Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Rutger en de burenruzie in Rijnsburg

rijnsburggstv.jpgGeenStijl-conflictbemiddeling. Omdat het vandaag NAW gegevens regende in de comments (allen weggejorist en opgerot, u bent gewaarschuwd) hebben we Rutger richting de gefilmde burenruzie in Rijnsburg gestuurd. Eens zien of we wijzer konden worden in de fittie tussen primeurasielvindster Holly Ann Collins en de dooddreigende NSB-tokkie Jaap Hogewoning. Want het is natuurlijk wel ontzettend amusant dat burenruzies tegenwoordig geupload op YouTube worden. Uiteindelijk weet niemand precies hoe de vork in de steel zit. Staan er werkelijk metershoge stapels kratjes Schultenbrau in die straat? Lopen de buren echt in onderbroek met bezems te zwaaien? Worden er heus complete koelvriescombinaties van het balkon naar elkaar toe gegooid? Allemaal vragen waarop u in de komende reportage absoluut geen antwoord zult krijgen. Wel ziet u hoe een ouderwets potje jij-bakken een volledige straat ontwricht. Volwassen mensen die elkaar het sgoolplein uitvechten. Gezellig hoor. FILMPJE!

Reaguursels

Inloggen

Als ik het zo lees allemaal is Jaap degene die de media hebt ingelicht en dus zo opgeroepen. Echte tokkies die buren ook. Beetje mekaar heel de dag afluisteren en jaloersig zijn. Get a life...

tja.... | 14-04-08 | 20:18

U heeft vast de klok horen luiden! vraag is of u ooit de klepel zal vinden?

Der Kamrad | 14-04-08 | 14:40

Er is maar één oplossing en dat is dat men de fam. Collins accepteert en sociaal NORMAAL gedrag vertoont. Jaap Hogewoning dient strafrechterlijk vervolgd te worden. Daarnaast dient men een wijkmeeting te organiseren op het plein en dmv een mediator elkaar naar elkaar te brengen. In ieder geval openheid te creëren en Jennifer heeft daartoe het startschot gegeven, Viva Jennifer! Als er dan weer roddels en verdachtmakingen ontstaan dient men (heeft men geleerd:) die uit te praten. Kinderen moeten een signaal krijgen uit de gemeenschap dat dit gedrag ontoelaatbaar is. Anders blijft het doorsudderen en op een dag knapt de echte bom. Jennifer heeft iets heel goeds opgestart en blijf filmen Jennifer!

iemandje | 14-04-08 | 09:03

samen klitten is te ver gezocht! maar als haar sterkste kant is het via de kinderen te doen, en jij daar zogezegd ervaring mee hebt! ga dan eens met haar praten?
het zou voor een hoop mensen de oplossing kunnen zijn hier uit te komen!
hier is al van alles geprobeerd! dus ook praten op een normaale mannier!
maar blijkbaar staande beste stuurlui aan wal, en dobberen ze hier wel verder in de storm!
ik weet idd genoeg, misschien wel te veel van het heele gebeuren, maar de vraag blijft nog steeds waarom!!!!
en hier geld niet voordat zij er was!

ga met haar praten!!!!!!

Der Kamrad | 13-04-08 | 22:09

Der Kamrad 13-04-08 @ 20:44 Jij kent ze persoonlijk begrijp ik? Tsja weet je, ik heb iets teveel ervaring met dit soort situaties om het simpelweg af te doen met een 'goh als iedereen t vind en t er voor rustig was dan zal het haar schuld wel zijn'. Met name mensen die niet voor zichzelf op komen en een beetje anders zijn, komen vaak in deze positie. Ik ben ook niet per definitie voor degene die het zieligst doet overigens maar zo heb ik bijvoorbeeld meegemaakt tijdens een stage op een manege, dat er een meisje (kind was 8 ofzo) gepest werd door de andere kinderen. Werd ook afgedaan met een 'voordat zij er was, was er nooit wat'. Vond dat heel idioot gedrag voor volwassen personen. Zo kun je dus iedereen wegtreiteren onder het mom van, voordat zij of hij er was, was er niets 'dus' eigen schuld. Ik heb ook meerdere keren meegemaakt dat mensen die zieke sociale culturen probeerden te doorbreken daar zelf slachtoffer worden (niet mee doen is vaak al belediging genoeg, iets met onzeker en groepsbevestiging enzo).
-
De macht van de dommen, is dat. Samenklitten en alles wat boven het maaiveld uit komtof oh horror, ánders durft te zijn, is bedreigend, dus kop eraf, burn the witches. Ik heb daar een grafhekel aan en kijk neer op dat soort achterlijk kuddegedrag. Deze situatie komt over als zo'n geval. Ik heb geen idee wat er in haar vorige woonplaats heeft plaatsgevonden, dus dat aanhalen heeft niet zoveel zin, tenzij je dat erbij wilt vertellen.
-
Dat van die vis, tsja, vervelend. Als het echt heel zielig zou zijn en ik zou met haar BBQen, zou ik daar gewoon een open gesprek over aan gaan, lijkt mij dat dat wel kan onder goede buren. Dat beest doodmeppen tegen de grond lijkt mij een nogal vreemde reactie. En niet zozeer fijner voor t visbeest... als dat het idee was.

Ohja | 13-04-08 | 21:38

er zijn in 1 jaar 79 aangiftes gedaan bij politie, maar zelfs die wisten niet meer wat ze er mee aan konden!
dat wat hij heeft gezegd, en wat op film staat gaat ver! had ik niet gedaan
ze hadden het ook uit gepraat en ze hebben zelfs staan bbqen met z'n allen.
tot voor een maand stonden ze met z'n alle buiten! inclusief dit gezin!
dus voor een hoop mensen de vraag waarom in eens de krant, waarom op tv?
er zijn duidelijk dingen die zij heeft te verbergen!
wat america betrefd kunnen wij niet over oordelen, maar een ding is zeker, eerst middelburg nu rijnsburg!
er is veel meer aan de hand,
het uitdagen is weer begonnen, ze staat volop te filmen!
er is nu niemand die zijn handen daar nog aan brand, het is wel frustrerend!
maar de tijd zal het leren, en de waare aard van mevr collins komt vanzelf wel naar boven!
zij heeft verteld dat hij de fbi heeft gewaarschuwd!
alles wat er nu naar een jaar van rust gebeurd komt bij haar vandaan, dus is er best een hoop onbegrip naar haar toe!
het spreekwoord een vos verliest wel z'n haren maar niet z'n streken?
zou voor haar wel eens van pas kunnen komen

Der Kamrad | 13-04-08 | 20:44

sorry hoor maar ik weet niet wat hier aan vooraf is gegaan maar STEL dat die AM-vrouw iets heeft gedaan of gezegd om die man over de rooie te krijgen dan ga je toch eerst proberen dat zelf uit te praten als volwassenen, nou ok dat is dus duidelijk niet gelukt.
Maar als jij daar een beetje gaat staan en niet alleen die vrouw maar dat hele gezin met de dood gaat staan bedreigen,dan ben je gewoon per definitie fout ik kan er ook niet bij dat oom agent hiet niets aan doet.
Trouwens voor iedereen die zo lekker goochem is met dat hele FBI gelul als die haar echt heel hard nodig hadden dan hadden ze haar echt wel gevonden hoor.
Is het ooit in iemand opgekomen dat mischien omdat de US uit meerdere staten bestaat de zaak is overgedragen aan een centraal orgaan ipv een staats gebonden vorm van justitie
(bijv als de vrouw naar een andere staat was gevlucht om aan haar man te ontkomen)

jahallo | 13-04-08 | 20:03

ik zou ook niet op internet gaan staan!
ben ik niet met je eens, er zijn te veel dingen uit weg gelaten! heb ik al van verschillende gehoord.
maarja het is iets wat al een tijd gaande is, er was op zeker al een jaar rust, en geen geruzie.
voor mij dan een beetje wazig dat je dan ineens de pers en de tv erbij moet gaan halen?
dat wat jaap gezegd heb zou ik ook nooit gedaan hebben, maar waar zij de nodige mensen al voor uitgemaakt heeft is ook niet bepaald netjes!
zelfs tot het schofterige aan toe.
dat zij toneel kan spelen is duidelijk, en daar heeft ze ook nog sympathie mee kunnen winnen!
dat is mij wel duidelijk geworden.
maar nogmaals waar twee vechten hebben twee schuld.
t is jammer dat er geen filmpjes van haar zijn!
dan had het voor een aantal mensen duidelijk geworden!
een steur van een 30 cm in een vijver die iets langer is! dieren die ze laat verwaarlozen! zo zijn er nog veel meer dingen!
en dat zijn haar eigen foto's!!!!

Der Kamrad | 13-04-08 | 19:35

Der Kamrad 13-04-08 @ 18:49 Ik kijk gewoon naar de feiten. Die zijn dat ik een man een vrouw zie bedreigen en uitschelden, op een manier waar ik uberhaupt geen enkel excuus goed genoeg voor vind en een vrouw zie die op mij een redelijk beschaafde doch emotioneel aangedane indruk maakt. Natuurlijk kan het zijn dat er feiten zijn die niet genoemd zijn, maar persoonlijk snap ik niet dat je die dan niet uit als je er de kans voor krijgt. Rutger heeft het heel netjes gevraagd en het enige antwoord was dat mevrouw een opmerking over een kind had gemaakt, wat in het verkeerde keelgat schoot, een opmerking die zij zelf zegt niet gemaakt te hebben. Ik kan me ook niet voorstellen dat je zo'n opmerking zo bedoeld hebt als je zelf met mishandeling te maken hebt (gehad).
-
Dat mensen niets willen vertellen is hun keus, voor lul staan op internet doe je toch al, dus privacy is ook al geen sprake meer van. Kan je net zo goed zeggen wat de situatie is. Ik oordeel gewoon over de info die er is. Als die Jaap op andere info beoordeeld wil worden, dan moet ie daar maar mee komen, das mijn probleem niet. Voor zijn reputatie hoeft hij het niet meer te laten want die is er nu toch wel aan. Als je alle standpunten en belangen en waarheden moet kennen voor je ergens een mening over kunt hebben, zou niemand nergens meer een mening over mogen hebben. Maar dit is hoe ik denk over de info die hier nu aanwezig over is.
-
En sorry maar Jaaps medestanders maken ook niet direct een beschaafde fijne indruk op mij.

Ohja | 13-04-08 | 19:10

dan neem jij het duidelijk op voor haar!
weet jij dan ook wat er wel waar is, of zijn er mensen die zich ook moeten gaan verlagen om filmpjes op internet moeten gaan zetten?
het was een jaar rustig! tot voor een paar weken hadden die twee nog goed contact! maar datis dan zeker ook niet waar?
dus geloof wat je wil en lul niet zo dom!
waar twee vechten hebben twee schuld!

Der Kamrad | 13-04-08 | 18:49

Ik snap even niet waarom er mensen voor die Jaap op komen. Hij verlult iemand zonder dat hij daar iets mee te maken heeft, wat ik al raar onbegrijpelijk gedrag vind, scheld en dreigt en het enige argument tot nu toe is dat zij een opmerking gemaakt zou hebben over zijn dochter, die zij zelf zegt nooit gemaakt te hebben (en eerlijkgezegd vind ik haar tot nu toe de meest geloofwaardige van de 2). Whats wrong with you people?!

Ohja | 13-04-08 | 18:27

En wat die filmpjes van haar betrefd!
Ze laat alleen haar kant van het verhaal zien en horen!
En ach wat is ze zielig
met haar SIPS loopt ze ook makkelijk een blauwe plek op!

Der Kamrad | 13-04-08 | 17:08

Dumb Dumber!

Strakke actie in de krant en op tv!

Ze vergeet alleen dat ze overal waar ze een nederland gewoont heeft een spoor van gezeik heeft achter gelaten, en dat ze zelf de beerput heeft open getrokken!

Er is wel zekker meer aan de hand!

Zij kan ook zeggen are you Tokkie to me!

Der Kamrad | 13-04-08 | 16:48

Mensen die in hun voortuin zitten en mensen zonder gordijnen zijn bijna per definitie tokkie! Daar wil je als as-partikel toch nog niet landen, na je dood..

Brakke Obama | 13-04-08 | 00:27

Zelfs de rijdende rechter zou dit niet halen. Rutger is toch een beetje overbodig aan het worden.

superlutser | 12-04-08 | 23:05

Dit tuig is 100x erger dan whitetrash in Amerika. Kan die werkgever deze kankerlijer niet ontslaan? Daar pak je hem het hardste mee. Het wordt Gullit wel erg gemakkelijk gemaakt om de USA te idealiseren.

MichiDutch | 12-04-08 | 21:25

g69 12-04-08 @ 19:17
Ik ken Jaap niet...
Maar kan me helemaal voorstellen dat die tokkie-amerikaanse het bloed onder je nagels vandaar weet te treiteren.
Knap stukkie slachtoffer drama
Zielug..... voor Jaap dan.

Hakkepof | 12-04-08 | 20:26

En waarom zou je eigenlijk geen buitenlanders mogen molesteren in je eigen land? Zeker als ze filmpjes maken met mobieltjes en met een raar accent praten is het volstrekt normaal dat je dit soort buitenlanders het keeltje dicht knijpt tot ze nooit meer kenne ademme. Ook vergete te remmen as je suh op straat ziet lopuh is gewoon vrijheid van meningsuiting.
.
Wat een afgrijselijke tokkies wonen er toch in dit land... en zo te zien is Rijnsburg het tokkie-epicentrum. Moest mijn emigratieplannen maar wat naar voren gaan halen.

rokershoest | 12-04-08 | 20:03

Pfff, als die man mijn buurman was...

Leenstijl | 12-04-08 | 19:59

Alle amerikanen het land uit!

Erectus Enormus | 12-04-08 | 19:46

Ah man,er klopt geen reet van,ik kan jaap van vroeger zo is hij niet,het is eenzijdige journalistieke troep

g69 | 12-04-08 | 19:17

Trouwens, ik vind het eigenlijk best een gezellige buurt. Men praat met elkaar, en kent elkaar nog. Da's hier bij mij wel anders. Ha ha. Hier slaat iedereen elkaar de hersens in.

Zwavelzuur | 12-04-08 | 16:54

NSB? Hmmmmm. Dan zou de FBI dus te vergelijken zijn met de Nazi's?

Zwavelzuur | 12-04-08 | 16:52

Hyppo Kriet 12-04-08 @ 15:13
ik heb een vaag vermoeden dat hij wegens alle commotie niet in staat is om te werken, de arme drommel.

aardt | 12-04-08 | 16:44

@nattebever 12-04-08 @ 09:00:
Ik ben niemands assistent, ik ben m'n eigen man. Maar ik ben wel in te huren, over het uurtarief worden we het wel eens.

koerbagh ® | 12-04-08 | 16:42

Een vraag... waar werkt Jaap Hogewoning?

Hyppo Kriet | 12-04-08 | 15:13

@ K. Daver 12-04-08 @ 14:49
Voor een Daver die niet meer prijsgeeft dan de eerste letter van zijn of haar voornaam, wordt u wel meteen erg familiaal... soms ook woonachtig in die contreien?

Bernhard Bang | 12-04-08 | 14:54

Bernhard: Welnee, als de verveling toeslaat gaan ze gewoon weer Katwijkertjes pesten. Die zijn nog strenger In De Here dus dat mag gewoon.

K. Daver | 12-04-08 | 14:49

Theorie:
1] Mijnheer Hogewoning z'n dochter is ooit ergens slachtoffer van geweest. Ik laat in het midden waarvan en/of van wie. Rot voor dat kind, dat is wat nu even telt, en ook dat zoiets natuurlijk niet prettig is voor die ouders.
2] Mijnheer Hogewoning gaat door het lint. We hebben kunnen zien dat hij qua persoonlijkheid toch al niet het zonnetje in huis is, dus in dit geval gaat Mijnheer Hogewoning heel behoorlijk uit het lood. Niet leuk voor hem, wel om te lachen voor ons, maar alleen als je ziek bent en van leedvermaak houdt.
3] De Amerikaanse buurvrouw van het gezinnetje Hogewoning, Mevrouw Colins die niet al te best Nederlands praat, heeft in haar leven ook van alles meegemaakt in de sfeer van kindertjes die slachtoffer van iets zijn geweest. Ook zij is daar niet helemaal tof uit tevoorschijn gekomen.
4] Het lot bepaalt dat de levenspaden van mevrouw Colins en mijnheer Hogewoning elkaar kruisen. Vraag niet hoe het kan… heb medelijden met de mensheid.
5] Amerikaanse buurvrouw brengt in een gesprek met Rijnsburgse buurman eens een keer iets te berde inzake het gedeelde leed. Waardoor... wie zal het zeggen... maar het opgemerkte doet mijnheer Hogewoning niet onmiddellijk zijn verre vriend vergeten. Heeft-ie het misschien verkeerd verstaan? Was het misschien een niet zo handig geformuleerde zinswending? Schoot mevrouw Colins misschien net even uit de hengsels? We zullen er nooit achter komen….
6] Dit is allemaal jaren geleden gebeurd, maar de collateral damage duurt voort. Zie Joetjoep, zie Nova, zie GeenStijl. De werkelijkheid ligt inmiddels bedolven onder dikke lagen interpretaties en misverstanden. Wat er ooit is gebeurd doet er niks meer toe. Het enige relevante is nog: wat gebeurt er nu?
7] Nu komt GeenStijl aan de deur om zich ermee te bemoeien. Ondanks dat we Rutger nog nooit zo serieus bezig hebben gezien, gooit hij – bewust of ongewild – alleen maar nieuwe olie op het vuur. Een doorgedraaide straat vol psychopaten wordt echt niet ineens normaal als er een journalist langskomt.

Voorstel:
Het beste is om er allemaal met onze rug naar toe te gaan staan en zo fijn mogelijk ons eigen leven verder leven, dat is de snelste manier om mevrouw Colins ervan te overtuigen dat ze gewoon kan verhuizen zonder haar gezicht te verliezen.

Voorspelling:
Nadat de woning van mevrouw Collins door een nieuw gezin is betrokken, slaat de verveling in deze straat dodelijk toe. Plotseling moeten de bewoners hun vreselijke bestaan onder ogen zien: ze verspillen hun leven in een rijtjeswoning te Rijnsburg! Wat ik u brom: de stapels Schultenbrau reiken binnenkort hoger dan de Hogewoning...

Bernhard Bang | 12-04-08 | 14:40

De keiharde waarheid is dat alle GS reaguurders stiekem van elkaar houden.

Miretra | 12-04-08 | 13:35

Wij hebben ook zo iemand als Jaap in de wijk. Gelukkig is het ook de enige van zijn soort met dank aan de kapitalistische maatschappij die mensen zoals jaap niet de mogelijkheid biedt uit hun bekrompen omgeving te sluipen en ze collectief opsluit in een typisch bekrompen volksbuurtje zoals Rijnsburg.

De vrouw is mijn ogen een held. Als je naast je kinderen nog eens een aantal andere kinderen in bescherming neemt dan zegt dat al genoeg.

Baarstje | 12-04-08 | 13:03

Doet me denken aan de film Dogville. Ik vrees alleen dat de film anders eindigt.

Baarstje | 12-04-08 | 12:37

@ Gebruikersnaam 12-04-08 @ 12:17
Roze auto? GVD, dat is je reinste afwijking van de moraal hier te lande! Stenigen!
-edit aan het vlunken ? -

Je-Zus Redde | 12-04-08 | 12:20

haha... oh wat is het toch heerlijk om de achterblijvers in de beschaving te zien worstelen met alles dat meer dan 50 IQ van hun hersenen aanspreekt... rrrrokend gewoon die hersenpannen. Lang leve de vooruitgang van interpret.

Je-Zus Redde | 12-04-08 | 12:19

@ wereldzenders 12-04-08 @ 12:08

Haha prachtig, onwillekeurige woede-aanvallen. Ach het staat vast buiten uzelf vanwege 1 of andere verklaring. No worries!

Je-Zus Redde | 12-04-08 | 12:18

Bubba 12-04-08 @ 10:44
Licht ons eens even verder in ? Oorzaak?

zoals eerder bekend is geworden, speelt al jaren. Die vrouw spoort ook niet helemaal met dr roze auto

Gebruikersnaam | 12-04-08 | 12:17

Doe eens geen oproer kraaien wereldzenders..

G-unite | 12-04-08 | 12:16

-weggejorist-

wereldzenders | 12-04-08 | 12:11

-weggejorist-

wereldzenders | 12-04-08 | 12:08

@Je-Zus Redde 12-04-08 @ 11:38
ik denk dat de hollandia biertjes ( pvv'ers) nog een kater hebben ik verwacht ze elke momment hier:)

wereldzenders | 12-04-08 | 12:07

@ wereldzenders 12-04-08 @ 12:04
Leuk he, Jaap? * Proost *

Je-Zus Redde | 12-04-08 | 12:06

@Rammstein 12-04-08 @ 11:05
zandbak en klimrek tijd het ik gehad, vind nu GS leuker!

wereldzenders | 12-04-08 | 12:04

@ wereldzenders 12-04-08 @ 11:03
* Kijkt op horloge* Hollandia biertje, iemand?

Je-Zus Redde | 12-04-08 | 11:38

Oeps, verkeerde topic, sorry...

Stropdasje | 12-04-08 | 11:24

Bomen, daar kun je weer ouderwetse kranten van van maken...

Stropdasje | 12-04-08 | 11:23

Rijnsburg is een potentieel Trots op Nederland-bolwerk...

Koops | 12-04-08 | 11:17

@ wereldzenders 12-04-08 @ 11:03
Precies, de sharia is ontworpen om lastige vrouwen in toom te houden.

Korreltje Zout | 12-04-08 | 11:08

@wereldzenders
U is kennert?

verbaast | 12-04-08 | 11:07

Korreltje Zout 12-04-08 @ 11:05 blij dat je mijn buurman niet bent :D

Rammstein | 12-04-08 | 11:06

wereldzenders 12-04-08 @ 11:03 tuurlijk jochie, je hebt gelijk hoor :) Ga je nou weer fijn spelen?

Rammstein | 12-04-08 | 11:05

@ Willianus Wortelus 12-04-08 @ 09:43
Ja, Falco steende hem flink. Jammer dat ie dat nu niet meer kan.
*volumeknop nog even verder open zet*

Korreltje Zout | 12-04-08 | 11:05

Ik heb het filmpje nogmaals gezien en mijn conclusie is: die kut wijf heeft het zelf gedaan!Ik geef gelijk aan die buurt! en van mij mag ze vandaag nog het vliegruig op. jammer dat ze niet in een maroc buurt woont die weten anders wel om te gaan met dit soort uitwassen!

wereldzenders | 12-04-08 | 11:03

@ Lekker Belangrijk© 12-04-08 @ 10:07
Ik neem aan dat jij die paginas steyllooss uit het telefoonboek hebt gescheurd?

Korreltje Zout | 12-04-08 | 11:02

Maar waar is het nou allemaal om begonnen? Iemand die iets zegt over je dochter? Iemand die over je grasveld rent? Of gebeurt dit als de verveling toeslaat in je leven?

Rammstein | 12-04-08 | 10:59

@Kerby 12-04-08 @ 10:45
Dat soort paupers zijn bij uitstek het stemvee van Rita en Cheert, die gok durf ik wel aan ja.

Lekker Belangrijk© | 12-04-08 | 10:53

@openbaarminiserie 12-04-08 @ 10:41
Dat er bij mevrouw ook iets rammelt staat buitenkijf, reactie naar dat kleine meisje "I'm sooo sorry for you" Dat spoort niet. Maar Japie kan de rechter een handje komen schudden voor die achterlijke doodsbedreigingen van hem.
Wat een achterlijke gefrustreerde moncheaul, ongelovelijk!

Lekker Belangrijk© | 12-04-08 | 10:50

@BloedendMaandverband 11-04-08 @ 23:51

Aaah werd je uitgescholden in Schotland?? Kwam dat ook door de Sharia? Jij bent zeker een van die zieligerds die ieder ongemak verbind met moslims. Nee je bent toch echt zelf oorzaak van je zielige leven. Komt geen moslim aan te pas.

Uhh | 12-04-08 | 10:48

@Lekker Belangrijk
beetje eng niet? dat jij dat bent gaan opzoeken....

en het is dan 'trots binnen de eigen familie'.

Kerby | 12-04-08 | 10:45

@Gebruikersnaam 12-04-08 @ 09:33
Licht ons eens even verder in ? Oorzaak?

Bubba | 12-04-08 | 10:44

Jaap Hogewoning is toch gewoon een hele nette standaard man? Volgens mij wonen er duizenden mensen als Jaap in Nederland. Gewoon nette mensen met een baan, vrouw en kindjes die ondertussen wel af en toe de stilzwijgend geaccordeerde druk van de kudde in de praktijk handhaven. Nee, prima acties van die man, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, denkt u svp eens na over de ondertoon van deze zeer nuttige uitspraak, met een zeer praktische ondertoon voor mensen als Jaap. Als iemand uit de toon springt heeft hij volgens mij de plicht die mensen terug in hun hoek te zetten. Een Rijnsburgse wijk is immers een Nederlandse wijk. En in een Nederlandse wijk behoor je verantwoording af te leggen voor je leven en vooral over je afwijkingen ten opzichte van wat normaal is. Bovendien: is het niet meer dan logisch dat Jaap wil weten hoe iemand thuishulp en vakanties betaald, terwijl ze niet werkt en wel een bulk kinderen heeft? Jaap is gewoon een held die de heersende moraal handhaaft, het moet echt even gezegd. Dat hij de FBI daarvoor tipt lijkt mij gewoon een kwestie van justitie helpen. Daar is ook niks mis mee. Ik begrijp de ophef dan ook niet zo.

Je-Zus Redde | 12-04-08 | 10:44

Tja, als je goed luistert heeft die mevrouw ook het eea. geroddeld mbt. de kinderen van de tokkies en hoe die behandeld worden door hun ouders.

Door haar eigen geschiedenis kan het zijn dat ze extreem wantrouwend is tov. vermeend slechte behandeling van kinderen. Paranoia is nooit een goede vriendenmaker.

openbaarminiserie | 12-04-08 | 10:41

1 op de 25 mensen is psychopathisch, "moreel gehandicapt". Ze kunnen een hele omgeving tegen hun prooi opzetten. Kijk maar op zelfbescherming.org, lees de boeken van Martha Stout of Marie-France Hirigoyen (in het Nederlands vertaald: "Pesten en treiteren"). Ongelofelijk voor wie het niet zelf heeft meegemaakt, maar niettemin waar. Glashard ontkennen wat op de film is vastgelegd? Typisch. En vaak komen ze er nog mee weg ook.

otrentrentren | 12-04-08 | 10:29

Godallemachtig wat een ranzig beklemmend tokkie-buurtje daar.
Maar liefst 3 pagina's met hits op 'Hogewoning' op alleen Rijnsburg in het telefoonboek. Dan weet je het wel. Trots op Nederland!

Lekker Belangrijk© | 12-04-08 | 10:07

Bo Dreksma 12-04-08 @ 00:13
Das toch geen spitsvondigheid: "heb je wel werk"? Alsof hebben van werk een criterium is. Nee, als iemand anoniem op internet tegen je zegt dat je niet waard bent op te reageren, dan zeg je zoiets als: "als ik jou in het echt op straat tegen zou komen, zou ik jou ook straalvoorbij gelopen zijn". (dit werkt beter bij vrouwen).

Daarnaast ben ik wel met je eens dat de dame (mormel is lelijk woord, wel grappig) vermoedelijk behoorlijk tokkie-material is. Niet alleen wat haar zelstandig verworven positie betreft op dat troosteloze plein waar mensen eten en drinken in voortuintjes, maar ook dat ze frusties met losse handjes aantrekt en er bovendien kindertjes mee maakt getuigt van een kansenachtergrond.

Frank Culemborg | 12-04-08 | 10:06

*mist Limburg in de stijlloze poll*

Lekker Belangrijk© | 12-04-08 | 10:01

@bo dreksma> waarom ben je zo boos mannetje?

superjan | 12-04-08 | 09:58

Korreltje Zout 12-04-08 @ 03:14
Falco bonkt hier uit de Phonar P300's.

Willianus Wortelus | 12-04-08 | 09:43

@droppy teveel tekens en te weinig leestekens

stijnos | 12-04-08 | 09:37

haha rutger bij mij in de village, geniaal! het plaatselijke suffertje hier heeft al uitgebreid verslag van de gebeurtenissen gedaan.

Gebruikersnaam | 12-04-08 | 09:33

OversteKarremans 12-04-08 @ 07:54
Dat was de intelligente tak van onze familie. Die willen met ons NIETS te maken hebben.
Een wrede wereld, vind je ook niet?

nattebever | 12-04-08 | 09:02

koerbagh ® 12-04-08 @ 04:03
Wil je niet bij me komen werken als assistent-medium?

nattebever | 12-04-08 | 09:00

@droppy: gebruik eens leestekens...

Peijnenburg | 12-04-08 | 08:57

@nattebever: bent u familie van GescheurdRubber, u weet wel het kleine indiaantje die van zijn vader wilde weten hoe hij aan zijn naam kwam?!

OversteKarremans | 12-04-08 | 07:54

wat een walgelijk creatuur die hogewoning ik heb de afgelopen uren meer gelezen als wat ik in een jaar doet ik heb alles onderhand wel gelezen en gezien op internet en het filmpje ook diverse malen tegengekomen ik vind het alleen jammer dat op jullie filmpje van de "balkonscene" het begint met de woorden "en ik hoop dat je nu naar beneden komt want ik sla je dwars af" terwijl zijn eerst woorden waren "ik zal je laten verdrinken in je eigen bloed" wat ik dus op diverse filmpjes ben tegengekomen op het net Zo heb ik ook op verschillende sites gelezen zoals voelspriet.nl dat die gek alleen maar jaloers was omdat zij wel 3 dagen per week gezinshulp kreeg en dat zij wel op vakantie kon waar hij haar ook op aansprak en dat dat gedrocht aan haar naam is gekomen omdat er een pakje voor haar bij een buur werd bezorgt Volgens mij staat daar die hele straat onderdruk van die gek want als er een pakje voor mijn buren bij mij even achtergelaten word door de post krijg een ander persoon buiten mijn buur waar het pakje voor bestemt is te zien
IK woon jammergenoeg bijna 200km bij hem vandaan wat zou ik dat gebrocht graag een uurtje voor me hebben willen staan en hoop dan ook dat hij geen rustig moment meer zal kennen in heel nederland dat dandy mannetje zou eens goed de oortjes gewassen moeten worden

droppy | 12-04-08 | 06:43

@ nattebever 12-04-08 @ 03:57
uw zachtheid wordt gewaardeerd, waarde bever! trusten allemaal
*het licht uit doet*

Korreltje Zout | 12-04-08 | 04:41

@nattebever 12-04-08 @ 03:59:
Ja, dat lees je dan.

koerbagh ® | 12-04-08 | 04:03

*Lees morgen wel verder hoe het afloopt*

nattebever | 12-04-08 | 03:59

-331 en het stroomt weer langzaam vol/leeg/vol/leeg/vol-
stelletje ADHD- hypertjes!
*Retra out*

Miretra | 12-04-08 | 03:58

Korreltje Zout 12-04-08 @ 03:48
Die associatie is vaker gelegd (ik ken de scène), maar nee. Ik ben van Indiaanse komaf, zoon van Bezopen Buffel, zoon van Duchtig Hert, zoon van Donderende Wolk, zoon van Het Paard Zonder Naam, uit het roemruchtig geslacht van de Men Eating Beaver Tribe.
In het reservaat konden wij geen rust vinden, dus we zijn uitgezworven over deze planeet, die we met zachtheid bewandelen.

nattebever | 12-04-08 | 03:57

Korreltje Zout 12-04-08 @ 03:38
"The Japanese government does not keep statistics on karoshi per se, but a survey by the Asahi Shimbun newspaper found that the Ministry of Labor had compensated 196 cases of work-related deaths between 1987 and 1994. The National Defense Council for Victims of Karoshi argues that the figures are considerably higher than that."

Je kunt rustig zeggen als je een Toyota ziet: daar kleeft mensenbloed aan. Ik zeg: boycot alle Japanse producten!

nattebever | 12-04-08 | 03:51

Tis wat, Jaap heeft ook alle gastenboeken in Rijnsburg vol geblaft wat een freak.

bethundered | 12-04-08 | 03:50

goed dan, nachtzuster Miretra wacht wel tot bevertje braaf bellen blaast.....
... noem het moedergevoelens of wat dan ook...

Miretra | 12-04-08 | 03:40

@ nattebever 12-04-08 @ 03:32
Bij een voorwerp uit Japan vraag ik mij altijd af hoeveel Jappen er zelfmoord hebben gepleegd om dat voorwerp voor mij maken. 0.01? 0.02?

Korreltje Zout | 12-04-08 | 03:38

Voorspellen is eigenlijk vrij eenvoudig. Zie nattebever 12-04-08 @ 02:46.

nattebever | 12-04-08 | 03:35

Korreltje Zout 12-04-08 @ 03:28
Verrassend eigenlijk hè, dat je zo goed kunt zonder 'Made in Japan'?

nattebever | 12-04-08 | 03:32

koerbagh ® 12-04-08 @ 03:23
Ze moeten wel.
Daarin is veel tragiek verscholen.
Vind ik wel mooi, die tragiek.

nattebever | 12-04-08 | 03:29

@ nattebever 12-04-08 @ 03:24
Nee, tenzij Japan er echt heel hard omheen draait.

Korreltje Zout | 12-04-08 | 03:28

Korreltje Zout 12-04-08 @ 03:23
Ik zou die mensen al op voorhand haten, dus nee, ik zie daar een catch-22.

nattebever | 12-04-08 | 03:26

Korreltje Zout 12-04-08 @ 03:03
Weet je zeker dat dit een relevante link is?

nattebever | 12-04-08 | 03:24

Die wijven doen je nog voor een roze gesproeid rechthoekig stuk plastic. Als je er creditcard op zet.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 03:24

@ nattebever 12-04-08 @ 03:18
Laten we club oprichten, 'people who hate other people'. Maar hoe gaan we dat ooit organiseren, met meetings en zo?

Korreltje Zout | 12-04-08 | 03:23

Al schijn ik zulks vaker gezegd te hebben.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 03:23

@nattebever 12-04-08 @ 03:20:
Ach ja... This is the 21st Century... Magic isn't dead...
Gelul allemaal, maar chicks dig that shit.
youtube.com/watch?v=bf1MlhdGQZs

koerbagh ® | 12-04-08 | 03:23

Eigenlijk wens ik iedereen hier deaud. Op wat uitzonderingen na.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 03:22

nattebever 12-04-08 @ 03:18
Onderschepsels. Niks van dunken.
Gewoon een beetje lol maken voor jezelf toch?

LibertasSimplex | 12-04-08 | 03:21

koerbagh ® 12-04-08 @ 03:00
Ik haat uitdagingen als de door mij gewenste uitkomst evident is. Het is dan links, rechts, links, rechts - inderdaad.

nattebever | 12-04-08 | 03:20

LibertasSimplex 12-04-08 @ 02:58
Ik ben tegen negers en blanken en ook van chinezen heb ik geen hoge pet op. 't Is een eenzaam bestaan als alien. Terecht, trouwens.

nattebever | 12-04-08 | 03:18

Korreltje Zout 12-04-08 @ 02:51
Geen oorlog mee te winnen.
God, viel ik me daar bijna zelf ook in slaap...

nattebever | 12-04-08 | 03:16

Dat spoot nog mooi met spatten in mn gezicht door dat heldere licht van de maan, in die nacht. Dat bloed kouwes.
Ik hoop wel dat ie het overleefd heeft. Want ik lees hem graag.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 03:09

@ LibertasSimplex 12-04-08 @ 03:04
Dan zeg ik Lang leve Kouwes. Af en toe denk ik nog eens aan hem.

Korreltje Zout | 12-04-08 | 03:06

Korreltje Zout 12-04-08 @ 03:01
Daarom is kouwes dus dood.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 03:04

Had Kouwes niet een leuk gedicht over negers? iets met katoen

Korreltje Zout | 12-04-08 | 03:01

@nattebever 12-04-08 @ 02:57:
Ja, maar er moet voor jezelf ook nog uitdaging inzitten. Over poen beginnen is zo... tsja... makkelijk.

koerbagh ® | 12-04-08 | 03:00

nattebever 12-04-08 @ 02:54
Als we toen Geen Stijl hadden gehad. Dan was slavernij geen issue. Dan deden de blanken gewoon wat wij negers leuk vonden om naar te kijken.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:58

*proest*
sorry heur...

Miretra | 12-04-08 | 02:58

koerbagh ® 12-04-08 @ 02:49
Geh, zolang dat voor het te neuken diertje maar niet te doorzichtig is. Alles is geoorloofd 'in this war'. De enige 'war' waarin het misplaatst is om te zeggen 'We don't make prisoners'.

nattebever | 12-04-08 | 02:57

Om maar eens een paar blinde volvo's voor mn deur te zetten.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:55

LibertasSimplex 12-04-08 @ 02:53
Je bedoelt, naar ik mag hopen, dat het een historische vergissing was om de slavernij af te schaffen?

nattebever | 12-04-08 | 02:54

Hoef je ze ook niet om te leggen met een staatsgreep.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:53

nattebever 12-04-08 @ 02:51
Die mensen moeten de vrijheid van zaterdag krijgen. Van de overheid. Wat jij

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:53

LibertasSimplex 12-04-08 @ 02:48
There's an invention they call 'carwash' - vaak verscholen op industrieterreinen. Vind dat Wouter Bos daar wat geld voor moet vrijmaken.

nattebever | 12-04-08 | 02:51

@ nattebever 12-04-08 @ 02:46
Die stijllozen zijn gewoon afhakers.

Korreltje Zout | 12-04-08 | 02:51

@Miretra 12-04-08 @ 02:49:
Ja, daar hoef je geen helderziende voor te zijn. Dat gaan we allemaal, ooit.

koerbagh ® | 12-04-08 | 02:50

@nattebever 12-04-08 @ 02:42:
Geld maakt vrouwen geyl. Bekend verschijnsel, maar dat is mij te doorzichtig.
Ik heb mijn eigen subtielere methoden, als lesbische man zijnde.

koerbagh ® | 12-04-08 | 02:49

ik voorzie dat ik platga

Miretra | 12-04-08 | 02:49

Miretra 12-04-08 @ 02:46
Is dat nou 'kooizingen'?

nattebever | 12-04-08 | 02:49

nattebever 12-04-08 @ 02:44
Ik zeg je autowassen oke maar ze moeten het niet te gek maken.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:48

@ Miretra 12-04-08 @ 02:33
Zeker nice shot. Toch vond ik deze Budd Dwyer eigenlijk wel steylloos. Ik zie het Ella Vogelaar of, pak haar beet, Tara Singh Varma hem niet nadoen. En dat zouden ze eigenlijk wel moeten.

Korreltje Zout | 12-04-08 | 02:48

Ik voorzie dat het aantal comments hoger zal worden dan het aantal stijllozen dat on line is.
De stijllozen zijn aan de verliezende hand.

nattebever | 12-04-08 | 02:46

LibertasSimplex 12-04-08 @ 02:42
Ophokken en preventief ruimen, past dat in het Moderne Politieke Denken, dat je weet?

nattebever | 12-04-08 | 02:44

best een tamelijk eng clubje, veel meegemaakt en bitter.

Miretra | 12-04-08 | 02:44

Ja. Ik zeg waar het op staat wat de andere niet durrefen

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:43

koerbagh ® 12-04-08 @ 02:29
Gehgeh. Ik vroeg wel eens 'Wat heb jij, nu we zo gezellig zitten te kletsen, in gedachten over de hoogte van de toekomstige alimentatie?'
Gek genoeg worden veel vrouwen daar geyl van.
Gek? Not sure.

nattebever | 12-04-08 | 02:42

nattebever 12-04-08 @ 02:24
Die ondersoort bedoel ik precies! Dat sterft vanzelf uit, dat genetisch laat ik het maar een incident noemen. Maar eigenlijk zou je dat moeten kunnen versnellen.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:42

hehe@koerbagh
Ik was toen weer aanwezig met (ik geloof) 4, dus tja...
Toch maar rehab.

Herman Flipsen | 12-04-08 | 02:37

@Herman Flipsen 12-04-08 @ 02:31:
Zelfs met een serverstoring ben ik online. Kun je nagaan.

koerbagh ® | 12-04-08 | 02:34

Nice Shot!

Miretra | 12-04-08 | 02:33

korreltje, ja. ja!
Bever, dat hou je.

Miretra | 12-04-08 | 02:31

@koerbagh ® 12-04-08 @ 02:25
GS, zonder koer, is als champagne zonder bubbeltjes.
*arm wast en pauw gaat troosten*
Ach, die goede oude serverstoringen...

Herman Flipsen | 12-04-08 | 02:31

@ Miretra 12-04-08 @ 02:24
Thanks. Ik mag jouw smaak wel. Ik zet Nightporter straks wel even op.

Korreltje Zout | 12-04-08 | 02:31

Ja, en dan lees je vaak 'Ik kijk morgen wel hoe het verder gelopen is in dit draadje.'
Ja, dat lees je dan.

nattebever | 12-04-08 | 02:30

@nattebever 12-04-08 @ 02:27:
Nee, ik was even bezig om een toekomstige -ex het hof te maken.
Dat is een continu proces.

koerbagh ® | 12-04-08 | 02:29

Dagelijks forensen in de randstad is de ware nachtmerrie. Dagelijks die ticket to nowhere. Hetzelfde graties krantje met het NieuwNieuws van gisteren. Dezelfde rotkoppen tegenover me in de gele rups, met hun natte regenjassen en bijna lege koffertjes. En het echte vee staat buiten in de wei te grijnzen. Gelukkig hoef ik nog maar 30 jaar.

Korreltje Zout | 12-04-08 | 02:29

koerbagh ® 12-04-08 @ 02:25
Was jij even in slaap gesukkeld?
Nog gedroomd, misschien?

nattebever | 12-04-08 | 02:27

@Herman Flipsen 12-04-08 @ 02:03:
Ik ben Alpha en Omega, Herman... 't Is wat.

koerbagh ® | 12-04-08 | 02:25

LibertasSimplex 12-04-08 @ 02:18
Die chip, daar ben ik een groot voorstander van. Ik ben voor een verdergaande robotisering van de homo sapiens. Vooral de homo sapiens autowasseriensis.

nattebever | 12-04-08 | 02:24

Korreltje Zout 12-04-08 @ 02:19
Omdat je misschien bang bent dat je gaat dromen van een hele nare man die jou komt afslachten?

nattebever | 12-04-08 | 02:22

Korreltje Zout 12-04-08 @ 02:19
Wees blij dat je nog durft te zitten.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:20

Herman Flipsen 12-04-08 @ 02:17
Dat zie jij scherp. Zelfs dromen begint een droom te worden.

nattebever | 12-04-08 | 02:20

@ Miretra 12-04-08 @ 02:12
Hoeveel kwartjes heb jij nog voor de jukebox?

Korreltje Zout | 12-04-08 | 02:20

@ nattebever 12-04-08 @ 02:13
Ik werd gisteren in mijn dromen anders keihard afgeslacht door een hele nare vent. Durf nauwelijks meer te slapen. Waarom denk je dat ik nog zo laat op ben?

Korreltje Zout | 12-04-08 | 02:19

@bever, het is een fase!
@fase, het is een bever!

Miretra | 12-04-08 | 02:19

Miretra 12-04-08 @ 02:02
En jij. Hoe kleiner het zielgebeuren, des te beter het goeie. Om met een oude romein te zeggen.
nattebever 12-04-08 @ 02:04
Euvel shit. Getting medeuvel on their asses.
Over dat zaterdag. Als mensen hun zaterdag bestaat uit de auto wassen, kun je ze beter gelijk een chip in hun reet douwen. Dan doen ze nog wat nuttigs.
Wat vind jij er allemaal van.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 02:18

@nattebever 12-04-08 @ 02:13
Is überhaupt slapen, niet een droom van je, gezien de recente ontwikkelingen?

Herman Flipsen | 12-04-08 | 02:17

Slapen bij de vissen, dat is ook zo'n droom die ik heb. Waar zouden we zijn zonder onze dromen?
Dolenden in een doelloos heelal.
Met dromen ook, maar... je moet niet overal over zeiken.

nattebever | 12-04-08 | 02:13

Ik ga eens even Misdaad Anoniem bellen met valse aangiftes....*plop*

VanFrikschoten | 12-04-08 | 02:12

Bever, zo vaak alleen geweest hier, bizarre links plempen en non-gesprekken met dominee ree, mooie momenten.
Dat wel.
www.youtube.com/watch?v=Eq0Qx9JiLZI

Miretra | 12-04-08 | 02:12

Miretra 12-04-08 @ 02:07
En, vind jij ook dat de komkommertijd is begonnen?

nattebever | 12-04-08 | 02:12

Ik begrijp het wel, mensen zijn moe na een week werken en dan ga je op tijd naar bed zodat je op zaterdag... zodat je op zaterdag dan... uhh, dat je dan bij wijze van spreken van alles kunt doen met je vrije tijd.

nattebever | 12-04-08 | 02:10

... met je burenruzies.... na 20 jaar lig je toch saampjes verweven in de knekelput.....

VanFrikschoten | 12-04-08 | 02:10

Herman Flipsen 12-04-08 @ 02:03
A poor lonesome cowboy, far away from home.
Ik hou daar wel van.

nattebever | 12-04-08 | 02:08

@bever
872
Ik ben er nog....

Miretra | 12-04-08 | 02:07

Miretra 12-04-08 @ 02:0
Goed gezelschap is altijd klein.
Ook dat is de kracht van 'positief denken'. Vraag maar aan Ratelband.

nattebever | 12-04-08 | 02:06

LibertasSimplex 12-04-08 @ 01:59
Dank.
Ik overweeg, met deze steun in m'n rug, om een Belangenvereniging voor Euvelen op te richten op religieuze grondslag - dat laatste uiteraard om subsidie te krijgen en om iedereen de gelegenheid te geven te raaskallen als volmaakt gestoorde imbecielen zonder last te krijgen van allerlei anti-dieskriemienasie meldpuntjes.
Jezus, LS, je brengt me op goeie ideeën! Nogmaals, dank.

nattebever | 12-04-08 | 02:04

minder dan 900=libertas, nattebever ..... en vele anderen!

Miretra | 12-04-08 | 02:02

nattebever 12-04-08 @ 01:52
Natuurlijk. Ben zelf ook euvel.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 01:59

@modahfokah 12-04-08 @ 01:53
Je spectrum is een beknopt uittreksel van het geheel. Een zandkorrel in de woestenij... Maar daar tegenoverstaande een universum aan kennis en een wereld op zich.... wat bedoel ik hier eigenlijk mee.....?

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:59

Ik zie net rechtsboven de teller van 900 naar 994 gaan. Ik heb dat eens een keertje bijgehouden, totdat er een stuk of 20 over waren. Dat werd de volgende dag allemaal weggejorist.
Heb je d'r zo 25 op een rij.
Maar... dat ga ik vannacht dus niet doen.
Jullie wel, denk ik.

nattebever | 12-04-08 | 01:58

@LS
Als in een dynamische samenleving, tja daar heb je wel een punt.

Herman Flipsen | 12-04-08 | 01:57

koerbagh ® 12-04-08 @ 01:52
Is dat die scène uit De Boekenwinkel (Jiskefet)?

nattebever | 12-04-08 | 01:54

@VanFrikschoten 12-04-08 @ 01:42

maw we stoeien met onze identiteit; zie het zoveelste topic aan de rand vd het spectrum.

modahfokah | 12-04-08 | 01:53

LibertasSimplex 12-04-08 @ 01:50
Dan moet ik 'je' verkeerd begrepen hebben. Je wilt wel zo goed zijn mij dat verder niet euvel te duiden?

nattebever | 12-04-08 | 01:52

@nattebever 12-04-08 @ 01:49:
Nou dan!

koerbagh ® | 12-04-08 | 01:52

nattebever 12-04-08 @ 01:48
Nee ik.
Herman Flipsen 12-04-08 @ 01:48
Tegen elkaar is ook een soortement van met mekander.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 01:50

Ik hoor net door de radio dat mannen met witte kleden het huis van die Amerikaansche in de fik aan het steken zijn.
*popper inhaleerdt en Elisabeth2 zoekt*

BloedendMaandverband | 12-04-08 | 01:50

koerbagh ® 12-04-08 @ 01:46
Uh.
Nee?

nattebever | 12-04-08 | 01:49

@LS
Tegen elkaar, lukt meestal wel... Met elkaar, is al moeilijker.

Herman Flipsen | 12-04-08 | 01:48

LibertasSimplex 12-04-08 @ 01:45
Bedoel je daarmee dat stukje intermenselijke betrokkenheid dat je vanuit een Buberiaans kader doet beseffen dat 'Jij' een heel belangrijk woord is?
Of zoiets?

nattebever | 12-04-08 | 01:48

VanFrikschoten 12-04-08 @ 01:44
Ja welcome.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 01:48

@nattebever 12-04-08 @ 01:33:
Ja. Weet jij een beter onderwerp dan?

koerbagh ® | 12-04-08 | 01:46

Hier op GS heb je dat niet. Burenruzies. Hier lullen ze gewoon niet tegen elkaar.
Terwijl dat juist in dat hele samenidee hartstikke constructief zou bouwen.
Met elkaar.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 01:45

@LibertasSimplex 12-04-08 @ 01:41
Dat scheelt weer een middag in de regen langs een akker staan in een halve storm.... dank terug...

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:44

Is die burenruzie nu al opgelost?
*ecstacy pilletje slikdt*

BloedendMaandverband | 12-04-08 | 01:44

@VanFrikschoten 12-04-08 @ 01:42

Onvrede frik onvrede is een slecht goed.

modahfokah | 12-04-08 | 01:44

VanFrikschoten 12-04-08 @ 01:40
Juist. Er zit een uitknop op de t.v.
Er zijn ook geavanceerde t.v.'s die compleet met afstandsbediening geleverd worden, waarbij het zelfs mogelijk is om naar een andere zender te zapfen.

nattebever | 12-04-08 | 01:42

Ik dacht ik leg wat druk op mn compliment.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 01:42

@modahfokah 12-04-08 @ 01:40
Vind een tijdmachine uit dan... maar DOE iets!

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:42

@modahfokah 12-04-08 @ 01:40

en de rug niet te vergeten

modahfokah | 12-04-08 | 01:41

VanFrikschoten 12-04-08 @ 01:20
Multifenomenaal. Dat houdt me nou net af van het mezelf ophangen op dit moment. Dank u.

LibertasSimplex | 12-04-08 | 01:41

Teen 12-04-08 @ 01:38
Zou je 't in België wel goed vinden? Of is dat een grensgeval?

nattebever | 12-04-08 | 01:40

@Teen 12-04-08 @ 01:38
Jij laat dat toe Teen; Op een verschrikkelijk indoctrinerende en alles overheersende manier......

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:40

Ik mis het geeltje de meier het geeltje en het joetje

modahfokah | 12-04-08 | 01:40

@ nattebever 12-04-08 @ 01:32
Ik snap niet waarom ik in Nederland lastig word gevallen met de liefdesperikelen van een Franse president Keer op keer..

Teen | 12-04-08 | 01:38

Elisabeth2 12-04-08 @ 01:28
You picked a fine to leave me, Bet-je! Vier hong'rige kind'ren en het graan op het veld...

nattebever | 12-04-08 | 01:38

@Teen 12-04-08 @ 01:31
Concurrentiestrijd met "hart van Nederland" en Shownieuws.

Herman Flipsen | 12-04-08 | 01:37

Zullen we die mensen niet gewoon maar tulpen uit Amsterdam sturen?

nattebever | 12-04-08 | 01:35

@Elisabeth2 12-04-08 @ 01:28
We bellen je wel als we klaar zijn...

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:34

koerbagh ® 12-04-08 @ 01:31
Moet je het nou altijd weer over sex hebben?

nattebever | 12-04-08 | 01:33

@Comrade Enver Hoxha 12-04-08 @ 01:27
Heeft u de broek al vol hangen? Wij, van Das VonFrikschoten Gehirn Institut hebben berekend dat er hooguit een frisse wind zal waaien....

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:33

Teen 12-04-08 @ 01:31
Moet je daarvoor het NOS-journaal gezien hebben?

nattebever | 12-04-08 | 01:32

@macabre 12-04-08 @ 01:30:
Het is altijd wel ergens komkommertijd.

koerbagh ® | 12-04-08 | 01:31

Kan iemand mij de fascinatie van het NOS-journaal met Carla Bruni en Sarkozy uitleggen? Waarom is dit nieuws?

Teen | 12-04-08 | 01:31

Geweldig! en het is nog niet eens komkommertijd!

macabre | 12-04-08 | 01:30

Dag, VanFriksel ik ga slapen. De rooie ook. Welterusten voor straks als je uit getypert bent.

Elisabeth2 | 12-04-08 | 01:28

@nattebever 12-04-08 @ 01:24
Dan is het goed...

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:28

Vrinden. Wen er nu maar aan: dit is het Geert en Rita electoraat. Op naar de 75 zetels! En maar juichen om die botte populisten! En dan nu dat gezegde over haat zaaien en geweld oogsten.

Comrade Enver Hoxha | 12-04-08 | 01:27

VanFrikschoten 12-04-08 @ 01:20
Dat 'je' in mijn eerste zin is onpersoonlijk. Er had ook 'Ik' kunnen staan, maar dan had 'begrijpt' weer wat raar geklonken. 'Men' zou ik ook nog goed rekenen.

Kortom, 'k was het met je eens. Zal me de volgende keer iets multifenomenaler uitdrukken. Of ik daarin ooit jouw precisie ook maar in de verte zal evenaren zal wel voor immer een droom blijven. Zie verder ook Martin Luther King.

nattebever | 12-04-08 | 01:24

@mark twain 12-04-08 @ 01:22
ben ik nou zo slim of kan jij niet typen..?

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:23

@ VanFrikschoten )1:20

In eigen voet schieten? Daar be ik heel prcies in.

mark twain | 12-04-08 | 01:22

@nattebever 12-04-08 @ 01:17
U ziet het verkeerd: Ik begrijp alles en ben multifenomenaal.... Daar ben ik heel prcies in...

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:20

VanFrikschoten 12-04-08 @ 01:09
Je begrijpt het gejank gewoon niet. Kun je eindelijk rustig op een tuinstoel op de droogmolen zitten, is het weer niet goed.

nattebever | 12-04-08 | 01:17

@ koerbargh:

Qua Nederlandse restaurants heb ik alles wel gehad, van top tot simpele eetcafe's, en inderdaad : met je voelsprieten bereik je veel. In het buitenland is het lastiger, gewoonweg omdat je (vrijwel) niemand kent om je wegwijs te maken. Nah, wat ik al zei: Engelend ga ik weer proberen!

Dietrich | 12-04-08 | 01:14

Op de keper beschouwd kan je stellen dat dat Amerikaanse mens daar moet blijven want anders hebben de buren niets om over te praten in hun holle rijtjes woningen.... het zal verworden tot een stadsschimmelbuurt van wezenloze zombies die om half acht des ochtens de buurt uitrijden naar de snelweg en des avonds op een tuinstoel naar de was op de droogmolen zitten te kijken met een senseo en geurkaarsen van de blokker....

VanFrikschoten | 12-04-08 | 01:09

@ Bo Dreksma ; 00:48
Rot op.

Elisabeth2 | 12-04-08 | 01:09

@ Bo Dreksma ; 00:48

Laat vaker eens wat van je horen. Rioolratten als jij zijn hier meer dan welkom.
En dat enkeltje- midden Siberie- neem ik graag voor mijn rekening.
Ik kom je ook nog wel uitzwaaien.

mark twain | 12-04-08 | 01:06

Trudie den Ouden.
Cort van den Lindenstraat 737
4737 GT ZOETERMEER

Dat wijf is al zo uitgeleefd dat je je Volvo in kwijt kunt.

Teen | 12-04-08 | 01:04

Mi.00
You too. Lievv

Elisabeth2 | 12-04-08 | 01:03

@Teen 12-04-08 @ 00:59
De mens is een zoekende in den woestijn....

Dirkstra | 12-04-08 | 01:01

E2.55
Je bent altijd bij me geweest, liev.... bofkont!

Miretra | 12-04-08 | 01:00

Heeft er al iemand adresgegevens gepost?

Teen | 12-04-08 | 00:59

Jaap neemt nog steeds niet op, jemig en ik wilde me nog van de beste kant laten zien.

bethundered | 12-04-08 | 00:58

Hoeveel Reichsmark zou Jaap Höhewohnung gekregen hebben van de FBI? Of wilde deze gristenhond 30 zilverlingen? En wat een teringslet, dat mokkel waar Rutger op 4:11 in het filmpje mee gaat praten. Je ziet haar ook al eventjes op 3:38 en 3:48, roddelen met zo'n ander mokkel dat óók denkt dat ze een lekker wijf is. Inderdaad Tokkie-buurt, maar die snol had niet door dat Rutger op háár doelde. En dat wijf van die Jaap is zo'n typische hollandse huishoudschooltrut die denkt dat ze met dit interview "achter haar man gaat staan" enzo. Kankerwijf, kut voor je dat je "eraan onderdoor gaat" maar dat is de prijs die je betaald voor het getrouwd zijn met een NSB-er. Ik zou je prioriteiten nog eens op een rijtje zetten.

Sjeezus Gristus | 12-04-08 | 00:58

Hé Miretra, gaan we even huggen. Just you and me.

Elisabeth2 | 12-04-08 | 00:55

@Dietrich 12-04-08 @ 00:49:
Doe maar. Je moet overigens, maar dat moet je in Nederland ook (en overal), wel een beetje "fingerspitzengefühl" hebben voor restaurants. Slechte voedselschuren heb je overal.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:54

koerbagh ® 12-04-08 @ 00:44
Nou ja, dan heb je in ieder geval Slough wel eens op een verkeersbord zien staan. Een van van vorige bazen moest daar zijn in het TomTom-loze tijdperk en vroeg de weg naar Slof.

Elisabeth2 | 12-04-08 | 00:51

@mark twain 12-04-08 @ 00:48:
Ik doelde op de strook kust ten noorden daarvan... En ja, Wales deugt verder wel, en helemaal die noordkust daar, da's prima, we hadden het over Engeland.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:51

... eigenlijk doodsnuiven maar zelfs daar ben je te sneu voor.... Tony....

Miretra | 12-04-08 | 00:50

@ koerbagh

Engeland is inderdaad een paar jaar geleden, maar zeker geen jaren "70.
Qua eten zal ik het zeker nog een keer proberen, laatste keer was midden "90, zal zeker verbeterd zijn, als ik jou mag geloven. En dat doe ik.

Dietrich | 12-04-08 | 00:49

@ mark twain 12-04-08 @ 00:24
"Wat wil jij nu betogen? Lelijke lamzak!! Aan jouw soort gaat Nederland te gronde. En het ergerniswekkende is d,at jullie soort dat nu net niet begrijpt.
Enkele reis Siberie toegewenst. Etter."

Je bent zelf ook zo'n zuip-tokkie?

Waarom staat de halve straat bij mevrouw de zuip-tokkie op de stoep om ongenoegen te uiten. Is vast niet omdat ze de bloemetjes in het bloemenperk dagelijks water geeft.

Bo Dreksma | 12-04-08 | 00:48

@ Koerbagh 00:44

Ik had het over de zuidkust. Overigens kan ik je het noordelijke gedeelte van
Wales- vlak bij Liverpool - aanbevelen. Het klimaat is daar zo aangenaam, dat
op de boulevards palmen staan.

mark twain | 12-04-08 | 00:48

montana_
Tony, ga je lekker dooddrinken wil je?

Miretra | 12-04-08 | 00:48

@Miretra 12-04-08 @ 00:46:
Levensbeschouwelijk komen we ook nergens vandaan, dus het gaat sowieso de goede kant op.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:47

wat is dea kerel een neukfout manne...
Wat een sjabbe. Echt en gebruik het woord tokkie niet, dat is gay.
Sjabbe is het woord wat ver in Limburg gebroeke.
Sjabbenak, sjabbenak. Zwoele Pantoffel.

montana_ | 12-04-08 | 00:46

VanFrikschoten 12-04-08 @ 00:44
Levensbeschouwelijk gezien zijn we toch weer helemaal nergens.

Miretra | 12-04-08 | 00:46

@mark twain 12-04-08 @ 00:36:
De kust is over de gehele lengte wel ok... (nou ja, die strook tussen Liverpool en Blackpool is niet echt "je van het")... da's het voordeel van een eiland zijn: veel kust.

@Elisabeth2 12-04-08 @ 00:37:
Ik ben er ongetwijfeld langs/doorheen gekomen op weg naar Heathrow maar een stop heb ik er nooit gemaakt.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:44

Levensbeschouwelijk gezien zijn we toch weer een draad verder gekomen met dit geheel....

VanFrikschoten | 12-04-08 | 00:44

@ Dietrich 00:39

Niet op school geweest? Drek; vaste uitwerpselen van mensen en dieren.

mark twain | 12-04-08 | 00:42

@ repulse en Mark Twain
Allebei gewoon de klassieke mensa test (mag ook morgen fris onder werktijd). Zit je onder de 100 dan direct een vrijwillige permaban aanvragen bij GU.
www.mensa.nl/lid-worden/thuistest-op-i...
Ik had 152, maar bijna al mijn collegas en werknemers hadden dat ook (142-156). Eentje had 98 en die schaamt zich nu de tiefus. De test is dus niet zonder risico's.

Korreltje Zout | 12-04-08 | 00:40

dit filmpje was een treurig SBS 6 gedrocht, ik vond eigenlijk dat Rutger zn weg gevonden had in de 2e kamer www.geenstijl.tv/2008/04/spoeddebat_fi... , maar dit was dus een treurig Hart van Nederland aftreksel

ongegeneerd | 12-04-08 | 00:40

@ mark twain 12-04-08 @ 00.31

Wie of wat is drek? Verklaar je nader, please.

Dietrich | 12-04-08 | 00:39

@Apotheker 12-04-08 @ 00:25
Heel simpel...
"Slimmeriken
Het posten van privé-gegevens die iedereen toch wel kan vinden is niet stoer. GeenStijl is geen telefoonboek." www.geenstijl.nl/paginas/huisregels.ph...

Er is een verschil tussen redactie en reaguurders, zo heb je van Rutger geen telefoonnummer gekregen, maar stonden deze wel in de weggejoriste berichten.

Herman Flipsen | 12-04-08 | 00:39

/()1l) de campingreaguurder...

dr.spin007 | 12-04-08 | 00:38

koerbagh ® 12-04-08 @ 00:28
Ben je dan ook weleens in Virginia Water geweest? Dat was, omdat de inmates van Holloway Sanatorium daar los rondliepen een heel aparte gemeenschap. De normale bevolking daar was well to do maar dan kon je opeens één van de patienten tegenkomen in een winkeltje die daar slap tegen de muur sdyond te lullen. Niemand keek daarvan op.

Elisabeth2 | 12-04-08 | 00:37

@ koerbagh 00:28

Met mijn vriend zeilen wij wel eens langs de engelse zuidkust en doen daar wat havens aan. Buiten de havengelden om, is daar niks mis mee.

mark twain | 12-04-08 | 00:36

@ dr spin,

We hoeven elkaar helemaal niet aardig te vinden.

Dietrich | 12-04-08 | 00:36

SBS de campingzender, Geenstijl de campingsite. Waar gaat dit over?

/()1l) | 12-04-08 | 00:32

@ Dietrich 0:25

Het is drek!! Zie jij dat niet?

mark twain | 12-04-08 | 00:31

@Reinaert 12-04-08 @ 00:27:
Tja, die stukken taart met room (of nog erger custard...) zijn een beetje "too much". Tip: ga voor iets met fruit op de kaart, da's meestal wel te doen.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:31

Het enige dat ik ooit van 't Engels landschap zag, was de parkeerplaats van Fawlty Towers, op mijn televisiescherm.

Zottelkopf | 12-04-08 | 00:29

@dr.spin007 12-04-08 @ 00:22:
Ja, het bestaat nog steeds...

@Adriaantjeeeeeuh 12-04-08 @ 00:26:
De Midlands zijn zo treurig... Hou toch op. Ik heb dat land al 30 jaar lang doorkruist, ik ben bijna overal geweest, ik weet heus wel waar ik het over heb.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:28

Apotheker 12-04-08 @ 00:25
Je hebt dus meer comments gelezen dan ik. Goed werk, ga zo door!

Miretra | 12-04-08 | 00:28

Dietrich 12-04-08 @ 00:25

Dan vind ik jou ook niet aardig...

dr.spin007 | 12-04-08 | 00:28

@koerbagh ® 12-04-08 @ 00:21:

Het blijft toch een beetje een andere wereld. Al was het maar vanwege het Pond. Maar geen onaardige wereld. Waar inderdaad redelijk goed te eten valt.

Alleen hun nagerechten zijn niet altijd even appetijtelijk. Grote stukken taart, bij voorkeur in neon-kleurtjes, zijn niet zo mijn ding.

Reinaert | 12-04-08 | 00:27

@koerbagh ® 12-04-08 @ 00:13

Try East Midlands. Ofwel: Lul niet uit je nek, Engeland heeft schitterende plekken die jij blijkbaar nog never nooit gezien hebt, zo blijkt. En het Engelse eten is en blijft kut. De redding daar zijn de buitenlandse restaurants.

Adriaantjeeeeeuh | 12-04-08 | 00:26

dr.spin007 12-04-08 @ 00.15

Bo heeft wel een beetje gelijk. E2 is m.i. zeer aardig, maar niet de slimste. Dat hoeft ook niet. Kattenpraat is zeer welkom, zeker over een rode.

Dietrich | 12-04-08 | 00:25

Ik ga mezelf mooi niet door die berg comments heenwerken en ik zal vast wel niet de eerste zijn die het zich afvraagt, maar waar blijft die NAW-ban voor Rutger?

Beetje dubbel, niet? Je halve reaguurdersbestand bannen om een adresje en dat dan zelf luid en duidelijk op film in de Dumpert zetten.

Apotheker | 12-04-08 | 00:25

@ Bo Dreksma 00:13

Wat wil jij nu betogen? Lelijke lamzak!! Aan jouw soort gaat Nederland te gronde. En het ergerniswekkende is d,at jullie soort dat nu net niet begrijpt.
Enkele reis Siberie toegewenst. Etter.

mark twain | 12-04-08 | 00:24

koerbagh ® 12-04-08 @ 00:16

ICQ? Dat heb ik de laatste 8 jaar niet meer gebruikt... Bestaat dat nog?

dr.spin007 | 12-04-08 | 00:22

koerbagh ® 12-04-08 @ 00:13
Daar heb je helemaal gelijk in en dat stemt me droef. Ik ken het zuiden van Engeland nog toen het niet verpest was en volgebouwd met net ala onze Vinex wijken. Waar ik toen woonde was vlak naast een varkensboerderij en ik vind die lucht van varkens nog steeds lekker. Maar komt natuurlijk omdat je daar gelukkig was.

Elisabeth2 | 12-04-08 | 00:22

@Reinaert 12-04-08 @ 00:17:
Buiten de deur eten en take-aways. De meesten koken thuis amper lijkt wel. Maar het kán daar ook, het is -gemiddeld- niet zo idioot duur als hier.
Althans geindexeerd... Het pond staat, zelfs nu de euro is gestegen (het pond is ook meegstegen t.o.v. de dollar) nog steeds te hoog, dus voor ons is het wel op zich wel duur.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:21

@koerbagh ® 12-04-08 @ 00:13:

De Britten doen niet anders dan buiten de deur eten lijkt het wel.

Ze hebben dan ook niet voor niets het fenomeen "dogging" uitgevonden.

Poedelen in en rond lake Windermere heeft trouwens echt wel wat. Dat dan weer wel. Au serieux. Jammer dat er verder niet echt veel te beleven valt.

Reinaert | 12-04-08 | 00:17

@Dietrich 12-04-08 @ 00:12:
Nee hoor, valt reuze mee. Ik heb maar tien vensters in FF open, drie MSN gesprekken gaande en één ICQ-chatroom. Rustig avondje eigenlijk.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:16

Bratwurst mit Schinken, Sauerkraut und Bier. Dan is "AUFSTEHEN!" een invitatie...

VanFrikschoten | 12-04-08 | 00:16

Ik denk dat ik Bo Dreksma helemaal niet leuk vind.

*naar Elisabeth2 wuift*

dr.spin007 | 12-04-08 | 00:15

chez

Miretra | 12-04-08 | 00:14

@Dietrich 12-04-08 @ 00:08:
Onzin, in Engeland kun je uitstekend eten. Je haalt een 70'er jaren cliché aan (toen het inderdaad kudt was). Je kunt in de UK beter buiten de deur eten dan hier. En verder: over het geheel genomen ken ik in Engeland maar een paar plekken die echt "mooi" zijn. Zuid-West (Somerset/Devon/Cornwall), de Cottswolds, Lake District, Nurthumbria en Yorkshire en dan heb je het wel gehad. De rest is toch treurigheid troef. Beter dan Holland, maar dat kan al snel.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:13

Vergis je niet in de Duitse keuken en gastvrijheid! Geen land ter wereld heeft zo moeten bukken en zulk vriendelijk volk met vooral veel en lekker eten en drinken voortgebracht!

VanFrikschoten | 12-04-08 | 00:13

Elisabeth2 11-04-08 @ 22:35:
"Jij bent bijna het reageren niet waard, Maar zal toch proberen ietwat fatsoen in je kleine hersentjes te praten. Ik weet ook niet precies wat daar aan de hand is, niemand weet het. En je noemt dan niet meteen een vrouw een tokkie mormel. Is geen goed Nederlands gebruik. Bij een fittie kun je als man/vrouw dan ook nog andere wegen bewandelen."

Je bent zelf ook zo'n zuipgraag Tokkie-Mormel dat met alle buurtjes ruzie heeft?

Heb jij wel werk?

Bo Dreksma | 12-04-08 | 00:13

Sikkeneur 12-04-08 @ 00:00
Als je 't nou over ultieme rock 'n roll hebt, dit nummer, en 'k had het nooit live gezien .. dank U, Heer ..

Zottelkopf | 12-04-08 | 00:12

Arme Koerbagh, die heeft t maar druk...

Dietrich | 12-04-08 | 00:12

goeffedoeme... absinthe van Pernod is toch echt wel de beste.

dr.spin007 | 12-04-08 | 00:12

I'd like teu eurdeur an 'ambeurgeur...

dr.spin007 | 12-04-08 | 00:10

@ Koerbagh 00:06

Dat is het tennis op gras. Kan ik je aanbevelen.

mark twain | 12-04-08 | 00:10

koerbagh ® 12-04-08 @ 00:06
En ik weet wat het is, een bakvorm....

Elisabeth2 | 12-04-08 | 00:09

@koerbagh 12-04-08 @ 00.01

Ben ik niet helemaal met je eens. Ook Engelend heeft meer dan enkele mooie plekken. Alleen het eten: das vaak minder, ook in zg toprestaurants..

Dietrich | 12-04-08 | 00:08

@Elisabeth2 12-04-08 @ 00:00:
Ik denk de hele tijd al...: "ik mis iets... "

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:06

Hiep Hiep Hoera voor Uienland, promoot uzelve NOT of neem nog een haring en ga allemaal buiten staan want als er een ''buitenlander'' in het land is (man met camera) is het toch wel interessant allemaal ineens, toch? nee ik wil niet in beeld maar eigenlijk stiekum wel. Vervolgens in de familiekring verjaardag toch maar even stoer vermelden dat je toch wel erg cool in beeld ben geweest maar vervolgens als de deur weer opengaat en er een "buitenlander" voor de deur staat alles ontkennen. Zoals het vroeger hoorde, in het tijdperk der vikingen, gooien met rotte vis vers van de paardenmarkt hahaha, geweldig.

mjfreaky | 12-04-08 | 00:05

koerbagh ® 12-04-08 @ 00:00
Ja, gereformeerden zijn erg. Hebben het hoogste percentage zelfmoorden op hun geweten. Jij had trouwens wel het 00:00 plempsel. Dat betekent zeflgebakken appeltaart. Yoho.

Elisabeth2 | 12-04-08 | 00:05

Enge mensen, zowel de tokkies als de britneys..

Monsieur et maître | 12-04-08 | 00:02

@Elisabeth2 11-04-08 @ 23:56:
Ik heb het over Schotland... Dat Engeland vind ik (op een paar plekken na) helemaal niet zo mooi, eigenlijk.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:01

* Frik in blauwe kleuren ziet rondwervelen*

Voor Elizabeth - toch een schots tintje - nl.youtube.com/watch?v=ei-L_AuuaxI , als ze de rooie straks oppakt....

Salut @all *KLIK*

Sikkeneur | 12-04-08 | 00:00

Zottelkopf 11-04-08 @ 23:58
Komt door dat verloren uur zomertijd.

Elisabeth2 | 12-04-08 | 00:00

Zottelkopf doe niet zo mal, natuurlijk zijn we allemaal dood!
Doe es linken....

Miretra | 12-04-08 | 00:00

@Elisabeth2 11-04-08 @ 23:43:
Zo spreek je het ook uit. Tenzij je een echte Gaelic-speaker spreekt, die gebruikt je wel die harde "g". Maar die zijn er niet zoveel.
Affijn... dat heeft met Rijnsburg allemaal niet zoveel te maken. Daar heb ik eigenlijk ook geen reet over te melden behalve dat het een gereformeerd kutdorp is en ik niet begrijp dat je daar als Amerikaanse gaat wonen.

koerbagh ® | 12-04-08 | 00:00

@VanFrikschoten 11-04-08 @ 23:57:

Niet te veel Pauw en Nitwitteman kijken. Daar word je dom van. Enzau.

* Rondje Tofikburgers in de groep gooit - mét saus! *

Reinaert | 11-04-08 | 23:59

@ Repulse 23:47

Miretra- je vriendje - is aan het schuimbekken. Doe er wat aan.

mark twain | 11-04-08 | 23:59

Is iedereen deaud, of zo ?

Zottelkopf | 11-04-08 | 23:58

Tofik loop niet zo gebogen
Denk je dat ze je niet mogen
Waarom loop je zo gebogen
Tokik met je ogen, Tokif, op de vlucht

Hoog Tofik, kijk omhoog Tofik
Want daar is de blauwe lucht

VanFrikschoten | 11-04-08 | 23:57

mark twain
wat mot je, prutser?

Miretra | 11-04-08 | 23:56

koerbagh ® 11-04-08 @ 23:51
Vertel mij wat. Je hebt helemaal gelijk. Ik heb vroeger in Surrey gewoond. In Virginia Water. Toen was het nog helemaal landelijk. Mijn slaapkamerraam keek uit op het Holloway College aan A30.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:56

@ repulse 23:47

De "Heere" zei geprezen dat ik jou niet kan volgen, want er is geen touw
aan vast te knopen. Wat wil jij nu eigenlijk vertellen? Niks toch!

mark twain | 11-04-08 | 23:55

Miretra 11-04-08 @ 23:50
*knipoog*
@ allemaal slaapze voor latorzzzz

repulse | 11-04-08 | 23:54

Elisabeth2 11-04-08 @ 23:48

Is dat niet mooi, dat iedereen wel iets in zijn hart heeft gesloten....

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:51

Medium-Tali-BAN 11-04-08 @ 23:49
Ja ? Dus wat gaat U doen, met Uw plempsel ?

Zottelkopf | 11-04-08 | 23:51

@Elisabeth2 11-04-08 @ 23:48:
The Lowlands zijn ook mooi hoor. De bossen rond Lanark, het kustgebied van de Lothians, de heidevelden van de Borders. F*ck, dat hele land is mooi.

koerbagh ® | 11-04-08 | 23:51

@Elisabeth2 11-04-08 @ 23:48
Werd jij in Schotland ook zo uitgescholden?
Ik dus wel, gewoon voor men t-shirt met "loch ness is fake".

BloedendMaandverband | 11-04-08 | 23:51

lol@repulse

Miretra | 11-04-08 | 23:50

Hoi,
doet mij een beetje denken aan het rond-draaiend huis op de Rotonde.
Bij gebrek aan betere ideeen.
Tevens hebben we gouden kei-en die neergezet worden.
Vragen we hier om?
Nee.
Doen we er wat mee?
Nee.
Eigenlijk zou je de troep die je maakt zelf moeten opruimen.

Medium-Tali-BAN | 11-04-08 | 23:49

Sikkeneur 11-04-08 @ 23:34
De Highlands hebbn mijn hart gestolen.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:48

mark twain 11-04-08 @ 23:47
Mijn iq heeft er niet al te veel mee te maken, laten we het er maar op houden dat ik jouw wel snap maar jij mij niet.

repulse | 11-04-08 | 23:48

@ repulse 23:43

Heb jij een negatief IQ?

mark twain | 11-04-08 | 23:47

van dal 11-04-08 @ 23:44
Nee dat zou betekenen dat mensen bang voor mij zijn, of bang voor een opmerking van mij. Zo'n boemens ben ik nou ook weer niet(hoop ik)

repulse | 11-04-08 | 23:46

repulse 11-04-08 @ 23:43 je kent geen mensen die jou zouden willen bekennen dat ze frans bauer helemaal te gek vinden...

van dal | 11-04-08 | 23:44

koerbagh ® 11-04-08 @ 23:35
Wat een feest daar. Geweldig. Ja natuurlijk is het loch. Maar heb op mijn tripje naar Schotland met zoveel Schotten gesproken die het allemaal als lok uitspraken.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:43

mark twain 11-04-08 @ 23:41
Mischien in jouw omgeving, ik ken geen mensen die Frans Bauer geweldig vinden.

repulse | 11-04-08 | 23:43

Miretra 11-04-08 @ 23:37
Godverrrr wat een heerlijke bak herrie ..

Zottelkopf | 11-04-08 | 23:41

@ repulse 23:36

Jij hebt helemaal gelijk. Er zijn mensen die Frans Bauer geweldig vinden.

mark twain | 11-04-08 | 23:41

VanFrikschoten 11-04-08 @ 23:38
Met een popper kan je die 2 drolletjes van de PVV ook nog nemen....

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:41

Even PVV onderuithalen bij P&W.... Dibi's ogen hangen trouwens al op half zeven en ik sluit een terrechte bukakke sessie met deze druif niet uit....

VanFrikschoten | 11-04-08 | 23:38

Elisabeth2 11-04-08 @ 23:32 in Ierland had je 'n (vast EU verbotenes spul) goedje, heette "touch-me-not". Hielp tegen midgets maar ook tegen sociale omgang in het algemeen, zo'n stank. Maar het hielp wel.

Rammstein | 11-04-08 | 23:36

mark twain 11-04-08 @ 23:30
lol, miretra heeft tenminste gedachten om mee te wisselen, kunnen we van een bepaalde wannabe huckleberry finn niet zeggen.

repulse | 11-04-08 | 23:36

mark twain 11-04-08 @ 23:30
Ik vond haar zo rond acht uur vanavond wel lerg euk. Maar ja, kan me dus vergissen...

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:36

Deze man past zich gewoon aan aan de multicultuur.
Leve de sharia!!!!

BloedendMaandverband | 11-04-08 | 23:36

van dal 11-04-08 @ 23:33
Hou sop met een bruine arm halen....

*van dal wraakt*

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:36

Elisabeth2 11-04-08 @ 23:32
heeft toch wel wat, die mystiek van de Highlands, niet?

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:34

Elisabeth2 11-04-08 @ 23:32
Sorry da'k me bemoei, maar is 't niet 'Loch Lomond"? Haddock , en zo ?

Zottelkopf | 11-04-08 | 23:34

Miretra 11-04-08 @ 23:31 eeey, de jury grijpt even in, maximo mag je hebben, maar van bigi niks dan goeds hoor.

van dal | 11-04-08 | 23:33

koerbagh ® 11-04-08 @ 23:27
Ach ja, en dat zitten zingen bij Log Lomond, zo'n beetje vlakbij Glasgow, en opgevreten worden door de midgets.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:32

Zottelkopf 11-04-08 @ 23:30 MAXIMO slaapt al naast bigi de nepnegerT.

Miretra | 11-04-08 | 23:31

Zottelkopf 11-04-08 @ 23:29 eigenlijk was het te verwachten... king of controversy had het ook zo kunnen doen.

van dal | 11-04-08 | 23:31

@ Elisabeth2

Was even weg. Heeft geen zin om met Miretra van "gedachten"te wisselen.
Is namelijk net zo'n beschaafde Tokkie als Hogewoning. Wellicht wat jonger, maar dat is dan ook het enige verschil. Behoeft niet doodgeschopt te worden, maar wel doodgezwegen. Kennismaking alleen via de punt van je laars.

mark twain | 11-04-08 | 23:30

Oja, 't zijn vast wel allemaal wilders-stemmers hoor , die tokkies.

Zottelkopf | 11-04-08 | 23:30

granaatwerper 11-04-08 @ 23:28 astra's? ford capri's toch?

van dal | 11-04-08 | 23:30

Voorspelbare reactie van wereldzenders , op sommige reaguurders kun je bouwen.

Zottelkopf | 11-04-08 | 23:29

wereldzenders 11-04-08 @ 23:25 als jij als liefhebbende echtgenoot je vrouw en kinderen mept, moeten ze vertrekken naar een plek waar jij ze niet kunt vinden. en als jij de toekomstige moeder van je kinderen nu al een kutwijf vindt zeg ik: niet trouwen... niet mee neuken, dan komt alles goed.

van dal | 11-04-08 | 23:28

De driehoek Katwijk-Rijnsburg-Sassenheim is de beerput van zuid-holland, het slotervaart van de regio leiden, het helmond van de randstad. En nu zitten ze massaal aan het aldi-bier. Straks stappen ze allemaal in de gedeukte opel astra's, dus opgepast voor wie nu nog op zoek gaat naar de heer hogewoning voor een goed gesprek.

granaatwerper | 11-04-08 | 23:28

@van dal 11-04-08 @ 23:22
De Sateh met veel saus zal er niet minder om smaken.

Ookmooi | 11-04-08 | 23:28

@wereldzenders 11-04-08 @ 23:25
Even tot 10 tellen en uw reaguursel in een andere volgorde zetten a.u.b....

VanFrikschoten | 11-04-08 | 23:28

@wereldzenders. Jij daarentegen, bent de redelijkheid zelve zeker.

knutsel | 11-04-08 | 23:27

@Elisabeth2 11-04-08 @ 23:04:
And I'll be in Scotland afore ye
For me and my true love will never meet again
on the bonnie bonnie banks of Loch Lomond...

koerbagh ® | 11-04-08 | 23:27

repulse 11-04-08 @ 23:18
Maakt op mijn laptopje niet zoveel uit. Bij mij ook niet, als ik maar iets leuks hoor.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:26

Wat een kut wijf!!!zo onschuldig is deze usa kut niet!!!
eerst het bloed onder de nagels van je buren vandaan halen. en dan filmen, en dan nog eens weglopen met je kinderen. dat noemen wij hier ONTVOERING!!!stel dat ik ooit kinderen ga krijgen en dat er zo een kut wijf met mijn kinderen vandoor gaat???? en dan ook nog de buren lastig gaat vallen? een vieze slette bak! en die buurman heeft ergens gelijk in! dit verhaal is meer dan die sansatie filpme van de stumperts hier.

wereldzenders | 11-04-08 | 23:25

VanFrikschoten 11-04-08 @ 23:23

in Artis........?

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:24

Elisabeth2 11-04-08 @ 23:21 en zijn rijbewijs mag koos ook komen halen, hij zegt zelf dat ie moeite heeft de rem te vinden.

van dal | 11-04-08 | 23:23

Zet de Boer in een weiland met hekken er om heen en hij denkt dat 'ie op vakantie is....

VanFrikschoten | 11-04-08 | 23:23

Ja, die rooie. kom daar niet aan. Voor je weet heb je ruzie.....

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:23

Ookmooi 11-04-08 @ 23:21 dat was ook nog zo, ja, nou... in de arena ligt mooier gras...

van dal | 11-04-08 | 23:22

van dal 11-04-08 @ 23:17
Vind ik ook, Van Dal, dat is een NSB streek. Je kutn best eens ruzie hebben met je buren maar dit gaat een brug te ver. Mar ja, als je die opgefokte man daar ook ziet staan. Sjonge daar zou ik zelfs de rooie niet op af durven sturen.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:21

Maar, snap ik het nou als ik zeg dat het om het oversteken van een grasveld gaat? Uiteindelijk?

Rammstein | 11-04-08 | 23:21

@van dal 11-04-08 @ 23:17
+1
Van enig gazon is geen sprake.

Ookmooi | 11-04-08 | 23:21

uhhh...
hahaha..
ehh...

Miretra | 11-04-08 | 23:21

Hier is wel meer aan de hand.

Misschien kan het geen toeval zijn dat ze slechte mannen aantrekt. Sommige vrouwen zijn gewoon arrogante smerige krengen en misschien hoort de Amerikaanse daarbij. Ik heb ook af en toe last van te luide muziek van de buren. Als ik dan bij dat Partyflock pokkewijf ga aankloppen en vragen of het wat stiller mag, is ze het na een dag vergeten. En ja dan is de verleiding wel groot om ze eens duchtig verrot te schelden en met de voetjes op de grond te zetten.

Het kan natuurlijk ook zijn dat dit een typische zuipende tokkie is die zich door iedereen gekleineerd en direct aangevallen voelt. Een product van de verrotte verzuurde maatschappij. Ach dat ze het oplossen. Potje deepthroat kan wonderen doen...

BloedendMaandverband | 11-04-08 | 23:20

Miretra 11-04-08 @ 23:19 waar woonde die man ook alweer?

van dal | 11-04-08 | 23:19

vraagstaart 11-04-08 @ 23:17 tipje, bewaar 'm, voor voodoo-doeleinden....

van dal | 11-04-08 | 23:19

van dal 11-04-08 @ 23:17
Geef toe, je kunt het allemaal niet meer volgen. Toch?

Miretra | 11-04-08 | 23:19

Elisabeth2 11-04-08 @ 23:15
Is bij lange na niet de beste versie van amazing grace die ik heb in me linkotheek pakte perongeluk de verkeerde, heb je de 2de ook geluisterd?
whit in tempation pwnzzzzz

repulse | 11-04-08 | 23:18

*flinke Hoogewoning gaat draaien*

vraagstaart | 11-04-08 | 23:17

*neuriet - Daar was laatst een meisje loos... -*

Verdomd, vinden daar zomaar een hartekreet van het kind op straat...

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:17

blijft natuurlijk overeind dat die hogewoning gewoon geen vrouwen moet slaan, zou hij ook zo flink geweest zijn als de buuv een stevige verkering had? en dat alles los natuurlijk van het feit dat iemand verlinken bij de FBI (na uitgevogeld te hebben hoe dat gratis kan) een heel achterbakse streek is.

van dal | 11-04-08 | 23:17

Korreltje Zout 11-04-08 @ 23:00 Briljant!!

Rammstein | 11-04-08 | 23:16

@ CoJoNes 11-04-08 @ 23:13
Ik hoor goeie verhalen over die Bulgaarse Yoghurt. Gister ook al.

Korreltje Zout | 11-04-08 | 23:16

*veg bekeerlingen, die zijn t ergst!*

Miretra | 11-04-08 | 23:15

eeeehhhh... ja!

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:15

repulse 11-04-08 @ 23:10
Dank je, dat was mooi.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:15

Knabbel en Babbel voor al uw problemen...

Sikkeneur | 11-04-08 | 23:14

Sommigeeeh... menseeeeh zeggeeeh meer eeeh eeh's dat ehh woorden eeeh...

VanFrikschoten | 11-04-08 | 23:14

*stukken rauw vlees met geïrriteerde blik uit bakje bulgaarse yoghurt dip haalt*

CoJoNes | 11-04-08 | 23:13

Rutger is lache maar wat een zooitje ongeregeld... vogelaarwijkje misschien???

basset hound | 11-04-08 | 23:13

Uit de bundel: HET DORP

Normaal
krijgen
nieuwe bewoners
een
forse ruiker.
Deze
moeten
eerst
integreren.

Ookmooi | 11-04-08 | 23:13

.. eehh...

VanFrikschoten | 11-04-08 | 23:13

*stukken rauw vlees in hok CJN gooit*

Miretra | 11-04-08 | 23:12

*vlammetjes en bitterballen naast het bier*

vraagstaart | 11-04-08 | 23:11

@Korreltje Zout 11-04-08 @ 23:00 Geweldig filmpje!

vraagstaart | 11-04-08 | 23:10

*borrelnootjes*

Korreltje Zout | 11-04-08 | 23:09

*paprikachips*

Willianus Wortelus | 11-04-08 | 23:06

*een lekker bakje knapperige taugé zit te knabbelebabbelen*

CoJoNes | 11-04-08 | 23:06

koerbagh ® 11-04-08 @ 22:56
Maakt niet uit. Ik ben gek op Schotse liedjes. Heb daar mooie herinneringen aan. Hoe ging dat ook alweer: you take the high road and I take te low and .... Iets met Log Lomand?

Elisabeth2 | 11-04-08 | 23:04

@Korreltje Zout 11-04-08 @ 23:00

Wat een vreselijk idee, dat wordt weer een slapeloze nacht..

LordBathory | 11-04-08 | 23:03

Gedrag buurman is gewoon triest te noemen. Mijn Intuïtie zegt dat ik die Amerikaanse niet moet vertouwen. Ze is naar mijn gevoel "iets" te zielig.

Ik ben benieuwd of wij nogmaals van haar gaan horen wanneer ze in een andere buurt of stad is gaan wonen. Wordt vervolgd?

Rikmeleet | 11-04-08 | 23:01

Ja lieve mensen, er zijn waarschijnlijk meer tokkies in ons land dan we denken. En ze mogen allemaal stemmen en zich voortplanten. En dat doen ze ook. In onze Idiocratie.
www.youtube.com/watch?v=upyewL0oaWA&am...

Korreltje Zout | 11-04-08 | 23:00

Altijd gezellig met Jaap in de straat. Tokkievolk bahbah.

Willianus Wortelus | 11-04-08 | 23:00

@repulse 11-04-08 @ 22:16:
Ja, ik bied dan bij deze ook mijn welgemeende excuses aan aan het Mongoolse volk en alle mensen met een extra chromosoom. Dat was niet nodig geweest.

@Elisabeth2 11-04-08 @ 22:23:
Was het Auld Lang Syne? Ik dacht de Flower of Scotland.
www.4shared.com/file/26135887/9383a766...
Enfin, ik hoop voor je dat de foto's van de upkilt zijn gelukt. Heb jij ook wat te genieten vandaag. www.worldburnsclub.com/images/under_ki...

koerbagh ® | 11-04-08 | 22:56

dat laatste shot was het beste

rioolguurder | 11-04-08 | 22:56

Korreltje Zout 11-04-08 @ 22:51
Yo, wat een heerlijk verhaal.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 22:53

Heb hier in Leiden Centrum ook z'n ruzietje meegemaakt. Drie dames - niet eens echte buren - en allemaal 50+ maar dat verhinderde ze niet om elkaar fysiek te lijf te gaan (pleonasme alert). Het ging, schrik niet, om geknakte bloemetjes. De dader was een drie jaar oude kat. Gevolg, kat weg, vrouw weg. En de bloempjes knakken nog steeds door de wind.

Korreltje Zout | 11-04-08 | 22:51

De hamvraag blijft natuurlijk: Welke shampoo gebruikt Rutger?
Kijk die geil blonde lokken dartelen en lonken in een briesje van zonovergoten lentelucht @08:18...

VanFrikschoten | 11-04-08 | 22:50

Is humor! Is wel een kollumpie van Vleesboom of Brusselmans waard.

dr Rechts | 11-04-08 | 22:47

Lekkere buurt daar, Meneer NSB en de rest kijkt de andere kant op. Typisch Nederlands wel eigenlijk...

LordBathory | 11-04-08 | 22:47

Er is nooit een reden om zo te keer te gaan tegen een jonge meid. Kan mij niet schelen of haar moeder je het bloed onder de nagels vandaan haalt. Lekkere buurt daar overigens, een aanwinst voor Rijnsburg.

1oog | 11-04-08 | 22:47

OFFTOPIC: oud-premier KOK en de andere commissarissen van TNT post uitgejoeld door de mensen die door Kok c.s. ontslagen dreigen te worden. Van vakbondsman tot verrader van de arbeiders. Hadden die sufkoppen maar niet op hem moeten stemmen.

dr Rechts | 11-04-08 | 22:46

wat een nare meneer is dat zeg............. die rutger...

Ali Fal Salarm | 11-04-08 | 22:44

VanFrikschoten 11-04-08 @ 22:37
Soms, soms. Telt tot honderd.... Bij 97 dacht ik, oh laat ook maar.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 22:40

UIT DE BUNDEL OOST WEST KRIJGT DE PEST DE GEDIGT AMERIKA

Toen
ze
zeiden
geef ons
uw afval
beloofde
niemand
iets
over
houden

vraagstaart | 11-04-08 | 22:40

Elisabeth2 11-04-08 @ 22:35
Pure proza weer van je, kanjer!

repulse | 11-04-08 | 22:40

Korreltje Zout 11-04-08 @ 22:27
Ik had zelf aan deze opleiding zitten denken photobucket.com/mediadetail/?media=htt...
Aangezien ik nu al 5 keer voor het examen ben gezakt denk ik dat het we een hooggenoege opleiding is

repulse | 11-04-08 | 22:37

Je kan wel merken in dit interview dat de bibliobus heeft plaats gemaakt voor de mediamarkt in die buurt..."Kut wijf! Ga terug naar Amerika!"

VanFrikschoten | 11-04-08 | 22:37

Bo Dreksma 11-04-08 @ 22:24
Jij bent bijna het reageren niet waard, Maar zal toch proberen ietwat fatsoen in je kleine hersentjes te praten. Ik weet ook niet precies wat daar aan de hand is, niemand weet het. En je noemt dan niet meteen een vrouw een tokkie mormel. Is geen goed Nederlands gebruik. Bij een fittie kun je als man/vrouw dan ook nog andere wegen bewandelen.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 22:35

@bo dreksma> tranentrekkend. En hoewel die us dame vast iets geks heeft gedaan, is die buurman toch echt een stuk vuilnis als ie zo'n klein meiske zo overstuur maakt. Ik zeg...

take up kickboxing bij germaine de randamie en schop die vuile tokkies voor hun klootjes.

dont get mad get even.

superjan | 11-04-08 | 22:29

Als we nou voortaan alle asielzoekers in Rijnsburg opvangen ? Scheelt in aanzuigende werking enzo.

Zottelkopf | 11-04-08 | 22:26

Murdockyoufool 11-04-08 @ 22:19
Lol, ik hoef me dus niet te verdiepen in deze shit...

Miretra | 11-04-08 | 22:26

Ben nu wel benieuwd wat dat Tokkie mormel heeft uitgevreten, voor zo'n volksgericht als hier te zien is moet je echt wel wat uitgevreten hebben: nl.youtube.com/watch?v=3FOofXT_Ao0&...

Bo Dreksma | 11-04-08 | 22:24

@god> ik ben ook wiskundeblind. Lichamelijke oefening deed ik best aardig.

superjan | 11-04-08 | 22:24

koerbagh ® 11-04-08 @ 22:11
Was gezellig gisteravond, hè, dat jij op de bar stond te dansen en Auld Lang Syne zingen en wij allemaal meedijnen.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 22:23

VanFrikschoten 11-04-08 @ 22:21
Sorry das de foto van me ex ik wist dat ik hem niet had moeten laten slingeren

repulse | 11-04-08 | 22:23

lol @ frik

superjan | 11-04-08 | 22:22

@superjan 11-04-08 @ 22:17
6-. en een 4 voor wiskunde.

De God van Empel | 11-04-08 | 22:21

@murdock> ik bedoelde natuurlijk jou met mordock. ook wel een geyle nick trouwens.

superjan | 11-04-08 | 22:21

@fuckje 22:08
Tegen een marktconforme maandelijkse vergoeding blijf ik wel uit uw buurt . . .
Doe 'ns een bod doen, sgattie ! !

drs. G. Flater | 11-04-08 | 22:21

@mordock> there is something fishy... vast van een sexual nature... die buurvrouw met die mannenstem was trouwens wel een giller.

superjan | 11-04-08 | 22:20

@superjan 11-04-08 @ 22:16
In Pauwe ende Pauw gaf ze ook al aan dat ze 'voor zichzelf moet leren opkomen'. Tuurlijk, mevrouw zal het nodige hebben meegemaakt, maar dames die keer op keer het zielige vogeltje uit hangen, zijn niet te vertrouwen.

Murdockyoufool | 11-04-08 | 22:19

@koerbagh 22:11
Compliment voor uw opmerkzaamheid ! !
Maar pas op dat u de moderatoren niet overbodig maakt . . .

drs. G. Flater | 11-04-08 | 22:19

@de god van empel> had jij een -6 voor gym?

superjan | 11-04-08 | 22:17

@G-unite 11-04-08 @ 20:57
*Stuurt cijfers Gym.-6*

Gym groep 6 that is.

De God van Empel | 11-04-08 | 22:16

drs. G. Flater 11-04-08 @ 22:11
Daar heb ik absoluut geen bezwaren tegen geachte weledelgeleerde heer.
Elisabeth2 11-04-08 @ 22:10
Poeh had je me bijna een minderwaardigheidscomplex aangeluld
fuckje 11-04-08 @ 22:08
vervelio of vervelio's?
koerbagh ® 11-04-08 @ 22:11
Mensen zoals glasbek en wereldzenders mongolen noemen is behoorlijk denigrerend of je nu het ras of de downers bedoelt

repulse | 11-04-08 | 22:16

@murdockyoufool> ja ik denk ook dat die yank niet brandschoon is, hoewel mijnheer tokkie hoe dan ook een zwijn is. Zijn vrouw lijkt trouwens op een jonge vanessa.

superjan | 11-04-08 | 22:16

@Elisabeth2 11-04-08 @ 22:06:
Voorheen speelde hij in het mongolenklasje NN, maar dat is blijkbaar te spits geworden voor hem.

koerbagh ® | 11-04-08 | 22:11

@Elisabeth2 22:06
Flater is ruim van geest: u ook belangstelling voor de Dom Perignon ? ?

@repulse 22:08
Op die fiets . . .
Ik vraag Mevr. Flater wel effe of zij belangstelling heeft . . .
Daar komen we vast wel uit ! !

drs. G. Flater | 11-04-08 | 22:11

DRS.

Zijn
titel
ontving
hij
na
het
uitwerken
van
een
rebus
op
een
pak
blanke
vla

Murdockyoufool | 11-04-08 | 22:10

drs. G. Flater 11-04-08 @ 22:03
Even voor de goede orde, ik bedoelde de weledelgeleerde Flater, als hij daar al recht op heeft. Zorg eerst maar eena dat je een weledelzeergeleerde wordt.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 22:10

drs. G. Flater 11-04-08 @ 22:03
Uhh.. uhh ik zou dan wel een secretaris zijn en geen Secretaresse

repulse | 11-04-08 | 22:08

@Elisabeth2@22:06
Helaas hebben wij onze vervelio's niet zelf voor het uitzoeken.

fuckje | 11-04-08 | 22:08

Ik heb een bachelordiploma van Rutherford University, wie wil er een kopie ?...

MichieldeMuiter | 11-04-08 | 22:08

drs. G. Flater 11-04-08 @ 22:03
Is deze man/vrouw hier al bekend? Wat een repulsive insect.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 22:06

Die Amerikaanse is absoluut niet te vertrouwen. Mevrouw de childsollicitor... juris my diction... een advocaat die voor zich zelf moet leren opkomen, yeah, that 'll be the day! Met je tien kinderen, achterlijk stuk mormoon. En wat een nietszeggende buurt, met nietszeggende mensen. Rijnsburg, zegt me ook al niets. Watblaf, nuke 'em, nuke 'em all.

Murdockyoufool | 11-04-08 | 22:06

@CoJoNes 22:03
Een drs. die op tijd stopt en besluit om niet dr. te worden,
is een wijs iemand die z'n dwalingen op tijd in ziet . . .

drs. G. Flater | 11-04-08 | 22:05

Een drs. is ook maar een gemankeerde dr.

CoJoNes | 11-04-08 | 22:03

@repulse 22:00
En dat zegt u NU pas ! !
(G-unite: moest u niet efkes naar het toilet, of iets anders belangrijks ? ?)

Wat dacht u van een jakoezzie met Dom Perignon en iets van Beluga ? ?

drs. G. Flater | 11-04-08 | 22:03

@Korreltje Zout 21:54
Stuur kopie bul naar G-unite en u mag blijven . . .
Hoogwaardig intelligent gezelschap wordt zéér gewaardeerd ! !

drs. G. Flater | 11-04-08 | 22:01

drs. G. Flater 11-04-08 @ 21:55
Wat ik mis aan opleidingen maak ik ruimschoots goed met mijn uiterlijk, laat mij maar het domme blondje met de terugtrekkende haargrens blijven.

repulse | 11-04-08 | 22:00

Willem van Ockham 11-04-08 @ 21:06
Je kunt me nog meer vertellen maar de beelden zeggen mij genoeg (of was het een Japie look alike of stand in?). En mevrouw slaat zeker zichzelf een blauw oog??

HarryBalls | 11-04-08 | 21:57

Korreltje Zout 11-04-08 @ 21:54
ahh.... Noorse woelmuis en zeau?...

MichieldeMuiter | 11-04-08 | 21:57

VanFrikschoten 11-04-08 @ 21:48
Ach ja, dat was die valse tante. Ik vond haar eigenlijk stiekem een beetje leuk. Altijd maar met die zielige nichtjes die geen weerwoord hadden en met grote bambi-ogen verdrietig keken en naar hun eigen moedertje verlangden en weer ongegeneerd met Flipper konden spelen. Terwijl buiten de ouwe trouwe Lassie de wacht hield. Of zit ik nu in een verkeerde serie.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 21:57

Chapeau! Grandioos ghehe. Niet met je kop op tv willen, maar wel op geenstijl, hoe verzint ze het. *nieuwe biertje gaat pakken na proest*

..zapper | 11-04-08 | 21:56

@repulse 21:49
Bijscholen, mijn waarde . . . Er is altijd hoop ! !

@Overste
Jep: die is volgende week tog ? ?
Als ik mijn cadeautje hier laat zien, loop ik weer tegen een bannetje op . . .

drs. G. Flater | 11-04-08 | 21:55

Zottelkopf 11-04-08 @ 21:54

Niet onder de rokken........?

Sikkeneur | 11-04-08 | 21:55

@ drs. G. Flater 11-04-08 @ 21:48
Hee, ik eis respect! Deze Korrel is drs in de biologie.

Korreltje Zout | 11-04-08 | 21:54

Korreltje Zout 11-04-08 @ 21:53
Twan deed meer tieten.

Zottelkopf | 11-04-08 | 21:54

@Elisabeth2 11-04-08 @ 21:48
En gaat u eens als de sodemieter goegguhlluhn op het trefwoord "woordspeling", sgatteboudt ! !
Of is dat weer veuls tuh moeijjuhluhk voor u met huishoudschool-diploma ? ?

drs. G. Flater | 11-04-08 | 21:53

Ik vind wel dat Dennis een andere camerastijl en -techniek heeft dan Twan. Zijn afwisseling van tegenlicht, voorlicht en achterlicht vertoont meer variatie en speelt meer in op de stemming van het filmpje dan Twan destijds deed. Twan's stijl was ook uniek, maar op een andere manier.

Korreltje Zout | 11-04-08 | 21:53

Jezus wat een armoede op alle fronten (zowel geestelijk als materieel).
.
blij dat er bij mij niet dit soort volkse lui in de buurt wonen, kost een paar centen om op stand te wonen, maar dan heb je dit soort mongolen iig niet in de buurt.

QB (ja die.....) | 11-04-08 | 21:52

We leven in Nederland als ratten op elkaar, daar krijg je gedonder van..

Bibberbalk | 11-04-08 | 21:51

Flatert, vergeet je de jaarlijkse Secretaressse Dag niet?

OversteKarremans | 11-04-08 | 21:51

drs. G. Flater 11-04-08 @ 21:43
U wil mij ook verwijderen?

repulse | 11-04-08 | 21:49

Mmmm, valt nogal weinig te oordelen. Geen of nauwelijks feiten bekend, alleen een mongoloïde buurman die zijn buurvrouw pest.

IDSMadDog | 11-04-08 | 21:49

drs. G. Flater 11-04-08 @ 21:46
Helemaal sjalours op een mooie jonge God, hé. En probeer je pik eens onder controle te houden zodat je offtopic goed kan spellen.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 21:48

"Wie is dat dan Ome Frik?"
Nou, lieve lcd-scherm kiNnEsZjeSz dat was een enge toverheks uit de serie "Little House on the Prairie":
img213.imageshack.us/img213/8775/sdf7p...

VanFrikschoten | 11-04-08 | 21:48

@Korreltje Zout 21:45
Maar wel afgestudeerd mijn waarde . . .
Dát maakt het verschil: afgestudeerd ! !
Misschien dat u over 32 jaar na uw vmbo ook nog eens zo ver komt . . .

drs. G. Flater | 11-04-08 | 21:48

Liefste man... Klassiek geval van een narcist met verrot lymbisch systeem; te lang aan de coke (geweest).

MoslimMolen | 11-04-08 | 21:47

Ach, deed Frans Bromet dit nog maar.

Zottelkopf | 11-04-08 | 21:46

@fillumpieh Rutger
Ik vind het wel een beetje triest dat Rutger nu verplicht de jasjes van Fleisch van 5 jaar geleden af moet dragen . . . Staat dat ECHT in z'n arbeidscontract ? ?
[offtoppik] en stuur Rutger 'ns naar een kapper . . .

drs. G. Flater | 11-04-08 | 21:46

@ drs. G. Flater 11-04-08 @ 21:43
Was jij niet die gynaecoloog in opleiding, met al die sexuele plaatjes uit handboeken?

Korreltje Zout | 11-04-08 | 21:45

Zelden zo'n uitgestreken bek gezien sinds Harriet Oleson....

VanFrikschoten | 11-04-08 | 21:45

OversteKarremans, jij doet je nick echt eer aan.

MAXIMO | 11-04-08 | 21:44

OversteKarremans 11-04-08 @ 21:40
Heb je daar bewijzen van?

Elisabeth2 | 11-04-08 | 21:43

Korreltje Zout 11-04-08 @ 21:41
Klopt, in mijn geval.

Zottelkopf | 11-04-08 | 21:43

@G-unite 20:57
Mee eensch ! ! Vanaf nu alleen nog maar doctorandussen aan de knoppen ! !
* kopie bul stuurt aan GU *
De rest optieffuh ! !

drs. G. Flater | 11-04-08 | 21:43

@ OversteKarremans 11-04-08 @ 21:40
Deze mevrouw heeft gestudeerd en komt uit een 'vreemd' land. Geen wonder dat tokkiemannen dat slecht trekken.

Korreltje Zout | 11-04-08 | 21:43

@ Zottelkopf 11-04-08 @ 21:39
Dat mag, maar dan mag je echt helemaal niks snappen. Snap je?

Korreltje Zout | 11-04-08 | 21:41

Deze mevrouw haalt opvallend veel bloed onder de nagels vandaan van de mannen die ze ontmoet. Sorry hoor, maar dit is natuurlijk geen toeval!
.
En het is zijn burgerrecht/plicht om gezochte misdadigers aan te geven.
.
En kan ze nu beter geen asiel aanvragen in de USA? Ze hebben de boel nu genoeg uitgevreten in Nederland. Ga maar ergens anders de Tokkies uithangen!

OversteKarremans | 11-04-08 | 21:40

/OT
En Pritts grote vriendin Patty Harpenau nu ook nog op staats 3.

CoJoNes | 11-04-08 | 21:40

Sterkt staaltje editen naar de reaguurder toe...

VanFrikschoten | 11-04-08 | 21:39

Ik heb geen iq, mag dat ook ?

Zottelkopf | 11-04-08 | 21:39

@ VanFrikschoten 11-04-08 @ 21:34
Hoe doe je dat, je eigen CAPITALS terugzetten naar kleine letters?

Korreltje Zout | 11-04-08 | 21:39

VanFrikschoten 11-04-08 @ 21:36
Ik heb maandag nog vrij. Doe jij dan een leuke jurk aan?

Elisabeth2 | 11-04-08 | 21:39

Ik ben voor niemand omdat ik de situatie niet ken. Die scheldert is een mongool, maar misschien over de rooie op dat moment omdat buurvrouw hem al jaren het bloed onder de nagels vandaan getreiterd heeft ? Je weet het gewoon niet ..

Zottelkopf | 11-04-08 | 21:38

@elisabeth2 > Rutger articuleert anders als een beest.

superjan | 11-04-08 | 21:38

@GS dat liegt dat leugenbeest die VanFrikschoten.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 21:37

ojee, GU is weer aan het jorissen geslagen.
*snel doctoraalbul op fax zet*

Korreltje Zout | 11-04-08 | 21:37

@Elisabeth2 11-04-08 @ 21:35
Hmmm... niet dom ook... trouwen?

VanFrikschoten | 11-04-08 | 21:36

VanFrikschoten 11-04-08 @ 21:34
Ben niet blind, hoor.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 21:35

Ja, die buurman mag van mij best met kapotte remmen heel hard op een boom inrijden. En iemand die doodsbedreigingen uit terwijl de ander aan het filmen is is vast niet zo slim.

Korreltje Zout | 11-04-08 | 21:34

@G
Dit was functioneel caps gebruik...
-edit Geen probleem. -

VanFrikschoten | 11-04-08 | 21:34

@Elisabeth2 11-04-08 @ 21:32
Dan moet je een hoorapparaat kopen!

VanFrikschoten | 11-04-08 | 21:34

Dat geluid bij die filmpjes van Rutger is af en toe zo slecht. Ik versta der geen hol van.

Elisabeth2 | 11-04-08 | 21:32

JAAAAPIE... val is deaud :<

Sjaaakie | 11-04-08 | 21:32

VanFrikschoten 11-04-08 @ 21:29
Dat dacht die buurman waarschijnlijk ook. En na een afwijzing werd ie gek.

MAXIMO | 11-04-08 | 21:31

Ik zag haar wel kijken naar Rutger, hoor.... die stond met moeite d'r eieren binnen te houden....

VanFrikschoten | 11-04-08 | 21:31

'k Krijg ze ook, binnenkort, buren. Wist niet dat het zo erg was ..

Zottelkopf | 11-04-08 | 21:31

Chiant 11-04-08 @ 21:23
Was er ook niet bij maar ik denk dat je niet teveel op die reacties van die buurt moet afgaan maar moet kijken naar de bewijzen die er al op tafel liggen.
-Buurman verlinkt buurvrouw na google zoektocht op haar naam.
-Buurman wordt vervolgd vanwege mishandeling en stalking.
-Buurvrouw heeft blauwe plekken
-Wordt in haar huis mishandelt door buurman nl.youtube.com/watch?v=3FOofXT_Ao0
-Dochter wordt door buurman met de dood bedreigd.
Dat die gast nog vrij rondloopt is m.i. dan ook een gotspe.

MAXIMO | 11-04-08 | 21:30

-weggejorist en opgerot-

klaasaap | 11-04-08 | 21:30

Dat zure wijf met d'r camera moet gewoon een beurt hebben...

VanFrikschoten | 11-04-08 | 21:29

Wat een nare buur.

De God van Empel | 11-04-08 | 21:27

Je-Zus Redde 11-04-08 @ 21:20

Ik lig dubbel.

G-unite | 11-04-08 | 21:26

@miko 11-04-08 @ 21:16
hehehe, ok dan begrijp ik het beter.
Al moet opgemerkt worden dat alle vergelijking getroffen met Graus, in combinatie met een mogelijk vrouwenmepper, nogal precair zijn....

Herman Flipsen | 11-04-08 | 21:25

En why the fuck kwamen die andere superkekke filmpjes niet op GeenStijl.TV maar op Dumpe?..........

RTV Utrecht | 11-04-08 | 21:24

Bij mij houdt het filmpje op voordat het afgelopen is .. godver, ik haat films zonder eind. Is het een happy end?

Zottelkopf | 11-04-08 | 21:24

@MAXIMO 11-04-08 @ 21:07
Kweetniet. Ik was er niet bij, maar wat ik uit het filmpje opmaak (althans uit de tirade van de buurman) is dat de dochter van mevrouw aan het filmen is. Wat er allemaal gaande is daar, nogmaals ik weet het het niet, maar ik vind het wel vreemd dat ook meerdere buren verklaren dat het verhaal in dezen twee kanten heeft. Ik zou er graag meer van weten (en dan de feiten, niet alleen de emoties)...

Chiant | 11-04-08 | 21:23

Wat een toktown daar in Rijnsburg zeg. Yeah, you too Holly

Klukkluk | 11-04-08 | 21:23

/ot
De marokkaanse held Hafid Bouazza op staats 3

CoJoNes | 11-04-08 | 21:21

Hij blijft leuk hè?

Je-Zus Redde | 11-04-08 | 21:20

-weggejorist en opgerot-

Je-Zus Redde | 11-04-08 | 21:17

Zou meneer Hogewoning wel weten dat de NSB niet meer bestaat? Hij lijkt zo zijn best te doen in de smaak te vallen bij de overhaupsturmbahnfuhrers van weleer....
p.s. Alles wat een ander verhaal heeft dan meneer hogewoning (alles wat dus niet een leven van niks heeft en geboren is om zich dood te zuipen en anderen op kosten van de staat lastig te vallen) al dat andere moet waarschijnlijk deaud van deze meneer Hogewonink. Een soort variant op de moslim extremist: 'Jij ies anders? Iek jou vermoorden!'

Je-Zus Redde | 11-04-08 | 21:16

Ik keur het gedrag van die Hogewoning ook ten zeerste af, maar ook de hersenloze reacties van wraak-schreeuwerts en andere kuddedieren.

Willem van Ockham | 11-04-08 | 21:16

Willem van Ockham 11-04-08 @ 21:11
Wat is daar fascistisch aan?

MAXIMO | 11-04-08 | 21:14

@ Willem van Ockham 11-04-08 @ 20:59
Ik denk dat Meneer Hogewoning het ook niet zo op de rechtsstaat heeft als ie denkt eigen rechtertje te moeten spelen. Hij ziet de staat waarschijnlijk als concurrent voor zijn feilloze manier van bepalen wat iemand heeft gedaan en hoe fout iemand is. FBI, oeiiii, snel even een gratis telefoonpakketje downloaden... ies amerika, je weettoch!

Je-Zus Redde | 11-04-08 | 21:13

Idd, moesten al die mensen vanmiddag niet werken ipv aan Duits prijsvechters bier te gaan?

MAXIMO | 11-04-08 | 21:13

MAXIMO 11-04-08 @ 21:08
Uit je fascistische reaktie van 20:47, mr.Mussolini.

Willem van Ockham | 11-04-08 | 21:11

zolang Blik op de Weg en Glij er eens uit, gewoon mogen worden uitgezonden, dan blijft Tokkie NSB gedrag te verwachten

modahfokah | 11-04-08 | 21:10

-weggejorist-

Hercules | 11-04-08 | 21:10

Willem van Ockham 11-04-08 @ 21:02
En waar denk jij dat uit te kunnen concluderen Mr. Mussert?

MAXIMO | 11-04-08 | 21:08

G-unite 11-04-08 @ 20:57
Iedereen die geen HBO-diploma of hoger kan laten zien komt er gewoon niet meer in.

JosVerbeek | 11-04-08 | 21:08

Chiant 11-04-08 @ 21:00
Okay, dan neem ik van dat Volksempfinden enzo terug.
Maar vind jij het ook niet gek dat mevrouw loopt te filmen nadat ze wordt gestalked door die kerel?
Dit om gewoon bewijs te vergaren maar ondertussen wordt dat nu door de buurt tegen haar gebruikt.
Ik denk dat de buurt wat dat betreft teveel haar oor te luister legt bij wat die NSB-ert allemaal te zeggen heeft.

MAXIMO | 11-04-08 | 21:07

HarryBalls 11-04-08 @ 21:04
Lees even de reactie van Herman Flipsen 11-04-08 @ 20:45

Willem van Ockham | 11-04-08 | 21:06

@fuckje 11-04-08 @ 21:00:
Heeft 'ie al. Zat bij je aanvraag van het premium-account.

koerbagh ® | 11-04-08 | 21:04

Walgelijk persoon, die Hogewoning. Moeilijk oordelen, alleen al het feit dat hij zo doet en dan ook nog eens verraad pleegt. Walgelijk, uitzetting naar Rusland aub.

mrlol. | 11-04-08 | 21:04

Willem van Ockham 11-04-08 @ 20:28:
Ook al is het een schat, toch zie ik die kerel aan de hoogte boom hangen.
Laat hem even zijn eigen vrouw aan gort slaan.

HarryBalls | 11-04-08 | 21:04

Ali Fal Salarm 11-04-08 @ 20:39

ROFL :)

a.n.alvabeet | 11-04-08 | 21:03

Dr Mastermind 11-04-08 @ 20:56
Gewoon keukenzout ! Werkt langer door en is goedkoper!

miko | 11-04-08 | 21:03

Een man tegen een alleenstaande gevluchte moeder. Dan ben je wel goed bezig ja. Nu huilen ze hoe zielig ze zijn maar op de film is hij duidelijk een held. Als dit geen nsb'er is. Hij verraadde zijn medemens èn kreeg er waarschijnlijk nog geld voor van de FBI.

- teruggejorist - | 11-04-08 | 21:02

MAXIMO 11-04-08 @ 21:00
Omdat het recht bij u ondergeschikt is aan uw ideologische waanvoorstellingen.

Willem van Ockham | 11-04-08 | 21:02

@miko 11-04-08 @ 20:54
Niet allemaal (er staat duidelijk een aantal), enkel die randdebielen die oproepen plaatsen om de man in kwestie te bellen en diegene die hier telefoonnummers menen te plempen.

@Maximo
Zie je wel, het kan ook anders.

Herman Flipsen | 11-04-08 | 21:01

@MAXIMO 11-04-08 @ 20:52
Moest even zoeken in het Grote Archief, maar ik heb je inderdaad valselijk beschuldigd van structureel VS-bashen. Mijn oprechte excuses daarvoor.

Den Duitschen aanduiding in de tweede alinea daarentegen...

Chiant | 11-04-08 | 21:00

* stuurt examencijfers VWO-6 naar G- Unite *

fuckje | 11-04-08 | 21:00

Willem van Ockham 11-04-08 @ 20:59
Hoezo? Omdat ik jou een NSB-ert vind?

MAXIMO | 11-04-08 | 21:00

MAXIMO 11-04-08 @ 20:58
U heeft het niet zo op de rechtstaat hè?

Willem van Ockham | 11-04-08 | 20:59

Ali Fal Salami 11-04-08 @ 20:55
Huh?? Wat vind ik lekker??

miko | 11-04-08 | 20:58

Willem van Ockham 11-04-08 @ 20:53
En mij verbaast het weer niks dat jij met zo'n landverrader loopt te heulen, NSB-ert.

MAXIMO | 11-04-08 | 20:58

Ik ga nu echt stevig lobbyen bij Fleisch voor een verplicht IQ test voordat men mag reaguren.

G-unite | 11-04-08 | 20:57

Gieter vullen met water en een paar delen Roundup en dan lekker besprenkelen over het gazonnetje. Probleem is binnen 3 weken vanzelf opgelost.

Dr Mastermind | 11-04-08 | 20:56

Wat een tering tokkies zeg. En de rest van de straat is bang van ze!

a.n.alvabeet | 11-04-08 | 20:56

miko 11-04-08 @ 20:54

Goed gesproken!! vind je dat lekker trouwens?

Ali Fal Salarm | 11-04-08 | 20:55

Herman Flipsen 11-04-08 @ 20:45
Heb je wel gelijk in.
Wat dat betreft wens ik die man ook veel geluk toe bij het vinden van veel hartstochtelijke liefde in een barebackdarkroom..

MAXIMO | 11-04-08 | 20:55

Herman Flipsen 11-04-08 @ 20:45
*strenge toon*
Meneer Flipsen ik kan niet toestaan dat u uw collegas zo toespreekt.
*ziet Herman de reaguurders kamer uitlopen*

miko | 11-04-08 | 20:54

dit filmpje heeft nog meer vragen opgeleverd.... Rutger maak nou eens een fatsoelijk journalistiek stukje, ik wil het naadje van de kous weten hier. Eerste reactie was ahhhh wat zielig voor dat amerikaanse mevrouwtje, nu begin ik de twijfelen over haar mentale gesteldheid.

DeDerdeKamer | 11-04-08 | 20:53

@MAXIMO 11-04-08 @ 20:47
Verbaast me niets dat jij anti-onderzoeken en pro-lynchen bent, barbaar.

Willem van Ockham | 11-04-08 | 20:53

@huperdepup 11-04-08 @ 20:48
Je moest eens zien wat ik tegen de lokale buurttokkie hierzo allemaal uitkraam. Daar is dit nog milde poëzie bij. Andere taal verstaat de Tokkie alhier niet en na mijn preek is het weer een tijdje rustig. Het zou een Jiskefet-sketch kunnen zijn. Hoe het daar in Rijnsburg is weet ik natuurlijk niet, daar was ik niet bij.

Chiant | 11-04-08 | 20:53

*draait nog maar eens Leen met You'll never walk alone".

pronto | 11-04-08 | 20:53

Chiant 11-04-08 @ 20:45
Alsof ik ook ooit maar heb gezegd dat ik een hekel aan Amerikanen heb?
Ja, ik heb een hekel aan Neo-Cons, Rednecks en meer tuig dat het heeft voortgebracht maar echt niet heel Amerika.
En waarom verbaast het me niet dat jij van het Gesunde Volksempfinden in zo'n TOKKIEBUURT uitgaat?

MAXIMO | 11-04-08 | 20:52

Ik ben ook in conflict met buurvrouwhoofddoek. Ik uit niet zulke bedreigingen als de meneer naar de vrouw doet. Hoofddoekmevrouw doet dit wel naar mij. Gelukkig versta ik haar niet (maar begrijp haar woorden wel). Gewoon rustig blijven en blijven mailen naar wethouders. Das veel beter. -1 voor tokkiemeneer.

pronto | 11-04-08 | 20:51

modahfokah 11-04-08 @ 20:49

Idd. Was te snel met mijn reaktie. Ik zal eeuwig branden in de hel

Ali Fal Salarm | 11-04-08 | 20:51

Laten we elkaar nou niet dwars af gaan reaguren

LibertasSimplex | 11-04-08 | 20:50

Harry: Een nieuwe serie voor je ? Als kadootje misschien voor de buurtbewoners: een McDonalds-bon; je weet wel, ééntje uit de reklamefolder).

Boven het Maaiveld | 11-04-08 | 20:50

@Ali Fal Salarm 11-04-08 @ 20:49

doe eens lezen leren

modahfokah | 11-04-08 | 20:49

@ Herman Flipsen 11-04-08 @ 20:45

We kunnen ook jou bedreigen als je jaloers bent

Ali Fal Salarm | 11-04-08 | 20:49

Chiant 11-04-08 @ 20:45

Kijk nu is even goed op dumpert wat de beste man er uit kraamt tegen een vrouw alleen. Tis een grote debiel in een NSB buurt.

huperdepup | 11-04-08 | 20:48

Die meneer is ziek, laten we daar svp geen discussie over voeren. Al is het een alomtegenwoordige ziekte. Van bemoeizucht gecombineerd met een laag IQ en angst voor alles wat anders is. De grote vraag die blijft immers altijd: waar betaald zij nou die thuishulp van... pfff wat een enorme afgang voor de mensheid, die man, die buurt...

Je-Zus Redde | 11-04-08 | 20:48

Willem van Ockham 11-04-08 @ 20:28
Wat is de les die we hieruit kunnen leren?
Dat er mensen zoals jij bestaan die het nog niet voor een vrouw, in dit geval een alleenstaande moeder, opnemen ondanks dat ze door een kerel mishandeld wordt?

MAXIMO | 11-04-08 | 20:47

dank je wel pita

milsomitna | 11-04-08 | 20:47

ooooh. Is het voor Geenstijl. Dan wil ik wel praten, daar kijkt toch niemand naar.... LOL

Ali Fal Salarm | 11-04-08 | 20:46

Reality tv in optima forma. Walgelijk eigenlijk.
Maar goed om te zien dat het verhaal niet meer zo eenzijdig is.
Als je nu de eerdere talloze knetterharde veroordelingen en bedreigingen van de reaguurders richting Jaap H. naleest, bekruipt je toch een ietwat vreemd gevoel.

Van8er_t_behang | 11-04-08 | 20:46

Die man dreigt....

Reactie van een aantal *kuch* reaguurders: Wat een hufter is die vent, want hij bedreigt..,kom laten we hem gaan bedreigen.

Reactie van Herman: Lutsers! Jullie zijn geen haar beter.

Herman Flipsen | 11-04-08 | 20:45

misschien is er wel meer aan de hand dan die amerikaanse vrouw de media heeft doen geloven. en als die foto's van die mishandeling niet aan de buurman zouden zijn toe te schrijven, dan is het behoorlijk ziek zelfs.

zoalshetis | 11-04-08 | 20:45

@MAXIMO 11-04-08 @ 20:36
1. Dit is een Amerikaanse, dus daar heb jij per definitie hartgrondig iets tegen;
2. Als de hele buurt zegt dat er wat mis is met deze dame, dan begint Chiant toch wel ernstig aan het gelijk van deze dame te twijfelen.

Ik gok dat deze dame inderdaad kortsluiting in de bovenkamert heeft en dat dat destijds ook de oorzaak was van de ellende die ze in haar thuisland heeft gehad. De FBI zoekt haar dus waarschijnlijk terecht. De immer gulle Nederlandse autoriteiten hebben dus waarschijnlijk weer eens geblunderd en een Amerikaanse man onterecht gedupeerd.

Zo. En op deze speculaties van gelijke aard mag jij dan weer reaguren.

Chiant | 11-04-08 | 20:45

Wat ik niet goed begrijp is dat zowat iedereen wordt weggedingest bij het noemen van wat adresgegevens, terwijl Rutger de naam noemt, de straat, het nummer, de stad en ook nog eens alles prominent in beeld brengt.

Hoezo, dubbele moraal?

pita | 11-04-08 | 20:44

MAXIMO 11-04-08 @ 20:36
Fuck nee shit kutzooi, maximo die vrouw is komt wel uit AMERIKA dus ik denk dat je je mening moet bijstellen. Ik hoop het trouwens anders moet ik het met je eens zijn wat een stelletje kut tokkies!

repulse | 11-04-08 | 20:44

Leen zegt: You'll never walk alone!

pronto | 11-04-08 | 20:43

milsomitna 11-04-08 @ 20:38
Doeijjjjj

miko | 11-04-08 | 20:43

Bush, stuur is wat soldaatjes wil je? Er is een Amerikaanse in nood!

Mat Amadeus | 11-04-08 | 20:43

tot ziens milsomitna 11-04-08 @ 20:38

Klukkluk | 11-04-08 | 20:43

@ BockScar 11-04-08 @ 20:42

Ik had ook even het idee dat het mensen waren inderdaad, die buren

Je-Zus Redde | 11-04-08 | 20:43

pff wat een buurt, op het eerste gezicht lijken het net mensen

BockScar | 11-04-08 | 20:42

Bubba 11-04-08 @ 20:40
En zijn gezicht ook. Vraagt dringend om een make-over met veel paarse kleurtjes..

MAXIMO | 11-04-08 | 20:42

Rutgert deed het goed. Mensen praten in zo'n situatie niet snel.

Willem van Ockham | 11-04-08 | 20:41

@MAXIMO 11-04-08 @ 20:36 Of ze zijn allemaal bang. Ik zeg nog steeds: zijn adres staat gewoon op youtube.

Bubba | 11-04-08 | 20:40

Zeau, blonde Tokkie zeg lekkur niks want frijheijt van menensuitink!

Aussie | 11-04-08 | 20:40

-weggejorist-

Ali Fal Salarm | 11-04-08 | 20:39

Rutgert blijft wel erg aan de oppervlakte vwb het camerawerk van mevrouw.

bakboord | 11-04-08 | 20:38

-weggejorist en opgerot-

milsomitna | 11-04-08 | 20:38

Alsof die vrouw zomaar loopt te filmen?
Alsof ze zomaar aan de blauwe plekken is gekomen?
Wat een smerige met de NSB heulende tokkies zeg..

MAXIMO | 11-04-08 | 20:36

Oei, ja lekker voorbeeld van vele benepen buurtjes in Nederland waar de druk van de kudde ervoor zorgt dat iedereen die uit de toon springt als opgejaagd wild wordt beschouwd. U bent anders? Dan moet u deaud. Overigens ga ik er wel vanuit dat die buren niets wordt aangerekend door justitie. Dat is immers ook Nederland.

Je-Zus Redde | 11-04-08 | 20:36

Bwaaa Das gesundes volk entfinden lijkt wel 60 jaar geleden. Wat een debiel die goser.

huperdepup | 11-04-08 | 20:34

Gezellig buurtje overigens. Allemaal ruimdenkende mensen die het leefklimaat in de buurt veraangenamen door een uitstekende onderlinge band en hoogwaardige communicatie en conflictbemiddeling. *kuch*

JosVerbeek | 11-04-08 | 20:34

Die mensen schijten allemaal in hun broek. Hulde @ GS voor er tenminste wat aan te doen!

LibertasSimplex | 11-04-08 | 20:29

De reaguurders-lynchmob van vanmiddag kan hier wel een lesje uit leren.
Wacht even met opknopen want dingen zijn soms anders dan dat ze er op het eerste gezicht uitzien. Overigens wel een eng buurtje met benepen mensen.

Willem van Ockham | 11-04-08 | 20:28

"Ik wil niet dat dit op televisie komt. O, is het voor internet? Nee, dan is het goed."

Moehaha.

pita | 11-04-08 | 20:27

Nederland al sinds 2006 een blijf van m'n lijf huis?

Peter_S | 11-04-08 | 20:27

Natuurlijk is verhuizen geen optie! Veel te moeilijk gedacht.

Tiepfout | 11-04-08 | 20:25

@24 11-04-08 @ 20:22

Is Schultenbrau ook in kratten verkrijgbaar??

*trekt jas aan en rent naar Aldi*

Ommezwaai | 11-04-08 | 20:24

Is Schultenbrau ook in kratten verkrijgbaar??

24 | 11-04-08 | 20:22

Als die vrouw bijna staat te huilen voor de camera is er volgens mij iets meer aan de hand dan helemaal 'niets'.

JosVerbeek | 11-04-08 | 20:20

spannend en bounced daar

Feixer | 11-04-08 | 20:20

Hoewel die gast absoluut een mongool leek te zijn lijkt me een stukje wederhoor wel op zijn plaats.

Andersom dag | 11-04-08 | 20:17

Ja aap. Fout is eauk een antwoord.

widtvoet... | 11-04-08 | 20:15

Koelvires combinaties van het balkon naar elkaar toegegooid? Juist.

Freetje | 11-04-08 | 20:14

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino