Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Rutger spreekt Teeuwen en Nekschot

hansteeuwengstv.jpgHet Openbaar Ministerie is er uit: Gregorius Nekschot moet hangen. De fatsoenspolitie heeft inmiddels tientallen cartoons beoordeeld. Volgens het OM vallen de meeste spotprenten binnen de grenzen van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van artistieke expressie. MAARRR... in 8 cartoons heeft Nekschot zich schuldig gemaakt aan discriminatie en mogelijk het aanzetten tot haat of geweld. Dus is zijn website op last van justitie offline gehaald. Dit tot grote vreugde van Francisco van Jole die heeft aangekondigd in zijn column vanavond Hirsch Ballin een hart onder de riem te zullen steken. Neen, van hoor en wederhoor heeft @2525 nog nooit gehoord, dus stuurden wij Rutger maar eens langs bij Hans Teeuwen en lieten hem bellen met Gregorius Nekschot. Enfin, schenk de Coca Cola Zero maar in voor 9 minuten het vrije woord, gelardeerd met cartoons. Mocht u morgen geen updates meer zien verschijnen op GeenStijl, weet dan dat wij worden verhoord. FILMPJE...

Reaguursels

Inloggen

@Robert Feller:

Beste Robert,

Naar mijn smaak te veel aanhangers van links hebben het woord fascist, racist of intolerantie vooraan in de mond liggen als iemand kritiek heeft. Feiten worden stelselmatig genegeerd of afgedaan met dezelfde woorden waardoor het bespreken van problemen bij voorbaat al verdacht is gemaakt; zie hier dan ook mijn stelling dat ik een groot gedeelte van links Nederland in feite verantwoordelijk hou voor de golf van het al maar verder inperken van de vrijheid van meningsuiting; een golf waar anderen dankbaar op mee surfen met een uitgekookte strategie van het constant beledigd zijn; het drammende kind heeft de leiding gekregen over het ganse land want oei oei oei, wie zou er nu weer beledigd zijn? Vrijheid van meningsuiting is niet "leuk en aardig" beste Robert, Vrijheid van meningsuiting is een fundamenteel recht dat zwaar bevochten is op de religieuzen, daar zijn vele slachtoffers voor gevallen want wat de religieuzen willen dat kennen we al een paar duizend jaar: werk voor een habbekrats tot je er bij neervalt en bid tot je een ons weegt, stel geen vragen, hou je kop en wees bevreesd en onderdanig voor God want anders kom je de hemel niet in.

Ik begrijp dan ook absoluut niet waar die religieuzen zich toch zo druk om maken; als ik er nou toch rotsvast van overtuigd zou zijn dat ik een alwetende, alziende, almachtige God aan mijn zijde zou hebben, dan zou ik mij nergens druk over maken in de wetenschap dat al die ongelovige honden na overlijden toch in de hel komen terwijl er voor mij een plaatsje in het paradijs is gereserveerd! Het enige wat mij dan op aarde nog te doen staat is mij zo relaxed mogelijk op te stellen en beledigingen over mijn God zouden als waterdruppels van mij afglijden; althans, dat is wat IK verwacht van mijn God, van mijn religie, als ik tenminste zou kunnen en zou willen kiezen want tot op heden vind ik dat ze er allemaal maar bitter weinig van bakken. Moet ik onder de indruk zijn van al die rare gasten in de meest wonderlijke outfits, die nu al duizenden jaren met elkaar overhoop liggen? Moet ik daar als ongelovige hond een voorbeeld aan nemen? Laat mij niet lachen!

Het constant beledigd zijn is in feite een bewijs van zwakte; en voor mij het ultieme bewijs dat die Godsdiensten geen reet voorstellen. Waren het bijvoorbeeld niet de Christenen die zeggen dat je na een klap de andere wang moet toekeren? Kijk dat is nog eens ware power, dat is nu ware beheersing; kennelijk hebben Hirsh-Balin en Balkenende niet goed opgelet tijdens de Bijbellessen want deze heren laten geen mogelijk onbenut om iedereen duidelijk te maken hoezeer ze zich kunnen voorstellen dat iemand beledigd is. Belachelijk!

Hoezo heren Balkenende en Hirsch-Balin? Waarom zegt u niet tegen uw religieuze branchegenoten dat ze in plaats van beledigd zijn ook de andere wang kunnen toekeren? Of heeft u wellicht zelf ook weinig vertrouwen in uw eigen geloof?

Ik ben zo langzamerhand heel erg beledigd aan het worden over al die mensen die zich steeds maar beledigd voelen, ik ben het zat dat de politiek 24 per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beheerst wordt door religieuze zaken en daarmee met de reeds duizenden jaren durende amok waar we toch nooit uitkomen. Van mij mag iedereen zeggen wat hij of zij wil; zonder beperkingen, punt uit. En dan kunnen de religieuzen wedijveren in zelfbeheersing en het tonen van liefde, mededogen en voorbeeldig gedrag als bewijs voor hun Godsdienst.

Om dit proces nog een beetje te versnellen stel ik een religieuze bokswedstrijd voor; dit zijn de spelregels: iedere religie stuurt een afgevaardigde en deze krijgt bokshandschoenen aan en wordt samen met de andere afgevaardigden in boksring gezet. Het publiek mag alles roepen wat ze willen; spreekkoren met vreselijke teksten; alles mag gezegd worden, voor de afgevaardigden in de ring geld hetzelfde, ze mogen ALLES tegen elkaar zeggen, maar de eerste de beste die slaat is af, die gaat uit de boksring en mag de eerste 10.000 jaar niet meer meedoen. De religieuze afgevaardigden mogen wel (samen) bidden en/of mediteren om de kracht van hun God aan te roepen zodat ze zich niet laten verlijden tot agressie door beledigingen want tja, dan ben je dus af en heb je verloren.

Ik zoek een producent voor deze religieuze bokswedstrijd. Heeft John de Mol wellicht interesse? Of Joop van den Ende? Zou toch hele hoge kijkcijfers moeten opleveren?

En laten we het dan in de politiek over andere zaken hebben? Wat gaan we bijvoorbeeld doen aan het energie- en milieuvraagstuk? Laten we ons in de politiek eens even gaan richten op werkelijke vraagstukken aub.

Wessel Meijer,
Aardappeleter

Wessel Meijer | 19-05-08 | 15:38

Ik wil best wel aangifte doen tegen Abdul-Jabbar van de Ven wegens het aanzetten tot haat van de voorstanders van vrije meningsuiting jegens religeuzen die ondanks hun alwetende, alziende en almachtige God aan hun zijde, zich toch nog geroepen voelen om de vrijheid van anderen af te pakken. Een God die de hulp nodig heeft van de mens om zijn/haar belangen te laten vertegenwoordigen is per definitie een looser en is het niet waard aanbeden te worden. Wat fatsoensrakker Hirsch-Ballin hier doet in opdracht van Abdul-Jabbar van de Ven is mij behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten; dit is pure staatsintimidatie zoals we dat kennen van Stalin, Hitler en dergelijke onfrisse types en dient met keiharde maatregelen bestreden te worden, wat mij betreft bij voorkeur zonder geweld en ik acht dit het moment waarop links Nederland nu voor eens en voor altijd zich volledig moet gaan loskoppelen van de niet aflatende religeuze infiltratie van ons staatsbestel. PvdA stap uit de regering! Groen-Links, SP en de verlicht-liberalisten: zorg dat de PvdA uit deze vreselijke regering stapt! Nog even en doe-het-zelf abortus met breinaalden en kinine staat ook weer op nummer 1 van de lijst van sterfgevallen onder vrouwen; voor mij is de maat vol! Ovrigens: ik heb mij rotgelachen om de prenten van dhr. Nekschot waar ik voorheen nog niet van gehoord had, zo zie je maar Abdul-Jabbar van de Ven, kijk uit waar je aangifte tegen doet want je maakt nog slapende honden wakker ook; en laat ik nou een hond zijn! En nog een ongelovige hond ook met een vlijmscherpe tong. Dus nogmaals: ik zoek een advocaat die mij steunt in mijn aangifte tegen Abdul-Jabbar van de Ven wegens het aanzetten tot haat en mogelijk zelfs wegens Godslastering.

Wessel Meijer,
Aardappeleter.

Wessel Meijer | 18-05-08 | 23:23

@ Starf*cker 17-05-08 | 12:39
En knap eauk dat ondergetekende het voor deze (ene?) keer het helemaal met Starf*cker eensch is!
Heel voorzichtig en genuanceerd...
eh.... interesse ?

www.pvv.nl/

wachtmeester de bruy | 18-05-08 | 06:18

Gregorius Nekschot is Hans Teeuwen!
Let op het "uhh" gebruik in het telefoongesprek met Gregorius en het ühh" gebruik in het gesprek met H. Teeuwen, een verbazende gelijkenis!

Pluv | 17-05-08 | 14:58

*proest*

Miretra | 17-05-08 | 14:42

Strontland | 16-05-08 | 23:30
Beetje late reaktie maar toch. Nee ik geef niet exclusief het CDA de schuld van alle problemen (lees toch eens een keer ...) maar verzet mij tegen diegenen die exclusief de PvdA de schuld geven. Beide stellingen zijn namelijk onzin maar hier op GS sterft het van types die de laatste aanhangen. Ik verdedig geenzins de PvdA (voor dat we dat weer krijgen) maar probeer het aan jullie verstand te brengen dat de CDA vrij vaak de dans ontspringt hier terwijl deze in mijn ogen de hoofdschuldigen zijn. Daarmee bagatalliseer ik de rol van de PvdA niet, noch neem ik het voor hen op, maar zeg ik eenvoudigweg hoe het is. Want dat is mijn rol hier ... niet de webnar maar de man die jullie vertelt hoe het is.

Bigi Bana Boy | 17-05-08 | 14:32

Straks mag je vrouwen ook geen hand meer geven hier!!!!
Opstand in Nederland!.... Marokaanse medelanders verpesten het strand en Hollanders met een eigen mening worden opgepakt?
Daaaag Nederlandse tolerantie, welkom terug Nationalisme...

King Wasimoo | 17-05-08 | 14:28

Goh wat een ernstige toon plotseling, zo ken ik GS niet. Het VRIJE WOORD zus, het VRIJE WOORD zo bladiblabla... Waar is de luim gebleven? ;-)

Wollt ihr den totalen Freiheit von Meningschijting? De vrienden van wijlen Theo van Gogh roepen in koor 'jawohl!', maar de wet zegt traditiegetrouw 'neen'.

Zelfs Gregorius onderkent dat. Hij zegt in dit filmpje: "Binnen de regels van de wet uiteraard." Hij had niet verwacht te worden opgepakt..., "omdat ik van mezelf altijd heb gevonden dat ik RUIMSCHOOTS binnen de vrijheid van meningsuiting bleef." Moehahahaha, hij is dus toch grappig!!! Het heeft even geduurd maar nu is hij dan eindelijk in zijn nekvel gegrepen.

ich bin unschuldig | 17-05-08 | 14:17

naardeklote | 17-05-08 | 13:10
Dankzz!

Miretra | 17-05-08 | 13:38

Onze staat intimideert Nederlanders omdat ze zichzelf geintimideert voelen door moslims.
Wanneer krijgen we nu eens een kabinet met een ruggengraat?

bosuitje | 17-05-08 | 13:35

Tss.. Dit kan toch niet! Die man maakt Cartoons, waar maken ze zich druk over in De Haag! Ze lopen zo te slijmen bij de moslims met dat MultiCulti gedoe van ze! Zorg nu maar dat die gasten eruit worden getrapt.. Lijkt me nuttiger, komt ook weer ten goede van de economie.. Milieutaxs op de vliegtuigen! Dus dubbel resultaat!

svenskie | 17-05-08 | 13:16
naardeklote | 17-05-08 | 13:10

Mogen we nu nog wel of niet fietsen op zondag? De veranderingen in dit land gaan zo ontzettend snel de laatste tijd. Kan dus best zijn dat ik een nieuw verbod gemist heb en ik met mijn gezin plotseling opgepakt zal worden op het fietspad.
We gaan voor de zekerheid alvast vandaag een rondje fietsen. Vraag me dan alleen wel weer af of vrouwen ongestraft mogen fietsen. Volgens mij vinden Moslims dit niet leuk..
Ach laat ook maar.. ik ga maar in mijn eentje een rondje fietsen.

Klikspaan | 17-05-08 | 12:53

Gatverdamme wat is dit land toch aan het afglijden naar een bedenkelijk niveau. De refo's hebben hun verwanten gevonden in die islamitisch geinspireerde medemenschen en zijn de refopolitie aan het invoeren. Ik ga bij de volgende verkiezingen echt serieus overwegen om populisitsch rechts te gaan stemmen, want wat een achterlijk kudtland zijn we aan het worden. De refo's, de nieuwe Nederlanders die nog helemaal niets aan dit land hebben toegevoegd en de linkse kerk die het paard van Troje hebben binnen gereden moeten een jaartje of 10 in de oppositiebankjes terwijl de populisten de puntjes weer op de i zetten. bah, bah en nog eens bah

MaxL | 17-05-08 | 12:41

Ik ben het vandaag eens helemaal met Syp Wynia eens. Hirsch Balin moet weg! En snel ook! Knap als je het als minister voor elkaar krijgt om de voorgangers van de linkse kerk (hedy dÁncona) en Geert Wilders op 1 lijn te krijgen. www.elsevier.nl/opinie/commentaren/asp...

Starf*cker | 17-05-08 | 12:39

Heb wat zitten copy-pasten op www.tweedekamer.nl. Resultaat, een mailinglist van alle email adressen van tweedekamer leden. Ik zou zeggen, gebruik het naar eigen goeddunken: (warning, nog niet getest, kunnen nog foutjes inzitten, ik moet zelf nog even over een tekst broeden)

I.Aasted@tweedekamer.nl;e.anker@tweedekamer.nl;C.Aptroot@tweedeka mer.nl;k.arib@tweedekamer.nl;J.Atsma@tweedekamer.nl;N.Azough@twee dekamer.nl;www.hansvanbaalen.nl;W.vanBeek@tweedekamer.nl;m.bessel ink@tweedekamer.nl;e.bilder@tweedekamer.nl;j.biskop@tweedekamer.n l;e.blanksma@tweedekamer.nl;S.Blok@tweedekamer.nl;L.Blom@tweedeka mer.nl;B.vBochove@tweedekamer.nl;J.Boelhouwer@tweedekamer.nl;HvBo mmel@sp.nl;s.bouchibti@tweedekamer.nl;l.bouwmeester@tweedekamer;h antenbroeke@tweedekamer.nl;brigitte.vdburg@tweedekamer.nl;W.vande Camp@tweedekamer.nl;C.Coruz@tweedekamer.nl;e.cramer@tweedekamer.n l;M.vDam@tweedekamer.nl;S.Depla@tweedekamer.nl;I.Dezentjehamming@ tweedekamer.nl;t.vdijck@tweedekamer.nl;J.vanDijk@tweedekamer.nl;j asper.vdijk@tweedekamer.nl;m.vdijken@tweedekamer.nl;j.dijsselbloe m@tweedekamer.nl;w.duyvendak@tweedekamer.nl;A.Eijsink@tweedekamer .nl;K.Ferrier@tweedekamer.nl;k.vgennip@tweedekamer.nl;w.vgent@twe edekamer.nl;a.gerkens@tweedekamer.nl;h.vgerven@tweedekamer.nl;s.g esthuizen@tweedekamer.nl;c.gillard@tweedekamer.nl;d.graus@tweedek amer.nl;L.Griffith@tweedekamer.nl;S.Buma@tweedekamer.nl;f.halsema @;B.vHam@tweedekamer.nl;M.Hamer@tweedekamer.nl;M.Haverkamp@tweede kamer.nl;t.heerts@tweedekamer.nl;p.heijnen@tweedekamer.nl;J.Hesse ls@tweedekamer.nl;r.vheugten@tweedekamer.nl;E.vHijum@tweedekamer. nl;J.tenHoopen@tweedekamer.nl;e.irrgang@tweedekamer.n;l.jacobi@tw eedekamer.nl;H.Jager@tweedekamer.nl;pjansen@sp.nl;F.Joldersma@twe edekamer.nl;c.jonker@tweedekamer.nl;p.kalma@tweedekamer.nl;h.kamp @tweedekamer.nl;agneskant@sp.nl;skarabulut@sp.nl;r.knops@tweedeka mer.nl;G.Koopmans@tweedekamer.nl;a.koppejan@tweedekamer.nl;R.Kort enhorst@tweedekamer.nl;f.koserkaya@tweedekamer.nl;M.Kraneveldt@tw eedekamer.nl;P.dKrom@tweedekamer.nl;a.kuiken@tweedekamer.nl;m.lan gkamp@tweedekamer.nl;J.Leerdam@tweedekamer.nl;r.leijten@tweedekam er.nl;p.lempens@tweedekamer.nl;f.luijben@tweedekamer.nl;Jan@janma rijnissen.nl;J.Mastwijk@tweedekamer.nl;A.vMiltenburg@tweedekamer. nl;h.nepperus@tweedekamer.nl;F.dNeree@tweedekamer.nl;a.nicolai@tw eedekamer.nl;pieter.omtzigt@tweedekamer.nl;H.Ormel@tweedekamer.nl ;c.ortega@tweedekamer.nl;M.dePater@tweedekamer.nl;a.pechtold@twee dekamer.nl;h.polderman@tweedekamer.nl;r.poppe@tweedekamer.nl;rvra ak@sp.nl;j.remkes@tweedekamer.nl;l.roefs@tweedekamer.nl;e.feweede kamer.nl;j.schinkelshoek@tweedekamer.nl;edithschippers@tweedekame r.nl;J.Schreijer@tweedekamer.nl;A.Slob@tweedekamer.nl;P.Smeets@tw eedekamer.nl;M.Smilde@tweedekamer.nl;J.Snijder@tweedekamer.nl;h.s pekman@tweedekamer.nl;L.Spies@tweedekamer.nl;C.vdStaaij@tweedekam er.nl;p.tang@tweedekamer.nl;F.Teeven@tweedekamer.nl;j.tichelaar@t weedekamer.nl;a.timmer@tweedekamer.nl;m.vtoorenburg@tweedekamer.n l;p.ulenbelt@tweedekamer.nl;e.vdveen@tweedekamer.nl;KvanVelzen@sp .nl;C.Vendrik@tweedekamer.nl;voorzitter@tweedekamer.nl;r.verdonk@ tweedekamer.nl;r.vermeij@tweedekamer.nl;a.vietsch@tweedekamer.nl; B.vdVlies@tweedekamer.nl;j.voordewind@tweedekamer.nl;m.vos@tweede kamer.nl;JandeVries@tweedekamer.nl;H.Waalkens@tweedekamer.nl;f.we ekers@tweedekamer.nl;e.wiegman@tweedekamer.nl;a.willemse-vanderpl oeg@tweedekamer.nl;jdewit@sp.nl;a.wolbert@tweedekamer.nl;h.zijlst ra@tweedekamer.nl

Klaboesterbeer | 17-05-08 | 12:38

De naam ban Nekslot zal bekend worden en zo wordt hij net als van Gogh de dood in gejaagd, maar ook naam en toenaam van verantwoordelijken zijn bekend en zij zullen de eerste zijn op bijljesdag.

Renos2 | 17-05-08 | 12:34

Kunnen we eindelijk weer eens een 'normale' feauteauf*ckvrijdag tegemoet zien? (dus niet in de dumpert) Ik ben er klaar voor.
*scherpt de soepmuis*

knutsel | 17-05-08 | 12:26

Plaatjes kijken, lezen, praten, schrijven, schilderen, beeldhouwen horen bij de ontwikkelde mens in Nederland. Ik ben er niet voor om deze mens zijn gereedschap: de pen, het papier, de beitel, het penseel af te pakken en in een kluisje bij justitie op te sluiten. Zelfs de bewijzen, het werk van Nekschot, blijft vanaf nu misschien wel grotendeels voor het publiek verborgen. Justitie had beter een overzichtstentoonstelling van de bewijzen kunnen organiseren om het ongenoegen van deze dienst over het werk van Nekschot kenbaar te maken aan het publiek. Dan had er nog wat te kijken, lezen en schrijven geweest in ontwikkeld Nederland. Nu gaat het scherm op zwart en de eerste lucifer richting brandstapel.

Eerst de Bewijzen | 17-05-08 | 12:09

Karel Martel | 17-05-08 | 11:00
Grappig, dat zijn idd een soort Arabieren, ik denk dat je de infantiele fantasietjes van dat linkse trolletje goed doorziet.

Miretra | 17-05-08 | 12:00

Lord Leto | 17-05-08 | 10:54
Stik, dacht ik eindelijk een echt kaalkopje tegen te komen op GS, blijkt het wéér een afaatje te zijn. Die linkse subsidiefascisjes zitten ook overal...
En Leto, duik lekker met je kop in een willekeurige islamietenkont, daar hoor je thuis.

Miretra | 17-05-08 | 11:50

Hulde Briemusketier ik hoef hier niks aan toe te voegen alleen dan dat de kamerpartijen waarschijnlijk toch de laf zijn om een motie v wantrouwen in te dienen of om die te steunen ookal is er verontwaardigd gereageert in de kamer door o.a PVV, SP en nog een paar.

F072A-Alkmaar | 17-05-08 | 11:25

Het CDA komt naar je toe deze zomer! De moderne inquisitie is weer begonnen.
Misschien moeten er naast koffie- ook vrijheidsshops komen waar humor gedoogd wordt. Waar je je mening mag fluisteren en cartoonisten hun waar via de achterdeur aanleveren. Vrijheid van meningsuiting en het recht op de spot drijven op alles wat je wilt bestaat niet meer.

Broer van Mohammed | 17-05-08 | 11:11

Nekschots manco in deze zaak is dat hij geen geloof heeft. Wie zich kan beroepen op een openbaring, hoeft geen rekening te houden met de grondwet. Helaas sta je in dit land sterker wanneer je vrijheid van meningsuiting kan linken aan godsdienstvrijheid.

ayatollah | 17-05-08 | 11:10

weg met rutger

sado joe | 17-05-08 | 11:04

Nekschot & Teeuwen for president

Meister Jäger | 17-05-08 | 11:03

Teeuwen is cool en soms gaat hij een grens te ver.
Maar grenzen zijn er om er over heen te gaan. Dat kon ook gewoon totdat sommige mensen vonden dat je daarom maar deadt moest.
Dit doet me denken aan de voormalige DDR, waar mensen creatieve oplossingen bedachten om de grens te kunnen oversteken naar het vrije westen. Respect voor die die het gelukt was. Maar ook daar werden de minder gelukkige doodgeschoten. Die tijd ligt gelukkig ver achter ons, de muur is afgebroken en iedereen kon weer vrij zijn.

Claude Jacque | 17-05-08 | 11:02

Lord Leto | 17-05-08 | 10:54
Aan je nick te zien bent U een fan/lezer van de Duin-boeken. Is het toeval dat in deze boeken de woestijnbewoners nogal worden opgehemeld als zijnde eerlijke, betrouwbare en hardwerkende mensen, en dat U daarin een beetje bent gaan geloven? Of zelfs identificeren? Dat is dan jammer voor U, want als U dat gelooft, gelooft U alles.

Karel Martel | 17-05-08 | 11:00

Zeg GeenStijl, kunnen jullie nou niet een of andere actie organiseren hiertegen. Dan heb je sowieso een heel stel leden die meedoen en vast ook aardig wat stijlleauzen. Want op dit moment gebeurt er vrij weinig in de maatschappij en jullie zijn er een goed medium voor.

Mrs. Smith | 17-05-08 | 10:55

Ach wat zeurt die Gregorius Is hij gemarteld, heeft hij 6 jaar zondert proces in Guatanamo gezeten.
Hebben ze stroom draden op zijn balen gezet zoals in Abu Graib.

Hij heeft ee dagje in een nederlandse cel gezeten (Hilton is er niks bij) en loopt nu vrijrond.

Ik vind zijn cartoons discriminerend en de rechter zal er nu over oordelen.

Lord Leto | 17-05-08 | 10:54

Schept wel duidelijkheid. Na 30 alle kritiek op het multiculti-experiment te hebben weggezet als zijnde racistische onderbuikgevoelens, zijn de boven ons gestelden nu daadwerkelijk overgegaan tot het arresteren van mensen met ongewenste meningen. Tja, wat verwacht je van een autistische minister die na de moord op v. Gogh verklaarde dat hij (v. Gogh dus) het eigenlijk over zichzelf had afgeroepen, en vervolgens aankondigde de wet op godslastering te gaan aanscherpen, deze kans kon hij als rechtgeaard katholiek niet laten lopen. Elke keer dat je denkt dat de morele bodem wel bereikt is, weet men weer nieuwe dieptes aan te boren. Gedtverdhimmie!

Karel Martel | 17-05-08 | 10:51

Teeuwen is een prima kerel, maar sommige mensen hier maken hem wel groter dan dat hij eigenlijk is. Dat neemt niet weg dat ik het gewoon met hem eensch ben.

Lelijke aap | 17-05-08 | 10:47

Vond de cartoons van Adolf Eichman over Joden minder smakeloos.

Lord Leto | 17-05-08 | 10:46

16 mei 2008: de dag dat het OM Gregorius N. ter dood veroordeelde.

Genodigde | 17-05-08 | 10:44

@Orang Oetlul | 17-05-08 | 10:13 : en nationale beeldvorming. Om de moslims het gevoel te geven dat ze gehoord worden. Idioot natuurlijk, om zo de oren te laten hangen naar fundamentalisme. Maargoed. Ik neem aan dat dit in de politiek ook veel weerstand vindt dus we moeten nog zien wat er van een veroordeling terecht komt. Tuurlijk scheiding der machten etc., maar deze arrastatie is door politiek ingegeven dus het zal ook allemaal wel weer met een politieke sisser aflopen, is mijn inschatting.
Maar er moeten koppen rollen. Want wie dít bedacht heeft....

Hommel | 17-05-08 | 10:35

De hele actie is gewoon bedoeld voor de beeldvorming in de internationale media, dat er in een Iraanse krant staat: Nederlandse overheid arresteert cartoonist. Zoiets.

Orang Oetlul | 17-05-08 | 10:13

Ik heb een idee. Laten we allemaal mannetjes aan kruisjes tekenen etc. en die opsturen naar geen stijl. Soort van prijsvraag met prijsjes enzo. Kijken of half nederland in de gevangenis past. ps, Ik ben zelf ook professioneel cartoonist. (Is m'n baan) en dit soort fratsen van den haag zet mij juist aan tot harde cartoons.
Omdat ik goed ben opgevoed, niet slaan, niet schelden, is voor mij het tekenen van harde cartoons de oplossing. Anders had ik misschien al lang iemand voor zijn bek geslagen. Groetjes.

vermeder | 17-05-08 | 09:59

Vidi Veni Verdommi | 17-05-08 | 09:49
Graag meer en bedankt

Ella | 17-05-08 | 09:56

Een motie van wantrouwen lijkt mij aan de orde. Een minister, die willens en wetens een burger uitlevert aan de idiologische moordenaars, die verdient het om in pek en veren verbannen te worden naar een islamitische heilstaat.
Of een andere dictatuur van keuze.

Jan Passant | 17-05-08 | 09:38

@Bertus Betonsloper | 17-05-08 | 09:31
Strakke tektst

Agent327 | 17-05-08 | 09:34

Heel mooi gesproken heer Betonsloper!

T@ Riest | 17-05-08 | 09:33

*En het behaagde den DeaumineE in de vroeghe ochtend, met donderende stem ende geluid, zich nog één maal te richten tot Ernst Hirsch Ballin en zijn afgedwaalde metgezellen:*
-
''Kent gij het lot der leugenaersch niet, gij voormannen van het cda; den leugenaersch in wie den waarheid, gelijk den duivel, niet meer is!?? Voor eeuwig zult gij branden in den hel, vervloekt en leugenachtig addergebroed; branden in den hel zult gij, waar het geween is en het eeuwige tandengeknarsch!''

Bertus Betonsloper | 17-05-08 | 09:31

Er is sprake van retro-religieus gedrag, uitgedragen door overheidssoldaten. Een gevaarlijke ontwikkeling. Voorbeeld: in de middeleeuwen gooiden men een van hekserij verdacht persoon te water om te zien of deze bleef drijven. Zo ja, op de brandstapel en zo niet, jammer dan. Later liet men dit ook wel achterwege en werd de verdachte direct op de brandstapel gegooid. Dat brandt ook beter. De Gggristenen zijn nu weer aan de macht en laten de verdachten nu niet alleen door het gristengepeupel aanwijzen maar ook door het islamgepeupel. Onderschat het niet maar hoedt u voor deze griezels, bescherm het vrije woord voordat we weer in de donkere middeleeuwen zijn beland. Teeuwen en Nekschot moeten bescherming krijgen van ons allen!

T@ Riest | 17-05-08 | 09:30

Kennelijk moet je Imam zijn om in dit land nog wel te mogen zeggen wat je wilt.

Supermatthijs | 17-05-08 | 09:11

Beetje jammer dat voor een naar mijn mening nogal lullig tekenaartje de principiele hak in het zand moet, maar wat mot dat mot.

Zijn ze GODVERDOMME helemaal gek geworden? De boel stinkt als een hok vol gelovigen en die opmerking komt van iemand die haring lust. Als men meent een zaak te hebben stuur je dit figuur een dagvaarding en de rest is aan de rechter. Deze gang van zaken vind ik een botte bijlslag aan de grondvesten van mijn rechtsstaat. Deugt niet, punt.

Achterdocht | 17-05-08 | 09:07

Nederland is altijd een linkse fascistische staat geweest, ik denk niet dat dit ooit zal veranderen. Niet verwonderlijk dat in Vlaanderen vooral linksmenschen voorstander zijn van aansluiting bij Nederland ...

wolliejean | 17-05-08 | 09:02

Bah, behalve een bak ongewenschte regen buiten is het gemarcheer van spijkerlaarzen weer te horen. De vorige aanvoerder van de gedachtepolitie deed dat ook al omdat ie zo het beste voor had met zijn zamenbeving.
Een vette godwin voor dat stelletje schoftentuig.

Jan Passant | 17-05-08 | 08:52

"In Denemarken beschermen ze de cartoonisten. Hier leveren we ze uit"

Raak.

de_moeder_van_rutte | 17-05-08 | 08:52

In de papieren "Trouw" van vandaag, De Verdieping, pag.7, een cartoon van Pieter Geenen, die weergaloos goed in één tekening het ridicule van deze zaak weergeeft.

fuckje | 17-05-08 | 08:49

bakoenin | 16-05-08 | 22:29
Ja eigenlijk wel, de meeste mensen kunnen tekenen zonder dat ze het weten. Ze kunnen meestal niet goed kijken.

@ Weest gegroet | 17-05-08 | 08:30
Mei 2008: Rita Verdonk bij Dokkum vermoord.
wachtmeester de bruy | 17-05-08 | 08:38

ROFLOL! Waar slaat dit op? Verdonk als Bonifatius?

Bijstandskoning | 17-05-08 | 08:47

@ Weest gegroet | 17-05-08 | 08:30
Mei 2008: Rita Verdonk bij Dokkum vermoord.

wachtmeester de bruy | 17-05-08 | 08:38

OT/. Rita wil meer dan een één issue partij zijn en kiest er meteen voor een LPF2 te worden. Trots op Nederland betekent weg met Friesland. www.leeuwardercourant.nl/nieuws/regio/...

Weest gegroet | 17-05-08 | 08:30

@ .. zapper | 17-05-08 | 08:07
In elk geval weet je nu wat je volgens deze frustratieopkropbom Rutgert voor Sinterklaas kudo moet doen.
www.speelgoedwinkel.nl/winkel/popup_im...

wachtmeester de bruy | 17-05-08 | 08:23

Ik vrees dat we dit heel even on hold moeten zetten. We moeten eerst iets aan die frustratieopkropbom van Opzij doen, jezus wat was dat een naar mens zeg.

..zapper | 17-05-08 | 08:07

Wat heeft Teeuwen zich een lelijk gekunsteld Randstad accent aangemeten.
Zo proaten ze thuis in Budel helemoal nie.
Doet me denken aan Boekelse Leontien van Moorsel die nu klept alsof ze op Katendrecht is geboren.

wachtmeester de bruy | 17-05-08 | 08:03

wat heeft rutger lelijke schoenen!

_je moeder_ | 17-05-08 | 07:53

@ LifeCatcher | 17-05-08 | 07:30
Pas maar op.
Straks valt de pliesie bij jou binnen na aangifte van Marianne Thieme.
De gotspe om het gemekker van Hirsch (?) Ballin te vergelijken met deze edele eenhoevige.

wachtmeester de bruy | 17-05-08 | 07:44

@Wachtmeester
Een ieder zo zijn visie...
Ik kom zelf niet verder bij die man dan het zwarte gat midden op het gezicht en wat daar uit komt.
Op mij komt hij zo over;
nl.youtube.com/watch?v=x0S5zS8jSE4&...

LifeCatcher | 17-05-08 | 07:30

@ LifeCatcher | 17-05-08 | 07:19
Het silly leaupje van Hirsch Ballin, daar kan zelfs John Cleese niet tegenop.
Hoewel deze aardig in de buurt komt:

www.youtube.com/watch?v=Od0z1KYnpGU

wachtmeester de bruy | 17-05-08 | 07:25

@koerbagh

Ja 1000 euro transport 10% of zo invoerrechten en bpm maar goed, dan nog zijn de verschillen enorm. Maar waarom ik het niet doe heeft puur te maken met service hier.

Rabarberke | 17-05-08 | 07:24

wachtmeester de bruy | 17-05-08 | 07:14
why?

LifeCatcher | 17-05-08 | 07:19

De Nederlandse christelijke dictatuur is bezig met oorlog voeren tegen onze vrijheden. Het lieft willen zij dat wij allemaal in de kerk zitten, in God geloven en onze smoel houden, anders is het gevang of betalen in dit verziekte land van regels , regels en nog eens regels. In Frankrijk gaan mensen nog eens de straat op, maar hier in Nederland zijn wij te bang om opgepakt te worden als wij hier tegen protesteren,maar inplaats daarvan, spuien wij onze gal hier op geenstijl, de trent van bang Nederland, wordt het geen tijd, dat wij collectief in opstand komen tegen deze schijnheilige bende van het christelijke kabinet, want nu hebben zij de vrije hand om zomaar iedereen op te pakken die anders denkt. Nederland is lang geen land meer van vrijheden, maar van een groeiend dictatuur en politiestaat.

Scorpio_Dragon | 17-05-08 | 07:11

De dictatuur van religie is in een nieuwe fase terechtgekomen.
Net zolang als het CDA de grootste partij blijft na verkiezingen zullen velen onder die onderdrukking moeten lijden.
Zeg maar hoe het anders moet.Ik sta open voor suggesties.

Zygote | 17-05-08 | 06:59

Teeuwen for President nekschot for his running mate

max_laadvermogen | 17-05-08 | 06:36

Is iedereen die hier ooit gefeauteaufuckt heeft nu ook verdachte?

JamesHuntLive | 17-05-08 | 06:35

Ik blijf het zegge mense, ik blijf het zeggen..... "Als ook de nerdjes beginnen met liegen, dan is het einde zoek" Plato.

LoL @ Sévèke | 17-05-08 | 06:22

Tering zeg! Zit ik net in een heel epistel een lokaal horecabedrijf kapot te maken omdat ik er niet mocht pissen; lees ik vervolgens dat er nóg belangrijkere kwesties zijn. Ik stem vóór Nekschot, hoe kut ik zijn tekenstijl ook vind...

Wickie de Viking | 17-05-08 | 05:55

En daar mogen om mij best wel wat andere religiën bij helpen, als het verdomme maar opschiet.

Reverend Ray | 17-05-08 | 05:49

Wanneer een cartoonist opgepakt wordt om de tekeningen die hij wegzet... dan zeg ik, zitten we weer dicht bij het wilde westen joehoe. Ik kan niet wachten. De 9 millimeter op het nachtkastje, eerst schieten dan vragen.
Mijn god dat het nog mag gebeuren voor ik oud en versleten ben, opschieten dus. cool.

*gaat hoefijzers smeden*

Überhaupt de shit, daar ik dan niet meer een poot hoef te verzetten wat werk betreft, doen we ook een bankje of wat erbij, wanneer je toch lekker bezig bent.
Terug naar de essentie, leven op de dag en de revolver op de heup. En neuqen en zuipen natuurlijk.
Dat die gristenen nog maar even doorzetten dus met het spul terug werpen.

Reverend Ray | 17-05-08 | 05:48

Nou ja, dit soort gevallen krijgt tenminste publiciteit, en kamervragen ook nog zelfs, inclusief van die linkse partijen die sommige lui hier nogal haten.
Komt wel goed hoor, met meneer Nekschot.
Ik maak me meer zorgen om de wat kleinere gevallen hier die niet zoveel publiciteit krijgen.

BMNapsema | 17-05-08 | 05:17

en nou you hang up hihi plop

LibertasSimplex | 17-05-08 | 05:12

BloedendMaandverband | 17-05-08 | 05:09
Me geld is op, en ben zo verliefd op een vrouw die ik niet kan krijgen en ik wil alleen maar haar punt kom.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 05:11

Zomaar. Geile lul ben ik.
-weggejorist-
*PLOP*

LibertasSimplex | 17-05-08 | 05:10

@LibertasSimplex | 17-05-08 | 05:09
Best wel ja.
Zullen we een hoertje sandwichen?

BloedendMaandverband | 17-05-08 | 05:09

heb zin om met brandende fakkels en hooivorken richting het binnenhof te gaan...

deafhaalchinees | 17-05-08 | 05:09

BloedendMaandverband | 17-05-08 | 04:59
Ben je ook nog geil wakker?

LibertasSimplex | 17-05-08 | 05:09

Soms is het een echte spraakwaterval, onze LibertasSimplex...

BloedendMaandverband | 17-05-08 | 04:59

Want die lustte er wel pap van voor die tijd dat ie dat snorretje liet staan.
-Peloppo grandiosi-

LibertasSimplex | 17-05-08 | 04:52

En z'n vrouw heeft een verblijfsvergunning en een hoofddoek op haar hoofd om nog maar te zwijgen over z'n moeder.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 04:51

En de tiefus aan Adolf H. Ballin'.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 04:49

Ja, ik kan niet slapen.
We kunnen dit niet pikken. Althans ik niet. Gregorius oppakken is leuk. Maar daarna is het leuk geweest.
Als dit betekent dat vanaf nu je zomaar kunt worden opgepakt voor wat je ook blaat, dan geloof ik dat niet.
Want er is een rechtsorde, en die gaat niet zomaar verstoord worden door een stel gristelijke kleuters.
-Ploppe a grande furieuse-
Leve de rechtsstaat!

LibertasSimplex | 17-05-08 | 04:46

Het is eigenlijk zelfs belachelijk dat we hierover moeten discusieeren.. een cartoonist,iemand met een mening,zijn huis en priveleven binnenvallen?
Iemand is aan touwtjes aan het trekken.. en daar houd ik absoluut niet van trouwens.Jaja,'iedereen heeft het al moeilijk genoeg met de massale immigratie zonder de 'opruiende' *kuch* tekeningen',zullen ZE wel denken.
Het is de vraag of wij wel met 'hun' willen integreren.. niet andersom.
Best lastig politiek gezien,dat snap ik wel.Maar ga godverdomme geen zondebokken afslachten.Ik dacht dat er bij het OM best slimme mensen zaten.

de grote Anti | 17-05-08 | 04:40

Hirsch Ballin heeft een boekje of wat te veel gelezen over J. Edgar Hoover en iets te veel afgekeken bij Karl Rove...

Jack Hotel | 17-05-08 | 04:15

Ook vicepremier Bos zei dat hij is geschrokken van „het feit dat in tekeningen, die in de sfeer van artistieke uitingen liggen, ook aanleiding gevonden kan worden voor eventuele strafvervolging.”

WOUTER, JE DOET NET OF HET JE NIET AANGAAT, MAAR HET IS JOUW KABINET, FLAPDROL

dr Rechts | 17-05-08 | 04:04

Mensen ik vind jullie ook lief. En daar zit geen druppel alcohol bij. Hoogstens wat gekte.
plopagain

LibertasSimplex | 17-05-08 | 04:04

*dankt @Lol @ Sévèke voor gebarsten trommelvliezen*

de grote Anti | 17-05-08 | 04:04

OT
Trouwens ook een erg subtiele wijze van meningsuiting...
Behoorlijk irritant,maar of je snapt het,of je loopt rood aan en vraagt je af waarom zoiets in godsnaam gemaakt is.Ach jah.. so be it.
youtube.com/watch?v=eVMKBOANOc0&fe...

de grote Anti | 17-05-08 | 03:49

Die Teeuwen lijkt net een heaumeaux met platjes.
En toch heeft elke dame op deze aardbol een speciaal kamertje voor hem in hun qudt.

BloedendMaandverband | 17-05-08 | 03:46

geen neqschot, maar gewoon een fair potje freefight!!

LoL @ Sévèke | 17-05-08 | 03:45

Ik heb wel zin om een partijtje te vechten met die van Jole (dit mag je toch wel zeggen dunkt mij???).

LoL @ Sévèke | 17-05-08 | 03:38

@black sparrow | 17-05-08 | 03:31:
Ja, ook dat... maar in dit geval was het een typo.

@de grote Anti | 17-05-08 | 03:31:
Da's ook maar beter van niet.

koerbagh ® | 17-05-08 | 03:38

@koerbagh
Ja echt? ..'ik wil niet weten wat de japanners daar allemaal mee doen.

de grote Anti | 17-05-08 | 03:31

@koerbagh 3:28
Weet jij om 3.28 al wat er om 3.35 gezegd wordt?
Dat riekt naar voorkennis.

black sparrow | 17-05-08 | 03:31

@Nonnes | 17-05-08 | 03:24:
Mmmm... beter om een Hirsch Ballin in jouw kots te laten stikken, denk ik zo... Maar ja dan moet je 'm wel tongen. (Overigens ook de beste manier braakneigingen te krijgen, lijkt me)
@ 03:35:
Welnee. Goed gerookte palingen blijven stijf.

koerbagh ® | 17-05-08 | 03:28

@Nonnes | 17-05-08 | 03:25
Ik heb anders een lekker receptje voor paling...
Paling in jouw nat...

BloedendMaandverband | 17-05-08 | 03:28

@Nonnes | 17-05-08 | 03:24
Staat ook garant voor een spontane slappe paling.

Nonnes | 17-05-08 | 03:25

@koerbagh ® | 17-05-08 | 03:22
En zo niet dan ga ik mezelf in mijn eigen kots laten stikken op het Plein voor de TK. Dat zal ze leren.

Nonnes | 17-05-08 | 03:24

Wat een cocktease is die ancilla bij gieltje op 3 toch ..*gaat verder met fappen als ze weer in beeld komt*
Best lastig fappen eigenlijk,vaak is ze niet langer dan een paar sec in beeld.. en dan met die kop van giel ertussendoor krijg je spontaan weer een slappe paling.Wel een leuk spelletje,dat bloed op en neer pompen.Aanrader... echt.Oww.

*hik*

de grote Anti | 17-05-08 | 03:23

@Nonnes | 17-05-08 | 03:18:
En laten we in vredesnaam zorgen dat dat zo blijft! Kritiek op een religie door de staat gecensureerd is één ding, maar gewoon geouwehoer en gezeur daar moeten ze toch heus van afblijven. Denk ik zo.

koerbagh ® | 17-05-08 | 03:22

@Herman Flipsen 3:15
Ik weettog. Maar zelfs lieve mensen worden weleens zo zat als een ladder.

black sparrow | 17-05-08 | 03:20

@LibertasSimplex | 17-05-08 | 03:08
Het staat je vrij om zo te zeuren zonder veel reden. Dat is nog niet strafbaar.

Nonnes | 17-05-08 | 03:18

koerbagh ® | 17-05-08 | 03:15
Goede nachtrust.. Check even uw ander internetkanalen!

verbaast | 17-05-08 | 03:17

Infidel Castro | 17-05-08 | 03:14
Mijn god... Wat moeten wij nog veel leren! Balkenende als sprookjesfiguur.. Dat is wel een redelijke oplossing.. Of niet?

verbaast | 17-05-08 | 03:16

@verbaast | 17-05-08 | 03:14:
Ik wacht het af. Welterusten.

koerbagh ® | 17-05-08 | 03:15

@black sparrow | 17-05-08 | 03:12
Nee, Libertas is liev!

Herman Flipsen | 17-05-08 | 03:15

@koerbagh
zodra ik een reactie van heer nekschot krijg zal ik je informeren. Maar een reactie zal er komen! Slaap wel..

verbaast | 17-05-08 | 03:14

@verbaast | 17-05-08 | 03:06
Dat zal wel mee vallen, aangezien hij van Vlaamse komaf is. Daar is Balkenende hooguit een sprookjesfiguur.

Infidel Castro | 17-05-08 | 03:14

@Herman Flipsen 3:10
Of hij is zo zat als een bos gistende vlierbessen.
Kan ook.

black sparrow | 17-05-08 | 03:12

@Nonnes | 17-05-08 | 03:08:
Het slaat verder nergens op. Je komt hier toch vaker?

koerbagh ® | 17-05-08 | 03:11

@LS
Ik zie deze actie vooral als intimidatiepoging -middels misbruik van macht-, om onwelgevallige geluiden te doen verstommen.
Maar goed we houden het voor het gemak op machtsmisbruik, dat dekt de lading het best.

Herman Flipsen | 17-05-08 | 03:10

Nonnes | 17-05-08 | 03:08
joehoe
*plops*

LibertasSimplex | 17-05-08 | 03:09

@LibertasSimplex | 17-05-08 | 03:05
Waar slaat dit op joh...
Slaap jij maar wel goed.

Nonnes | 17-05-08 | 03:08

Hier ligt
Nonnes
Ze had
niks te melden
Dus daar laten we het bij.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 03:08

@verbaast | 17-05-08 | 03:01:
Je weet me te vinden voor heldere ideeën. Ik zie het nu even heel troebel.

@Herman Flipsen | 17-05-08 | 03:03:
Dat is de gemiddelde congregatie van Jabba the Hut's haatpaleis? Ik kan me er iets bij voorstellen.

koerbagh ® | 17-05-08 | 03:07

Infidel Castro | 17-05-08 | 03:04
Maar voor hoe lang nog?? (in kopper)

verbaast | 17-05-08 | 03:06

Nonnes | 17-05-08 | 02:56
Ja travestiet. Stik maar. In je eigen kots.
Bwlaah kots stik dood.
*plop*

LibertasSimplex | 17-05-08 | 03:05

vind - t

LibertasSimplex | 17-05-08 | 03:04

Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:58
Ja. Vind je machtsmisbruik de lading niet dekken? Vindt het 'omdraaien van je kunnen' ook mooier trouwens. Heel mooi zelfs.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 03:04

@koerbagh ® | 17-05-08 | 02:59
En veelal persoonlijk opgeroepen door Jabbar himself...

Herman Flipsen | 17-05-08 | 03:03

Brakke Obama
Ik snap je frustratie. Maar opgeven is, volgens mij, het allerlaatste wat je wil! Ik moet wel toegeven dat mijn plannen om over een jaar naar Aruba te gaan een stuk makkelijker worden...

verbaast | 17-05-08 | 03:03

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:56
Ik heb net nekschot een mailtje gestuurd of hij een cartoon vrij wil geven om te publiceren. Dan kan/kunnen ik/we verder om een tegen geluid te creëren.

verbaast | 17-05-08 | 03:01

@Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:55:
Wel ruim 80! Van de 16,5 miljoen inwoners van dit land! Godverdomme, dat is godverdomme geen godverdomde kattepis, godverdomme! Ruim 80 hele klachten. Kut zeg! Dat rechtvaardigt het bestaan van dat hele bureau onmiddellijk.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:59

@LS
Juristen gebruiken in dezen eerder de term "detournement de pouvoir"

Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:58

Er zijn als NL'er nog weinig (politieke) zaken om trots op te zijn.
integratie: mislukt
mobiliteit: drama
vrijheid: (zelf)censuur is de norm
onderwijs: beschamend
moet ik doorgaan?
Ik heb de handdoek al in de ring gegooid en heb nog enige hoop in Vlaanderen (emigratie is binnenkort een feit).

Brakke Obama | 17-05-08 | 02:57

@LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:54
Bwaaa bwaaa. Je hebt gelijk.
Trusten.

Nonnes | 17-05-08 | 02:56

@verbaast | 17-05-08 | 02:47:
Aan ideeën nooit gebrek. De uitvoering laat soms wat te wensen over.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:56

@piquant | 17-05-08 | 02:45
Dank, nog een leuk artikel voor je www.nrc.nl/kunst/article1088858.ece/OM...
"Niet alleen imam Abdul Jabbar van de Ven maakt bezwaar tegen de tekeningen. Dat is echt onzin”, zegt MDI-directeur Niels van Tamelen. „We kregen in die tijd ruim tachtig meldingen van moslims of hun organisaties en van donkere mensen die beledigd waren.”

Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:55

Nonnes | 17-05-08 | 02:53
Als je je bek nou opendeed in plaats van te zeiken had ik die fles met die speen allang achter in je strot zitten.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:54

@piquant | 17-05-08 | 02:45:
Trusten... Wanneer kom je deze kant op om een biertje te doen?

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:54

@LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:52
Ja, voed jij maar even op. Doe je best, het is nogal een klus.

Nonnes | 17-05-08 | 02:53

Nonnes | 17-05-08 | 02:49
Da's bestuur in die zin. Ouwe zemelaar.
OM. Uitvoerend he? Welke drie hadden we ook alweer.
Je blijft ze toch opvoeden.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:52

Brakke Obama
Dit wil je toch niet? Je gaat toch niet de handdoek in de ring gooien?

verbaast | 17-05-08 | 02:52

@Nonnes | 17-05-08 | 02:50

Zou ik geen eed op durven doen. In de darkroom zie je ook niks:)

piquant | 17-05-08 | 02:51

@piquant | 17-05-08 | 02:48
Ach... Fleauxe doet toch niets, die zekerheid heb ik.

Nonnes | 17-05-08 | 02:50

@LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:47
Dat ligt toch wat moeilijker als de actie van het OM komt.

Nonnes | 17-05-08 | 02:49

@Nonnes | 17-05-08 | 02:46
Sweet dreams (en niet gebukt blijven staan hoor:)

piquant | 17-05-08 | 02:48

Onbehoorlijk bestuur is de rechtsgeleerde term voor wat men machtsmisbruik vindt. Noobs.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:47

@koerbagh
U heeft vast wel een idee wat te doen.

verbaast | 17-05-08 | 02:47

@piquant | 17-05-08 | 02:45
Goede nacht.

Nonnes | 17-05-08 | 02:46

@all trusten
Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:42
jij op je voorhoofd.

piquant | 17-05-08 | 02:45

@Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:42
Inderdaad. Onbehoorlijk bestuur is eerder van toepassing op de (waarschijnlijke) gang van zaken mbt de kinderopvang.

Nonnes | 17-05-08 | 02:45

@fleauxe 2:35
Wat is voorspelloze neuqsex? Gooi een vrouw vol met tia maria of bessen up en ze wordt zo hitsig als een kudde mussen. Daar is niks voorspelloos aan.

black sparrow | 17-05-08 | 02:45

Beste reaguurders.
We kunnen dit toch niet langs ons heen laten gaan? Dit vraagt toch om actie? Als we nu alleen maar gaan zeuren over hoe erg het is, gaat dit land regelrecht naar de klote! Er moet iets gebeuren!

verbaast | 17-05-08 | 02:44

Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:42
Volstrekt gelijk heb je. Maar onbehoorlijk bestuur, is zo bewezen. Machtsmisbruikt is de term. Met je eens.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:44

@LS
"vervolgen van Gregorius is een daad van onbehoorlijk bestuur"

Dan stel je het wel erg mild..
Machtsmisbruik en intimidatie, zijn termen die eerder in mij opkomen.
De term onbehoorlijk bestuur, valt meer samen met onzorgvuldigheid in besluitvorming.

Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:42

En dan liefst een paar goeie kloppartijen als het aan mij ligt. Liefst met militair geweld. Om die dictatoriale kutregering van papen knapen en dogma-apen eens even goed op het plaats te zetten.
Dus met andere woorden ik sla er graag 1 op zn bek.
Wat jij aivd.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:40

@Fleauxe | 17-05-08 | 02:37
Altijd goed een beetje controversie.

piquant | 17-05-08 | 02:39

@Nonnes: Blijf zo staan..

Fleauxe | 17-05-08 | 02:38

LOL @Rammstein | 17-05-08 | 02:35:
Jerry: But you yada yada'd over the best part.
Elaine: No, I mentioned the bisque.
...
Briljant.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:37

@piquant: Mooi liedje hé? En ook wel een beetje gepast op een wrange manier.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:37

Welk niveau is dan juist, als je op de juisterts af moet gaan. Het vervolgen van Gregorius is een daad van onbehoorlijk bestuur. En dat mogen we niet pikken.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 02:36

@Fleauxe | 17-05-08 | 02:35
Buiging.

Nonnes | 17-05-08 | 02:36

@Rammstein | 17-05-08 | 02:32

Niet op mij van toepassing!

piquant | 17-05-08 | 02:36

@piquant | 17-05-08 | 02:33:
En het is nog asperge-seizoen ook.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:35

@koerbagh 02:33 in mijn geval meestal "... but I mentioned the bisque" om dan maar af te sluiten met "I am not a lesbian. I just hate men"
Gut'nacht zusamm'n

Rammstein | 17-05-08 | 02:35

@Rammstein: Sommige mannen zijn zo correct, en dat is in mijn optiek geen slechte eigenschap, dat ze een vrouw niet willen beledigen door gelijk met haar van bil te willen. Maar je hebt gelijk, er gaat niets boven voorspelloze geyle neuqseks. Leest u mee, hetroman?

Fleauxe | 17-05-08 | 02:35

@Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:32
Toch neqschot dan maar.

piquant | 17-05-08 | 02:34

@Fleauxe | 17-05-08 | 02:30
Liev van je. Jaaaaaaaa homo's hebben smaak!

piquant | 17-05-08 | 02:33

@Rammstein | 17-05-08 | 02:29:
Kramer: "Say you got a big job interview, and you're a little nervous. Well, throw back a couple shots of Hennigans and you'll be as loose as a goose and ready to roll in no time. And because it's odorless, why, it will be our little secret."

Sounds like dating... doesn't it? ;-)

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:33

@piquant | 17-05-08 | 02:28
Uhmm, Van der Ven heeft moslims opgeroepen klachten bij het MDI in te dienen, zelf heeft hij het ook gedaan. Dus die beschuldiging aan het adres van baardmans klopt weldegelijk, hij was de eerste die aangifte deed en riep op internet (en in de moskee) dat andere moslims dat ook moesten doen...

Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:32

@Fleauxe en, geef toe, sommige mannen moeten neuqen, en niet praten. @piquant too btw .

Rammstein | 17-05-08 | 02:32

@Mocrosoft: In welk opzicht ontbreekt het Nekschot aan het juiste niveau?

Fleauxe | 17-05-08 | 02:32

gaap.

heb ff naar die plaatjes van gregnekschot gekeken, via de link van cojones hierboven.
Beetje van Gogh syndroom die kerel. Probeert scherp te zijn, maar heeft het niveau niet. Gaat dan maar wild schoppen, veel penissen op de plaatjes, weinig vagina's, valt me op, en dimmetje deugniet laat zich ondertussen alleen maar kennen.

Deze

gregoriusnekschot.nl/blog/index.php?ti...

gaat hem de das omdoen.

Wel leuk dat bolkestein-hirsiali-we-zeggen-alles in dit land. Net als in de USA. Maar dan doen we verder ook als de USA: ga je de fout in, geen genade.

Mocrosoft | 17-05-08 | 02:29

..... only at the end of an interview you are not likely to end up naked. Zoiets.

Rammstein | 17-05-08 | 02:29

@Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:26

we hebben wel die baardmans ten onrechte beschuldigd van een aangifte tegen neqschot. Nergens een excuus gezien. Ik zag die web vent vanavond, wat een sneutje is dat.
Afpakken die subsidie!!!

piquant | 17-05-08 | 02:28

LOL @Rammstein | 17-05-08 | 02:25:
Inderdaad...! Wanneer begin je over het salaris...? Dat is het exact.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:27

@Rammstein | 17-05-08 | 02:25
wat is het anders dan een intake gesprek?

piquant | 17-05-08 | 02:26

@piquant | 17-05-08 | 02:24
Meldpunt Discriminatie Internet
Het clubje dat (mede)verantwoordelijk is voor de schandalige intimidatie van Nekschot. Soort van internet NSB, zeg maar.

Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:26

koerbagh 02:21 Jerry Seinfeld vergeleek het eens met een sollicitatie gesprek.

Rammstein | 17-05-08 | 02:25

@Rammstein: Weet ik, maar Bush stuurt maar geen mailtje terug. Terwijl ik toch behoorlijk uitdagende pica's heb gestuurd. En geloof kan het probleem niet zijn want ik heb het zaad van Ernst Hirsch Ballin nog nat achter mijn oren hangen.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:25

De gekte is overal in Europa. Maar maak er geen tekening over want dan misbruik je het recht op vrije meningsuiting. Hirssballin staat niet op zichzelf.

gatesofvienna.blogspot.com/2008/05/rad...

dawg | 17-05-08 | 02:24

@Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:22

MDI??

piquant | 17-05-08 | 02:24

*onderduikt*

Fleauxe | 17-05-08 | 02:23

@Nonnes | 17-05-08 | 02:17:
Ik denk dat je IQ en EQ wellicht net iets te hoog is. Maar dat kan ik mis hebben.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:22

@Fleauxe 02:20 Tenzij achtergelaten door een president of the usa. Bewaren.
Heb ik ooit eens van een amerikaanse vrouw gehoord.

Rammstein | 17-05-08 | 02:22

Ik voel mij diep gekwetst door fleauxe!

MDI, doe daar eens iets aan!

Herman Flipsen | 17-05-08 | 02:22

@Rammstein | 17-05-08 | 02:14:
Dat hele voortraject is vaak voor hé's een beetje irri, inderdaad... Je weet beiden dat het moet gebeuren, maaaarrrr.... timing is cruciaal. Te vroeg (voor de rekening en juiste hoeveelheid grappen) is niet goed, en de arm om de schouder te laat is ook niet goed. Wat dat betreft lijkt het bij ho'le'bi's iets eenvoudiger, inderdaad. Maar die hebben weer andere problemen.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:21

@vandal: haha, ik kan de prijs/kwaliteitverhouding wel waarderen. En nooit van tissues gehoord btw? Of Omo for that mather.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:20

@black sparrow | 17-05-08 | 02:19
Je bent wel een grappige mus.

piquant | 17-05-08 | 02:20

Heeeeeee een nieuw topic. EQ. leuk.

piquant | 17-05-08 | 02:19

@piquant 2:14
Of als er iets pikants verschijnt op GS. Is dat gek? Neuh. Tis de lente.

black sparrow | 17-05-08 | 02:19

Fleauxe | 17-05-08 | 02:16 sex vergelijken met een bigmac, hoe vluchtig kan het zijn? en daarna wel de klodders op je shirt, dat dan weer wel.

van dal | 17-05-08 | 02:18

@koerbagh ® | 17-05-08 | 02:12
Ik heb dan misschien ook een laag EQ, want ik weet niet precies wat jij bedoelt. Maar vervelend dat het zo overkomt.

Nonnes | 17-05-08 | 02:17

@Rammstein: Sorry, als ik honger heb ga ik toch ook niet eerst een kwartier lang het doosje van mijn BigMag aflikken. Ik zet gelijk mijn tanden in dat malse vlees.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:16

@Fleauxe 02:10 Dit kwam namelijk onlangs in een discussie met een man naar voren, dat "wine&dine, foreplay" traject wat hij meende te moeten afleggen en homo's hadden volgens hem het voordeel van "wham bam thank you ..... sir" en daarna geen gezeik. Homofoob en toch jaloers, een soort penis nijd maar dan anders.

Rammstein | 17-05-08 | 02:14

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:12 heb ik je al vaker gezegd, jij hebt nu eenmaal geen eq, geen inlevingsgevoel. nerd!

van dal | 17-05-08 | 02:14

@black sparow: Ja wij wel ja, wij wel. Maar wij moeten het eerst nog maar eens veilig (lees: zonder messteken) naar het cafe weten te halen. Dat probleem hebben hetro's dan weer niet.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:14

@black sparrow | 17-05-08 | 02:12

gek dat je uit je mussennest komt vliegen als er iets over sex wordt gezegd.....

piquant | 17-05-08 | 02:14

Gekke mensen die hetro's.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:12

@Nonnes | 17-05-08 | 02:09:
Dan heb je af en toe merkwaardige methoden om dat te communiceren. Maar goed, dat zal mijn schuld dan wel zijn.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:12

@Fleauxe 2:04
Jullie hebben het maar makkelijk. Euch sind Immergeil. Of discrimineer ik nu? Nah jah, homi beledigen mag geloof ik wel van EHB, dus ik zit redelijk safe.

black sparrow | 17-05-08 | 02:12

@Fleauxe | 17-05-08 | 02:10

in de kern heb je gelijk, maar zo gaat het nu eenmaal in de hetero wereld.

piquant | 17-05-08 | 02:11

@Rammstein | 17-05-08 | 02:05:
Wat gaat over rond het EK? En welk EK? Sportvissen?

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:10

@Rammstein: Ja dat komt omdat haantjes-mannen willen dat vrouwen zich aan één man binden terwijl die laatstgenoemde dan andere 'kippetjes' kan pakken. Dat al die andere vrouwen toch zeker óók wel een man hebben om zich aan te binden is in een paar duizend jaar mannenevolutie nog niet echt doorgedrongen. Kortom, hetromannen zijn beesten die met twee maten meten.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:10

@koerbagh ® | 17-05-08 | 02:01
Oh, kwam het zo over? Dat was onterecht dan. Geen reden voor. Ik wens jou veel moois hoor, Koer, dat moet je toch weten onderhand.

Nonnes | 17-05-08 | 02:09

Rammstein | 17-05-08 | 02:07
niks van aantrekken. doen wat je zelf wil.

piquant | 17-05-08 | 02:09

Rammstein | 17-05-08 | 02:05 de wikiman zit anders wel echt wanhopig te smachten om een beurt, sinds eind december al... het is zijn doelstelling voor dit jaar, met een vrouw neuken.
kan eindelijk die foto van zijn rechterhand eens uit de portefeuille...

van dal | 17-05-08 | 02:07

@Fleauxe 02:04 Als ik dat doe ben ik een slet. Hoe zit dat nou ?

Rammstein | 17-05-08 | 02:07

Zelden laat ik mij in met politieke spielerei, maar dit riekt naar post-9/11-U.S. of A.-praktijken.

Stolichnaya™ | 17-05-08 | 02:06

Wat is het hier warm zeg...

Fleauxe | 17-05-08 | 02:06

@Fleauxe | 17-05-08 | 02:04

Zie 2.05 , zo gemakkelijk gaat het dus idd.

piquant | 17-05-08 | 02:06

Helaas kan ik niet tekenen!
Godslastering is feitelijk onmogelijk: god bestaat niet!
Hoe kun je haat zaaien door cartoons op je eigen site te zetten? Mensen bezoeken die site toch bewust?
KOTS op Nederland!

Brakke Obama | 17-05-08 | 02:06

@van dal 01:52 @nonnes 01:53 het gaat wel over rond de EK

Rammstein | 17-05-08 | 02:05

De rest klungelt maar wat aan in de liefde.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:05

*kuch*
Ik heb zojuist mijn onderlichaam ontkleed...

VanFrikschoten | 17-05-08 | 02:05

@piquant: Bij homo's wel, gewoon keuren en proeven. Hopla, niets even wachten of 'elkaar beter leren kennen'. Je moet het ijzer smeden als het heet is.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:04

@Fleauxe | 17-05-08 | 02:00

gaat dat zo gemakkelijk hier?

piquant | 17-05-08 | 02:02

@Nonnes | 17-05-08 | 01:59:
Niet meteen zo verongelijkt doen. Dat siert je niet.

koerbagh ® | 17-05-08 | 02:01

@piquant: Er valt niet veel te vertellen, gewoon afspreken, neuken en kloar.

Fleauxe | 17-05-08 | 02:00

Mocht Gregorius onverhoopt moeten onderduiken voor een mogelijke bloeddorstige menigte met kettingzagen en kapmessen: Je weet het, hè: Ik heb een geheime sigarettenschuur.... ff mailen ;)

VanFrikschoten | 17-05-08 | 01:59

Elisabeth2 | 17-05-08 | 01:31
Ik hou ook van die kat van je.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 01:59

@Fleauxe | 17-05-08 | 01:58
Vertel!

piquant | 17-05-08 | 01:59

@koerbagh ® | 17-05-08 | 01:57
Nee. Maar veel plezier.

Nonnes | 17-05-08 | 01:59

Shit wrong topic,,,sorry,

goodray | 17-05-08 | 01:58

GS, voor de betere sexdates.

Fleauxe | 17-05-08 | 01:58

Zoooooooo en nu sta je op jutjoep

goodray | 17-05-08 | 01:57

@Nonnes | 17-05-08 | 01:53:
Wil je meedoen? Van mij mag het.

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:57

Toch blijft Tofu Dibi een topgrap.

maurice_detalleyrand | 17-05-08 | 01:56

@Rammstein | 17-05-08 | 01:51:
Goed plan... Ik zal de deur even op het nachtslot doen ivm met pliesie enzo.

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:54

Als Gregorius in de eerste plaats niet zulke schofterige plaatjes had gemaakt was er nu niets aan de hand!

Fleauxe | 17-05-08 | 01:53

repulse | 16-05-08 | 23:54
Neuh. Gewoon een beetje pesten is altijd leuk.
koerbagh ® | 17-05-08 | 01:43
Boek je al een beetje succes bij Rammstein?

Nonnes | 17-05-08 | 01:53

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:43 na nonnes en zeepvrij ben je tot de ontdekking gekomen dat 'rammstein' een meisje is... wanhopige, als je zo hoognodig moet, pak dan de bus naar groningen, ga naar de hoeren.
in plaats van elke vrouw waar je niet eens van weet hoe ze eruitzien, wat ze graag dragen, welke maat (redelijk belangrijk dacht ik, voor hetzefde geld zijn ze maatje 48 en 200 kg schoon aan de haak) ze hebben lastig te vallen met botweg "neuqen?".
ga naar een datingsite, de mensen vervelen met je wikikennis.

van dal | 17-05-08 | 01:52

koerbagh 01:46 Altijd ! Ik ga alvast in bed liggen.

Rammstein | 17-05-08 | 01:51

Die jongens van de gestapo zijn toch meestal een jaar of 18? Ik heb er zin an!

VanFrikschoten | 17-05-08 | 01:51

ach het openbaar ministerie schreeuwt wel vaker wat
een keurig nette brommerclub was volgens hun ook een criminele organisatie, maar de rechter vond van niet
ook dhr nekschot zal ongetwijfeld vrijuit gaan
en als men drie jaar nodig heeft om deze meneer op te sporen, pffff en dat moet op terroristen jagen?????? tsssss wat een aanfluiting
dhr gregoruis nekschot zal wereldberoemd gaan worden door deze volslagen nutteloze bezigheidstherapie van het openbaar ministerie, ga es boeven vangen ipv van dit soort onzin

tokkie | 17-05-08 | 01:50

Hoog tijd om alle verdachte Imam's en Christelijke fundementalisten het land uit te flikkeren lijkt me zo. Het is genoeg geweest zo...
En die regering mag ook wel ontbonden worden, wat een prutsers...

Marvin944 | 17-05-08 | 01:50

Neqschot, jongen; Het waren twee fantastische jaren...

VanFrikschoten | 17-05-08 | 01:49

Het vrije woord. En toen ging z'n telefoon.

LibertasSimplex | 17-05-08 | 01:48

@piquant | 17-05-08 | 01:44:
Kalm aan... Laat Rammstein eerst even antwoorden.

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:46

Nou, verder kan wat mij betreft alhier ook iedereen doodvallen. Kijk maar eens of je er nog aan toekomt vandaag.

VanFrikschoten | 17-05-08 | 01:45

@solidstate | 17-05-08 | 01:44

welles!!

piquant | 17-05-08 | 01:45

@koerbagh ® | 17-05-08 | 01:43
Als er geneuqt gaat worden, ga ik maar naar bed.
Trusten all.

piquant | 17-05-08 | 01:44

@ piquant | 17-05-08 | 01:38
Daarom reageer jij hier op inet.

Zo stom ben je eauk weer niet.

solidstate | 17-05-08 | 01:44

@piquant 1:35
Nee, maar wel iemand achter de boekenkast die zegt dat hij tekeningen maakt. Nou ja, het zal wel. Zolang hij grof betaald zal ik hem laten zitten. Zodra hij moeilijk gaat doen lever ik hem af bij reichskanselier Velleman.

black sparrow | 17-05-08 | 01:44

@Rammstein | 17-05-08 | 01:39:
Ja, hahaha... Geinig is dat. Nou, neuqen dan maar?

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:43

Dit Is Echt Een Fantastisch Stukje T.V.

p reatard | 17-05-08 | 01:42

Grafdicht
"Het graf is vroeg naar ons uit bange landen gevlogen
Aan Mohammed's deel geen laatste lijn getekend
Zelfs de inkt mocht geen mening meer drogen
Zie, de door de lucht de halve maan heen brekend...
Hier ligt de vrijheid. De angst. De dood"

VanFrikschoten | 17-05-08 | 01:40

Sterf Hirsi Ballein, sterf!!!

Boris Poepnagel | 17-05-08 | 01:40

@koerbagh 01:32 bij rammstein verschilt het per land heel erg hoe het eraan toegaat, maar die gespannen toestand heb ik ook een keer mogen meemaken en dat is redelijk vaag ja, en welke moshpit, waar dan ook, ik krijg altijd een dreun op mijn neus. En rammstein is ook niet (altijd) serieus bedoeld en dat levert leuke taferelen op. Vooral in Engeland.

Rammstein | 17-05-08 | 01:39

Elisabeth2 | 17-05-08 | 01:36
Trusten en een knuffel aan die rooie.

piquant | 17-05-08 | 01:38

@Stolichnaya™ | 17-05-08 | 01:26
Danku, Za Zdorovje!
@koerbagh ® | 17-05-08 | 01:24
Laibach is geweldig: www.youtube.com/watch?v=Q3SvjSu4R-8

Infidel Castro | 17-05-08 | 01:38

solidstate | 17-05-08 | 01:37
Kan ik niet. Ben te stom voor i net.

piquant | 17-05-08 | 01:38

@ piquant | 17-05-08 | 01:32

Tor.exe installeren niet dat ik het altijd gebruik maar dan krijg je meer het idee dat je anoniem bent.

solidstate | 17-05-08 | 01:37

Nou, de pullen voor iedereen, ik ga slapen met De Rooie.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 01:36

@vander F | 17-05-08 | 01:34

mag het? Ben zo onzeker wat ik wel en niet mag.

piquant | 17-05-08 | 01:36

Misschien off-topic, maar ik lees net dat Nederland vorig jaar (in 1 jaar dus) 98 miljoen meer heeft uitgegeven aan het Afganistan debacle dan de al 134,6 miljoen dat al begroot was.

Ik wordt gek !!!

skydiver | 17-05-08 | 01:35

*gaat strekken*

vander F | 17-05-08 | 01:35

@black sparrow | 17-05-08 | 01:32

Heb je die knijpkat nog?

piquant | 17-05-08 | 01:35

@piquant | 17-05-08 | 01:32,
je voelt maar raak,
en dat MAG nog steeds.
Tog?

vander F | 17-05-08 | 01:34

@solidstate | 17-05-08 | 01:31

ik wil niet weten wat ze allemaal over je te weten kunnen komen. ik wil het GEVOEL hebben anoniem te zijn.

piquant | 17-05-08 | 01:32

@Koning Koel | 17-05-08 | 01:29,
welnee,
maar het historische onderdeel 'revolutionaire omwentelingen' komt nu behoorlijk tot leven.

vander F | 17-05-08 | 01:32

@Rammstein | 17-05-08 | 01:26:
Het was ironisch en on-topic bedoeld. Overigens zal ik nooit vergeten dat ik ze live zag, in Paradiso, half krakend en "links" Nederland was er zo'n beetje, maar ook een hele delegatie "kaalkopjes" (die het nog niet doorhadden en dachten dat Laibach serieus bedoeld was...).
Ik heb zelden zo gelachen. En zelden zo'n gespannen sfeer meegemaakt. Het was heel bizar.

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:32

lucasde-ex-linksel*l schrijft;
www.endandit.nl/entertainment/media/20...

Als u per ongeluk uw Marokkaanse buurman uitscheldt voor “nare Marokkaan” kunt u worden opgepakt. Als u op uw door drie bezoekers per dag bezochte weblogje schrijft dat u het niet eens bent met de multiculturele samenleving kunt u worden opgepakt.
Als u columnist bent, tekenaar, schilder, beeldhouwer, cabaretier, journalist, schrijver of toevallige passant op straat die hardop zijn mening geeft, kunt u worden opgepakt. Als u, misschien zonder dat u het door hebt, een “groep beledigt”, kunt u worden opgepakt. Als u niet gelooft in Allah, God, Jezus of Mohammed en dit ook laat blijken kunt u worden opgepakt. Als u twee strepen, een cirkel en een punt met olieverf op linnen schildert en er de titel “ZES MILJOEN” aan geeft, kunt u worden opgepakt. Als u als vrouw zo kwetsend bent dat u een imam zomaar de hand wilt schudden, kunt u worden opgepakt.

ranqneuzeKleinburger | 17-05-08 | 01:32

@solidstate: WAT!?

Fleauxe | 17-05-08 | 01:32

Dat wordt dus weer ouderwetsch pamfletjes stencillen op zolder en laten rondbrengen door koeriersters met kousen en makkelijke schoenen. Hoest eigenlijk met Hannie Schaft? Leeft ze nog?

black sparrow | 17-05-08 | 01:32

@ piquant | 17-05-08 | 01:27

Het is naief te denken dat je op het internet volledig anoniem kan opereren.

solidstate | 17-05-08 | 01:31

LibertasSimplex | 17-05-08 | 01:24
Ik ben ontroerd. Snikt, Maar wat mooi.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 01:31

@Maaier,

Zoals naar bed gaan....... *KLIK*

Sikkeneur | 17-05-08 | 01:30

@Maaier | 17-05-08 | 01:29

Ik was al helemaal jaloers. gelukkig was het een smoes van je:)

piquant | 17-05-08 | 01:30

Lekker anoniem tendentieus reaguren rulez! Zo vind ik de profeet een geyteneuker die je welbeschouwd gerust een pedofiel mag noemen.

Fleauxe | 17-05-08 | 01:29

piquant | 17-05-08 | 01:21

Ik deed helemaal niets

* iedereen heeft wel een smoes om te stoppen met reaguren *

Maaier | 17-05-08 | 01:29

Ik luister nu naar 'Stiekem gedanst...' Volgens mij 1983. Wie kon zich toen voorstellen dat deze discussie ooit zou kunnen spelen. We lachten tijdens de lessen geschiedenis om het uithuwelijken van Willem III en Mary. We hadden nog nooit van uithuwelijken gehoord. En nu, na tien jaar demografische oorlogvoering zijn we al verslagen.

Koning Koel | 17-05-08 | 01:29

@Fleauxe | 17-05-08 | 01:27
Eclatant daarentegen wel weer goed geschreven.

piquant | 17-05-08 | 01:28

@vander F | 17-05-08 | 01:22:
Ik heb de regenjas vanavond alweer onder de lantaarnpaal gespot hierzo...
Doet zich voor als particuliere bewakingsdienst... heeft toegang tot de centrale meterkast (waar ook de centrale kabel met internet binnenkomt, voel je wel...?)
*Aluhoedje strakker trekt*

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:27

@solidstate | 17-05-08 | 01:26
Nee, waarom zouden we, lekker anoniem.

piquant | 17-05-08 | 01:27

@piquant: Zie je nou wel, een eclatant voorbeeld van mijn stupiditeit. *hond om advies vraagt*

Fleauxe | 17-05-08 | 01:27

@koerbagh 01:24 dat raden meer Leute aan, Laibach, maar dat trek ik niet.

Rammstein | 17-05-08 | 01:26

@ koerbagh ® | 17-05-08 | 01:21

Niet alleen spannend maar zelfs een aansporing om dubbel zo hard door te gaan.

Wat zullen we nu krijgen?

Wij laten ons het zwijgen niet opleggen.

solidstate | 17-05-08 | 01:26

@ Infidel Castro | 17-05-08 | 01:23

Alsjeblieft.

Stolichnaya™ | 17-05-08 | 01:26

@Fleauxe | 17-05-08 | 01:24

Als je had gezegd MIJN hond, had ik je tegen gesproken.

piquant | 17-05-08 | 01:25

@ Elisabeth2 | 17-05-08 | 01:20

'Recht' of op de 'Stenen'...

Stolichnaya™ | 17-05-08 | 01:24

Kijk
bij die
twee lichtjes
aan
de overkant
van
de
haven
En waar woon jij

LibertasSimplex | 17-05-08 | 01:24

@vander F | 17-05-08 | 01:21

Scherp!

piquant | 17-05-08 | 01:24

@piquant: Hahaha, ik ben nog stommer dan me hond joh..

Fleauxe | 17-05-08 | 01:24

@Stolichnaya™ | 17-05-08 | 01:16
Een glaasje eigen merk met wat groene pepers graag.

Infidel Castro | 17-05-08 | 01:23

Hoeren en snoeren aller landen verenigd u!

Fleauxe | 17-05-08 | 01:23

@Fleauxe | 17-05-08 | 01:20

En dan al zo wijs!

piquant | 17-05-08 | 01:22

@koerbagh ® | 17-05-08 | 01:21,
daar heb je helemaal gelijk in,
en het was soms al zo spannend!

vander F | 17-05-08 | 01:22

Fleauxe | 17-05-08 | 01:20
Hmm dan was het toch nooit wat tussen ons geworden, je bent al te oud

repulse | 17-05-08 | 01:22

@koerbagh 01:16 Ook met snoeren heb ik geen probleem, als werkwoord. En gaat prima, inhaleren. Cheers !

Rammstein | 17-05-08 | 01:21

@jammer!? | 17-05-08 | 01:15,
goh,
en Uw naam is..?

vander F | 17-05-08 | 01:21

En toch vind ik het wel wat hebben, weten dat je in een dictatoriale politiestaat leeft. Reaguren krijgt nu iets heel verbodens en spannends... Vinden jullie niet? Het woord "samizdat" komt spontaan bij me op.

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:21

@Maaier | 17-05-08 | 01:19

Hoi, welnee. net even anders, maar misschien herhaal jij ook vandaag wat je gisteren met mw Maaier deed.:) (ik loop wat info betreft wel achter,merk ik)

piquant | 17-05-08 | 01:21

Stolichnaya™ | 17-05-08 | 01:16
Ja, doe mij *hik* er nog maar een, *hik* lekker, dank je *hik*.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 01:20

@piquant: Ik? 'k ben 23, da lijk me niej piquant.

Fleauxe | 17-05-08 | 01:20

@Fleauxe | 17-05-08 | 01:17

Ik heb het vermoeden dat jij ook een babyboomer bent. heb ik het mis?

piquant | 17-05-08 | 01:19

zoals gisteren en dan opnieuw

Maaier | 17-05-08 | 01:19

@piquant: Gelukkig niet, er is niets mis met onze overheid. Goed goed goed, het is dan misschien een beetje minder feestelijk afgelopen met van Gogh. (Hoewel dat aspect van feest ook slechts een kwestie van interpretatie is natuurlijk.) Ik wil niet discrimineren, maar het was natuurlijk niet zo slim van van Gogh om én moslims te bruuskeren én zonder tank en legeneenheid van de Amsterdamse openbare ruimte gebruik te willen maken. Typisch zo'n babyboomer die denken dat ze alles kunnen hebben.

Fleauxe | 17-05-08 | 01:17

@piquant | 17-05-08 | 01:08:
Ja, doe het drankenbuffet eens mooi opmaken...

@Rammstein | 17-05-08 | 01:08:
Gezondheid...! Dat je het ondanks de gesnoerde mond toch maar naar binnen weet te krijgen.

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:16

OT/ Iemand nog een drankje?

Stolichnaya™ | 17-05-08 | 01:16

Kijk ik vind het allemaal prima als je een paar cartoontjes wil maken! zolang jij en anderen dat leuk vinden lekker blijven doen!

Maar is het niet een beetje erg zwakjes om dat dan anoniem te gaan doen:S, ik bedoel als je zoiets maakt moet je ook de ballen hebben om gewoon je naam erbij te zetten.

Beetje kinderachtig vind ik het,,,

En al dat gedoe met VRIJ dit en VRIJ dat is natuurlijk wel belangrijk daar zijn een boel mensen voor gestorven om een vrij te land te krijgen, maar het VRIJE WOORD begint bijna een geloof op zichzelf te worden met mensen zoals Theo van Gogh en Hans Teeuwen als profeten! Het geen dat zij zelf het meest vrezen en haten worden ze zelf!

Best ironisch..

jammer!? | 17-05-08 | 01:15

@Sikkeneur | 17-05-08 | 01:14

Sleet kan mooi zijn (vind ik zelf hahaha)

piquant | 17-05-08 | 01:15

@piquant

Mijn lieftallige echtgenoot vindt van wel, hoewel ik zelf de sleet er al op vind zitten.....

Sikkeneur | 17-05-08 | 01:14

@Fleauxe | 17-05-08 | 01:12

Die hoor je idd niet meer. Ik kan ook niet tegen klagers:)

piquant | 17-05-08 | 01:13

sorry voor mij wat late reactie maar helaas ik heb het altijd goed gezien jammer stiekem had ik de hoop dat ik een zwartkijker zou zijn .men is hier geen haar beter als in chilie ten tijde van pinochet men weet het alleen beter te verbergen!wat een godvergeten kutland is dit aan het worden Ik heb steeds minder met dit land !en wat die schijnheilige klootzak van een balin betreft die mag van mij ongezien een lekke hartklep krijgen in ieder geval iets waar hij langzaam aan sterft het mag best een poosje duren

van de kraats | 17-05-08 | 01:13

@piquant 00:55
Klinkt goed, een grand café aan de zaan. Net zoiets als de batavia, ook al is dat nu gesloten. Het is dat ik nog niet dood gevonden wil worden in zaandam, anders zou ik eens een kijkje gaan nemen.

black sparrow | 17-05-08 | 01:12

Over de veiligheid van Gregorius hoeft niemand zich zorgen te maken, die is bij vadertje overheid in prima handen. Kijk maar naar hoe Klaas de Vries de beveiliging van Fortuyn had geregeld. Die heb ik nog nooit horen klagen.

Fleauxe | 17-05-08 | 01:12

@Sikkeneur | 17-05-08 | 01:07

Nu maak je me echt nieuwsgierig, ben je een echt lekker stuk??
Ik ben geen verzamelaar. Alleen op zoek naar literatuur,maar ik maak toch wel even een praatje met je, als ik me door de kudde mensen bij je stal kan wurmen.

piquant | 17-05-08 | 01:10

U herkent me aan het ontbreken van een bloem in mijn knoopsgat.

ADO-Le-Cent | 17-05-08 | 01:09

Dames, heren... Ik wens u een prettige nachtelijke voortzetting.

Iko Nal | 17-05-08 | 01:09

van dal, de tent gaat officieel open om 11.00u ivm aan- en afvoerlijnen in 2 groepen ergens tussen 8 en 9.

Sikkeneur | 17-05-08 | 01:09

@koerbagh 01:07 Ja. Prost !

Rammstein | 17-05-08 | 01:08

@koerbagh ® | 17-05-08 | 01:07
Zal ik de drankjes dan maar klaarzetten? Geen gelul meer over auto's svp.

piquant | 17-05-08 | 01:08

@piquant

Laat die jampotglazen maar zitten, weet je wat... vergeet het hele profiel

Zoek naar Moviola's van een kwart eeuw oud aan een waslijn (met de eerste stukjes tekst van van Gogh en potloodgekriebel van Brood) en je zit bingo.

Tenzij ze al verkocht zijn.........

Sikkeneur | 17-05-08 | 01:07

@Rammstein | 17-05-08 | 01:05:
Yep. Ook nog een borrel op de overledene? Laten we er dan maar een feestje van maken.

koerbagh ® | 17-05-08 | 01:07

@van Frikschoten 00:52
@CoJoNes 00:57
Dat is nou mooi samenvatten.

Rammstein | 17-05-08 | 01:05

Sikkeneur, hoe vroeg ben je er?

van dal | 17-05-08 | 01:03

Wel een gepolished deurstep ding aan stront gereden dat weer wel dan, op een kudt rots. Wat hoger mag hij wel.

Reverend Ray | 17-05-08 | 01:02

@Reverend Ray | 17-05-08 | 00:59
Welnee!
Een HC uit Shengzen doet maar $2200 FOB. Amerika is dichterbij en ze hebben daar meer lege containers.

CoJoNes | 17-05-08 | 01:01

@Sikkeneur | 17-05-08 | 00:59
Kan niet missen dus. Ik zal me melden als piquant.

piquant | 17-05-08 | 01:00

Ach wat, morgen kunnen we er wel weer om lachen.

Fleauxe | 17-05-08 | 01:00

Rabarberke | 17-05-08 | 00:53, een container (klein) doet 2000 dollar.
En wat nou kudt amerikaan... ondergetekende stond wat bij het strand vorige weekend, wat lutsers met popie x_trailtjes met de 4x4 hemi quadcab ram dinges uit de meuk te slepen, stumpers.

Zonder het gas aan te raken wel te verstaan, zo even met een sigaretje op stationair draaiend. Ander lutser met een titan 2x4 had al een poging gewaagd, "in neutraal blabla schreeuw" ging niet.
Ik zeg, schop hem maar in de R of de P of de D of whatever, doe de handrem erbij wanneer je wilt. Scheur je hele voortrein om het even er onder weg.

Reverend Ray | 17-05-08 | 00:59

-De politie vraagt uw aandacht voor het volgende:
Op Maandag 12 mei j.l. heeft een tot nog toe onbekende cartoonist een kwetsure veroorzaakt bij 1,5 miljard moslims. Het signalement is als volgt:
gregoriusnekschot.nl/blog/skins/natura...
De verdachte staat er om bekend zich met RottRing pennen te bewapenen. Neem zelf geen aktie maar bel onmiddelijk de politie in uw woonplaats...-

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:59

het IOC meldt dat Nederland niet toegelaten wordt op de Olympische spelen wegens haar restrictieve vrije meningsuiting-beleid.
China protesteert krachtig, en heeft zich samen met Venezuela en Iran sterk gemaakt voor toelating van 'het broedervolk' dat vanwege haar nieuw verworven diktatoriale bestuursstijl geschoffeerd en gediscrimineerd wordt door de kritiek 'vanuit landen waar zogenaamde vrije westerse normen gelden. 'De voorbeeldfunktie in de wereld van Nederland is in ere hersteld', aldus een door de Chinese steun aangenaam verraste Balkenende. 'laat andere Europese landen de Religieuze leiband eerder eens strak aantrekken, voor er bij hen ook een oncontroleerbare underground met niet te beheersen uitingen ontstaat', aldus een emotionele Balkenende.

ranqneuzeKleinburger | 17-05-08 | 00:59

@piquant

Zwanenburgwal, ik ben een klein kereltje, kale kop, idd een sik en jampotglazen.
Kortom; een echte boekenverkoperT....

Sikkeneur | 17-05-08 | 00:59

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:53:
Kan jij voor € 1000 een auto transporteren uit de VS? Respect.
Ja, die BTW komt terug (daarom noemde ik die ook niet), maar de invoerrechten niet.
Enfin, m'n neef wilde zijn US-BWM naar NL transporteren, maar het bleek gewoon goedkoper dat ding daar te verkopen en in Duitsland een nieuwe aan te schaffen.

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:58

@Reverend Ray | 17-05-08 | 00:55
No worries. Hebben we al lang gezien. Dit is de receptie na de begrafenis. Neem een plak cake.

CoJoNes | 17-05-08 | 00:57

@repulse 00:49 heb niet persé een hekel aan die discussie. Terug in de tijd, helemaal in sync met topic, dat bedoelde ik eigenlijk. Misschien had ik een klemtóón moeten gebruiken.

Rammstein | 17-05-08 | 00:57

Hehe@CoJo
Inderdaad!

Herman Flipsen | 17-05-08 | 00:56

@ADO-Le-Cent | 17-05-08 | 00:55

Ik herinner me dat jij altijd van die leuke links hebt en ja hoor, weer een.

piquant | 17-05-08 | 00:56

@Frik

Spiderman worstelde ook al met alter-ego en dat was echt een slechterik...

Sikkeneur | 17-05-08 | 00:56

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:49

Hoe kan ik ooit nog de slaap vatten in de wetenschap dat er door mij iemand een Megane heeft gekocht?

Iko Nal | 17-05-08 | 00:55

@Sikkeneur | 17-05-08 | 00:53

Is een grand cafe nu, aan de Zaan. Met mooi weer op terras.
Maar ik vroeg je iets over zondag, al een tijd geleden en heb je niet op geantwoord.

piquant | 17-05-08 | 00:55

Ik ga wel een proefrit dromen. Tabee ermee.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:55

wat zo jammer is, is dat niemand het ziet, wat flauw reageren enzo.
Stel 7 jaar terug zou nekschot zijn opgepakt, heel ander verhaal.
Langzaam past de hollander zich aan bij de tirannie zeg maar even crue.

Reverend Ray | 17-05-08 | 00:55

@piquant

Was je toch even een meisje van Verkade, toevallig die rijles neemt?

Sikkeneur | 17-05-08 | 00:53

@koerbagh

Nou nee, maar die prijs valt dus erg mee gezien de dollarkoers (1,6) Transport is EUR 1000, BPM en btw zijn ca 40 procent samen elk maar de btw komt terug. Kenteken weet ik niet.

Maar ja het blijft een k*tamerikaan.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:53

Zet een raam voor je kaars vannacht en iedereen die dan aan je dacht.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 00:52

@ADO-Le-Cent | 17-05-08 | 00:50

mmmmmm B5 zijn wel de lekkerste; lekker zacht.

piquant | 17-05-08 | 00:52

@ Rabarberke

Kies iets waar je wat aan hebt, iets practisch waar een hoop zooi in past en waar je met een beetje onderhoud geen omkijken naar hebt.
img.blog.yahoo.co.kr/ybi/1/24/56/shine...

bello | 17-05-08 | 00:52

"Ja, agent, ik word gediscrimineerd door een stripfiguur..."

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:52

@black sparrow | 17-05-08 | 00:45
Ik was toevallig vandaag weer es in Zaanstad ( de koekfabriek van Verkade).

piquant | 17-05-08 | 00:51

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:48:
Dan nog, die vrachtkosten, invoerrechten en BPM blijven. Een autootje zelf uit de VS halen is alleen te doen als je niet op de prijs hoeft te kijken (ergo: zo rijk bent dat het je geen moer interesseert.)

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:50

Rabarberke | 17-05-08 | 00:44
Koop nu tekenpotloden, nu het nog kan.
.
Ik heb nog H7 potloden, lekker scherp.
Ballin heeft waarschijnlijk zijn eigen softheid, B5 denk ik.

ADO-Le-Cent | 17-05-08 | 00:50

Even on topic, zet een cartoon voor je raam vannacht...

Rabarberke | 17-05-08 | 00:50

Zit er BPM op een M1A2?

Iko Nal | 17-05-08 | 00:49

piquant | 17-05-08 | 00:45
Weet ik in iedergeval 1 www.youtube.com/watch?v=V9twbBh2Hd0
-
Rammstein | 17-05-08 | 00:45
Ja maar anders is het helemaal saai, iedereen is het met elkaar eens over gregorius, op een klein beetje geneuzel over details na.
Schandalig en de politiek hoort in een spijkerton door de binnenstad van den haag te worden gerold.
-
Kom jij anders met een goed idee voor een discussie.

repulse | 17-05-08 | 00:49

http://www.youtube.com/watch?v=5P2jJdrz9bY&feature=related

Patrick Bateman | 17-05-08 | 00:49

Nee die Megane leek me wel leuk. Gezien wat Iko Nal er over zei.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:49

@reverend ray

ok *skip*

Rabarberke | 17-05-08 | 00:48

@koerbagh

vlgs mij wordt ie daar gemaakt of zo... maar daar ben ik niet zeker van.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:48

Rabarberke | 17-05-08 | 00:41 , een cherokee SRT8 haal je niet voor 20.000 even op. Trouwens wanneer je een SRT8 gaat rijden maak je je eigen over de aanschaf niet echt druk, 1 op 3 bij gunstig weer zeg maar.

Reverend Ray | 17-05-08 | 00:47

@black sparrow | 17-05-08 | 00:45

was ik net gehecht aan dat lelijke kuttekrap, maar black sparrow is wel eleganter. Ik zal het nu onthouden.

piquant | 17-05-08 | 00:47

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:42
Ja, we komen weer even on topic.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 00:46

CoJoNes | 17-05-08 | 00:38
Grmpf!

Herman Flipsen | 17-05-08 | 00:46

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:43:
Tsja, maar als je die terug gaat importeren naar Europa, inclusief vracht en BPM, komt het duurder uit als gewoon in Duitsland of Denemarken kopen.

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:46

@repulse 00:42 Heel jaren 70, zo'n man/vrouw debat.

Rammstein | 17-05-08 | 00:45

@piquant 00:39
Nee ghakkie. It is I, kuttekrap. Maar hoest met de poes? Still alive en kickin? Nog nat geworden vandaag? Wat een weer weer niet.

black sparrow | 17-05-08 | 00:45

CJN@00.38

Ik ben ook niet vies van Saab 900/93/95 serie, hoor!

@Babs

Die lijken hebben ze er al uitgehaald, maar ik ben iedere keer weer verbaast dat Financiën zo met andermans spulletjes omgaat domeinen.minfin.nl/domeinenrz_nl/ead88...

Sikkeneur | 17-05-08 | 00:45

@repulse | 17-05-08 | 00:42
Vertel me eens iets nieuws!!!Alhoewel, ik ken wel een paar leuke.

piquant | 17-05-08 | 00:45

Rabarberke | 17-05-08 | 00:41 een importamerikaan van ouder dan honderd maanden zit geen bpm meer op, het is maar een tip... importeren via duitsland want daar krijgt ie makkelijker een kenteken dan in 0031 en daarna naar 0031 omdat alles wat in duitsland een kenteken heeft het in 0031 zonder meer ook krijgt op voorwaarde dat de technische staat goed is.
voor amerikanen doen ze hier moeilijk vanwege koplampen en achterlichtglaasjes..

van dal | 17-05-08 | 00:44

Ben Bot,nog zo`n landverrader. Hoe meer moslims,hoe beter.http://www.refdag.nl/artikel/1343355/Niets+mooiers+dan+verzoening.html

kees pekelvlees | 17-05-08 | 00:44

ok on topic....

Koop nu tekenpotloden, nu het nog kan.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:44

@Elisabeth2 | 17-05-08 | 00:41

Voor vrouwen, maar voor mannen is het heel wat meer.

piquant | 17-05-08 | 00:43

Sssst Ephimenco spreekt...
http://www.trouw.nl/deverdieping/dossiers/article989784.ece/ephimenco_De_kunst_om_te_overleven

Patrick Bateman | 17-05-08 | 00:43

Het ontbrekende couplet(?)
"Pliesie inval; potlood zoeken; loopt u even mee...
Labiele plaatjes, telefoon en ook nog een ceedee...
Het was nog even zoeken maar we komen er wel in...
We gummen het nu uit al in de naam van Hirsch Balin...
Het vrije wooooord gaat toch verlooooren!"
www.youtube.com/watch?v=PSN7R5By4Zo

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:43

Of een Porsche Boxter in de VS, 25000 dollar of zo.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:43

piquant | 17-05-08 | 00:40
des te meer je van mannen leert des te grotere kloodtzakjes het zijn. dus daar hoef je ook niet vrolijk van te worden.

repulse | 17-05-08 | 00:42

Wat ook leuk is, is een Dodge Viper.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:42

Maar goed, het is wat, met dat OM in 020. Toch?

CoJoNes | 17-05-08 | 00:41

piquant | 17-05-08 | 00:39
Ja, dat is lachen. Met black sparow. Geen gezeik, Zo'n ding moet gewoon rijden.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 00:41

of de afwas aan het doen

repulse | 17-05-08 | 00:41

Iko Nal | 17-05-08 | 00:39
femke gaat wat mij betreft zwaar af momenteel, ik had echt wel wat van haar verwacht, maar ze zal wel dure schoenen aan het kopen zijn.

repulse | 17-05-08 | 00:41

@cojones
Naja het is een andere manier van Opel rijden.

Een amerikaan zelf importeren is natuurlijk ook een optie. Kopen, container er omheen, importeren, bpm, btw, kenteken en je hebt een Jeep Cherokee voor minder dan 20 000 euro. Maar ja waar breng je 'm heen voor de beurten :/

Rabarberke | 17-05-08 | 00:41

@repulse | 17-05-08 | 00:39

Leer ik ook wat van jou.!!

piquant | 17-05-08 | 00:40

Rabarberke | 17-05-08 | 00:37
van alle drie onze auto's aan de citroën het minste terwijl die de meeste kilometers maakt.

van dal | 17-05-08 | 00:40

Ik probeer met mijn opmerkingen over auto's slechts Femke Halsema uit haar tent te lokken met een mening over Nekschot.

Iko Nal | 17-05-08 | 00:39

piquant | 17-05-08 | 00:37
Iedere afwasmachine heeft water nodig, is niet meelevend is gewoon technisch inzicht.

repulse | 17-05-08 | 00:39

@black sparrow | 17-05-08 | 00:37

Je bent zeker een vrouw?? (net als Elizabeth2 en ik)

piquant | 17-05-08 | 00:39

ze moeten vooral niks kosten in de zin dat de afschrijving laag is.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:39

Een Saab 93? Krijg je al korting in het OV dan? Of ben je artsenbezoeker?

CoJoNes | 17-05-08 | 00:38

Rabarberke | 17-05-08 | 00:36 chevrolet (voorheen daewoo) vanwege dollarkoers...

van dal | 17-05-08 | 00:38

@repulse | 17-05-08 | 00:36

Wat ben je meelevend opeens.

piquant | 17-05-08 | 00:37

@van dal

En veel sleutelen zeker.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:37

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:34
Ik vind audi's aan de binnenkant één grote rotzooi aan knopjes en schuifjes. BMW heeft een mooi strak dashboard,maar na 2 jaar rij je in een kermisauto. Japanse shizzle wil je niet, hoewel de Lexus IS 250 wel fraai is.

CoJoNes | 17-05-08 | 00:37

@piquant 00:33
Inderdaad, auto's zijn de meest overschatte kloodtzakken. Ze moeten je gewoon van a naar b brengen en verder niets.

black sparrow | 17-05-08 | 00:37

piquant | 17-05-08 | 00:33
Zeer slaapverwekkend.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 00:37

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:34
Geen slechte keus, (maar je kan dan ook een Volvo V50 overwegen)

Herman Flipsen | 17-05-08 | 00:37

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:33
ja, geen probleem. gebruik de citroën regelmatig voor een ritje naar luxemburg, weekendje weg en tegelijkertijd flink tabak en sigaretten inslaan... scheelt namelijk één hele euro! per pakje.

van dal | 17-05-08 | 00:37

piquant | 17-05-08 | 00:35
Als god het behaagt dat jij en je dure schoenen nat worden dan ben je en zijn zij nat.

repulse | 17-05-08 | 00:36

@sik

Nee, maar er moet ook geen lijk in gelegen hebben... Het is vooral nu aantrekkelijk om nieuw te kopen omdat de financieringsrente erg laag is (6,9%)

Rabarberke | 17-05-08 | 00:36

@Sikkeneur | 17-05-08 | 00:33

Zondag regent het toch niet he?? Ook niet op de Zwanenburgwal(!)

piquant | 17-05-08 | 00:35

voor ver en goedkoop rijden moet het een diesel of een gasbak zijn van 25 jaar of ouder, geen wegenbelasting en goedkoper in de verzekering..

van dal | 17-05-08 | 00:35

@Cojones
Ik vind audi's en vw's aan de binnenkant slaapverwekkend. Mercedes is wel leuk, maar dan rijd je weer voor lul (m/v) en BMW is voor pikkies met geldingsdrang.

Een Saab 93 dan?

Rabarberke | 17-05-08 | 00:34

@van dal
blijft dat wel heel van dal ?

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:33

@Rabarberke

Moet het nieuw zijn? Kijk anders eens bij de Domeinen....

Sikkeneur | 17-05-08 | 00:33

Ben ik even weg, gaat het over auto's . bah wat saaaaaai.

piquant | 17-05-08 | 00:33

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:31

Grinnik. In dat geval kan ik je ook het hele scale aan amerikaanse bakken aanbevelen.

Iko Nal | 17-05-08 | 00:33

@Rammstein: Haha, gas d'r op...
@vandal: Ok, tot zover de afdeling fiscale adviezen van Fleauxe.

Fleauxe | 17-05-08 | 00:32

@ Sikkeneur | 17-05-08 | 00:23
LOL!

stuyterkuycken | 17-05-08 | 00:32

CoJoNes | 17-05-08 | 00:27 maar... mét meesturende koplampen en het starten gaat niet met het sleuteltje maar, heel modern, met een startknopje...

van dal | 17-05-08 | 00:32

@iko nal

Oh dat is precies wat ik moet hebben.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:31

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:26
Valt in de lease erg mee, catalogusprijs/leaseprijs is ongeveer hetzelfde als bij VW en Audi. Die 159 heeft een kutmotor voor teveel geld en loijkt teveel op de 156. Audi A4 is bloederig saai, tsja, blijft deze over:
www.adictoalmotor.com/wp-content/uploa...
komt in september uit. De Q5.

CoJoNes | 17-05-08 | 00:30

noem het smakeloos maar de mooiste is die fiat met schuifdeur aan de zijkant en liefst met trekhaak. ik ben nogal eens in de weer met bamboe en dan telt de lengte in de diagonaal wel degelijk zwaar mee.
dat ie lelijk is heeft zo zijn voordelen, een deuk meer of minder maakt me weinig uit.

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:30

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:26

159 SW staat bij mij ook op de shortlist

Iko Nal | 17-05-08 | 00:30

Rabarberke | 17-05-08 | 00:27

Geen gevoel met de weg, zwalkend, niet vooruit te branden en gaat meestal een richting op die je niet op wilt.

Iko Nal | 17-05-08 | 00:29

Fleauxe | 17-05-08 | 00:26 en je rijbewijs naar duitsland overzetten, je mag in 0031 niet lang met een buitenlandse auto rijden, na een poosje komt bos de bvb incasseren en je dwingen tot invoer.

van dal | 17-05-08 | 00:29

@elisabeth

Ik heb al een rugzak.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:29

@Fleauxe 00:26 "hup oranje" vlaggetje erin, geen last meer. Maar is juist leuk, boze blikken, especially in een dikke bak ... voooooooooooooooooooooooooooom

Rammstein | 17-05-08 | 00:29

@iko nal

Gewoon de banden op spanning brengen de volgende keer :)

Een hele boel mensen rijden op veel te zachte banden en klagen altijd over rijgedrag.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:28

Iko Nal | 17-05-08 | 00:25
Voor de wegligging moet je een oude Mini hebben. Scheurt door de bochten, is niet kapot te krijgen. En met meters sneeuw; hij ploegt zich alsof het het niets is er doorheen. De braafste auto die ik ooit heb gehad.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 00:28

@fleauxe

En die extra krassen ook.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:28

@iko nal

Hoezo, te comfortabel, te indirect, wat ik veel lees? Of vloog je steeds uit de bocht?

Rabarberke | 17-05-08 | 00:27

ik ga voor de multivla, die met die lelijke bobbel aan de voorkant, niet die nieuwe die heeft geen bobbel meer. helemaal verziekt door een of andere paarse broek, doodschiten moesten ze 'm.

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:27

@vandal
HmHm, jij rijdt ouwe meuk van Citroen, toen er nog zwengeltjes aan de ramen zaten.

CoJoNes | 17-05-08 | 00:27

@Rabarberke: True, maar een postbusje in een Duitse grensgemeente kan wonderen doen. Heb ik althans wel eens over gehoord. Moet je alleen die witte nummerplaten en de boze blikken op de koop toenemen.

Fleauxe | 17-05-08 | 00:26

@cojones
Hm ok. Maar die alfa is zonde van de afschrijving. De 159 sportwagon is al wat aantrekkelijker qua functionaliteit.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:26

CoJoNes | 17-05-08 | 00:23 citroën is anders een heel erg betrouwbare auto, de mijne is al veertig jaar...
de electrische problemen die jij omschrijft is meer een kenmerk van italiaanse meuk als fiat en alfa..

van dal | 17-05-08 | 00:25

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:22

Heb toevallig net een Megane moeten rijden als huurauto. Wat een kudtauto. De wegligging van een gemiddeld gristenkabinet.

Iko Nal | 17-05-08 | 00:25

xenon, dat is.

CoJoNes | 17-05-08 | 00:24

bello | 17-05-08 | 00:19

Ik zie het al helemaal voor me. hehehehe

@koerbagh

Doe ik, het lijkt me inderdaad leuk.

DAAAAAAAAAAAAAAG

de tandarts | 17-05-08 | 00:23

@stuyterkuycken

Jij gaat voor de scrabble hoofdprijs met links etc...

Sikkeneur | 17-05-08 | 00:23

@fleauxe
Alle leuke auto's worden in Nederland door de PvdA financieel onmogelijk gemaakt.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:23

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:18:
Oh, ja dat is ook wel aardig... Nou ja je snapt het idee. Het gaat erom met zo min mogelijk slurptaxen en kwartjes van kok naar Wouter Bos te sturen en toch zo ver mogelijk te rijden.

@De Briemusketier | 17-05-08 | 00:19:
Och, ik ken piquant een beetje, die laat zich niet zo makkelijk beledigen.

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:23

Rabarberke | 17-05-08 | 00:18 een ka is niet leverbaar met dieselmotor... koer, da's drie...

van dal | 17-05-08 | 00:23

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:17
Geen citroen. Als je een storing krijgt (en die krijg je) in je electrisch systeem, gaat 's nachts je schuifdak open en je xeninverlichting op full blast.

Een echt mooie betaalbare auto, is de Alfa GT.

CoJoNes | 17-05-08 | 00:23

@tandarts
Ah vandaar het tijdstip.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:22

@flipsen

Ik vind de megane wel leuk, de Grand Tour dan. Die met dat kontje is een beetje suf.

Ok doe ik die wel.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:22

@de tandarts | 17-05-08 | 00:19:
Daar komen we wel uit dan...

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:21

@rabarberke

Een goeie drie maanden.

de tandarts | 17-05-08 | 00:21

@de tandarts | 17-05-08 | 00:18:
Kijk 'm later maar even dan, het is de moeite waard. 1 van de messt briljante speeches vóór de absolute vrijheid van meningsuiting. Maar natuurlijk gaat je dochter voor! Teach (& treat!) your children well...
www.youtube.com/watch?v=p6pphVs8bF0

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:20

@ de tandarts @ 00:08

Neen. Ik prefereer een string en een sombrero, en een mooi setje kaplaarzen om op de Nieuwe Binnenweg mijn stuff te strutten. ( da's 010 bij de weg)

bello | 17-05-08 | 00:19

Leuk symbolisch, hoor, om Teeuwissen in die hoek te filmen. In die hoek had ik al lang een mooie plant neergezet....

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:19

Zie Rabarberke toch meer als een driedeurs Mégane persoon....

Herman Flipsen | 17-05-08 | 00:19

@koerbagh

Hehehehe, dan moet het wel heel bijzondere bier zijn.

de tandarts | 17-05-08 | 00:19

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:16
Zou het de eerste infiltratie van de islam in nl zijn geweest? vandaar dat ze nu netjes een burqa draagt.

repulse | 17-05-08 | 00:19

@koerbagh
ik heb piquant net beledigd maar ze heeft het nog geeneens door, de doos.

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:19

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:14 aanstrepen op de kalender, ik ben het met je eens...
als iemand mijn buurman beledigd waar hij zelf niet bij is en ik heb daar kennis van kan ik dus naar het politieburo om daar aangifte van te doen... ik zie die smerissen al kijken... "ach meneer, laat u dat aan uw buurman over"... maar ene 'god' kun je dus beledigen zonder dat ie zelf aangifte hoeft te doen, zonder dat ie uberhaupt maar hoeft te bewijzen dat ie bestaat... raar....

van dal | 17-05-08 | 00:18

@tandarts
Hoe oud is ze?

Rabarberke | 17-05-08 | 00:18

@koerbagh
Ford Ka? Dan nog liever dat kleine retro-fiatje.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:18

Tsja, hoeveel geweldplegingen zijn er wel niet gepleegd naar aanleiding van de cartoons van Gregorius Nekschot? Het OM ziet slechts wat het wil zien en onderschat de bezoekers van Gregorius Nekschot.

Zeg dat Gregorius aanzet tot haat en ik noem u een leugenaar. Er is nooit een geweldsmisdrijf gepleegd tegen mossels en andere pinguins naar aanleiding van een GN cartoon.

Het OM is geen onafhankelijke instelling meer. Vrouwe Justitia wordt gemanipuleerd door de links-christelijk-islamitisch-socialistische-policorrmaffia.

De tijd van de onbevooroordeelde vervolging en rechtspraak ligt ver achter ons. We zijn verworden tot een ordinair apenland.

stuyterkuycken | 17-05-08 | 00:18

@koerbagh

Volgens mij zijn we 't eens. Ik heb de video niet helemaal bekeken want ik ga zo mijn kleinste dochtertje de fles geven.

de tandarts | 17-05-08 | 00:18

@de tandarts | 17-05-08 | 00:11:
Ik geef je er een kratje bier voor. Nou vooruit, 2 kratjes.

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:17

@fleauxe
Lelijk.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:17

@ Rabarberke 00:04

Bij de SGP is dat allemaal anders.

mark twain | 17-05-08 | 00:17

@cojones

Een nieuwe citroen C5 dan?

Rabarberke | 17-05-08 | 00:17

@Rabarberke: Nou neem je toch lekker zo'n kekke Prius!

Fleauxe | 17-05-08 | 00:17

@repulse
een jaar of twintig geleden was er een korte rage op stripgebied met suske en wiske en donald duck voor volwassenen.
ik herinner mij een episode waarin donald katrien verwaarloosde, en zij vreemd ging. met name het plaatje waarop donald te voorschijn komt uit de vuilnisbak en katrien een vuile rothoer noemt staat mij levendig bij.

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:16

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:14
Juist een leugen is objectief, een daadwerkelijk feit terwijl een beledeging alleen maar subjectief is, een gevoel wat dus niet thuis hoort in het wetboek wat een staat hanteerd, net zoals een geloof daar niet thuis in hoort.

repulse | 17-05-08 | 00:16

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:09:
Met de huidige brandstofprijzen: een Ford Ka diesel. (oid)

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:16

@van dal | 17-05-08 | 00:13
Is er al een lijstje van wie wat meebrengt aan eterij? Laat maar. Wij komen niet. Een buslading is maar 53 man...

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:15

@fleauxe
Na Audi is ook zo'n claustro bak. En die A8 is voor ouwe lullen.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:15

Een Fiat Bravo lijkt me wel wat voor je, babs.

CoJoNes | 17-05-08 | 00:15

AntiSoof | 17-05-08 | 00:13 G3 gasinstallatie... schoon en goedkoop.

van dal | 17-05-08 | 00:15

Droge_Droom | 17-05-08 | 00:06

24. Arendsoog en Witte Veder

harry pikkel | 17-05-08 | 00:15

@de tandarts | 17-05-08 | 00:04:
Dat zeg ik: smaad mag gewoon in de strafwet blijven, je kunt immers aantonen dat iets een leugen is of in elk geval voor de rechter eisen dat er bewijzen voor de laster op tafel komen op straffe van (noem maar op...)
En dan daarna kun je ook nog naar de civiele rechter voor een schadeclaim als gevolg van die uiting. Maar daar heb ik het dus niet over. Ik heb het over belediging. Wat is een belediging? Dat kan alleen de beledigde aangeven en is niet van te voren vast te stellen. "Prior constraint" of censuur vooraf is niet te bepalen. De normering niet, en ook niet wie je die baan dan wel geeft.
In geval je 'm gemist hebt (ik heb 'm al een paar keer geplempt vandaag en gister, maar ik doe het nog maar eens -sorry Babs, is 'ie weer hoor- )
video.google.com/videoplay?docid=63796...

koerbagh ® | 17-05-08 | 00:14

Rabarberke | 17-05-08 | 00:12
inruilen na twee jaar dan dus.

van dal | 17-05-08 | 00:14

@VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:11
Laat hem effe.
Dan blijft hij bij de hoeren weg...

BloedendMaandverband | 17-05-08 | 00:13

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:09
Zo zuinig mogelijk, zou ik zeggen.

AntiSoof | 17-05-08 | 00:13

> De Briemusketier | 17-05-08 | 00:03
> en dan ook nog met superieur humor, en dat kunnen we van jou niet
> zeggen.
.
Worst-in-moslima-reet humor is ook hilarisch. Ik kan me voorstellen dat ik daarbij wat waterig afsteek.

blawablawa | 17-05-08 | 00:13

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:11 jij? kom ook maar dinsdag.

van dal | 17-05-08 | 00:13

@gewooneenmening | 17-05-08 | 00:08
Nummer 151. Wel een portie kroepoek erbij bestellen.

Droge_Droom | 17-05-08 | 00:12

Droge_Droom | 17-05-08 | 00:06

Ik geloof dat ik er paar vergeten was die al verboten waren.

de tandarts | 17-05-08 | 00:12

@de tandarts

golf is niet comfy, de nieuwe tenminste niet. verder leuke auto. Verder hebben Duitse auto's de neiging om na een jaar of twee op turkenbakken te gaan lijken.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:12

@Rabarberke | 17-05-08 | 00:09

Een rode.

Iko Nal | 17-05-08 | 00:12

Rammstein | 17-05-08 | 00:04
Nee, die vind ik zo erg. Maar misschien niet de goede gezien. Kan ook. Armoede. Chicago, New York en Montreal gezien, bliegh. Alhoewel in Chicago waren er leuke aparte winkeltjes.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 00:12

Volgens mij zit Ernst zich nu af te trekken op de koran.
@Rabarberke: De A8!

Fleauxe | 17-05-08 | 00:12

Rabarberke | 17-05-08 | 00:04
Nah, dan heb je Marc Rutte nog nooit geprobeerd, die belooft niets, en als je dat uitprobeert blijkt het helemaal waar te zijn

bakoenin | 17-05-08 | 00:12

@van dal | 17-05-08 | 00:10
Zijn we een telefoonboek aan het schrijven op dit bange uur, van dal?

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:11

ohja de mini helemaal vergeten, leuk idee.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:11

@Rabarberke

Ik heb nog een ouwe Golf uit 1992 die ik kwijtmot. Hij rijdt prima en is pas gekeurd.

de tandarts | 17-05-08 | 00:11

Rabarberke | 17-05-08 | 00:09
new mini.

van dal | 17-05-08 | 00:10

bello | 16-05-08 | 23:58
Zeker al lang geleden dat je de donald duck hebt gelezen, tegen woordig is katrien netjes gekleed.(de linker)
images.google.nl/imgres?imgurl=http://...

repulse | 17-05-08 | 00:10

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:07 teeuwen... hij heet teeuwen. en we weten nu ook hoe rutger een telefoongesprek afsluit... "dagdag"....

van dal | 17-05-08 | 00:10

@repulse

okay.

de tandarts | 17-05-08 | 00:09

Ik moet een nieuwe auto. Advies, iemand?

Rabarberke | 17-05-08 | 00:09

@VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:07
U heeft het verkeerde script...

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:09

@ droge droom

Kip in zwarte bonensaus? Wat eet jij allemaal he?

gewooneenmening | 17-05-08 | 00:08

Teeuwen is een opportunistische intrigant, maar wel leuk.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:08

bello | 16-05-08 | 23:58

Loop jij dan in je blote reedt of klabanus over de Kalverstraat?

de tandarts | 17-05-08 | 00:08

@gewooneenmening
kweenie, maar ze lopen beestachtig goe !

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:08

@BloedendMaandverband | 17-05-08 | 00:05
Jeetje...

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:07

Overigens moet die opgedroogde Teeuwissen niet zo zeuren over die microfoon; Dat is gewoon een hartstikke geil ding, man...

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:07

de tandarts | 17-05-08 | 00:05
"repuls is gay of vrouw"
repulse is blij dat hij geen vrouw is.

repulse | 17-05-08 | 00:06

de tandarts | 16-05-08 | 23:47 & harry pikkel | 16-05-08 | 23:52
8.Zwarte piet
9.Negerzoen
10.Engelse drop
11.Jodenkoek
12.Zwarte Kip Advocaat
13.Varkensvlees
14.Roze mannenkleding
15.Zwarte humor
16.Zwartrijden
17.Zwarte kousenkerk
18.Iemand zwart maken
19.Zwartgalligheid
20.Zwarte wodka
21.Turks fruit
22.Zwartwit snoep
23.Kip in zwarte bonensaus

Droge_Droom | 17-05-08 | 00:06

@tandarts
Correct. Maar daarmee is er dus wel degelijk een beperking aan de vrijheid van meningsuiting, zij het een beperking wanner het belang van het individu in het geding is.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:05

@gewooneenmening | 17-05-08 | 00:03

Goed dat je me waarschuwt. Nog niet bij nagedacht en voordat je het weet, beledig je hele groepen.

piquant | 17-05-08 | 00:05

@VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:59
Ik heb Fitna ook bij de moslim buren in de bus gedropt.
Op een DeeVeeDeetje.
Straks maar eens wat wodka gieten in die brievenbus...

BloedendMaandverband | 17-05-08 | 00:05

'Schoenen verbeelden de erotiek van de vrouw.', hoorde ik een schoenendeskundige eens zeggen. Haar tenen enz.

AntiSoof | 17-05-08 | 00:05

repuls is gay of vrouw

de tandarts | 17-05-08 | 00:05

Mannen zijn net de PvdA. Alles beloven nooit waarmaken.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:04

Rabarberke | 17-05-08 | 00:03 pennenbakje op het bureau... blanics..

van dal | 17-05-08 | 00:04

@piquant
DAT is nu humor piquant, snap je wel.

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:04

@koerbagh @rabarberke

Het beledigen van een ideologie is iets anders dan een persoonlijke belediging. Ook al kan een aanhanger van een ideologie zich nog aan zijn taas, dan wel de spreekwoordelijke, getrokken voelen.

Als er in een roddelblad staat dat ik, met naam enzo, een waardeloze tandarts of oplichter ben, dan doe ik aangifte wegens smaad. Wenst iemand me een enge ziekte toe, of noemt me cloodtsaeck, dan zeg ik ajuu-paraplu (en geef misschien wat minder verdoving of trek iets langzamer -grapje uiteraard). Beledigt iemand mijn levensovertuiging met een cartoon, dan click ik deze weg van mijn scherm en negeer ik deze verder. Een ander heeft immers het recht om anders te denken.

de tandarts | 17-05-08 | 00:04

@Elisabeth2 00:02 USA! USA! Outlet Heaven. Mothership !!!!

Rammstein | 17-05-08 | 00:04

piquant | 16-05-08 | 23:57
Vrouwen zijn net als de islam, de te meer je er over weet des te verder weg je er van blijft.

repulse | 17-05-08 | 00:03

@VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:59
Morgen maar eens even flink een internet voor die jongen kopen..... toekomst gezien dan hè?

VanFrikschoten | 17-05-08 | 00:03

Ik gebruik een paar Blanics als prullenbakjes op het aanrecht.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:03

@de briemusketier & @piquant

Even de prijs van jullie shoeisel terzijde, het is toch geen varkensleer he?

gewooneenmening | 17-05-08 | 00:03

@blawablawa
en dan ook nog met superieur humor, en dat kunnen we van jou niet zeggen.

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:03

Rutger is een begrip

Junkie Jantje | 17-05-08 | 00:02

Hele dure schoenen moet je in de PC Hooftstraat te Amsterdam kopen in de uitverkoop. Kleding ook. Dior dingentjes. Smul.

Elisabeth2 | 17-05-08 | 00:02

@De Briemusketier | 17-05-08 | 00:00

Je slaat de spijker op zijn kop, ben ik ook.!!
Maar waarom vermeld je erbij dat jij ook???

piquant | 17-05-08 | 00:02

Mensen die in pratende braamstruiken geloven moeten ontoerekeningsvatbaar worden verklaard en geen land besturen. Verschrikkelijk dat mensen die een religie belachelijk maken worden opgepakt. Dit zijn helden! Geen misdadigers.

black sparrow | 17-05-08 | 00:00

Ik stel overigens voor om al die terroristische controversiele subversieve cartoonisten te behandelen als lid van een criminele organisatie die we voor het gemak de Duckstadgroep kunnen noemen.

Rabarberke | 17-05-08 | 00:00

@piquant
dat je op dure schoenen loopt ok, doe ik ook, maar dat je er mee te koop loopt is ronduit ordinair.

De Briemusketier | 17-05-08 | 00:00

@BloedendMaandverband | 16-05-08 | 23:56
Ik wilde er net over beginnen... Ons Aldo maakt nog veel viezere tekeningen dan die Nekschot....
Hij gooit ze zelfs 's nachts bij niets vermoedende moslims in de brievenbus... Het is me daar een schavuit....

VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:59

Teeuwen moet gewoon opzouten. Het enige dat Teeuwen goed doet is grappen maken over de anus van de koningin. Na dat optreden bij die 3 afgeknipte klitorissen van de NPS denkt hij dat hij in Einstein is veranderd en met zijn filosofische regendansje de Westerse cultuur moet redden.

blawablawa | 16-05-08 | 23:59

@ Rabarberke@ 23:48

Donald, Dagobert, Guus Geluk,en zelfs Katrien presteren het om met die zondige ontblootte eendenreedten door Duckstad te paraderen. Tijd voor een paar hijskranen op het Cornelis Prul plein ( die zelf ook zondig was )

bello | 16-05-08 | 23:58

VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:54 SDA de post waar ze hun methadon konden halen, hun daggeld en spuiten ruilen, 20 jaar geleden, dat wel.. ik woonde daar toen om de hoek..

van dal | 16-05-08 | 23:58

Overigens is de volgende stap dat uitingen als pornografie en dichtkunst worden verboden omdat een aantal christenen (of moslims voor de liefhebbers) zich tot in het diepst van hun ziel beledigd gaan voelen.

Rabarberke | 16-05-08 | 23:58

Mooie ego botsing was dat tussen Peter Rrrr en Derksen. Nu weten we nog niet wie de grootste heeft.

Sven31 | 16-05-08 | 23:58

Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:56
Nou ja. Kan. ;-)

Elisabeth2 | 16-05-08 | 23:58

@repulse | 16-05-08 | 23:56

Je moet blij met me zijn. Ik leer je iets over vrouwen (en dat is hard nodig).

piquant | 16-05-08 | 23:57

"Hoi! Aldo hierrrr...
Nu vraag ik mij dus af of onze Frik nog cartoons mag tekenen over grote sappige watermeloenen..."

BloedendMaandverband | 16-05-08 | 23:56

piquant | 16-05-08 | 23:54
ZzzzzzzzzzZZZzzz pff het blijft moelijk theorie en praktijk te scheiden voor vrouwen in het algemeen en jouw in het bijzonder.

repulse | 16-05-08 | 23:56

@repulse | 16-05-08 | 23:51
Schoenen van € 50,00 heb ik niet. Ik ga voor kwaliteit.(voor jouW begrip, dus duurder).

piquant | 16-05-08 | 23:54

Nonnes | 16-05-08 | 23:48
pfffff ik dacht dat jij me wel een beetje wou helpen. maar ik merk al dat jij je ook aan de kant van de schaart, die de arme hard werkende man het liefst nog verder de grond in trapt.

repulse | 16-05-08 | 23:54

@van dal | 16-05-08 | 23:52
Was een bibliotheekje, van dal...

VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:54

@koerbagh

Dat hoeft van mij niet. Tenzij de vrijheid van meningsuiting wordt gebruikt om iemand in de media b.v. te terroriseren. Zoals b.v. sommige roddelbladen doen. Dat kun je privaatrechterlijk wel oplossen, maar de overheid moet de burger ook beschermen zonder dat de burger lappen geld moet neertellen om advocaten in te huren.

Ik maak me overigens helemaal geen zorgen om die toetsing achteraf. Ik maak me zorgen om onze privacy waarin onze formele vrijheid van meningsuiting (dus niet wat we inhoudelijk zeggen, maar de manier waarop we dat doen) op allerlei wijzen wordt gemonitord (e-mails filteren en opslaan, camerabewaking, gps tracking, bonuskaart AH etc.)

Rabarberke | 16-05-08 | 23:54

@repulse
het is nu afwachten of het linkse esteblishment van de pvda dit over hun kant laten gaan, ook in die kringen zijn er principiele mensen, en er zijn er genoeg die met lede ogen zien hoe die partij te gronde gaat en hun machtsbasis naar de sp zien lopen. in ieder geval wordt de sfeer in de coalitie er niet beter op, en dat alleen al is mooi meegenomen.
wat de baantjes betreft, ik denk dat er in het buitenland met opgetrokken wekbrauwen gekeken wordt naar het gehobby van ernst hb.
die komt nergens meer aan de bak.

De Briemusketier | 16-05-08 | 23:54

@koerbagh ® | 16-05-08 | 23:50
Proef op de som:
Roep midden in een drukke winkelstraat heel hard "Hey, Klootzak!"

CoJoNes | 16-05-08 | 23:53

@Rabarberke | 16-05-08 | 23:48
Dat is porno, met kleine wezens, daar hebben bepaalde geloven wat minder moeite mee... Vraag het de RK-kerk in de VS.

Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:53

Jeremia | 16-05-08 | 23:19

yes!

de tandarts | 16-05-08 | 23:53

@repulse | 16-05-08 | 23:51
Probeer jouW taalgebruik es aan het ABN aan te passen....

piquant | 16-05-08 | 23:52

VanFrikschoten | 16-05-08 | 22:11 wat? prinsengracht 263? leeg? geen methadonpost meer?

van dal | 16-05-08 | 23:52

de tandarts | 16-05-08 | 23:47

5) Life of Brian

6) De Avonden

7) Ik heb altijd gelijk

... und so weiter... nl.youtube.com/watch?v=qqUD_dVOYB0

harry pikkel | 16-05-08 | 23:52

@Nonnes | 16-05-08 | 23:48

Dank voor je compliment.

piquant | 16-05-08 | 23:51

Rabarberke | 16-05-08 | 23:48
Jij kent je klassiekers niet. Kwik, Kwek en Kwak hebben altijd matrozenpakjes aan.

Elisabeth2 | 16-05-08 | 23:51

piquant | 16-05-08 | 23:46
Wouw ik ben diep onder de indruk, je begrijpt meer dan ik had verwacht, sorry probeerde mijn taalgebruik een beetje aan jouw aan te passen.
-
Stel je voor je loopt langs een schoenenwinkel en je hebt 1 paar schoenen nodig, 1 paar kost 50 euro 2 paar kost 95 euro. Koop jij allebij de paren en verklaar je dat je goed hebt geshopt derhalve 5 euro uitgespaart? of koop je alleen dat ene paar voor 50 euro?

repulse | 16-05-08 | 23:51

@Rabarberke | 16-05-08 | 23:38:
Waarom moet dat in de strafwet? Smaad & laster mag erin blijven (willens en wetens leugens verspreiden, maar onderbouwde kritiek die als belediging wordt opgevat is dat niet.)
Een artikeltje in het burgerlijk wetboek is voldoende. Ik begrijp werkelijk niet dat belediging in het strafrecht zit. Het kan nooit en te nimmer van te voren worden vastgelegd wat een belediging is, en toetsing achteraf is niet alleen vrij zinloos, maar dan nog is normering/objectivering ervan niet helder. Het hangt er dan dus maar vanaf wat een rechter vindt en wat hij moreel aanvaardbaar vindt. Een regel is er niet voor en ook niet voor te bedenken. Het is dus niks meer dan een persoonlijke interpretatie van de rechter, en willen we zulke wetjes (art. 137/147 266/271) in onze strafwet?
Ik zie het nut niet.

koerbagh ® | 16-05-08 | 23:50

@repulse | 16-05-08 | 23:45
Dat kan Piquant heel goed alleen af dus ik hou me afzijdig. Of bedoel je dat niet?
O ja. Joran.

Nonnes | 16-05-08 | 23:48

Kwik, Kwek en Kwak lopen met ontbloot onderlijf rond. Is dat niet verboten?

Rabarberke | 16-05-08 | 23:48

Volgende stappen (sequentieel):

(1) Kuifje verboten (Kuifje in Afrika en crab met de gouden scharen (of zoiets));

(2) Suske en Wiske verboten (in sommige delen worden donkere mensen ietwat belachelijk afgebeeld);

(3) De drie biggen uit de Donald Duck verboten (er worden onreine beesten afgebeeld);

(4) Sowieso wordt de Donald Duck verboten (er worden beesten afgebeeld).

..... und so weiter .....

de tandarts | 16-05-08 | 23:47

@repulse | 16-05-08 | 23:45

Zijken vrouwen en zeiken mannen?

piquant | 16-05-08 | 23:46

Nonnes | 16-05-08 | 23:39
Helpppppp piquant pest mij.
De Briemusketier | 16-05-08 | 23:42
Alleen als het volk door blijft zijken er over, helaas naa een paar dagen zal ook de aandacht van gs verslappen en zolang msm het niet oppikt zijn we gewoon de lul.

repulse | 16-05-08 | 23:45

1, 2 3 flats

Rabarberke | 16-05-08 | 23:44

CoJoNes | 16-05-08 | 23:42
Hoop dat dit dan ook geldt voor de benzineprijs.

CoffeePatch | 16-05-08 | 23:44

Hiervan ga je toch spontaan comazuipen?

BloedendMaandverband | 16-05-08 | 23:43

We gaan terug naar het jaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...... 1580?

Rammstein | 16-05-08 | 23:43

Zozo het gaat er hard aan toe bij Pauw & Witteman.

Bredase Sjonnie | 16-05-08 | 23:43

Kereltje wil morgen op GS. NIET DOEN!!!

VVD | 16-05-08 | 23:43

@repulse
toch heb ik goede hoop dat dit finaal uit de klauwen gaat lopen. noem het intuitie.

De Briemusketier | 16-05-08 | 23:42

@repulse | 16-05-08 | 23:38
Ah nu weet ik het weer. Jij bent diegene met het minderwaardigheids complex wat zich , op een ongelukkige , wijze uit, in het je verbeelden dat je "beter"bent dan vrouwen.

@Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:39

Je hebt gelijk. Maar ik blijf van mening dat het "vroeger"allemaal lekker duidelijk was. (niet dat toen alles beter was hoor)

piquant | 16-05-08 | 23:42

Misschien kan Rutger Kereltje Pechtold aanklagen wegens haat zaaien en discrimineren van vmbo-ers zoals Rutger...

Ma'arri | 16-05-08 | 23:42

Geheel in lijn met de retrogedachte van Hirsch Ballin, berijdt ook Ciska Dresselhuys haar stokpaardjes van 50 jaar geleden. Ik zie een trend!

CoJoNes | 16-05-08 | 23:42

"Vrouwen zitten op een snijvlak"
Vandaar die lekkende snee...

VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:42

Jouhoe, er word weer over geenstijl gepraat bij pauw&witteman..

Crematorium deAsbak | 16-05-08 | 23:41

@piquant 23:39 wie bitte ?

Rammstein | 16-05-08 | 23:41

Als er een verbod op godlastering wordt aangescherpt dan moet ook een verbod op menslastering door godsdiensten worden ingesteld.

Rabarberke | 16-05-08 | 23:41

lego duplo denk ik

CoffeePatch | 16-05-08 | 23:41

Goed, fillumpje gezien en kom tot de conclusie dat:

1) Teeuwen een gevatte clown lijdend aan paranoia probeert te spelen,
2) Rutger als kwismaster van debiele spelletjes "( hoe voelt dat nou ? " ) beter uit de verf komt dan als zelfbenoemd journalist,
3) Fleischbaum hoor&wederhoor ook niet als tegeltje aan de muur heeft hangen.

Ik heb het avonturenverhaal van Greg. Neckshot uitgelezen, het wachten is nu op Capriolen in hogere Sfeer van E.H.B.

Sikkeneur | 16-05-08 | 23:41

@Dick Luyenlomp 23:37 Niet opgepakt. Wel aangeklaagd, bedreigd en anti-demonstraties aan de broek. Toen kon je nog gewoon lachen.

Rammstein | 16-05-08 | 23:40

Zo.. dit gaat ver! Wat heeft die man nou misdaan! Een andere mening hebben mag niet meer. Waar bemoeien ze zich mee. Als iemand het er niet mee eens is, dan kan die toch gewoon op volwassen i.p.v. wij tegen hun wijze zijn mening neer zetten in een eigen cartoon. Nee, die mensen moeten weer afdwingen en anderen beperken omdat hun bek groter is dan hun incasseringsvermogen.

Ohja | 16-05-08 | 23:40

Rutger ---> LeeGOOOOOOOO!

VVD | 16-05-08 | 23:40

Hahha Rutger met LEGO...

Ma'arri | 16-05-08 | 23:40

@Strontland | 16-05-08 | 23:30

Je kan echt niet lezen he. Bigi schoof niet alle problemen af op het CDA maar merkte slechts geheel correct op dat het CDA steeds buiten schot weet te blijven wanneer het om maatregelen gaat waarbij het CDA als grootste partij in het kabinet én leverancier van de MP aan het roer staat.
Hapklaarder ga ik het niet voor je maken. Doe eens wat beter je best op sgool.

Iko Nal | 16-05-08 | 23:40

Ik zie Ella de Verschikkelijke voorbij komen. Dat kan er ook nog wel bij op een dag als vandaag. Is het niet bijzonder hautain van P&W om wel de beelden van een doorgedraaide Imam te tonen maar dit niet voor te leggen aan Pechtold? Moeilijke vragen zijn overigens een 'nieuw fenomeen' volgens die kneus van D66.

Fleauxe | 16-05-08 | 23:40

Technisch lego inmiddels denk ik

Sven31 | 16-05-08 | 23:40

ga lekker naar huis en met je lego spelen.

Vlerk | 16-05-08 | 23:40

Rutger ga naar huis me je lego spelen ouwe

Kwinten | 16-05-08 | 23:39

@gewooneenmening
ik hoop oprecht dat ernst hb binnenkort ook in een kamer hangt, als het niet teveel gevraagd is een beetje naar rechts.

De Briemusketier | 16-05-08 | 23:39

Ga naar huis met je Lego spelen!

Infidel Castro | 16-05-08 | 23:39

Rutger: ga naar huis met je LEGO spelen. Gheghe...

Nonnes | 16-05-08 | 23:39

Heeft Rukter lego?

die hofstadtgruppe | 16-05-08 | 23:39

@Rammstein | 16-05-08 | 23:38

En??

piquant | 16-05-08 | 23:39

ik vraag me af, is de meerderheid van NL het eens met het verbod op godslastering?

Groenepuntmuts. | 16-05-08 | 23:39

@piquant | 16-05-08 | 23:28
Soms is het handiger het even te vragen, voor je het weet is alles links van de PVV links, of extreem links...

Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:39

piquant | 16-05-08 | 23:33
Tuurlijk, zolang ik me aanpas aan jouw niveau, kan natuurlijk niet verwachten van een vrouw dat zij zichzelf zo omhoog kan trekken dat ze gelijkwaardig is...
-
De Briemusketier | 16-05-08 | 23:31
Niet verkeerd ingeschat, ze hebben er gewoon totaal niet over nagedacht. Dat is nog het meest schofterige, de tweede kamer gaat er ook niets aandoen, door de wijze waarop de peilingen staan. De overgrote leden van de tweede kamer willen hun eigen baantjes wel veilig hebben dus vanaf pvda cda cu zullen geen dissidenten die een motie steunen komen, dus alles blijft bij het oude of we moeten als burger zelf naar dh optrekken.

repulse | 16-05-08 | 23:38

Rutgerrrrrrrrrr

Rammstein | 16-05-08 | 23:38

@strontgordel

Inbreuk op auteursrecht is wat anders dan plagiaat sukkel.

En onze grondwettelijke vrijheid van meningsuiting sluit een a priori inperking uit. En daar ben ik het helemaal mee eens. Geen enkel instituut mag iemand van te voren beperken in zijn vrijheid van meningsuting.

Maar dat is niet hetzelfde dat iemand maar van alles mag roepen zonder daar (achteraf) enige verantwoordelijkheid voor te dragen. Als dat zo zou zijn zou story en prive over iedereen de meest vreselijke dingen kunnen schrijven. Dat kan nu niet, omdat b.v. de vrijheid van meningsuitng in dat soort gevallen beperkt wordt door de inbreuk op andermans privacy.

Rabarberke | 16-05-08 | 23:38

Next step: opheffen van de beveiliging van Geert, tussen nu en pakweg oktober, dat H*tl*r Ballin zegt (met consumptie): "Den heer Wilders heeft zelf den haat gezaaid en geoogscht".

Mark my words tussen nu en oktober 2008 wordt de beveiliging van Geert opgeheven.

Maar een rechtzaak tegen Gregorius Nekschot name your courtroom, I'll be there (serieus, no shit).

The Evil One | 16-05-08 | 23:37

@jeremia / Ethan_Joy

Die ja. Docu wordt dus van alle kanten lekker gesubsidieerd. Gisteren uitzending bij de VPRO, nu de NPS. ALs je vanuit links beledigt krijg je postieve aandacht van de linkskerk media. Dan ben je een held. Als je vanuit rechts hetzelfde doet, word je opgepakt.

Zijn de makers van Life of Brian eigenlijk ooit gepakt?

Dick Luyenlomp | 16-05-08 | 23:37

> HP | 16-05-08 | 23:30
> K'zou het wel snel doen. Nu kunnen ze namelijk nog gewoon per post
> geleverd worden. Binnenkort moet het weer als vanouds - als illegale
> krantjes in de fietstas.
.
Welnee! Der Stürmer werd ook gewoon gratis verspreid en in speciale vitrines op straat kon iedereen er van genieten!

blawablawa | 16-05-08 | 23:37

@gewooneenmening | 16-05-08 | 23:26
VVD, LPF, SGP hadden in 2002 meer zetels dan de andere partijen in de kamer (uitgezonderd CDA), dus toen "hing" de kamer naar rechts.

Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:36

Welkom hier @Strontland
Wij gaan het nog vaak met elkaar eens zijn.

CoJoNes | 16-05-08 | 23:36

@repulse | 16-05-08 | 23:32

Dat ook, we worden het dus wel eens.

piquant | 16-05-08 | 23:33

Goh, wat ben ik blij dat er in dit land mensen als Hans Teeuwen en Gregorius rondlopen. Bij deze ook een welgemeende steunbetuiging aan Cojones, Rabarberke, Bottehond, Fleauxe, Bakoenin en iedereen die ik vergeten ben, maar die zich wel aangesproken voelt.

Slaap zacht. En voor de rest van het gezelschap: jullie kunnen de tering krijgen.

harry pikkel | 16-05-08 | 23:33

Tekenen mag niet meer, schrijven zal ook al wel op de schop gaan en binnenkort mogen we allemaal onze radio's, televisies en PC's inleveren en worden we allemaal gemaand een bijbel en koran op te komen halen bij burgerzaken.

Failure to comply will result in Velleman's Brownshirts to administer the heaviest of punishments.

bello | 16-05-08 | 23:33

piquant | 16-05-08 | 23:30
nee mannen zijn wandelende biogascentrales.

repulse | 16-05-08 | 23:32

@bakoenin
nee, gewoon verkeerd ingeschat hoe dit gaat vallen bij de bevolking.
dit bewind is zwaar impopulair, daar pikken mensen minder van dan van een succesvolle regering. er is een verschil in een bewind zijn en een regering vormen. tijd om die tyfuslijers door de plee te trekken.

De Briemusketier | 16-05-08 | 23:31

@Ikp Nal :"... Ik heb het over de huichelachtige CDA die de bijl aan de wortel is van de individuele vrijheid..".
--
eeuh Nee jochie, je plaatste het CDA vs referendum statement als weerwoord tegen mijn reaktie op de websteknar "big banana boy". Die alle problemen in Nederland op het CDA ging afschuiven.
--
@rapburka:".. Ik vind dat ongeacht waartegen zich een uiting richt, de samenleving op democratische wijze bepaalde beperkingen mag opleggen..."
>> Dat belooft nog wat als moslims in 2020 een meerderheid gaan vormen in de grote steden. Vrijheid van meningsuiting is een onbeperkt en intrinsiek mensenrecht onafhankelijk of daar een democratische meerderheid voor te vinden is. We wonen hier niet in achterlijkiestan

"Rule of law", niet "rule of the people".
--
Rapburka:".. Zo mag niet iedereen zijn mening uiten als hij daarmee b.v. het auteursrecht schendt..."
>> Dat noemen we plagiaat en dat heeft geen zak te maken met vrijheid van meningsuiting, en dat weet je best.

Strontland | 16-05-08 | 23:30

Net even 3 exemplaren van zijn boek besteld: "Netschot schiet door". Leuk kadootje, en ook voor op de koffie tafel.
.
Kun je hier bestellen, overigens:
www.uitgeverijxtra.nl/
.
K'zou het wel snel doen. Nu kunnen ze namelijk nog gewoon per post geleverd worden. Binnenkort moet het weer als vanouds - als illegale krantjes in de fietstas.
.
Wat een kudt-land, zeg. Maar goed. Eens zullen we weer vrij zijn. En dan zullen diegenen die CDA gestemd hebben, kaalgeschoren over de markt getrapt worden.

Rest In Privacy | 16-05-08 | 23:30

@bakoenin | 16-05-08 | 23:24
Zijn daar idd de spindokters niet voor bedoeld?
Die regelen dat vast.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:30

Waarom praat daar niemand over de olifant in de zaal ?

Rammstein | 16-05-08 | 23:30

@repulse | 16-05-08 | 23:27

Je had het toch over een vrouwentopic? Wandelende afwasmachines zijn mannen!!!

piquant | 16-05-08 | 23:30

@Iko Nal
Pvda en CDA verdienen het allebei om gedemiceerd te worden. Helaas hebben deze partijen nu juist een hersenloze kudde die op hun stemt.

tomba | 16-05-08 | 23:29

Johan en Peter, Azijn meets Ammoniak

Fleauxe | 16-05-08 | 23:29

De arrestatie van Nekschot afgelopen dinsdag en de huiszoeking was volgens het OM nodig om de identiteit te achterhalen van de man die elke maand een bedrag overmaakte om de website www.gregoriusnekschot.nl te betalen.

CoffeePatch | 16-05-08 | 23:29

snorfight!

tipo | 16-05-08 | 23:29

Kereltje Pechtold neemt al afstand van zijn eerdere opmerkingen.
Het pluche lonkt alweer over 2 jaar

bakoenin | 16-05-08 | 23:29

@Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:25

Gek he?? nog niet zo lang geleden, hoefde je die vraag niet te stellen. Toen was alles nog lekker duidelijk en wist je precies op wie je moest schelden. Waar is die goede oude tijd....

piquant | 16-05-08 | 23:28

Ik stop nu maar snel met commenten want volgens mij lopen er mensen van de Nederlandse Stasi (voorheen OM) over mijn dak en om mijn huis...
Doei hé, als ik morgen niet reaguur dan ben ik opgepakt en misschien al deaud...
Het was fijn jullie gekend te hebben, en onthoud...
jullie zullen uiteindelijk toch aan het langste eind trekken, houd vol... de Hrischbalinen, moslims, refoos enz. zullen uiteindelijk geheel volgens de theorie van darwin het onderspit delven...

Hangplek | 16-05-08 | 23:28

Ik zou het zo graag een keer willen zien, wat er gebeurt met een compleet andere kamer. Het is nu altijd een mengelmoesje van links, centraal en rechts. Nu overwegend links helaas

gewooneenmening | 16-05-08 | 23:28

Kennu zich wel legitemeruuh?! Ja, want je weet nooit tegewoordig! Haha! Loser! En hoeveel plissie stond er? Wel 10 man? Woooh!

blawablawa | 16-05-08 | 23:28

piquant | 16-05-08 | 23:24
geeft niet het is altijd wel leuk om tegen een wandelende afwasmachine aante schoppen.
gewooneenmening | 16-05-08 | 23:24
cda-vvd onder lubbers werd gezien als een centrum rechts.

repulse | 16-05-08 | 23:27

@Rabarberke | 16-05-08 | 23:24:
Forget it. In al hun wijsheid nemen Pauw & Witteman op de dag dat duidelijk werd dat het vrije woord door onze eigen overheid om zeep is geholpen de beslissing om het hele seizoen P&W eventjes dunnetjes over te doen. Omdat het de laatste uitzending van het seizoen is. Navelstaarders.

koerbagh ® | 16-05-08 | 23:27

Nekschot? Nee... dat was een uur geleden....
+1 voor juffrouw Mier bij P&W trouwens...

VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:27

vvd ongeveer. Niet te rechts natuurlijk. Maar ook niet te centraal.

gewooneenmening | 16-05-08 | 23:26

gewooneenmening | 16-05-08 | 23:24
Als je het CDA, of de KVP, CHU en anderen rechts wilt noemen wel.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:25

@gewooneenmening | 16-05-08 | 23:24
Wat noem jij rechts?

Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:25

Maar nog effe, zou al deze ophef er niet zijn om de PvdI uit de schijnwerpers te halen betreffende de kinderopvang.

bakoenin | 16-05-08 | 23:24

@repulse | 16-05-08 | 23:21
Altijd prijs met mij. Pavlov.

piquant | 16-05-08 | 23:24

Ok genoeg voetbal eikels, nu even de actuele issues!

Rabarberke | 16-05-08 | 23:24

@blawablawa | 16-05-08 | 23:16, man, je ruft, wat heb jij op?

gentle giant | 16-05-08 | 23:24

@blawablawa je moeder roept, tanden poetsen en naar bed.

..zapper | 16-05-08 | 23:24

kan iemand mij misschien vertellen of er ooit uberhaubt een rechtse meerderheid in de tweede kamer heeft gezeten?

gewooneenmening | 16-05-08 | 23:24

@repulse | 16-05-08 | 23:21
O, gelukkig maar.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:23

bakoenin | 16-05-08 | 23:19
Tot het moment dat de camera beelden laat zien van wat er achter de ellebogen zit van het kereltjes.

CoffeePatch | 16-05-08 | 23:23

@strontgordel

En ik ben niet links lulhannes.

Rabarberke | 16-05-08 | 23:22

REVOLUTIE!

De Bondscoach | 16-05-08 | 23:22

@strontland
Tsja bottehond vindt dat je alles mag zeggen over moslims maar niet alles over joden (in de betekenis van gelovigen in het judaisme). Ik vind dat ongeacht waartegen zich een uiting richt, de samenleving op democratische wijze bepaalde beperkingen mag opleggen.

Zo mag niet iedereen zijn mening uiten als hij daarmee b.v. het auteursrecht schendt. (Zie b.v. Fitna, waarin Wilders het portretrecht van die rapper schendt)

Rabarberke | 16-05-08 | 23:22

piquant | 16-05-08 | 23:18
Ik had wat opmerkingen gemaakt over vrouwen waar je lekker op in hakte, sorry weet het niet helemaal woordelijk meer maar het was wel leuk.
AntiSoof | 16-05-08 | 23:18
Jezusssss antisoof beetje beter je best doen, je ben nu met een luchtdruk pistool aan het schieten op een tank.

repulse | 16-05-08 | 23:21

@Miretra | 16-05-08 | 23:14
Je schat de invloed van PVV en D'66 op VVD kiezers, in dezen, te hoog in. Wat betreft Rita, ach, laat die nog een paar keer een media-optreden doen en dan brokkelen haar peilingkolommen ook wel af.

Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:21

Ach; komt tijd, komt raad.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:21

@Atheisme.nu | 16-05-08 | 23:16:
2 kanten van dezelfde medaille. Een januskop-munt.

koerbagh ® | 16-05-08 | 23:21

@vrijdag 16 mei
de dag waarop slalip ballin zijn hand overspeelde en de smakelijke kroket op zijn bord een drol bleek te zijn die pardoes in zijn gezicht ontplofte.
hopelijk volgt een motie van wantrouwen, onder andere gesteund door de pvda die nog een appeltje te schillen hebben met die reli-fuckers over de kinderopvang.
daarna verkiezingen met een kamerbrede rechtse meerderheid.
op naar herstel van de rechtsorde, op naar de rechtse revolutie !

De Briemusketier | 16-05-08 | 23:20

Dick Luyenlomp | 16-05-08 | 23:12
Die cartoonist was vroeger wel serieus bezig om taboes te doorbreken. Maar de tijden zijn veranderd. Nu is hij een slippendrager van het linkse establishment. Maar heb geduld. De babyboomgeneratie zal door de geschiedenis genadeloos afgeserveert worden als een stelletje klaplopende verwaande parasieten.

Jeremia | 16-05-08 | 23:19

@repulse | 16-05-08 | 23:15
nee, hoor... , ik was alleen even cynisch, zoals jij dat vroeg.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:19

Pechtold als redder van het midden.
Er gloort hoop voor de correcten :-)

bakoenin | 16-05-08 | 23:19

@repulse | 16-05-08 | 23:15

Ik doelde op Rutte met een hoofletter, omdat met een kleine letter iemand wel eens beledigd zou kunnen zijn. Niets maligne achter zoeken dus.
Zal niet altijd lukken,maar ben er nooit op uit iemand te beledigen.
Maar eh, wat heb ik nog tegoed en waarom?? Kom maar op. Maar eerst mijn geheugen opfrissen graag.

piquant | 16-05-08 | 23:18

@repulse | 16-05-08 | 23:15
En vind jij dat nou een intelligente vraag? Dombo!!!, Ben Ik nou zo slim of jij zo dom???

AntiSoof | 16-05-08 | 23:18

Blawablawa zou alleen al veroordeeld moeten worden voor zijn lagere school humor en zijn autistisch ingeklopte comments.

Atheisme.nu | 16-05-08 | 23:17

Tijdens het interview met Rutger hield Van Teeuwen voor 90% van de tijd zijn ogen afgewend. Is dat camera geilheid, of niet degene in de ogen willen kijken waar je mee praat. Het werpt toch weer wat vragen op.

Elisabeth2 | 16-05-08 | 23:17

Hirsch Ballin had vroeger een natte snor en leek op een snuffelende basset. Een soort Brigadier Dog zeg maar. Elke keer dat ik hem zag voelde ik een hondse vertedering. Ik wist toen nog niet wat politici precies zeiden... maar dat de man een hond moest zijn geweest was mij wel duidelijk.

Rabarberke | 16-05-08 | 23:17

98% van de Polen verlaat op een gegeven moment dit land.
98% van de Nederlanders ook.

tipo | 16-05-08 | 23:17

Raburka:".. Ik ben niet voor een ongeremde vrijheid van meningsuiting waarin iedereen elkaar beledigt zonder enig doel...."
--
Kijk dan heb ik het toch goed gezien. Is dit de roemruchte "fatsoenlijkheid" van linkse mensch waar bottehond het altijd over heeft?

Strontland | 16-05-08 | 23:17

@AntiSoof: Ja, waarom zou je problemen oplossen als je ook gewoon de benoemer daarvan kan wegzetten als malle Pietje. For old times sake...

Fleauxe | 16-05-08 | 23:16

@CoJoNes | 16-05-08 | 23:13

Maar maandag krijgen we Knevel en van de Brink weer...
Weet eigenlijk echt niet meer wat ik nou erger vind, dit soort politiek correct gelul of die gristenfundie vriendjes van Hirsch.

Atheisme.nu | 16-05-08 | 23:16

@Rabarberke | 16-05-08 | 23:13
Weet jij dan niet dat prominente Nl-ers vaak een taakstraf krijgen? Dat hoorde ik een geleerde op de radio uitleggen.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:16

Nekschot zou alleen al veroordeeld moeten worden voor zijn lagere school humor en zijn autistisch ingekraste tekeningetjes.

blawablawa | 16-05-08 | 23:16

piquant | 16-05-08 | 23:00
Okay, als je dan de behoefte voelt om iemand te beledigen neem mij dan maar. Maakt mij allemaal niets uit, trouwens je hebt nog wat van me te goed van dat vrouwen topic een paar weken terug. dus ga je gang leef je uit.
Trouwens iedereen die iets wil roepen om haat te zaaien of mij te beledigen ga gerus je gang ik beloof hierbij plechtig dat ik ou oom hitl... hirsh balin bedoel ik niet zal bellen.

repulse | 16-05-08 | 23:15

@AntiSoof | 16-05-08 | 23:13

Als we de hele dag doen wat psygologen ons toedichten ,zou er echt niemand meer werken:)

piquant | 16-05-08 | 23:15

hirsch ballin is een leugenaar, maar hij is meer dan dat. Hij is een ONHANDIGE leugenaar. Hij loog in de affaire Wilders. Hij loog nu weer, alleen dit keer ligt het bewijs van zijn leugens luid en duidelijk voor. Als nederland nog op enige wijze een heel klein beetje democratisch is, dan heeft dit muisje een hele dikke rattenstaart voor Ballin met onvermijdelijk pek-en-veren plus motie van wantrouwen. Met andere woorden, plas glas en was.

granaatwerper | 16-05-08 | 23:14

CoffeePatch | 16-05-08 | 23:07
Pechtold heeft een half miljoen dode Armeniërs achter z'n ellebogen.
--
Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:08
Ik denk niet dat het opgaat voor de VVD.
D66 pakt de linksliberalen af, Rita de televaag-VVD ers en Wilders de rechtervleugel. Komt nooit meer goed met die club.

Miretra | 16-05-08 | 23:14

@Fleauxe | 16-05-08 | 23:13
Maar voor hen is dat toch wel zo relaxed.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:14

@Strontland | 16-05-08 | 23:08

Gewoon rustig lezen. En als je een PvdA-er zoekt om te slaan moet je niet bij mij wezen. Van mij mag de PvdA per direct worden afgezonken. Ik heb het over de huichelachtige CDA die de bijl aan de wortel is van de individuele vrijheid ten maar telkens buiten schot blijft bij de verkiezingen.

Iko Nal | 16-05-08 | 23:13

Jezus Garistus, moet ik nou op de StaatSSTV gaan luisteren naar wat Petorrrr en Johan Derksen van Fitna vinden? MIjn god.

CoJoNes | 16-05-08 | 23:13

@Gravin v Kippenbouth | 16-05-08 | 23:11 \
Hoe zou dat voelen, de hele dag een erectie? (van zichzelf gekregen dan)

piquant | 16-05-08 | 23:13

Heerlijk, weer een avondje benoemen en bouwen bij P&W... Ik walg van dit soort politiek correct gelul.

Fleauxe | 16-05-08 | 23:13

Als Johan Derksen met de auto is gekomen kan hij straks wegens rijden onder invloed opgehangen worden.

Rabarberke | 16-05-08 | 23:13

Voor de zekerheid: mag mijn vrouw vanavond nog wel "Oh mijn God" zeggen als ze klaarkomt of zou iemand daardoor beledigd kunnen zijn?
.
*** Legt voor de zekerheid een extra kussen klaar ***

Droge_Droom | 16-05-08 | 23:13

@piquant | 16-05-08 | 23:11
Psychologen beweren dat wij minimaal 10x per dag móeten liegen, ivm de goede vrede. Dus politici zullen wel extremisten zij dan.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:13

nu op

VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:12

Geen zin om alle comments nog door te lezen, dus wellicht is het al gezegd, bij deze dan mijn oprechte excuses aan Joris.
Het enige goede dat hieruit voortkomt is dat heel Nederland in eerste instantie, maar als het een grote zaak wordt ook daarbuiten natuurlijk, op jacht gaat naar al die veroordeelde cartoons. Massaal vliegen ze internet over, en dat was waarschijnlijk niet de bedoeling van Hirsi Balin...
(btw: ik vind die stem wel erg lijken op die van vleesch)

Robin Hood | 16-05-08 | 23:12

In Nederland kan vrijheid u nop heterdaad betrapt worden...

VanFrikschoten | 16-05-08 | 23:12

predman | 16-05-08 | 23:10
Ik ook, want dat deed Thom de Graaf om zetels te winnen.

CoffeePatch | 16-05-08 | 23:12

Ook leuk: op Staats TV 2 een hele documentaire over een linkskerk cartoonist die beledigend tegen de rechtsmensen tekent.
Wedden dat ie nooooooit wordt opgepakt.

Dick Luyenlomp | 16-05-08 | 23:12

Kereltje Pechthold confabuleert. Het ventje heeft een rijke fantasie.

Gravin v Kippenbouth | 16-05-08 | 23:11

@AntiSoof | 16-05-08 | 23:09

Liegen MOET, anders hebben we geen politici.

piquant | 16-05-08 | 23:11

Strontland | 16-05-08 | 23:08
Hmm, met deze PvdA basher kan ik wel even een biertje gaan nuttigen.
Dank, voortreffelijk werk

bakoenin | 16-05-08 | 23:11

Zou hij een glazen bol hebben en uit voorzorg vast gestopt zijn?

---------------------------------------
Bieslog is voorlopig gesloten, maar de hoofdredacteur blijft bezig met 'wat zich aandient of in hem opkomt'.

U hoort van mij.

Wim de Bie

--------------------------------------

osta | 16-05-08 | 23:10

@gewooneenmening | 16-05-08 | 23:08
Thnx.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:10

@strontlant

Dat zijn twee verschillende dingen. Ik ben niet voor een ongeremde vrijheid van meningsuiting waarin iedereen elkaar beledigt zonder enig doel.

Maar een cartoonist intimideren slaat nergens op. Laat justitie maar gewoon dagvaarden of die lieden die aangifte deden gewoon privaatrechterlijk procederen.

Waar ik tegen ageerde is dat een parlamentarier als Wilders, die namens velen spreekt (gezien het aantal zetels) bewust een internationale rel zou veroorzaken, een die heel Nederland zou worden verweten en die mogelijke consequenties zou hebben voor b.v. soldaten en ambassadepersoneel.

Maar een cartoonist moet kunnen tekenen wat hij wil en hoogstens vervolg worden op een enigszins proportionele wijze. Het is geen roofovervaller tenslotte.

Rabarberke | 16-05-08 | 23:10

ik vond die ene, mohamed neukt anna frank print erg hard overkomen

predman | 16-05-08 | 23:10

@AntiSoof | 16-05-08 | 23:05

Dat beweerde ik gisteren over zondebesef. Wel consistent blijven:)

piquant | 16-05-08 | 23:09

@mark twain | 16-05-08 | 23:02
Tsja meid, da's knap ingewikkeld hè?
Laten we beginnen bij het eerste woord: Individuen
Weet je wat dat betekent?

CoJoNes | 16-05-08 | 23:09

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:49
Maakt niet uit, maar doe het vlug,
Rutte kan zoveel beter :-)

bakoenin | 16-05-08 | 23:09

@piquant | 16-05-08 | 23:04
Dus ik mag mijn mening geven maar niet liegen?

AntiSoof | 16-05-08 | 23:09

Iko Nal (".. Ik heb het niet over het gebrek aan ruggengraat van de PvdA maar over de principieel verkeerde opstelling van het CDA...")
--
Nee dat deed je niet. CDA is altijd principieel tegen geweest en zijn ook zo de verkiezingen ingegaan. Daar kan je het ideologisch mee oneens zijn, maar dat is wel strijden met Open vizier. Ik kan hun niet van verkiezingsfraude betichten wat dat betreft.

Het PvdA heeft zeer zeker een verkiezingsbelofte gebroken, dus dat zijn gewoon leugenaars en hypocrieten. Met gebrek aan ruggegraat heeft het geen zak te maken en dat weet je best. Die plouche plakt nu eenmaal gewoon heel lekker.

Strontland | 16-05-08 | 23:08

Aardig filmpje door Rutger.

Prima optreden van Rutte in NOVA, daar zat geen woord Spaans bij. Of het zal leiden tot een motie van wantrouwen? Mwohh, ik ben bang van niet.
Ballin gaat roepen dat hij niets te maken heeft gehad met deze zaak en dat het OM haar eigen afwegingen maakt, iedereen weer de schijn hoog gehouden, dus hooguit een motie van afkeuring en/of treurnis... (helaas)

@Miretra | 16-05-08 | 22:55
Juist daarom, zou de VVD profijt hebben bij het opblazen van het kabinet. De partij die deze regering laat vallen, wint direct een aantal zetels.

Herman Flipsen | 16-05-08 | 23:08

@antisoof

Mooie uitleg.

Vrijheid is inderdaad natuurlijk.

gewooneenmening | 16-05-08 | 23:08

Gaat kijken wat er achter de ellebogen van het kereltje zit.

CoffeePatch | 16-05-08 | 23:07

CoJoNes
Zou zo maar zonder meer een Amsterdammer kunnen zijn. Is compliment.

Elisabeth2 | 16-05-08 | 23:06

Straks blijkt meneer Nekschot ineens een redactiemedewerker van Geenstijl te zijn!

duimelaar | 16-05-08 | 23:06

@gewooneenmening | 16-05-08 | 23:00
Vrijheid kan niet verdwijnen, dat is de natuurlijke staat, onvrijheid is onnatuurlijk. Voor vrijheid hoef je dus niet te vechten, die is er. Hoogstens kan men zich verzetten tegen onvrijheid.

AntiSoof | 16-05-08 | 23:05

@CoJoNes | 16-05-08 | 23:01,
Dan kan hij beter het dak van de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie worden geflikkerd. Dan weet je zekers dattie deaud is...

Sulfuric-Acid | 16-05-08 | 23:05

Ridder Pechtold bij P&W, vecht tegen de kwade rechtse populisten....

Fleauxe | 16-05-08 | 23:05

@ mark twain | 16-05-08 | 23:02
Oud grapje: je mag een agent geen ezel noemen, maar een ezel wel agent. "Dag agent"

Bernhard Bang | 16-05-08 | 23:05

@mark twain | 16-05-08 | 23:02
Idd, goed begrepen.

piquant | 16-05-08 | 23:04

@mark twain: Hij heeft het erover gehad dat ik jou bijvoorbeeld wel een oplichter mag vinden en dat ook opschrijven, maar ik mag niet beweren dat jij mij hebt opgelicht voor 500 euro indien dit niet conform de waarheid is.

Fleauxe | 16-05-08 | 23:04

Antisoof
Heel mooi gezegd.

Tommaso | 16-05-08 | 23:03

Dus de hoogste tijd om de GeenStijlKerk op te richten? Vanaf hoveel volgelingen geld je als 'kerk' en niet meer als 'sekte'? Iemand?
Is de enige manier om untouchable te blijven voor de Grristenfundis en hun schaamteloze vertoning. Kudthonden.

FustViking | 16-05-08 | 23:03

@tipo | 16-05-08 | 23:00
Daar is geen woord frans bij.

gentle giant | 16-05-08 | 23:03

De logica van Rutte is niet te volgen; individuen mag je niet beledigen -; je mag een individu geen oplichter noemen. Groepen mag je volgens hem wel beledigen.
Dus als ik alle VVD-ers - inclusief Mark - oplichters noem, mag het van hem
weer wel.

mark twain | 16-05-08 | 23:02

@Rapebarka,

Was jij nou niet altijd haantje de voorste dat als een gillend varken ons zat te waarschuwen tegen allerlei onheil die dit soorrt beledigende spotprenten en filmpjes zouden teweegbrengen?
--
Kiezen tussen "vrijheid" of de eer van "progressieve intellectueel"? Moeilijk , moeillijk.

Strontland | 16-05-08 | 23:02

@Elisabeth2 | 16-05-08 | 23:00,
Langzaam wel ja. Maar gestadig... Soms ook wel helemaal niet...

Sulfuric-Acid | 16-05-08 | 23:02

tja, windsurfen.

Miretra | 16-05-08 | 23:02

@ Miretra | 16-05-08 | 22:37
Jij bent het vast niet geweest, want daarvoor had je hele zinnen moeten formuleren.

Bernhard Bang | 16-05-08 | 23:01

FSM heeft mij net verteld dat HB head first van akwadukt in Sneek moet worden geflikkerd. Als Hij het zegt, moeten we daar respect voor hebben, bovendien kan een God die de oorzaak van Global Warming onweerlegbaar aantoont geen ongelijk hebben.
www.venganza.org/piratesarecool4.gif

CoJoNes | 16-05-08 | 23:01

@Strontland | 16-05-08 | 22:56

Ik heb het niet over het gebrek aan ruggengraat van de PvdA maar over de principieel verkeerde opstelling van het CDA. En de VVD for that matter. Zowel de schrijvers van het Verdrag van Lissabon alsmede de politici van de grote EU landen zijn het er over eens dat het een grondwet betreft die de nederlandse grondwet op belangrijke punten buiten spel zet.

Iko Nal | 16-05-08 | 23:01

Sulfuric-Acid | 16-05-08 | 22:57
De bureaucratische molens malen langzaam maar gestadig.

Elisabeth2 | 16-05-08 | 23:00

Even een korte samenvatting van veranderend nederland

- Je mag als nederlander geen Nederlandse vlag dragen, want dan ben je racist.
- Vooral geen cartoons tekenen die beledigent zijn, stel je voor.... racistisch
- Als we toch bezig zijn even de wallen sluiten
- Ooow ja, rookverbodje ertegenaan.
- Coffeeshops sluiten, mag je ook niet meer roken.
- Elke dag weer 20 pagina's extra bij het grote boek van de belastingfraude opgelegd door de overheid
etc etc. Vrijheid die aan het verdwijnen is...

gewooneenmening | 16-05-08 | 23:00

@repulse | 16-05-08 | 22:45
Ben na gisteren, als de dood iemand te beledigen.

piquant | 16-05-08 | 23:00

Als je diepste overtuiging maar is dat andersdenkenden dood moeten dan is er niets aan de hand. Als je kritische cartoons tekent ben je strafbaar.

Rabarberke | 16-05-08 | 22:59

tja

Windsurfen | 16-05-08 | 22:59

@Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:53, hij worstelt, maar komt niet boven.

gentle giant | 16-05-08 | 22:59

@Rabarberke | 16-05-08 | 22:57
Bestaat, The Church of the Flying Spaghetti Monster
www.venganza.org/
Meer dan een miljoen volgelingen.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:58

@Rabarberke | 16-05-08 | 22:57
Die hoef je niet te verzinnen. Wordt gewoon moslim.

Droge_Droom | 16-05-08 | 22:58

Nou de meeste automobilisten begaan in drie jaar meer strafbare feiten dan zo'n cartoonist.

Rabarberke | 16-05-08 | 22:58

@Rabarberke | 16-05-08 | 22:55, volgens de site van P&W: Pechkots.

gentle giant | 16-05-08 | 22:58

@mezelf: er NIET doorheen had mogen jassen. Tering. Die 36 uur doorwerken gaan me nu echt opbreken.

Iko Nal | 16-05-08 | 22:58

Het praten over het verleden en daar een mening over hebben, dat gaat mij goed af, maar nu alles voor mijn neus gebeurd, de moord op Pim, op Theo, de arrestatie van een tekenaar, nu ben ik erbij en kijk er apatisch naar, dat is het punt. Het 'nu' blijkt dus meer verwarrend en ingewikkeld te zijn dan het gesletecteerde deeltje van het verleden. Mijn Hemel, komt men er daarom telkens opnieuw weer mee weg?

AntiSoof | 16-05-08 | 22:57

Halsema doet niks omdat heel veel stemmers tot de beledigde garde horen.

Rabarberke | 16-05-08 | 22:57

Het is van de zotte dat hij opgepakt is maar dat kon hij verwachten.
En in 3 jaar onderzoek wel 8..!! tekeningen gevonden die *kuch* strafbaar zijn...

Sulfuric-Acid | 16-05-08 | 22:57

Gek toch: hoe vroeger alles, maar dan ook werkelijk alles kon en mocht in het o zo progressieve Nederland en daar nu plots omwille van de lange moslimtenen grote vragen bij gesteld worden.

BloedendMaandverband | 16-05-08 | 22:57

We moeten snel even een religie verzinnen een een heilig boek schrijven zodat we zonder problemen kunnen beledigen en haatzaaien. En dan kan niemand ons iets maken.

Rabarberke | 16-05-08 | 22:57

@CoJoNes | 16-05-08 | 22:54

Weet ik. Neemt niet weg dat het CDA het verdrag van Lissabon zoals het nu heet er met een simpele kamermeerderheid doorheen had mogen jassen.

Iko Nal | 16-05-08 | 22:56

@Rabarberke | 16-05-08 | 22:53
Wilders moet eens leren z'n plas in te houden. Als Rutte die motie indient, zet dat aanzienlijk meer druk op de PvdA. Halsema zou nog beter zijn.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:56

Typisch geval van Hirsch Balint syndroom.

azijnseikerT | 16-05-08 | 22:56

Kuddo´s voor Rutte. OM krijgt veeg uit de pan in Nova. In een democratie moet je wat van elkaar kunnen hebben en velen.

bijtertje1001 | 16-05-08 | 22:56

(Iko Nal)".. Mag ik U er op wijzen dat het het CDA is geweest die het referendum over de europese grondwet heeft gebokkeerd?.."
--
Leugen nr 1:http://frontpage.fok.nl/nieuws/82192
--
"... Een grote meerderheid binnen de PvdA-fractie wil geen volksraadpleging over het EU-verdrag. Dat heeft de partij vandaag bekend gemaakt, na ruim drie uur vergaderd te hebben..."
--
Al is de linkse leugen nog zo snel, de rechtse waarheid achterhaald haar wel.

Strontland | 16-05-08 | 22:56

Straks hebben we P&W of is het nu Knevel en van den Brink?

Rabarberke | 16-05-08 | 22:55

VVD slecht in peiling = geen motie van wantrouwen.

Miretra | 16-05-08 | 22:55

Walgelijk en onbegrijpelijk. Het lijkt el alsof we achter het ijzeren gordijn zitten. Stalin en Hitler leven, en ze zitten in dit kabinet.

tomba | 16-05-08 | 22:55

@BSE rundfunk | 16-05-08 | 22:53

Hehe. Altijd moeite om alle toetsen te raken als ik mij over de nederlandse politiek aan het opwinden ben.

Iko Nal | 16-05-08 | 22:54

@Iko Nal | 16-05-08 | 22:51
Pardon? Het CDA is altijd tegen geweest, het was de PvdA die een nieuw referendum beloofde maar is gezwicht voor de macht.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:54

blawablawa | 16-05-08 | 22:48
Al verdronken?

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:53

En dat te bedenken dat de vader van Ernst een land is ontvlucht waar dergelijke praktijken plaats vonden.

CoffeePatch | 16-05-08 | 22:53

Precies Cojones. Ik denk echter dat die motie van wantrouwen weer van Wilders komt en die heeft weinig kans van slagen.

De vraag is of links gaat steunen of niet.

Rabarberke | 16-05-08 | 22:53

@ Iko Nal

U bedoelt: verbokt?

Rest In Privacy | 16-05-08 | 22:53

Kwakie:".. En zijn dus net zo min schuldig als bijv Wilders.."
--
Waar is Wilders schuldig aan?

Strontland | 16-05-08 | 22:52

gentle giant | 16-05-08 | 22:50
Ik doe mee. Had liters opgehouden.

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:52

We mogen Melkert ook nooit vergeten.Ze zullen ook nu al aan het zoeken zijn voor een mooi nieuw baantje voor Balin.
Daarna over tot de orde van de dag.

Tommaso | 16-05-08 | 22:52

LOL@frotje | 16-05-08 | 22:49

Iko Nal | 16-05-08 | 22:52

Humor censureren in de naam van de politieke correctheid.
Jullie mogen trots zijn op Nederland.
Daar kan je teminste nog een kroket uit de muur trekken...

BloedendMaandverband | 16-05-08 | 22:51

@Strontland | 16-05-08 | 22:48

Mag ik U er op wijzen dat het het CDA is geweest die het referendum over de europese grondwet heeft gebokkeerd?

Iko Nal | 16-05-08 | 22:51

Ok, Mark. Put your money where your mouth is en dien een motie van wantrouwen in tegen de liegende Hirsch Ballin.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:51

*Pist over blawablawa | 16-05-08 | 22:48*

gentle giant | 16-05-08 | 22:50

Het wordt maar eens tijd dat het om en Balina maar eens moet hangen voor hun heksenjacht op mensen die vrij zijn. De strijd gaat gewoon door met onze vrije mening, niemand houdt onssssssssssssssssssss tegen, niemand.

Scorpio_Dragon | 16-05-08 | 22:50

Ik begreep al nooit waarom al die strips altijd eindigen met 'wordt vervolgd' maar het is me helder nu.

frotje | 16-05-08 | 22:49

Ik heb besloten om in het vervolg op mijn woorden te letten.

Hyppo Kriet | 16-05-08 | 22:49

@hoezee

Misschien moet ik zelf maar columnist worden dan:) Weet ik zeker dat ik ook nog een keer de gevangenis van binnen mag zien, misschien wel thee drinken met GN LOL

gewooneenmening | 16-05-08 | 22:49

bakoenin | 16-05-08 | 22:44
Dat wil men al zo lang
maar
de vraag
is,
een
vrouw
of
een man

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:49

leo de pejo | 16-05-08 | 22:08
Van Jole kan nooit met 1-0 voorstaan.
Hij is zo'n typische kneus die, wat er ook gebeurt, A.L.T.I.J.D. achter zal staan en zal verliezen.
Heeft geen normale vrienden, heeft geen lekker wijf, geen aanzien, vind het leven eigenlijk niet te verdragen, staat in groepen hiërarchisch altijd onderaan.. enz
Eigenlijk net zo'n figuur als Hirsch B. en die OM nsb-er, die heeft ook nog nooit een vrouw echt in haar reet mogen pakken.

Hangplek | 16-05-08 | 22:48

He Nekschot! Je lijkt wel een jankende uitkeringstrekker zo zielig als je bij NOVA zat! Ander ies schoeld! Iek zielig!

blawablawa | 16-05-08 | 22:48

Rutte is een opportunist, die al lang lont heeft geroken ten aanzien van de (te verwachten) reacties.

Rest In Privacy | 16-05-08 | 22:48

big banana boy:"... Concentreren jullie je maar fijn op de PvdA terwijl het CDA achter jullie ruggen het land afbreekt..."
--
WHAHAHAHAHAHAHAHAHA, Het is allemaal de schuld van het CDA, de import van de verachtelijking, de multicult, de hetze tegen Fortuyn resulterend in zijn liquidatie ".. stop de Nederlandse Haider.." , Ayaan.
--
Leuk geprobeert banana boy, maar het muilkorven van dissidenten is toch echt iets waar Ballin nog nat achter de oren is.

Strontland | 16-05-08 | 22:48

@ gewooneenmening | 16-05-08 | 22:41

Natuurlijk. Ik ontken ook niet dat het volslagen belachelijk is dat nekschot vastzit. Voor mijn part wordt hij columnist in het AD. Cartoons zijn cartoons en als het je niet bevalt moet je er niet naar kijken.
Ik vond uw betoogje gewoon op een amusante manier geschreven.

hoezee | 16-05-08 | 22:47

Pittybrad | 16-05-08 | 22:42
Waar gaat het over. Een paar tekeningen waar wij gewoon even over glimlachen. Daar staat het hele OM van op z'n kop. Toe nou toch...

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:46

piquant | 16-05-08 | 22:44
Rutte mag best in kleine letters.

repulse | 16-05-08 | 22:45

Herkent niemand mijn plaatje?
Dit is 1 van de 8, volgens G.Nekschot.

Wie heeft de grote versie?

Quacka | 16-05-08 | 22:45

Rutte

piquant | 16-05-08 | 22:44

Als dit niet de kop van Hirsch Ballin kost dan vind ik dat het volk het recht heeft om hem persoonlijk Den Haag uit te slepen.
Waar blijft het topic met die 8 cartoons?

..zapper | 16-05-08 | 22:44

Geen echte fan van rutte hier ,maar nu even wel (NOVA)

piquant | 16-05-08 | 22:44

Rabarberke | 16-05-08 | 22:38
Geef Rutte een goeie beurt, dan istie eindelijk knaapje af

bakoenin | 16-05-08 | 22:44

Deaud aan de overheid!

Het_leuke_zuiden | 16-05-08 | 22:43

Kostelijk die mongolen die zich als ridders van 't vrij woord zich weer tussen de andere commenters van GS mengen. Hulde en vooral doorgaan!

Draaitafel Demagoog | 16-05-08 | 22:43

Tommaso: je hebt helemaal gelijk. Het CDA is de as van het kwaad.
Maar de PVDA is net zo slecht. Immers heeft de pvda het in A'dam voor het zeggen.

Andere linkse partijen hebben nauwelijks iets te vertellen in Nederland. En zijn dus net zo min schuldig als bijv Wilders.

Quacka | 16-05-08 | 22:43

Gelukkig hoeft het OM zich geen zorgen te maken om GS want alles alhier valt binnen de Jorisprudentie van wat wel en niet kan....

VanFrikschoten | 16-05-08 | 22:43

Free Gregorius N. ! Zoals ik net al las word ik straks opgepakt als ik niet buig voor elke moslim ?! Je moet geloof respecteren maar als je moet vrezen voor je leven als je je ( ongezouten ) mening geeft dan is het over met de RECHTSSTAAT en leven we niet meer in een land met vrijheid van meningsuiting want een mening van iemand kan anderen kwetsen, maar het is toch je mening en als je die kan geven mét argumentatie dan vind ik dat je het moet kunnen zeggen. Als je zegt alle moslims zijn geiteneukers vind ik dat fout, omdat je geen argumentatie geeft.

F072A-Alkmaar | 16-05-08 | 22:43

Toch kudos voor Mark Rutte een keer.

Atheisme.nu | 16-05-08 | 22:43

Is er iemand al achter om welke 8 cartoons het gaat? www.hetvrijevolk.com/?pagina=6139

Als iedereen die acht cartoons nou op zijn website plaatst en vervolgens iedereen doorlinkt naar iedereen(incl. je naam)? Een demonstartie vind ik te slap want dat zal niet leiden tot vervolging.

Een betere vorm van solidariteit dan deze kan ik zo 1-2-3 niet bedenken. We zijn tenslotte allemaal een target.

Pittybrad | 16-05-08 | 22:42

In NL komt men pas in actie als zo'n Jabbar the Hutt haatdragend begint te kwabben.
Het is mij overduidelijk dat de intolerantie in NL afkomstig in van het fundamentalisme, en dat dit fundamentalisme ook gepropageerd wordt door ons ambtelijke apparaat.
Nazi Duitsland had tenminste nog een goedkope oplossing voor papieren die tegen het fundamentalisme in gingen: de brandstapel.

Rest In Privacy | 16-05-08 | 22:41

@hoezee

Ok Ok. Misschien was het einde van mijn (kippenvel speech) een tikje overdreven :). Maar laat ik toch nog maar iets zeggen:

Het gaat gewoon verkeerd als de overheid zich laat leiden door angsten, in het algemeen zijn angsten een verkeerd uitgangspunt om iets op te baseren. Dit is echt een fout signaal naar de rest van de wereld toe. Dit is een stukje trots wat we uit handen geven.

De duitse minister voor buitenlandse zaken zei op 28 februari van dit jaar: Alle westerse landen zouden de cartoon van de deense cartoonist moeten publiceren. Als signaal naar de wereld dat wij geloven in persvrijheid en vrijheid van meningsuiting.

Over een week of twee is dit hele gebeuren weer overgewaaid en gaat dit samen met alle andere zaken gewoon in het geheugenbestandje. Maar het heeft wel bijgedragen aan de teloorgang van onze overtuigingen.

Vertel mij is een ding: Vind jij dat een cartoonist niet mag tekenen wat hij wilt? Ook al ben je het niet eens met zijn tekeningen. Is het niet een kracht om te kunnen spotten over geloof, minderheden, normale zaken etc. Is dat niet de vrijheid waardoor wij minder zijn gaan geloven?

Gewooneenmening (die misschien zijn holocaust ideeen beter had moeten overwegen :))

gewooneenmening | 16-05-08 | 22:41

Was vroeger altijd trots om een Nederlander te zijn.Nu schaam ik mij diep.
Begrijp alleen niet zo goed waarom alleen links hier altijd de schuld van alles krijgt.
Die zijn zeker niet te vertrouwen en willen ook lekker meegraaien.
Maar het cda is toch wel de kern van het kwaad.Hun betutteling over de mensen met een sprookjes verhaal als waarheid vind ik heel eng.
En dat het eng is laat het filmpje van Rutger zien.

Tommaso | 16-05-08 | 22:40

Het gaat alleen nog maar over het eventueel beledigende karakter van de prenten, maar de plaatjes in kwestie eens rustig ontleden ho maar. Dat zou nog wel eens pijnlijk kunnen worden. *kots*

Fleauxe | 16-05-08 | 22:39

Ik heb net bij NOVA Gregorius aan gehoord. Lijkt mij een heel sympathieke man. Rutte wil ik niet meer horen.

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:39

Mark Rutte goeie beurt.

Rabarberke | 16-05-08 | 22:38

Bernhard Bang | 16-05-08 | 22:35
iemand al wel opgemerkt dat het Openbaar Ministerie de instantie is die dit heeft uitgevoerd.

CoffeePatch | 16-05-08 | 22:37

Bernhard Bang | 16-05-08 | 22:35
Is je al opgevallen wie er aangifte heeft gedaan, slapjanus?

Miretra | 16-05-08 | 22:37

Heeft iemand al opgemerkt dat het Openbaar Ministerie de instantie is die hiertoe besloten heeft?

Bernhard Bang | 16-05-08 | 22:35

ja, captain.. plaatje is verwjderd...
Google had em nog, maar klein

Quacka | 16-05-08 | 22:35

Quacka | 16-05-08 | 22:33

Kan je de volgende keer ook een link met een vergrootglas meeposten?

Captain Orange | 16-05-08 | 22:34

CoJoNes | 16-05-08 | 22:30
Uiteraard is er een uitgebreid mediaplan gemaakt. Daar zijn ze afgelopen nacht mee zoet geweest. Belletje naar NOVA werkt altijd. Wellicht krijgen we zelfs nog een special van Andries Knevel over dit onderwerp.

Klikspaan | 16-05-08 | 22:33

telegraaf.nl: "kabinet tevreden over 2007", met o.a. een zalvende harses van HB. Ik ben benieuwd hoe ze in 2009 terugblikken op 2008. "Het was een fantastisch jaar voor het kabinet! De vrijheid van onderzoek en meningsuiting hebben we tot een minimum weten te beperken! Amen!" Om vervolgens in kerkelijk gezang los te barsten.

Religieuze partijen zijn een belediging jegens de mensheid. Het zou verboden moeten worden.

ayatollah | 16-05-08 | 22:33

Nova, De wereldomroep, de NOS, allemaal de slaaf van mr. Paul Velleman.

tipo | 16-05-08 | 22:33

Nekschot voor alle communistische meldpunten.

Miretra | 16-05-08 | 22:33

update van NOVA, Nekschot is gezwicht, jammer

predman | 16-05-08 | 22:33

Lol @ CoJoNes 22:17

HP de Tijd lezer! | 16-05-08 | 22:32

Als de overheid de caroonisten gaan betwisten,is zij onnodig veel belastinggeld aan het verkwisten.
Dat daaraan onze 2e kamer haar dure tijd besteed,is doen en denken met hun reet.

opiejopie | 16-05-08 | 22:32

@ gewooneenmening | 16-05-08 | 22:25

Haha, teveel samenzweringsboeken gelezen? Geschiedenis gestudeerd? Holocaustofobie? Kippevel-speech joh.

hoezee | 16-05-08 | 22:31

Gregorius moet in ieder geval zijn gipsplaten muur nog afplamuren.

Rabarberke | 16-05-08 | 22:31

Nekschot voor NOVA.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:30

CoJoNes | 16-05-08 | 22:28
Laat dat screen maar weg.

CoffeePatch | 16-05-08 | 22:30

In NOVA: De linkse gedachtenpolitie (meldpunt discriminazi) aan het woord.

Miretra | 16-05-08 | 22:30

Heeft Rita Verdonk al een reactie gegeven? Nee he, dat geloof je toch zeker zelf niet!

HP de Tijd lezer! | 16-05-08 | 22:30

Bijstandskoning | 16-05-08 | 22:27
Kan je ook tekenen ?

bakoenin | 16-05-08 | 22:29

bakoenin | 16-05-08 | 22:21
Je weet precies wat je aan het SGP hebt. Daarom hebben ze ook niet meer dan twee zetels. En nee, ik overweeg niet op ze te stemmen want ze willen de scheiding tussen kerk en staat opheffen. Dat de CU nog kan regeren zonder grote broer CDA is nihil. Ik heb op de CU gestemd, maar ik pieker er niet meer over mijn stem daar aan te geven.

Jeremia | 16-05-08 | 22:29

gewooneenmening | 16-05-08 | 22:25
En dit is nog maar het begin. Dat is het trieste van alles...

Klikspaan | 16-05-08 | 22:28

Niels van Tamelen, een screenschot is snel gemaakt.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:28

gewooneenmening | 16-05-08 | 22:25

En.. lekker je zakken gevuld?

Captain Orange | 16-05-08 | 22:28

Waren de Duitsers er nog maar... toen wist je tenminste met wie je te maken had....

VanFrikschoten | 16-05-08 | 22:27

Zolang iemand zich nog Bijstandskoning mag noemen, is het volgens mij picobello in orde met de vrijheid van meningsuiting in dit land.

Bijstandskoning | 16-05-08 | 22:27

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 22:21
Shit... nu moet ik me gaan inlezen
(onthoud zich van enig commentaar)

bakoenin | 16-05-08 | 22:26

@Gravin v Kippenbouth | 16-05-08 | 22:24

You wish... De CDA-ers die ik ken hebben het moreel geheugen van een goudvis.

Iko Nal | 16-05-08 | 22:26

Niet onbelangrijk, geachte medereaguurders, vandaar dat ik de link van @ethan nog maar eens plaats.
www.hetvrijevolk.com/?pagina=6138
HB is een pathologische leugenaar, zie het bewijs.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:26

Beste GS lezer,

3,5 maand geleden ben ik vertrokken naar het midden-oosten voor zaken. Over 35 dagen weer terug naar NL. Iets waar ik me op verheug (dacht ik), ik lees elke dag de volkskrantwebsite en tot mijn schrik heeft de vrijheid van meningsuiting nu een neqshot gekregen. Eerst kwam wilders met (een misschien wat domme en onhandige formulering (fitna) van een probleem dat ons allen bezig houd.

Na de release van die film viel het geloof ik toch wel mee met bomaanslagen c.q. zelfmoordenaars, vliegtuigcrashes op gebouwen etc. integenstelling tot wat onze vriend J.P. doet geloven.

Naja, ik hield mijn hart vast hier en heb eigenlijk niet veel gemerkt op straat van woede over deze film. Een keer een geintje bij het vliegveld van een moslim dat hij me ging onthoofden, maar daarna lachten we erom en rookte ik een half pakje sigaretten leeg (uit stress).

Nu, vandaag, lees ik dat een cartoonist is gearresteerd vanwege discriminerende en tot haat aanzettende cartoons.....

Is dit een voorbereiding op uitbreiding van het Reich, Is de gestapo wedergekeerd? Mag ik nog vloeken op straat als ik terug kom in Nl? Wordt ik niet gearesteerd dadelijk omdat ik niet buig naar elke moslim in Nl? Moeten we niet gewoon zelf het land uit straks, als ze de tent hebben overgenomen?

Mensen ik begin me echt zorgen te maken.

Met vriendelijke groet,
IEMAND DIE GELOOFT IN VRIJHEID VAN MENINGSUITING!!!

gewooneenmening | 16-05-08 | 22:25

Stuur dat hele kabinet maar naar huis. Ik denk dat de motie van wantrouwen zowel door links als door rechts gesteund wordt. VVD, PvdV, Groen Links en de CPN.

Rabarberke | 16-05-08 | 22:25

Volgens de nieuwe multi-culturele normen en waarden in dit land moet ik nu een auto in de fik gaan steken. Maar ik lust geen thee.

Iko Nal | 16-05-08 | 22:25

@Bigi Bana Boy
Ik heb inderdaad maar 2 smaken, links óf rechts. Houdt het simpel. Maar noem mijn wereld maar simpel. Dit komt o.a. door het gemak waarmee ik je elke keer weer het dak op krijg...

Tommygunner | 16-05-08 | 22:24

Overigens als Hirsch Kwallin beweerd 3 jaar nodig te hebben gehad om de identiteit te kunnen vaststellen zegt dat wel wat over de kwaliteiten van zijn jusitieel apparaat. Maar omdat meneer dus weet dat ie zit te liegen gaat ie even gemakkelijk aan deze gewekte indruk voorbij. Is men op het ministerium werkelijk zo dom dat ze denken dat hier 'het volk' wel intrapt?
Vandaag is het zoveelste bewijs geleverd van het failliet van de nederlandse democratie. Sluit me maar op.... kom me maar halen.... bastards!

VonHierbisGinder | 16-05-08 | 22:24

Hirsch
Ballin
heeft
het
CDA
een
dodelijk
nekschot
gegeven

amen.

Gravin v Kippenbouth | 16-05-08 | 22:24

CoJoNes | 16-05-08 | 22:17 lol

ethan_joy | 16-05-08 | 22:23

@taxidermist | 16-05-08 | 22:19
Net als bij Sooreh Hera zal de daklozenopvang bescherming bieden tegen de Staat.

tipo | 16-05-08 | 22:23

.... tja dat was weer een zwarte dag voor ons. Welterusten allemaal.

Tiscali | 16-05-08 | 22:22

Dit is gewoon belachelijk. Ik schaam me wederom voor mijn Nederlandse paspoort. Deze staat is gezwicht voor de terreur van allerhande enge linksch-menschen en haatzaaibaarden.

.KicksAss | 16-05-08 | 22:21

Jeremia | 16-05-08 | 22:18
Alleen het CDA ?, zijn er andere gristenen die een vlammend protest hebben laten horen dan ?

bakoenin | 16-05-08 | 22:21

Kan ik aangifte doen tegen het OM? Wegens het oproepen tot haat jegens cartoonisten?

ayatollah | 16-05-08 | 22:21

@Kwarkflap | 16-05-08 | 22:19
Ik loop op eieren, beste Kwarkflap. Vandaar de nick.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:21

bakoenin | 16-05-08 | 22:18
De Nationale Democratische Partij.

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 22:21

@CoJoNes: massale brandstichting van kerken? Net als in Noorwegen in de jaren 1990? Of was het enkel ironisch bedoeld :-/

Kwarkflap | 16-05-08 | 22:19

Ik ga er vanuit dat Dhr. Nekschot vanaf nu 24x7 bewaking krijgt. Door de staat betaald natuurlijk!

taxidermist | 16-05-08 | 22:19

Het is die OvJ en het CDA in ieder geval gelukt om mensen met de meest verschillende achtergronden en levensovertuigingen het met elkaar eens te laten zijn. Conclusie: na de verkiezingen een cordon sanitair om het CDA heen leggen!

Jeremia | 16-05-08 | 22:18

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 22:10
En vertel eens Bana Boy, waar stem je wel op dan ?

bakoenin | 16-05-08 | 22:18

Even het echte gevaar voor Gregorius duidelijk aanstippen: Dat zijn de ratten van KAFKA ...

De VK schetst: "Hij was bang voor een veroordeling door een rechter zonder gevoel voor humor. Voor de gevangenisstraf, vooral. Hij zou dat zeker niet overleven, want door de rechtszaak zou zijn geheime identiteit worden onthuld. In de gevangenis zou hij vermoord worden om zijn tekeningen – dat stond voor hem vast, een reëel gevaar.

Na de moord op Van Gogh heeft hij er alles aan gedaan om zijn identiteit te beschermen, vooral via internet. Wie hij is, dat weten maar weinigen. Zo alleen kan hij tekenen wat hij wil. Hij is een cartoonist, dat is wat telt."

Op de dag dat Gregorius de rechtszaal betreedt zal het kwaadaardige ongedierte van Hanenberg en co. op de publieke tribune zitten om de personalia te noteren en ervoor te zorgen dat Gregorius bij het verlaten van het pand zal worden gefotografeerd.
Die foto's zullen ze samen met zijn personalia + een smerig verhaal op hun website publiceren.
Zo is hun werkwijze. Neqsch*t voor ze!

Mocht je toevallig meelezen, beste Gregorius, bereid je dan voor op de wandaden van deze ellendelingen.
Zorg ervoor dat je onmiddellijk een civiele procedure tegen ze kunt starten en een enorme schadevergoeding van ze kunt eisen.
Voor de strafzaak kan ik je Peter Plasman aanbevelen, maar voor een civiele procedure tegen de ratten van KAFKA zul je een echte specialist in de arm moeten nemen.

Enfin, nu eerst NOVA, ik hoor al dat ze je originele stemgeluid gaan gebruiken.

Behaard smaalkopje | 16-05-08 | 22:16

fuckje | 16-05-08 | 22:12
Ach Fuckje die data hebben we allemal in ons hoofd. Ik had mezelf beloofd om 23 februari 2008 nooit te vergeten, toen Balkje weer iets stoms deed, maar ben het gelukkig alweer vergeten. Daar valt anders toch niet mee te leven?

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:15

Tiscali | 16-05-08 | 22:14
1-0 voor jou, maar het basisonderwijs in Langatabbetje was dan ook maar beperkt.

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 22:15

-weggejorist-

Lepo | 16-05-08 | 22:14

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 22:10
PvdA-erts 'irriteren zich aan' iets, wij worden door de PvdA geïrriteerd en ergeren ons daaraan...

Tiscali | 16-05-08 | 22:14

Inderdaad OM, als iemand een neger vermoordt, dan ligt dat meestal aan de tekeningen van Gregorius Neckschot. Gelukkig zijn deze aanzetten tot geweld gestopt. Alle negers kunnen eindelijk weer veilig op straat lopen.

tipo | 16-05-08 | 22:13

Alsof mij dat kutkind van Van Jolo een ruk interesseert.

CoJoNes | 16-05-08 | 22:13

Tommygunner | 16-05-08 | 22:04
Wat zit jouw wereld toch heerlijk eenvoudig in elkaar he ?
Je bent het óf helemaal met je eens óf je bent een PvdA'er.
Heerlijk overzichtelijk moet dat zijn.

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 22:12

Vanaf gisteren zal het altijd 31 November blijven.

fuckje | 16-05-08 | 22:12

@ Boris Poepnagel | 21:55

Meestal komt er dan een vervolg topic met nieuwe feiten
waar je dan weer kunt doorreaguren.
.
Of ze hebben een mailtje van Velleman ( Brr.. Die naam doet me aan
een moslim ritueel denken ) gehad.

Haloef | 16-05-08 | 22:12

@leo de pejo | 16-05-08 | 22:08

En nu zijn wij allemaal beledigd door Van Jole en gaan we allemaal aangifte doen.

Droge_Droom | 16-05-08 | 22:12

VonHierbisGinder | 16-05-08 | 22:06
Zou het angst zijn? Het kan. Ik vind het zo onbegrijpelijk hoe het OM en de OvJs hiermee omgaan. Snap er geen jota van.

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:11

Maar goed ik ben dan ook een PvdA'er natuurlijk (kuch ..).
Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 21:58
Daar kom je nooit meer vanaf hehehehe....
--
Het is de meesten wel duidelijk dat dit een CDA mondsnoer-initiatief is.
De moord op Theo gaf de gristendemocraten nieuwe hoop.
Ik ken de ten laste legging niet, maar waarschijnlijk hoopt Ballin het vloekwetje van de familie Donner via een juridische omweg nieuw leven in te blazen. Het parlement werkt namelijk niet mee.
Je hebt maar een suffe rechter nodig en hup, de Knoet is terug.
Noem het discriminazi, zaadhaaien of smalende godeslastering, zolang het volk maar juridisch monddood wordt gemaakt.

Miretra | 16-05-08 | 22:11

TIP!
(Voor meneer Nekschot)
Als het bij Hans vol zit; Aan de Prinsengracht 263 staat nog wat leeg trouwens...

VanFrikschoten | 16-05-08 | 22:11

Kijk, ik ben helemaal geen PvdA stemmert maar irriteer mij wél mateloos aan die houding van sommigen hier alsof het exclusief de schuld van die partij is dat het allemaal misgelopen is. Let wel, ik zeg exclusief.
Uiteraard zitten ze er vuistdiep in maar het ontgaat velen (toegegeven er zijn er ook genoeg die het wel zien) dat toch met name het CDA de kwade genius is geweest. En vergeet ook de VVD niet. Weliswaar nooit een machtsfaktor geweest zoals de PvdA en het CDA, maar wel 26 van de laatste 30 jaar in kabinetten gezeten. Dan ben je of bijzonder onderdanig geweest óf je bent minimaal medeschuldig aan het multiculturele drama.

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 22:10

Iko Nal | 16-05-08 | 22:05
femke schitterd door afwezigheid, blijkbaar had ik haar te hoog ingeschat.

repulse | 16-05-08 | 22:10

@leo de pejo: Zo triest, maar dat wist je natuurlijk zelf ook al met je kudtnick.

Fleauxe | 16-05-08 | 22:09

Hans Teeuwen, ik geef hem je cadeau...

Tiscali | 16-05-08 | 22:09

Ik telde drie onderkinnen bij Ruktor...

osta | 16-05-08 | 22:09

Islam is achterlijk en een kudtgeloof. Krijg je allen maar problemen mee.

Zo jammer! | 16-05-08 | 22:09

Wisten jullie dat BN-er staat voor Beveiligde Nederlander?

Tiscali | 16-05-08 | 22:08

Van Jole heeft zijn praatje/preek helemaal niet over G. Nekschot gehad maar over de kritiekloosheid van de media zogauw Wilders en Verdonk hun zegje doen. Conclusie van zijn betoog was dat de media, dus ook internet, zich teveel bezighoudt met het mogelijke nieuws van morgen om er maar zo snel mogelijk bij te zijn. Dus Van Jole is in zijn opzet geslaagd door zijn nepbericht op Twitter en GeenStijl tuint daar met open ogen in.
Van Jole vs. GS = 1-0

leo de pejo | 16-05-08 | 22:08

@Muxje | 16-05-08 | 22:01
Mijn linkje nog gelezen in het vorige topic?

CoJoNes | 16-05-08 | 22:08

Gadverdamme!!! wat krijg ik hier een vieze smaak van in me mond. BAH!!!

zie boven1330 | 16-05-08 | 22:07

*** Verbrandt snel de voor de gehele mensheid beledigende tekeningen van zijn vijfarige dochter in de open haard ***

Droge_Droom | 16-05-08 | 22:07

Ik wed dat vriend Gregor N. geheel bewust door de haagse justitieele gasten geofferd is om een wit voetje in de arabische wereld te halen. Motto: kijk maar, we doen er wat aan...

In duitsland noemt men dit 'Rufmord'. Maar dan met voorbedachte rade zeg maar.

Dat meneer de ministert een beroepsleugenaar is en zelfs in staat is zogenaamd bewijsmateriaal om te toveren heeft ie al in het fitna-debat laten zien. Dat voorspelt dus weinig goeds voor het waarheidsgehalte in het verdere verloop van dit gebeuren (Zoals nu al blijkt!.)

Het geheel bewerkt effectief dat als G.N. (god verhoede het!) geoutet wordt, we een opnieuw een persoon in NEDERLAND hebben die voor zijn leven moet vrezen om zijn mening en artistieke uitingen. Alleen al dit feit geeft aan, hoe weinig waarde de 'vellemannetjes' van deze tijd aan vrijheid en oprechtheid hechten.

De heren bewindslieden ageren duidelijk op basis van angst, omdat men weet dat er in Nederland toch wel een klein tijdbommetje tikt.

Tik... Tak.... Tik..... Tak...... Tik.......?

VonHierbisGinder | 16-05-08 | 22:06

Iemand al iets van Femke gehoord?

Iko Nal | 16-05-08 | 22:05

CDA en PVDA vallen cartoonisten aan. Straks moet Donald Duck nog deaud.

hoezee | 16-05-08 | 22:05

Muxje | 16-05-08 | 22:01
De PvdA zou het kabinet moeten laten vallen. Daar zouden ze een hele goede rede voor hebben die uitstekend uit te leggen is aan de kiezer. Maar dat zie ik niet gebeuren. De partij zit in een richtingencrisis en zal daar eerst uit moeten komen om een flinke vuist richting het CDA te kunnen maken.

Jeremia | 16-05-08 | 22:04

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 21:58
Wij kunnen er niets aan doen dat de PvdI onder cock zijn ideologische veren heeft afgeschud, en daarna is achtergebleven als een kaal 1 daags kuikentje.
Er wil niets meer op groeien.
zelfs geen electoraat.

bakoenin | 16-05-08 | 22:04

Rita 4 President

King Wasimoo | 16-05-08 | 22:04

@Bigi Bana Boy
Jij PvdA? Meen je niet! Was die Geenstijl Open Deur Award al uitgedeeld dit jaar eigenlijk?

Tommygunner | 16-05-08 | 22:04

d'r zit een kras op zn iphone

dikkemin | 16-05-08 | 22:03

Het is één grote Godgeklaagde schande dat dit kan! Een cartoonist, daar moet je juist zuinig op zijn.

Elisabeth2 | 16-05-08 | 22:03

@ CoJoNes
lol beetje achterlijk misschien

vapor trail | 16-05-08 | 22:03

Arme rutcher :( met zijn domme vragen.

wereldzenders | 16-05-08 | 22:02

@Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 21:58

Hulde. Het is altijd het CDA die met het meest vreselijke weg weet te komen. Binnen de PvdA zelf is tenminste een discussie op gang gekomen over de teloorgang van de partij. Bij het CDA staan ze met stijf geknepen billen in eendracht naast elkaar.

Iko Nal | 16-05-08 | 22:02

@Bigi Bana Boy 21:58: De PvdA is medeplichtig, maar als ik de reacties hier lees wordt er volgens mij toch voornamelijk copieus en multicolor over het CDA, Hirsch Ballin en die OvJ heen gekotst.

Muxje | 16-05-08 | 22:01

@Bigi Bana Boy: Het is een tweetrapsraket. De CDA die de 'waarden en normen' in het zadel willen helpen en de PVDA die bij gebrek aan een autochtone achterban niets anders dan lof voor de moslims kraait. Beide partijen zijn ziek en dienen te worden vervangen.

Fleauxe | 16-05-08 | 22:01

Gregorius als vaste cartoonist op GS, Fleisch go for it.
Die is namelijk echt stijlloos

bakoenin | 16-05-08 | 21:59

@bottehond: We kunnen beter een inzamelingsactie houden voor zijn beveiliging. Ik voorzie daarin een groot probleem.
@joris: Waarom kreeg ik een ban van een minuut?

Fleauxe | 16-05-08 | 21:59

Concentreren jullie je maar fijn op de PvdA terwijl het CDA achter jullie ruggen het land afbreekt. Want aan die partij, immers al jaren in het centrum van de macht, hebben we de ongebreidelde groei van het aantal moskeeën te danken evenals het islamitisch onderwijs. Allemaal omdat ze verblind zijn door de vermeende belangen van hun eigen gristelijke achterban. Religie mag namelijk niets in de weg worden gelegd.
En altijd in staat de handjes in onschuld te wassen en de coalitiepartners te slopen alsof ze zelf niet al tientallen jaren deel uitmaken van kabinetten (vaak als grootste partij) en minister-presidenten als Van Agt en Lubbers leveren. Maar goed ik ben dan ook een PvdA'er natuurlijk (kuch ..).

Bigi Bana Boy | 16-05-08 | 21:58

En wie liften er straks weer mee op het beleid van de christenen?
Inderdaad...... DE MOSLIMS.
Als dankzij HB straks de identiteit van Gregorius Nekschot bekend wordt, kun je er vergif op innemen dat hij straks ook persoonsbeveiliging nodig heeft. Niet alleen bij FITNA speelde onze regering voor klokkenluider van de jihaddisten..... bij de arrestatie van een cartoonnist maken ze wederom dezelfde fout.
Denk na! We hebben het over een cartoonnist!

rapunzelklokje | 16-05-08 | 21:57

@redaxie

Waarrrrom kan ik in het vorige artikel niet meer meel*llen?

Boris Poepnagel | 16-05-08 | 21:55

Randy Diecast | 16-05-08 | 21:42

Leuk geprobeerd, troll. Nét iets te doorzichtig.

@ Fleisch

Oproep van Dikr gezien om Gregorius een podium te bieden op GS?

bottehond | 16-05-08 | 21:55

Volgens mij heeft Guusje Nadorst ook héél wat uit te leggen...

Boris Poepnagel | 16-05-08 | 21:55

een-twee-drietje tussen Ballin, JoloBabes en Velleman? Stelletje ratten. En ik hoop dat ik hiermee de nobele Rattus Rattus niet kwets, beledig of een onbehaag'lijk gevoel bezorg.
Anyway, keep up the good work folks!

bello | 16-05-08 | 21:52

Hans is een held.

Aussie | 16-05-08 | 21:49

geef die nekschot eens een nekschot

Weggejorizt | 16-05-08 | 21:49

@VanFrikschoten
Of je kiest zelf een stijl natuurlijk... Die van onderbetaalde retrojournalist is namelijk al voorzien zoals u ziet...

Tommygunner | 16-05-08 | 21:49

@Randy Diecast | 16-05-08 | 21:42
Gewoon blokken lijkt me.
Alleen of je het nu leuk vindt of niet, het is te gek dat de man zijn tekeningen niet kan maken. Volgens mij is zelfspot nog steeds een uitstekende eigenschap. Dus of je lacht en gaat verder of je voelt je aangesproken en misschien is er dan ook wel reden toe.

vapor trail | 16-05-08 | 21:49

reli idiotie moet bestreden.. ik heb de verzamelde werken van Nekschot aangeschaft.

Karel Wojtyla | 16-05-08 | 21:48

Vind die neqschot ook niet echt geweldig, vroeger al niet op de Gezonde Roker, maar ze moeten met die refo/muzelman klauwen wel van hem afblijven.

wilmeister | 16-05-08 | 21:46

Randy Diecast | 16-05-08 | 21:42
Je bent in de war met Opland.

Miretra | 16-05-08 | 21:45

@Tiscali | 16-05-08 | 21:37
Ik zie Fawaz nu voor me met een wit velletje voor zich en een potlood in de hand. Dit biedt perspectieven.

Nonnes | 16-05-08 | 21:45

... en dan zo "subtiel" Rutgers hoefje met dat kekke zooltje in beeld, hè... Maar ik kom er wel achter, hoor, waar die te koop zijn....

VanFrikschoten | 16-05-08 | 21:45

Fantastisch filmpje, bedankt. Wie gaat die arme cartonist nu beschermen? De overheid toch zeker niet.

Fleauxe | 16-05-08 | 21:44

Die Nekschot is een eikel. Stuurt ongevraagd die domme, niet grappige cartoons naar je op. En als je vraagt of hij daar mee wil stoppen, gaat ie bijdehand doen. Ik heb tientallen cartoons van hem gemaild gekregen. Geen een was grappig. En het zijn echt van die slechte cartoons, dat er nog bij moet worden geschreven wie er op de tekening staat. Opgeruimd staat netjes.

Randy Diecast | 16-05-08 | 21:42

lk voel me diep gekwetst door de uitspraken van Jolo.

Harry Turtle | 16-05-08 | 21:41

Rutger + Hansje + Nekschot wat wil een reaguurder nog meer?

russischstoephoertje | 16-05-08 | 21:39

Een cartoonist daar blijf je met vuile vieze gore arrogante gestapo poten van af!!! Geen speld tussen te krijgen...

Tiscali | 16-05-08 | 21:37

Whahahaha niveau'tje

Tilburger | 16-05-08 | 21:35

Das ist Quatsch!!!!

Sir Cums-A-Lot | 16-05-08 | 21:34

-weggejorist-

LifeCatcher | 16-05-08 | 21:34

Rytger, held die je er bent! Viva la resistance!

Tommygunner | 16-05-08 | 21:31

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl