon even in beeld verscheen met zijn haar sluik op zijn sociokop, omdat hij was vergeten sjel in zijn haar te doen? Die zijn kleding aanpast bij de gelegenheid waar hij komt, die op tijd wat grijs in zijn haar verft omdat hij er dan statesmanlike uitziet. Ach, Bos, alles voor de stemmen, alles voor de winst, niets geen inhoud. Plastic, teflon, robot, totaal aan de leiband van zijn pr-staf en spindoctors. Achachach wat hield hij een prachtige rede (door zijn pr-staf gemaakt) in de tweede kamer. Niet over de zaak zelf, maar inspelend op onderbuikgevoelens. Deze man wil premier worden. Toen ayaan bij de pvanderaa werkte, is zij toen gescreend door Bos en zijun machtsgeile clubje?
Stoppen met deze Shellkwast.

dathoujetoch | 18-05-06 | 14:21

het leven is een grote hoax. ben benieuwd wanneer de echte realiteit intreedt, zonder socialisten, liberalen en conservatieven.

daskapitalist | 18-05-06 | 14:18

@bottehond: gewoon de link ff kopieren en in een nieuw browserwindow plakken. Ze hebben GS als referrer geblocked. (de sukkels)

doskabouter | 18-05-06 | 14:18

Ik mag die wouter kabouter wel

topcat | 18-05-06 | 14:18

Haahahahah, schijnheilige boskakboutert

Euroboerrrt | 18-05-06 | 14:18

Zelfs zijn kind is bedrog, begrijp ik?

brrkah | 18-05-06 | 14:17

Dont leech linkjes... ff rechtermuis - kopiëren - nieuw venster - plakken, tot Pritt heeft geleerd hoe die een foto kan opladen op de GS-servert.

Lintworm | 18-05-06 | 14:17

Geenstijl is nu wel erg commercieel bezig met die verborgen reclame

Jan-Istanbul | 18-05-06 | 14:16

laat rita het maar niet weten,....

JongEnLui | 18-05-06 | 14:16

Het verhaal dat Wouter homo is maar bij de vorige verkiezingen "voor de vorm" is getrouwd ging toen ook al de ronde. Gekke is dat het steeds weer wegebt.

doskabouter | 18-05-06 | 14:16

Paspoort inleveren en land uit..

Beukomatic | 18-05-06 | 14:16

HOAX!!! hij kan nix!

wN.Dani | 18-05-06 | 14:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl