Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Blootschilderijen. Dat ies cultuur ja!

Rodgers schopt kontTijd voor een kleine expositie annex inburgeringscursus 'Naakt door de Jaren Heen'. Want hoezo bepalen stel idioten dat er in een gemeentehuis geen naakt mag hangen. Dat is gewoon onze -en zelfs hunnie- cultuur! De mensheid heeft eeuwen en eeuwen gewerkt aan de perfecte afbeelding van vrouwelijk schoon, dat ga je niet zomaar verhangen omdat een idioot er aanstoot aan neemt. Hieronder -nog niet vertaald- handig historisch overzichtje van wat je best mag weten over blote wijven op een doek. Kunst. Omdat het moet... naakt1.jpg te beginnen met Venus_van_Berekhat_Ram. Dit beeldje is 'slechts' 230.000 jaar oud, dus we kunnen ons best voorstellen dat naakte figuratieve kunst voor sommige bevolkingsgroepen best nog even wennen is. Dit beeldje is het allereerste -gevonden- figuratieve beeldje, dat OOIT door een mensachtige gemaakt werd. En ja hoor, niet geheel toevallig is een wijf met dikke tieten. Historici noemen oude geile kundst altijd steevast 'vruchtbaarheidssymbool'. Wij weten wel beter. pombporn.jpgHopla, door naar de Romeinen. De naakte Grieken slaan we over, die kent iedereen wel. Hierboven een van de meest nette pornografische afbeeldingen die ooit gevonden zijn in Pompeii. Hier meer NSFW uit die stad. intercultureelnaakt.jpgIn het Rijksmuseum hangt bovenstaand intercultureel naakt van Cornelis Corneliszoon van Haarlem uit 1594. 'Bathseba in bad'. Schilders gebruikten vaak bijbelse of mythologische taferelen als excuus om lekkere naakte wijven te schilderen. gangbangmanet.jpgHet beroemde pre-gangbang schilderij van Manet uit 1863. renoir.jpgRenoir. Het meisje met de ongelijke borsten. 1876. victoriaansalma.jpg Bloot uit het tijdperk van de Britse Sharia. Victoriaans romatisch pleziernaakt van Alma Tadema. Zelfs toen... courbet.jpgCourbet: De Oorsprong Van De Wereld. Fenomenaal en indrukwekkend realistisch schilderij uit 1866. De allereerste realistisch geschilderde 'larger than life' kudt. Was een enorme doorbraak voor de kunstwereld. Talloze boeken volgeschreven over de manier waarop Courbet de schaamlippen afbeeldde en kwasttechnieken om schaamhaar weg te zetten. Schilderij is onbetaalbaar en niet te koop. duchamp1.jpg Duchamp. Naakt dat van de trap afdaalt. Hét fapschilderij voor types met dikke brillen. Dit facet-kubistische schilderij leverde nog een enorm schandaal op in 1913. Zetten we er bij voor de goede orde. fiesel.jpg Schokkend werk uit 1981 van Eric Fischl. Terug naar nu deadparis.jpg Dode Paris Hilton. Gewoon omdat het kan. Kundstwerk van Daniel Edwards. terrie.jpg Terry Rodgers. Dope shit. Bemerk de hard-subtiele tensie van het naakt versus de omgeving en de gestalten. Bloot uit 2008 saat1.jpg saat2.jpg Plaatjes, vers van de pers, gemaakt door ene Gareth Taylor. Conclusie shairiakont.jpg Marokkaans meisje met hoofddoekje door haar reedt.

Reaguursels

Inloggen

@ibbeltje:

Bedankt voor de tip. Ik vind uw reactie erg interessant en uw besluit NL te verlaten begrijpelijk; ik overweeg het ca. 10x per dag en s'nachts droom ik er van, maar ik weet niet waarheen, waar bent u heengegaan? Misschien dat dat wat voor mij is.

Aan de andere kant laat ik mij niet wegtreiteren en zie ik nog wel wat kansen om Links Nederland zodanig met het hoofd tegen de muur aan te rammen dat ze zich weer iets gaan herinneren van hun roots, van het waarom van de opkomst van het socialisme en haar strijdt tegen het dogma van de religieuzen die hand in hand met de kapitalisten 90% van de bevolking in krottenwijken en plaggenhutten liet wonen als ze na 16uur zware land- of stinkende fabrieksarbeid per dag tenminste nog in staat waren om nog iets waar te nemen. Links gaat bij mij over de knie totdat hun billetjes de kleur hebben die zo goed bij ze past; rood.

Tja ibbeltje, dat er tijden aangebroken zijn die wellicht onomkeerbaar zijn realiseer ik mij, maar ach, het houdt me ook van de straat zullen we maar zeggen, en waar een wil is is een weg, en waarheen leidt die weg dan? (vrij naar Mieke Telkamp).

Groeten van een aardappeleter,

Wessel Meijer.

Wessel Meijer | 23-05-08 | 19:31

@Wessel

Heb nog niet zo lang geleden Houellebeq's Elementaire deeltjes gelezen.
Een absolute aanrader./ Niks politiek incorrect zoals hem door ééndimensionale denkers wordt verweten, maar een visionair. De seks kun je nemen voor wat het is, het gaat om de boodschap waarbij religie en alle andere -ismen die als religieus placebo vernietigend door de wereld gaan (New Age, verlicht denken, popiejopie wetenschap voor de domme massa, etc) volledig onderbouwd aan de kaak worden gesteld.
Ook al ben ik een individualist en gaat hij voor een geheel nieuwe vorm van collectivisme, ik meen dat individualisme
(en de daarbij horende vrijheid die echter stopt zodra je ander schade berokkent > heb je meteen geen regels meer nodig, helaas alleen mogeljk onder gelijkgestemden die het eens zijn over waar de grens ligt, ergo een utopie van ondergetekende)
gebaseerd op een aantal afspraken voor het geheel, de enige overlevingsvorm is. Zelfs als dat in een democratie moet zijn.

Het zal u niet verbazen dat ik met een groot afgrijzen NL de rug heb toegekeerd en de dagelijkse discussies in de NL-media en maatschappelijke vervlakking sterken mij in mijn besluit. Paradijs op aarde bestaat nergens, maar retour middeleeuwen met de daarbijbehorende zelfgenoegzaamheid gaan mij echt te ver.
Leve de wetenschap.

Gegroet,
de ongelovige alleseter

ibbeltje | 23-05-08 | 18:46

@ibbeltje:
Klachten indienen hoeft niet. Het is bij wet verboden te vermommen, dat schijnt niemand te weten, maar dat is echt zo. Voor een feestje of partijtje zoals carnaval mag het natuurlijk wel, maar jezelf structureel onherkenbaar maken mag niet. Logisch want dan wordt banken etc. overvallen een peuleschilletje, ik zou er mijn baan van maken. Nu ben ik voor vrijheid dus van mij mag veel, maar ja als je nou echt zoveel problemen hebt met naaktlopers ofzo, of je perse de hele dag onder een halve bungalotent wil lopen dan denk ik wat doe je dan in Godsnaam in het vrije Nederland? Ik ga toch ook niet in zwembroek op de noordpool zitten zeiken dat het zo koud is? Of in bondjas in de tropen lopen?

Probleem is dat vele nieuwkomers absoluut niet begrijpen WAAROM wij het hier zo lekker voormekaar hebben, en begrijpen dus niet dat dat erg veel te maken heeft met de vrijheid. Vrijheid biedt namelijk de meeste kansen om oplossingen boven te laten borrelen; laat iedereen van mijn part maar uit zijn nek lullen tot ie een ons weegt, op de ene of andere mannier komt er altijd wel weer ergens iets zinnigs uit. Dat kan een toevalstreffer zijn, maakt niet uit, het gaat erom dat het gebeurt, het is een soort muteren zoals dat in de natuur ook gebeurt. BEPERKING van vrijheid smeert echter de hele boel dicht en niemand durft nog iets te zeggen; dus (ook religeuze) dictatoriale sytemen staan in feite stil. Vrijheid is dus niet alleen maar leuk of gezellig, het is noodzakelijk voor de overleving en evolutie van de menselijke soort. Jaren geleden eens een documantaire bij de VPRO gezien over het hoe en waarom van de ondergang van beschavingen, en uit onderzoek is duidelijk naar voren gekomen dat vrije en domocratische sytemen het beste opkomende problemen kunnen tackelen want er is dus altijd wel de een of andere idioot of briljant type die wel een idee heeft en dat vervolgens nog durft te zeggen ook! EN: vrijheid betekend dus ook vrijheid van Godsdienst, maar je zal tegen een stootje moeten kunnen in Nederland.

Wessel Meijer,
Aardappeleter.

Wessel Meijer | 23-05-08 | 18:06

@ wessel meijer
.. verigens weten we nog steeds niet óf dit wel uw echte naam is. En het is uw goed recht dat zo te houden.

Overigens ben ik het gloeiend eens met u. De ruimte is hiet te beperkt, net als de hersencellen van de meeste reaguurders om genuanceerd uw opmerkingen te onderbouwen (waarvoor begrip en chapeau evengoed mijnerzijds), maar u heeft 100 % gelijk.. Zullen we met elkaar een klacht indienen tegen hoofddoeken, burka's, onsmakelijke dunne zwarte baarden die meer op schaamhaar lijken dan echt schaamhaar in openbare ruimtes? Verzoeken de rechter of ze die (evt. met de dragers) om de hoek willen ophangen wegens aanstootgevende beelden voor kinderen en andere volwassenen?

"Ziet hoopvol uit naar uw reactie"
Houd vol, eens overwint de schoonheid.
De ongelovige alleseter

ibbeltje | 23-05-08 | 16:49

martje666 | 22-05-08 | 21:37

Rob Oudkerk, Ad Melkert en Jan Pronk. Suggesties genoeg. Alleen die baard, da's artistiek toch wel een must vind ik.

NoMinister | 23-05-08 | 13:01

-weggejorist-

NoMinister | 23-05-08 | 13:01

@martje666:

Excuses geaccepteerd, ik moet op mijn beurt wel toegeven dat ik het wel vrij schijnheilig gefromuleerd had voor een ongelovige hond... En ja voor die opblaaspop geldt zoon beetje hetzelfde; de menselijke fantasie wordt al snel getriggerd tot allerhande zelfverzonnen projecties; zeker als het over vermeende "erotische" zaken gaat is helemaal de bonobo los.

@Korreltje Zout
@LyingDutchman

Bedankt voor de tips, sorry dat ik besta en in uw ogen vervelend ben. 1 ding moet mij echter van het hart: u en anderen maken zich hier druk over de beperking van vrijheden maar gaat mij vervolgens de les lezen over waar "wij" "hier" van houden (beknopt schrijven) en dat ik vervelend ben. Is het niet een beetje de pot verwijt de ketel? Of ben ik nu weer vervelend in mijn beknoptheid?

Dan heb ik nog een algemene vraag:
Wordt het niet tijd dat het Nederlandse voetbalteam een oranje naakte opblaaspop als mascotte gaat gebruiken?

Wessel Meijer,
Aardappeter.

Wessel Meijer | 23-05-08 | 12:39

En vergeet het ultieme "Naakte wijven schilderen onder het mom van classicisme niet", het Paris Oordeel. Waarschijnlijk een van de meest afgebeelde scenes in de kunst

Oa: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons...

Jesse4487 | 23-05-08 | 10:38

@ Wessel Meijer
Excuses, je hebt gelijk. Je had het inderdaad niet over moslims maar over alle gelovige honden. Waarschijnijk heb ik in mijn hoofd andere reacties met die van jou samengevoegd.
En zoals je het zo schrijft lijkt me die opblaaspop inderdaad wel leuk. Maar dat moet je dan duidleijker omschrijven. Als ik in jou stukje lees over "een naakte opblaaspop van het vrouwelijk geslacht" dan denk ik toch echt gewoon aan een neukpop....

martje666 | 23-05-08 | 07:18

Niet alleen de moslims de schuld geven. Was het niet een CU gemeentelid die protesteerde tegen een in bikine gehulde vrouw op een gevel in Utrecht. Dus ook autochtone NL-er hebben rare streken (steken).

hirudinea | 23-05-08 | 06:38

Ik wil niks meer over moslims horen. Ook niet hier vanuit Latijns-amerika. Ver weg van het afgleidend Nederland.

worldleader | 23-05-08 | 05:53

@martje666:

Ik heb nergens gezegd dat de bezwaren tegen een bloote opblaaspop van Moslims zijn gekomen, dat zijn uw eigen voorgeprogameerde ideeen die wellicht reflexmatig worden uitgestoten. Verder betreft het hier geen blote opblaaspop die bedoeld zijn voor de coïtus. Het betreft hier een 3x levensgrote opblaaspop gemaakt van plastic boodschappentassen die met een blower staande werd gehouden achter het raam midden in de Amsterdamse rosse buurt. Een statement waarop naar believen klanken kunnen worden uitgestoten. Ik denk dat u beter naar voetbal kunt kijken zo te horen.

Moge de beste winnen! Enneuhh zou bidden echt helpen?

Wessel Meijer,
Aardappeleter.

Wessel Meijer | 23-05-08 | 02:27

Geyl, eindelijk goed nieuws.
pr0n sinds 1866, nooit geweten/weer wat geleerd hebt.
Een heel esotherisch sjilderij is het eauk nog.
En wat een lekker snoeppie om de hele serie mee af te sluiten.( @GS, is van staartmeisje misschien ergens een groter bestand te vinden, formaatje abri ofzeau ?? (*wel beschuitje mee zou willen eten*)))
Einde domheid is heel genuanceerd, het is normaliter een kwestie van smaak en kommonsens (dat koters het zouden zien) helaas is de nuance in de samenleving zover zoek dat vrijheid heiliger wordt, het "lijkt op" vrijheid versus overgave.

hallevvezool | 23-05-08 | 00:49

Als iemand een hoofddoek in een publiek gebouw draagt dan is dat onwenselijk (net als een oranje pruik) een gemeenschapsgebouw hoort voor iedereen een open karakter te hebben. Daarom hoort er ook geen bloot in de hal van een gemeentehuis. Het maakt niet uit wie dat rapporteert maar het hoort er gewoon niet. (U denkt toch niet dat er niet naar balie-personeel wordt geluisterd en naar buitenlanders wel?) Bloot in de kunst hoort in een museum of galerie. Ik snap al die pre-emptieve aanvallen wel maar je kunt toch niet met een klein kind aan je hand tegen memmen aan gaan kijken. (Of erger nog, tegen een penis erectus bij een stel mannelijke barbie-poppen bij 'de taart van mijn tante', kinderen denken dan, O wat leuk, poppen en vervolgens zien ze dan een paal. Hou toch op met dat alles overal zou moeten.

Einde van de Domheid | 22-05-08 | 23:10

jeroen bosch was in zijn tijd ook pure pron

cooleman | 22-05-08 | 23:06

ik vind die laatste wel mooi

Pukkel | 22-05-08 | 23:01

Laatste foto geeft inderdaad wel mooi de gevoelens weer van een groot deel van de Nederlandse bevolking.

RightOfMind | 22-05-08 | 21:51

Overigens prof.Hoxha: complimenten! Prachtig geïllustreerd stukje!

martje666 | 22-05-08 | 21:46

@ Wessel Meijer
Beetje domme opmerkingen, Wessel. Als er bezwaren komen tegen het ophangen van een blote opblaaspop dan hoeft de kritiek echt niet t ekomen van Moslims. Wat denk je simpel! De Rouvoeten weten daar ook wel weg mee. Tenslotte zijn onze wetten ontstaan uit onze roots: het calvinisme. Nog zo'n zooitje godsdienstfanaten. "Liever Turks dan Paaps!" was de strijdkreet van onze eigen watergeuzen.
Maar een blote pop op straat ophangen (het is al door anderen in dit forum gezegd) is gewoon een teken van slechte smaak. Laten al die frustraten-mannetjes maar hun uitgewoonde blote poppen oranje schilderen en ophangen aan hun oranje-geverfde gevel in hun oranje-versierde straat. Het voetbal begint!

martje666 | 22-05-08 | 21:44

Sorry, vorige berichtje had moeten zijn: @ NoMinister.....

martje666 | 22-05-08 | 21:37

@ No Man
Groot gelijk! Waarom geen afbeeldingen van blote jongens/mannen?
Wijlen Pim hield ook wel van strakke Marokkaanse jongenskontjes. Waarom zijn daar geen mooie prenten van gemaakt?

martje666 | 22-05-08 | 21:36

Als wrak irriteer ik me ook an al die mooie blote vrouwen.
WEG met al die naakte meissies overal!
Ik heb geen bezwaar tegen paintings van lekkere blote kerels! Kom op met dat schilderijtje van die Rutgert. (Jammer dat ie heaumeau is.)

Bonnie Swart | 22-05-08 | 21:22

Spijtig voor wethouder Petra v. Harskamp is, dat een hoofddoek nog niet verplicht is, dan was haar angst en lafheid niet zo zichtbaar geweest....

laardepul | 22-05-08 | 21:00

... nepcorneilles... pfff

@kater | 22-05-08 | 20:54

-weggejorist-

@kater | 22-05-08 | 20:23

Naakthonden zijn straks ook verboden.

Wessel Meijer,
Aardappeleter.

Wessel Meijer | 22-05-08 | 19:31

"De naakte Grieken slaan we over, die kent iedereen wel."
* zwaait vriendelijk *

Satanachist | 22-05-08 | 19:29

Ganz Geil

marceautje | 22-05-08 | 19:13

van welke idioten mag dit nou weer niet??
wat een kul ik ga emigreren
dit gaat te ver, in welk land woon ik ?

pacha | 22-05-08 | 19:01

Die laatste zorg voor een nieuwe pagina in het AIVD Dossier...

Blake Bier | 22-05-08 | 18:51

maar eh komt er van staatswege nog een actie lever nu je faplectuur in zonder straf ?

sparrow | 22-05-08 | 18:29

daarom vrouwelijk schoon is niet vies:P

CvhG | 22-05-08 | 18:17

Hulde !!

goodray | 22-05-08 | 17:53

@NoMinister:

Zelfbeheersing, mededogen, liefde; daar is een enorme innerlijke kracht voor nodig die wellicht vergelijkbaar is met de externe exposie van een atoombom. Je kan er een leven volledig aan wijden om het tot het hoogste niveau te ontwikkelen. Ik ben maar een ongelovige hond die er een beetje aan gesnuffeld heeft en nog maar weinig van begrijp. Maar als ik naar de religies kijk, hun historie en hun huidige uitvoering dan kan ik DAAR geen voorbeeld aan nemen doch slechts proberen hen hun eigen spiegel voor te houden en het monster te aanschowen dat ze geworden zijn.

Soms is het heel wijs en heel krachtig om dezelfde argumenten en kennis te kiezen waar de ander uit put. Volgende keer verder.

Wessel Meijer,
Aardappeleter.

Wessel Meijer | 22-05-08 | 17:44

@NoMinister | 22-05-08 | 17:20
Nee! Gewoon naakt kan zeker! Of zo'n lelijk abstract geval als in Huizen. (Krijgt dus ook een 'goedgekeurd voor kinderen' stempel.) Is niet respectloos. Met dat woord kan ik sowieso niet veel.

Nonnes | 22-05-08 | 17:35

Ik ben weg trouwens. Later.

NoMinister | 22-05-08 | 17:30

heeft niets om het lijf !!!!!!!!

robert-05-06-65 | 22-05-08 | 17:27

Nonnes | 22-05-08 | 17:16

Okee. Het katalyseert vaak fout. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Thanks.

NoMinister | 22-05-08 | 17:26

Wessel Meijer | 22-05-08 | 17:15

Over wat moed en goed is praten we wel een andere keer. Heb er geen zin an. Maar die andere wang moet je wel kunnen en is niet verplicht. In de vechtsport is het 'goed' als je je kracht niet gebruikt, maar dat komt toch vooral omdat als je sterk bent je je die houding kunt permitteren (= goed). Maar als je zwak bent is goed niet altijd uit een boekje te halen. En we zijn allemaal zwak als de tegenstander maar sterk genoeg is. Willen we dan winnen of gaan we dan met Den Bijbel in de hand ten onder?

NoMinister | 22-05-08 | 17:25

Nonnes!

Ik ben een idioot! Nee, natuurlijk zetten we zoiets niet bij kleine kinderen neer. Dat bedoel je natuurlijk.

Maar blijft mijn punt: waarom is dat beledigend voor vrouwen? Ik zou een penis in erectiestand (dit forum verpauperd waar je bij staat) ook geen belediging vinden, alleen erg ongepast voor kinderen en smakeloos (dus wat je zei over de Warmoestraatopblaaskunstuiting geldt wel degelijk bij mij thuis). Maar gewoon naakt is toch geen probleem (niet zo expliciet maar bronzen sculpturen kunnen toch wel?).

Ben zo benieuwd! Please!

NoMinister | 22-05-08 | 17:20

Erg mooi...

sjonnie | 22-05-08 | 17:18

Fucking mooi meisje boven topic.

Miretra | 22-05-08 | 17:17

@NoMinister | 22-05-08 | 16:57
Dat ligt helemaal aan de context.
Ik heb een keer een weekend doorgebracht bij iemand met een opblaasding zonder dat ook maar 1 moment als respectloos te hebben ervaren. Maar ik zat een keer MTV te kijken met de partners van twee vriendinnen en dat vond ik heel vervelend, door het commentaar. Zij werden er respectloos van. Ik heb geen regels, voor alles is een plaats en tijd en de meeste mensen kunnen dat best inschatten. Ahum.

Nonnes | 22-05-08 | 17:16

Wessel Meijer | 22-05-08 | 17:05
.
Maar ik heet toch echt Klikspaan. Als klein kind werd ik al zo genoemd.

Slampamper | 22-05-08 | 17:15

@NoMinister:

Ik kies voor wat ik wil, mag dat nog steeds in Holland? En nu ben ik maar een ongelovige hond, maar was het Jezus niet die zei dat je de andere wang moet toekeren na een klap? Ik vind dat niet zwak; ik vind dat zeer sterk! Zelfbeheersing, mededogen, liefde; dat zijn toch DE GROTE deugden van de religies?

Tot heden levert mijn houding heel wat op; velen reageren op mijn stuk, mijn energie en passie dringen kennelijk nog door het schild van bitterheid, haat en Godsdienstwaanzin. Dat is voor mij een groot compliment!

En ik heb goed en slecht nieuws; ik ben nog lang niet uitgeluld!

Wessel Meijer,
Aardappeleter.

Wessel Meijer | 22-05-08 | 17:15

@NoMinister | 22-05-08 | 17:02
Welnee, ik krijg nooit ruzie, je kent me toch? Gewoon een beetje plagen afentoe. Sterker nog, ik deel je mening dat Wessel een verrijking is voor Geenstijl. Na maandenlang idioten voorbij zien komen, is Wessel een verademing.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 17:12

Wessel Meijer | 22-05-08 | 17:05

Plato had andere opvattingen over moed. En ik ook. En als ik gelijk blijk te hebben heeft een sterke tegenstander die ook en bent u een zwakke medestander.

Maar ieder zijn rol. Uw enthousiasme en passie is een bron van energie. Uw bewering over moed wijs ik met kracht af. Ik vind u kiezen voor zwakheid en kwetsbaarheid zonder dat dat wat oplevert. Dat is in mijn ogen niet goed.

NoMinister | 22-05-08 | 17:09

Korreltje Zout | 22-05-08 | 17:02

Lekkere wijven wel.

NoMinister | 22-05-08 | 17:06

@mensen die niet onder eigen naam durven te schrijven:

Makt u zich geen zorgen over mij, dood gaan we allemaal, ik ben dan ook nergens bang voor. "Moed is het hoogste goed der aarde" schreef een Hollandse schrijver, het is een van mijn lijfspreuken. In de 2e wereldoorlog hebben mensen zich opgeofferd voor uw en mijn vrijheid, maar ik wordt diep triest van de constatering dat vele bange muisjes zijn geworden en onder namen schrijven als Greetje95, DroppieLul, LiegendeOphitser, of XLR77.

Wat een schijthuizen feitelijk!

Als een volk voor tirannen zwicht dan dooft het licht.

Liever als een held op straat doodbloeden dan mijn gal spuien onder speudoniem.

Wessel Meijer,
Aardappeleter.

Wessel Meijer | 22-05-08 | 17:05

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:57

Internet is zo traag dat jullie ruzie gaan krijgen om niks.

Wessellief: maak een nickname aan en meld je gewoon over een week. En dan niet bureauwarmoestraat of baantjer, want dat hebben we zo door dan.

NoMinister | 22-05-08 | 17:02

Oujda115-12-2001, 15:59
salaam Wa alikom
aan soussia saida
jij bent ofwel stoom ofwel hypocriet !
de onderwerp is bijna dezelfde bij jongens en meiden , hoe komt dat nou hier ben je met haar eens en daar zij is nog 16 jaar !!?
je trilt (zoals de meeste jongren ) tussen twee
cultuuren , en jij zit in een conflict tussen je hart en je verstand , gebruik je verstand lief
zussje , en je zal zeker de waarheid bereiken
identifieer je zelf , met een juist pin-code
en laat de codes van het kapitalisme en de individualisme apart , je blijft met je eigen naam en je eigen "gene'' Jij bent ( fatima ... )
dochter van ( fatna , en mohammed ..... )
en nooit jackline ..
waarom leven wij ? en wat het is het doel van het leven ? Allah (saw) heeft ons gescheppen niet voor niks .. onze hart is ziek ..
wij geloven aan het bestaan van Allah (saw) maar wij vervullen Zijn bevelen niet
wij zeggen dat wijn van onze profeet(vzmh) houden maar wij volgen Zijn soenna niet
wij lezen de koran ( of doen wij dat als dekoor in de kasten )maar wij prakteriseren het niet
wij genieten van al voordellen van Allah (saw) maar wij zijn niet Hem dankbaar ( dankbaar is niet een woord om te zeggen als alhamdoelilah , maar is een iets te verichten aanbiden met de adequate bedoeling )
wij erkenen shaitan als vijande maar wij gaan niet tegen hem ......
mog Allah (saw) ons leiden op het juist pad Amien Amien
3ami Alhadj wakker worden , onze profeet (vzmh) zei: het leven is het huis voor degene die geen huis heeft en het gelde voor degene die geen geld heeft en hiervoor spaart degene die geen verstand heeft ,
salaam wa alikom

--------------------------------------------------------------------------------

Ed71886710 | 22-05-08 | 17:00

@Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:50
Heb ik reeds 150 reaguursels terug gedaan, beetje blijven opletten hè?
Of ligt die opblaaspop van je nu op je kantoortje?

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:57

Terry Rodgers! Prachtig... zie zoiets realistisch maar eens met een kwast en wat verf te maken!

DaSanniej | 22-05-08 | 16:57

Nonnes | 22-05-08 | 16:52

Nonnes, ik ben zo nieuwsgierig: is zo'n opblaasding nu een belediging voor jou of voor vrouwen in het algemeen?

En maak je niet ongerust: hier geen sexspeeltjes te vinden voor de jeugd. En nog kunst ook! Tel uit je winst...

Maar kun je mijn nieuwsgierigheid bevredigen (weer eens wat anders voor een man zullen veel vrouwen wellicht denken :-))

NoMinister | 22-05-08 | 16:57

Ja, dat zei ik dus al op het vorige topic over de Schande van Huizen. De afgelopen millennia passeerden heel wat tieten (de moedergodin heeft werkelijk zulke jetsers...), rozetten en koekeloerissen de revue. En dan maakt een stel geitenneukers zich druk om wat abstracte theezakjes... ta!

Murdockyoufool | 22-05-08 | 16:52

@NoMinister | 22-05-08 | 16:37
Die mag je houden. Maar ruim het even op als je kinderen op visite krijgt. Kinderen moeten niet alles hoeven zien. Krijgen sommigen een raar wereldbeeld van.

Nonnes | 22-05-08 | 16:52

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:41

Geloof me: in het echt krijg je jeuk van me. Maar je lijkt me een lieverd.

Vroeger gingen mannen op jacht en wilde ze maar een ding: iets vangen. En dat doel werd steeds preciezer: tot een concreet dier werd gevangen om op te eten. Ik ben ook zo een target-identifying type, dus niet zo aardig, meedenkend en iedereen moet water hebben type zoals jij. Maar dat we de kern van NL moeten zien te bewaren ben ik met je eens. Maar dan moet er wel veel water door de Rijn. Heb je daar ook al ideeën over?

Over je anonimiteit moet je trouwens wel even goed nadenken. Want als je karakter eenmaal bekend is, en je bent vrij bijzonder, dan kun je daarna nooit meer mee discussiëren zonder dat iedereen weet wie je bent. Tip die ik vond dat ik je even moest meegeven. Je mag best een held zijn, maar dan wel als bewuste keuze.

NoMinister | 22-05-08 | 16:51

@Wessel Meijer
Hoe vervelend je ook bent: Welkom hiero. Blijf uw kop boven het maaiveld uitsteken. Aandachtspuntje: beknoptheid. Houden we van hier.

Korreltje Zout | 22-05-08 | 16:51

@Lying Dutchman:

Jij bent kennelijk al uitgepraat want je hebt niets inhoudelijks te melden. Dat ik vervelend ben in jou ogen is toch echt heel magertjes, moet ik jou mededeling opvatten als een bedreiging? Kom aub even met inhoudelijke reacties.

Overigens: waarom schrijft u niet gewoon onder eigen naam? Zijn we bang? Zo ja waarvoor?

Wessel Meijer,
Aardappeleter

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:50

Dat fruitmeisje is helemaal 100% pure kundst. Ik kan er uren naar kijken. En mijn collegas ook.

Korreltje Zout | 22-05-08 | 16:48

@NoMinister | 22-05-08 | 16:45
@Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:41

Sorry........

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:48

@Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:41
Leg je buis gewoon vanuit Afrika naar het Westen en het scheelt je heel wat meters buis.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:46

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:41

Come on. Laat hem nou gewoon effe zijn hart luchten. Wennen kost tijd en ik meen ergere reaguurders te kennen, en jij vast ook, dus je hebt dan meteen een missie als je het meent. En ik herken wel een bepaald type persoon en dat is denk wel leuk hier, want die hebben we hier nog niet.

NoMinister | 22-05-08 | 16:45

@Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:29
Ja, Wessel, je begint vervelend te worden en dat al na vijf reaguursels. Je bent duidelijk nieuw hier. Beetje jammer allemaal.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:41

@NoMinister:

Mijn belangrijkste doel in de komende 20 jaar? Gelukkig heb ik geen last van valse beschijdenheid dus vooruit: water is of wordt binnenkort het nieuwe geld als we niet oppassen. Droogte aan de zuidkant en overvloedig water aan de noordkant van Europa rukken op, Barcelona is reeds in de problemen. De natuur zoekt altijd naar evenwicht, waar onbelans is gaat iets bewegen of stromen. Ik wil Hollands water naar het zuiden laten stromen om droogte te bestrijden, om te irrigeren, om om te zetten naar waterstofgas. Het is een duizelingwekkend plan. Ik wil water brengen naar mijn dorstige medemens in het zuiden, nu ben ik maar een ongelovige hond dus zullen ze het accepteren?

U kunt er alles over zien op:
www.youtube.com/profile?user=plusvisio...

Ik ben voor de vrijheid van meningsuiting en voor de vrijheid van Godsdienst, die twee zullen van elkaar moeten blijven houden in Nederland, daar zijn we heel erg ver mee gekomen, zo ver dat bijna iedereen hier wil wonen, daar mag dus niemand met zijn poten aankomen!

Wessel Meijer,
Aaardappeleter

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:41

* haalt snel opblaaspop uit vensterbank *

NoMinister | 22-05-08 | 16:39

Aan de dames:

Mis ik iets? Is een opblaasvagina of hoe moet ik het noemen respectloos tegenover vrouwen?

Moet ik dat dan als man ook van de dildo vinden of zo?

NoMinister | 22-05-08 | 16:37

terry rodgers +1

vinnor | 22-05-08 | 16:35

@Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:29
Hou een sop.
Jij staat echt open voor een fatsoenlijk gesprek huh?
Je reactie op Bologna vond ik te makkelijk (' Neem een enkele reis naar Vaticaanstad of Iran, daar zult u en uw omwonende moeder zich thuisvoelen. ') Daar reageer ik op. Van een opblaaspop in de Warmoesstraat zou ik waarschijnlijk niet warm of koud worden.

Nonnes | 22-05-08 | 16:34

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:26

Dat hangt er vanaf. In ieder geval lach ik hem uit. Hard als hij de boel loopt op te naaien en zachtjes als ie serieus is. Als er dierbaren door gekwetst worden zal ik hem persoonlijk aanspreken en aangeven wat hij volgens mij doet en wat dat voor onze relatie betekent dat hij zich zo gedraagt. Meestal is dat wel genoeg. Maar je bent redelijk gestoord als je dat doet, dus dat is wel een pluspunt ;-).

NoMinister | 22-05-08 | 16:30

@NoMinister | 22-05-08 | 16:23
Ik ken het goed.
Je hebt wel gelijk. Een opblaaspop in mijn straat op een vensterbank zou een andere kwestie zijn.

Nonnes | 22-05-08 | 16:29

@Nonnes:

Jij lijdt aan de Hollandse begrips-manie. Je hebt de expo en de pop niet eens gezien en je weet toch al wat er erg aan is. Knap! Bent u wellicht helederziende? Ik ken er nog een: er was eens een film die nog niemand gezien had, toch sprak bijna iedereen er als een kip zonder kop schande van, aanslagen en rampspoed zouden ons deel zijn. Kennelijk lopen er velen rond met gedachten die bij de minste geringste aanleiding binnen in de eigen hersenpan gprojecteerd worden tot een film waar de honden geen brood van lusten! Mijn tip: bekijk alles (eerst zelf), behoud het goede.

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:29

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:22

Gezin in combinatie met de botsing van mijn toch wel provocerende karakter met de linkse en intolerante medemens. Ik voel me verantwoordelijk voor mijn kinderen meer dan welke plicht ook. Verder voel ik helaas aan mijn water dat het hommeles wordt in de Westerse Wereld en dan is low profile wel het beste. Maar ja, extravert en geestelijk en politiek maatschappelijk geëngageerd als we zijn moeten we wel ons ei kwijt...

Heb jij een gezin? Wat zie je als belangrijkste doel in de komende 20 jaar?

NoMinister | 22-05-08 | 16:28

@ Wessel Meijer
"Overigens: waarom schrijft u niet gewoon onder eigen naam? Zijn we bang? Zo ja waarvoor?"
Omdat het erom gaat wat ik zeg en niet om wie ik ben? Bijvoorbeeld:
Dat u een ongelovige hond bent kan me weinig schelen maar het is wel jammer dat u het prima vindt als een vrouw zo vernederd wordt. Ziet u het verschil?
Veel plezier met uw opblaaspop en voorzichtig met die balk die uit uw hoofd steekt.

Bologna | 22-05-08 | 16:26

@NoMinister | 22-05-08 | 16:19
Nee, maar ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Ik ben dan ook van mening dat iedereen vrij is om aan zijn pui te hangen wat hij wil. Mijn punt is dat ik niet begrijp dat Dhr. Meijer ontsteld is over het feit dat daar klachten over binnen komen. En over smaak valt niet te twisten, maar wat als uw buurman besluit om op de geboortedag van Hitler, een hakenkruisvlag te vlaggen?

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:26

@Nonnes | 22-05-08 | 16:23:
Oh, bij echte vrouwen zie je ze gelukkig nog steeds wel hoor.

koerbagh ® | 22-05-08 | 16:25

de B187 aka "Het monnikje in de wei" (ligt te krikken).
de B190 en 191 zijn ook bekend als:
"Het pissende baasje" en "Het pissende vrouwtje" (zit ook te schijten).

Cinq-Marquis | 22-05-08 | 16:23

Nonnes | 22-05-08 | 16:22

Voordat je de Warmoestraat bereikt, kunnen ze wel tegen een opblaaskutje. Geloof me maar.

NoMinister | 22-05-08 | 16:23

@Wessel Meijer
Wijze woorden.

santadomenica | 22-05-08 | 16:23

@koerbagh ® | 22-05-08 | 16:19
Oh, die appels. Je hebt gelijk. Het ging mij meer om de eerlijke tieten. Zie je steeds minder.

Nonnes | 22-05-08 | 16:23

@NoMinister

Bedankt voor uw compliment; ik ben zeer zeker gepassioneerd. Ik kaart het gedrag en verantwoordelijkheis van instituten aan waar alduizenden jaren grote massa's acheteraan hobbelen. De verantwoordelijkheid van die instituten is enorm. Was Jezus niet gewoon een ongelovelijk brutale wijsneus die de hoge priesters van destijds de les las? Hij moest het bekopen met een kruiziging als ik het goed heb begrepen en nu is het een held en worden vergelijkbare figuren de keel afgesneden in de straat.

Overigens: waarom schrijft u niet gewoon onder eigen naam? Zijn we bang? Zo ja waarvoor?

Wessel Meijer,
Aaardappeleter

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:22

@Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:16
Heeuui... Het is soms best lastig om kinderen weg te houden bij foto's/programma's/voorwerpen waar ze nog te jong voor zijn. Niet uit preutsheid, maar omdat dingen die ze nog niet begrijpen beangstigend kunnen zijn en nog niet uit te leggen.

Nonnes | 22-05-08 | 16:22

Ik mis wel Lucian Freud. En vele hoera's voor Wessel Meijer. Bravo! Bravissimo!

Hoefter | 22-05-08 | 16:21

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:16

Beste Wessel,

Uw naïviteit en passie zijn hartverwarmend. Maar inderdaad, en helaas, ik ben bang. U niet. Dat God u mag behoeden (goed bedoeld, indien gewenst overdrachtelijk) en anders uw medemensen. Nogmaals: het ga u goed.

NoMinister | 22-05-08 | 16:21

@Nonnes | 22-05-08 | 16:09:
Die appeltjes erbij. De tieten zijn meer dan voldoende.

koerbagh ® | 22-05-08 | 16:19

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:16

Lees effe waar die Galerie is schat. En so what? Hebben we een vrijplaats waar we onze gevoelens in schoonheid, beeld en sculptuur mogen omzetten, gaan we daar toch zeker geen toevallige bekrompen regels opleggen? Misschien dat u het niet bevalt, maar het is toch bijkans onbeleefd om dat op te merken? Wat is daarvan het doel? Een smaakdiscussie terwijl u het niet eens echt heeft gezien?

NoMinister | 22-05-08 | 16:19

@Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:03
"van wie weet ik niet maar het moet wel uit religieuze fatsoensrakkershoek komen" Of van de bakker naast u die probeert een paar appeltaartjes te verkopen. Ik ben van mening dat het ophangen van een naakte opblaaspop aan uw pui niet getuigd van goede smaak. En ik geloof nergens in. Desalnietemin ben ik nieuwsgierig geworden en zal uw galerie zeker eens bezoeken.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 16:16

@Bologna:

Neem een enkele reis naar Vaticaanstad of Iran, daar zult u en uw omwonende moeder zich thuisvoelen. Ik neem aan dat u ook een vrouw bent? Vrouwen moeten volgens sommige religies een meter achter hun man lopenen, in de keuken staan en voor de rest hun kop houden, als ik dit soort reacties lees als de uwe denk ik verdomme nog dat ze gelijk hebben ook!

Overigens: waarom schrijft u niet gewoon onder eigen naam? Zijn we bang? Zo ja waarvoor?

Wessel Meijer,
Aaardappeleter

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:16

minus 'een'

NoMinister | 22-05-08 | 16:13

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:03

U lijkt mij een gepassioneerd. Heel mooi om te lezen. Bij deze: mijn respect.

Het is maar een tip omdat ik denk dat je niet cynisch bent en wil zijn: verwar in uw afschuw mensen en hun vermeende geloof niet. U vecht dan tegen een geloof dat abstract, een kerkelijke organisatie die niet anders dan elke andere is en gaat voorbij aan de mens. Spreek de onverschilligen wat mij betreft gewoon aan op hun persoon en hun persoonlijke verantwoordelijkheid. Dat laffe achter een of ander geloof verschuilen van je echte menszijn en mening en/of gevoelens vind ik mensonterend, pijnlijk en fout. Het ga u goed.

NoMinister | 22-05-08 | 16:11

Knikt @ Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:03

Nonnes | 22-05-08 | 16:11

@ tirade van Wessel Meijer
"van wie weet ik niet maar het moet wel uit religieuze fatsoensrakkershoek komen"
Of van een omwonende moeder?

Bologna | 22-05-08 | 16:09

@koerbagh ® | 22-05-08 | 14:37
Wat hoeft voor jou niet zo?

Nonnes | 22-05-08 | 16:09

ROFL @ "Het doek werd besteld door de Turkse diplomaat Khalil-Bey, die in Parijs woonde. Hij voegde dit werk toe aan zijn persoonlijke verzameling erotische schilderijen (met onder meer Het Turkse bad van Ingres en De slaap, een ander werk van Courbet)."
- Wiki "Courbet" (die van die grote kudt)

Bologna | 22-05-08 | 16:06

In het overzicht had het oeuvre van de schilder Garret Weldon niet mogen ontbreken eigenlijk.

Pigsbutt | 22-05-08 | 16:06

In Gallery Candy, mijn galerie in de Warmoesttraat 111 Amsterdam had ik een zeer grote en naakte opblaaspop van het vrouwelijke geslacht voor het raam hangen als onderdeel van de expositie. Het was een kunstwerk van een van de kunstenaar die ik geselecteerd had. Daar kwamen ook klachten op binnen; van wie weet ik niet maar het moet wel uit religieuze fatsoensrakkershoek komen die zich nu van dag tot dag meer en meer gesteund zien door hun religieuze branchegenoten. Ik begin zo langzamerhand een frisse weerzin te krijgen van mijn religieuze medemens vooral als die denkt mijn vrije vaderland te kunnen gaan terroriseren met hun eeuwenoude kletskoek en onderlinge twisten over futiele details. Van religieuzen verwacht ik voorbeeldig gedrag, mededogen, begrip, tolerantie en een liefdevolle benadering van anderen en vooral richting ongelovige honden, misschien dat ik er dan nog wat van opsteek, misschien dat ze me dan nog kunnen bekeren. Maar de beknotting van mijn fundamentele vrijheden door een stelletje religieuze idioten die nu reeds duizenden jaren met elkaar aan het knokken zijn, en daarbij de vreselijkste misdaden begaan (de zelfmoordaanslagen van nu, het aan zwaarden rijgen van babies, platbranden en met teer overgieten van toen) laat ik mij niet opdringen; dan ga ik bijten en ik waarschuw daarom mijn religieuze medemens: ik ben een ongelovige hond! Niet in de laatste plaats door jullie schandelijke misdadige gedag door de eeuwen heen; beknot mij niet! Want ik wordt vals, ik voel het aankomen, ik begin zo vals als een hondsdolle hond te worden want in Nederland is geen plaats voor jullie religieuze terreur, Nederland is de bakermat van de vrijheid, het sompige onherbergzame vochtige stinkmoeras in het noorden van Europa waar geleerden in de donkere middeleeuwen op hun gemak hun theorieën konden ontwikkelen waarvoor ze in hun eigen land op de brandstapel gingen; blijf van mijn vrije vochtige sompige klote land af want ik moet de achterlijkheid van jullie bekrompen religies niet; die brengt alleen maar haat, intolerantie, oorlog en rampspoed, dat is in de laatste duizenden jaren wel duidelijk geworden en toch het gaat maar voort! Wat mij betreft hebben de religieuzen de laatste paar duizend jaar hun kansen gehad en verpest. Nu is het woord en de leiding aan de ongelovigen, aan de vrije mensen, de mensen die geloven in democratie en in de rede, want aan hen is het te danken dat velen het stukken beter hebben. Broeder wees niet bevreesd voor uw mening, wees niet bevreesd voor uw twijfel, zeg wat op uw hart ligt, maak van uw hart geen moordkuil, sta op en verdedig de vrijheid van Nederland! En Links Nederland: ontdoe u van het paard van Troje nu het nog kan, neem ondubbelzinnig afstand van het beknotten van de vrijheid waar al zo velen voor gevallen zijn. Links heeft niets te maken met Godsdienst en zeker niet met Godsdienstpuristen! Kent u het gezegde nog? De rijken houden je arm en de Kerk houdt je dom!

Wessel Meijer,
Aaardappeleter

Wessel Meijer | 22-05-08 | 16:03

Favoriet topic van Pechtold dit. Die wees de betuttelende ggristenpartijen tijdens een kamerdebat er al eens op dat hun iconoclastische geschiedenis bepaald niet gevrijwaard was van (on)functioneel naakt.
Zijn er al christenen die hun ongenoegen hebben geuit met de abri's van een frisdrankjesfabrikant die een Eva in het paradijs met heeeel veel appels laat zien met de pay-off 'nu nog fruitiger dan ooit'?

KidC | 22-05-08 | 15:58

Pica 1 is wel te doen, bijdeweg

Duikduivel | 22-05-08 | 15:54

Denk dat Rijksmuseum niet meer open gaat...

NoMinister | 22-05-08 | 15:50

Nee, een hardwerkend persoon die zulke dingen omzich heen ziet gebeuren.

santadomenica | 22-05-08 | 15:49

Damn wat kan kunst toch mooi zijn! Overigens is dat werk van Duchamp meer Futurisme dan Kubisme naar mijn smaak.
.
* zet dikke bril recht *

deropofderonder | 22-05-08 | 15:49

@ Duikduivel | 22-05-08 | 15:41

hou ik je aan ;) *lol*

SwaY | 22-05-08 | 15:45

@santadomenica | 22-05-08 | 15

Je komt van de sociale dienst vandaan?
Is u Bijstandskoning?

Duikduivel | 22-05-08 | 15:44

En we gaan weer verder...

Sikkeneur | 22-05-08 | 15:42

Einde van de Domheid | 22-05-08 | 15:35

Ze hebben ze verplaatst naar waar het publiek niet komt maar die baliemedewerkers dus nog wel. Heeft er dus geen reet me te maken en is kutsmoes, wel toepasselijk dus. Vast Hans Teeuwen verkleed als ambtenaar! Had hij een roze microfoon op zijn revers?

NoMinister | 22-05-08 | 15:41

@SwaY | 22-05-08 | 15:35

Je weet nooit. Misschien in een ander topic weer;)

Duikduivel | 22-05-08 | 15:41

Overigens is kunst voor linkse 'Jeroen Krabbe'-achtogen en liefst subsidieverbrassende kunstkakkers en (hoezeau 'en' btw ?!) alleen van toepassing als je geld teveel hebt. Zelf heb ik dus (bijna bijna) geen kunst. Hoewel ik zelf niet schilder en je dus af en toe wat voorgeschiderds koopt om lelijke stukkies van wanden wat te camoufleren. Nood breekt wet. De praktijk is weerbarstig en zo.

Liefst wel abstract, maar bij gelijke geschiktheid mogen lekkere wijven natuurlijk ook altijd, zodat de voorbijgangers die een blik in mijn woongenot werpen niet geestelijk ontmaagd worden (dus geen gaysexpaintings) en eerste indrukken krijgen waarvoor ze niet zijn geëquipeerd. Maar ja, je doet je best om bij te blijven, maar het is niet makkelijk.

De kunstliefhebbers wonen vast allemaal in een appartement op 3+ hoog of krijgen uberhaupt nooit bezoek. Want je kan toch niet zomaar alles ophangen?

NoMinister | 22-05-08 | 15:40

Ik houd helemaal niet van schilderijen en dergelijke, maar dat spul van Terry Rodgers is absoluut top! Dat zou ik wel aan de muur hangen..

50Caliber | 22-05-08 | 15:39

Uit het blad van de zure kongise telegraag GS en Elsevier: Woordvoerder van de Noord-Hollandse gemeente, Cees de Vreede, zegt tegen elsevier.nl dat 'niet alleen moslims hebben geklaagd', ook baliemedewerkers zouden hebben geklaagd over het vrouwelijke naakt in hun zicht.
'U wilde klagen?' U gaat toch niet vervelend doen tegen balie personeel he? Nou? Nou?

Einde van de Domheid | 22-05-08 | 15:35

@ Duikduivel | 22-05-08 | 15:35
kan ik daar nog iets aan toevoegen? eh.. nee :)

SwaY | 22-05-08 | 15:35

@SwaY | 22-05-08 | 15:31

Het is werkelijk een geweldige dag vandaag. ZOn schijnt, beetje kunsdt kijken en een stream van de TK. Owja, ook een espresso uit een heel artistiek kopje. Das ook Kunsdt.

Duikduivel | 22-05-08 | 15:35

@ Duikduivel | 22-05-08 | 15:29

is het geen heerlijke dag vandaag ? :p ;)

SwaY | 22-05-08 | 15:31

Groep 6 schoolreisje anno 2012:

Zeg ken jij de muzelman,
de muzelman,
de muzelman

Zeg ken jij de muzelman,
die woont in Scheveningen

PornoSjon | 22-05-08 | 15:30

@SwaY | 22-05-08 | 15:24

point made;)....... gewoon omdat het kan!

Duikduivel | 22-05-08 | 15:29

Fleauxe | 22-05-08 | 14:50

Als je hem uit het zicht hangt is er niks aan de hand.

NoMinister | 22-05-08 | 15:28

@Santadomenica

Hoe zat het ook al weer met die Aboriginals?

Hoe dan ook: belachelijk dat ze dat schilderij weghalen omdat een paar baarden daar niet tegen kunnen. Dat die baarden zo zijn, allah, maar dat de gemeente Huizen meent zich daar iets van aan te trekken is natuurlijk diep triest...

JasperdePiPaPasper | 22-05-08 | 15:27

Ik mis de schilderijen van Peter Klashorst die al zijn modellen openscheurde en volblafte alvorens wat op het doek te kwakken.
www.peterklashorst.com/

KotzenjammerKid | 22-05-08 | 15:26

@ Duikduivel | 22-05-08 | 15:22
hahahaha.. ja oke.. maarja.. die verrijking had ik toch al niet he.. dus wat je niet weet mis je ook niet .. dat dan weer wel.. :p ;)

SwaY | 22-05-08 | 15:24

Nou, de 2e Kamer boeit een spoeddebat met de minister van OCW over artistieke vrijheid ook niet.

solidstate | 22-05-08 | 15:17

Ach, het is maar 'kunst' hoor! Je kan het niet eten, hooguit even schuilen als het regent. Met een beetje mazzel is het na een aantal jaren wel meer waard dan je er voor betaald hebt en daar kan je dan weer wel van eten en als het erg fors wordt betaald, wellicht ook nog van schuilen.....

Sikkeneur | 22-05-08 | 15:24

@SwaY | 22-05-08 | 15:16

Uit betrouwbare bron kan ik je mededelen dat het inderdaad een verrijking van je leven kan zijn. Ik zeg kan omdat ook de aantrekkingskracht tussen mensen met hetzelfde geslacht ook op een fiasco danwel sleur kan uitdraaien. So far voor de verrijking dan;)

Duikduivel | 22-05-08 | 15:22

Uhh | 22-05-08 | 15:15
Verdikkeme! Potjandorie!

Slampamper | 22-05-08 | 15:20

Slampamper | 22-05-08 | 15:15
Moet dat onder het genot van al dat heerlijke naakt? Dubbel lekker.

A. Hilter | 22-05-08 | 15:20

In alle "wijsheid" bedacht onze overheid soepele regels voor het ritueel slachten van vee door murken. Veel landgenoten ergeren zich daar groen en geel aan, de PvdD voorop. Heeft iemand ooit geluisterd naar dit grote ongenoegen? Nee, want dàt moet kunnen. Waarom is men dan toch steeds weer zo gevoelig voor klachten uit andere hoek? Nu notabene klachten over zaken die wij met z'n allen als kunst aanmerken en die in het "geval Huizen" toch alles behalve onder de categorie pornografie vallen. Een buitengewoon slecht signaal waarbij ik me begin af te vragen wie het in Nederland nu eigenlijk voor het zeggen heeft. Maxima stelde dat er geen Nederlandse cultuur is, dat had ze mis. Maar als het zo door gaat krijgt ze op termijn gelijk. Ik walg er van!

Tisje | 22-05-08 | 15:19

@ Sikkeneur | 22-05-08 | 15:14

Ja ja sikkeneur jij bent het toonbeeld van progressieve agressievelingen als het op kunstuitingen aankomt.

Hypokudt.

solidstate | 22-05-08 | 15:17

@ Duikduivel | 22-05-08 | 15:13

nou nee ook niet... ik heb helaas niets met vrouwen.. ik zeg helaas omdat ik denk dat als ik het wel gehad zou hebben het een verrijking geweest was van mijn leven.. potencieel meer beschikbare partners ook.. maarja.. die boot gaat helaas aan mij voorbij..

SwaY | 22-05-08 | 15:16

@(C) Copywrong | 22-05-08 | 15:05

Hoeveel moslims ken jij nou. Lachen vereist humor.
Ik ken er overigens wel veel en lach meer met mijn Marokkaanse en Turkse vriendinnetjes dan met Nederlandse meiden die zo zuur zijn. Ik uitgezonderd :) Then again. Nederlanders zijn zo georganiseerd. Lachen doe je bij een cabaretvoorstelling. Drinken zaterdagavond in het cafe. Meisjes versieren in de disco. Ja zo is het leven heel saai. Leven de buitenlanders die nog een beetje spontaniteit erin brengen. Kort door de bocht ja. Maar ik ben toch op geenstijl dus dat hoort dan zo. *klikt op post en wacht geduldig op de scheldpartijen*

Uhh | 22-05-08 | 15:15

A. Hilter | 22-05-08 | 15:10
Werk?? Ze zijn hun ATV dagen aan het uitrekenen of genieten er al reeds van.

Slampamper | 22-05-08 | 15:15

Begin ik eindelijk eens warm te [s]fappen[/s] lopen voor kunst, beginnen onze 'gasten' het weer onderuit te halen.

kolonel-knalpiemel | 22-05-08 | 15:14

Kunst omdat het moet of mag?

Zelf trotse bezitter van origineel werk van Jack Hensley en de nestor der vaderlandse pornografie Aad Veldhoen.

Sikkeneur | 22-05-08 | 15:14

@SwaY | 22-05-08 | 15:07

Als vrouw wel?'.......

Duikduivel | 22-05-08 | 15:13

koerbagh ® | 22-05-08 | 15:05
Verdiende loon. Hadden ze maar een vak moeten leren. Sowieso komt het werk nooit af. Daar zorgen ze zelf wel voor.

A. Hilter | 22-05-08 | 15:10

@ koerbagh ® | 22-05-08 | 15:05

Zou als man ook niet echt warm draaien voor Bea....

SwaY | 22-05-08 | 15:07

@A. Hilter | 22-05-08 | 15:03:
Portret van Bea? Daarom zitten ze nu juist de hele dag met een slappe klabanus te spelen. Het komt nooit klaar.

koerbagh ® | 22-05-08 | 15:05

@kolonel klootoog | 22-05-08 | 15:00
Ja, en dat maakt je dan ook weer okee.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 15:05

wacht eens even, die laatste pica, moslimmeisje met doek in der reetanus. ik dacht dat alle moslims iets in hun reet hadden zitten, en daarom nooit kunnen lachen.

(C) Copywrong | 22-05-08 | 15:05

*stelt kunstuitleen onder reaguurders voor*

blinde kip | 22-05-08 | 15:04

@Hooijstra | 22-05-08 | 14:59:
Ik ben eigenlijk meer voor de zwarte kousen ophangen.

koerbagh ® | 22-05-08 | 15:04

Grappig de mensen hier. Ondertussen wordt ze een oor aangenaaid. De Christelijke partijen hebben de macht in Nederland. Niet de moslims. Sinds het kabinet zijn intreden heeft gedaan wordt er opeens overal aanstoot aan genomen door moslims aldus alle berichten uit de telegraaf. Iets zegt me dat het niet moslims zijn die overal over lopen te klagen al is het alleen maar omdat ze niet echt bekend staan om hun assertiviteit. Dus al ergeren ze zich ergens aan zijn ze niet zo geintegreerd om vervolgens hier over te gaan klagen bij officiele instanties maar de Christelijke partijen hier hun moraal aan het opdringen zijn en de moslims hiervoor gebruiken.

Australie doet wat de rest van de wereld doet. Alle ongenoegen afreageren op moslims. Er wonen daar niet eens een procent moslims. Ze zouden zich beter druk kunnen gaan maken over de schandalige wijze waarop ze de Aboriginals behandeld hebben.

Uhh | 22-05-08 | 15:04

koerbagh ® | 22-05-08 | 14:55
Dat is juist het probleem. Fappen op onze kosten.
Het staatsieportret van Bea lijkt me voldoende.

A. Hilter | 22-05-08 | 15:03

@ Lying Dutchman | 22-05-08 | 14:55

Mijn schizofrenie haat mij ook.

kolonel klootoog | 22-05-08 | 15:00

Ook televisieprogramma's zoals 'Allo Allo' worden vanaf nu verboden.
Vooral aflevering 'Six Big Boobies' ( www.youtube.com/watch?v=SxxyfvXMkK4)
Kijk het nu het nog kan!

@koerbagh
Goed punt, ik bedoelde uiteraard in de salonkamer. Overigens moeten we onze kunst goed in de gaten houden, want ik hoor de mars van zwarte kousen richting onze 'vrije ruimte' al komen. Liever dus bij jou of mij thuis neerzetten, of in het geval van de schilderijen ophangen.

Hooijstra | 22-05-08 | 14:59

*2de tiet voltooid en maakt aanzet voor navel*

blinde kip | 22-05-08 | 14:57

@ Fleauxe @ 14:50
Gefeleliciteerd
U wint een pliesie-inval door een 10 man swat-team met alle toeters en bellen
en komt in aanmerking voor 1 1/2 dag onrechtmatige detentie incl. intimidatie
Houd svp uw airmiles kaart bij de hand

Tobi | 22-05-08 | 14:57

@A. Hilter | 22-05-08 | 14:51:
Want? Ik zie het probleem niet. Ambtenaren zitten toch al de hele dag met hun pik te spelen, hebben ze er dan ook nog een reden voor.

koerbagh ® | 22-05-08 | 14:55

@kolonel klootoog | 22-05-08 | 14:48
Jaja, jij bent onze speciale afgezant van God zelf. Jij bent de zoon van Chuck Norris en de neef van Leen. Hoe haat het verder met je schizofrenie?

Lying Dutchman | 22-05-08 | 14:55

@ Lying Dutchman | 22-05-08 | 14:52

fans? o vertel? en ik heb tietjes.. geen borsten.. we leven niet in 1999... kom op hoor... ;)

SwaY | 22-05-08 | 14:54

Mis een pakje Rizla rood bij Courbet.

Abudabie | 22-05-08 | 14:53

Klassepost!

Bugs74 | 22-05-08 | 14:53

@SwaY | 22-05-08 | 14:47
Oh, gewoon, je hebt fans. Maar die heb je op Geenstijl al snel wanneer je borsten hebt.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 14:52

@Fleauxe:
Deaud moet je.

Rest In Privacy | 22-05-08 | 14:52

koerbagh ® | 22-05-08 | 14:37
Ambtenaren in gemeentehuizen.
Naakt aan de muren en in de hallen.
Ik vrees het ergste voor de productiviteit.

A. Hilter | 22-05-08 | 14:51

Ik heb een Rodgers (kopie) hangen, ben ik nu strafbaar?

Fleauxe | 22-05-08 | 14:50

@Hooijstra | 22-05-08 | 14:46:
Beelden aan de wand? Nou ja... wat jij wil. Ik heb ze liever in de vrije ruimte.

koerbagh ® | 22-05-08 | 14:50

Hangt dat schilderij van Alma Tadema nou ondersteboven of heb ik mijn bril niet op?

ZSU-23-4 | 22-05-08 | 14:49

dank voor deze culturele les.

LLox | 22-05-08 | 14:49

*kijkt naar Sway*

Hehe, eindelijk een die het begrijpt. Nemen jullie even een goed voorbeeld aan Sway? Dank.

kolonel klootoog | 22-05-08 | 14:48

@ Lying Dutchman | 22-05-08 | 14:47

leg uit.. :)

SwaY | 22-05-08 | 14:47

@ kolonel klootoog | 22-05-08 | 14:44

Ja , Ja...
-
knielt voor de meester..

SwaY | 22-05-08 | 14:47

@kolonel klootoog | 22-05-08 | 14:44
Yep, ze is er weer.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 14:47

@koerbagh ® | 22-05-08 | 14:37
Daar word ik iig graag op geattendeerd, maar of ik het geschikt acht voor in een gemeentehuis. Zie het toch liever ergens anders. Gelieve bij mij thuis aan de wand bijvoorbeeld.
Overigens hebben de Roomsen wel een leuk grapje uitgehaald gedurende de middeleeuwen door vrijwel alle belangrijke naakten (kunstterm voor fap fap schilderijen) te voorzien van doekjes. En dan beschildert op het origineel. Daarom zie je nu zo gekunsteld vaak een doekje voor die kleine stompies.

Hooijstra | 22-05-08 | 14:46

@Duikduivel | 22-05-08 | 14:43
Precies. Er moet lucht bij.

blinde kip | 22-05-08 | 14:45

Zie ik daar nou Sway?

kolonel klootoog | 22-05-08 | 14:44

@ Duikduivel | 22-05-08 | 14:42

eh ja.. jij bent een man .. ik niet ;p

SwaY | 22-05-08 | 14:43

@blinde kip | 22-05-08 | 14:

Qua billen ben ik het met u eens. Jammer alleen dat her verval waarschijnlijk snel in zal treden. Zeker als die doek er lang blijft zitten;)

Duikduivel | 22-05-08 | 14:43

@E8311 | 22-05-08 | 14:19
Overdrijf niet zo!
Ik wil je er trouwens op wijzen dat moslims gewoon moslims zijn; het gaat om het gemeentebestuur (en links-NL) dat ervoor op de knieën gaat; dat is gewoon walgelijk.
Als ze hier gaan klagen zouten ze toch op naar 'n moslimland; ze hebben het immers 'zo zwaar' hier...

increment | 22-05-08 | 14:42

@SwaY | 22-05-08 | 14:35

Je opmerking over "foute witte broek" negeer ik maar;)
Ik denk overigens dat we vanuit verschillende invalshoeken naar de foto kijken.

Duikduivel | 22-05-08 | 14:42

@Ron de Weijze | 22-05-08 | 14:14
Ok, Ron.

Maar wat bedoel je nou eigenlijk?

Lying Dutchman | 22-05-08 | 14:40

oei oei oei , rellen om die laatste!, go geenstijl !

Bullitje | 22-05-08 | 14:38

@santadomenica | 22-05-08 | 14:18
Leuk stukje; had niet in het NL gehoeven en plak voortaan gewoon de link naar het stuk (bewijst ook dat je 't niet aangepast heb).
En niet alleen BakEllende maar IEDEREEN mag een voorbeeld nemen aan dit gedachtegoed wat de Australische regering uitstraalt; het klinkt zo ontzettend logisch. *pakt z'n koffers*

increment | 22-05-08 | 14:38

OK, vergeten: ben het dus gillend eens met de Australische premier. Damn. Die man heeft gelijk.

Truttebol | 22-05-08 | 14:38

Wat ben ik het hier gillend mee eens. Niet onredelijk, niet hatelijk, gewoon de grenzen aangeven. Kijken wat de De Winters en Van Joles ervan vinden.

Truttebol | 22-05-08 | 14:37

@Nonnes | 22-05-08 | 14:26:
Tja, dat hoeft dan van mij weer niet zo... Maar goed, het is best aardig.

Mag ik de dames en heren reaguurders ook wijzen op het fraaie naakt in de beeldhouwkunst? Zoals daar zijn de Drie Gratiën van Canova ( www.vam.ac.uk/images/image/12649-large... ), Britney van Daniel Edwards ( www.theage.com.au/ffximage/2006/03/30/... ), Twee vrouwenlichamen van Peter Klashorst ( commons.wikimedia.org/wiki/Image:Natur... ), en bijvoorbeeld Jeff Koons en Cicciolina ( germanisztika.arts.unideb.hu/MenschenB... ). Dat soort werk kan wat mij betreft in elk gemeentehuis.

koerbagh ® | 22-05-08 | 14:37

@Duikduivel | 22-05-08 | 14:31
Maar wel billen waar de gemiddelde nederlandse vrouw een puntje aan kan zuigen. Als Vogelaar nu dat argument voor cultuurverrijking had gebruikt...
Overigens durf ik niet te denken aan hoe deze jongedame er over een 10-tal jaartjes bijloopt.

*begint met schilderen van de borst, inspiratie vanzelf volgt*

blinde kip | 22-05-08 | 14:36

zag ik daar nou de kolonel.. ? :D

SwaY | 22-05-08 | 14:36

@ Duikduivel | 22-05-08 | 14:31

zowaar hier een echt antwoord.. *yay*

dat de foto flets is ben ik met je eens maar ik denk dan ook dat het dat uit moet stralen.. hij boeit mij wel.. en een witte broek voor een man is zo fout,... :p

SwaY | 22-05-08 | 14:35

Ik vind dat schilderij met die behaarde doos SCHOKKEND. Hebben de oudere reaguurders daar ervaring mee? Ik zou ze met 'n scheermes de badkamer in schoppen, viesbah.

-Strotgrondel- | 22-05-08 | 14:35

Zelfs op cultureel gebied blijft GS niet achter,
Ik kan dit zeer waarderen.
Danku!

Lidiaaaaaaaaaa | 22-05-08 | 14:34

* Verwijdert subtiel hoofddoek uit vriendins poepertje om de fapspetters van zijn beeldscherm te poetsen*

TotDeSchijtOnsDoodt | 22-05-08 | 14:34

haha, die laatste poept een doekje! :-D

Toobs | 22-05-08 | 14:32

Eerst Hans Teeuwen. Nu echte kunst. Het gaat godverdomme goed hier.

artbrut | 22-05-08 | 14:32

@santadomenica

Howard is al een tijd premier af...

grachtengordel | 22-05-08 | 14:32

@SwaY | 22-05-08 | 14:25
Kvind de foto te flets, de vrouw niet mooi en zwart haar valt te veel op op mijn witte broek ;-D

Duikduivel | 22-05-08 | 14:31

Heel goed GS, heel goed, 10+ en +1 voor premier Howard, -1 voor vertaling.

Jayskiallthewayski | 22-05-08 | 14:29

*pakt verf en doek van zolder en gaat nog eenmaal los voor busje arriveert*

blinde kip | 22-05-08 | 14:29

Na 230K aan jaren, zijn we er nog steeds niet uit dus. Naakt=schaamte, Schaamte voor naakt=schaamte voor jezelf. Want elk mens is hetzelfde qua sex. Wat nou culturele mutaties van gewoonten. De lul moet IN de kut. EN daar zijn we WEL al 230K jaren over eens.

DatDus | 22-05-08 | 14:29

+1 voor premier Howard, -1 voor vertaling.

Jayskiallthewayski | 22-05-08 | 14:28

wijsvinger | 22-05-08 | 14:26
kutschilder

van dal | 22-05-08 | 14:28

Een brandende paling dan maar dat zou pas (een) kunst zijn.

TotDeSchijtOnsDoodt | 22-05-08 | 14:28

Slampamper | 22-05-08 | 14:25 zet er voortaan voor de kantoorslaven in hun cubicals even een NSFW bij.

van dal | 22-05-08 | 14:27

@koerbagh ® | 22-05-08 | 14:24
En die dame met appel, daar is niet alles kunst aan. Da's ook mooi.
Leuk toppukje.

Nonnes | 22-05-08 | 14:26

Was die Courbet soms herder in z'n vrije tijd?

wijsvinger | 22-05-08 | 14:26

Lijkt op een REETVETER...

lamoor | 22-05-08 | 14:25

Op marokko startpagina zijn ze duidelijk al veel verder met experimentele erotische kunst dan wij hier in het Gristelijke Holland. Vind het best wel op het randje. Sjeik Fawaz schijnt ook ergens van de partij te zijn.
.
marokkaanse-hoeren.wikisex.nl/

Slampamper | 22-05-08 | 14:25

@ Duikduivel | 22-05-08 | 14:12

waarom niet..? het is een mooie vrouw ( vind ik ) met echte rondingen.. en de foto straalt wel wat uit.. lijkt mij ?

SwaY | 22-05-08 | 14:25

@TotDeSchijtOnsDoodt | 22-05-08 | 14:23
Of een paling... oh wacht, dat heeft ze al...

blinde kip | 22-05-08 | 14:25

Ik ben zelf wel voor naakt schilderingen meer hiervan.
Courbet hangt overigens in Musée D'Orsay en komt na het meisje van Renoir. Beste collectie van realisten en impressionisten, waaronder ook de nodige schilderingen van van Gogh in dit oude treinstation.
Fantastisch dat Geenstijl mijn middag eindelijk wat naakt geeft. Zat ik wel weer even op te wachten.

Hooijstra | 22-05-08 | 14:25

Ku(ns)t, omdat het moet.

koerbagh ® | 22-05-08 | 14:24

KUNST
Twee letters teveel
...

A. Hilter | 22-05-08 | 14:24

E8311 | 22-05-08 | 14:19
E-nummers zijn niet zo gezond hé?

van dal | 22-05-08 | 14:24

Bang dat de pron wordt aangepakt, jongens?

Flippo | 22-05-08 | 14:24

@TotDeSchijtOnsDoodt | 22-05-08 | 14
Brandend?

Duikduivel | 22-05-08 | 14:24

Wacht met spanning op de 1e Marrokaanse tegenpica van Yolanthe met de Nederlandse vlag half in der aars.

TotDeSchijtOnsDoodt | 22-05-08 | 14:23

Femke_Halsema | 22-05-08 | 14:21 geen honger? het is lunchpauze hoor..

van dal | 22-05-08 | 14:22

@ Reinaert @ 14:14
Absoluut
Betty of Aria, wij willen waggelende heupen
Ik tenminste

Tobi | 22-05-08 | 14:22

Je bent ingelogd als: Femke_Halsema.

Femke_Halsema | 22-05-08 | 14:21

santadomenica | 22-05-08 | 14:18
waar gejat? linkje was ook wel genoeg geweest hoor, bitjesverknoeierT..

van dal | 22-05-08 | 14:21

@ santadomenica

Flikker jij eens lekker op met je copy-pastekenker. Loser.

kolonel klootoog | 22-05-08 | 14:21

Courbet; Daar moet maar eerst even een bosmaaier overheen!

Jan-Willm | 22-05-08 | 14:20

Heel goed GS, helemaal goed, 10+.

Jayskiallthewayski | 22-05-08 | 14:20

@santadomenica | 22-05-08 | 14:18
De vertaling had je wel achterwege kunnen laten, zo moeilijk is engels nu ook weer niet.

Hellsmurfje | 22-05-08 | 14:20

-weggejorist-

E8311 | 22-05-08 | 14:19

Lees ik dat 'de oorsprong...' is besteld door een Turk destijds.

Waar hebben we het over?

NoMinister | 22-05-08 | 14:18

*applaus*

Huldo's!

kolonel klootoog | 22-05-08 | 14:18

-weggejorist-

santadomenica | 22-05-08 | 14:18

da wizard | 22-05-08 | 14:15 bij aankomst van elke derde busje volgt een rondleiding door de geenstijl galerie..

van dal | 22-05-08 | 14:16

@redactie
Hoeveel busjes staan er al voor de deur...

da wizard | 22-05-08 | 14:15

@Tobi | 22-05-08 | 14:13:

Nieuwlichterij. Geweaun Betty Page, het origineel. En Vargas niet te vergeten.

Reinaert | 22-05-08 | 14:14

De christenen hebben een moertje los zitten. Spreek vrijmoedig over God maar misbruik niet zijn naam, is geen knieval naar Allah of Satan want daar heb je een hele andere grootheid mee. Een, of twee, die we, wij ook christenen liever niet, helemAAl niet, in ons lieve Nederland willen zien, horen, proeven of ruiken. Aanstoot komt dus van waar aanstoot vandaan komt en nergens anders vandaan. Of je moet als dunkleurbroekbestuurder alleen je 'eigen mensen' onder de duim kunnen (en willen) houden, zodat na Theo's dood het appeasen grootschalig op het doek gesmeten wordt, of zoals nu weer, opgetreden wordt tegen het discrimineren maar dan niet zoals bedoeld was, gesteund werd door de hele kamer (inclusief links), het haatprediken van Nederlandveroveraars (te onzent, that is), maar nee, degenen die dat als een aantasting van eigen cultuur zien. Het is de wereld op zijn kop, het is de geldstroom die de verkeerde kant uitgaat. Het is de dunnenkleurenbroekencultuur die omhoog viel toen het land even onbestuurbaar leek, door de te harde hand, aan de trekker, van Links en de vreemde culturen, niet westers, niet niet westers, gewoon helemaal NIKS.

Ron de Weijze | 22-05-08 | 14:14

die courbet, dat is toch wel een kutschilder geweest hoor.

van dal | 22-05-08 | 14:14

*Cultuur liefhebber is*...

da wizard | 22-05-08 | 14:13

@Myself:
Mwah. Dat was de moeite niet waard. Joris was sneller.

Reinaert | 22-05-08 | 14:13

He, daar komt de KulturGestapo onder leiding van EHB aanlopen. Da's ook toevallig!

shock'nblog | 22-05-08 | 14:13

Feauteau van Aria Giovanni is ook niet mis
Dat mis ik hier een beetje

Tobi | 22-05-08 | 14:13

@SwaY | 22-05-08 | 14:10

No sweat.....
Ik ben het bij de weg niet met je eens. De laatste is Kudt.

Duikduivel | 22-05-08 | 14:12

@Der_Hasselhoff | 22-05-08 | 14:10:

Automutilistisch spammen. Leuk! Weer eens iets nieuwschs. Succes ermee!

Reinaert | 22-05-08 | 14:12

@ Duikduivel | 22-05-08 | 14:10

ja kon het niet laten sorry,... :)

SwaY | 22-05-08 | 14:10

* Zich even met keukenrol op het toilet terugtrekt met afbeelding van de Venus van Berekhat Ram. *

Bigi Bana Boy | 22-05-08 | 14:10

@SwaY | 22-05-08 | 14:08
Je comment over niet reaguren;-S

Duikduivel | 22-05-08 | 14:10

-weggejorist en opgerot-

Der_Hasselhoff | 22-05-08 | 14:10

Zie je wel, niet alle kunst is boring

Templeton Peck | 22-05-08 | 14:10

Ook een paar lekere blote imams of zo?

Truttebol | 22-05-08 | 14:09

@ Duikduivel | 22-05-08 | 14:07

leg eens uit wat je bedoeld?

SwaY | 22-05-08 | 14:08

@ NelisR | 22-05-08 | 14:07

nou nou.. objectiviteit alom ?

SwaY | 22-05-08 | 14:08

@SwaY | 22-05-08 | 13:57

Valse schaamte?

Duikduivel | 22-05-08 | 14:07

Volgende rechtzaak voor GS... dit moet toch offline? God, doe er wat aan laat de server crashen!

NelisR | 22-05-08 | 14:07

@Lief | 22-05-08 | 13:53
Niet actueel.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 14:07

die = die Taliban

NoMinister | 22-05-08 | 14:06

Ik wou dat mijn klabanus die appel was, en dat meisje geen tanden had..
De oude egyptenaren maakte ook al porno-hierogliefen..(de huidige zijn geen afstammelingen, ben ik zeker).

NEC-schot | 22-05-08 | 14:06

"Schilders gebruikten vaak bijbelse of mythologische taferelen als excuus om lekkere naakte wijven te schilderen."
Er valt dus kennelijk weinig inspiratie te halen uit de koran. Gemiste kans voor de muzelmannetjes, dat boek.

blinde kip | 22-05-08 | 14:05

Bah. Entartete kunst. Van de muur en snel op de brandstapel met die meuk!

Allah zegt dat het goed is, de Profeet knikt instemmend, Hirsch Ballin eauk.

Reinaert | 22-05-08 | 14:05

Waarom er geen schilderijen van jonge jongetjes zijn gemaakt die door een dikke vette baardman worden genomen is een raadsel. Ik noem dat onevenwichtig en feitelijk eigenlijk discriminerend. In de schilderkunst dienen alle culturen en seksuele geaardheden als gelijkwaardig te worden beschouwd en dus aan bod te komen. De snelste manier om dit evenwicht te herstellen is het weghalen van de overrepresentatie van heteroseksuele westerse taferelen.

Laten we nu niet gaan onderbuiken: dit is gewoon een praktische oplossing die humaan, respectvol en evenwichtig is. Heeft met islamisering niets te maken. Maar met evenwicht.

Driewerf BAH voor de eenzijdige schilderkunst der Westerse Wereld.

En dat oude beeldje, dat blazen we gewoon op. Is goed voor de veiligheid van onze jongens in Afghanistan. Die kicken wel op opblazen van beelden. Is dus humaan en evenwichtig en dus gewoon goed.

* gaat zoeken naar bronzen beeldje van vrouw in burka *

NoMinister | 22-05-08 | 14:05

Vooral die laatste. Metershoog ophangen op de Dam!!

looprekje | 22-05-08 | 14:05

*chapeau*

Yoman | 22-05-08 | 14:01

@ mezelf.. + t ergens..

SwaY | 22-05-08 | 14:01

wel moet ik zeggen dat ik de laatste foto wel echt mooi vind...

SwaY | 22-05-08 | 14:01

LOL @ Lief!

Maggot King | 22-05-08 | 14:00

burkanus!

basserr | 22-05-08 | 14:00

moslimvrouwen zeggen massaal, poephoofddoek

De Jood | 22-05-08 | 14:00

Niederland erwache !

Aan het einde van het olie tijdperk gebeuren rare dingen...

Colonel Ortega | 22-05-08 | 13:59

Mooie appel.
Maar die laatste kan ECHT niet! Veels te grauw en verkeerde uitsnede...

blinde kip | 22-05-08 | 13:59

Goed topic, maar verander 'larger then life' even in 'larger than life'.

Infidel Castro | 22-05-08 | 13:59

Fap @ Pompeii.

LibertasSimplex | 22-05-08 | 13:58

Klasse !!!

leeuwenramp | 22-05-08 | 13:58

Kunst met een grote harige K.

Calastir | 22-05-08 | 13:57

Wij mogen geen cultuur hebben van dit kabinet. Sterker nog, volgens Maxima hebben we er geen.

Lying Dutchman | 22-05-08 | 13:57

Koenst oemdat het moet!

Calastir | 22-05-08 | 13:57

Mooi. Dat jullie maar veel klachten mogen krijgen. En vrolijk negeren natuurlijk.

Achterdocht | 22-05-08 | 13:57

* reaguurt maar niet....

SwaY | 22-05-08 | 13:57

@ cram

volgens mij zit daar gewoon de laatste knoop van een burka

Tonline | 22-05-08 | 13:56

_O_ voor die laatste _O_

Radical Rex | 22-05-08 | 13:56

LOL@Reez...

SOSJADD | 22-05-08 | 13:56

@Lief | 22-05-08 | 13:53

Die staan achter de schildersezel.

Duikduivel | 22-05-08 | 13:56

Laatste pica: steek die burka maar in je reet.

cram | 22-05-08 | 13:55

Wat een puinhoop. Kunstonderwijs door GeenStijl.

Opa Bangepoep | 22-05-08 | 13:55

Als ik fapfap ga zeggen krijg ik zeker een ban...

Leopold | 22-05-08 | 13:55

zo da's nog eens Kudt met een grote letter K.

Rhun | 22-05-08 | 13:54

Het wordt weer druk bij de Mediamarkt vanavond.

kapotte_stofzuiger | 22-05-08 | 13:54

Kwaliteitstopic met kunst +1

Hellsmurfje | 22-05-08 | 13:54

prachtvol, ik ben gek op kunst.

dr. tikshit | 22-05-08 | 13:54

Waar zijn de blote mannen?

Lief | 22-05-08 | 13:53

ROFLOL @ laatste kunstwerk :)

Mugh | 22-05-08 | 13:53

Terry Rodgers. Die expo heb ik toevallig in de kunsthal gezien. (ik ging eigenlijk ergens anders voor) Was wel aardig gek!

BYO | 22-05-08 | 13:53

Veel fruit ook!

Tonline | 22-05-08 | 13:52

Oei, die laatste gaat rellen veroorzaken!

Reez | 22-05-08 | 13:52

Bah.

Duikduivel | 22-05-08 | 13:52

ies Coeltoerrrr of coelthoeer??

HetOrakel | 22-05-08 | 13:51

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl