Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Verdonk is Hitler!

hitler was slegt!Laten we er niet om heen draaien want we houden van klare taal. Marion Bloem, de verwelkte schrijfster en initatiefneemster van een royaal gebaar noemt minister Verdonk een Hitler. De dame is immers psychologe en heeft Verdonk IRL ontmoet. Volgens Bloem rest slechts één conclusie: De VVD-minister heeft ze niet helemaal op een rijtje en is net zo populair als Hitler, die boze man van vroegah. U niet geloven? U gewoon luisteren. Verantwoordelijk voor dit opzetje is natuurlijk bukkakeliefhebber Van Jeauleaux. Zelfs onze Grote vinger gaat de uitspraak van Bloem wat te ver. Wat we hier als fanclub mee aanmoeten? Voor straf weer 100 uitgeprocedeerden uitzetten en 1000 strafregeltjes voor Bloem: Hitler zette nooit geen uitgeprocedeerde asielzoekers uit!

Reaguursels

Inloggen

435 berichten lezen? dacht t niet. overeenkomst verdonk en hitler is oa dat ze allebei zonder problemen mensen de dood injagen. das al. verder niks. niks aan de hand dus. toch? aan alle sukkels die hierop "idd, niks aan de hand" antwoorden: Ik hoop echt dat je nog eens een goed mens wordt, maar de kans daarop is klein en mocht 't je toch lukken, dan hoop ik dat de depressie die 't gevolg zal zijn van 't plotselinge inzicht je niet zal slopen.

Mislich | 12-04-06 | 18:30

@ Brullio 11:30
Je weet dat chambarlain in het vliegtuig zat boven Londen, en de juichende massa zag, zei: die mensen zijn gek, het wordt oorlog. Chamberlain stelde de oorlog alleen uit, omdat Engeland nog nauwelijks een luchtmacht had, bijvoorbeeld. Die werd tussen 1938 en 1940 flink opgebouwd. En niet geheel onverdienstelijk.
En ik vind het jammer dat je niet ingaat op mijn argumenten over de romantiek.

King of controversy | 12-04-06 | 18:06

en je vergelijking met chamberlain is helemaal bespottelijk. Dat was de man, die , net als jij , geloofde dat, als je maar aardig deed, en toegevingen deed aan het geweld van, in zijn geval, de nazies, in ons geval, de islam, je best wel met ze kon afspreken dat zo ons niets zouden doen. Ik zie hem nog zwaaien met zijn nietaanvalsverdrag. Wat een beetje respect voor de nazies al niet kon doen! hitler verzekerde chamberlain dat de nazies geen enkel gevaar waren, dat er wel hier en daar een jood stierf, maar dat je overal gekken had.

chamberlain is als jij. Gelooft alles. wat was hij blij met zijn verdrag! zie je wel! respect voor hitler, beetje buigen voor het geweld, en hopla! we weten allemaal hoe het afliep: het verdrag was van peperkoek gemaakt.

nu komt JeePee uit indonesie. 'de islam is helemaal niet gevaarlijk!', kijk hem vrolijk zwaaien met die belofte! we kunnen allemaal lekker gaan slapen, wetende dat JeePee een verdrag heeft met de islam, dat ze ons niet zullen aanvallen. Gelukkig.

de geschiedenis leert ons anders. Zoals hitler zand strooide in de ogen van chamberlain, zo strooien 'gematigde moslims' en moslimvrinden als jij ons zand in de ogen. De islam, die is helemaal niet gevaarlijk. Ze hebben belooft ons niets aan te doen. Natuurlijk geloven wij de islamieten op hun woord.

Duh!

Brullio | 12-04-06 | 11:30

@king
Theo is vermoord door een gek, net zoals John Lennon, maar moeten we daarom maar zeggen dat alle Amerikanen John Lennon dood wilden maken?

zucht.. john lennon is vermoord door een gek. Mohammed B heeft theo vermoord, omdat ie zich niet aan de regels van de islam hield. Dat moest mohammed B, van zijn geloof, oproepen daartoe staan in de koran, en de profeet zelf deed er ook aan. Dus. Vandaar, dat mohammed B theo vermoorde: omdat ie moslim was, en dat moest, van zijn geloof. Nu nog vind je maar weinig moslims die het NIET eens zijn met die moord, of het moest zijn dat hun posititie nu verzwakt is, dat ze daardoor tegen de moord zijn.

je kan het feit niet verdoezelen dat de islam mensen vermoord die ze niet aanstaan. Jij verdedigt dat. Mooi van je. Goed zo! heeft NIETS met de islam te maken, dat geweld heh? de profeet was ook helemaal NIET gewelddadig, er staan ook helemaal GEEN oproepen tot geweld in de koran, dus hij was gewoon een enkele gek.

wie de koran leest, kan zomaar ontpoppen tot weer een gek. Natuurlijk kan iedereen zomaar spontaan gek worden en gaan moorden, maar wie de koran leest, leest een recept voor geweld. Jij wilt dat negeren. Net doen of dat geweld zijn oorsprong NIET heeft in de islam, net doen alsof er oproepen tot resepct en liefde in de koran staan. Die staan er niet. De koran is een oproep tot geweld. Oproepen tot geweld kan niet, mag niet toegestaan worden in een vrije maatschappij. De islam doet dat wel. Verbieden dus. Snap je?

Hitler kon lopen. Hitler was fout. Ik kan ook lopen. Ben ik nu ook fout? jou redeneertrant raakt kant nog wal. Dat hitler zich op romantici baseerde maakte hem niet fout, dat hij opriep tot geweld maakte hem fout.

je kan er niet omheen draaien: de islam is een gewelddadig geloof. Wat jij incidenten noemt, noem ik beleid. Het is niet een losse gek die theo heeft vermoord, het is het systeem van 'allag weet het beter, en wie zich verzet vermoorden we'. Een systeem, dat we kennen van de nazies. Die ook fout waren, omdat ze ook geweld predikten en hanteerden, net als de moslims.

Waren de nazies fout? ja? ook die nazies die alleen maar pannenkoeken bakten voor hun collegas? jup. Inderdaad. Wie zegt achter de nazies te staan, zegt daarmee achter de praktijken van de nazies te staan, en is dus fout. Wie zegt moslim te zijn, zegt daarmee de koran te volgen en het leven van de profeet te willen imiteren. Maar de profeet was gewelddadig. De koran roept op tot oorlog, geweld, intimidatie en onderdrukking.

maar als de moslims dan onderdrukken/vermoorden, is dat volgens jou ineens 'out-of-the-blue', een losse gek. Tuurlijk joh.. heeft NIETS met de islam te maken. Theo overtrad de wet op het belachelijk maken van de pedo-profeet. Hij moest dood van de sharia. De islamwet. EEN moslim heeft gedaan, wat van alle anderen moest: theo moest vermoord worden, van de koran.

net doen alsof de islam mooi en vredig is, terwijl de doden op de grond liggen, je durft nogal heh? zou je ook zo lullen als een jood door een nazie op klaarlichte dag in amsterdam was neergeknalt?

Hitler predikte geweld. Hij verlangde van zijn volgelingen dat ze geweld pleegde. Zijn volgelingen pleegden ook geweld.

Mohammed predikte geweld. Hij verlangde van zijn volgelingen dat ze geweld pleegde. Zijn volgelingen plegen ook geweld.

snap je? wie oproept tot geweld is een facist. Mohammed, de o-zo-heilige profeet, was een geweldenaar. Zijn handleiding laat geen ruimte voor interpretatie. Wie moslim is, moet geweld gebruiken tegen niet-moslims. Wie moslim is, moet niet-moslims haten. wie moslims is, moet pissen op niet-moslims. Vrouwen onderdrukken, en homos slaan.

maar dat heeft volgens jou allemaal niets met het geloof te maken heh?

jij begint over de wet op godslastering. Dat mag niet, is niet aardig, is niet beschaafd (godslasteren). Klopt. Ook is het niet beschaafd een geloof aan te hangen dat oproept tot haat, geweld, en discriminatie. Duh. Waarom bashen we de islam? omdat het een ziek, gewelddadig geloof is.

we hebben hier geloofsvrijheid, maar wel BINNEN DE WET. Oproepen tot geweld en moord mag niet van de wet. WAAROM VERBIEDEN WE DAT KUT GELOOF DAN NIET.

jij bent als iemand die ten tijde van de inquisitie (toen mensen met lood werden volgegoten als ze niet deden wat het geloof zei), die stelt dat niet alle katholieken zo zijn. Dat er ook veel goeds uit de kerk komt. Mooi zo! inderdaad! kunnen we het nu weer over de slachtoffers van dat geloof hebben? dank u!

de reden dat homos zich weer moeten verbergen uit het straatbeeld, dat lieden moeten onderduiken die een anti-moslimgeweld houding hebben, dat mensen als ik dagelijks met de dood bedreigt worden, het heeft allemaal niets te maken met hun geloof volgens jou. Volgens mij, doen ze enkel, wat hun handleiding van hen verlangt: HAAT, HAAT, HAAT.

moskeeën zijn haatfabrieken. De islam is geen geloof, maar een aanfluiting. Dat niet bespottelijk mogen maken, is het einde van de vrije samenleving.

Brullio | 12-04-06 | 11:16

@Deejaykoen : Welkom in de beschaving loser, ik zie jou liever vertrekken naar de bush bush dan alle asielzokers bij elkaar.
Ow, en uitzetten en vermoorden komt helaas in veel gevallen op t zelfde neer, alleen weet ze nu dat t gebeurt maar kan ze zelf zeggend at t niet haar sores is.
Ik mag verdonk niet, laat staan dr beleid, maar dat was al duidelijk geloof ik...

Japster | 11-04-06 | 20:03

Jezus wat is dit voor een NERD talk!

deejaykoen | 11-04-06 | 17:27

Tiephus wat een onduidelijke lap is dat geworden.
@ Brullio nog een praktijk voorbeeld dan:
Nazisme is voortgekomen uit de ideen van Darwin en de Romantiek. Kenmerk van de Romantiek was de vergelijking van de samenleving met het menselijk lichaam.
Jij zegt: " Nu is de islam echter niet minder dan de kanker van onze maatschappij." Daarmee ben je dus een romanticus, en daarmee ben je dus een nazi. Tenminste als ik jouw redenatie zou volgen, van moslim is ondersteunen van Koran is goedkeuren van geweld. Jij ben tmet deze uitspraal mede verantwoordelijk voor de Holocaust. Onzinnig van mij om te zeggen, maar het ttont goed aan hoe onzinnig jouw redenatie is.
*Laat toetsenbord even bijkomen*

King of controversy | 11-04-06 | 16:30

@ Brullio
Het nationaal socialimse in een onderdeel van twee ideologieen, denkwijzen. enerzijds is het gebaseerd op de ideen van Charles Darwin, (je weet wel, de samenleving is ziek, survival of the fittest, rassenleer) Het sociaal Darwinisme. Anderzijds is het gebaseerd op de Romantiek. (terug naar het verleden, respect voor leiderschap, volgzaamheid). Herken je het nationaal socialisme is deze stromingen? Vast wel. Wel nu, je hebt jezelf heel duidelijk verdiept in de islam, je weet vast wel dat er verschillende stromingen zijn binnen de islam. Net zoals er verschillende stromingen zijn binnen de Romantiek. Mijn vraag aan jouw is de volgende: de nazi's waren heel erg fout bezig, hun ideen waren geinspireerd op de Romantiek, dus alle boeken, schilderijen, gedichten, en anderzijds artistiek werk moet maar verboden worden. De nazi's (onderdeel van de romantische stroming) waren immers fout.
Bij de islam geldt hetzelfde. Er zijn stromingen die geweldadig zijn, er zijn ook stromingen binnen de islam die geen geweld prediken. (dat berichtje gelezen op nieuwnieuws? Imams pleiten voor democratie).
Niet alle Romantici waren bereid om te moorden, en lang niet alle moslims zijn bereid om te moorden. En de moslims die ertoe bereid zijn wonen niet in Nederland. Theo is vermoord door een gek, net zoals John Lennon, maar moeten we daarom maar zeggen dat alle Amerikanen John Lennon dood wilden maken?
Over de Nazi's die joden vermoorden, lees eens het boek van Christopher Browning Ordinary man. De mensen die de Joden nekschoten gaven waren absoluut geen fanatieke nazi's. Sommigen waren zelfs geen lid van de partij, in 1943. Toch schoten ze. Het daadwerkelijk vermoorden van Joden heeft dus helemaal niets met de ideologie te maken, maar weer met "Befehl ist Befehl". (denk eerder aan groepsdwang, prestigeverlies, carriereoverwegingen) Ik kan je ook aanraden eens wat te lezen over de expirimenten van Milgram. Heeft ook helemaal niets met ideologie te maken. Toch zijn die mensen erg fout bezig. Ideologie speelt een ondergeschikte rol, als mensen elkaar kwaad willen doen. Je zag het bij bijna elke oorlog (waar religie bij wordt gesleept) door de geschiedenis heen: kruistochten naar de Oost waren erop gericht meer invloed aldaar te krijgen en te plunderen. (Maar het geloof werd erbij gesleept. Je zag het bij het koloniseren. "Het is onze christenplicht deze arme Indo-ers te helpen" (zichzelf uit te buiten). Ideologie speelt hooguit een rol op de achtergrond, het wordt gebruikt als een excuus achteraf.
Daarom is het zinvoller om te kijken wat er nog meer speelt bij bijvoorbeeld Marokkanen die jouw uitschelden omdat je homo bent. En in dat kader de eerste vraag: Hoe oud waren die bedreigers? Ik vermoed onder de 25. Hoeveel weten ze eigenlijk? Hun ouders zullen er nooit over gesproken hebben, het is dus volkomen nieuw voor die kinderen. Je zult het waarschijnlijk niet geloven, maar jij bent voor die bedreigers een grotere bedreiging dan jij voor hun bent.
Als voorbeeld kijk ik alleen al naar mezelf. Ik ben wel opgevoed volgens de westerse maatstaven, zegmaar. Maar ik kan je verzekeren dat het eerste homostelletje dat ik zag, mij een vreemd, defensief gevoel bezorgde.Een gevoel waarbij ik me niet erg gemakkelijk voelde. Ik kan me dus ook goed voorstellen dat anderen dat hebben, ook Marokkanen. Iedereen reageert verschillend op zo'n bedreiging, en Moslims kunnen achteraf zeggen: Ja, dat is mijn geloof. Maar daar geloof ik niets van. Het geloof wordt gebruik voor een verklaring achteraf (bij de rechter of tegen je geweten).
Maar ik dwaal weer af.
De islam die jij beschrijft is inderdaad maar vergelijkbaar met 1 andere stroming, inderdaad de nazi's. Maar de islam die jij beschrijft zie ik niet in Nederland. Zelf heb ik ook wel eens een aanvaring gehad met de notorius KMK (kut marokkaan), is ook wel eens op een vechtpartijtje uitgedraaid, maar om nu te zeggen dat die gast mij lastig viel vanwege zijn geloof.
Je weet trouwens ook vast wel dat Jezus een belangrijke profeet was, voor de moslims? En Jezus was dusdanig stoned dat hij echt niets geweldadigs heeft geroepen. Hoe verklaar je dat dan?
Over de sharia
Er is al een wet, die heet godsdienstlastering. De invoering daarvan heeft echt helemaal niets met de moslims te maken, maar met het feit dat wij beschaafde westerlingen elkaar 400 jaar geleden nog de kop insloegen vanwege het gebrek aan vrijheid van geweten. Zodra er een wet wordt aangenomen die vrouwen verplicht stelt binnen te blijven, ben ik je man in je strijd tegen iedereen. Wil zo'n wet worden aangenomen dan moet eerst even artikel 1 uit de grondwet (en raad eens wie daar voor is). 2/3 meerderheid zal geen enkele partij halen. Want als de moslims zelfs die meerderheid krijgen wat betreft demografie dan nog zullen ze verdeeld zijn over meerdere partijen. Hoef je dus niet bang voor te zijn (focus je liever op het NAP over 25 jaar, dat is een veel grotere dreiging)
Vervolgens dan weer jouw vergelijking om lief te doen tegen de nazi's. Nee dat had inderdaad geen zin. Alhoewel, doordat Chamberlain lief was in Munchen en Hitler Studetenland gaf, en daarmee de oorlog welbewust uitstelde, had hij met een vriendelijke glimlach ervoor gezorgd dat Engeland tijd had om haarzelf te bewapenen. Hitler oorlogsindustrie draaide al op volle toeren, en als er in 1938 oorlog was uitgebroken, dan had Engeland geen kans gehad. Lief zijn tegen nazi's heeft dus ook zo z'n voordelen.
Maar verder hoevenwe niet lief te zijn tegen de radicale romantici, wel tegen de normale romanticus, zoals William Wordworth of Piet Paaltjens.
Jij mag inderdaad roepen dat alle Joden dood moeten. Sterker nog, dit wordt geregeld in Limburg geroepen, de politie legt die jongens geen strobreed in de weg, maar toch zie ik in Limburg geen ovens branden.
Jouw oproep om alle moslims te vermoorden heb ik ook geen bezwaar tegen, maar Donner denk ik wel. Maar ga gerust je gang, ik hou je niet tegen.

King of controversy | 11-04-06 | 16:25

Wat een algebraa hier allemaal over Rita en wat een schijnheilig commentaar van velen hier die niet voor hun recht durven op komen en wel er voor hebben gezorgd dat Rita deze ondank bare taak kreeg en deze naar haar hart uit voerd.
En dan de vergelijking met Hitler maken dat vind ik nu eens gebabbel van iemand die dat beweert een IQ heeft van een doperwt en nergens op gebaseerd is als Rita echt zo was dan was Nederland zeker weer Nederland en zouden de Hollanders die weg gejaagd zijn door de bagger kabinet en alle kabinetten daar voor zeker weer terug keren!
Nee Rita doet het goed,vergeet niet van de bijna twee en halve miljoen asiel zoekers zijn er 70% er van werkeloos en profiteren op onze centen en niet omdat een werk gever ze niet wil nemen,nee omdat ze het verdommen om ionze grondwet te accepteren en zorgen dat ze fatsoendelijk Nederlands leren spreken en dat verdomme ze en alleen maar zeggen niette snap,dat is zeker niet meer van deze tijd.
Van alle partijen die ons volk minachten is Rita gewoon door gegaan met haar werk en dat doet ze goed maar krijgt geen steun van haar eigen partij,opdat ze daar te schijterig voor zijn.
Nu hebben we trouwens nee gezegd tegen de Europesche grondwet en wat schept mijn verbazing,de grenzen worden per 1-1-2007 open gegooid voor het oost blok en dan hebben we hier straks 5 miljoen werkloze Nederlanders,omdat zij goed koper zijn en een werk gever eerder geneigd is om dat soort figuren aan te nemen,ook al spreken ze geen woord Nederlands of Engels.
Wordt toch eens wakker en kijk verder dat jullie neus lang is!!
Voor de echte vluchteling is er geen plaats meer omdat die profiteurs hier allemaal al zijn en straks wonen we met z,n allen op elkaar en is er voor onze eigen kinderen geen huis meer te krijgen en mogen ze samen wonen met hun kinderen weer bij jullie en mij thuis wonen?
Nee Rita,voor mij ben je de vrouw met een sterke ruggen graat en je laat je niet in de zeik nemen door je partij genoten,die je laten vallen als een bak steen,maar vraag me eigen wel af als jij het wordt,of je dan wel no die ruggen graat hebt en of je dan net zo je zakken gaat vullen als die andere labber kakkers die ons vertegen woordigen en die ons dom achten en besluiten nemen die wij niet willen en door onze strot worden gedouwd?????
Greets,
StaBeLaufer

StraBeLaufer | 11-04-06 | 16:11

Ik zeg deporteren die Marion Bloem!

drol3 | 11-04-06 | 11:03

@ King of controversy 11-04-06 @ 08:30
"die zogenaamde pedofelie van Mohammed ... Om mensen daar 1500 jaar later voor te veroordelen ... Niets mis mee toch?"

Het probleem is niet de moslim, maar Mohammed zelf.

Dat je moslims niet over één kam mag scheren ben ik het volledig eens, maar praat die Mohammed dan niet goed. Die man is een voorbeeldfiguur voor de moslims, hij moet doorgaan voor goddelijk. Na 1500 jaar laten mensen zich nog steeds leiden door wat hij zegt. Dat ie een meisje van 9 jaar neuqt is volgens jou niets mis mee. Waarom praat je al die daden goed? Sta je erachter dat mensen pedofilie plegen en oproepen tot onderdrukking en moord?

Birds Eye | 11-04-06 | 11:00

"Maar een moslim die gewoon bezig is met shoarma te verkopen hoeft voor mij niet het land uit. Belachelijk om te stellen dat dat wel moet." (@King of controversy 10-04-06 @ 19:16)

Belachelijk dat je het dan überhaupt stelt.

Dat is niet stijlloos, dat is crimineel.

Je hebt het wel over mensen. Ik ken een orthodox christen uit Egypte met een shoarmatent. Hij verkoopt de helft minder sinds 11 september. King of cut, je werpt je op als iemand die het allemaal zo goed bedoelt. Je uitspraken zijn gewoon zo harteloos en crimineel als de pest.

Birds Eye | 11-04-06 | 10:24

If Geenstijl does not agree with your opinion, they will remove your statement, ban you and post your e-mailaddress. I think Verdonk will be pleased to have you as her NSB party members. No freedom of speech on Geenstijl, only freedom to hate.

Unicef hekelt beleid Verdonk via Google
www.nu.nl/rubriek/224/50
www.geenkindindecel.nl/
www.unicef.nl/unicef/show/id=53926/con...

'Tweede Kamer zwak inzake beleid Verdonk'
www.nu.nl/news/709335/11/%27Tweede_Kam...

Rechter kritisch over aanpak zaak-Taïda
www.planet.nl/planet/show/id=62967/con...

?Onderzoek celbrand gefrustreerd?
www.volkskrant.nl/binnenland/article27...

rapidshare.de/files/17316506/NO_V_for_...
img98.imageshack.us/img98/9590/novforv...

yello2 | 11-04-06 | 10:16

Lekkere reacties allemaal. Hebben we eindelijk een minister die niet zo half zacht is.. is het verd*&#$ weer niet goed.. Mensen die haar vergelijken met Hitler of Mussolini moeten de boekjes er eens op nalezen. Zij heeft geen moorden op haar geweten en bovendien is dit compleet respectloos voor de overledenen en nabestaanden van de die periode..

don goost | 11-04-06 | 09:34

@King of controversy
Je zegt het zelf eigenlijk al. 'de extremist die geloof in daden probeerd om te zetten (moet worden verboden)'. Inderdaad. Iedere moslims die doet wat zijn geloof hem opdraagt is een gevaar.

iedere moslim die doet wat ie zegt te geloven, is een gevaar.

de islam is namelijk een gevaar. De islam zet aan tot geweld en moord. Verbieden dus. Ook al helpt het geen zak. Signaal functie. Wij accepteren geen geloof dat mensen om zeep moet helpen.

de islam moet in rap tempo normaliseren, ander doen wij het wel even voor ze. Als alternatief kunnen ze natuurlijk ook gewoon nog 450 jaar in hun eigen moslimlandjes elkaar hun zieke geloof opdringen. Misschien dat ze na 450 wel ineens heel aardig blijken te zijn. Nu is de islam echter niet minder dan de kanker van onze maatschappij. Het geweld en de intimidatie van de islam verscheurt de solidariteit die we met deze mensen (met alle mensen) ooit hadden. Het ligt niet aan ons dat we niet langer solidair zijn met islamieten. Dat ligt aan het geweld van (ook al is het maar een enkeling) de islamieten, de oproepen tot dat geweld in hun handleiding van hun gewelddadige profeet.

de islam roept op tot geweld. Ik roep op dat te verbieden. Snap je?

Brullio | 11-04-06 | 09:31

@King of controversy
de nazies waren niet fout 'omdat ze nazies waren', maar omdat ze bereid waren geweld en moord te hanteren, Net als de moslims, die DAARDOOR (en niet 'omdat ze moslims zijn') ook een foute ideology aanhangen. Een ideology, die, net als bij de nazies, een groep mensen uitsluit, en desnoods met geweld het zwijgen oplegt.

jij praat de misdaden van de profeet goed. Hij liet toch de kinderen leven, nou dan, en er werd wel meer geplunderd en verkracht in die tijd. Heel normaal dus, die profeet. Laat jezelf nakijken. De profeet heeft alle misdaden gepleegt die je maar kunt bedenken. Het was geen heilig man, maar een geylige man.

Niet alle nazies vermoorden joden, niet alle moslims vermoorden ongelovigen. Wel moeten ze dat allebei eigenlijk, van hun foute geloof. Zowel de nazies als de islam roepen op tot geweld. Daarom zijn ze allebei even fout. Een religie of ideology die oproept tot geweld, kan je nu eenmaal NIET accepteren in nederland.

'radicale uitsteeksels'
150 zijn bereid iemand als theo gewoon weer om te leggen. 15 procent is radicaal te noemen, en keurt het geweld volhartig goed. De rest staat er een beetje bij te lachen, omdat ze weten dat het inderdaad zou moeten van hun zieke geloof. De radicalen tegenhouden doen ze geenszins. Logisch, ze hangen hetzelfde, foute, geloof aan. Ze weten dat geweld nou eenmaal moet. Elke imam die uit de koran voorleest is deel van het radicale uitsteeksel. Hij predikt namelijk bovengenoemde quotes, die ons de hel inwensen. WAKKER WORDEN!

de aanslagen van moslims, noem je aanstellerij. samir a, mohammed b, allemaal amatuers. In het geheel niet gevaarlijk volgens jou. Ook gehersenspoelde pinguins in het straatbeeld zijn helemaal niet gevaarlijk volgens jou. De profeet was heel aardig. Net als mladic en dutroux, eigenlijk. Jij verdedigt een oorlogsmisdadiger. Een verkrachter. Jij kan niet wachten om de misdaden van de islam goed te praten.

'maar gebeurd het ook in de praktijk in Nederland? Nee, nee en nog eens nee.'
Theo Theo Theo Theo Theo Theo Theo Cartoons Cartoons Cartoons, jij hebt een kort en selectief geheugen zeg!

'Hoeveel moslims hebben jouw (ik vermoed dat je een "ongelovige" bent) al geprobeerd te vermoorden vandaag? '
ik ben een stuk of 12 keer serieus met de dood bedreigt, en enkele keren in elkaar geslagen, omdat ik herkenbaar was als homo in die tijd. Ik ben door de islamieten terug de kast in geslagen. Moest, van hun geloof. De haat spuit er namelijk aan alle kanten uit. De islam is namelijk een ziek, haatdragend en geweldspuiend geloof.

de profeet hanteerde geweld. De koran staat vol geweldsoproepen. 'sommige' islamieten hanteren ook daadwerkelijk geweld. (ik help je even herinneren: NIEMAND gebruikte in nederland OOIT geweld om een ander zijn mening op te leggen, behalve de freaking NAZIES). Andere islamieten staan te gapen langs de kant. Ze weten dat ze niets kunnen doen aan de radicale islam, omdat ze dan zelf target worden van het geweld.

doe normaal, king. De islam is maar met een ideology vergelijkbaar: de nazies. Alleen de nazies en de islam zijn en waren bereid te moorden en intimideren. Alleen de nazies en de islam willen de komplete wereld onderwerpen aan de zieke grillen van een zieke dictator.

de islam is in weze niets moois. Het is in weze een onderdrukkingsmechanisme. Wat is de boodschap van de islam? 'kniel, anders kop eraf'.Nix liefde, nix 'wat niet wil dat u geschied'. De islam haat ons, en eist tegelijkertijd respect.

We worden gekoloniseerd door de islam.

en de sharia kun je binnen 25 jaar tegemoet zien in de randstad. Gemeenteraden zitten nu al voor 50%+ vol met moslims, die ervoor zorgen dat de ene na de andere vrijheid sneuvelt. Dalijk komt de wet dat je de (belachelijke) islam niet mag beledigen (net als in de: sharia!), daarna mogen vrouwen niet meer de straat op (net als in: andere moslimslanden!).

ik hoop dat je tegen die tijd aan mijn kant strijd tegen de moslim-invasie van ons voorheen vrije land.

' De islam moet dus niet verboden worden, maar de extremist die geloof in daden probeerd om te zetten.'
kijken of dat met de nazies ook gelukt zou zijn: aardig doen, in de hoop dat ze aardig terug gaan doen? nee!
' De nazies moeten dus niet verboden worden, maar de extremist die de nazi-ideology in daden probeerd om te zetten.'
o, kijk eens aan, dus ik mag gerust nazie zijn, en oproepen tot geweld, zolang ik zelf geen joden vermoord, mag het allemaal van jou. Mooi!

dan stel ik:
'vermoord alle moslims, waar je ze maar tegenkomt, want dat is het lot van de moslims' (mag vast wel, oproepje tot geweld, de koran mag het ook, en zolang ik niet met een mes sta te zwaaien, mag dat dus van jou.)
'alle joden aan het gas' mag ik gerust zeggen, want zolang ik het niet doe, is er volgens jou niets aan de hand.

De islam roept op tot geweld. Dat mag van jou, heh? niets aan de hand....

Brullio | 11-04-06 | 09:20

Bloem is een smerige lanverradende trut. Kaalscheren en daarna pek en veren!

Big Pete | 11-04-06 | 08:30

@ Brullio 00:51
"beiden zijn bereid te moorden, beiden zijn onverenigbaar met de democratie, beiden gebruiken geweld om onwelgevallige geluiden het zwijgen op te leggen. Allebei gebruiken ze groepsgeweld. Allebei hebben ze een foute leider, en een fout boek, waarin foute dingen staan. Allebei wilden de wereld veroveren." Klopt helemaal.
"De nazi ideology is fout." Klopt bijna. Het nationaal-socialisme is een samenraapsel van ideologieen, en geen ideologie op zichzelf. Het laat zich dus ook een beetje lastig vergelijken met een geloof. Wat over de Nazi's gezegd kan worden (ze waren fout omdat ze Nazi's zijn) kan niet over de islam gezegd worden (ze waren fout omdat ze moslims zijn).
-
"maar de islam moet beseffen dat we hun laffe praatjes hier niet voor zoete koek slikken. Oproepen tot geweld mag niet. De koran doet dat. Verbieden dus."
Integenstelling tot Mein Kampf (het enige boek wat niet verkocht mag worden in Nederland) staan er in de Koran niet alleen maar foute uitspraken. Bovendien zal verbieden alleen een symbolische waarde hebben. Want geloof jij nou werkelijk dat Mein Kampf niet te kopen is, via het internet? Onzinnige maatregel dus, en niet uit te voeren.
-
"De islam heeft radicale uitsteeksels die volstrekt bereid is je kop eraf te zagen als je bijvoorbeeld de waarheid zegt over hun twijfelachtige profeet"
Waar, maar bevinden die "uitsteeksels" zich ook in Nederland, behalve die 150 hofstadpubers? Nee. Je moet niet alleen naar de theorie kijken, maar ook naar de praktijk van het moslim geloof in Nederland. Het is niet zo dat dagelijks een miljoen moslims in Nederland met kromzwaarden de straat opgaan, loerend op een ongelovige, al staat het 100x in de Koran dat ze dat moeten doen. Ze doen het niet, en daar gaat het om.
Wil de PvdA trouwens de sharia invoeren zal ze de grondwet moeten wijzigen. Ik denk niet dat binnen 25 jaar de PvdA een 2/3 meerderheid haalt, en een meerderheid in de eerste kamer. Ook weer ongegronde angst.
-
"king of controversy. Een misdaad, vergelijkbaar met sbrenenica, praat jij goed. jij ziet door de vingers dat hij met een 9jarig meisje neukte. Dat hij in slaven handelde vind jij ook ok."
Niet vergelijkbaar met Sebrenica. Die Joodse stad stond niet onder bescherming van de VN. Was dus niet afhankelijk van anderen om zichzelf te verdedigen. De inwoners van die plaats hadden gewoon voor een fatsoenlijke verdediging moeten zorgen. Bovendien, een stad innemen gepaard met plunderingen, gebeurde wel vaker de afgelopen 2000 jaar. Dat heet niet goed praten, dat heet naar de praktijk kijken.
Hetzelfde geld voor die zogenaamde pedofelie van Mohammed. Ook dat kwam meer voor. Om mensen daar 1500 jaar later voor te veroordelen. De Grieken bestonden ook uit Pedo's. Niettemin hebben wij hun bouwkunst volledig overgenomen. Niets mis mee toch?
-
"Dat er mensen zijn, hier en nu, die bereid zijn te doen wat allag van hun vraagt"
Dat zijn er volgens mij zeer weinig, en een soort pubertjes waar wij ons geen zorgen over hoeven te maken. In Irak zie je dertigjarige extremisten bezig, hier hebben we Samir A, die nog niet eens een bom kan maken. En daarom moet je een geloof verbieden. Aanstellerij noem ik het. (zowel van jou kant als van Samir)
-
"En tada! wat doet de islam? o ja! mensen vermoorden die niet meedoen! dat moet, van hun clubblaadje."
Dat omet misschien wel van hun clubblaadje, maar gebeurd het ook in de praktijk in Nederland? Nee, nee en nog eens nee. Hoeveel moslims hebben jouw (ik vermoed dat je een "ongelovige" bent) al geprobeerd te vermoorden vandaag? Hoeveel slachtoffers staan er elke dag weer in de krant, geslacht door de islamieten in Nederland? Nul komma nul. Kijk eens naar de praktijk.
-
De islam kan een gevaar zijn, maar dat is in veel grotere mate afhankelijk van de gelovige, dan van de islam zelf. De islam moet dus niet verboden worden, maar de extremist die geloof in daden probeerd om te zetten.

King of controversy | 11-04-06 | 08:30

Heeft Verdonk ooit Joden naar een vernietigingskamp gestuurd of Geallieerde soldaten laten afmaken?
Nee, dus ze is geen Hitler.
Toet toet, en nou oprotten linkse trut.

Framoes | 11-04-06 | 02:13

@king of controversy
kijk. Ik vergelijk de nazies met de islam. Waarom? beiden zijn bereid te moorden, beiden zijn onverenigbaar met de democratie, beiden gebruiken geweld om onwelgevallige geluiden het zwijgen op te leggen. Allebei gebruiken ze groepsgeweld. Allebei hebben ze een foute leider, en een fout boek, waarin foute dingen staan. Allebei wilden de wereld veroveren. De nazi ideology is fout. De islam is fout. Moet de shoarma boer daarom tegen de muur? nee! natuurlijk niet! maar de islam moet beseffen dat we hun laffe praatjes hier niet voor zoete koek slikken. Oproepen tot geweld mag niet. De koran doet dat. Verbieden dus.

grapjes maken over de profeet moet kunnen, omdat het geen verlicht meester was, maar een geyle grijsaard, die elke denkbare misdaad pleegde. De koran is een duister boekje, waarin 280 keer de ongelovige naar de hel gewenst word. De islam heeft radicale uitsteeksels die volstrekt bereid is je kop eraf te zagen als je bijvoorbeeld de waarheid zegt over hun twijfelachtige profeet. Wie de islam verlaat word zijn kop afgezaagd. Meisjes die niet gehoorzamen worden vermoord. Want zo moet het, van de koran. immers;'4:15 As for those of your women who are guilty of lewdness, confine them to the houses until death take them'

tja. Dan denken dat het geweld zal stoppen, simpelweg omdat wij met gebak klaar staan, ik weet het niet hoor. Een moterbende zal moterrijden, de islam zal geweld hanteren. Je kan er gif op innemen. De stichter deed het, zijn volgelingen van toen moesten het doen, de handleiding verordoneerd het, de volgelingen van nu moeten het ook doen, maar vinden het wel gezellig zo, met een uitkering en en skotel. Top! 'volgende maand komt neef met familie, wij allemaal pvda stemmen. Wij sharia in 25 jaar.'

maar wie de koran goed leest, moet ongelovige honden, die de profeet en zijn belachelijke levensstijl wel het hoofd afzagen!

king of controversy. Een misdaad, vergelijkbaar met sbrenenica, praat jij goed. jij ziet door de vingers dat hij met een 9jarig meisje neukte. Dat hij in slaven handelde vind jij ook ok. Dat zijn koran oproept tot geweld, daar zie jij geen probleem in. Dat er mensen zijn, hier en nu, die bereid zijn te doen wat allag van hun vraagt: zichzelf opblazen en zoveel mogelijk ongelovigen mee de dood insleuren, of iemand die iets onaardigs over de profeet zegt neermaaien. Prachtig. Zo wil allag het. Maar jij ziet daar geen verband in?

'blanken vermoorden soms ook mensen. Moeten nu alle blanken ook weg'?
Kijk. waarom is de nazi-ideology verwerpelijk? omdat het mensen vermoorde die niet meededen. En tada! wat doet de islam? o ja! mensen vermoorden die niet meedoen! dat moet, van hun clubblaadje. Ze zijn namelijk lid, van de islam. De grootste criminele familie van de wereld! ali baba in het kwadraat!

de islam is toch geen geloof te noemen joh. Doe eens normaal. Ik respecteer de hardwerkende jongeman, die er iets van wil maken. Maar wie maar enigszins 'trots' is moslim te zijn, kan van mij een half uurtje hartelijk uitgelachen worden....

ik dacht aan een kunstwerkje: de koran, met allemaal mooie arabiese krullettertjes, en een zo'n sigarettedoosjessticker erop: 'PAS OP! ISLAM KAN EEN GEVAAR VOOR U EN ANDEREN RONDOM U BETEKENEN!'

Brullio | 11-04-06 | 00:51

Nieuw!! van Jumbo uw spelletjesspecialist..........

Bunker bouwen met ................. frau Rita

endeldarm | 11-04-06 | 00:36

Nieuw!! van Jumbo uw spelletjesspecialist..........

Bunker bouwen met ................. frau Rita

endeldarm | 11-04-06 | 00:26

de weg kwijt raken is leuk doe het elk weekend

linkselente | 10-04-06 | 23:48

Sinds kort een beetje aan het rondkijken op dit forum. Ik ben zelden zo veel mensen tegengekomen die in een discussie zo ongelofelijk de weg kwijt kunnen raken. Mevrouw Bloem is hiervan wel weer het duidelijkste voorbeeld.

Isnatuurlijkookzo | 10-04-06 | 22:40

@geenstijlisafraid 10-04-06 @ 21:03:
Onzin, "R_V_" ... je was gisteren gewoon spamhoerderig bezig door die linkjes in alle topics te pleuren die er niks mee te maken hadden. Die linkjes staan overigens gewoon op die royaalgebaar site van Marion Bloem, waar GS naar heeft gelinkt. Niks "geenstijlisafraid", Geen Stijl en haar reaguurders houden niet van spamhoeren, en lutsers die hun eigen gelijk belangrijk vinden dan een beetje stijlloos geleuter van anderen die voor hun plezier dit weblog bezoeken.
Dus ga even snel deaud.

crixus | 10-04-06 | 22:33

Jammer genoeg zijn er ook verschillen tussen Hans Laroes en Ria Beckers.

Warrior4freedom | 10-04-06 | 21:54

Ach....,Bloem is mooi geweest.

beller | 10-04-06 | 21:48

Het NSB journaal had weer een fantastisch item vanavond. Jongens uit India die verdwenen uit asielzoekerscentra. Iedereen mocht even vertellen dat het veel te lang duurde voordat IND, tot tienmaal toe werd verteld dat dat onder Verdonk viel, maatregelen nam. Schande Sachande Schande. Het COA mocht klgen en nog iemand die de boel een beetje in de gaten houdt op zo een centrum. Belachelijk dat Verdonk dit allemaal liet gebeuren. De boodschap was helder...

Maar hoe is de waarheid.... Ja Hans Laroes, die lees je alleen nog op weblogs als deze. De zaak speelt vanaf..... ja raadt u maar... ten tijde van..... ja bijna...... inderdaad 1998 het tijdperk Cohen...

Alstublieft dank u wel. Hans Laroes

Nu is de bende opgerold. Kunnen ze die bende in Hilversum niet oprollen?

derks | 10-04-06 | 21:43

"Jelleke Veenendaal verwacht dat zij als verrassende winnaar uit de bus kan komen in de strijd voor een nieuwe VVD-lijsttrekker" www.telegraaf.nl/binnenland/36895491/V...
Die kans is inderdaad groot, als je kijkt dat alle twijfelende kiezers in de VVD misschien wel een blanco stem willen uitbrengen en dat sympathiematig maar doen voormevrouw Veenendaal. Nu verwordt haar actie van 'ach laat ik mijn zetel voor de vier jaar erop zekerstellen' misschien wel tot een gezichtsloos icoon van deze liberale partij... d66 is ook al jaren gezichtsloos... tel je verlies maar uit: we krijgen een conservatief Nederland: PvdA en CDA Samen 3/4 van de stemmen.

Birds Eye | 10-04-06 | 21:43

Ach, zo'n uitgerangeerde schrijfster. Moet toch wat zeggen om publiciteit te krijgen. Niet te veel aandacht aan schenken.

peter400 | 10-04-06 | 21:28

@gevallenverstand 10-04-06 @ 21:13
Tjonge, nog ff doorlulluh je wilt de reïncarnatie van Thorbecke terug. Toch ajb geen Weisglas fan hoop ik... Stem dan maar D66. Hoef je ook geen advocaat te spelen. Die gaan voor dromen, net als mevrouwtje Bloem die zoals ze zegt balanceert tussen twee werelden: een droomwereld en een fantasiewereld.

Birds Eye | 10-04-06 | 21:22

brrkah 10-04-06 @ 21:12
Paars heeft veel in werking gezet en ik heb er niet op gelet of het nu PvdA of VVD was die (BINNENIN) daarvoor zorgde (te hard zelf aant werck) De domheid zit aan alle kanten en er is inderdaad geen mooie conservatieve partij, niet dat ik werop zou stemmen, maar het perspectief zou daar wel wat aan hebben.

gevallenverstand | 10-04-06 | 21:19

Birds Eye 10-04-06 @ 21:04
Ik denk dat mensen die dat willen kunnen vinden binnen alle werelreligien. Zoals het Christendom Gnostiek heeft heeft de Islam... ach, ik heb helemaal geen zin om advocaat voor de Islam te zijn, ik kan alleen al die domme aanvallen niet uitstaan.
Zo ben ik op deze blz bijna advocaat voor de VVD, terwijl die partij kluunt dat de damp eraf slaat. Zalm moet weg, Verdonk moet weg, AHA mag weg, en er moeten meer ondernemers in. Laat Verwaayen die partij maar draaien.

gevallenverstand | 10-04-06 | 21:13

geenstijlisafraid 10-04-06 @ 21:03
Heb je de kogel al op zak????

brrkah | 10-04-06 | 21:13

gevallenverstand 10-04-06 @ 20:58
De meerderheid van de bevolking is conservatief (nee, niet rechts). Maar inderdaad, er wordt op los ge-engineerd. En er is maar een groep die er beter van wordt: Het grootkapitaal, dat zijn produktiemiddelen als dank verplaatst naar plekken, waar slavenarbeid bon ton is. Paars heeft dit proces welbewust gestimuleerd. Alle partijen die in de paarse kabinetten hun billen hebben gebrand, moeten nu op de blaren zitten.

brrkah | 10-04-06 | 21:12

@gevallenverstand 10-04-06 @ 20:34
"Rita krijgt geen kogel, mark my words." Wel een Mark Rutte fan dus, gevallenverstand?

Birds Eye | 10-04-06 | 21:04

brrkah 10-04-06 @ 20:48
Het zou toch zo moeten zijn dat een meerderheid zich kan vinden in een kabinetsbeleid. Hoe het komt dat dat niet zo werkt ligt volgens mij besloten is de kabinetssamenstelling. VVD onderhandeld hard en overvraagt en krijgt. Vervolgend word er overal in de samenleving aan geegineerd (Fukuyama gezien gisteren?) De rechtse minderheid roept hard dat het rechtser en meer moet en niemand herkent zich echt in het gebeuren. We zijn een tolerant land, maar bang geworden van onze tolerantie. Pas op de plaats was 'op zijn plaats' maar om nu stilstaand voort te marcheren....

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:58

@Warrior4freedom 10-04-06 @ 20:20
Je klassiekers wel correct citeren graag
"Het 'fascisme' is niet een systeem, maar een gesteldheid. Het kan als atmosfeer in een progressieve zaal hangen." (Godfried Bomans) www.citaten.net/search.asp?bedenker=Bo...

Birds Eye | 10-04-06 | 20:58

verdonk 4 president, heil verdonk!

Valpa.tk-Meister | 10-04-06 | 20:56

Ik blijf me verbazen hoe intolerant belerend/moralistisch zogenaamd tolerant links Nederland altijd is.

Tijd voor een nationale Mao-Stalin-competitie voor linkse politici die een uitstapje naar de goulag kunnen winnen, The killing fields, of het hoofdkwartier van de KGB.

Ik word doodmoe van dat gezeik van die linkse inborsten over inhoudelijk debatteren, maar tegelijk elke andersdenkende of anderhandelende bestuurder voor de één na grootste moordende Duitser uit te maken. Eén na?
Ja, Stalin vermoordde er wel 40 miljoen. Lang leve het socialisme!

inquisitra | 10-04-06 | 20:52

gevallenverstand 10-04-06 @ 20:42
Ik kan het allemaal niet meer volgen slash aanzien. Een heleboel mensen voelen zich totaal niet meer vertegenwoordigd in de huidige politiek. Programma's en herbezinning in de oppositie zijn mooi. Maar zover zie ik het niet komen. De VVD is een machtspartij, net als de PvdA. En de politieke realiteit wordt helaas bepaald door verborgen agenda's en corruptie

brrkah | 10-04-06 | 20:48

@gevallenverstand 10-04-06 @ 20:13
Vind je Mohammed wel een voorbeeld dan voor onze tijd? De mensen die de ware islam volgen vinden zijn ideeën namelijk nog steeds errrg actueel. Daar krijgen we die sores van (Theo, Madrid, London, NY en Bagdad dagelijks) Dat Mohammed niet beter kon weten is geen reden om nu te vergoelijken dat hij toen niet anders kon. Als dat al waar is, dat moet dat er op z'n minst bij verteld worden en dat is nou net wat fundamentalisten niet doen de correcten niet durven. En 'dat hij toen niet beter kon weten' klinkt mij heel menselijk in de oren, maar echt goddelijk is dat niet. Welke wonderen heeft hij verricht... zijn wapen schoon gemaakt binnen 5 minuten? Ik denk eerder dat hij dat niet zelf deed. Een beetje paardje rijden, dat wat in Nederland voornamelijk de vrouwen doen. Maar dat mochten zijn vrouwen natuurlijk weer niet. Die moesten wel werken.

Birds Eye | 10-04-06 | 20:47

Waarom krijg ik toch -alleen- symphatie voor Rita Verdonk als ik haar tegenstanders hoor praten?

Dennis Verhulst | 10-04-06 | 20:43

st00f 10-04-06 @ 20:36
Nou ja, probeer het dan eens met de black Widow Rost van Tonningen (Allah hebbe haar ziel)
Die voetbalclub is er al. iets met ADO. en het tijdschrift ook. iets met Aktueel. De fans/lezers vinden Rita veels te links.

brrkah | 10-04-06 | 20:43

brrkah 10-04-06 @ 20:38
De VVD heeft een herbezinning in de oppositie geheel en al aan zichzelf te wijten en een flinke taartpunt ouwe politie van RV kan dat niet meer voorkomen. Ik volg het met belangstelling.

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:42

gevallenverstand 10-04-06 @ 20:34
Zolang de linkse lente niet doorzet en het internetpaspoort er niet komt, mag je alles zeggen wat er in je opkomt.
Rita Verdonk is slechts een katalysator, door wie de richting- en principeloosheid van de VVD nogal schrijnend aan het licht komt.

brrkah | 10-04-06 | 20:38

Waar ik zo moe van wordt zijn al die debielen die maar open brieven schrijven aan politici. Misplaatst gevoel van gesundes volksempfinden. Zie mij eens het woord voeren voor de menigte tegen een minister. Hierbij een open brief aan al die stakkers en stumpertjes.... NIET DOEN MONGEAULEN!

Kingeef1975 | 10-04-06 | 20:37

@brrkah

hmm. nee niet zo heel direct... is misschien wel iets voor Rita, een voetbalclub en een tijdschrijft.. lekker je eigen leger hooligans propageren!

st00f | 10-04-06 | 20:36

Rita krijgt geen kogel, mark my words. Ze mag zeggen en doen waar ze een kiezersmandaat voor krijgt en iedere democraat respecteert dat. No sweat. Alleen, als je me goed leest zeg ik dat Rita de VVD aan het opblazen is. Mag ik overigens, alsjeblieft, nog zeggen dat ze de bevolkingsgroepen echt niet dichter bij elkaar heeft gebracht, of leid dat ook tot haar dood? Wie is hier nu de gedankenpolizei?

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:34

st00f 10-04-06 @ 20:28
Suggestieve praat allemaal. Als je goed kijkt, lijkt ze ook wel op Berlusconi...

brrkah | 10-04-06 | 20:32

Warrior4freedom 10-04-06 @ 20:20
Dat was Godfried Bomans. Wie zegt dat ik voor links ben BTW?
De passage over Khomeiny en geyten is een fascistische hoax (letterlijk: uit extreem rechtse hoek) die door Theo als wara is aangenomen, zonder te checken. Was ook leuk, alleen het klopte niet. Ten slotte was Theo de ook favoriet Moslim-menner van links.

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:28

bottehond 10-04-06 @ 20:23
Werkt de link niet?
Is toch echt een behoorlijk journalistiek NRC werkje.

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:24

bottehond 10-04-06 @ 20:00
Theo van Gogh? Die man die die fascistisch hoax over Khomeiny en geiten op intellectueel nivo heeft gebracht? weerwoord.nl..

gevallenverstand 10-04-06 @ 20:04

Met deze opmerkingen heb je in ieder geval voor elkaar dat ik niet van plan ben ooit nog 1 woord aan jou te verspillen. walgelijk sujet. Het is door lui als jij dat dit land haar kernwaarden (vrijheid en zo he) aan het verkwanselen is. Ook als dat een dooie links en rechts kost. Principeloze kruideniersmentaliteit. Ik kots van jouw soort.

bottehond | 10-04-06 | 20:23

gevallenverstand 10-04-06 @ 20:16
In linkse kringen wordt zowal alles fascisme genoemd.
Eens kijken hoelang de killahz er deze keer over doen....

brrkah | 10-04-06 | 20:23

gevallenverstand @ 20:16
ZELF DENKEN! Fascisme is een linkse stroming.
En zoals een groot denker schreef:
Fascisme is de stemming die heerscht in een zaal met linkse mensen.

Warrior4freedom | 10-04-06 | 20:20

gevallenverstand @ 20:13
Mail die excuses van Maorijnensen maar.
Ben benieuwd.
* kan nog een mooie avond worden met espresso en italiaanse wijn*

Warrior4freedom | 10-04-06 | 20:16

Warrior4freedom 10-04-06 @ 20:12
LEZEN! Dankzij Volkert heeft dom rechts levenslang een mandaat om met nieuwe domme rechtse partijen te komen. Volkert heeft RECHTS een dienst bewezen. Zijn grofheid word in linkse kringen terecht facisme genoemd.

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:16

Warrior4freedom 10-04-06 @ 19:59
Pim was overtuigd Maoist en ik zoek naar een linkje over waar hij daarvan afstand heeft genomen. Marijnissen deed dat 31 jaar geleden.
Birds Eye 10-04-06 @ 19:57
consuming marriage? Ik zoek naar mensen die de oorspronkelijke Arabische teksten kennen, die weten wanneer Mohammeds kinderen zijn geboren. Ik weet bijvoorbeeld dat er in die tijd mannen met meer vrouwen trouwden om de waardigheid van vrouwen te respecteren. De relatie tussen meisje en man was dan gegarandeerd en formeel. Dit soort hobyisme, wat lezen ergens, interpreteren en dan een uitspraak doen over een wereldreligie.....

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:13

gevallenverstand @ 20:04

Ahhh, we hebben hier een echte volgeling van Melkert en Jan Mulder (das die andere grote denker van links).
Verdonk is Hitler; Theo een fascist. Wederom op weg naar de linkse oplossing. 6 kogels.

Warrior4freedom | 10-04-06 | 20:12

Rita Verdonk heeft wat meer weg van Margaret Thatcher dan Adolfje. Ongelofelijk zwaktebod overigens van die Bloem om over Hitler te beginnen. Hopelijk weet links wat orginelers te verzinnen tijdens de komende verkiezingsstrijd. En nee, de woorden tendentieus, onnodig grievend en buitengewoon kwetsend zijn ook al versleten. Dus dat wordt nog hard werken voor de campagneleiderts in het roodgroene kamp.

Barbapoeppa | 10-04-06 | 20:09

bottehond 10-04-06 @ 20:00
Theo van Gogh? Die man die die fascistisch hoax over Khomeiny en geiten op intellectueel nivo heeft gebracht? weerwoord.nl/weerwoord/viewtopic.php?t...

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:04

Wat heeft die Bloem dan geschreven? Hitler had tenminste nog een bestseller, ben ff kwijt of dat voor of na zijn deaud was....

Rizk | 10-04-06 | 20:01

Warrior4freedom 10-04-06 @ 19:55
Ik zou er niet op in moeten gaan , maar have it your way.
Van mij mogen alle rokers weg, op zijn minst mogen ze twee keer zoveel premie gaan betalen als niet-rokers, gelukzoekers zijn nodig, sowieso voor de economie, vergrijzing, maar ook voor het ideaal, Amerika is daarop gebouwd, ambtenaren; als er tveel van zijn det de volksvertegenwoordiging haar werk niet goed en is de VVD daarvoor errug verantwoordelijk, dankzij de APK rijd er geen roest meer, hoernalisten is een term van gs die nergens op slaat en niet produktieven eindigen sowieso in hun eigen hel. Daar hebben loosers jou en jouw ergernis niet voor nodig. Sterker nog, bespaar je die ergernis.

gevallenverstand | 10-04-06 | 20:01

Oja, Botte, er was niets goddelijks aan die kale man.

gevallenverstand 10-04-06 @ 19:41

Inderdaad. Het was zijn koosnaampje van Theo van Gogh, nog zo'n slachtoffer van politiek correct Necerland.

bottehond | 10-04-06 | 20:00

gevallenverstand 10-04-06 @ 19:52

Stop ff met die joint, ouwe hippie. Pim was gek op die oude seniele Den Uyl (die met die lelijke vrouw en dramatisch vette dochter). Paul R. kreeg een harde plasser van PolPot. Maorijnensen kwam klaar op Mao. Ze ruiken trouwens ff slecht uit hun bek. Mao door de rottende tanden, Maorijnensen door het schrale bier.

Warrior4freedom | 10-04-06 | 19:59

@gevallenverstand
Lees nog maar ff terug dan: Brullio 10-04-06 @ 18:50

Birds Eye | 10-04-06 | 19:57

Woutert Bos is Stalin!

Kruisvaarder | 10-04-06 | 19:56

gevallenverstand @ 19:49
Bang zijn: de shagrokende uitkeringtrekkers, de gelukzoekers, ambtenaren, roestige opelraket rijders, hoernalisten, groenlinks en alle andere niet produktieve mensachtigen.

Warrior4freedom | 10-04-06 | 19:55

brrkah 10-04-06 @ 19:50
Ben Verwaayen is een briljant program voor de VVD aan het schrijven. Alleen past dat niet bij die ouwe politiek van das mensch.

gevallenverstand | 10-04-06 | 19:53

Warrior4freedom 10-04-06 @ 19:47
Voor de veronderstelde pedofilie heb ik nog geen enkel bewijs gezien. Dat zijn uitspraken treffende gelijkenis vertonen met een ander 'sprookjesboek' heb ik Fortuyn niet zien doen. Behalve dan de waardering die Pim had voor Mao, maar die was dan weer niet Goddelijk.

gevallenverstand | 10-04-06 | 19:52

bottehond 10-04-06 @ 19:07
Alles wat niet in het slinkse straatje past moet dood. Dit land is intussen al bijna een stalinistische dictatuur...

brrkah | 10-04-06 | 19:50

Ik denk niet dat er iemand ban is van RV, noch van de Ritaisten. Ze moeten het hebben van een Berend Botje simplisme en van veelvuldig reageren, vaak in de trand van: 'met mij HEEL weldenkend 0031 is voor U'. Denk liever aan het gevaar dat de VVD opgeblazen word door de Fortuyniaanse verdeeldheid.

gevallenverstand | 10-04-06 | 19:49

"mogen " leest makkelijker

Warrior4freedom | 10-04-06 | 19:48

gevallenverstand @ 19:41
Ach, menneke. Er zijn miljoenen woestijnnegerts die een pedo-mohammed goddelijk noemen. Mochen wij hier ook ff.

Warrior4freedom | 10-04-06 | 19:47

Verder (en dit is een verzoek aan historici) Wanneer zijn de kinderen van Mohammed geboren? (In verhouding tot zijn trouwdatum.)

gevallenverstand | 10-04-06 | 19:46

Prachtig te zien hoe links 7 kleuren schijdt ;bang als ze zijn dat wederom het luchtkasteel in elkaar dondert. Nu nog wachten op de colum van Marcel van Dam (voorspel een hoog Tara Singh Varma gehalte), die nsb -gek van het NOS journaal en sado Melkert.

Warrior4freedom | 10-04-06 | 19:45

@linkselente 10-04-06 @ 18:21

Je verhaal over wat de Profeet in jou stuk raakt kant nog wal.

Ehh linkselente, je had iets te mieren over mijn taalfouten?

Lizart777 | 10-04-06 | 19:44

Oja, Botte, er was niets goddelijks aan die kale man.

gevallenverstand | 10-04-06 | 19:41

King of controversy 10-04-06 @ 19:26

Het verbaast mij natuurlijk niet dat jij een hekel aan de engelse taal hebt. Jij hebt liever russisch of nog mooier: arabisch. En een tip van je oom Botte: je bent te nadrukkelijk aanwezig.

bottehond | 10-04-06 | 19:39

De werkelijke bedreiging van dit land komt van botte mensen. Van mensen die elkaar het licht niet in de ogen gunnen. Ze zijn niet groepsmatig anders te definieren als bot en vervelend. Zelfs al zouden ze gelijk hebben, dan hebben ze ongelijk. Als de grootste zeikstraal eens een keer gelijk heeft, dan krijgt ie het gewoon niet. Zo werkt het.

gevallenverstand | 10-04-06 | 19:37

Met Rita Verdonk heeft links geen vrienden nodig:
"Geert Dales, opsteller van het nieuwe partijmanifest en burgemeester van Leeuwarden, was over het hele optreden van Verdonk niet te spreken. Hij noemt het 'rabiaat en inhoudsloos'. ''Als dit de toon zet voor Verdonks campagne, haak ik onmiddellijk af. Dat zou buitengewoon schadelijk voor de partij zijn. Rita presenteerde zich als een mislukte kopie van Pim Fortuyn.''

gevallenverstand | 10-04-06 | 19:35

@ botthond 19:07
Ik dacht dat ik laatst Hans Hoogervorst ook hoorde zeggen dat Verdonk te weinig inhoud had. Maar ja, Hoogervorst is ook zo'n slinxe rat.

King of controversy | 10-04-06 | 19:26

Q 3-118 "118. O gij die gelooft, neemt buiten uw volk geen ander tot intieme vrienden; zij zullen niet in gebreke blijven u te benadelen. Zij houden van leedvermaak." Je kunt nou niet zeggen dat die laatste zin niet klopt.

Birds Eye | 10-04-06 | 19:25

Wat is Donner dan?

topcat | 10-04-06 | 19:19

tsja, aan godwin's law was al voldaan, voordat mensen konden reageren. Dat maakt het spel voor GS reageerders wel een beetje saai. Maw, mevr. Bloem laat de onredelijkheid nou maar over aan ons, dan mag u diplomatiek klagen en min of meer hetzelfde zeggen. de hitler/ nazi vergelijking is altijd weggelegd voor de domste, heetgebakerdste of vervelendste forumbezoeker.

jimmy | 10-04-06 | 19:18

@ bottehond 19:00
Engels is niet je sterkste vak of wel?
"zijn hardleersheid" "queen of "
Geeft niets, ik vind het ook een stomme taal.
@ brullio 18:56
Er zijn ook christenen die mensen dood maken (dus niet eens dreigen). Moet daarom Balkenende het land uitgepleurd worden. Of Rouvoet? Tuurlijk niet. Zoals is al in m'n post van weet-ik-veel-wanneer aangaf kun je de bijbel en de koran op twee manieren gebruiken. Op een vredelievende manier, en op een geweldadige manier. Dat geld overigens niet alleen voor de bijbel en de koran, maar ook voor allerlei andere ideologien, zoals het socialisme. Ik vind dat al diegenen die iets strafbaars flikken volgens onze Nederlandse wet het gevang in moeten. Dat geldt voor elke moslim en voor elke christen. Voor iedereen. Maar een moslim die gewoon bezig is met shoarma te verkopen hoeft voor mij niet het land uit. Belachelijk om te stellen dat dat wel moet.
Jouw vergelijking islam-Nationaal-socialisme gaat niet op. De islam is een ideologie. Het nationaal-socialisme is een onderdeel van een ideologie. Het is dus niet elke Nazi, maar elke liberaal/romanticus die fout zou zijn omdat hun mede liberaal-romanticus Hitler radicaliseerde. Dat is onzin.
Nog twee laatste opmerkingen
1) er wonen maar 1 miljoen moslims in ons land
2) Alleen de volwassenen uitmoorden is zeer mild te noemen voor die tijd. Denk ook even aan meneer Alva, Dresden, Den Briel, allemaal veel later en veel erger. Zo erg was mohammed dus niet in dat opzicht.

King of controversy | 10-04-06 | 19:16

sjaakdeslinksesul 10-04-06 @ 19:08

mot je je vrindje helpen sjakie? enne... ik geloof ook niet in: eerst de balk in je eigen oog zien voor je een ander basht :-)

bottehond | 10-04-06 | 19:15

Ok dan, eerst annexeren we Vlaanderen in het kader van de "wederaansluiting" en daarna vallen we Polen binnen (of kwamen zij nou hierheen?) onder het genot van Wagner op de i-pod.

de dikke man | 10-04-06 | 19:11

De Koran staat ook in het Nederlands op het internet. Niet voor islamieten trouwens, want eerst krijg je godlasterlijke Beau in z'n onderbroek reclame maken voor Scarlet.
www.islam-info.be/idp/index.php?dekora...

Birds Eye | 10-04-06 | 19:11

@bottehond 19:00
Bottehond dat was een leeghoofdige one-liner-lovende schreeuwreactie naar (hij leert het nooit) queen of controversy. Hulde!

sjaakdeslinksesul | 10-04-06 | 19:08

Voor wie het nog niet doorheeft: er doen zich fascinerende overeenkomsten voor tussen de opkomst van de Goddelijke Kale en Rita Verdonk. Beiden kennelijk een grote bedreiging voor het establishment. fatsoen, redelijkheid en respect gelden dan voor de slinxen niet meer. Het doel heiligt de middelen. Vrijwel dagelijks neergesabeld door de heersende klasse, het journaille en de slinxe politici. Niet waar? Uhu! Voorbeeld? Op Omroep Zeeland, vorige week: "en kijk die Verdonk nou in haar hoerenjurk." TweeVandaag: "Verdonk heeft geen inhoud." Dit laatste omdat Rita zei dat ze haar standpunten op dat moment niet met de reporter ging delen. Ik kan nog wel even doorgaan. Vandaar: iedereen die zich aan die moordzuchtige lynchmentaliteit overgeeft en die uitdraagt is voor mij iemand die aanzet tot haat en moord. Ik had gehoopt dat dit uitvaagsel iets geleerd had van hun verantwoordelijkheid voor de dood van Fortuyn. Niet dus.

bottehond | 10-04-06 | 19:07

Gezien zijn hardleersheid een herhaling:

queen of controversy zet aan tot haat en in dit geval ook moord.

bottehond | 10-04-06 | 19:00

@ Brullio
Ga eerst eten nu als je het goed vind (hap hap)

linkselente | 10-04-06 | 19:00

Brullio 10-04-06 @ 18:56

Brullio, je onderbouwt je stellingen. Klasse. Aanzienlijk beter dan wat slinxe leeghoofdige one-liner-lovende schreeuwers als linxelente en natuurlijk (hij leert het nooit) queen of controversy bijdragen. Hulde!

bottehond | 10-04-06 | 18:59

Wat een gezeik zeg over fantasiefiguren als profeten(mhz) en goden(kwh). Sprookjes bestaan nou eenmaal niet.

doskabouter | 10-04-06 | 18:58

Toch een persoonlijk succesje voor Verdonk...

Alsjeblieft zeg. Wie denkt mevrouw Bloem wel niet dat ze is. Is zei zelf al weleens helemaal nagekeken door zo'n zielenknijpert? Als je een dergelijke vergelijking maakt ben je in en in triest bezig en kun je wat mij betreft vogelvrij worden verklaard.

Mister 10 | 10-04-06 | 18:57

@King of controversy
moslims dreigen mensen DOOD te maken die de profeet beledigen. Was de profeet dan een respectwaardig man? welnee! waarom zouden we over die rovershoofdman geen grapjes mogen maken? hij was de bron van de islam. Dus is het wel degelijk interesant om zijn leven te bekijken. Zoals de bron is, zo zijn de volgelingen. De koran staat vol haat en geweld, de islam pleeft geweld en haat ons, omdat de leider, mohammed, daarmee begonnen is. Je kan het nazisme toch ook niet los zien van hitler, zo van: 'ja, hitler was een slecht mens, maar daarmee is zijn 'geloof' toch nog niet slecht?' think again.

de reden dat theo dood op de grond ligt: de islam, de koran, en de profeet.

nu moeten wij bang zijn om grapjes te maken over die profeet. respect opbrengen. Lamenielagge. Een rotschop kunnen die kanker-gelovigen krijgen.

en dat het jou niet kan schelen dat a) de profeet een moordenaar was b) de koran en hadiths vol haat staan, omdat dat volgens jou ineens 'niets' te maken heeft met het gewleld dat islamieten plegen, duh, laat je nakijken. De koran, en de profeet zijn DE reden dat de moslims ons haten. Dat moet, van hun geloof. Ik zou je de quotes laten zien, als je ze wilde lezen, maar hoe de koran ook oproept tot geweld, jij wilt dat toch niet zien, omdat je bevooroordeelt bent: jij gelooft dat de islam niet slecht is. Omdat je niet genoeg weet van de oorsprong (zieke profeet) en de handleiding (koran), snap je niet dat de islam hier ons land verziekt. jij denkt dat we met bloemen, thee en knuffels de islam 'ineens' als bij toverslag om kunnen vormen tot een groepje knuffelaars. Ik denk dat dat niet helpt. uitlachen en uitzetten. Dat helpt.

Brullio | 10-04-06 | 18:56

@linkselente
doe je het weer: ik toon aan dat de islam slecht is, en je komt met: o ja, maar de usa, is ook niet best. Inderdaad. DUS mag de islam er een potje van maken? nee dus. De islam moet zich verantwoorden voor de daden van de islam. Met de usa heb ik ook een appeltje te schillen, maar die zitten dan ook niet met 2 miljoen ons land te verzieken, dus vergeef me dat ik de islam hoger op de agenda wil zetten. Ik geef niet de islam als reden op voor 'al' het geweld. Wel moet de islamiet geweld plegen, vanuit zijn geloof. Dat kan je toch niet ontkennen?

o, je wilt quotes uit de koran? lets see. waar zullen we beginnen.. de profeet was een pedo:
Sahih Bukhari 5.234 Narrated Aisha: The Prophet engaged me when I was a girl of six

Sahih Bukhari 5.236.Narrated Hisham's father:
Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married 'Aisha when she was a girl of six years of age, and he consumed that marriage when she was nine years old.

consumed his marriage? weet je wat dat betekent? o ja! neukte haar!
Sahih Bukhari 9.140 Narrated 'Aisha:
Allah's Apostle said to me, "You were shown to me twice (in my dream) before I married you. I saw an angel carrying you in a silken piece of cloth, and I said to him, 'Uncover (her),' and behold, it was you. I said (to myself), 'If this is from Allah, then it must happen.' Then you were shown to me, the angel carrying you in a silken piece of cloth, and I said (to him), 'Uncover (her), and behold, it was you. I said (to myself), 'If this is from Allah, then it must happen.' " (let wel; aisha was toen VIER jaar oud! en dezelfde stemmen die hem de quran influisterde zeiden hem dat het ok was? braaaak!)

Tabari Hadith: IX:131: (Aisha narrated) ?My mother came to me while I was being swung on a swing between two branches and got me down. My nurse wiped my face with some water and started leading me. When I was at the door she stopped so I could catch my breath. I was then brought in while the Messenger was sitting on a bed in our house. My mother made me sit on his lap. Then the men and women got up and left. The Prophet consummated his marriage with me in my house when I was nine years old.?

mja.. ehm.. hoe kan ik het zeggen. Mohammed den eerste terrorist was een, ehm, praktiserend pedofiel, nietwaar?

Koran 2:216
"Warfare is ordained for you, though it is hateful unto you; but it may happen that you hate a thing which is good for you and it may happen that you love a thing which is bad for you. Allah knoweth, you knew not." (ehm, WTF? oproep tot oorlog?)

Sunan Abu-Dawud Book 38, Number 4349 Narrated Ali ibn AbuTalib:
A Jewess used to abuse the Prophet (peace_be_upon_him) and disparage him. A man strangled her till she died. The Apostle of Allah (peace_be_upon_him) declared that no recompense was payable for her blood.

oh, ok, dus wie de profeet beledigt moet direct dood, duh, komt het misschien bekend voor? arme theo..

Sunan Abu-Dawud Book 38, Number 4390 Narrated Atiyyah al-Qurazi:
I was among the captives of Banu Qurayzah. They (the Companions) examined us, and those who had begun to grow hair (pubes) were killed, and those who had not were not killed. I was among those who had not grown hair

dus: deze jongeman geeft hier getuige dat mohammed en zijn bende de hele stad om zeep hielp, behalve de kinderen. *kuch*genocide*kuck*mladic*kuch*

ik kan nog uren doorgaan. Heb JIJ wel de koran/hadiths gelezen? je doet net of er alleen maar lieve dingen in staan? nog nooit gehoord van:

Q.3: 118-120
O you who believe! Take not as (your) bitaanah (advisors, consultants, protectors, helpers, friends, etc.) those outside your religion (pagans, Jews, Christians, and hypocrites) (o, dus moslims MOGEN geen vrienden worden van ons, dat verklaart een hoop, nietwaar? nog maar eentje dan:)

Q.5: 51
O you who believe! Take not the Jews and the Christians as awliya? (friends, protectors, helpers, etc.), they are but awliya? to one another?

oei oei oei.. dan heb ik het nog niet gehad over oproepen tot moord en geweld, waar de koran ook van stikt. Zoek maar eens op disbeliever in de quran, dan kan je het zelf lezen, wat ze met ons van plan zijn. tja. De bewijzen stapelen zich op. Het is de koran zelf die de islam de das om doet: we kunnen duidelijk en kristalhelder zien dat de islam niets anders is dan een mislukte roversbende.

8:12-13,17 Remember thy Lord inspired the angels (with the message): "I am with you: give firmness to the Believers: I will instil TERROR into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them." This because they contended against God and His Apostle (oproepje tot terreur dan maar erbij doen?)

de islam is werkelijk een ziek geloof. Lees hoofdstukken 1-4 van de koran. Ik daag je uit. Vertel me daarna hoe lief de islam is voor ongelovigen. Of wil je dat ik de quotes even post?

Brullio | 10-04-06 | 18:50

Is Verdonk 'n soort Hitler?
Begint het gedemoniseer nu weer opnieuw?

GroteDikkeLul | 10-04-06 | 18:43

Nu we het toch over totalitaire heersers hebben........

Heb ik dus toevallig tussen mijn vuile onderbroeken nog een compleet stappenplan liggen, voor het geval Rita strax haar stoute kisten aantrekt en de macht grijpt. View, dacht bijna dat ik m kwijt was.

1) De GeenStijl website wordt het enige nog toegelaten nieuwsmedium. Hieraan worden direct de televisie zenders Geenstijl 1, 2 en 3 gekoppeld + de kranten de Geenstijlergraaf en GS de tijd.
2) Ik wordt de rechter- en tevens ook linkerhand van Rita. Ze schreewt slechts in microfoons, wat door mij is ingefluistert.
3) Er worden retegezellige kluskampen opgericht voor alles en iedereen die ik niet mag. Onder klussen versta ik prikkeldraad vlechten, maar ook bakstenen bakken.
4) Friesland en Groningen worden direct afgestoten en aan onze bondgenoten (Scandinavie en Ibiza) gegeven.
5)We trekken Vlaams België bij Nederland, daarentegen wordt Walonië een ommuurd, niemandsland, volgebouwd met gevangenissen en vliegvelden.
6) Er mogen geen debiele sporten meer gespeeld worden zoals korfbal en bijvoorbeeld handbal
7) We gaan direct de oorlog beginnen met zowel Duitsland als met Suriname en Indonesië. Gewoon omdat we dat kunnen. Elke Duitser die zich bij ons aansluit, krijgt een zak met geld en een poolse hoer. mooie Duitse vrouwen die zich bij ons aansluiten krijgen een snelcursus "hoe zuig ik een voetbal door een tuinslang" en mogen allemaal in mijn harem.
8) Alle politieke partijen worden afgeschaft, behalve D66, want die hebben toch geen mening. Zij moeten daarom elke dag in debat met elke willekeurig reaguurder van GS. Als ze het niet meer trekken worden ze af geschoten.
9) Het koningshuis mag ook gewoon blijven bestaan, aangezien die voor de roddelbladenvulling zullen zorgen.
10) Oh ja, en iedereen die het er niet mee eens is, die krijgt het dus enorm voor z'n kloten in mijn Belgische kampen.

Wie sluit zich aan?

kwakzalver | 10-04-06 | 18:41

N.S.D.A-VVD?

thenummer | 10-04-06 | 18:38

@ Brullio 18:26
Of de profeet een goed mens was, is irrelevant voor oze bescheiden discussie. Jij stelde dat de profeet geen slim mens was. Dat is wat anders. Je mooie CTRL C/ CTRL V citaten doen er niet toe. Hoef ik dus ook geen vinger tussen te krijgen.
Miijn visie is dat zowel in de bijbel als in de Koran er uitspraken staan die goed zijn, net als er uitspraken in staan die fout zijn. Het hangt van het individu af, welke uitspraken meer gewaardeerd worden. Sommigen zullen de vredelievende kant van hun geloof benadrukken, anderen de gewelddadige kant. Die laatste groep bestaat volgens mij alleen maar uit gehersenspoelde mongolen.

King of controversy | 10-04-06 | 18:34

@ CyberKookie 18:24
Jij vindt mij niet eens een extragratis nieuwe spelling 'N' waard??
*ziet wereld langzaam in elkaar storten* ;)

King of controversy | 10-04-06 | 18:27

@King of controversy
lees eens goed? ik zeg dat hitler ook 'slim' genoeg was om een 'groot' leider te worden, net als de profeet. Dat, an sich, is dus geen garantie dat iemand een 'goed' mens was. Heb je mijn quotes uit de hadiths gelezen, waaruit blijkt dat de profeet moordenaar, massamoordenaar, kinderneuker, dief, leugenaar, slavenhandelaar en geweld- en haatzaaier was? geen vinger tussen te krijgen heh? de profeet was een door en door slecht mens. Zijn leer kan dus niet veel beter zijn. En inderdaad: de oproepen tot moord, geweld en discriminatie vliegen je in de koran om de oren. O, maar dat is droge letter? net als het oude testament? o ja joh? en die doden dan? al weer vergeten? de intimidatie als het gaat om grapjes over de pedo-profeet, vind jij niet een tikkeltje facisties? ik wel. Ik vind de islam facisisties. Het gebruikt geweld. De handleiding roept op tot geweld en haat. De profeet was duidelijk niet helemaal wijs (behalve dan dat hij 'slim' genoeg was een bende rovers op de been te houden).

Brullio | 10-04-06 | 18:26

@brullio
Zullen we dan de gevangenissen zonder proces, de pesterijen, de vernederingen, excecuties en het zomaar binnen vallen van autonome landen van de Gristelijke usa gesteund door de rechtse nederlandse regering dan maar ff voor het gemak vergeten?

Het ware geweld op deze wereld wordt gevoerd door mensen van alle godsdiensten. Of het nu de Moslims zijn of de Joden of de Christenen. Dus ophouden steeds maar 1 geloof als reden van geweld te zien.

linkselente | 10-04-06 | 18:25

@Brullio je bent erg star.

neuzel | 10-04-06 | 18:24

@ King of controversy 10-04-06 @ 18:21

Mijn 'pannekoek' was ook demoniserend bedoeld...

CyberKookie | 10-04-06 | 18:24

@ linkselente 10-04-06 @ 18:21

"ik geloof dat de tere kinderzieltjes in dit land meer last hebben van overspelige priesters dan van de Islam"

En in welk gat woon jij dan ? Staphorst. Als je beetje reeël bent dan weet je dat dit een erg onzinnige uitspraak is.

CyberKookie | 10-04-06 | 18:23

@ CyberKookie 18:18
Ik beschuldig niemand nergens van. Het enige wat je me kunt verwijten is dat ik enigzins tendentieus en ongefundeerd aan het demoniseren ben. Maar dat lijkt me op deze website geen probleem.

King of controversy | 10-04-06 | 18:21

@Brullio
ik geloof dat de tere kinderzieltjes in dit land meer last hebben van overspelige priesters dan van de Islam. Zelfs vandaag de dag !
Dus goed dat je even mij terecht bekritiseert over de paus in wo2. Dat is inderdaad al lang geleden. Maar het leven van Mohammed nog veel langer. Dus niet de hypocriet uit gaan hangen hier.

Ik heb helemaal niet gezegd dat de Islam facistisch is. Ik bestrijd het juist. Je verhaal over wat de Profeet in jou stuk raakt kant nog wal. Ik daag je uit het te onderbouwen met citaten uit de Koran . En als je die nog nooit gelezen hebt kun je beter je bek erover houden ipv net te doen alsof je het leven van Mohammed zo goed kent.

linkselente | 10-04-06 | 18:21

@knuffelpoes
zucht.. papen waren gevaarlijk: 50 jaar geleden. 450 jaar geleden. Toen je niet mocht zeggen dat de aarde rond was van de paus, anders werd je vermoord.

nu is de paus niet meer als een sinterklaas in een poppenkast. Gelukkig!

de plaats van de papen is ingenomen door de moslims. Die vermoorden nu mensen met meningen die ze niet aanstaan, dreigen mensen te vermoorden die grapjes maken (bijvoorbeeld deze: www.faithfreedom.org/Gallery/mo-aisha.... ). de islamieten kunnen gewoon de waarheid over hun geloof niet verdragen. Dan worden ze boos en agressief. De waarheid is dat het geen geloof is, maar een onderdrukkingsmechanisme, wat we hier niet meer hebben meegemaakt sinds de freaking inquisitie, hoeveel jaar geleden? de islam trekt ons terug de middeleeuwen in.

verdonk weet waar de klepel hangt. Ze kan niet zomaar alle moslims het land uit trappen, maar door maatregelen kan ze het de achterlijke islam wel zo moeilijk mogelijk maken hier voet aan wal te krijgen. Gelukkig maar! als we allemaal landveraders als femka in de regering hadden, hadden we hier tien jaar geleden al sharia gehad.

dubbele nationaliteit: strafblad: uitkering? toedeledoki! verdonk houd haar poot stijf. het enige wijf met ballen.

Brullio | 10-04-06 | 18:21

@ Brullio
-
"@King of controversy
'Men moet toch wel enige intelligentie bezitten om een wereldrijk te veroveren.'
dat kan je van hitler ook zeggen. Niet echt een aanbeveling dus."
-
Intelligentie is volgens jouw dus geen aanbeveling? Duidelijk.

King of controversy | 10-04-06 | 18:19

@ King of controversy 10-04-06 @ 17:33

Dat vertelde die pipo zelf in die docu op TV:
www.vpro.nl/programma/tegenlicht/aflev...

Ik heb niks met die kerel, niks met Nazi's en niks met facsisten. Beschuldig me daar dus ook niet van, pannekoek.

CyberKookie | 10-04-06 | 18:18

@Brullio
Vedonk wil toch ook geen Papen uitzetten?

knuffelpoes | 10-04-06 | 18:13

@Brullio
"verdonk weet waar het om gaat: er is hier in nederland geen plaats voor een geörganiseerde roversbende, gestoeld op de leer van een veelpleger die zijn medicatie niet innam"

Ik heb Verdonk nooit zoiets horen zeggen. Ze zet nog niet eens alle 26.000 uit, laat staan die 2 miljoen van jou

knuffelpoes | 10-04-06 | 18:11

@linkselente
een veelgehoord links argument: de islam is slecht en facisties, maar de ouwe papen ook. Inderdaad. Dus? omdat er nog iets ergers heeft bestaan, ooit, mag de islam dat nu ook? nee dus. Dat er ook andere groepen gekken bestaan wil niet zeggen dat de islam DUS normaal is.

Brullio | 10-04-06 | 18:10

Correct Nederlands spreken is blijkbaar geen vereiste voor een schrijfster. En dan bedoel ik niet het feit dat ze in een minuut tijd acht keer "geweten" blaat, of dat ze bepaalde woorden niet kent, maar vooral dat ze op "ik vind niet dat je Verdonk met Hitler mag vergelijken" met "nee, maar je mag wel een vergelijk trekken". Ik vraag me af of ze wel Nederlandse is en zou haar voor de zekerheid op de eerstvolgende Verdonkexpress naar Verweggistan zetten.

berluscottero | 10-04-06 | 18:08

@King of controversy
'Men moet toch wel enige intelligentie bezitten om een wereldrijk te veroveren.'
dat kan je van hitler ook zeggen. Niet echt een aanbeveling dus.

neen, de profeet pleegde een misdaad vergelijkbaar met sebrenica, een stadje kompleet uitmoorden, alleen de kinderen mochten gaan, een soort mladic dus.

ook naaide hij kleine meisjes, van negen, hij geylde al op aisha toen ze VIER jaar was, toen vertelde de stemmen in zijn hoofd dat het ok was om geyl te zijn op VIERjarigen. Toen hij zes was huwde hij haar. Toen ze negen was moest ze op zijn schoot komen zitten, en consumeerde hij het huwelijk, terwijl aisha met een pop speelde. De profeet stal ook regelmatig slavenmeisjes. Een van zijn slavinnetjes was heel populair bij hem: Juwairiya. Hoe hij daar aan kwam? o gewoon: een stadje of caravaan overvallen, alle mannen vermoorden, en vrouwen en kinderen als slaven afvoeren. Een soort uber-Dutroux dus, als het om meisjes ging, maar daarnaast een plunderaar, moordenaar, en crimineel.

tja. De volgelingen van dit 'geloof' zitten nu met zijn 2 miljoenen in ons land. Hopen dat ze niet zijn als de baas van het stel. Hopen dat ze niet doen, wat hun handleiding hun opdraagt. Hopen dat de roversbende na een tijdje 'vanzelf' normaal gaat doen. misschien moeten we de rode loper voor deze geloofgestoorden uitrollen? duh.. verdonk weet waar het om gaat: er is hier in nederland geen plaats voor een geörganiseerde roversbende, gestoeld op de leer van een veelpleger die zijn medicatie niet innam.

Brullio | 10-04-06 | 18:08

@ CyberKookie
Waar haal je vandaan dat de Islam facistisch is. Zo te zien komt je interlectuele kennis alleen van websites af? Ik geloof dat zowel de Bijbel als de Koran als de Thora als ze "zuiver" worden opgevolgd extreem zijn. En dan zal ik het maar niet hebben over de rol van de paus in het facistische Italie tijdens de 2de wo.

En ik wil al helemaal geen discussie voeren over wat een "zuivere" Islam dan wel niet is. Niet gehinderd door enige kennis van zaken wordt hier een hele geloofsovertuiging veroordeeld tot het facisme. Wie is er nu extreem?

linkselente | 10-04-06 | 17:59

Volgesn Maurice de hond is (s)links haar virtuele meerdeheid kwijt dankzij het net zo virtuele leisttrekkerschap van Rita.

knuffelpoes | 10-04-06 | 17:48

@ gevallenverstand
Ja wat dacht jij dan? Ik had het inderdaad over de profeet mohammed. Daar zat Brullio namelijk op te schelden. Het nadeel van Brullio is echter dat hij zich bediend van hit and run comments.

King of controversy | 10-04-06 | 17:47

jah hoor en ikke ken hem weer nie afluisteren :(

sosicko | 10-04-06 | 17:45

koc (tenslotte) Oh je doelde op de Profeet? (Er was iemand die AH een profeet noemde, maar dat was maar een inteligente occultist.)

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:43

@ gevallenverstand 17:36
Geen idee. Ik roep alleen dat het van wijsheid getuigd om een wereldrijk te veroveren en te besturen. En dat terwijl de profeet geen universitaire opleiding had genoten.

King of controversy | 10-04-06 | 17:40

@CyberKookie 10-04-06 @ 17:25 : Hitler was een user. En gebruikte de moslims en de arabieren voor zijn eigen doeleinden, net zoals hij iedereen voor zijn karretje spande. Dat had niks te maken met verbondenheid en vriendschap en zo. Kom nou!

TM | 10-04-06 | 17:40

De wijze man zegt; 'Met geweld is geen enkele duurzaam doel te bereiken.'
*af naar ap voor de dagdagelijkse dingen...*

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:40

Wacht eens even, als je de letter 'V' en 'donk' verwijdert van 'Verdonk' houdt je 'er' over, precies de laatste letters van Hitler. Dat kan gewoon geen toeval zijn. Marion heeft helemaal gelijk.

ledroledro | 10-04-06 | 17:38

King of controversy 10-04-06 @ 17:36
Nee hoor, als ik een paar hitmen inhuur kan ik 'overwinningen' behalen. Is dat wijs?

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:37

Brullio : Praise The Saviour Adolf and his Holy disciple Joseph!!! *braaaaa-a-aaaa-aaa-kkk* Wat kun jij af en toe ongefundeerd stom lullen man.

Rita Verdonk die als enige in deze regering de waarheid van de Islam doorziet? Who Are You Kidding? En als dat zo zou zijn, betekent dat dan dat de rest zit te slapen? Of dat de rest wellicht een betere kijk heeft op het probleem en niet zo verkiezingsgeil loopt te ouwehoeren?

*Mogen wij *even* overgeven?*

p.s. En van mij mag ze onmiddelijk kleuterleidster van de VVD worden hoor, dat zal geen kudt uitmaken. En dan hoort ik die klep ook eens opengaan als ze het moet hebben over andere zaken dan haar stokpaardje.

TM | 10-04-06 | 17:36

@ gevallenverstand 17:31
Daar heb je helemaal gelijk in.
Je hoeft volgens mij niet intelligent te zijn om overwinningen op het slagveld te behalen, Wel moet je daar de nodige wijsheid voor bezitten.

King of controversy | 10-04-06 | 17:36

O ja, Hoe wit was Jezus?

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:35

@ CyberKookie
Ik vertrouw je volledig aangaande uitspraken van Custer. Jij zal die persoon ongetwijfeld beter kennen dan ik.
Maar zowel het uiterlijk van de Arabieren als hun raciale afkomst, stond Hitler niet aan. Arabieren zijn namelijk ook Semieten. En ze zijn zeker ook niet blond met blauwe ogen. Hitler misbruikte de Arabieren dus gewoon voor zijn einddoel.

King of controversy | 10-04-06 | 17:33

koc Intelligentie is niet noodzakelijk wijsheid.

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:31

@Gevallenverstand
Wat PF bij de VVD deed is nog niks vergeleken met het Rita-effect bij Groep Wilders, Pastors, Nieuw Rechts en de NVU.
@Cyberkoekje.
Ligt er maar aan waar je prioriteiten liggen...
En nu bukken!
*Gaat weer verder met zijn alledaagse bezigheden buiten het GS-gebeuren*

MAXIMO | 10-04-06 | 17:31

@ Brullio
"noem mij een feit, waaruit blijkt wat een wijs man de profeet wel niet was"
Men moet toch wel enige intelligentie bezitten om een wereldrijk te veroveren.

King of controversy | 10-04-06 | 17:30

@ King of controversy 10-04-06 @ 17:28

Dan zou ik die site toch maar eens goed bekijken...
Radicaal rechtse figuren als Custers zeggen ook al dat WIlders en Verdonk niet zo tegen hun Islamitische broeders moeten strijden...

De zuivere Islam = gelijk aan fascisme van de zuiverste soort

CyberKookie | 10-04-06 | 17:30

Hitler wilde al het leven vernietigen, direct en door inteelt (blut und boden) te promoten. De vergelijking gaat dus niet op. Ritaisten hebben alleen bewondering voor een groot ego.

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:29

@ MAXIMO 10-04-06 @ 17:26

Altijd beter als een schapeneuker.

CyberKookie | 10-04-06 | 17:28

@ CyberKookie
Misschien, maar Hitler was zeker niet pro Arabisch.

King of controversy | 10-04-06 | 17:28

Ik wist het....
CyberKookie, je bent een schaap!!

MAXIMO | 10-04-06 | 17:26

Het is idd jammer dat Pim niet in een flow zijn ding heeft kunnen doen, nu blijven mensen het eeuwig proberen en als het niet lukt, dan moet het weer opnieuw geprobeerd. (Is het iemand al opgevallen dat door PF nu ook de VVD aan diggelen ligt?)

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:26

Het is oorlog zegt ze... mensen moeten onderduiken. En Verdonk maakt aantekeningen met als doel haar niet in haar ogen te hoeven kijken. Tjonge, wat een dwaalhoofd.

Zo knalhard onzin verkopen... Hitler vermoorde 6 miljoen mensen en als je alle doden van de tweede wereldoorlog meeneemt dan zijn het er 55 miljoen www.cijfers.net/wo2.html Ik hoop dat er weinig ouderen naar dit radioprogramma hebben geluisterd, want het is een schoffering eerste klas van deze wannabe interessanteling.
Als ze echt wil dat er anders naar afgewezen asielzoekers wordt gekeken, is dit niet de manier. Ik neem haar niet serieus in elk geval.

Op haar website www.marionbloem.nl zegt ze "balanceren tussen twee werelden ben ik gewend." Ik geloof haar meteen: tussen een droomwereld en een fantasiewereld zal het wel zijn.

Birds Eye | 10-04-06 | 17:25

@gevallenverstand
"hoeveel sukkels zijn er nog"
Als je de reacties hier leest veel, ik gok op gemiddeld zo'n 40% waarvan je 20% als fanatiekelingen (LPF-achtigen van het type Brullio) kan beschouwen en de overige 20% meelopers(schaapjes van het type Cyberkookie).

MAXIMO | 10-04-06 | 17:23

@Brullio
"verdonk is onder de weinigen van onze regering die de waarheid van de islam doorziet."
Interessante stelling. Weet je citaten waarin Verdonk zulks duidelijk maakt?

knuffelpoes | 10-04-06 | 17:23

Verdonk is minister van integratie, dat gaat dus niet op die toon. De Islam heeft net als het Gristendom, de akkefietjes in voormalig Yugo idd fascistische trekejes.
Persoonlijk heb ik liever ieand die vind dat buitenlanders hier niet horen dan dat gezwatel over Islam is fascisme.

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:22

gearriveerd, typo´s

muladjadi@hotmail.co | 10-04-06 | 17:22

@allen topic sluiten Brullio van stromfront.org is nl geaariveerd

muladjadi@hotmail.co | 10-04-06 | 17:21

brrkah 10-04-06 @ 15:00
Reez 10-04-06 @ 15:01
kwakzalver 10-04-06 @ 15:04
Mao Fortuyn is ten stelligeste ervan overtuigd geweest dat Mao 0031 zou komen redden. Jan Marijnissen heeft 31 jaar geleden afstand genomen van dit gedachtengoed. Wellicht heeft iemand een link voor mij waar PF dit ook deed.

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:19

O, ik dacht dat de profeet hitler was!

vandaag, uit de verhalen van de profeet: welke misdaden heeft de profeet allemaal gepleegd, en leek hij nou meer op hitler, of toch op polpot? of is hij gewoon alleen maar vergelijkbaar met Djengis Khan?

was de profeet misschien een DIEF?
ja! een moordenaar? ja! een oorlogsmisdadiger, die alle volwassenen van een joods stadje genocideerde? ja! was het dan een kinderneuker? ja! een leugenaar! ook al! hadden we al moordenaar?

noem mij een feit, waaruit blijkt wat een wijs man de profeet wel niet was. De profeet was hitler. De volgelingen van de profeet zijn als de volgelingen van ali baba. Moeten wij respect hebben voor de leugen die islam heet?

verdonk is onder de weinigen van onze regering die de waarheid van de islam doorziet. Anderen willen ons liever vandaag dan morgen overgeven aan de grillen van het meest zieke geloof dat ooit het licht heeft gezien.

Brullio | 10-04-06 | 17:18

Rita is de tekstschrijfster van Berend Botje. Ze heeft alleen een nieuw couplet toegevoegd. Het is de een van de Fortuynklonen. Een van hen die drijven op afkeer in plaats van bevlogenheid, inspiratie en liefde. Het is fijn dat ze in het licht staat, komt dat eens een keer op tafel, hoeveel sukkels zijn er nog.....

gevallenverstand | 10-04-06 | 17:14

@r3
"Ik snap niet dat ze lopen te zeiken op die Rita, zij heeft meer mensen toegelaten dan haar voorgangers."
Ze is dus niet zo daadkrachtig als het lijkt?

knuffelpoes | 10-04-06 | 17:14

"En juffrouw Elatik, probeert U ook Uw Partij van de Arbeid van het standpunt te overtuigen dat bepaalde toneelstukken maar beter niet kunnen worden opgevoerd mochten sommige gelovigen er (eventueel, want niet gezien, nietwaar?) aanstoot aan kunnen nemen? En is Uw verfrissende standpunt inzake vrije meningsuiting misschien ook van toepassing op de schrijver Rushdie, die naar verluidt de rest van zijn leven onder politiebewaking zal staan omdat er gelovigen zijn geweest die niet de moeite namen om "De Duivelsverzen" te lezen, maar wél van mening waren dat deze verklaarde ketter branden moest?"

- Theo van Gogh..... -

CyberKookie | 10-04-06 | 17:07

Eerlijk is eerlijk, ze lijken niet echt op elkaar en Hitler was naar mijn weten niet autistisch.
Daaraantegen kan je wel stellen dat de aanhangers van beide lijders/leiders verdacht veel vergelijkingen tonen.
*Wijst naar Cyberkookie*

MAXIMO | 10-04-06 | 17:04

LinkseLente: typen en slaap hebben is géén goede combinatie! Excuses voor taalfouten en al het andere dat ik heb misdaan!

Lizart777 | 10-04-06 | 17:01

Ik snap niet dat ze lopen te zeiken op die Rita, zij heeft meer mensen toegelaten dan haar voorgangers. we moeten niet lopen kudten op zo'n meis die gewoon goed haar werk doet. Ze komt nou regelmatig op het nieuws, als dat nou is bij mij gebeurd

r3 | 10-04-06 | 17:00

blikjegrolsch & MAXIMO, de grootste slapers van Nederland...

CyberKookie | 10-04-06 | 16:59

Tja, ach... waarom maken we wetten he? als toch alle linkse lullen zich er niet aan houden, ''Hee ze heeft een geweten Bleeeeeh'' hoe lang kan je doorzeiken... dat mens moet nodig aan de vent. Als ze al geen pot is... gatverdamme... uit welke grot is dat mens gekropen?

Hugo Van Den Loonsch | 10-04-06 | 16:58

"Hitler heeft 6 miljoen mensen vermoord, Verdonk zet uitgeprocedeerde asielzoekers en illegalen ui, wat is het verband dan?

rechtselente 10-04-06 @ 14:48"

Dit vind ik nu een enge gedachte dat alleen de 6 miljoen Joden mensen zijn! Pak je geschiedenisboeken nog maar eens tevoorschijn, want het aantal ligt beduidend hoger.

Mad Max | 10-04-06 | 16:57

Ik hou m'n bek dicht.

Links is het spelletje niet verleerd.

CyberKookie | 10-04-06 | 16:56

Volgens mij ging het er om of van Gogh wel inhoudelijk reageerde en Elatik niet.

Elatik vond e.e.a. zo kwetsend, beledigend en tendentieus dat ze van de weeromstuit ook maar vergat inhoudelijk te reageren op de verder keurig per post verzonden brieven.

Brusselmans | 10-04-06 | 16:50

Asielzoekerts moeten niet zeuren, uitgeprocedeerd = oppleuren!

daputa | 10-04-06 | 16:49

@Brusselmans
De discussie was dat Mevrouw elatik met modder gooit. Vriend muladjadi toont alleen aan dat Van Gogh dat ook wel eens een doodenkele keer deed.

Trek me verder de bek niet los van de lange tenen van Elatik (het schijnt dat ze terugkomt. God sta me bij)

knuffelpoes | 10-04-06 | 16:47

-edit doe eens niet-

Ridge Forrester | 10-04-06 | 16:46

@ Knuffelpoes

Ach, voor de lange tenen van mevrouw elatik is het al snel onvriendelijk, nietwaar?

Brusselmans | 10-04-06 | 16:44

@muladjadi
Nee, maar ook niet echt een vriendelijke brief, toch.

knuffelpoes | 10-04-06 | 16:42

@ derks
Rita stuurt nog steeds mensen terug naar landen waar het niet veilig is (Iran, Syrie)
Daarnaast speelt haar IND gegevens door over het vluchtverhaal aan de autoriteiten waar de vluchteling naar wordt teruggezonden.
En alsof het nog niet gfenoeg is sluit ze ook kinderen op omdat de ouders "foute" dingen doen. Dat zou ze eens met kinderen moeten proberen met een nederlands paspoort. Dat zou ze binnen 1 week minister af zijn en aangeklaagd. Dat is de bottomline, het moet niet uitmaken welk paspoort je hebt als kind. je dient beschermt te worden tegen mishandeling, vrijheidsberoving en je dient onderwijs te volgen zodat je later niet afhankelijk bent van een uitkering of van prostitutie om al die nederlandse hoerenlopers te bedienen.

En wat betreft Jurispredentie, Het europese hof heeft de zaak van het schenbden van de rechten van het kind door rita nog steeds in behandeling. Een kijken wat voor jurispredentie daar uit komt. . .

linkselente | 10-04-06 | 16:41

@joris

Sorry voor de dubbelpost

FNV-lidaf | 10-04-06 | 16:41

linkselente 10-04-06 @ 16:17

Gaap.

Lizart777 | 10-04-06 | 16:40

@MiRRoRMaN 16:37
Vrindje van Hitler!

sjaakdeslinksesul | 10-04-06 | 16:39

Als dit het enige is wat links kan word het een heerlijke rechtse zomer

Recht_door_zee | 10-04-06 | 16:39

@LJ Brinkhorst

Dat is misschien wat kort door de bocht, maar naar de technieken voor het beinvloeden van koopgedrag, daar is wel even gekeken naar de lessen uit het verleden, zeg maar.

En deze opmerking van de docent bij mijn keuzevak marketing en marktonderzoek is mij altijd bijgebleven....

FNV-lidaf | 10-04-06 | 16:38

@Derks
Daarom ben ik ook tegen rita. Die sufkut heeft meer mensen toegelaten van de 26.000 kanslozen dan in de vorige 3 kabinetten bij elkaar!!!

knuffelpoes | 10-04-06 | 16:38

@knuffelpoes
JUIST!

de melkboer | 10-04-06 | 16:38

@ Rechtse *kuch* intelligentsia op GS

Weest u wel lief voor King? Hij meent het allemaal niet zo slecht.

Brusselmans | 10-04-06 | 16:37

Teken van onmacht van de slinksen, iemand meteen Hitler noemen en racist. Gelukkig zijn we heden ten dage wat wijzer aan het worden want dankzij kleine slinkse screeuwerts als zij is ons land nou overgelopen met tuig die in hun thuisland een strafblad hebben.

Verdonk doet er wat aan. Dat er vandaag de dag nog mensen zijn die kritiek hebben op Verdonks uitzetbeleid gaat alle perken van verbazing te boven, bovendien voert Verdonk een asielbeleid uit dat door de PvdA in het leven is geroepen, een doorgaans zelfs toch uberslinkse partij.

Als zelfs de PvdA het al in zag en je als slinksert zelfs DAN nog niet inziet dat er wat mis is dan mogen ze je wat mij betreft zelf een enkeltje Marokko geven dan kun je zelf daar persoonlijk de enige 3 overgebleven Marokkanen aldaar gaan lopen knuffelen.

MiRRoRMaN | 10-04-06 | 16:37

Samenvatting:
Iemand met Hitler vergelijk op basis van objectieve overeenkomsten= Demoniseren.
Iemand voordtdurend zonder enige argumentatie met Mao of Stalin vergelijken is geen Demoniseren.

knuffelpoes | 10-04-06 | 16:36

@linkselente @16:32
Nee mien jong, dat is de tijd die jij nodig hebt om te herstellen van de walgelijke dingen die ik allemaal met je ga uitspoken..!

de melkboer | 10-04-06 | 16:35

Opzouten met die takke trol,Go Rita go girl !

Salvatore Riina | 10-04-06 | 16:35

Voor een ider die de feiten weer eens verward met het beeld dat door de media wordt geschetst. ita heeft mee mensen toegelaten van de 26.000 kanslozen dan in de vorige 3 kabinetten bij elkaar, OM HUMANITAIRE redenen. Opgeslagen op de harde schijf? Goed. Gaan we verder. Waar zou ze dan gevloelloss geweest zijn. Bij Taida, die met 7000 euri op zak weer illegaal ons land binnenkomt???? Wat zou het gevolg zijn? Iedereen die weer terugkomt kan weer blijven danwel alleerlei procedures opnieuw beginenn. Jurisprudentie heet dat linkserts. Wat rest er nu nog van de argumentatie?

Tuurlijk jullie willen gedogen, en zieligerts zogenaamd helpen, maar intussen wordt je op straat vermoordals je niet vriendelijk buigt en knikt danwel een voetbalwedstrijdje speelt. Jalaten we het over de TOON van het debat hebben.

Suckers

derks | 10-04-06 | 16:35

Zodra men ter linkerzijde de tweede wereldoorlog weer eens afstoft weten wij dat men aldaar goed in de problemen zit.

Branie | 10-04-06 | 16:34

@Lizzart

Ook ik heb tijdens hetb uitoefenen van mijn wertkzaamheden te maken gehad met asielzoekers en mijn ervaring was ook dat een groot deel helemaal geen politiek was maar op zoek naar een beter leven. Aangezien Nederland niet zoiets heeft als een soort green card lottery wordt zoiets wel in de hand gewerkt.
Naast AMA's die wat groot uitgevallen waren voor hun leeftijd heb ik mij een keer ernstig afgevraagd in hoeverre ik niet met een regelrechte oorlogsmisdadiger of misdadigers op de vlucht te doen had. Bij doorvragen wordt dan zeer geirriteerd gereageerd maar jou wel willen gebruiken in hun doel een verblijfsvergunning te kunnen bemachtigen. Ik heb geleerd dat je nooit achter de echte waarheid komt.
En dat is de reden dat ik zonder meer een generaal pardon wel een beetje gevaarlijk vind

FNV-lidaf | 10-04-06 | 16:34

@FNV-lidaf

Dus Melk de Witte Motor komt eigenlijk quasi rechtstreeks uit de kokert van van herr Joseph?
Wat te denken vn Ne-der-land wordt wahhhhhh-kurrr. Ganz jaren 30!

LJBrinkhorst | 10-04-06 | 16:32

@ melkboer
pas na het paasweeieinde terug? duurt het zo lang voordat je um omhoog krijgt dan . . .

linkselente | 10-04-06 | 16:32

Die kan gewoon haar propedeuse psychologie nooit gehaald hebben. Je gaat toch niet zo'n oppervlakkige analyse van iemand maken. Een psycholoog dient zich van oordelen te onthouden tenzij iemand als cliënt de psycholoog vraagt om geanalyseerd te worden.

Boer Harm uut Twente | 10-04-06 | 16:32

@ FNV lidaf 16:22
Ja, ik kijk voortdurend naar rechts om de kogel aan te zien komen.
@ bottehond 16:24
Ach, zeur toch niet zo. Ik demoniseer helemaal niet. Ik vergelijk Rita met Hitler, en jullie vinden dat gedemoniseer omdat jullie Hitler slecht vinden. Er zijn echter ook mensen in Nederland, die Hitler niet fout vonden. Demoniseren is dus een relatief begrip. Net als dicriminasie. Waar de Marokkaan discriminasie roept, roept de rechtse lutser Demonisatie.
@ brusselmans
Ik heb weer wat vergelijkingen.
Hitler had niets tegen mensen die zich in Duitsland wilden vestigen. Ze moesten alleen wel de cultuur en de taal kennen. En ze moesten daar ook respect voor opbrengen. Rita vindt dat ook, en het is zelfs een kernpunt van haar beleid.

King of controversy | 10-04-06 | 16:31

Tap ass 10-04-06 @ 16:25

Iedere discussie is uitgesloten, ik heb goede referenties.

bethundered | 10-04-06 | 16:31

@linkselente
Lijkt mij een fantastisch goed idee, heb je je baas al gebeld dat je weer terugkomt na het paasweekeinde..?

de melkboer | 10-04-06 | 16:30

bottehond 10-04-06 @ 16:06

"Wedden dat ik een groter lul ben dan jij"

Kun je dat hard maken?

Tap ass | 10-04-06 | 16:30

@Lizart777
Ik ken ook deze praktijken. Geen goed woord voor over. Een goed beleid zoals opgetuigd door Job Cohen is ook niets mis mee. Al had het wel een stuk makkelijker gegaan als men naar Pim had geluisterd: Generaal pardon en dan opnieuw (streng) beginnen. En schijt hebben aan de regels van de rechtstaat (zoals Rita in casu Taida) is nooit een goed idee.

knuffelpoes | 10-04-06 | 16:28

@linkse lente

het zijn geen spelfouten maar spelvauten

@King

Heb uw post gelezen. En ook van Goebbels was in principe veel te leren. De reclamewereld heeft er veel van opgestoken betreffende het creeren van consumer awareness

FNV-lidaf | 10-04-06 | 16:27

@Lizart777, bedankt voor je verhaal!

Tarak | 10-04-06 | 16:26

@ de melkboer

Wil je me msn misschien?
Kunnen we het vanaaf nog regelen . . .

linkselente | 10-04-06 | 16:26

bethundered 10-04-06 @ 16:11

Kan niet. Er kan er maar een de grootste zijn, en nee dat is ook niet neuqende neger, maar ben ik. Veel asses tappen, je weet tog..

Tap ass | 10-04-06 | 16:25

'Hitler zette nooit geen uitgeprocedeerde asielzoekers uit!'
... echt wel!!! Hij zette ze permannent uit!

Over vergelijken gesproken, hij was ook vegetarier (gna gna), zou dat betekenen dat half ongewassen Nederland ook vergeleken mag worden met genoemde?

Mevrouw Bloem zal binnenkort wel met excuses komen 'en dat het allemaal niet zo bedoeld was'...

fweddy | 10-04-06 | 16:25

@ FNV-lidaf
goed punt. zal het niet meer doen. Ik pakte alleen snel de cultuur over die ik zag na mijn eerste post eerder in dit topic.

Jij mag mijn spelfouten er wel aanhalen hoor. Ik heb nooit spelfouten namelijk ;)
hahaha

linkselente | 10-04-06 | 16:24

*Heeft het nare gevoel dat hij plotseling gedemoniseerd wordt*
King of controversy 10-04-06 @ 16:18

Mijn punt is dus overgekomen. Koekje van eigen deeg. Beetje nadenken voor je zulke dingen zegt en doet, Queen. Of ben je ook zo'n type die zijn handen graag wast in onschuld?

bottehond | 10-04-06 | 16:24

@linkselente
Nee mien jong... dat is om je eerst eens ff flink op te rekken voordat ik mn gigantische heipaal even in die ranzige bouwput van je beuk...

de melkboer | 10-04-06 | 16:23

@Ksi-Ziks 15:56
KZ, het is al eerder tegen je gezegd, dus wellicht ten overvloede. De helft van de reaguurders snapt je niet, de andere helft was het al met je eens, blijft het met je eens en zal het ook altijd met je eens zijn. Al je posts na je eerste waren dus tamelijk overbodig, terwijl het je toch de nodige moeite kostte. Dat terwijl ik tussen de regels doorlees dat je op heel wat plekken geweest bent, heel wat mensen ontmoet hebt en heel wat rare dingen gezien hebt. Vertel daar nu eens een keer over! Hoe is het afgelopen met die negerinnen op de Anton de Kom Universiteit, zat Jan Pronk altijd alleen maar te zuipen, heb je Desi ooit ontmoet? Die dingen wil ik van je horen.

sjaakdeslinksesul | 10-04-06 | 16:23

@King

Zo... nu weet je ook hoe het is om gedemoniseerd te worden.

@Linkse lente

Typisch en flauw... een onwelgevallige mening meteen beginnen af te zeiken door te beginnen eauver de taalvauten van betreffende persoon. Dat is kudt. Vanaf nu zal ik al uw taalvauten in de gaten houden. Veaural deaurgaan hiermee..... hoe Francisco van Jeaule

FNV-lidaf | 10-04-06 | 16:22

@style.councillor 10-04-06 @ 15:34
Een goed boek hierover:
Hitler en Stalin paralel lives van Allan Bullock.
Kabouter Boslim wil het och over de inhoud hebben waaarom dan weer deze vergelijking. Als met nadruk op AlS dan neemt kabouterje stelling tegen deze uitspraak maar dat kan hij niet.
Waar blijft de uitvoering van het manifest waarin oudpolitici oproepen om het debat niet te laten verharden.
De nederlandse nomenclatura maakt zich op voor een nieuwe staatsbegrafenis met na afsluiting een kopje thee.

Weisse rose | 10-04-06 | 16:21

zonder haakjes dan

Aussie | 10-04-06 | 16:20

@ melkboer

handschoen? bang dat ik niks merk als je met je "tandenstoker" me in me reet probeert te neuken?

linkselente | 10-04-06 | 16:20

*Heeft het nare gevoel dat hij plotseling gedemoniseerd wordt*
Overigens heb ik groot respect voor Hitlerk, vanwege zijn grote redenaarstalent. Hoe hij de massa op wist te zwepen, onnavolgbaar. Dat is iets waar Verdonk nog wat aan moet werken, gezien haar, komm wie heist das wieder, persconferentie.
Overigens verwijs ik FNV lidaf en Der Icebar nog even naar mijn eerste post in dit topic om 14:51

King of controversy | 10-04-06 | 16:18

Ik dacht al, wat is het stil hier ineens ...
*ramt de F5 maar weer eens in.

Lekker Belangrijk© | 10-04-06 | 16:17

@de melkboer 10-04-06 @ 16:12

*pakt alvast handschoen en smeert deze royaal in met vaseline*

Royaal gebaar, dat dan weer wel.

KaiserSoza | 10-04-06 | 16:17

@ Lizart777
Zo, nieuw toetsenbord ? of net leren typen?
Bottomline: als het slecht gaat in een land wil je naar een beter land. Dat deden wij ook begin van de eeuw (naar amerika) en na de 2de wereldoorlog (australie) . Als de engelsen hetzelfde asielbeleid hadden gevoerd in wo2 als wij nu doen dan was het huis van Oranje intussen uitgestorven en dat zou helemaal erg zijn natuurlijk.

ow ja Zolang wij onze eigen economie beschermen en vervolgens voorraden dumpen op de wereldhandel zal er altijd armoede blijven en spelen we het spel niet eerlijk. Dus dan moeten we ook niet zeiken dat iedereen hierheen wil.

linkselente | 10-04-06 | 16:17

.... pakt de taarten die nog over zijn van de het 3-jarig GS-jubelgebeuren en gooit deze flink in het rond. Zeau, altijd nog beter dan dat moddergooien, om in Rita termen te spreken.

En nu opzouten en weer een interessante topique graag.

style.councillor | 10-04-06 | 16:15

Ksi-Ziks 10-04-06 @ 15:56
Kan die herhaaltoets ook uit?

Der Icebear | 10-04-06 | 16:13

@linkseellende
Nee, geen heaumeau, ik zie het meer als een nobele daad tegen het oprukkend socialistische gevaar. Geef me een uurtje met je en dan zal ook jij een rita lover zijn!
*pakt alvast handschoen en smeert deze royaal in met vaseline*

de melkboer | 10-04-06 | 16:12

Tap ass 10-04-06 @ 15:20

Mijn lul is de grootste.

bethundered | 10-04-06 | 16:11

Valt me op dat wanneer iemand te uitgesproken of te daadkrachtig is hij/zij meteen de naam Hitler krijgt opgeplakt. Zo verliest toch de naam Hitler toch betekenis? Als het zo doorgaat met Hitler etiketjes plakken kun je over een paar jaar net zo goed van iemand zeggen dat hij/zij een echte Jansen is(of welke achternaam dan ook.) Ik zie geen enkele overeenkomst tussen concentratiekampen, vergassingen, medische experimenten en het uitzetten van uitgeproceduurde asielzoekers.
Toen ik lang geleden vrijwilligerswerk deed ben ik daar héél snel mee gestopt toen mensen uit Ghana in de gang al stonden te roepen om een bepaalde medewerkster die goed Frans sprak. Dat was al doorgeseind. Sommige mensen zeiden met zijn 12-en op een boot hadden gezeten vanuit hgetzelfde dorp te komen en elkaar niet kenden. Sommige mensen mij keurige littekens lieten zien aan de rechteronderbuik, gevalletje blindedarmontsteking maar beweerden te zijn gemarteld. Sommige mensen mij om meer zakgeld gingen vragen(men kreeg een strippenkaart en een vast bedrag) omdat ze ook graag naar de hoeren wilden. Medewerkers hielpen verhalen te reconstrueren omdat het dan beter zou klinken bij de Vreemdelingenpolitie. Er werd verteld welke stukken verhaal beter weggelaten konden worden, data in het verhaal werden veranderd en ook werd verteld niet te zeggen dat men eerder was binnengekomen in een ander land (dus België, Frankrijk, Duitsland, Spanje waar dan ook)omdat men anders geen asielprocedure kon starten hier in Nederland.
Op die manier mochten ook echte fundamentalisten het land binnen. Herinner me een gesprek met een man die liever hier wilde komen wonen om traditioneel te kunnen leven inclusief gesluierde vrouw die geen taal hoefde te kennen noch kennis hoefde te nemen van hoe anders de dingen gaan in Nederland. In zijn eigen land zou zulks niet mogelijk zijn en zo waren er meer.
De medewerkers schoten te ver door in hun idealisme en wilden iedereen helpen.
de wrange vruchten daarvan worden nog steeds geplukt. En dan mag een minister het beleid niet goed uitvoeren? Doet zij dat wel dan is er de vergelijking met Hitler?
In de jaren tachtig vorige eeuw wisten medewerkers van het vluchtelingenwerk dat ze een deel van de asielzoekers hielpen aan een volstrekt verzonnen verhaal. Er werd ook geoefend op het Nader Verhoor. Keer op keer zodat het verhaal geramd zat. Het grootste deel van de medewerkers bestond uit stagiaires en idealisten er waren maar een paar betaalde krachten dus het was lekker goedkoop!
Mag er dan nu een keer echt beleid worden gevoerd? Hoort daar de naam Hitler bij... NEE!

Lizart777 | 10-04-06 | 16:11

@King
Straks ga je nog zeggen dat Hitler geen nationaal socialist was. Jij hebt gezegd dat Verdonk en Peijs op de nazi's lijken. Ik vind dat raar en niet correct.
De linkse partijen hebben in hun afweging over het al dan niet steunen van de oorlog tegen Irak geen overweging gewijd aan het lot van de Iraakse arbeider. Dat heeft niets met de huidige situatie te maken. Maar achteraf de toekomst voorspellen is helaas niet een kwaal waar alleen links aan lijdt.

Der Icebear | 10-04-06 | 16:11

@King 16:08
"zolang de capslocks nog niet aanstaan valt het allemaal wel mee, toch?"

Het geen dat gefluisterd wordt is misschien nog veel verradelijker dan hetgeen dat geschreeuwd wordt.......

FNV-lidaf | 10-04-06 | 16:10

@King of Controversy @ 15:57

Ach Hitlertje, gelukkig zit je niet in de politiek. Maar als wannabegoebbels draag je in zekere zin ook bij aan de verharding tijdens de theekransjes en zoals je weet kan dat weer uitmonden in de vorm van kogels van links etc

FNV-lidaf 10-04-06 @ 16:03

Ergo: queen of controversy is een linkse fascist die aanzet tot haat en moord.

bottehond | 10-04-06 | 16:08

@ FNV lidaf 16:03
Maar ik zit hier niet bij een theekransje van links (hoop ik) dus kan ik rustig rechts een beetje opjutten. Overigens, zolang de capslocks nog niet aanstaan valt het allemaal wel mee, toch?

King of controversy | 10-04-06 | 16:08

@melkhoer

ik heb vandaag vrij en deze site is wel genieten bij gebrek aan een sociaal leven

en ff flink geneukt worden door jou, mm je bent dus ook nog heaumeaux
dominante moeder gehad in je jeugd misschien?

linkselente | 10-04-06 | 16:06

@ Botte Hond

wedden dat mijn lul groter is dan die van jou...

Tap ass 10-04-06 @ 15:20

Wedden dat ik een grotere lul BEN dan jij?

bottehond | 10-04-06 | 16:06

Tarak 10-04-06 @ 15:55
Godwins law handelt ook over het citeren van deze "wet", dus..

style.councillor | 10-04-06 | 16:06

@linkselente @15:50
Die sappige huisvrouwtjes hebben zeker geen klagen met die gulzige mannenpap waar ik ze op trakteer.. Misschien moet de melkboer jou ook eens een ware mannenpap traktatie geven?? :) Moet je wel rekening houden dat je een weekje uit de roulatie bent... Enneh... niet tegen je baas erover liegen want dan vlieg je eruit .. tog?
Moet jij trouwens niet eens weer wat doen? Ach.. vergeten ambtenaren hebben meer pauze dan elk ander werkend mensch..

de melkboer | 10-04-06 | 16:03

@King of Controversy @ 15:57

Ach Hitlertje, gelukkig zit je niet in de politiek. Maar als wannabegoebbels draag je in zekere zin ook bij aan de verharding tijdens de theekransjes en zoals je weet kan dat weer uitmonden in de vorm van kogels van links etc

FNV-lidaf | 10-04-06 | 16:03

"... Geen me even een momentje. 'Hitler' geeft nogal wat hits op google..."
LOL!!!

Lekker Belangrijk© | 10-04-06 | 16:01

Nou ja, dat is ook weer niet waar. Goebbels, ja... maar Hitler? Dat vind ik nou ook weer een beetje overdreven.

Dada_ | 10-04-06 | 16:00

Francisco WIE?

kruT | 10-04-06 | 15:57

@ brusselmans 15:49
Geen me even een momentje. 'Hitler' geeft nogal wat hits op google.
@ FNV lidaf
Ergens heb je wel gelijk, maar ik zit niet in de politiek. En ik ben al helemaal geen minister.

King of controversy | 10-04-06 | 15:57

Laat Rita haar karwei afmaken, betekend dat dat zij kontol Bos als haar karwei ziet?

In ieder geval heeft de partij van de allochtone bruinhemden in ieder geval de doodsschrik van Rita gekregen en gaan zij reeds nu op de "geef Peys een schop" tour. Betaald die PvdAllo's die STER spotjes op prime-time wel geheel of is ook dat weer een gematst een één-tweetje met het links journalistiek geteisem?

Het tegen de wind inplassen is in ieder geval weer begonnen bij de hersendode journalisten getuige het volledig gebrek aan een eigen mening in de z.g. "kwaliteits" media.

Het is zeven keer de Volkskrant en zeven keer de VARA, laten we dus de subsidies aan andere linkse pulpmakers dan de Volkskrant en de VARA maar volledig afschaffen, de werkelijke pluriformiteit in de "kwaliteits" media is dankzij de NVJ toch immers volledig ter ziele.

Met Spits en Metro is de leeswaardige pluriformiteit beter gediend en als de subsidie van de pulpbladen wordt verplaatst naar deze objectieve kranten, dan zou dat er voor kunnen zorgen dat deze kranten dagelijks gratis in de bus van geheel NL komen te liggen.

Voor de pulpbladen zou dat ook een zegen zijn, immers de dagelijkse angst voor het voortbestaan zou dan plaats maken voor de rust van werkeloosheid en inactiviteit, dat waren ze immers eigenlijk al. De omscholing van over het paard getilde leeghoofd tot verongelijkte Nederlander gaat dan automatisch.

Ksi-Ziks | 10-04-06 | 15:56

@Brussels, welja haal G.J.B. Hilter en de toestand in de wereld er maar bij! ;)

Lekker Belangrijk© | 10-04-06 | 15:56

Waar IS wannabe? Zit ie vast ofzo?

Jan Passant | 10-04-06 | 15:55

Marion Bloem.... gaaaaaaaaaaaaaaaaap. Uitgerangeerde steun- en soepsidietrekster.

LJBrinkhorst | 10-04-06 | 15:55

Ach in de media werkt hetzelfde als op internet. Gewoon wederom een bewijs voor Godwin's Law:

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches one."

Tarak | 10-04-06 | 15:55

Achut Hitler wordt weer uit de kast gehaald. Waar heb ik dat vaker gehoord .......... Staat de milieuactivist met het vuurwapen al klaar?

doskabouter | 10-04-06 | 15:55

Dus "wannebecool" is in het eggie Marion Bloem?

de_grote_roerganger | 10-04-06 | 15:55

Geyle schilderijtjes! Daar word je vast een groter kuntenaar mee dan een Leo da Vinci of zo!

Caaij | 10-04-06 | 15:54

@ krut

En zegt nog meer over jouw en het gegeven dat in dit land langzaam een einde wordt gemakat aan het eindeloos gedogen waardoor ons land nagenoeg geheel naar de kloten is gegaan!

derks | 10-04-06 | 15:54

je kan zeggen wat je wil, maar alles wat in die brief staat is waar. En dat Verdonk wanbeleid voert ook. Hitler zie ik in die brief niet staan (geen audio hier dus weet niet of het daar wel gezegd wordt.) Dus dat jullie allemaal fan zijn van Verdonk zegt veel, over jullie...

kruT | 10-04-06 | 15:52

Met dat gezwam over Hitler wordt nu al jaren ieder begin van een oplossing voorkomen.

Jan Passant | 10-04-06 | 15:52

Flink inspuiten met top gun die bloem..

Tubifiks | 10-04-06 | 15:52

Dikke lol @ de poll

PogingX | 10-04-06 | 15:51

@ de melkboer
nou heb niks beter te doen he
als jij nou lekker je zaad gaat verspreiden in soppende huisvrouwtjes dan ben je misschien een keer een hele werkdag aan de slag met je melkbusniss ipv hier lopen vervelen ;)

@ Aussie
Beter uitkeringen omhoog dan gratis vliegreizen naar heel de wereld onder begeleiding van de wouten en een vertrek premie van 6000 eurie

linkselente | 10-04-06 | 15:50

@ gainsteel 15:37
Je weet dat Hitler eerst de Joden wou uitzetten naar een eigen land (Rita doet dat nooit). Hitler was zelfs bereid om de joden een eigen land te geven in Palestina. Een ander woord daarvoor is zionisme. Het ging alleen een beetje mis, omdat de Britse liberale regering zelfzuchtig was, en niet mee werkte.

King of controversy | 10-04-06 | 15:50

Verdonk is de nieuwe Hitler niet. Verdonk is de nieuwe Verdonk. En dat vind ik persoonlijk al erg genoeg.

TM | 10-04-06 | 15:50

@ King

Probeer eerst nu maar recht te ouwenelen hoe Verdonk gelijkenissen met Hilter vertoont, dan gaan we later Irak wel weer uitmelken.

Brusselmans | 10-04-06 | 15:49

@ Reez en Karel

Marion Bloem was in de jaren 80 zeg maar de Heleen van Royen van de literatuur.
Een niet lelijke schrijfster met die steeds toch hetzelfde verhaal hield.
Maar ja, als schoonheid vervaagt en ideeen armer worden, ja , dan moet je een "goede zaak" zoeken waarin je je kan vastbijten.
Dus over 20 jaar zal Heleen van Royen ook wel activistische trekjes vertonen.

En over Hitler gesproken: hoe lang zal het duren voordat de Hitler-beschuldigingen zo vaak over de tong gaat dat de beladenheid daar van af gaat? Als het zo vaak uit de kast wordt gehaald zal het effect wel aan inflatie onderhevig zijn.
Persoonlijk vind ik Maximo en King of Controversy ook Hitler trekjes vertonen aan hun manier van argumenteren te lezen.... dezelfde populistische neigingen om niet welgevallige meningen kracht bij te zetten door te grijpen naar Hitler en andere ikonen van het kwaad. Beetje zoals Goebbels en zijn Ewige Jude en andere spotprenten over joden in die tijd

FNV-lidaf | 10-04-06 | 15:48

Volgens mij zegt dat meer iets over haarzelf en haar boeken dan over Verdonk. Wat een domme doos!

daputa | 10-04-06 | 15:48

Ik ben nu aan het luisteren, maar de interviewer vind ik eigenlijk nog vele malen ergerlijker dan mevrouw Bloem. Wat een goedkoop sentiment.

Tarak | 10-04-06 | 15:47

dan ons aller Ayaan afgelopen zaterdag in de Volkskrant. Ze voorspelt min of meer een burgeroorlog binnen enkele jaren, ook gezellig!!

prestodegekste | 10-04-06 | 15:47

Ja jah, dat hebben weldenkende menschen wel meer. Wie niet zo wel denkt als zijzelf, moet De Hitler zijn.
Volgens dat spel hoort de niet-weldenkert duss het Derde Rijk verdedigen, wat gerieflijk lastig ist.
Weldenkende Menschen prevereren het nobele doodzwijgen boven persoonlijk geweld. Zolang de ongewenschte zo goed is zich dood te laten zwijgen of op het mediapark te gaan liggen.

Jan Passant | 10-04-06 | 15:47

@ Der Icebar 15:37
Ik heb ook niet gezegd dat Verdonk een (nationaal) socialist is. Hooguit een fascist. En dan nog met veel moeite en kromme redeneringen waar jullie toch niet achterkomen. ;)
Maar wat bedoel je met de Iraakse arbeider? Dat links tegen de aanval op Irak was? Leg dan eens uit hoed de situatie verbeterd is in Irak. Onder Saddam was er elektriciteit de hele dag, stromend water, geen dreigende burgeroorlog. Het nadeel was dat je het eens moest zijn met Saddam. Nu hoef je dat niet meer, nu kan je elk moment opgeblazen worden door een terrorist, nu is er geen elektriciteit de hele dag. Nu dreigt er burgeroorlog. Maar daar staat wel tegenover dat je 1x in de vier jaar een papiertje mag invullen. Wat een vooruitgang.

King of controversy | 10-04-06 | 15:46

Dit is toch niets nieuws... zodra linkse lutsers 'bang' worden, of inhoudelijk totaal geen discussie (meer) kunnen voeren, beginnen ze direct met termen als discriminazie, extreem rechts, Hitler, Mussolini, Anne Frank (ja, die werd er ook eens bijgesleept), etc. etc. te gooien.

Tilbostan | 10-04-06 | 15:45

Praten nu alle maatschappelijk betrokken halfbloedjes als Lulu Wang of zat Van Jeaule weer met z'n vingertje onder tafel te wiebelen?

Brusselmans | 10-04-06 | 15:45

@Linkselente @ 15:29
Wat een gelul van je

Flatss | 10-04-06 | 15:44

@QB (ja die.....) 10-04-06 @ 15:35 whoohahaha, idd "het hazepad"
*lacht zich helemaal suf -->Ja die...
Servertje niet waar?

Lekker Belangrijk© | 10-04-06 | 15:42

@Linkselente @15:29
Van mij mag je nu al lekker optyfen me je gejank..
Oh.. en dat afzeiken heeft niks met je IQ te maken.. dat is gewoon leuk!!

de melkboer | 10-04-06 | 15:40

Als je Verdonk met Hitler vergelijkt plaats je je zelf buiten iedere discussie wat een gelul van dat wijf...

bethundered | 10-04-06 | 15:39

Bloem is volgens mij zelfs nog ouder dan Verdonk..

Aussie | 10-04-06 | 15:39

Alleen al het feit dat die slet de initiatiefneemster was tot "een royaal gebaar" zegt al genoeg. Dit soort linkse snollen moet je niet echt serieus nemen. Die doen echt alles om maar aandacht te krijgen.

DeKeet | 10-04-06 | 15:38

Er staat me niets van bij dat Hitler het beleid uitvoerde dat door een jood bedacht is.

gainsteel | 10-04-06 | 15:37

King of controversy 10-04-06 @ 15:24
Ik hoor Verdonk noch het een, noch het ander zeggen. Overigens maken die arbeiders met hun leus net zo goed aanspraak op wereldheerschappij. Die internationale solidariteit ging even niet op voor de Iraakse arbeiders onder Saddam zeker?

Der Icebear | 10-04-06 | 15:37

@Karel Kruizenruiker 10-04-06 @ 15:36
Niet lelijk, maar die uitspraken maken haar lelijk, dus door het voltallige geenstijl publiek een bukkake voor mevrouw!

Reez | 10-04-06 | 15:37

In welk radio programma wordt die domme doos geinterviewd

bigalow | 10-04-06 | 15:37

@Ridge Forrester 10-04-06 @ 15:27, een japanse methode om noodles te bereiden *kuch* --> en.wikipedia.org/wiki/Bukkake
cleenexje d'rbij?

Lekker Belangrijk© | 10-04-06 | 15:36

Zit Volkert nog vast? En by the way.. waar gaan haar kinderen naar school?

McCool | 10-04-06 | 15:36

@linkselente 10-04-06 @ 15:34

Wouter zorgt vast wel weer dat je uitkering omhoog gaat, no worries!En blijven lachen

Aussie | 10-04-06 | 15:36

@Reez,
Als dat Marion is, dan is wel een lekker wijf.. dat dan weer wel.. kan je van onze Rita toch niet zeggen.

Karel Kruizenruiker | 10-04-06 | 15:36

Adolf Verdonk aan de macht !, dan komt het ook weer goed met de A12, dat is er een beetje bijingeschoten de laatste 61 jaar.

QB (ja die.....) | 10-04-06 | 15:35

@myself
kolere wat een tikvauten!!

style.councillor | 10-04-06 | 15:34

Hitler (het voortbestaan van het ras) en Stalin (verspreiding van het communisme), hadden meer overeenkomsten (qua instrumeen om macht uit te oefenen c.q. de brestengien) dan verschillen.
Zie Richard Overy (Dictators ISBN 071399309X).

Rita V. komt er niet in voor, dus semi off-topique, mijn reaguursel, aldus mijn excuses.

style.councillor | 10-04-06 | 15:34

@ Aussie
nee maar ik krijg ook geen 100.000 eurie per jaar van de belastingbetaler

linkselente | 10-04-06 | 15:34

Ze lijkt op Eva Braun als was die blond.

hilter | 10-04-06 | 15:33

Een domme kip die wat doms kakelt over een andere domme kip. Nieuws?

veest van pim | 10-04-06 | 15:33

Verdonk eindelijk een vrouw met ballen:)

Flatss | 10-04-06 | 15:33

@Reez 10-04-06 @ 15:32

wel lekkeah die hoeah!

Golradir | 10-04-06 | 15:33

@Ridge Forrester 10-04-06 @ 15:27

Zo tussen de regels door lezend doet me vermoeden dat het bijna wel over een romig japans toetje zou kunnen gaan.....

KaiserSoza | 10-04-06 | 15:32

@linkselente 10-04-06 @ 15:29

Nee jij trekt volle zalen met je überintelligente posts.

Aussie | 10-04-06 | 15:32

Waarom komen al die gasten dan ook hierheen, allemaal fans van Verdonk???

Eppo | 10-04-06 | 15:31

@kwakzalver @15:23
Nog een drilmeester nodig om de troepen te mobiliseren?

de melkboer | 10-04-06 | 15:31

Zou Marcel "Exota" van Dam Rita ook een Untermensch vinden? Bloemen vindt dat ze Hitler is. Ik ben de weg kwijt.

lijn5 | 10-04-06 | 15:30

Vette LOL @Shareholder 10-04-06 @ 15:28

Lekker Belangrijk© | 10-04-06 | 15:30

En voorlopig laten we iedereen ook gewoon met premie teruggaan naar land van herkomst, en heb ik hier op R'dam CS nog steeds geen veewagons zien vertrekken ofzo...

DopeFish | 10-04-06 | 15:30

Heeft Bloem al eens in een psychiatrische inrichting gezeten? Ze komt altijd zo labiel en zo zonder zelfrelativeringsvermogen over?

Tarak | 10-04-06 | 15:30

Het is zelf een allochtoon.. vandaar... zie cv op haar site

Flatss | 10-04-06 | 15:30

@ RosevalleyRedneck
Alsof je op deze afzeiksite met serieuze oplossingen moet komen. De meeste komen niet verder dan opmerkingen maken met een gemiddeld iq van een schoenmaat

Mijn mening: oprotten als je liegt tegen de gekozen volksvertegenwoordiging. Als ik lieg tegen me baas(2x) kan ik ook vertrekken

linkselente | 10-04-06 | 15:29

Trouwens die stie is offline, too many connections. Enfin, om maar mijn steentje bij te dragen. Hitler is geen Rita, Rita is gewoon een vrouw die beleid uitvoert volgens de WET.

Dat asielbeleid is al in 2000 vastgelegd in de vreemdelingenwet 2000 (Wet Cohen) so stop giving her the credits.

Ridge Forrester | 10-04-06 | 15:29

Hitler was toch een crypto-paus ?

Shareholder | 10-04-06 | 15:28

Wat een irritant rotstemmetje heeft dat mens. Als zijzelf enig empathisch vermogen zou hebben, zou ze of haar stem veranderen of eeuwig haar bek dicht houden.

Ion Susai | 10-04-06 | 15:27

Wat een vreselijk zielig wijf die Marion Muurbloem zeg. Ik stel voor dat ze zich weer met kinderboekjes schrijven bezig gaat houden,in plaats van zich druk te maken over mensen van een niveau waartoe zij nooit zal kunnen reiken. Met d'r Hitler, zielig kudtwijf.

Aussie | 10-04-06 | 15:27

Wat is een bukkake?

Ridge Forrester | 10-04-06 | 15:27

Kalou is een Oranje die het land uitmoet... toch wwII tafferelen?

LifeCatcher | 10-04-06 | 15:27

@ bottehond. Hitler knuffelde niet.

Nilus | 10-04-06 | 15:26

@Kwak Jongen, heb je je Haldol vanmorgen wel ingenomen ?

lijn5 | 10-04-06 | 15:25

@ Nilus.... Daarom moeten ze nu ook inburgeringstoets maken in eigen land...

Flatss | 10-04-06 | 15:24

@ Botte Hond

wedden dat mijn lul groter is dan die van jou...

Tap ass | 10-04-06 | 15:24

@ brrkah 15:20
En Stalin was zijn aartsvijand. Socialisten hebben maar 1 vijand: rechts.
Stalin was dus een rechtse rakker.
(het verschil tussen het nationaal socialisme en het socialisme zij deze twee zinnen/uitspraken)
1) Das Deutsche volk brauche lebensraum
2) Arbeiders alle landen, verenigt U.
Socialisme is wereldwijd, gaat over grenzen. Het nationaal socialisme is alleen sociaal met het eigen volk/ras. Dat gaat lineair in tegen het socialisme.

King of controversy | 10-04-06 | 15:24

@ brrkah. Zo noemde hij zich. Maar als ik als Nationaal Liberaal op eens als communist een land gaat terroriseren, ben ik toch niet als een liberaal bezig?

Nilus | 10-04-06 | 15:23

Als Verdonk Hitler is, wie is Kalou dan?
Ik kan er geen touw meer aan vastknopen.

style.councillor | 10-04-06 | 15:23

Ik zei tog... wanneer gaan die slinksen de ultra rechts kaart spelen? vanwaar acte.

superjan | 10-04-06 | 15:23

Ik vind dat we er weer een gezellig ouderwetse politiestaat van moeten maken a la "Big Brother is watching you". Iedereen wordt overal gefilmd, ook in Badkamers, slaapkamers, darkrooms, hoerenhuizen etc. Iedereen krijgt een sensor in zij hoofd ingebouwd. Als iemand wat arelaxts doet waarvan verdonk en de haren denken dat t nie kan, dan krijgen die een schokje van 220 door hun dondert. Alle grensen potdicht. Niemand d'r in, niemand d'r uit met of zonder beschuit. Geen vakansies helemal nix. Pliesie agenten in iedere woning, in elk toilet. Alle pliesies met een "license to totally kill anything that moves". Je mag pas op vakansie als je een procedure volgt die 90 keer zwaarder is dan welke inburgeringscursus waar dan ook ter wereld. Als je dan ooit weer eens terugkomt van vakansie begint het hele circus weer opniew. Er rijden geen auto's meer. Nee joh, veels te hip. Alleen nog maar treinen bet geblindeerde ramen. Het mooie is dat niemand weet waar de treinen naartoe gaan. Voor je het weet sta je in een oud-hollands-everybody-happy-camp, waar we op de maat van snoeiharde house worden heropgevoed. Mobiele telefoons worden afgeluisterd. En niet zomaar afgeluisterd, nee door speciale computers met hypermoderne oostblok leugendetectoren. Als er iets gezegd wordt dat kan rijmen met bom of vakansie of jihad, dan gaat er direct een seintje naar de AIVD die dan de ADA (Alle dagen Afgeluisterd) heet. Op dat moment optploft er een huis naar keuze in een achterstandswijk ergens in Nederland. Vliegvelden zijn er alleen nog maar zodat onze F16 kunnen opstijgen om broedplaatsten van ellende te kunnen bombarderen zoals Urk en Katwijk. Dit alles onder leiding van Rita, de geenstijl-redactie en mij, de kwakzalver, die tegen die tijd generaal Kwak zal heten. Heil Kwak. en tot snel.

kwakzalver | 10-04-06 | 15:23

Ja brrkah
Hitler was Nationaal socialist. Goed opgelet bij geschiedenis. De DDR was trouwens de duitse democratiesche republiek. What's in a name.

knuffelpoes | 10-04-06 | 15:23

tussen Verdonk en Hitler bestaan nauwelijks of geen overeenkomsten, tussen hun volgzame klapvee daarintegen vermoed ik het ergste...

Lekker Belangrijk© 10-04-06 @ 15:17

Nee, we zullen zeggen dat de stemmers op wouter boslim nadenken..... dan heb ik veel liever van doen met mensen die recht door zee zijn zonder gek(r)onkel. stelling is daarom: wouter boslim is goebbels en hitler in 1.

bottehond | 10-04-06 | 15:23

@King
Op die manier kan ik via een of twee vrije associaties ieder standpunt terugbrengen tot Hitler, Reve of Ataturk.

Der Icebear | 10-04-06 | 15:22

Mja, superdom, denken dat iemand zich graties en voor nix in de fik steekt voor jou woehahahah

LifeCatcher | 10-04-06 | 15:22

Op zich is er wel wat voor te zeggen, in die zin dat zowel AH als RV een socialistisch verleden hebben en nationalistisch waren (ach, RV nog steeds). Van RV weet ik alleen niet of ze nog steeds socialistisch is (denk het niet, lijkt me een conservatief geworden). Verschil is ook dat, voor zover ik kan zien, RV niet facistisch is, een sterke leider als oplossing voor alle problemen ziet. Daarvoor waren haar opmerkingen over een kleine staat te zeer in strijd met de facistische gedachte.
Het zou ook te ver gaan om, als Verdonk nationaal-socialistisch is (quod non!) en facistische gedachten zou hebben om haar met Hitler te vergelijken. Dat is hetzelfde als Samson de kleinzoon van Stalin te noemen, of de SP de opvolgers van Pol-Pot. Slaat allemaal nergens op.

NvdB | 10-04-06 | 15:22

zulk verbaal geweld van die kant kon ook niet uitblijven, het is meeknuffelen of je maakt je schuldig aan discriminasie/fascisme

Theodoric | 10-04-06 | 15:21

@muladja
Fatima Elatik een grote bek over van Gogh? Weet je wel wat voor grote bek Theo van Gogh had over Fatima Elatik zonder inhoudelijk de discussie aan te gaan?

knuffelpoes | 10-04-06 | 15:21

@knuffelpoes
knave hebt gelijk
hij was nationaal SOCIALIST
moeilijk slikken he!

brrkah | 10-04-06 | 15:20

@linkselente 10-04-06 @ 15:15

Strakke analyse, je doet je naam eer aan.

KaiserSoza | 10-04-06 | 15:20

@lifecatcher
Ja, wie het niet met je eens is, is een hitleriaan of gewoon dom.

Der Icebear | 10-04-06 | 15:20

@ Der Icebar
Qua uiterlijk heeft Hitler inderdaad meer gemeen met mij dan met Verdonk. Maar wat standpunten betreft zijn er enkele overeenkomsten, die ik al eerder noemde.
@ Brusselmans
Zonder een geweten kan een mens niet leven, en een samenleving al helemaal niet. Wij moeten dus luisteren naar de wijze woorden van deze zelfbenoemde gewetens der Nederlandse maatschappij.

King of controversy | 10-04-06 | 15:19

"Als we echter thuis op de bank, kijkend naar het nieuws onze hoofden schudden en verder niets doen, zal er echt nooit iets ten goede veranderen. Zet u dus alstublieft samen met ons uw schouders onder deze strijd om rechtvaardigheid en doe wat u kan."
Is dat ceaudetaal voor doe het a-la volkert van der g(raaf)?

Reez | 10-04-06 | 15:19

Hitler was niet, hij was niet rechts, hij was gewoon recht door zee.

knuffelpoes | 10-04-06 | 15:19

@ blikjegrolsch

Je bent in de war maat. Iemand die constant (tis de eerste keer dat ik het zeg, maar goed, grenzeloos overdrijven hoort bij de slinxe propaganda) zegt LINKS = FASCISME is niet zozeer dom, maar geeft blijk van historisch besef. dat heb jij dus duidelijk niet. Bij de weg: wedden om 500 euri dat mijn IQ hoger is dan dat van jou? kansloze linkse napraterige loozerT.......

bottehond | 10-04-06 | 15:19

mensen... Hitler is zeau passé

The Q | 10-04-06 | 15:18

Oma Bloem heeft niet veel te melden en zal waarschijnlijk ook de discussie niet aan willen gaan. De opmerkingen zijn ongeveer van hetzelfde kaliber als die van een Fatima Eletak van de pvda in zeeburg inzake wijlen Theo V G. Wel een grote bek en modder gooien maar nooit de inhoudelijkheid opzoeken van een directe confrontatie in een openbaar debat. Laf tot op het bot.

muladjadi@hotmail.co | 10-04-06 | 15:18

@der icebear

Jammer dat jou hersennen net pauze hebben terwijl je hier komt...

LifeCatcher | 10-04-06 | 15:18

@Knave
Hitler was inderdaad geen fascist. Dat is Berlusconi nog eerder dan Hitler. Maar socialist was hij ook niet. Of begin je weer met het woordenspelletje dat Hitler Links was?

knuffelpoes | 10-04-06 | 15:18

Eerlijk is eerlijk, tussen Verdonk en Hitler bestaan nauwelijks of geen overeenkomsten, tussen hun volgzame klapvee daarintegen vermoed ik het ergste...

Lekker Belangrijk© | 10-04-06 | 15:17

-weggejorist-

Pieter_v | 10-04-06 | 15:17

Zeg het maar linkselente; doe jij het eventjes voor ons hoe het wel moet.

RosevalleyRedneck | 10-04-06 | 15:17

Bloem.... Gooi daar dan maar een paar flessen round-up in, zijn we daar ook weer van verlost...

Tilbostan | 10-04-06 | 15:17

@ Queen of controversy:

graag gedaan. And there's much more where that came from............

bottehond | 10-04-06 | 15:16

@ Flatss. Voor ze intergreren worden ze het land uitgezet. Dus dat is zonde van de moeite.

Nilus | 10-04-06 | 15:16

ROFL! @crixus 10-04-06 @ 14:54

Lucifer | 10-04-06 | 15:16

Marion Bloem is een nuttige idioot.

aa | 10-04-06 | 15:15

@King of controversy
Met een royaal gebaar moet ik je daar dan weer gelijk in geven. Dus: Karla is Hitler(plus de nodige smileys)

knuffelpoes | 10-04-06 | 15:15

jongens face it, de enige reden dat Rita nog op haar post zit is de angst van d66 cda en vvd voor nieuwe verkiezingen waarbij zeker de eerste 2 partijen worden weggestemd. praat niet over democratie als de volsvertegenwoordigers van rechts alleen maar die ton per jaar willen blijven incasseren. Rechts in dit land moedig en eerlijk? nee ze blijven angstig op hun reet zitten in die blauwe bankjes en zijn bang voor het werkelijke oordeel van de kiezers.

Als rita echt lef heeft treed ze af en gaat ze fulltime campagne voeren eens kijken hoe lang ze dan overeind blijft staan met haar door Kay de campagnehoer ingefluisterde oneliners!

linkselente | 10-04-06 | 15:15

Verdonk is geen Hitler, ze heeft meer weg van Eichmann, de ultieme 'Befehl ist Befehl'- beleidsuitvoerder.

Zeurders | 10-04-06 | 15:14

Adolf Hitler was een socialist, geen fascist.

Knave | 10-04-06 | 15:14

Laat Hitler nou es met rust. Dat gezeik hier altijd op het NL-blog van meubelmaker Geenstijl (geenstijl.eu).

Shareholder | 10-04-06 | 15:13

Inderdaad Hitler had een warm welkom voor velen. Niks van dat kliie Rita V. gedoe.

style.councillor | 10-04-06 | 15:13

@ Nilus
Het blijft hen eigenland. ALs ze hulp willen hebben kunnen ze beter goed intergreren. dan zijn ze misschien wel oke

Flatss | 10-04-06 | 15:13

@lifecatcher
Het verduidelijkt meer over jou dan dat het enige historische verklaring biedt. Steek jezelf eens in de fick.

Der Icebear | 10-04-06 | 15:13

Danke Holland, danke Rita.

ViperNL | 10-04-06 | 15:13

Overigens... Gisteren was er een spamhoer genaam R_V_ (ofzeau) actief met dezelfde linkjes als op de voorpagina op Marion Bloempjes "webside"
www.eenroyaalgebaar.nl/
Dat lijkt me geen toeval. Stukje stijlloze guerilla marketing, Hoxha? Of was Van Jeaule weer bezig met z'n proxy-servertjes?

crixus | 10-04-06 | 15:13

@onbevlekt blazoen Ik wil alleen maar aangeven dat het woord demoniseren wel erg makkelijk door rechts wordt gebruikt aangezien het al die tijd al tweerichtingsverkeer is.

bookie | 10-04-06 | 15:12

LOL @ King

Maar natuurlijk, en op die manier valt Pro Wrestling ook onder een atletische krachtsport.

Mevrouw Bloem past in het rijtje Herman van veen, Jan Mulder etc etc die als geweten van de natie zo nu en dan hun gebruikelijke valse riedel afspelen.

Nexxxt!!

Brusselmans | 10-04-06 | 15:12

Ik zou, als ik Rita was, het mediapark even 'links' laten liggen.....

KaiserSoza | 10-04-06 | 15:12

Psychologe en dan zo dom lullen...

DutchXTC | 10-04-06 | 15:12

Weer een aanklacht... He, heeft iemand ondertussen gemerkt dat er een kernoorlog is uitgebroken tussen India en Pakistan? Nee? O, laat dan maar.

Xixulon Gralgrathor | 10-04-06 | 15:11

@King
Hitler heeft meer gemeen met jou dan met Verdonk. Man, grote waffel, lelijke kop, onzinnige brulredeneringen.

Der Icebear | 10-04-06 | 15:11

maakt me verder allemaal geen donder uit. ik wil marion bloem neuken.

janjoker | 10-04-06 | 15:11

Zou Rita ook zo'n Hitlersnorretje hebben?

knuffelpoes | 10-04-06 | 15:10

wanneer worden deze ongefundeerde vergelijkingen nou ook es een keer verboden? waar is het meldpunt discriminatie nu?

ed.. | 10-04-06 | 15:10

@ Flatss & schaamstreek. Ze komen er wel vandaan. Maar ze willen er niet naar toe.

Nilus | 10-04-06 | 15:10

Een ding geef ik Bloem wel. Verdonk is geheel inlevingsgevoelsloos waneer ze dat wil. Dat deelt ze idd met hitler. Kijk balkenende heeft ook geen gevoel, maar daar heeft hij geen controle over, dat is het verschil. Mensen die in het nouw gedreven worden én hun gevolellens kunnen uitsluiten kunnen extreme dingen doen, en dat hebben ze dus ook gezamelijk, hitler door de afweizing van de Joden toen zijn kwart joodsheid niet als genoeg werd geaccepteerd om thora te leren, en Verdonk door haar laakbaar gedrag en gelieg in de tweede kamer waarbij zei ook haar schuldgevoel aan de kant zette... daar zit de dreiging in. Dat ziet Bloem ook zo. Mensen die voor een groot publiek durven en kunnen liegen zullen er steeds meer aan wennen en de grenzen opzoeken, aka Hitler dus.. Hopelijk verduidelijkt dit .

LifeCatcher | 10-04-06 | 15:10

dus die brand op schiphol was aangestoken door rita!

ianz | 10-04-06 | 15:10

Doe Bloem is net zo erg!! Wat een hypocriete hap!!

Verdonk veroordelen, maar geen vluchtelingen helpen! Citaat: "Ik zou haar niet helpen, maar wel kijken wat ik wél kan doen."

Ik zeg: tja!

Stul | 10-04-06 | 15:10

Toch hoop ik niet dat Rita opvolger wordt van Balkie. Ok, te met alles is beter dan Balkie, maar Rita heeft nog wel eens de neiging om dingen achter te houden. Zoals het versturen van documenten naar Congo. Straks krijgen we dat op elk ministerie. Dan leven we in een echte dictatuur.

Nilus | 10-04-06 | 15:09

Wanneer is de 1e Frau Verdonk Partijdag in het voetbalstadion van Feyenoord?

Vieze_Freddy | 10-04-06 | 15:08

@King
Maar hitler maakte dan weer Volkswagens en Autobahnen. Dat kun je vanRita niet zeggen. Ik vind dus dat de vergelijking helemaal mank gaat.

knuffelpoes | 10-04-06 | 15:08

Nee Bookie. Links heeft een jaar of dertig voor Moral Polizei gespeeld. En dan zouden jullie na drie of vier jaar in de verdediging te hebben gezeten weer doodleuk verder gaan met bepalen wat goed is voor de mensheid? De geest is uit de fles, Bookie. Het Linkse Gelijk is dood en begraven.

Onbevlekt blazoen | 10-04-06 | 15:08

Ok Ga ik ook maar een keertje...
Die boeken van Bloem zijn een kopie van Mein ....

daputa | 10-04-06 | 15:08

@brrkah, jij begrjipt het:)
Jan Maorijnissen is van staal, stalin...

Heil Verdonk

V for Verdonk!

Ofzo...

Reez | 10-04-06 | 15:07

Snorretje voor verdonk?

brrkah | 10-04-06 | 15:06

@rechtselente

Er zat toch peop in die taarten? Jank dan niet, dat vond Pimmetjte juist heerlijk, ook al deed ie als of het niet zo was. Die kale peopstampert. En ik denk als ik zo naar Rita kijk, is die ook niet vies van een beetje peopsex, kan me nl niet voorstellen dat zij normale sex heeft.

de nakketikker | 10-04-06 | 15:05

Mevr. Bloem psychologe, pffffft, schriftelijke cursus bij de LOI gevolgd zul je bedoelen. En @Nilus, die mensen worden gestuurd naar het land van HERKOMST!! THUISLAND!!

schaamstreek | 10-04-06 | 15:05

@ nilus
Bij verdonk is het anders hoor! want die stuurt ze terug waar ze vandaan komen. en niet zoals hitler in een strafkamp en waar ze afgemaakt worden.

Flatss | 10-04-06 | 15:05

De kogel kwam niet van links, de kogel kwam niet van rechts, maar recht door het midden..... Zullen we maar alvast beginnen met strenge beveiliging? Geert en Ayaan kunnen vast wel een mannetje afstaan.

Mauguio | 10-04-06 | 15:04

@Reez
En al zeker ss

brrkah | 10-04-06 | 15:04

Mag eindelijk na al dat demoniseren van links nu rechts weer eens aan de beurt zijn. Eerlijk delen heet dat.

bookie | 10-04-06 | 15:04

Hulde aan Marion Bloem, die er toch werkelijk alles aan doet om te voorkomen dat Links de verkiezingen van 2007 wint. Hup Marion! Vooral doorgaan met karikaturen maken van de politieke tegenstanders. Heel goed! Werkt altijd averrechts... (en nooit averlinks, gek hè).

crixus | 10-04-06 | 15:04

Verdonk stelt daadkracht boven (democratische) regels. Deed Hitler ook
Verdonk hemelt haar eigen daadkracht op. Deed Hitler ook
Verdonk benadrukt haar warsheid (niet links, niet rechts) Deed Hitler ook.
Er zijn dus wel degelijk een paar overeenkomsten te bedenken qua beleid tussen Verdonk en Hitler.

King of controversy | 10-04-06 | 15:04

Zoals ik al eerder postte: Don't mention the war!

Burgemeester Kiesman | 10-04-06 | 15:03

Rita for president? Staat Verdonk ook op Feateau met haar, vinger wijzend naar marion 'loser' ?

stoeptroep | 10-04-06 | 15:03

Hitler was veeeeel leuker

Tap ass | 10-04-06 | 15:03

Heil verdonk!

Bep Handicap | 10-04-06 | 15:02

We kunnen het woord 'demonisering' uit de kast halen en afstoffen, nu links Nederland een nieuwe vijand heeft ontdekt. Wie sleept als eerste Anne Frank erbij? Ik zou mijn geld zetten op de even lieftallige als ranke Sharon Dijksma.

Onbevlekt blazoen | 10-04-06 | 15:02

Dat word nog lachen de komende maanden, iedere week een pvda/groenslinks leeghoofd dat 'het in de nazi-hoek zetten' van Iron Rita probeerd te overtreffen.


what's next...? de buren van de ouders van verdonk kende mensen die bij de NSB waren daarom moet verdonk nu hangen.

QB (ja die.....) | 10-04-06 | 15:01

@brrka
Jan Maorijnissen

Reez | 10-04-06 | 15:01

Binnenkort wordt ook Anne Frank weer ten tonele gevoerd, je kan er op wachten.

Plosklaps | 10-04-06 | 15:01

Maar ze heeft toch ook geen geweten.

collapse | 10-04-06 | 15:00

Hulde voor Verdonk!! Go Rita...!

Flatss | 10-04-06 | 15:00

Ik zie nog wel een overeenkomst. Beide zetten ongewenste mensen zo op een vervoersmiddel naar een plek waar ze niet naar toe willen.

Nilus | 10-04-06 | 15:00

Ja, tegen Rita Hitler helpt alleen Jan Stalin (of is het Mao Marijnesen)

brrkah | 10-04-06 | 15:00

Kan die Marion Bloem niet wat make-up remover van de AH gebruiken? Of een Duitse fiets? Of een brommobiel?

Botweg | 10-04-06 | 14:59

Heil Rita!

mahdi33 | 10-04-06 | 14:59

complete non-sense. Verdonk is wat rechtser dan gemiddeld binnen de VVD maar we leven hier in een democratisch land waar Verdonk nooit meer zulke grappen uit kan halen zoals Hitler dat ooit gedaan heeft. Daar is de media te snel voor en mensen te oplettend.

Prins | 10-04-06 | 14:59

Gröt gliek!

Ouwe | 10-04-06 | 14:58

"Ik zie niet in waarom je de politie moet bellen als iemand zichzelf wat aan gaat doen" Please, commit suicide! Wij zullen ook niet bellen...

P. Gaultieri | 10-04-06 | 14:58

@ bottehond 14:55
Dank U

King of controversy | 10-04-06 | 14:57

Mensen die consequent LINKS=FASCISME roepen zijn behalve zeer dom zelf de grootste fascisten.

blikjegrolsch | 10-04-06 | 14:57

De snor van Hitler is wel mooier dan die van Rita. En ik heb rita nog nooit gezien met een pet.

wimpie | 10-04-06 | 14:57

Het enige wat je kan stellen is dat met het huidige asielbeleid joden in een soortgelijk Duitsland ook nu geen asiel zouden krijgen (vgl. Iraanse Gristenen en heaumeaux). Dit zou wel de norm moeten zijn.

bookie | 10-04-06 | 14:57

@die hofstadtgruppe
Het is niet de democratie die fout heeft gewerkt, nee, het was de natuur.

MAXIMO | 10-04-06 | 14:56

Hmm, Rita Jugend bekt wel lekker.

De StoorZenDer | 10-04-06 | 14:56

Mensen kun je niet vergelijken, tuulek is Rita geen Hitler, ze kan maybe een aantal kenmerken hebben die 'Fuhrer' ook heeft, maar ze heeft er vast ook nog een heleboel goede andere bij.

sjempot | 10-04-06 | 14:56

Rita ist der Sieg!

zakje pinda´s | 10-04-06 | 14:56

Ik zie wel een overeenkomst. Beide hebben een snor.

Nilus | 10-04-06 | 14:56

Mevrouw Bloem is niet helemaal goed bij d'r hoofd! Zeldzaam beperkt wereldbeeld. Kijkt zij door twee toiletrolletjes naar de maatschappij of zo?

Ruler | 10-04-06 | 14:55

Wat een belediging voor Hitler dat zo'n misbaksel met zo'n grote leider vergleken wordt.

Rechtse_Rukker | 10-04-06 | 14:55

Zeg. king of controversy? omen est nomen! king? megalomaan dus. controversy? laat me niet lachen. jij hoort juist bij het establishment. 30 jaar geschiedenis overgeslagen? ik vind jouw bijdragen misselijkmakend. quasi- intellectuele nietsnut.

bottehond | 10-04-06 | 14:55

Ik begin er aan te wennen, maar ik irriteer me steeds aan die stuitende verontwaardigheid van Links als Nederland als de democratie in hun ogen weer eens fout heeft gewerkt

die hofstadtgruppe | 10-04-06 | 14:55

Ziek wijf die Bloem.

Lepo | 10-04-06 | 14:54

Hitler maakte het buitenland eerst binnenland en wij maken van het binnenland buitenland. Dat is een heel verschil.

crixus | 10-04-06 | 14:54

Je mag vinden wat je wilt, dit is een vrij land...

da wizard | 10-04-06 | 14:53

Als ze zo doorgaan heeft Rita binnen een half jaar een kogel in haar knar. Linx heeft niets geleerd of juist wel? Links = fascisme!

bottehond | 10-04-06 | 14:53

Bizarre vergelijkenis.. Hitler.. man, duitser, snor, opsluiting Rita.. vrouw, nederlander, snorloos (hoop ik voor der), uitzetting.. Ik zie de gelijkenis niet..

Pollo | 10-04-06 | 14:52

Marion Bloem, ik zou mijn schurftige bastaardtekkel nog van je aftrappen. Mens, ga toch schrijven!

LJBrinkhorst | 10-04-06 | 14:52

Verdonk is een vrouw! Uhm... Frauw

bwahaha | 10-04-06 | 14:52

Ik zou Rita eerder willen vergelijken met Mussolini dan met Hitler. Maar vergelijken met Hitler is wel leuker, vanwege de reacties van al die rechtse gefrustreerden White man's burden mannetjes (en vrouwtjes)

King of controversy | 10-04-06 | 14:51

LOL @ "geitenwollensokkenshow/20060409.rm?start=00:21:00"

Reez | 10-04-06 | 14:51

sieg heil dit is geen vergelijking

bigboss | 10-04-06 | 14:50

Verdonk is de naam Hitler niet waardig. Ik vind haar meer een Mussolini

Ghosthawk | 10-04-06 | 14:50

Waar blijven de taartengooiers?

rechtselente | 10-04-06 | 14:50

Jaja, de angst neemt al duidelijke vormen aan, en dat terwijl de verkiezingen pas over een jaartje werkelijkheid zijn.

GodfriedV.Bouillon | 10-04-06 | 14:50

Hitler? Da's wel een beetje teveel "eer" voor onze Rita-Jetzt-Aufmachen!

MAXIMO | 10-04-06 | 14:49

Mevrouw Bloem is net zo'n propagandamachine als Gubbels.

Rasses | 10-04-06 | 14:49

Ga is dood.
Danke Rita!

skaars | 10-04-06 | 14:49

Hé ik vraag en krijg nieuw voer:)

Trouwens, dit is oud nieuws, demoniseren van rechts is aan de orde van de dag, bij gebrek aan standpunten of verdedingen gooien ze het maar weer op het goeie ouwe hitler tijdperk, zeauuu kansleaus!

Sterf!

Reez | 10-04-06 | 14:48

Hitler heeft 6 miljoen mensen vermoord, Verdonk zet uitgeprocedeerde asielzoekers en illegalen ui, wat is het verband dan?

rechtselente | 10-04-06 | 14:48

@BullShit:
Waarom vergeet toch iedereen dat Verdonk het beleid uitvoerd zoals bedacht is door Job Cohen (jawel, PVDA, Burrie van Amsterdam)
Ze is alleen de enige minister die het ook uitvoerd. en dat is niemand gewend hier in NL.

Biebel | 10-04-06 | 14:48

Acht, vorige week was ze op Radio 1 ook al de "Nieuwe Mussolini". Met hetzelfde gemak. Toe maar denk ik dan. Gaan we weer.

FustViking | 10-04-06 | 14:48

Hup, op het vliegtuig terug naar Batavia, ehhh Djakarta!

sjaakdeslinksesul | 10-04-06 | 14:48

Meneer Jole erg intergere journalist!

Zwaetelaer | 10-04-06 | 14:48

Binnenkort Het Boek van Tante Rita; Mijn Strijd.

RosevalleyRedneck | 10-04-06 | 14:48

Dit is Bullshit
-edit: Inderdaad. Ook wel bekend als mislukte poging tot first post-

IPFREELY | 10-04-06 | 14:46

Gelijk heeft ze. Eindelijk iemand die dit durft te zeggen.

BullShit | 10-04-06 | 14:46

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen