Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Eigen schuld, dikke bult

Vorige week veroorzaakte de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) enige commotie door te stellen dat het maar eens afgelopen moest zijn met het 'islam-bashen'. Sterker nog: waarom niet gewoon de dialoog aangaan met de zelfontbranders van de Hamas. Ze hebben tenslotte op zeer overtuigende wijze de verkiezingen gewonnen in het beloofde land. Banden aanknopen heet dat met een duur woord. Vandaag deed Tel Aviv weer eens boem. Met dank aan een lid van het Palestijnse Fok! stopten er acuut negen met roken en moeten nog eens tientallen slachtoffers voortaan met wat afgerukte ledematen door het leven. En wat zegt Hamas. Inderdaad: eigen schuld, dikke bult. Hallo WRR, kom er eens in en doe es uitleggen waarom wij ook alweer banden met terroristen moesten aanknopen. Dank u alvast voor uw uitvoerige antwoord...

Reaguursels

Inloggen

De WRR is een behoorlijk ziek groepje hielenlikkers die vindt dat als je accepteert wat de Moslims al 1400 jaar proberen door te drukken, namelijk alleenheerschappij van de wereld onder Sharia en Islam, en daarbij terloops je nog even ontdoet van het laatste groepje Joden dat nog op deze aardbol rondloopt, dan breken de goede tijden aan: paradijs voor iedere Islamitische man met 72 maagden, een onophoudelijke stroom vette 100% Hallal Big Macs, een dikke Cadillac Escalade onder je kont, een privé voorraadje verrijkt uranium voor noodgevallen, en een privé kudde lekkere Perzische Angorageiten als je goed wil neuken of geneukt wil worden.
Nederland loopt weer voorop. Maar ach, wat zal het iemand een zorg wezen: met 5.8% Moslims, en groeiend, zal het kikkerlandje met het gebiedend vingertje spoedig Frankrijk voorbijstreven met de grootste Moslim minderheid in Europa. Binnenkort geen kerk, tempel of synagoge meer over: allemaal omgebouwd tot Moskee (volgens instructies uit de Koran). Vijf maal per dag zal je "Allah hoe akhbar" uit de luidsprekers van de 3500 minaretten in Nederland kunnen horen galmen. Zielige kikkers, iedere dag om 5 uur op en op de knieën...
Hamas vertelde in een gezellig interview dat, dankzij de financiering van Iran, de Palestijnse jeugd weer kan eten en zich klaar kan maken om in zelfverdediging Israëlische moeders en kleine kinderen op te gaan blazen. Volgens WAFA (de Palestijnse propagandamachine) is de Nederlandse Ambassadeur kind aan huis bij het Ministerie van BZ in Teheran, want ze weten in Nederland wel hoe ze Islamieten kunnen bevredigen. Had Theo van Gogh toch gelijk.
Shalom vanuit Tel Aviv
P.S. De ravage na de laatste vredelievende zelfmoord bomaanslag is al weer opgeruimd en de shwarma bij Rosh Ha'Ir smaakt weer goed.

TelAvivi | 20-04-06 | 09:43

heeft israel niet atoombommen?
ik had ze al lang gebruikt

argh | 19-04-06 | 13:26

@Ksi-Ziks: over varkens weet ik iets meer dan over jou, gezien mijn geografische achtergrond, maar ik durf wedden dat ze alvast een véél beter seksleven hebben dan jij. Daarom maak ik me sterk dat ze er niet zouden aan dénken om met hun evenhoevige pootjes zo'n bagger bijeen te tikken als jij over dit onderwerp doet. Hoeveel ze ook van modder houden: ze hebben een erg fijne neus.

veest van pim | 18-04-06 | 22:49

Ik denk dat het niet zo slim was van het WRR om die aanbevelingen op een hoop te gooien. Of van de pers, die ze in hun plaats misschien op een hoop gooit. Want let's face it: een (of twee, of twintig) door Hamas rechtgelulde moordaanslag is toch geen vrijgeleide voor de Wildersen en Ali's om om het even wat te lullen over moslims? Je moest eens weten wat de woordvoerder van onze spoorwegmaatschappij niet allemaal moet rechtlullen en wegwauwelen. Je zou er inderdaad bijna van gaan roepen dat alle treinverkeer intrinsiek slecht is, maar je doet het niet, omdat je beter weet. Beter dan Van Balen, die met z'n 'de zuivere islam is terroristisch' hetzelfde zegt als haatbaard Abu Hamza, de Filip Dewinter van Finsbury Park. Dat is volgens mij niet het doel van de oefening, dat extremisten en hun slachtoffers elkaar gaan gelijk geven, toch? Dus ff helder blijven denken. Hamas in Israel: clean up your act, anders geen centjes meer. En dan kan je nog zo lang profiteren van een feitelijke oorlogssituatie waarin je passief collaboreert door niet aan een oplossing te werken en de 'onderhandelingen' aan knalbaarden over te laten, als de Europese kudos opdrogen moet je toch op een houtje bijten. So there: de middelen inzetten die we hebben, en tegelijk blijven lullen, werkt in the long run toch. Zeker omdat er geen alternatief is, voor niemand daar. De weg van het zwaard loopt in Israëstina sowieso dood.
De aanbevelingen van het WRR staan volgens mij nog steeds, indien niet overeind, dan toch mijlen dichter bij een oplossing dan het gebalk van de anti-islamisten. Als Van Balen of Wilders of wie dan ook denken dat ze de islam (beeld-)cultuur kunnen bijbrengen door ze uit te schelden of hakbars na te praten, dan moeten ze dat vooral doen. Kijk eens hoe goed het tot nu toe gewerkt heeft. Dus gewoon rustig hier omgaan met wat er hier gebeurt, en daar met wat er daar gebeurt. De regie behouden, noemt Playboy dat. 'Regentenmentaliteit' heet het ook wel eens. Maar weet iemand iets beters dan?

Los daarvan wil ik nou eindelijk wel eens een imam horen zeggen dat hij liever de koran op de tieten van Claudia Schiffer geciteerd ziet, dan op de bandana van een plofmoslim of hakbaard.

veest van pim | 18-04-06 | 22:42

@Ksi
Laat me raden...
U is geen PvdA'er?
-
@Dr. Dr. Bartholdy
Je bedoelt zeker zoiets als Ephimanco met Plassterk doet?
Hmmm, daar zit wat in...

MAXIMO | 18-04-06 | 14:47

MAXIMO: "Die 3 zijn gewoon, ongeacht hun geloofsovertuiging, oorlogsvluchtelingen die met hun zware trauma's rijp zijn voor de dwangbuis en de shrink."

Merk op dat Plasterk noch Naximo de commentaren van hun opponenten inhoudelijk weerleggen - en daarom met het ad hominem der ad hominems - de ontoerekeningsvatbaarheid van de opponent - hun eigen gebrek aan inhoudelijke argumenten trachten te camoufleren......

Dr. Dr. Bartholdy | 18-04-06 | 13:27

MAXIMO 18-04-06 @ 13:00

Als je alles buiten beschouwing laat wat mogelijk de basis van een mening of levenshouding zou kunnen vormen, dan is kontol Bos slechts een zielige homofiele vertegenwoordiger van het meest moordadige geloof uit de geschiedenis van de mensheid, n.l. het socialisme.

Kontol Bos wordt door zijn vrienden bij de media echter neergezet als een sterke heterosexuele persoonlijkheid en de PvdA als de wegbereider van het socialistisch paradijs op aarde. Te pas en te onpas belangrije oorzaken weglaten is zo kontol Bos.

Ksi-Ziks | 18-04-06 | 13:26

@Zum kotzen
Ik zie jouw voorbeelden als excessen. De Palestijnse terroristen zijn overigens niet per definitie moslims. Niet religieuze marxisten en zelfs christenen zijn ook van de partij. Maar ik durf de stelling wel aan dat het overgrote gedeelte van de Palestijnen respect voor de doden (ook van Israelische zijde) wenst te hebben. Die lynchpartijen doen overigens mijn bloed ook koken.

Der Icebear | 18-04-06 | 13:14

@Brusselmans
Aantoonbare nonsense? Als je de geloofsovertuigingen buiten beschouwing laat in Plassterks column heeft ie gewoon voor de volle 100% gelijk (vind ik).
3 asielzoekers/vluchtelingen die met trauma's uit zelfbehoud ervaren haat als succesvol verkoopmiddel hanteren. Het kan alleen in Nederland (vind ik).

MAXIMO | 18-04-06 | 13:00

@Brusselmans 18-04-06 @ 12:45

Sterker nog, Plasterk diskwalificeert zich ook volledig als wetenschapper (de man is toch hoogleraar biologie o.i.d.?) door met dit soort aantoonbare onjuistheden aan te komen.

Hetzelfde probleem als met die WRR: wetenschap bedrijven is iets heel anders dan je persoonlijke mening in een column verwoorden. Een echte wetenschapper houdt het bij de feiten en is dus totaal ongeschikt voor columns.

zum kotzen | 18-04-06 | 12:49

@Der Icebear 18-04-06 @ 12:35

Ja, bij moslims zie je ont-zet-tend veel respect voor de doden. Moet je gvrrd maar eens kijken hoe sommige joodse gijzelaars werden teruggevonden die door Palestijnse terroristen waren ontvoerd. doodschieten alleen was vaak niet voldoende: talloze messteken, tekenen van langdurige zware martelingen en zelfs bijtwonden (!) kenmerkten veel lichamen van personen die slachtoffer waren geworden van de volgelingen van die vreedzame woestijngodsdienst.

zum kotzen | 18-04-06 | 12:47

@ Maximo

Neehee, jij VINDT dat 'ie gelijk heeft, zie dat verschil nu toch eens.

Feit is dat Plasterk aantoonbare nonsens uit de kast haalt om de drie genoemde door het slijk te halen en feit is dat Plasterk namens de PvdA de te bepalen strategie voor de verkiezingen in 2007 coördineert.

Derhalve diskwalificeert Plasterk zichzelf daarmee als serieus te nemen columnist, maar dat is weer slechts een mening. De mijne welteverstaan.

Brusselmans | 18-04-06 | 12:45

@Der Icebear
Meer documentatie is er niet betreffende die haatzaaiert, zo belangrijk is ie ook weer niet, of kan jij mij toevallig nog verblijden met een linkie?

MAXIMO | 18-04-06 | 12:41

MAXIMO 18-04-06 @ 12:18
Als je obscuur links nodig hebt om je argumenten kracht bij te zetten, geeft dat weinig vertrouwen.
@Ksiziks
Israel probeert gepast te reageren. Gepaste reacties richten zich niet op mensen die al dood zijn, maar respecteren die. Dat respect voor de doden is ook bij veel moslims gemeengoed.

Der Icebear | 18-04-06 | 12:35

@Ksi-Ziks 18-04-06 @ 12:28

Tsja, jammer alleen dat het varken ook voor joden onrein is.

Oh ja, ik heb het in dit topic nog niet gezegd, maar het moet me toch maar weer van het hart: 'Palestijnen' bestaan pas sinds 1967, het is ook geen naam voor een volk maar een arabische propaganda-term.

zum kotzen | 18-04-06 | 12:32

zum kotzen 18-04-06 @ 08:57

Jaren geleden heeft een Indische schriftgeleerde eens voorgesteld om de overlast van de duivels (de moslims) in zijn land te beslechten door ze tijdens de bedevaart naar Mekka te besmetten met een door vliegen overgebrachte virus met een incubatietijd van 3 maanden maar dat in die periode wel besmettelijk zou blijven, e.e.a. op basis van een oud griepvirus. Het tegengif zou op natuurlijke wijze gevormd worden door het eten van varkensvlees. De bedevaart naar Mekka is toen een aantal jaren niet populair geweest bij de moslims uit India en Pakistan.

De Engelsen in Soedan begroeven de stoffelijke resten van islamo terrorristen in varkenshuiden, daarna werden de begraafplaatsen van de dorpen waar deze gekken vandaan kwamen omgeploegd en met varkensbloed bemest. Binnen twee maanden waren alle gekken door hun dorpsgenoten vermoord en was de rust weergekeerd.

Hoewel het zonde is om delen van een edel en intelligent dier als het varken in te zetten bij de bestrijding van islamo terroristen, het zou door de Joden toch in overweging genomen moeten worden.

Ksi-Ziks | 18-04-06 | 12:28

De palestijnen horen thuis waar ze oospronkelijk thuis waren en dat is in Jordanië. Zoals onze eigen bekrompen NL bevolking al uitwijst is een samensmelting van twee culturen (lees: religies) onmogelijk en is de enige oplossing de dood of verbanning van de ander. Als ze in 35 jaar geen verbond kunnen smeden tussen joden en palestijen dan zal ze dat ook in de volgende 35 jaar niet lukken. Het beste zou zijn om het gebied eerlijk te verdelen en dat te respecteren,., maar ja.. wie krijgt dan Jeruzalem? en de Gazastrook? hopeloos verhaal daaro en dat zal ook echt niet veranderen.. Lang leve alle gelovige schaapies! *kuch*

don goost | 18-04-06 | 12:25

@Draaitafel Demagoog
Ephimanco is er zo eentje die het fascisme in zijn geboorteland een warm hartje toedraagt: www.gebladerte.nl/10899f57.htm

MAXIMO | 18-04-06 | 12:18

hehehe die sylvian is toch die met dat franse accent ? hehehehe typisch frans iig .. perfectionisme ten top .. want plassterk heeft natuurlijk wel een punt ook al haalt ie niet altijd de juiste voorbeelden erbij .. althans er zit iets in de achtergrond van sylvian wat wel weer kriebelt natuurlijk ..

Draaitafel Demagoog | 18-04-06 | 12:12

Plassterk heeft gewoon gelijk!!!
Die 3 zijn gewoon, ongeacht hun geloofsovertuiging, oorlogsvluchtelingen die met hun zware trauma's rijp zijn voor de dwangbuis en de shrink.
-
@Der Icebear.
Ze zijn wel wat gewend, 60 jaar lang onderdrukt in vluchtelingenkampen leven gaat je niet in de koude kleren zitten.
Het geeft niet diezelfde doemdenkende paranoia zoals na 5 jaar genocide maar harder zullen ze er wel van worden en weerbaarheid is ook voor hun een must.

MAXIMO | 18-04-06 | 12:09

aan banden opknopen bedoelen ze zeker?

don goost | 18-04-06 | 12:08

Misschien even een topicje maken van Plasterk?

Der Icebear | 18-04-06 | 11:53

@zum kotzen

wel eens Nederlands gehad op school?

neemt = nemen

zum kotzen | 18-04-06 | 11:50

Geniale column van Ephimenco overigens, Plasterk zoek een heel klein hoekje op en ga je daar heel diep schamen voor je column in Buitenhof. Moet ik je als hoogleraar nog serieus neemt, als je zulke aperte onwaarheden loopt te verkondigen?

zum kotzen | 18-04-06 | 11:49

Allemaal een Neqschot....

Hugo Van Den Loonsch | 18-04-06 | 11:22

Plasterk is lid van de PvdA en schrijft mee aan het PvdA partijprogramma voor verkiezingen van 2007.

Dr. Dr. Bartholdy | 18-04-06 | 11:21

@Maximo
Aan het beginnen van oorlog hangt een prijskaartje, te weten bezetting. Maar je hebt uiteraard gelijk, op den duur is het een onwenselijke situatie. Als de Palestijnen ooit een eigen staat krijgen, hoop ik dat daar niet 60 jaar aanslagen plaatsvinden op kleuterscholen, pizzeria's, bioscopen en bussen.
Voor iedereen die het verder weten wil: Palestijnen zijn geen Filistijnen en Levereter en Toatec zijn niet goed snik.

Der Icebear | 18-04-06 | 11:20

@brusselmans
Ik ben benieuwd wat onze Plasterk-adepten nu te zeggen hebben.

controle | 18-04-06 | 11:05

joeri albrecht ging nog ff lekker te keer tegen de WRR in Ontbijt TV. De ietwat onnozele en ongetwijfeld Groen links stemmende Brecht van Hulten had het er wat moeilijk mee.

superjan | 18-04-06 | 09:31

En ?t blijft natuurlijk frappant dat een relatief ?klein? conflict als Israël vs. de Palestijnen de wereld al decennia lang in zijn greep houdt. Bij conflicten / dictaturen / misstanden elders in de wereld valt een veelvoud aan doden (wie maakt zich nog druk om Darfur, waar Arabische milities zich uitleven in enkele Arabische specialiteiten: onschuldige burgers afslachten en vrouwen verkrachten?)

Maar iemand laat weer een scheet in Israël, hoppa, tegen de 550 reaguursels and counting. Overbodig om te zeggen dat ik me in het kamp van barbapoeppa, superjan en overige feitenkenners schaar.

zum kotzen | 18-04-06 | 09:10

Tsja, aan bezetting en onderdrukking hangt natuurlijk een prijskaartje..

MAXIMO | 18-04-06 | 09:07

Vanochtend in het journaal gehoord dat de Israëlische militaire top veel harder wil gaan optreden tegen militante Palestijnen. Kijk, die militaire top weet tenminste hoe je dat onkruid verdelgt: rot op met je dialoog, een hellfire raket in je gepantserde Mercedes kun je krijgen. Moge alle Hamas, Al Aqsa, Hezbollah en Isl. Jihad terroristen hetzelfde lot treffen als Shahede, Ayyash, Yassin en Al-Rantissi.

Naïevelingen die nog steeds denken dat Palestijnen zich opblazen temidden van onschuldige burgers omdat ze door Israël slecht worden behandeld, moeten eens het handvest van Hamas gaan lezen. De strijd tegen Israël is een ideologische oorlog, die niet gestopt mag worden totdat heel Israël vernietigd zal zijn. Dat heeft dus helemaal niets met beroerde leefomstandigheden te maken. Veel zelfmoordterroristen waren hoogopgeleid en hadden goede functies (b.v. imam, jurist)

En als KoC dan gaat blaten over een 1 staat oplossing voor jeauden en palestijnen samen: WHAHAHAHA! Zie je die volken ooit samen in één vreedzame democratische staat samenleven, op basis van gelijkwaardigheid? Vòòr 1948 werden jeauden als tweederangs burgers behandeld door de islamitische bewoners van het Britse mandaatgebied.

zum kotzen | 18-04-06 | 08:57

Vrolijk pasen zou ik zeggen, ook de moslims gooien met eieren.

brrkah | 18-04-06 | 07:32

@superjan 17-04-06 @ 21:44
Lekker bezig!

"De filistijnen, kampers van bijbelse proporties"

Quote v/d dag? Ik ben erbij! Kan die vandaag niet even als kopje?
(i.p.v. sneller scherper beter)

Tonnie | 18-04-06 | 06:38

@superjan 17-04-06 @ 21:44

De filistijnen, zijn kampers van bijbelse proporties

deze gaat voor de quote van de dag

G-unite | 18-04-06 | 06:15

@Pharos @ 23:56
Juist ja, het sprookje van de 74 maagden berust inderdaad op een foutieve vertaling, het gaat om rozijntjes. Een heerlijk beeld: zo'n opgeschoten geitenneuqer-"bommetje", zijn kleren al uittrekkend bij het betreden van allah's armoedige hutje, krijgt ie een klef handje natte rozijntjes toegerijkt WHAHAHA!
Jammer dat onze (politiek correcte pro-palestijnse) staatsomroep hier nou nooit eens melding van maakt. Altijd maar die "wat zijn die moslimpjes toch zielig en onderdrukt" reportages. Tieften! Die gastjes leggen binnenkort ook bommetjes in Nederland, witte sokjes van het WRR: bedankt!

Tonnie | 18-04-06 | 06:13

O.K., door een bijbelpusher geschreven, maar hij heeft toch wel aardige punten....

preacher | 18-04-06 | 02:38

"Een rapport opgesteld door een paar mannen met baard en tulband had nauwelijks erger kunnen uitpakken."

Bron: Nahed Selim

Hier lijkt mij alles mee gezegd...

Ahasveros | 18-04-06 | 02:23

@CoJoNes 01:50
Ik neem mijn fatale fout terug u onheus te bejegenen!

schaamstreek | 18-04-06 | 01:52

@bestestuurman 01:44
Waarvoor ook mijn excuses gezien het schofterige tijdstip van mijn reactie van/over vandaag.

schaamstreek | 18-04-06 | 01:51

@schaamstreek 18-04-06 @ 01:48
Die edit van mij was een doe-het-zelfje om een grove spelfout te herstellen.

CoJoNes | 18-04-06 | 01:50

Meest opvallende van de bescheiden gelezen comments (waarvoor excuses) waren de *edits* van de heren @CoJoNes en @crixus! U hoeft niet te ageren om welke reden, was alleen opvallend omdat juist u als zeer gematigd bestempeld word aangaande uw repliek op hedendaagse zaken.

schaamstreek | 18-04-06 | 01:48

@schaamstreek 18-04-06 @ 01:43

Wel een beetje aan het doodbloeden..

bestestuurman | 18-04-06 | 01:44

@magic mike 18-04-06 @ 00:40
Zo is t maar net, laat dat gezegd zijn.

bestestuurman | 18-04-06 | 01:44

Kijk aan, net thuis en de GS-kroeg is nog los!

schaamstreek | 18-04-06 | 01:43

Ja maar.. in het jaar 2006 was Arnie nog op tv. Dus.

Shareholder | 18-04-06 | 01:38

@crixus 18-04-06 @ 01:23
U zegt daarmee zoiets als "miljard dollar, maanreis, veel geld verruimt dus de horizon". In het kader van dit topic dus "knoop in vredesnaam (financiele) banden aan met Hamas".
Nja, laat ik toevoegen dat dit een ironische opmerking voor het slapengaan betreft.

HY78 | 18-04-06 | 01:30

@magic mike 18-04-06 @ 00:40:
En in 1969 wandelden Neil Armstrong en Buzz Aldrin op de maan, dus....

crixus | 18-04-06 | 01:23

Maar in 1960 had Onassis al wel een Miljard dollar , Dus .....

magic mike | 18-04-06 | 00:40

echt belachelijk hoe ze als een konijn weghuppelt, wat een afknapper.

malik | 18-04-06 | 00:34

@gevallenverstand
Denk dat de gevolgen van deze generatiekloof veel groter zullen zijn. Ouders met een 6 jaar oude mobiel, omdat ze al die functies niet snappen van die nieuwe. Geen idee wat MSN is en wat er gebeurt. Meisjes van 12 die eruit zien als 18, jochies van 10 in goth-outfits. Loverboys, dochter hoer en paps en mams staan erbij, kijken er naar en glimlachen tevreden naar elkaar: We hebben het zo fijn als gezin.

CoJoNes | 18-04-06 | 00:34

-weggejorist-

Der Dicke | 18-04-06 | 00:31

Nee, zat even in SC te lezen

CoJoNes | 18-04-06 | 00:30

@Framoes, je hebt het over 'Christoph Luxenberg' met z'n christelijke propaganda. Angelika Neuwirth heeft een goed review op zijn boek geschreven, erg interessant hoe hij wordt ontmaskerd als mierenneuker.

malik | 18-04-06 | 00:29

I Guess you call it a day?

gevallenverstand | 18-04-06 | 00:29

Journaal nit gezien? Wraak reeds weer voltrokken.

gevallenverstand | 18-04-06 | 00:24

Ach laat dit maar aan de israelis over. Ïk mag hopen dat Gaza terug in de steentijd wordt bombardeerd. Opflikkeren die lui.

Linkse intelectueel | 18-04-06 | 00:22

Volgens mij is de door babyboomers gecultiveerde generatiekloof de sterkste en meest verwoestende die er ooit geweest is.

gevallenverstand | 18-04-06 | 00:22

@Framoes 18-04-06 @ 00:08

Hoe zou de overheid daar iets aan kunnen doen? De overheid kan veel, maar fatsoen aanleren hoort daar niet bij.

bestestuurman | 18-04-06 | 00:21

Het is ook de dag van vermoeiende linken pff, al die vage dhz sites met meters txt...

gevallenverstand | 18-04-06 | 00:19

Pharos, zoon van een hond, een afvallige?

malik | 18-04-06 | 00:19

@CoJoNes 18-04-06 @ 00:11:
Ja, ik ook... 't waren toch gewoon linkjes naar de site van de Rijksuniversiteit Groningen. Leek me weinig mis mee. Maar ja, ik ga er ook niet over zeiken verder. Niet belangrijk.

crixus | 18-04-06 | 00:16

crixus is vandaag ge-edit. Vond ik verrassend.

CoJoNes | 18-04-06 | 00:11

LOL@JJJJ
Je weet tog?

CoJoNes | 18-04-06 | 00:09

Waarmee "Eikel" algemeen geaccepteerd is als gewone spreektaal. Zelfs de overheid gebruikt het. Ben blij dat ik geen leraar ben.
@Framoes
De generatiekloof die zich op dit moment manifesteert is van schokkende proporties. Ouders hebben het contact met hun kinderen volledig verloren. De meesten weten niet eens wat MSN is.

CoJoNes | 18-04-06 | 00:08

Wel mooi trouwens dat de regering eindelijk eens iets wil doen aan agressie onder jongeren, aangezien dat wel een erger probleem is dan "pesten op internet".

Framoes | 18-04-06 | 00:08

OIC...

gevallenverstand | 18-04-06 | 00:07

Framoes 18-04-06 @ 00:02
Right you are.
CoJoNes 18-04-06 @ 00:03
Word JIJ ge-edit?

gevallenverstand | 18-04-06 | 00:06

@CoJoNes 18-04-06 @ 00:00
Welk voorbeeld? Als je ouders allebei voor hun carriere kiezen en maar verwachten dat je automatisch wordt opgevoed op school gaat het geheid mis.

Framoes | 18-04-06 | 00:05

-edit: gebeurd

CoJoNes | 18-04-06 | 00:03

@Pharos 17-04-06 @ 23:56
De maagden zijn pruimen (als in de vrucht) en Allah was eigenlijk gewoon burgemeester van Mekka.

Framoes | 18-04-06 | 00:02

@Pharos 17-04-06 @ 23:56
U realiseert zich, dat het erg stil wordt in 070 als er geen ziekten meer genoemd mogen worden?
NB Niet dat ik stilte bij voorbaat verwerp

HY78 | 18-04-06 | 00:01

Spotje van postbus51: Wat voor eikel ben jij.nl

Dat is toch overheid? En maar klagen over de jeugd. Wat is er gebeurt met 'Goed voorbeeld, doet goed volgen?'
www.watvooreikelbenjij.nl/

CoJoNes | 18-04-06 | 00:00

1) Ik lees hier en daar weer wat over de '74 maagden'. Welnu, dat is dus een foute vertaling en zowat iedereen met een beetje brains high up in de Islamitische pikorde weet dat, maar niemand binnen de Islam wil er iets aan doen want wat geschreven staat in de Koran 'is heilig'. Staat er letterlijk in. En dus mag het niet, door NIEMAND, aangepast worden.
2) De Koran is trouwens grotendeels verkeerd vertaald. De professoren van een universiteit in Duitsland die dat ontdekten, zitten nu al zo'n drie jaar ondergedoken toen ze er een eerste artikel over publiceerden, waarna er een stuk of 20 fatwa's tegen ze uitgesproken werden.
3) Wat mij bij het volgende brengt: iedere persoon (moslim, jood, gggristen, whatever) die homoseksuelen niet accepteert, die vrouwen onderdrukt, die mensen doodwenst vanwege hun afwijkende mening, die mensen ziektes toewenst vanwege hun politieke overtuiging is wat mij betreft een IBN EL KALB en zijn/haar moeder een hoerige kameel.
Punt.

Pharos | 17-04-06 | 23:56

Wat teruglezend is het op GS een stijlloze 2de paasdag geweest. De conclusie is, benoem alles dat mensen verkeerd doen en pin ze daarop vast, zorg voor jezelf en wens de ander het beste maar doe daar niets voor. Het word tijd voor een rapport van een wetenschappelijke stichting waarin staat 'how to get things done' emotionele intelligentie voor stijl- en tactlozen.

gevallenverstand | 17-04-06 | 23:53

@Plagiatore 17-04-06 @ 17:22
Thuis zitten, ze is een 'Persona non Gretta' in Israel.

Framoes | 17-04-06 | 23:52

Banden met aanknopen met idioten dit geweld verheerlijken is absoluut niet aan de orde....
Heeft het WRR dat geïmpliceerd dan?

Vodianova | 17-04-06 | 23:51

@Shareholder 17-04-06 @ 23:44
Way ahead of you ;)

CoJoNes | 17-04-06 | 23:45

-edit neehee. spamhoerrrr-

Beowulf Brabantia | 17-04-06 | 23:44

Bunskoek alert: Ned 2

Shareholder | 17-04-06 | 23:44

Ik ga naar de tietenbar, kijken of er meiden zijn waar wat aan te verdienen valt.
weltrusten.
Ik, moet tenslotte ook werken voor poen!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 23:41

Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:42
Ja!

gevallenverstand | 17-04-06 | 23:38

@gevallenverstand 17-04-06 @ 23:35
LOL, lekker op tijd.
Sorry, mijn algemene ontwikkeling liet me daar even in de steek.

CoJoNes | 17-04-06 | 23:37

@CoJoNes 17-04-06 @ 23:33

Hmm, daar lijkt het wel op ja. Maar goed, wat niet is, kan nog komen.

bestestuurman | 17-04-06 | 23:36

CoJoNes 17-04-06 @ 20:46
Het was een quote van Bolkestein, dacht dat je daar de humor wel van in zou zien....

gevallenverstand | 17-04-06 | 23:35

@bestestuurman 17-04-06 @ 23:24
Misschien is een neger 'aap' noemen niet racistisch genoeg. Misschien is een El Al Boeing een Bijlmer flat inwensen, omdat hooguit een paar neuqende apen slachtoffer worden, wel gewoon.

CoJoNes | 17-04-06 | 23:33

@Neuqende Neger 17-04-06 @ 23:10

Ik wil mn laatste saffie wel ruilen voor een nieuw Co-Jeetje.

bestestuurman | 17-04-06 | 23:27

@CoJoNes 17-04-06 @ 23:13

Waarom is een ban in dit geval uitgebleven?

bestestuurman | 17-04-06 | 23:24

@Neuqende Neger 17-04-06 @ 23:15

Geeft niet, gewoon een pluk aansteken en inhaleren.

Ragnarok | 17-04-06 | 23:24

@Plonk 17-04-06 @ 23:15:
Ach ja... aber das war einmal... Mann muß die Vergangenheit nie wiederholen...

crixus | 17-04-06 | 23:20

@Plonk
Bij deze mijn excuses voor het verzieken van je plezier.

CoJoNes | 17-04-06 | 23:19

@CoJoNes... jammer hoor, vroeger kon je ons geen groter plezier doen met een goeie kaalkopjes site en die dan lastig vallen en dan kwamen ze reageren.... altijd lachen...

Plonk | 17-04-06 | 23:15

IRagnarok 17-04-06 @ 23:11
k kan niet rollen.

Neuqende Neger | 17-04-06 | 23:15

@Crixus.. LOL

Plonk | 17-04-06 | 23:13

@Plonk 17-04-06 @ 23:03
Jawel hoor, GS is toch verboten fuer Kaalkopjes?
-
Wat we niet toestaan
(en u een ip-ban oplevert)
Kaalkopjes
Racisme, anti-semitisme, rabiaat extreemrechts taalgebruik en bedreigingen.
-
Gewoon de regels van de speeltuinvereniging.

CoJoNes | 17-04-06 | 23:13

@crixus
Lijkt me nu niet bepaald concurrentie.

controle | 17-04-06 | 23:11

Neuqende Neger 17-04-06 @ 23:10

Shag ook goed?

Ragnarok | 17-04-06 | 23:11

Heeft iemand sigaretten?

Neuqende Neger | 17-04-06 | 23:10

Hoe laater op den dag, hoe schoonder volk...
*gooit er nog maar eens een oud-Hollandsche tegeltjeswijsheid tegenaan*

stretch | 17-04-06 | 23:09

@controle 17-04-06 @ 23:06:
OT: Spuiten en Slikken op StaatsTV 2, Boudewijn Buch over Roy Orbison op StaatsTV3, Little Britain op Canvas (gevolgd door de Fast Show)

crixus | 17-04-06 | 23:09

Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:51
Als u echter niet in staat bent verder reaguren, schakel dan in : gebruikers opties :........ aangepaste instellingen.//Handicap gebruikers:
Staat er vergassen, draai alle knoppen naar links en wacht met aansteken!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 23:08

De WRR heeft zichzelf opgeblazen

colonnecinco | 17-04-06 | 23:07

OT: the office op bbc2

controle | 17-04-06 | 23:06

Ik

Plonk | 17-04-06 | 23:05

@CoJoNes... mmm niet erg 'vrijheid van meningsuiting' he ?...

Plonk | 17-04-06 | 23:03

www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=...
17 April 2006 ? Only Iran will be allowed to export caviar from wild Caspian Sea sturgeon this year after the five nations sharing the basin failed to provide information needed to ensure the fish?s survival to the United Nations-backed body that oversees a global treaty governing trade in endangered species.

gaatnat | 17-04-06 | 23:02

LOL @ RechtseRukker, de reacties worden steeds dommer. Ons in vertwijfeling achterlatend. Is het een tokkie-opvoeding, syfillus, niet uit de kast durven, vroeger misbruikt, knobbeltje in de kop, verkeerde vrienden. LOL. Redactie, gooi de verlaatte maandag-poll er maar in. Leve het vrije woord van dwazen. Keeps a sane man guessing.

Shareholder | 17-04-06 | 23:00

@Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:51

Lees jezelf eens na, voor mijn part met je lul, waar je enige hersen in zit.

Ragnarok | 17-04-06 | 22:55

@Plonk
Dit is ook mijn speeltuin. R_R loopt hier z'n fokking pitbull uit te laten en ik wil dat ie daar mee ophoudt of een andere speeltuin op gaat zoeken.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:55

ik ben in een dag bekeerd.
laat die totalitaire staat onder neoconservatief gezag maar snel komen, anders word het niks.
de wijze les van een dag geenstijlen.

gaatnat | 17-04-06 | 22:53

@cojones>tja constant is boos. Ik ga mn nest in. dromen van een daisycutter op ramallah. veel plezier nog.

superjan | 17-04-06 | 22:52

@CoJoNes en Rechtse Rukker... vatten jullie dit nou niet te persoonlijk op ?

Plonk | 17-04-06 | 22:52

@Rabarberke 17-04-06 @ 22:49
Wat heb jij gegeten vanavond? Of ben je verliefd? Mevrouw botte bijl doet relativerende uitspraken.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:52

Cojones stuk hardnekkig stront dat je bent ga iemand anders lastig vallen.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:51

Feit is dat op het wereldtoneel veel partijen elkaar voor rotte vis uitmaken en veel idioten partij kiezen. De slimsten ontstijgen dat geneuzel.

Rabarberke | 17-04-06 | 22:49

@Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:45
Godskolere wat ben jij stuitend dom. Denj je dan helemaal niet na voor je hier iets neerplempt?

CoJoNes | 17-04-06 | 22:49

Pim was en vriend van het Jeaudsche volk.

superjan | 17-04-06 | 22:48

@rechtse rukker> talking to me? Zeg Constant moet ik daar echt antwoord op geven?
Ik was dol op Pimmetje, je bent wel de eerste die PIM en sheik Yasin in een adem durft te noemen. historisch.

superjan | 17-04-06 | 22:47

@Gaatnat... jij bent links he ?...

Plonk | 17-04-06 | 22:47

Levereter 17-04-06 @ 22:30
meer kwartjes nodig?

Neuqende Neger | 17-04-06 | 22:46

nee hoor plonk.
iemand links of rechts roepen op GS is hetzelfde als je gewonnen geven, de laatste uitweg.
gebeurd frequent, let maar eens op!

gaatnat | 17-04-06 | 22:45

Pim Fortuyn zonder proces afschieten moest zeker ook kunnen superkneus.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:45

@gaatnat 17-04-06 @ 22:41
en iemand die zichzelf rechts noemt, heeft nooit argumenten gehad.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:45

@Levereter 17-04-06 @ 22:41:
Ja joh lachuh man... invaliden van een schip rollen... aanloopjuh nemuh... ene tweejuh hopsakeejuh...
Moet je ook niet gaan zeiken over een rolstoelkakker die een raketje niet kon vangen.

crixus | 17-04-06 | 22:44

@rechtse rukker> ja dat moet zeker kunnen.

superjan | 17-04-06 | 22:44

Heren, en dames ook, het was me weer een waar genoegen, en duik dus nu in Oblivion, kan het eenieder aanraden, ajuus.

Levereter | 17-04-06 | 22:44

@Gaatnat... traag en flauw...

Plonk | 17-04-06 | 22:43

@rabarberke>onschuld is voor babies.
@cojones> nee joh, Mei li gebruikt die vakbondsconstructie, heeel slim.

superjan | 17-04-06 | 22:43

Die Sjeikh Yasin die Israel in koele bloede heeft geliquideerd dat moet maar allemaal kunnen.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:42

@crixus 17-04-06 @ 22:38, die sukkel op dat cruise schip? heb daar altijd wel de humor van ingezien.

Levereter | 17-04-06 | 22:41

@superjan
Welke israelische politicus is dan onschuldig? Sharon? Begin? Dayan? Peres? Rabin? Shamir?

Rabarberke | 17-04-06 | 22:41

@Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:32

Onze vriend maxime is een katholiek van CDA. Je stelling gaat niet op. En een extremistische katholiek zoals hij schaart zich zowel links nog rechts, en gaat als niemand kijkt door het midden of door de achterdeur. Hierbij houd hij altijd de bijbelse ster in het oog. En of daar een zwart of blank jongetje omheen zit, maakt hen niet uit, en jou wel.

Ragnarok | 17-04-06 | 22:41

Mei Li van de bonden? Ik hou niet van bonden. De vakbonden zijn voor 95% debet aan de armoe en economische krimp in Nederland.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:41

ieder die een ander links of rechts noemt is ook door z'n argumenten heen.

gaatnat | 17-04-06 | 22:41

@Levereter.. Invalide oude mannen ?? je bedoelt die piep muis terrorist ???
Prachtig schot, ik heb ergens nog foto's voor- en na- Hij was er niet van opgeknapt !...

Plonk | 17-04-06 | 22:40

@superjan 17-04-06 @ 22:37, op 4 mei herdenken we mensen als hem, hij was ook een verzetsstrijder.

Levereter | 17-04-06 | 22:40

@superjan,'
net zo'n engerd als die Imam uit Den Bosch.

fuckje | 17-04-06 | 22:39

@Levereter 17-04-06 @ 22:36:
*Ik zet even de cd van "The Death of Klinghoffer" van John Addams op*

crixus | 17-04-06 | 22:38

@levereter> je duidt op sheik Yasin. ooh wat een onschuldig oud mannetje was dat.

superjan | 17-04-06 | 22:37

Iedereen die een ander links of rechts noemt heeft het politieke bewustzijn van een bakvis.

Rabarberke | 17-04-06 | 22:37

@Plonk 17-04-06 @ 22:33, maar Shabra en Chatilla, de yanks in Irak, invalide oude mannen met raketten uit hun rolstoel schieten? niet islamitisch maar toch zeker wel terroristisch.

Levereter | 17-04-06 | 22:36

@Levereter... The Great Britisch Empire... dat waren mooie tijden...

Plonk | 17-04-06 | 22:35

Zozo, >400 post en dat op Paasmaandagavond. Zeker eerst naar de meubelboulevard, daarna gourmetten en vanaf 18:00 F5-en maar....

Mr.D. | 17-04-06 | 22:35

@levereter> tja die waren toen de baas, heel overzichtelijk allemaal.

superjan | 17-04-06 | 22:34

@Plonk 17-04-06 @ 22:33
Dat heb ik al veel eerder in dit topic gezegd. Daar zijn we het over eens.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:34

@cojones> tja dat is het natuurlijk. Overgens wel mooi wat Mei li vos doet voor de free lancers e.d. t is moeilijk om vrije geesten te bundelen.

superjan | 17-04-06 | 22:34

@Levereter... ik stop je voorlopig toch in het linkse hokje hoor...
@CoJoNes... niet echt, maar minimaal wel een beetje...

Maar we kunnen het toch eens zijn dat Hamas Islamitisch is en terroristisch...

Plonk | 17-04-06 | 22:33

@superjan, dat was Engelse koloniale politiek in optima forma, "verdeel en heers".

Levereter | 17-04-06 | 22:32

Nee ben een CDA tweede kamerlid, Maxime aangenaam.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:32

@levereter>zucht balfour... 1917

superjan | 17-04-06 | 22:31

@superjan
heb ik me wel vaker afgevraagd. Is ws een generatie probleempje. Mijn generatie heeft het niet zo verenigingen en politieke bewegingen, en wij libertariers al helemaal niet.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:31

@Neuqende Neger 17-04-06 @ 22:25

Michiel Smit is een rechtse rukker
of de Rechtse_rukker ook Michiel Smit is?

Ragnarok | 17-04-06 | 22:30

@Neuqende Neger 17-04-06 @ 22:25, doordenkertje, als Adolf inderdaad zelfmoord had gepleegd, was er waarschijnlijk geen joodse staat geweest.

Levereter | 17-04-06 | 22:30

@Cojones> ook superjan is een libertijn. gek dat er geen flinke partij van is.

superjan | 17-04-06 | 22:29

@Neuqende Neger
Nog beter was geweest als Alois Schicklgruber (papa van adolf) tijdens de fatale wip een condoom had gebruikt.

Barbapoeppa | 17-04-06 | 22:28

@Plonk 17-04-06 @ 22:24
Kom op, Plonk. Je moet beter weten dan mij links noemen. Ik ben geen racist die aan Negers refereert als apen en zonder ironie El Al boeings in de Bijlmer wenst.
Is all.
Ben een libertarier, is dus niet echt links.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:27

@Plonk 17-04-06 @ 22:24, leuk, van links naar rechts, van rechts naar links, enz. enz.

Levereter | 17-04-06 | 22:26

@Rechtse Rukker, zorry maar je begint wel een beetje dom over te komen...

Plonk | 17-04-06 | 22:26

@cojones> je hebt gelijk. rechtse rukker slaat opvallend eendere taal uit als die Constant Custers.

superjan | 17-04-06 | 22:26

@Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:23

Dan weet je lul vast ook wel dat het "meer dan jij is" ipv jou.

bestestuurman | 17-04-06 | 22:25

Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:16
Goeie ouwe tijden komen niet meer terug.
Adolf heeft zichzelf voor zijn kop geschoten!
Helaas wel te laat. 5 jaartjes eerder was beter geweest.
Wat een drama toch.
Is je pappie toevallig ooit lid geweest van de NSB?

Neuqende Neger | 17-04-06 | 22:25

" M'n lul heeft nog meer hersens dan jou."
_
LOL
Point taken?

CoJoNes | 17-04-06 | 22:25

@controle... vergeefse moeite... onze linkse vrienden hier als Cojones en Levereter zijn niet geintereseerd in de waarheid...

Plonk | 17-04-06 | 22:24

@Rabarberke 17-04-06 @ 22:22
Sorry, als ik je tere zieltje kwets, Rab.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:24

Cojones je denkt toch niet dat ik serieus op je berichten reageer? M'n lul heeft nog meer hersens dan jou.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:23

@rechtse
Dat nazisme moet jou toch aanspreken.

controle | 17-04-06 | 22:23

@controle 17-04-06 @ 22:17, ja maar toch zitten er vrouwen in het regeringsapparaat, ongehoord in de meeste islamitische landen, en imams kunnen echt niet zomaar alles zeggen.

Levereter | 17-04-06 | 22:22

Je kunt die Palestijnen en Istralis een hoop verwijten, maar de wijze waarop mensen hier elkaar voor rotte vis uitmaken zou in het geval ze openlijk zouden discussieren in Oost Jeruzalem al lang tot een bloedbad geleid hebben.

Rabarberke | 17-04-06 | 22:22

In 1933 waren de joden de boosdoeners volgens de duisters ze waren allemaal fout en slecht en zie hier dat precies hetzelfde gebeurt alleen dan met moslims. Het nieuwe nazisme tegen de islam, de Italianen hadden wel degelijk gelijk toen ze Nederlands beleid als nazistisch bestempelde.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:22

@Rechtse_Rukker
Zo duidelijk had je m'n punt nou ook weer niet hoeven bevestigen.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:19

98% is wat ruim rabarberke... maar er waren er veel heel veel bangbroekjes lafbekjes en zwarthandelaartjes.

superjan | 17-04-06 | 22:19

@Rechtse_Rukker, dit ontgaat me, sorry hoor.

Levereter | 17-04-06 | 22:18

@levereter
Om nou te zeggen dat Hamas weinig van de Islam moet hebben is toch wel een grap.
.
"Article One: The Ideological Aspects
The Islamic Resistance Movement draws its guidelines from Islam; derives from it its thinking, interpretations and views about existence, life and humanity; refers back to it for its conduct; and is inspired by it in whatever step it takes."
www.palestinecenter.org/cpap/documents...

controle | 17-04-06 | 22:17

Naja wat kinderen op school niet leren is dat 98% van de Nederlanders met de Duitsers collaboreerden en alle joden aangaven.

Rabarberke | 17-04-06 | 22:17

Zoek de verschillen, terug naar 1933.
=VAN GOD/ALLAH LOS.....

Het Kamerlid Geert Wilders (de enige politicus zonder stront aan z'n armen) heeft aarslikker/diplomaatje Bot van Intercontinentale Zaken om opheldering gevraagd over een Europees treurlijstje met gevoelige termen, zoals 'joden', die 'politici' beter zouden kunnen mijden.

In Brussel wordt bevestigd dat warhoofden inderdaad 'werken' aan een dergelijke votje papier. In plaats van over ?joden? zouden 'politici' moeten stotteren over ?extremisten die de jodendom misbruiken?. Ook met de term ?zion? ? wereld heerschappij ? zouden politici voorzichtig moeten zijn, omdat dat ook een heel vreedzame betekenis heeft:

Joden omgorden zich daarvoor massaal met stevig vuurwerk en blazen zich toegang tot het verblijf waar vele maagden wijdbeens op hen wachten. Zich niet realiserend dat die maagdjes godsallejezus lelijk zijn. Is dat verdomme even pech! Ook voor de slachtoffers die vertwijfeld op zoek gingen naar ledematen die ze eens hadden; het licht dat ze in hun oogjes moeten missen of het meteen islamitisch ten grave worden gedragen.

?Waar het om gaat, is dat we willen voorkomen dat 'politici' joden kwetsen door onzorgvuldig (...) taalgebruik en op die manier het gevaar van radicalisering vergroten?, aldus een verdwaasde EU-'diplomaat'. In gewoon Nederlands; die joden hebben tenen van een ongekende lengte!

Allemaal nonsens, vindt ook Geert Wilders. Volgens het enige Tweede Kamerlid dat écht recht heeft op zijn centen is het een typisch ?voorbeeld van politieke correctheid?. Hij wil dat onbenul Bot onmiddellijk afstand neemt ?van deze Europese zotheid die tot op heden alleen in landen als Israel wordt vertoond?.
De tijd komt dat terroriserende joodse-jochies rondrazend op die onbenullige scootertjes met 'u' wensen te worden aangesproken. Een beetje loverboy rijdt rond in een joodse-bak waardoor een Europarlementariër het kwijl uit de openstaande bek druipt. Nederland schreeuwt om een drastische aanpak; de politiek denkt alleen in stemvee.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:16

Als ik hier zo links en rechts lees hoe mensen op elkaar reageren kan ik niets anders zeggen dan dat ik met sommigen van de reagluurders vergeleken,de Palestijnen een vrolijk, liefdevol volk vind.

fuckje | 17-04-06 | 22:16

Kijk nou.. groot geweld begint altijd met kleine geschillen, zoals een lichte woordenwisseling op internet.

Rabarberke | 17-04-06 | 22:16

controle 17-04-06 @ 22:10, mee eens, alleen wat mij irriteert is de eenzijdige manier waarop kinderen over WOII leren, er gebeurden toen ook nog wel andere dingen.

Levereter | 17-04-06 | 22:15

@Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:10
Sterf toch man! Neuqende apen, feiten? Jij herkent nog geen feit als je er mee voor je bek geslagen wordt. Zelden zo'n domme baal zien typen, met de spelfouten die daar bij horen.
Het feit dat je slimmere reaguurders naar de bek lult, wil nog niet zeggen dat jouw IQ met 30 punten is gestegen.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:13

@Bouwfraudeur, dit gaat helemaal niet over de Islam sukkel, Hamasmoet er zelfs weinig van hebben, en hou eens op over gekke Geertje.

Levereter | 17-04-06 | 22:12

@levereter
Maar jij had het over dat WO2 alleen door de Joden misbruikt wordt ten gunste van het palestina-conflict. Voor de dochter van je vriendin moet je toch echt bij de geschiedenisleraar zijn. Ik snap wat je bedoelt maar er zijn meerdere dingen die minder in de geschiedenisles aan bod komen.http://hinduwebsite.com/history/holocaust.htm
Ik denk dat de Joden toch nog wat gruwelijker aan hun einde zijn gekomen dan de russen waar een groot deel soldaten waren.

controle | 17-04-06 | 22:10

@levereter> je maakt imho een denkfout. het leed van de een maakt het leed van de ander niet minder erg. UIteraard is het afschuwelijk wat er am ostfront gebeurd is (mede door vader stalin zelf) maar direct na de oorlog is het ijzeren gordijn neergedaald weet je nog. Dit heeft het zicht op die zijde van het oorlogsleed danig vertroebeld. En verder Ben jij wel eens in mauthaussen geweest of ravensbruck. Ik niet. Maar naar verluid was het de absolute hel. Niet relativeren ajb.

superjan | 17-04-06 | 22:10

=VAN GOD/ALLAH LOS.....

Het Kamerlid Geert Wilders (de enige politicus zonder stront aan z'n armen) heeft aarslikker/diplomaatje Bot van Intercontinentale Zaken om opheldering gevraagd over een Europees treurlijstje met gevoelige termen, zoals ?islamitisch terrorisme?, die 'politici' beter zouden kunnen mijden.

In Brussel wordt bevestigd dat warhoofden inderdaad 'werken' aan een dergelijke votje papier. In plaats van over ?islamitische terroristen? zouden 'politici' moeten stotteren over ?terroristen die de islam misbruiken?. Ook met de term ?jihad? ? heilige oorlog ? zouden politici voorzichtig moeten zijn, omdat dat ook een heel vreedzame betekenis heeft: de strijd tegen het slechte in jezelf (...). Ach.

Moslims omgorden zich daarvoor massaal met stevig vuurwerk en blazen zich toegang tot het verblijf waar vele maagden wijdbeens op hen wachten. Zich niet realiserend dat die maagdjes godsallejezus lelijk zijn. Is dat verdomme even pech! Ook voor de slachtoffers die vertwijfeld op zoek gingen naar ledematen die ze eens hadden; het licht dat ze in hun oogjes moeten missen of het meteen islamitisch ten grave worden gedragen.

?Waar het om gaat, is dat we willen voorkomen dat 'politici' moslims kwetsen door onzorgvuldig (...) taalgebruik en op die manier het gevaar van radicalisering vergroten?, aldus een verdwaasde EU-'diplomaat'. In gewoon Nederlands; die moslims hebben tenen van een ongekende lengte!

Allemaal nonsens, vindt ook Geert Wilders. Volgens het enige Tweede Kamerlid dat écht recht heeft op zijn centen is het een typisch ?voorbeeld van politieke correctheid?. Hij wil dat onbenul Bot onmiddellijk afstand neemt ?van deze Europese zotheid die tot op heden alleen in landen als Saudi-Arabië wordt vertoond?.
De tijd komt dat terroriserende moslim-jochies rondrazend op die onbenullige scootertjes met 'u' wensen te worden aangesproken. Een beetje loverboy rijdt rond in een moslim-bak waardoor een Europarlementariër het kwijl uit de openstaande bek druipt. Nederland schreeuwt om een drastische aanpak; de politiek denkt alleen in stemvee.

Dus, hulde Geert en................. pas op jezelf!!!

Bouwfraudeur | 17-04-06 | 22:10

Dat bedoel ik dus zodra je de waarheid zegt en met feiten komt word je uitgemaakt voor racist.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:10

misschien moeten ze die demonstraties van 1000den joden tegen de staat israel maar eens wat vaker op tv laten zien.

gaatnat | 17-04-06 | 22:09

@Rabarberke, hear hear!

Levereter | 17-04-06 | 22:08

@superjan 17-04-06 @ 22:06
Ik erger me mateloos aan dat racisctisch gebazel van Rechtse_Rukker. Maar ben de enige waarschijnlijk.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:08

Als zo'n aanslag plaatsvindt heet het terrorisme en als Israel wat platbombardeert heet het vergelding.

Rabarberke | 17-04-06 | 22:07

@superjan 17-04-06 @ 22:03
De holocaust gebruiken om maar alles te kunnen doen en zeggen, over de lijken van de slachtoffers dus.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:07

@Cojones> ik ken je van je steekhoudende goede verhalen, maar van die vorige post kon ik geen joosche kaas maken???

superjan | 17-04-06 | 22:06

@controle, kom nou, de dochter van m'n vriendin komt met zo'n WOII boekje thuis van school, en het is net alsof het alleen maar over de joden ging, geen woord over de 30 miljoen, ja 30,000,000 dode Russen de terreur bombardementen, niets van dat alles, weinig objectief toch?

Levereter | 17-04-06 | 22:06

- Jij bent mijn stront niet eens waardig rukkende aap.
-
miste ik er toch bijna nog een. Hoe verheffend. iemand met dergelijk taalgebruik, zal wel gelijk hebben.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:05

Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 22:00
jou uitwerpselen wil ik op straat niet eens tegenkomen!
Er staan boetes op schijten op de stoep!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 22:05

-Omhoog geklommen huisneger Hirsi Ali en die andere twee buitenlanders
-Ruim jezelf eens eerst op rukkende aap.
-... om een vliegtuig in de Bijlmer te vliegen, gewoon wat neuqende apen minder.
-
Gewoon even wat gezellige quote-jes van Rechtse_Rukker, onze grote White-Power vriend. Maar ja, vrienden worden gekozen als het uitkomt hè. Stelletje opportunisten.

CoJoNes | 17-04-06 | 22:04

@rechtse rukker> zoveel krijgen ze niet gedaan anders. Er zijn weer een aantal joodse lijken van straat geveegd vandaag. Bedoel je dat met "gedaan krijgen". Kom op.

superjan | 17-04-06 | 22:03

@levereter
Dat ligt toch iets genuanceerder denk ik.

controle | 17-04-06 | 22:02

@Neuqende Neger 17-04-06 @ 21:55
En maar blijven teren op de lijken van WOII om alles gedaan te krijgen
Het is een schande dat er nog steeds kolonisten zijn die andermans land inpikken. Jij bent mijn stront niet eens waardig rukkende aap.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 22:00

zucht, ik houd van de jeauden, Een mooi trots volk met geyle stoere soldatenvrouwen, grappige baarden en kewle violisten.

superjan | 17-04-06 | 22:00

superjan 17-04-06 @ 21:52

Rieten hoed van suikerriet.

Neuqende Neger | 17-04-06 | 21:59

@controle, "Holocaust remembrance is not about understanding the past, but about manipulating the present"
Amos Oz.

Levereter | 17-04-06 | 21:59

idd .. de Neuqende Neger weet gewoon heel goed uit welke hand hij eet .. that's all ..

Draaitafel Demagoog | 17-04-06 | 21:59

@neuqende neger
inderdaad ze hebben een eigen natie gesticht in palestina.

gaatnat | 17-04-06 | 21:57

@plonk>tja je mag het niet willen he. En nuqen is wel heel eeeh drastisch maar gewoon de tent binnenvallen uitmesten en onder controle stellen. Als ik de nieuwe Dayan was zou ik geen seconde twijfelen.
Ik heb wel het idee dat de nucliare sites in Iran wel bewust 20 jaar plutoniaal besmet kunnen raken. Als president alsjememasjienedat zo door gaat.

superjan | 17-04-06 | 21:57

@.. zapper 17-04-06 @ 21:53, precies wat een Syrische vriend eens zei:"jullie Europeanen hadden ze met rust moeten laten, of allemaal te graze nemen, want nu zitten wij ermee".

Levereter | 17-04-06 | 21:55

Het is je kennelijk niet bekend dat de joden hierdoor een eigen natie hebben gesticht.
En laat nederland hier buiten!
Dergelijk gezwam doet je nicknaam eer aan!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 21:55

@levereter
Is ook iets gebeurd in 40-45 waardoor ook Europa wat terughoudend is met kritiek.

controle | 17-04-06 | 21:54

@Neuqende Neger 17-04-06 @ 21:49
I second that.

CoJoNes | 17-04-06 | 21:53

@gaatnat, de romeinen hadden hun werk gewoon beter moeten doen, dan was er nu niks aan de hand geweest.

..zapper | 17-04-06 | 21:53

@zapper
ja en andere gebieden worden rustig weer gekoloniseerd.
ook de muur is illegaal maar het bouwen (en uitbreiden) gaat gewoon door.

gaatnat | 17-04-06 | 21:53

Neuqende Neger 17-04-06 @ 21:49, de laatste maal dat je vader iemand naar de andere wereld wilde helpen mislukte dus.

Levereter | 17-04-06 | 21:53

Nuken zeg ik die geytenneuqers...

Plonk | 17-04-06 | 21:52

@neuqende negert> just curious... Jouw pa heeft dus in het verzet gezeten, maar viel dat niet een beetje op in het nederland onder seyss inquart een stoere neuquende negert senior met flaphoed?

superjan | 17-04-06 | 21:52

@zapper
onder druk van de us op libie zijn ze verjaagd uit libie (nadat ze eerder al verjaagd waren uit israel)
had die schaapherders (zoals jullie zeggen') lekker met rust gelaten dan was er nu niks aan de hand geweest,

gaatnat | 17-04-06 | 21:51

Oh oh wat waren we indertijd boos op Z-Afrika, ik zie echt geen verschil met de Israelische politiek, ieder ander land die dit zou flikken zou worden uitgekotst, maar omdat de US een vazalstaat van Israel is gebeurt er dus niks.

Levereter | 17-04-06 | 21:50

@gaatnat, dat ging over de joodse nederzettingen, die zijn inmiddels voor het grootste deel ontmanteld. Die malle hamassukkeltjes willen heel israel van de kaart, en dat is iets anders dan waar het strafhof over heeft geoordeeld. Dus lul geen shit. Leeghoofd.

..zapper | 17-04-06 | 21:50

Laten we lief zijn voor elkaar.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 21:49

Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 21:41
De woorden die jij durft te gebruiken!
Als mijn pa nog leefde had hij je hoogst persoonlijk naar de andere wereld geholpen!
Je bent niks meer dan een hoop stront!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 21:49

Israël , dat kleine kutlandje met 0.1 % van de wereldbevolking dat weer zit te mekkeren , achter in de rij aansluiten s.v.p.

hemaworstje | 17-04-06 | 21:49

Ok levereter wie was de president van de filistijnen, voor 1948?

superjan | 17-04-06 | 21:49

israel moet gewoon tot stoppen worden gedwongen met hun moordpolitiek.

Hamas heeft gelijk dat ze zeggen dat het een verzetsactie is tegen een onrechtvaardige bezetting.

Niemand die Pisrael aan durft te spreken op zijn wandaden.
Dan krijg je dit soort zelfmoordacties als logisch gevolg.
1+1=2

Ik zeg er moet een VN vredesmacht naar Israel en Palestina worden gestuurd die het bestuur gaat overnemen aldaar...

toatec | 17-04-06 | 21:48

@levereter
Me not remember. Maar ook hallo.

controle | 17-04-06 | 21:47

volgens het strafhof is de bezetting illegaal [punt]

gaatnat | 17-04-06 | 21:47

stond trouwens een prachtige feauteau van Gretta in de weekend.

superjan | 17-04-06 | 21:46

Hoi controle, lang geleden.

Levereter | 17-04-06 | 21:46

superjan 17-04-06 @ 21:44, volkomen klets, zionistische propaganda!

Levereter | 17-04-06 | 21:45

@levereter
In de tijd van Mozes stelde het huidige Israel weinig voor. Verder kan je altijd wel discussieren over wanneer land nu eigendom van iemand is.

controle | 17-04-06 | 21:45

@Ragnarok, de Palestijnen hebben het gebied zelf bezet nadat ze zijn verjaagd in Libie. Dat ze daar maar gaan lopen kutten, oh wacht, nee dat durven ze niet, want dan was Palestina al lang van de kaart gevaagd. Stelletje laffe eikels zijn het, meer niet.

..zapper | 17-04-06 | 21:45

@rechtse Rukker>het is nooit hun land geweest. het waren nomaden die een beetje rondgraasden door een brits protectoraat. geen staat!!!! Pas toen mosje, ben en izaac van de woestijn een mooie oase maakten zijn ze gaan bokken en muiten. De filistijnen, zijn kampers van bijbelse proporties.

superjan | 17-04-06 | 21:44

Als Mozes na 40 jaar Nederland was binnen gesukkeld (In 40 jaar kun je een eind komen) waren wij nu tweede rangs burgers, of hadden we in kampen in Duitsland en Belgie gezeten.

Levereter | 17-04-06 | 21:42

@zapper
dat hoef jij ook niet te tollereren hoor.
veel plezier met dat lege hoofd van je.

gaatnat | 17-04-06 | 21:42

@.. zapper 17-04-06 @ 21:38

En toch valt er een vergelijking te trekken. Bezet gebied=verzet. Logisch.

Ragnarok | 17-04-06 | 21:41

@.. zapper 17-04-06 @ 21:38
De Palestijnen verzetten zich tegen hun bezetters netals de Nederlandse verzet strijders dat tegen de Duitsers heeft gedaan. Geen enkel verschil, de palestijnen doen dit met alle middelen die ze hebben. PUNT het blijft landje pik van Israel.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 21:41

@Levereter nee jij ziet dat zo, maar jij bent blind.

..zapper | 17-04-06 | 21:41

Superjan heeft hier inderdaad een punt.

Barbapoeppa | 17-04-06 | 21:40

@zapper>eens zowel bericht 1 als 2

superjan | 17-04-06 | 21:39

.. zapper 17-04-06 @ 21:38, jammer dan, maar het is wel zo.

Levereter | 17-04-06 | 21:39

@Plonk 17-04-06 @ 21:34

Oorzaken aanpakken werkt beter. Symptoombestrijding met kernbommen levert mijns inziens alleen maar meer problemen op. En geen kleine. En het gelijk is altijd met de overwinnaar. Dat geeft te denken of zaken wel objectief de geschiedenisboeken ingaan.

Ragnarok | 17-04-06 | 21:39

Ik merk dat ik weinig zinnigs meer te melden heb, waar het Hamas en die 'arme' Palestijntjes betreft. Ze hebben nu met meerderheid Hamas gekozen om zich te vertegenwoordigen en mogen nu met meerderheid van mij worden afgefikt. De hele discussie is al duizenden keren uitgekouwd en het cirkeltje wordt niet door de Palestijnen gebroken. To hell with them, mijn redelijkheid kent ook zijn grenzen.
@Levereter iedere vergelijking met het verzet tijdens WOII is een ontzettende vernedering voor de verzetstrijders. Schaam je diep stomme eikel die je bent. Ik tolereer dat soort vergelijkingen niet meer.

..zapper | 17-04-06 | 21:38

Hiroshima, Nagasaki en Dresden waren gewoon oorlogsmisdaden, maar helaas, oorlogsmisdadigers vind je alleen bij de verliezers, hoe zou dat komen?

Levereter | 17-04-06 | 21:37

Als de filistijnen ook maar 1 seconde het overwicht hadden over de jeauden, zouden ze zonder aarzelen het nobele oude volk ongezien kapotschieten, daarna ophangen verdrijven, cremeren en daarna vergiftigen, martelen en vierendelen. Het siert onze oude melk en honig vrienden dat ze nu al 60 jaar die bullshit ondergaan zonder de hele tent te bezetten en met geiten en al de zee in te drijven. Ik had niet zoveel geduld gehad.

superjan | 17-04-06 | 21:37

laffer 17-04-06 @ 21:29

Iets op de regeringsagenda zetten door 40000 handtekeningen. Hoe verzinnen ze het, zo'n wrakke regel dat mensen het idee moet geven dat er naar ze geluisterd word.

Ragnarok | 17-04-06 | 21:36

@Ragnarok... dat vind jij, ik vind, in sommige gevallen (en dat worden er steeds meer), het toch het overdenken waard. Japan was ook snel overtuigd van ons gelijk na twee kernbommen. Heeft toen een hoop Nederlanders in Jappenkampen hun leven gered.

Plonk | 17-04-06 | 21:34

De palestijnen zijn de venederingen en treiterijen gewoon zat, dit heeft niks met Islam ofzo te maken, denk eerder aan het nederlandse verzet in WOII

Levereter | 17-04-06 | 21:32

@Plonk 17-04-06 @ 21:16

Nee, natuurlijk niet. Maar de wworden oplossing en kernwapens in een zin getuigen niet van veel verstand.

Ragnarok | 17-04-06 | 21:30

@isnatuurlijkookzo>Daar hebben we Gretta toch voor gekkie.

superjan | 17-04-06 | 21:29

Als we 40.000 handtekeningen hebben dan kunnen we "afschaffen WWR" op de regeringsagenda zetten.

laffer | 17-04-06 | 21:29

Iemand nog de moeite genomen het aantal dode Palestijnen op te zoeken in dit confict, dit in verhouding tot het aantal dode Israeli's. Mag van mij ook onschuldige doden zijn. Maakt namelijk voor de verhouding niet veel uit.

Isnatuurlijkookzo | 17-04-06 | 21:26

@superjan... eens !

Plonk | 17-04-06 | 21:23

Aan de blik van Olmert te zien, wordt Gaza vandaag of morgen voorzien van een extra gratis parkeerterrein. Als het zo doorgaat rollen de jeauden de hele tent op daar. En terecht.

superjan | 17-04-06 | 21:21

psychodad 17-04-06 @ 21:06

Als de moslim de joden niet hadden dan hadden ze wel een ander ras of geloof gevonden.
Het blijft een achterlijk geloof die zelfmoord terrosme goed praat. Net zo achterlijk zoals ze onderling met elkaar (Soenieten en Sjiieten) of met vrouwen omgaan.

Achterlijke gladiolen!!!

Nooit meer slapen | 17-04-06 | 21:20

en ik draaf een beetje door op de US om mensen wakker te maken.
zeggen dat iran/china (noem ze maar op) gevaarlijk zijn is een beetje een pleonasme.

gaatnat | 17-04-06 | 21:20

@Barbapoepa:
'de twee zijn Oeigoeren, een volk dat in het westen van China strijdt voor onafhankelijkheid...'
-
En weer 'dat strijdt voor onafhankelijkheid'. Zo zie je maar; waar moslims dan ook een grotere gemeenschap gaan vormen eisen ze 'onafhankelijkheid'. Kijk maar naar de recente 'vredesbesprekingen' in Indonesië tussen regering en 'rebellen' (lees: islamitische terroristen). Eis; onafhankelijkheid. Of Thailand. Of Tsjetsjenië. Of de diamantbuurt for that matter... Strax op grotere schaal in de rest van de wereld? Begint vast in de banlieus van Parijs, de stranden van Australië, Borgerokko in België, R'dam Zuid, Brussel, grote Engelse steden ( mypetjawa.mu.nu/archives/behead_those_... ) enz.
(Nederland/ Belgie/ Frankrijk -> zie de banlieus van Paris/ Europa/ Australië

Rest In Privacy | 17-04-06 | 21:19

Dat wordt inderdaad lachen als de Chinezen zich werkelijk beginnen te interesseren voor die zandbak vol met olie.

Barbapoeppa 17-04-06 @ 21:01

De ginezen interesseren zich buitengewoon in die zandbak. Laatst een artikel gelezen over de behoefte aan olie vanwege de extreme economische groei. Volgens zeggen speelt Iran daar op in met haar nuceaire programma. De ginezen hebben kennelijk een kongsi met de islamofascisten aldaar. dat betekent: geen leuke resoluties enz. Slim van de ginezen en slim van Ahmadinejad.

bottehond | 17-04-06 | 21:18

@gaatnat
Niet te snel. Ik was nog bezig met het eerste antwoord te formuleren. Om kort te gaan wil ik je proberen duidelijk te maken dat de wereld niet zwart/wit in elkaar zit. That's all. Overigens ben ik pro Israël en zou hoogstwaarschijnlijk op Sharon gestemd hebben als ik er gewoond had. Dan weet je ook waar ik sta.

Barbapoeppa | 17-04-06 | 21:17

@barbapoeppa:
ok sorry.
maar daar heb je helemaal gelijk in.
vervelende is dat de US nog ook bij het kwade hoort!!
en die hebben meer middelen en macht dan china of welk willekeurig ander land. enige wat mij stoort is als mensen roepen dat amerika goed is en ons bevrijd heeft uit WO2 etc. dat steekt mij.
nogmaals, excuses.

gaatnat | 17-04-06 | 21:17

@Ragnarok 17-04-06 @ 20:05
O ja, dat was ik vergeten, alleen mensen met jou mening kunnen denken, sorry...

Plonk | 17-04-06 | 21:16

@gaatnat
In een andere draad had ik het met jou over er in de wereldpolitiek geen goed en geen kwaad bestaan, maar alleen gradaties van het kwaad. Dit bericht laat enerzijds zien dat er in Guantánamo Bay dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Het wrange is dat de twee moslims gevaar lopen als ze teruggestuurd worden naar wereldmacht in opkomst China. De Chinese draak kent nog minder mededogen dan 'de grote satan'. De opmerking of je alleen maar behoefte hebt aan informatie die je bevestigd in je gelijk moet je niet zo serieus nemen. Die is slechts bedoeld om je te prikkelen.

Barbapoeppa | 17-04-06 | 21:15

Barbapoeppa @ 21:01
De Chinezen interesseren zich bijzonder veel meer in de Spielerei van de monotheïstjes dan elk joodje, islamietje of gristentje wil weten.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 21:15

@barbapoeppa:
en het is overigen niet alleen DIE eerste alinea, het zijn er ondertussen al veel en veel meer, en nog wel schokkennder dan dat!!
daar mag ik dan toch onderhand wel een conclusie uit trekken??
en volgens mij bedoel jij te zeggen omdat er 2 chinezen gevonden zijn in pakistan dat china zich er ook mee gaat bemoeien??
wie ziet er dan spoken??

gaatnat | 17-04-06 | 21:15

Voordat doe joden daar zaten hoorde je nooit over terrorisme....

psychodad 17-04-06 @ 21:06

Had jij een onvoldoende voor geschiedenis?

bottehond | 17-04-06 | 21:14

@barbapoeppa:
leg het even uit please?
ik zie het niet zo 1-2-3

gaatnat | 17-04-06 | 21:10

Geen belangrijke joden, die zijn er meer dan genoeg. Of in ieder geval joden zonder de noodzakelijke contacten.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 21:08

@gaatnat 21:03
Inderdaad, de eerste alinea komt jou goed uit. Maar de rest is ook interessant. Of heb je alleen maar behoefte aan informatie die je bevestigd in je gelijk?

Barbapoeppa | 17-04-06 | 21:07

Logisch. Die joodse mogeaulen maken, sinds de verkiezingen gewonnen zijn door Hamas de ene na de andere palestijn kapot. Dan kun je er inderdaad op wachten ja. Voordat doe joden daar zaten hoorde je nooit over terrorisme....

psychodad | 17-04-06 | 21:06

Ah leuk, we gaan het over 9-11 hebben. Hier de lijst met slachtoffers.
Valt het jullie ook op hoeveel Joodse namen op de lijst staan, in vergelijking met Arabische namen?
www.september11victims.com/september11...
[/wannabecoolmodus]

King of controversy | 17-04-06 | 21:06

Volgens mijn intelligence team komt er binnen 24 uur een 'precisie' antwoord.

..zapper | 17-04-06 | 21:04

interessante 1ste alinea.

gaatnat | 17-04-06 | 21:03

Even een berichtje tussendoor:

Twee Chinese moslims die ten onrechte vastzitten op Guantánamo Bay, worden niet vrijgelaten. Het Hooggerechtshof in de VS heeft hun verzoek om vrijlating verworpen.

De Chinezen werden in 2001 gearresteerd in Pakistan. Vorig jaar erkende het Amerikaanse leger dat ze onschuldig zijn. De regering wilde hen niet tot de VS toelaten, maar wist ook geen land te vinden waar ze wel heen konden.

Ze kunnen niet terug naar China, omdat ze de kans lopen gemarteld en gedood te worden. De twee zijn Oeigoeren, een volk dat in het westen van China strijdt voor onafhankelijkheid.

Bron: www.nos.nl/nos/artikelen/2006/04/art00...

Dat wordt inderdaad lachen als de Chinezen zich werkelijk beginnen te interesseren voor die zandbak vol met olie.

Barbapoeppa | 17-04-06 | 21:01

@Rechtse_Rukker
Jij hebt het niet getroffen, hè? Het heeft iets oneerlijks dat je het moet doen met zo weinig empathisch en intellectueel vermogen. Kop op, jij kunt vast andere dingen weer erg goed.

CoJoNes | 17-04-06 | 21:00

-weggejorist-

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 20:58

@gaatnat
Kan ... niet .... met .... je ... praten, wo.. wo.. word afgeluisterd door Grote Jan. Kom in half uur naar gebruikelijke locatie. Zorg dat je niet gevolgd word en kom te fiets. Grote Jan is op meerdere plaatsen aanwezig, kenny en betsy zijn verdwenen en ik vrees dat Grote Jan ze vervoerd heeft naar Sigarenland. Ik hoop dat we elkaar levend treffen. Over en uit.

controle | 17-04-06 | 20:57

@controle
zou niet de eerste keer zijn!
1ste aanslag op WTC, oklahoma...
1ste aanslag op wtc is trouwens toegegeven door de cia!!
sla de amerikaanse kranten er maar op na.

gaatnat | 17-04-06 | 20:55

Opgeruimd staat netjes, doegie.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 20:54

Ik log maar uit! als ik pissig word krijg ik straks een ban!
Weltrusten

Neuqende Neger | 17-04-06 | 20:53

Plus dat de test voor 9/11 in Amsterdam plaats vond namelijk het laten invliegen van de Israelische El Al boeing in de Bijlmer. Dat was de generale test voor 9/11.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 20:53

@Neuqende Neger 17-04-06 @ 20:48
Ruim jezelf eens eerst op rukkende aap.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 20:51

@neuqende neger:
vliegtuigen gebouwen in laat vliegen is door de amerikan verzonnen.
wilde ze doen om een excuus te hebben om cuba aan te vallen.
lees het nordwoods document maar. officieel document!
(waarschijnlijk ook de reden dat kennedy vermoord is want die wilde daar niet aan)

gaatnat | 17-04-06 | 20:51

gaatnat 17-04-06 @ 20:35
Door Palastijnen uitgevonden:
Vliegtuigkapingen
Kapen van pasagierschepen (invalide man kapot schieten!)
gijzelaars
Idi Amin (grote vrind vroegah)
Zelfmoordaaaaaaaaaaanslagen
Jihaaaaaaaad!
Bomgordels
En natuurlijk de Hamas
Gelukkig is die piepstem in rolstoel ook zijn gelijke tegengekomen!
Vrede op aarde?
Verdelgen en opruimen die rotzooi!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 20:48

@gaatnat
Ik bedoel maar, je kan van alles wel een samenvallend geheel maken. Ik neem aan dat jij ook gelooft dat 9/11 door de Amerikanen zelf is geconstrueerd?

controle | 17-04-06 | 20:48

@controle
misschien is het duidelijker als je de website van cheney, rumsfeld, wolfowiz en co leest:
www.newamericancentury.org/

gaatnat | 17-04-06 | 20:46

@gevallenverstand 17-04-06 @ 20:43
Beetje links instrument hanteer je daar. Je kunt me ook gewoon vriendelijk vragen m'n muil te houden, tot ik 247 voor het meerendeel zinloze pagina's heb doorgelezen.

CoJoNes | 17-04-06 | 20:46

@controle
slappe reply.

gaatnat | 17-04-06 | 20:44

CoJoNes 17-04-06 @ 20:40
So we'll cross that bridge when we'll get there....

gevallenverstand | 17-04-06 | 20:43

@fuckje 17-04-06 @ 20:41
WIREKUF

CoJoNes | 17-04-06 | 20:42

@bottehond 17-04-06 @ 20:34

Instabiliteit is het meest interessante voor de vs. De vs haalt bovendien maar een relatief klein gedeelte van zijn olie uit het MO. In de irak-Iran oorlog steunde de vs ook beide kanten. Zo bleven ze lekker met elkaar bezig. En als de vijanden van de vs het te druk hebben met hun eigen regio, heeft de vs er geen last van.

Ragnarok | 17-04-06 | 20:42

@crixus,
ja, je hebt gelijk, ik was met mijn gedachten nog enigzins bij een argentijnse witte wijn.
Ik baseerde mijn reactie trouwens op uitspraken van Rob de Wijk uit" Trouw".

fuckje | 17-04-06 | 20:41

@gevallenverstand 17-04-06 @ 20:34
Ik ben het nog aan het lezen, vooralsnog halfbakken voorbeelden, politiek correcte aannames, gelardeerd met een vleugje geschiedsvervalsing.

CoJoNes | 17-04-06 | 20:40

@bottehond
die stabiliteit wil je dan helemaal niet hebben als je excuses nodig hebt voor een war for oil

gaatnat | 17-04-06 | 20:38

@fuckje 17-04-06 @ 20:33:
Voor zo'n jonge meid heb je wel een ernstig kort geheugen. Boris Dittrich moest het veld ruimen omdat D66 eigenlijk tegen uitzending van 0031 padvinders naar Afghanistan was... D.D. reageerde op jouw schrijfsel van @ 20:18...
Volgens jou gaan Boris Dittrich dus gelijk krijgen. Volgens mij ook, trouwens.

crixus | 17-04-06 | 20:37

@neuqende neger:
en als je docu gekeken hebt dan snap je ook de pyramide met oog die gisteren geplaatst werd door GS (weer wat geleerd dan toch)

gaatnat | 17-04-06 | 20:35

Ragnarok 17-04-06 @ 20:27

Ik zie je statement, maar de toelichting ontbreekt nog. De VS als de kwade genius, is dat het verhaal? Volgens mij hebben Carter en Bill (I have had NO sex with that woman) Clinton zich "oplossend" opgesteld. Ik kan vooralsnog ook niet bedenken wat de VS te winnen hebben bij dit conflict. Dat is ook niet logisch. Zij waren die oorlog in Iraq toch begonnen om de olie? Doorredenerend komt het mij voor dat juist zij belang hebben bij stabiliteit in die regio. Fill me in?

bottehond | 17-04-06 | 20:34

@neuquende neger
iets mis mee?
kijk eerst maar, en beoordeel daarna maar of het objectief of onzin is.
stikt van officele amerikaanse krantenartikelen en word ook nog eens toegegeven door de betrokkene politici.

gaatnat | 17-04-06 | 20:34

Ok mensen allemaal opgelet. De klap op de vuurpijl volgt hier. Voor iedereen die denkt dat hamas de boel ooit gaat opdelen: "[Peace] initiatives, the so-called peaceful solutions, and the international conferences to resolve the Palestinian problem, are all CONTRARY to the beliefs of the Islamic Resistance Movement. For renouncing any part of Palestine means renouncing part of the religion; the nationalism of the Islamic Resistance Movement is part of its faith,"

controle | 17-04-06 | 20:34

Het blijft landje pik van Israel, einde discussie. Dat daar palestijnen voor worden vermoord boeit kennelijk niet voor een aantal mensen hier.
Dus laat ze elkaar maar lekker afmaken.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 20:33

@D.D,
Boris Dittrich? Wat bedoel je? Verklaar je nader.

fuckje | 17-04-06 | 20:33

@Gevallenverstand
Laten we dan bij de volgende ramp in een moslimland eens een andere deur nemen. Een deur zonder Jos Brink en Maartje van Weegen.

CoJoNes | 17-04-06 | 20:31

gaatnat,Internet linkjes?
Cyberjihad mischien ook een verzinsel van jou?

Neuqende Neger | 17-04-06 | 20:31

crixus 17-04-06 @ 20:26
Met de ramp in Pakistan werd dat nog eens pijnlijk duidelijk! Geen voer overigens voor samenzweringstheoristen......

gevallenverstand | 17-04-06 | 20:28

@fuckje .. dat boris dietrich gelijk gaat krijgen heb je goed gelezen ! leuk !

Draaitafel Demagoog | 17-04-06 | 20:28

@bottehond 17-04-06 @ 20:21

Maakt niet uit, of hamas wel of geen gesprekspartner is. Dat is nu weer dat soort discussies die nergens over gaan, en afleiden waar het wel om gaat. De oplossing ligt bij de vs, en als die zou willen, zou het probleem zo opgelost zijn. Met of zonder medewerking van hamas of de israeliers.

Ragnarok | 17-04-06 | 20:27

@ CoJoNes @ 20:18
*vanwaar die zoektocht naar objectiviteit?*
'Vroeger toen alles goed was en later als het mooi wordt'
De leugen regeert volgens mij maar ook dat is waarschijnlijk slechts een subjectieve mening.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 20:26

@biggay
Ik citeer nog een stukje uit het handvest waar Mo geciteerd wordt: "The prophet, prayer and peace be upon him, said: The time will not come until Muslims will fight the Jews (and kill them); until the Jews hide behind rocks and trees, which will cry: O Muslim! there is a Jew hiding behind me, come on and kill him! This will not apply to the Gharqad, which is a Jewish tree (cited by Bukhari and Muslim)."

controle | 17-04-06 | 20:26

Mag ik het volgende puntje even in de vermakelijke "discussie" werpen?
Hamas en andere *kuch* rechtgeaarde moslims dromen allemaal van een groot-Kalifaat van Indonesië tot Marokko, dat is (op de 72 maagden in de hemel na sterven als martelaar voor een stukje meotoriet in de ka'aba na) het heilige streven.
Dan maken ze zich druk op een klein strookje land, maar vragen zich niet af waarom Palestijnen ook door de Egyptenaren, Jordaniërs, Libanezen en Syriërs (hun moslimbroeders, nietwaar, waar ze dat Groot-Kalifaat mee moeten opbouwen nietwaar) worden veracht en uitgekotst en in ellendige vluchtelingenkampjes worden gedumpt, in plaats van ze op te nemen als volwaardige burgers van die landen. Als ik Palestijn was zou ik daar een stuk nijdiger om zijn dan om de Israëli's die tenminste zorgen dat het Palestijnse volk aan 't werk is. Hoezo... "moslimbroeders"?

crixus | 17-04-06 | 20:26

gaatnat
Iedere discusie met jou komt terug op het zelfde punt!
Doe eens boem bij je familie!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 20:26

@Reez 17-04-06 @ 20:16

Wat de palestijnen doen slaat nergens op en lost niets. Maar datzelfde geld ook voor de israeliers. Wat de vs doet is bewust het conflict in stand houden, en dat is nog wel het droevigste aan alles.

Ragnarok | 17-04-06 | 20:24

Omerta?

CoJoNes | 17-04-06 | 20:23

het CDA zich in een IDcrisis bevind. Men is op zoek naar nieuwe stijl en zelfs de positie van JP is niet meer heilig.

gevallenverstand 17-04-06 @ 20:19

Vertel eens, hersenloze? Heb jij informatie die wij zouden willen delen met jou?

bottehond | 17-04-06 | 20:23

Hamas misbruikt de vredelievende Islam.. je weet toch.

BigGayAllah | 17-04-06 | 20:22

@duimdrop als die ambonnezen overwegend moslim waren dan had je gelijk..

ChristenUnie | 17-04-06 | 20:22

hehehehe kijk de experts hier eens weer .. iedereen denkt weer de waarheid in pacht te hebben .. en dan zeggen dat de wrr in israel moet gaan kijken .. hahahaha das typisch nederland .. als theepot de koffiepot verwijten dat ie zwart ziet .. zo doorzichtig .. anyway dan doe ik ook effe mee: we leven in donkere tijden .. de enige relevante vraag is dan: wil je nog donkere tijden of lichte tijden ? .................. zeg het maar !

Draaitafel Demagoog | 17-04-06 | 20:22

Ragnarok 17-04-06 @ 20:19

Prima. De proef op de som dan. Houd maar een (kort) samenhangend betoog over de vraag waarom hamas wel of niet een gesprekspartner kan zijn.

bottehond | 17-04-06 | 20:21

Ouwehoer maar lekker door, maar dit is wat ons te wachten staat. Als je datgene wat die paar ambonnezen, die we in Nedeland hebben, veroorzaakt hebben in '73 of zo evenredig doorredeneert en afzet tot wat die millioen of zo moslimimbecielen die sindsdien tot ons land zijn toegelaten, dan staat ons nog heel wat te wachten. En men beperkt zich tot slap ouwehoeren over lullige details.

duimdrop | 17-04-06 | 20:21

@bottehond 17-04-06 @ 20:16

Ik heb er wel eens iets van gelezen of gezien.
Het zijn vaak de details die het doen, bottehond. Met of zonder c maakt nogal wat verschil. maar ik zal je verder niet ophouden, kun je weer verder snuffelen.

Ragnarok | 17-04-06 | 20:19

Gristenen en andere religieuzen geloven en daarom neem je ze beter niet serieus.

Jan-Joris-Jaap-Joop 17-04-06 @ 20:11

Precies, janpiertjorisencorneel! Helaas nemen ze zichzelf te serieus en vallen daar dan anderen mee lastig. Buitengewoon onpractisch allemaal en de bijdrage aan het verheffen van de mensheid kan ik er nog niet echt in ontdekken, maar wellicht voelt een reagluurder zich uitgenodigd om een verhandeling te houden over de geneugten van een religieus besef?

bottehond | 17-04-06 | 20:19

Ik ben blij met het WRR rapport. Heb moeten lachen om de reactie van Verhagen. (Als roker een bot mens...) (Wie de schoen past...) Verder is het interessant te melden dat het CDA zich in een IDcrisis bevind. Men is op zoek naar nieuwe stijl en zelfs de positie van JP is niet meer heilig.

gevallenverstand | 17-04-06 | 20:19

@reez/christenunie:
als ik een artikel van cidi leest waarbij de volledige schuld voor elk falen van vredesonderhandelingen bij de palestijnen gelegd word dan is dat wel degelijk propaganda!!
nog nooit heeft een land als amerika zoveel veto's gebruikt in deze kwestie en daar lees ik NIKS van terug.
hiermee heb ik denk ik wel voldoende bewezen dat het eenzijdige propaganda is.

gaatnat | 17-04-06 | 20:18

@Jan-Joris-Jaap-Joop 17-04-06 @ 20:11
Soms kan het debiele neefje hele wijze dingen zeggen.
Precies, vanwaar die zoektocht naar objectiviteit?

CoJoNes | 17-04-06 | 20:18

Deze discussie gaat nergens over. In het Midden-Oosten zijn alle mensen meedogenloos en telt een mensenleven niet. Wij kunnen alles proberen historisch te beredeneren, met een westerse bril, maar daar heerst de gedachte: Gewond? Niks aan de hand. Dood? pech gehad!
Zullen onze jongens in Afghanistan ook nog wel achterkomen.

fuckje | 17-04-06 | 20:18

@ragnarok
Niet de situatie zelf, maar dat filmpje van pallywood, zou hem eens bekijken
Ik loop nooit zomaar achter de media aan, ik wil het eerst altijd van bijde kanten aanhoren en na jaren van bijde kanten aan te hebben gehoord vind ik dat de feiten erop wijzen dat de palestijnen de foute manier hebben om dit op te lossen... Laat ze ervoor werken, niet alles op te blazen. Wil je je gelijk krijgen doe dat dan met woorden, maar niet met dreigementen.

Reez | 17-04-06 | 20:16

Ragnarok 17-04-06 @ 20:05

Ragnarok..... Ragnarock.... ooit van gehoord? Een buitengewoon triest concert in Goes, groots opgezet met hoge verwachtingen. Helaas: geen marktonderzoek gedaan, geen afdoende financiele dekking, slecht gepland.... Gewoon: zeker weten dat je een briljant idee hebt en rekenen op bijstand van hogere machten. Weinig doordacht allemaal dus. Die associatie wilde ik je niet onthouden. Als ik je stukjes nog eens doorlees zie ik helaas vele parallellen.

bottehond | 17-04-06 | 20:16

Allen, waar gaat het over? Wie praat mij bij? Ik heb alles gelezen...

gevallenverstand | 17-04-06 | 20:14

@Reez 17-04-06 @ 20:07

Ik zie de humor van de hele situatie niet zo in. Maar wat nog veel erger is is dat de meeste hier de oorzaak niet van inzien, en klakkeloos achter de media aanlopen die braaf publiceerd wat ze gelekt krijgen, of wat dan ook, als het de boel maar opnaait.

Mensen hebben hersens om zelf na te denken, en niet alles wat ze voorgegooid krijgen zomaar aannemen. Dat denken gebeurt lijkt wel steeds minder.

Ragnarok | 17-04-06 | 20:13

"The souls of its Jihad fighters will encounter those of all Jihad fighters who have sacrificed their lives in the land of Palestine since it was conquered by the Companion of the Prophet, be Allah?s prayer and peace upon him, and until this very day." Dus ze zitten te miepen over bezetting terwijl ze zelf toegeven palestina geweldadig veroverd te hebben.

controle | 17-04-06 | 20:12

Gristenen en andere religieuzen geloven en daarom neem je ze beter niet serieus.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 20:11

@gaatnat je moet ff de definitie van propaganda opzoeken en in dat stuk jezelf tegenkomen ;)

ChristenUnie | 17-04-06 | 20:11

@gaatnat
Jongen, laat je nakijken, CIDI en propaganda... _0-
Misschien klinkt het jou té pro israel maar het zijn wel gewoon de keiharde feiten

Reez | 17-04-06 | 20:11

De moslimgek zal het een worst wezen, al blazen ze een bus met 1000 kleuters op!
dergelijke debielen hang je met hun lul op aan de dakgoot waar iedereen ze kan zien!
Hopelijk kan er dan nog een zwaluw gebruik maken van hun reet om er een nestje te bouwen.
De ophitsers achter deze praktijken geven stof tot nadenken waarom de Romeinen vroeger hun arena vol kregen!
Voor de leeuwen ermee!
Ik zeau met een grote beker popcorn genieten van de LOL!
Heeft Cruella,dat lelijke wijf van wijlen duisenberg mischien zin om naast mij plaats te nemen?
Ik zit 1rang!
(Trap er direct de muur over als de spelen beginnen)

Neuqende Neger | 17-04-06 | 20:10

@reez:
israelische propaganda bestaat niet?
lees de site van het cidi maar eens.

gaatnat | 17-04-06 | 20:10

@gaatnat ik heb een stuk gelezen maar bekijk even de auteurs:
Stephen Walt : Dr. Walt developed the 'Balance of Threat' Theory, which defined threats in terms of aggregate power, geographic proximity, offensive power, and aggressive intentions. en John Mearsheimer : John Mearsheimer is the leading proponent of a branch of realism called offensive realism. Offensive realism is a structural theory which, unlike the classical realism of Morgenthau, blames security conflict on the anarchy of the international system, not on human nature. ik denk niet een stuk objectiever want het stuk van jou is geschreven de visie op het Israel, MO conflict door 2 personen nauwelijks tot niet berust op feiten. Mijn stuk is geschreven door medewerkers van het CIDI waarvan 80% feiten en cijfers en interviews en 20% conclusies deze kloppen.

ChristenUnie | 17-04-06 | 20:08

gaatnat 17-04-06 @ 20:05

Eigenbelang mag wat kosten...

Ragnarok | 17-04-06 | 20:08

@Ragnarok 17-04-06 @ 20:02
Ik vermoed mijn eigen gezonde verstand en naar dingen die ik op internet lees en zie...
Ooit van pallywood gehoord? De palestijnse propaganda machine, westerse media die palestijnen geld en apparatuur geven om filmpjes en documentaires te maken... Alleen maar propaganda dat ze maken, zoek maar eens op internet daarnaar, dan lig je helemaal dubbel:)

Reez | 17-04-06 | 20:07

@Qb;
wat dacht je van israel:
Since the October War in 1973, Washington has provided Israel with a level of support dwarfing that given to any other state. It has been the largest annual recipient of direct economic and military assistance since 1976, and is the largest recipient in total since World War Two, to the tune of well over $140 billion (in 2004 dollars). Israel receives about $3 billion in direct assistance each year, roughly one-fifth of the foreign aid budget, and worth about $500 a year for every Israeli. This largesse is especially striking since Israel is now a wealthy industrial state with a per capita income roughly equal to that of South Korea or Spain.

gaatnat | 17-04-06 | 20:05

@Plonk 17-04-06 @ 20:01

Gefeliciteerd met je geboorte. Nu nog leren denken.

Ragnarok | 17-04-06 | 20:05

*te gaan vermaken met een WC-rol houder*
Tja, was het leven maar zo simpel.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 20:04

allah die zorgt wel slecht voor z'n trouwe volgelingen.... nu krijgen de pliesies ook al geen salaris meer, dat werd namelijk betaald uit de ruif van Europa....

QB (ja die.....) | 17-04-06 | 20:04

@Reez 17-04-06 @ 20:00

En waar baseer je dan op? Ik vermoed op de media... of niet?

Ragnarok | 17-04-06 | 20:02

@ChristenUnie 17-04-06 @ 19:59
Ach, JJJJ is het debiele neefje, komt af en toe de kamer even in, om zich vervolgens weer kostelijk te gaan vermaken met een WC-rol houder.

CoJoNes | 17-04-06 | 20:01

Dit mentaal bezig zijn is (sorry voor de vergelijking) datgene waarom we ortodoxen, fundi's en reactionairen niet diggen. Ga van die golflengte af! * zwaait tegen beter weten in....*

gevallenverstand | 17-04-06 | 20:01

Ik denk dat het Palestijnse probleem een van de problemen is die door een gepast gebruik van kernwapens naar alle tevredenheid kan worden opgelost...

Plonk | 17-04-06 | 20:01

@ragnarok
Ik weet ook niet alle feiten, zoals iedereen... Maar wat ik wel weet is dat de palestijnen en arabieren in die regio toch echt het foutst bezig zijn:)

Reez | 17-04-06 | 20:00

@iedereen, moet ik hier op reageren?..

ChristenUnie | 17-04-06 | 19:59

Dames, dames... toe nou...........

gevallenverstand | 17-04-06 | 19:59

@ ChristenUnie @ 19:53
Raak eerst eens af van het stigma dat je als gristen graag kleine jongetjes neukt voordat je anderen de les gaat lezen.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 19:59

@Reez 17-04-06 @ 19:55

Zou best kunnen. Maar daar kan ik zo niet over oordelen. Zul je me toch eerst moeten vertellen wat de waarheid is.

Ragnarok | 17-04-06 | 19:58

@jan jouw aanwezigheid hier is volgens mij een beetje zinloos, het enige wat jij kan zeggen is poeh pff, enzo?

ChristenUnie | 17-04-06 | 19:56

Sommige mensen willen de waarheid gewoon niet inzien, die zijn opgevoed met haat jegens de joden en andere geloven...
Al zou je alle feiten onder hun neus duwen dan geloven ze het nog niet.

Reez | 17-04-06 | 19:55

@ ChristenUnie @ 19:53
*ja komt hard aan he*
Nou nou! Poeh poeh!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 19:55

ChristenUnie 17-04-06 @ 19:46

Verras me eens met iets wat tegen de feiten ingaat?

Ragnarok | 17-04-06 | 19:55

Met da, bedoel ik dan.
Dit zal iedere ziel wel snappen!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 19:54

@Rechtse_Rukker:
Dus als allochtonen zich kritisch uitlaten over de islam zijn ze "nazistische huisnegers"? Volgens mij ben jij de nazi(st), maar goed.

JSK | 17-04-06 | 19:54

@jan
pff? ja komt hard aan he feitjes tegen een mening gebouwd op drijfzand.

ChristenUnie | 17-04-06 | 19:53

@gaatnat zoek veto maar eens op dat document, volgens mij vind je em daar ook niet ;)

ChristenUnie | 17-04-06 | 19:52

@ ChristenUnie @ 19:46
*De link die ik had gegeven bevatten statistische feitelijke objectieve gegevens en feitelijke teksten. Een uitgesproken vooroordeel ...*
Pfffht!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 19:52

Als je dit goedkeurd ben je echt een stront mongool

Salvatore Riina | 17-04-06 | 19:51

Wel typisch dat die aanslag in Tel Aviv een paar dagen na de (her)aankondiging van Ahmadinejad komt dat Israel van de kaart geveegd zal worden. Bovendien geloof ik niets van die jankverhalen over het stoppen van betalingen aan de palestijnen tgv de verkiezingsoverwinning van hamas. hamas ontvangt wellicht veel liever geld van andere moslimstaten. Die zijn nu gedwongen om een keuze te maken. Niet meer het westen laten zorgen voor hun islamitische broeders, maar gewoon hard cash overmaken naar die steuntrekkerTs. In die zin zullen we wel zien hoe ernstig het die landen is met het steunen van hun onderdrukte zielige broeders.
Men zou democratie naar het MO brengen als oplossing voor de spanningen in die regio. Die democratie hebben de palestijnen nu en ze hebben hun eigen toekomst gekozen. Niet zeiken dan, laat maar zien dat de palestijnse "staat" zoveel beter kan!

bottehond | 17-04-06 | 19:51

@christenunie
als ik dit document moet geloven dan ligt de schuld volledig bij de palestijnen! zij hebben met niks willen instemmen.
een keertje zoeken op het woord "veto" (veelvuldig gebuikt door amerika) levert nul resultaten.
en u beweert dat dit objectief is?

gaatnat | 17-04-06 | 19:50

@duimdrop 17-04-06 @ 19:42

Wie houdt je tegen? Of heb je nog geen snorretje om in model te scheren?

Ragnarok | 17-04-06 | 19:48

duimdrop 17-04-06 @ 19:42

Ik durf te wedden dat je lul meer hersens heeft da die lege schedel op je nekwervel!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 19:47

@king het CIDI heeft een uitgesproken mening maar dat betekend niet dat zij deze mening willen opdringen aan de lezers. Ik weet dat meningsvormende artikels niet zullen werken om iemand te overtuigen van mijn gelijk of mijn mening. Daarom zal ik nooit een niet objectieve link posten. De link die ik had gegeven bevatten statistische feitelijke objectieve gegevens en feitelijke teksten. Een uitgesproken vooroordeel dat een site als CIDI propaganda verspreid is onzin want dan kun je deze site dan beter ook maar niet bezoeken. Waar ik niet tegen kan is dat ik bepaalde mensen dingen zie zeggen die tegen de feiten ingaan. Waar deze mensen hun informatie hebben gehaald zijn dan niet-objectieve sites. Deze zelfde mensen menen dan te beweren dan dat een site als CIDI propaganda zaait.

ChristenUnie | 17-04-06 | 19:46

@ChristenUnie 17-04-06 @ 19:35

Statistische opsomming van feiten? Laat me niet lachen. Dan maak je geen onderscheid in gewone en dikgedrukte leters. En bovendien is statistisch iets heel anders dan objectief.

Ragnarok | 17-04-06 | 19:45

Val eens deaud, @duimdrop

CoJoNes | 17-04-06 | 19:44

Alle hamasjes verzamelen op de gazastrook, hek erom en bom erop.

..zapper | 17-04-06 | 19:43

-weggejorist-

duimdrop | 17-04-06 | 19:42

@ bottehond @ 19:34
Overweeg eens Valium, Prozac of Drion.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 19:37

King of controversy 17-04-06 @ 18:43
Mijn bloeddruk gaat daar niet van omhoog...

Reez | 17-04-06 | 19:36

@ gevallenverstand 19:18
Ik mis je punt een beetje, geloof ik.
Maar ik ben het wel met je eens wat betreft het regeringsbeleid.
@ christenunie
Het probleem van linksjes zijn altijd dat er wel andere linkjes gevonden kunnen worden die het tegendeel bewijzen. Vervolgens is het dan aan de ondeskundige discussierende om een oordeel te vellen over iets waar ze geen verstand van hebben. Naar iets linken op het internet is dus compleet zinloos, tenzij de link door beide partijen als objectief beschouwd kan worden.
In het geval van CIDI lijkt me dat duidelijk.

King of controversy | 17-04-06 | 19:36

@ragnarok niet te vergeten dat het een verwijzing naar een site met statistische opsommingen van feiten, ga je bij het zien van CIDI al onzin blaten.

ChristenUnie | 17-04-06 | 19:35

@ bottehond 19:11
Ga eens in op Chamberlain. Zo niet, ben je het dus met mij eens dat Chamberlain de held is waaraan jij je vrijheid hebt te danken.

Queen of controversy 17-04-06 @ 19:14

Zeg stotneus, denk je nou werkelijk dat ik me verwaardig om op dit soort onnutte provocerende losse flodders in te gaan? Ik heb net genoeg gezegd door te stellen dat als jij dingen roept maar daar niet achter staat op het moment dat iemand je in de hoek drijft dat mij voldoende zegt over jouw inbreng. Op zich wel een hele geruststelling dat je wellicht niet zo kortzichtig bent als op basis van jouw stukjes gevreesd moest worden. Desalniettemin: ik discussieer graag, maar dan wel met iemand die staat achter hetgeen hij/zij (desnoods) hier post.
Met andere woorden: als ik wat meer onder de indruk van je posts ben ga ik wellicht nog eens in op je standpunten.

bottehond | 17-04-06 | 19:34

LOL @ het boek, zonder hoofdletter B, nogwel

CoJoNes | 17-04-06 | 19:34

@gaatnat oh volgens mensen zoals jij, misschien wel.. die hebben een uitgesproken mening, en nooit hebben ze het boek opengeslagen. Maar volgens mij durf jij het ook stiekem niet te lezen ;)

ChristenUnie | 17-04-06 | 19:31

Hamas ga eens deaud!

deejaykoen | 17-04-06 | 19:30

@ gevallenverstand @ 19:24
Dank je!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 19:29

@ChristenUnie 17-04-06 @ 19:23

Zoek iets objectiefs, dit is propaganda.

Ragnarok | 17-04-06 | 19:29

CoJoNes 17-04-06 @ 19:22
Soms is een exit strategie idd de enige weg voorwaarts. (Alleen van een wetenschappelijke raad mag je meerdere opties verwachten.)

gevallenverstand | 17-04-06 | 19:26

@Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 19:10

" we "? Wie of wat is " we "?

Wat een kortzichtig en slap gelul.

Ragnarok | 17-04-06 | 19:26

@christenunie
hahahaha? bron het cidi???
mis ik hier soms weer de ironie?

gaatnat | 17-04-06 | 19:25

Plassterk sterk? Is ie overleden dan?

CoJoNes | 17-04-06 | 19:25

@king je snapt er zo te zien niks van lees dit maar is ff zal je geheugen opfrissen ;) als je dat hebt. www.cidi.nl/faq/faq.html

ChristenUnie | 17-04-06 | 19:23

@gevallenverstand 17-04-06 @ 19:05
Weer door dezelfde deur? Welke deur dan? Als er ergens ambivalent buitenlands beleid bestaat, dan is dat wel in het MO. Hoeveel deuren heb je nodig?
Ik neem niet eens stelling in dat belachelijke conflict. Ik ben het met Leon de Winter eens, als hij stelt dat de oplossing in de regio pas komt, als iedereen onder ogen wil zien, dat vrede een utopie is.
Dialoog met Hamas? Prima, maar met welk doel?

CoJoNes | 17-04-06 | 19:22

gevallenverstand 17-04-06 @ 19:18
The Duke = Martin Luther king

gevallenverstand | 17-04-06 | 19:22

@ crixus
Waar heeft Rechtse_Rukker @ 19:19 het over?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 19:22

@Rechtse_Rukker 17-04-06 @ 19:19
Plasterk in Buitenhof was inderdaad erg sterk!

bestestuurman | 17-04-06 | 19:21

er word hier altijd geroepen dat palestijnen kindermoordenaars zijn (en terrecht, maar hetzelfde doen de israeliers ook btw) maar diezelfde mensen roepen ook dat alle palestijnen maar met de grond gelijk gemaakt moeten.
wat klopt er niet aan hun stelling?

gaatnat | 17-04-06 | 19:20

Omhoog geklommen huisneger Hirsi Ali en die andere twee buitenlanders willen de WWR gelijk hervormen nu deze kritisch zijn over hun nazische ideologie. Dat is preciers de reactie van de dictatoriale regimes als instanties kritiek op hun hebben, hervormen en de mond snoeren. Die drie zijn zelf extremistisch opgevoed en dat zie je maar weer terug in hun uitspraken en denkbeelden, bah.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 19:19

Gentle Giant en KOC.
Ik ben zoekend naar een manier om resultaten te boeken zonder gezwatel. maar ook zonder angst en stemmingmakerij. Aan de ene kant hebben The Duke en de Mahatma dan meer te bieden als de Rita Verdonks, aan de andere kant hebben we hier en daar met onverbeterlijke individuutjes te maken die op zijn zachtst levenslang dienen te worden opgeborgen. In het regeringsbeild van nu (en dat van de PcdA) zie ik daar niets van komen. Alleen verdere verharding, egocentriciteit, meer moeders die het kind van een ander gewoon op hun kop laten vallen terwijl ze maar een hand hoeven uit te steken om dat te voorkomen. Dat soort dingen...

gevallenverstand | 17-04-06 | 19:18

waar blijft wannabecool eigenlijk ?

Rukken_zonderhanden | 17-04-06 | 19:15

@ bottehond 19:11
Ga eens in op Chamberlain. Zo niet, ben je het dus met mij eens dat Chamberlain de held is waaraan jij je vrijheid hebt te danken.

King of controversy | 17-04-06 | 19:14

Democratie is alleen maar fijn als de andere partij niet wint.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-04-06 | 19:14

@ Reez 19:04
Heb je gelijk in, het slaat ook helemaal nergens op. Maar toen je het las, zal vast wel even je bloeddruk een paar puntjes omhoog zijn gegaan, en daar was het me om te doen. :p

King of controversy 17-04-06 @ 19:06

Dan weten we gelijk ook hoe we jouw dubieuze bijdragen moeten beoordelen.

bottehond | 17-04-06 | 19:11

@ gentle giant 19:06
Had iets te maken met geweldloosheid, en media aandacht. Toevallig ken ik een aantal initiatieven die een geweldloze oplossing proberen te bereiken. Maar daar is geen aandacht voor. Hier niet en daar niet. De media vind het nu veel leuker om over doden en moslims te schrijven.

King of controversy | 17-04-06 | 19:11

Dus als Israel iemand afknalt met apaches dan moeten de banden met Israel verbroken worden? Wat kortzichtig en slap gelul zeg. In Irak kwamen we democratie brengen in Palestina is dat er al en dan is het nog niet goed.
Ronald Plasterk was gister heel sterk in Buitenhof over de WWR.

Rechtse_Rukker | 17-04-06 | 19:10

Zucht... de heli's van de israeli's (dat rijmt) zullen al wel weer onderweg zijn.

Kingeef1975 | 17-04-06 | 19:09

* Gaat nadenken waarom Mahatma Gandhi en Nelson Mandela wel succes hadden *.
( Had iets te maken met geweldloosheid ), komt morgen terug.

gentle giant | 17-04-06 | 19:06

@ Reez 19:04
Heb je gelijk in, het slaat ook helemaal nergens op. Maar toen je het las, zal vast wel even je bloeddruk een paar puntjes omhoog zijn gegaan, en daar was het me om te doen. :p

King of controversy | 17-04-06 | 19:06

CoJoNes 17-04-06 @ 18:14
Goede man, mijn betoog houd in dat enkel op basis van de aanbeveling: 'onderhandelen met hamas' niet het WRR kan word benoemd laat staan worden geggegooid. In diverse postings laat je dat merken. Het MO conflict is lang en saai en ik vind dat er doorbraken moeten plaatsvinden. De plannen van de slager van sabra en shatila hebben ook plaatsgemaakt voor mildere en betere stappen. Als je volhoud dat die man lang genoeg heeft aangetoond een ijzervretert en een provocateur te zijn heb je geschiedkundig geen gelijk. Wie had dat nou verwacht? (Daarmee is ook de onvergeeflijke houding van vele reaguranten op GS blootgelegd. ) Dingen benoemen is OK, maar daarna weer door dezelfde deur gaan is echt TWEE. Als de VN _of een WW orgaan als het Intl gerechtshof in Dhaag, de verkiezingen in Palestina afkeurt, dan is er een draagvlak voor de afwijzing die jij zoekt. Je zou dan nog kunnen gaan schieten op de rest van het WRR rapport, of op de hele raad maar niet nu reeds al.....

gevallenverstand | 17-04-06 | 19:05

King of controversy 17-04-06 @ 18:43
Laf om dat te zeggen, als ik al snel geneigd ben om over zulke domme reacties heen te lezen...
Slaat natuurlijk helemaal nergens op. Lijkt me vrij logisch waarom jij dan anti-israel bent

Reez | 17-04-06 | 19:04

@ bottehond 18:57
Ach, waarom ook niet? Chamberlain is een held. Hij wist de oorlog met Duitsland met bijna een jaar uit te stellen, waardoor Engeland tijd had, haar luchtmacht uit te breiden.

King of controversy | 17-04-06 | 18:59

@FNV-lidaf 17-04-06 @ 18:57:
Mwoah... hangt ervan wat die Boeing vervoert natuurlijk... Dan hoeven er alleen maar heel veel lijkzakjes klaar te liggen. Ik hoop dat Defensie hun hele voorraad niet mee naar Afghanistan neemt... Just in case...

crixus | 17-04-06 | 18:59

Ik ga maar een schuilkelder bouwen, de toekomst is niet zo rooskleurig.
Jaren geleden was een Islamiet te werk in Petten!
Naar het schijnt heeft hij naast de chef kok gestaan in onze nucleare keuken.
Inmiddels is hij verantwoordelijk voor de opleiding van meerdere koks op deze aardkloot.
toeval wil dat zij een hekel hebben aan het westen.

Neuqende Neger | 17-04-06 | 18:58

Op mijn christelijke lagere school heb ik ooit zo'n stichtelijk liedje geleerd: Simson, Simson, alle Filistijnen, verdwijnen, verdwijnen, als jij komt.
-
Voorstel: Laat Diederik Samsonhet maar oplossen. Die ene letter.

CoJoNes | 17-04-06 | 18:58

We willen Hamas minder terroristisch maken, laten we ze in de handen drijven van de grootste geloofsidioten die er hier rondlopen. Slim.

King of controversy 17-04-06 @ 17:34

Eigenlijk is tekst van mijn kant niet nodig. "FC zonder nadenken kort door de bocht" slaat weer eens toe. Wie zijn "we" ? Dat soort zinloze ambities heb IK in ieder geval niet. Typisch een dhimmireactie ook. Laten we ze vooral te vriend houden. Queen of controversy is vandaag de Chamberlain van de dag!

bottehond | 17-04-06 | 18:57

@crixus

Gevolg is wel dat je allerlei illegale ghanezen en nigerianen een generaal pardon moet geven ihk van preciese slachtoffertelling

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:57

@FNV-lidaf 17-04-06 @ 18:47

Omdat ze de stijl van deze heren kennen en weten met wie ze te doen hebben. Desondanks gaat ook die moddervette ironie (kun je het dan nog ironie noemen, vraag ik me af, als het zo duidelijk is?) aan sommigen verloren, gezien sommige posts. Dit maakt trouwens niet uit, voor dit forum heb je een e-mailadres nodig, geen diploma.

bestestuurman | 17-04-06 | 18:56

@ragnarok:
als je inderdaad het aantal veto's van (alleen!!) amerika telt in deze kwestie dan getuigd dat inderdaad van hun eigen belang verdedigen.

gaatnat | 17-04-06 | 18:55

@FNV-lidaf 17-04-06 @ 18:53:
Ja, eentje is genoeg... mits goed gemikt.

crixus | 17-04-06 | 18:55

@ crixus 18:50
Ik ook niet, daarom was het ook ironie. En je weet dat het ironie was, dus waarom ga je het bestrijden? Een ironische stelling betekent dat degene die die stelling betrekt, het niet eens is met zijn eigen stelling. Je had dus niet 'maar' moeten tikken, maar 'ook'
Wat is er toch van de N3d3rl4ndse taal overgebleven?
(OPMERKING: Ik weet dat 'Nederlandse' zo gespeld moet worden. Alweer ironie)

King of controversy | 17-04-06 | 18:54

@crixus 18:50

ik mag aannemen dat "zooitje Boeings boven de Bijlmer dumpen" ook met een knipoog gelezen moet worden????

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:53

De ironie in dit stukje is, dat een WRR, opgericht door Joop 'de maakbare samenleving' den Uyl, met een rapport komt, dat onder het mom van wetenschap, aperte onjuistheden en politieke stellingnames vermeld.
Als zijen sok Plassterk vervolgens doet waar ie het best in is, recht lullen wat krom is (de beste spindoctor van Nederland die farizeeer), is het ineens een goed discussiestuk geworden.
HELLO, wake up and smell the coffee.
Het is een fokking wetenschappelijke raad, die schrijven geen discussiestukken, die komen met feiten. Kudtland.

CoJoNes | 17-04-06 | 18:52

@King of controversy 17-04-06 @ 18:48:
Ja dat van die polders wel... maar ik gun de Israeli's geen polders voordat ze weer een zootje Boeings boven de Bijlmer dumpen.

crixus | 17-04-06 | 18:50

@rosalie 17-04-06 @ 18:42

Ik denk niet dat het zo zit, het is gewoon zo. Zoek maar eens twee elkaar naar het leven staande landen op waar niet ingegrepen word. Of de vs treed eigenhandig op, of de navo of de vn. In het conflict israel-palestijnen wordt niet opgestreden en alle resoluties van de vn met betrekking tot dit conflict vinden het veto van de vs. En dus heeft de vs er geen trek in dat het opgelost word, en de enige reden daarvoor is eigenbelang.

Het conflict rusland tetsjenie is net zo. Daar wordt door de westerse wereld ook niets van gezegd, want dan draait meneer poetin meteen de russische oliekraan dicht. Alweer een reden in het eigenbelang van de westerse wereld waarom er niet gehandeld word.

Ragnarok | 17-04-06 | 18:49

@king
precies! en die joden hebben er altijd vreedzaam kunnen leven.

gaatnat | 17-04-06 | 18:48

@crixus

Hetzelfde is op jou van toepassing vrees ik

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:48

@ crixus 18:46
Jij begreep toch wel dat mijn 'Nee... ;)' van 18:38 ook ironisch was, toch? Alsjeblieft?

King of controversy | 17-04-06 | 18:48

@CoJoNes 17-04-06 @ 18:43:
Gelukkig zijn er ook nog mensen die goed lezen, en voldoende historische kennis en begrip hebben om ironie te snappen... :-)

crixus | 17-04-06 | 18:47

@beste stuurman

Maar hoe komt het dan dat ze dan wel de keiharde ironie uit de posts van Fleischbaum en Pritt kunnen halen? (nee, niet Lucas, Lucas kent geen ironie)

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:47

@FNV-lidaf 17-04-06 @ 18:37:
De drift om de woordpoep van het eigen gelijk te zien is groter dan de hersens te laten werken en te lezen wat een ander nou eigenlijk beweert. Het is zonde, maar dat krijg je in de huidige tijd waarin iedereen elkaar als een kip zonder nablaat en waarin op scholen het kunnen opzoeken van een uittreksel op internet een belangrijkere vaardigheid wordt gevonden dan het begrijpend lezen van het boek zelf.

crixus | 17-04-06 | 18:46

@ crixus 18:39
Dat lees ik wel, maar in het programma van de Hamas staat volgens mij de vernietiging van de Joodse staat, niet van de Joden zelf. Dat zou ook belachelijk zijn, want er hebben altijd Joden gewoond in Palestina.

King of controversy | 17-04-06 | 18:46

@crixus

Ach, de joden zijn survivors, dat mag je ze nageven, dat lukt ze al duizenden jaren en het zal ze ook weer duizenden jaren hierna nog lukken.
Elke kale steen, elk stuk dorre grond waar op eerste gezicht niks mee valt te beginnen, daar weten ze toch het beste uit te halen en rendable te maken in tegenstelling tot andere klagende, schreeuwende volkeren.
Als driekwart van de aardkloot, inclusief de islamitische broeders de pijp uitgaat aan kippenhoest, dan hebben de joden zichzelf nog kunnen beschermen.

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:44

@crixus
filistijnen, LOL

CoJoNes | 17-04-06 | 18:43

@ Reez 18:41
Dan moet je je geheugen laten nakijken. FNV herhaalde namelijk de woorden van Malik van 10 minuten eerder. Als je dat niet eens kunt onthouden...
Naja, het verklaard wel waarom je zo voor Israel bent.

King of controversy | 17-04-06 | 18:43

@Ragnarok 18:36,

Denk je dat het zo zit? en zat? What een fucking wereldzooi die USA dan...ik nok...

rosalie | 17-04-06 | 18:42

@ Captain Diehard
Samenvoegen heeft voor beide partijen grote voordelen. De kwestie van de kolonisten wordt opgelost, Jeruzalem wordt opgelost, Hamas kan het bestaan van de nederzettingen verkopen, door te stellen dat de Joodse staat dood is.

King of controversy | 17-04-06 | 18:41

@FNV-lidaf 17-04-06 @ 18:33
Never mind dan... Lange dag gehad:)
Ik ontdekte er geen ironie in, nog steeds eigenlijk niet, kwam te serieus over..

Reez | 17-04-06 | 18:41

@FNV-lidaf 17-04-06 @ 18:37

De helft van de tijd gaat ironie volkomen aan de lezers voorbij. Om dit te voorkomen moeten er misschien leestekens voor ontworpen worden, al zou dit wel als een knieval voor de grootste gemene, niet al te snuggere, deler beschouwd kunnen worden.

bestestuurman | 17-04-06 | 18:41

@ragnarok:
100% mee eens!

gaatnat | 17-04-06 | 18:40

@rosalie 17-04-06 @ 18:32:
Nee hoor, integendeel... ik heb me er kostelijk mee vermaakt.

@King of controversy 17-04-06 @ 18:33:
Lezen gaat je slecht af... Wat schrijf ik nou? "Die willen alle Joden de zee in drijven, 1 ongedeeld Islamitisch Palestina met Jeruzalem als hoofdstad." Dat is dus hetzelfde als de Joodse staat vernietigen. En dan alles wat de Joden in 60 jaar tijd hebben opgebouwd aan landbouw en industrie in een paar jaar naar de filistijnen helpen. (maar dat laatste vertellen ze er niet bij)

crixus | 17-04-06 | 18:39

@ FNV-lidaf 18:37
nee... ;)

King of controversy | 17-04-06 | 18:38

King of controversy 17-04-06 @ 18:04
Samenvoegen?
En denk je dat de plofkippen daarna ophouden? Dacht het niet. Dus groot hek er omheen en afzonderen die hap. Hoe zou jij je opstellen als je kinderen in een mac opgeblazen zouden worden? En ik weet heus wel dat het geweld wederzijds is, dat is altijd al het probleem geweest. Maar ipv oplossingen zijn de standpunten alleen maar aan het verharden. En Hamas is daar een grote katalysator in. Uiteindelijk is dit alleen maar weer nadelig voor de palestijnen. En het erge is dat ze geloven in de islam en hamas. Beide geloven zijn in dit geval intolerant. 2x negatief is positief, alleen snapt de hamas de wiskunde nog niet. Typisch geval van Darwin als ze in de toekomst alleen maar nog meer opgesloten en afgezonderd worden.

Captain Diehard | 17-04-06 | 18:38

@King

Jij kon de ironie toch wel destilleren in mijn herhaling van "vuile zionistische joden" van dat pikkie Malika.
En ik neem aan dat "goed als de joden de zee in worden gedreven" ook met een ironische knipoog bedoeld is?

God, wat ever happened with begrijpend, subtexten lezen.....

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:37

fuckje, zullen wij ons samen opblazen?

Neuqende Neger | 17-04-06 | 18:36

@Duitse helm 17-04-06 @ 18:29

Het handigste is het als de arabieren met israel bezig blijven. Israel is een amerikaanse provincie, welke geheel draait op geld van de vs. En dan hou je de palestijnen gesubsidieerd in leven, en hou je mooi de hele regio bezig. Zodat ze geen tijd hebben om zich met de vs te bemoeien. Net zoals in de jaren 80 met de oorlog irak-iran. Die oorlog werd ook door de vs gesteund, zowel irak als iran.

Zolang de vs baat bij de situatie israel-palestijnen heeft, komt er geen oplossing, en is de oorzaak ook duidelijk.

Ragnarok | 17-04-06 | 18:36

ex FNV, dat geld is alweer op aan de salarissen van ambtenaren en martelaren.

Jan Passant | 17-04-06 | 18:33

Arafat was ook een terrorist dus wat is het verschil? in die tijd ook zo;n heiza geschiedenis herhaalt zich gewoon weer.

lara | 17-04-06 | 18:33

@Reez

Je bent zo dom dat je niet eens IRONIE kan herkennen als het met koeieletters voor je geprint staat.

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:33

@ crixus 18:28
Nee, Hamas streeft ernaar om de Joodse staat te vernietigen. Dat lukt met het plan van 1 staat. En dat moet ook wel verkoopbaar zijn voor Hamas aan haar achterban. Bovendien is het goed voor de Nederlandse economie als de Joden de zee in worden gedreven. Wij Nederlanders kunnen namelijk snel polders bouwen. ;)

King of controversy | 17-04-06 | 18:33

Ik ga zelf ook maar een gordeltje in elkaar zetten.
In een wereld waar maagden alleen naar moslims gaan wil ik niet leven!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 18:32

@crixus 18:23,

Je baalt een beetje dat je in z'n onzin trapte he? En er zoveel energie aan besteedde, maar geeft niks, ik deed het ook door hem te beantwoorden in z'n onzinnige logs.....Internet....is niet wat je denkt dat het is....kaloten voor goedgelovigen als ik...

rosalie | 17-04-06 | 18:32

@crixus:
hetzelfde geld voor israel. onder druk wel zeggen dat ze terugtrekken maar ondertussen andere gebieden weer bezetten.
enige oplossing is de VN daar stationeren en beiden partijen een klap op de bek geven als ze weer iets onnozels doen.
zowel de palestijnen als de israeliers zijn niet goed bezig, ze voeden elkaars haat alleen maar.

gaatnat | 17-04-06 | 18:31

FNV-lidaf is ook een jaloers ventje, uberhaupt weleens in de entertainment industrie geweest oid?
Volgens mij ben jij ook met jaloezie en haat opgegroeid en geloof je al het negatieve dat over joden wordt geschreven
Maar maak je niet druk, over 20 jaar zijn de arabieren weer in de meerderheid in israel omdat ze zich voorplanten als een stel konijnen

Reez | 17-04-06 | 18:31

@Jan Passant

Je vergeet die 50 miljoen fooi van de baardaap

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:30

@ FNV-lidaf 18:27
De economische macht zal voorlopig nog wel in handen blijven van de Israelische kapitalisten. Maar de meeste Palestijnen zullen al blij zijn als zij hun producten kunnen uitvoeren, als ze een haven kunnen gebruiken, een vliegveld of een grensovergang.

King of controversy | 17-04-06 | 18:30

Allemaal goed en wel. Hamas heeft de palestijnen wijsgemaakt voor hen te kunnen en willen zorgen. Laat Hamas dat maar eens gaan waarmaken.

Hamas weet hoe de geldkraan van het suffe westen weer open kan. Tot die tijd kloppen zij maar aan bij hun schuimbekkende "vrienden" in de buurt. Gierige types, zonder uitzondering.

Jan Passant | 17-04-06 | 18:29

Twee partijen zo gek als een deur houden ons nu al jaren bezig. Toen Duitse helm nog klein was, zeg een goede 35 jaar geleden, begon het nieuws met berichten over de PLO, Israel en wat die twee uitspoken. We zijn nu dus 35 jaar later, meer nog voor de ouderen onder ons, en het nieuws begint nog iedere avond met hetzelfde bericht. 35 jaar lang niet tot een oplossing kunnen komen is wel erg lang. Zet je aan tot denken; willen beide partijen wel een oplossing, of is de enige oplossing van beide partijen het volledig uitroeien van de ander.

Leuk leesvoer: Scars of Wars, Wounds of peace: The Israeli-Arab Tragedy door Shlomo Ben-Ami, een marokkaanse jood die minister van buitenlandse zaken van Israel is geweest en geen vrienden maakt met Israel. Het volledig werk van Ajaan Hirshi Ali, vooral haar artikel in de Volkskrant van afgelopen zaterdag, waaruit duidelijk blijkt wat ons nog te wachten staat.

Duitse helm | 17-04-06 | 18:29

@King of controversy 17-04-06 @ 18:24:
Het probleem is nu juist dat jouw geliefde Hamas dat niet wil. Die willen alle Joden de zee in drijven, 1 ongedeeld Islamitisch Palestina met Jeruzalem als hoofdstad.

crixus | 17-04-06 | 18:28

@King @ 18:24

Het klinkt nog redelijk plausibel ook...... En de economische macht blijft ook nog gewoon in handen van dat handjevol vuilie zionistische ratten, net als de entertainment industrie, de financiele wereld, hell, overal zijn die vuile zionistische ratten en pikkies als Malika kunnen ook gewoon gefrustreerd blijven

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:27

Het is een mooi broeinest daar!
Als Iran de Atoombomgordel uitgevonden heeft wordt die vast wel uitgetest op Israel.
Ik voorspel dat de maagden schaars worden in de toekomst.

Neuqende Neger | 17-04-06 | 18:26

@ Crixus 18:19
Daarom ben ik er ook voor dat Israel en Palestina een staat worden. De kolonisten mogen dan blijven, maar moeten hun Palestijnse buren accepteren. Hamas krijgt gelijk, want de Joodse staat word vernietigd. Daarvoor komt in de plaats een staat met zowel moslims als Joden. Net zoals het voor 1945 was. Jeruzalem kan de hoofdstad blijven van de Joden, en de hoofdstad van de Palestijnen. Het is de makkelijkste oplossing. Tot nu toe heeft niemand mij nog van het tegendeel bewezen, dus kom maar op.

King of controversy | 17-04-06 | 18:24

@King of controversy
"Helaas heeft Hamas geen andere mogelijkheid dan geweld." Oke, nee, tuurlijk: dan is alles natuurlijk toegestaan. Vooral het opblazen van onschuldige, winkelende mensen. Waarom praten? Als ze echt geen andere mogelijkheid hebben dan geweld dan is het andwoord ook simpel: meer geweld, maar dan maar ff echt he? Gewoon met de buldozer d'r overheen want die arme sukkels die zo lekker door hun broeder arabieren/moslims/hakbars in de steek zijn gelaten de afgelopen 60 jaar zijn zooo gochem dat zo het niet eens voor elkaar krijgen om scholen te bouwen... of kwam dat doordat die ouwe stinkende vader van het terrorisme, uhhh sorrie, corrupte gluipert, uhhh sorrie, die mislukte Egyptenaar, uhhh sorrie, Jazar A. alle milioenen van de EU liever in zijn eigen zak stak dan zijn trouwe volkje dat "geen andere mogelijkheid [heeft] dan geweld" te ondersteunen?

@gaatnat
"de bezetting is illegaal!" Oke, nee, tuurlijk: dan is alles natuurlijk toegestaan. Lekker vrouwen, kinderen & andere weerloze opblazen, zoals die laffe scheitbakkende hakbars altijd doen.

Ik verheug me op het moment dat we dat hele zooitje lekker aan die 47 maagden kunnen helpen.

mokum | 17-04-06 | 18:23

@rosalie 17-04-06 @ 18:20:
Nee, maar wel leuk om aan te halen... Als het weer het eens over moslims gaat.

crixus | 17-04-06 | 18:23

@gaatnat
Worden ze mee opgevoed, staat allemaal uitvoerig beschreven in de koran hoe om te gaan met joden, christenen en ongelovigen...
Mohammed hun profeet was ook een mannetje dat er wel wat plezier in zag.

En dat afbreken doen ze meestal omdat er leden van hamas in zitten en hun vanuit daar bestoken, logisch dat ze ze dan afbreken, ze maken het er zelf naar.

Reez | 17-04-06 | 18:23

Binnenkort komt de WRR waarschijnlijk ook met het advies dat er serieus met die baardaap voor president van Iran gesproken moet worden.....
scary......

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:22

@gaatnat en andere pro-terroristische figuren...
Waarom gaan jullie, jullie 'broeders' niet helpen? Zijn wij ook maar van jullie af.

Antinl | 17-04-06 | 18:21

@reez:
tuurlijk! en nog een paar palestijnse plaggenhutten afbreken voor het plaatsen van die muur. ja raar waar komt die haat toch vandaan??

gaatnat | 17-04-06 | 18:20

@crixus 18:07,

Dat heb ik allemaal wel gelezen, maar dat ie gewoon dom bezig was om een bepaalde reden, staat duidelijk toch op bright beschreven. Of jij moet denken dat dat weer een hoax was? Hoe dan ook, W.H. is het beschrijven niet meer waard!

rosalie | 17-04-06 | 18:20

@King of controversy 17-04-06 @ 18:14:
Je moet binnen de grenzen van Israel wel plek voor die mensen hebben natuurlijk. Bovendien is er ook nog de optie dat de kolonies gewoon blijven maar onder Palestijns bestuur komen.
Affijn, doet ook maar even lezen... scheelt me een hoop typewerk:
www.adl.org/israel/advocacy/how_to_res...

crixus | 17-04-06 | 18:19

Nou, de WRR kan trots zijn op GS. Ik bedoel, in de discussie met ons aller Malik is wel duidelijk geworden dat *wij* de dialoog met fundamentalisten niet schuwen. Alleen jammer dat er weer zo weinig zinnigs uitkomt. De discussie met dit soort types is vaak eigenlijk alleen maar een kwestie van felle onderbuikgevoelens aanhoren. En dan moeten wij natuurlijk wel de eerste zijn om iets te veranderen. Ik zeg: go fuck yourself.

Daikan | 17-04-06 | 18:18

Ketjap Malik zeker!

Nooit meer slapen | 17-04-06 | 18:18

Bouwen van de muur vind ik zeer terecht... Dat is hetzelfde als geen dijken in NL plaatsen :D!

Reez | 17-04-06 | 18:17

@crixus:
hij ging gewoon door met het bouwen van de muur en met gebieden bezetten! beiden illegaal bevonden door het strafhof.
en terugtrekken uit de bezette gebieden was een grote natte neus, want op andere plaatsen werd er volop doorgekonoliseerd.

gaatnat | 17-04-06 | 18:15

gaatnat
Pardon, ik was vergeten dat die lul een vergunning had van de Hamas!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 18:15

@gevallenverstand
Even los van de stijlloze insinuaties, dat mag gelukkig hier, mis ik een belangrijk punt in je argument. Waarom moet politieke aggressiviteit en een snoeihard opgestoken middelvinger van Hamas en de Palestijnen, steeds getolereerd worden? Sorry, een volk dat een terroristische organisatie als vertegenwoordigers kiest is geen knip voor de neus waard. Of het nou Palestijnen of Israeli's zijn.
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, gevallenverstand. Ik weet niet of je kinderen hebt (is flauw, weet ik wel), ik hoop echter zowel voor hen, als voor de samenleving in het geheel, dat je ze niet opvoedt met Spock als leidraad.
Het wordt tijd om grenzen te stellen. Als grenzen overschreden zijn, helpt een rolletje fruitella niet meer. Dan moeten ze zonder eten naar bed.

CoJoNes | 17-04-06 | 18:14

@ crixus 18:11
Bullshit. Alleen Gaza werd ontruimd en enkele kolonies van 10 kolonisten. Die moesten verhuizen naar de grotere kolonies. En Sharon had ook schijt aan het gerecherlijke oordeel over zijn Muur.

King of controversy | 17-04-06 | 18:14

malik 17-04-06 @ 17:31
"stelletje zionistische ratten zijn overal...... die vuile zionistische ratten"

En weet je wat het ergste is aan die zionistische ratten Malik: al duizenden jaren probeert men die zionistische ratten van de aardbol af te doen verdelgen (lees het verhaal van Mozes, Jezus etc) en TOCH lukt het die zionistische ratten om maar niet uitgeroeid te worden. Sterker: dat handje vol zionistische ratten ergens in die zandbak die midden oosten heet is er nog steeds en nog steeds lukt het die miljarden islamitische broeders van je maar niet om ze uit te roken.

FNV-lidaf | 17-04-06 | 18:14

@islamietje, die continenten die door westerse kolonialisten zijn uitgebuit?

malik | 17-04-06 | 18:13

@ Prego 18:10
En dan lost het conflict vanzelf op, denk je niet?

King of controversy | 17-04-06 | 18:12

@gaatnat 17-04-06 @ 18:09:
En waar was Sharon mee bezig voordat dat adertje in z'n kop kapot ging?
Uhm... o ja, die uitspraak respecteren en de Joodse kolonies ontruimen.

crixus | 17-04-06 | 18:11

Maar @ Malik... wat is er zo erg aan het zionisme? Joden die een eigen staat willen, begrijpelijk... Na duizenden jaren verjaagd te zijn uit hun eigen land... Palestijnen hebben hun woestijngrond voor veel geld verkocht aan de joden, nu is het vruchtbaar gemaakt en willen de palestijnen het weer terug... en wordt het door de arabische wereld gebruikt als propaganda tegen de joden...

Reez | 17-04-06 | 18:11

waarom reageert men nog op malik?

OT:
practice what you preach, gebruik je geweld, dan kun je geweld tegen je verwachten...

Prego | 17-04-06 | 18:10

@neuqende neger:
er gaat ook altijd iets vooraf aan die zelfontbrandende palestijnen.
beetje treiteren en wachten tot er weer eentje de lucht in gaat en dan roepen terroristen.
daarnaast gaat ondanks de terugtrekking uit de bezette gebieden de kolonisatie nog steeds door op andere plaatsen.
kan iemand zich de uitslag van het strafhof in den haag nog herinneren van pak weg een jaar geleden?
de bezetting is illegaal!

gaatnat | 17-04-06 | 18:09

@Reez, nee ik herken me zelf niet in die cartoons van nekschot, ik heb nooit een pet op.

malik | 17-04-06 | 18:07

moslims gewoon buiten euroap, amerika en australie en nieuw zeeland houden, laat die maar in afrika en azie, die 2 achterlijke continenten

islamietje | 17-04-06 | 18:05

@gevallenverstand 17-04-06 @ 18:02

Die column van Plasterk was erg sterk en had ik ook in gedachten toen ik mijn post aan het tikken was.

bestestuurman | 17-04-06 | 18:04

gaatnat
Er zijn in het verleden heel veel goede voorstellen gedaan.
En wanneer beide partijen met elkaar in gesprek waren was er telkens weer een oversexte Pallestijn die koos voor de 74 maagden.
Als Israel de bevolking van pallestina allemaal moet voorzien van maagden,
Tja, wat is dan jou oplossing?

Neuqende Neger | 17-04-06 | 18:04

@ Captain Diehard 18:00
Leuk principe. Helaas heeft Hamas geen andere mogelijkheid dan geweld. Palestina word bezet. En ja Palestina is een land, erkend door de VN resolutie 157 (de splitsing van Israel en Palestina in 1947). Overigens vind ik dat de enige goed oplossing is dat beide staten weer worden samengevoegd.

King of controversy | 17-04-06 | 18:04

@gaatnat 17-04-06 @ 17:56
Ik weet, die zijn ook ziek

Extremistische joden geloven dat je pas naar israel mag gaan als de verlosser terugkomt op aarde... Maar dat praat al die doden en zelfmoordaanslagen niet goed:)

Reez | 17-04-06 | 18:03

@Barbapoeppa 17-04-06 @ 17:46
Hear , hear!

@Malik
Het beeld dat je oproept dat de joden in elke bedrijfstak en deel van de maatschappij geïntegreerd zijn en achter de schermen de scepter zwaaien, is al erg oud. Stel dat het waar is, dan kan jouw opmerking hierover gezien worden als een sterk staaltje jaloezie. Waarom hebben de Joden deze posities verworven, denk je? Omdat het domme rukkers zijn?

@WRR
Het bij elk als onwenselijk geacht advies van een adviesorgaan roepen dat het betreffende orgaan dan maar opgeheven moet worden, is erg ondoordacht. Het is een advies en de functie ervan is de beleidsmakers een bredere kijk op de zaak te laten krijgen. Beleidsmakers kunnen het rapport lezen, het vervolgens op basis van argumenten afdoen als onzin en verder gaan, met standpunten die aan kracht hebben gewonnen. Dit rapport is dan ook een prima rapport, omdat het de discussie aanwakkert en mensen laat nadenken over hun standpunt.

bestestuurman | 17-04-06 | 18:02

In Buitenhof had Plasterk de columnist de conclusie dat de eerste reactie werden gegeven door buitenlanders in 0031, Ephimenco, AHA en een Iranese vrouw. Ze reageerden allen op de manier waarop er doorgaans in die landen (van herkomst) word gereageerd: Afschaffen danwel hervormen die WRR in dit geval. GS sluit zich hierbij naadloos aan. Licht een deel uit het rapport en huilt met de wolven. Cojones leest Trouw (duh) en doet daar nog een schepje bovenop.
Als een kind het niet goed op school doet moet je de 'waarheid' (Het gaat niet goed..) soms eens afwisselen met een; 'Ik weet dat er een dag komt waarop je ons gaat verrassen, dat alles op zijn plaats valt en je de spiraal doorbreekt'.... Of dit nou een selffullfilling prophecy, een placebo is of weerzin oproept, het patroon kan worden doorbroken. Dat is precies wat de WRR doet. Kijken welke strategie constructief kan zijn om de neuzen een kant op te krijgen. (Nogmaals, met geweld is er voor niemand een duurzaam doel te bereiken.) Omdat er een incident voordoet is het hele rapport waardeloos en kan de met het vullis mee.
De geest van het rapport is duidelijk. Donnert op een gitzwarte TV tijdens de London aanslagen en dat vervolgens jarenlang zet de verkeerde toon. Onderhandelen met trrstn (zoals ook de zus van Trix voorstelde) is natuurlijk onzin, maar van Hamas eisen dat er medewerking is als het geweld langdurig stopt moet toch een strategie zijn die een wetenschappelijke raad MOET formuleren. 'Out of the box thinking' heet dat.

gevallenverstand | 17-04-06 | 18:02

King, zelfs groningen is schatrijk vergeleken met Iran. En je kan er gerust homo's naar uitwijzen zonder achteraf met ministers te bakkeleien.

Jan Passant | 17-04-06 | 18:01

@Malik
Ik citeer jou letterlijk. Jij laat je hier voorstaan op het feit dat je Moslim bent. Jij bent degene die geniet dat pro zionisten zich in het dagelijkse leven niet zouden kunnen uiten omdat ze anders in elkaar geslagen zouden worden. Dat is precies wat de SA deed met tegenstanders van het naziregime. Goed, dit levert mij nu de Godwinaward op. Daar tegenover staat dat jij hard op weg bent om de Darwin award in de wacht te slepen.

Barbapoeppa | 17-04-06 | 18:01

King of controversy 17-04-06 @ 17:34
Wat een linkse bullshit. Ik blijf erbij: grote bek en mensen doden geen geld totdat ze weer willen praten. Daarna wel geld als beloning is beter dan terroristen steunen.
En als ze over een paar jaar nog niet luisteren gewoon bombarderen, bezetten en uitmoorden die hap. Dit duurt al veel te lang.

De romeinen deden het ook. Bezetten uitmoorden en wie lief was mocht blijven.

Captain Diehard | 17-04-06 | 18:00

@ preacher 17:57
Alles voor de herverkiezing, nietwaar

King of controversy | 17-04-06 | 17:59

@malik 17-04-06 @ 17:55

Ik probeer te geloven, maar je helpt me niet echt over de streep.

Daikan | 17-04-06 | 17:59

@CoJoNes 17:47,

Bright, van Joris? Doe es uitleggen????

rosalie | 17-04-06 | 17:58

En dat allemaal terwijl Amerika ronddendert in het middenoosten als een blinde Samson om de tempels van de Filistijnen af te breken. Terwijl achter hun rug een broedhaard van terroristen is ontstaan in Gaza, die niet alleen Israel aanvallen, maar ook actief zijn in Irak, Afghanistan en Tjetjenie....
Gewaarschuwd zijn ze genoeg... Bijvoorbeeld vorig jaar nog door Barbara Lerner, Eyeless in Gaza...
www.nationalreview.com/lerner/lerner20...
-
Ach, laten we Iran ook maar aanvallen....
blogs.washingtonpost.com/earlywarning/...

preacher | 17-04-06 | 17:57

Barbapoeppa, je verwijt mij dat ik vooroordelen over joden heb en dan reageer je:

Je geeft een goede inkijk in het leven van de toegewijde moslim.

en

De islam regeert de straat. Alles wat daar tegenin gaat wordt geïntimideerd of gemolesteerd.

malik | 17-04-06 | 17:55

@crixus 17:43,

Je hebt het dus niet gelezen? W.H. bestaat ongetwijfeld wel ergens...maar wat ie schreef in z'n weblog was een hoax....heel zielig en er geen aandacht meer aan schenken is eigenlijk het beste.

CoJoNes 17:44,

Dan zit er niks anders op dan dat ik mijn ideeen over Den Uyl met terrugwerkende kracht moet bijstellen, het zal toch niet zo zijn.....:)?

rosalie | 17-04-06 | 17:54

@ Jan Passant 17:49
Groningen is ook ontzettend arm, ondanks die gasbel.

King of controversy | 17-04-06 | 17:54

-weggejorist-

Reez | 17-04-06 | 17:53

@ Jan Passant 17:49
555 kwam in actie omdat de Iraanse regering geen geld meer had, of omdat de directeuren vaan 555 betaald moesten worden?

King of controversy | 17-04-06 | 17:53

malik 17-04-06 @ 17:50
God heeft jou ook niet nodig. Volgens mij zit-ie zich momenteel kapot te schamen.

brrkah | 17-04-06 | 17:53

@neuqende neger:
Gellukkig doet Israel dit niet bij Pallestina???????????
Palestina is toch dat land dat nu israel heet???

gaatnat | 17-04-06 | 17:53

@Jan Passant 17:46 - Neen, in mijn boek is dat een varken

Willem H. | 17-04-06 | 17:52

@malik

ga eens deaud dom pubertje:)

Reez | 17-04-06 | 17:50

Jan Passant 17-04-06 @ 17:42
Kijken onder het hoofdstuk "parasieten"

brrkah | 17-04-06 | 17:50

Daikan, als jij niet wilt geloven dan heeft God je niet nodig, hij heeft überhaupt niemand nodig.

malik | 17-04-06 | 17:50

King, Iran is straatarm. Als daar een aardbeving georganiseerd wordt moet hier giro 555 aan de bak.
Siberie zit ook grondstoffen. Maar kijk niet hoe de mensen er leven.

Jan Passant | 17-04-06 | 17:49

Hamas streeft de vernietiging na van Israel.
Gellukkig doet Israel dit niet bij Pallestina.
Anders was het snel gedaan met ze!

Neuqende Neger | 17-04-06 | 17:48

@malik
Ga es buiten spelen. Wannabecool staat te wachten...

brrkah | 17-04-06 | 17:48

Hamas moet hamsteren, nu ze geen geld meer krijgen

r3 | 17-04-06 | 17:48

Haha Bright, het blaadje van Joris de lognazi.

CoJoNes | 17-04-06 | 17:47

@ Jan Passant 17:35
Iran Straatarm? Is de olie daar dan al op?
Hamas moet juist minder kwaad worden.
Een boycot hielp ook heel goed bij meneer Saddam. En een inval is ook niet ideaal, zie datzelfde Irak.
De enige manier om effectieve invloed uit te oefenen en resultata te bereiken is de Europese manier: Geld geven. Kijk naar de machtsovername's in het voormalige Oostblok. Zonder een dode, zonder geweld. Langdurige democratie. Alles wat wij Europeanen willen. Dat hebben bereikt door de oppositie te overtuigen van vredelievende methoden, en vervolgens die oppositie te steunen. Dat kan met die communistische landen, dat kan ook met Israel/ Palestina

King of controversy | 17-04-06 | 17:46

De oplossing is zo simpel..........
Een moslim blaast zichzelf op in een broodjeszaak?
Dan blaas je 10 moskees op.
Een moslim vliegt een jumbo in een flat?
Een atoombom op mekka.
Vuur bestrijd je met vuur.
LOCK AND LOAD!

Jim Beam | 17-04-06 | 17:46

dankje Jan, ik hoor het vaker.

malik | 17-04-06 | 17:46

Geweldig, is dat je moeder op pagina 357?

Jan Passant | 17-04-06 | 17:46

@malik 17-04-06 @ 17:43

Als jouw God wil dat ik geloof (in het Ware Geloof natuurlijk), waarom spreekt hij dan alleen maar via gefrustreerde huilebalken zoals jij?

Daikan | 17-04-06 | 17:45

Haha, malik je bent een grapjas.

Jan Passant | 17-04-06 | 17:44

@rosalie 17:42
Als je eens wist hoe graag ik je zou willen geloven. Ik denk echter dat dit precies is zoals ome Joop het bedoeld heeft.

CoJoNes | 17-04-06 | 17:44

@rosalie 17-04-06 @ 17:32:
Echt? Joh! Meen je dat nou? 't Moet ook niet gekker worden met al die hoaxen in weblog-land. Straks ga je me nog vertellen dat sargasso gastschrijver sargasso.nl/ Okke Ornstein www.ornstein.org/ helemaal niet in Panama zit, maar gewoon 3-hoog achter in Amsterdam-Zuid... en dat zijn krantje "The Isthmian" www.isthmian.net/ helemaal niet bestaat....
*proest*

crixus | 17-04-06 | 17:43

ja, naast het gedeelte over uit apen geëvolueerde ongelovigen.

malik | 17-04-06 | 17:43

@.King of controversy @ 17:40
Zelfs de huiskleur is in stijl.

ventus_aqualis | 17-04-06 | 17:43

CoJoNes 17:36,

Misschien heeft Den Uyl het ietwat anders bedoelt met z'n ideetje opzetten van een Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid?

rosalie | 17-04-06 | 17:42

* gaat een dieren-encyclopedie zoeken *

Jan Passant | 17-04-06 | 17:42

Aussie, dankje, ik voel me gevleidt. Het is waar wat je zegt, ik voel me echt een cyberheld.

malik | 17-04-06 | 17:42

malik, staat het daar idd in beschreven?

Jan Passant | 17-04-06 | 17:41

Jan passant denkt dat iedere moslim kwaad is te maken door te schelden op zijn moeder, je kent mn moeder niet eens dus het doet me niks. Heb je de dieren-encyclopedie bestudeerd over het gedrag van moslims?

malik | 17-04-06 | 17:40

@malik 17-04-06 @ 17:37

jij bent wel een echte cyberheld, dat je zomaar naar het hol van de leeuw druft te surfen! en nog berichtjes achterlaten ook, helemaal een heldenactie van je!

Aussie | 17-04-06 | 17:39

@.Hemothorax @ 17:21
@.Barbapoeppa @ 17:24
Lopen jullie niet wat te hard van stapel ? We gunnen die gasten van harte langdurige werkloosheid, maar om maar meteen met een WW regeling voor ze uit de hoek te komen is wel heel wat teveel van het goede.

ventus_aqualis | 17-04-06 | 17:39

Hé Malik, ga eens deaud ofzo. Of ga je heil zoeken op maroc.nl of dergelijke frustratiesites.

Daikan | 17-04-06 | 17:38

Aussie, ik vermaak me in het hol van de leeuw waar pro-zionisten hun frustraties kunnen uiten die ze buiten hun cyberleven niet kunnen uiten omdat ze anders afgeranseld worden. Heerlijk.

malik | 17-04-06 | 17:37

@Aussie 17-04-06 @ 17:34

Dat bedoel ik dus precies. Spelletje verloren, helaas toch niet de grootste godsdienst ter wereld. En maar zeiken, zeiken, zeiken.

Daikan | 17-04-06 | 17:36

malik, ik zit nog ff te broeden op een stigmatiserende opmerking over je moeder.

Jan Passant | 17-04-06 | 17:36

ik maak zelf wel uit met wie ik banden leg of niet. WRR? Waarom Rookt Rachid??

Prego | 17-04-06 | 17:36

Die hele WRR is een ideetje van de grote roerganger J.M. den Uyl. Need I say more.

CoJoNes | 17-04-06 | 17:36

Offtopic: Waarom zuigt die socom banner 100% van 1 van mijn 2 processors?
Zo spannend is ie nou ook weer niet....

schaep | 17-04-06 | 17:35

Niks welterusten Nederland...@Dikke tieten,

Dit wordt een lange nacht met veel comments.....denk ik

rosalie | 17-04-06 | 17:35

dikke tieten, heb je nog meer clichés? wat dacht je van deze: we moeten de uitwassen van de Islam een halt toeroepen.

malik | 17-04-06 | 17:35

Geen geld geven aan Hamas maakt Iran arm en Hamas boos.
Nu IS Iran al straatarm en Hamas kan niet NOG bozer, maar het gaat maar om het idee.
Positief slap lullen maakt de Weldenkende Menschen blij.

Jan Passant | 17-04-06 | 17:35

@malik 17-04-06 @ 17:31

't valt allemaal niet mee hè voor je?je hebt het er nogal moeilijk mee

Aussie | 17-04-06 | 17:34

De instellingswet voor de WRR is van 30 juni 1976

CoJoNes | 17-04-06 | 17:34

Met geld geven kun je meestal meer invloed uitoefenen, dan geen geld geven. Hamas is nu afhankelijk van Iran. Een zeer goede ontwikkeling. Goed over nagedacht ook. We willen Hamas minder terroristisch maken, laten we ze in de handen drijven van de grootste geloofsidioten die er hier rondlopen. Slim.

King of controversy | 17-04-06 | 17:34

We zijn met zijn allen gewoon een stelletje bange verwijfde trutten.
Hoeveel redenen willen we die terroristen/extremisten nog geven om aanslagen te plegen en te provoceren?
Weltrusten Nederland.

Dikke tieten | 17-04-06 | 17:34

Hamasj galih mah mehn grasjmat. >.<

Horsedick | 17-04-06 | 17:32

Wie heeft die WRR eigenlijk ooit in het lven geroepen, wie maakt de afwegingen mbt wegingsfactoren en invalshoeken, wie stuurt de WRR aan?

CoJoNes | 17-04-06 | 17:32

@crixus 17:24,

Wim H. heeft zichzelf tot Hoax! uitgeroepen, niet gelezen op Bright? Hij bestaat dus niet echt.....volgens hemzelf...

rosalie | 17-04-06 | 17:32

Fijne club met linkse brallers dat WRR.Onbegrijpelijk dat er nog iemand naar dat volk luistert.Dat doen we in NL al veel te lang.Israel zal vanavond wel gaan vergelden

kruisridder | 17-04-06 | 17:32

Ach gut. In reactie op de overtrokken grootheidswaan van de godsdienst met de moeilijkste jeugd van de wereldgeschiedenis moeten we ineens banden gaan aanknopen? Rot toch een eind op.

Daikan | 17-04-06 | 17:32

mmm, klopt niet helemaal. 1: Hamas is een concurrent van Islamitische Jihad en Al-Aqsa, loopt langs de lijnen van Sunni vs. Sjia.
2: Hamas heeft altijd gezegd dat agressie tegen de "bezetter" geoorloofd is, dus zal de acties van de conculega's niet afkeuren.

Dat de WRR afgeschaft moet worden naar aanleiding van die aanfluiting van een rapport doet hier overigens niets aan af.

NvdB | 17-04-06 | 17:31

stelletje zionistische ratten zijn overal in geïnfiltreerd, de diamantenhandel, muziekindustrie, filmindustrie, media enz enz, het zijn de grote propaganda voortbrengers, die vuile zionistische ratten.

malik | 17-04-06 | 17:31

Of deze van Nahed Salem 'WRR moet roze bril afzetten'http://www.trouw.nl/deverdieping/dossiers/article283758.ece/Islamdebat+%2F+WRR+moet+roze+bril+afzetten

CoJoNes | 17-04-06 | 17:30

Wij moeten banden aanknopen met Hamas en geld doneren omdat Hamas anders de familie van martelaren moet uitbetalen met Iraans geld.

Jan Passant | 17-04-06 | 17:29

Joden moeten verboden worden haha.

malik | 17-04-06 | 17:29

komt t pentagon binnenkort weer langs in die aanslagen?

04 | 17-04-06 | 17:29

Wetenscchapsactivisme moest verboden worden.

prohibitandis | 17-04-06 | 17:27

Verrassend idd. Eildert Mulder heeft er een goed artikel over geschreven voor trouw www.trouw.nl/deverdieping/dossiers/art... . Optimisme met Ooglkleppen het het, waarvan akte.

CoJoNes | 17-04-06 | 17:27

De WRR is gewoon een zielig stelletje islamologen die zich zo hebben vereenzelvigt met de islam dat ze er geen kritiek op kunnen hebben. Deze lieden staan volkomen buiten de werkelijkheid (Wereldvreemde Raad voor Regeringsbeleid) waarbij het rapport dat ze presenteren gewoon propaganda verpakt als wetenschap is. Mij is altijd geleerd dat wetenschap kritisch onderzoek doen naar iets is, maar als je belangrijke feiten zo bagatelliseert of achterwege laat dan heeft dat helemaal niets met wetenschap te maken.

Aussie | 17-04-06 | 17:26

Fijn, moslimbashen op de Tweede Dag van Zijn Verrijzenis. Of is het Herrijzenis? Hoe dan ook: fijn, moslimbashen!
'Mr Olmert warned Israel would respond to the bombing with "appropriate means".'
Dus we kunnen verwachten dat de Israëli's vanavond een paasvuurtje gaan aansteken in Gaza. Lijkt me wel op z'n plaats... Uitroken dat moslimtuig...
Zooo hèhè... dat is lang geleden... Lekker.

Lees je mee, Wim Heitinga?

crixus | 17-04-06 | 17:24

Nee serieus. De leden van de WWR mogen wat mij betreft grondig doorgelicht worden door de AIVD. Wie over de goede kanten van de sharia begint in combinatie met een dialoog aangaan met de meest verachtelijke lieden is niet te vertrouwen. Dat heeft volgens mij niets meer met naïviteit te maken.

Barbapoeppa | 17-04-06 | 17:24

wat doet Gretta Duisenberg eigenlijk met de paasdagen ?

iL Plagiatore | 17-04-06 | 17:22

Tsja casualties of war noemen ze dat.

malik | 17-04-06 | 17:22

Afschaffen die WWR. Oh, en alle WWR-leden op excursie naar Israel en een week lang daar een bus-sightsee tour geven.

Hemothorax | 17-04-06 | 17:21

hamas hamas enz

verbatim | 17-04-06 | 17:19

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen