Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Heel Nederland houdt van GeenStijl

justitiewijf.jpgDe ontbieding van GeenStijl aan het pliesiebureau blijft de gemoederen bezighouden. Zo'n beetje iedereen die de vrijheid van meningsuiting een warm hart toedraagt, heeft zich inmiddels bij ons gemeld. Van Hans Teeuwen ontvingen wij een rouwkrans, terwijl D66 inmiddels een condoleanceregister heeft geopend vanwege het plotselinge overlijden van het vrije woord. Voor volgende week zijn wij eregast in de door de VVD te openen vrijdenkersruimte in de Tweede Kamer, want Justitie dient met haar rotpoten van onze rot-GeenStijlers af te blijven, zo schrijft Afshin Ellian, hoogleraar Sociale cohesie, burgerschap en multiculturaliteit aan de Universiteit van Leiden. Ook uit hoeken waarvan je het niet verwacht stromen de steunbetuigingen binnen zoals bijvoorbeeld van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI). Zo kregen wij vanmiddag een belletje van MDI-directeur Niels van Tamelen, die erg in zijn maag zegt te zitten met de hele situatie. Het MDI is namelijk sinds de zomer van 2007 "juist erg te spreken over de medewerking van GeenStijl. Dus eigenlijk is de gehele zaak achterhaald." Zelfs NVJ denkt met u mee Ook onze vrienden van de Nederlandse Vereniging voor Journalisten (NVJ) hebben inmiddels hun steun toegezegd. "Jullie erkennen ons dan misschien niet, maar wij jullie wel en we zullen alles in het werk stellen jullie te steunen in deze heksenjacht van Justitie. Wanneer jullie gebruik willen maken van onze advocaat, dan hoef je maar te bellen. Wij hebben een speciaal potje voor principiële kwesties als deze." Ja, lieve reaguurders, nu wordt het echt gevaarlijk, want zelfs Nova -die vanavond over de kwestie zal berichten- doet voorkomen het met ons eens te zijn. Desondanks willen wij jullie, als trouw legioen bedanken voor alle steunbetuigingen. Over u als reaguurder gesproken: het MDI bevestigde ons zojuist dat er mensen zijn die de mening erop nahouden dat je de wet niet kunt overtreden wanneer je niet modereert. Want men gaat er dan van uit dat je geen reacties leest en dus ook niet op de hoogte kunt zijn van eventuele strafbare uitingen. Een stelling overigens die niet wordt gedeeld door het MDI, maar omdat het op dit moment aan jurisprudentie ontbreekt, weet eigenlijk niemand of die stelling hout snijdt. Wat wel duidelijk is dat een ieder die zijn best doet en 24/7 Jorissen aan het werk heeft nu een trap na krijgt. De wereld op zijn kop...

Reaguursels

Inloggen

wow Tabula rasa heeft een punt.

met 50.000 kunnen we heel wat initiatiefjes nemen. :-)

superjan | 27-06-08 | 19:45

bottehond | 27-06-08 | 11:11
Alweer een zeer vaag wetsvoorstel weggestopt tussen andere voorstellen. Allemaal onder het mom van terrorismebestrijding en tegengaan van radicaliseringJe hoort het EHB zeggen: "niks aan de hand, al die ophef is nergens voor nodig". Maar de door het CDA/WRR/Bea/PvdA voorgeschreven fatsoensnormen liggen er dik bovenop. Gelukkig lezen een aantal politiek partijen hier nog mee en hopelijk houdt dat de meer vrijheidslievende kamerleden een beetje scherp.

sjaakdeslinksesul | 27-06-08 | 15:27

ach feit blijft gewoon dat Joris zijn werk niet goed heeft gedaan. hij heeft gewoon gefaald. Anders was dit niet gebeurd.

zombie | 27-06-08 | 15:18

Er zijn slechts 50.000 handtekeningen nodig voor een burgerinitiatief.
Het initiatief:
Ernst Heersch Balin moet opzouten!
Moet te regelen zijn via GS toch?
*denkt aan een nieuwe klassieker*

Tabula Rasa | 27-06-08 | 14:11

Belletje van Van Tamelen of geen belletje van Van Tamelen - het MDI blijft de Nederlandse internetStasi. Mensen die hun beroep maken van het aangeven van medeburgers, gadverdamme!

Whimpysinger | 27-06-08 | 14:01

@ sjaakdeslinkselul

Nederland heeft nog niet half in de gaten met wat voor smeerlappen we van doen hebben met die partij van @ het CDA.............
www.nrc.nl/achtergrond/article1038665....

bottehond | 27-06-08 | 11:11

Moet ik nou dat nova gaan zitten bekijken om te zien wat er daar gezegd wordt. Nou vooruit dan maar, ik heb er nu tijd voor.

Achterdocht | 27-06-08 | 10:33

@het CDA> tijd voor een nieuwe nick?

superjan | 27-06-08 | 10:20

GeenStijl gedraagt zich als een bang juffertje. Je hoeft niet naar de politie te gaan. Sterker nog, iedereen met kennis van zaken zal je afraden om vrijwillig naar de politie te gaan. Het is alsof je vrijwillig bij de SS binnenstapt en dan hoopt op redelijkheid. Alsof, hè. Het is bij wijze van spreken. Ik vergelijk de politie niet met de SS. Nee, geen sprake van. De politie is uw vriend. En Donner heeft een open mind, Balkenende heeft een sterk en ruimdenkend karakter, Bos is standvastig en Rouvoet is eigenlijk niet gelovig, maar gewoon een goed mens. Zo ongeveer. O ja, en Anja Meulenbelt is net zo ruim in haar hoofd als in haar poes, volgens de foto's die zij zelf heeft laten publiceren. En Hanneke Groenteboer is een sympathieke vrouw, een moeke die graag haar stoepje schuurt en met de buurvrouw over de heg praat over al die irritante kutmarokkaantjes. Sorry, over die arme kansenjongeren.

Het CDA | 27-06-08 | 10:15

@sjaak> daarom is het wellicht goed, dat als het echt mis gaat, de sluier van onze kop gaat.

@haegenees> ik zit in t zelfde pakket.

@makkie> nee ik ben niet zo oud, maar heb wel alle verhalen gelezen, gezien, en ik heb grootouders in t verzet (en een oud oom in de NSB) gehad. dus ik ken de verhalen wel.

superjan | 27-06-08 | 10:10

Het irritante is verder dat Rita Mungro zelf veel ergere dingen heeft gezegd over wat zij Kaukasische mannen noemt. Een raciste die zelf gaat klagen over het feit dat ze racistisch bejegend wordt ... alleen politiek-correct blinde mongolen als het MDI kunnen daar mee instemmen. De rechter zal het haatzaaiende geraaskal van Mungro wel meenemen, want onze grondwet maakt nog steeds geen onderscheid naar ras.

sjaakdeslinksesul | 27-06-08 | 10:10

Een diepgaand journalistiek onderzoek naar het MDI lijkt mij noodzakelijk..

diek | 27-06-08 | 10:01

Ik heb een beetje gelezen in het laatste jaarverslag van het MDI. Toch zijn zij ook verrast over de discriminatie tegen de autochtone nederlander. "Quote: De categorie discriminatie van autochtone Nederlanders is met 116 uitingen
verdriedubbeld ten opzichte van 2005 (38 uitingen)."
Het rapport noemt de "Haat gericht tegen Moslims is de laatste jaren
de grootse stijger." De stijging is echter procentueel en in aantal minder als de stijging van de discriminatie van de autochtone nederlander. Dat alles volgens hun getallen van hun rapport.

Als je de getallen procentueel bekijkt, mag je tot de conclusie komen dat 'we' nog best wel tolerant zijn t.o.v de intolerante medelanders....

diek | 27-06-08 | 10:00

www.emerce.nl/artikel.jsp?id=1903342
De grens trekt hij (Dominique Weesie) bij seksadvertenties, gokken en leenboeren.
Wanneer krijgen we sex en leen boeren op de site????? Of kunnen we daar op gokken bij BWIN????

Rambo666 | 27-06-08 | 09:59

So far voor linkse media. Rechts, kom er maar in. En nou niet meer huilen.

bd | 27-06-08 | 09:58

Jullie kunnen ook op mijn steun rekenen.
Op welk rekeningnummer kan ik geld overmaken?

Klisjeemannetje | 27-06-08 | 09:50

www.meldpunt.nl/nieuws/geenstijl-nl-sp...
Kijk ze blij zijn met het resultaat:
De reden dat geenstijl.nl in de periode tussen 2004 en 2007 geen verzoeken tot verwijdering van ons ontving, was dat geenstijl een verzoek tot verwijdering van het MDI op hun website plaatste, weigerde te verwijderen en daardoor juist meer aandacht aan de naar het oordeel van het MDI strafbaar discriminerende uiting gaf. Het verzoek tot verwijdering werkte derhalve averechts en daarom is het MDI destijds gestopt met deze verzoeken. Het MDI is uiteraard op geen enkele manier verplicht tot het sturen van verzoeken tot verwijdering, in tegenstelling tot wat geenstijl op haar website bericht. (...) Overigens is het MDI op geen enkele manier betrokken bij de ontbieding die de webmaster van
hoeiboei-web-log.nl afgelopen week ontving van de politie Amsterdam.

Hoe triest ben je, stelletje raamambtenaren. Wat stond er in jullie functiebeschrijving? U draagt zorg voor het zo snel mogelijk verbieden tot het uitdragen van een eigen mening, dat valt buiten de door ons gestelde marges.

de modelburger | 27-06-08 | 09:30

Bureaucraten en Technocraten, dat is wat je ziet bij de moderne professionele politicus. Het volk wordt iedere vorm van vrijheid gegund, maar die moet steeds meer in overeenstemming zijn met het collectieve 'idee' van 's lands regering.
Uiteraard is het kwalijk dat er niet meer over alles gesproken mag worden, maar is het niet nog veel erger dat een democratie op basis van vertegenwoordiging volks referenda naast zich neerlegt. De Ieren vechten voor hun vrijheid in Europa, Nederlanders vechten voor hun vrijheid in Europa, maar Balkenende wil het niet horen. Geen referendum voor de Nederlanders.
De Fransen zouden wat dat betreft 1789 all over moeten bewerkstelligen. De aanjager van verandering in Europa. Onze democratie en het supranationale Europa onder een vergrootglas leggen, om daarna een nieuwe bestuursvorm te kiezen. De verzorgingsstaat heeft ons lui gemaakt en onmogelijke belastingdruk met zich meegebracht. De staat moet uitgekleed worden.
Dan nog de religieuzen. We zijn nog niet zover, maar Europa is aan het ongeloven. Nu geen oproep tot beeldenstorm, of verbranding van christelijken, dat zijn immers praktijken van diezelfde kerk die onze vrijheid al sinds de geboorte van Christus beperkt. Wel moeten we de staat volledig seculier maken. Zelfs politieke partijen op basis van geloof zouden verwerpelijk moeten zijn. Eenvoudig twee partijenstelsel. Progressieven en conservatieven en regio gebonden vertegenwoordigers.
Als al die 'moderne' zuildenkers dan eindelijk zijn verlost van hun kader, dan gaan we Nederland weer opbouwen en zal Geenstijl een site worden met louter vermeldingen over de vooruitgang van maatschappij en het opbloeien van een gemeenschap vol vrijdenkers. Wordt Fleish onze roerganger op de barricade van Internet in bange dagen?

Hooijstra | 27-06-08 | 09:28

superjan | 27-06-08 | 08:27
Tsja, jij en ik zullen geen storm van verontwaardiging over ons heen krijgen indien wij onze anonimiteit moeten afleggen. Wat lastige vragen meer niet, want wij kunnen nog een aantal serieuze comments overleggen waaruit een genuanceerde(re) mening blijkt en de rest afdoen als rellen, grappen of even de frustratie van je afschrijven. Opiniemakers die ervoor betaald worden kunnen dat ook, en krijgen dan ook de nodige (deels gespeelde) politiek-correcte verontwaardiging over hen heen gegoten. Maar hoe ziet dat er straks uit voor de bottehonden, shalome's en de (virtueel verscheden) v Maerlantjes van deze wereld wanneer bv hun werkgever/clienten hun identiteit achterhalen?
Zo bezien is het opheffen van anonimiteit het geijkte middel om niet-professionele opiniemakers het zwijgen op te leggen.

sjaakdeslinksesul | 27-06-08 | 09:25

Dorser | 27-06-08 | 08:28
Heeft ook mijn eigen interesse, het begon allemaal in 2003: www.advocatie.nl/solvlog.dws?m=12&... (helemaal naar beneden scrollen)
Voor alle juridische aspecten van nieuwe technologie (wo paspoort) moet je een artikel van prof Koops in het Nederlandse Juristen Blad nr 18 lezen (niet online).

sjaakdeslinksesul | 27-06-08 | 09:16

@ makkie | 27-06-08 | 08:54
'Ik blijf het allemaal een mooie ontwikkeling vinden. Eindelijk echte discussie over de grenzen aan de vrijheid van meningsuiting en privacy.'
-
Mijn dochtertje van vijf zegt bij alle nieuwe uitdagingen die zij in haar jonge leventje dagelijks tegenkomt eauk regelmatig 'makkie!'. Maar, met geschaafde knietjes en een buil op d'r hoofd, moet ze dan vaak weer toegeven dat niet alles wat ze voor het eerst aanvangt 'makkie!' is...
-
Jouw uitspraak dat je het allemaal wel een mooie ontwikkeling BLIJFT vinden in combinatie met je nick roept bij mij dus vooral associaties op met de argeloosheid van een kind...

Heageneesch | 27-06-08 | 09:08

Heb in een Paraguayaanse krant gelezen dat zowel de Gestapeau als de SStasi niet vergeleken wenscht te worden met de MDI.
Had te maken met beroepseer of zeau iets.

wachtmeester de bruy | 27-06-08 | 09:06

@superjan | 27-06-08 | 08:27
"Het voelt september 1940. De riem wordt zachtjes strakker aangespannen."
So, jij bent oud! Je nog herinneren hoe het in 1940 voelde! Je bedoelt toch de Hertog van Alva met zijn duimschroeven, of vergis ik me nou?
Viel toen in september 1940 ook half Nederland over justitie heen, vanwege een vriendelijk interview van de politie?
Ik blijf het allemaal een mooie ontwikkeling vinden. Eindelijk echte discussie over de grenzen aan de vrijheid van meningsuiting en privacy.

makkie | 27-06-08 | 08:54

Dorser | 27-06-08 | 08:28
Een geluk bij een ongeluk: de NL- overheid blinkt bij het invoeren IT gerelateerde zaken over het algemeen niet uit in de 'waterdichtheid' van het systeem...

Heageneesch | 27-06-08 | 08:45

superjan | 27-06-08 | 08:27
Helaas geniet ik IRL niet dezelfde anonimiteit als hier op GS (nou ja, d.w.z.: geen B.N.'er of zeau, maar wel een bedrijfje met naw gegevens en pica op het www... zoals ongetwijfeld meerdere reaguurders dat zullen hebben)
-
Beetje vroeg, geen vaag verhaal, goed ontvangen en ik ga met je mee.
*v.w.b. die anonimiteit dan he... ghehehe*

Heageneesch | 27-06-08 | 08:41

@superjan | 27-06-08 | 08:27
Super, Jan!

Dorser | 27-06-08 | 08:41

@dorser> nooit eerder gezien hier. U lijkt me een aanwinst.

superjan | 27-06-08 | 08:30

@ Herman Flipsen | 27-06-08 | 00:45
Bedankt voor de links!
Dus in 2006 al. Stond me niet bij dat men 'happy slapping' als gelegenheidsexcuus heeft aangegrepen om de vrijheid van meningsuiting verder in te snoeren. En het CDA (Donner, versie 1.0 van Ernst Hirsch Ballin) speelt daar natuurlijk meteen weer op in.
.
Het is ook wel weer erg typische PvdA-oliedomheid om, als zich een probleem voordoet, niet het probleem aan te pakken, maar een 'oplossing' voor te stellen dat een nieuw probleem opwekt. PvdA-politici blijken steeds weer intellectuele stumpers met hun nuttige-idioten-gedrag waarmee ze op termijn ook zichzelf in de vingers snijden. Ze bedoelen het vaak goed (ga'k nog altijd van uit) en weten het altijd aardig te brengen, zodat mensen die niet verder nadenken, er in trappen. Het laatste voorbeeld is Ella Vogelaar die er met droge ogen voor pleit om het openbaar onderwijs te infecteren met islam-les.
.
Ik ben eigenlijk pas sinds een tijdje meereaguurder. Ik dacht dat ik wel aardig op de hoogte was van de actualiteit, maar heb gemerkt dat het in het algemeen tegenvalt. Mijn werk is erg druk, en er blijft niet veel tijd over om je met deze belangrijke zaken bezig te houden. Zo zijn er in NL honderdduizenden hardwerkende mensen (druk-druk) die in wezen geen idee hebben wat er gaande is. Deels is dat door desinteresse, maar ik merk hier op mijn werk in gesprekken dat ook een rol speelt: een misplaatst gevoel van "je hoeft mij niets te vertellen". Er heerst een sullige oppervlakkigheid vanwege onbekendheid met de feiten en processen die gaande zijn. De politiek jaagt er besluiten doorheen en voert een beleid waarvan wij suffige Nederlandse burgers, wanneer het te laat is, veel spijt zullen krijgen.
.
Het gaat er om dat nu al te onderkennen en voor te zijn. Er moet meer gewerkt worden aan bewustwording. Vooral de VVD moet wat dat betreft eens wat meer aan de weg gaan timmeren en het volk wakker porren. En de niet-policorre vrijzinnige massa moet weer een plaats en een stem gaan opeisen in de nu door linksmensen overheerste media.
.
Overigens, over dat onzalige internetpaspoortidee: er wordt blijkbaar achter de schermen aan gewerkt. Ook zo lekker ondemocratisch. Men stoomt het in het geniep klaar als hapklare brok. Afgaande op Fleischbaum's opmerking, zullen PvdA en CDA het er nog wel met dit foute kabinet willen gaan doordrukken.

Dorser | 27-06-08 | 08:28

@heagenees>

Ik denk in ieder geval dat we hier een aantal "relatief" anonieme vrijdenkers hebben, (olv Fleisch en Hox maar ook Lucas en die gast van Frontaal Naakt) die de publieke vrijdenkers (van Elian, Bosma, Rutte, vd Ham, Ephimenco tot Halsema en Dibi (ja zij ook) wakker houden en aangeven dat ze een achterban hebben. Dat niet alle mensen in Nederland een zwakke kookworst van gedweee herboren volgzame sufferds en eojdagen bezoekers vormen. Wij inspireren hen, Zij inspiren ons.
Onze rol is groot.
GS heeft 88.000 (3 tot 4 duizend actieve) antennes in de maatschappij. Samen zien we alles en zijn we de ultieme collectieve klokkenluider. een monstertegenstander voor het corrupte nepotistische ambtenaren/christencomplex.

Ik ben wel heel erg geschrokken van het "ontbieden" van Fleisch. Niet omdat ik bang ben dat ze hem kwaad doen, maar het tekent. Het voelt september 1940. De riem wordt zachtjes strakker aangespannen.

In ieder geval is het zo dat als de repressie nog groter wordt en "we" gesloopt dreigen te worden, ik mijn anonimiteit afgooi. Ik hoop dat 88000 anderen dat ook doen.

(beetje vroeg, vaag verhaal , goed bedoeld)

superjan | 27-06-08 | 08:27

bakkie koffie, kids aankleden voor school en ffies bvn opzetten,verhip iets over g.s op nova?

baggerboer | 27-06-08 | 08:07

Mahr pass allen gut op! Kleiner Ernst hat so sein eigene Wahrheden und wenn hij er nicht inn schlagt GS woordlam zu krijgen und das freie woord sterben zu lassen, zall hij probieren misschien die kantoorruimten von GS binnenkort onzuganglich zu maken voor die GS-redaktion. Zo probiert men dass ook mit einer Motorrad Verein.

pennestront | 27-06-08 | 06:05

Wie mag dat speciale potje voor principieele kwesties wel niet wezen?

Dr Nobel Preiz | 27-06-08 | 03:43

@bottehond | 27-06-08 | 01:29:

Dat bedoelde ik ook te zeggen, zonder complimentjes te willen maken. De huidige krakende meute staat helaas kennelijk ver af van hun relatief integere voorgangers.

Reinaert | 27-06-08 | 01:43

@ bottehond | 27-06-08 | 01:32

Nou qua reactie van een oude soldaat kan je niet beter dan een reaguursel mijnerzijds. Zonder me op enigerlei wijze te hebben ingelezen kan ik je melden dat mij Pa (alles meegemaakt en alles gedaan wat zijn hartje begeerde) het me gewoon niet toestond me tegen hem af te zetten en heeft hij me er van doordrongen dat het, uiteindelijk, beter was een ordentelijk vak te leren i.p.v. een beetje intellectueel aan te klooien. Een wijsheid waarvoor ik hem ernstig dankbaar ben.

*plop*

kolonel klootoog | 27-06-08 | 01:43

@ Zeikhoven

Geef de zich revitaliserende ouwe krakerTs geen problemen, maar oplossingen, Zeikhoven.....

* uiterst benieuwd naar de reaxie van de ouwe soldaten *

bottehond | 27-06-08 | 01:32

@ Reinaert 0109

How about "vertrouwen op eigen kracht". De krakersscene herbergde een fiks deel van de creme de la creme qua intellect en Vrijzinnigheid. Opbokken met die Telegrof beeldvorming.

* zoekt nog exemplaren van Red Rat *

bottehond | 27-06-08 | 01:29

@ bottehond | 27-06-08 | 01:02
Of het een speling van het lot is, weet ik niet, maar het blijkt dus vaak zo te zijn dat pubers, in hun evolutionaire streven zich af te zetten tegen hun ouders, zich vaak de tegenovergestelde kant op ontwikkelen als dat de ouders hopen. Zo kreeg bijvoorbeeld een oude anarchistenvrind van mij een heuse Anita als dochter, die vervolgens vrolijk met iedere keer een andere Sjonnie aan kwam zetten...
Dus de kids van de oude kraakgarde zitten hoogst waarschijnlijk op het Luzac of zijn via Nijenrode uitstekend terechtgekomen...

F. von Zeikhoven | 27-06-08 | 01:19

@ bottehond | 27-06-08 | 01:03
Nah, op het moment dat ambtenaren blijken zelfstandig te kunnen nadenken, heeft de mensheid het verloren van de kunstmatige intelligentie...

F. von Zeikhoven | 27-06-08 | 01:14

Let trouwens niet op mijn (belabberde) interpunctie: zit met een halve hand in het gips.

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 01:13

Speltip 1.4: Onderschat je vrienden niet want je mist geheid
Van para-no-iet.

LibertasSimplex | 27-06-08 | 01:13

He Fleischbaum, kijk eens wat ik nou weer opduikelde uit dat Emerce verhaal over je? (...)De grens trekt hij bij seksadvertenties, gokken en leenboeren. (...) Ik gok dat van die drie principes er na het afgelopen EK nog twee over zijn? Of moet ik zeggen: ik wed..... :P

F. von Zeikhoven | 27-06-08 | 01:12

@bottehond | 27-06-08 | 01:02:

Rechtbesnaarde krakerTs van de ouwe stempel zijn/waren zo slecht nog niet. Al was het maar vanwege hun maatschappijkrititische houding en - vooral - hun argwaan jegens de vigerende regeringen, den Uyl incluis.

Of ze hun autonome producten nog in de hand kunnen houden is een vraag. Veelal zijn het niet hun eigen producten dusch een nieuwe generatie rijkeluiskinderen die zich autonoom en anarchistisch denkt te moeten profileren, aangevuld met allerhande samengeraapt straattuig (als ik de pliesie mag geloven, maar waar reauk is daar is ook vuur).

De autonome scene (of wat daar voor door moet gaan) is voor mij een raadsel. Ze staan nergens voor, ze hebben geen enkel idee, ze zijn wel tégen. Altijd.

Maar met alleen maar "tégen" red je het eauk niet.

Reinaert | 27-06-08 | 01:09

Pierre Moustache | 27-06-08 | 01:01
Is toch een dierentuin?
Weleens van gehoord...
Maar i.d.d; als het zo kan is het ook goed. Alleen vrees ik dat die mix alleen mogelijk is als je buiten de arabische volkeren rekent: die moeten gewoon oprotten hier. Niks meer aan te doen, komt niet meer goed.

Met de suri's, indo's en de rest maken we er dan wel een mooi geheel van hier.
Jong oranje-suriprofs bijvoorbeeld: een groot feest. En zo hoort het!

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 01:07

@ Zeikhoven

Careful what you wish for.

Speltip 8: "Onderschat de opponent nooit ".

bottehond | 27-06-08 | 01:03

Precies. Gewoon in de kroeg of ergens anders een keer trots op je land kunnen zijn. Dan lekker naar huis lopen met een voldaan gevoel. Geen frustrerende en relativerende rode PvdA schooiers die jehet bloed onder de nagels vandaan halen met allerlei moralistische maatregelen en gezeur. Je stemt SP of je stemt Wilders (of zoiets) en daarna drink je een borrel met elkaar.

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 01:02

@ Reinaert

Ik ben sterk van mening dat de oude krakerTs (veelal extreem Vrijzinnig, dus anti jeweetwel) hun autoneaume kroost eensch tot de orde motten roepen. Een laatste axie van de ouwe soldaten van het kraakAnarchisme. Wat denk jij?

bottehond | 27-06-08 | 01:02

weleens op Blijburg geweest?
Alles door elkaar. jong tot oud, negers, naffers, kaaskoppen, leipos, kerels in 3d, tuinpakken. Volstrekt uniek.
Niemand valt elkaar lastig, af en toe een goedmoedige opmerking. Zonnetje. Biertje of wijntje.
Zo wil ik het graag.

Pierre Moustache | 27-06-08 | 01:01

Ik pleit voor de vrije meningsuiting. Hoewel ,als het mij meer poen opleverd... doe maar niet dan ;( maar niet heus), Anti gaat voor t goede ;)

AntiSoof | 27-06-08 | 01:01

Jammerrrr, opname tv-item was pas af geweest met een live-inval van het 020-GedachtenArrestatieTeam onder toeziend oog van een ter plaatse onanerende Officier van Justitie die al meer bekend is met 'dit soort verachtelijke sujets'....

F. von Zeikhoven | 27-06-08 | 00:59

@abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:55:

Nu snap ik je bedoeling. Klopt. Al hebben anderen dat idee maar al te graag overgenomen ondertussen (getuige de bewaarplicht en andere Scheisse die toch echt door dit kabinet worden of zijn doorgedrukt).

Reinaert | 27-06-08 | 00:59

Als iedereen nou gewoon eens ging slapen ?

aso-sjaaltje | 27-06-08 | 00:59

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:52
ik ook.
Het mag nu eindelijk wel eens gewoon gezellig worden.

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:56

Reinaert | 27-06-08 | 00:51
"stokoud"

I know.
Het was om even aan te geven welke club met dit weerzinwekkende idee op de proppen is gekomen.

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:55

@Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:47:

Het is een waarschuwing, in de taal die Ernst HB zou moeten verstaan. Geschreven in 1938, toen de grote ellende nog moest uitbarsten. Een waarschuwing voor wat er kan gebeuren, check de geschiedenis. "Het brandt, broertje, het brandt, ons stadje brandt". De schrijver/componist is uiteraard vermoord. Op z'n Duitsch.

Reinaert | 27-06-08 | 00:55

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:42
Die dikke aanslagen hebben puur te maken met de eerder genoemde diefstal door links. Er zit nog zo'n grote wereld tussen het smerige gedraai en geroof van de PvdA, en het egocentrische libertarisme.

Ik zie dan altijd een Nederland voor me waar het "gewoon" weer een beetje volks en gezellig is. Niet gereguleerd gezellig, maar gewoon: dat mensen s'avonds een keer een buurtfeest mogen houden ofzo. Dat meisjes weer normaal over straat 'kunnen zonder lastig te worden gevallen door rifapen. Dat we s'avonds weer gewoon tv kunnen kijken i.p.v lastig te worden gevallen met al die linkse prietpraat. Dat sinterklaas weer echt sinterklaas is zonder regenboog-pieten.
In zo'n Nederland...... zou ik me gelukkig voelen.

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:52

@abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:46:

Check vooral even de datum die aan je linkje hangt: 23-06-2006. Oud. Stokoud.
Wel een stokpaardje voor slinks Nederland en andere controlfreaks. Dat wel.

Ondertussen zijn we in 0031 gezegend met de bewaarplicht van Ernst HB. Dus wat je op internet uitspookt wordt toch wel gelogd. En desnoods tegen je gebruikt.

Reinaert | 27-06-08 | 00:51

@Behaard smaalkopje | 27-06-08 | 00:27 :

Ik ken F.O.K. van nabij. Deels in persona, dat is op zich geen ramp, al betreft het veelal contraproductieve krakende elementen. Voltooid verleden tijd overigens, dat dan weer wel, en ook destijds niet bepaald mijn vrienden maar praten kan altijd. En kon ook altijd. Een clubje waarmee ik niet geassocieerd zou willen worden, dat moge duidelijk zijn, maar gelukkig geen hersenloze zielen. Ontspoorde zielen, dat wel, maar wie zonder zonde is werpe de eerste steen tenslotte.

Reinaert | 27-06-08 | 00:48

(00:21) Pierre, het juiste antwoord: propaganda.

Kudtkip | 27-06-08 | 00:48

Reinaert | 27-06-08 | 00:42
Kan je de strekking samenvatten? Deze muziek en taal trek ik slecht.

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:47

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:34
Ik moet bekennen dat ik me de laatste tijd in een aantal opzichten steeds libertarischer begin te voelen. Dat heeft veel te maken met het continue gezanik aan je hoofd bij alles wat je doet en wilt alhier. En met de enorme aanslag op je inkomen, en de ergerniswekkende zaken waaraan die diefstal wordt uitgegeven.
Maar voor zwakkeren hoor je te zorgen. Mensen laten kreperen is onmenselijk. Er zijn best veel dingen die "marktwerking" niet kan reguleren.
Egocentrisch gedrag leidt niet tot gezelligheid.

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:42

Als waarschuwing aan iedereen - en aan Onze Geliefde Minister Ernst HB in het bijzonder- gooi ik er een muziekje in, niet uit gewoonte maar omdat het ó zo passend is. Het podium is aan Mordechai Gebirtig:

nl.youtube.com/watch?v=SjW4JgZPZTo&...

En ja, het was een beetje zoeken, maar toch......... gevonden!

Reinaert | 27-06-08 | 00:42

Geachte Fleischbaum,
Je hebt geschreven dat de tijd van het internetpaspoort dichterbij is dan wij denken. Tot nu toe is daar voor zover ik kan nagaan, nog niet of nauwelijks over gereaguurd. Hierbij het verzoek om daar eens wat dieper op in te gaan. Want een internetpaspoort riekt naar een middel in de handen van de overheid om de censuurteugels eens en voor altijd strak aan te trekken, met alle mogelijk kwalijke gevolgen van dien. Eigenlijk zou ik nu al willen pleiten voor een resolute keuze om het fenomeen internetpaspoort reeds bij voorbaat volkomen kapodt te knallen, en om de eerste de beste politicus die met ook maar een woord rept over invoeren daarvan, volkomen af te zeiken zodat daarna voortaan iedereen het wel uit zijn gekke hoofd laat.
Ik ben benieuwd naar je mening.

Dorser | 27-06-08 | 00:40

het mdi doet aangifte en zit erg met de zaak in de maag?? hierna snap ik t niet meer. dus je doet aangifte maar blijkbaar verwacht je er geen reactie op?

-Andy Pipkin- | 27-06-08 | 00:35

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:27
Ik heb ook niks met calvinisme, toch was de overheid (van voor Joop den Uyl) een stuk minder bemoeizuchtig dan de huidige sociaal-democraten. Een bekende (en vaak geciteerde) linkse uitspraak: "vertrouwen is goed, controle is beter".

Ik wil gewoon een Nederland met een fatsoenlijke gezondheidszorg, een normaal sociaal stelsel voor de allerzwaksten, een goede infrastructuur, en een gedegen uitzetbeleid voor kansen-allochtonen. Als we die minimale voorwaarden scheppen, komt het helemaal goed hier en wordt het weer een beetje gezellig.
Al die overtrokken sociaal-democraten, egocentrische libertariers en ander extreem tuig mogen van mij ook wieberen.

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:34

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:19
Aan calvinisme heb ik ook een pesthekel. Als ik me de bloedpoep heb gewerkt wil ik beloond worden, en daarvan genieten. In dit leven. Ik wacht niet op mijn koekje tot na de dood.
En verder word ik helemaal ziek van bemoeizucht, bedilzucht, en de "wat goed is voor mij moet ook maar goed zijn voor jou" mentaliteit.
Laat iedereen nou zijn eigen leven naar eigen wens inrichten, en niet zijn dogmata aan een ander opdringen. Dan zouden we allemaal veel gelukkiger zijn.

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:27

@Reinaert | 27-06-08 | 00:14 Alvorens in mijn mand te kruipen nog een laatste aanbeveling: Als je ooit eens tijd en zin hebt, google dan eens op "F.O.K." (letterlijk zo) en neem wat informatie door betreffende eind jaren '80, begin jaren '90. Misschien dat je dan toch wat twijfel zult bemerken aangaande het "onderdeel zijn van onze democratie" van dit specifieke extreem-links (hoewel je in principe natuurlijk wèl gelijk hebt).

Met je 2e en 3e alinea ben ik het volledig eens. Dat is de kern van de ellende, en i.d.d zou Franz Kafka, naar wie het geteisem van de geheime dienst van extreem-links zich verstout heeft te noemen (waarbij komt dat kafka.nl tot voor 2 jaar op naam stond van Eissens zelf) hierin een onuitputtelijke bron van angst = inspiratie hebben gevonden. Maar nu vouw ik mij tussen de klamme lappen, ogen vallen dicht ....

Behaard smaalkopje | 27-06-08 | 00:27

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:19
-ze

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:24

Reinaert | 27-06-08 | 00:14
Mooi verwoord.
Het zijn niet de doorgewinterde communisten van de SP en GL die tot walging oproepen, het zijn die vieze gluiperds van de PvdA die je desnoods nog de mond snoeren om weg te komen met hun smerige polder-compromissen en het wegsmijten van geld. "Polderen", het woord alleen al doet mij walgen......

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:22

' 2e slaapkamer"

hilarisch

bottehond | 27-06-08 | 00:22

Kudtkip | 27-06-08 | 00:14
Van dit soort gesubsidieerde propaganda kots ik mn hele tv onder. Het druipt er ook altijd zo viezig vanaf. (ik neem meestel aan dat de nuance dat ik helemaal geen bezwaar zou hebben tegen een turkse coach, mits goed in zijn werk, overbodig en zelfs beledigend is)
Als je eenmaal een idee hebt hoeveel geld de overheid naast die 900 miljoen van de publieke omroep nog steekt in het opdringen van ideeen word je echt heel erg verdrietig.
Allerlei ministeries pompen geld in "voorlichting" Dit beperkt zich niet tot de publieken, maar is ook bij de commercielen heel gewoon. En meestal zie je het niet eens eerlijk terug in de aftiteling.

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:21

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:08
"Waarom"
Nou, omdat we in een calvinistisch land leven waar links in het gat van de ontzuiling is gedoken. Waar vroeger de soberheid en zelfrelativering werd ingezet om hard te werken (voor god's koninkrijk) wordt deze nu misbruikt door losers om geld uit de zakken te kloppen voor allerlei ontspoorde "sociale" maatregelen die inmiddels zo asociaal zijn geworden, dat ze zelfs de meest doorgewinterde calvinist ervan over zijn nek gaat.

abc_mentaliteit | 27-06-08 | 00:19

Bijzonder om Fleisch in de draad te lezen.
Extra kick ass zoals op het eind in NOVA: kom maar op!

OT
Mooie film hoor, "De Trainer", Ned 2.
Turkse coach van een uit louter Hollandse jochies bestaand jeugdteam.
Maakt die kids niet uit (waarom ook, hij is oprecht en gedreven), maar waarom, wáárom dit script?

Kudtkip | 27-06-08 | 00:14

@Behaard smaalkopje | 27-06-08 | 00:03 :

Met extreem-links is in principe natuurlijk niets mis, dat is onderdeel van onze democratie, net zo goed als extreem-rechts daar onderdeel van is (al is de rechterflank anno nu dan *kuch* toevallig niet parlementair aanwezig).

De ellende zit 'm in het feit dat veel extreem-linkse clubjes geïnstitutionaliseerd zijn, een bestaansrecht hebben verworven, al was het maar als subsidiespons.

En het allerergste is nog dat "men" er in die kringen vaak een dubbele agenda op na pleegt te houden. Men doet rooibos en vegaburgers met de krakende achterban en kasseert ondertussen snoeiharde Euri van de baas. En ondanks alle mooipraterij voert men de opdrachten van de baas uiteraard keurig uit. Een linkse baas, dat wel, maar een linkse baas die de extreme flank onder controle wenst te houden. Het Rosenmöllersyndroom.

Doodzonde dat Kafka dood is. 0031 Zou in de huidige constellatie een onuitputtelijke bron van inspiratie zijn geweest. Een gemiste kans.

Reinaert | 27-06-08 | 00:14

Haha,, en dit allemaal om 15 comments..

Eratek | 27-06-08 | 00:09

Waarom zien linksdraaiers, misgunners, en miemel- en verbiedclubjes altijd kans ons van ons eigen belastinggeld het leven zuur te maken?
En waarom zijn hoernalisten en omroepen altijd op zn minst linksig?
Waarom moeten we leven in een klimaat waarin alles wat als rechts wordt opgevat meteen als fout wordt geexcommuniceerd?
Het is tijd voor wat tegengas. Het liefst wat effektiever dan een beetje mopperen alhier.

Pierre Moustache | 27-06-08 | 00:08

@Pierre Moustache | 26-06-08 | 23:32 Dat manneke met die fanatieke oogjes achter die culturele bril die jij een beetje eng vond is de Eik der Karpaten in eigen persoon, Niels van Tamelen himself, een der favoriete marionetten van de extreem-linkse puppeteer Ronald Eissens, goed afgericht, doet apport op commando ....

O.a. Niels van Tamelen alsmede zijn voorganger Marc Hughes zijn gevaarlijke mannetjes. Niet zozeer omdat het van die mannetjesputters zijn, of ideologische zwaargewichten, maar zuiver omdat Eissens en zijn kliek er inmiddels voor hebben gezorgd dat de club waarvoor ze hun censurisme praktiseren via het verwerven van een subsidiabele status als springplank zich steeds dieper en dieper in het achterwerk van de overheid heeft kunnen draaien. In die tactieken is extreem-links virtuoos, gepokt en gemazeld.
Strictly speaking is het MDI helemaal NIETS, echter ze presenteren zich hoe langer hoe vaker als vertegenwoordigers van de overheid, hetgeen ze ABSOLUUT NIET zijn, en komen daarmee weg zonder ooit een kritische vraag vanuit de 2e slaapkamer onder ogen te hoeven zien (de PVV-fractie, en m.n. Martin Bosma uitgezonderd).

Gevaarlijke mannetjes die werken voor een gevaarlijk clubje, zolang het niet ontmaskerd wordt ....

Behaard smaalkopje | 27-06-08 | 00:03

Sorry hoor, maar mag er misschien iets minder gejorist worden?
Ik begrijp dat de hermandad jullie in de nek zit, maar is dit niet een klein beetje overtrokken?

Item bij nova gezien. Wat een achterbakse PvdA-tronie had die knul van de NVJ. Type: s'avonds met een goed stuk kaas en een mooie chablis op Wilders lopen te fitten achter de bang en olufsen in chique herenhuis.

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 23:57

EHB: censuurterrorist

stafpilot | 26-06-08 | 23:55

@Reinaert | 26-06-08 | 23:46
Sorry
*dank*

Herman Flipsen | 26-06-08 | 23:49

Comment op Nova

Fleischboom: Teveul gel -1
Bureau: Grolschflesch +1
Ruktor an die arbeit +1
Hanneke Festen + 1

score +2

kneuterzak | 26-06-08 | 23:48

Fleischbaum

www.onderwijsvanmorgen.nl/assets/Uploa...
nl.youtube.com/watch?v=gTvfNi5Dpr0

"Fearless"

You say the hill's too steep to climb,
Chiding!
You say you'd like to see me try,
Climbing!
You pick the place and I'll choose the time
And I'll climb
The hill in my own way
just wait a while, for the right day
And as I rise above the treeline and the clouds
I look down hear the sound of the things you said today
Fearlessly the idiot faced the crowd, smiling
Merciless, the magistrate turns 'round, frowning
and who's the fool who wears the crown
Go down in your own way
And everyday is the right day
And as you rise above the fearlines in his frown
You look down
Hear the sound of the faces in the crowd

bottehond | 26-06-08 | 23:47

@Herman Flipsen | 26-06-08 | 23:34:

Sjeezus, zwaar aan de azijn gezeten vanavond? Doe ik m'n best om lichtpuntjes op te leuken, worden ze door jou domweg weer richting het putje bevorderd!

* Flesje Soixanteneuf du Pape & portie rundvleeschbitterballen teleporteert *

Reinaert | 26-06-08 | 23:46

@Pierre Moustache: Wacht maar tot na 00:00, dat gaat de beer los...

Fleauxe | 26-06-08 | 23:45

Vond t wat slapjes. Zo ook hiero op 't moment.

Pierre Moustache | 26-06-08 | 23:43

@MadDieu | 26-06-08 | 23:16
Dus, als je níet modereert ben je niet strafbaar. Maar dan zijn de reaguurders strafbaar, o wee, o wee.
Betekent dat niet dat Geen Stijl 'ons' 'omarmt' ? *Fijne warme gloed van GS ontwaart.*
Allemaal zó moeilijk hè?

AntiSoof | 26-06-08 | 23:43

Helaas neemt de huidige minsiter van justitie het niet zo nauw met de vrijheid van meningsuiting en probeert provocerende journalisten te intimideren met deze acties. Laten we bidden dat god (of allah) snel een einde maakt aan dit moraliserende kabinet.

kenz16 | 26-06-08 | 23:43

Nova was leuk, alleen wel kort hoor, maar goed alle steun is meegenomen.

Fleauxe | 26-06-08 | 23:40

"het feit dat GS in het desbetreffende item ook niet als extreemrechts werd weggezet mag je ook vieren."
Één objectieve blik op deze site, zou die gedachte al ontkrachten. Verder zou het ook niet slim zijn het wel te doen, anders moeten ze net als Laroes die woorden weer terugnemen.

"En bovendien weten we nu hoe Niels "de vijand" er uit ziet. Dat is pure winst."
Die is al vaker te zien geweest en anders images.google.nl/images?hl=nl&clie...

Blijft over, het feit dat ze er aandacht aan besteden, wat als positief gezien kan worden. Weinig kritisch, maar inderdaad er was aandacht.

Herman Flipsen | 26-06-08 | 23:34

Dat manneke met die fanatieke oogjes achter die culturele bril vond ik een beetje eng.

Pierre Moustache | 26-06-08 | 23:32

Minste wat ik kon doen is inschrijven als lid. Als dit land erop over gaat GeenStijl na Nekschot ook als voorbeeld te kruisigen dan laat ik graag weten niet tot de CDA en PvdA Farizeërs te behoren. Ik stem GeenStijl... eh, wanneer kan dat?

The Omega | 26-06-08 | 23:31

@Herman Flipsen | 26-06-08 | 23:19:

Ligt er aan hoe je het benadert. Het item was dan weliswaar niet schokkend, dat klopt, maar het feit dát er een item was dat maakt al weer een hoop goed. En het feit dat GS in het desbetreffende item ook niet als extreemrechts werd weggezet mag je ook vieren. Denk ik.

En bovendien weten we nu hoe Niels "de vijand" er uit ziet. Dat is pure winst.

Reinaert | 26-06-08 | 23:26

Nou dat zag er best netjes uit.
Snel voor de opnames alle nafapseldoekjes en NSFW-posters opgeruimd neem ik aan?

flying dutchman | 26-06-08 | 23:21

@Reinaert | 26-06-08 | 23:16
Ja, ze hadden er ook geen aandacht aan kunnen schenken...
Ik vond het maar een slap item.

Herman Flipsen | 26-06-08 | 23:19

Het MDI hanteert deelfde methodes als de Gestapo, en nu zitten ze ermee in de maag. Maar wat ze bedoelen dat ze er alleen mee in de maag zitten dat dit zo groot in het nieuws is en nu de ware aard van de nieuwe Stasi bekend wordt: het MDI.

ExtremeExtremist | 26-06-08 | 23:18

@Herman Flipsen | 26-06-08 | 23:13 :

In elk geval beter dan niets. Denk ik. Het had allemaal nog véél erger gekund.

Reinaert | 26-06-08 | 23:16

Als je modereert, dan ben je verantwoordelijk voor de uitingen die je laat staan.

Opmerking om de aandacht te trekken van het MDI:
Het is beter het jodelen te negeren.

MadDieu | 26-06-08 | 23:16

Die Mac zuigt, klopt. Voor de rest viel het me niet eens tegen. Met name niet van de kant van de redactie van het *kuch* geliefde NOVA.

* Per saldo (breed gedragen) plusjes noteert voor GS *

Reinaert | 26-06-08 | 23:14

Nou poeh, lekker kritische benadering -van de handelswijze van het OM- door NOVA *zucht*

Herman Flipsen | 26-06-08 | 23:13

Bah, ik zie een mac.

Pierre Moustache | 26-06-08 | 23:09

jodokusz | 26-06-08 | 23:06
lullig licht, geen make-up. Bewegende kaak in beeld is toch teevee genoeg voor dit soort programma's?

Pierre Moustache | 26-06-08 | 23:08

*edit ga jij eens terug naar fok

Imhi | 26-06-08 | 23:07

toch heeft ie slecht geslapen

jodokusz | 26-06-08 | 23:06

Yess, here we go...

Pierre Moustache | 26-06-08 | 23:05

-weggejorist en opgerot-

rechtselente | 26-06-08 | 23:03

@diek | 26-06-08 | 22:56:

Zeuren is een kunst. Beter dan "achteraf" heeft de sstaatsomroep niet te bieden.

Internet is er nog niet zo lang, weet je, dusch het staat nog in de kinderschoenen.

Reinaert | 26-06-08 | 22:59

@Reinaart:

Dank voor de link.. Maar dat was niet de antwoord op mijn vraag. Of is het antwoord dat de gevraagde livestream niet bestaat. Nu ja, ik hoef nu de bewuste link niet meer nog eens op te zoeken...

diek | 26-06-08 | 22:56

Zit er een infiltrant van Hirsh Amin op de Dumpert?

Op het filmpje van die stenengooiende dak koters mocht ik niet zeggen dat het waarschijnlijk Palestijntjes waren. WTF?! Doe even normaal zeg. Het is godverdomme maar humor!...

Ik schrik hier echt van. Dit moet een foutje zijn.

Canis Spurcus | 26-06-08 | 22:52

En nu, beste luisteraars, na het verpozen van deze dag, gaat u nu vooral rustig en blij slapen.

AntiSoof | 26-06-08 | 22:50

GS: 100% MDI proof!!

Auke | 26-06-08 | 22:48

Is er ook een live steampje naar Nova?? Er staat dat het via net net te bekijken is.. maar ik als totale n00b op het internet kan dat dus niet vinden...

diek | 26-06-08 | 22:45

Go Fleischbaum, go Fleischbaum.
Pak ze aan al die ratten, die vijanden van het vrije woord.
En wat betreft Nova, NVJ etc: Als je wint heb je vrienden rijen dik echte vrienden.

Atheisme.nu | 26-06-08 | 22:43

Geenstijl is lief *heeft ineens zin in een theekransje*

LordBathory | 26-06-08 | 22:38

Geenstijl is lief *heeft ineens zin in een theekransje*

LordBathory | 26-06-08 | 22:38

@bottehond | 26-06-08 | 20:46:

Ik vrees met groten vreze dat het MDI en consorten niet zo snel meer in het hok te krijgen zijn. Valsche bloedhonden die éénmaal bloed geroken hebben zijn nu eenmaal niet goed controleerbaar, zelfs niet door hun baasjes.

De baasjes zijn gelukkig vervangbaar [zolang we de democratie nog in stand kunnen houden althans]. Dat is de bekende strohalm. Nieuwe bezems vegen soms ook beerputjes schoon. Hopelijk ook contraproductieve clubs als het MDI.

Reinaert | 26-06-08 | 22:37

@Heageneesch | 26-06-08 | 21:54
Idd, alles is zo relatief.

AntiSoof | 26-06-08 | 22:32

@seven | 26-06-08 | 20:40

Shit... dus de hogere machten zijn ook al een stuk minder te vertrouwen dan vroeger, laten we zeggen, een jaar of 2000 terug. Maar ik zal niet opgeven!

ALLAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAHAHAHAAAAAHH... doe eens bliksemen op die ongelovigen... of zoiets.

Adriaantjeeeeeuh | 26-06-08 | 22:16

AntiSoof | 26-06-08 | 22:05
Ja, eigenlijk dat je het nu zo zegt. Hee. Alarmeringen.nl maar eens bekijken.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 22:09

Welke steun? Ik stond toch mooi voor aap, daar alleen in het Oosterpark in Groningen. Geen hond (oja, één Duitse Staander) kwam opdraven.

reddingo | 26-06-08 | 22:08

seven | 26-06-08 | 21:37
Ik gun de SP ook het volledige klantenbestand van de PvdA, ware het niet dat de SP spastisch op zoek is naar samenwerking en een linkse lijstverbinding met de partij van de afbraak. Mocht die linkse gruwelcoalitie er ooit komen, dan pak ik direct het vliegtuig.......

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 22:07

@Elisabeth2 | 26-06-08 | 21:58
Zijn de vliegtuigen weg dan? Ja, dat zal dan wel, gelukkig maar.

AntiSoof | 26-06-08 | 22:05

@Heageneesch | 26-06-08 | 21:54
Dank je, Haags hopje. (Dat doe ik écht wel, maak ja maar geen zorgen.)

AntiSoof | 26-06-08 | 22:03

AntiSoof | 26-06-08 | 21:38
Helemaal mee eens. Mijn tuindeur staat nu open en ik hoor alleen nog een paar geile eenden, en voor de rest diepe stilte. Je betaalt je hier wel helemaal blauw aan allerlei belastingen maar daar krijg je dan ook iets voor. En voor alle filerijders is mijn advies. Ga verhuizen of zoek werk bij je huis.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 21:58

@ AntiSoof
Alles wat de heer J. Krishnamurti verkondigt zou eauk wel eens klinkklare nonsense kunnen zijn... Get alive, Soof.

Heageneesch | 26-06-08 | 21:54

Biertje ??!!

goodray | 26-06-08 | 21:50

@ Niet veur Jan

Mot jij niet naar la Polaque zometeen, NvJ?

bottehond | 26-06-08 | 21:48

Jezus... nou dus als reaguurders hebben we ook al niks meer te vrezen! Zometeen gaan "we" nog een samenwerking aan met het FOK-forum...

Wim-Lex | 26-06-08 | 21:47

@Heageneesch | 26-06-08 | 21:40
Dat is waar, zoals jij het zegt, dat kán niet. Maar het kan toch een roddel zijn?

AntiSoof | 26-06-08 | 21:43

edit - van

Heageneesch | 26-06-08 | 21:42

AntiSoof | 26-06-08 | 21:29

Lijkt me een geniale combinatie.

de tandarts | 26-06-08 | 21:41

@AntiSnoof
Snorry hoor, Snoof, ik kan het even niet laten... Als er imo iets een uiting is van de huigelachtige, bezitterige, hebzuchtige aard van de mensch, dan is het wel 'het neuqen allerlei met vage praatjes ingepalmde, labiele vrouwen in een limo'...

Heageneesch | 26-06-08 | 21:40

Niet voor Jan | 26-06-08 | 21:02

niels van t. is een relatieve newb. zoek maar verder op stichting magenta.

bottehond | 26-06-08 | 21:40

En toch, lieve lezertjes, ben ik blij dat ik in dit kikkerlandje woon...

AntiSoof | 26-06-08 | 21:38

Ik hoop dat de SP de PvdA kan leegzuigen, bij de SP beginnen ze tenminste, hoop ik, weer redelijk eerlijk volgens een welliswaar niet werkende doctrine maar alles is beter dan het Nepotisme van de PvdA. Na een aantal jaar zal het zelfde lot dan boven de SP hangen. (de hoogste declaraties per kamerlid vielen bij de SP een teken aan de wand..)

seven | 26-06-08 | 21:37

En nu thee drinken? Nu is tenminste iedereen in elk geval wakker. Maar reken er maar niet op dat kwade krachten het al hebben opgegeven.

nadenkeniseenkunst | 26-06-08 | 21:35

AntiSoof | 26-06-08 | 21:23
Om het kort te houden. Ik las weinig nieuws. Iedereen die wel eens de uithoeken van z'n geest verkent (zonder voorbehoud) loopt tegen die dingen aan. Ik zie K. toch vooral als een goeroe voor tuinbroekdragende mutsen met zaadvragende ogen. Voor de liefhebberTs van het soort een buitenkansje, om Reve te citeren.

nattebever | 26-06-08 | 21:34

@de tandarts | 26-06-08 | 21:26
Ik suggereerde eens aan Jan Marijnissen een coalitie te sluiten met rechts, maar hij zal het wel niet begrepen hebben.

AntiSoof | 26-06-08 | 21:29

@superjan

Natuurlijk wil de SStaat GeenStijl weghebben. Aan de andere kant doen ze er slimmer aan om GeenStijl te laten bestaan (gedogen, net als met (hard)drugs). Ze kunnen dan prima zien wat er leeft onder de mensen. Maar je hebt gelijk, slim zijn ze niet. Ze zitten liever op het pluche en steken liever hun harses in 't zand. Toch is het gevaarlijk deze maatschappij-kritische mensen hun digitale speeltuin te ontnemen. Een kat in 't nauw maakt rare sprongen.

Een probleem in Nederland is het verwerpelijke regeeraccoord. Je weet nooit welke malloten er gaan regeren. Met dit stelsel kun je verschillende combinaties scheppen die een meerderheid van de stemmen vertegenwoordigen. Voor je het weet, krijgt dit kabinet een tweede ambtstermijn (ik verwacht het niet, veel alternatieven spreken mij ook niet aan).

de tandarts | 26-06-08 | 21:26

90.000 Goh dat zijn meer leden dan alle politieke partijen bv het cda heeft 69.000 leden(volgens mij de partij met het grootste aantal leden (vaak bejaarden).

seven | 26-06-08 | 21:24

@nattebever | 26-06-08 | 21:17
Ik snap jou niet. Al zijn werk stond in het teken van het blootleggen en aanschouwelijk maken van onze hebzucht, de aard van de natuur. Dat is zo belangrijk, dat je jezelf kent en erkent daarin. En nogmaals die vrouwen neuqen in een auto, das best wel ok, hij was een gewoon mens, met 'fouten' die anderen wilde helpen.

AntiSoof | 26-06-08 | 21:23

superjan | 26-06-08 | 21:14
Vooral superjan lijkt me, als één van de velen, eauk een hele gevaarlijke opponent voor EHB en R.
*Dat niet sarcastisch of anderszins bedoelt*

Heageneesch | 26-06-08 | 21:20

@superjan
Ja, dit is toch wel de plek om nieuws en dergelijke uit te wisselen.
Mijn quote van de dag komt uit het Jeugdjournaal, je weet, het programma waarin de meeste kinderen uit Allochtonie komen.
Klein Turks jongetje , bij het laatste Duitse doelpunt:" Allah Potverdomme!"
Mooi toch?

fuckje | 26-06-08 | 21:18

AntiSoof | 26-06-08 | 21:07
Practice what you preach - zo zat hij niet echt in elkaar. Hij zei best aardige dingen over de *kuch* illusoire aard van het bestaan, maar liet zich intussen de wijven prima smaken in zijn stretched limo.
Daar kun je vrede mee hebben, maar 't maakt zijn gepreek er niet sterker op. 't Zelfde geldt trouwens voor iemand als Schopenhauer (die ik overigens een stuk geestiger vind).
Nou ja, ik ben het wel met je eens dat K. bij vlagen leuk is om te lezen, maar 'k hou meer van iets systematischer denkers of gewoon wetenschapperTs.

nattebever | 26-06-08 | 21:17

@de tandarts> tja voor de "Powers that be" is GS een broedplaats voor anti confessionelen, anti ambtenaren, anti koningshuizen, anti pvdaers, anti corruptie aparatsjiks en mullahs. Wij laten constant zien dat de keizers helemaal geen kleren aan hebben. Het is ze een lief ding waard om dit leger van 90.000 uiteen te meppen en hun speelplaats te ontnemen. reken maar. GS past niet in het heilstaat plaatje van Hisch Ballin en Rouvoet. Hele gevaarlijke opponenten.

superjan | 26-06-08 | 21:14

@de tandarts | 26-06-08 | 21:12
Ik bedoelde de staat als opponent, exuses.

AntiSoof | 26-06-08 | 21:13

@seven | 26-06-08 | 21:00
Dank je voor de suggestie.

AntiSoof | 26-06-08 | 21:12

@antisoof

Dan gebruik ik het vrije woord weer tegen mijn opponent. Moet kunnen. Daar motten we niet te spastisch over doen.

de tandarts | 26-06-08 | 21:12

@de tandarts | 26-06-08 | 21:07
Maar dan moet het vrije woord nooit tegen je gebruikt kunnen worden, iets wat je nu nooit weet.

AntiSoof | 26-06-08 | 21:09

@nattebever | 26-06-08 | 21:02
Maar wat heeft neuken nou met zijn leer te maken? Of bedoel je dat hij loog of met dubbele tong sprak?

AntiSoof | 26-06-08 | 21:07

Veel nieuwsberichten en comments op Geen Stijl zijn puur vermaak. Toch hebben veel van deze berichten ook vaak een serieuse en ironische ondertoon. Veel mensen zijn de huidige regering spuugzat, of tenminste maatschappij-kritisch. Het is goed dat er een site als Geen Stijl is, omdat deze mensen dan een uitlaatklep hebben. Een uitlaatklep voor deze mensen wgnemen is onverantwoordelijk en misschien zelfs gevaarlijk. Je moet immers van je hart geen moordkuil maken.

Het vrije woord is een cruciaal gegeven en moet blijven bestaan in Nederland en Europa.

de tandarts | 26-06-08 | 21:07

@nattebever | 26-06-08 | 21:02
Dat is misschien een roddel van dat sufneuken? Ik volg je wel.
Maar zijn gedachtegoed was werkelijk verfrissend en fijn om te bestuderen.
Ook al was hij eerst ingezet als zetbaas van de Sterorganisatie van de theosofen, ook dat weet ik.

AntiSoof | 26-06-08 | 21:06

bottehond | 26-06-08 | 20:46
.
Eh botte, ik lees die site van je door, maar ik zie de naam 'Niels' nergens staan. Weet je wel zeker dat dit siteje up to date is ?

Niet voor Jan | 26-06-08 | 21:02

AntiSoof | 26-06-08 | 20:51
Krishnamurti neukte zich helemaal suf, wist je dat? Iemand die je komt vertellen dat je niemand moet navolgen kun je trouwens maar beter niet vertrouwen. Doorgaans wil-ie maar al te graag dat je juist hem volgt.
Als je 't nog volgen kunt.

nattebever | 26-06-08 | 21:02

Wauw... Toegang tot de vrijdenkersruimte... Pas maar op dat jullie je daarna niks in het heaufd gaan halen, dat je arrogant wordt of zo en kwetsende dingen gaat zeggen over van alles.

Leopold | 26-06-08 | 20:52

@seven | 26-06-08 | 20:43
Ik volg mezelf bedoelde ik, nazoekerT

AntiSoof | 26-06-08 | 20:51

spooky | 26-06-08 | 19:51

Spookster, ik wist er van ja. Hoogste tijd om je ouwe matties bij elkaar te trommelen en ze te overreden de Rede te gaan volgen.

bottehond | 26-06-08 | 20:49

Reinaert | 26-06-08 | 19:48

Het MDI is in principe geen direct verlengstuk van Hirsch en zijn militia. Maar ze hebben wél een deels overlappende en gezamenlijke agenda. Die van Hirsch is duidelijk, die van het MDI ook. Wat mij betreft een perverse kongsi, maar er zijn wel vreemdere, zoals Constant Kusters die zijn kaalhoofdige matties oproept om op de SP te stemmen.
Hoe het ook zij: het MDI volvoert haar eigen agenda. Als je de posts van besnaard maalkopje aanklikt weet je welke agenda dat is.
Het MDI heeft zich wél succesvol binnen het establishment kunnen nestelen, maar dat vind haar oorzaak in het verstikkende klimaat van de multikuldictatuur zoals dat tot voor kort de knoet zwaaide over denkend Nederland.
Ik ga er van uit dat over een jaar of wat clubs als het MDI en al die andere polikor- subsidiesponzen terug gedreven zijn in de marge.
Als je de links van smaalkopje niet direct kunt vinden:

sif.matriots.com/s_od/wat-wie-mdi/wat-...

Ook op de site: anti-antifa staat veel info over deze wijdvertakte GeDaPo klupjes. Overigens kan men best bewondering hebben voor dseze vastberaden figuren, die met een relatief klein aantal toch een buitenproportionele invloed op de samenleving hebben bewerkstelligd. Het blijft jammer dat zoveel Human Capital verkwist wordt aan een perverse "strijd".

bottehond | 26-06-08 | 20:46

#AntiSoof ik zou dan wel een andere naam kiezen google maakt er zo'n nare suggestie van..

seven | 26-06-08 | 20:43

@Elisabeth2 | 26-06-08 | 20:34 :
Wie zegt dat ik het over voetbal heb?

koerbagh ® | 26-06-08 | 20:41

@seven | 26-06-08 | 20:36
Dat van Sc. hoorde ik natuurlijk ook al jaren geleden en het zal wel uit de hand gelopen zijn, zoals vaak gebeurt bij sektes en go(e)dsdiensten, vooral als de guru er niet meer is, de leerlingen maken er steevast een zooitje van.
Ik volg eventueel wel het Antisofisme, maar daar denk ik nog over na.

AntiSoof | 26-06-08 | 20:41

Hela! Doet MDI ook al aan Takkiya? Kotz.

Wingwoman | 26-06-08 | 20:40

Heeft Van Dale zich al gemeld? Wegjorissen, ww, heeft weggejorist, 'van het internet schrappen'. Tegenwoordig ook overdrachtelijk 'doen verdwijnen'.
Voor het eerst opgetekend in 2007, bij de populaire website geenstijl.nl. Vernoemd naar en bedacht door een zekere Joris.

spaghettimonster | 26-06-08 | 20:39

@AntiSoof | 26-06-08 | 20:28
Dat zei ik niet, ik maakte alleen een grapje dat je eventueel een volger was van J. Krishnamurti wat weer ironisch was omdat ...... zie 20:20

Over Hubbart op "zijn" site zal hij wel sympatiek overkomen ja.. de door hem gestichte organisatie is dat echter niet..

seven | 26-06-08 | 20:36

@seven | 26-06-08 | 20:30
Niet te moeilijk denken is het devies.

De Mod van Empel™ | 26-06-08 | 20:34

koerbagh ® | 26-06-08 | 20:31
Als je weggejorist wilt worden moet je het over voetballen hebben. Ik had al bijna een permaban omdat ik 1-0 voor GS zei.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 20:34

@Elisabeth2 | 26-06-08 | 20:30
Dankje, lieverd.

De Mod van Empel™ | 26-06-08 | 20:34

koerbagh ® | 26-06-08 | 20:31

Gij haalt de woorden uit laptop.... = OUT!

Sikkeneur | 26-06-08 | 20:33

Met gebakken bacon zijn ze ook wel lekker... die vegaburgers...

VanFrikschoten | 26-06-08 | 20:32

@ mezelf en de lieve heer

Dat moet Amen zijn dus

Adriaantjeeeeeuh | 26-06-08 | 20:31

* Geen topic Russië - Spanjokije? *

koerbagh ® | 26-06-08 | 20:31

Lieve Heer,

Ik bid niet gauw tot uwes, maar wanneer worden we alstublieft alstublieft alstublieft verlost van dit hele enge kliekje mensen dat zichzelf heeft uitgeroepen tot geweten van onze maatschappij? Kunt u alstublieft een bliksemstraal zenden op EHB of JPB en hun consorten om hen ervan te overtuigen dat ze het grrrrristendom ietwat verkeerd opvatten?

Dank u lieve heer, god zegene u.

Aman

Adriaantjeeeeeuh | 26-06-08 | 20:30

@knackebrod | 26-06-08 | 20:26 &
@GvE
Wellicht een idee om ergens in de handleiding te schrijven dat [url] en [/url] niet nodig zijn maar een simpel linkje uit de adresbalk volstaat?

seven | 26-06-08 | 20:30

De God van Empel | 26-06-08 | 20:23
Doe niet zo raar. Dat niveau zul jij nooit bereiken. Oh oh, kijkt uit naar volgende ban.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 20:30

*schichtig om zich heen kijkt en hoopt dat íe 'soof' van zich af heeft weten te schudden*
poeh, dat was even schrikken zeg...

Heageneesch | 26-06-08 | 20:28

@seven | 26-06-08 | 20:20
Waaruit maak jij op dat ik niet zelfstandig denk?
Scientologie werd hier genoemd,dus ik las nog eens wat van Hubbart op zijn site en vond de woorden eerlijk en herkenbaar, dat is alles.

AntiSoof | 26-06-08 | 20:28

Volgens mij staat Wilders indirect wel een beetje achter GS.
[url]http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2008/06/wilders_sites_als_marocnl_aanp.html[/url]

knackebrod | 26-06-08 | 20:26

@AntiSoof | 26-06-08 | 20:23:
Ik ben zeker bijzonder, maar zo apart als jij zal ik nooit worden.

koerbagh ® | 26-06-08 | 20:25

Spellen is een kunst, ik ben niet zo'n artistiek tiepje...

Fleauxe | 26-06-08 | 20:24

Het is overduidelijk. Het Ministerie van Cencuur en Intimidatiezaken van onze Grote Leider c.s. draait op volle toeren om de, in hun ogen, digitale revolte in de kiem te smoren.
Het effect werkt echter averechts. Des te meer beperkingen een overheid zijn burgers oplegd, des te meer zullen er burgers zijn die hier tegen zullen ageren. Legio voorbeelden in hele wereld voorhanden lijkt mij.
Des te frustrerender is het dus dat de poppenkast die onze regering vormt niet naar mensen wil luisteren maar gewoon doorgaat met het doen van datgene waar het goed in is: pappen en nat houden, en iedereen die een ogenschijnlijk gevaar vormt voor het voortbestaan van de machthebbers een beperking opleggen of intimideren.

Pugna Pro Patria | 26-06-08 | 20:24

Met dit MDI moeten wij ongeloofelijk oppassen het is de moderne variant van Josef Goebbels in wording..... de hoeksteen van een censurerende samenleving die spanningen probeert te smoren. Een samenleving zonder ventiel is pas levensgevaarlijk MDI dombo's !!!!

Jokkebrok | 26-06-08 | 20:24

Acceptiert = RIP GeenStijl

P.T.Wyler | 26-06-08 | 20:23

@De God van Empel | 26-06-08 | 20:22
Ik voel me nu net een vanFrik-wannabee..

De God van Empel | 26-06-08 | 20:23

@koerbagh ® | 26-06-08 | 20:16
Er is wat aparts aan jou, maar wat precies, dat weet t niet.

AntiSoof | 26-06-08 | 20:23

@kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:10:
Nou, vooruit met de geyt daar heb je ook wel een punt. Maar vergeet niet dat juist dankzij/helaas door die topics mensen wel drie keer zijn gaan nadenken voordat ze iets op internet plaatsten of hier ruzie kwamen zoeken. Ik mis dat ook, vooral dat sommige reaguurders een fittie zien als een soort halve echtscheiding in plaats van lekker bekvechten om de lol ervan. En de pizza-acties, die waren vet he? Eigenlijk zouden die relmocro' s, je weet wel die met de riem, zich moeten melden. Of andersoortig tuig, maar tot die tijd is GS toch nog steeds een vet kewl forum? Nostalgie is ook mooi moet je maar denken.
*gretig van het kaasplankje grist en zich op kosten van de kolonel bezat aan de BaCo' s*

Fleauxe | 26-06-08 | 20:23

De dag dat GeenStijl haar onschuld verloor.

De God van Empel | 26-06-08 | 20:22

@kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:16
Yep. Was m'n laatste stamkroeg. Nu moet ik me van m'n vrouw gedragen naar m'n leeftijd. En die wil jij niet weten.

vanrechtsheeftvoorra | 26-06-08 | 20:22

@seven | 26-06-08 | 20:20:
Dat bedoel ik... Dan kan er van een "denkwereld" toch amper sprake zijn, nietwaar?

koerbagh ® | 26-06-08 | 20:21

@koerbagh ® | 26-06-08 | 20:16
Ongrijpbaar voorlopig van Scientology naar Commie naar Spiritueel ietsisme, en ik neem aan een volger van J. Krishnamurti wat weer ironisch is want die zegt dat je niet vrij bent als je iets of iemand volgt (Net ingelezen).

seven | 26-06-08 | 20:20

Wie het hardst boe roept boe-t het best.

De God van Empel | 26-06-08 | 20:20

Een staat die vrij sprekende burgers zo probeert op onvervolgbare wijze te vervolgen, tot en met op grond van een citaat van een schrijver uit de eigen nationale literatuur, zo'n staat verliest toch alle morele gezag. Hoe meer moreel gezag verloren gaat, hoe immoreler het gedrag wordt (repressie, leugens) om het gezag in stand te houden, hoe verder het moreel gezag afbrokkelt, enzovoort. Zo'n staat, nog uitsluitend handelend uit eigenbelang, zal door burgers steeds meer ervaren worden als tegenstander in plaats van beschermer (wat haar taak was). Wat kan er dan gebeuren? Blogger Fjordman heeft hierover een goed stuk geschreven:
www.brusselsjournal.com/node/2267
En misschien ziet het MDI haar morele gezag net zo hard ineenschrompelen en probeert zij op de valreep nog te redden wat er te redden valt. Te laat. Zij is verworden tot wat zij dacht te bestrijden. Repressie met onderscheid naar etnische afkomst.

Zoetwaterpanharing | 26-06-08 | 20:17

@fleischbaum> je weet als ik iets kan doen... just call the number.

Omdat jij het bent, maar vooral omdat het principe cruciaal is. We mogen deze strijd niet verliezen.

superjan | 26-06-08 | 20:17

@seven | 26-06-08 | 20:12:
Denkwereld?! Antisoof?!?! *proest*
Dat zijn elkaar uitsluitende begrippen, seven.

koerbagh ® | 26-06-08 | 20:16

@ vanrechtsheeftvoorra | 26-06-08 | 20:13

Ik bedoel maar. Toen het stamcafé *kuch*HINT*kuch* nog gewoon open was. Ik snap dat de tijden veranderen en dat kleine blogjes groot worden. Maar vroeger was het beter. Was GS minder vervuild met boeroepertjes en PVV_Jugend die alles té serieus nemen.

kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:16

MDI vindt gewoon niet meer leuk om als stassi´s neergezet te worden. Puur downplayen!

bijtertje1001 | 26-06-08 | 20:16

AntiSoof | 26-06-08 | 20:02
ja, ieder zijn eigen bulldadaisme.

Pierre Moustache | 26-06-08 | 20:15

*wow... ik ben weg!*

Heageneesch | 26-06-08 | 20:15

@Heageneesch | 26-06-08 | 20:10
Ga s wat lezen joh, begin maar met J. Krishnamurti.

AntiSoof | 26-06-08 | 20:14

kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:02
Ik ook, man. Ik ook. Dat waren nog eens tijden. Toen werd mijn naam nog volledig als 'vanrechtsheeftvoorrang' geaccepteerd. Toen kwamen er meer reaguurders en moest er een nieuwe server en zonodig een nieuwe cms komen. Die accepteerde niet zoveel tekens in een naam en sindsdien ga ik geamputeerd door het leven. Maar heb het geacepteerd. Inmiddels. Heb ook ondertussen al ongeveer 386 maal gevraagd of ik dat laatste stukje terug mag. Als reaguurder van het eerste uur. Maar ja. Enig respect hoef je hier niet te verwachten van die teringlijers. En helemaal niet nu ze succes hebben. Stelletje over het paard getilde miljonairs. Ofnie Joris...?

vanrechtsheeftvoorra | 26-06-08 | 20:13

@AntiSoof | 26-06-08 | 20:10
Je maakt een mens wel nieuwsgierig naar je denkwereld dat wel..

seven | 26-06-08 | 20:12

@ Elisabeth2 | 26-06-08 | 20:08

Ach ja. En zo hebben we allemaal wat. Weinig boeiend wat jij van mij vindt.

kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:12

Jakhalzen zijn het bij de NVJ. Jaren geleden kreeg ik de pliesie op m'n dak omdat ik verhalen geschreven had over een o-zo geweldige reorganisatie die niet van de grond kwam en ten koste ging van de veiligheid. Het was de tijd van buurtwachten. Zelfs binnen het 'koorrrrrr' had ik bronnen. Die dacht de regionale hermandad wel even uit me te persen door opdrachtgevers onder druk te zetten niets meer van mij te plaatsen. Dus ik dacht, heeeej, da's leuk voor de NVJ, ik ben tenslotte lid. Nou, kennelijk was de zaak niet High-profile genoeg, want njv-juriste Inge Brakman (inderdaad tegewoordig GL Bobo) deed er geen f*ck mee. Uiteindelijk heb ik de zaak na drie maanden zelf opgelost. Bleek dat de pliesie graag wilde weten wie mijn interne bronnen waren en ze wilden altijd het laatste woord in mijn verhalen. Beide wensen konden ze in hun reedt steken, en ik publiceerde vrolijk verder.... En de NVJ? niks meer van gehoord.... Nee, jakhalzen zijn het. Meeliften op de populairiteit van het 'opgejaagd wild'...

F. von Zeikhoven | 26-06-08 | 20:11

@seven | 26-06-08 | 20:08
Het gaat mij niet om een isme, maar ik vergelijk systemen en kom tot conclusie, het ware Christendom, zou ik ook wel waarderen als systeem.

AntiSoof | 26-06-08 | 20:10

AntiSoof | 26-06-08 | 20:08
Nee, okay... paddo's?

Heageneesch | 26-06-08 | 20:10

@ Fleauxe | 26-06-08 | 20:06

Daar heb je helemaal gelijk in. En die kunnen ook best wel hand in hand en met wederzijds respect voor elkander de VOC mentaliteit uitdragen. Maar ik mis een open-dirretje op z'n tijd. Een lekker relletje met wat nep ganstertjes uit pak 'm beet Winschoten. Je snap wel wat ik bedoel. De huidige berichtgeving trekt steeds meer sujetten aan die kennelijk het, bij tijd en wijle, cynische karakter van GS niet echt op de juiste waarde weten te schatten en een flame-technisch gebbetje op zijn tijd niet kunnen verteren. Iets dat ik persoonlijk heel erg jammer vind.

Kaas? Olijfje? Euroshopper sherrytje?

kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:10

@Heageneesch | 26-06-08 | 20:06
Nee, ik geef ook eens een mening.

AntiSoof | 26-06-08 | 20:08

kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:02
Dat is nog helemaal niet zo lang geleden, 2007. Toen las ik voor het eerst een reaguursel van u dat u CoJones erbij riep omdat Sven31 op een ander topic aan het reageren was. Haha, wat het ik daarom gelachen. NOT>

Elisabeth2 | 26-06-08 | 20:08

@AntiSoof | 26-06-08 | 20:02
Laatst een pleidooi voor scientology even leek je genezen maar nu een voor communisme, gaat het verder wel een beetje? www.youtube.com/watch?v=EVoTP5D7vHk

seven | 26-06-08 | 20:08

negen | 26-06-08 | 19:53
.
Eh, een beetje bollocks natuurlijk. Niet iedereen wordt van tijd tot tijd voor een gesprekje op het bureau ontboden. Dat dient wel degelijk een welomschreven doel. Tijdens zo'n gesprekje kan aan jou een dagvaarding overhandigd worden, je kunt gearesteerd worden en vervolgens verhoord. Er wordt nooit vantevoren iets over zo'n gesprekje verteld (want ze weten niet of jij het wel bent, en het zou een onderzoek in gevaar kunnen brengen), dus naar zo'n 'gesprekje' gaan is niet iets wat je zonder risico doet. Voorts past het in een reeks van huiszoekingen/ontbiedingen van de laatste tijd waar wel degelijk zulke dingen zijn gebeurd als arrestaties en dagvaardingen. Dat maakt het helemaal niet onwaarschijnlijk dat jij, als je gaat, als volgende aan de beurt bent. Het is duidelijk een nieuwe trend, en iedereen met meer dan een enkele hersencel zal dat moeten erkennen.
.
Of HB ook echt opinie-delicten wil laten vervolgen ? Persoonlijk denk ik van wel. Er is duidelijk behoefte aan jurisprudentie inzake artikel 137. Er moet iets voor de rechter komen, al wordt het nog zo'n grote afgang voor het OM. Waarom mag joost weten, overigens. Ik kan niet in het hoofd van HB kijken. Maar ik geloof niet dat ik dat ook wil.

Niet voor Jan | 26-06-08 | 20:06

AntiSoof | 26-06-08 | 20:02
Je 'cumming out'...?

Heageneesch | 26-06-08 | 20:06

@kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:02 : Je moet kwaliteit en kwantiteit niet als elkaars tegenpolen zien.

Fleauxe | 26-06-08 | 20:06

@joris
Ga lekker bij het mdi werken.

Flodder | 26-06-08 | 20:04

@ Fleauxe | 26-06-08 | 20:00

En soms, soms verlang ik terug naar de tijd dat GS meer kont dan context had staan. En dat 40 reaguursels op een topic loeiveel was. Maar goed, er is een tijd van bemmen en een tijd van hypercommercie.

kolonel klootoog | 26-06-08 | 20:02

@ Fleauxe
Uh.. negen was al weer weggejorist en opgerot. Wie weet dient tien zich nog aan...

Heageneesch | 26-06-08 | 20:02

Woest ben ik, ik kook van binnen om de huichelaars die het geestelijk leven van anderen kapot maken door ze te binden in een keurslijf van politiek correcte regels en wetten, dat is geen vrijheid, dat is nog erger dan dictatuur. Ons eens zo vrije landje is verworden tot een benauwd naar spruitjes stinkend moeras waarvan de giftige dampen langzaam maar zeker onze hersenen verteren. Liefde is tot een rauw uitverkoopartikel verworden door de invloed van de gevestigde media, respect is verworden tot angst, intellect is aan banden gelegd door de gedachtenpolitie. En dat allemaal door dat verdomde kutkapitalisme! Communisme, het enige systeem waarin de liefde prevaleert wordt stelselmatig gedemoniseerd, kapot geredeneerd door zelfbenoemde heerserige types die hun privileges voor geen goud zouden willen missen. Alsof bijvoorbeeld het communisme geen democratisch systeem zou zijn. Nee, in dat systeem zouden héél veel mensen opeens niet meer nodig blijken te zijn want de misdaad daalt, er zijn dan minder ziektes en ongelukken door stress, overwerktheid en andere geestelijke en lichamelijke oorzaken. Allemaal Gelijk zijn we. Niemand hoeft meer te hebben als een ander, als je maar tevreden hebt met wat je hebt.
Maar nee, communisme willen we niet, we willen ons ego niet inleveren voor geluk en voorspoed, stel je voor dat je gelijk zou zijn aan anderen!
Ten slotte, mensen, vergeet de echte spiritualiteit niet, want die opent de geest en maakt je echt vrij van vele vooroordelen en conditioneringen, aangebracht op die o, zo 'frisse' scholen.
Het is echt veel erger dan de meeste mensen denken.

AntiSoof | 26-06-08 | 20:02

*om zich heen kijkt* Negen, waar ben je nou!?

Fleauxe | 26-06-08 | 20:01

-edit: wat zei je?-

Flodder | 26-06-08 | 20:01

*plop*

De God van Empel | 26-06-08 | 20:00

@negen: Chargeren, daar wel eens van gehoord? Je bent hier de grootste misleider, een sukkel die zo'n stukje als dat van jou leest denkt "heuj, daar zit wat in" . Maar er zit niets in, het is gebakken lucht samengeperst zodat het nog wat lijkt. In algemene zin is het goed als er bescherming geboden wordt tegen racisme en discriminatie ja, het individu mag daar geen slachtoffer van worden. Maar is daar sprake van? Dat weet je niet, maar toch maar even grote woorden gebruiken in de hoop dat je een zieltje wint voor je mening die slechts vorbehouden is aan geestelijk beperkte despoten zoals jij. Dit weblog heeft een context, en die veeg je maar even weg voor het gemak, ander valt je gehandicapte betoogje uiteen, welnu bij deze.

Fleauxe | 26-06-08 | 20:00

Ergens had Negen wel een paar puntjes, jammer alleen dat hij overkwam als een duffe zeurbult die kennelijk niet echt op de hoogte is over hoe GS dit soort zaken normaliter aanpakt.

kolonel klootoog | 26-06-08 | 19:59

Miretra | 26-06-08 | 19:57
Nieuwe trend, geen linkjes meer posten. Kost de Jorissen teveel tijd.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:59

Heb Leen nu opstaan ! oppermachtig gevoel nu

StoneIsland | 26-06-08 | 19:59

@ negen
Zo, dat was snel. Zwaai zwaai.

de Conciërge | 26-06-08 | 19:58

Er wordt sneller gejorist dan ik kan lezen, en dat is ultra snel.

Miretra | 26-06-08 | 19:57

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:36

Hulde en volharden en volhouden!
Ik wil net als vele anderen koppen zien rollen :D

Bommenleggert | 26-06-08 | 19:57

Kunstmest, diesel ...

Qranck_Jorum | 26-06-08 | 19:57

@negen | 26-06-08 | 19:53:

Je bent wel een zeurpiet. Dat dan weer wel. Een droeftoeter ook eigenlijk.

* Maaltijd verorberen gaat - I'll be back! *

Reinaert | 26-06-08 | 19:56

@negen | 26-06-08 | 19:53 ,
ben jij nou zo dom, of ben ik nou zo slim.

Droogkloot.

vander F | 26-06-08 | 19:56

@Miretra | 26-06-08 | 19:52 :

De vergelijking gaat - gelukkig - nog mank. Het MDI doet z'n best maar Stast-niveau halen ze voorlopig nog niet. En dank God daar maar voor - op je blote knietjes.

Reinaert | 26-06-08 | 19:54

-weggejorist en opgerot-

negen | 26-06-08 | 19:53

@Fleauxe | 26-06-08 | 19:50 ,
man, ik ben haar wel eens in een droom van mij tegengekomen...

*huivert nog na*

@spooky | 26-06-08 | 19:51 ,
dat bedoel ik, Hirsch bewandelt ook het Eu pad.

vander F | 26-06-08 | 19:53

G-unite | 26-06-08 | 19:51
Oh. OK. Weer verdiend, hè. Gaat weer huilend naar bed.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:52

Ja! Ik vond het ontbreken van jopen, prammen, jetsers en jong geyl vleesch behoorlijk jammer de afgelopen dagen.

Louske! Doe er wat aan!

kolonel klootoog | 26-06-08 | 19:52

Wie gaat er in godsnaam bij zo'n clubje subsidie-Stasi's als MDI werken.
Godverdomme, in de DDR werd je meestal gedwongen je buren te verlinken, deze uien doen het vrijwillig.

Miretra | 26-06-08 | 19:52

@bottehond
Over de EU gesproken; heb je deze al gelezen? Een samenvatting:
over weblogs: onpartijdigheid, betrouwbaarheid, bronbescherming, de toepassing van ethische codes en het toewijzen van de aansprakelijkheid in het geval van gerechtelijke procedures. Om die reden wordt in het verslag aanbevolen dat de wettelijke status van de diverse categorieën van weblogauteurs en -uitgevers wordt verhelderd, alsmede dat belangen worden bekendgemaakt.
Wat zijn de belangen van een weblog, wat is de ethische code van een site als GS of HVV en de wettelijke status houdt vast ook in dat onder een pseudoniem als nekschot werken ook passe is. Daarnaast wordt je vrijwillig ook gelabeld, mag je als weblog helemaal niet meer out of the box schrijven.
www.europarl.europa.eu/meetdocs/2004_2...

spooky | 26-06-08 | 19:51

@vander F | 26-06-08 | 19:46: Maar wat dat? Die vrouw is onverbeterlijk, heb je die zwoele blik nooit gezien bij Buitenhof?

Fleauxe | 26-06-08 | 19:50

Vriendjes met die engnekken van het MDI? Nee toch, mag ik hopen?

Von Münchhausen | 26-06-08 | 19:49

@bottehond | 26-06-08 | 19:21:

Daarmee zeg je dus dat het MDI niet onafhankelijk is, wat men wel pretendeert te zijn overigens. "Follow the money" is inderdaad een algemeen geaccepteerde techniek, en ja, je komt dat bij "bepaalde" ministeries uit.

Ik geloof sowieso niet in censuurclubjes als het MDI, dat vooropgesteld, en al helemaal niet in spongerende clubjes die slechts hun Meesters' wil uitvoeren.

Wellicht de hoogste tijd om ook het MDI te ontmaskeren als zijnde een verlengstuk van Ernst Hirsch Ballin en de zijnen. Maar dan wel in alle openheid, opdat gans de natie er van mee mag genieten. En er bij de eerstvolgende verkiezingen [zo die er nog mogen komen] een oordeel over uit kan spreken.

Reinaert | 26-06-08 | 19:48

@seven | 26-06-08 | 19:45 ,
laat ze nog even spelen,
de afrekening komt wanneer hij komt.

vander F | 26-06-08 | 19:47

Geenstijl is zooo apetrots dat ook zij nu 'met de politie in aanraking zijn'. En nu maar breed uitmeten jongens, bij gebrek aan real content. Wedden dat meneer Fleesboom met een grote pael in zijn broek loopt? Kan ie later tegen z'n kinderen zeggen dat ie ook in het verzet heeft gezeten. Kom op rukkers, geile reportages maken en schnel een beetje!! Dat bedoelt ik.

Doodziek Aapje | 26-06-08 | 19:47

G-unite | 26-06-08 | 19:45
Sorry, zit hier met schaamrood op de kaken. Ik bedoelde het goed.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:47

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:45
Je hebt je witvoetje al binnen, zie:
Liev. Volgende chat/off topic ban 1 dagje eerder vrij..
G-unite | 26-06-08 | 19:45

Miretra | 26-06-08 | 19:47

@Fleauxe | 26-06-08 | 19:42 ,
hierr is een eenvoudig 'sterkte' vrees ik niet genoeg voor Fleisch.

vander F | 26-06-08 | 19:46

Miretra | 26-06-08 | 19:43
Sorry, was het het foeballuh?

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:45

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:41

Liev. Volgende chat/off topic ban 1 dagje eerder vrij..
Die plak ik wel bij Miretra.

G-unite | 26-06-08 | 19:45

Wat bezield het OM eigenlijk?
Krijgt Heersch Ballin opdrachten uit de EUSSR?
Dat hele zieke polikolder rapaille denkt mogelijk werkelijk dat ze goed bezig zijn,
met hun armetierige acties.

*schud hoofd over zoveel incompetentie*

vander F | 26-06-08 | 19:44

seven | 26-06-08 | 19:40
'Beerputjes' vertonen altijd gedragingen die uit de toon vallen. Plotseling poesliev worden is daar één van, onverklaarbaar fel, agressief en vijandig een ander...

Heageneesch | 26-06-08 | 19:44

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:41

Ik denk eerder dat het rust is bij een 0-0 stand.
De 2e helft belooft wel veel spektakel, mogelijk zelfs met een verlenging....

Sikkeneur | 26-06-08 | 19:44

Voorlopig 1-nulll voor GeenStijl.
Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:41
*zucht*
Begin jij nu ook al...

Miretra | 26-06-08 | 19:43

@Fleischbaum | 26-06-08 | 19:29
U heeft de reacties gezien, ik niet maar ik geloof u direct als u zegt dat het een 'lachertje' is. Dan rest mij niets anders dan plaatsvervangende schaamte voor Justitie. Succes bij Nova, probeer weerstand te bieden tegen de woeste charmes van mevrouw Polak. Ik weet dat het moeilijk zal worden, maar probeer het toch.

Fleauxe | 26-06-08 | 19:42

@Fleischbaum | 26-06-08 | 19:18:

Die angst snap ik, alhoewel je eigenlijk in dit land geen angst zou hoeven kennen, want we leven hier toch in een open en eerlijke democratie tenslotte?

Bizar dat een subsidiesponsje in staat is om jullie toch de stuipen op het lijf te jagen. Vooral omdat het om een paar reaguursels gaat die kennelijk door Joris en de zijnen niet als zijnde onwelgevallig zijn beoordeeld. De redactie treft geen blaam, toch denkt het MDI een zaak te hebben. Omgekeerde wereld. Umwertung aller Werte om eens een posthuum setje aforismen aan te halen.

Feit is wel dat het MDI en justitie hun werk kennelijk goed gedaan hebben. Zoek ze maar op, die 15 reacties. Waarschijnlijk hebben ze dat ook niet zelf gedaan maar zijn er klachten omtrent die reaguursels binnengekomen. De fanatieke klager in 0031 is tenslotte vaak een winnaar. En dat stemt tot droefheid.

Reinaert | 26-06-08 | 19:42

GeenStijl is volwassen geworden en ja, dan krijg je klappen. Maar GeenStijl, onder leiding van de heer Fleischbaum, hoekt op een verschrikkelijke en goed onderbouwde manier terug. Gnegne. Voorlopig 1-nulll voor GeenStijl.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:41

bottehond | 26-06-08 | 19:36
Vervolging van niet strafbaar te krijgen feiten. Daar zou ik van schrikken. Dat bedoel ik.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:41


"Als Justitie enig besef had wat haalbaar was en niet, dan hadden ze mij niet ontboden op het bureau."
Maar ondertussen hebben ze (OM) wel het signaal doen uitgaan, dat iedereen in de gaten gehouden wordt...

Het oproepen tot zelfcensuur dmv intimidatie (c.q. machtsvertoon), is effectiever dan toetsing door een rechtbank. Tevens is het niet te bewijzen, waardoor er ook geen consequenties voor de overheid aan vast zitten.

Herman Flipsen | 26-06-08 | 19:39

[vrijheid van meningsuiting mode 2008] **** *** ** ******* **** [/vrijheid van meningsuiting mode 2008]

Junkie Jantje | 26-06-08 | 19:38

G-unite | 26-06-08 | 18:23
Sorry, Ome Vlees heeft me een loonsverhoging beloofd.

De God van Empel | 26-06-08 | 19:38

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:24
Mooie insteek, en ook goed om het op deze manier uit jouw eigen mond te horen.

Ondanks dat jullie er altijd een melige draai aangeven, begint de mening van de reaguurders (lees: het Nederlandse volk) steeds harder op de poorten van Den Haag te beuken.

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 19:38

Sikkeneur | 26-06-08 | 19:30
'Als jij zo een-twee je vinger kan leggen op de zere plek, ligt er vanavond nog een telegram op de deurmat om je morgen te melden als nieuwe premier van NL.'
-
Zeau werkt het in de democratie heulemaal niet, Sikkeneur, dat moet jij toch wel weten...

Heageneesch | 26-06-08 | 19:36

LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:28

Sjimmie... híer gaat het om. Als men van te voren weet dat een voorgenomen actie niet het ogenschijnlijk gewenst effect zal hebben en men die actie (vanuit het OM et al dus) desalniettemin doorzet is er geen sprake van stupiditeit, maar levert het zoeken naar een alternatieve logische verklaring (voor de actie van het OM et al) het juiste antwoord op.

Speltip 8: onderschat de tegenstander nooit.

en.wikipedia.org/wiki/Chilling_effect_...

bottehond | 26-06-08 | 19:36

@Lobo: die 15 reacties komen uit totaal drie stukjes en die hebben ze allemaal zelf opgespoord. Dat is applaus waard, maar het is tevens tekenend voor het feit dat de fatsoenspolitie op zoek is. Welnu, ik heb nieuws voor hen: wij gaan ook op zoek naar kleine onvolkemheidjes bij diezelfde fatsoenspolitie. Misschien neuken ze wel buiten de deur, zetten ze hun vuilniszak te vroeg buiten en kunnen ze niet met hun poten van kleine kinderen afblijven. Zodra wij iets hebben, zijn jullie de eersten die het weten. En nu ga ik echt eten!

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:36

*traantje wegpinkt*

Miretra | 26-06-08 | 19:35

botte| 26-06-08 | 19:25
Het dient toch allemaal mogelijk enig maatschappelijk belang, dat reaguren en het laten staan daarvan door GS.
Als dat niet genoeg is, kun je er altijd allerlei context, zelfs van reaguursels door dezelfde nickname bijslepen.
Interessant in dat verband
www.nrc.nl/binnenland/article1092892.e...

LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:34

Tja, het zal hierboven wel eerder zijn gemeld, maar met het MDI als vriend heb je geen vijanden meer nodig. Requiescat in pacem Geenstijl.

o vos omnes | 26-06-08 | 19:33

Voor wat de grenzen van het onbetamelijke betreft zal een Schengenverdrag tussen overheid en internet wenselijk blijken..

VanFrikschoten | 26-06-08 | 19:33

Als nova jullie steunt kan het niet anders dan dat lullie zijn ge-infiltreerd door de PvdA en al die andere zieke geesten die zichzelf "parlementarier" noemen. Binnenkort in dit theater: Verwijzingen naar de websites van de PvdA, GL, SP en de hyves-site van Wouter Bos.

*edit*
www.pvda.nl
www.sp.nl
www.groenlinks.nl
wouterbos.hyves.nl

Anti-links | 26-06-08 | 19:31

@Fleischbaum | 26-06-08 | 19:29:
Zijn die 15 reacties niet degenen waartegen aangifte is gedaan dan? Of hebben ze daar zelf ook digitaal graafwerk verricht?

Lobo | 26-06-08 | 19:31

Heageneesch | 26-06-08 | 19:26

Als jij zo een-twee je vinger kan leggen op de zere plek, ligt er vanavond nog een telegram op de deurmat om je morgen te melden als nieuwe premier van NL.

Oh, en niet direct aankomen met " ik weet het, ik weet het, het zijn de moslims" , want dan zit je op voorhand fout.

Sikkeneur | 26-06-08 | 19:30

@Fleauxe | 26-06-08 | 19:22

Als Justitie enig besef had wat haalbaar was en niet, dan hadden ze mij niet ontboden op het bureau. Ik heb de bewijslast gezien en die is werkelijk stuitend. Zelfs de agenten konden hun lach af en toe niet onderdrukken. Niks redactioneels en dan 15 reacties naar boven weten te toveren uit de in totaal 11 miljoen. Dat is dan wel weer knap, dat moet je ze nageven.

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:29

bottehond | 26-06-08 | 19:25
Ik denk dat er weinig met succes te vervolgen valt. Al begrijp ik dat ze misschien zo stom zullen zijn.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:28

Sikkeneur | 26-06-08 | 19:23
Daar heb ik geen uitgebreid plempsel voor nodig, hoor. Ik snap het zo ook allemaal wel een beetje, maar vind het vaak lastig het goed te verwoorden.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:28

Leen gaat tijdens de finale van het EK op de middenstip een lied over GS brengen. Iets van "I can see clearly now, the thruth is gone" In plaats van zijn elleboog zal hij met zijn middelvinger zwaaien. Kijk dat is Leen, absoluut de eerste president van GeenStijlLand.

Onderduiker | 26-06-08 | 19:26

Overheden houden niet van onrust, dus zorgen ze zelf voor repressie.
Sikkeneur | 26-06-08 | 19:23
-
Een 'gezonde' overheid bedient zich niet van repressie maar zorgt ervoor dat de oorzaak van de onrust weggenomen wordt. En nou jij weer.

Heageneesch | 26-06-08 | 19:26

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:20
Hahaha.The Passion of Fleischbaum.
Ik neem maar gewoon van je aan dat het 'ze' menens is met willen vervolgen.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:26

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:12
Hoe komt het dat je dat bijna zeker weet? Ik schrik er bijna van.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:16

Ow ja? Dat verbaast mij dan weer. Of denk je dat de kritische analyses van veel reaguurderTs hol aluhoedjes geblaat is?

OT
Ik zeg: en nu gaan voor art. 137 WvSr (et al) . Wég met die splijtzwam voor de samenleving. En art 1 GW is terzake de moeder van deze waanzin.
Een volk dat gevaarlijke wetsartikelen huldigt smeekt gewoonweg om ellende. QED.

bottehond | 26-06-08 | 19:25

Fleauxe | 26-06-08 | 18:55
Ik ben het niet met je eens. De wil om anti-establishment te zijn uit zich ook door elke handreiking van dat zogenaamde establishment als knieval te zien wanneer deze niet keihard wordt weg geslagen. Oftewel, de rebel without a cause.

Flodder | 26-06-08 | 19:24

Lief vrij woord,

Misschien is het allemaal wat te druk om ook dit bericht te lezen. Maar maak je geen zorgen, want in feite ben je dit bericht ook weer zelf.

Toch wilde ik graag het woord tot je richten. In alle vrijheid, want ik zal geenszins een blad voor jouw mond nemen.

Op het ogenblik wordt ons land geregeerd door mensen die een nogal beperkte opvatting hebben over jou. Een deel van deze mensen kent maar één kant van jou. Een religieuze kant. Ze noemen dat Gods woord. Zoals gezegd, het is een kant van jou, maar daar blijft het bij. Ik kan het geen voorkant, achterkant, bovenkant of onderkant noemen. En ik kan het ook geen bovenkant, onderkant, binnenkant of buitenkant noemen.

Want dat is nu het bijzondere aan jou, lief vrij woord. Niemand kan bepalen of welk woord bij welke kant van jou hoort. Dat is jouw essentie. Het woord is vrij en kan zelf zijn weg kiezen, zich verplaatsend van de ene kant naar de andere kant, zonder dat ook maar iemand dat kan definiëren.

En als iemand dat onverhoopt wel zou doen, dan zou hij met lege handen staan. Want, bepalen waar een vrij woord te plaatsen is, onder of boven, links of rechts, maakt het woord ineens niet meer vrij. En daarmee komt hij met lege handen te staan, want dat vrije woord, dat hij even daarvoor nog ergens wilde plaatsen, is dan opeens verdwenen.

Dat is nou juist het mooie aan jou, vrij woord. Iemand kan helemaal voor zichzelf bepalen hoe jij eruit ziet, maar zodra een ander zich daarmee bemoeit, ben je zomaar verdwenen. Weg. Niemand kan zich dus met jou bemoeien. In essentie niet!

Zoals ik al zei, zijn er mensen, die daar heel anders over denken. Die weten wat waar, onwaar, goed en slecht is. Het problematische is, dat dat zij deze kennis voor universeel waar beschouwen. Men noemt dat religie, of beter: de kerk.

Nu is het mogelijk, om de term 'kerk' heel breed te omschrijven. ook daar ben ik je heel dankbaar voor. Maar waar het op neer komt, is dat deze mensen in dogma's denken. En binnen die dogma's, is er geen plaats voor jou, lief vrij woord. Want waar jij ook binnenloopt, zal het er tegen de schenen van dit dogma worden getrapt. Laat jij je mooie gezicht zien, dan slaat de schrik hen om het hart. Want wat, als de universele waarheid toch niet waar blijkt te zijn?

Er is nog een reden, waarom ik je graag bij mij heb en bij alle mensen die ik lief (en niet-lief) heb. Dat heeft te maken met ons staatsbestel, de democratie. Ik weet, dat je nu moet glimlachen, want in dat bestel voel jij je op je gemak. Maar het is ook andersom!

De democratie is gegrondvest op alles wat jij bent. We hebben je nodig. Want hoe kunnen we vrij spreken, als jij er niet bent? Hoe bepalen wij ons standpunt, als niet ieder argument gegeven mag worden? Al het geluid zou toch verstommen? Dan praten we niet meer. Dan kunnen we niet meer praten. Dan kunnen we niets meer vinden. Dan kunnen we niet meer denken.

Dus, lief vrij woord, ik zal er voor zorgen, dat jij bij mij thuis altijd een goede plek krijgt. Ik ben Nederlands burger en Nederland is mijn thuis. Nederland is mijn thuis, omdat jij me er thuis laat voelen. En ik hoop, dat jij je er ook nog thuis voelt.

Ik zal mij daarom met hand en tand verzetten, als de mensen die nu deel uitmaken van onze regering en ons parlement, jou proberen het land uit te werken.

Want deze mensen zijn gevaarlijk. Heel gevaarlijk.

Heel veel liefs,

Simon

Zuurkool met Worst | 26-06-08 | 19:24

Mooi die vrij denkersruimt bij de VVD.Kijk even als je daar komt FleishcBaum of je een foto van Hugo Brand Corstius ziet hangen. Dat moet dan een foto zijn waarop te zien is dat hij van Eelco Brinkman de PC Hooftprijs krijgt uitgereikt. Brinkman was toen minister van WVC in het kabinet van CDA en VVD. Toen kwam de VVD ook al op voor vrijdenkers Fleischbaum. Je bent daar dus in goeie handen.

lector saluti | 26-06-08 | 19:24

@ abc_mentaliteit | 26-06-08 | 19:22

Wat bottehond zegt:

Het gaat derhalve niet om het MDI. Het gaat om haar financiers. De ministeries, dus. En die zijn op hun beurt ook weer de neerslag van het overwoekeren van de multikuldoctrine over de samenleving.

En we kunnen dan inmiddels best een rol van betekenis spelen, van die clubjes winnen we het voorlopig niet. Maar het ze lastig maken is al leuk genoeg...

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:24

Viva la Revolución!

Kwinten | 26-06-08 | 19:24

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:12

Ik heb zo mijn gedachten over, maar ben te moe om het in zijn geheel neer te pennen.

Laat ik zo zeggen dat de Overheid niet zo zeer een volksopstand tegen hun vreest, als wel een burgerclash onderling agv vrije uitingen op het internet en in de politiek.

Overheden houden niet van onrust, dus zorgen ze zelf voor repressie.

Sikkeneur | 26-06-08 | 19:23

@Fleischbaum, ik weet een hele leuke werkmeesterT voor je!

Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:23

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:18
Ja, daar moet je inderdaad mee oppassen. Als je tegenstanders aardig worden moet je klaar staan om de eerste hoek uit te delen. Heel verstandig.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:22

@Fleischbaum: Dat is grappig, maar u weet net zo goed als ik dat justitie ook enig besef heeft van wat haalbaar is en wat niet. Ik heb geen weet van de inhoud van de overige reacties die u zijn voorgelegd tijdens het verhoor, daarentegen weet ik wel dat uitlatingen die evident strafbaar zijn direct door u en de uwen worden 'weggejorist'. Daarom verkeer ik in de veronderstelling dat het een zinloze exercitie lijkt om uw bedrijf of u persoonlijk te vervolgen. Maar zelfs al zou u voor het hekje moeten komen dan nog betreft het publicaties waar u part nog deel aan heeft, je zou slechts kunnen stellen dat u het alles heeft gefaciliteerd. Maar dat heeft u allemaal vast op orde, ik kan u slechts heel veel succes wensen en u aanbieden bij de dragen aan deze zaak in de vorm van liquide middelen. En uiteraard nog bedankt voor het weblog. Meer complimenten krijgt u niet.

Fleauxe | 26-06-08 | 19:22

Petje af voor je Fleischbaum. Je gedachtengoed is verfrissend.

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 19:22

@Fleischbaum | 26-06-08 | 19:20:
Er is vast een schoffelbouwer die dat wil sponsoren ;)

Lobo | 26-06-08 | 19:22

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:18
Kun je dan wellicht een voorbeeld geven van wat er gebeurd als jullie het MDI zouden negeren? Gezien alle ogenschijnlijke media aandacht zou de godsganze natie jullie in bescherming nemen als het tot een rechtzaak zou komen. Of zijn dat informele processen waar wij geen notie van hebben?

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 19:22

@AzijnseikerT, ik ken verschillende mensen die hier een permaban hebben en niet omdat ze nare kaalkoptaal uitsloegen. Of probeerden de zaak wat te manipuleren. Nu komen ze hier toch wel onder een andere naam met gebruik van proxy's.

Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:21

Reinaert | 26-06-08 | 19:14

Kijk eensch wat verder dan je Sneepneus lang is. Alsof het MDI op zichzelf staat. Het MDI is een kwaadaardig uitvloeisel van de doctrine van de multikul. Het MDI verricht haar taken binnen volstrekt gelegitimeerde en zelfs financieel gefaciliteerde context. Het gaat derhalve niet om het MDI. Het gaat om haar financiers. De ministeries, dus. En die zijn op hun beurt ook weer de neerslag van het overwoekeren van de multikuldoctrine over de samenleving. Hoe zat het ook weer met de politieke voorkeur van de ambtenaren? En van het establishmentlikkend broodhoernalje? There you go.

bottehond | 26-06-08 | 19:21

@LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:16

Ach niet getreurd, mochten we uiteindelijk toch schuldig worden bevonden, dan mag ik gaan schoffelen voor de reaguurders die over de schreef zijn gegaan. En dat doe ik zonder morren, zou best nog een aardig filmpje kunnen opleveren bedenk ik me nu

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:20

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:18
Jij begrijpt wanneer het gerechtvaardigd is een (klein) beetje bang te zijn...

Heageneesch | 26-06-08 | 19:20

Wat lief van de VVD. Laatst was Cindy Schneider (www.cindyschneider.nl/) al zo leuk aan het meereaguren. En die Mark Rutte ... lijkt toch wat minder lutserig de laatste tijd. Zou de VVD haar beginselen weer aan het hervinden zijn?
-------------
Afshin Ellian het ereburgerschap van GSland aanbieden a.u.b. Een beetje vroeg, maar sommigen wil je liever niet missen in je land.

Dorser | 26-06-08 | 19:20

FF mocca frappuchino en de A58 afracen. Vanavond even lezen of volksheldin en man in vrouwenlichaam Anita Koerbagh ook weer een mening heeft. Mijn dag is weer goed gemaakt hier. Ik wens u reaguurders allen ongezien het beste .. voor nu.

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 19:19

@Reinaert:

Wij zijn voor niemand bang. Vroeger niet, nu niet en nooit niet. Die hele fatsoensgestapo lusten wij rauw. Alhoewel: het feit dat plotseling alle fatsoenrakkers bij ons voor de deur staan te dringen om ons gelijk te geven maakt me wel een beetje bang...

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:18

Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:09

Dat vind ik nogal een harde beschuldiging. Kun je hem ook waarmaken? Joris?
Buiten dat is het niet in tegenspraak met wat ik zeg.


Misschien kun je je nog herinneren dat er verschillende reaguurders "onder druk van de rest" zijn teruggejorist.

azijnseikerT | 26-06-08 | 19:17

@Fleischbaum, yep dat dan weer wel. Als je je eigen redenering volgt, hoe vaak gaat justitie de fout in op al die zaken die ze doen? Vraag me af of dat je percentage waar jullie mee schermen overstijgt. Wellicht met een paar tiende procent. Waar gaat het dan over? Dat men denkt dat er op GS ingegerepen kan worden bewijst alleen maar hoe dom de mensen daar zijn. Zeker geen goede spindoctors. Wellicht kan Vogelaar die van haar uitlenen.

Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:17

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:12
Hoe komt het dat je dat bijna zeker weet? Ik schrik er bijna van.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:16

@Fleischbaum | 26-06-08 | 19:10:

Volstrekt duidelijk. Zeven reaguursels in een jaar is feitelijk niets, ware het niet dat ze alle zeven kennelijk handig opgeklopt kunnen worden.

Mijn vraag was eigenlijk: zijn jullie bang voor een clubje als het MDI dan? Volgens mij een clubje met volstrekte willekeur als voornaamste kenmerk namelijk, maar ik kan me vergissen. En zo machtig kan dat MDI toch feitelijk ook niet zijn?

Dat je niet graag de gang naar het bureau maakt snap ik. Wie wel?

Reinaert | 26-06-08 | 19:14

bollehond | 26-06-08 | 19:12
U is terug op aarde?

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 19:13

@Sikkeneur: die rechtsgang gaat er heus komen wees niet bang. Ze proberen nu te downplayen, maar na de zomer staan we gewoon voor het hekje. En mocht dat niet gebeuren dan sleep ik ze er civielrechtelijk bij, wegens aantasting van onze en ook uw goede naam...
Fleischbaum | 26-06-08 | 18:57
-
Uh, Fleischbaum, dan wel namens alle reaguurders graag. Van de eventueel uit te keren schadevergoeding per reaguurder mag je van mij dan wel weer een Stijlleaus GS feestje bouwen...

Heageneesch | 26-06-08 | 19:13

We moeten hier eens af van die oude steile regenten zoals Hirsch Ballin en Donner. Het is de angst bij dat soort mensen omdat ze zelf niets van internet snappen en het daarom het liefst willen verbieden. God verhoede dat het laag gehouden volk in opstand komt.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:12

@ Fleuaxe

Ik denk het niet, ik weet het bijna wel zeker. U en ik weten dat het niet verstandig zou zijn, maar heeft u Justitie ooit wel eens op een verstandige zet kunnen betrappen?

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:12

Broer van Bollehond | 26-06-08 | 19:06

Slijmen? Dude.... botte slijmt nooit. Ik zeg wat ik vind. Hard en boers als ik dat gepast acht, vrindelijk en lovend als daar aanleiding toe is. En altijd eerlijk. Dus slijmen: get real.

bottehond | 26-06-08 | 19:12

Tofu eters zijn niet per definitie idioot. Eikelkoffie drinkers dan weer wel.

Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:11

Fleischbaum | 26-06-08 | 18:55

Cynisme is mijn middlename, dus maak je geen zorgen.
Tnx voor het afdalen uit het torentje, voel me enigszins vereerd.

Maar laten we mekaar ook geen mietje noemen onder de noemer van huisregels, waar m.i. regelmatig selectief mee wordt omgegaan ihkv polarisatie.
Het zij zo, ik zal er geen traan om laten, omdat je mij ook de ruimte biedt voor mijn Vrije Woord.

Ik had trouwens een broodje saté, was erg lekker.

Sikkeneur | 26-06-08 | 19:10

@Reinaert: Wat ik bedoel te zeggen is dat wij sinds de zomer van 2007 7 reacties hebben verwijderd waar het MDI over viel. En die bezwaren waren terecht en door onze Jorissen over het hoofd gezien. Dus 7 reacties in een jaar, valt best mee nietwaar? Natuurlijk kun je ze laten staan, maar ze waren in strijd met onze huisregels. Bovendien volgt er anders weer een aangifte en kan ik weer naar het bureau. En eerlijk gezegd heb ik wel wat beters te doen.

Fleischbaum | 26-06-08 | 19:10

Mocht het nodig zijn dan kom ik hoogst persoonlijk, op de trekker, vanuit Brabant.

Willianus Wortelus | 26-06-08 | 19:09

@aszijnseiker, wat je zegt klopt niet helemaal. Ik heb mensen hier een ban zien krijgen om verschillende redenen. Persoonlijke afkeur had daar ook mee te maken. En hoe hard GS ook roept, ze horen natuurlijk al een tijdje bij de mainstream media. Alhoewel ze wel heel vaak een primeur hebben. Dat dan weer wel.

Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:09

@Fleischbaum | 26-06-08 | 18:57

In ieder geval hebben jullie genoeg reaguurders die wel opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, het OM heeft blijkbaar verkeerde prioriteiten en dat moet ze maar eens fijn uitgelegd worden.

Bozepanda | 26-06-08 | 19:08

@ Fleuaxe

Een en ander staat natuurlijk niet op zichzelf, maar is deel van een duidelijk patroon: de Vrije Burger emancipeert zich in rap tempo. Nu nog 5 jaar job-rotation tussen Bea en de queen van Denemarken en we komen er wel.

www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artike...

bottehond | 26-06-08 | 19:08

@Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:04:

Er zijn meer tofuburgervretende idioten in dit land.

Er schijnen zelfs eikeltjeskoffiedrinkenden te zijn.

Raar, maar waar!

Reinaert | 26-06-08 | 19:06

bottehond | 26-06-08 | 19:01
Niet zo slijmen Bolle. Je staat heus wel vooraan bij de GSreaguur-award.
GS zal GS blijven dat geloof ik ook wel. Anders loopt het ledental sneller terug dan dat van de PvDA.

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 19:06

Fleischbaum | 26-06-08 | 18:57
Fleisch, duidelijke en heldere uitleg.
Als ik voor mezelf mag spreken: zie het als een vorm van bezorgdheid. Geenstijl is toch een pionier binnen het medialandschap en die willen we gewoon niet kwijt.
Nu de tentakels van Hirsch Ballin steeds verder beginnen te rieken hoop ik echt dat jullie je rug recht weten te houden zoals jullie dat altijd hebben gedaan.
Fleauxe zij het heel mooi: dat verdiend groot respect.

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 19:06

@Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:02:

Hey terug. Vrouwe Justitia is een beetje gehandicapt. Eigen bijdrage niet voldaan waarschijnlijk, die verzekeraars van tegenwoordig zijn niet voor de poes hoor!

Reinaert | 26-06-08 | 19:05

@Fleischbaum: Zonder dollen, als u denkt dat deze zaak voor de rechter wordt gebracht dan vraag ik me werkelijk af wat u op die gedachte brengt. In hoeverre zou dit niet ' gewoon' een poging zijn om te laten merken dat de duimschroeven in opinie-land wat worden aangeschroeft?

Fleauxe | 26-06-08 | 19:05

Is niet nodig. Ik heb geen goede naam.

Verder heb ik nooit begrepen wat het probleem met modereren is. Hier op GS wordt het bovendien goed in de gaten gehouden door de reaguurders. Zelfs als er iemand een keer "onterecht" gejorist wordt, wordt ook uit die hoek gesproken. Dat heet zelfregulering en dat is hier in zekere mate wel aanwezig.

azijnseikerT | 26-06-08 | 19:05

bah

Gert Wolders | 26-06-08 | 19:04

Is Fleisch eigenlijk Chez???

Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:04

@Fleischbaum
De staande befjes gaan je echt niet voor het hekje zetten. Met nul kans en honderd slechte publiciteit.
Tenminste, dat lijkt mij.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 19:04

Kom kom, vrouwe Justitia MOET zelfs een blinddoekje dragen heren.

vander F | 26-06-08 | 19:04

@Fleischbaum | 26-06-08 | 18:55 :

Wel kort door de bocht: "Wanneer wij ons niets zouden aantrekken van het MDI, is het binnen no time einde GS".....

Daarmee zeg je dus in feite dat je voortbestaan afhangt van de willekeur van het MDI. Dat lijkt me toch wel verdomd zout, of niet? Alsof het MDI de almachtige internetcensor zou zijn in dit land (en dan verdom ik dus te geloven).

Maar misschien heb ik het bij het verkeerde eind en is het allemaal nóg erger dan ik al dacht, licht me in dat geval maar bij [en vele andere reaguurders want die weten ook niet van de hoed en de rand vermoed ik].

Reinaert | 26-06-08 | 19:03

En dan wordt er straks niet gemodereerd..
*tring tring* justitie aan de lijn, of we GS even willen modereren want die comments kunnen zo echt niet!

Bestek | 26-06-08 | 19:03

@Rein, hey! En werd getriggerd door je belastingverhaal. Verder heb je natuurlijk gewoon gelijk wat onze vrouwe Justitia aangaat

Miss H.Z. Smith | 26-06-08 | 19:02

@Sikkeneur | 26-06-08 | 19:01 ,
check.

vander F | 26-06-08 | 19:02

@vandeF

Sorry dat ik niet op jou post heb gereageerd, maar lees mijn reactie aan Reinaert en het komt overeen.

Sikkeneur | 26-06-08 | 19:01

Het wordt inderdaad eens tijd voor een rechtzaak,
maar ik vrees dat je 'm inderdaad zelf moet aanspannen Fleisch,
schiet geen flikker op zo.

Beetje tendentieus roddelen over GS, meer is het niet.

vander F | 26-06-08 | 19:01

Fleischbaum | 26-06-08 | 18:55

Mooie vliegende tackel op de huilioos (die vaak nog een dubbele agenda hebben eauk).
Fleischbaum Materazzi- style. Effectief en duidelijk. Hehehe...

bottehond | 26-06-08 | 19:01

Wil graag foto van Fleischbaum met handtekening. Wordt collectors item.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 19:01

met stroop zijn vegaburgers best te hachelen...

VanFrikschoten | 26-06-08 | 18:59

@Fleischbaum | 26-06-08 | 18:55 : Welk 'bovenstaande artikel' !?

Fleauxe | 26-06-08 | 18:58

*Geestdriftig ja knikt met Ome Vlees*

En leest iets minder geestdriftig de edit van 18.23.

GvE, ZI. Staken?

G-unite | 26-06-08 | 18:58

Is het nu ook voor jou duidelijk ABC_mentaliteit?

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:58

Sikkeneur | 26-06-08 | 18:54

Ik ben er van overtuigd dat Nederland beter af is zonder die artikelen in het WvSr die van tamelen op zijn arm getatoeërd heeft. Die brengen Menschen helemaal niet dichter bij elkaar. Integendeel, zelfs. En ik acht ze nog gevaarlijk ook voor de stabiliteit van de samenleving. De casus niels van tamelen lijkt me veelzeggend genoeg.

bottehond | 26-06-08 | 18:57

@Sikkeneur | 26-06-08 | 18:54:

Met dat laatste kan ik het dan wel weer eens zijn. Alhoewel ik weinig vertrouwen heb in Vrouwe Justitia, de dame in kwestie blijkt anno nu met enige regelmaat blind, hardhorend en hardleers te zijn. Helaas.

Maar in theorie zou ik graag een stevige uitspraak zien. Hoge Raad bij voorkeur.

Reinaert | 26-06-08 | 18:57

@Sikkeneur: die rechtsgang gaat er heus komen wees niet bang. Ze proberen nu te downplayen, maar na de zomer staan we gewoon voor het hekje. En mocht dat niet gebeuren dan sleep ik ze er civielrechtelijk bij, wegens aantasting van onze en ook uw goede naam...

Fleischbaum | 26-06-08 | 18:57

@Fleisch,
lekker man, tofu!

vander F | 26-06-08 | 18:57

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:45
"Heb toch geen idee waar je het over hebt"

Als je morgen maar op tijd mijn groene bak leeg schud in de kiepwagen. Denk je even aan de andijvie-stamppot onderin? Die blijft altijd zo kleven. Bah!

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:56

Kom laat ik ook eens reageren. Gebeurt niet vaak, maar zou slechts willen opmerken dat de huiilers onder u het bij het verkeerde eind hebben. Zoals al eerder opgemerkt hebben wij huisregels. Wie die huisregels aan zijn laars lapt, kan rekenen op een BAN. Wanneer wij ons niets zouden aantrekken van het MDI, is het binnen no time einde GS. Dat heeft niets met censuur te maken, slechts met het beschermen van een medium waar velen zich thuis voelen. Strafbare comments halen wij altijd weg. En wie dat niet bevalt, hoort hier niet thuis.

Rest mij nog te zeggen het bovenstaande artikel vooral met enig cynisme te lezen, want met dergelijke vrienden heb je geen vijanden meer nodig. Zo, en dan nu eerst een vegaburger...

Fleischbaum | 26-06-08 | 18:55

@Flodder | 26-06-08 | 18:45 : Ik mag hopen dat je begrijpt dat als ik die zin goed lees je schrijft: Omdat A zich zonder reden afzet tegen het gangbare is hij gangbaar, daar het gangbaar is je af te zetten tegen het gangbare! Dat is op z'n hoogst een omschrijving van de Nederlandse mentaliteit maar heeft in de verste verte niets van doen met de comment waar je op reaguurde. Nog een keertje proberen zou ik zeggen.

Fleauxe | 26-06-08 | 18:55

Reinaert | 26-06-08 | 18:49

Dat het MDI in een glas water een storm heeft veroorzaakt is handig uitgebuit door Fleisch. Geef 'm geen ongelijk, op water en brood leven staat zo armoeierig vandaag de dag.

Interessanter was een rechtsgang geweest om met jurisprudentie duidelijkheid te verschaffen, toch?

Sikkeneur | 26-06-08 | 18:54

@Sikkeneur | 26-06-08 | 18:46 ,
nou vooruit,
Joris kan heel selectief bannen zonder dat er een wettelijke noodzaak daartoe is,
maar dan komen de huisregels in beeld.

vander F | 26-06-08 | 18:53

@Sikkeneur | 26-06-08 | 18:46 ,
welnee, behoudens ieder verantwoordelijkheid voor de wet is Joris zelf keurig te noemen.

Met die foutmarge van Foutmarge van 0,00001 procent

vander F | 26-06-08 | 18:51

@Oakie:

Mix dan eensch een cocktail voor Hanneke Groenteman. Type "once in a lifetime".

Reinaert | 26-06-08 | 18:51

@Bottehond: Het klinkt allemaal zo plechtig maar ik denk dat je gelijk hebt. Met wie ik ook spreek, men kent GeenStijl.nl. De een kijkt er 'af en toe' op de ander vindt het helemaal te gek. Slechts een paar sandaaldragende boomknuffelaars en een verdwaalde multiculturalist kotst erop, maar die zijn in de minderheid. Althans wel in mijn vriendenkring. De oude media heb ik eigenlijk nooit echt kunnen begrijpen, en nu nog steeds niet. Er bestaat tot op de dag van vandaag geen radio 1 uitzending waarin je ook maar iets aardigs over een rechtse partij zult horen. Er zijn een paar tv-programma's waarin je een vriendelijk woord over de VVD hoort maar wie iets vriendelijks over de PVV zegt wordt vriendelijk verzocht zijn armen te tonen om te kijken of er geen hakenkruizen op staan. Redacties en presentatoren zeggen dan; "we spreken nu toch openlijk over de misstanden in de multi-culturele samenleving". Maar hé, als je bijna over de voorbeelden struikelt op straat, wat moet je dan? GS moet lekker doorgaan en op den duur zal men, inshallah weer in het openbaar over deze zaken durven praten.

Fleauxe | 26-06-08 | 18:50

Prachtig stukkie man. Zit godverdoeme gewoon met tranen in m'n ogen! Ja, ik hou ook van jullie.....

Frankie Fallus | 26-06-08 | 18:50

@ Fleisch

Plasterk vraagt of je een heel kanaal wilt voor GS- tv:

www.volkskrant.nl/multimedia/article10...

Overigens zijn de aanhalingstekens in de kop van het artikel een teken aan de wand dat het de goede kant uit gaat.
En wat me écht opvalt: de NOS wordt niet genoemd in het rijtje NPS etc. wOOt!

bottehond | 26-06-08 | 18:49

Het is allemaal de schuld van Van Basten!

jappietm | 26-06-08 | 18:49

@ broer van mohammed

Had ik het tegen jou?

huubster | 26-06-08 | 18:49

@Sikkeneur | 26-06-08 | 18:43 :

Misinterpretatie mijnerzijds. Excuses voor het eventuele ongemak.

Neemt niet weg dat de huisregels hier redelijk simpel zijn, althans in mijn beleving. Dat het MDI niet belt is een teken aan de wand, het MDI zoekt kennelijk dus wel degelijk een stok om de hond mee te slaan. En ook dat geeft te denken. Helaas.

Reinaert | 26-06-08 | 18:49

Niet dat die linkjes ter zake doen maar omdat Ceaunan gewoon een eykel is zèg en Lucas volgens mij in de luren is.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 26-06-08 | 18:48

@oakie Hanneke biedt G-unite meteen een mod.contract aan voor haar blogje!

contrastvloeistof | 26-06-08 | 18:47

vander F | 26-06-08 | 18:44

Selectief dan wel, maar ook dat is Joris vergeven....

Sikkeneur | 26-06-08 | 18:46

@Sikkeneur | 26-06-08 | 18:43 ,

volgens mij wordt de grondwet hier aardig geëerbiedigd.

Art. 7.
-1. Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

vander F | 26-06-08 | 18:46

Heee boLLehond
Ben het vandaag weer gwoon met je eens hoor!! Heb toch geen idee waar je het over hebt, oude Anna Bolijn fappert.

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:45

Fleauxe | 26-06-08 | 18:24
De 'rebel without a cause' is bij uitstek een conformist, omdat hij zich niet afzet tegen de heersende norm maar zich conformeert aan de norm om het zonder goede reden oneens te zijn met wat dan ook.
CoJoNes | 26-06-08 | 17:21
Idd, stelde gisteren al dat de pvv een slang is die met gespleten tong spreekt in dit soort kwesties. De pavlov-reactie van stompzinnige wilders-adeptjes liet als gebruikelijk niet lang op zich wachten.

Flodder | 26-06-08 | 18:45

@Bottehond,
Geenstijl heeft zeker pionierswerk verricht. Nu maar hopen dat Fleisch en Hoxha de rug recht weten te houden. Er zijn wereldsterren gesneuveld onder de drang en verlokking van de roem......

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:45

@Sikkeneur | 26-06-08 | 18:39 ,
heel zeker,
alleen verdwaalde zielen, geraniumkwekers en tere zieltjes ontwaren hier nog wel eens echte extremisten.

Als ze wat vaker F5'en hadden ze geweten dat Joris dat soort types aardig rapper ontwaart.

vander F | 26-06-08 | 18:44

Reinaert | 26-06-08 | 18:39

Ik doelde op de zelf opgelegde censuur van GS onder het mom van huisregeltjes, dus dat Vrije Woord waar Fleisch zo dapper over opschept is maar heel betrekkelijk.

1 belletje van het MDI was voor Fleisch voldoende geweest om een gang naar het pliessieburo overbodig te maken...

*edit* ja jij begrijpt het

Sikkeneur | 26-06-08 | 18:43

Vanzelfsprekend weten MDI èn NVJ nu ineens van niets. MDI voelt het einde naderen en wil nog even niet dat de subsidiekraan wordt dichtgedraaid. NVJ wil goede sier maken met de populariteit van GS. Net een klasje op de lagere school: als het kind dat altijd gepest wordt ineens het mooie speelgoed dat 'ie voor z'n verjaardag heeft gekregenmeeneemt naar school mag het, ach wat een wonder, wel met het kliekje meespelen. Ziek... Wat was het commentaar ook alweer na de kwesties fietsenstalling en Vogelaar ook alweer?

Mr Dixit | 26-06-08 | 18:43

Heb net maar even onder eigen naam email gestuurd naar meldpunt@meldpunt.nl met navolgende tekst.
"Hallo lieve jongens en meisjes het MDI!

Iemand moet het maar eens zeggen, dus waarom ik niet?
Jullie werk is totaal overbodig, nutteloos, nodeloos grievend en een aanfluiting voor elk weldenkend mens. Alleen iemand die volslagen krankzinnig is houdt het langer dan 1 uur vol bij het MDI. Hoe lang zit jij daar al, lezerT?
Ga toch eens een baan zoeken in de marktsector zodat je met je domme rotpoten geen beslag hoeft te doen op des 'taxpayers money'.

Dat begrijpen we allemaal wel hè? Goed zo. Zet morgen maar in de krant dat jullie bij gebrek aan nuttige bezigheid het MDI hebben opgeheven. Zou heel fijn zijn."

Kreeg keurig mailtje terug.
"Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw melding!

Het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) behandelt meldingen over
discriminatie op het Internet. Als u melding wilt maken van discriminatie
buiten het Internet (werk, straat, school, TV, kranten, teletekst, etc.),
dan kunt u zich wenden tot een Anti Discriminatie Bureau of Meldpunt
Discriminatie in uw omgeving. Een lijst van dit soort instellingen treft u
hier aan: www.art1.nl/?node=461. Voor meldingen over kinderporno op het
Internet kunt u zich richten tot het Meldpunt Kinderporno op Internet,
www.meldpunt.org. Een lijst van Meldpunten Discriminatie Internet in een
aantal andere landen kunt u hier vinden: www.inach.net"

Nou ja, nog een hoop gelul d'r bij, te veel voor dit tegeltje. Spammen die shit. Doei!

nattebever | 26-06-08 | 18:42

Misschien zit er zo nog staatssubisidie voor GS in?

azijnseikerT | 26-06-08 | 18:41

Kudos voor Joris de lognazi trouwens. De arme jongen.

Craptain | 26-06-08 | 18:41

Overigens valt het me op dat het de laatste tijd erg stil blijft vanuit het kamp van Lucas en zijn Rabarber.

Nou ja omdat die luitjes toch ook hun best doen en de NederstaSi meeleest, bij deze twee linkjes:

www.lucaswashier.nl/?p=6618
tinyurl.com/69e53n

Jan-Joris-Jaap-Joop | 26-06-08 | 18:41

huubster | 26-06-08 | 18:36
Met niemand Huubster? Heb net smakelijk om je gelachen en je van advies voorzien. Ondankbaar ventje!

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:41

Sikkeneur | 26-06-08 | 18:39

Dat denk ik, ja. JIj niet? Leg uit......

bottehond | 26-06-08 | 18:41

bottehond | 26-06-08 | 18:29

"Die stinkdieren van de internetGestapo denken dat jullie door hén modereren, terwijl ik de sterke indruk heb dat jullie heel best in staat gebleken zijn je eigen huis te vrijwaren van allerlei extremistische idioten"

Weet je het zeker......?

Sikkeneur | 26-06-08 | 18:39

@Sikkeneur | 26-06-08 | 18:30:

Met zelfcensuur als in "een beetje fatsoenlijk blijven" is ook niks mis. Dat is ouderwets burgermansfatsoen. Je kunt tenslotte ook in keurige bewoordingen iemand ongezien de typhus en erger wensen.

Erger is het dat kennelijk derden gaan bepalen wat wel en niet kan, ook al ben je zelf nóg zo fatsoenlijk bezig. Dan wordt het censuur, en dat moet je niet willen. Als het goed is mag je in dit land nog steeds uiting aan je eigen mening geven, dat kan niemand je verbieden. Zolang het maar niet kwetsend of beledigend of wat dan ook is.

En met name dat laatste is onderdeel van het Grote Spel: vrijwel alles is kennelijk kwetsend of beledigend. Blote borsten zijn beledigend, blote benen van bouwvakkers zijn beledigend, wat is er nou niet meer beledigend?

Wie in dit Grote Spel meespeelt kan net zo goed meteen op de straathoek gaan staan - en "Volk en Vaderland" gaan verkopen. Past in de traditie.

Reinaert | 26-06-08 | 18:39

G-unite | 26-06-08 | 18:23

Solly, dude. De zaak ligt nét even anders. Niet GS is mainstream geworden: de mainstream richt zich naar GS. How about that.

@ Fleauxe

De grap is dat GS de ruimte heeft gegeven aan de Vox Populi, die naar nu blijkt, veel meer de Rede vertegenwoordigt dan de staatsmedia en haar mainstream slippendragertjes. Tsjek de Volkskrant maar. Die zijn heus wakker geschud, mede door GS en de vox populi die zij uitdraagt.
In die zin durf ik rustig te stellen dat GS een wezenlijke bijdrage levert aan de emancipatie van de Vrije Burger. Dát heeft de MSM niet begrepen. Tot vandaag dan.

bottehond | 26-06-08 | 18:38

Ja maar houdt GeenStijl ook van Nederland?

OhJee | 26-06-08 | 18:37

@ mohammed
Hou die broer van je eens onder controle. Die is wat gefrustreerd vandaag en heeft zich voorgenomen het met niemand eens te zijn. Pffffoei.

huubster | 26-06-08 | 18:36

Ja. Allemaal prachtg hoor. Jullie buigen tegenwoordig voor 'Ik ben geen Nazi' Niels van het MDI. Dapper zeg. Waarom niet wat meer aandacht voor hoeiboei? Toon eens wat lef!

apekool | 26-06-08 | 18:36

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:25
Ga maar snel naar beneden, moeke heeft de muntthee en de bak met hondenvoer
,waar jullie allemaal met de vingers in kunnen graaien, klaarstaan.

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:36

Wat vindt Hanneke Groenteman hiervan ??
*geïnteresseerd kijkt*

oakie | 26-06-08 | 18:35

*die volgesubsidieerd elf miljoen comments doorvlooien*

Hè, gewoon weer eens tijd voor een link naar Willem die ik scherper acht dan Fleischbaum maar dat is mijn menig hoewel ook ik slechts tien tenen heb.

dezwijger.blogspot.com/2008/06/stasi-i...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 26-06-08 | 18:34

Ik heb jeuk aan m'n van Tammelen!

Bommenleggert | 26-06-08 | 18:33

Fleauxe | 26-06-08 | 18:24
Heel goed verwoord, Fleauxe.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 18:32

En zo is iedereen blij met zelfcensuur, want je moet het wel in perspectief blijven zien.....

Sikkeneur | 26-06-08 | 18:30

Idd Fleauxe.... you took he words right out of my......
Ook van Jeauleaux heeft GS onderschat ... en zie wat er van hem geworden is.

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:30

@ Fleisch

Die stinkdieren van de internetGestapo denken dat jullie door hén modereren, terwijl ik de sterke indruk heb dat jullie heel best in staat gebleken zijn je eigen huis te vrijwaren van allerlei extremistische idioten. Ik krijg werkelijk het idee dat die niels van tamelen naar de buitenwereld toe communiceert (of impliceert) dat jullie heel braaf aan de leiband van het MDI leaupen en wel dankzij van tamelen en zijn onnozelaars met een missie. Ik las dat stuk in de Pers over van tamelen en ik kreeg daar echt een smerige smaak van in mijn bek.

Overigens: Hulde en dank dat jullie je inspannen om het Vrije Weaurd te verdedigen. Dat NOVA en de NvJ nu slijmen betekent dat jullie positionering en stijl een factor van betekenis geworden zijn in het opiniërend landschap. Dát is pas een felicitatie waard. Bij deze.

R*E*S*T*E*C*P*

bottehond | 26-06-08 | 18:29

Met bescherming uit dubieuze hoeken moet je altijd oppassen. Vooral als die helemaal niet nodig is.

Vooralsnog zal der Unterfeldwebel Hirsch het moeilijker hebben met GeenStijl en de reaguurders dan andersom. Beetje intimidatie is juist leuk, dan weet je tenminste dat ze netjes luisteren als je per ongeluk GODVERDOMME zegt.

Die suffe grefo's redden dit niet, daar komen ze nog wel achter. Doe nog eens zeaun ontbieding, graag.

Nekspek | 26-06-08 | 18:29

O noble youth! and worthy of thy sire!
When I like thee was young, like thee of strength
And courage boastful, little did I deem
Of human policy; but long experience
Hath taught me, son, 'tis not the powerful arm,
But soft enchanting tongue that governs all.

zovoklets | 26-06-08 | 18:28

Doet me denken aan The Last Day van Levin. Iedereen doet zijn best om braaf te zijn en is geschokt als iemand afwijkt, om die vervolgens meteen aan te geven voor een publieke brainwash. Het leek toekomstmuziek, toen.

Ante Cypera | 26-06-08 | 18:28

Over een tijd zullen grote weblogs zoals geenstijl stuk gemaakt worden door de overheid. Het gaat er niet om wat een enkeling er wel of niet geschreven zou hebben. Het gaat om de grote massa die door GS beinvloed zou kunnen worden. Dat is het wat de heersende elite niet zint.

jaco | 26-06-08 | 18:28

Wat @Fleauxe zegt @18:24.

fuckje | 26-06-08 | 18:27

@abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:22: Al die punten zijn meer dan waar, maar als je denkt dat Fleischbaum daar in trapt heb je echt totaal geen inzicht óf respect voor de prestatie die hij heeft geleverd door GeenStijl de maken wat het nu is. Punt.

Fleauxe | 26-06-08 | 18:26

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:22
Kun jij een reaguurder noemen die jou wel begrijpt? Dan wijs ik jou een leugenaar aan..

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:25

Adhesiebetuigingen zijn natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar wat is de waarde van dergelijke liefdesverklaringen?

Juist, ja, nul-komma-nul. Als het puntje bij paaltje komt dan trekt men net zo makkelijk de te snel uitgepoepte keutel weer in, men drinkt een glas, doet een plas en alles bleef zoals het was.

En Hirsch, hij ploegde verder.

Hirsch ploegt overigens bij voorkeur in gebaande paden. En is daarin overigens verdomd succesvol, dat moet je 'm wel meegeven. Heinrich Himmler, Lavrenti Beria en Erich Mielke draaien zich jaloers in hun graf dan wel urn om.

Nederland is verworden tot een controlegeil staatje. De Overheid weet wat goed voor u is en zal u dat ook vooral opleggen. Er blijft straks nog maar één waarheid over en dat is de (verwrongen) waarheid van Onze Grote Leiders.

En bij dit alles staat niet het belang van de individuele burger voorop doch slechts het zelfbehoud van de zelfbenoemde heerschende klasse. Burgers zijn leuk om de schatkist te vullen en als kanonnenvleesch te dienen en meer niet.

Wie voor een dubbeltje geboren is zal nooit een kwartje worden. Maar wel belasting betalen in hele euri. Dat dan weer wel.

Reinaert | 26-06-08 | 18:24

Dat gezeik over een gezapig al dan niet té mainstream geenstijl, fuck off met jullie. De oude media heeft GS altijd weggezet als de gekke Eppie met reactionaire trekjes, toch gingen ze stug door en ze zijn gebleven. Ik mag hopen dat dat ook nog héél lang zal blijven duren. Nu de oude bloedhonden merken dat ze GeenStijl hebben onderschat en óók nog eens zien dat er een kleine intimidatiepoging op de redactie en regaaurders wordt toegepast steken ze, uit een soort van solidariteit denk ik, een hand uit. Wie dat verhaal weet om te buigen tot een knieval van GeenStijl kan maar beter wegblijven. Je hebt er dan niets van begrepen.

Fleauxe | 26-06-08 | 18:24

T@ Riest | 26-06-08 | 17:58

De fluwelen Putsch is begonnen met het weigeren van het Referendum. Dáár is de oorlogsverklaring aan de Burger geboren. Excuses? My ass. Uit de EUSSR en fijn in de EFTA (EVA) blijven. Dan praten we verder.

bottehond | 26-06-08 | 18:24

Ik ben voor privatisering van de censuur. Meer Jori (Jorissen), minder Minister Hitsige Ballen.

Zeddegeizot | 26-06-08 | 18:24

He Fleisch, nu we kennelijk mainstream zijn wil ik een forse loonsverhoging.

*edit* vergeet het maar

G-unite | 26-06-08 | 18:23

huubster | 26-06-08 | 18:20

Ik ben onderhand verslaafd aan Robokill!

Bommenleggert | 26-06-08 | 18:23

Fleauxe | 26-06-08 | 18:10
Ik vrees dat je de strekking van mijn post niet begrijpt.
Fleisch en de redactie moeten nu waakzaam zijn voor al die linkse strooplikkerij.
Je kunt veel van de PvdA en consorten zeggen, maar niet dat ze geen sterren zijn in risico-management en downplayen. Ik hoef je toch niet te herinneren aan de (door Lennard Booy georganiseerde) Afrikaanse trommeltocht na de dood van Van Gogh? Ook voor de zogenaamde "vrijheid van meningsuiting". Ondertussen werd er om de hoek weer een homo in elkaar gerost door een kansenfin. Houd toch op man.

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:22

huubster | 26-06-08 | 18:20
Tis mij duidelijk jongen.
Zet hem op .. er MOET voor jou ook een plekje zijn.

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:22

-edit maakt niet uit, ik haal ze wel weg -

huubster | 26-06-08 | 18:20

*edit* hop hop hop naar fok

Sinar | 26-06-08 | 18:19

Nog even en jullie mogen ook op de NOS borrel komen...

da wizard | 26-06-08 | 18:17

@fuckje belangrijker nog! Wat is de opninie van van Jeaule?
Negen kom er maar in....

contrastvloeistof | 26-06-08 | 18:17

Shalome | 26-06-08 | 18:11
Je hebt gelijk.

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:16

Normaal moeten zij ons niet, nu hoeven wij hen niet meer... Ongezien de tiefus voor de linkse heren en hun aanhangers die normaal geen goed woord voor GS en haar reaguurders over hebben. Laat ze samen met Van Jeauleaux maar lekker brainstormen over deze zaken tijdens een parkbbq!

Blake Bier | 26-06-08 | 18:16

huubster | 26-06-08 | 18:12
Goessow!!
* meewarig naar nick kijkt en traantje weg slikt*

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:16

Dr. Ing. Pluisje | 26-06-08 | 17:58
Het meervoud van Jorus is idd. Jori.

Het meervoud van Joris daarentegen is Jores. Vergelijk het maar met Mors-Mores of Matrix-Matrices. Dacht ik tenminste. Maar na bestudering van nl.wikibooks.org/wiki/Latijn/Morfologi... ben ik er eigenlijk van overtuigd dat het meervoud van Joris gewoon Joris is.

snokkertje | 26-06-08 | 18:15

Het MDI is juist erg te spreken over de medewerking van GeenStijl? Nou, dat is dan de doodsteek voor GS. Ik had al langer mijn twijfels, het rook me hier al te politiek correct ondanks alle stoere taal, en dat wordt dus nu ook bevestigd. GS is zo'n beetje schijnverzet geworden, net als het blad "De Gil" aan het eind van de tweede wereldoorlog.

Argyronauta | 26-06-08 | 18:14

@negen hou het vast he!!

contrastvloeistof | 26-06-08 | 18:14

Ook grote hulde met wimpels en flessen champagne en niet gedachte hoge opslagen voor de Jorissen. Wie haalt er ooit zo'n laag percentage fouten in zijn werk.

Elisabeth2 | 26-06-08 | 18:13

Ik zou willen dat elke aangifte bij de politie zo tot in de puntjes werd opgevolgd zoals dat nu gebeurt met die van madam Rita Mungra. Een kwestie van prioriteiten bij justitie en die liggen m.i. volkomen verkeerd bij deze regering.

Tijd om bij de volgende verkiezing onszelf nu eens te ontdoen van al het ouwe politieke geteisem wat dit land al zo lang in haar greep houdt.

De Stramme Kabouter | 26-06-08 | 18:13

Cool! Heb nog een aantal goeie herinneringen aan het ruimteschip, voornamelijk aan de grondplaten met *echte* kraters! Technisch lego heb ik kunnen volgen tot de helikopter (tandwieltjes en aandrijfriempjes). Hydraulisch en elektrisch ben ik afgehaakt. Wel superspul!

huubster | 26-06-08 | 18:12

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:08
Je ziet het allemaal weer eens veel te negatief .. abc. Maar als je het zo stelt is het misschien wel oke dat Fleischbaum bij Jensen op de bank gaat zitten of een keertje Lingo doet. Beloof je nooit meer terug te keren dan?

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 18:12


De dreigende sluiting van Hoeiboei was voor mij aanleiding om een webartikel te schrijven en vervolgens een brief naar Verburg te sturen. Het antwoord, dd. 14 maart 2008, was zo nietszeggend dat ik tot dusver van publicatie heb afgezien. Nu de webmaster van Hoeiboei onlangs op het Amsterdamse politiebureau Surinameplein is ontboden, krijgt u alsnog het antwoord van Verburg, zie verder

hoeiboei.web-log.nl/hoeiboei/2008/06/a...

Cogito | 26-06-08 | 18:12

@ ABC Mentaliteit | 18:08
ingekapseld
junta
racaille of rapalje

Shalome | 26-06-08 | 18:11

@abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:08: Dit gaat om een maatschappelijke tendens, niet om GS an sich. En als je weg wil gaan *naar de deur wijst* dáár is het gat van de deur!

Fleauxe | 26-06-08 | 18:10

*edit* niet in herhaling vallen

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:10

-weggejorist-

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 18:08

Lijst Geenstijl, bij Toutatis!

Shalome | 26-06-08 | 18:08

Bij deze de complimenten aan de Jorissen... :D
Lang leve het vrije woord!

importzeeuw | 26-06-08 | 18:08

Dan kunnen ze hier in Den Haag hun lol nog op want in 2005 en 2006 zijn er hele naare dingen gezegd oven een andere PvdA muts, éne Jetta Klijnsma, die hier in Den Haag aan het Vennepark zo nodig een harddrugsgebruikersruimte direct tegenover een kinderspeelplein moest openen.
Dat zijn zeker 10.000 reacties, hebben ze weer even wat te doen.
.
www.denhaagtekijk.nl/basis_denhaag_org...
En
home.versatel.nl/mondigeburger/

ADO-Le-Cent | 26-06-08 | 18:07

De NvJ is gediskwalificeerd vanwege het veelvuldig gebruik van het woord 'jullie'.

Murdockyoufool | 26-06-08 | 18:06

Fleauxe | 26-06-08 | 18:00
Ik blijf verder pal achter je reaguursel staan.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 18:05

Als de Eik der Karpaten je hoogstpersoonlijk begint op te bellen om je te vertellen dat zijn frauduleuze GeDaPo "sinds de zomer van 2007 erg te spreken is over je medewerking" dan is het de ALLERHOOGSTE tijd om je, als GeenStijl, te realiseren dat je iets verkeerd aan het doen bent.

Een beheerder die zichzelf recht in de ogen wil kunnen blijven kijken weigert ELKE vorm van dienstbetoon aan, laat staan: samenwerking met, dat extreemlinkse clubje zelfbenoemde websherrifs: Opzouten met die subsidievretende censuurmagisters!

Behaard smaalkopje | 26-06-08 | 18:05

Hulde voor de NVJ, dat meen ik echt! Mag GS wel onthouden voor een volgende keer!

Behangdelul | 26-06-08 | 18:04

Hear Hear @ Balsaq
-
Er komt helemaal geen rechtzaak, dat weet jij dat weet ik en dat weet justitie ook maar al te goed. Plannetje 'indruk maken' is gewoon mislukt, en ik hoop dat Justitie daar nog elke dag van baalt.

Fleauxe | 26-06-08 | 18:03

Reactie NVJ vind ik persoonlijk wel erg sterk :D

Bommenleggert | 26-06-08 | 18:02

Zelfbevlekking mag in deze. We hebben hier tenslotte gevaarlijk spel van gristennazi's aan de hand.

Murdockyoufool | 26-06-08 | 18:01

@LibertasSimplex | 26-06-08 | 17:56 : Dat neem ik terug, en dat van die handen ook. Handbereik moet dat zijn, en niets anders.

Fleauxe | 26-06-08 | 18:00

Gefeliciteerd Dominique!

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat het goed is om op rationele en neutrale wijze te berichten over de reacties die over de schreef zijn gegaan, zodat daar in de openbaarheid een discussie over kan worden gevoerd.

Het waren er 15. Eén daarvan (het vrije Réve citaat) hadden we al gezien. 4 konden er niet door de beugel (citaat: Elsevier), en dan blijven er dus nog 10 over die wel konden.

Dominique, nogmaals, ik zou je willen vragen om in _ieder_ geval neutraal te berichten over die 10; dat verdient een vrij land. Ook zou ik je willen vragen in elk geval te overwegen om op neutrale wijze te berichten over die 4.

Al doe je het zelf niet, maar laat je het doen door andere media. Voeg ze desnoods bij de (openbare!) stukken van de rechtbank, mocht het zover komen.

*edit* Dominique zou wel willen, maar ze zijn hem slechts voorgelezen tijdens het verhoor en meneer beschikt niet bepaald over een fotografisch geheugen. Hij wist nog net die van Reve reproduceren

Balsaq | 26-06-08 | 17:59

Nou niet mak worden GS! Dit is een typisch Hollandse eigenaardigheid van eerst je de goot in trappen/wensen om je vervolgens eruit te halen. Het cirkeltje begint nu weer van voren af aan.
*Sun Tzu erop naslaat*

Frank Culemborg | 26-06-08 | 17:58

Spannend allemaal maar helpt het ook.De etterende zweer is tenslotte de kronkels in de hoofden van het politbureau in Den-Haag.Een openlijke excuus, aantrekken van het boetekleed en op de knieën gaan van Ernst HB en zijn baas Jan Peter Eendenblank.Genade nederlands volk, heer Nekschot, alle reaguurders en natuurlijk heer Fleischbaum. Wij, de nederlandse regeringen beloven het politieapparaat en het OM uitsluitend in te zetten tegen de echte boef.Alle tasjesdieven, scooterdieven, verkrachters, bankovervallers, straatrovers, hinderlijke mocro's en ander tuig zullen wij eerst ter verantwoording roepen en in het gevang smijten zodat het rustig en leuk wordt in de nederlandse steden en dorpen.Het was fout van ons om met bijzaken bezig te zijn en wij zullen het vrije woord verdedigen tot we er bij neervallen. En dat zweren graag met de hand op de Donald Duck!

T@ Riest | 26-06-08 | 17:58

@ snokkertje: Het meervoud van Jorus, is Jori. Oude Latijnse naam.

Dr. Ing. Pluisje | 26-06-08 | 17:58

@ niels van tamelen

Te laat, mister. En dat GS (door jullie terreur geprest) extreem alert is geworden zegt mij geen reet. Denk je dat je daardoor vrinden bent of zeau? Jouw missie is de nagel aan de doodskist van het Vrije Weaurd en derhalve aan onze beschaving. Je had dat moeten bedenken voordat je bij de internetgestapo aanmonsterde. Jullie kliek is moreel failliet en heel Nederland is getuige. Je keutel intrekken is wel het lafste wat ik van je zag. Wees een kerel en sta voor je missie. Of breek die af en kom tot inkeer. Bruinhemd.

bottehond | 26-06-08 | 17:57

huubster 1752
Het een kan nooit zonder het ander.

Vigil | 26-06-08 | 17:57

Fleauxe | 26-06-08 | 17:54
Met dat 'tha bomb' heb je zojuist een antiterreurbrigade op ze af gestuurd

LibertasSimplex | 26-06-08 | 17:56

negen | 26-06-08 | 17:41

Eerder dan wat?

azijnseikerT | 26-06-08 | 17:56

@roeinerd:

nee... als er twee lesbos in een bed liggen en er maar eentje zin heeft is geen pot nat maar een heeeeeele oude bak met een baard.

huubster | 26-06-08 | 17:55

Niets zo erg als erkenning van de (onbe)heersende klasse, behalve als indicator dat het begin van het einde heeft aangevangen.
Een vrijdenkerruimte in de 2e kamer is gewoon een 'hokje' erbij om een groepje in te kapselen en te 'pleasen'. 'Neemt u daar maar plaats hoor en gaat u maar lekker vrij denken.' 'Goed zo, braaf.' 'En nu niet meer zeuren.'

zovoklets | 26-06-08 | 17:55

Nou graag gedaan hoor, zonder GS is internet eigenlijk overbodig. Oké je kunt er handig boodschappen doen en het sex was nog nooit zo eenvoudig binnen handberijk. Maar dan alsnog, wat heb je aan bier en sex als je er niet over mag reaguren!? GS is tha bomb, ik hoop dat de gedachtenpolitie dat ook meeleest.

Fleauxe | 26-06-08 | 17:54

@ Joeper
nee... één pot nat is als er twee lesbos in een bed liggen en er maar eentje zin heeft...

roeinerd | 26-06-08 | 17:53

Vigil | 26-06-08 | 17:48 "Ik hoop dat GS als hoeder van het Vrije Woord in staat zal blijven sneaky aanvallen te pareren"

In samenwerking met de ondergrondse verzetsgroep die in de volksmond bekend staat als "Rabobank" uiteraard.

huubster | 26-06-08 | 17:52

Eerst alle achterbakse truuckjes uithalen om jullie onderuit te halen en nu opeens mooi weer spelen.

Ik vertrouw ze voor geen meter.
De moslim psyche is nog dieper in dat soort organisaties doorgedrongen dan gedacht.

Ze bieden je nou een hudna aan tot ze weer sterk genoeg zijn om terug te slaan.

solidstate | 26-06-08 | 17:51

*Wie zijn best doet krijgt een trap na*

Ja strebertjes zijn nou eenmaal eng volgens het Chelijkheidsbeginsel.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 26-06-08 | 17:51

huubster | 26-06-08 | 17:49

Hij was 'r nog.

snokkertje | 26-06-08 | 17:51

Houlden die weggejoriste of gecensurerde commentatoren (claris7 | 26-06-08 | 16:56, Saik0 | 26-06-08 | 17:39, fris4ever | 26-06-08 | 17:33, Rool | 26-06-08 | 17:02) ook zo van Geen Stijl?


-
-edit vast wel -

hendrik jan langer34 | 26-06-08 | 17:51

Nog even en jullie worden doodgeknuffeld.

Pierre Moustache | 26-06-08 | 17:51

huubster | 26-06-08 | 17:49
Alle 3 de Jores?

snokkertje | 26-06-08 | 17:50

Me to, kusje!

tevreden roker | 26-06-08 | 17:49

@snokkertje

Gezien de nieuwe, alom toegejuigde aanpassingen van de GS-cultuur vermoed ik dat Joris al achter de piepers zit en gewoon morgen om 08:30 weer present is.

huubster | 26-06-08 | 17:49

Stukje van Youssef Azghari in Trouw over Afshin Ellian slaat de spijker op zijn kop,
Ellian stookt de Nederlandse samenleving op en is de nieuwe troetel islamofoob van
de populisten

sef9836 | 26-06-08 | 17:49

"Het MDI is namelijk sinds de zomer van 2007 "juist erg te spreken over de medewerking van GeenStijl" mmmhhh weet niet wat ik daar van moet denken, tijd voor een andere provider vrees ik.

baggerboer | 26-06-08 | 17:49

Blijkbaar krijgen meer mensen het benauwd als ze aan de gebeurtenissen denken, waarbij Hert Ballijn natuurlijk niet betrokken was en partijgenoot Haersma Buma altijd achter dat Hert en bijbehorende junta staat. Inderdaad, de sfeer in dit land begint hoe langer hoe grimmiger te worden.
Ik hoop dat GS als hoeder van het Vrije Woord in staat zal blijven sneaky aanvallen te pareren.

Vigil | 26-06-08 | 17:48

Ik zeg hier helemaal niets meer. Leve het CDA! Als u me even excuseerd dan ga ik een dienst bijwonen.

PatrickJumpen | 26-06-08 | 17:48

Zelfs de NVJ staat achter jullie en een item bij NOVA jullie heb nu pas allle steun nodig die je maar kunt wensen.. sterke..

seven | 26-06-08 | 17:48

Stuur Rutger ook naar de opening van die vrijdenkersruimte!

*edit* meneer gaat drie weken op vakantie. Gezellig op de camping in Sevenum

timing | 26-06-08 | 17:47

dan zijn we het tenminste over deze bespottelijke situatie eens. duurde eventjes, maar dan heb je ook wat heurr... is het inmiddels niet eens tijd voor een val van het kabinet?

zwaen | 26-06-08 | 17:47

negen 17:41:
Inderdaad, koren op de molen van een Amsterdamse klabak die misschien een nazaat is van de illustere klabakken die joden destijds afleverden op commando van mensen die vrije woord met een kogel beloonden.
Een showproces inzake Fleischbaum had meer effect gehad dan Vogelaars gestuntel.

The eimer | 26-06-08 | 17:46

Uit de reactie van het MDI mag ik dus opmaken dat jullie sinds 2007 al aan een vorm van zelfcensuur doen die aan de Ernft Hirfch Ballin-norm voldoet? Staat je fraai, GeenStijl!

Testje:

Hoera GU!

*Op Joris wacht*

snokkertje | 26-06-08 | 17:45

Volgende stap in de poppenkast:
Een bloemetje van "Bevel ist Bevehl" Ernst Hirsch Ballin........

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 17:45

@HaanzonderkoP
Werkt gewoon!

WaitingLine | 26-06-08 | 17:44

Aaaah,
Het grote downplayen is begonnen. Eindelijk een ambtenaar de door heeft wat het Barbra Streisand effect inhoud. Of iets anders wat dit hielen likken te weeg bracht, laat me raden, MDI-er/cencurist is een gevaarlijk beroep?


Aan de laatste hotemetoot van justitie die nu ook bijna klaar is zijn met zijn "zo habben wir est nicht bedoelt" stukje proza voor de bevolking die nog enige hoop heeft dat justitie nog iets van betekenis is: aan deze ambtenaar deel ik mede dat ik als belastingbetaler alleen nog maar blij kan worden gemaakt met de figuurlijke scalp van Ernst Hirsh Ballin. Doe dus even een stemrondje ondernememingsraad er over heen gooien en er uit met die vent, anders gewoon staken totdat hij opgehoepelt is.

Vuilnis | 26-06-08 | 17:44

Hulde aan Joris, als deze niet zeau onzorgvuldig was geweest had GS geen veren in den reedT gekregen. Joris nogmaals hartelijke dank.

kneuterzak | 26-06-08 | 17:44

Het MDI is namelijk sinds de zomer van 2007 "juist erg te spreken over de medewerking van GeenStijl.

Ook de Rabobank is erg enthousiast over het bijtertje onder de weblogs.

huubster | 26-06-08 | 17:43

Geenstijl, Gregorius Nekschot, Hans Teeuwen, D66, VVD en de vele reaguurders op deze site zullen zegevieren! Indammen en beperken staat nog altijd gelijk aan het onder druk zetten van een vat wat niet op druk gebouwd is wat uiteindelijk ploft.
We slaan ons hier doorheen!

Syk | 26-06-08 | 17:42

*edit je valt in herhaling sukkel

negen | 26-06-08 | 17:41

-weggejorist-

Saik0 | 26-06-08 | 17:39

Ach, ooit zal de afrekening plaatsvinden met dat zooitje ongeregelde uitwassen wat in den Haag nu de lakens uitdeeld.
Laten de voorstanders van het Vrije Woord zich dat wel blijven realiseren.
Dit volk heeft immers erger meegemaakt en dat hebben we ook overleefd.

The eimer | 26-06-08 | 17:38

Geenstijl wordt ingekapseld in de gevestigde orde. Daar mag wel een paar honderd miljoen EURIS tegenaan. De publieke omroep krijgt immers ook 1,5 miljard voor Staatpropaganda. Laat Geenstijl maar als bliksemafleider fungeren voor de 'onderbuik' van Nederland. De kosten worden betaald met de 1% btw verhoging van Wouter Bos. Onderbuikbelasting noemen ze dat al in Den Haag.

jospeh6085 | 26-06-08 | 17:37

Zeg... die link naar het condoleanceregister is ineens
naar godt. Hoe kan dat? Is er van bovenaf ingegrepen??

HaanzonderkoP | 26-06-08 | 17:36

Wel komen hoor, op het VVD-feestje. Deze rondborstige borrels zijn een stuk gezelliger dan die zurige PvdA-bijeenkomsten met nep-champagne.

colonnecinco | 26-06-08 | 17:34

@agja | 26-06-08 | 17:30: Omwille van dat nietsbetekenende kutkamertje dat ze inrichten? Schei toch uit. Ook zij plegen hoogverraad door ons uit te leveren aan het Communistische Derde Rijk dat EU heet. Nepliberalen.

artbrut | 26-06-08 | 17:33

-weggejorist-

fris4ever | 26-06-08 | 17:33

Ballenman | 26-06-08 | 17:23
Scherp, maar had je iets anders van teringtubbie verwacht dan?

Broer van Mohammed | 26-06-08 | 17:32

Ik zeg het niet gauw, maar het is tijd voor een nieuw strafwetsartikel.
Monddood door schuld
Monddoodslag
Opiniemoord

LibertasSimplex | 26-06-08 | 17:32

deze erkenning van GeenStijl is natuurlijk weer een stap dichter bij de werelsheerschappij!

chris010 | 26-06-08 | 17:32

G.S. ruleZZZZ

M0USE | 26-06-08 | 17:32

Ik heb wel eens bij wijze van test geprobeerd iemand aan te geven bij het MDI wegens het gebruik van woorden als 'kaaskop, slavenhandelaren, rioolratten ed. bij de beschrijving van Nederlanders. Werd uiteraard niet gehonoreerd. Het is duidelijk, het MDI dient een politiek doel.

van Kloten | 26-06-08 | 17:31

"Desondanks willen wij jullie, als trouw legioen bedanken voor alle steunbetuigingen."

alleen voor die steunbetuigingen? oh ik snap het al.. geen dank hoor voor het vele klikken op de verschillende Ads met mijn muis scrollwiel...

*edit* dank je wel

chris010 | 26-06-08 | 17:30

Alstijd weer kewl als je ergens voor wordt bedankt en dat je niet weet wat je gedaan hebt.

azijnseikerT | 26-06-08 | 17:30

Die VVD gaat het me dalijk nog moeilijk maken in het stemhokje

agja | 26-06-08 | 17:30

De stroop! De stroop!

VanFrikschoten | 26-06-08 | 17:29

@Negen (FiPo)
Zoek anders het woord 'ontbieden' eens op.

ViperNL | 26-06-08 | 17:25

*Traantje wegpinkt*

G-unite | 26-06-08 | 17:25

@ Redactie: zitten jullie niet een beetje in de rook nu?...

*edit* nee wind staat andere kant op

de razende chileen | 26-06-08 | 17:24

Ja GVD, zo werkt het niet! Nu voel ik me net de plaatselijke dorpsgek die net wat verder kan gaan in het uiten van zijn mening dan de rest. NOVA, MDI en NVJ, het is geen satire, ik zie jullie organisatie echt nog liever dan morgen kapot gaan.
Overigens netjes van VVD en D'66 (en eerder PVV) dat zij zich van hun goeie kant laten zien, waar de regeringspartijen PvdA en CDA zich langzaam aan het ontpoppen zijn tot ondemocratische pseudo-fascistische lobby-clubs. Om over de relifascistische CU maar niet te spreken.

sjaakdeslinksesul | 26-06-08 | 17:24

@ CoJoNes | 26-06-08 | 17:21
Kan het zjn dat 'r een stukke kleneknderpeop onder de toets zt?

Bernhard Bang | 26-06-08 | 17:24

@Cojones
Sorry hoor, nu trek je de zaak uit z'n verband. Deze partijen zijn er niet op uit om de identiteit van reaguurdertjes te achterhalen die op het scherpst van de snede reaguren.

De Geilige Maagd | 26-06-08 | 17:24

er hat angst?

Pommetje_Horlepiep | 26-06-08 | 17:23

@ teringtubbie: ja, he, ze pikken ons werk in EN ze hebben allemaal een uitkering he? (voel je 'm wringen?)

Ballenman | 26-06-08 | 17:23

"Jullie erkennen ons dan misschien niet, maar wij jullie wel en we zullen alles in het werk stellen jullie te steunen in deze heksenjacht van Justitie." Ach, wat schattig. Maar nog steeds ongezien de tyfus voor ze.
'
"Het MDI is namelijk sinds de zomer van 2007 "juist erg te spreken over de medewerking van GeenStijl. Dus eigenlijk is de gehele zaak achterhaald."". Mijn ballen. Ze snappen nu pas, omdat de media hierop reageert, dat hun zaak onzin is. En dan even jezelf indekken.

peterweethetbeter | 26-06-08 | 17:22

keinStil | 26-06-08 | 17:10
Ik weet wel zeker dat geen-stijl door links mensen wordt gesteund. Niet dat u zegt wij volgen indymediavolk maar ikke bijvoorbeeld wel.

spooky | 26-06-08 | 17:21

Het is dan ook kneiterhip om voor het vrije woord te zijn. Helaas hebben alle media en partijen die nu steun betuigen allemaal het woordje 'maar' voor in de mond liggen.

Waardeloos. De VVD en PVV moet zich sowieso de ogen uit de kop kop schamen, die hebben voor de langere bewaarplcht van internet gegevens gestemd.

CoJoNes | 26-06-08 | 17:21

Met dat telefoontje verdient dhr van Tamelen een kudo!

Lobo | 26-06-08 | 17:21

Van Van Jole al iets gehoord?

Bernhard Bang | 26-06-08 | 17:21

Als subsidievreters je op je schouders gaan kloppen moet je oppassen!
Voor je het weet ben je onderdeel van hun netwerk en systeem.
Wanneer de gevestigde journalistiek * kuch, kuch* je ook willen helpen dan is het helemaal oppassen geblazen.
Iedereen weet dat de gevestigde instituten, pardon politieke partijen, vuistdiep zijn geinfiltreerd in de media.
GeenStijl is voor hun een irritant fenomeen met veel te veel aanhang en lezers.
en lezers zijn straks ook weer kiezers....

mick jagger | 26-06-08 | 17:20

Hehehe dat MDI lijkt het wel dun door de broek te lopen. Die worden straks door niemand meer serieus genomen. Behalve door de man met de subsidielul.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 17:20

dus...

... GS is geen reclamebureau voor virals en ongenuanceerde kattebelletjes van ICT-ers maar toch een politiek correct medium...? Mijn wereld stort in en ik ga mijn kreditcard trekken op milf.com en daarna bier en pizza bestellen voor rusland-spanje...

Fimbulvetr | 26-06-08 | 17:19

Beste redactie,
Wens al die linkse patjepeeers van de NVJ en Nova toch ongezien de tyfus toe.
De politiek correcte meute komt stroop smeren om vervolgens de zaak weer in eigen hand te nemen. Dat deden ze bij Ayaan, probeerden ze bij Van Gogh (de rammeltocht met Afrikaanse trommels), en nu proberen ze het bij Geenstijl.

Het waren jarenlang deze PvdA-luiten die Nederland in een ijzeren politiek correcte houdgreep hebben gehouden.

abc_mentaliteit | 26-06-08 | 17:18

Website is al geblokkeerd.

Lot | 26-06-08 | 17:18

Het lijkt allemaal wel een beetje paniekvoetbal.
Laat ze het echte terreur aanpakken, opkomende salafisme etc in nederland.
Lutsers. Luisteren naar de het volk, zelfs na dat eerste jaar is een verspilling gebleken.
Laffe NSB zooi.

Zo jammer! | 26-06-08 | 17:18

Hehe, wat een grap, een steunbeteiging van het MDI, nu blijkt dat iedereen de kant van GeenStijl kiest (en terecht) wordt overal hééél snel puin geruimd. Ben benieuwd wanneer justitie met een persberichtje gaat komen.


je therapeut | 26-06-08 | 17:17

Ik zeg een ding: WERELDHEERSCHAPPIJ!
(En Petje Af)

bram55 | 26-06-08 | 17:17

Het onderwerp zorgt voor aardig wat ophef. Heel leuk, maar denk maar niet dat er echt iets verandert in dit kolereland. 't Is een druppel op een gloeiende plaat. We hebben al tijden niets meer te vertellen. We mogen alleen onze zuurverdiende centjes inleveren en moeten verder onze bek houden. En na de volgende verkiezingen zitten we wederom met dat CDA-tuig opgescheept dat onze vrijheid steeds verder beperkt. Let maar op mijn woorden.

Op zich ben ik ook wel met m'n verkeerde been uit bed gestapt vandaag, maar toch...

De Geilige Maagd | 26-06-08 | 17:17


In het kader van eer wie ere toekomt, de auteur van het citaat:
Giacomo Leopardi (1798-1837)

Fortunate Son | 26-06-08 | 17:16

Sterk trio, om @ 17:02 u.

fuckje | 26-06-08 | 17:15

Kies maar:

youtube.com/watch?v=Voh3I2h6PBo&fe...
-
óf
-
Nothing exists that is worthy
of your emotions, and the earth deserves no sighs.
Our being is pain and boredom, and the world
is excrement- nothing less.
Calm yourself.

Fortunate Son | 26-06-08 | 17:15

@Komputernurt, aangezien ie nu al drie keer is gejorist lijkt het mij eerder een antwoord op de vraag van fuckje.

..zapper [RIP] | 26-06-08 | 17:13

En toch gaat Rusland vanavond naar de finale om vervolgens de m*ffen klop te geven, daar veranderd geen enkele joris iets aan.

*edit* Jawel hoor, viva Espana!

IJzervreter | 26-06-08 | 17:12

@teringtubbie | 26-06-08 | 17:07
They took our jobs!

De God van Empel | 26-06-08 | 17:11

Sinds wanneer wordt GeenStijl door linksmensen gesteund. Zijn ze bang dat zij als volgende aan de beurt zijn voor censuur?

keinStil | 26-06-08 | 17:10

Rool | 26-06-08 | 17:02
Heeft er eindelijk eens iemand gelijk, wordt ie weggejorist door de stormtroepen van GS. Zielig!

Komputernurt | 26-06-08 | 17:09

* zet thermos koffie en multipak donuts vast klaar *

Zucht, weer zo'n topic dat 1000+ reaksies kan opleveren..............

* Wil vrouw bellen dat ie later komt en realiseert zich dat ie vrijgezel is *

Tyler-Durden | 26-06-08 | 17:08

+5 Afshin Ellian

1anti-socialist | 26-06-08 | 17:08

het is banaal..
op een of andere hoek van de straat wordt een nederlander door een stel geimporteerde auslanders inelkaar gerost, en half dood achter gelaten, terwijl GESTAPO van de overheid vrolijk toekijkt, een opmerking erover maken ,van joh, pak die gasten es op, mag niet, want ze delen liever boetes uit, aan brave burgers.

discrimineren als nederlander mag niet, ies auch verboten.
Maar dat wij ons door een stel, door de overheid geimporteerde auslanders die hier ONS werk komen inpikken wel voor rot moeten laten schelden, en ons laten kleineren, moeten we maar met een korreltje zout nemen van de overheid, tja, dat is intergratie zeggen ze dan..

en dan valt de overheid en gestapo, kuch , over 7 opmerkingen die reaguurders maken over een of ander figuur, dat mag niet, ies discriminatie.

teringtubbie | 26-06-08 | 17:07

Als de wereld op z'n kop staat, is het Noorden dan beneden? t.o.v. wat dan?

HaggH | 26-06-08 | 17:06

YES YES YES, nu de ouwesuffespruitjesmedia zich ook voor ons uitspreekt zal ons woord gehoord worden en kunnen we de rest van NLstan wakker schudden voor het huidige Gestapo beleid van die kliek dat zich in de top van Den Haag nestelt. Viiiivaaaaaa Hollandiaaaaaaaaaa!

Gewoon Niels | 26-06-08 | 17:06

@Rool in het begin zeiden ze ook al negert. Oh tis al weggejorist.

..zapper [RIP] | 26-06-08 | 17:05

claris7 | 26-06-08 | 16:56
Was deze Joris nodig of gewoon een statement?

Pilsvogel | 26-06-08 | 17:04

Heel Nederland houdt van GeenStijl - " behalve van die typhus ads "

satcom | 26-06-08 | 17:04

@ gesloten-deur-V3 | 26-06-08 | 16:53
Dat is niet zo handig want dan moet je eigen blog gaan modereren... nee wat je moet doen is je beroep op je citaatrech.. en het liefst woord voor woord.. zo iets van Ernst (Philips Frericks 2005). Hirsch Ballin (Wikipedia 2008). Zuigt (Geenstijl 2004). Pik (Jiskefet 1998).

alpha_mannetje | 26-06-08 | 17:04

blablabla.. doe eensch een post over die brand in 020! En nee niet op dat SpitschNieuwsch maar gewoon hierrrrrr

*edit* wat kan ons de Leen Bakker schelen. En nu hup naar de Ikea...

Sjaaq | 26-06-08 | 17:04

ik heb het al enige tijd niet meer genoemd, maar het mag jullie niet ontgaan zijn, de link is eenvoudig de volgende :

· Z U R E · R E G E N ·

erem | 26-06-08 | 17:04

hahaha Vrouwe Justitia? zeg maar liever Dominatrix Hirsch-Ballin.

Tay$teR | 26-06-08 | 17:04

Doe maar vast een kurk in je reet; dan ga ik ook achter jullie staan...

VanFrikschoten | 26-06-08 | 17:03

-edit: ga huilen-

Rool | 26-06-08 | 17:02

Heeft FvJ zich al over deze kwestie uitgesproken? Jammer dat zijn mediaprogramma een zomerstop heeft. Maar goed, vakantie is ook belangrijk.

Gezellig! | 26-06-08 | 17:02

Wanneer logt Van jeaule hier in? En onder welke nick?

fuckje | 26-06-08 | 17:02

Wanneer gaat van Jeaule een redactioneel stukie schrijven voor GS?

vander F | 26-06-08 | 17:02

Nou het gebruik van die advocaat zou je ook als een vorm van erkenning kunnen zien... mooi ff niet doen dus, dat kunnen jullie heus zelf betalen (alsof je het nodig gaat hebben bwahaha)

Alcoholic | 26-06-08 | 17:02

vrijde = vrije

epo | 26-06-08 | 17:01

Als dit zo maar kan gebeuren is er misschien ook nog kans op wereldvrede!

findecano | 26-06-08 | 17:01

Leen krijgt een gouden microfoon met het roze geenstijl "stoffen condoompje" om zijn vrijde woord uit te spreken in de kuip, die in 1 uur uitverkocht is..

epo | 26-06-08 | 17:00

Vrijheid van meningsuiting is zooo 2007.

De God van Empel | 26-06-08 | 16:59

Nou nog besproken worden in de leugen regeert en we horen er helemaal bij.

Jan Aaldrik | 26-06-08 | 16:59

Er van uitgaande dat het MDI dat inderdáád zo bevestigd heeft: op grond van welke jurispredentie kan het MDI tot die uitspraak komen? (sinds wanneer gaat het MDI daar trouwens over?) Hoe is dit te rijmen met de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van - bijvoorbeeld- providers voor de inhoud van wat zij op het web donderen? Lijkt mij niet te kloppen.

azoturie | 26-06-08 | 16:59

De oplossing is dus heel eenvoudig, Joris op permanente vakantie naar Bali sturen.

faz | 26-06-08 | 16:58

jezus, als jullie jezelf maar niet óók zo serieus gaan nemen

fredsemoeder | 26-06-08 | 16:58

+1 voor de NVJ!

Sgt. SuperJost | 26-06-08 | 16:58

> Het MDI is namelijk sinds de zomer van 2007 "juist erg te spreken over de medewerking van GeenStijl.
---
Lijkt me nou niet dat @GS én de reaguurders daar trots op moet zijn... maar bedankt voor de openheid... *kuch*

911=>InsideJob | 26-06-08 | 16:58

Focking niet normaal.

einschtein | 26-06-08 | 16:57

Ik vind dat er nu een grimmig sfeertje ontstaat. Echt.

Schoorsteenveger | 26-06-08 | 16:57

Dan stop je toch gewoon met jorissen. Zet 'serverfout' neer als je iemand naar de eeuwige twittervelden verbant.

LibertasSimplex | 26-06-08 | 16:57

Niet modereren dan maar. Kan Joris geen leuk stukkies maken. Dat wordt pas echt leuk. Er zit vast een addertje onder het gras!

@ Zeiker
Het ruikt anders flink naar spruitjes!

Sunnygirl | 26-06-08 | 16:57

Ach de huidige nederlandse vrijheid van meningsuiting staat op zijn kop en de hetse omtrend is langszaam hetzelfde als Suragly Hooper in een badkuip vol met water: "Een pot nat".

Joeper de poeper | 26-06-08 | 16:57

-weggejorist-

claris7 | 26-06-08 | 16:56

Ik sta ook achter uwer hoor!! En biedt mijn fiets aan in het geval jullie die nodig blijken te hebben.

Meneer | 26-06-08 | 16:56

-weggejorist-

KaKeL Kees | 26-06-08 | 16:56

Mijn hemel, je zou spontaan schuld bekennen om maar niet met al die partijen op één lijn te hoeven staan.

..zapper [RIP] | 26-06-08 | 16:56

Het toverwoord is hier ' subsidie' .

Multikuli | 26-06-08 | 16:55

Wij gaan lekker bloemkool eten, of nasi.

Zeiker | 26-06-08 | 16:54

Nou niet naast jullie schoenen gaan lopen he? :)

Tomatendoos | 26-06-08 | 16:54

De oplossing ligt dus voor de hand: Ontslaan die Jorissen en niks meer aan doen!
Kop in het zand, oogkleppen op en laat de reaguurders maar de vrije hand, pen, of wat u maar wilt. Ben je meteen ook ten volle een afspiegeling van de maatschappij.
----
Is dit wat we willen? Nee toch? Laat men dan lekker van dit goedgemodereerde medium afblijven en Maroc.nl e.d. lastig gaan vallen met die onzin.
Dank u.

Dr.Zeldenrust | 26-06-08 | 16:54

Ze mochten wat uitleg geven over enkele comments hier op de site die ze niet juist gemodereerd hebben. En Fleishbaum ging op eigen initiatief! 2 weken eerder naar het bureau dan van hem gevraagd werd.

negen | 26-06-08 | 16:53

ha ha ha zwarte steunkouzen kunnen jullie krijgen!!!

*en nu koggie*

erem | 26-06-08 | 16:53

lekker dan, dus als je dan racistisch wil wezen reageer je gewoon op je eigen ongemodereerde log.
makelaijk, die mazen van de wet

gesloten-deur-V3 | 26-06-08 | 16:53

Haha wat een erkenning voor GS ineens. Ik zeg: Zwarte Kip een week onbetaald verlof en even bellen met de NVJ voor die gratis jurist.

Ari Gold | 26-06-08 | 16:52

Steunen in wat? GS is vrijwillig naar de politie gegaan?
ze moesten niets.

negen | 26-06-08 | 16:51

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino