Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Chemtrail-indoctrinatie nu ook via STER

kleintrailtje.pngHallo hallo, even ontwaken allemaal, want er zijn ontwikkelingen op het gebied van de chemtrails. Voor de onwetenden onder jullie: chemtrails zijn die witte strepen in de lucht, bestaande uit chemicaliën die over ons heen gekieperd worden om onze geest te beïnvloeden. Uiteraard worden deze praktijken geheim gehouden door de Nederlanse overheid, net zoals de waarheid achter 9/11, de komende Bilderbergconferentie (5-8 juni, Virginia, Westfields Marriott Hotel, Wachtwoord: bidiflerp) en alle overige Nieuwe Wereldorde-gerelateerde shit. Lange Frans stelt nog wel eens wat kamervragen maar die zal dan ook wel binnenkort doodgeschoten worden. De overheid wil namelijk NIET dat wij vragen stellen, maar dat we zwijgen en het gaandeweg normaal gaan vinden. Vandaar ook dat er nu zelfs chemtrails verstopt zijn in twee nieuwe reclamespotjes op televisie, te weten de nieuwe spotjes van Knorr Turkse Dürüm en Peijnenburg koek. Hier en hier het keiharde bewijs. Mensen, laat u niet gek maken! Dit is NIET normaal en als u denkt van wel hebben de chemicaliën de weg naar uw brein al reeds gevonden. In dat geval is er maar een redding: Chembuster!

Reaguursels

Inloggen

In de plee zag ik vanmorgen ook nog een chemtrail. Zal mij benieuwen wie mij probeert te beinvloeden. Heb 'm wel doorgetrokken overigens, dus een sluitend bewijs heb ik niet meer.

de look | 22-05-08 | 11:27

@hyperonzin
1. u bent zelf begonnen met huilen in hoekjes, dus wie is hier nu dramatisch aan het doen;
2. "Alles verwaait toch man op 10 km hoogte" is uw antwoord.
Kennelijk bent u daar zelf geweest om deze uitspraak te doen, aangezien uw taalgebruik nogal 'verwaaid' overkomt.
Ik zou zeggen: beargumenteer uw uitspraak eens voor de verandering...
4. U gaat uit van burgerluchtvaart als enige optie, ook dat is bekrompen;
5. Kennelijk ligt een grote woordenschatbij u erg gevoelig, anders was u er ook niet over begonnen.
Overigens, woordenschat behelst reproduceerbaarheid en dit is dus ook terug te voeren op linkse conditionering;
6. U kunt het niet winnen op argumentatie, zodat u vervalt in persoonlijke aantijgingen om daar maar de aandacht op te vestigen.
Maar dat is voor u natuurlijk een onbegrijpelijk fabeltje. Hulde!

Rest In Privacy | 22-05-08 | 10:10

allemaal poep. opvallend genoeg komt dit onderwerp steeds in de zomer op... rara

dr. dandy | 22-05-08 | 09:43

Kom op, zo'n chembuster is niks meer dan een emmer met een koperen staaf erin. Wat nou orgoon-energie, ik fap zometeen wel wat orgoonenergie bij elkaar op de plee! Chemtrails + chembuster = onzin. Is wetenschappelijk verantwoorde formule!

Drs. W. | 22-05-08 | 09:27

Lekker belangrijk! Zag net nog een komkommer vliegen!

100%JERZY | 22-05-08 | 09:14

@ BSE rundfunk | 22-05-08 | 03:42

Wederom een typisch aluhoedjes antwoord, geen argumentatie die mijn argumenten weerlegd. Afgezien van het feit dat de meeste die erin geloven zelf zeggen dat het uit de motoren/tanks komt, als je goed gelezen zou hebben dan was je er achter dat ik ook heb gedacht aan het feit dat er extra tanks/reservoirs geplaatst zouden kunnen zijn. Echter, dit is een onmogelijke opgave in de burgerluchtvaart in verband met de technische kennis van het grondpersoneel (hé waar is dit tankje voor???) en de wisselende groepen mensen die aan 1 vliegtuig werken. Het moet iemand een keer opvallen dat het geen standaard Boeing/Airbus equipment is aangezien ze die kisten kennen als de eigen broekzak. Of is nu ineens al het technisch personeel omgekocht of iets van dien aard? En heb ik al een weerlegging gehoord van het simpele rekensommetje? Ook niet! Alles verwaaid toch man op 10km hoogte, dat zie je nooit meer terug! Op 5km hoogte kun je al niets meer terugvinden op de aarde eronder, en al die leuke chemtrailfoto's zijn van kisten die hoger vliegen dan dat.

Je hebt weer een of ander spannend verhaal gepost, erg vermakelijk, maar het slaat totaal niet op hetgeen er daarvoor gepost is. Het is een verhaaltje dat jouw geestelijke gesteldheid benadrukt, en voornamelijk de rare plaats die jij in deze maatschappij probeert in te nemen. "Slachtoffer van het systeem" klinkt wel lekker dramatisch hè? In plaats van met redelijke argumenten te komen hoor ik alleen maar een verhaaltje dat onder bijna iedere sterke argumentatie gezet kan worden teneinde een soort kritisch weerwoord te geven zonder ook maar 1 harde waarheid erin te gebruiken. Allemaal suggestief.

Kom even terug op aarde dude, extra geheugenbanken hebben niets te maken met het al dan niet bestaan van chemtrails die ons allemaal ziek/dom/dood maken. Jouw overigens amuserende grote woordenschat draagt ook niets bij in dit verhaal, behalve dat de minder geschoolden onder ons er misschien moeite mee zullen hebben om je verhaal te volgen. Als je fabeltjes wilt vertellen, doe het dan ook in kindertaal de volgende keer!

Hyperkritisch | 22-05-08 | 07:35

@Hyperfrites 21:42,
Goed, mijn argumentatie:
Om alleen uit te gaan van de brandstoftanks, als verspreiders van chemicalien, is een resultaat van bekrompenheid.
Enne... soms kan ik inderdaad wel huilen, al dan niet in een hoekje.
Niet omdat ik angst heb, maar omdat ik steeds opnieuw dingen aan lieden moet uitleggen die slachtoffer geworden zijn van een systeem, dat creatief denken en het vermogen om te synthetiseren, om zeep wil helpen.
U bent in dat opzicht typisch links geconditioneerd (refererend aan de hersenhelft).
Als ik de huidige documentaires zie, waarin diverse professoren niet alleen propageren dat de cognitieve vermogens van de mens revolutionair toe kunnen nemen door chipimplantaten en extra siliconen geheugenbanken, maar ook dat degene die in de toekomst zich niet conformeert aan dit gebeuren negatieve consequenties kan verwachten, dan kan ik niets meer zeggen dat de angst er bij deze 'geleerde' ubermenschen er goed in zit ten aanzien van de werkelijke revolutie die op cognitief gebied gaat plaatsvinden.
Extra geheugenbanken en processoren zijn niets meer dan opslagruimten van domme feitjes, of rekeneenheiden met een eenwaardige output (net als je veronderstelling dat de brandstoftank de enige output kan zijn).
Met het implanteren van deze dingen creeer je geen cognitieve superioriteit, je creeert alleen maar een pretentieuze instelling, die fascistoide trekken vertoont, en die in feite alleen maar meer van hetzelfde produceert (zij het dan misschien sneller).

Rest In Privacy | 22-05-08 | 03:42

Ik vind chemtrails wel lekker, tevens het gemodificeerde drinkwater, de mind controlling elektriciteitmodulaties, subliminal messaging op tv, radio, enz.

En GS, waarom is het nodig dit te posten?

JeanJaques | 22-05-08 | 00:26

video.google.com/videoplay?docid=-2815... KIJK DEZE FILM over chemtrails met kritische vergelijkingen maar ach neem niets van mij aan, ik heb geen antwoorden hiervoor....

Crikey!Stingrays! | 21-05-08 | 23:03

Ja leuk die Vietnam verhalen, hoe vroegah alles beter was enzo.
Maar chemicaliën spray je dus echt niet van ZO hoog he.
Weet je wel hoeveel problemen ze in de 2e wereld oorlog hadden met bommen gooien vanaf die hoogte. Wat denk je dat een spray doet?
Klink klare onzin als je het mij vraagt.

mennie | 21-05-08 | 22:39

Aangezien je ook alles van internet plukt en geen eigen argumenten geeft, hier een quote:

"In de Vietnam oorlog is er volgens de officiële cijfers 75.700.000 (75 miljoen) liter zwaar giftig ontbladeringsmiddel gebruikt. Agent Orange werd het genoemd, onder andere gefabriceerd door één van de meest criminele bedrijven ter wereld Monsanto. Omdat dit de officiele overheidscijfers zijn, kun je er gerust van uitgaan dat de werkelijke cijfers eerder in de buurt van de 150 miljoen liter komen dan de gegeven 75 miljoen. 150 miljoen liter Dioxine-houdende, kankerverwekkende chemische troep. "

150.000.000 LITER MET DIE TROEP! Moet je wel aardig wat lijntjes voor trekken in de lucht over de hele wereld om dezelfde concentratie te krijgen als in vietnam! Weltruste!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 22:35

Hyperkritisch | 21-05-08 | 22:20
Een discussie noemt hij dat, veel herrie en herhalen van oude standpunten.
Een gemanipuleerd burgermannetje wil ook mee praten.

bakoenin | 21-05-08 | 22:32

Hyperkritisch | 21-05-08 | 22:16
Heel even, dus een land ontbossen met agent orange en generaties met kanker opschepen kan wel,
Star wars met raket schild ook
Maar chemicalien verspreiden op grote hoogte niet ?

Ik denk toch dat je beter de discussie met de Duitse meteorologen kan aangaan.
En verder veel plezier met je mooie auto, en alweer een aanname daarachter.

bakoenin | 21-05-08 | 22:30

Het was me overigens een genoegen met jullie te mogen debatteren over de hoax van vandaag, maar ik ga mevrouw hyperkritisch maar eens vergezellen onder de wol, veel plezier met bang zijn! Enjoy life lutsers, jullie zijn de moderne variant van mensen uit de middeleeuwen die bang waren voor onweer!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 22:20

@ bakoenin | 21-05-08 | 22:07

Ik heb nog geen enkel steekhoudend argument gelezen... Verder gaat het er hier om dat we volgens jou beinvloed zouden worden door de chemtrails, dat we er ziek van worden of iets van dien aard. Volkomen bullshit zoals eerder aangetoond met de berekening, het is gewoon technisch/scheikundig onmogelijk. Je hebt mij overigens niet horen ontkennen dat die vliegtuigen boven duitsland wolken veroorzaakten, wel?

Ik heb je wel gemeld dat er soms wolken ontstaan uit contrails, en soms niet. Heeft alles te maken met de situatie in de luchtlaag waar het vliegtuig vliegt. Is de situatie zo dat er bijna wolken gaan ontstaan op een natuurlijke manier, dan zal een contrail een katalyserend effect hebben. Is het te droog voor wolken dan zullen ze weer verdwijnen, en afhankelijk van de temperatuur en de luchtvochtigheid zal het langer of korter duren of zelfs helemaal niet zichtbaar zijn.

Baseer je conclusies nou eens op feiten, niet op de onzin van een of andere milieuwebsite die je bang probeert te maken... En een beetje zuur en verongelijkt gaan zitten doen omdat ik het beter voor elkaar heb dan jij is ook wel sneu. Be a sport en geef toe wanneer je geen gelijk hebt!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 22:16

Deze presentatie is mede mogelijk hgemaakt door Knor.
En gewoon rustig verder slapen want er is natuurlijk niets aan de hand. De overheid heeft het allerbeste met u voor en Nederland is een echte demoncratie. Duh. De natuurwetten zijn sinds 1990 verandert en daarom blijven vanaf die tijd condensatie sporen gewoon een dag lang hangen. That's all.

thispissesmeoff | 21-05-08 | 22:13

Hyperkritisch | 21-05-08 | 22:02
Nee, we moeten een lawaai makende lutser op een shockblog geloven.
ROFL

bakoenin | 21-05-08 | 22:09

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:56
Het is door vele deskundigen in Duitsland waargenomen, en er komen vragen over in de bondsdag, maar luitjes zoals jij, die hun eigenwaarde uit hun autootjes halen zullen het altijd blijven ontkennen, beter een fatsoenlijk burgermannetje zijn dan het niet mainstream news volgen, dat is veiliger.

bakoenin | 21-05-08 | 22:07

Voordeel is dan dat ze Lange Frans afschieten. Als ik die vent op de tv zie en vooral hoor krijg ik spontaan allergieën.
*Aluhoedje en gasmasker opzet*

killermiller | 21-05-08 | 22:04

bakoenin | 21-05-08 | 21:55

Die website staat ook weer vol met suggestieve onzin, weinig steekhoudende argumenten en observaties van leken. Misschien besef je het niet, maar niet alles op internet is waar! Dat een of andere verstrooide bange professor probeert een onderzoeksbudget los te peuteren door een bangmakend boekje wil niet zeggen dat het waar is!

Bestudeer eens de meteorologie, vliegtuigtechniek en klimaatleer. Kom dan nog maar eens uithuilen en je excuus aanbieden!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 22:02

@ bakoenin | 21-05-08 | 21:50

Moest je je eens in verdiepen voor je blaat! Zoals wel vaker is het de onwetendheid die de angst veroorzaakt. Vliegtuig zal er speciaal voor omgebouwd zijn, en het beginnen van een wolk dmv contrails is een redelijk normaal verschijnsel. Bestudeer de meteorologie maar eens wat beter. Als er eenmaal een wolk begint dan groeit het snel door, en in dit geval is het een kunstmatig beginnetje. Misschien geholpen door een stof om de binding van vocht in de lucht te bevorderen. En wat daar boven hangt, ligt in ieder geval niet beneden op de grond / in jouw longetjes! En check nog eens de rekensom, lekker belangrijk als ze een wolkenstreep trekken in al die kubieke meters lucht boven duitsland!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:56

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:50
zet je aluhoedje nu maar op, want je zit wel heel erg in een ontkenningsfase
www.naturalnews.com/022838.html

bakoenin | 21-05-08 | 21:55

Nou? Komt er nog wat zinnigs of alleen bange verhalen? Het lijkt de fabeltjeskrant wel met die teksten van jou!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:50

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:42
Hmm dan hebben die Duitsers wel hele aparte vliegtuigen nietwaar ?

bakoenin | 21-05-08 | 21:50

@ BSE rundfunk | 21-05-08 | 21:37

Blijft u zich vooral concentreren op wat er allemaal zou kunnen gebeuren en ga bang in een hoekje zitten huilen!

Nu even terzake, toon eens aan dat het technisch wel goed mogelijk is dan! Je komt met geen enkel argument dat het mijne tegenspreekt, nogal zwakke reactie dus. Zoals altijd is er weer maximaal geblaat over wat er allemaal aan de hand zou kunnen zijn, maar steekhoudende argumenten zijn ver te zoeken. Een of ander stukje over duitse weersbeinvloeding lijkt me ook niets te maken hebben met de bewering dat we allemaal dom gehouden worden door de overheid dmv chemtrails of iets van dien aard. Kom maar met echt bewijs dat het technisch mogelijk is, praten we daarna verder!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:42

@hyperkritisch
U bent een uitmuntende modelburger.
Blijf rekensommetjes maken, en blijf u vooral concentreren op de technische aspecten van vliegtuigonderdelen om aan te tonen dat het verspreiden van chemicalien een onmogelijke opgave is.

Rest In Privacy | 21-05-08 | 21:37

@ bakoenin | 21-05-08 | 21:22

S60 platkop dan nog altijd, iets wat jij wel nooit zal bereiken!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:36

Trouwens, even voor al die aluhoedjes hier, heeft er al iemand bij stilgestaan dat het in de verbrandingskamer van een straalmoter een dikke 1000 graden wordt? Dat de uitlaattemperatuur rond de 650 graden ligt?

Overal wordt beweerd dat het in de jetfuel zou zitten en dat het tijdens het vliegen verspreid wordt via de motor. Ik heb wel wat scheikunde gedaan, en ik kan je vertellen dat de meeste chemische verbindingen niet zo houden van extreem hoge temperaturen... Denk je niet dat broom een behoorlijke aankoekende werking gaat hebben op de zeer gevoelige straalmotoren, en met name op de hoge en lagedruk turbines?

Er zitten allerlei filters in de leidingen om te voorkomen dat er ook maar iets in die motor komt wat er niet hoort, en de brandstof wordt continue gecheck op verontreinigingen met monsters uit de tanks van de vliegtuigen. Dan heb je aardig wat personeel om te kopen om hun mond te houden over de rare verontreiniging van de brandstof...

Om nog maar te zwijgen over aparte reservoirs, een beetje vliegtuigtechneut kent het toestel als zijn eigen broekzak, zoiets valt direct op en zeker in de hoeveelheden waarmee het zou moeten gaan gezien de miljoenen kubieke meters lucht waarin er gesproeid zou worden!

Deel de totale hoeveelheid brandstof in een 747 bij een gemiddelde vlucht (140.000 kilo met een dichtheid van 0,8 = 120000 liter) eens door de inhoud van het nederlandse luchtruim tot 10.000 meter hoogte. Laten we een handig rekensommetje maken, 350 km bij 200 km voor het grondoppervlak van het nederlandse luchtruim. 350.000 x 200.000 = 70000000000 vierkante meter. Maal 10.000 = 700000000000000 kubieke meter!

De volle tanks van de 747 zijn 120 kubieke meter. STEL dat de complete tank gevuld is met chemicaliën, dan nog ben je een grote held als je ook maar 1 deeltje er van terugvind in het luchtruim! Trek je eigen conclusie dus maar over dit verhaaltje...

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:31

Tsja, alles wat niet in bekrompen geesten past, wordt afgedaan als complottheorie.
Niet dat ik deze mensen iets kwalijk neem, het is alleen maar betreurenswaardig dat mensen slachtoffer worden van een eenzijdige opvoeding.
Die behelst onder meer het klakkeloos opvolgen van autoriteiten; zo is immers onze maatschappij ingericht.
Waarom enig denkwerk verrichten als een ander ervoor 'geleerd' heeft en een statusverhogende titulatuur voor zijn naam mag zetten?
Die is immers de autoriteit en een ander moet niet denken dat...
Ik zou willen zeggen: kijk eens naar de manier waarop je dingen geleerd hebt en wat je hebt moeten leren.
Het overgrote deel heeft rijtjes moeten stampen - een opsomming van domme feitjes.
Tevens is onze scholing er op gericht om mensen leren niet leuk te vinden, omdat er immers niet onderwezen wordt in het denken over het eigen denken, en omdat de schoolbel keer op keer bepaalt dat niets interessant genoeg is om af te maken.
Bedenk dan dat we leven in een democratie, en dan kom je tot de conclusie dat het rijtjes stampende volk de meerderheid is.
Ook dat is maatschappelijke inrichting.
In feite wordt mensen van jongs af aan geleerd de helft van hun hersens in te leveren ten behoeve van de machtspolitiek, die na enig doordenken uitkomt bij sociaal darwinisme en ubermensch versus de untermensch.
En iedereen wordt geleerd om de bestaande, voor mensen inmiddels niet meer detecteerbare, paradigma's van de maatschappelijke inrichting aan te nemen als een vanzelfsprekendheid.
Je zou hier met recht kunnen spreken van zombificatie - mensen worden geconditioneerd in een half bewustzijn, zodat mensen alleen nog de perceptie hebben dat hun halve bewustzijn het hele is.
Er bestaat immers niets anders.
Wat mensen echter niet in de gaten hebben, is dat ze als maatschappelijke untermensch opgevoed zijn.
Slechts een kleine groep superrijken wordt beter van de maatschappelijke inrichting, en deze groep bepaalt ook wat er gebeurt. geld is macht.
En u bent geboren om hen meer geld te bezorgen.
Het gaat niet over de (r)evolutionaire natuurlijke kracht van de mens, die in de eerste tijd gezorgd had voor de uitvinding van vuistbijlen en pijl en boog.
Een elite heeft er voor gezorgd dat wij leven in een artificiele maatschappij waarin de artificiele wet geldt van het sociaal darwinisme.
(R)evolutionaire kracht is derhalve voorbehouden aan degene die er het geld voor heeft.
Een lichtpuntje: aangezien dit geen natuurlijke kracht is die de mens tot mens gemaakt heeft, zal elke poging om zichzelf tot ubermensch te verheffen, voor deze elite gedoemd zijn te mislukken.
Fantastisch verhaal? kijk dan maar eens om u heen hoe de tandwielen in onze maatschappij draaien. Denk eens over uw eigen denken.

Rest In Privacy | 21-05-08 | 21:20

Helpen chemicalien ook al als je er via de tv naar kijkt?
Waar is mijn DVD met blowende Bob Marley...

ZSU-23-4 | 21-05-08 | 21:17

@Dannydeman
kruip eens onder je steen terug aub!
de replay ,doet niet onder van de inormatieve waarde van het onderwerp
dus gaat weer lekker naar je pim pam pet spelletje ofzeu

rooie-sien | 21-05-08 | 21:16

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:09
aannames aannames, waarom heb je die nick gekozen, had je niet beter iets van brullende meeloper kunnen nemen ?

bakoenin | 21-05-08 | 21:15

@ bakoenin | 21-05-08 | 20:55

Ik weet zeker dat jij echt een topleven hebt! Pas je op voor het levensgevaarlijke dihydrogen monoxide?! Straks krijg je er nog rare verschijnselen van! Onverklaarbaar! HELP!

Ga maar lekker met je bakfiets op zoek naar een kraakpand... Of ga gezellig met bosuitje nog een doos van die paddestoelen verorberen!

Hyperkritisch | 21-05-08 | 21:09

Hyperkritisch | 21-05-08 | 20:50
Ach ja, nog een gelovige, het zijn allemaal aardige mensen die so called bilderbergers.
Mag je weer een nieuwe astra uitzoeken ?
hyperkritisch... tuurlijk

bakoenin | 21-05-08 | 20:55

@ bosuitje | 21-05-08 | 20:15

Jouw aluhoedje is de mooiste! Maar je moet echt minder van die paddestoelen gaan eten...

Hyperkritisch | 21-05-08 | 20:50

Voor diegenen die zeggen dat chemtrails onzin zijn, even dit:
De Duitse overheid heeft vorig jaar toegegeven chemtrails te spuiten in het Duitse luchtruim en dat dit op wereldwijde schaal gebeurd.
Google en joetoep er maar op los.
Hoe voelen al die mafkezen, die alles wegwuiven als een vervelende vlieg, zich nu? Inderdaad, nonchalant doen neigt naar het naïeve... truste.

bosuitje | 21-05-08 | 20:15

Aluhoedje anyone?

frau_olga | 21-05-08 | 19:38

Voorlopig zit ik nog aan de fabeltjes kant wat betreft chemtrails, maar ehh GS, gaan we de Bilderbergers nu echt als non complottisten beschouwen ?
Mwah waarom ook niet, een Telegraaf clubje, past wel binnen jullie agenda.

bakoenin | 21-05-08 | 19:26

Recreatiedictator | 21-05-08 | 18:22
Omdat voedingscentrumdenhaag eerlijk is over eten en niemand 1984 heeft gelezen, zelfs niet dit stukje eruit:

WAR IS PEACE
FREEDOM IS SLAVERY
IGNORANCE IS STRENGTH.

hallevvezool | 21-05-08 | 19:26

Recreatiedictator | 21-05-08 | 18:22
Cause you don't fuck with the peanutbutter maffia!
Iedereen weet sinds Calvé is begonnen met dit bruine goedje, de Nederlander het langste volk op aarde is. Dit allemaal omdat JPB een oorlog moet gaan leiden tegen estland in 2050... maarre, niet door vertellen he?

El Santo | 21-05-08 | 19:20

Chemtrails waren jaaaaaren geleden al in een spotje van het astma fonds(jazeker) jaaaaaaaaaren geleden.
*gaap*(slaapt verder).

Giel Steen | 21-05-08 | 19:01

Wat een gelul... wolken hebben de eigenschap dat het warmte tegenhoudt van de zon. Na aanleiding van studies is bewezen dat de staart achter vliegtuigen precies hetzelfde effect hebben. Door het luchtverkeer is het zo ongeveer 1 graden koeler op aarde, gewoonweg omdat die de zon blokken. Nu het almaar warmer wordt is een van de opties om zelf wolken te maken zodat het koeler wordt. Die trails zouden precies dat kunnen doen.
.
Als de regering dat zou doen dan zouden ze zichzelf ook vergiftigen, want zover mij bekend maken politici gevruik van dezelfde lucht als iedereen.

Chinuk | 21-05-08 | 19:01

:/

Schrijf eens over hoe het nou toch kan dat Calve Frietsaus het door ons overheidje gesponsorde keurmerk "Verantwoorde Keuze" op z'n pakken kan zetten, waardoor wij met z'n allen straks 999 EU per maand aan ziektekostenbijdrage mogen lappen wegens vette medelanders. Bah.

Recreatiedictator | 21-05-08 | 18:22

zure regen mensen... read her lips

erem | 21-05-08 | 17:51

@Achterdocht | 21-05-08 | 17:44

Maar als ik dan moet kiezen tussen een vergiet of een theedoek op m'n hoofd, dan ga ik toch voor het aluminium.

Biff Eagleburger | 21-05-08 | 17:51

@ Bommenleggert "ons kalm en gedwee maken..." nouja, op zich... die figuren in den haag komen overal mee weg, iedereen zit te mekkeren, maar echt wat doen, no way. Daar hebben zie die chemtrails echt niet voor nodig, hoor om ons kalm en gedwee te maken. Nederlanders zijn al zo'n sloom volkje geworden, die komen echt niet in opstand hoor!

datgezeik | 21-05-08 | 17:47

*Naar 007 zwaait*

G-unite | 21-05-08 | 17:45

Biff Eagleburger | 21-05-08 | 17:39

Daar heb ik dan weer een theedoek of pannenlappen voor (pannelappen?). Maar een vergiet is makkelijker. En met een vergiet op je hoofd lijk je weer op Tommie uit Sesamstraat en dat wordt op TV uitgezonden... Jahaa, denk daar maar eens over na.

Achterdocht | 21-05-08 | 17:44

Alu hoedje heb je niet nodig, het spul bevat aluminum en barium oxiden en tevens een organisme ergens tussen schimmel bacterie en virus in.
Vliegtuigen en heliocopters bestaan alleen nog maar om troep uit te braken , met schotels en sigaren deze troep verspreiden is veel te verdacht iedereen weet dat schotels en sigaren geen uitlaat hebben. Passagierssigaren met zeg een klm logo erop, komen we daarom niet tegen.

patent nummertje 1990000513145 in de joe es pettent offis ofzo.

*6 x in het rond en hopsasa*

hallevvezool | 21-05-08 | 17:44

@van dal | 21-05-08 | 16:56

Je vergeet nog het belangrijkste; je kan er lekker de spaghetti in flikkeren zonder dat je je klauwen aan het deksel verbrandt tijdens het afgieten!

Biff Eagleburger | 21-05-08 | 17:39

@blinde kip
Aandacht tekort?

kapotte_stofzuiger | 21-05-08 | 17:38

De Url | 21-05-08 | 16:47

Daarentegen heb ik diegene jij quote dan weer niet gezien. Help eens ff.

Achterdocht | 21-05-08 | 17:36

aluhoedje iemand?

dr.spin007 | 21-05-08 | 17:31

Ik Ben De Walrus...

Lebowski Achiever | 21-05-08 | 17:31

je zou je tijd er maar eens aan willen besteden...

Stezzerret | 21-05-08 | 17:30

kut... ik woon in zwanenburg...

goeiemoggel! | 21-05-08 | 17:25

verontrustend maar deze berichten circuleren al langer. zo ontving ik laatst op mijn radiokies nog een waarschuwing.

Schuinsmarcheerder | 21-05-08 | 17:23

Mensen... ik zou graag vertellen hoe het allemaal zit, maar het is allemaal groter, ingewikkelder en gevaarlijker dan jullie denken.

enne... bedenk dat jullie er zelf aan meebetalen met die vakantietickets die je boekt!

flying dutchman | 21-05-08 | 17:18

willem30008 | 21-05-08 | 17:11
-
Geen dank Willem. Vervolg gerust je monoloog...

Bertus Betonsloper | 21-05-08 | 17:16

Bertus Betonsloper | 21-05-08 | 17:08
Ja, bedankt voor je antwoord.

willem30008 | 21-05-08 | 17:11

willem30008 | 21-05-08 | 17:07
-
Kom je aandacht te kort?

Bertus Betonsloper | 21-05-08 | 17:08

Oh ja, het was een gecoordineerde en geregiseerde aanval van Christen Fundamentalisten van de regering, die het fascisme opnieuw wilden introduceren. 2008, het jaar waarin Geenstijl haar onschuld terug kreeg.
By the way, schrijf liever een artikel over hoe Fem "Fataal" Halsema die PVV lulhannes de nek omdraaide. Als die droplul gewoon zijn mond had gehouden dan had ik langer van Femke kunen genieten. Hoe is het mogelijk dat zo'n houte Klaas een mooi zomerjurkje van de buis weet te drukken met slap geouwehoer.

willem30008 | 21-05-08 | 17:07

-weggejorist-

blinde kip | 21-05-08 | 17:04

een 'r' en *schop*... terug in de tijd, ga maar naar tegelijkertijd op 16.56.

van dal | 21-05-08 | 16:58

uit de kringloop: een aluminium vergiet.

ik hoor jullie al roepen: "maar daar zitten gaatjes in".

ja, er zitten gaatjes in. en dat is het verschil met alufolie homebrew hoedjes, je houdt tegelijketijd het hoofd koel. en je hoofd koel houden is het belangrijkste wat er is.

van dal | 21-05-08 | 16:56

Wisten jullie trouwens dat als de condens van een vliegtuig (streep) langer dan 10 minuten blijft hangen deze gekwalificeert dienst te worden als zijnde wolk?

verkopertje | 21-05-08 | 16:56

Mijn god, hoe KOM je erop

e.claudius | 21-05-08 | 16:55

Ik ga maar eens corus aandelen kopen... Alu prijs gaat vast omhoog!

Tonline | 21-05-08 | 16:55

Jammer dat Mutsaers alles op een hoop gooit om het te diskwalificeren. Als je intellectueel eerlijk bent en je verdiept in wat er allemaal over 9/11 gezegd is, dan moet je toegeven dat er een heleboel niet in de haak is. Dat zegt verder niets over chemtrails, Bilderbergconferenties of wat dan ook.

Bokassa | 21-05-08 | 16:53

IK denk niet dat er hier chemtrails in de lucht hangen die ons kalm gedwee en gehoorzaam moeten maken....

Anders had ik nu dit tyufskabinet niet kapot willen zien gaan!

Bommenleggert | 21-05-08 | 16:51

Ik had wel meer steun verwacht sinds het Nekschot-debacle. Volgens mij werken jullie alu-hoedjes niet. Jullie lijken wel gebrainwashed. Of misschien zijn jullie al aangetast door die chemtrails. Anyway, dit artikel brengt mij niet op andere gadachten. Nooit zal ik vergeten hoe GS-leden dachten dat ze afgeluisterd werden, opgepakt en misschien zelfs wel gedeporteerd. De rechtsstaat, vrijheid van meningsuiting, Nederland, alles dreigde uit elkaar te vallen. LOL. Te pijnlijk.

willem30008 | 21-05-08 | 16:51

Ik ga voor dat ik een in een lachstuip blijf hangen. Wat een oeverloos en nietszeggend geouwehoer. GS: fatsoendelijke topic svp. Merci. Au Revoir.

De Url | 21-05-08 | 16:50

Nee geen ambtenaar .... gelukkig niet! Heb een hekel aan mensen met zo'n kansloze baan!

Maar goed ik ben er vandoor... het is 10 voor 5 dus tijd om mijn jas te pakken :-)

Dannydeman | 21-05-08 | 16:50

Nee niet de notulen van de Bilderberg conferentie, die eind deze maand dit jaar bij Washington plaats vindt. De deelnemers lijst spreekt meer tot de verbeelding. Verhagen en Balkenende gaan zeker maar waar is de koningin die tijd? Daar worden toch echt wel de nieuwe orders in ontvangst genomen. Daar ook had Fortuyn naar toe zullen gaan, maar pleefiguur dat hij was, haalde hij het net niet maar Herben wel, die daags erna de JSF bestelde. Die trek pas mooie strepen!

Yets | 21-05-08 | 16:49

@Dannydeman | 21-05-08 | 16:44

Ahaaa, dus toch een raamambtenaar!

pwman | 21-05-08 | 16:48

Dannydeman | 21-05-08 | 16:46
-
Nee. Maar, toch dank voor het applaus

Bertus Betonsloper | 21-05-08 | 16:48

ja waar is rutgert... geyle man..

SwaY | 21-05-08 | 16:47

@ Achterdocht

Memo? Je hebt Batman gezien en wilt nu de show stelen met een "prikkelende en semi-grappige" qoute. Hou toch op, whoehahahahaha!

De Url | 21-05-08 | 16:47

@Bertus Betonsloper

zooo daar heb je lang over nagedacht is het niet?

*applaus*

Dannydeman | 21-05-08 | 16:46

Rutgert zit vast, in voel het.

T@ Riest | 21-05-08 | 16:45

Als ik nog bij mijn vorige medewerker zou werken kon ik binnen enkele ogenblikken het woonadres van Hirsch Balin achterhalen.
Dan kon ik me voordoen als gewillige vrouw die seks wil (op een chatbox) en dat het adres van Hirsch Balin geven :o

(daarom werk ik er ook niet meer denk ik :-) )

Dannydeman | 21-05-08 | 16:44

Nlz® | 21-05-08 | 16:36

Typisch weer. Iederéén is onderdeel van de samenzwering, behalve ik. Misschien heb ik de memo niet gehad?

Achterdocht | 21-05-08 | 16:43

''chemtrails zijn die witte strepen in de lucht, bestaande uit chemicaliën die over ons heen gekieperd worden om onze geest te beïnvloeden.''
-
Vooral geesten van mensen die zich uitgeven voor Dannydeman schijnen behoorlijk beïnvloed te worden...

Bertus Betonsloper | 21-05-08 | 16:43

@ Dannydeman | 21-05-08 | 16:40

Dat hangt er vanaf, als je een baard hebt en graag in een jellabajurk rondschuifelt niet, anders wel.

Nlz® | 21-05-08 | 16:41

ik hoop dat Hirsch Balin anaal wordt verkracht...

word ik nu opgepakt?

Dannydeman | 21-05-08 | 16:40

EHB is niet blij met de pica's van hem in uniform. Hij beraad zich op stappen tegen GS

Agent327 | 21-05-08 | 16:40

@ Bommenleggert | 21-05-08 | 16:36

Pas op voor De Chef, voor je het weet zullen we nooit meer een reaguursel van je mogen aanschouwen.

Nlz® | 21-05-08 | 16:38

Nu we toch met de allu hoedjes op zitten... Ik heb al een tijd niets van Rutgert gezien.... Hirsch Balin?

Bommenleggert | 21-05-08 | 16:36

@ Achterdocht | 21-05-08 | 16:34

Dit gaat veel dieper dan dat alles bij elkaar. Maar het kan ook zijn dat ik dit zeg omdat ik pas voor school ff in Pernis moest zijn, wat dan weer dicht bij de petrochemische industrie van de botlek ligt...

Nlz® | 21-05-08 | 16:36

Ik ben een beetje de draad kwijt. Zal wel door die chemoshit komen dan. Is deze conspiracy van Scientology, het Internationale Jodendom, de Communisten, de Neo-Conservatieven, de Petrochemische Industrie, de Reptielmensen, de Moslims, de Vrijmetselaars, Buitenaardse Wezens, de Autolobby of toch de Teletubbies samen met de biologische boeren?

Achterdocht | 21-05-08 | 16:34

@rooie-sien

Ben jij te dom om de ironie van dit nieuwsitem te zien?

Antwoord:

Ja, want je post een domme reactie...

Dannydeman | 21-05-08 | 16:33

Mensen die in hun cybernaam moeten vermelden dat ze een man zijn. Woehahahahaha!

De Url | 21-05-08 | 16:33

wat een komkomer topic zeg
gs wat zijn we aan het prutsen met deze anti informatieve zut ?
doet eens jomanda nieuws plaatsen !

rooie-sien | 21-05-08 | 16:31

Heb je trouwens Lange Frans op het zogenaamde Niburu Event gezien op youtube :-)

Het spijt me zeer, maar dat was echt erg. Hij hoefde het woordje chemtrail/UFO maar te noemen en iedereen begon te juichen alsof hij Jezus Christus was...

Ach ook een manier om je CD's te verkopen uiteraard....

Dannydeman | 21-05-08 | 16:31

Het is maar net hoe je het brengt. Hoorde laatst een verhaal over een ondernemer die wilde weten hoe ver hij zou komen met investeerders voor de verkoop van verhitte zuurstof ofwel "gebakken lucht".

Porrello | 21-05-08 | 16:31

@ Dannydeman | 21-05-08 | 16:28

Ik doe het graag, ben klein begonnen, maar ik begin zo langzaamaan een steeds groter publiek te entertainen, zoals je merkt.
Maare, wat vind je werkgever ervan dat je in zijn tijd al die kennis opsnort op het net? ;)

Nlz® | 21-05-08 | 16:30

Sorrie Lange Frans, ik verloor eventjes mijn zelfbeheersing. Sorrie, sorrie.

MAAR WAT EEN ZEIKVENT. OPROTTEN FRANS!

De Url | 21-05-08 | 16:29

Alsof het mij allemaal nog wat uitmaakt. Acceptatie is het toverwoord. Accepteer het en het probleem bestaat niet. Dat doen we al jaren met onze regering en dat werkt prima volgens onze regering.

groenergras | 21-05-08 | 16:29

Nlz® | 21-05-08 | 16:26
heet die werkplaats "gouden kooi"?

DenLangel*l | 21-05-08 | 16:29

vond het al raar dat er zoveel condensstrepen boven slotervaart waren.

Eurotokkie | 21-05-08 | 16:29

omg Nlz® ...

Maak je nu weer een grap? wow....
je verbaasd me echt! Zo grappig!

Dannydeman | 21-05-08 | 16:28

@pwman

De betekenis van het leven?

Niet denken zonder te voelen en niet voelen zonder te denken...

Dannydeman | 21-05-08 | 16:28

@ Dannydeman | 21-05-08 | 16:24

Knap is een zeer relatief begrip he! Zo heb je ook op de sociale werkplaats een groepje 'knappen'.

Nlz® | 21-05-08 | 16:26

De condensatiesporen van vliegtuigen zijn alleen interessant omdat ze zorgen voor een global dimming effect, daardoor is de temperatuur overdag minder hoog dan zonder dit effect en is er overdag ook veel minder licht dan vroeger toen er minder gevlogen werd. www.kennislink.nl/web/show?id=129162&prin...

seven | 21-05-08 | 16:26

wow Nlz® jij bent echt grappig man...

wow :o

Dannydeman | 21-05-08 | 16:25

Kom net terug van toilet, allemaal bruine chemtrails.....

Captain Orange | 21-05-08 | 16:25

@ Dannydeman
Wahahah, zo en zelfverzekerd!
Kan jij me de betekenis van het leven misschien vertellen?

pwman | 21-05-08 | 16:25

@ Superior Bastard | 21-05-08 | 16:19

Zeker, er is maar weinig wat daar overheen gaat, dus de kans dat die kaart gespeeld wordt is dan ook klein.

Nlz® | 21-05-08 | 16:24

@pwman, ja en ik ben nog knap ook

Dannydeman | 21-05-08 | 16:24

In G.-naam?

Dannydeman | 21-05-08 | 16:01

Niet zo zeuren, de Bilderberg gruppe is een pracht instelling, de etentjes zijn geweldig.

G-unite | 21-05-08 | 16:23

De hersenen van chemtrail-believers zijn ernstig aangetast door de placebo chemtrails!

NEC-schot | 21-05-08 | 16:23

Dannydeman weet echt alles! ;)

pwman | 21-05-08 | 16:22

Libertas simplex.
I know, zou trouwens ook weleens willen weten waarom je vlak voor elke belangrijke voetbalwedstrijd een mannetje ziet die die lijnen aan het krijten is. Het kan geen toeval zijn dat al die lijnen vlak voor de tribunes liggen.. Is dat om het publiek te drogeren? Sterker nog, die middencirkel hebben ze gewoon jaren geleden in het leven geroepen om van Nistelrooy rustig te krijgen, let maar eens op, ze hebben het zo geflikt dat ie steeds precies in het midden staat bij de aftrap, krijg je echt een zware dosis binnen....

Captain Orange | 21-05-08 | 16:22

chemtrails bestaan als het goed is niet op het zuidelijk halfrond, tenminste zoiets heb ik een keer op discovery channel gezien.

de_tyvus | 21-05-08 | 16:21

Aspartaan is zo gezond dat coca-cola binnen een jaar op natuurlijke zoetstoffen overgaat :-) Volgens mij heeft dat er mee te maken dat het patent van Aspartaan over een jaar afloopt, maar nee, volgens coca-cola is die nieuwe zoetstof veel lekkerder en gaan ze daardoor over :-)

Dannydeman | 21-05-08 | 16:20

Nlz® | 21-05-08 | 16:14
Daarmee kun je rustig all in gaan.

Superior Bastard | 21-05-08 | 16:19

-weggejorist-

Theo van gogh4270914 | 21-05-08 | 16:19

Hou toch in G.-naam toch op over de kamervragen van Lange Frans. Wat een malloot. Het IQ van een pakje Blue-Band wat over datum is en een "Waku-Waku"-gezicht. Bah, Bah, Bah!

De Url | 21-05-08 | 16:19

Ik denk dat je sneller kanker krijgt van de Aspertaan die in je Cola-Light zit, dan dat je hier kapot aan gaat. Overigens wel door een smerige truuk door Donald Rumsfeld als "zoetmaker" gelegaliseerd toen hij voor Nutrasweet werkte...

pwman | 21-05-08 | 16:18

Ze zouden op de GS redactie toch eens in moeten voeren dat sterke drank pas ná 6 uur mag..

hoezee | 21-05-08 | 16:17

Weer @DenLangel*l

Nogmaals: als een hoge pief van de Duitse defensie het zelf zegt, dan nog ontken je het? Ben jij dan wel helemaal lekker? Die vent gaat toch niet voor de lol zeggen dat ze wel eens proeven doen met chemicalien in de lucht? En in China sproeien ze nu ook veel i.v.m. regenval tijdens de olympische spelen... Of is dat volgens jou ook niet waar?

Dannydeman | 21-05-08 | 16:17

-weggejorist-

R0gerthat | 21-05-08 | 16:17

Gelukkig heeft iedereen de ironie van het bericht door...

artbrut | 21-05-08 | 16:17

@ DenLangel*l | 21-05-08 | 16:14

LOL @ train to loonyville, dat blijft een leuke om zo af en toe eens om iemand zijn/haar oren te smijten ; )

Nlz® | 21-05-08 | 16:16

-weggejorist-

Nlz® | 21-05-08 | 16:14

Dannydeman | 21-05-08 | 16:08
*ding dong*
the train to loonyville will depart in five minutes.
run dannydeman run!
ga eens naar je lokale middelbare school praten met een natuurkundeleraar over faseovergangen.
wel kostelijk verder jongen

DenLangel*l | 21-05-08 | 16:14

... en langzaam transformeerde GeenStijl in Zapruder 2.0. Geinig.

pita | 21-05-08 | 16:14

Captain Orange | 21-05-08 | 16:05
Geen Stijl t-shirts zijn vergeven van de chemicalien.

LibertasSimplex | 21-05-08 | 16:13

@Robert Irving III

Ik zit op mijn werk, heb weinig te doen, en ga dan een discussie niet uit de weg uiteraard :-)

Dannydeman | 21-05-08 | 16:12

Dannyman speelt de 'ik-heb-er-meer-over-gelezen-dan-jij' kaart... altijd een dooddoener van jewelste.

Robert Irving III | 21-05-08 | 16:11

hmm, ik heb eens gekeken naar dat Chembuster, maar dat kan nog wel wat worden verbeterd. Het biedt lang geen 100% effectiviteit. Ik denk dat ik me eens ga storten op een nieuwe, verbeterde formule. Komt binnenkort op de markt!
(en dan heb je ook die Terminator II zapper niet meer nodig, ook daar ga ik een veel beter systeem voor ontwikkelen!)

makkie | 21-05-08 | 16:10

@Monsieur Boezz

Ja omdat ik iets zinnigs zeg op Geenstijl zit ik de hele dag in een hokje conspiracy boekjes te lezen. Terwijl ik alleen maar zeg dat chemtrails tegen klimaatverandering zijn en het 9/11 verhaal niet voor waar neem (doet iemand dat nog wel dan tegenwoordig?).

Maar goed, ga maar weer lekker slapen :-)

Dannydeman | 21-05-08 | 16:10

@ Dannydeman
Dan zou ik maar snel wat van dat spul bestellen als ik jou was.

Walt Disney | 21-05-08 | 16:10

-weggejorist-

Theo van gogh4270914 | 21-05-08 | 16:09

@ Monsieur Boezz | 21-05-08 | 16:07

Dat zou ook heel goed kunnen. En al zn plafonds en wanden voorzien van een laag alufolie onder het behang, zodat het niet opvalt voor 'de diensten' dat ze hem niet kunnen beinvloeden *Bwuhahaha!*

Nlz® | 21-05-08 | 16:09

Heel,heel lang geleden, toen jullie allemaan nog niet geboren waren , en er in elk dorpje nog maar EEN tv was kwam zo'n zelfde sukkel bij mijn grootouders met een soort vies rose plastic vel wat ze voor hun beeld moesten plakken om de gevaarlijke stralen uit de tv tegen te houden.
So what's new???

Walt Disney | 21-05-08 | 16:08

@Nlz®

Nee ik ben gewoon bekend met de feiten i.t.t. to jouw naiviteit..
Kan ik er wat aandoen dat die knakkers het zelf bekennen? Als je wat vaker op nieuwssites zit en dingen vaker onthoud had je dat zelf ook geweten...

Dannydeman | 21-05-08 | 16:08

@Nlz® | 21-05-08 | 16:05
Volgens mij komt Danny niet buiten hoor...
Zit in een donker hokje boekjes te lezen en conspiracys te ontrafelen.

Monsieur Boezz | 21-05-08 | 16:07

Dannydeman | 21-05-08 | 16:03
ik hoop voor je dat je een geintje maakt... anders zou je even naar de lokale zielenknijper moeten gaan en zeggen dat je waanvoorstellingen hebt

DenLangel*l | 21-05-08 | 16:06

@GS
Hoeveel krijgen jullie per klik?

watergeus | 21-05-08 | 16:06

@ Dannydeman

Dus jij bent die knakker die ik op straat om de drie stappen nerveus over zn schouders zie kijken?

Nlz® | 21-05-08 | 16:05

Wow, die rode pijlen zie ik hier ook in de lucht...!
*Alufolie kopen*

Monsieur Boezz | 21-05-08 | 16:05

Ik kan me herinneren dat in de jaren 70 regelmatig vliegtuigjes opdoken uit het niets in Scheveningen en in de lucht 7-UP schreven....
Nu weet ik het zeker.... ze zaten toen in de testfase...

Sterker nog ik herinner me dat er een dit flikte boven het Binnenhof, sinds die tijd zijn ze allemaal gek daar....

Ennuh GS is ook flink verdacht met die rare background op de site... Als je goed naar de grijze vlakken zoals helemaal hieronder kijkt zie je een verdacht vliegpatroon... Of is dit een blueprint van een geheime landingsbaan?

Captain Orange | 21-05-08 | 16:05

Chemtrails, hou toch op man.

mennie | 21-05-08 | 16:05

... na und?

Austria Calling | 21-05-08 | 16:04

@DenLangel

Er is allang bekend dat ze chemtrails spuiten i.v.m. klimaatverandering, als test alsware (dat is wat ze beweren althans). Dat is ook al bekend door bijv. mensen uit de Duitse regering en door de NASA....

Dannydeman | 21-05-08 | 16:03

hoax ... get a life

increment | 21-05-08 | 16:03

Is dit nu de nieuwe reclame strategie?
Advertorial topics?

P.S. Enschede en landmijnen enzo.

De StoorZenDer | 21-05-08 | 16:03

Ohja. Iets met de illuminatie. Dat zijn schurken niet te filmen. Ze maken plannen voor een nieuwe wereld orde. Het is overigens wel heel erg geheim maar het staat wel op 38.473 vage websites. Ik heb trouwens gehoord dat de maanlanding ook nep was. Ideetje voor een topic op GS?

Robert Irving III | 21-05-08 | 16:02

@ DenLangel*l | 21-05-08 | 15:59

Nee, dat is wat de regeringsinstanties, door middel van indoctrinatie op vroege leeftijd, je wijs proberen te maken *rolt met buikpijn van het lachen over de grond van deze opmerking*

Nlz® | 21-05-08 | 16:02

Angstzaaien en dan cashen. Doet denken aan de broeikaschantage.

De Regeering | 21-05-08 | 16:01

Wat mij betreft kan Lange Frans per direct uitgeschakeld worden. Niemand die daar een complot achter gaat zoeken, want we zijn veuls te blij dat we dan van hem af zijn.

ongeveerprecies | 21-05-08 | 16:01

Het blijft een schande dat Geenstijl juist onderwerpen als Biderberg en 9/11 ridiculiseert :-) Dat zijn juist schokkende dingen die zeer ernstig op waarheid berusten. Dat moet hier jusit belicht worden i.p.v. belachelijk gemaakt worden....

Dannydeman | 21-05-08 | 16:01

@ onderduiker
kwart voor negert holländische zeit.
mijn bier staat al ijskoud... nog even en ik ben over de kater van gisteren, zodat ik vanavond uberfrisch ben.

Fluffert | 21-05-08 | 16:01

Ik moet eerst maar eens zien wat het echt is. Dat ze in Amerika rare goedjes uittesten op onwetende mensen weten we al jaren. Maar hier? Tja.

DatDus | 21-05-08 | 16:01

Hoax!

Glorfindel | 21-05-08 | 15:59

redactie toch.... meegaan in deze alu-hoedjes onzin
heeft niemand dan meer enige kennis op het vlak van fasenleer/thermodynamica/natuurkunde?
het is gewoon gekristalliseerd water.... IJS in de volksmond

DenLangel*l | 21-05-08 | 15:59

sommigen geloven ook niet in fema concentratiekampen

Junkie Jantje | 21-05-08 | 15:58

TaLoN.NL | 21-05-08 | 15:53
Dit antwoord is dom. Ik heb het over die 'chemotrails', niet je vergaarde kennis in MAVO 2 ofzaeu.

Zo jammer! | 21-05-08 | 15:58

-weggejorist-

KaKeL Kees | 21-05-08 | 15:57

I Love The Smell Of Jet A1 Fuel.

vliegende knorrepot | 21-05-08 | 15:57

Ik leef al jaren als Jack D. Ripper, mij krijgen ze dus niet. !

Toine Rorije | 21-05-08 | 15:56

Ooo. dat van die Lange Frans... Mag ik dat op schrift graag.

desmodus | 21-05-08 | 15:56

Hadden we in mijn tijd geen last van

Koningin Wilhelmina | 21-05-08 | 15:56

pffff.... chemtrails schmemtrails, dom wannabe-wetenschappelijk geouwehoer van conspiracy-hippies.

Nlz® | 21-05-08 | 15:56

@ kapotte_stofzuiger | 21-05-08 | 15:55
en als je me niet geloofd stap je maar uit!

SwaY | 21-05-08 | 15:56

@ Onderduiker

Het ligt er nogal aan in welke tijdzone je je bevindt.

Zeven | 21-05-08 | 15:56

'Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig'

kapotte_stofzuiger | 21-05-08 | 15:55

Wat een fucking freaks.

whatisup? | 21-05-08 | 15:55

Ik zie op het tweede plaatje NOG een chemtrail. Hij is zwart en komt van rechts boven. Deze beweegt zich in de richting van beneden/midden. Waar de chemtrail de grond raakt ontploft deze!!! Hiermee dus het bewijs geleverd dat chemtrails buitenardse laserstralen zijn> Gelukkig kunnenn de aliens niet echt goed mikken!
*grote aluminium laskap op zet*

BYO | 21-05-08 | 15:55

@ Mutseart..
Aan het hallucineren?

El Gerente | 21-05-08 | 15:55

Owh, het is Mutsaerts, meneer de ubuntu- / bier liefhebber.

Mercurius | 21-05-08 | 15:55

Hoe laat begint 't voetbal vanavond?

Onderduiker | 21-05-08 | 15:53

Het mooie is dan wel de Lange Schwanz binnenkort de pijp uit is.

Biff Eagleburger | 21-05-08 | 15:53

"Pure onzin. Wie hier in gelooft is niet intelligent.
Zo jammer! | 21-05-08 | 15:41"

Deze uitspraak vind ik niet intelligent, je neemt de mogelijkheid weg dat iemand verkeerd is ingelicht, maargoed, debunkertjes beweren o.a. ook dat planten geen co2 ademen, dat is pas achterlijk. Biologiekennis van 2mavo...

TaLoN.NL | 21-05-08 | 15:53

@Knorr-reclame: integratie moet van 2 kanten komen: van jou en van jou.

niet voor de hond | 21-05-08 | 15:53

@ Dannydeman | 21-05-08 | 15:52
zoveel en zovaak ik wil.. ;) :p

SwaY | 21-05-08 | 15:53

WTF GS, -10 voor redactie, hoe in hemelsnaam KUN je sowieso al zo'n topic bedenken?

Mercurius | 21-05-08 | 15:52

@sway,

Je hebt tenminste wel internet in de baas zijn tijd :)

Dannydeman | 21-05-08 | 15:52

@ Dannydeman | 21-05-08 | 15:50

zo voelt het wel vaak helaas.... * tijd voor nieuwe baan... *

SwaY | 21-05-08 | 15:51

Advertorial Alert!

VanFrikschoten | 21-05-08 | 15:51

SwaY , zit je op een sociale werkplaats zeker?

Dannydeman | 21-05-08 | 15:50

Ben net een onderzoek gestart naar strepen in mijn onderbroek.

LibertasSimplex | 21-05-08 | 15:49

* ziet alle collega's ineens naar het dak stormen om te zwaaien...

SwaY | 21-05-08 | 15:48

Trouwens, de mensen zijn wel zwaar paranoide als ze denken dat de Knorr en Peijenenburg in een complot verwikkeld zitten :P

Ik had het al op nujij gezien volgens mij...
Sommige mensen zijn nu eenmaal een beetje paranoide...
Komt denk door de chemtraisl...

Dannydeman | 21-05-08 | 15:48

Ik zou me er bijna druk over maken... *gaat Learjet aftanken om straks van die mooie figuren te kunnen maken in de blue sky*

Leopold | 21-05-08 | 15:48

Ghaha wat een dikke larie echt iets voor mensen met tijd te veel.

Beëlzebul | 21-05-08 | 15:47

verdomme ik moet echt alu hoedjes gaan verkopen. Volgens mij is dat een gat in de markt.

bravvour | 21-05-08 | 15:47

ik maakte gvd net een badbeat op de pokertafel dat is pas drama!!

LoL @ Sévèke | 21-05-08 | 15:46

Oud nieuws, die rommel zit ook in het kraanwater.
lekker boeiend!

LoL @ Sévèke | 21-05-08 | 15:46

Interessante insteek om mensen reclamespotjes te laten kijken ;) Welke paarse broek heeft dit bedacht?

seven | 21-05-08 | 15:45

@ Dannydeman | 21-05-08 | 15:43 ROFLOL

plaspop | 21-05-08 | 15:44

als ik hierdoor doodga en ik weet het niet interesseert het me niet. Leuk he?

Fluffert | 21-05-08 | 15:44

Morgen het bewijs dat Elvis nog leeft...

da wizard | 21-05-08 | 15:43

Wat is dit nu weer voor onzinnig ridiculiserend bericht :-)
Denk dat de 9/11 leugens (wat gewoon feiten zijn) toch wel wat serieuser genomen moeten worden dan deze contrails in de reclame van Knorr...

Dannydeman | 21-05-08 | 15:43

Verontrustend.

Superior Bastard | 21-05-08 | 15:42

* alu hoedje opzet *

preston spears | 21-05-08 | 15:42

Dat zijn Leen en Pim.

fuckje | 21-05-08 | 15:42

Pure onzin. Wie hier in gelooft is niet intelligent.

Zo jammer! | 21-05-08 | 15:41

En kijk, op de eerste foto zie je ook een overstekende laaf.

blinde kip | 21-05-08 | 15:41

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl