Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Dag krakers!

sla 'm paVandaag is het bijltjesdag. De pliesie van 020 gaat een groot aantal kraakpanden ontruimen. Mooie grachtenpandjes die binnenkort weer gewoon op de vrije markt komen. Vanochtend om 07:00 uur werden de eerste ongewassen types al slapend op straat gegooid, de verwachting is dat de ontruimingen nog de hele dag zullen duren. De score wordt bijgehouden op Indymedia. Live meeluisteren kan via krakersFM. Zelf inbellen op 020-4122969 om live in de krakersuitzending je verslag te doen kan trouwens ook! Uiteraard hebben wij speciaal verslaggever LucasdeLinkseL*L ter plekke om wat undercoverreportages van zijn ex-vrinden te maken. Hierrr...

Reaguursels

Inloggen

@LoudAndProud
Die link naar die foto's 25-02 geven heel goed de sfeer aan zoals die was die dag, uit de comments op te maken was Reetpeper er ook en kan hij net als ik uit ervaring bepalen of een site met politiek belang eenzijdig foto's maakt of een compleet beeld geeft. Het beeld van de link is compleet is mijn mening. En om aan te haken bij je slot, het verhaal heeft twee kanten; krakent Amsterdam heeft twee kanten. De intollerantie van van hen naar hen onwelgevallige meningen en de inimiderende methoden die ze gebruiken en anderzijds de strijd tegen de leegstand en de culturele vrijplaatsgedachte. De wetenschap van Amsterdam als de stad van de creatieve industrie en de plek die dat in kraakpanden kan hebben geeft veel goodwill aan de krakers. Tijd voor een imago campagne want momenteel is dat niet best.

spooky | 22-03-06 | 11:51

Het kraken van panden is schandalig. Dit is het toe-eigenen van andermans bezit.
Verder is het ook schandalig dat mensen panden laten verkrotten, dit moet tegengegaan worden. Maar niet door kraak, maar door verplichte anti-kraak.
Ik denk dat het grootste probleem niet is dat er krakers in een pand zitten. Het probleem is dat deze krakers het pand niet meer willen verlaten als daar vriendelijk om wordt gevraagd.
Waarom gaan ze niet gewoon weg, ipv van het huis dat ze gratis onderdak heeft verschaft eerst nog even volledig te vernielen om het de ME maar zo moeilijk mogenlijk te maken.
De krakers van nu zijn niet meer de krakers van de 70'er jaren. De krakers van nu hebben gewoon geen zin om te werken, huur te betalen of wat dan ook. Het wordt niet gedaan uit overtuiging, maar om lekker dwars te liggen en je nergens wat van aan te trekken. Een groot deel van de krakers in Nederland is zelfs geen eens Nederlander, maar Pool, Spanjaard of wat dan ook.

Je kunt nou eenmaal niet gratis wonen in Nederland, en dit soort acties moeten veel vaker gebeuren om Nederland kraakvrij te krijgen.
Vul de panden maar met anti-kraak, over het algemeen is dit beter volk dat het naar mijn mening ook meer verdiend dan dit tuig.

Zo.

desmodus | 22-03-06 | 11:42

DeKoning 22-03-06 @ 10:47
Tja, studentikoos links geblaat, ik weet het niet.Ongetwijfeld doet dat niet onder voor het gedachteloze rechts geblaat dat je hier ook vaak hoort.

Ik heb in mijn jonge jaren ook gekraakt, en één ding kan ik je verzekeren: gratis was het niet.Toegegeven, een vaste maandhuur hadden we niet maar een aftands huis dat al 10 jaar aan het verkrotten is bewoonbaar maken (riolering,gas,elektra, een nieuw dak)is niet gratis; dat kost geld ,en heel veel tijd.
Ik denk dat we omgerekend een heel erg vergelijkbare maandhuur kwijt waren ,en wij hadden daarbij geen enkel recht, zoals huurders dat wel hebben.
Bovendien was de buurt hartstikke blij dat wij er woonden ,want de junks die daarvoor in het pand kropen waren nu weg, en bleven weg.
Het huis dat wij gekraakt hadden was van wijlen Kroonenberg, een huisjesmelker die er een sport van maakte om in Amsterdam huizen te laten verkrotten tot ze gesloopt konden worden.Ik zag en zie er nog steeds niks verkeerds in om huizen die de eigenaar bewust laat verkrotten te kraken en bewoonbaar te maken.
Nog steeds vinden er in en rondom kraakpanden in Amsterdam aktiviteiten plaats die hard nodig zijn en waar de gemeente niet aan toekomt (van kinderdagverblijven tot aan atelierruimtes, filmhuizen en betaalbare bedrijfsruimtes voor beginnende bedrijfjes)Activiteieten waar allemaal geen ruimte voor is in Am sterdam omdat de prioriteit bij bedrijfsruimte ligt: er staat nu in en rondom Amsterdam 1,5 MILJOEN m2 leeg!!!!
Kraken heeft er o.a toe geleid dat er nu een leegstandswet is (die het eigenaars verbiedt hun huizen jaren lang leeg te laten staan) en dat er duizenden studenten in zogenaamde "anti kraak" woningen terecht kunnen.
Elk verhaal heeft 2 kanten.

LoudAndProud | 22-03-06 | 11:32

@circus en @LoudAndProud
Dank voor uw interesse in mijn persoonlijke wederwaardigheden, uw reacties zijn hartverwarmend! Had ik er al bij verteld dat ik bij het aangaan van een nieuwe relatie (leve de Stichting een Tweede Kans) er gratis en voor niks ook twee dochters bij heb?! For the record: ik ben erg happy.
Echter, zonder het in het persoonlijke te trekken: het valt mij op dat een aantal mensen heel krampachtig blijft hangen studentikoos links geblaat. Je maakt mij niet wijs dat het op welke manier goed te praten is dat je je andermans' bezit dmv kraken toeëigend. Mijn punt is dat sommige mensen in dit land het zich erg makkelijk laten aanleunen ('ik kan geen woonruimte vinden dus ga ik kraken') en daarmee hun verantwoordelijkheid uit de weg gaan. Lees: zoek een baan, ga werken voor je centen en huur of koop daarmee je onderdak. En nee, niet iedereen in dit land kan in een villa wonen. Gelukkig niet, anders hadden we niks meer om over te zeiken hè. Stel je voor dat je het net zo goed hebt als je buurman. Jeetje...

DeKoning | 22-03-06 | 10:47

@LoudAndProud

Dat je ergens naar linkt hoeft niet te zeggen dat je het ergens mee eens bent.

Als er op Indymedia leuke feauteaux hadden gestaan dan had ik daar naar gelinkt.

Neonazi's en AFA gespuis zijn beiden geen vrienden van mij. Maar toch had die laatste groep lossere handjes tijdens die demo op de Dam.

Reetpeper | 21-03-06 | 23:05

@DeKoning 21-03-06 @ 15:15
eeeh... je bent heel erg ongelukkig?

LoudAndProud | 21-03-06 | 21:29

Heerlijk dat mijn krakendekameraden jullie zo het bloed onder de nagels vandaan kunnen halen!Allen daarom al was het een geslaagde dag
@Reetpeper 21-03-06 @ 13:09
Ook jij hebt het mis.Vrankrijk is niet door de gemeente verkocht aan de krakers.Vrankrijk is-met bemiddeling van de gemeente welliswaar- gekocht van de toenmalige eigenaar Smit, en zeker niet voor een "spotprijsje"
Leuk dat je de link maakt naar de anti-antifa en daarbij verwijst naar "zwarthemden".Dat de anti-antifa een kindje is van de neo nazi Constant Custers uit Arnhem hoef ik jou zeker niet te vertellen?

LoudAndProud | 21-03-06 | 21:07

gezellige boel hier aan de overkant. 3 krakers zijn er al uit.
geen geweld nog alleen.

desmodus | 21-03-06 | 19:40

Ik heb er nog niet naar gekeken, maar hoop - tegen beter weten in - op beelden van buitensporig politiegeweld.
De jaren '70 nostalgie mag wel eens over zijn. Het is ondertussen alweer 2006, goedverdegoedver.

Jan Passant | 21-03-06 | 17:33

als jullie allemaal WEL zo ontzettend hard werken, hoe kan het dan dat jullie de hele dag tijd hebben om hier stom te lullen?

??????? | 21-03-06 | 17:14

@DeKoning 21-03-06 @ 15:15:
Ja... er brandt een een heel grote schijnwerper op jouw. Je bent een sukkel!
Je werkt te hard voor te weinig, woont te duur, rijdt te duur, hebt een te dure vriendin en je moet niet zeiken dat je alimentatie moet betalen omdat je uitgegeild was op je wijf nadat ze jou nageslacht heeft gegeven. Had je maar bij haar moeten blijven.
En ja, als je 1500 euri per maand kan neerleggen heb je in elke stad binnen een dag een huurwoning. Het probleem is nu juist dat veel mensen die in de steden moeten werken dat bedrag per maand net aan verdienen.

crixus | 21-03-06 | 16:45

Blijft over het punt dat door gasten als hengst en noem het inmiddels beruchte lijstje vastgoedhandelaren maar op er in Amsterdam een grote hoeveelheid panden door speculatie uit de beschikbare hoeveelheid woningen ontnomen is. Een optimale bezetting van de woningen blijft een nobel streven en als kraken daarbij een middel is om de speculanten tegen te werken dan steun ik dat doel. De discussie moet naar mijn idee gaan over de middelen waarmee dat doel bereikt kan worden. Imago en sympathie zijn voor mij belangrijke kernwoorden, jammergenoeg bij krakent amsterdam anno 2006 niet.

spooky | 21-03-06 | 16:40

*proest*
Mensen, flikker toch op. Huizen zat. Het probleem is dat al die provincialen vindag dat ze zonodig in Amsterdam of Utrecht moeten wonen. Ik heb drie jaar in Den Haag gewerkt en gewoond, ik had binnen 2 dagen een bovenwoning gehuurd, zo moeilijk gaat dat dus.
Ja, ik werk zo'n 50 tot 60 uur per week. Ja, mijn vriendin werkt ook. Ja, ik hoest ook nog eens braaf elke maand alimentatie voor mijn ex en kinderen op. Ja, ik heb een zeer ruime koopwoning met vier slaapkamers, en ik heb een leasebak en ja ik heb ook een privé-auto voor de deur (en hoera, het zijn allebei MPV's met zes zitplaatsen!!!).
Newsflash: ik heb geen tijd om te demonstreren, ik werk namelijk. Daarom kan ik mijn hypotheek betalen. Gaat er al een lampje branden???

DeKoning | 21-03-06 | 15:15

SSSSSST het is huilen geblzane bij de krakers. Traangas dus

spooky | 21-03-06 | 14:35

quote ".... wat doen ze nou?euhhhhh ... we zijn bezig met het verdedigen van onze woonrechten... eeuuhhhhh"

"het publiek euuuhhhhh vind het euhhhhhhhh toch wel vermakkelijk en euuhhhh ja we zijn toch bezig met een hele serieuze strijd......... "

Behangdelul | 21-03-06 | 14:30

ASO krakers,ga wrken voor je geld en huur een huis... KUDTzwervers.... en die radio,mijn god wat een fl*kkers

Behangdelul | 21-03-06 | 14:27

@blt 21-03-06 @ 13:21

Volgens mij worden er tegenwoordig vooral voor midden- en hogere inkomens gebouwd. Dit na een lange tijd waarin in de steden vooral veel sociale huur gebouwd werd. Gevolg hiervan is dat de midden-en hogere inkomens de stad verlieten, wat nadelig is voor het voorzieningennieveau in de stad. Ook ontstaat dan een scheiding tussen een "arme" stad en een "rijke" rand (suburbia). Om dit tegen te gaan bouwt men nu zeer weinig goedkopere huizen binnen de stad, dus ik denk dat jouw waarneming in Arnhem klopt. Ik ben van mening dat er meer gebouwd moet worden, in alle categorieen, zowel in de stad als in de voorsteden, zodat er een gemeleerd aanbod ontstaat voor iedereen. Dit schijnt echter zeer moeilijk te zijn, maar er wordt tegenwoordig tenminste over nagedacht en gedebatteerd, wat hoopgevend is.

bestestuurman | 21-03-06 | 13:40

Die 1 na laatste foto met die meid met blauwe sjaal was de grote uitzondering op het geheel. Ik ben die met die blauwe rugzak met haar in gesprek. Communicatief erg vaardig, goed van alles op de hoogte en erg vriendelijk toen ze eenmaal snapte dat ik niet van platform de krijger ben. De knokploeg achter haar kon de nuancering niet opbrengen en bleven facsist tegen me roepen. Vooral die jongen in het paars was fucking irritant. Met haar heb ik een goed gesprek gehad, het enige beetje goed gevoel wat ik van die dag heb overgehouden. Die laatste foto die rooie dat was de grootste klootzak van allen en de 1 na laatste foto donke zonnebril een goede nr 2 met zijn standaard openingszin ik ben zelf jood kut fascist.

spooky | 21-03-06 | 13:31

@Reetpeper
Thnx, de eerste van die dag waar ik ook op sta.

spooky | 21-03-06 | 13:21

@bestebuurman
Net als andere neoliberalen ga je teveel uit van het eigen verstand van mensen. In principe is hier natuurlijk niets mis mee, mensen moeten zelf na kunnen denken, maar zoals ik al eerder opmerkte heeft niet iedereen een en hetzelfde opleidingsniveau en daarmee, maar ook in het algemeen, kan niet iedereen een (economisch) slimme zet maken in bijvoorbeeld het creeeren van werk. Daarin moet naar mijn mening de overheid inspringen. Ik ben het eens met het feit dat het openbreken van de woningmarkt noodzakelijk is, zelf heb ik niet genoeg inzicht in het woningaanbod in Amsterdam, maar hier in Arnhem is het overduidelijk dat er veel huizen te koop staan van rond de half miljoen euro, daaronder is nouwelijks iets te vinden, of je zit in een appartement/flat waar je met drie ton naar mijn mening ook vrij veel voor betaalt. Doorstroming is inderdaad een probleem, maar ook het aanbod is erg mager. Als er weer een oud pand ergens in de stad afgebroken wordt kan je er donder op zeggen dat er een jaar of wat weer een (duur) appartementencomplex staat. Kort gezegd valt het mij dus op dat, als er ergens hier in de stad een huis gesloopt wordt, er ALTIJD iets 'onbetaalbaars' (voor jonge starters) neergezet wordt.

blt | 21-03-06 | 13:21

Lijkt me leuk om die krakers eruit te gooien (liefst hardhandig) om het pand daarna te kraken door belastingbetalende hardwerkende medelanders...!

Klaas Vaak | 21-03-06 | 13:19

@Vossie

Vrankrijk is geen kraakpand meer. De gemeente A'dam heeft het voor een spotprijsje aan een stel krakerts verkocht, die ook in het pand wonen.

Overigens zetelt de AFA en hun stasibureau Kafka tegenwoordig in de Eurodusnie panden in de Koppenhinksteeg te Leiden.

Meer foto's van de zwarthemden hier: www.antiantifa.net/index.php?option=co...

Reetpeper | 21-03-06 | 13:09

Bezit is diefstal? Nou, gaan we jouw computertje ook maar kraken, nietwaar? Mag toch gewoon? Gefrustreerde jaloerse krengen, dat zijn die krakers! Ga maar lekker elkaar kraken, en zout even lekker een eind op!

Klaas Vaak | 21-03-06 | 13:08

Trollen eten gras dus dat pas jou wel.

Trouwens, wat doe je hier, moet je je medebakfietsrijder niet gaan ontzetten van de "smeris" (zo jaren 60 dat woord)

doskabouter | 21-03-06 | 13:07

@blt 21-03-06 @ 12:44

Werk creeren is niet iets wat uitsluitend door de overheid gedaan moet worden, dat kan ook door een burger. (Het denkbeeld dat de overheid maar voor werk moet zorgen, is heerlijk links, trouwens)

Je stigmatiseert door te stellen dat iedereen die goed kan leren en daardoor een goede opleiding heeft genoten, ten koste van anderen zijn geld verdient.
Bovendien kan in Nederland iedereen die dat wil, studeren. Daar zijn immers regelingen voor, en anders kun je geld lenen om te investeren in jezelf.

Ook de redenering die je in je afsluitende zin laat zien, klopt wat mij betreft niet helemaal. Meer goedkope huizen zijn niet nodig, er zijn er genoeg. Het is echter wel zo dat het moeilijk is er een te bemachtigen, omdat ze vaak bezet worden door mensen met een in verhouding met dat huis te hoog inlkomen, de zogenaamde scheefwoners. Er moet dus meer gebouwd worden, met name in het middeldure en dure segment, om de doorstroming op gang te laten komen. Er is in de grote steden van Nederland een overschot aan sociale woningen, het probleem is niet het aanbod, maar de doorstroming. Ga maar na, als jij voor een appel en een ei op een moie plek in een leuk huis woont, ga je daar ook niet weg. De plannen van Dekker, waar natuurlijk een hoop op af te dingen is, proberen de vastzittende woningmarkt open te breken, en dat is alleen toe te juichen.

bestestuurman | 21-03-06 | 13:02

@krullie

Je hebt gelijk, ik zag je even aan voor een symphatisant maar je bent niets anders als een Troll

doskabouter | 21-03-06 | 13:01

Die Radio Papatoe moet wel lang bufferen zeg maar dan het je ook wat: tyfusherrie met Berberse invloeden

die hofstadtgruppe | 21-03-06 | 12:52

@bestebuurman;
Helemaal mee eens, maar waar moet dat geld vandaan komen? Van werk? Welk werk? Creeer jij even werk voor iedereen? En ja, betalen om in een huis te wonen, klopt. Hoeveel betalen? miljoentje? twee? drie? Dat kan je alleen betalen als je 1) toevallig een lieve papa hebt met veel geld 2) toevallig goed kan leren en daardoor een opleiding kan doen waar je later veel geld mee kan verdienen (over de hoofden van anderen, die jammer genoeg niet van hun ouders geld kregen om te gaan studeren).
Dus; goedkopere huizen, ook in de binnenstad, meer werkgelegenheid, kloof tussen arm en rijk wordt kleiner, meer welvaart, problemen opgelost.

blt | 21-03-06 | 12:44

Er bestaat zelfs een 'tegel' met dat opschrift. Ik zag hem eens hangen in zo'n politieke boekwinkel maar ze konden er niet om lachen toen ik het zonder af te rekenen in mijn binnenzak stak. Stom, stom! 'Bezit is diefstal' geldt natuurlijk alleen voor de rijken.

joelende boer | 21-03-06 | 12:39

Ik werd gvd ook ook al rond 7.00 uur door die heli uit m'n grachtenbedje gedrild. En dat op m'n vrije dag waarop ik gezellig had willen winkelen op de Nieuwendijk.

lein | 21-03-06 | 12:39

Jongens, krakers geven ons plezier. Zonder krakers minder GS berichten toch?

swahalla | 21-03-06 | 12:38

Patapoetje (my darling patapoe) is leuk.

Een klein lief poedeltje uit meisjesblad Tina.
Die in dertig jaar verpunkt is tot Patapoe is joe!!!

Luister of sterf

(naar radio dood)

krullie | 21-03-06 | 12:36

@krullie

Las ik dat nou goed, "bezit is diefstal"?

Lijkt me een goede illustratie van jullie hopeloos verouderde gedachtegoed. Het is niet jouw recht om in hartje Amsterdam te wonen. Als je dat wil moet je ervoor betalen, net als iedereen. Dat is rechtvaardig, want het houdt rekening met je verdiensten voor de samenleving.

bestestuurman | 21-03-06 | 12:32

LOL, ze draaien nu een gabber plaat waarin gezongen wordt dat DefP de homo is. Volgens mij houden ze rekening met het GS publiek.

Onno Thuis | 21-03-06 | 12:29

Kan iemand even die helicopter uit de lucht knallen please?? Het kreng maakt me zo'n godsgruwlijke tering herrie (20 meter boven m'n grachtenpandje) dat uitslapen er ook al niet meer inzit vandaag... ;-)

moshto | 21-03-06 | 12:23

Vuile stinkers zijn het, die moederneukende krakers. Als ze in de rechtbank moeten verschijnen, staat er standaard een bus Oust naast de president van de rechtbank. Jezelf wassen is natuurlijk ook fascistisch. Stelletje morons. En nu opkankeren uit die woningen en bedrijven.

Murdockyoufool | 21-03-06 | 12:17

kijk maar uit doskabouter we gaan je
onteigenen.

kraken gaat door

krullie | 21-03-06 | 12:14

Bezit is diefstal, in de zin van de speculatie die plaatsvind door eigenaren als hingst is het wel degelijk onttrekking van woonruimte. Diefstal van woonruimte is het zeker. Maar dan heb je figuren als krullie die het gelijk generaliseren dat alle bezit diefstal is. Daarmee maken ze zich hopenloos onmogelijk terwijl ze wel degelijk goede punten hebben.

spooky | 21-03-06 | 12:13

@krullie

Bezit is diefstal? Waren jouw ouder nou blij met je? Triest figuur.

doskabouter | 21-03-06 | 12:09

kom net uit de binnenstad en kan meedelen de panden geruimd zijn en dat de hele binnenstad meteen een hoop frisser ruikt.

mallebabbe | 21-03-06 | 12:09

Ja een dilemma, ik steun het doel maar kan me helemaal niet vinden in de middelen die ze gebruiken. Wat moet ik als mijn mening op 25-02 Dam helemaal niet rerespecteerd wordt. Tijd voor een charmeoffensief bij krakent Amsterdam wat ze dreigen ernstig bestaansrecht te verliezen. Jammer want krakers jaren 80 waren een aanwinst voor de stad.

spooky | 21-03-06 | 12:00

Ik hoor iets over een kots-in tijdens een rechtzaak gingen ze allemaal zitten kotsen, wat een volk is dat. Het zou je kind maar wezen. Ze draaien wel Napalm Death volgens mij, er is nog hoop voor ze.

Onno Thuis | 21-03-06 | 11:56

Bezit is diefstal. Kraak de leegstand!!!!

Ga zo door lieve krakers

krullie | 21-03-06 | 11:53

Kraken is zoooooooo Arafat-sjaal jaren '80. Opzouten, ga werken en betaal gewoon voor het dak boven je hoofd. Geen woning in de grote stad? Dan flikker je op naar pak-m-beet Capelle aan de IJssel, Appingedam, Schubbekutterveen of Maarssen, ga daar een woning huren en neem een treinabonnement. O nee, jullie werken niet, dus hoef je niet te forensen....

Bastards. Leer het verschil tussen mijn en dijn. Kraken = jatten.

DeKoning | 21-03-06 | 11:47

Rot op met je krakers man! Hier in Rotterdam bouwen we gewoon huizen!

DopeFish | 21-03-06 | 11:43

Ja lekkere luizen met veel huidvet.

ACAB kraken gaar door!!!!!!

krullie | 21-03-06 | 11:39

Krijgt radio patapoe ook dwangsommen opgelegd? Als iemand anders zijn zendertje aansteekt ligt de boete een week later in de bus.

doskabouter | 21-03-06 | 11:37

logt vast in op funda om die nieuwe pandjes aan te schaffen en tegen woekerwinsten weer van de hand te doen...../handenwrijfend/..... bahama's here we come voor weer een paar geweldige weken.....

bobvanderbips | 21-03-06 | 11:37

@Andreas
Noplay, ik herhaal noplay!

Lof der Zotheid | 21-03-06 | 11:36

@Onno:
Op de dam staat de ME al klaar.
Ik denk dat er wel 60 ME busjes in rijen van 3 staan opgesteld.
boven ons hoofd horen we de helicopters rondjes draaien.
hoogwerkers zijn ook al gearriveerd.

nu de lupa's nog !

Andreas B. | 21-03-06 | 11:34

@Krullie
Boefjes hoor! Verf! Maak me gek....

Lof der Zotheid | 21-03-06 | 11:33

@krullie en je hebt luizen viespeuk

Onno Thuis | 21-03-06 | 11:32

Te gek al die pleuris ME zit onder de verf.

Kraken gaat door!!!!!

Jullie hebben de macht, wij de nacht

krullie | 21-03-06 | 11:32

Volgens Papatoe wordt nu het Paleis op de dam gekraakt? Aardig van de gekke... Vort Bromsnor, eroverheen met die lange lat!

Lof der Zotheid | 21-03-06 | 11:29

Ze gaan het paleis op de dam kraken zeggen ze op die radio, LOL

Onno Thuis | 21-03-06 | 11:29

jezus lucas .. das geen aardappel in je keel .. das een compleet strottehoofd wat zich aangepast heeft aan die lange nek van je ! maar eh zou je die mensen kop koffie niet afnemen en ze met knuppels de straat opsturen .. dit kan natuurlijk niet he !

Draaitafel Demagoog | 21-03-06 | 11:28

Worden die uitvreterts tenminste een dag gekort op hun uitkering omdat ze vandaag duidelijk niet willen werken?

Der Icebear | 21-03-06 | 11:22

Kan dat tuig niet ergens op een verlaten boorplatform midden op de noordzee gaan zitten? Kunnen ze ook gelijk de visstand controleren, om het gevoel te hebben dat ze nog iets nuttigs doen. En dan gewoon een marineboot ernaast om te voorkomen dat ze eraf komen. Hoewel, een mijnenveld lijkt me beter, kunnen we er gelijk een sbs show van maken. "Komt het bootje met de krakerts langs de mijnen of niet? SMS nu je antwoord door en win!!!" Voor dat soort tv wil ik dan nog wel thuisblijven, en ook nog wel een sms-je er tegenaan gooien!!!

Klaas Vaak | 21-03-06 | 11:12

Die hanekammen hebben neem ik aan toch wel een verlofdagje opgenomen? Of toch stiekum ziekgemeld? Waaat? Een uitkering? Jaagt het schorriemorrie over den kling!

Klukkluk | 21-03-06 | 11:11

Hey.. lucas, je vergist je...... bewoners... moet zijn.... uitwoners / uitvreters...!

de melkboer | 21-03-06 | 10:52

Heel mooi, oprotten met dat multikul aanhangende langharige werkschuwe tuig.

MiRRoRMaN | 21-03-06 | 10:50

Ontopic, ik vind kraken zo'n gecultiveerd gedoe. Ophokken! Ohnee, afhokken dat schorremorrie. En dan graag iets met zeer ruime badkamer en rond de 4ton.

Shareholder | 21-03-06 | 10:44

@red: zijn jullie weer streng .. :-(

empe04 | 21-03-06 | 10:42

LOL @ Andreas.
@Joris nog steeds je Mac-syndroom? Toch niet omdat Mac-IE5 ooit tegenzat tijdens het in elkaar flansen van je blogs, is t wel?

Shareholder | 21-03-06 | 10:40

Leuke radio zeg! De muziek zuigt bijna net zo hard als de DJ's. En toch is het zeer vermakelijk. hahaha
GO Krakerts!!!

Tjupkes | 21-03-06 | 10:37

* Colone bakbrommers gesignaleerd op de Ferdinant Bol richting Vijzelgracht luid knetterend dikke blauwe (volkomen biologies afbreekbare) walmen uitbrakend, met joelende, geheel in zwart gehulde, onherkenbaarden ongekamde AFAs *

KaiserSoza | 21-03-06 | 10:36

Het is een stelletje schorem van de bovenste plank. Werk me zelf de tering op de klote hoge hypotheek te kunnen betalen en die lui zitten lekker te kloten van mijn centen in een gebouw dat niet van hun is. Hebben ze nog RECHT op electra en water ook. Van zulke lui kan ik zeau chagrijnig worden.

Get a life....

hoop frustratie hier zeg :)

quutje | 21-03-06 | 10:34

-edit: niet doen-

empe04 | 21-03-06 | 10:29

Voor alle niet-luisteraars mooie kwoot van de radio; 'Laten we het paleis op de dam gaan kraken, dat is de enige plek waar geen politie is..'

blt | 21-03-06 | 10:21

Vossie: "Op die foto's zie je die krakers vermomd, in zwart gekleed, gezichtloos en volgens mij net zo fascistisch als de S.A.-horden van Hitler uit de jaren dertig."
Juist ! en onder zo'n PLO-sjaal draag je ook standaard een bomgordel. Trouwens, dan is GeenStijl na overname door Televaag met terugwerkende kracht ook fout geweest in '40-'45.

newzjunk | 21-03-06 | 10:19

Achja, gooi je ze er nu uit, gaan ze ergens anders weer in. Jammer 020 maar dit lost niks op.

blt | 21-03-06 | 10:19

maar wel loaded....

Andreas B. | 21-03-06 | 10:15

@Andreas B.: Sindsdien zijn we er ook van overtuigd dat alle Mac-gebruikers gestoord zijn.

Rest In Privacy | 21-03-06 | 10:13

Kutkrakers willen wel warm water en geen huur betalen, echte parasieten dus.

Onno Thuis | 21-03-06 | 10:13

Waarom heeft de politie van 020 gewacht op het betere weer ? Een weekje geleden had je het kraaktuig in hun bed- en dagkleding een tijdje buiten in de snijdende wind kunnen laten staan, dat zou het aantal latere ontruimingen drastisch hebben verminderd.

ventus_aqualis | 21-03-06 | 10:10

Van Indymedia:

"Dus, neem het heft in eigen hand.
Gooi met verf!
Breek een raam !
Er zijn doelen genoeg, makelaars, woningbouwverenigingen, politie bureaus, stadsdeel kantoren.... "
-
Indymedia claimt natuurlijk geen verantwoordelijkheid voor zulke berichten van anonieme posters, maar ze dulden het wel aangezien vergelijkbare posts constant op de site staat. Tijd om die krakers ook eens uit de lucht te halen?

Omnivoor | 21-03-06 | 10:10

@edit:
wat een onzin.
Het allereerste wat Fleischbaum (of was het Hoxha) deed toen het schip met geld aanmeerde was een MacBook Pro kopen, waarna hij verzuchtte: "dat had ik veel eerder moeten doen, zo'n Macbook Pro kopen"

Andreas B. | 21-03-06 | 10:07

Ik herhaal maar even wat ik zojuist ergens anders postte:

Ook die fascisten uit het krakersbolwerk Vrankrijk die zich anti-fascisten noemen? Ik heb dat gespuis ontmoet toen ik laatst demonstreerde voor vrije meningsuiting. Hier geknipt en geplakt voor jullie:
Foto gevonden van schrijvert Rudolf Paul op de Dam. Tweede foto van boven, man in rode jas en grijs haar, wijst naar gecombineerde Nederlandse en Deense vlag, heeft piepklein Deens vlaggetje in z?n hand die hij beloofd had aan z?n piemel te hangen maar helaas het was het zo koud dat piemeltje verschrompeld was tot pindaatje waar geen vlaggetje aan bevestigd kon worden. Grotere man in rood is Michiel Mans van Nekklachten weblog.
Kijk hier:
home.hetnet.nl/~meinique/
Op die foto's zie je die krakers vermomd, in zwart gekleed, gezichtloos en volgens mij net zo fascistisch als de S.A.-horden van Hitler uit de jaren dertig.

home.hetnet.nl/~meinique/

Vossie | 21-03-06 | 10:01

"The Playlist Format is not recognised"

en bedankt Lucas

-edit: koop es geen mac!-

Andreas B. | 21-03-06 | 09:58

"Vandaag is het bijltjesdag", ja, en over een paar weken weer.... want:
"De Amsterdamse politie maakt een paar keer per jaar een 'ontruimingsrondje' door de stad."
Nieuwswaarde nihil, maar als het er niet is, maakt GeenStijl het gewoon zelf.

newzjunk | 21-03-06 | 09:56

Lucas klinkt in het echt alsof hij een chromosoompje teveel heeft.

Lucifer | 21-03-06 | 09:55

Waarom draait radio Papatoe (what's in a name) in godsnaam Johnny Cash?

Omnivoor | 21-03-06 | 09:55

haha he lucas zijn die hoenders wel inge-ent ?

harry de leipe | 21-03-06 | 09:53

Lucas maakt vrienden deel 1

Roberto Fransisco | 21-03-06 | 09:53

Optieven met dat stelletje ongewassen dieven...

Omnivoor | 21-03-06 | 09:53

wat een herrie zeg...

spoiler | 21-03-06 | 09:53

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl