Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nawijn wil Hirsi Ali uitzetten

Koud he!Je kunt van Rita Verdonk vinden wat je wil, rechtlijnig is ze wel. Zo belde partijgenote Hirsi Ali tijdens de commotie rondom Taida Pasic ijzeren Rita met de mededeling dat ook zij destijds onder valse voorwendselen ons land was binnen gekomen. Verdonk antwoorde daarop dat als zij, indien ze destijds minister van vreemdelingenzaken was geweest, haar ogenblikkelijk het land zou hebben uitgeflikkerd. En dat is wat onze grote vriend van het Vlaams Belang, ook wel bekend als Hilbrand Nawijn, alsnog wil doen. Hij heeft Verdonk dan ook inmiddels gevraagd om Hirsi Ali het Nederlandschap te ontnemen, indien daadwerkelijk blijkt dat zij heeft gelogen bij haar toelating tot Nederland. Hirsi Ali heeft een probleem, das duidelijk. Maar Rita, als je dan toch gaat uitzetten, neem Hilbrand dan aub even mee…

Reaguursels

Inloggen

crixus met zijn wijze praat wat heb je gestudeerd jo: probleempje oplossen ik zou eens vragen bij het binnenhof of ze daar nog een plekje over hebben... Ach nu HIRSI toch pleite is........ de groeten

horsey! | 16-05-06 | 00:55

Weetje Hirsi Ali is een kut pinda klaar die zit natuurlijk te liegen om in ons mooie land te komen. En btw Hilbrand Nawijn is een goed man, hij zegt iig waar het opstaat in dit land. Dat kan je van die watjes van de pvda en groenlinks niet zeggen.... Oh nee straks wordt ik nog tegen gesproken, stakkers dat het zijn.... groeten van een jongen die van ZIJN land houdt!

horsey! | 16-05-06 | 00:51

Wie goed doet ,goed ontmoet. Ze heeft dit aan zichzelf te danken. Ze moet het land uit,want ze is al jaren over de schijf geweest dus hiermee zijn we van een nepasielzoeker af.Laat haar maar aub in Mogadishu haar leugens verder vertellen.Als iemand me dit zouden vertellen maand geleden had ik om gelachen maar nu dit boven water is gekomen, kan ze moeilijk in de tweedekamer blijven die leugenaares!

prins74 | 14-05-06 | 22:26

Ik hoop dat ze Ayaan Hirsi Ali zo hard mogelijk Nederland uitgeschoppen, want zij is die vieze bitch die aanzet tot haat, en volken tegenover elkaar zet.
God wat haat ik deze bitch.

T.Wolthuis | 14-05-06 | 15:30

Nogmaals, elke moslim is een geboren leugenaar en misleider.

Godszoon | 14-05-06 | 11:42

Wanneer ze blijft is liegen gesanctioneerd, wanneer ze wordt uitgezet, hoeft niet hoor, moet dit ook grote consequenties hebben voor anderen, het beste is in de anomiteit verdwijnen of de eer aan zichzelf houden en verdwijnen. ZE ZAL ZEKER GEEN VERKIESBAAR LID VAN DE VVD MEER WILLEN WORDEN.

prof.dr.ir.clavan | 13-05-06 | 11:03

Muxje 13-05-06 @ 10:37

Goed gezien! AHA zou er dan uit moeten en ook die 70 a 80 % andere asielzoekerTs die ook gelogen hebben... AHA is een kosmopoliete dame... van een intellectueel kaliber dat kennelijk aan 0031 niet besteed is... zij al zeker beter tot haar recht komen in de VS en de waardering oogsten die deze ondanks alles dappere vrouw gewoon verdient. Zo'n vertrek lijkt mij dan ook onvermijdelijk. Ayaan... breng een laatste offer aan je ondankbare gastland en ruil jezelf voor een stuk of 200.000 aanzienlijk minder nuttige "gasten"..... "Links"... do we have a deal?

bottehond | 13-05-06 | 10:48

Ach, ik heb nog steeds niets met AHA, maar het is wel een beetje eng, al die triomfantelijke haat opeens jegens een immigrante die niet volgens de regels gespeeld heeft. Ik dacht dat de linksen vonden dat Rita maar eens wat coulanter moest optreden tegen immigranten. Waarom verdedigen ze nu AHA dan niet? Oh ja, ze is van de verkeerde politieke kleur, en dan tel je niet mee.
Het zou jammer zijn als AHA weg moet. Niet omdat ze nu zo'n geweldige politica is, maar omdat ik het linkse journaille het plezier niet gun van de wetenschap dat ze een politieke tegenstander onderuit hebben gehaald.

Muxje | 13-05-06 | 10:37

Moraal van dit verhaal : Als je in de politiek zit mag je ongestraft zoveel liegen als je wilt.

Advies aan Taida Pasic : stel je verkiesbaar !

Prikker | 13-05-06 | 10:16

door haar controversiele en nutteloze gedoe
FreeBee 13-05-06 @ 09:11

JIj beschuldigt je aan revanchisme. Je misbruikt het voertuig van de redelijkheid (je hebt kennelijk "redelijke" argumenten om Ayaanweg te sturen) om je haat cq irritatie tegen cq over AHA bot te vieren. Twee voor de prijs van één. Dat fenomeen is bekend onder de term "drogredeneren". Daarom overtuig je me niet en maak je helaas ook niet echt indruk op me.... Try again... ik blijf je volgen....

bottehond | 13-05-06 | 09:49

paranoia 13-05-06 @ 01:56

Para... vergeet even dat 2 of 6 zetels geen gewicht in de schaal gooien. Stem op de PvdV.... lees het program gewoon..... en steun degene die, mits even de tijd van leven gegeven de zaak over 10 jaar uit het slop gaat trekken... ik heb zo'n idee dat je stem, hoe klein ook, dan zwaarder weegt dan wanneer je stemt op de VVD... time for a change... and they will nog bring it!

bottehond | 13-05-06 | 09:44

Wat ik, wat dat betreft, graag zou zien is een ticket enkele reis naar - wat was het ook weer - Nigeria ofzo, voor onze AHA. Vergezeld van een factuur met daarop een specificatie van de kosten die ze veroorzaakt heeft door haar controversiele en nutteloze gedoe (kosten voor bewaakte woning, beveiliging enzovoorts enzovoorts) zonder eer en aandacht afvoeren...
Wat ook stampertje zegt, wat ook De Groot zegt, regel = regel en laat (leuk meegenomen zo op dit moment) Rita haar partijgenoot maar wegsturen...

Het parlement is een volksvertegenwoordiging... Maar om dat ook gelijk alle illegale inwoners van dit land zich maar te laten vertegenwoordigen door een illegaal 2e kamer-lid vind ik dan weer wat ver gaan...

FreeBee | 13-05-06 | 09:11

De Hoge Raad heeft in een soortgelijk geval met een Iraaks gezin, dat ook gelogen gahd over de naam, de paspoorten ongeldig verklaard.
.
Leest U even mee?
.
"Teletekst za 13 mei
***************************************
Onderzoek bepleit naar Hirsi Ali

***************************************
` Onderzocht moet worden of Hirsi Ali
het Nederlandse paspoort ontnomen moet
worden wegens identiteitsfraude.Dat
vindt naturalisatie-expert De Groot.

Hij baseert zich op een uitspraak van
de Hoge Raad die de naturalisatie van
een Iraaks gezin ongeldig verklaarde
omdat het valse namen had gebruikt bij
het naturalisatieverzoek.Hirsi Ali gaf
deze week toe dat ook zij ook heeft
gelogen bij haar naturalisatieverzoek.

Volgens De Groot zou dat betekenen dat
haar pas ongeldig is en zij geen lid
van de Kamer meer kan zijn.Minister
Verdonk heeft gezegd dat de bekentenis
geen gevolgen zal hebben. " [/citaat]
.
Als Rita consequent (regel=regel) is moet ze nu dus ook het paspoort van AHA ongeldig verklaren. Het precedent ligt al kant en klaar bij de Hoge Raad.
.
Dat Rita de heks zegt dat ze AHA met rust gaat laten kan nog wel eens raar uitpakken voor Rita de heks en AHA.
.
*Gaat eens lekker achterover leunen en gaat genieten hoe de VVD op zijn bek gaat komende tijd, met AHA en Rita de heks in het bijzonder*

stampertje | 13-05-06 | 08:37

Overigens raad ik je aan AEON FLUX te huren volgende week.

paranoia | 13-05-06 | 03:54

Semap alleen is niet aangewezen wanneer in het ziektebeeld psychomotorische agitatie overheerst.

paranoia | 13-05-06 | 03:52

@paranoia,
Semap, 20 mg, en aluminiumfolie ligt in het gootsteenkastje.

vander F | 13-05-06 | 03:02

@paranoia:
Je illustreert perfect dat lezen, denken en schrijven 3 verschillende dingen zijn.
Ik hoop dat je ooit leert om die 3 te combineren. Komt er misschien ooit nog eens iets zinnings uit in plaats van die stream-of-consciousness, die zelfs in Ullyses van James Joyce begrijpelijker is dan bij jou.

crixus | 13-05-06 | 02:54

@muxje, indien in je paspoort Hirsi Ali heet en in je geboorte akte een andere naam staat, dan is er niet aan een natuurlijk persoon een paspoort verstrekt en dus hoeft men niet eens in te trekken, gewoon verbeuren die handel.

Het lijkt mij sterk dat in onze wetgeving het niet mogelijk blijkt te zijn om documenten (zoals rijbewijs) te kunnen verbeuren indien ze niet op naam van aan bestaand persoon blijken te staan.

paranoia | 13-05-06 | 01:59

@Muxje ben jij toevallig advocaat?

Verder las ik zojuist dit:

"Hirsi Ali weerspreekt deze aantijgingen. Haar broer trok gisteravond na de uitzending een deel van zijn verklaring weer in. "

www.nrc.nl/binnenland/article314381.ec...

Ik wist niet dat ze in Kenia ook Nederland 3 keken.

Of zou Hirsi wellicht wederom haar zo gevreesde vader en broer hebben gebeld om hen vriendelijk te verzoeken om toch vooral hun verklaring in te trekken.
Het zou me niets verbazen dat indien men vandaag bij familie gaat informeren met op eens een verhaal zal vertellen die Ayaan haar verhaal onderbouwd, immers van die 6000 netto kun je gerust een maand salaris van 100 euro over maken naar Kenia.

Overigens vond ik het wel frappant toen de broer zij dat er afspraken waren met de journalisten dat het hun verklaringen niet tegen Ayaan gebruikt zouden worden. Immers indien je als familie je dochter om wilt brengen wil je haar zeker niet in diskrediet brengen.

Ik hoop dat mensen dan ook door gaan krijgen dat het stemmen op de VVD een stem voor liegende en bedriegende mensen zijn.

Ik ben zwaar teleurgesteld dat Zalm hiervan op de hoogte is, want juist omwille van hem stem ik al jaren VVD.

paranoia | 13-05-06 | 01:56

Vast gisteren ook al door iemand gezegd maar hoe kwam Zembla eigenlijk aan al dat oude beeldmateriaal? Tien tegen een dat dezelfde "footage" in '92 nog voor een ander propagandadoel was geserveerd. Paranoia? Misschien. Het maakt geen zak uit of je voor of tegen AHA bent. Het gegeven dat we nu 14 jaar na dato gaan zitten zeiken of iemand bij binnenkomst gelogen heeft, geeft meer blijk van onze eigen onkunde zaken tot op de bodem uit te zoeken, dan van ons zogenaamd rechtvaardigheidsgevoel. Zielig is het gewoon. Dat we een knuffelallochtoon bijna willekeurig op de proppen kunnen toveren om aan te tonen dat we tolerant zijn. Dit voor de Taida-vergelijkers. Zelfs de meest overtuigde linkse kerk preker kan me niet meer van deze shit overtuigen. Kijk, we hebben geen Nawijn, Vlaams Blok, Wilders of wie dan ook nodig om onze cultuur te beschermen. Dat kunnen we zelf wel. En voor iets meer geld geven we onze cultuur net zo makkelijk op. Ik moet bekennen dat ik geschokt was dat AHA van sociaal-democraat "overnight" tot liberaal kon veranderen. Intussen weet ik beter. Er is geen oorlog der ideeen. Er is geen links-rechts meer. Er zijn slechts mensen en die hebben allemaal een mening. Welterusten.

de dikke man | 13-05-06 | 01:56

@paranoia, de "zuigende werking" is inderdaad al begonnen. Van Loes Vellenga-van Blablabla kon je verwachten dat ze met dit argument gaat komen, zij verdient immers als een soort lelijke bloedzuiger haar brood door zich vast te zuigen in de zaken van verschillende asielzoekers.

Voor Loes zal ik het nog een keer uitleggen: liegen *tijdens* je asielaanvraag kan er toe leiden dat die aanvraag wordt afgewezen. Als het gelieg uitkomt *nadat* de aanvraag is toegewezen kan je het burgerschap niet ontnomen worden, tenzij je onder de nieuwe wet valt. Die wet is aangenomen nadat de aanvraag van AHA is goedgekeurd, dus valt zij er niet onder. Ergo, er is geen rechtsongelijkheid, en als zij dit argument aanvoert in de zaken van haar clienten, dan maakt ze bijzonder weinig kans.

Muxje | 13-05-06 | 01:49

Nederlanderschap

Volgens de wet is deze termijn echter geen beletsel om maatregelen te nemen. De voorzitter van de vereniging voor asieladvocaten (VAJN), Loes Vellenga-Van Nieuwkerk, vindt dat er sprake is van rechtsongelijkheid. Volgens haar wordt mensen het Nederlanderschap ontnomen bij minder ernstige onjuistheden. „Hier wordt gemeten met twee maten.” Ze is er niet op uit om Hirsi Ali dwars te zitten maar zal dit gegeven wel gebruiken in zaken voor haar eigen cliënten.

www.telegraaf.nl/binnenland/42028941/V...

De aanzuigende werking is nu al begonnen.....
Ik ben benieuwd hoeveel asielzoekers die ook gelogen hebben op basis van dit verhaal in hun gelijk worden gesteld.
Ik hoop dat het er veel zijn zodat de politiek eens de stront uit haar ogen gaat halen.

paranoia | 13-05-06 | 01:27

oja: (ik ga nu echt slapen) Heeft het feit dat iets negatiefs over Hirsi nooit de voorpagina van de telegraaf heeft gehaald te maken met de mantel der liefde ?

zo ja, dan vraag ik me af van hoeveel andere media zich onwille van de populariteit (of zoals jij hebt gesteld: Wat ze voor het land heeft gedaan) niet negatief in het daglicht (mogen?) komen.

Sarcasme:
Als ze haar terug sturen, zal de moslim terroristen die het op haar voorzien hebben geen Marokazen uit Nederland kunnen zijn, want die vallen meteen op in een zwart land.

paranoia | 13-05-06 | 01:15

@Weise

Op welke zere plek heeft ze de vinger tot nu toe gelegd ?

Zie ook eerdere reacties van mij die ik vanochtend heb geplaatst.

Mevrouw Ali heeft de positie om de dingen die "haar" "dwars" zitten middels kamervragen en wetsvoorstellen aan de kaak te stellen.
Zij heeft nog nooit een (net als wilders) een wetsvoorstel ingediend.
Sterker nog zij is zelden in de kamer te vinden, want ze heeft het te druk met haar andere activiteiten (liberaal = VEEL GELD BINNEN HARKEN)

Als bovenstaande naar buiten komt en zoals je terecht zegt al kennelijk algemeen bekend is, vraag ik mij af waarom ik het niet wist, want zo wereldvreemd ben ik ook weer niet. Ik kijk sinds 1992 dagelijks op verschillende nieuwssites en ben bovenstaande dit verhaal nooit tegengekomen.

Het stoort mij dan ook dat om wille van haar uitingen (demoniseren van bepaalde inwoners van dit land) ze mag blijven.
Waarom zouden niet alle Somaliers mogen blijven? Immers daar kunnen mensen tussen zitten die nog veel aardiger, en groffer kunnen (en willen gezien dit succes verhaal) zijn als Hirsi.

Als het afzetten tegen een groep je dit succes opleverd zullen anderen in haar voetsporen trekken.
Maar stel er wonen op een dag geen enkel allochtoon meer in dit land, mag zij dan wel blijven? Of is het omwille van onze kleinkinderen niet verstandig om hun een zwarte te laten zien om te voorkomen dat ze een traumatische ervaring oplopen?

Ayaan zit in de luxe positie waarbij ze gebruikt word door de Nederlanders (zwarte macamba noemen ze zo iemand), door zich nog Nederlandser als te gedragen als Jan Maat. Maar vroeg of laat hebben zij ook genoeg van haar en dat is het wel zo slim om genoeg centen achter de hand te hebben.
Het is gewoon iemand die heel doordacht te werk is gegaan, en eigenlijk moeten wij ons afvragen waarom we haar uberhaupt nodig hebben gehad het toont inderdaad aan dat Nederland failliet is, maar niet alleen wat asielbeleid aangaat.

paranoia | 13-05-06 | 01:12

@weisse rose

Sterker nog ik vind dat geen enkele asiel zoeker zich permanent mogen vestigen.
Gewoon per twee jaar verlengen die handel totdat er uitzicht is op een veilig heenkomen.
Dan pas zal blijken hoeveel ECHTE vluchtelingen er zijn, want economische vluchtelingen zoals Hirsi zullen zich te nimmer willen vestigen in een land dat hen nooit perspectief zal kunnen bieden op een permanente verblijfsvergunning.

Wat vind jij van mensen die uit Irak en Afganistan zijn gevlucht naar Nederland, maar wel hun zomer vakanties daar door brengen ???

Overigens verplicht niemand je te liegen, het wordt je geadviseerd wellicht maar men is altijd verantwoordelijk voor wat men naar buiten brengt.
Indien iemand in zijn eigen belang gaat liegen en weet dat er voor hem geen gevaar is in het land van herkomst of waar hij eerder heeft gezeten, vind ik dat moreel verwerpelijk en dient inderdaad zo iemand eruit gezet te worden.

Wat moet er van ons terecht komen indien wij accepteren dat we mensen liegen en bedriegen?
Overigens zeg ik bovenstaande bewust, daar ik in de afgelopen paar weken een eerlijke auto heb proberen te vinden, en van de 100 auto's die ik gezien heb er maar 1 persoon was die eerlijk was over ze auto en deze heb ik dan ook maar gekocht.
Zelfs een directeur van een bedrijf met een erg luxe auto probeerde me te naaien door te stellen dat de defecte handrem niet aan de remschoenen lag maar aan iets kleins, waarop ik hem wees dat de remschoenen setje maar 90 voor beide banden kost en de klemmen 200 euro per band.
Toen hij me een dag later belde met de mededeling dat het de klemmen waren en dat hij het ging repareren en of ik nog geïntresseerd was, dacht ik eventjes "in wat voor fucked up land wonen we"

Eerlijkheid duurt het langst, en dat doe je voor jezelf en je eigen geweten, indien dat niets waard is dan zegt dat heel veel over jezelf en ben je als mens mislukt en verdien je het gewoon niet om hier te zijn.

paranoia | 13-05-06 | 01:02

@gaatnat
Ik moet je bekennen, ik heb hem ook niet verzonnen, een bekende kwam ermee, hopelijk neemt ze me het niet kwalijk als ze dit, misschien, leest. Hij is te goed om niet te openbaren :)

MAXIMO | 13-05-06 | 00:52

paranoia 13-05-06 @ 00:42
Jij vindt dus dat alle asielzoekers die de afgelopen twaalf jaar het Nedrlanderschap hebben gekregen na begeleiding van vluchtelingen werk Nederland (zij adviseerden om te liegen) in te nemen.
Het feit dat iemand na een leugen, wat ze in het verleden al meerdere malen heeft toegegeven, lid van de tweedekamer is kunnen worden, toont alleen maar het failliet aan van het Nederlandse beleid t.o.v. vluchtelingen aan.
Van mij mag AHA blijven ze legt namelijk de vinger op de zere plekken en haar aanwezigheid in de tweede kamer zou voor iedere nederlander een herinnering moeten zijn hoe debiel we als nederland zijn geweest. Laten we nu verstandig worden.

Weisse rose | 13-05-06 | 00:52

omroep.vara.nl/tvradiointernet_detail....
Ze spreekt zich zelf wel erg vaak tegen....
Wat doe je met mensen die in het parlement zitten en op dit moment nog steeds over hun prive aangelegenheden liegen? Dat policiti niet de waarheid vertellen moge duidelijk zijn, maar zij spand de troon.

Los hiervan zijn er hele cursussen te krijgen voor economische vluchtelingen, immers dat verklaard waarom er gedurende bepaalde periode in de geschiedenis plotseling grote groepen mensen van een bepaald land naar Nederland komt.

In bovenstaande documentaire zie je iemand uit het vliegtuig stappen die zegt dat hij geen paspoort heeft.
Wel vreemd daar bij het instappen hij wel een paspoort heeft moeten laten zien en dus alleen met voorkennis had kunnen weten dat hij aanboord die paspoort moet lozen.

paranoia | 13-05-06 | 00:51

@MAXIMO
Ik kon even geen leukere verzinnen dan HypocRita vandaar mijn nederige stilte :-)

gaatnat | 13-05-06 | 00:49

Jammer voor Ayaan dat ze is overgestapt naar een partij die leugentjes om bestwil van mensen in noodsituaties geen enkel begrip heeft. Ik veronderstel dat Rita Verdonk nu een procedure tot ontneming van het Nederlanderschap inzet. Want dat had ze in 1992 ook gedaan, zei ze. En ze is zo recht door zee.

Han vander Horst 12-05-06 @ 13:14

Ik sluit me hier bij aan!
Verdonk laat eens zien hoe recht door zee je bent....

paranoia | 13-05-06 | 00:42

Omdat het opeens zo stil is, gaatnat ik had het niet tegen jou, laat dat duidelijk zijn :)

MAXIMO | 13-05-06 | 00:41

@crixus
Nu pas? Zuip ze!
@gaatnat
Hipocrita

MAXIMO | 13-05-06 | 00:30

crixus 13-05-06 @ 00:04

ze heeft geen 3000 mensen vermoord voor zover ik weet, maar ze is er ook niet vies van om de levens van haar buren en van haar beveiligers in gevaar te brengen door haar uitspraken. En ja, die beveiligers hebben er zelf voor gekozen, maar dan nog.
Op het moment zet ze een grote bek op naar de islam en als iemand daar boos om wordt, dan moeten ze eerst langs de beveiligngsmensen door of hen alle tesamen opblazen oid.

swift1.6 | 13-05-06 | 00:29

@Crixus
Laat het smaken :-)

gaatnat | 13-05-06 | 00:28

Overigens is de enige echte hypocriet minister Verdonk.

gaatnat | 13-05-06 | 00:26

@gaatnat 13-05-06 @ 00:18:
Nawijn weet als geen ander hoe de vreemdelingenwet toen en nu in elkaar steekt. Hij is nota bene de voorganger van Rita Verdonk in Balkje I.
Toen was het verhaal Ayaan ook al bekend. Heeft meneer niks aan gedaan. Ayaan is binnengekomen doordat zijn toenmalige directie op het ministerie van het hele vreemdelingenbeleid een zootje maakte, en uitgerekend nu doet meneer zijn mond open. Dat is niets meer of minder dan opportunistische prietpraat. Mag van mij, maar het slaat nergens op uit zijn mond.
Bovendien blijf ik erbij dat het werkelijke probleem niet Ayaan is, maar het ontbreken van een deugdelijke immigratie wetgeving. Maar daar hebben we het nooit over. Altijd maar weer over individuele gevalletjes. Dat vertoebelt de zaken alleen maar en staat een deugdelijk bestuur in de weg. Maar krakeel rustig door over hoe jullie met z'n allen Ayaan het land willen uitschoppen.
Ik heb er alles wel over gezegd. Ik ga nu zuipen. Tot morgen.

crixus | 13-05-06 | 00:26

Ik vind jou redenatie een beetje vreemd. Omdat Nawijn ooit een fout gemaakt heeft moet ie nu verder z'n mond maar houden. Dan zou het ondertussen aardig stil moeten zijn in de huidige regering/politiek.
Ik hoop niet dat dit zelfde regeltje geld voor GS.

gaatnat | 13-05-06 | 00:18

@crixus
ja precies, na tientallen saaie d-6 comments van jouw de afgelopen tijden moet je me dat vergeven, overigens valt er nog steeds niks vanaf te dingen, mijn vorige post that is.

MAXIMO | 13-05-06 | 00:15

@crixus:
Ja inderdaad! Dat kun je Bush & Co verwijtten. Ze hebben dus gefaald. Het enige wat ze aantonen door gelijk erna te zeggen dat Osama&Co uit die torens hadden moeten blijven is toegeven dat ze incompetent waren.

gaatnat | 13-05-06 | 00:11

@MAXIMO 13-05-06 @ 00:03:
Eerst een partij dom ouwehoeren en dan pas teruglezen wat er allemaal al gezegd is: Bravo. U komt er wel.

crixus | 13-05-06 | 00:09

@gaatnat 13-05-06 @ 00:02:
Een wet geldt op het moment en vanaf het moment van bekrachtiging door de koningin, niet voor de periode daarvoor. Dat is nu eenmaal zo. Kijk maar in de grondwet.

crixus | 13-05-06 | 00:06

@gaatnat 12-05-06 @ 23:57:
Sodemieter op, ga redeneren leren.
Ten eerste: heeft Ayaan 3000 mensen vermoord door met een vliegtuig in een gebouw te vliegen? Nee.
Ten tweede: De kapers/terroristen zijn op volkomen legale gronden de USA binnengekomen. Is geen leugen aan te pas gekomen, gewoon paspoortje laten zien en doorlopen. Daar heeft verder niemand schuld aan. De FBI en CIA zijn nalatig geweest in hun informatie uitwisseling, dat kun je Bush en Co. verwijten, inderdaad.
Maar dan nog slaat jouw hele vergelijking als kut op haring. Rethoriek, meer niet.

crixus | 13-05-06 | 00:04

@crixus
inderdaad, heb effe terug ge-f'5d op crixus; je hebt het weer voor elkaar om je net op het randje van de materie in deze topic te begeven..

MAXIMO | 13-05-06 | 00:03

@Crixus
waar staat dat de 12-jaar grens niet geld voor eerdere naturalisaties??
Ik lees nl het volgende:
De intrekking werkt terug tot het tijdstip van verkrijging of verlening van het Nederlanderschap. De intrekking is niet mogelijk indien sedert de verkrijging of verlening een periode van twaalf jaar is verstreken.

gaatnat | 13-05-06 | 00:02

Jezus, zijn jullie nog aan het zeiken over Ayaan?

vander F | 13-05-06 | 00:00

@Rabarberke 12-05-06 @ 23:35:
Rijkswet Nederlanderschap, artikel 14, lid 2, ingaande vanaf 2000. De twaalfjaarsgrens genoemd in artikel 1 kan niet gelden voor eerdere naturalisaties. Sorry, maar dat is nu eenmaal zo. De wet heeft geen rechtsgeldigheid met terugwerkende kracht. Als je het tegendeel kan bewijzen, doe maar dan.
wetboek.net/nl/Rwn.html

crixus | 12-05-06 | 23:59

@rabarberke
Tuurlijk doen ze dat, maar stel je voor dat één van die gasten zijn hele verleden compleet bij elkaar liegt, waaronder naam en opleiding en het dermate aandikt en overdrijft opdat ie over anderen hun rug in de spotlights staat?!
Zie het Donner niet doen.

MAXIMO | 12-05-06 | 23:57

@crixus 12-05-06 @ 23:52
Ach kom op zeg!! Bush&Co zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van de Amerikanen!! Dus zijn zij toch wel de ALLERLAATSTE in +1 die kritiek moeten hebben op de aanslagen van Osama!!! Wat een hypocriete honden!!

gaatnat | 12-05-06 | 23:57

@gaatnat 12-05-06 @ 23:39:
Wat een heerlijke drogredenatie en onzalige vergelijking. Nawijn was verantwoordelijk voor de uitvoering het vreemdelingenbeleid in 1992 toen Ayaan hier aan de poort klopte. Hij heeft dus gefaald. Het enige wat hij aantoont door nu te zeggen dat Ayaan eruit moet is toegeven dat hij incompetent was.
Ik zie niet in hoe je in 's hemelsnaam de aanslagen van 11 september 2001 daarmee kunt vergelijken. Dat is holle rethoriek. Meer niet.

@MAXIMO 12-05-06 @ 23:40:
Juridisch maakt het geen fuck wat je van haar vind. Je mening over de persoon doet helemaal niet terzake. Ik heb ook verder helemaal geen mening over haar gegeven. Lees maar terug, alles... vanaf 13:00 uur.

crixus | 12-05-06 | 23:52

@maximo

Als elke politicus aan zo'n onderzoek zou worden onderworpen, zouden de meesten in de bak belanden.

Welke politicus uit deze 'regering' heeft nog niet ergens over gelogen?

Rabarberke | 12-05-06 | 23:49

@crixus
"Voor het overige is dat allemaal mar een halfzachte mening over AHA die je verkondigt. Allemaal best, maar het doet geen flikker terzake verder"
Dat je dat nog na de uitzending van Zembla gezien te hebben en het hier zo voor haar op te nemen nog kan zeggen, halfzacht vind ik jouw mening, opmerkelijk.

MAXIMO | 12-05-06 | 23:40

@crixus 12-05-06 @ 23:32
Bush & kornuiten hebben de aanslagen van 11 september niet kunnen voorkomen. Wat een hypocrieten dat ze nu op terroristen durven foeteren!
Zie je de overeenkomst?

gaatnat | 12-05-06 | 23:39

@crixus
Waarom zou je iemand die op valse gronden het nederlanderschap heeft gekregen dit privilege op grond daarvan niet kunnen ontnemen? Ik zeg niet dat het moet of zo, maar welke juridische belemmering is er? Graag verwijzen naar het artikel of jurisprudentie, maar niet domweg verwijzen naar 'de wet'.

@501
Naja ze is hoe je het ook wendt of keert in ieder geval belangrijker dan jij.

Rabarberke | 12-05-06 | 23:35

@MAXIMO 12-05-06 @ 23:28:
Onder het directeurschap van Nawijn is Ayaan hier binnengewandeld. De ALLERLAATSTE in 0031 die kritiek moet hebben op haar toelating is Nawijn.
De hypocriete hond.

Voor het overige is dat allemaal mar een halfzachte mening over AHA die je verkondigt. Allemaal best, maar het doet geen flikker terzake verder.

crixus | 12-05-06 | 23:32

Het land uit met dat mens. Zal een stuk goedkoper worden. Wat denk je dat ons die beveiliging / bescherming kost. Speciale woning etc. Moeten wij allemaal betalen. En dat alleen omdat mevrouw haar klep niet kan houden en zo hoognodig overal belangrijk wil doen.

501 | 12-05-06 | 23:30

@Crixus
Ligt er aan wat je wil polariseren, Wiegel bijv. is er meester in, (vraag mij overigens af wat ie hierover te zeggen heeft) polarisatie, kan je het goede van het kwaade onderscheiden bijv., maar in haar geval gaat het om polarisatie van bevolkinsgroepen, met name de moslims, zijdelings de vele zogenoemde "allochtonen". Onze moslims en "allochtonen" die, ook al verloopt hun integratie niet altijd even goed, van verre zijn gekomen met soms andere gebruiken en toch hebben bijgedragen en nog bijdragen aan onze staat.
Op zich is de boodschap die zij verkondigt niet eens zo slecht, ze is tegen vrouwenonderdrukking etc, maar ze benadeelt teveel anderen met haar betoog en weet niet de door haar aangesproken partij te beinvloeden nog te benaderen. Zij doet dus puur uit eigenbelang en gebruikt Nederland enkel als springplank voor de doortocht naar de V.S, m.i..
@Rabarberke
Wat nawijn betreft heb je een punt.
Maar hij heeft er ook eentje wat dit betreft.

MAXIMO | 12-05-06 | 23:28

@MAXIMO 12-05-06 @ 23:02:
Het gaat er niet om dat ze gelogen heeft. Dat heeft ze, geeft ze ook toe, en is verder moreel niet goed te praten. Mar op basis daarvan kun je haar niet het statsburgerschap afnemen. Dat kan niet volgens de wet. Klaar, punt uit.
Wat je verder van haar vind is allemaal prima, maar doet totaal niet terzake.
En als je verder vind dat ze een crimineel is en dat feitelijk kan onderbouwen, stap je naar de pliesie met die bewijzen en doet aangifte. Klaar.
Anders: ophouden te zeiken hier.

crixus | 12-05-06 | 23:24

@maximo
Het staat geheel buiten kijf dat mevrouw Hirsi Ali niet de meest verzoenende commentaren levert. Maar ze zorgt wel voor een open discussie die anders taboe zou zijn. Ze doet dat wellicht niet geheel stijlvol, maar een stuk stijlvoller dan het tuig van de LPF. Zij houdt de nogal gesloten wereld waaruit ze afkomstig is een spiegel voor. En dat beeld in die spiegel doet pijn.

Maar who the fuck is Nawijn om zich aan extreem rechter zijde jegens alles wat vreemd is te keren, in woord en daad en als het dan gaat om een individueel geval zijn scheur weer open te trekken en te eisen dat iemand het nederlanderschap wrodt ontnomen? Hijzelf zou als rechts belgisch big geen slecht figuur slaan, maar hoor jij iemand over het denaturaliseren van Nawijn?

Rabarberke | 12-05-06 | 23:20

Dit is wel weer de miezerigheid ten top. En uit de hoek van de partij van de LPF, waar de leugen in elk gelid van de partij regeerde. Waar het gajes minister kon worden, waar de corruptie hoogtij vierde, waar kinnisine, roddel en achterklap, intriges en broedermoord aan de orde van de dag waren en zijn.

En nu gaat zo'n represenant van zo'n stelletje ongeregeld lopen zeiken op iemand die een voorbeeld is van integratie? Nawijn, ik zeg het niet vaak, maar val toch eens lekker dood.

Rabarberke | 12-05-06 | 23:13

@MAXIMO 12-05-06 @ 22:25:
Wat is er mis met polarisatie? Daar doe jij toch ook vrolijk aan mee. Is geen strafbaar feit, lijkt me. In dat geval zou jij ook het land uitgeschopt moeten worden. Is op zich geen gek idee, maar vind ik niet nodig.
Welke linkse hofnar heeft ze bekostigd? Man en paard noemen, aub! Geen vaag geouwehoer en slap gelul nu: namen, data en feiten noemen MAXIMO. En de bewijzen. Bronnen en bewijsvoering voor je beweringen. Anders is het "ins blaue hinein" geleuter. Haatzaaiende propganda? Kom maar dan. Noem het maar. Ik heb 10 tegenvoorbelden gereed voor elk voorbeeld dat je noemt. Kom maar op.
En dan nog: is propaganda strafbaar? Wie vind haar gevaarlijk? Jij? Waarom dan wel?

crixus | 12-05-06 | 23:10

@doktersnuggles
Huh?... Je reactie had ik nog niet gezien, m.i. is ze ook wat dat betreft een liegebeest totdat ze het tegendeel heeft bewezen.
U is gynaecoloog toevallig?

MAXIMO | 12-05-06 | 23:02

Heeft ze wel gestudeerd??

prof.dr.ir.clavan | 12-05-06 | 23:01

@ swift 1.6
Sorry, wilde alleen even weten wie hier Hilbrand is.

Maagzuur | 12-05-06 | 22:51

@Dennis: dat onderscheid tussen zwakkere en sterkere groepen maak ik niet graag. Ik kan me namelijk ook voorstellen dat bijvoorbeeld ouderen in een verkleurende buurt zich verdomd kwetsbaar voelen, hoe onterecht dat gevoel ook moge zijn.
Maar verder heb je gelijk... AHA was gewoon fout. Net zo fout als Taida. Het verschil is dat ze er bij Taida op tijd bij waren. Om nu AHA er nog uit te smijten zou een te zware straf zijn, en dat geldt natuurlijk ook voor alle andere inmiddels genaturaliseerde immigranten. Al kan ik me best voorstellen dat bepaalde mensen ter linkerzijde spontaan klaarkomem bij de gedachte dat deze rechtse doorn in hun oog straks mag vertrekken dank zij het al even verfoeilijke rechtse strenge asielbeleid. Veel mooier dan dat kan je je het niet voorstellen.

@Maagzuur, gatver. Hoewel AHA wel een lief koppie heeft.

Muxje | 12-05-06 | 22:45

Maagzuur 12-05-06 @ 22:31
en bedankt dat je die ideeën hier neerzet :(

swift1.6 | 12-05-06 | 22:38

*krijgt het beeld van Ayaan en Hilbrand, hun naakte lichamen in innige verstrengeling, het gelaat van Hilbrand rood van opwinding, maar niet uit zijn hoofd*

Maagzuur | 12-05-06 | 22:31

crixus @ 22:10
Buiten al haar leugens die nu algemeen bekend zijn..
Ze polariseert, hitst bevolkingsgroepen tegenover elkaar op en gebruikt daar de nodige middelen voor dat ze zelfs op slinkse wijze een naïeve hofnar het leven heeft bekostigd door middel van, voor haar lucratieve maar o zo haatzaaiende, propaganda-materiaal die ongekend en ongepast is binnen onze samenleving.
Kortom, een gevaarlijke vrouw die je niet in "huis" moet hebben.

MAXIMO | 12-05-06 | 22:25

@Muxje

Klopt, maar die groepen hebben wel een bepaald incasseringsvermogen:
Als werkende of autochtoon voel ik mij niet bijzonder beledigd door Cohen of Marijnissen.

Maar ik was was ook van Ayaan, tot gisteren. Al die mensen die het voor haar opnemen, doen mij denken aan Rosemuller, na die Tara Singh Varma affaire, die het nog wekenlang voor haar opnam.

Dennis Verhulst | 12-05-06 | 22:18

@Dennis: je kan ook beargumenteren dat Cohen dat doet, door steevast acties van één groep te bagataliseren, en van de andere groep scherp te veroordelen. Door de leden, álle leden van één groep in de armen te sluiten en mensen die daar wat van zeggen af te doen als onderbuikers. Of Marijnissen omdat hij het werkende deel der natie wil laten kromliggen om de klaplopers te financieren, en zo deze groepen tegen elkaar opzet. Of dat Wouter de jongeren en ouderen tegen elkaar opzet met zijn plannetjes. Zo ken ik er ook nog wel een paar.

Allemaal flauwekul, net als de bewering over AHA. Ze stelt bepaalde zaken heel scherp, maar direct ophitsen doet ze niet.

Muxje | 12-05-06 | 22:11

MAXIMO 12-05-06 @ 22:01:
Lees even alle mijn posten in dit topic terug. Ik ga mezelf niet herhalen. Mar in dit verband: mijn reaguursel 17:11, jij beschuldigt Ayaan dus ook van criminaliteit: Kom maar op: Strrafbare feiten en bewijzen noemen. Kom maar op!
En dan ook: als je die kan noemen: waarom ga je daarmee niet naar de pliesie om aangifte te doen maar roep je maar wat doms op een weblog? Je bent toch zo'n flinke kerel? Jij weet het toch? Jij kan bewijzen dat Ayan strafbaar is? Toe maar dan! Kom maar op!

crixus | 12-05-06 | 22:10

*wil reaguren, maar krijgt net een AHA-erlebnis*

Maagzuur | 12-05-06 | 22:07

MAXIMO
Tevens heb ik het vermoeden dat Ayaan meer hersenweefsel dan geslachtsweefsel heeft. Bij Taida was dat zeker niet het geval en dat heeft tegen haar gewerkt. Case closed.

doktersnuggles | 12-05-06 | 22:06

@gaatnat, heh, soms hebben GS-posters per ongeluk wel eens gelijk.

Muxje | 12-05-06 | 22:06

@ Muxje

Omdat ze bevolkingsgroepen tegen elkaar ophitst?

Dennis Verhulst | 12-05-06 | 22:05

@Maximo, dat mag Rita volgens mij alleen in lopende gevallen, of in het geval van voorlopige verblijfsvergunningen. Een immigrant zijn Nederlanderschap afnemen is bijna net zo lastig als dat bij een "echte" Nederlander is. En zo hoort het ook.

En hoe is AHA precies staatsgevaarlijk?

Muxje | 12-05-06 | 22:03

VVD ZEGT HIRSI HEEFT IN SOMALIA GEWERKT

www.vvd.nl/index.aspx?FilterId=974&...

Ayaan Hirsi Ali is Tweede Kamerlid voor de VVD (Volkspartij voor Vrijheid en Democratie). Geboren in Somalië, is Hirsi Ali gevlucht voor een gedwongen huwelijk naar Nederland in 1992. Voordat ze haar politieke carrière begon heeft ze verschillende banen gehad, waaronder tolk voor de Verenigde Naties in SOMALIE EN KENIA . Na haar aankomst in Nederland heeft ze de Nederlandse taal geleerd, is politicologie gaan studeren aan de universiteit van Leiden en heeft ze gewerkt als interculturele tolk en onderzoeker bij het wetenschappelijk bureau van de Partij van de Arbeid (PvdA).

hOE KAN ZE IN SOMALIA WERKEN ALS TOLK ALD ZIJ SINDS HAAR 7e NIET MEER IS GEWEEST ?

Ciyaal | 12-05-06 | 22:02

@Muxje
sinds wanneer staat de absolute waarheid in GS-draadjes?

gaatnat | 12-05-06 | 22:02

@crixus
Rita mag in haar functie sowieso uitzonderingen maken op de wet.
Bovendien mogen staatsgevaarlijken die op een kwalijke manier de boel ondermijnen het land, ook sinds kort, worden uitgezet.
Lutser.

MAXIMO | 12-05-06 | 22:01

@Maximo, en wat staat er in dat linkje: "In de *gewijzigde* Rijkswet is...". Gewijzigd, ja. In 2003. Dus nadat AHA haar verblijsvergunning heeft gekregen. Dus niet op haar van toepassing. Zoals dat al ettelijke malen in dit draadje is gemeld.

Muxje | 12-05-06 | 21:57

@crixus
er kunnen wel degelijk wetten met terugwerkende kracht worden aangenomen. dus niet te snel iemand naief noemen. pas op voor het bekende boemerang effect.

gaatnat | 12-05-06 | 21:55

@MAXIMO 12-05-06 @ 21:38:
Denk even na knul. Wat staat daar nou? De GEWIJZIGDE wet.
Een gewijzigde wet wet geldt NOOIT voor oude gevallen. Het kwartje van Kok is ook niet voor alle automoblisten van VOOR die wet geheven. Wetten hebben geen rechtsgeldigheid met terugwerkende kracht.
Dat geldt dus ook voor het geval Ayaan.
Wie is er nou naief? Sukkel.

crixus | 12-05-06 | 21:53

Rita recht-door-zee valt dus weer door de mand.
rita zo-krom-als-krom-kan-zijn is een betere slogan.

gaatnat | 12-05-06 | 21:53

Flippo 12-05-06 @ 21:21

Iran is voor Iraniërs, en dat hebben we prima te vinden.
China is voor de Chinezen, en dat lijkt me nog even zo te blijven.
Nigeria is er voor de Nigerianen, en dat vinden we heel normaal.

Maar Nederland voor de Nederlanders: daar hangt een geurtje aan.

Die zelfhaat toch.

v Maerlant | 12-05-06 | 21:51

Oeps... naïeveling, sorry...

MAXIMO | 12-05-06 | 21:39

Flippo 12-05-06 @ 21:21

Verbazingwekkend hoe sommigen het klaarspelen een post te doen die noch recht doet aan een draad, noch enige inhoud hebben. Knap staaltje van : jezelf voor l*l zetten.... dat dan weer wel. Het moet haast ironisch bedoeld zijn.

bottehond | 12-05-06 | 21:34

Romanus 12-05-06 @ 20:38

Tja, op zo'n manier...daar kan niks tegen op...maar valt dat niet onder fraude of criminialiteit? Als je ze dan nog kan vinden...Alleen maar Nederlanders van origine dan maar leningen verstrekken?

rosalie | 12-05-06 | 21:31

@swift1.6 12-05-06 @ 20:48:
Willen de anti-AHA dat alstublieft ook doen, er komt meer onzin uit de anti-AHA reaguurders dan de pro.
Ik ben anti- noch pro-AHA, maar de feiten spreken voor zich. Bovendien is het gewoon schandalig dat het ontbreken van een duidelijk immigratiebeleid en een immigratiewet (DIE IS ER DUS GEWOON NIET) dit soort geouwehoer ontstaat over een zaak uit het verleden.
Ik hou er ook verder over op. Ik heb alles wel gezegd wat er te zeggen valt. Je leest maar wat ik eerder geschreven heb. Lijkt me volstrekt helder allemaal, maar als je wil blijven opwinden over een incidentje uit het verleden (waar Nawijn nota bene zelf voor verantwoordelijk is), en waar juridisch geen reet meer aan te doen is, ga je gang.

crixus | 12-05-06 | 21:22

Nawijn is een NSB-er die in de 2e wereldoorlog als eerste de trein naar Auschwitz zou hebben bestuurd. Regels zijn Regels! Ordning Muss Sein! Befehl ist Befehl! Breng die mensen over de grens. Nederland voor de Nederlanders!

Flippo | 12-05-06 | 21:21

@MAXIMO 12-05-06 @ 21:00:
Lees eens terug voor je iets doms roept. Je praat peop.
egwel 12-05-06 @ 17:51, heeft het prima uitgelegd.

crixus | 12-05-06 | 21:15

Ja, ze heeft inderdaad meer hersens dan een vierkanto.

Bunt | 12-05-06 | 21:14

Een lepertje die Ayaan: Nederland binnenkomen met een kutsmoesje, je gehaat maken bij moslims, opdat je nooit meer naar de geboorteland terug ken. Briljante neger!

vierkanto | 12-05-06 | 21:11

@djries 12-05-06 @ 20:37:
Kort vraagje, om te zien of je het voorgaande gelezen hebt, of ook maar wat doms roept: Onder wiens leiding is Ayaan dit land binnengekomen? Wie is dus verantwoordelijk voor haar verblijfsvergunning geweest?
Even teruglezen. Het staat er allemaal al hoor. Ik ga me mezelf niet herhalen.

crixus | 12-05-06 | 21:07

@Swift1.6
De uittocht naar Amerika is vrij, eerst nog een vlucht met een IND-ticket naar Kenia..

Citaat nu.nl

"Volgens de wet kunnen mensen die hebben gelogen bij hun asielaanvraag en op oneigenlijke gronden het Nederlanderschap kregen, later alsnog hun verblijfsrecht kwijtraken. Sinds de nieuwe Rijkswet op het Nederlanderschap uit 2003 is fraude een reden om de naturalisatie en vluchtelingenstatus ongedaan te maken. Dat kan tot twaalf jaar na de naturalisatie. Voorheen was dit alleen mogelijk als later uitkwam dat een persoon misdaden tegen de menselijkheid had gepleegd.

Case closed lijkt me.

MAXIMO | 12-05-06 | 21:00

Misschien kan Hirsi Ali kerkasiel krijgen in de Rechtse Kerk.

aivd | 12-05-06 | 20:56

Iedereen die ooit gelogen heeft eruit. Eindelijk rust. Waat! ik ook???

tiswat | 12-05-06 | 20:54

willen de pro-aha eerst ff de wet sjekken voordat ze gaan blaten?

swift1.6 | 12-05-06 | 20:48

wat was dat ook al weer met dat het niet mogelijk was om haar nederlanderschap af te pallen?
www.nu.nl/news/731454/11/Verleden_van_...
Risico

Hirsi Ali kreeg in 1992 een asielstatus en werd in 1997 genaturaliseerd. Dat betekent dat zij tot 2009 het risico zou lopen Nederland uit te moeten door valse voorwendselen bij het krijgen van een verblijfsstatus. Volgens Vellenga worden dergelijke zaken voor de rechter uitgevochten, maar heeft de minister van Justitie uiteindelijk het laatste woord.

swift1.6 | 12-05-06 | 20:47

Wedden dat je ze binnenkort verdwenen is naar de USA, dit was gewoon haar eigen inleiding tot haar vertrek, je doet dit heel bewust

prof.dr.ir.clavan | 12-05-06 | 20:45

Rosalie
Ik vergeet nog te vermelden, dat veel van dat soort mensen leningen sluit op basis van een al of niet aangekocht onderpand, een auto b.v. Alleen de waarde daarvan is meestal te verwaarlozen. Ook onroerend goed wordt daarvoor gebruikt, omdat de al of niet echte eigenaars deel uitmaken van het netwerk of de clan en dus hand- en spandiensten verlenen.Netwerken en clans zijn in dit opzicht van vitaal belang.

Romanus | 12-05-06 | 20:38

@ egwel
blabla..... op een totaal ontbreken van enig moreel besef duidt.. blabla
Pjotr X 12-05-06 @ 17:35

Dat spreekt dan wel weer in egwels voordeel....

bottehond | 12-05-06 | 20:38

Als links persoon moet ik helaas Hilbrand Nawijn voor deze keer gelijk geven.
Hirshi Ali heeft met een VALSE verklaring een verblijfsstatus verkregen.
Er zit dus bij wijze van spreken een illegale asielzoeker in de tweede kamer en ik wil straks niet geregeerd worden door mensen die hier door bedrieging een verblijfsvergunning hebben gekregen.
Ayaan Hirshi Ali heeft de Nederlandse overheid misleid en zelfs een plaats in die overheid proberen te bereiken. Ook heeft zij onrust gestookt tussen diverse bevolkingsgroepen van ons land.
Wat mij betreft mag zij zowieso nooit meer iets in de politiek doen want zij blijkt dus een bedriegster te zijn en dus niet te vertrouwen. Wat eigenlijk al duidelijk was toen ze overstapte van PvdA naar VVD, dit was waarschijnlijk om zelf beter van te worden.
Maar het land uit zou ook een oplossing zijn, zij heeft de wet hier overtreden en het volk opgehitst met haar optreden, terwijl ze hier niet behoort te zijn.

djries | 12-05-06 | 20:37

dwarf 12-05-06 @ 20:20

Welke SERVISCHE meid bedoel je, dwerg?

bottehond | 12-05-06 | 20:34

@Rosalie 20:04
Dat zou ik ook zeggen. Maar ja het gaat wel om geraffineerde fraude. Bovendien als mensen een creditcard hebben, die ze hebben aangevraagd bij een instelling buiten NL, dus b.v. rechtstreeks in de US, dan is dat soort fraude dus ook mogelijk, doordat zij onmidellijk na de transactie(s) NL verlaten, waardoor opsporing in het overgrote merendeel van de gevallen niet meer mogelijk is, ook al wegens het niet bestaan van noodzakelijke verdragen en/of door geen of gebrekkige registraties in de diverse buitenlanden, alwaar men ook vaak frauduleus handelt, zowel bij de "overheid" als aanverwante instellingen voorzover die bestaan.

Romanus | 12-05-06 | 20:34

@crixus Ik heb geen muil,en ik had niet zo veel zin alle "reaguursels"
maar de rest heb je volkomen gelijk

dwarf | 12-05-06 | 20:27

@dwarf 12-05-06 @ 20:20:
*Zucht* Lees eerst even wat er al gezegd voor je iets doms roept, sukkel.
Vanaf ongeveer 13:00 alle reaguursels even teruglezen, dan iets interessants toevoegen of je muil houden.

crixus | 12-05-06 | 20:23

Net als die servische meid,zij had ook gelogen,geen onderscheid maken, dus het land uit!!!

dwarf | 12-05-06 | 20:20

Ik stel voor om een compromis te sluiten: Ayaan Hirsi Ali er uit, maar dan ook alle "asielzoekers" wier land nu veilig is terugsturen, maar zéker die 80 % die gelogen heeft. Deal!

bottehond | 12-05-06 | 20:19

@Vodianova: zie ook de post van Egwel op 17:51: het lijkt er op dat er geen negatieve consequenties voor haar kunnen zijn, wettelijk gezien dan.

Ik heb verder niet zo veel met AHA, maar ik ben het wel met haar eens dat kansrijke immigranten gemakkelijk een verblijfsvergunning moeten kunnen krijgen, sterker nog: ik denk dat dat naast een echte vluchtelingenstatus het *enige* criterium zou moeten zijn. Maar aan de andere kant kan je je afvragen of AHA destijds ook aan dat criterium voldaan zou hebben.

Uiteindelijk zie ik ook moreel weinig reden tot uitzetting. Meten met twee maten t.o.v. Taida en zo? Wel nee. Liegen is voor mij een reden om een lopende aanvraag voor verblijf subiet af te wijzen, ook in het geval van een aanvraag tot verlenging. Maar om een permanente verblijfsvergunning of zelfs het staatsburgerschap achteraf af te nemen om die redenen gaat zelfs mij, tegenstander van makkelijke immigratie, echt veel te ver. Ik ben het dan ook niet eens met die wetswijziging van 2003 waarin staat dat dat vanaf nu wel kan.

Muxje | 12-05-06 | 20:04

Romanus 20:01,

Niet geregistreerd bij een gemeente.....daar verleen je toch geen lening aan???

rosalie | 12-05-06 | 20:04

@Rosalie 15:45
Sorry, dat ik zo laat antwoord. De BKR registreert dat soort zaken inderdaad. Maar asielzoekers zonder status en mensen die zoals eerder gezegd fraude plegen, staan niet of onder een andere naam geregistreerd bij de gemeente. Enz. Enz,

Romanus | 12-05-06 | 20:01

@Vodianova 12-05-06 @ 19:40:
Sorry, maar zolang je je mening niet kan staven en met harde feiten kan onderbouwen kan ik er niet zoveel mee.
Ik ben het met je eens dat haar moreel gezien veel te verwijten valt, maar dan kun je achteraf niet zeggen: dan ook maar weer opzouten. Dat gaat eenvoudig niet. Je moet gewoon reëel zijn, de wet is aangescherpt, en nu nog zorgen voor een helder immigratiebeleid om te bepalen wie we wel in dit land toelaten.
Hebben we tekort in een bepaalde beroepsgroep? Bent u gekwalificeerd? Komt u maar, hier kunt u de taal leren en daar kunt u solliciteren. Helder, duidelijk.
Rita lieverd, maak daar eens werk van! Mogen de Taida's van morgen gewoon blijven. Zorg eens voor een helder immigratiebeleid!

crixus | 12-05-06 | 20:00

@crixus,
ik kan die uitspraken helaas niet staven met de nodige bewijzen; heb er naar gezocht maar helaas...
ik weet echter vrijwel zeker dat zij iets van die strekking heeft laten optekenen in een interview, damn welk blad was t toch!?
als laatste wil ik je echter meegeven dat op vrijwel elke poll en op elke reageerhoek de meerderheid van mening is dat zij alsnog aan een voor haar negatieve consequentie onderworpen dient te worden.
ik schreeuw niet van de hoogste daken op hollandia-bier nivo; 'land uut!!'
een onderzoek lijkt me zeker op z'n plaats.
als hieruit blijkt dat ze idd superfout is geweest mag wat mij betreft best het nederlanderschap haar ontnomen worden.
nogmaals, juridisch weet ik niet wat er mogelijk is maar fout is fout, gelijke monniken gelijke kappen etc.
iig, ik ben out... lees eventuele reacties later wel weer.
wees gegroet.

Vodianova | 12-05-06 | 19:40

Herschi Ali spreekt goed nederlands kom daar tegenwoordig nog maar eens om, van mij mag ze dus in Nederland blijven.
Ik heb Nawijn hoog zitten, maar op dit punt ben ik het niet met hem eens, niet dat hij hier wakker van zal liggen.

Onderbuik | 12-05-06 | 19:30

@Vodianova 12-05-06 @ 19:03:
Waar heeft ze vaak aangegeven dat "sielzoekers die voor economische belangen hier toevlucht zoeken geen verblijfsvergunning zouden mogen verkrijgen"?
Bronnen, uitspraken, bewijzen! Iets beweren kan iedereen.
Lees even haar wikipedia artikeltje:
nl.wikipedia.org/wiki/Ayaan_Hirsi_Ali
Ik citeer: "Ja, ik ben economisch vluchteling, mensen zeggen dat ik geluk heb gehad, maar ik ben zelf de grootste gelukszoeker.” Ook benadrukte ze een voorstander te zijn van het toelaten van ambitieuze talentvolle immigranten, zoals Taida Pasić."
Kijk, ik verdedig haar moraal verder niet, maar je moet haar nageven dat ze gewoon mazzel heeft gehad dat meneer Nawijn zijn departement toen niet op orde had, en haar nu alsnog wil wegtrappen. Wat toont meneer Nawijn feitelijk aan? Zijn eigen incompetentie als bestuurder. Is dat Ayaan te verwijten? Lijkt mij niet. Natuurlijk had ze moreel gezien niet moeten liegen. Neem ik haar ook kwalijk, maar ja... Het is blijkbaar wel gelukt. Dat is eerder Nawijn te verwijten dan Ayaan. Toch?

crixus | 12-05-06 | 19:17

ze zit niet in de regering, dat kan helaas nog komen...
maar wel in de tweede kamer, dus volksvertegenwoordiger, dus controleur van de wetgevende macht en uiteindelijk ook mede-wetgever is.

Vodianova | 12-05-06 | 19:03

crixus 12-05-06 @ 18:34
U heeft gesproken, UGH! :-)
luister, Nawijn vind ik ook een verwerpelijk excuus van een bestuurder, maar hier heeft ie wel een punt.
ik zal het touwens ff navragen bij een rechtsgeleerde die ik ken wat er mogelijk is binnen de wet in dit geval, ben namelijk zelf een leek hierin.
je hebt liever een liegende negerin dan Nawijn, dat is jou mening...
maar diezelfde liegende vrouw in de regering!?
en haar opschudding hier in NL heeft tot niets anders dan polarisatie geleid.
i.p.v het beestje als 'radicale islam' te betitelen, gebruikte ze 'de islam'.
100% van de moslims in NL zijn vrouwenbesnijdende gekken volgens haar, ik weet het; ik chargeer.
maar goed het mag duidelijk zijn dat somalische praktijken hier onder somaliërs voorkomen.
ook heeft ze vaak aangegeven dat asielzoekers die voor economische belangen hier toevlucht zoeken geen verblijfsvergunning zouden mogen verkrijgen.
precies dezelfde beweegreden die zij heeft gehad en waarover ze dus heeft gelogen in woord en schrift.
contradictio like a motherfucker, right?

Vodianova | 12-05-06 | 18:57

@weedo 12-05-06 @ 18:42:
En Ayaan is minister van wat? Of is Ayaan staatssecretaris? Ehmmm... Nee... Ehm
Ayaan zit helemaal niet in de regering. Doe even terug naar sgool gaan, staatsinrichting leren. En ondertussen gewoon naar fok.nl alsjeblieft.
Als je hebt bijgeleerd mag je weer terugkomen. Doei!

crixus | 12-05-06 | 18:54

oprotten met die tyvustrut, er zitten al genoeg leugenaars in de regering.

weedo | 12-05-06 | 18:42

@Vodianova 12-05-06 @ 17:59:
Dat is dus onzin. Dat kan juridisch niet. Dat kun je moreel wel wenselijk vinden, maar de wet is amoreel. Niet immoreel, maar amoreel.
Haar liegen is door de voorloper van de IND, de Directie Vreemdelingenzaken van het ministerie van Justitie niet opgemerkt. En wie zeikt NU over Ayaan?
Hilbrand Nawijn. Waar zat hilbrand Nawijn in 1992? Ik citeer even wikipedia:
nl.wikipedia.org/wiki/Hilbrand_Nawijn
"Hij was bij de Directie Vreemdelingenzaken tot 1984 hoofd van de afdeling Asielzaken en tot 1988 hoofd van de hoofdafdeling Toelating en Verblijf. In 1988 werd hij directeur van deze directie, die in 1994 werd omgevormd tot de Immigratie- en Naturalisatiedienst IND."
Het is dus van een stijlloze hypocrisie en wanstaltig opportunisme dat juist HIJ hiermee komt. Als er iemand een neqschot moet is het Hilbrand Nawijn wel.
Ayaan bashen is prima, geen probleem mee, maar gebruik wel zuivere argumenten. Ik heb liever een liegende negerin die de zaken hier een beetje opschudt dan een wanstaltig hypocriet individu als meneer Nawijn die over de rug van een ander wil scoren met een hele berg boter op z'n lelijke rotkop.
Ik heb gezegd.

crixus | 12-05-06 | 18:34

@crixus 12-05-06 @ 17:11
goed; ik ben het met je eens dat de vreemdelingenwet anders is in de 2 periodes waar we op doelen.
maar laten we het dan over de morele verwerpelijkheid hebben waar je op doelde.
ik ben persoonlijk van mening dat een volksvertegenwoordiger consequenties moet trekken uit gemaakte fouten, in het heden of verleden; dat maakt niets uit.
ook al gaat de vergelijking met taida niet op, feit blijft dat zij heeft gelogen, documenten heeft ze juist wel vervalsd.
ze heeft gelogen over haar status van vluchteling, land van herkomst, achtergrond, leeftijd etc. etc.
goed de wet is gewijzigd, maar ook de oude wet was tegen immigratie onder valse voorwendselen.
zelfs in paars I en II was dit het aangenomen beleid.
ik blijf van mening dat zij alsnog als ongewenst vreemdeling 'bye bye' mag zeggen na duidelijk op een illegale manier haar verblijfstatus en daaruit voortvloeiend haar burgerschap heeft verkregen.

Vodianova | 12-05-06 | 17:59

Ach ja ach ja achja,

begin echt in slaap te vallen van de Verdonk soap en co.

Nekschot uitdelen iemand?

Hill | 12-05-06 | 17:56

Pjotr X 12-05-06 @ 17:35
Ik ben ontroerd door je zorgen over mijn moraal. Toch ben ik het niet wiens haat van de reaguursels druipt maar jij.

egwel | 12-05-06 | 17:55

Pjotr X 12-05-06 @ 15:56
Heb het om jouw en mijn algemene ontwikkeling wat op te vijzelen maar even opgezocht. De nieuwe wet op het Nederlanderschap stamt uit 2003, AHA is genaturaliseerd in 1997. Aangezien wetten nooit met terugwerkende kracht kunnen worden ingevoerd (dat kan alleen in dictaturen) is hij dus niet van toepassing. Je hebt het 12 jaren regeltje gewoon niet begrepen, wanneer bijv. in 2010 uitkomt dat iemand in 2004 gelogen heeft dan kun je die 6 jaar terug gaan, maar je kunt nooit terug gaan naar een moment voor de wet werd gepubliceerd. Leg jij het witheet ook even uit ? ik kom niet graag op zulke ramschblogs.
@ Swift
Ooit kreeg je alle rijbewijzen als je erin slaagde om met een opel blitz het dorpsplein over te steken zonder iets te raken. Tegenwoording moet je daar veel meer voor doen, maar dat maakt die oude rijbewijzen niet ongeldig. Snappie ?

egwel | 12-05-06 | 17:51

Jongelui, gaarne wijs ik jullie op het bestaan van Ayaanhirsiali.web-log.nl

Cpt. Iglo | 12-05-06 | 17:42

goed gezegd meisje

willem-alexander | 12-05-06 | 17:36

@egwel 16:18:

Nou ja, der Ayaan zegt zelf dat ze het pas aan de VVD heeft opgebiecht toen een aantal Somaliers het aan de grote klok wilden hangen dus het kan goed zijn dat de linksen daar niet van afwisten.

Enne, als mijn 'bezwaar tegen het feit dat der Ayaan carriere heeft gemaakt' op een gebrek aan intelligentie mijnerzijds wijst dan kan ik weinig anders zeggen dan dat jouw goedvinden van de wijze waarop dit is gebeurd op een totaal ontbreken van enig moreel besef duidt. Een carriere gebaseerd op kontdraaierij en leugenachtigheid lijkt mij niet de beste manier om een positief beeld van de arbeidsparticipatie van migranten te scheppen.

Pjotr X | 12-05-06 | 17:35


gelukkig maar dat het hier zo corrupt is
want in argentinie wordt het me echt te heet

.... moeilijke taal.... dat nederlands....

maxima | 12-05-06 | 17:31


gelukkig maar dat het hier zo corrupt is
want in argentie wordt het me echt te heet

maxima | 12-05-06 | 17:29

@swift1.6 17:10 uur,

Dus het gaat om de tijd van.....geboorte/rijbewijs in bezit hebben en de regels die zijn ingegaan i.v.m. immigratiewetten.

rosalie | 12-05-06 | 17:26

@de dikke man 12-05-06 @ 17:12:
Het punt is nu juist (om in de metafoor te blijven) dat AHA wel een rijbewijs heeft. Weliswaar is ze geslaagd ondanks 3 ingrepen en foutief invoegen op de snelweg, maar dat is dan aan de examinator te wijten, niet aan haar.
Ik doe mee met bier. Proost dikke man!

crixus | 12-05-06 | 17:18

@swift1.6 12-05-06 @ 16:58:
AHA is net zo vaak aanwezig als het gemiddelde kamerlid. Ik zou zeggen, ga eens gezellig een keer naar Den Haag, de tweede kamer bezoeken. Je kunt gewoon bij plenaire en commissie vergaderingen op de publieke tribune zitten, en dan zul je Ayaan regelmatig zien zitten. Ze is echt niet vaker weg dan die andere 149.

crixus | 12-05-06 | 17:16

@Swift. Een mooie metafoor, dat rijbewijs. Je kunt rijden (Nederlands spreken), je houdt je keurig aan de verkeersregels (past je aan aan de Nederlandse normen en waarden), rijdt schadevrij (studeert en krijgt een goede baan als tweedekamerlid) en steekt af en toe een middelvinger op (het "moslimbashen van wim"). Geen probleem. En dan ga ik nu aan de vrijmibo en wens ik iedereen ongezien de tyfus, a sante pour tout le monde en als uitsmijter: Ik beloof dat ik altijd zal blijven liegen (vrij naar henry Rollins). De groeten.

de dikke man | 12-05-06 | 17:12

@Vodianova 12-05-06 @ 16:37:
Kleine aanvulling (voor het geval je me niet op m'n woord gelooft)
De vreemdelingenwet die voor Taida gold is van het jaar 2000:
www.wetboek-online.nl/wet/Vrmd.html
Ayaan is in 1992 in 0031 gekomen.

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 16:53:
Het wetboek van strafrecht kent geen verbanning als straf. Zou ik op zich ook wel voor zijn, maar het bestaat niet. En welke maatschappelijk wantoestanden is ze verantwoordelijk voor dan? Man en paard noemen. Of je komt met concrete beschuldigingen van strafbare feiten van Ayaan met de bijbehorende bewijzen of je houdt je bek. Makkelijk zat. Een beetje roepen kan iedereen. Kom maar op Wim met grote muil: Indien je zegt "J'accuse!" doe het dan goed, lutser!
Concrete misdaden met bewijsvoering dat zij onomstotelijk schuldig is wil ik dan ook van je horen. Kom maar, kom maar, kom maar. En als je dat kan, waarom loop je er niet mee naar de pliesie en doet aangifte? Als je gelijk hebt wordt ze aangeklaagd, bestraft en is Nederland toch weer lekker rustig volgens jou? Jongen je praat nog ergere peop dan anders. De zon heeft die laatste resterende werkende hersencellen van je definitief weggesmolten

@swift1.6 12-05-06 @ 16:55:
Ja, maar jij bent niet bekeurd voor het rijden zonder geldig certificaat in de periode voor de invoering van het certificaat. Hou de vergelijking wel zuiver, alstublieft. Anders valt het onder de categorie drogredeneren.

crixus | 12-05-06 | 17:11

rosalie 12-05-06 @ 17:04

dan niet, maar de meeste 16 jarige hebben geen auto of motor rijbewijs.

swift1.6 | 12-05-06 | 17:10

swift1.6 12-05-06 @ 16:19

Als je iemand in dienst hebt genomen met valse papieren die op basis van een vals SOFI nummer legaal hebt verloont en men komt erachter, dan krijg je 8 K boete en moet je de illegaal ook nog een ontslagvergoeding betalen. De illegaal gaat met dezelfde valse papieren weer ergens anders in NL aan het werk. Je kan nergens laten controleren of iemand terecht een SOFI nr. gebruikt, alles valt onder de privacy wetgeving.

Hans Anders | 12-05-06 | 17:05

@swift1.6,

Dus jij beweert dat, als je een autorijbewijs hebt of motorrijbewijs....je nog een certificaat moet halen voor een bromfiets?

rosalie | 12-05-06 | 17:04

@ de dikke man 12-05-06 @ 16:53

Je bedoelt dat ze nu bijna nooit in de 2de kamer is omdat ze "bedreigd" wordt (ondertussen wel de hele wereld afreizen).
Wat het rijbewijs betreft, jij kan best het verschil niet zien, maar op het mement dat je een ongeluk krijgt, zal geen verzekering de schade betalen en dus kan een werkgever niks met je.

swift1.6 | 12-05-06 | 16:58

crixus 12-05-06 @ 16:30


toen ik geboren werd, was het nog steeds zo dat je je in nederland niet hoefde te kunnen legetiemeren en mocht je brommer rijden zonder certificaat. Maar toen de regels veranderden, moesten wij ons daar ook aan aanpassen.

swift1.6 | 12-05-06 | 16:55

@Swift. Als je al twaalf jaar schadevrij rijdt en er nu pas aan het licht komt dat je geen "echt" rijbewijs hebt zie ik het probleem niet zo moet ik zeggen. Ook meteen een goed aanknopingspunt voor AHA. Zij leeft al ongeveer 14 jaar "schadevrij" in Nederland. Sterker nog, haar doel was dusdanig gedreven dat zij nu in de tweede kamer zit. Zij is geen werkloze moslima die met een burka aan driehoog achter de geraniums zit te verpieteren.
@Wim. Als Nederland jouw aanwezigheid niet verdiend waarom neem je dan wel de moeite om vanuit het buitenland commentaar te leveren? Hou dan ook gewoon je bek over Holland, om nog maar te zwijgen over de problemen die Frankrijk tegenwoordig heeft met immigranten. Als je iets goed wilt doen stel ik voor dat je de situatie in je huidige land verbetert. Of ben je nog niet genoeg ingeburgerd en spreek je simpelweg geen Frans?

de dikke man | 12-05-06 | 16:53

@rosalie 12-05-06 @ 16:42
Dus jij vind liegen en bedriegen wel goed dus?
Die Nawijn is een enge vervelende man, maar hier heeft hij toch volkomen gelijk.
Deze liegende gs troetelkut is verantwoordelijk voor heel wat maatschappelijke wantoestanden en dient op het eerste vliegtuig richting Somalië te worden gezet.
Misschien dat daarna de rust weer wederkeert in Nederland.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 16:53

.... wat een vuile corrupte zooi....

willem-alexander | 12-05-06 | 16:50

Erratum:
Ayaan of = Ayaan heeft.

crixus | 12-05-06 | 16:46

@Vodianova 12-05-06 @ 16:37:
Nee, Taida is niet geimmigreerd de tweede keer. Dat is nu juist het verschil. En de vreemdelingenwet is tussen de immigratie van Ayaan en Taida wel degelijk veranderd een aangescherpt. Is gewoon gepubliceerd in de staatscourant, kun je gewoon nalezen. Zoek maar op. Ten tijde van Paars II, verantwoordelijk bewindsman: Job Cohen.
Taida is het land uitgezet omdat ze hier illegaal verbleef, niet omdat ze formulieren verkeerd had ingevuld of had gelogen, ze had helemaal geen papieren ingevuld en niet gelogen, er kwam geen IND aan te pas toen ze via Frankrijk terugkeerde in Doetinchem.
Ayaan of ondanks haar liegen gewoon een vluchtelingenstatus gekregen, en later een verblijfsvergunning en later is ze genaturaliseerd. Dat is beschikt door ambtenaren die de regels hebben gehanteerd zoals ze golden. Haar status is dus volkomen legaal. Moreel verwerpelijk? Zeker.
Maar daar gaat het niet om.

crixus | 12-05-06 | 16:44

Gaat Nawijn ook nog het boetekleed aantrekken vanwege de puinhoop die hij bij het IND achterliet ?

egwel | 12-05-06 | 16:44

@crixus 16:30 uur,

Klaar verhaal! Helemaal duidelijk toch voor iedereen? Vooral voor Wim-figuren enzo...en de rest.... Nawijn moet eerst maar es goed gaan nadenken na-z'n-wijn in het vervolg, voordat ie met dit soort onzin komt.

rosalie | 12-05-06 | 16:42

@crixus,
dat ben ik niet met je eens; het beleid van nu bestond ook destijds...
de uitvoering echter van overheidswege liet te wensen over, dat is een ander verhaal.
de overeenkomst is dus zeker wel van kracht; beide zijn onder valse voorwendselen geïmmigreerd.
beide hebben documenten vals ingevuld.
trouwens, waren we het er niet over eens dat politici eindelijk eens consequenties mochten trekken uit fouten?
nou als dit niet de moeder aller fouten is weet ik het ook niet meer!
vooral als je kijkt hoe standvastig haar eigen partij (genoot Verdonk) de laatste jaren op het punt van illegaliteit is geweest.

Vodianova | 12-05-06 | 16:37

@crixus
Inderdaad, gedwongen het land uitkicken kan niet.
Vrijwillig vertrekken is een goede optie voor haar, ze heeft immers nog een legale vluchtelingenstatus in het mooie en veilige Kenia waar het UNHCR geld voor geeft. Moet ze alleen niet liegen bij aankomst in Kenia.

MAXIMO | 12-05-06 | 16:36

@Lipsum 12-05-06 @ 16:04
Nog maar eens dan... Taida en Ayaan zijn onvergelijkbaar, maar die gevallen maken wel een manco in de NL wetgeving duidelijk.
Ten tijde van Ayaan was het hele vluchtelingenbeleid anders dan nu. Iedereen met een slap verhaal die binnen kon komen, was welkom. Eenmaal beschikt is beslist. Klaar. Dus Taida met Ayaan vergelijken is misplaatst....
Om daar nu nog over te zeiken is hetzelfde als zeggen dat de Molukse treinkapers alsnog levenslang moeten krijgen, omdat Volkert en Mo B. dat ook hebben. Dat is achteraf gezeik en irrelevant.
Het toont alleen maar aan dan 0031 een deugdelijk immigratiebeleid mankeert. meer niet. Het geval Ayaan is niet boeiend. De vluchtelingenwet is zodanig aangescherpt dat je er nu niet meer inkomt. Had Ayaan nu voor de grens gestaan was ze er niet in gekomen, maar daar kun je verder geen ruk mee. Je kunt de regels van nu niet met terugwerkende kracht opleggen aan gevallen waarover met de regels van toen is beschikt.
Dat zou GVD mooi zijn. Dan kun je automobilisten van voor het kwartje van Kok allemaal nog even 60 jaar achterstallige belasting opleggen. Zou heel leuk zijn voor de schatkist, maar zo werkt dat niet, en da's maar goed ook

Taida was al geremigreerd. Die was al het land uit, had geen vluchtelingenstatus meer. De facto was ze gewoon een illegaal, en kwam onder valse voorwendselen (Frans toeristenvisum) terug. Hoe en waarom doet niet terzake.
Ayaan heeft gelogen bij binnenkomst, maar heeft een legale status gekregen.
Dus: Foei IND.... beter verhalen checken. En dat gebeurt met de wet van Cohen ook beter nu. Maar je kunt Ayaan niet het land uitschoppen met de regels van nu, die toen niet golden. Dat is gewoon gelul. Klaar.

crixus | 12-05-06 | 16:30

Romanus 12-05-06 @ 15:45

Is er dan niet een soort BKR die dat bijhoudt? Lijkt mij wel logisch...

rosalie | 12-05-06 | 16:27

@little fuck 12-05-06 @ 15:41

Het spijt mij omdat ik om de een of andere reden er een naar gevoel bij krijg.
Alsof ik ook ''fout'' ben omdat ik het één keer met jou eens ben.
En nu krijg ik het toch echt te kwaad, want weer heb je helemaal gelijk, er moet absoluut meer controle komen, vandaar dat ik ook altijd een voorstander van de indentificatie plicht ben geweest.
Nog even en ik ga je nog aardig vinden ook.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 16:22

Godsamme Wim, alleen verse leugens kun je bestraffen. Of krijg je alsnog billenkoek van mam als je nu toegeeft vroeger een snoepje te hebben gejat?

de dikke man 12-05-06 @ 14:34Dus als je chauffeur bent geworden met een vals of gekocht rijbewijs en je werkt al 12 jaar bij je baas, wordt je volgens jou niet ontslagen als blijkt dat je geen rijbewijs (verdiend) hebt?

swift1.6 | 12-05-06 | 16:19

Pjotr X 12-05-06 @ 15:56
Zou die linkse PvdA niet op de hoogte zijn geweest van haar leugentjes ? of liegen volgen jou alleen rechtse partijen ? AHA heeft idd cariere gemaakt, het zou een zegen voor dit land zijn wanneer meer immigranten daar toe in staat waren, dus om haar dat nu kwalijk te nemen duid op een gebrek aan intelligentie van jouw kant.

egwel | 12-05-06 | 16:18

@Lipsum 12-05-06 @ 16:04:
Wim, even snel onder een andere naam inloggen en dan weer hetzelfde verhaal ophangen? Lees even terug vanaf ongeveer 13:12.

crixus | 12-05-06 | 16:09

Hildebrand, ik heb je nooit gemogen maar dit vind ik een strak plan!

Vodianova | 12-05-06 | 16:08

@Pjotr X 12-05-06 @ 15:56
"die nergens van schuwt om zich omhoog te trekken en wiens mening gevormd wordt door de eisen van zijn/haar carriere"
euh... dat is politiek en ziek

Dömper | 12-05-06 | 16:07

Ik denk dat de VVD jaloers was op Groen Links die in het verleden ook nog al wat pathetische leugenaars onder haar kamerleden had. Onder het motto: wat zij kunnen, kunnen wij nog veel beter is Hirsi naar binnen gesleurd...

Hoe het ook zij, wat mij betreft linea recta terug naar Kenia als blijkt dat Hirsi 'Ali' Magan (is me ook ineens duidelijk dat Ali in dit verband staat voor Ali Baba en de 40 rovers...) inderdaad onder valse voorwendselen het land is binnengekomen. Wedden dat Verdonk dit keer niet zo standvastig is als met Taida Pasic? Want ja, (rotte) appels en peren kun je nu eenmaal niet met elkaar vergelijken hoor ik Rita reeds hardop denken!

Lipsum | 12-05-06 | 16:04

@crixus

Ik ben het met je eens, Pismo beach is ellendig, ik zat veel liever op de maagdeneilanden.

@egwel 15:41:

Helaas heb ik geen stats. Wat zwarte vrouwen betreft, heb je me echt gevonden. Slimme vrouwen zijn uberhaupt niet te pruimen. Luister, haar kleur, geloof en sexe maken mij niks uit. Waar ik niet tegen kan is de huichelarij van rechts in deze. Als je een zielig liegend trutje bent word je eruit geschopt, als je een lid van 'onze' partij bent, bedekken we het allemaal met de mantel der liefde. Erger nog, 'onze partij' wist er de hele tijd van en vond het geen bezwaar om der Ayaan te lanceren. Schei toch uit. Er zijn voldoende vrouwelijke allochtone vrouwen onder de liberalen geweest die juist vanwege de recente golf van huichelarij in de partij eruit zijn gestapt. Hier hebben we niet eens een excuus-Ali, nee, zij is de zelfbespugende kameel deie nergens van schuwt om zich omhoog te trekken en wiens mening gevormd wordt door de eisen van haar carriere. Dat is geen politiek, da's gewoon ziek.

Pjotr X | 12-05-06 | 15:56

AHA heeft toch Theo van Gogh vermoord?

Simon Says | 12-05-06 | 15:51

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 15:26
"En zodra het klimaat weer leefbaar is ben ik zeker weer terug."
Doe maar niet. Het is hier leefbaarder zonder jou.

Dömper | 12-05-06 | 15:49

Overigens is het ook wel makkelijk om vanaf de andere kant van de wereld te schreeuwen wat er allemaal mis is in DIT land.
www.witheet.com/index.php/weblog/discl...
Vind ik niet erg verder maar ik heb m'n bedenkingen bij dat geschreeuw vanuit een land dat Sjors Dobbeljoe als president heeft.

crixus | 12-05-06 | 15:46

@Rosalie 15:31
Als mensen een paspoort gebruiken, dat in het land van herkomst volgens de wet niet meer geldig is en dat niet in het paspoort is vermeld, omdat de houders dat of niet wisten of met opzet niet met dat paspoort naar de ambassade zijn geweest, dan staat er daarover dus ook niets in dat paspoort. Derhalve kunnen instellingen misleid, c.q. opgelicht worden. Uitruil van andersoortige documenten komt ook zeer veel voor. Dit soort fraude gaat zeer ver, soms ook met behulp van autoriteiten. Het gaat echter te ver om dat hier allemaal uitgebreid uit de doeken te doen.

Romanus | 12-05-06 | 15:45

Pjotr X 12-05-06 @ 15:30
Toe maar witheet blijkt opeens het orakel der Nederlandse rechtspraak te zijn. Vindt je het heel erg als ik even lach, iedere lul kan een blog starten, dat maakt je bepaald geen jurist. Bij mijn weten is Ponke Prinsen de laatste die zijn Nederlandse nationaliteit is ontnomen en wel om de eerder door mij genoemde reden.
Heb je ook bewijzen voor je stelling dat er weinig gelogen is bij asielaanvragen ? En hoe verklaar je dan de enorme daling in aanvragen en toewijzingen nadat het IND ernst maakte met het checken van vluchtverhalen ? Kortom spaar me je hypocriete gelul en kom gewoon uit voor het feit dat je bang bent voor intelligente zwarte vrouwen.

egwel | 12-05-06 | 15:41

@wimmie,
hoezo tot jouw spijt?
Maar on-topic, als kinderbijslaggeld met bakken over de grens gaat betekent dat in mijn ogen toch wel wat.
Laatst las ik ergens dat na de Bijlmerramp er een soort algemeen pardon voor illegalen zou zijn , onvoorstelbaar hoeveel mensen daar plotseling op afkwamen. Beetje meer controle zo hier en daar zou geen kwaad kunnen.

fuckje | 12-05-06 | 15:41

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 15:36:
Ja er zijn veel te veel ambtenaren in dit land. Ben ik helemaal met je eens.

crixus | 12-05-06 | 15:40

Lekker Belangrijk: LOL!

rosalie | 12-05-06 | 15:39

Als wij iedere liegende nederlander het nederlanderschap zouden ontnemen en uitzetten dan verdween de complete achterban van de SP, GL en PvdA als sneeuw voor de zon. Ook de linkse politici en journalisten waren dan opeens verdwenen alsmede 80% van alle ambtenaren, de files, de fut, de belasting op de AOW, de WAO, de WW, de huursubsidie.

Het zou dan ook erg stil op straat worden tijdens kantoortijd en de kinderbijslag kan dan omhoog naar het zweedse model.

Hans Anders | 12-05-06 | 15:38

@Wim 15:26 uur,

Nou zijn er weer alleen maar losers en stijllozen die in Nederland wonen? Wat maak je je dan druk? Waarover? Je moet niet zo generaliseren, waar je ons zo van beticht!

rosalie | 12-05-06 | 15:37

@fuckje 12-05-06 @ 15:25
Het verschil is echt niet zó groot hoor tusen bedriegers en bedreigers.
Gaat vaak hand in hand.

Leg mij maar eens uit waarom kinderbijslag voor recht hebbende overbodig is?
En tot mijn spijt moet ik het één keer met je eens zijn.
Nederland is inderdaad luilekkerland.
Wat dacht je van al die luie Nederlanders die het verdomme om te werken en de belasting betaler laten opdraaien voor hun ellendige leven?
Laten we dat tuig eens gaan aanpakken, die nuttelozen hebben ons al vele malen meer gekost dan dat beetje geld dat richting Marokko verdwijnt.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 15:36

Wijn Nabier geeft plezier, Bier Nawijn geeft venijn.

Lekker Belangrijk© | 12-05-06 | 15:36

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 15:26:
*Kuch* Het aantal remigranten die in het buitenland failliet zijn gegaan aan hun droom van een luxe camping in de Algarve, hun hotelletje in de Dordogne of de mislukte schapenfarm in Australië is ook niet te tellen. Maar goed.

crixus | 12-05-06 | 15:35

@Romanus,
toch niet Rara?

fuckje | 12-05-06 | 15:35

@Domper
Wim Heitinga behoort tot een categorie mensen, die opponenten criminaliseren, demoniseren en anderen beschuldigen van polariseren. Rara, wat voor club zou dat nou zijn?

Romanus | 12-05-06 | 15:33

@Wim,
Ik wacht ook nog op een zinnige reactie jouwerzijds!(15.25u.)

fuckje | 12-05-06 | 15:32

@Dömper 12-05-06 @ 15:23:
Ja, maar hij zegt er niet bij dat het vooral moslims zijn. Dan vindt Wim het niet erg. Dus dat doe ik maar even.
WIM JOEHOE: ik ben aan het moslimbashen hoor!!! Doe mij even aanvallen!

crixus | 12-05-06 | 15:31

@Romanus 15:20 uur,

Banken en creditcard instellingen hebben toch hun eigen regels, waarmee ze mensen leningen verstrekken of niet? Lijkt me een probleem van hen dan dat ze dat niet sluitend hebben.

rosalie | 12-05-06 | 15:31

@egwel: Ik zo zeggen, lees maar na op www.witheet.com/index.php/weblog/artic... Ik denk overigens wel dat je teleurgesteld zult zijn over hoeveel mensen je zo het land uit zou krijgen. Ten eerste, niet alle asielzoekers (ik vermoed eigenlijk een fractie ervan) liegen om hier te blijven. Ten tweede niet alle asielzoekers nemen een Nederlandse paspoort. Der Ayaan is een bijzonder geval - ze heeft zich omhooggetrokken met leugens een verdraaiingen en zij zal hier desondanks blijven omdat in bepaalde kringen te hypocreit voor woorden zijn.

Het lijkt me lastig om het hypocriete en leugenachtige gedrag van der Ayaan te aanvaarden. Ze spendeert een aantal jaren bij de PvdA om zich daar in te zetten voor asielzoekers en onderwer naar Damascus ziet ze ineens het licht en besluit dat haar geloof 'achterlijk' is en dat dit land veel harder voor migranten moet zijn. En dat terwijl zij dankzij dat softe beleid hier is gebleven. Nu sleurt ze Rita mee want leugenachtige Ayaan mag blijven. Het gaat niet om rechts of links, het gaat niet om hard of zacht. Het gaat om de vraag of der Ayaan aanvaardt dat ze de consequenties van het door haar gesteunde harde beleid op zichzelf mag ervaren.

Pjotr X | 12-05-06 | 15:30

@rosalie 12-05-06 @ 15:12
Zeer zeker voel ik me nog betrokken bij mijn land van herkomst.
En zodra het klimaat weer leefbaar is ben ik zeker weer terug.
Maar optimistisch daarover ben ik niet.
Helaas is het zo dat alleen de succelvolle Nederlander naar het buitenland gaat en daar op eigen kracht iets moois neer zet.
De losers en stijllozen blijven achter en maaken er een puinhoop van.
Dus de reacties die ik maak komen dan ook voort vanuit de liefde en passie die ik nog steeds voor mijn land voel.

Amen.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 15:26

@Wim Heitinga, 15.13u.
bedriegen of bedreigen? Is wel een groot verschil hoor!
Over die aantallen, het zou je verbazen over hoeveel mensen het gaat.
Misbruik vind je overal, zo gaan er jaarlijks miljarden aan kennelijk overbodige kinderbijslag en uitkeringen naar het Rifgebergte, naar familie.
Wij zijn Luilekkerland, met de nadruk op lui.

fuckje | 12-05-06 | 15:25

@Romanus 12-05-06 @ 15:20
Heau heau, volgens Wim 'Radiokies' Heitinga ben je nu wel heel erg polariserend bezig.

Dömper | 12-05-06 | 15:23

Jammer, door dit gedrag van Hirsi Ali krijgen echte vluchtelingen een slechte naam.

aivd | 12-05-06 | 15:22

@crixus 15:15 uur,

Wim woont al in een land waar geen mongolen wonen ws....en toch woont er 1...

rosalie | 12-05-06 | 15:22

@fuckje 15:04
Fuckje, het is zelfs nog erger. Je zou eens moeten weten hoeveel allochtonen proberen om hun oorspronkelijke nationaliteit, als ze die niet kwijtgeraakt waren, weer proberen terug te krijgen met behoud van het NL paspoort.(Om over het onwettige gebruik van paspoorten maar te zwijgen). Verder zouden banken en creditcard instellingen eens moeten publiceren hoe vaak en hoeveel maximale leningen worden opgenomen, die nooit meer worden terugbetaald, omdat men dat geld in het land van herkomst gaat uitgeven enz. en deze mensen niet gepakt kunnen worden om allerlei redenen.

Romanus | 12-05-06 | 15:20

Wim,

Nu ga je het bagataliseren? Wel rechtlijnig blijven he?

rosalie | 12-05-06 | 15:17

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 15:04:
Dus Mongolië valt af als emigratieland voor je. Ik weet nog wel een leuk land voor je Wim. Het is er altijd lekker warm, wonen veel mooie meisjes (ook al heb jij daar als latente heaumeau niet zo veel aan). Ik zal je een tip geven: Hoofdstad = Mogadishu.
Je kan vanavond nog weg. Om 8 uur vertrekt de kist naar Kenia, morgenochtend overstappen, zit je over 24 uur op een terras aan de Indische Oceaan. Doei.

crixus | 12-05-06 | 15:15

@fuckje 12-05-06 @ 15:04

Dat zal heus wel een paar keer voorkomen, bedreigers komen overal voor.
Maar als jij hier probeert te suggereren dat de meerderheid, of anders een grote groep vluchtelingen, in hun land van herkomst vakantie vieren, dan ben je bezig met een smerig stukje populisme.
Geen wonder dat de stijllozen je zo aardig vinden.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 15:13

Wim Heitinga 12-05-06 @ 15:04

"Een land vol mongolen verdient mijn aanwezigheid niet?"

Dat valt me nu weer van je tegen, zo'n uitspraak: ik dacht dat je echt betrokken was bij het wel en wee van Nederland, omdat je je zo druk maakt over vanalles en nog wat hier. Pffff....nog meer te zeuren?

rosalie | 12-05-06 | 15:12

Wim Heitinga 12-05-06 @ 15:04
Als je geen belang meer hebt bij dit land hou dan ook aub op met je geschreeuw. Neem een voorbeeld aan AHA en ga wat nuttigs doen voor je nieuwe land. Wij zullen je verder niet missen, dag Wim !

egwel | 12-05-06 | 15:08

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 15:04
Volgens je radiokies?

Dömper | 12-05-06 | 15:07

Schiphol zou eens bij moeten houden hoeveel " vluchtelingen" een paar keer per jaar op vakantie gaan naar hun land van herkomst, daar veilig verblijven en dan weer hier verder leven .

fuckje | 12-05-06 | 15:04

@Dömper 12-05-06 @ 14:53

persoonlijk? Tuurlijk is dit niet persoonlijk, gewoon een correcte weergave van de werkelijkheid.

@egwel 12-05-06 @ 14:54

Ik ben er al uit, maar dan wel uit eigen beweging.
Een land vol mongolen verdient mijn aanwezigheid niet.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 15:04

In Nederland maar ook elders zie je op dit moment een hetze ontstaan tegen alles wat niet links, xenofiel of antinationalistisch is. (Is hier sprake van internationale orkestratie?) De Vara spaart kosten noch moeite om in Somalie modder te zoeken om AHA mee te besmeuren, terwijl ze ook een rapportage hadden kunnen maken over de zegeningen van de oprukkende, rovende en moordende islam daar. Of over Karimi van GL, die ook gelogen heeft om hier binnen te komen en regelmatig in Teheran gesignaleerd schijnt te worden. En al die anderen? En dan hebben we het nog slechts over parlementariers. Om over gemeentereaadsleden en wethouders maar niet te spreken. Maar wat de VVD-top over AHA wist, moet de PvdA toch al eerder geweten hebben, toen AHA daar nog lid was?!
Nawijn heeft zeker een punt, maar de vraag blijft wat voor doelstelling hij voor ogen heeft.
Het lijkt of wij lanzaam maar zeker in NL en Europa naar een poltiek zeer instabiele periode afglijden met alle gevaren van dien.

Romanus | 12-05-06 | 15:00

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 14:49:
Kom maar met die andere redenen dan. Beetje laf om te roepen "Verder zijn er nog wel meer redenen om haar paspoort in te trekken". Dan moet je dat ook zeggen. Duidelijk zijn Wim.
Overigens doe jij ook heel hard met die polarisatie mee. En wat is er mis met polarisatie? Overtuig elkaar maar met argumenten, maar laten we het in vredesnaam uitvechten op de inhoud van de zaak en niet op voorbeeldjes van individuele gevallen. Wat is het overkoepelende probleem van al die kwesties? Een oerwoud van onduidelijke regelgeving, onderbuikgevoelens belangrijker maken dan de feiten en dan daar je mening en besluitvorming op baseren als ook het ontbreken van een helder (europees) immigratiebeleid.

crixus | 12-05-06 | 15:00

Die Wim, ten strijde trekkend tegen de oprukkende polarisatie in de Wereld.

Het is ook altijd wat met die redders van de mensheid, immer bereid om dromen van vergelding in een fikse daad om te zetten. En zoals onkruid steeds weer verdelgd moet worden, zo maait de zeis van reine zieltjes als Wimpie.

Zet 'm op Wim!!

Brusselmans | 12-05-06 | 14:55

Wim Heitinga 12-05-06 @ 14:49
Als polarisatie een reden is tot deportatie dan kun jij er ook wel uit.

egwel | 12-05-06 | 14:54

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 14:49
Muhaha, het is dus persoonlijk?

@de rest van de "polariserende" GS-ers:
Kan iemand mij vertellen hoeveel paspoorten er in Nederland zijn ingenomen naar aanleiding van leugens over de asielaanvraag?

Dömper | 12-05-06 | 14:53

@Dömper 12-05-06 @ 14:38

Zie reactie Pjotr X 12-05-06 @ 14:38.
Verder zijn er nog wel meer redenen om haar paspoort in te trekken.
Samen met geenstijl is zij mede-verantwoordelijk voor de polarisatie in onze maatschappij.
Enkeltje Somalië voor deze gs troetelkut aub.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 14:49

sjonnie 12-05-06 @ 14:37
Vieze Vette Dikzakken zijn altijd een beetje opgezet.

aivd | 12-05-06 | 14:43

Pjotr X 12-05-06 @ 14:08
Ik ken de preciese text van die wet niet dus zal me er niet over uitspreken, maar laten we het dan zo afspreken. Als de slinkse kerk AHA zo graag er uit wil hebben dan mag dat (zat betere landen voor haar) maar dan wil ik ook een onderzoek nar iedereen die sinds pakweg 1990 genaturaliseerd is, een leugen en je vliegt eruit. Dat is eerlijk en correct. *belt ryanair om even 500 toestellen te charteren voor 2 jaar*

egwel | 12-05-06 | 14:43

Ja mensen van GS, ze moet ERUIT.

Dominator | 12-05-06 | 14:42

liever iemand die zegt waar ze voor staat en ook echt meelevend is, dan zo'n kloot als nawijn die gewoon graag ff met zn muil in het nieuws wil, zodat ie weer wat stemmen wint. Het zou een verlies zijn voor de nederlandsche samenleving als hirschi ali het land uit zou worden gezet!

kierewietje | 12-05-06 | 14:42

Hallo Han, hoe izzet?

Lekker weer hé

Al een paar lekker wijven met hoofddoek gespot?
Beetje voorzichtig met gluren hé!

vinque | 12-05-06 | 14:39

@de dikke man:

De wet zegt het zelf: tot twaalf jaar na het verkrijgen van je Nederlanderschap kan je 'm kwijt raken. Dussch... 1992 -> 1997 vijf jaar, laat haar dan meteen haar passpoort hebben gekregen 1997 -> 2006 is geen 12 jaar. Haar paspoort kan haar nog 3 jaar worden ontnomen.

Pjotr X | 12-05-06 | 14:38

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 14:29
Dit gedeelte? "Verdonk wees erop dat de kwestie met haar partijgenote veertien jaar geleden speelde."

Dömper | 12-05-06 | 14:38

@Bunt,
ik zou de trouwfoto's van Ayaan en haar Canadees wel eens willen zien, voordat ik die familie geloof.

fuckje | 12-05-06 | 14:38

Er worden zowiezo te weinig VVD-ers uitgezet...

sjonnie | 12-05-06 | 14:37

@daskapitalist .. ik kan me idd niet geheel los maken van het feit dat ik mens ben ..

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 14:36

MAXIMO & Wim Heitinga,
Ik hoop dat de Vara nu ook de gangen zal nagaan van de 26 000 gezichten, die we allemaal op hun oprechte ogen moesten geloven en die door de aanhangers van de Linkse Kerk allemaal heilig verklaard werden.
Het is al heel wat dat zelfs socialisten er achter komen dat asielzoekers kunnen liegen.
Alleen jammer dat het zo’n tijd heeft moeten duren.

Bunt | 12-05-06 | 14:35

Godsamme Wim, alleen verse leugens kun je bestraffen. Of krijg je alsnog billenkoek van mam als je nu toegeeft vroeger een snoepje te hebben gejat?

de dikke man | 12-05-06 | 14:34

@Dömper 12-05-06 @ 14:18

Bewijst mijn stelling van 12-05-06 @ 14:16 maar weer,.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 14:29

@fuckje 12-05-06 @ 14:20
En trolletjes die kerncentrales in de tuinen van mijn vrienden wensen zouden eigenlijk ook niet mogen stemmen.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 14:27

@fokje
En fokje, wat is je standpunt omtrent deze leugenaar die jij als Nationaal-Socialiste zo *kuch* aanhangt?
Naar hé, moet je voor de honderdste keer weer je mening herzien...

MAXIMO | 12-05-06 | 14:26

@Bunt
Het was in ieder geval niet de linkse kerk die willens en wetens de leugens van Ayaan heeft misbruikt *wenkt crixus* om zeteltjes te winnen.
Nee, dat was de VVD.

MAXIMO | 12-05-06 | 14:22

@maximao,
ik weet niet of je al 18 bent, maar mensen zoals jij zouden ze het stemrecht moeten afnemen. Denk eerst eens na voordat je blaat.

fuckje | 12-05-06 | 14:20

@Bunt 12-05-06 @ 14:09
Welke linkse knuffels?

Wim Heitinga | 12-05-06 | 14:19

Maximo,
Het was toch diezelfde Leugenachtige Linkse Kerk die het voor Ayaan mogelijk heeft gemaakt de politiek in te gaan.

Bunt | 12-05-06 | 14:18

@Wim. Eigenlijk is het heel simpel. AHA kan beter liegen dan Taida. Daarom zit zij nu in de kamer.

de dikke man | 12-05-06 | 14:17

@Pjotr X 12-05-06 @ 14:08

Precies, dus als Verdonk inderdaad zoals de clown beweert rechtlijnig is dan start ze vandaag nog de procedure om die felbegeerde Nederlandse paspoort van Hirsi Ali in te trekken.
Maar ja, die clown lult ook maar wat, want Verdonk is alles behalve rechtlijnig.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 14:16

@Bunt
Niets, alleen Ayaan moet vertrekken, uit de politiek that is..

MAXIMO | 12-05-06 | 14:12

Andere knuffels van de Linkse Kerk?
Ga ze maar controleren en als ze net zo gelogen hebben als AHA dan mag Verdonk ze samen met AHA uitzetten.

aivd | 12-05-06 | 14:12

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 14:04
Taida mocht haar VWO diploma ook in Bosnië halen. En haar intentie was (als we haar moeten geloven) na het halen van het VWO-diploma het land te verlaten.
Waarom is hier dan zo'n ophef over gemaakt?

Dömper | 12-05-06 | 14:10

Wim Heitinga,
Over Taïda gesproken.
Wat gaan we doen met al die andere knuffels van de Linkse Kerk die zich in Nederland hebben binnengelogen.

Bunt | 12-05-06 | 14:09

@Egwel:

Sorry maar je mag ook, tot 12 jaar na verstrekking van een paspoort die paspoort ontnemen wanneer hij (of zij) gelogen heeft over omstandigheden die van belang waren voor de verstrekking van die paspoort. Met andere woorden, Rita kan hem duidelijk afpakken.

Even een plug: www.witheet.com/index.php/weblog/rita_...

Pjotr X | 12-05-06 | 14:08

(Correctie)
Wat heb je liever een besneden of een onbesneden moslima? Een Hirsi of een Taida?

aivd | 12-05-06 | 14:08

Wat heb je liever een besneden of een onbesneden moslima? Een Hirsi of een Ali?

aivd | 12-05-06 | 14:07

Jaaah, Nawijn uitzetten!
* Zoekt op de afstandsbediening de knop 'Mongool Uit' "

Confucius | 12-05-06 | 14:07

Nawijn komt de kater

Japster | 12-05-06 | 14:06

@crixus 12-05-06 @ 13:47
Ja, ik begrijp het nu helemaal.
Nu het gs troetelkutje volgens Nawijn moet worden uitgezet kom jij met allerlei politiek gelul om de beweegredenen van die man in twijfel te trekken.
Als je nou een verhaal met gelijke strekking had gebracht in de Taida topic's zou je iets minder hypocriet zijn overgekomen.
Maar ja, Taida werkte gewoon hard voor haar VWO diploma en hield zich niet zoals Hirsi Ali bezig met moslimbashen, dus waar hebben we het over.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 14:04

Als je ter plekke op een leugen betrapt wordt, word je doorgaans ook ter plekke bestraft. Dit in verband met de vergelijking met Taida. Een twaalf jaar oude leugen lijkt mij dus nog weinig relevant, zeker als de leugenares het intussen tot kamerlid geschopt heeft.
.
Ik heb die documentaire gisteren ook gezien en ik ben het met Brusselmans eens dat er weinig schokkende zaken aan het licht kwamen. Een en ander betekent nog steeds niet dat ik het volledig met AHA eens ben, maar dat geldt voor 99 % van de kamerleden. Tenslotte wil ik melden dat ik het nog altijd meer met AHA dan met Nawijn eens ben, dus Wim, inderdaad, waar hebben we het over.
.
Nawijn doet mij altijd denken aan Porky Pig, je weet wel, bedda bedda bedda that's all folks. Niet dat dit relevant is maar dan toch.

de dikke man | 12-05-06 | 14:04

Het bewijs dat Nederland niet alle allochtonen over één kam scheert!

Naughty Nick | 12-05-06 | 14:02

Wim Heitinga @ 13:30
Je vergeet nog een verschil tussen beide dames.
Taida was nutteloos, dom (want moslim) en alleen aantrekkelijk voor haar pvda opvangvader.
Mevrouw Ali is intelligent (want stapte uit de pvda), rijk en mooi.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 13:58

Nawijn was in de tijd dat Ayaan haar geschiedenis bij elkaar loog opperhoofd van de IND directie Toelating en Verblijf. Dat zal hem wel dwars zitten...

blackbird | 12-05-06 | 13:58

@Wim: Taida was hier illegaal en nog helemaal niet genaturaliseerd. Appels/peren enzeau.

Rest In Privacy | 12-05-06 | 13:55

Lash @ 13:28
Niets generaal pardon. Gewoon allemaal eruit. Ook mevrouw Ali. Het leeft in US of Amerika toch veel prettiger. En wij ontvangen haar hier graag.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 13:54

Han vander Horst @ 13:26

Klopt helemaal. Alle binnenkomers na 1990 verwijderen en nogwel dit jaar.
Dank voor de steun van groen links indeze .lol

Warrior4freedom | 12-05-06 | 13:53

@topcat 12-05-06 @ 13:43
zomaar een antwoord... nee

Dömper | 12-05-06 | 13:52

Anja Meulenbelt ziet eruit als een Moslim Kerk.

Bunt | 12-05-06 | 13:51

@Ion Susai 12-05-06 @ 13:30
Anja Meulenbelt is al jaren stiekem lid van de Moslim Kerk.

aivd | 12-05-06 | 13:47

@Wim Heitinga 12-05-06 @ 13:30:
Taida is het slachtoffer van een stel linkse demagogen die haar zaak hebben willen aangrijpen om Verdonk aan te pakken. Ze is gewoon misbruikt als voorbeeld om een politiek standpunt duidelijk te maken. Het is Verdonk te prijzen dat ze ondanks het persoonlijke drama juist de teugels strak hield. Niet om Taida (die is net zo goed slachtoffer), maar omwille van de regels.

Wat de politiek zo f*cking schandalig maakt tegenwoordig is al die persoonlijke dramatiek en lieden die politiek bedrijven over de ruggen van mensen die als "voorbeeld" dienen. Dat is de werkelijke schande.
Wat wil Nawijn nou? Dat is mijn punt. Wil hij aan de kak stellen dat Nederland een verrot (lees: helemaal geen) immigratie beleid heeft? Wil hij aantonen dat de regels nu te streng zijn? Nee. Hij wil politiek gewin halen door Rita rechts in te halen over de rug van AHA, meer niet. Dat mag allemaal, maar het is toch te gek voor woorden dat zo iemand daarmee serieus genomen wordt? Als Nawijn werkelijk wat wil grijpt hij het geval Taida aan om te zeggen dat er eindelijk eens een goed, duidelijk en doortimmerd immigratie beleid op poten gezet moet worden. Dit is gewoon een flauw staaltje opportunisme van Hilbrand.
Is het zo duidelijk Wim? Of snap je het nog niet?

crixus | 12-05-06 | 13:47

De tante van de buurvrouw van de broer van de vader van H.A heeft gezegd dat de ouders liegen. Is het nu weer goed?

doskabouter | 12-05-06 | 13:45

@Wim
Het beste zou nog zijn dat alle leugenaars jouw goede voorbeeld volgen en uit eigen beweging vertrekken.

DiagnosisTyphus | 12-05-06 | 13:44

gewoon maar een vraagie hoor... kunnen we de hele politiek niet uitzetten?

topcat | 12-05-06 | 13:43

En in de USA krijgt ze dan wel een kogel door haar harses van een neoconservatieve malloot of van een retejong van Farrakhan (Nation of Islam).

Montgomery Burns | 12-05-06 | 13:38

Wim Heitinga,
Wat doen we met al die knuffels van de Linkse Kerk die zich in Nederland hebben binnengelogen?

Bunt | 12-05-06 | 13:35

@Egwel
ik denk inderdaad dat dat waarschijnlijk zal gebeuren, de VVD zal nu achter de schermen bezig zijn om AHA te overtuigen dat ze geen plek op de lijst krijgt van 2007. dan hoeft Rita ook geen NLschap in te trekken.

daskapitalist | 12-05-06 | 13:34

Leuk al die wet is wet betogen, maar de wet is op dit moment dat je iemand het Nederlandschap alleen kunt ontnemen ingeval van collaboratie met de vijand in oorlogstijd. Dat lijkt mij op AHA niet echt van toepassing.
Mijn tip voor AHA, laat dit achterlijke land van zelfgenoegzame corrupte kruideniers en en politiek correcte intelectueele dwergen in de stront zakken en ga lekker naar de VS, daar mag je wel je hoofd boven het maaiveld uitsteken. Wat je ook doet en laat, de geestelijke vervetting van dit land is al zo ernstig dat het infarct onvermijdelijk is.

egwel | 12-05-06 | 13:31

@crixus 12-05-06 @ 13:12

Taida Pasic had ook gelogen en bedrogen, en mocht volgens de meeste kanslozen hier zó snel mogelijk oprotten.
Maar nu iemand voorstelt om het troetelkutje van dit logje uit te zetten kom je niet verder dan de kreet ''dus waar hebben we het over''.
Je weet donders goed waar het over gaat.
Het verschil tussen Hirsi Ali en Taida Pasic is dat één van hun het moslimbashen verheven heeft als kunst en er haar boterham mee verdient.

Wim Heitinga | 12-05-06 | 13:30

het schijnt ook dat somaliers uit de mogadishu hoek veel onbetrouwbaarder zijn dan die van puntland of somaliland. ook maar gehoord...

daskapitalist | 12-05-06 | 13:30

Misschien is dit een leuke aanleiding om nog een keer na te denken over een generaal pardon. Het verhaal van Ayaan is symptomatisch voor de vele duizenden asielzoekers die in de jaren negentig binnengekomen zijn. Ayaan is snel door de procedure gekomen, vele andere wachten nog steeds op uitsluitsel. Inmiddels hebben we de boel aardig onder controle, dus ik zou zeggen: laat die oude koeien lekker in de sloot en stop die 26.000 daar meteen bij. Dan zijn we klaar en kunnen we vooruit kijken naar de echte problemen die de samenleving te wachten staan. En dat zijn er meer dan genoeg!

Lash | 12-05-06 | 13:28

Linkse kerk? Ze valt gewoon onder een beleid, dat sinds Sint Pim door veel mensen wordt onderschreven. (En niet door de linkse kerk). Soms struikel je over de touwen die jezelf gespannen hebt. Maar daar mag je dan anderen de schuld niet van geven, Vinque.

Han vander Horst | 12-05-06 | 13:26

wie die AHA oprecht een lekker wijf vindt, moet echt ff met z'n plasje naar de dokter hoor *gruwel*

/\/\addog | 12-05-06 | 13:25

Besnijden en op het vliegtuig zetten.

Che Bruta | 12-05-06 | 13:23

Ok prima, alle asiel dossiers van de afgelopen 10 jaar heropenen en opnieuw beoordelen. Alle migratie van de 15 jaar toesten aan de nu geldige maatstaven. Prima !! Dan hebben al die volstrekt overbodige legal idioten ook voldoende werk voorlopig.
Het is een schande dat de Vara wéér gemeenschapsgelden offert aan de aan het offensief van de linkse kerk.

vinque | 12-05-06 | 13:23

@Han:
Hirsi Ali is een stokpaardje van de VVD. Moet je eens opletten hoe 'recht door zee' Rita NIET blijkt te zijn. Hier gebeurt geen ruk mee. Glas, plas, status quo.

Rest In Privacy | 12-05-06 | 13:20

Rest nog de vraag: Wat doen we met al die knuffels van de Linkse Kerk die zich in Nederland hebben binnengelogen?

Bunt | 12-05-06 | 13:18

@Han
eerst lijsttrekkert worden van de vvd, dan het Nederlanderschap afpakken.

daskapitalist | 12-05-06 | 13:16

Is ze nix vor de mannschaft?

FonyTonie | 12-05-06 | 13:14

Lees de mail van Mordechai: de minister kan het Nederlandse paspoort intrekken, als het onder valse voorwendselen is verkregen en als dat niet langer dan twaalf jaar geleden is gebeurd. Hirsi Ali is in 1998 genaturaliseerd. Vals gespeeld om te verkrijgen, wat Rita Verdonk de hoofdprijs noemt. Kampioen geworden dankzij de doping van de leugen. Jammer voor Ayaan dat ze is overgestapt naar een partij die leugentjes om bestwil van mensen in noodsituaties geen enkel begrip heeft. Ik veronderstel dat Rita Verdonk nu een procedure tot ontneming van het Nederlanderschap inzet. Want dat had ze in 1992 ook gedaan, zei ze. En ze is zo recht door zee.

Han vander Horst | 12-05-06 | 13:14

Waarom krijgt Nawijn zoveel aandacht? Dat wil ik dan wel eens weten. Dat die verminkte kut gelogen en bedrogen heeft is allang duidelijk, maar dat geldt voor bijna alle vluchtelingen in dit land. Je moet met een beetje goed verhaal komen bij de grens anders kom je er niet in. Ayaan heeft sindsdien best wat van zichzelf gemaakt (*kuch* en dat ze een lekker wijf is heeft daar niks mee te maken, denk ik), dus waar hebben we het over.
@paranoia
Als je niet zo snel zou typen en eerst wat beter zou nadenken hoef je ook niet meer op jezelf te reageren. Scheelt de overigen een boel leestijd.

crixus | 12-05-06 | 13:12

Aardig trouwens van Hans Laroes dat de uitzending een speciale aankondiging kreeg in het Bos journaal. Wie zei er daar dat socialisten niet commercieel zijn?

Warrior4freedom | 12-05-06 | 13:12

Dit is weer eens een publiciteitsstuntje van Nawijn. Hij weet donders goed dat afpakken nederlandschap en uitzetting niet mogelijk is op die gronden. En vooral hij moet dat weten met zijn IND achtergrond. Nawijn is weer lekker populistich bezig.

garos | 12-05-06 | 13:11

Weg met Hirsi Ali! Laat 'r maar lekker babyboomers op safari in Kenia gaan begeleiden. Dat soort gezapig lam volk zal het wel met 'r eens zijn. D'r uit! Wegwezen! Optiefen!
En als er dan eentje weg is, kan Taida best terugkomen.

ShimoKura | 12-05-06 | 13:10

@ MAXIMO

Zo mag ik het graag horen.

Wat jij wil ventje, wat jij wil.

Brusselmans | 12-05-06 | 13:07

@paranoia 12-05-06 @ 13:01
"en in zwarte kousen gemeenschap heb jij vrouwen alleen op straat gezien?"
Ja, en onder moslimvrouwen ook. Je wil je punt te veel maken en verliest daardoor de discussie uit het oog (ik ben daar zelf ook een beetje schuldig aan). Zoals ik al zei "Of AHA oprecht voor de samenleving bezig is, is een kwestie van opinie."

"De enige vrouwelijke recht is het aanrecht"
Dat is geen mishandeling, dat is humor voor sommigen.

Dömper | 12-05-06 | 13:07

ff in Complotmode.
.
Dat dit juist NU allemaal uitkomt is, volgens mij, alleen maar om ons af te leiden van het feit dat het vandaag vrijdag de twaalfde is...
.
Tegelmode:
Als je een koelkast uitzet bederft alles.
Goedemiddaaachchch

LuftBalloon | 12-05-06 | 13:07

mmmm.... gebonden vrouwen..... mmmm
mmmm.. gebonden champignonsoep..... mmmm

Montgomery Burns | 12-05-06 | 13:07

@ Para

Ik heb geen boodschap aan jouw verkrampte beeld van goed en kwaad.

AHA is als gelukszoeker naar Nederland gekomen en heeft zich keurig aan de mazen van de wet aangepast. begrijp me niet verkeerd, ook ik ben voorstander van heldere richtlijnen aan de grens, maar ik neem het AHA niet kwalijk dat ze haar eigen glazen niet heeft ingegooid door de volledige waarheid aan de IND te vertellen.

Als alle gelukszoekers die jokte aan de grens zich in 10 jaar tijd met zoveel inzet, moed en lef zouden ontwikkelen als AHA zou een pygmee als Nawijn geen zetel meer behalen.

Nu ga ik even een hapje eten.

Brusselmans | 12-05-06 | 13:06

@DD
dus je spreekt tegen dat je om 12:52 en in de volgende reactie geen menselijke handeling uitvoert?

daskapitalist | 12-05-06 | 13:05

@Domper:

Ik zie weinig gebonden vrouwen alleen in kroegen, disco's en clubs.

Misschien moet er een algemeen verbod komen voor gebonden vrouwen om met ega naar dergelijke horeca gelegenheden te komen, ten einde ruzie's, vechtpartijen te voorkomen. Ook zal het aantal vrouwen die onder invloed van drugs/drank zijn mishandeld dramatisch afnemen (jaloersie).

paranoia | 12-05-06 | 13:04

of de VVD geloofwaardig wint als ze haar nu zouden royeren? Nee, ze zullen hooguit niet NOG meer geloofwaardigheid verliezen. Immers, ze hebben aha gewoon in de kamer gezet t6erweijl ze van de leugens wisten.

Aha waardevol voor nederland? Aha heeft nog NIKS voor nederland gedaan, alleen maar geld gekost. Want wat doet ze nou precies? Een beetje schreeuwen en schelden op de islam en vertellen hoe erg zij het heeft gehad. Voor de rest tript ze ego over de hele wereld en kost nederland handenvol geld aan beveiliging. Maar wanneer is ze in de kamer? Nooit, of er moet weer iets te zeuren zijn over de islam. Oja, en er moet geen grote bedreiging zijn, want dan komt ze ook gewoon niet naar de kamer.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen islamknuffelaar, maar als je alleen maar op de islam wil kankeren en je nergens anders mee bemoeit, hoor je m.i. niet in de 2de kamer thuis.

swift1.6 | 12-05-06 | 13:03

@paranoia 12-05-06 @ 12:54
Je concentreert je teveel op fysieke mishandeling.
De deur alleen onder begeleiding van een man uit mogen komen is ook mishandeling.

Dömper 12-05-06 @ 12:57

Juist en in zwarte kousen gemeenschap heb jij vrouwen alleen op straat gezien?
Het gezegde "De enige vrouwelijke recht is het aanrecht" is een NEDERLANDSE gezegde, die bestond al voordat de Islam bestond.

paranoia | 12-05-06 | 13:01

LOL@Draaitafel Demagoog 12-05-06 @ 12:58
ff wachten ip de vrijmibeau

Dömper | 12-05-06 | 13:01

Dömper 12-05-06 @ 12:49
Mooi hé?
@Brusselmans
En voor jou is begrijpend lezen blijkbaar ook een hele opgave, al je semantische kunstjes ten spijt.
Waaronder schaar jij je? Onder de xenofoben of naïvelingen?

MAXIMO | 12-05-06 | 13:00

@Brusselmans

Graag wil ik je oplichten, ik zal tegen je liegen, ik zal dit vooraf kenbaar maken.

Gelieve je gegevens te verstrekken zodat ik je kan oplichten, bedriegen en dit onder valse voorwendsels en leugens bewerkstelligen.

Zo, ik wil graag je reactie horen indien je straks door mij bent opgelicht, gezien je stelling vind je het niet erg, omdat ik het vooraf en in het openbaar ruchtbaarheid heb gegeven.

Straks krijgen we afpersers die voor de rechter bepleiten, maar ik heb er vooraf ruchtbaarheid aangegeven....
Sterkers nog ik denk dat we Holleeder niet moeten vervolgen, immers justitie/politie waren van zijn praktijken op de hoogte, en sinds kort weten we het allemaal.....

HET IS NIET ERG INDIEN JE IETS FOUTS/STOUTS DOET MITS JE HET MAAR VOORAF KENBAAR MAAKT!!!!

paranoia | 12-05-06 | 12:59

Trouwens, toen hier wel eens het plan werd geopperd om nieuwe Nederlanders wegens hun besproken gedrag het paspoort af te nemen en huiswaarts te laten keren stond je ook op je achterste benen Max, dat is niet erg consequent van je.

Hoewel, ik lees net dat wat jouw betreft AHA in nederland mag blijven (Dank o grote hoeder van al het Wereldleed!!). Dat is dus ook geen issue. Fair enough lijkt me.

Over haar positie binnen de kamer beslist de VVD en daarna de kiezers. Laat maar komen die verkiezingen!

Brusselmans | 12-05-06 | 12:59

@Dömper .. denk r nou maar eens over na als je onder invloed ben van iets .. kwartje valt heus wel .. ik kan namelijk alles beredeneren .. :P

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 12:58

@paranoia 12-05-06 @ 12:54
Je concentreert je teveel op fysieke mishandeling.
De deur alleen onder begeleiding van een man uit mogen komen is ook mishandeling.

Dömper | 12-05-06 | 12:57


Ik wist trouwens niet dat links nederland gelooft wat men in de thuislanden beweerd. Als er daar mensen zijn die zeggen dat de uitgezette asielzoekers geen énkel risico lopen , gelooft men het niet.
Ach ja, socialisten volk.... goed fout in elke oorlog.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:56

Hirsi Ali liegt, Verdonk liegt, Neelie Kroes liegt. Blijkbaar een voorwaarde om als vrouw carriere te kunnen maken in de VVD.

aivd 12-05-06 @ 12:51

En met de benenwijd.....
Al hoewel het wel veel zegt over de partijleiding indien ze 1 van de bovengenoemde vrouwen ooit eens seksuele handelingen hebben gehad.

Een burka verplichting voor hen en andere enge vrouwen is op zijn plaats.

paranoia | 12-05-06 | 12:56

Lezen is ook een kunst.

Ik heb nimmer ontkent dat AHA gelogen heeft bij haar binnenkomst, google er maar op los. Dat is ook niet zo handig aangezien ze zelf al tijden dit heeft toegegeven. Dat jij daar nu al je rare conclusies in bevestigd ziet worden is niet mijn probleem.

Komt het nu in dat van haat tegen AHA doordrenkte bolletje van je nu nooit eens op dat mevrouw de publiciteit niet voor haar eigen eer en glorie heeft opgezocht. Dat er in mevrouw wel eens een idealist schuil kan gaan? Dat niet alles in deze wereld conform de door MAXIMO bij elkaar gegrabbelede fluttheorietjes geensceneerd is?

Maar nogmaals, de verkiezingen mogen mijn gelijk gaan aantonen. Zoals dat in een beschaafde democratie betamelijk is. Schrijftafelmoordenaartjes al jij ten spijt. Hoewel er binnen de redders van Nederland natuurlijk geen twijfel bestaat over mevrouws lot.

Brusselmans | 12-05-06 | 12:54

@paranoia 12-05-06 @ 12:30
Wederom geef ik je gelijk, in ogenschouw nemende dat mishandeling van nederlandse vrouwen minder een taboe is dan die van allochtone vrouwen.

Dömper 12-05-06 @ 12:33

Taboe voor wie?
Mishandelingen worden het eerst gezien door huisartsen, die hebben een meldingsplicht. Of denk je dat een huisarts eerder iets niet zal melden indien (bij wijze van spreken) een turk van 1,65 met zijn vrouw van 1,80 en 110 kilo langskomt als dat een arier van 2 meter zijn vrouwtje van 1,80 langskomt?
Zeker indien inopwelling onder invloed van drank/drugs de mishandeling heeft plaatsgevonden zal de manfiguur die bij een huisarts verschijnt met ze vrouw intimiderender overkomen en dus eerder sprake zijn van "taboe" aka zelfcensuur. (huisartsen blijven mensen)

Los hiervan jij zegt wel dat er geen taboe heerst op Nederlanders die hun ega's aftuigen, maar hoevaak heb jij in de afgelopen tijd gehoord dat dit WEL gebeurd?
Ik krijg de indruk in de media, dat elke allochtoonse vrouw opstraat een blauw oog moet hebben. Dus ik denk dat vanuit deze perspectief gezien er juist wel een taboe heerst op huiselijk geweld door autochtonen.

Los hiervan heb ik nooit gehoord van een allochtoon die zijn kinderen heeft vermoord (buiten eerwraak om) en onthoofd in een rivier heeft gedumpt.

Maar het is logisch dat AHA het niet over autochtonen heeft gehad toen ze dit onderwerp aansneed, immers welke autochtoon wil nu iets negatiefs horen over hun "soort"? Ik niet, immers ik ben perfect en het zijn alleen de allochtonen die niet (kunnen?) deugen, dus daar hoor en lees ik het liefst veel over.

paranoia | 12-05-06 | 12:54

@daskapitalist .. objectieve ratio bestaat niet .. ratio = emotie .. ga maar eens aan de dope en denk er nog eens over na ! oftewel je zegt precies hetzelfde als ik wanneer ik het over erotiseren en macht heb .. maar dat sluit niet uit dat er mensen zijn die daar voor waken ! Maatschappelijk ondernemen is in veel gevallen ook alleen maar een cover up .. maar dat betekent nog niet dat bedrijven niets goed kunnen doen als ze zich daar me inlaten .. het mes snijdt ALTIJD aan 2 kanten !

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 12:52

Eerst de zielepoot uithangen, klagen over de grote leugen en nu zelf blijken één grote leugen te zijn?
baai baai, zwaai zwaai, toedeledokie, adieu, auf wiedersehen , goodbye, arriverdeci, salut, adios, joepdoei, de mazzel daaaaag en een welgemeend HAPPY TRAVEL!

/\/\addog | 12-05-06 | 12:52

Hirsi Ali liegt, Verdonk liegt, Neelie Kroes liegt. Blijkbaar een voorwaarde om als vrouw carriere te kunnen maken in de VVD.

aivd | 12-05-06 | 12:51

@MAXIMO 12-05-06 @ 12:43
"enkel xenofoben zullen deze leugens van Ayaan als waarheid aanprijzen"
Lees die zin nog eens.

xe·no·foob (de ~ (m.), xenofoben)
1 vreemdelingenhater

Dömper | 12-05-06 | 12:49

laat ik me ook eens in deze discussie mengen........ bij deze.

gijs12345 | 12-05-06 | 12:48

paranoia @ 12:43
Lullo, mishandeling is altijd fout... maar zelf de pvda-rechters in dit landje passen strafmaat aan indien er sprake is van voorbedachte rade et cetera

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:47

altijd al gezegd...'bad news' die mevrouw AHA.... en nu blijkt dus ook dat ze de hele boel aan mekaar loopt te liegen.

SoepKip | 12-05-06 | 12:46

Was Hirsi Ali al besneden toen ze lid was van de PvdA?

aivd 12-05-06 @ 12:38

Neen, toen ze door kenau Neelie werd gevraagd leek het haar (Neelie) handig indien ze aan zelf verminking zou doen, immers een asiel zoekster zonder representatieve kut is geen bedreiging voor mannelijke VVD'ers.

paranoia | 12-05-06 | 12:46

@MAximo
Jezelf monddood laten maken door de mensen die je bedreigen is ook niet de bedoeling natuurlijk. In zoverre is het juist zeer lovenswaardig dat ze nog wat van zich liet horen ipv enkel op staatskosten onder de grond te blijven zitten.

BlitzFlicker | 12-05-06 | 12:46

Ze was al een ongewenste vreemdeling, namelijk een hypocriete, opruiiende demagoge die ten koste van het leven van Theo haar ego probeert te strelen op kosten van de hardwerkende belastingbetalers. Maar nu is ze dus ook nog eens een illegale ongewenste vreemdeling! Uitzetten. Uitwijzen. Wegbrengen. Uitzwaaien. Oprotten.

Ongeletterde Boer | 12-05-06 | 12:45

@DD
geen cynisme, maar rationaliteit. als je probeert een legitimatie voor de staat te vinden, val je uiteindelijk in een logische contradictie. diezelfde rationaliteit leert me dat diegene die mee werken aan het staatsapparaat zo veel mogelijk eigendom van hardwerkende burgers willen afpakken.

daskapitalist | 12-05-06 | 12:44

aivd @ 12:39
Geen fatsoenlijk mens is lid van een socialisten club onder eigen naam.
En als het dan toch uitlekt plegen de meesten zelfmoord (allende, krakertje kok, )
Sigh Varma ok... maar natuurlijk alleen in haar verbeelding.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:44

paranoia @ 12:30

Je zal best gelijk hebben maar toch een kleine (misschien voor de betreffende vrouwen niet relevante) kanttekening.
Mishandeling in het westen mestal altijd door drank, drugs et cetera en in een opwelling.
Mishandeling binnen moslimfamilie word rustig voorbesproken in een soort familie beraad en weloverwogen toegepast.

Warrior4freedom 12-05-06 @ 12:35

Dus mishandeling uit opwelling is goed.
Mishandeling na beraad is fout?

Het lijkt mij dat men ten alle tijden de lichamelijke integriteit van man of vrouw respecteerd ongeacht het motief.

Verder is het niet aan Hirsi om te bepalen wat er op aarde gebeurd, immers wij zijn niet (meer?) een wereld macht om te bepalen hoe anderen moeten denken en handelen.
Deze vrouw zit in het kabinet als lid van een regerende partij en in die hoedanigheid had ze de standpunten die ze denkt te verdedigen kunnen onderbouwen met wetsvoorstellen.
Mevrouw heeft tot op heden geen enkele wetsvoorstel ingediend, maar loopt telkens maar in de media te roepen dat er iets moet veranderen, terwijl juist zij op de zetel zit waar ze dat kan bewerkstelligen.

Nu vind ik dat je mensen niet mag beoordelen op afkomst, maar wel op hun daden en prestaties.
Maar indien het bedrijfsleven en de overheid dit soort mensen blijft tolereren zal er maar bar weinig kunnen verbeteren.

Overigens geldt bovenstaande ook in mindere mate voor Wilders.

paranoia | 12-05-06 | 12:43

@Brusselmans
héhé, dat duurde lang!
Maar goed, jij ontkent dat ze nu nog liegt?
Grove fout aangezien het toch duidelijk is dat ze heeft gelogen en blijft liegen over haar angst voor haar familie die volkomen is aangedikt om haar praatjes te kunnen verkopen. Overigens als zij zo nodig moest onderduiken en niet wou dat haar verblijfplaats zou worden achterhaald, waarom probeerde ze dan zo nodig in de publiciteit te komen?
Een ieder die in haar leugens trapt is naief, en enkel xenofoben zullen deze leugens van Ayaan als waarheid aanprijzen.

MAXIMO | 12-05-06 | 12:43

@aivd 12-05-06 @ 12:38 en a12:39
Leuke Triviant vragen.

Dömper | 12-05-06 | 12:42

@ GAros

Mee eens, ik zag het fragment van kroes gisteren nog eens en dat sloeg nergens op. Overigens wist men binnen de VVD al jaren dat dat verhaal niet correct was.

Brusselmans | 12-05-06 | 12:41

Hierbij wil ik even mijn excuses aanbieden aan de vergelijking met de brandnetel van hierboven. Duidelijk is dat deze over een hoger IQ beschikken dan dit vette varken.

Kingeef1975 | 12-05-06 | 12:40

aivd @ 12:38
Goede vraag. Ook ik heb de geruchten gehoord dat het Melkert in 1 van zijn SM sessies was.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:40

Onder welke valse naam was Hirsi Ali geen lid van de PvdA?

aivd | 12-05-06 | 12:39

@ak0
Klopt, ik ben benieuwd of Nawijn daar nog op aangevallen gaat worden.

BlitzFlicker | 12-05-06 | 12:39

MAXIMO @ 12:35
" het in elkaar stortende Amerika" Tuurlijk.
Met zulke vijanden heeft rechts geen vrienden nodig.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:39

Leuk, zo'n collega.

Jean | 12-05-06 | 12:38

Was Hirsi Ali al besneden toen ze lid was van de PvdA?

aivd | 12-05-06 | 12:38

Hildebrand, unsere fuhrer heisst Pim, Nawijn heeft niet aleen het IQ van een brandnetel (ik ben op persoonlijke titel voor de doodstraf) maar heeft ook kiezersbedrog gepleegd door uit de LPF te stappen. Kortom dit bralaapje moeten we volstrekt niet serieus nemen en laat hem maar lekker met zijn foute vlaamsche vrienden de binnenstad van Antwerpen onveilig maken.

Het beste is om hem auf dem flugt zu erschiessen.

Kingeef1975 | 12-05-06 | 12:38

@John McClane 12-05-06 @ 12:01
Sorry??!!!

Jack Daniels | 12-05-06 | 12:38

Wat ik ook schaamteloos vind is dat Neelie Kroes voor de camera willens en wetens heeft staan liegen van hoeveel burgeroorlogen Ayaan wel niet heeft meegemaakt (dit terwijl ze wist dat Ayaan veilig in Kenya zat) . Dit is de zoveelste keer dat ik haar naam negatief hoor. Het wordt eens tijd dat de VVD wat conclusies gaat trekken. In ieder geval ik stem voorlopig geen VVD meer! :(

garos | 12-05-06 | 12:37

@ak0 12-05-06 @ 12:34

Nee, of Mevrouw Smith (burgemeester van Haarlem en pot) of Cohen waren degene die haar hebben binnengelaten.

Overigens vergeet niet dat Verdonk op dit moment het beleid dat Cohen heeft neergezet uitvoert. Wat dat aangaat kan men de PvdA niet verwijten dat ze op dit gebied niet reeël zijn geweest.

paranoia | 12-05-06 | 12:37

@ MAXIMO

U riep mij? De keurig geensceneerde karakermoord van Zembla bezorgd jou misschien een strakke plasser, maar ik heb er bar weinig schokkende bevindingen in gezien.

De aantoonbare leugens heeft AHA al lang en breed toegegeven. Voor het overige bestaat de docu uit vage, niet te bewijzen verdachtmakingen die klakkeloos van familieleden zijn overgenomen. Voorts heeft de VARA zo duidelijk nagelaten het verhaal van twee kanten te belichten, zo suggestief het Grote Onrecht dat AHA de wereld heeft aangedaan in beeld gebracht, dat elk weldenkend mens dat niet de zelfde aangeboren haat tegen AHA koestert als jij misschien wel uit pure walging partij trekt voor AHA.

Verder heeft de VVD al aangegeven niet wakker te liggen van de doortastende bevindingen van de Arbeidersomroep. Vervolgens zal de verkiezing in 2007 wel aantonen of mevrouw in de banken van de volksvertegenwoordiging hoort of niet. Mijn eksteroog zweert dat deze zoveelste doorzichtige poging mevrouws mondje te snoeren alleen maar gunstig zal uitpakken qua zetelwinst.

Brusselmans | 12-05-06 | 12:36

@ak0>sorry ik bedoelde jou en niet Vlunk.

superjan | 12-05-06 | 12:36

paranoia @ 12:30

Je zal best gelijk hebben maar toch een kleine (misschien voor de betreffende vrouwen niet relevante) kanttekening.
Mishandeling in het westen mestal altijd door drank, drugs et cetera en in een opwelling.
Mishandeling binnen moslimfamilie word rustig voorbesproken in een soort familie beraad en weloverwogen toegepast.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:35

@Warrior4freedom
Ach, als zij het in elkaar stortende Amerika ook nog een zetje geeft op de rand van de afgrond zal ik er niet rouwig om zijn.
En als Verdonk hier MP wordt kunnen de Verdonk-aanhangers eindelijk eens voelen hoe rechtlijnigheid ook hun kan benadelen.
Kortom, ik blijf lachen...

MAXIMO | 12-05-06 | 12:35

@vlunk>verrek dat is een goeie.

superjan | 12-05-06 | 12:35

@puddingbrood 12-05-06 @ 12:31

Ik zal je iets mooiers verdienen, ons koningshuis heeft totaal geen bloed aan haar handen, ook toen toen ze hun dictactuur hadden bewerkstelligd.

Immers de terrorist/oorlogsmisdadigers van gisteren zijn de rechtmatige leiders van morgen. (zie ook Hamas, maar dat is politiek incorrect)

paranoia | 12-05-06 | 12:35

@MAXIMO 12-05-06 @ 12:32
Weet je wat ik denk, dat je eens met vlunk moet gaan praten ;-)

Dömper | 12-05-06 | 12:34

Maar het is toch gewoon zo dat die Nawijn zijn werk niet goed heeft gedaan, hij was toch de directeur van de IND toen AHA binnen kwam? Door nu zo te roepen, probeert hij gewoon zijn eigen falen te verbloemen.

ak0 | 12-05-06 | 12:34

@maximo> neen, dan ook iedereen over dezelfde kling jagen lijkt me

@mezmer>uberlol

superjan | 12-05-06 | 12:33

@paranoia 12-05-06 @ 12:30
Wederom geef ik je gelijk, in ogenschouw nemende dat mishandeling van nederlandse vrouwen minder een taboe is dan die van allochtone vrouwen.

Dömper | 12-05-06 | 12:33

@maximo> ok dus je onderschrijft de nieuwe regel.... Aantoonbare onwaarheid = vertrek uit de volksvertegenwoordiging?

superjan 12-05-06 @ 12:26

Sinds dit kabinet mag je de kamer toch onvolledig informeren als ook misleiden, bijna alle kabinetsleden hebben zich hieraan schuldig gemaakt.

paranoia | 12-05-06 | 12:32

Straks blijkt ook nog dat Maxima helemaal niet blond is.

Simpel | 12-05-06 | 12:32

@Dömper
Weet je wat ik denk, Ayaan is gewoon een extreem-rechtse HOAX om de linksen xenofobische taal te doen uitslaan. Nu denkt iedereen dat elke asielzoeker liegt weet je wel, en dat vinden die *kuch* Ayaan-fanatici prachtig.

MAXIMO | 12-05-06 | 12:32

@daskapitalist .. ik probeer ook me eigen corruptheid niet te verbloemen .. maar je nihilisme begint wel de beweegreden voor je hele betoog te worden .. gisteren was er nog een goede docu op tv over Cory Booker, een donkere amerikaan die burgemeester van Newark wilde worden .. ook al erotiseert macht ik geloof nog wel in niet corrpute mensen .. ik ben redelijk zwartgallig maar zo zwartgallig ook wel weer niet dat ik verblind wordt door me eigen cynisme !

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 12:32

MAXIMO @ 12:25
Mevrouw Ali in NY (vrij, rijk en invloedrijk)
Mevrouw Verdonk MP in Nederland.
En Fluimpje Kotsema.... tja... helemaal niets (net als altijd).
Doe eens lachen, jij.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:31

Mijn voorouders zijn misschien ook wel niet helemaal eerlijk geweest zijn toen ze als Hugenoten naar Nederland gevlucht zijn.

puddingbrood | 12-05-06 | 12:31

Hallo meelezende regenten. Willen jullie a.u.b. tussen het GeenStijl F5-en door gewoon het land besturen zoals we van jullie verwachten ? Dit soort onderling pootjehaken doen jullie maar lekker thuis.

Feuer Frei | 12-05-06 | 12:31

@Dömper
Kun je nagaan, en al die andere mishandelde vrouwen worden door Ayaan voor het gemak vergeten.
@Superjan
Indien het gaat om politici die de staat ondermijnen, dan wel...
@Harige Bangmaker
Die werklozen toch!

MAXIMO | 12-05-06 | 12:30

@Domper:

Indien jij vind dat vrouwenmishandeling niet kunt, en hierover een oprechte mening wenst te vormen (veel mensen nemen dingen klakkeloos aan)

Zul je eerst eens moeten verdiepen in de statistieken.
Uit de statistieken blijkt nog altijd dat in absolute aantallen de autochtone Nederlanders hun vrouwen meer mishandelen als alle allochtonen bij elkaar.

Dat kan ook niet anders gezien we hier in Nederland zijn. Dus wat dat aangaat had AHA indien ze oprecht was geweest het ALGEMENE probleem aan de kaak moeten stellen en niet een populistisch gedeelte die klein onderdeel vormt van het algemene probleem aan de kaak moeten stellen.

Of is een Nederlandse mishandelde vrouw minder erg?

paranoia | 12-05-06 | 12:30

Als de leugen roeleert dan kunnen we 99.93% van de asielzoekerts wel posthuum de deur wijzen. Net als met de AOW: herkeuring!

Allochteen | 12-05-06 | 12:29

@MAXIMO 12-05-06 @ 12:25
Misschien zien zij het allemaal wat minder dramatisch dan jij?

Dömper | 12-05-06 | 12:27

@paranoia
Ali gaat wel weg hoor, don't worry.
Klaas de vries en consorten zijn weer helemaal terug.
Het zou mij niets verbazen als in 2020 Volkert van der G Minister President wordt. En dan zit je dan als autochtone sul in je betonnen casco in de polder je eieren met schapenspek weg te slobberen.

spreek je dan!

vinque | 12-05-06 | 12:27

wegkwijnenaanzee @ 12:23
Maar als echte kraakrat ben jij toch zeker tegen de staat. Waarom spekken dan?

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:27

LOL@mesmer.

Het zal het mooie weer zijn, Maximeau.

Harige Bangmaker | 12-05-06 | 12:27

euuhh, vraagje, zijn we nu officieel een bananen republiek?

3bier1melk | 12-05-06 | 12:27

@maximo> ok dus je onderschrijft de nieuwe regel.... Aantoonbare onwaarheid = vertrek uit de volksvertegenwoordiging?

superjan | 12-05-06 | 12:26

@jan-lul-de-behanger

Nederland zit vol met mensen met een tijdelijke verblijfsvergunning en een uitkering.
Echter sociale dienst is gemeentelijk nivo en vergunningen rijks.

Er zal ongetwijfeld een tijd komen dat men bij de IND gaat kijken of er nog een noodzaak bestaat om iemand zijn vergunning te verlengen indien hij/zij geen toegevoegde waarde heeft.

Het zou mij niets verbazen als over een jaartje of 5 (met Rita als PM) blijkt dat 100.000 vergunningen ingetrokken kunnen worden, die met uitkering, huursubsidie, opleidingen etc.. etc.. jaarlijks de gemeenschap meer als 120 miljoen kosten. Maar deze mensen hebben het er zelf naar gemaakt, dus ze zijn niet zielig, want als een Pool zonder een woord Duits, Engels of Nederlands te spreken hier een baan kan vinden en de mensen die vaak vloeiend Nederlands spreken maar een tijdelijke verblijfsvergunning geen baan zeggen te kunnen vinden....... Dat heb ik er geen problemen mee dat hun vergunning niet word verlengd.

paranoia | 12-05-06 | 12:26

Mijn reactie om 12:25 was voor paranoia 12-05-06 @ 12:20

Dömper | 12-05-06 | 12:26

Waar zijn al die standaard plichtsgetrouwe Ayaan aanhangers toch gebleven?
Nu schitteren ze in absentie terwijl de ondergang van hun favoriet wordt besproken, ik begrijp het niet...

MAXIMO | 12-05-06 | 12:25

Wat betreft die ambtenaren moet ik je groot gelijk geven.
Of AHA oprecht voor de samenleving bezig is, is een kwestie van opinie. Ik ben geen fan van haar, maar zij stelt wel de vrouwenmishandelingen onder moslims aan de kaak.

Dömper | 12-05-06 | 12:25

Relschopper Ayaan zou voor dat ze een enkele reis krijgt, alles wat de Nederlandse staat haar gekost heeft moeten terug betalen.

wegkwijnenaanzee | 12-05-06 | 12:23

jan-lul-de-behanger @ 12:14
Klopt helemaal. Samen met Mevrouw Ali kunnen we er dan ruim 250.000
en(e)gerts eruittiefen. Ahhhhhh, spontane natte vlek!

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:23

@DD
het werk van elke politicus is om fabeltjes te vertelen en geld af te pakken van hardwerkende mensen. allemaal lege rhetoriek dat ze verkopen. maar daar was je toch wel achter hoop ik...

daskapitalist | 12-05-06 | 12:23

nawijn = dikke pad
dikke pad = andre hazes

nawijn = andre hazes?

Mesmer | 12-05-06 | 12:20

@Domper

Ik kijk naar me boekenkast: 2 boeken vallen me op 1) De puinhoop van paars door Pim 2) de puinhopen van fortuin

Nee, maar sindswanneer draaid de politiek om vertrouwen, het gaat sinds socrates om macht en invloed?

Je draaid een rad voor ogen van het klootjesvolk en met het electroraat dat je onder valse voorwendselen hebt gekregen ga je eigen belangen behartigen.
Echter denk ik wel dat er enige individuen zijn die wel oprecht voor de samenleving bezig zijn, daar hoort AHA niet bij.

Ik denk indien je een dreamteam zou samenstellen van die mensen dat je een goede partij uit de grond kunt trekken.

Overigens niet alleen de gekozen volkswaarnemers zijn het probleem, maar vooral de ambtenaren.
Een directeur generaal van een department heeft veel meer macht dan een minister of een staatssecraters, immers "if you control the information, you control anything".
Deze mensen blijven langer dan hun politieke bazen, dus als ze iets niet willen hoeven ze maar 4 jaar te wachten.

En wachten zijn mensen die geestelijk dood zijn heel goed in. (anders werk je niet bij de overheid)

paranoia | 12-05-06 | 12:20

@Murdockyoufool
Ik geloof haar ook niet wat dat betreft totdat het tegendeel is bewezen door meerdere gynaecologen.
superjan @ 12:08
Daarom hoeft ze ook niet uit Nederland te worden gekicked, maar uit de politiek zal ze zeker vertrekken tenzij de VVD het niet erg vindt om zich naar het publiek toe te profileren als een partij die leugenaars onderdak verleend.

MAXIMO | 12-05-06 | 12:20

jan-lul-de-behanger 12-05-06 @ 12:14
Lees de posting van Mordechai om 11:45 nog eens even:
"De intrekking is niet mogelijk indien sedert de verkrijging of verlening een periode van twaalf jaar is verstreken."

Dömper | 12-05-06 | 12:19

Verdomd !

Ons Nazwijntje heeft een goed idee !!!

Wel weer heerlijk populistisch natuurlijk, want als het recht zijn gang had begaan was dezelfde uitkomst onvermijdelijk geweest maar toch... ons Nazwijntje loopt hiermee weer maar een luid schreeuwend voor het recht vooruit !

Prikker | 12-05-06 | 12:18

@superjan .. nee toch he .. of te wel alles wat de nederlanders ooit gejat hebben uit de wereld moeten we ook terug geven ? dat is idd een heilloze weg .. damn die nawijn ook .. altijd van die ingewikkelde zaken aan de kaak stellen .. wat een slimme man is het toch !

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 12:18

als verdonk geloofwaardig wil blijven zal ze wel actie MOETEN nemen. Maar dan moet inderdaad iedereen die na 1980 hier een uitkering is komen halen nogmaals tot op detail worden nagekeken, en bij het minste of geringste de grens over. Want ook dat is dan consequent.

En Nawijn spat vandaag of morgen wel vanzelf uit elkaar. Probleem opgelost.

jan-lul-de-behanger | 12-05-06 | 12:14

@vinque

Hitler werd ook zo gezien, terwijl hij ook een Jood was.

Ik denk dat men behoedzaam moet zijn voor mensen die onder valse voorwendselen dingen bewerkstelligen.

Dat het toevallig jou uitkomt dat zij als een kip zonder kop dingen roept die jij voor waar aanneemt, is prettig, maar wil jij echt dat zij het hier voor het zeggen gaat krijgen?

paranoia | 12-05-06 | 12:14

paranoia @ 11:58

Ach ja... ik was vergeten dat NL door woestijnnegers ontdaan is van de nationaal-socialisten *proest*
Met mensachtigen van jou niveau komt Wouter Bos(lim) erwel

Warrior4freedom | 12-05-06 | 12:13

@Harige Bangmaker

Ik denk dat het zelfs voor je hond een traumatische ervaring moet zijn.

Overigens het is niet zo gek dat men het hier over heeft, want iemand waarvan de klit en buitense lippen zijn weggesneden, heeft daar geen enkel genot meer, los hiervan zal het er niet uitnodigend uitzien. Niet dat ik het zou overwegen, maar 1 ding scheelt bij Ayaan ten opzichte van Tadic, In het donker zie je haar niet.

paranoia | 12-05-06 | 12:12

Ali is één van de laatste obstakels voor de politiek islam.
Als deze ook al geslecht wordt dan blijft er weinig over.
De autochtone nederlanders zijn te zwak en veels te veel "links angehaucht" om überhaupt nog iets ergens van te zeggen.
Nawijn is hard bezig mijn stem te verliezen.

vinque | 12-05-06 | 12:12

@paranoia 12-05-06 @ 12:10
Zijn er nog geloofwaardige partijen dan?

Dömper | 12-05-06 | 12:11

*bloos*

superjan | 12-05-06 | 12:11

zou trouwens wel practisch zijn als wij van iedere ingeburgerde vluchteling alsnog alles kunnen intrekken :-)

Oral-D | 12-05-06 | 12:11

superjan 12-05-06 @ 12:08
hear hear

brrkah | 12-05-06 | 12:10

Gaat het nu over de neukbaarheidsfactor van Ayaan?

Tiefus.

En ik dacht, dat ik laag was...

Harige Bangmaker | 12-05-06 | 12:10

@Barbapoeppa

Als de VVD alleen reageerd indien ze stemmen verliezen, geeft het aan dat ze een corrupte ongeloofwaardige partij zijn en zullen ze eindigen als D66.

Ik denk dat de VVD juist nu moet aantonen hoe zij misstanden binnen hun partij oplossen.

Los hiervan is het ERG kwalijk dat de partij top er van op de hoogte was als ook dat, kennelijk, Neellie erg veel informele macht heeft.
Met haar overige dubieuze zaakjes, zet dat die vrouw in een heel ander daglicht.
Ik denk dat geen enkele partij haar integriteit op het spel moet zetten door mensen met dubieuze achtergrond aan te houden.

Hoe kan men de rechtstaat serieus nemen indien er mensen worden veroordeeld voor het achterhouden van informatie en liegen/bedriegen terwijl de mensen die wij gekozen hebben het ook doen/hebben gedaan ?

Ik denk dat het mensen juist aanmoedigd dat witte boorden criminaliteit loont. Want hoelanger hoe vaker er in de media te lezen valt hoe mensen er mee wegkomen of amper een strafkrijgen.
Je kunt mensen als Holleeder al niet meer serieus nemen, omdat die te dom zijn om zich met het echte werk bezig te houden....

paranoia | 12-05-06 | 12:10

superjan for president ;-)

Dömper | 12-05-06 | 12:09

cya AHA... dun need u ne'more

d-von metalhead | 12-05-06 | 12:09

Is dat verhaal van Ayaans klitje dan nog wel waar? Je kunt tegenwoordig ook niemand meer op zijn woord geloven. Hoe dan ook, Ayaan moet blijven; die vormloze Nawijn kan wieberen. Wellicht heeft Antwerpen interesse in een volblanke gigant als deze ex-LPF'er.

Murdockyoufool | 12-05-06 | 12:08

sorry dd en hs ik moest ff werken> Jullie hebben uiteraard gelijk. Maar de meeste lui in den Haag zijn walgelijke schepsels die van liegen hun dagtaak maken. sterker nog het schijnt dat men zo'n 20 x per dag liegt.

Laat ik het anders stellen A HA er uit ? OK , maar dan ook de anecendeten van alle buitenlanders die hier de afgelopen 20 jaar zijn binnengefietst helemaal doornemen, bij enige leugen... uitzetten. Prima deal.

eender voor politici... iedere politicus, betrapt op een leugen. royement uit de kamer. Wordt een lege boel. Wouter Bos is de eerste die dr uit vliegt.

overigens stikt dit land nog steeds van de misdadige illegalen die hier gewoon nog rondlopen. ik ken advocaten die er in gespecialiseerd zijn.

kortom. verander het systeem doe het dan in een keer goed.

superjan | 12-05-06 | 12:08

hallo, reaguurders een bord voor de kop? niet verdedigen die trut. heeft haar hele leven misbruik gemaakt van alles wat voor anderen bedoelt was. hoerrrrrrr.....

manna | 12-05-06 | 12:07

@zure hond.
Taida was 10x meer neukbaarder, charismatischer en fotogenieker dan Hirsi ooit zal zijn. Hirsi draagt daar in tegen wel echt wat bij tot Nederland met haar geschreeuw itt tot onze wannabe Groningse die er voornamelijk ned 2 tv momenten mee wil scoren.

Maar ach, als Nawijn op deze manier zijn 10 extra stemmen wil ontvangen doet ie dat maar. Hirsi had het zichzelf ook wel makkelijker kunnen maken.

BlitzFlicker | 12-05-06 | 12:07

@swift1.6 12-05-06 @ 11:54
Het één sluit het ander niet uit.

Dömper | 12-05-06 | 12:05

@aivd 12-05-06 @ 12:02
Heb net mijn belastingpapieren nog ingekeken. Moet goedomme 108 jaar werken voor dat geld...

Mordechai | 12-05-06 | 12:04

Trouwens effe iets anders.

Wie van jullie heeft eens van Kenia naar Canada gevlogen?
En wie van jullie is in Duitsland uitgestapt en naar Nederland gereist?

Niet om e.a. maar echte vluchtilingen hebben hooguit een snel ingepakt koffertje en wat persoonlijke bezittingen en zeker geen geld.

Indien je als Nederland al niet zomaar effe bovenstaande reis kunt maken (op zijn minst 2000 euro) hoe kan iemand uit Afrika waar men niet eens 2000 per jaar verdiend deze reis wel maken?

Verder vind ik het raar dat er Asiel zoekers per vliegtuig worden ingevlogen.

Terwijl die gasten die zich in Noord Afrika in zee gooien of over hekken klimmen er jaren (lopend) over doen om Noord Afrika te bereiken.

Ik denk dat je die mensen wel moet hebben want die hebben tenminste doorzettingsvermogen en zullen niet klagen over 40 euro werkweek en wellicht zitten er goede voetballers tussen, want lopen kunnen ze.

paranoia | 12-05-06 | 12:03

En wat doen we met al die knuffels van de Linkse Kerk die hier naar binnen zijn gelogen?

Bunt | 12-05-06 | 12:03

En wat een commotie eigenlijk allemaal om Ayaan. Als je het een grof schandaal vindt (en dat is het eigenlijk ook wel) dan stem je toch gewoon niet op de VVD zolang mevrouw Magan daar op de lijst staat. Moeten jullie eens opletten wat die liberalen doen als ze in de gaten krijgen dat Ayaan ze stemmen gaat KOSTEN. Opportunisme is immers de drijfveer van Den Haag.

Barbapoeppa | 12-05-06 | 12:03

@daskapitalist ... kan je iets concreter zijn aub ? van rita is bekend waarover ze liegt de rest weet ik niks van !

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 12:03

kansloos hoe die vetklep weer goedkoop probeert te scoren , ga eens deaud

de rotte appel | 12-05-06 | 12:02

@Mordechai 12-05-06 @ 12:00

Zet haar vast bij die andere illegalen op Schiphol. Veel goedkoper.

aivd | 12-05-06 | 12:02

@Demagoog
Nee, dat maakt me niet uit. Geen van beiden zou mij willen. Daarentegen lijkt het me een leuk spektakel. En als er een goeie fik is, sta ik op de eerste rij.

ShimoKura | 12-05-06 | 12:02

@Draaitafel Demagoog 12-05-06 @ 11:56
Als rita liegt over bepaalde zaken terugsturen vluchtelingen, uitlekken prive gegevens etc, mag ze ook aangepakt worden. Maar ja liegen, halve waarheden etc zijn inherent verbonden aan politiek... Dus ik denk niet dat dit enige consequentie zal hebben voor HA of voor Rita.

Hellsmurfje | 12-05-06 | 12:02

De achterkant vd Maagdenkooi (2004) zegt;

"Ayaan Hirsi Ali (1967) werd geboren in Somalië en vluchtte naar Saoedi-Arabië om via Ethiopië in Kenia te belanden. In 1992 werd ze uitgehuwlijkt en vluchtte ze via Duitsland naar Nederland.

Een aantal punten waren dus al bekend, uitzetten lijkt me geen optie, maar in uit haar functie flikkeren een goed idee.
Als ze nog een beetje serieus genomen willen worden in Den Haag.

daan010 | 12-05-06 | 12:01

Hirsi is een lekker wijf, dus ze mag blijven. Dus waar lullen we over.

John McClane | 12-05-06 | 12:01

AHA heeft nu 544 dagen bewaking. Deze bewaking alleen kost ons EUR 7.120 euro per dag, dus tot nu toe EUR 3.873.280.

Mordechai | 12-05-06 | 12:00

Ze kost Nederland toch alleen maar geld met d'r geschreeuw. Weet iemand wanneer ze voor het laatst in de Tweede Kamer is gezien? Mevrouw is vooral in het buitenland d'r eige mening aan het verkondigen, dus misschien kan ze in de VS asiel krijgen en lekker als assistente van Rice gefrustreerd gaan schreeuwen hoe slecht de arabische wereld is!!

prestodegekste | 12-05-06 | 12:00

Rechts door zee. Alleen allemaal weer te veel te doorzichtig van aansteller Nawijn. Maar leuk voor hem dat hij de pers weer eens heeft gehaald.

Barbapoeppa | 12-05-06 | 12:00

Opmerkelijk weer dat iemand als Taida door iedereen wordt uitgescheten en dat het terecht is dat ze moet oprotten, maar zodra iemand sympathiek bevonden wordt er wel uitzonderingen gemaakt mogen worden. Het maakt geen fuck uit of ze wel of niet goed werk doet, staat hier helemaal buiten. Ze heeft gelogen, net als vele andere politici in dit kabinet en het gaat maar door. Elkaar de hand boven het hoofd houden is het enige wat dit kabinet wel goed doet, voor de rest kloten ze maar wat aan...

zure hond | 12-05-06 | 11:59

@DD
je vergeet ook nog zo'n 149 andere kamerleden, een kabinet, en een hoop provincialen.

daskapitalist | 12-05-06 | 11:58

@Warrior4freedom

Dus die paar honderd naffers die in Zeeland begraven liggen moeten worden terug gestuurd naar Marokko ?

Ik vraag me af wat jij dacht met 4 mei en of je op 5 mei op een bevrijdingspop rondliep. (vast wel..)

paranoia | 12-05-06 | 11:58

Ook geil, die beelden van AHA op de camping in 1993, als echte assielzoeker voor de stacarravan.
Waar zit de aan/uit knop van Nawijn?

Traag | 12-05-06 | 11:56

@Hellsmurfje .. als je liegende mensen wil aanpakken .. so be it .. maar wrm zien jullie dan rita over het hoofd ? of geldt daar opeens geen gelijke monikken, gelijke kappen meer voor ? you catch my drift ? ;)

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 11:56

@abyssus

Hmm, dus Donnert en Verdonk moeten dus eerst die wetgeving aanpassen.

ik denk namelijk dat er een aanzuigende werking kan ontstaan als de goudzoekers die nu in de bosjes bij Ceuta en Millia liggen (Noord Marokko) er achter komen dat indien je liegend en bedriegend naar Nederland komt je in no time kamerlid kan worden die meer dan 6000 euro netto per maand krijgt. Zeker indien ze weten dat je nooit aanwezig hoeft te zijn, zeker geen moeilijke voorstellen hoeft in te dienen, het gewaardeerd word om af te geven op een samenleving die je niet kent en als je het goed doet bedreigt word en hierna beveiligde (gratis) auto, beveiliging en appartement krijgt.

Ik denk wel dat er een miljard mensen in Afrika zitten die een leugentje voor best wil over hebben om bovenstaande te bewerkstelligen.

Kijk als Verdonk (terecht) Tadic uitzet, omdat andere uitgeprocedeerden straks wederom terugkomen en ons wederom op kosten jaagd, moet ze consequent zijn en mensen die ZEKER voor grote aanzuigende werking kunnen verzorgen meteen isoleren.

paranoia | 12-05-06 | 11:56

@van-dale
ze zal dus over een paar jaar wel MP worden. helaas.

daskapitalist | 12-05-06 | 11:55

@superjan 12-05-06 @ 11:48
Gelijke monikken gelijk kappen, zegt dat spreekwoord je iets?

Hellsmurfje | 12-05-06 | 11:54

@iedereen die heer tegen nawijn reaguurt:
Vinden jullie hem gewoon een zak of vinden jullie hem een zak omdat hij zegt dat ali er volgens de wet is wet redenatie van verdonk uit moet?

swift1.6 | 12-05-06 | 11:54


manna @ 11:47

Alle Pvda en groenlinks allochtonen (en vooral de woestijn negers) zijn fout, nutteloos en onterecht in NL.

Warrior4freedom | 12-05-06 | 11:54

volgens mij heeft ze goed bewezen dat ze maar al te goed thuis hoort daar in den haag, is ze een uitzondering dan?

van-dale | 12-05-06 | 11:53

@aivd 11:50
Ik denk dat Maxima eerder ingescheurd is dan besneden, na het werpen van die twee dikke mormels :)

Montgomery Burns | 12-05-06 | 11:53

aha is een frauderende puta. ben blij dat dat nu algemeen bekend is.

daskapitalist | 12-05-06 | 11:53

@all .. Superjan laat weer sterk staaltje zien van JAMAAR !?!!?! hahahaha

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 11:52

De hele multiculturele samenleving gaat naar de knoppen als iedereen die in het verleden naar Nederland gekomen is alsnog getoetst wordt aan de regelgeving van nu. Het wordt dan weer stil op straat.
Nawijn *braak* ga je publiciteit elders halen en doe niet zo pseudo-verontwaardigd, want dat ben je helemaal niet. Dit komt voor jou NIET als een schok of zelfs maar verrassing. Had je trouwens je personeel maar beter moeten laten controleren toen je zelf directeur IND was. Dat was in dezefde periode dat de sluisdeuren naar Nederland wagenwijd openstonden.

Chiant | 12-05-06 | 11:52

Nawijn uitzetten lijkt me een fijner plan. AHA heeft als import al heel wat meer voor NL betekent dan Nawijn.

glebber | 12-05-06 | 11:51

bier NAwijn geeft venijn

wailer | 12-05-06 | 11:51

Maxima is zeker ook besneden en lid van de VVD.

aivd | 12-05-06 | 11:50

@Draaitafel Demagoog 12-05-06 @ 11:41
Welke stemmen precies? Naast drie alchoholverslaafden en zijn 5 vriendjes van de golfclub lijkt het me vrij onwaarschijnlijk dat hij stemmen kan bemachtigen.
.
Hoe grote sukkel Nawijn verder ook mag zijn, heeft hij gedeeltelijk helaas wel een punt. Het is nog altijd: gelijke monikken gelijke kappen. Als Taida de boel belazerd zij moet daarom eruit, dan moet HA er ook uit. Die laatste heeft de staat ondertussen heel wat meer geld gekost...

Hellsmurfje | 12-05-06 | 11:50

"De intrekking is niet mogelijk indien sedert de verkrijging of verlening een periode van twaalf jaar is verstreken."

die twaalf jaren zijn al verstreken..

abyssus | 12-05-06 | 11:50

ps: als ze uitgezet word, heeft ze ook geen appartement nodig die op onze kosten gekocht is ( > 1 miljoen doekoes) als ook geen beveiliging.

Dat is zowieso vreemd, toen zij klaagde ik word bedreigd, had onze overheid moeten zeggen "U bent toch vluchteling, doe waar u goed in bent en vlucht".

Met het geld dat deze negerin ons gekost heeft, had je in de buurt van Somailia makkelijk 100.000 echte vluchtelingen een jaar lang van voedsel en onderdak kunnen voorzien.

Ik denk dat egocentrische mensen die het beste met ons voor heeft (toch AHA, stigmatisering is toch in onze voordeel en die van de maatschappij?) eens moeten stil staan wat hun kunnen betekenen voor mensen die sterven van de honger en worden verkracht etc.. etc..

Indien er in AHA een beetje iets humaans had gezeten, had ze een deal gemaakt met de overheid, ik (neem) vlucht terug en jullie spenderen de kosten die jullie uitsparen aan de vluchtelingen in de regio.

Dan mag ze wat mij aangaat ook nog wel een kampleiden, kan ze gelijk haar theorie mbt tot andere mensen en hun religie ten uitvoer brengen.....

paranoia | 12-05-06 | 11:50

uitzetten van H ali... T is natuurlijk absoluut geLUL.

Al die liegende en bedriegende martelende afghaanse en liberiaanse generaals die nu in zuid laren wonen, al die moordende hutu's en tutsis die al 10 jaar in zierikzee zijn gehuisvest, al die verkrachtende kosovaren en kroaten die in de weke paarse jaren ons land hebben overstroomd, zouden we dus ook zeker met terugwerkende kracht moeten uitzetten. Ik wou dat het kon.
De meeste van die vluchtelingen hebben wel eens een "leugentje" verteld. H.A. Is in ieder geval geen misdadigert, maar een waardevolle aanwinst voor Nederland.

superjan | 12-05-06 | 11:48

@ShimoKura ... das alleen maar om Taida neukbaarder is dan Hirsi ..

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 11:48

Ik dacht dat AHA al uitgezet was.... uit haar appartement wel te verstaan...

Tilbostan | 12-05-06 | 11:48

Zo blijkt maar weer dat echt iedereen wel eens liegt om ergens binnen te komen.
Wat zou Maxima op haar kerfstok hebben?

Pingel81 12-05-06 @ 11:32


ik denk eerder dat ze wat in de mondhoekjes heeft hangen
stijlloze-alwin 12-05-06 @ 11:40
dan kan ze nog tot en met december oprotten.

swift1.6 | 12-05-06 | 11:48

DopeFish @ 11:27
Is niet alleen grappig maar schept enorme kansen voor rechts.
Ali er inderdaad uit. Kan ze eindelijk rustig in NY wonen.
Daarna kan die mestkever van Groen-links eruit.... en iedereen die een beetje zwart is, de pedofiele profeet aanhangt of raadslid voor de pvda in rotterdam is. Niemand... maar dan ook werkelijk niemand kan dan nog protesteren.
Advies: DOEN

Warrior4freedom | 12-05-06 | 11:48

@G-RaX 12-05-06 @ 11:43
Het probleem is dat die afweging in nagenoeg alle gevallen negatief uitvalt voor de vluchteling/asielzoeker. Totdat het een partijgenote van Verdonk betreft. Taïda een tijdelijke verblijfsvergunning geven voor een half jaar had ook goed verdedigbaar geweest als 'menselijk' vs. rechtlijnig. Maar ook zij is uitgezet vanwege liegen.

Lof der Zotheid | 12-05-06 | 11:47

een paar opmerkingen:
1. hahahahahahahahahahahahahaha
2. je kon niet anders verwachten van een allochtoon die bij de PvdA gezeten heeft
3. zou ze nog in aanmerking komen voor de nobelprijs?

manna | 12-05-06 | 11:47

zal wel weer met een sisser aflopen... Net als Ertan Kiliç, die mag 90 uur gaan schoffelen volgens www.witheet.com

Mordechai | 12-05-06 | 11:46

Hirsi Ali heeft haar Nederlanderschap gekregen op basis van een valse identiteit en een vals paspoort. Haar Nederlanderschap is daarom volgens mij niet rechtsgeldig. Net zo als haar aanstelling als Tweede Kamer lid. Het hebben van de Nederlandse nationaliteit is een voorwaarde om Kamerlid te mogen worden.

aivd | 12-05-06 | 11:45

ze is toch al een nederlander, met paspoort ondertussen..? is het dan nog wel mogelijk om haar uit te zetten, omdat ze in de vorige eeuw gelogen heeft bij haar binnenkomst?

abyssus | 12-05-06 | 11:45

“Onze Minister kan de verkrijging of verlening van het Nederlanderschap intrekken, indien zij berust op een door de betrokken persoon gegeven valse verklaring of bedrog, dan wel op het verzwijgen van enig voor de verkrijging of verlening relevant feit. De intrekking werkt terug tot het tijdstip van verkrijging of verlening van het Nederlanderschap. De intrekking is niet mogelijk indien sedert de verkrijging of verlening een periode van twaalf jaar is verstreken. De derde volzin is niet van toepassing indien de betrokken persoon is veroordeeld voor misdrijven als bedoeld in de Wet Oorlogsstrafrecht, de Uitvoeringswet folteringsverdrag en de Uitvoeringswet genocideverdrag.”
(Artikel 14 van de Rijkswet op het Nederlanderschap)
(oftewel: wie jokt om een paspoort te krijgen kan hem verliezen)

Mordechai | 12-05-06 | 11:45

Hoppa! Hirsi Ali eruit, Taida terug!

ShimoKura | 12-05-06 | 11:43

Kunnen ze zich ook eens bezig houden met Politiek, ipv elkaar in een zwart daglicht te zetten?

Maupie | 12-05-06 | 11:43

Mijn god.... Nawijn is ECHT een eikel... wat een ongelofelijke zakkenwasser. Hoe kan die vent zich sochtends in de spiegel aankijken. Dit getuigt inderdaad weer van een stupiditeit van de bovenste plank.

Op een gegeven moment moet toch ook een afweging gemaakt worden of jouw rechtlijnigheid en daadkracht wel gerechtvaardigd en menselijk zijn in dit geval. Dat is precies de reden waarom computers geen politieke beslissingen kunnen maken. Damn... echt ongelofelijk dit...

G-RaX | 12-05-06 | 11:43

Als liegen over je land waar je vandaan komt, je naam en geboortedatum als ook reden geen motief is.
Het vergeten te melden dat je al een vluchtelingen status had in een ander land en dus niet hier kunt komen niet genoeg is voor de VVD om je te royeren, vraag ik mij af waarom mensen nog de VVD moet gaan stemmen.
Immers als Neelie al geen schone handen heeft en haar Ex-man met veel moeite heeft aangetoond dat hij mogelijk toch wel schone handen heeft, dan doet je wel denken wat voor andere "witte boorden" er binnen de VVD rondlopen.

Met alle respect hoor een Zalm kan in het bedrijfsleven het veelvoud verdienen als dat hij nu verdient, zeker indien hij als saneerder aan de slag moet (een soort van Scheepsbouwer).

Ik denk dat de VVD met het uitkomen van dit verhaal haar geloofwaardigheid (alla D66) verliest indien ze haar niet royeren.

Verder kun je iemand zijn nationaliteit en verblijfsvergunning afpakken indien hij onder valse voorwendselen heeft verkregen.

Hirsi Ali bestaat niet, en dus is er niemand die een dergelijke Nederlandse nationaliteit heeft en kan er binnnen kort een negerin worden uitgezet.

Verdonk zal met de VVD pas echt de grootste worden indien ze dit zou doen.
Immers vele allochtonen zullen het waarderen dat de zwarte die hen zwart heeft gemaakt en eigenhandig heeft gezorgd voor een tweedeling in de maatschappij?

Maar goed we leven in het land van regeltjes en klasse justitie, waarbij iedereen gelijk is, maar sommige iets meer gelijk zijn.

paranoia | 12-05-06 | 11:43

@Ed Cetera 12-05-06 @ 11:40
Mooie nobele overwegingen. Hoewel er inhoudelijk wel wat op af te dingen is. Maar volgens Rita doen ze er niet toe. Wet = wet is in álle gevallen haar standpunt. Dus komt nu de vraag naar voren of ze daadwerkelijk consequent is.

Lof der Zotheid | 12-05-06 | 11:42

dit bewijst eerder hoe dom Nawijn is!

Oral-D | 12-05-06 | 11:41

@MAXIMO ... nee maar das ook niet de preciese bedoeling van mij stukje .. nawijn wil rita overtreffen in daadkracht en rechtlijnigheid .. alleen gaat ie in de fout door Hirsi EN verdonk aan te pakken .. 1 populair iemand aanpakken moet net kunnen maar de 2 lievelingetjes van de nederlandse politiek aanpakken gaat hem zeker stemmen kosten !

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 11:41

Uitzetten is zo 2006.

stijlloze-alwin | 12-05-06 | 11:40

Nawijn mag dan mischien nooit mijn stem krijgen. Dat geldt overigens ook voor partijen die dit heerschap op de lijst hebben staan. Maar....
.
Hij heeft in dit geval absoluut een punt. Verdonk laat zich er op voor staan hard, rechtvaardig, eenduidig en rechtlijnig de wet uit te voeren. Dat geldt voor 26.000 (anonieme) gezichten, Taïda en Kalou. Een mooi en nobel standpunt. Volgens haar zeggen voert ze de democratisch vastgestelde wetten uit 'zonder aansziens des persoons'.
.
En hier wordt het spannend. Zijn al die kwalificaties nog op haar van toepassing wanneer ze toegepast moeten worden op een prominent lid van haar eigen partij? Waar dus een meer dan gemiddeld eigen belang in speelt? Mijn gok is dat het in deze zaak niet gaat gebeuren. En dat maakt Verdonk de hypocriet van de week!

Lof der Zotheid | 12-05-06 | 11:40

Hilbrand Nawijn is een vluchteling van de planeet ZOGp0rk 19. uit het sterrenbeeld koe.

zijn echte naam is nijwan dnarb lih

Zijn dfuka is besneden. En hij is dus relatief ongevaarlijk.

superjan | 12-05-06 | 11:40

Gruwlijke klap in het gezicht van de VVD. 'Moeder' VVD die het 'zielige' vluchtelingetje Hirsi onder de vleugeltjes heeft genomen.. en wat blijkt? Het zwaantje blijkt geen zwaantje te zijn? Maar een liegend lelijk eendje met clit! Wat leven we toch in een geweldig land... als je verdomme je leven lang hard buffelt en een foutej maakt met je belastingformulieren krijg je gelijk 30 ambtenaren(en bijbehorende boetes) over je heen.Maar als je als persoon die niets heeft bijgedragen aan onze maatschappij een beetje binnenkomtlopen, doet alsof je een of ander zielig eendje bent krijg je vanalles in de schoot geworpen. Vooral als je een PR-stunt bent van een of andere vaute partij. Hulde Hirsi, hulde voor de komende stroom Hirsi's, Hulde voor iedereen die hier binnenkomt, Hulde......*shit het geld is op.*

Timson | 12-05-06 | 11:40

Ze is meer dan wie ook Nederlandse. omdat Hirsi Ali meer betekent voor de vrijheid van onderdrukte moslima's in Nederland en wereldwijd dan Kalou ooit voor oranje zal betekenen.
Ayaan is een heldin, een Jeanne d'Arc die gekoesterd moet worden.

Ed Cetera | 12-05-06 | 11:40

Wordt Hirsi Ali nu ook opgesloten op Schiphol?

aivd | 12-05-06 | 11:39

Breinstein 12-05-06 @ 11:20
.... een Wiener melange .... oftewel rete-ingeburgerd.

@meneer Jeroen S. van de *&**^-organisatie; u krijgt het paspoort lekker niet terug.

Roberto Fransisco | 12-05-06 | 11:39

dit wordt in ieder geval weer een heel spannend verhaal! ergens in een doofpotje op etage 10 van het uzc op schiphol

d'n Turfsteker | 12-05-06 | 11:38

"Hirsi Ali rot op"
Mag dat?

aivd | 12-05-06 | 11:37

Ik ben ook niet gecharmeerd van Nawijn, maar het is denk niet teveel gevraagd om eerlijkheid te eisen van mensen die vanuit een andere samenleving deel willen gaan uitmaken van de onze. Als ze om te mogen toetreden al liegen hoe gaat dat dan verder tijdens hun verblijf alhier? In een land waar de autochtone bevolking tot in het graf wordt achtervolgd als ze een boete voor te hard rijden (70% van die boetes voor tussen de 4 en 10 kilometer te hard) niet betalen, lijkt er toch wel een heel kromme verhouding te ontstaan voor wat betreft straf en strafmaat als Hirshi Ali hier gewoon mee wegkomt.

wgacontrol | 12-05-06 | 11:36

Hilbrand uitzetten naar Mongolië

topcat | 12-05-06 | 11:35

Wie heeft Hirsi Ali aan een valse identiteit geholpen? Vreemdelingen zonder geldig paspoort worden toch nooit toegelaten in ons land. Waarom mevrouw Ali dan wel? Wie is er corrupt geweest?

aivd | 12-05-06 | 11:33

ze sprak uit ervaring .... ahaha

joestoes | 12-05-06 | 11:32

Zo blijkt maar weer dat echt iedereen wel eens liegt om ergens binnen te komen.
Wat zou Maxima op haar kerfstok hebben?

Pingel81 | 12-05-06 | 11:32

@Draaitafel Demagoog
Ben benieuwd of Rita die Verdonk-imitatie van Nawijn kan overtreffen.
Ik denk, in dit geval, van niet.

MAXIMO | 12-05-06 | 11:31

maxima ook raus ?? ,die het NL schap kadeuw gekrijgt..

teringtubbie | 12-05-06 | 11:31

Nawijn = zultkop

gigigi | 12-05-06 | 11:31

Als we iedere gelegaliseerde vluchteling, die ooit gelogen heeft eruit gaan flikkeren, dan wordt dit het beste jaar van Schiphol ooit.
"Andere tijden" is toch ook een Vara programma, daar hadden ze het beter in kunnen brengen.

gentle giant | 12-05-06 | 11:30

Ik vraag me af of het uberhaupt mogelijk is om haar het Nederlandschap te ontnemen.

Beetje een laffe publiciteitsstunt. Geeft meteen bij welk publiek Nawijn stemmen zoekt...

Correcte eikel | 12-05-06 | 11:30

Ali bevestigt dus schrijnend het beeld dat we van al die vreemde kostgangers hebben; economische vluchtelingen met een leugenachtig verhaal; opzouten dus..............(net als Taida!!!)

Bouwfraudeur | 12-05-06 | 11:30

@Professor Plons .. aandikken, herhalen etc zijn allemaal stijlvormen vallende onder de noemer hyperbool ! Idd geen correct nederlands maar dat is ook niet de boodschap ! Voor de rest bevalt het wel als leraar nederlands door het leven te gaan ?

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 11:30

Rita Verdonk moet eerst nog overleggen met Gay van der Linde.

aivd | 12-05-06 | 11:29

-edit niet schreeuwen-

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 11:28

@Yop 12-05-06 @ 11:22
AHA een rellende islamiet? muhahaha

Dömper | 12-05-06 | 11:28

Oh en al die prijzen dan die ze kreeg?
Time Magazine bijv. zal niet blij zijn met een uitzetting van Ayaan door Nederland.....
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ayaan_Hirsi_Ali

rosalie | 12-05-06 | 11:28

ROFL!!!
dit is toch te grappig om waar te zijn!

DopeFish | 12-05-06 | 11:27

Die mogen inderdaad allebei wieberen.

Lucifer | 12-05-06 | 11:26

ow zucht meneer wil ook weer even in de media komen

......Duiveltje... | 12-05-06 | 11:26

Verbeter de wereld en begin bij jezelf zou ik zeggen .....

DannyV | 12-05-06 | 11:26

Maar Rita, als je dan toch gaat uitzetten... Oh wacht, Wim Heitinga zit allang ondergedoken in het buitenland. Hmmm, zorg dan maar dat hij niet terug kan.

DiagnosisTyphus | 12-05-06 | 11:25

Draaitafel Demagoog 12-05-06 @ 11:20
"dus doe maar een land uitkiezen naar keuze"
.
In het Nederlands is dat gewoon: "Kies maar een land uit". De toevoeging "doe maar" heeft in dit geval geen enkele waarde. "Uitkiezen" en "naar keuze" is dubbelop en dus overbodig.
.
Ook nog niet helemaal ingeburgerd merk ik.

Professor Plons | 12-05-06 | 11:25

Wat maakt het uit, ze wordt in 5 minuten toegelaten in USA.
Teruggaan naar eigen land gaat echt nooit gebeuren.

gigigi | 12-05-06 | 11:25

Mn oma heeft vast ook gelogen, moe'k er dan nu ook uit?

de Botte Bijl | 12-05-06 | 11:24

Het was ook te mooi om waar te zijn: een asielzoeker met goede politieke standpunten. Of zou Ayaan daar ook over gelogen hebben?

Dr. Faustus | 12-05-06 | 11:24

hilbrand? leefde die nog dan??

Fioravanti | 12-05-06 | 11:24

als ik toen............... is natuurlijk makkelijk lullen van verdonk. Ze is NU minister van uitzetting dus moet ze er NU iets aan doen.

swift1.6 | 12-05-06 | 11:24

Ik vind Nawijn een eickel van de bovenste plank maar hij heeft wel een puntje hier....

gigigi | 12-05-06 | 11:23

Het Nederlanderschap hoeft wat mij betreft haar niet te worden ontnomen.
Maar we kunnen toch wel logischerwijs verwachten dat de toekomstige partijleider haar eruit gaat kicken. En terecht.

MAXIMO | 12-05-06 | 11:22

Daar is dus niets rechtlijnig aan. Als ze AHA alsnog het land uitpleurt, dan is ze rechtlijnig. Van mij hoeft het niet, maar rechtlijnig is ze dus niet. Maar dat wisten we al.

zure hond | 12-05-06 | 11:22

Yup Alle rellende islamieten het land uit, dus ook Hirsi Ali. Zet nawijn maar in een sociale werkplaats, doet die leeghoofd nog wat nuttigs.

Yop | 12-05-06 | 11:22

Kan Hilbrand niet naar België verkassen?

Dömper | 12-05-06 | 11:21

Hup, 't land uit met die VVD joker van een 'Ali'

Deepnez | 12-05-06 | 11:21

Maar Rita, als je dan toch gaat uitzetten, neem die Fleisch-clown dan ook aub even mee…

Wim Heitinga | 12-05-06 | 11:21

@Fransisco: oke, maar een "bakkie doen" geeft aan dat je toch wel aardig bent ingeburgerd. Zeker als je dat op zo'n pauperSenseo doet.

Breinstein | 12-05-06 | 11:20

ik ben het eigenlijk wel een beetje eens met nawijn. regels zijn regels en AHA heeft nou niet echt een groote bek open getrokken om taida te helpen.

frozenhenk | 12-05-06 | 11:20

hilbrand moet idd ook opflikkeren .. beetje over de rug van onze hirsi zichzelf in de kijker spelen .. mongool we willen je al lang niet meer .. dus doe maar een land uitkiezen naar keuze .. maar wel snel weg wezen hoor .. die onzin van je hebben we echt gehoord ! trouwens hirsi en rita .. hebben jullie misschien me klimrek gezien ? is ter herkennen door de gaffer die er op zit geplakt ..

Draaitafel Demagoog | 12-05-06 | 11:20

Misschien een goed idee om de vreemdelingenhulp pas toe te laten nadat de immigranten toegelaten of uitgezet zijn. Iemand van deze instantie had AHA namelijk geadviseerd om te liegen over haar asielverleden. Belachelijk dat dat mag.

Theodoric | 12-05-06 | 11:19

Taida moet terug. En Hirsi moet blijven.

Beiden zijn een verrijking van het land.

Roxelane | 12-05-06 | 11:19

Nawijn demoniseert Hirsi Ali! Wat een haatzaaier!

aivd | 12-05-06 | 11:19

Help! Is hirshi ali minister?

L1 | 12-05-06 | 11:19

Kunnen we die dikke pad er niet uit gooien?

DanteG | 12-05-06 | 11:18

Nawijn komt Zonneschijn

(sorry.. het is nog vroeg voor me)

de_grote_roerganger | 12-05-06 | 11:18

vind het wel een ziek idee eigenlijk, een illigale minister

nachtherrie | 12-05-06 | 11:18

Euh .... fuckie duckie .... heb ik wel de waarheid gesproken toen ik dit land binnenkwam ..... euh. even een bakkie koffie zetten als nadenkwerk.

Roberto Fransisco | 12-05-06 | 11:17

Laat Rita dan die Karima van groenslinks ook meteen een enkeltje Teheran geven....

Big Pete | 12-05-06 | 11:17

Met dank aan de AIVD.

aivd | 12-05-06 | 11:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen