Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Geen Mohammedpakken bij carnaval!

Wat is hier carnaval aan?Attentie laven en Limbo's. Dit jaar geen grappen en grollen met Mohammed de Profeet (rsvp) tijdens carnaval. Ies verboden! Het carnavalsbestuur van Twentse Oldenzaal heeft gezegd leuzen en afbeeldingen van Biggie Mo niet te zullen tolereren. Het bestuur zal heel streng toezien dat elke verwijzing naar de Grote Profeet wiens Afbeelding Nimmer Getoond Mag Worden (gpwangmw) ongezien verdwijnt. "We willen graag carnaval vieren met alle bevolkingsgroeperingen in Oldenzaal", aldus voorzitter P. Kip van de Grote Twentsche Carnavalsoptocht. Volgens jaar dus met een burka carnaval vieren. Dit jaar is het trouwens nog even wachten waar de carnavalskaalkopjes ut Zundert mee gaan komen. Samenvatting voor de Limburgers: DIT mag wel, en DIT mag niet. Instant Update: Vermommen zei u?

Reaguursels

Inloggen

dan moeten die calvijnen van boven de rivieren maar lekker geen carnaval gaan vieren. als je het goed wil doen moet je gewoon alles op de hak durven nemen. katholieken worden ook op de hak genomen en die kunnen daar wel tegen.

selena | 15-02-06 | 15:27

Het gaat wel lekker met de topografie van de schrijvers hier. Zijn zijn jullie een beetje wereldvreemd? Eerst haalt Lucas-het-linkse-stuk-inteelt Overijssel en Gelderland door elkaar (jazeker: Twente is Overijssel en Achterhoek is Gelderland) en nu ligt Zundert in Limburg? Zundert ligt onder Breda, BRABANT DUS!

Wordt het niet tijd voor een geenstijl eindredactie? Dit werkt blijkbaar niet.

Doortje | 15-02-06 | 10:56

Tekenfout heeft hier maar een identiteit en is uit de klei puro, die tabak van Nederland heeft. Coyote ken ik niets.

tekenfout | 15-02-06 | 09:44

Hey , deze Carnavals optocht/aftocht zal toch niet ( symbolisch ) de 5e colonne zijn waar wijlen P.F op doelde ?
Nah.... beetje bij beetje ..............

ja,diedus! | 15-02-06 | 05:18

zeg tekenfout of coyote of waar je je ook voor uitgeeft.
wie ben jij eigenlijk.
of ben jij zo iemand met meervoudige persoonlijkheden.
een paar dagen geleden stond jouw naam nog onder 99 in het arabisch (met daarachter in het nederlands vertaald) gestelde deugden van allah en dat jullie uiteindelijk de wereldheerschappij zouden krijgen.
ik heb je toen geantwoord dat ik er maar 7 herkende, zoals:
al-khafid (de vernederaar)
al-mudhill (de onteerder)
al-mumit (de levensontnemer)
al-mu'akhkhir-(de vertrager)
al-muntaqin (de vergelder)
al-mani'eh (de verhinderaar)
ad-darr (de brenger van nood)
ik had ze nog op papier staan.
ik heb je toen ook geantwoord, dat mochten jullie de wereldheerschappij krijgen, ik hoop voor de wereld, dat er tegen die tijd een komeet ter grootte van ayers rock op ram koers ligt.
of zit je de boel op te naaien?

wachtmeester de bruy | 15-02-06 | 00:50

Alaaf godverdomme

flat out | 15-02-06 | 00:32

pannie@13.00
ze komen wel in de kroeg hoor met carnaval en ze hebben geen glaasje mekka kola in hun hand,in de hoop geyle nederlandse hoeren te kunnen pakken, de huichelaars.
in een cafe stond ook zo'n mohammed zichtbaar genietend rond te kijken naar de feestende meute.
totdat het cafepersoneel in de gaten kreeg dat de volger van de profeet (vrede zij met hem) zich af stond te rukken achter een plastic tasje van zeeman (de huiscouturier van islamitisch nederland).
vervolgens werd hij met besneden staaf buitengeflikkerd.

wachtmeester de bruy | 15-02-06 | 00:23

sorry Vuckje, demoedig buk ik voor uw wijsheid maar als geldig excuus kan ik opvoeren dat ik voor mij en de mijnen het "heer, geef ons ons dagelijks brood" van pure theorie in de harde werkelijke praktijk moest omzetten, oftewel ik had haast.

endeldarm | 14-02-06 | 23:59

Op het Weteringplantsoen in Amsterdam, tijdens de oorlog een fusilladeplaats, is een monument opgericht dat gesierd wordt met dichtregels van Van Randwijk:
.
Een volk dat voor tirannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.
.
:(

.
In Italië, waar men blijkbaar nìèt zo laf is, heeft minister Calderoli [wèl een eng-rechtse minister] T-shirts laten maken met de cartoon Mohammed er op.
Hij is van plan ze te gaan dragen als ze klaar zijn.

van:

www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/...

"This is only the tip of the iceberg of the religious war Islamist extremists have declared on us," Calderoli told reporters earlier this month.

filter | 14-02-06 | 21:14

Tsja, Nederland, het land van de naieve dwazen..........
'k heb meau net gesproken en.. die heeft er geen problemen mee.
Dus opzouten die moeslims, uit die boerka's en gewoon lekker carnaval vieren, lekker stangen, lekkere wijven en veel bier!!

Amen.

GOD (echt waar) | 14-02-06 | 21:04

Geen commentaar is ook commentaar. Of zie ik dat voud? Stop! Nee, ik kan het niet laten. Stelletje doorgerukte boerenscheiters zijn het! Afgekeurde muslims die bang zijn voor de wraak van de profeet en die zielige onbelul Osama die nu ergens 200 meter onder de grond in z'n broek zit te schijten uit angst voor onze triggerhappy friend Dick Cheney The Fuckman en z'n heumomaatje George Doebel Joe. Laten die gutvergeten boeren in het gutvergeten twente maar de 2000-dubbele reeskak krijgen zonder plee in de buurt. Het zijn allemaal schapeneukers daar in twente!
Blurp!

Creap | 14-02-06 | 20:41

Ik ben eruit. Ik ga gewoon als Twin Towers.

brrkah | 14-02-06 | 19:40

Ongezien de tyfus!!!

brrkah | 14-02-06 | 19:28

Mag ik dan nog wel als zelfmoordcommando of Allah gaan?
En als ik een meisje van 9 versier, geldt dat dan als een Mohammed immitatie?

Framoes | 14-02-06 | 17:13

-edit doe eens lief-

Yeeaah Right, No Way | 14-02-06 | 16:36

Als we nou eens alle buitenlandse hulp stopzetten ? zouden ze dan sneller uitsterven ? lost wel een probleem op dacht ik zo.

Yeeaah Right, No Way | 14-02-06 | 16:34

@Brullio en Hubert
En dan nog willen die moslims beweren dat de islam zo'n vredelievende religie is. Zo kinderachtig als die kleuters zijn zeg. Als er iets niet in hun straatje past dan moet dat maar met geweld wijken voor die vreedzame islam. Iedereen die anders is (lees niet moslim) heeft volgens hun geen recht op leven, als reactie op een spotprent, wat in onze maatschappij normaal en humoristisch is, gaan ze vlaggen verbranden terwijl de hypocrieten zelf een wedstrijd organiseren om ons op die manier terug te pakken maar ze moeten natuurlijk ook weer rellen, auto's in de fik, een boycot, dreigen met een burgeroorlog en natuurlijk schoppen tegen landen door de vlaggen te verbranden, te bespugen etc. En het ergste is nog dat wij nu van onze regering, om de zaak te sussen, onze cultuur, ons erfgoed en onze maatschappelijke normen en waarden moeten aanpassen op onze gasten. Was dit de bedoeling van integratie? De mosselen worden hier binnen gehaald en wij moeten maar naar hun pijpen dansen? Daar lijkt het nu toch erg veel op.

Als die hakbars het niet eens zijn met onze cultuur en onze normen en waarden... wie houdt ze tegen om verkassen naar daar waar men wel onder het vreedzame juk van de islam wil leven?

eL-diABLo | 14-02-06 | 15:39

Bravo Brullio. Jij begrijpt maar al te goed wat Theo van Gogh bedoelde, toen hij schreef dat de donkere Middeleeuwen van Mekka nabij zijn.

Hubert | 14-02-06 | 14:56

maar goed.
de politiestaat is dus nabij.
je mag dus wel over onze eigen koninging een grap maken, of de paus.
maar niet over onze 'vredelievende' medelandgenoten, die anders wel eens iemand zouden kunnen gaan vermoorden.

carnaval, was ooit, toen de paus nog mensen op de brandstapel zette die beweerden dat de aarde een balletje was, een dag dat de burgemeester, de politiehoofdman, en ja, zelfs de bisschop, de paus, en de here jezus zelf, inclusief maria en god op een wolkje met een knipoog bij de neus genomen mochten worden. De kerk en de overheid, die in die dagen nogal eens met dodelijk geweld kwamen, vonden dat het volk die uitlaatklep nodig had, om die ene dag belachelijk te mogen maken wat altijd met zeer veel respect diende te worden omfloerst.

een uitlaatklep, die we juist nu nodig hebben. Maar wat de paus niet eens deed ten tijde van de inquisitie, doet onze overheid nu wel: we mogen NIET spotten met de islam. Anders gaan ze ons vermoorden. Het is alsof men aan ons vraagt GEEN grappen over de fuhrer te maken, omdat we anders het geweld ZELF uitlokken. Denk aan theo! wie grappen maakt over de fuhrer/pardon, profeet, moet dat met zijn leven bekopen.

en zo gaat ons land naar de godverdommenis. Uitlaatkleppen dichtgesmeert. Monden gesnoert. Doden op straat. En maar wijken en knielen voor het geweld! het geweld, van de islam!

nu gaat de overheid zich dus daadwerkelijk bemoeien waar wij grapjes WEL en NIET over mogen maken, wat we WEL en NIET mogen zeggen. Ik ben die plucheplakkers liever kwijt dan rijk... wat hebben die voor nederland gedaan? ons uitgelevert aan 2 miljoen vijandelijke moslims, de gulden de das omgedaan, en nederland en-passant aan europa overgeven, zonder naar het volk te luisteren, uiteraard. En nu komen die verlichte heersers op het fijne plan dat het volk maar geen grapjes meer mag maken over moslims...

zet het deksel maar op de pan, en stook het vuurtje nog wat op....

ik word erg treurig... nu, na de vrijheid van meningsuiting, zo snel weer een slachtoffer van het moslimgeweld: het carnaval! en ik haaat carnaval! maar nu is het meer dan nodig. Volk van nederland: maak belachelijk wie je wilt! dat is vrijheid! lachen om diegenen die geweld gebruiken is gezond! lachen is gezond! de islam! whahahahah! mohammed, den profeet! whahahahahahaah! islam is vrede! BOEM! whahahahahh! 'we zijn vooral boos dat de profeet (VREDE zmh) in verband word gebracht met geweld. DAAROM SNIJDEN WE NU AL JULLIE KOPPEN ERAF! ALLAH! AKKBAR!' whahahahaah! hoe kan je daar nu GEEN grappen over maken?

Brullio | 14-02-06 | 14:23

@ja,diedus!
de vlag mag, maar alleen als je 'm in de fik zet

Prego | 14-02-06 | 14:17

En hoe onderscheiden we dan de echte burkadrager van de carnavals-malloot??? Kortom: dit is discriminatie van Moslims die niet mogen deelnemen aan de optocht in hun traditionele kledij!!!!
Kan een hoofddoekje dan wel eigenlijk?

PalmTree_1234_ | 14-02-06 | 14:06

Alaaf hakkekbar LOL

Pannie | 14-02-06 | 14:05

Met deze maatregel bewijzen de "wijze " over ons wakende dames en heren het toekomstige Nederland geen dienst !
Stoppen die halve gare laffe opstelling !
Mag de Nederlandse vlag wel mee in de optocht eh....... aftocht , of is dit provocatie ?
Laat zien waar het overgrote deel van Nederland voor staat , NU !

ja,diedus! | 14-02-06 | 13:36

Ik ga als Profeet Henk, met een bordje op m'n rug 'Alaaf Hakkenbar', moet kunnen.

Een Oldenzaler

TheStef | 14-02-06 | 13:18

Wat een ongelofelijk laffe reactie. In Belgie (Aalst) is er ook over gediscussieerd maar gelukkig zijn ze daar nog niet helemaal gek geworden

Belgiaan | 14-02-06 | 13:04

Vertegenwoordigers van een religie geschreven door en voor mannen, ten nadele van vrouwen kun je toch niet als een serieuze gesprekpartner nemen. Waar hebben we het over.

tekenfout | 14-02-06 | 13:04

Bij het Tropisch carnaval in Rotterdam blijven de meeste moslims ook binnen (teveel bloot)

Pannie | 14-02-06 | 13:02

Mag ik bij deze (Knotsenburg) Nijmegen ontlasten als knuffelgemeente, en Oldenzaal als de nieuwe kandidaat aanwijzen? Als die moslims zichzelf zooo serieus nemen knal ik ook elke moslim van de wereldkaart die met een burka over straat loopt tijdens ons suikerfeest.

OoO | 14-02-06 | 13:01

Ze hebben het volgens mij over de aankleding van de praalwagens, niet over de uitdossingen van de bezoekers.
En moslims bij Carnaval, dat moet pure hel voor de moslim zijn.
De kans dat je een moslim bij een toneel of dansvoorstelling of in een museum tegenkomt om maar eens wat te noemen lijkt me groter.

Pannie | 14-02-06 | 13:00

De islam is een religie die zichzelf in stand houdt door het stelselmatig ombrengen van mensen die vragen stellen.

De Truth ziet de truth. Ons probleem komt niet van buiten maar van binnen.

tekenfout | 14-02-06 | 13:00

Mohammed is een van de weinigen mensen die zelf een religie heeft gemaakt. Wat Mohammed maar wilde, dat wilde Allah voor hem. Hoe Mohammed ook reageerde, zo reageerde Allah voor hem. Er wordt vermeld dat Aisha (een van Mohammed?s 11 vrouwen) spottend tegen Mohammed zei:
"O Allah?s Apostel, ik zie slechts dat Uw Heer zich haast om jou een plezier te doen." Al-Bukhari vol 7:48
Door de koran te lezen kom je erachter dat allah eigenlijk gewoon een verzonnen god is die alles doet wat Mohammed wil.

The Truth | 14-02-06 | 12:59

Oke, dat was het dan, de eerste stap is gezet naar inperking van de vrijheid van meningsuiting, en dat omdat een stelletje godvergeten moslims ergen in verweggistan het zo verdomde belangrijk vindt om de wereld te overheersen met hun geiteneukers ideeën.
Wie volgt ? Amsterdam, je mag niet meer in je pyama naar de disco ?
Den Haag, pyamapartie zijn niet meer toegestaan ? Rotjeknor, baarden mogen niet meer en een bruine kleur van de zonnebank is verboden?

We hebben het ver geschopt met de integratie in nederland, als we niet oppassen zijn zij straks geintergreerd en zijn wij de onderdrukten van het nieuwe westen.

Yeeaah Right, No Way | 14-02-06 | 12:53

De islam is een religie die zichzelf in stand houdt door het stelselmatig ombrengen van mensen die vragen stellen. Hierdoor leven er in de Arabische landen alleen nog maar mensen die geen critiek hebben op de islam, en alle volgende generaties bestaan voor een steeds groter deel uit mensen die van jongs af aan zijn gehersenspoelt en die nooit onderzoek zullen doen naar het hoe, wat, wanneer en waarom van de islam. Door de slimme houding van de moslims, namelijk de slachtofferrol, en het verkondigen van een vredelievend geloof, maar tegelijkertijd een mes in iemands rug te steken, zien velen van u, onderandere in Den Haag het gevaar niet aankomen.

The Truth | 14-02-06 | 12:52

//Dat word lachen zodra er een paar moslims in hun orginele kleding naar het carnaval komen kijken//

hehe, kijken hoe daar op gereageerd gaat worden.

Coyote | 14-02-06 | 12:41

Dat word lachen zodra er een paar moslims in hun orginele kleding naar het carnaval komen kijken en weg gestuurd worden.
De boodschap is duidelijk. Deze kleding kan niet meer.

tekenfout | 14-02-06 | 12:38

@The Tankcommander 11:58
Je hebt volkomen gelijk. Op den duur moet dit wel fout gaan
Mar wat hier gebeurt bij monde van opa Kip is buitengewoon ernstig. De mond van de autochtoon moet weer eens gesnoerd worden, alsof dat de afgelopen jaren nog niet voldoende is gebeurd. En maar gebabbel over vrijheid van meningsuiting en democratie! Dit vraagt om een groots protest bvk in de vorm van passende vermommingen ter plekke.

Romanus | 14-02-06 | 12:37

Alslajemedood 14-02-06 @ 11:07
Carnaval luidt de vastenperiode (40 dagen) in voor de Pasen. Op goede vrijdag wordt Jezus aan het kruis gespijkerd om drie dagen later weer op te staan uit den dode.

En weer een verdere beperking van de vrijheid van meningsuiting. Ieder vrouw met hoofddoekje, niqaab en burqa vind ik kwetsend en beledigend. Omdat ze denken dat ik mijn seksueele driften niet zou kunnen beheersen. Wanneer wordt dat verboden?

Weisse rose | 14-02-06 | 12:36

ff voor alle duidelijkhied, hier het stuk uit de plaatselijke krant met citaat;

Mohammed taboe met carnaval

OLDENZAAL - De profeet Mohammed zal dit jaar in geen enkele hoedanigheid te zien zijn in de carnavalsoptochten in Twente en de Achterhoek. Spotprenten of creaties die de intentie hebben op welke manier dan ook Mohammed te beledigen, worden niet getolereerd. Voorzitter Peter Kip van de organisatie van de grote Twentse carnavalsoptocht in Oldenzaal is onverbiddelijk: ?We staan het bespotten van Mohammed absoluut niet toe. Carnaval is een feest voor iedereen, ook voor moslims als ze dat willen. En dat moet ook vooral zo blijven.? Kip benadrukt dat al bij de inschrijving streng wordt gecontroleerd.

Coyote | 14-02-06 | 12:34

Het slaat nu wel erg door.
We kunnen net zo goed de sleutel van Den Haag weggeven aan die burka's en tulbanden en zelf de moskeeen onderhouden. Kruipen doen we toch al.

Dikke tieten | 14-02-06 | 12:28

Die Islamatieten moeten maar wennen aan onze cultuur. ALs wij Nederlanders de spot willen drijven, zeker met Caranval, dan moet dat kunnen en dan moeten die skoeterberbers maar thuis blijven en de ramen en gordijenen maar dicht houden. Worden ze ook niet beledegd.

Dr. Evil | 14-02-06 | 12:23

Ik was van plan een baard aan te plakkken en een varkenssnuit op te zetten. Mag dat?

Knip | 14-02-06 | 12:20

Komt allen, gehuld in een Burka, naar Oldenzaal tijdens de Grote Twentse Carnavalsoptocht. Ter vergroting van de feestvreugde

Coyote | 14-02-06 | 12:19

Met andere woorden ze zijn bang. Ik hoop dat ze in Brabant wel ballen hebben.

MiRRoRMaN | 14-02-06 | 12:16

wat is het verschil met Carnaval.. zo lopen de meesten er toch zowiezo al bij alledag in Limburg?

Wout Strooizout | 14-02-06 | 12:16

tijdens de carnaval is het holadi-jee in elke moskee.
we tappen halal bier.

wachtmeester de bruy | 14-02-06 | 12:11

een varkenskop op zetten en een bord om je nek met;
mien MOHAdMED mien te doen.
mag dat in bagdad?

roelofw | 14-02-06 | 12:11

@The Tankcomander,
paar dagen geleden pleitte een zekere Neuvel ( what's in a name) in Netwerk al voor aparte jongens- en meiden scholen. Ook brak hij een lans voor aparte zwarte scholen. Zou goed zijn voor prestaties........

fuckje | 14-02-06 | 12:10

Alle discussies ten spijt ... er is maar één (1) oplossing : Alle godsdienst verbieden

whoppah | 14-02-06 | 12:08

in het nieuwe groene boekje staat kerstfeest met kleine letter en Suikerfeest met hoofdletter.
boycotten die nieuwe spelling!

wachtmeester de bruy | 14-02-06 | 12:05


er staat een schaap in de gang
ja ja een schaap in de gang
bij buurman aaachmed.

ALLEMAAL!

wachtmeester de bruy | 14-02-06 | 12:00

Ik ga als onthoofde heaumeaux.

superjan | 14-02-06 | 11:59

En de salami-politiek van dat Moslimvolk gaat maar door en door en door. Over 20 jaar lopen autochtone nederlandse vrouwen op moslim verzoek op vrijdag en zaterdag met een hoofddoek (Dan zijn dan Moslim-dagen), is het Suikerfeest een officiele feestdag, eten we geen varken meer (ies nie goe, mag nie), zijn er weer jongens- en meisjes scholen. Alles en iedereen naar hun hand zetten, al moeten ze er 50 jaar over doen. Mensen het gaat echt heel fout, de k*nker aan iedere pleitbezorger van ons multikul-heiligdom.

The Tankcommander | 14-02-06 | 11:58

En Klaas Vaak naar de slaapzak!

fuckje | 14-02-06 | 11:57

En jij, als ijsbeer terug naar je ijsschots op de noordpool;-)

Klaas Vaak | 14-02-06 | 11:55

carnaval in Twente??tuuuuurlijk!!

prestodegekste | 14-02-06 | 11:55

@fuckje
Koffie terug naar Arabie, aardappelen terug naar Zuid-Amerika en jij aan de studie jongedame.

Der Icebear | 14-02-06 | 11:50

Carnaval terug naar Rome,
Suikerfeest en Ramadan naar Mekka.
Sinterklaas naar Myra.
Valentijn en Halloween back to the USA.
Zijn we hier nu helemaal gek geworden met die onzin? Ga aan je werk, luie varkens!

fuckje | 14-02-06 | 11:46

Waar staat dit citaat, ik kan het echt niet vinden op de site?
"We willen graag carnaval vieren met alle bevolkingsgroeperingen in Oldenzaal", aldus voorzitter P. Kip

spooky | 14-02-06 | 11:44

Zo'n verbod is olie op het vuur. Zeker weten dat er nu juist extra de spot zal worden gedreven met Mohammed. Zou gvd te gek zijn als dat niet zou gebeuren.

Coyote | 14-02-06 | 11:42

Een christelijk feest vieren als excuus om een week lang bezopen te zijn en gestoord te doen is natuurlijk geen belediging voor het geloof. Ik vind dat die gristen twentenaren wat meer naar Iran moeten kijken en hoe zij in dit jaargetijden met hun geloof omgaan.

spooky | 14-02-06 | 11:39

@fuckje
Wat is eigenlijk jouw voornaam?

Der Icebear | 14-02-06 | 11:39

Het is lullig voor onze islamitische medeburgers maar het bespotten van religies tijdens carnaval is voor een zuiderling minimaal even heilig als de profeet voor hun is. Kortom wen er maar aan.

egwel | 14-02-06 | 11:37

Sinterklaas is haram, kerstmis idem dito. Ach, alles went en carnaval kan er ook nog wel bij.
Maar wat stond er nou over wat wel mag precies; gotallerjezus da's lastig lezen zeg door zo'n gaasje, resjpekt!
Heb de kachel op 10 nou, maar moet ff naar buiten, terrrring wat is het heet in zo'n tent.

Deense Postbode | 14-02-06 | 11:36

@redactie
Volgens jaar?

ohjajoh | 14-02-06 | 11:36

Carnaval is juist een feest waarbij dit soort dingen in spot getrokken behoren te worden. Zo hebben het kabinet, de koningin, gemeentesluiten, de katholieke kerk het ook al meermaals moeten ontgelden. Dus in het kader van integratie vind ik niet dat je een uitzondering mag maken voor Mo. Dat zou pas discriminatie zijn!

eL-diABLo | 14-02-06 | 11:31

Vaag, je mag zeker de kerk wel afbranden, maar MO, moet weer met rust gelaten worden... NEP...

Geen vrijheid dus met carnaval daar in het gezellig Oldenzaal..

szol2001 | 14-02-06 | 11:30

Zoek site naar bevolkingsgroeperingen op die carnaval site levert geen resultaat op en ik kan het citaat nergens vinden. Kan iemand ff laten zien waar dit staat voor ik mensen van bekromenheid ga beschuldigen.

spooky | 14-02-06 | 11:25

Jezus hield ook wel van Bier en Geile vrouwen denk ik, alleen vond de paus dat niet zo'n goede idee, en toen stopte Jezus maar met Bier en Geile Vrouwen en ging aan een stuk hout hangen, zeggen dat hij zich zo alleen voelde....

Alslajemedood | 14-02-06 | 11:19

Onvoorstelbaar laf gedrag. Kleinburgerlijkheid ten top. Word ik nou opgepakt als ik in mn burka De Grote Twentse Optocht een beetje kom opvrolijken?

Coyote | 14-02-06 | 11:14

@ MAXIMO

Juist! Meer gedragscodes in het openbare leven. De teugels moeten tenslotte strak worden gehouden. Zeker wanneer het de lange tenen van een agressieve minderheid betreft!!!

Brusselmans | 14-02-06 | 11:13

@Alslajemedood

Mij wel. Ik vier carnaval om het bier en de geile vrouwen. Daar heeft Jezus niets mee te maken.

Pietah21 | 14-02-06 | 11:13

Ik kan me het me wel voorstellen. P. Kip is gewoon al het hele jaar bezig om te zorgen dat er op de Dag des Oordeels niets mis kan gaan. Een stel zwakzinnige scooterberbers kun je op zo'n dag niet gebruiken, dus probeer je te voorkomen dat er zoiets kan gebeuren. De woede moet zich richten op het feit dat dit soort maatregelen genomen worden, niet op degene die de maatregel neemt.

ZI | 14-02-06 | 11:12

Ik ga gewoon als ZZ-top met een jurk!

Generaal Pardon | 14-02-06 | 11:12

@ZI,
tot nu toe ga je voor de hoofdprijs! :-)

fuckje | 14-02-06 | 11:09

Dan maar als Jezus aan het kruis ter Carnaval treden. Daarom wordt het immers gevierd, om na die tijd tot bezinning te komen in aanloop naar Jezus' lijden, sterven én wederopstanding uit de dooden. Of vertel ik de carnavalvierders nu iets nieuws?

Alslajemedood | 14-02-06 | 11:07

Met lui als P. Kip moet je als blanke in Twente leven. Een grote lafbek. Den Haags 'wij ontkennen het bestaan van Nederland' politiek gecombineerd met 'Wij willen geen rotzooi in de voortuin. Moet gewoon kunnen net zoals met de Bin Ladens maskers omdat het uiteindelijk relativeert.

Jacob von Geitz | 14-02-06 | 11:06

@fuckje
Paarse?

ZI | 14-02-06 | 11:05

Oldenzaal. Daar gaat het al mis. Zuur volk kan geen carnaval vieren.

vergruizer3 | 14-02-06 | 11:04

Denken die achterlijke tukkers nou werkelijk dat ze ook maar iets in te brengen hebben in het vasteloavends beleid?

Bende | 14-02-06 | 11:03

´k ga geijk een burka kopen

Beau | 14-02-06 | 11:03

@endeldarm,
als je dan moeilijke woorden wil gebruiken, gebruik ze dan goed. Fox= vox.

fuckje | 14-02-06 | 11:02

Carnaval is een katholiek feest, daar hebben muzelmannen sowieso niks te zoeken.....

Big Pete | 14-02-06 | 11:01

Goed plan! Sinds die praalwagen met electrische stoel en die kaalkoppies kan ik mij voorstellen dat ze een gedragscode opstellen.
Die boeren zijn zo dom nog niet....

MAXIMO | 14-02-06 | 10:58

De revolte en gelijktijdige opstand van de fox populi komt met de dag nader
- economische vooruitzichten zeer somber
- bestuurd door lamme en dwaze randdebielen
- terreur van geloofsfanatici
Geschiedenis hehaalt zich!!!!! beware!!!!!!!!!!!!
En dat onze geliefde en immer tolerante moezelmannen en vrouwen maar even fijn de eeuwige pleuritus mogen genieten en en passant fijntjes leeeglopen

endeldarm | 14-02-06 | 10:58

Is het niet juist discriminasie om een bevolkingsgroep/geloof te ontzien?

Corleone | 14-02-06 | 10:57

Allah hakbar!!! Terrorisme werkt!!! We moeten door gaan om die ongelovige bang te maken!!!!! Ze schijten voor de Hakbars in hun broek!!!!

Hakbarrr | 14-02-06 | 10:54

gpwangmw.
Deze afko houden we erin!!!!
.
P.Kip.
Ben benieuwd naar zijn voornaam, wie doet een voorzetje?

fuckje | 14-02-06 | 10:53

Ey respect voor hun cultuur, geloof, profeet, weetikveelwatdanook, mij best.
Maar laat die Mohammedanen dan ook alsjeblieft snappen dat met carnaval iedereen gedist wordt en dat degene die er hardst gedist wordt er het hardst om lacht..
Ben bang dat dat erg moeiljik voor ze is, maarja...

En dat ze zich daar in Oldenzaal maar diep gaan schamen. "We willen graag carnaval vieren met alle bevolkingsgroeperingen in Oldenzaal"
Yeah right, doe dat dan ook en ga dat niet liggen beperken omdat sommige bevolkingsgroepen zo opvliegerig zijn..

eekeek | 14-02-06 | 10:52

Oldenzaal ligt toch helemaal niet in het katholieke zuiden?! Waar bemoeien ze zich mee? Ongezien de tyfus en ik denk dat er eind deze maand nog nooit zoveel moslims bij elkaar zijn gesignaleerd in het zuiden des lands...

Ayaan | 14-02-06 | 10:52

ALLAHAAAAAAAAF???

Nevermind | 14-02-06 | 10:52

Carnaval vieren is sowieso een ranzige bezigheid (behalve de pilzen) en als je dan ook nog als profeet wil rondlopen getuigt niet echt van goed smaak.

pooface | 14-02-06 | 10:48

Ik heb een heel leuk gordeltje gehuurd bij een kerol uit londen!!! Dat zal toch wel in de smaak vallen?

.grover | 14-02-06 | 10:46

Pffff...... Wat een onzin.
Als ik zie hoe vaak de katholieke kerk op de korrel is genomen tijdens de carnaval....

Maar arme zielige moslims voor het hoofd stoten zou dan niet mogen.

Wat een onzin.

Zo zie je maar hoe "goed" *kuch* de integratie gelukt is !

Van Rechts | 14-02-06 | 10:44

Cohen is toch van Amsterdam?

Peppi van Kokki | 14-02-06 | 10:42

Maarre wat de Update betreft: Een Suske en Wiske-uniform mag niet? Het is verboden in een mallotige korte zwarte broek of een ouderwets wit jurkje te lopen?

Tsabaothiemynoia | 14-02-06 | 10:41

Slappe hap!!!!!!
Dat moeten ze juist doen!! Daar zijn die wagens toch voor bedoeld?
Helemaal gestoord, of is dit nu juist de grap; "Groenlinks Carnavalbestuur"

Peppi van Kokki | 14-02-06 | 10:41

Mag ik mijzelf wel als een seropositieve niet Nederlands sprekende radicale Imam verkleden?

Che Bruta | 14-02-06 | 10:40

Carnaval in twente?? Dat bestaat niet.. Gewoon naar Boemeldock....

WillemF5 | 14-02-06 | 10:39

Heel verstandig, we moeten toch respect hebben voor elkaar?

Tsabaothiemynoia | 14-02-06 | 10:38

Toch maar ff m'n pak ruilen dan.. =(

1Willem | 14-02-06 | 10:37

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl