Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Oorlog in Pijnacker

Ik mis een hap uit mijn bil, geef terug!We schreven gisteren al over het politieoptreden in Pijnacker. Inmiddels heeft de rijksrecherche, de pliesie die de pliesie controleert, een onafhankelijk onderzoek aangekondigd. Want niet de hakbars kregen de klappen en happen maar de CDA-burgemeester besloot dat de gemiddelde Pijnackerse schooljeugd wel eens een afranseling kon gebruiken. En je weet, befehl ist befehl dus de ME-ers mepten met alle plezier jawel, onschuldige meisjes! Een ongekend aantal van 35 aangiften tegen de politie volgden en gisteravond bekogelden boze jongeren de ambtswoning van de burgemeester met meuk. Maar ach, zo'n onafhankelijk onderzoek. Dat kunnen we zelf ook wel. Zie hier het bewijsmateriaal (filmpje met geluid). Nee, het filmpje komt niet uit een verre politiestaat, Iranistan of uit de sloppenwijken van L.A maar gewoon uit dat kudtdorp... Schrijft u de onderzoeksconclusie zelf dan nog even, dan sturen wij vast een taxi naar de burgemeester...

Reaguursels

Inloggen

Stakkers die gaan kijken naar ALI B verdienen slaag

terazino | 12-05-06 | 15:01

Als ik de ME was zou ik:

Traangas, meer en betere knuppel werk gebruiken. Rubberen kogels voor iedereen die het nog waagt om op te staan en als laatse en niet de minste teasers.

Want br33zAh's moeten beter worden aangepakt. Want later zullen ze net zo als de gr0te jongens worden als op het Leidse plein. Dus kan je beter voorkomen dan genezen.

En tsja net als superman zegt:

Wie niet wilt luisteren moet maar voelen. En gelukkig hebben de meeste het gevoeld hopelijk een wijze les voor de volgende br33zAh feest.

De ME is al op weg naar de volgende !

Hill | 11-05-06 | 11:16

ten 1e: 90% die de politieselecties doet komt er niet doorheen
65% haalt de opleiding
en daar 10% komt bij de ME

de Nederlandse politie hoort bij een van de kwalitatief beste politiekorpsen ter wereld. Ook Nederlandse politiehonden zijn de beste ter wereld. De VS koopt hun honden bij ons.

ten 2e: 15 jarige meisjes worden niet gespaard, je hoort gewoon te luisteren als er een charge word uitgevoerd.. of je nou een meisje of een jongen bent
oprotten is oprotten. (dus ook niet je fiets pakken of ander soort onzin, oprotten)

ten 3e: in plaats van op de politie te spuwen zou ik de ouders eens even toespreken, al die 13 jarige pubers waren lamzat van de alcohol, die ME-ers voeden hun kinderen waarschijnlijk beter op ..

superman1984 | 11-05-06 | 03:20

typisch nederlands om de ME de schuld te geven dat van die dronken schijnheilige poeperds niet luisteren

wie niet luisteren wil, moet maar voelen

en zo werkt het

je hebt te maken met de politie, niet met sociaal pedagogisch werk

ik was er zelf bij , en er werd meer dan 6 keer gewaarschuwd dat mensen moesten oprotten

vervolgens blijven sommige kindertjes staan en denken stoer te zijn

ik heb zelfs verschillende meisjes gezien die een grote mond hadden tegen de politie en niet luisterden

en dan wel gaan janken als je een klap krijgt

goed werk POLITIE

superman1984 | 11-05-06 | 03:13

equo,
Mwa zal wel niet een kwestie van vrijwillig dichtbij bekijken geweest zijn,
jij kent de situatie niet, de mensen moesten uit de tent 200 mtr met de doorgedraaide MEvriendjes afleggen
En hoe kan je het beter bewijzen dan een filmpje.
Natuurlijk zou ik me ook uit de voeten maken, maar er zullen natuurlijk ook een aantal mensen naief kijken.
Hoe ontstaat een file of de tegenovergestelde richting van de snelweg als er op de andere baan een ongeluk gebeurd is?

Maar als je ME ziet is het het beste je uit de voeten te maken

kwakkwak27 | 10-05-06 | 18:08

Hé Kwekkwek,

Waarom staan al die gasten daar filmpjes te maken!
Sodemieter op als je er niets mee te maken wilt hebben.
Blijkbaar is het stoer als je alles van dichtbij bekijkt (en daarmee dus in de weg staat van de "ordetroepen" en dus risico loopt) maar als je vervolgens zelf geconfronteerd wordt met je eigen stupiditeit (te dicht bij het vuur kan je wel eens verbranden) dan is het gelijk gezeik.
Bullshit!!! ik heb deze avonden meer meegemaakt en als er niets mee te maken wilt hebben dan loop je gewoon weg. Iedereen wil gewoon de actie meemaken maar geen onderdeel worden van de actie. If you can't stand the heat take your damn ass home...

Equo | 10-05-06 | 17:30

ME maakt weinig onderscheid tussen meisjes van 13 en hooligans waar ze normaal mee te maken hebben :(

Booon | 10-05-06 | 17:29

@ kwakkwak27

Ik ben het echt met u eens.
Vrienden van mij lopen mank zijn door honden gebeten....
Een vriendin van mij durft nu niet eens meer naar een feest toe omdat ze bang is voor de ME.... Ik vind dit echt zwaar triest en dit moet niet meer gebeuren.
Ik was er zelf niet bij gelukkig maar ik weet wel wat er aan de hand was.
Maarrrrr dit is wel GeenStijl he :) we zeggen tegen alles waar Politie en ME bij is geweest ga eens deaud je leert dr maar mee leven.

Blitzzz | 10-05-06 | 16:43

Goedemiddag,

Ik woon in pijnacker, ben zelf niet in de tent aanwezig geweest diverse kennissen wel, maar lees hier wel met verbazing de reacties.

Sommige hebben reacties het over stoer doen tegenover de ME, terwijl het op deze site af en toe nog wel stoerder lijkt je eigen mening zo hard mogenlijk uit te schijten zonder erbij te hoeven nadenken hoe de vork echt in de steel zit. (stel je na je moet een keer echt nadenken achter die pc van je) En ja het kan toch allemaal anoniem.
Ik zou zeggen kom eens langs kun je met een paar minderjarigen praten die nu met de brokken zitten.

Ook lees je dat en hoorde je gister op tv dat het volgens de politiebond wel geoorloofd was, dit hadden ze aan de ME gevraagd en die zeiden dat. (kom op zeg daar kun je niets op baseren dat is info van 1 kant)
JA NATUURLIJK Als je aan die annonieme MEer vraagd of hij nog een paar kleuters van hun fiets gemept heeft zegt die natuurlijk nee!!
Dat is het zelfde als een anonieme pedofiel die met zn broek op zn enkels de kleuterschool uitloopt vragen of die vandaag nog gescoord heeft.

De tent waar het plaatsvond stond op een practisch doodlopende weg van ca 200 mtr.
De 2500 mensen die naar huis wilden moesten wel over deze weg.
Zodra het publiek uit de tent kwam, kwamen ze in een slagveld terecht, waarna ze de weg van ca 200 mtr die ook uit een slagveld bestond moesten afleggen.

De mensen waaronder kinderen van 13 14 werden o.a. door honden belaagd. Zelfs in de hoofdstad waar het centrum dankzij ajax weer eens aan verbouwing toe was werden deze honden niet eens losgelaten. Wel raar dat je die paar kinderen in pijnacker alleen in de hand zou kunnen houden door deze honden wel los te laten. Wetende dat dit ernsitg blijvend letset tot gevolg kan hebben. Dat de agenten de honden zelf niet onder controle hadden blijkt wel uit het fijt dat 1 van de honden zelfs een agente aanviel.

Ook wel erg vreemd dat je hoord van mensen die het slagveld wel overleeft hadden met hun kinderen van 14 alsnog zonder aanleiding door een MEer van hun fiets gemept werden. Vervolgens worden dezelfde ouders weggejaagd wanneer zij bij hun zoon op de ambulance willen wachten.
Ouders die door hun kinderen gebeld werden of ze ajb wouden komen omdat het zo eng was werden door de ME weggejaagd en kregen te horen dat hun KANKERKINDEREN zouden krijgen wat ze toebehoren.

Dit zijn enkele dingen die ik gehoord heb, er zijn er nog veeeeel meer maar dan zijn we morgen nog bezig.

Mijns inziens was er sprake van totale miscommunicatie bij de politie en ME.
Hierdoor zijn ongeoorloofd zware middelen ingezet.
Ook zijn er diverse MEers doorgedraaid, deze verstaan hun vak dus niet.

We mogen hopen dat dit niet in de doofpot verdwijnt, dat zou betekenen dat hier niets van geleerd is. De volgende keer zouden u en uw kinderen dan de klos kunnen zijn.

Groetjes

kwakkwak27 | 10-05-06 | 16:19

@commentaarderer 07:08
Ik heb alleen gezegd dat ik me kan voorstellen hoe het er in een dergelijke situatie aan toe gaat. Wat ik dus probeer aan te geven is dat het probleem schuilt achter het feit dat de ME als persoonlijke 'knokploeg' ingezet kan worden. Dat er sadisten zijn die doelbewust bij de ME solliciteren is hetzelfde als een pedo die kleuterleid(st)er wil worden, maar dat is logisch.

BastaardSuiker | 10-05-06 | 11:45

Je hoort die kutjeugd op het filmpje toch provoseren? opgefokte stemmetjes maar als ze gemept worden meteen massal aangifte doen en een beetje zielig de burgemeester lastig vallen. Ik wed dat ze het ook nog racistisch vonden. Sjezus, wat een lafheid! ME mept niet zomaar, alleen krakerts denken zo bekrompen. Laffe hollandse aan drugsverslingerde kutjongeren zijn het, ok maar als ze een keer iets ondernemen tegen de finse kaboutertjes is het hier op GS ook alweer niet goed. Mijn kids gaan hier niet opgroeien.

Tonnie | 10-05-06 | 08:43

Voor al diegenen, zoals "BastaardSuiker 09-05-06 @ 21:20" die het wel logisch vinden dat pliesie er hard op mept na allerlei provocaties:
-
Als ze zich niet anders gedragen als de eerste de beste straatvechter waarom moeten die gasten dan trainen?
Het zijn toch professionals?
Die horen juist gepast geweld te gebruiken. Zonder dat hun emotie de overhand neemt.
Anders kan je net zo goed de hells angels of F-side inzetten om de orde te handhaven.
-
Een agent die zn handen wast in onschuld "ja maar zij waren ook heel gemeen tegen mij" kan wat mij betreft zn badge inleveren. Die heeft het niet begrepen.

commentaarderer | 10-05-06 | 07:08

@ schaamstreek
Iets zegt me dat je een harde plasser kreeg bij het neerschrijven van "het volk". Sta jij toch effe ver boven met je hond en je gummiknuppel hé?

49-cent | 10-05-06 | 02:02

@koekje erbij?
Truste.

schaamstreek | 10-05-06 | 00:49

schaamstreek 10-05-06 @ 00:42
Is zo,meestal ben ik het wel met optreden van ME eens,gevalletje Pijnacker ging mss wat ver,maar mss ben ik wel bevooroordeeld.Ga er nog eens een nachtje over slapen.Truste.

koekje erbij? | 10-05-06 | 00:48

@koekje erbij 00:39
Volgens mij had ik al "gematigd" gereageerd op jouw posts.

schaamstreek | 10-05-06 | 00:42

schaamstreek 10-05-06 @ 00:31
nee ,lag lekker te slapen,dus reaguur alleen van horen zeggen! Onderzoek zegt dat er niet te veel geweld is gebruikt,daar zullen diverse mensen het niet mee eens zijn. Nogmaals ik woon er wel,maar ik was er niet bij! Ali B,je weet toch!!
Meh, geen brommer meer en de seks wordt ook al wat minder! Wordt ook een daggie ouder.

koekje erbij? | 10-05-06 | 00:39

En bovendien is GS een prima medium om te kijken naar reacties van mensen die een andere mening zijn toegedaan.

schaamstreek | 10-05-06 | 00:39

Ach, het is nooit goed, dat blijkt wel. Ik heb er niets van meegemaakt maar als ME 'er ben ik in dit topic de l*l. Maakt me niet uit, vind het interessant om de confrontatie aan te gaan om zodoende te weten wat er bij het volk leeft.

schaamstreek | 10-05-06 | 00:36

@koekje erbij? 10-05-06 @ 00:29

En hou je nog steeds van veel leer in combinatie met brommers?

Meh | 10-05-06 | 00:31

En @koekje erbij was erbij............................@Bennie ook........................

schaamstreek | 10-05-06 | 00:31

Meh 10-05-06 @ 00:24.Ik dacht alleen maar aan seks en brommers!

koekje erbij? | 10-05-06 | 00:29

@koekje erbij? 10-05-06 @ 00:15

Ik ben ook 14 geweest, gierende hormonen, aandachtgeil, been there

Meh | 10-05-06 | 00:24

Meh 10-05-06 @ 00:01.Waarschijnlijk zelf ook niet verder gelezen! Want dan had je kunnen lezen,dat 14-jarige van zijn fiets is afslagen,terwijl hij naast zijn vader fietste. En dat ouders weggejaagd werden,terwijl ze naast hun zoon op de ambulance zaten te wachten.

koekje erbij? | 10-05-06 | 00:15

Op het moment dat de ME er van dichtbij wordt gefilmd, wordt iedereen aan de achterkant de feesttent uitgebonjourd en vooraan tegengehouden. Tis moeilijk te zien maar mijn maat krijgt wel degelijk een por van z'n wapenstok in z'n maag met de mededeling dat ie op moet houden foto's te maken, anders sla ik hem uit je poten. Meneer maakte een misplaatste vrij opgefokte indruk, net als de rest van z'n stoere vrienden. Het getal van 45 geloof ik geen zak van, er zijn veel meer aanklachten ingediend.

Bennie_de_gekste | 10-05-06 | 00:12

@Meh

Jij hebt mn post ook niet echt goed gelezen...
ik zeg toch:
Je moet daar dan ooknie blijven staan, als de ME zegt wegwezen of we rammen jullie in mekaar lijkt me duidelijk......

't komt van 2 kanten...

Todo chido | 10-05-06 | 00:06

kutjemuf 09-05-06 @ 21:48.Ik heb ze gezien bij politieburo Zichtenburg in DenHaag,schuimbekkend achter tralies,Die honden waren zo gek als een deur,misschien omdat hun baas niet in de buurt was.Maar zulke honden loslaten,is vragen om problemen.En misschien waren het afgekeurde gevallen. Dat weet ik niet.

koekje erbij? | 10-05-06 | 00:04

@Todo chido 09-05-06 @ 23:25

Niet eens de moeite genomen om hele discussie te lezen dus... Nee gelijk die "End" knop in drukken en een keer "Page UP"

Politie is echt niet mijn beste vriend, maar als er bij iedere tik die er uitgedeelt wordt een onderzoek gestart moet worden kunnen we beter heel die handel opdoeken. Ik zal zelf niet snel een jongen/meisje van 14 slaan, maar als die knapen zich met hun mond wel gedragen als "echte mannen", tikken met die handel.

Als je de eerste paar seconden van dat filmpje kijkt, zie je ook een man met een knuppel recht in de ogen staan van de cameraman, slaat hij gelijk? Nee dus.
Als er 45 mensen zich verkeerd behandeld voelen zullen ze het wel verdiend hebben. Er waren toch zeker wel meer mensen als 45, waarom hebben die geen aanklacht ingediend? Die zijn niet geslagen, alleen de provocerende minderheid waarschijnlijk. Als je als 14-jarige hangjongeren een keer pliesie op je dak krijgt, kun je inderdaad een grote bek opzetten; gebeurt toch niks.
Ben wat dat betreft blij dat er toch een deel van de plisiemacht wel de orde op zaken kan stellen, wie niet horen wil moet maar voelen!

Meh | 10-05-06 | 00:01

Ik verbaas me mateloos over het geweldige vertrouwen in de ME hier. Let op, het is Haaglanden. Die zijn al jaren niet positief in het nieuws geweest.
De ME ook niet trouwens. Hier in 050 zijn de laatste prestaties al van jaren terug: absoluut NIETS doen terwijl een grote groep jongeren een hele wijk verbouwde, en gebroken armen slaan toen een paar studentjes een sit-down hielden op een kruising.
Ik geloof die kids daar in Pijnacker wel!
En @Blikje: hulde voor je standvastigheid.

noorderling | 10-05-06 | 00:00

slaghout 09-05-06 @ 22:49.Ik schreeuw helemaal niet hard waar het om allochtonen gaat.Over die ellende wil ik niet eens beginnen,want dan kan je echt de ME inschakelen.Maar mss zie jij je 8 jarige dochter nog weleens tussen de dealende riffratten stoepenkrijten! piep je wel anders. JA,moet je je dochter maar niet buiten laten spelen,je weet toch! Ach ,ik zal wel ouderwets zijn.

koekje erbij? | 09-05-06 | 23:52

@schaamstreek

Jij waarschijnlijk wel dus....

Todo chido | 09-05-06 | 23:25

@Todo chido 23:18
Ook ME 'er? Nee, lul dan niet uit je aars.

schaamstreek | 09-05-06 | 23:20

@Yammie 23:08
Is goed joh, blijf lekker hangen in die gedachte. Slaap zacht!

schaamstreek | 09-05-06 | 23:18

Je moet daar dan ooknie blijven staan, als de ME zegt wegwezen of we rammen jullie in mekaar lijkt me duidelijk......
Zijn ook wel tuig die ME'rs daar niet van. kicken gewoown op 't in mekaar rammen van ander tuig...

Todo chido | 09-05-06 | 23:18

Ik heb de ME onder andere bij voetbalwedstrijden gezien.Waarbij ze dus een dicht vak met supporters inrenden en alles en iedereen kapotsloegen.Als ze nou alleen relschoppers zouden slaan zou ik er niet zo veel moeite mee hebben.
En verder gaat er altijd een dreigende en provocerende werking van uit, als er een groep ME'ers aanwezig is,terwijl het vaak ook op een normale manier is op te lossen.
En aan het enthousiasme en het gemak waarmee ze mensen(die al op de grond liggen) de typhus slaan,krijg je de indruk dat het om echte psychopaten gaat.

Yammie | 09-05-06 | 23:08

@Yammie 22:32
Loop een keer mee zou ik zeggen, piep je wel anders.

schaamstreek | 09-05-06 | 22:56

@Yammie 09-05-06 @ 22:32
Als je ze een paar keer (van dichtbij) aan het werk hebt gezien, was je dus ook op plaatsen waar je niet hoorde te zijn... :)
Verder denk ik dat koekje erbij hard schreeuwt als het om allochtonen gaat, maar owee als de autochtone boerenkinkels weer teveel "blikjes grolsch" in hun redneckjes hebben gegooid, dan kan de ME het ook anders oplossen.
Ik weiger te geloven dat de ME als een veredelde wehrmacht zielige kindertjes afranselt. Kijk eens een avondje BNN (als je het op kunt brengen), dan weet je hoe onschuldig jeugd kan zijn (de goede niet te na gesproken)

slaghout | 09-05-06 | 22:49

ME'ers zijn Mongeaulen ,ik heb ze een paar keer aan het werk gezien.Ze slaan mensen helemaal kapot .Officieel mogen ze niet op je hoofd en op je nieren slaan maar dat zijn de plekken waar ze volgens mij expres op mikken.
Welke normale volwassen persoon wil nou op jongeren en vrouwen slaan met zo'n lat .Ze gebruiken trouwens geen gummiknuppel maar wapenstokken.
Dit zijn de zelfde soort mensen als in Abu Graib en in de Nazi-kampen.

Yammie | 09-05-06 | 22:32

@Meh 22:15
Dank! Maar gelijk aan het gas? Nee dat maar niet.

schaamstreek | 09-05-06 | 22:17

Kortom: Bermgraaiers aan het gas en meer respect voor de echte arm der wet,

Meh | 09-05-06 | 22:15

@kutjemuf
Je nick doet denken aan een vrouwspersoon.

schaamstreek | 09-05-06 | 22:15

kutjemuf 09-05-06 @ 21:48
ging wat fout, laatste bericht

kutjemuf | 09-05-06 | 21:50

koekje erbij? 09-05-06 @ 20:37

Ik spreek uit ervaring, deze ""valse honden"" gaat einde dienst tijd gewoon mee naar huis, waar deze gewoon word opgenomen in het gezin waar 2 kinderen, 1 kat en 1 ku**elikker hond meedraaien.(prive is het een schat van een hond) Een kennis van van mij heeft een diensthond, 2 kleine kinderen, die kunnen alles met hem doen,, hij vind alles goed, en die teef is de baas in huis, word nog beschermd ook nog door hem.

kutjemuf | 09-05-06 | 21:48

4 gewonden inderdaad onder de politie. Gebeten door hun eigen valse teringhonden

bassio | 09-05-06 | 21:44

@BastaardSuiker 21:20
Sportief van je en wederzijds m'n respect!

schaamstreek | 09-05-06 | 21:27

Concertje, matpartijtje met de pliesie, filmpie als aandenken............ klinkt gewoon als een geslaagde avond hoor.

Jim Beam | 09-05-06 | 21:25

@schaamstreek 20:08
Als je jezelf net zo goed (her)kent als je mij denkt te kennen, dan gaan we nog een hoop beleven. -lol
.
Ik kan me jouw situatie prima voorstellen, menselijke aard je weet toch. Eerst een hoop gezeik verduren en dan effe je gram halen, maak nie uit wie je raakt. Opwelling, kan ik inkomen (eigen ervaring ;). Gewapend met dat besef kost het nog een hoop moeite om de ratio erbij te houden, maar oefening baart kunst zegt men.
.
Voor 'de meerderheid' of wel het SBS-sex publiek klopt je verhaal wel denk ik. Je bent in ieder geval de eerste 'ordehandhaver' die iets zinnigs (terug)zegt duzzeh... Kudo's en respect!

BastaardSuiker | 09-05-06 | 21:20

koekje erbij? 09-05-06 18:17@schaamstreek 09-05-06 @ 18:19 .Nog ff,ik heb die honden weleens gezien bij politieburo "zichtenburg"in Den Haag,op 2 meter afstand in ijzeren hokken! En nog word je er bang van! Die honden zijn compleet gek.Zoveel aggressie in een dier is niet goed. En die honden laat je zeker niet los!!En zeg nou niet dat die politieagent die hond onder controle heeft! Ik heb zelf gezien (tt-assen) ,dat de eerste mens ,die de hond pakte,een politie-agent was. (wel leuk voor publiek)

koekje erbij? | 09-05-06 | 20:37

Neikey 09-05-06 @ 20:14. WAS een gezellig dorpje (20 jaar geleden,maar mag niet discrimineren)

koekje erbij? | 09-05-06 | 20:18

Jezus wat een gedonder om een paar stokslagen. Als je pliesie of ME'ers ziet weet je toch dat je weg moet gaan.
De domme dronkaards die voor hun vrienden stoer willen doen en zeggen dat ze toch overal mogen staan moeten nu niet janken.
Lekker met z'n allen dwars en verkeerd doen.... een steen die wordt gegooid door iemand van 14 heeft hetzelfde effect als gegooid door iemand van 20.
En nu massaal janken.. gezellig dorpje daar.

Neikey | 09-05-06 | 20:14

@BastaardSuiker 19:39
Ach, volgende keer ben je weer voor ons als de zaak met "Finnen" te maken heeft. Maar dat geeft niks, heel herkenbaar eigenlijk.

schaamstreek | 09-05-06 | 20:08

Dat personeelsgebrek klopt wel! Er staan al 4 maanden 6 nieuwe opel vectra,s buiten bij het nieuwe politburo! En geen agent te zien.

koekje erbij? | 09-05-06 | 20:07

Voor de rest gaat het wel lekker in Pijnacker! Als je belt dat er NU gedealt wordt bij jou voor de deur (riffratten),dan komt er 9 uur later een politieauto door de straat.En die agenten vragen dan aan de melder.:Wat is er aan de hand? ik zie niks! Reden iet wat late komst! personeelsgebrek! Behalve als we een feesttent gaan leeg raggen!

koekje erbij? | 09-05-06 | 19:56

Waarom moet de politie nu respect krijgen dan? Omdat ze joviaal flitsen en je een prettige dag wensen (met bon)? Omdat ze niet zelf denken maar blind een opdracht uitvoeren? Omdat ze iedereen forceren regels na te leven die ze zelf niet serieus nemen? Allemaal blaatpraat.
.
Het einde van autoriteiten zal het begin zijn van een gezelliger toekomst.
.
@ schaamstreek @ 18:53
Vuile EMEEJER!!!! :P

BastaardSuiker | 09-05-06 | 19:39

Ach het filmpje zegt alweer genoeg. Er is het één en ander aan de hand. En wat doet de inteeltjeugd? Lekker blijven staan. En dan verbaasd zijn dat je klappen krijgt... zucht..... Wel lekker de sensatie willen zoeken door te blijven staan en jankmuilen als je klappen krijgt. Hulde voor de hermandad. Eens kijken of de flinke kinderen volgende keer weer willen blijven staan. Heb al veel meegemaakt, maar iedere tik die je krijgt is je eigen domme rotschuld. Of het nu komt door pure provocatie of door simpelweg in de buurt te blijven staan.

Lof der Zotheid | 09-05-06 | 19:38

Maar dat ze GEWELD gebruikt hebben geven ze dus toe.. dat er niks aan de hand was bewijzen meerdere partijen.. conlusie onderzoek is dus al gegeven!

poef! | 09-05-06 | 19:32

De politie heeft in Pijnacker géén onnodig geweld gebruikt tegen bezoekers van een popconcert van Ali B. Dat heeft de Nederlandse Politiebond verklaard tegenover RTL Nieuws.

Volgens de vakbond gaven dronken en agressieve jongeren zèlf de aanleiding voor het geweld. Bij het hardhandige optreden raakten tientallen mensen gewond. Er zijn 45 klachten ingediend.

Volgens de bezoekers sloeg de mobiele eenheid zonder aanleiding op de menigte in. De politiebond zegt dat het geweld tegen de dronken jongeren geoorloofd was. De rijksrecherche doet onderzoek.

BELACHELIJK!! Zal je zien straks komen ze er ook nog mee weg! dit is werkelijk om te huilen!

poef! | 09-05-06 | 19:31

(uit mijn dak,sorry)

koekje erbij? | 09-05-06 | 19:07

@koekje erbij? 19:00
Als jij een gegronde reden hebt, niemand die je daarvan weerhoudt.

schaamstreek | 09-05-06 | 19:05

Maar als mijn kinderen neergeknuppeld worden,dan ga ik ook mijn dak!

koekje erbij? | 09-05-06 | 19:04

@poef 18:56
Logisch jouw reactie, heb ik ook begrip voor maar de meningen blijven verschillen. Het is maar net wat het volk wil zien. Als we "Finnen" in elkaar meppen groeit zo 'n topic met alleen maar lofheid voor de ME (enkele uitzonderingen daar gelaten), heel herkenbaar allemaal.

schaamstreek | 09-05-06 | 19:03

Ach,ik ben er nog een van normen en waarden! En mijn kinderen ook.Als ik een knuppel in mijn nek krijg,zal ik ook zeker een aanklacht indienen.

koekje erbij? | 09-05-06 | 19:00

Al scheld iemand je uit voor weet ik niet wat! dat geeft niemand het recht om die persoon te slaan! of honden er op af te sturen. ik zeg niet dat de jeugd onschuldig is ze zullen de politie en ME vast heel goed beledigd hebben.. maar wat verwacht je dan?! actie=reactie! dat roep je met zo'n actie toch op. De plaatselijke politie en de beveiling van het feest was genoeg geweest, hadden iedereen vriendelijk verzoekt om weg te gaan en iedereen was ook gewoon rustig vertrokken!
De politie/ME is gewoon verkeerd opgetreden!

poef! | 09-05-06 | 18:56

@koekje erbij? 18:46
Het blijft een vervelend voorval maar aan de andere kant zijn pubers van een jaar of 14 echt niet zielig hoor. Verbaal kunnen ze aardig hun mondje roeren. Maar de eindverantwoordelijkheid ligt weldegelijk bij de ouders en mijn ervaring is dat vaak deze ouders in het bijzijn van hun kiddo's je de k*nker wensen.

schaamstreek | 09-05-06 | 18:53

En der waren totaal geen problemen tussen autochtoon en allochtoon. de meeste leven hier al jaren in harmonie samen :)
Dus had dit hoeven gebeuren?? NEE! en daar gaat het om!

poef! | 09-05-06 | 18:52

Er was van te voren inderdaad op het internet over en weer gegaan dat er gewechten zouden komen tussen autochtonen en allochtonen jongeren. Hiervoor had de Burgemeester een "speciaal politieteam" op voorhand ingehuurd.
Vervolgens laat de burgemeester zijn dochter halverwege de party ( waar totaal nog niks aan de hand was) zijn dochter uit de tent verwijderen.
Dan wordt het feest eerder beindigd, zijn er buiten wat boerenkunkels aan het stooien met elkaar ( stuk of 8 man) vervolgens wordt iedereen de tent uit gebonsjoerd waar buiten het welkom comité van de ME ze opwacht, met hun blaffende/bijtende/kwijlende keffertjes.
Jij komt daar in je feest stemming naar buiten en denkt.. huh.. zie ik dat goed?? WTF!! je loopt een stukje verder, ziet vervolgens mensen op de grond liggen en allemaal doorgetripte blauwpakjes de boel "willen handhaven" ze hebben uiteindelijk alleen maar voor meer onrust gezorg. Deze feesten vinden al weet ik niet hoeveel jaar plaats.. nooit wat aan de hand. En de ME staat op de stoep en het breekt uit in een hel!
en al die mensen die zeggen, ja dan moet je maar zorgen dat je weg komt, je weet hoe de ME optreed. het zijn een stel naive onschuldige kinderen, die weten dat niet! die gaan vragen " eey ik wil alleen ff me fiets pakken man" die verwachten niet dat ze dan gelijk een ros van zo'n knuppel krijgen.. gek he?!

poef! | 09-05-06 | 18:50

Oke,Oke,maar dit was geen ajax-feyenoord ! Het was een bevrijdingsfeest!
(ali B :-( ). Je slaat toch geen kinderen van 14 van hun fiets,terwijl ze met hun ouders wegfietsen? Maar het onderzoek zal het wel uitwijzen. Zelfs de dochter van de burgemeester was op dat feest ! Alleen een half uur voordat er klappen vielen ,werd ze opgehaald!

koekje erbij? | 09-05-06 | 18:46

Wij handelen never en nooit vanuit een paniekreactie. Dat "onschuldigen" er soms een "tik/mep" van mee krijgen is vaak de reden dat ze de waarschuwing vooraf negeren en de confrontatie aan willen gaan.

schaamstreek | 09-05-06 | 18:43

@koekje erbij? 18:32
Met alle respect en ik probeer het nogmaals te verduidelijken, de ME wordt niet voor Jan met de korte achternaam ingezet. Er was sprake van ernstige provocatie met als resultaat dat dingen uit de hand zijn gelopen. Vervelend voor alle partijen maar om simpelweg de ME na te wijzen met een beschuldigend vingertje?

schaamstreek | 09-05-06 | 18:37

schaamstreek 09-05-06 @ 18:27.Ja joh,ik lul ook maar wat! Ik lag heerlijk te slapen die nacht. Maar dat het uit de hand is gelopen is zeker waar.Ik heb wel wat getuigen gesproken. Pure paniekreactie van ME.

koekje erbij? | 09-05-06 | 18:32

Dit soort Politie past perfect bij n Overheid die z,n bevolking afperst!!

Torquemada | 09-05-06 | 18:27

@koekje erbij? 18:24
Op jouw ongezouten en ongefundeerde reactie dacht ik.

schaamstreek | 09-05-06 | 18:27

schaamstreek 09-05-06 @ 18:20. Waarvoor dan?

koekje erbij? | 09-05-06 | 18:24

aan : Mr. Montana

die agenten zijn aangevallen door hun eigen hond, die ze vervolgens neer moesten knuppelen!! de beesten en hun baasjes waren totaal getript!

poef! | 09-05-06 | 18:23

En kom maar....................

schaamstreek | 09-05-06 | 18:20

@Bennie_de_gekste 09-05-06 @ 18:03

De ME waarschuwt wel wat anders dan je geschiedenisleraar!

Meh | 09-05-06 | 18:20

@koekje erbij?
Stumper!!!!

schaamstreek | 09-05-06 | 18:19

Wie laat er nou politiehonden los! Heb je die aggressieve honden wel eens van dichtbij gezien? Met het schuim op hun bek! En die laat je los op een groep mensen,die bestaat uit kinderen en ouders van kinderen en wat raddraaiers.

koekje erbij? | 09-05-06 | 18:17

fuckje 09-05-06 @ 13:25

Hoezo dorp? Er wonen meer mensen in dat dorp,dan bij jou in de provincie!
Muts! Ik wil jou wel zien reageren ,als je je stal uitkomt met je zoon van 14 en ze slaan je zoon met een knuppel voor zijn bek!

Blikjegrolsch,ik heb vandaag een kratje gehaald. Heineken was op!
Groetjes (al 44 jaar pijnackernees)

.

koekje erbij? | 09-05-06 | 18:10

Kunnen jullie niet lezen ofzow? Hoe vaak moet ik nog zeggen dat de ME helemaal geen waarschuwing gegeven heeft!

Bennie_de_gekste | 09-05-06 | 18:05

Mischien dat die politieagenten door hun eigen honden aangevallen, want die hadden ze totaal niet onder controle.

Bennie_de_gekste | 09-05-06 | 18:03

.... dat bedoel ik.. Mr.!

GedeMo | 09-05-06 | 18:02

Beetje jammer dat iedereen zo loopt te zeiken over die zielige jongens en meisjes van 15/16 jaar die gewond zijn geraakt en dezelfde iedereen niet leest dat er 4 politieagenten gewond zijn geraakt. Hoe kan dat dan? Zeker omdat niemand al deze jongeren zich misdragen heeft. En de politiehonden die gewond zijn geraakt hebben elkaar zeker gebeten?!

Jammer hoor al die mensen met zo een grote bek tegen de politie en wanneer ze is slaag krijgen deden ze ineens niets.

Het is eigenlijk zo simpel als een politieagent/me'er zegt dat je weg moet gaan en daarbij naar rechts wijst moet je niet links je fiets gaan pakken dan kan je verwachten dat je slaag krijgt. Eigen schuld dikke bult.

TOP de harde aanpak...

Mr. Montana | 09-05-06 | 17:59

Ahhhhhhhhh...... zielug! Als je er niks te zoeken hebt, maak dan dat je weg komt... dan weet je zeker dat je geen klappen krijgt!~
Niet zeiken dus!

GedeMo | 09-05-06 | 17:59

@ Ikkuh Eerst 14.39:

Zet je Harry WordPad eens heeel gauw uit neppert!!

Trouwens die Rijksrecherche heeft een leuk onderzoek voor de boeg !

Broeder | 09-05-06 | 17:21

@Dömper 09-05-06 @ 17:05
OK, helemaal mee eens (een beetje cultuuromslag kan trouwens geen kwaad)

slaghout | 09-05-06 | 17:08

@its-hammertime 17:00
Ben ik met je eens alleen verwacht er niet teveel van.

schaamstreek | 09-05-06 | 17:08

@slaghout 09-05-06 @ 16:53
Nee, dat vind ik niet normaal, maar als je daar wat aan wil gaan doen zal je een hele cultuur moeten gaan veranderen. Dat staat los van het feit dat de ME daar nu mee geconfronteerd wordt, sterker nog daar hebben we ze voor nodig.
En mocht het je lukken om die cultuur te veranderen, dan heeft de ME-er geen baan meer.
Wat willen we nou eigenlijk? Dat de wet gehandhaafd wordt, ook door de ME-ers.

Dömper | 09-05-06 | 17:05

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 17:00

@gigigi 09-05-06 @ 16:54
Heb je ook zo'n formulier voor complimenten..
Of moet je dan een klacht invullen dat ze niet hard genoeg geslagen hebben?

NeuqenDoeJeZeau | 09-05-06 | 16:56

@Dömper 09-05-06 @ 16:44
.... en dat vindt jij normaal?
Daarbij komt, dat de ME (de politie in het algemeen) pas sinds de jaren 60 als pispaal worden behandeld (en dan nog alleen maar door langharig werkschuw tuig)
Wat willen we nou eigenlijk? Handhaving van de orde met een kopje thee, of duidelijk maken dat niet alles kan en mag (iets dat vroeger nog in het takenpakket van ouders zat)

slaghout | 09-05-06 | 16:53

@its-hammertime 09-05-06 @ 16:51

Stille tocht met rooibosthee na afloop mss?

Meh | 09-05-06 | 16:53

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 16:51

ME'ers en Echte ijzervretende relschoppers hebben wederzijdse haat/respect voor elkaar.
Dit was gewoon oneerlijk en laf.Simpel.

de grote Anti | 09-05-06 | 16:47

@slaghout 09-05-06 @ 16:39
Eens, maar om nou meteen te roepen dat ze een kudtbaan hebben. Het is niet nieuw dat ME-ers de nationale pispaal zijn. Comes with the job.

Dömper | 09-05-06 | 16:44

Excuus "slaGhout"

schaamstreek | 09-05-06 | 16:43

@slahout 16:39
De beste stuurlui staan aan wal.

schaamstreek | 09-05-06 | 16:42

@Dömper 09-05-06 @ 16:36
Natuurlijk kiezen ze zelf voor die baan, maar dat wil nog niet zeggen dat ze daarmee tot nationale pispaal benoemd moeten worden, terwijl degene met de grootste bekken gillend aan de diarree gaan als ze het werk van diezelfde ME zouden moeten doen...

slaghout | 09-05-06 | 16:39

@Joffrey 09-05-06 @ 16:22

*overhandigd valiumpje*
Ik heb het gedrag van pliesie ook niet goedgekeurd. Ik heb alleen gezegd dat met het slopen van pliesieauto's en burgerpappa's woning, je de boel alleen maar erger maakt, niet voor mij hoor, voor jou en je maten daar.

De rest van de dingen die jij zegt berusten louter op je eigen fantasie.

@slaghout:
Hulde!

Meh | 09-05-06 | 16:38

@slaghout 09-05-06 @ 16:27
Als je het nieuws mag geloven was de ME daar ook overbodig (maar ja, ik was er niet bij).
"Mensen die bij de ME werken hebben een enorme Kudtbaan" dit lijkt mij toch een kwestie van kiezen. Je hoeft niet bij de ME, als je dat niet wil.
Die "30 mafketels" mogen ze van mij ook in het cachot stoppen. Maar het feit blijft, de ME moet niet huilen. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat er uit het onderzoek zal voortkomen.

Dömper | 09-05-06 | 16:36

@Billy Batenburg 16:25
Waarvan akte.

schaamstreek | 09-05-06 | 16:34

er gaat een geruchtje dat vanavond in pijnacker ook wat feyenoorders ff de boel komen slopen. (wraak-actie)

024_kicksass | 09-05-06 | 16:33

Tis weer een boeiende discussie vandaag....
Ik heb geen flauw idee wat zich in Pijnacker heeft afgespeeld, maar met een jaartje of 25 ervaring in de horeca weet ik wel;
*De ME komt niet voor niets (wellicht wat voorbarig door inschattingsfouten), maar er is wel degelijk een aanleiding voor geweest.
*Mensen die bij de ME werken hebben een enorme Kudtbaan, terwijl al die blaffertjes die hier met een grote muil afgeven op de Hermandad in hun broek zouden schijten als ze een half jaar mee moesten lopen met de ME.
*Een gedeelte van de komende nix generatie bestaat uit sensatiezoekende, grofgebekte, inhoudsloze jehova's van de merkkledingmaffia die rellen een enorme kick vinden, en vooral niets willen missen. Lekker stoer doen.... totdat ze een paar patsen krijgen omdat ze daar zijn waar ze niet horen te zijn.
Wellicht was het in pijnacker niet geëscaleerd als er geen ME was geweest, maar het feit dat zo'n 30 mafketels het nodig vinden daags erna het huis van de burgemeester te bekogelen spreekt volgens mij boekdelen.

slaghout | 09-05-06 | 16:27

@ schaamstreek... grote jongen hoor! Met je helmpje, bepantsering, en stokje even in formatie jochies neerknuppelen. Echt hulde!! jij bent het Nederlanderschap waardig. Mensen die op de grond liggen met 4 man op hun kop rammen. JAA Goed man ME-ert rot toch op man met je zouteloze gezanik en ga naar FOK!

Billy Batenburg | 09-05-06 | 16:25

De pliesie in Nederland zijn gewoon zwaar kânkkahleiers! Eerst die schandalige razzia bij de Kuip en nu dit belachelijke pubertje-knuppelen. Geen wonder dat iedereen een tyfushekel krijgt aan dat stelletje mislukte VMBO-ers...

Randall Flagg | 09-05-06 | 16:23

@Meh 09-05-06 @ 16:10
Ik snap jou motherfacking probleem niet :S.
Als jij der tussen zou lopen als onschuldige burger,
je gaat naar buiten pakt je fiets en krijgt klappen op je harses,
en je later in het ziekenhuis belandt omdat zo'n achtelijke ME hond je poten eraf gebeten heb ook niet kwaad worden, aangifte doen, en demonstreren bij de politie zoals alle andere mensen die wel snappen wat dit voor onnodige boulshit is! Je had ertussen moeten lopen, dan had je anders gepraat!

Joffrey | 09-05-06 | 16:22

Grappig dat mensen denken te weten wat er gebeurt is zonder dat ze er bij waren. Iedereen werd door de beveiliging naar buiten gestuurd, waar we tegen een blokkade van de ME aanliepen die ons tegen hielden, omdat daar een paar mensen werden gearresteerd, toen deze afgevoerd waren werd iedereen de kant opgeknuppeld waar we eerst tegen gehouden werden. ZONDER WAARSCHUWING VOORAF!! Maar jah, sommige mensen zullen dit eerst een keer zelf mee moeten maken voordat ze het geloven.

Bennie_de_gekste | 09-05-06 | 16:21

Vinden ze leuk, als we gaan stappen doen we allemaal ons "Naamshirtje" aan.

schaamstreek 09-05-06 @ 15:10

Loop ik daar met twee tieten en een navelring

OoO | 09-05-06 | 16:17

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 16:13

Echt té mooi dit.
Stoere kerels in het weekend met een slokkie op en kleine kindjes voor de camera.
Iedereen die daar aanwezig is geweest weet dat er gewaarschuwd is.
Maar Sesamstraat met een slokkie op...

Bo Toks | 09-05-06 | 16:12

@Joffrey 09-05-06 @ 16:05

Ga jij mijn onnodig aan vernieling uitgegeven belastingcenten terug betalen?

Enigste resultaat wat je behaald hebt is, zijn nog hardere reprasailles richting het BrEeZah volkje; well done!

Meh | 09-05-06 | 16:10

@its-hammertime,
Is goed hoor.. maar ik ga naar huis.. even kijken of ik nog ME-ers met naamshirtjes in het wild zie rondlopen.

McCool | 09-05-06 | 16:08

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 16:05

Dit is te belachelijk voor woorden, je gaat gezellig naar een feestavond, je drinkt een biertje. En een half uur eerder dan geplent schopt de ME je de tent uit! Dat slaat al nergens op! En als je dan eenmaal buiten ben krijg je de kans niet om je fiets te pakken, want voor je het weet heb je een paar gummieknuppelafdrukken op je rug staan! En daarna wordt je met een groep ingesloten, ze roepen dat je weg moet gaan, maar je kan/mag geen kant op, daarna gaan ze maar iedereen het leven uitslaan en honden loslaten. Voor dit was gebeurd hebben ze de shoarmatent leeg geplundert, de mensen die daar zaten te eten de t*ring in geslagen, der spullen gepakt, en toen naar de tent gereden om daar even al die mensen het leven uit te slaan! En als je dan al 500 meter van de tent af ben, en der komt een ME busje aan, die stopt, slaan een vriend van mij neer, en rijden dan weer weg, scheldend met dingen die totaal niet kloppen, dan heb ik ook zoiets van aanpakken die joden! Dus die aangifte van mishandeling kloppen helemaal! En die politie auto's naar de klote slaan, dat hebben ze verdient!

En dat over die burgemeester, gelijk hebben ze! Want eerst je dochter de tent uit trekken omdat je er van weet dat de ME onschuldige mensen gaat knuppelen en dan pas de ME een seintje geven dat ze los mogen gaan, dat is natuurlijk te belachelijk voor woorden, iedereen is gelijk, en die burgemeester is niks meer dan ons!

Joffrey | 09-05-06 | 16:05

@its-hammertime, ja, het is wel leuk hier. Bij jou ook?

McCool | 09-05-06 | 16:05

De eerste pliesie(VMBO) die mijn *kind* slaat is een dooie pliesie(RIH). Nuff said. Simple as that.

Lekker Belangrijk© | 09-05-06 | 16:03

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 16:03

@its-hammertime, waar bij jullie bedoel je?

McCool | 09-05-06 | 16:01

@OMG.ME,
omgeving Mobiele Eenheid?
Die Kudtkinders hadden daar niks te zoeken, met die Ali B. Heel verstandig dat de burgervader dat inzag, en zijn dochter veilig meenam naar het ouderlijk huis. Dat zouden meer vaders moeten doen.

fuckje | 09-05-06 | 16:01

@OMG.ME 09-05-06 @ 15:54

Ze dragen natuurlijk stickers met "ik ben 14 jaar, niet slaan" op hun rug?

In het donker is het ook moeilijk te zien hoe oud ze zijn, maar als je hoort wat die "bekjes" af en toe uitkramen is het niet verkeerd om ze eens een corrigerende tik te geven; zijn de meeste ouders namelijk vergeten.

Meh | 09-05-06 | 16:00

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 15:59

@SuperG en verplicht elke dag naar de sportschool om je voor te bereiden op die ene dag dat je meisjes van 14 in elkaar mag slaan natuurlijk.

McCool | 09-05-06 | 15:57

@its-hammertime, Ik heb geen collega's die gebrekkig Nederlands schrijven.

McCool | 09-05-06 | 15:54

die ME sloeg gewoon kinderen van 14 jaar & ouder die HELEMAAL NIKS met de vechtpartijen te maken hadden. Echt belachelijk! en terecht dat ze het huis van de burgemeester hebben bekogeld. De burgemeester had gewoon zijn dochter die tent uitgerukt voordat de ME kwam, hij wist er van!

OMG.ME | 09-05-06 | 15:54

@McCool
Daar staat tegenover dat je niet meer hoeft te kunnen dan een fototoestel bewaken.

SuperG | 09-05-06 | 15:52

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 15:52

@NeuqenDoeJeZeau en dan nog.. elke dag met de nek aangekeken worden, doodverwensingen via internet krijgen en nooit meer op feestjes uitgenodigd worden.. zou je het daarvoor over hebben?

McCool | 09-05-06 | 15:50

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 15:47

McCool 09-05-06 @ 15:37
@schaamstreek haha, wie wil er nou bij de pliesie? Ik heb net je salarisstrookje gezien.

Dan heb je zeker gemist dat die mongeaul 700 euri in zijn spaarloon steekt.
2400 netto is toch redelijk voor een agentje lijkt me.

NeuqenDoeJeZeau | 09-05-06 | 15:46

Die Buddenberg is gewoon een vreselijke kneus: in Vlaardingen, Emmen, Gouda en Den Helder wilden ze hem niet hebben als burgemeester. En in Pijnacker-Nootdorp hebben ze hem uiteindelijk maar gewoon benoemd (enige kandidaat), anders bleef die man blauwtjes lopen.

SuperG | 09-05-06 | 15:45

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 15:45

@schaamstreek keep on dreaming.

McCool | 09-05-06 | 15:43

-weggejorist-

its-hammertime | 09-05-06 | 15:42

me-er dus streepje vergeten *oeps*

lauwie | 09-05-06 | 15:42

mijn vriendin is SM-Meesteres! Die mag niet alleen meppen maar wordt er ook nog dik voor betaald!. Wat wil je nog meer, kenne die emejers nog jaloers op worde!

ps. zal jullie voorwezen: Ze mept alleen beroepsmatig en niet @home

jan-lul-de-behanger | 09-05-06 | 15:41

1> Losers een Engels woord, dus gelul over NL schrift.
2> Nooit afgewezen, de rest mag je zelf invullen.

FUNh | 09-05-06 | 15:41

@McCool
Is toch nog altijd hoger als jouw zakgeld dacht ik. Maar je hebt gelijk, we verdienen meer als dat we nu krijgen.

schaamstreek | 09-05-06 | 15:41

Poezenclub 09-05-06 @ 13:57
euhm ja ik ga net als jij n keer dead doos want iedereen gaat n keer of wist je dat nog niet? toch beter opletten dan op school.ow nee dat kan je niet jij wordt vas ook zo'n meer die slaat om niets en je hond zo dom traint dat de hond jou de strot afbijt heerlijk!!! daaaaag
@fuck haha ja maar toch daar kon je wel zien dat t echt heftig was gezien de verwondingen
@bozebuur tja wilde t netje houden.

lauwie | 09-05-06 | 15:41

@schaamstreek haha, wie wil er nou bij de pliesie? Ik heb net je salarisstrookje gezien.

McCool | 09-05-06 | 15:37

@FUNh
Ook ooit afgewezen omdat je het Nederlandse schrift niet beheerst? *Lossers*

schaamstreek | 09-05-06 | 15:37

LOL @ FUNh het zal je verbazen maar dat is de ME wel.

McCool | 09-05-06 | 15:35

En dan te bedenken dat ze vroeger allemaal bij de pliesie wilden maar niet verder kwamen als de eerste ronde, bwhahaha.

schaamstreek | 09-05-06 | 15:34

Begin te vermoeden dat schaamstreek een beetje boel uit zijn nek lult.
Zo dom is zelfs een ME-er niet.

FUNh | 09-05-06 | 15:32

Wat een gefrustreerde mannekes vandaag op GS, leuk!

schaamstreek | 09-05-06 | 15:32

Heeft Ali B eigenlijk nog meegevochten?

Meh | 09-05-06 | 15:32

Ach, alweer een Pijnacker-bezoeker................ gaap...........

schaamstreek | 09-05-06 | 15:30

Onze Johan Remkes heeft z'n mannen goed afgericht.

fuckje | 09-05-06 | 15:30

@schaamstreek.. lol.. je hebt echt mensenkennis! typisch ME !

McCool | 09-05-06 | 15:30

@schaamstreek
Jij bent zeker die jankert van de tv nav 27 April 2005.
Lekker meppen tegen kleuters maar als er echt gevochten wordt vluchten om vervolgens landelijk te gaan zitten janken.

ME > Lossers

FUNh | 09-05-06 | 15:30

@ McCool

ik draag mijn steentje bij ;)

@ schaamstreek
dus jij vind het allemaal terecht wat die ME doet? eerst PSV( ik weet nog dat er een jongen van ong 13/14 was die niet snel genoeg meeging met zijn ouders, en die is mooi klanka hard in elkaar gemept) toen pijnacker, en dat in een paar dagen? begrijp me niet verkeerd, want een optreden van de ME kan heel goed zinvol zijn . maar kom op, dit is gewoon gezeik.

04 | 09-05-06 | 15:28

@McCool 15:21
En kunnen we jou herkennen aan je Scapino-gympjes, K3 shirt en vlassig snorretje?

schaamstreek | 09-05-06 | 15:26

Kinderen voor kinderen; Een kind van rond de 14 jaar, is meestal wel een martelaar.

Meh | 09-05-06 | 15:23

Dr. M je bent van de pliesie en daarom hoop ik dat je snel deaud gaat, maar verder zal je best een toffe peer zijn hoor.

McCool | 09-05-06 | 15:23

@blikjegrolsch + @McCool. Ik blijf rustig en heb op geen enkele wijze beledigingen naar jullie geuit. Vervolgens wordt ik vergeleken met Nazi's en moet ik deaud? Weet je wat eng is? Dat mijn mening jullie boos maakt. Dat is pas eng.

Jullie hebben het wereldbeeld van een goudvis in een ronde kom.
Hou toch je bek, jullie reactieve gedrag is gewoon zielig te noemen.

Oja, ik ben linkser dan het topje van jullie linker pink.
En ik heb een poster van Femke ja. Zo nu zijn jullie wel jaloers zeker.

Dat hokjesdenken wordt jullie ondergang eens, en terecht.

Dr. M | 09-05-06 | 15:22

@schaamstreek, wel blijven staan dan he?

McCool | 09-05-06 | 15:21

@McCool
Natuurlijk ventje, mag jij wel doen hoor rakker. Wel raak gooien he.

schaamstreek | 09-05-06 | 15:20

@schaamstreek
Met een bezeken kruis staat de ME meestal tegenover hools.

Igorus | 09-05-06 | 15:20

Ik zwaai niet naar pliesie, maar ik wil best een steen gooien

McCool | 09-05-06 | 15:19

@McCool
Lijkt me gezellig, zullen we afspreken dat we naar elkaar zwaaien?

schaamstreek | 09-05-06 | 15:18

@swilleke
nee die horen zich in bad te vingeren.

Tubifiks | 09-05-06 | 15:16

@Schaamstreek, ik ben benieuwd. Ik neem aan dat je uit de omgeving 070 komt, dus de kans is groot dat ik je een keer zie lopen

McCool | 09-05-06 | 15:16

jee zeg, wat een gezeik van dat bierblik.
laat die vent eens in het echte leven komen. Die doet net of hij er middenin heeft gestaan en dat het allemaal schatjes waren; wordt eens wakker!!!
ze zijn niet voor niets getipt en als er niet was gereageerd, en er waren rellen uitgebroken, had je weer het gezeik gehad dat ze harder moeten optreden. Mijn zegen hebben ze, dat hadden ze al lang geleden moeten doen, dan hadden we misschien nu niet zoveel hondsbrutale tieners gehad, die nergens meer respect voor hebben. Trouwens hadden die tieners, 13-14 jaar rond die tijd niet thuis op bed moeten liggen?

swilleke_b | 09-05-06 | 15:14

@schaamstreek,
denk je nu echt dat ik in mijn fuckje-shirt ga rondlopen?

fuckje | 09-05-06 | 15:14

@blikjegrolsch
Types zoals jij doen me denken aan jochies die met een bezeken kruis tegenover ons staan, trillend van angst en roepend om paps en mams.

schaamstreek | 09-05-06 | 15:14

@McCool
Vinden ze leuk, als we gaan stappen doen we allemaal ons "Naamshirtje" aan.

schaamstreek | 09-05-06 | 15:10

@blikjegrolsch 09-05-06 @ 14:57,
je kunt ook overdrijven.
Vaak genoeg terechte charges van de ME meegemaakt en gezien.

vander F | 09-05-06 | 15:09

@Schaamstreek, als jij nou eens je naam op je shirtje zou dragen.. zouden je mede vmbo-ers daar om kunnen lachen of vinden ze dat wel stoer?

McCool | 09-05-06 | 15:07

@zuurkool 09-05-06 @ 15:04
LOL.
Na de tijd gaan ze samen het bevuilde broekje van Blikjegrolsch wassen!!

de bier | 09-05-06 | 15:07

@koolzuur,
ROFLOL!!!!!

fuckje | 09-05-06 | 15:06

@Nonose 15:04
*LOL*

schaamstreek | 09-05-06 | 15:06

@schaamstreek 09-05-06 @ 15:02
is dat een dreigement, of vraag je hem mee uit?

zuurkool | 09-05-06 | 15:04

@schaamstreek
"In m'n vrije tijd word ook ik weleens opgeroepen voor de ME"

(0) Je vrouw geeft je elke week "maar" een tientje zakgeld.
(0) Op je werk heb je niks te vertellen.
(0) Je wordt mishandeld door je kinderen.
(0) Bent afgewezen als scheidsrechter.
(0) Wilde bij de brandweer maar heb claustrofobie.
(0) Wilde in het leger, maar men twijfelde aan je sexuele voorkeur.

Aankruisen welke van toepassing is.

Dit doe je toch niet voor de LoL???

Nonose | 09-05-06 | 15:04

@blikjegrolsch
We'll meet again, als jij zorgt dat jouw naam op je shirtje staat, zorg ik ervoor dat je een week niet kunt zitten. Deal?

schaamstreek | 09-05-06 | 15:02

@blikjegrolsch
ooit afgewezen voor de ME?

de bier | 09-05-06 | 15:02

@blikjezeik,
vreselijke chaggo! haal eens diep adem, zet je pc uit, en ga een leven zoeken, een vriend/vriendin, desnoods neem je een hond, maar stop met doemen.

fuckje 09-05-06 @ 14:55
.
haha dat jij dit uit durft te kramen zure sloot

zuurkool | 09-05-06 | 15:02

Nee waarom? ME-ers zijn gewoon sadistische nazi's, waar Mengele nog wel een pountje aan kan zuigen. Stoere macho's die te dom zijn om in het leger te kunnen. Zielige geweldsverheerlijkers. Onde rhet mom van: wij houden de maatschappij leefbaar mogen ze gratis meppen.
Ziek.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:57

@ vander F 14:37 :) Begrijp ik ook niet. Ies toch eauk graties?
Nog bedankt om me te helpen ontkoppelen za-nacht.

van Maerlant | 09-05-06 | 14:57

Die Buddenberg is nogal een looser: in Vlaardingen, Emmen, Gouda en Den Helder wilden ze hem niet hebben als burgemeester.

SuperG | 09-05-06 | 14:56

Ik ben voor het verruimen van de schietbevoegdheid van de politie ook. Tegenwoordig zoals al die bruine jochies voetballen waar het niet mag en dan oom agent door de benen spelen zodat die voor gek staat.

Ik zeg: Walther trekken en gericht schieten. Dan zullen we wel eens zien wie er wint met straatvoetbal.

commentaarderer | 09-05-06 | 14:56

@blikjezeik,
vreselijke chaggo! haal eens diep adem, zet je pc uit, en ga een leven zoeken, een vriend/vriendin, desnoods neem je een hond, maar stop met doemen.

fuckje | 09-05-06 | 14:55

de burgemeester was dus eigenlijk gewoon bang voor zeer heftige rassenrellen in dat kudtdorp van hem, vanwege de opgeklopte media-aandacht aan dat onderwerp. er was uiteindelijk wat puberaal gekloot achter in de tent en dat had gemakkelijk opgelost kunnen worden door uitsmijters of zaalwachten of whatever. de ME komt namens de bange burgemeester vertellen dat iedereen nu moet opkenkeren en niemand snapt daar wat van want er is volgens iedereen helemaal niets aan de hand en ME hebben ze nog nooit gezien. kletsen, dollen en stenengooien met de ME, moet allemaal kunnen. dan wordt er terecht geklapt, want met de ME moet je niet fucken. het resultaat van de actie van de door de media bang gemaakte burgemeester is dan dat zijn ruiten worden ingegooid en heeft het witte (huh? dat was niet de bedoeling) tuig het weer eens gedaan.

neuzel | 09-05-06 | 14:54

Integendeel. Wie vrijwillig bij de ME gaat is gewoon een sadist.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:53

@blikjegrolsch
Nu al teveel aan Bachus geoffert, je lult uit je lever man!

schaamstreek | 09-05-06 | 14:50

@blikjegrolsch 09-05-06 @ 14:46

Pak lekker een zwart-witje.

Meh | 09-05-06 | 14:49

Mensen als Schaamstreek en Dr. M zorgen ervoor dat de pliesie steeds minder respect krijgt voor hun werk

McCool | 09-05-06 | 14:48

Het zijn mensen als Schaamstreek die militaire staatsgrepen mogelijk maken. Niet denken, lekker bevelen opvolgen.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:46

Ik wil natuurlijk geen schuldigen aanwijzen, want dat is niet netjes en dergelijke, maar dit is vermoedelijkde dader van alle ellende:

www.pixagogo.nl/Photos/Albums/Photo.as...

Als ze deze vent nog niet ondervraagd hebben dan weet ik het ook niet meer. De agressie straalt er af om nog maar te zwijgen over die moorddadige ogen. Opsluiten die handel en rap wat!

kwakzalver | 09-05-06 | 14:46

@blikjegrolsch.. inderdaad.. daar zie ik ze nog voor aan ook.. even een bejaardentehuis bestormen of kleuters neerknuppelen. Echte helden!

McCool | 09-05-06 | 14:45

Sjongejonge, er wordt hier weer lekker langs elkaar heen geluld. Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat

1.) onschuldigen niet in elkaar gemept dienen te worden door de ME, en
2.) de ME het recht heeft geweld te gebruiken én ook moet gebruiken (misschien wel eens wat vaker dan meestal gebeurt) als zij denkt dat dat nodig is.

Bij twijfel (zoals nu het geval is) of terecht geweld is gebruikt: onderzoek instellen en wanneer blijkt dat excessief geweld is gebruikt: de verantwoordelijken straffen, en dat dan wel flink. Onderzoek uiteraard ook goed of de jeugd aldaar niet heeft lopen 'zuigen'.

Respect heeft de politie wat mij betreft, als ze het willen houden dan moet zo'n onderzoek fair worden uitgevoerd en tot passende acties leiden.

ZoekDeNuance | 09-05-06 | 14:45

@vander F 14:40
Ik spreek niet voor alle ME 'ers en keur ook niet alles goed, blijft echter staan dat de rellen in Pijnacker een ernstig provocerend karakter had.

schaamstreek | 09-05-06 | 14:45

De pliesie en de ME zijn kl*otzakken. Echte criminelen aanpakken durven ze niet.

McCool | 09-05-06 | 14:44

@vanderF: tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurlijk niet! Zoals schaamstreek weet is er altijd een groep die uitlokt, kortom, het is altijd ok om BEFEHLEN op te volgen.
Schaamstreek, als de burgemeester jullie volgende keer opdraagt om een bajaardentehuis te ontruimen of een levengsgevaarlijke kleuterklas, kom je dan ook terug met die verschrikkelijke "het is niet mijn verantwoording"-retoriek?
Nepnazi.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:43

Die hard hooligans weten hoe ze met relsituaties moeten omgaan, dorpsjeugd heeft geen flauw idee dat je moet maken dat je wegkomt als de ME gaat rossen.
Ik heb de ME eens een keer een ouwe vent zien slaan die zich niet snel genoeg uit de voeten maakte.

vander F | 09-05-06 | 14:42

leuk die harrytext

McCool | 09-05-06 | 14:41

Was dit een oefen partijtje voor ME'ers die de Duitse WK force gaan versterken? Deze gasten durven wel tegen 15 jarige, ben benieuwd hoe ze in hun broek staan te peopen wanneer ze voor echte hooligans komen te staan.

Mister.Bagger | 09-05-06 | 14:41

@schaamstreek 09-05-06 @ 14:37,
ik heb toch een paar keer mogen meemaken dat de ME overging tot uitlokking terwijl er nog niets aan de hand was.

vander F | 09-05-06 | 14:40

@barry: moeten we een cirkeltje voor je tekenen met de letter ME op elk van de vier ingangen?
@Schaamstreek: daar wordt je nat van in je broekje he, mensen in elkaar knuppelen?

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:40

kinderen van 12 horen ook niet in een tent maar thuis in bed.
Waarschijnlijk geen toegangscontrole op leeftijd of gedoogbeleid.

Dat ze nog durven te klagen is een teken dat er nog niet hard genoeg op geslagen is. Volgende keer beter.

NeuqenDoeJeZeau | 09-05-06 | 14:39

Zau wat een gezellige aupe discussie! Gaat me meining auk maah ff spuie!

ME-ers zèn eâhste klas knuize, maah dat wiste we al. Daah worde ze auk op ùitgezoch! Je komp nie bè de ME as je nie kniftag bent, ken je nadenke... sorry gein ME voâh jâh! Dit hep as gevolg dajje as moedâh met zùigeling op de arrem gewaun klappe krèg of as bejaahde met rollator (zwaah bedriegend zaun âhd lijk met rollator) Zie kauneginnendag 3 jaah geleide toen de trène nie meâh reide... ze ramde alles wat los en vas zat! ME snap ut nu nie, straks nie en NAUIT nie! Ut zèn de hauligans van de kit! Ut einige dajje ken doen is renne(indien de maugelèkhèd zich voâhdoet) in elkaah gekraupe op de grond gaan zitte en je mei late neime (de haumau aanpak) of trug hakke,.... de ADAU aanpak! -)

Jammâh voâh die kids! Beitâh van die wraakactie! We leive nu einmaal in een kanslauze maatschappè en dit soâht exesse zâh allein maah gaan toeneme! Angs reigeâht en JP ziet ut nie , die staat vaurauvâh gebauge dollars te rape!

Tèd voâh de Iron Lady!

Ikkuh Eerst | 09-05-06 | 14:39

"pliesie dreigt met rellen"

vander F | 09-05-06 | 14:39

Lieve vaal, teken jij maar eens een plattegrondje van de situatie hoe je dat ziet... Ze waren zeker ingesloten door honderden ME-ers... Hahaha!

barrymossel | 09-05-06 | 14:38

In m'n vrije tijd word ook ik weleens opgeroepen voor de ME (ja komt u maar) en de praktijk wijst regelmatig uit dat jongeren zich groeperen om vervolgens tot zinloos geweld over te gaan en daarvan zijn vernielingen vaak het gevolg. Iemand die denkt onschuldig te zijn staat niet middenin een groep die de confrontatie aan wil gaan met de ME. (By the way: ik was zelf niet in Pijnacker aanwezig maar is ook geen excuus)

schaamstreek | 09-05-06 | 14:37

Gek genoeg doet de pliesie dat nooit bij Finnen.

vander F | 09-05-06 | 14:37

@Barrymossel, deze tent was inmiddels door de Politie afgesloten, aangezien het gehele feest werd afgeblazen door de "dreiging van relletjes"

vaal | 09-05-06 | 14:36

T dorp is niet meer wat het dorp was...
Ik ga maar in Den-Haag of Delft wonen daar gebeurt nog minder dan in Pijnacker...

Blitzzz | 09-05-06 | 14:36

ach, ik ben ook wel eens plompverloren in elkaar gerost door de ME.
Een vriend van me is eens helemaal verrot geslagen om niks, hij heeft aangifte gedaan, zaak is geseponeerd (de lafaards)
Eens op een feest geweest, relax allemaal, ineens een stuk of 15 agenten, gelijk rossen, tja, toen werd het dus wel een enorme rel.

kortom, vander F heeft vaak genoeg meegemaakt dat de pliesie zelf de aanstichter was van geweldadige acties,
je kunt ze alleen verdomde moeilijk aanpakken en vervolgen.

vander F | 09-05-06 | 14:36

En aan de andere kant was een tent waar ze net uitkwamen, dus kwestie van omdraaien en netjes in de tent wachten. Vaal, jij gaat me nu toch zeker ook niet vertellen dat die boefjes van de ME er nog even achteraan gaan rennen, de zielige kinderen in een hoek (welke vorm had de tent) van de tent drijven en er op los gaan slaan. Dat gelooft toch niemand. Die jongeren provoceerden en kregen slaag. In mijn ogen terecht!

barrymossel | 09-05-06 | 14:35

@Barrymossel, hoevaak moet je het nog horen? ZE KONDEN NIET WEG! Het was een afgesloten terrein met één (1) uitgang, daar stond de ME.

vaal | 09-05-06 | 14:32

@commentaarderer 14:29
Addergebroed!

schaamstreek | 09-05-06 | 14:31

Blijkbaar zijn die meisjes dus niet onschuldig??? Denk na! Er zal er misschien eentje er vrij onschuldig tussendoor zijn gelopen en een tikje hebben gehad (had ze maar niet zo veel breezers moeten drinken). Maar als normaal nadenken persoon loop je weg van ME, dus niet zeggen dat ze tegen werden gehouden, ze werden niet ingesloten.
En wat betreft ME-ers die mij willekeurig neer gaan meppen. Nou, in dat sprookje van je geloof ik dus niet. ME-ers mogen dan waarschijnlijk niet de meest briljante personen zijn, ze gaan echt niet willekeurig mensen neer slaan, die hen niet provoceren. Echt niet. Dat weet jij, dat weet ik, dat weet meneer de Rijksrecherche, dus ik stel voor dat we er met zijn allen over op houden. En zodra dat tuig weer besluit met stenen te gooien, weer ME erop af sturen. Dag tuig!

barrymossel | 09-05-06 | 14:31

Er zijn gewoon onschuldige omstanders kapotgebeten door politiehonden. Ik liep er gisteren even langs, maar er liggen daadwerkelijk overal bloedspetters.

vaal | 09-05-06 | 14:30

onzin om hier nu te gaan lopen klagen over plieisie met honden.

eerst jarenlang roepen om krachtdadig optreden, en dan doet de pliesie dat, weer niet goed.

werd er eigenlijk bedoeld dat alleen andere mensen hard aangepakt moeten worden.

je was er bij, dus je bent er bij. net als die 800 man bij het voetbal in rotterdam.

als er rottigheid is, wegwezen, en anders stem je maar pvda, die zijn nog van t thee drinken hoorde ik

tuig is het, de knoet erover! schorriemorrie

commentaarderer | 09-05-06 | 14:29

@ Vaal, ik bedoel maar.. er is hier wel degelijk iets aan de hand.
@ Blikjegrolsch, er zijn grenzen. Ik ben meer rechts dan links georrienteerd wat dat betreft en kan me dan ook wel vaak in de opmerkingen van fuckje vinden, zij het niet dat ze soms net iets te ver gaan. Maar goed, dit is dan ook de toiletmuur van het internet en ik heb een foto van fuckje boven mijn bed hangen. Echter, mensen als Dr. M maken mij erg boos.

McCool | 09-05-06 | 14:29

@blikjegrolsch
Er met je giegel bovenop zitten bv. en doe 's niet zo verhit, het zonnetje schijnt toch lekker?

schaamstreek | 09-05-06 | 14:28

@blikjegrolsch
even de posts nagezien, nergens een oproep tot geweld van de dame in kwestie.
maar ik begrijp dat jij aanwezig was in Pijnacker?

Tubifiks | 09-05-06 | 14:27

@blikjegrolsch
Je reaguurd op een manier alsof je zelf staandebij was.

schaamstreek | 09-05-06 | 14:26

@Barrymossel: ik zie (hoewel...) en hoor op het fimpje toch heel duidelijk meisjes kermen van de pijn. En waarom is mijn mening anarchistisch-links? Omdat ik het niet vind kunnen dat onschuldige scholieren in elkaar gemept worden? Ik mag aannemen dat jij het lekekr vindt, ME-ers op straat die jou even komen neerknuppelen, niet anarchistisch-links als je bent...

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:24

Op het intranet van de Politie staat niets over dit alles. Oftewel, ook de politie ziet in dat ze verkeerd hebben gehandeld en stellen een onderzoek in.

vaal | 09-05-06 | 14:22

@schaamstreek,
Doerak? Ik dacht zelf: Schavuitje!
@zeikblik,
je praat alweer peop.
Ik zei toen dat ik me best kon voorstellen dat mensen in sommige situaties het recht eindelijk eens in eigen handen nemen, als de overheid het steeds laat afweten, that's all!! Einde discussie met jou, want het wordt toch nooit wat tussen ons :-)

fuckje | 09-05-06 | 14:22

Er waren 4 agenten gewond

Mja die waren gebeten door hun eigen honden hoorde ik van een kennis van me die bij de plesie deluft werkt :-)

pppoe | 09-05-06 | 14:21

@Neuzel: het is dan ook de schuld van de burgemeester, die heeft het commando MEP! gegeven.
@Fuckje: het aantal keren dat je inmiddels hebt geschreven "het mailtje naar Geert is al onderweg" i inmiddels ontelbaar.
@Tubifiks: bruinhemden zijn degenen die roepen om geweld. Niet zij die een andere mening hebben. Het optreden van de ME in Pijnacker vertoont namelijk behoorlijke SA-elementen.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:21

de Labiele Eenheid, jammer dat al die politie opleidingen zo vmbo-niveau zijn. Beetje boetes schrijven, kids neer huffen, veel heb je dr niet voor nodig aan hersencapaciteit.

de Botte Bijl | 09-05-06 | 14:19

Kom op zeg, denk je nu echt dat die relschoppertjes voorop staan bij een concert van Ali Gay? Nee die staan achteraan lekker biertjes te drinken, irritant te doen en aggressief te worden. Dus nee, op deze foto's krijg je de echt niet te zien. En ik geloof serieus niet dat de ME of welke vorm van politie in zulke getalen zomaar als een wildeman om zich heen gaan lopen trappen op zielige meisjes. Kom op. Geen normaal nadenkend persoon slaat willekeurig een paar meisjes in elkaar (zeker niet in functie). Dan weet je zeker dat je de zak bent.
Het feit dat die jongeren even de raampjes in gingen gooien bij de burgemeester bewijst wel weer dat we te maken hebben met inteelt-herrieschoppertjes. Schrijf volgende keer gewoon een klachtenbriefje.
En alsjeblieft blikjegrolsch, houd je enge anarchistisch-linke mening voor je? Ga alsjeblieft verhuizen als je Nederland zo'n klote oord vindt. Zijn wij ook van jou af. Bah!

barrymossel | 09-05-06 | 14:19

-weggejorist-

Massive82 | 09-05-06 | 14:19

Die VMBO pliesies kunnen eindelijk doen waar ze goed in zijn namelijk kleine meisjes in elkaar slaan. Maar goed het is ook zwaar frustrerend als je hond hoger is opgeleid. Persoonlijk zou ik wraak nemen.

ultralinx | 09-05-06 | 14:19

de ME is niet opgeleid om de dialoog aan te gaan of om zacht te slaan en daarvoor wordt de ME ook niet ingeschakeld. door de burgemeester. maar blijkbaar maakt het herkennen van -potentieel- gevaarlijke mensen ook geen onderdeel uit van de opleiding.

neuzel | 09-05-06 | 14:16

Integendeel. Ik kan em nog goed herinneren dat jouw reactie op de schoonveegactie van de NA was: "Net goed voor dat volk. laat ze op hoog cataharijne allemaal maar een poffer op hun kop krijgen."

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:16

Gewoon terugpakken die klotefascisten.

ultralinx | 09-05-06 | 14:15

@fuckje
Niet meer mailen met Ome Geert, doerak die je d'r bent!

schaamstreek | 09-05-06 | 14:15

iemand een bruin(hemd?) noemen die een andere mening is toegedaan , dat is pas eng en bovendien laf om niet geheel uit te spreken.

Tubifiks | 09-05-06 | 14:15

@Boze Buur
*LOL* Drink je trouwens lauw bier?

schaamstreek | 09-05-06 | 14:14

@blikje zeik,
je bent echt grapsig.
Maar je kletst bezijden de waarheid.

fuckje | 09-05-06 | 14:12

@MrCool: met geweldsverheerlijkers als Dr. M. en Fuckje valt niet te discussieren. Hun filosofie is, is dat geweld alles oplost. Het zijn bruine politiestaatlievelingen eerste klas die om elke scheet een mailtje sturen naar hun geliefde dictator Geert Wilders (want als die aan de macht is staat er op elke hoek van de straat een ME-er). Hun wereld bestaat immers uit angst (alle hakbars zijn terroristen) en zelf zullen ze nooit het slachtoffer worden van de politiestaat (je kunt toch op tijd weglopen?). Ik wil je er ook graag aan herinneren dat Fuckje ooit gebanned is omdat ze een "schoonveegactie" van de Natioanle Alliantie op het CS in Utrecht goedkeurde. Bruin, eng, hopend op een staat waar het volk echt onderdrukt wordt.
Wil je daar echt zinnig mee discussieren? Opdat ze zelf een keer in elkaar gemept worden door de ME omdat ze toevallig op de verkeerde plek zijn. Bel dan even, kunnen we je feliciteren met het behaalde Wilders-paradijs.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:10

Enigste wat valt te verstaan is die dronken, jankende, BrEeZah, op de achtergrond.

Meh | 09-05-06 | 14:09

Ach sterf ff snel, ME ies goed. beuk erop los zodat de tanden los gaan zitten!

Poezenclub | 09-05-06 | 14:06

De burgemeester 'overweegt' een onderzoek. Wow, dat zal ze doen sidderen en beven. om de vrede te bewaen worden vast ondershands excuses aangeboden.... NOT! Er waren 4 agenten gewond. Gewond, uit de wagen gevallen? Hete koffie ver hun kruisen? Het doet er niet toe, de manschaften hadden gehoord van 4 gewonde collega's en toonden dat ze dat niet pikten. * Wacht het 'onderzoek' af wetend dat het zodanig kan worden gemanipuleerd dat harde aktie begrijpelijk was, zonder dat er werkelijke aanleiding was, het boek kan weer dicht. *

gevallenverstand | 09-05-06 | 14:05

schokkende beelden zeg het wordt mij zwart voor de ogen, wat een kwalitatief uitermate teleurstellend... oftewel kut filmpje!

Oral-D | 09-05-06 | 14:05

Wel echte helden die vrijetijds Em-Eërs, beetje kids een gebroken neus rammen. Kzou ze graag es voor mn bumber wllen krijgen die blauw bloezen. Stelletje laffe lamlullen die niks klaar maken en nu eindelijk een "Liscense to Kill" hadden en zo de frustratie van hun dagelijkse trieste leven wat op wisten te beuren. Waarschijnlijk zal er wel iemand een halve dag met verplicht verlof worden heengezonden en dan is de schuldige ook weer bestraft... Die agenten hadden vast een coke opbrengst van die dag hard weggesnoven.

de Botte Bijl | 09-05-06 | 14:03

Dr. M,

Ben jij er zo één die helemaal niets leest? Anders kun je wellicht ook nog plaatjes kijken. Op die feauteaux viel me op dat ik helemaal geen Finnen of ander gekleurde medelanders zie. Nog niet eens opgefokte breezahjeugd en bovendien hoor of lees ik helemaal niets over wat voor rellen er dan daadwerkelijk waren. Iedereen zoals de beveiliging, de organisatie en de kiddo's die daar was, behalve de politie, spreekt het tegen dat er onregelmatigheden waren.

Maar ik begrijp het het wel.. jij bent ook zo'n kudtpliesie en je moet natuurlijk de hand boven het hoofd van je collega's houden. Ik hoop alleen maar dat je snel deaud gaat.. stakker

McCool | 09-05-06 | 14:03

"Als er niet gereld was, was er geen ME. Zo simpel ligt het.
De politie heeft toch eerst verzocht om het terrein te verlaten?"
Nee dus, je weet overduidelijk niet waar je het over hebt.
De ME was ter plaatse omdat de burgemeester GETIPT was dat er gevochten zou gaan worden tussen kaalkopjes en hakbars. De ME stond braaf te wachten bij de feesttent todat die voorspelde vechtpartij uit zou breken. Vervolgens loopt de feesttent leeg en worden de feestgangers 9die van niets wisten) in elkaar gehoekt. Er is NIET verzocht om het terrein te verlaten. Dat is precies wat die jongeren wilden doen, het feestterrein verlaten, wat niet ging, aangezien hen de weg versperd werd door bijtende honden en mannen met knuppels.
@fuckje: het maakt niet uit wanneer de politie optreedt, hoe en tegen wie, als ze maar optreden? U bent een aanhanger van de politiestaat ala Iran?

blikjegrolsch | 09-05-06 | 14:02

@Boze buur. Jouw Femke KokHalsema pleit toevallig wel voor ME-ers met genummerde uniformen. Handig hoor! Kun je je tenminste herinneren door welk nummer je ook alweer in elkaar gehoekt werd...

Dr. M | 09-05-06 | 14:02

gewoon de straat schoonvegen, oprotten en naar huis. Een paar botten mogen heus wel breken hoor.

Poezenclub | 09-05-06 | 14:00

OEFENEN? Welnee, de ME heeft vanochtend hier geoefend. MEt zijn vieren helm schild en knuppel in een speedboot, 1 rondje en dan de volgende. Nee Pijnacker was geen oefening, gewoon een stelletje zure ambtenaren, boos om hun loonbriefje met een verschil, ze hebben een stok. Leukje nieuwe single trouwens Ali B!

gevallenverstand | 09-05-06 | 14:00

Van het komplete scala aan machtsmiddelen dat een burgemeester voor handen heeft om de rust en orde af te dwingen is m.i. dit toch wel het alleruiterste van het spectrum, als je als bouncert op dezelfde manier poogt op te treden, wordt je opgeladen, en ben je echt nog niet klaar.

KaiserSoza | 09-05-06 | 13:59

@Boze Buur,
"snater"past nog beter bij Poezeloeze, haar snater is "Pet!" " Ik geef mijn Snatert een 4 ".

fuckje | 09-05-06 | 13:59

goed gedaan, en nu de volgende keer bij alle voetbalwedstrijden!!!!!!! Misschien dat ze dan wat rustiger worden. Scheelt ons weer een hoop belastinggeld

swilleke_b | 09-05-06 | 13:58

lauwie,
sbs6 is ook wel de typische doelgroepzender.

fuckje | 09-05-06 | 13:57

lauwie, ga gewoon ff deaud ja? Lief spelen! Anders komte boze ME meneer je verrotslaan!

Poezenclub | 09-05-06 | 13:57

@poezenclub
Hup! En nu snel je huiswerk maken ,dan kun je straks nog een potje korfbal spelen buiten.
lauwie 09-05-06 @ 13:54

"snater" klink wel heel erg Femke kokHalsema.

Boze Buur | 09-05-06 | 13:57

@blikjegrolsch. Kan allemaal best waar zijn, maar ik heb toch echt een punt.
Bovendien: De aanstichters van de rellen, zullen die ooit gecorrigeerd worden? Ik geloof het niet. Onderling houden ze elkaar de hand boven het hoofd.

Niet de politie is de oorzaak van deze ellende, maar het wangedrag van enkelen.
Als er niet gereld was, was er geen ME. Zo simpel ligt het.

De politie heeft toch eerst verzocht om het terrein te verlaten?
Wat is er zo moeilijk aan om dat bevel op te volgen?

Dr. M | 09-05-06 | 13:56

@blikjegrolsch 09-05-06 @ 13:52
Ach, tuig moet je met tuig bestrijden, dus voor voetbalhooligans vind ik ze wel geschikt.

Dömper | 09-05-06 | 13:56

@poezenclub en wat als t jou overkomt om niks dan ook zo'n grote snater???
en idd weinig te zien op filmpje was gister wel op sbs het een en ander te zien..

lauwie | 09-05-06 | 13:54

Er zijn vast nog wel meer GSM filmpjes, komop ff uppen!! Laat zien dat NL eigenlijk een politiestaat is omdat we George dobbeljoe laten zien dat wij 't ook kunnen.

HABEMUS PAPA! | 09-05-06 | 13:54

Blij dat de pliessie eindelijk eens een keertje optreedt. Werd tijd!

fuckje | 09-05-06 | 13:54

Gekken, malloten en andersoortig tuig op GS?

Welnee..

Brusselmans | 09-05-06 | 13:53

-weggejorist-

Poezenclub | 09-05-06 | 13:52

Een beetje vent wordt geen M.E.-er. Blauwe fascisten.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:52

Wat een drukte... die pliessie moet toch oefenen zeker, voor het echte werk?

Lipsum | 09-05-06 | 13:51

ME=VMBO, jeweettog?

Dömper | 09-05-06 | 13:50

nu ja, ze waren in ieder geval niet voorbereid - de slachtoffers hadden geen ijzeren staven, geen pitbulls, geen brommerhelmen, geen mortiervuur, al van dat soort zaken wat de ME waarschijnlijk wel wat in hun enthousiasme geremd had...

catch22 | 09-05-06 | 13:49

Er was echt helemaal niets aan de hand. Die gasten begonnen erop lost te slaan. Zelfs meiden en kidows van 13 / 14 jaar.
Elk jaar is er zo'n feest en nooit is er gezeik geweest en nu moet er opeens ME erbij gehaald worden ? Alleen maar dat de burgemeester een "tip" op internet had gelezen ? HOAX maybe ???

Geiletiener.com | 09-05-06 | 13:49

natuurlijk is er geen respect voor blauwe ss-ers die na een dagje flitsen nog aan sport moeten doen, opgefokt door een gruwelgristenpoliticus die het fatsoen predikt.

SloopKogel (wie zijn | 09-05-06 | 13:48

Een grote bek doet meer pijn dan je lief is..

Tubifiks | 09-05-06 | 13:48

@Boze Buur: gewoon meppen, dan zijn alle problemen in één keer opgelost. Je weet tog.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:48

@Dr. M. Ik heb ook geen respect voor mensen die mij met een knuppel neerslaan en honden op me af sturen. En nogmaals: ze WILDEN weg maar KONDEN niet weg omdat ze door de ME tegen werden gehouden. Maar ach, waarom zou je je nog informeren? Het is immers zo lekker, die uitvoerende politiestaat.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:47

'Er zijn tips', politie word besteld, kan zijn dat het tot rellen gaat komen.... adrenaline begint zich op te bouwen... misschien zitten er wel radicalen tussen.... Jaaaa, misschien is er wel een Booooommmm, Nog koffie? Bweeeeh, wat oud, is deze van vanmiddag? Hoezo? proef je het er vanaf? Nah, in ieder geval lekker sterk, houd me wakker.... neeee, die kaalkopjes is toch maar een gerucht? Wat, vorige week hier twee dorpen verderop? Met zijn twaalven? Joh, man, nou ja.... ik zal blij zijn als we naar huis kunnen... nog koffie? Attentie, Attentie, de bezoekers komen NU naar buiten, ik herhaal, de bezoekers komen NU naar buiten.

gevallenverstand | 09-05-06 | 13:46

Dr. M 09-05-06 @ 13:44

KIjk! Jij hebt tenminste opvoeding genoten !
Jij hebt thuis meegekregen wat discipline is.
Je werd ook vast op zondagavond onder valse voorwendselen meegelokt naar het schuurtje van papa,zogenaamd om te knutselen.

Boze Buur | 09-05-06 | 13:46

En uiteraard is iedereen weer onschuldig. De politie heeft het weer gedaan.
Kom toch op, als je ME ziet, en rellen ziet, dan hoor je als de sodemieter weg te wezen.

Toch blijven staan? Dan is alles voor je eigen risico. Hulde voor de ME.

Ik heb dit soort situaties vaker meegemaakt en keer op keer blijven mensen staan kutten tegen de ME. Dan moet je niet gaan zeiken als je in je kruis gebeten wordt en tegelijk een nekslag krijgt.

Er is totaal geen respect meer voor de politie, dat is het werkelijke probleem.

Dr. M | 09-05-06 | 13:44

Wordt het niet eens tijd dat ze dat noot(d)dorp eens een keer afmaken.
(Geen dubbele betekenis Alert!)

LuftBalloon | 09-05-06 | 13:43

LOL@Domper!

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:43

-weggejorist-

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:42

Ik hoop dat er vanavond weer rellen zijn in pijnacker.. laten ze die burgemeester maar lynchen.

McCool | 09-05-06 | 13:40

Gek dat als het over voetbalsdupporters gaat is het normaal, maar nietsvermoedende jeugd uit pijnacker is ineens onschuldig. Dus het afsluiten van het Leidseplein toen de huldiging nog bezig was, was zeker ook normaal. Om vervolgens terwijl niemand weg kan de knuppel erover te gooien. Gadverdamme dat hier niet eens iets tegen gedaan wordt. Als de ME zich beter zou gedragen zouden ze lang niet zoveel mensen hoeven te arresteren!

ams | 09-05-06 | 13:40

Ik vind wel dat de staat de straat moet terug winnen van het gajus maar was dit werkelijk gajus of was dat het werk van een angstige ME commandant die vanuit een enkele goed beschermde camerapositie zijn troepen opdracht gaf.

Wat was de aanleiding dat de ME daar zo massaal aanwezig was? Ik was vrijdag op een bevrijdingsfeest in Molenaarsgraaf. Het leek wel of de gehele Alblasserwaard zich in die feesttent en de omliggende bedrijfsterreinen verzameld had, duizenden mensen waren daar. Als je je bier per flesje haalde, dan werd je meewarrig aangekeken, immers echte mannen drinken bier per krat. Om half twee was de vrachtwagen met oplegger leeg maar overal stonden nog groepen jongeren hun kratten leeg te zuipen.

Zaterdagmorgens om 6 uur rolde ik pas in bed op de camping. Geen koddebeier gezien en ondanks de loeiharde muziek geen enkele onvertogen actie.

Ksi-Ziks | 09-05-06 | 13:40

@blikje zeik,
sttonden er al?
baluwe en mishandelT ?
Zuip eens wat minder van dat gif, en leer eens schrijven!
-Edit: nee jouw aanwezigheid is een feest!-

fuckje | 09-05-06 | 13:40

@Kleingeld: lijken deze jongeren op hooliagans of rellende hakbars? Ik durf te wedden dat je eigen kinderen er ook zo uitzien.
www.pixagogo.nl/8096655110

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:38

Heeft iemand die foto van de burgemeester al eens goed bekeken? Da's Gert Timmermans, van Gert en Hermien, maar dan de geobstipeerde versie. Want een agressieve kutsmoel. Gewoon jaloers dat de pijnackerse jeugd WEL lol heeft in het leven.

vergruizer3 | 09-05-06 | 13:38

Gewoon de zoveelste keer dat een kudtregent en zijn rapalje een bok schieten. En daarmee weg zouden komen zonder feitelijke kleerscheuren want dat onafhankelijke onderzoek wordt uitgevoerd door de zelfde soort regenten... Nederland begint te schijten op kudtregenten, of et nu schinveld is, het ajaxbestuur of denhaag, dan wel fucking pijnacker. Het is goed dat er steeds meer van dit soort dingen gebeuren, zal die kloothommels mores leren.

geytennöker | 09-05-06 | 13:38

Ach.. het lijkt heel wat omdat dat tiefuswijf zo loopt te gillen.Wat een vismokkel zeg.Lijkt wel alsof ze Anton Geesink aan het baren is.

Boze Buur | 09-05-06 | 13:37

@Kleingeld: ME kwam bed uit in opdracht van burgemeester. Die mongool was er van overtuigd dat ME nodig was, daarom sttonden ze er al. Als je denkt dat alles wat de politie doet goed is heb je een serieus probleem. Ook jij, je vrouw of je kind kan hier het slacthoffer van worden. As a matter of fact, er zijn nu in Pijnacker een hoop ouders die hun zoon en dochter onder de baluwe plekken en mishandelt zien.

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:37

@Kleingeld.. en zo krijgen ze respect denk jij?

McCool | 09-05-06 | 13:37

@blikjegrolsch
Niemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is

djeezus | 09-05-06 | 13:36

Met de (uit de hand gelopen) studentenstaking in 2001 mochten ze niets doen, zijn de regels ondertussen niet veranderd? Niet dat ik dit optreden goedkeur...

Twinkel | 09-05-06 | 13:34

@blikjegrolsch, Tuurlijk niet!!, probleem is dat er regelmatig gekloot is waarbij er maar bar weinig respect is voor oom agent, als vervolgens het gezegde "wie niet horen wil moet maar voelen" in de praktijk wordt gebracht, is daar nix mis mee, gevolg is wel dat we dan achteraf allemaal met elkaar meehuilen.... ja-daag!!
Lijkt me sterk dat het politieoptreden nergens op gebaseerd is/zonder reden. ME komt niet voor niets hun bed uit!

Kleingeld | 09-05-06 | 13:33

Was de persoon die dit stukje Oscar materiaal *kuch* had geschoten blind ofzo? Ik wil blauwe striemen zien, bloedneuzen en huilende kinderen.

KaiserSoza | 09-05-06 | 13:31

Je kunt iig beter dit hebben dan dat de burgemeester thee bij je komt drinken.
Want dan heb je *echt* wat geflikt!

joelende boer | 09-05-06 | 13:30

Plaats dan geen filmpje.... er is niks op te zien. Beetje schreeuwen kunnen we allemaal.

Yzord | 09-05-06 | 13:30

Hulde voor de maker van het filmpje.And the winner in the category 'nothing to see, but darkness' goes to.... Ik zie hem/haar nu al met een acadamy award zwaaien bij de volgende Oscaruitreiking.

vleeschtomaat | 09-05-06 | 13:30

@blikjegrolsch
Die meiden zijn in elkaar geslagen omdat ze niet hun eigen fiets pakte.

......Duiveltje... | 09-05-06 | 13:29

Ik ben dit weekend gewoon naar de Artcic Monkeys geweest. Mensen die vrijwillig naar Ali B gaan kijken verdienen een pak slaag.

Hodja | 09-05-06 | 13:27

Heeft geenstijl ook de ongecensureerde versie kunnen bemachtigen? Wanneer de ME'er net ff dichtbij is wordt het wit voor me ogen. Staatstv dit!

xzaz2 | 09-05-06 | 13:27

misschien moet ik ook maar eens naar een concert van Ali B gaan, en dan heerlijk aangepakt worden door een grote brede ME-er, rrrr

theepot | 09-05-06 | 13:27

Bier uit een blikje (zelfs Grolsch)... Da's pas ziek!

Pinneke | 09-05-06 | 13:26

@kleingeld: nogmaals: onschuldige jongeren. Uit alle verlagen blijkt dat ze gewoon een rustig feestje hadden gevierd. Ik kan uit jouw woorden opmaken dat je er geen bezwaar etgen hebt als je vrouw of kind zonder reden wordt geslagen door een politieagent met een knuppel?

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:25

Eigen schuld als je in Zo'n kudtdorp naar Zo'n kudtconcert van die Kl*te Ali gaat.

fuckje | 09-05-06 | 13:25

@blikjegrolsch, waar gehakt wordt vallen spaanders.....

Kleingeld | 09-05-06 | 13:23

Hoho, die mensen in het filmpje konden niet weg. Het feest was net vorbij en ze wilden naar huis gaan toen ze opgewacht werden door een agressieve groep M.E. Ter informatie: er zijn kinderen van 16 gebeten door politiehonden, iemand loopt nu nog op krukken, en een persoon heeft op de IC gelegen. Voor niets, want zowel de bewaking als de organisatie ontkent dat er iets aan de hand was. Deze jongeren zijn nietsvermoedend in elkaar gerosd door agressieve klootzakken die vreemd genoeg wapens mogen gebruiken. De huilende meisjes zijn in elkaar geslagen omdat ze hun fiets wilden pakken. Ziek!

blikjegrolsch | 09-05-06 | 13:22

Dit zou de standaard reactie van de politie moeten worden.
Loopt er een stuk schorem te zieken? hoppeta meppen jongens & sla d'r op!!!

@Draaitafel Demagoog: "joop de buurtagent op z'n flikker geven??? dan mag wat mij betreft de luchtmacht ingeschakeld worden, stelletje k*t-anarchisten!!!

Kleingeld | 09-05-06 | 13:21

Regelmaat, Rust, Reinheid en een pak Rammel, dat is wat ze nodig hebben

Traag | 09-05-06 | 13:20

Kan aan mij liggen, maar als je gewoon zorgt dat je wegbent als de ME klaar gaat staan voor een charche, dan hoef je ook niet te rennen en te klagen dat ze hard slaan. Als je blijft staan heb je inderdaad de kans dat je in aanraking komt met een knuppel, en dan is het huilen (zie filmpje)

prestodegekste | 09-05-06 | 13:19

komt me bekend voor, lijkt wel beetje op wat er bij matrixx podium vorig jaar gebeurd is.

misschien houdt de me cdt alleen van klassiek.

jankaas | 09-05-06 | 13:18

Ik zie alleen maar jeugd uit Pijnacker die de pliesie aan het afrossen is! Schande... wanneer gaat de politie nu een keertje terugslaan.

sneeuwvlokje | 09-05-06 | 13:18

Die Uli toch.

Pingu | 09-05-06 | 13:17

De ME in dat soort gehuchten heeft ook nooit wat te rammen.
Op dit soort gelegenheden zitten ze dan ook met smart te wachten..

Wokkel | 09-05-06 | 13:17

@wegkwijnenaanzee: idd ik zie ufo's in dit filmpje...

Joeper de poeper | 09-05-06 | 13:17

Dus de maker van dit filmpje heeft 100,- gekregen? Dan heb ik ook nog wel wat "bewijsmateriaal".

Kapucijnes | 09-05-06 | 13:16

filmpje gemaakt met After Effects?

razorfish | 09-05-06 | 13:15

Alleen een jankend wijf.

Wokkel | 09-05-06 | 13:14

leuk hoor prefentief jeugd-crimineeltjes rammen
Altijd prijs in Pijn akker. die sm stokjes mogen ze
van mij ergens insteken waar de zon niet komt.

Nostradamus | 09-05-06 | 13:14

gauleiter Büddenberg ies ein gute Führer von seine Truppe!!!

zlogg | 09-05-06 | 13:14

jammer dat ali b, de bron van al dit kwaad, zelf niet als onschuldige knuffelfin totaal ten onrechte door de ME is aangepakt.

Bozepanda | 09-05-06 | 13:14

@...... Duiveltje... 09-05-06 @ 13:10
-
idd, flimpje zuigt zwaar, is nix op te zien.....

Tilbostan | 09-05-06 | 13:13

tsss wat een sukkel jeugd daar in pijn aan de akker ! kom op mensen je kan toch wel wat mensen optrommelen en een tegen charge inzetten .. beetje ome joop de buurt agent een trap voor ze fikker geven .. altijd fijn ! trouwens die beelden met geluid is weer om te janken ..

Draaitafel Demagoog | 09-05-06 | 13:13

Met dit filmpje is vast komen te staan dat UFO's wel bestaan.

wegkwijnenaanzee | 09-05-06 | 13:12

ALi B fans kunnen niet hard genoeg aangepakt worden, hulde voor het daadkrachtige optreden van de ME.

Multikuli | 09-05-06 | 13:12

Goh, misschien slaan ze in Amsterdam ook wel zonder reden.........

ams | 09-05-06 | 13:12

tendentieus en onnodig kwetsend...

RobbieG | 09-05-06 | 13:12

het waren duidelijk terroristen in vermomming

ianz | 09-05-06 | 13:11

zie geen fuck op dat filmpje

......Duiveltje... | 09-05-06 | 13:10

Als je naar een concert van Ali B. gaat dan vraag je gewoon om problemen.

MiRRoRMaN | 09-05-06 | 13:08

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl