Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fitna 2.0

wildersschilderij.jpgSmaakvol? Ach over smaak valt te twisten, maar gelukkig kan zoiets gewoon in ons land. Dit in tegenstelling tot Fitna. Want terwijl het aangiftes blijft regenen en heel elitair Nederland staat te dringen om afstand te nemen van de film, doet Pat Condell er nog even een schepje bovenop. Het zou verboden moeten worden...

Reaguursels

Inloggen

@ gentle giant 31-03-08 @ 23:47 of tenen ?

beninhet2 | 02-04-08 | 00:18

@ NoMinister 01-04-08 @ 09:30

Je hebt gelijk, Cohen vindt de suggestie belachelijk, maar kan niet uitleggen waarom er verder niets is gedaan!

Probleem is dat als de gemeenteraad compensatie zou bieden of wat dan ook, dat dat gelijk zou staan aan een schuldbekentenis van Marijke Vos.

Grappig dat je het hebt over 'schaamtecultuur', die juist bij moslims zo'n rol speelt.

paardenvijg | 01-04-08 | 11:57

Creaguurder 01-04-08 @ 10:26
wel eens van 1 april gehoord?

ranqneuzeKleinburger | 01-04-08 | 11:19

tipo 31-03-08 @ 22:38
kudo's tipo!

ranqneuzeKleinburger | 01-04-08 | 11:18

Die illustratie van Wilders onder Hitler is gewoon spot on. Gewoon een uitgeslapen kunstenaar die geen blad voor de mond neemt. Dat moet inderdaad kunnen in Nederland. Legitieme kritiek op de politiek moet altijd mogen. O vrij land, ik houd van u. Leve de koningin, hoera!

Bijstandskoning | 01-04-08 | 11:09

lef hoor, wilders make up geven.
Lippenstift staat hem wel

AntiCookies | 01-04-08 | 10:36

Kurt Westergaard is dus ook bang voor de islam geworden, en wil het op een kruiperige rotmanier goedmaken, zodat misschien zijn strot niet wordt doorgesneden.
Ook voor Westergaard mag de vrijheid van meningsuiting stoppen om maar niet de haatbaarden te kwetsen.

Helaas dus ook een Lafaard die het nog heel wat fouter doet nu. En zonodig een gekozen nederlandse politicus belachelijk moet maken. Jammer nooit verwacht.

Echt alles waar je nog wat vertrouwen in had blijkt te vallen voor de gewelds- en doodsdreiging van de islam.

demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/artic...

Creaguurder | 01-04-08 | 10:26

-weggejorist-

Hoep | 01-04-08 | 10:23

Nou!!!! doe es opschieten daar. Zit te wachten op een soort compilatie van afgelopen 2 maanden vol van bedreigingen en intimidatie en andere varianten die op deze 2 hiervoor lijken.
-
Brrrrrr zeau, dat ook weer gehad.
-
Kopje thee?
-
iemand?
-
.....

Mr_Pikibelly | 01-04-08 | 09:59

Ik vraag me af, als ik als atheist op de Dam een bijbel kapot scheur, of dan de Nederlandse ambassade in Rome, Madrid, Rio, Mexico City in brand wordt gestoken. En als mijn protestante vriend op de Dam roept dat Maria van lichte zeden is, of dan de Europese comissie een extra vergadering inlast en het terreurniveau een trede hoger zet als angst voor extremisten uit Katholieke kringen.

paul2288 | 01-04-08 | 09:57

ik krijg dalijk zelf terroristiche ideeen alleen al van het feit dat dit zon kut maatschappij is, dit mag wel, maar islam mag niet. dit is net zo goed een belediging. WEG MET GOD, WEG MET ALLAH, gewoon lekker jezelf blijven :)

Nils Hogerson | 01-04-08 | 09:54

van dal 01-04-08 @ 00:23
Je kunt toch een afkeer hebben van de ideologie die iemand aanhangt maar niet van de persoon zelf?

yacoda | 01-04-08 | 09:51

Zou Pat Condell wanneer hij zegt: "Ran away as headless chickens" ook
Balkenende bedoelen?

Anth.9403 | 01-04-08 | 09:34

paardenvijg 01-04-08 @ 08:57

Als Cohen dat al ontkent zonder zich te schamen (hij moet wel ontkennen natuurlijk, anders moet hij bekennen geen kleren aan te hebben!), is hij blind en knettergek tegelijkertijd. Maar wellicht schaamt hij zich de ballen uit de broek maar wentelt hij zich in de schaamcultuur en kiest de aanval in plaats van boetedoening/

NoMinister | 01-04-08 | 09:30

Is dit soms de islamitische wereld waar we naar toe moeten?:
"
AMSTERDAM - Een Saoedische vrouw die via het internet sprak met een man is vanwege die reden door haar vader doodgeschoten.
Please Wait ...

Haar vader kwam erachter dat ze chatte via de sociale netwerksite Facebook. De vader sloeg haar eerst in elkaar en schoot haar vervolgens dood.
"
Voor mij niet, olie afpakken en die kamelendrijvers terug de woestijn in jagen.

60CX | 01-04-08 | 09:27

Dood aan alle religies!

Dit is geen 1 april grap, het moet echt eens over zijn met die stomzinnigheid!

Godisvoordedomme | 01-04-08 | 09:26

de prent hierboven is geen spotprent, maar een bedreiging aan alle potentiële Wildersstemmers. Grappig zijn allleen de associaties die de tekenaar gemaakt heeft. Want heeft Wilders een atoombom? En gaat hij die gooien om allochtonen het land uit te jagen? En waarom rent de ME naar het Binnenhof? En als hij aan de macht zou zijn, werden er dan midden op straat geiten geneukt? Echt grappig is Adolf Hitler, die vanuit de HEMEL (!) de Hitlergroet brengt. Het pamflet is gezegeld door de 2e kamer der Staten Generaal, toch wel een beetje het symbool voor democratie.

OudeLul | 01-04-08 | 09:24

Wat een dropveter blijft die Pat Condell toch.

Draaitafel Demagoog | 01-04-08 | 09:02

Straks sluiten de Surinamers en Antillianen zich ook nog aan bij Geert Wilders!

Lees het volgende stuk van John Goring maar eens:

Ook bij zwarte allochtonen is er een islamprobleem

Ons stadsbestuur haalt werkelijk alles uit de kast om het grote gevaar Wilders te beteugelen. De tendentieuze lesbrief van wethouder Buyne is daar het meest recente voorbeeld van. Tot nu toe heeft Wilders echter niks te vrezen van het stadsbestuur. De acties van het bestuur zijn eerder contraproductief dan effectief. Voorlopig dieptepunt: in plaats van de confrontatie met Wilders aan te gaan, de laffe ontkenning van Buyne dat passages in de brief tegen hem gericht zijn. Een column van John Goring, geschreven voor het aftreden van de Amsterdamse wethouder Buyne.

Het zelfgenoegzame Amsterdam ziet Wilders graag als de grote boosdoener die het multiculti sprookje verstoort. Wie echter de Stopera verlaat en het oor te luister legt in de stad, concludeert snel dat die Amsterdamse zelfgenoegzaamheid misplaatst is. Onze bestuurders zien louter spanningen tussen autochtonen en allochtonen. Dit beeld is veel te simplistisch. Voor tegenstellingen tussen groepen allochtonen is totaal geen aandacht maar dat betekent niet dat deze minder belangrijk zijn.

In een stad waarin het aantal allochtonen alleen maar toeneemt, zou dit juist het aandachtspunt moeten zijn. Het gifschip Probo Koala zaaide dood en verderf in Ivoorkust en het stadsbestuur waste zijn handen in onschuld. Veel zwarte allochtonen zijn er van overtuigd dat dit anders was gelopen indien het rampschip de haven van het Marokkaanse Tanger had aangedaan. Al dan niet onder druk van zijn Marokkaanse achterban had de toenmalige wethouder Aboutaleb zich zeker sterk gemaakt voor een financiële tegemoetkoming aan Marokko. Iets wat natuurlijk niet weggelegd was voor die dooie negertjes in donker Afrika. Wie gedacht had dat het staatssecretariaat van diezelfde Aboutaleb door allochtoon Amsterdam gevierd is als een bewijs van allochtonenprogressie, weet niet wat er onder die groepen leeft. Met name Surinamers en Antillianen zien dit als de bevestiging dat zij er helemaal niet toedoen. Voor hen is de promotie van Aboutaleb het resultaat capitulatie van de schijterige autochtonen voor de met messen zwaaiende en bommenleggende Islamieten. In die kringen heeft men het helemaal gehad met ‘die hoofddoekjes’ en ‘mannen in lange jurken’.

Het zijn overigens niet louter laag opgeleide zwarte allochtonen die deze opvattingen op na houden. Ook de beter opgeleiden vinden het onverteerbaar dat de politie, zwarte mannen, vrouwen en kinderen vrijelijk mag betasten tijdens preventief fouilleeracties in Amsterdam Zuidoost. En dit terwijl de Marokkanen zich mogen uitleven in Amsterdam West. Rellen en auto’s in brand gestoken na de dood van Bilal B. in Slotervaart? Geen probleem. De Marokkanen zijn daar toch de baas en het stadsbestuur kan ze niet aan. Politiebureau belaagd en politie-auto’s in brand gestoken tijdens oudjaarviering? Geen verbazing: west is van de Marokkanen. Evenmin wekt het verbazing dat de politiek het niet aandurft om, ondanks alles, preventief te laten fouilleren in Amsterdam West. De almachtige Marokkaan Aboutaleb heeft daar ooit een stokje voor gestoken. Islamieten zullen immers nooit accepteren dat hun vrouwen preventief gefouilleerd worden. Een mooie testcase is de rechtszaak tegen de Surinaamse Germaine C. Zij kan alsnog veroordeeld worden vanwege het ‘ongeluk’ met de Marokkaanse tasjesdief. Voor veel zwarte allochtonen zal dat het bewijs zijn dat ook de rechterlijke macht bevreesd is voor de wraak van de Islamieten. Het zijn deze gevoelens van achterstelling die resulteren in een sluimerend gevoel van onbehagen en wantrouwen tussen de verschillende Amsterdamse bevolkingsgroepen. Gevoelens die zwarte allochtonen sterken in hun opvatting dat alleen het zich radicaal afzetten tegen de maatschappij effectief is.

Ook bij zwarte allochtonen is er een islamprobleem. Het evenwicht tussen de Amsterdamse bevolkingsgroepen is broos en er valt dus nog aardig wat bij elkaar te houden. Om het maar op z’n ‘Jobs’ te zeggen. De vijand van multiculti Amsterdam bevindt zich waarschijnlijk niet buiten maar binnen de stadsmuren. Een mooi onderwerp voor lesbrief no. 2!

John Goring is columnist van het Allochtonenweblog

allochtonen.web-log.nl/allochtonen/200...

En dan nog de reactie van vriend Job Cohen hierop:

Cohen: uitspraak Goring belachelijk

Maandag 31 maart 2008

Burgemeester Cohen uit stevige kritiek op een column van oud-VVD-raadslid John Goring op een weblog op internet.
Goring zegt onder meer dat als gifschip Probo Koala Marokko had aangedaan, het stadsbestuur zich zeker sterk had gemaakt voor een financiële tegemoetkoming. "Iets wat natuurlijk niet weggelegd was voor die dooie negertjes in donker Afrika. ", aldus Goring.
Volgens de burgemeester is dit onjuist en belachelijk. "Ik werp het verre van mij. Het is ook zomaar een uitspraak waar geen spoor van bewijs van te vinden is. Ik vind het echt een belachelijke uitspraak. ", aldus Job Cohen.

www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=34...

paardenvijg | 01-04-08 | 08:57

Geestig!

BoudieBou | 01-04-08 | 08:55

-weggejorist-

Jointje-8-jaar-oud | 01-04-08 | 08:50

tipo 01-04-08 @ 00:34
je verwerpt niets. Als je van vlees houdt verwerp je geen groenten.

überbrain | 01-04-08 | 08:32

Briljant! Die man kan met een vileine glimlach de grootst mogelijke beledigingen uiten. Pat Condell is groter dan Leen!

dr.spin007 | 01-04-08 | 08:15

Ik bedoel Hugo Kaagman.

braadlap | 01-04-08 | 07:52

Evert Elzinga is een tracer. Geen kunst aan.

braadlap | 01-04-08 | 07:49

@bethundered

Gelukkig heb ik een illegale kopie van Fitna 1.0 om straks te verspreiden :)

Rabarberke | 01-04-08 | 07:29

*voorbereidt op hevige protesten en bomaanslagen van blonde mensen*

Is het terreurniveau al omhoog naar aanleiding van deze onnodig provocatieve prent?

Boetsj | 01-04-08 | 07:24

@Rabarberke 01-04-08 @ 07:02
Jah we weten het, jij heb altijd gelijk ;)

bethundered | 01-04-08 | 07:18

Ghehe mijn voorspelling dat de beperking van de vrijheid van meningsuiting auteursrechterlijk van aard zou zijn is uitgekomen: Wilders heeft zijn film van 't net geplukt.

Hitchens do you hear me??

Rabarberke | 01-04-08 | 07:02

"Maar wel hier al onze tegels komen volschrijven. Met dat warme landen gedoe van ze."

LibertasSimplex | 01-04-08 | 05:02

@LibertasSimplex 01-04-08 @ 03:46
Wat snap ik niet skatje?

bethundered | 01-04-08 | 03:53

bethundered 01-04-08 @ 03:42
Jij snapt heel weinig. En dat geeft niet.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:46

@LibertasSimplex 01-04-08 @ 03:31
Doe ff je pilletjes innemen...

bethundered | 01-04-08 | 03:42

Geil. Iemand geil.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:31

Dooie kutsite. Zo dood dat zelfs ik het zelfs nuttig vind te plempen. Zijn we geil.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:24

Vaarwel. Naar de verkeerde kant.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:17

Nou ik hang hem aan de wilgen. Mn cock reaguur. De zwarte dood jullie. En morgen een krentenbaard.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:16

VanFrikschoten 01-04-08 @ 02:59
Zeker ook een betaalde reaguurzendkracht. Nine to five. Maar dan in different timezones heel spacy.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:11

VanFrikschoten 01-04-08 @ 02:59
Kom er dan in dan, met je verhaal! Je stelt me diep teleur.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:10

Check de internationale petitie aan de Nederlandse regering.

Geen vervolging van Geert Wilders of het westen zal ons boycotten. Hoop dat dat meer indruk maakt dan de boycot van Islamlanden ....

www.petitiononline.com/wilders/petitio...

Chlora | 01-04-08 | 03:05

bethundered 01-04-08 @ 02:58
Een haantje had jou allang deaudgepikt.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:04

LibertasSimplex 01-04-08 @ 03:02
Het blijven mietjes.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:03

Oh gottegot we voelen ons geintimideerd en overspoken. Dat heb je niet met patronen knippen.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 03:02

Gezien de enorme drukte alhier zie ik mij "genoopt" om m'n bek dicht te houden. Ik kom er niet door en dat is teleurstellend. Daarnaast staat mijn huis al weer in de brand dus ik moet even axie ondernemen als het u beliefd...*plop*

VanFrikschoten | 01-04-08 | 02:59

bethundered 01-04-08 @ 02:51
Die Van Frik. Die geef ik nog een vette zoen op zn bakkes voor een glas wijn.
En dat ie het mooi kan zeggen.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 02:53

@VanFrikschoten 01-04-08 @ 02:39
Ik vertrouw volledig op de analyse van de beste man. Trouwens mooi gezegd zo ken ik je niet.

bethundered | 01-04-08 | 02:51

@mark twain 01-04-08 @ 02:31
Onzin. mark.... veel plezier met je hobby, hoor...

VanFrikschoten | 01-04-08 | 02:46

@bethundered 01-04-08 @ 02:24
Dan is het goed, bethundered... Maar beter is het daar heen te gaan. De wereld is niet zoals gevat in een krant of een website. De wereld kent vele waarheden en vele leugens.
www.youtube.com/watch?v=vqLFl2obk-o
We zullen er mee moeten leren leven en aan ons de taak kolen op het vuur te gooien ten einde het vuur van de rede en de menselijkheid op te stoken tot hemelse hoogtes. Want niemand is de stoker. We zijn het vuur. Laat het nooit doven.

VanFrikschoten | 01-04-08 | 02:39

@ vanFrikschoten )2:15

Is een hobby van mij. En nu even graag weerleggen wat ik geschreven heb. Ja, want dat ontbreekt er nog aan. Soeharto,gefinacnieerd door een handvol
idioten? Ja, ik gebruik maar even jouw logica. Luister, Indonesie wordt bijeen-
gehouden door haar leger en nergens anders door, maar niet door de vriendelijke cooperatie der verschillende geloven. Lees " Among the believers"
van Naipaul maar eens. ( lijk Koerbagh wel)

mark twain | 01-04-08 | 02:31

@LibertasSimplex 01-04-08 @ 02:28
Een vette zoen op z'n bakkes natuurlijk.

bethundered | 01-04-08 | 02:30

bethundered 01-04-08 @ 02:24
Aan zn pik trekken voor een antwoord. Wat moet je doen voor ie een glas wijn voor je inschenkt.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 02:28

@VanFrikschoten 01-04-08 @ 02:19
Ik zal die maat van mij van de week eens aan z'n pik trekken hoe het precies zit. U bent nog niet van me af ;)

bethundered | 01-04-08 | 02:24

@bethundered 01-04-08 @ 02:09
Goh... dat zal weer nieuw zijn voor mij...

VanFrikschoten | 01-04-08 | 02:19

@mark twain 01-04-08 @ 02:04
Je lult hier wezenloos uit je nek. Er is geen land ter wereld wat met zo'n historie zo bij elkaar is gehouden; wat zo'n verscheidenheid aan religies en cultuur betreft. Daar is de gemiddelde Indonesiër terecht trots op. En wat jij noemt is een handvol idioten die door Arabieren worden gefinancierd.

VanFrikschoten | 01-04-08 | 02:15

@ glasbek 02:07

En daar heb jij exact drie uur , ja drie uur, over moeten nadenken. Ik doe er maar een minuut over. Er bestaat ook nederlandse muziek. Denk eens aan
Lee Towers.

mark twain | 01-04-08 | 02:10

koerbagh ® 01-04-08 @ 02:00
Daar had ik dus bij willen zitten. En dan dat massamoord een beetje zien te vermijden.
Arabische wijven. I rest my case but not my willie.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 02:10

@VanFrikschoten 01-04-08 @ 02:06
Gestookt? Er is daar een hele andere realiteit, niet te vergelijken met het westen.

bethundered | 01-04-08 | 02:09

@ de honden blaffen... 31-03-08 @ 22:57
-
en zo komen de roddels in de wereld. ik had het destijds over muziek door moslims, iets wat volgens sommige reagluurders niet zou bestaan. dat raï-muzikanten in algerije vermoord worden door extremisten wist ik ook wel. desondanks is raï erg populair onder moslims.
-
er werd bovendien ontkend dat er islamitische muziek bestaat, maar die bestaat dus wel. b.v anasheed.
-
www.nmo.nl/67-Special_islamitische_muz...

glasbek | 01-04-08 | 02:07

@bethundered 01-04-08 @ 02:04
Ja, leuk gestookt, hoor...

VanFrikschoten | 01-04-08 | 02:06

@ van Frikschoten 01:56

Dat land schijnt weer andere problemen te hebben. Soeharto heeft ongeveer
1000.000 mensen vroegtijdig om zeep geholpen te hebben. Bij tijd en wijle
vliegt er nog wel eens een hotel in de lucht en uitsluitend dankzij een
tamelijk rucksichtslos leger worden de moslims daar onder de duim gehouden.
Ik weet het niet hoor.

mark twain | 01-04-08 | 02:04

@VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:59
Ik heb wel het een en ander er over gehoord maar ben er niet verder op in gegaan dus het fijne weet ik er niet van. Tis een Chinese/Japannert die zijn niet zo mededeelzaam.

bethundered | 01-04-08 | 02:04

@mark twain 01-04-08 @ 01:56:
Ik ook niet, maar als ik dat boekje zo lees is het één grote orgie in de woestijn geweest 3/4000 jaar geleden. Met een beetje volkeren- en massamoord en flink wat special effects erbij gemixt .

koerbagh ® | 01-04-08 | 02:00

@LibertasSimplex 01-04-08 @ 01:56
Een kennis van mij heeft in Nederland een klein vermogen verdient en zit nu op Java om de zelfde redenen.

bethundered | 01-04-08 | 01:59

@bethundered 01-04-08 @ 01:54
Het is beter uit eigen mond te praten of te zeggen waar wie welke ervaring heeft.

VanFrikschoten | 01-04-08 | 01:59

Wilders had een giga-punt kunnen scoren als Fitna een docu was welke oplossingen liet zien uit Indonesia. Notabene het grootste moslimland ter wereld en het land wat Nederland 350 jaar onder de knoet heeft gehouden en uitgebuit.
De versmelting van de Islam, het Hinduïsme, animisme en het Christendom is nergens te wereld zo rijk en levend als daar.

VanFrikschoten | 01-04-08 | 01:56

@ koerbagh 01:52

Ik weet het niet. Ik ken de gewoonten en zeden der bevindelijk gereformeerden
niet.Ik ben namelijk van oorsprong Katholiek.

mark twain | 01-04-08 | 01:56

bethundered 01-04-08 @ 01:54
Had ie er zeker voor de grap een kikker in zitten.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:56

@VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:50
Oke dat zal zo zijn maar een maat van mij is Indo en dit kwam uit zijn mond.

bethundered | 01-04-08 | 01:54

VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:50
Amen. Bij god. Amen. En dat zeg ik niet gauw.
Snappen jullie mensen! Dat het om mensen gaat

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:53

@mark twain 01-04-08 @ 01:49:
Daar zal seksuele teistering niet onder vallen, denk ik zo.

koerbagh ® | 01-04-08 | 01:52

@ VanFrikschoten 01:42

Is ons ambassadepersoneel het ergens niet mee eens?

mark twain | 01-04-08 | 01:51

@bethundered 01-04-08 @ 01:43
Oh... het bestaat natuurlijk niet dat men in de kampung het zelf regelt bij gebrek aan overheid... Er heerst aldaar een vorm van democratie waar een grootstad in Nederland wat van zou kunnen leren. Religie is irrelevant. Als je dood gaat als Hindu, Christen of Moslim gaat de toppie rond in de buurt om je uitvaart te betalen....

VanFrikschoten | 01-04-08 | 01:50

@ van dal 1:33

Iets heel anders. Ik las vandaag dat er zoiets bestaat als " onschriftuurlijke
zaken". dat is een ander woord voor alles wat de Heere verbiedt.
Mooie uitdrukking en in de meest wisselende omstandigheden uiterst bruikbaar.

mark twain | 01-04-08 | 01:49

VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:42
Ongetwijfeld meer mensen in Jakarta tegen dat extreme Arabisch-Nationalisme waar ze gelijk in hebben. Want wie wil nou die bloederige doodshit?
Diep respect. En nou moet ik echt gaan slapen

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:47

@ van dal 1:33
Je begrijpt het niet helemaal. De meeste sukkels zijn de helft al kwijt op het
moment dat ze gaan trouwen. Een moslim heeft in dat opzicht een grote
voorsprong op ons.

mark twain | 01-04-08 | 01:45

@VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:39
Hebben ze nooit gedaan maar een ding scheelt voor ze, belasting doen ze ook niet aan.

bethundered | 01-04-08 | 01:43

Wat jullie niet zien zijn de demo's TEGEN extremisme in Jakarta. Want dat is geen nieuws.... Maar ze zijn er wel degelijk.

VanFrikschoten | 01-04-08 | 01:42

@mark twain 01-04-08 @ 01:32:
Voor een man wel, ja... Voor een vrouw is het net andersom. Verdubbeling van rechten en halveren van de plichten.

koerbagh ® | 01-04-08 | 01:40

@DANNY3960 01-04-08 @ 01:32
Mas bambang... ha, ha...
Nee, zorg maar eerst dat het water beschikbaar is en de stroom het doet. Dat de rattenplaag onder controle komt. Dat de kinderen niet doodgaan aan dengue. Dat er een eind komt aan het nepotisme en de corruptie. Laat de mensen daar maar eens in geloven in Indonesia. Dat doen ze al lang niet meer.

VanFrikschoten | 01-04-08 | 01:39

Over de vrije zee en over beledigen. Ik zou u graag de helft van mijn bezittingen willen aanbieden.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:38

@ van Frikschoten 00:1:28

Nou niet gaan zitten zeiken. Voor Jakartaanse maatstaven is 100 man een
gigagetal. De javaanse R van Daalen heeft namelijk zojuist beweerd dat er
100.000 man op de been waren.

mark twain | 01-04-08 | 01:37

mark twain 01-04-08 @ 01:32 en als je denkt dat scheiden helpt.... scheiden is het inleveren van de helft van je bezittingen...

van dal | 01-04-08 | 01:33

VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:28
*geemotioneerd*
Waren ze boos? En hoeveel can afford a ticket

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:33

@ koerbagh 1:26

Trouwen is het inleveren van de helft van je rechten en het verdubbelen
van je verplichtingen. Wij wachten overigens nog altijd op het antwoord
van de winterschilder Ashasveros.

mark twain | 01-04-08 | 01:32

VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:28 net als jij... in de box gezeken van het lachen...


(wilders is van indo-afkomst)

van dal | 01-04-08 | 01:30

Heeft iedereen al de broek volgescheten van die 100 man voor de ambassade in Jakarta (Enn miljoenenstad)?

VanFrikschoten | 01-04-08 | 01:28

LibertasSimplex 01-04-08 @ 01:25
Stukje stockholmsyndroom. Dat je van je gijzelnemer zelfs een broodje slecht varkensvlees neemt. Met een kutte knoflooksaus.
Voor een euro of vijf!

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:28

jan-lul-de-behanger 01-04-08 @ 01:21

Staat dit toch leuker.


El servidor www.spitsnieuws.nl en Besloten deel requiere un nombre de usuario y una contraseña.

Advertencia: este servidor está solicitando que su nombre de usuario y contraseña se envíen de forma no segura (autenticación básica sin conexión segura).

DANNY3960 | 01-04-08 | 01:28

CoJoNes 01-04-08 @ 01:25 hij is elf uur oud, die keuning...

van dal | 01-04-08 | 01:27

=out
de rust ed allen

CoJoNes | 01-04-08 | 01:27

@mark twain 01-04-08 @ 01:19:
Dat komt omdat ze van die dure vrouwen hadden. Verdiend hebben ze meer dan genoeg. Maar ja... prada-vrouwtjes avant-la-lettre... Hoewel Saskia van Rijn wel een redelijke boekhoudster was, maar ja... die Hendrickje Stoffels... gat in d'r hand.

koerbagh ® | 01-04-08 | 01:26

CoJoNes 01-04-08 @ 01:23 Ik weet. Ik weet het echt wel.
Aan het begin van een zin enzo. En na een punt..... maar ik doe nooit aan hoofdletters.

van dal | 01-04-08 | 01:26

Nog meer randdebielen in de panelen van NN, mijn god.

CoJoNes | 01-04-08 | 01:25

lang leve www.spitsnieuws.nl/ grootste 1 april hoax van 2008

*humanist die bid om nieuwnieuws.nl*

Keuning_Fleisch | 01-04-08 | 01:25

LibertasSimplex 01-04-08 @ 01:22
Is this for my wife?
Karremansgevoel.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:25

zou het wachtwoord 'één april' kunnen zijn?

van dal | 01-04-08 | 01:24

Ook nu weer 1 april. Gaaaaap...

QZNYWRLD | 01-04-08 | 01:24

@van dal 01-04-08 @ 01:21
Morgen zal ik je uitleggen hoe je hoofdletters gebruikt.

CoJoNes | 01-04-08 | 01:23

hmm spits is wel onderdeel van de telegraaf

Koninkrijk | 01-04-08 | 01:23

Kikker in je bil! Moslims! Het was een grote grap. Geert's mujahiddeenfilm was voor de grap laced met de mohammedcartoon.
Just for laughs.
En Jami. Je mag hem zo meenemen. Moet ie met een strikje kado of kan ie zo mee.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:22

@Koerbagh 1:18

Koerbagh stopt met comments.

mark twain | 01-04-08 | 01:21

wat is dat voor gezeik met nieuwnieuws? Wil overal een windows password voor hebben. Die heeft mijn eigen zooi niet eens... En dat het samengaat met spits is toch een 1 aprilgrap mag ik hopen????Als er 1 zinloze ellendekrant is dan is het de spits wel

jan-lul-de-behanger | 01-04-08 | 01:21

VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:18


god?

niet allah?


dan kan wilders nu wel opdoeken, cruijffiaanse oplossing: "het is al geregeld"....

van dal | 01-04-08 | 01:21

@Ashasveros 00:12

Ben jij danig in de war? Mozart, Rembrandt en van Gooog( jouw spelling)
zijn armer gestorven dan welke BKRer ook!!! Schaam je!!

mark twain | 01-04-08 | 01:19

mij

lukt

het

wel.

Maar ik heb dan ook behoorlijk knflook gegeten vanavond.

DANNY3960 | 01-04-08 | 01:19

@van dal 01-04-08 @ 01:13
In dat zelfde boek staat dat de mens zich aan God zal willen meten in het einde der dagen. Voorlopig hoeven we ons dus geen zorgen te maken met die Chinese rommel...

VanFrikschoten | 01-04-08 | 01:18

Ari Gold 01-04-08 @ 01:17
idd had net hetzelfde als ze er maar geen betaalde troep van hebben gemaakt

Koninkrijk | 01-04-08 | 01:18

VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:09
Ik zweef gewoon een eindje met je mee.
Ik zal niet zeggen dat ik altijd in je buurt zal zitten watching. Want dat is stalking. Kwa engels.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:18

@CoJoNes 01-04-08 @ 01:16:
Het is vandaag een bepaalde datum...

koerbagh ® | 01-04-08 | 01:18

Wat is er met NieuwNieuws?

Ari Gold | 01-04-08 | 01:17

CoJoNes 01-04-08 @ 01:12 juistem, een spatie is een onzichtbare letter....

*geeft zomaar de code van reinaart weg*

van dal | 01-04-08 | 01:16

Waarom moet ik ineens inloggen in het beslotendeel van spitsnet?

CoJoNes | 01-04-08 | 01:16

LibertasSimplex 01-04-08 @ 01:12
vijandsbeeld heb ik niet zo

AntiSoof | 01-04-08 | 01:15

@Sikkeneur 01-04-08 @ 00:54:

Thanks. Danke fur die Blumen. Eén, twee, drie: is dat hogere wiskunde?

Volgens mij niet. Maar goed, I don't care - ik ga mijn hol opzoeken en een konijn aan stukken scheuren. Da's zinvoller en vooral prettiger dan hier alle ins en outs over Blonde Greet te lezen eerlijk gezegd.

* Zij die [straks] snurken gaan groeten U *

Reinaert | 01-04-08 | 01:15

@ Sikkeneur 00:58

Natuurlijk gaan de Chinezen dat doen. Dat volkje bestaat bepaaldelijk niet uit mensen die lijdelijk gaan zitten toekijken. Heb jij wel eens eens Chinees
gezien die op Balkenende lijkt? Nou ik niet. Trouwens zij lijken ook niet erg op
Geert.

mark twain | 01-04-08 | 01:15

Ahasveros 01-04-08 @ 01:12

iik weet niet waar het over ging, maar sommige zoniet alle van de door jou genoemde grootheden werden wel degelijk door de lokale machthebbers gesponsord. Toen heette het nog gewoon feodaliteit in plaats van belastingen.. en van Gogh kun je moeilijk een grootverdiener noemen.

Maaier | 01-04-08 | 01:15

*UNKLIK*

@CJN

1 spatie nu dus *check*

*KLIK*

Sikkeneur | 01-04-08 | 01:13

VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:09 ergens in dat dikke boek staat voorspeld dat de mens de aarde zal vernietigen...

de mens,

of het een islamiet, gereformeerde of een katholiek zal zijn staat er niet bij.

van dal | 01-04-08 | 01:13

AntiSoof 01-04-08 @ 01:10
Is dat nou je vijand?

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:12

"Volgend programmapunt PVV: 'Schrap alle cultuursubsidies'"

@Delphin 31-03-08 @ 20:49
So f*cking WHAT?

Check:
Mozart
Strauss
Beethoven
Grieg
Van Goch
Rembrandt

Allen tot op heden Grootverdieners zonder één CENT subsidie hoor!
Nou mag joe weer...

Ahasveros | 01-04-08 | 01:12

een spatie dus,

CoJoNes | 01-04-08 | 01:12

eten en drinken is belangijk, de rest is waan

AntiSoof | 01-04-08 | 01:11

VanFrikschoten 01-04-08 @ 01:09

en daarom hebben we teen.

Maaier | 01-04-08 | 01:11

En toen kwam er een olifant met een hele lange snuit en die blies.... *KLIK*

Sikkeneur | 01-04-08 | 01:11

@Sikkeneur
probeer eens gewoon een < spatie > op de regel die je leeg wilt houden.

Scheelt een boel en is hufterproof. Niet zeggen dat je het van mij hebt.

CoJoNes | 01-04-08 | 01:10

Onze "wijze vriend" lult maar door, van t ene vooroordeel naar t andere, één voor één argument behandelen.

AntiSoof | 01-04-08 | 01:10

Het frappante van de Islamitische indoctrinatie is dat als je de Christelijke indoctrinatie met gedetailleerde voorbeelden presenteert met betrekking tot het niet bestaan van beide goden en met bewijzen komt dat God onmogelijk die man uit het boek kan zijn, al was het maar om wille van de humaniteit, ze je blijven overschreeuwen met met zaken als Adam en Eva terwijl dit een gesloten boek is in de wetenschap. Angst om te zweven in onzekerheid. Dezelfde vraag die ieder mens, met of zonder geloof bezig houdt: Waar komen wij vandaan? Wat is de zin van dit al? Maar in dit enorme universum is het zweven. Onze existentie bestaat bij de gratie van een onnoemelijke complexheid die wij niet begrijpen tot dusver. Dat kan geen boek op aarde uitleggen. Het is aan de mensheid wat we gaan doen met zijn allen op dit korreltje in het heelal.

VanFrikschoten | 01-04-08 | 01:09

Kudt, 1 x te weing geblazen @van dal

Sikkeneur | 01-04-08 | 01:09

van dal 01-04-08 @ 01:06

Onder andere. Maar ik ga voor alle zeehonden, als linkschgudtmens mag ik niet discrimineren...

Maaier | 01-04-08 | 01:09

mark twain 01-04-08 @ 00:58
Dat China een belangrijker rol in de wereld gaat spelen ben ik met je eens of ze de moslim onder de duim gaan houden?

nattebever 01-04-08 @ 00:54
Ach, neuqen om het neuqen wordt op den duur ook vervelend..

van dal 01-04-08 @ 00:55
10 x geblazen * kijken of het helpt*

Sikkeneur | 01-04-08 | 01:08

@ van dal 01-04-08 @ 01:03
Hoho nu wordt het persoonlijk...

bethundered | 01-04-08 | 01:07

oojaaaaa, het is al één april.. waar zou de redactie mee komen? als grap?

van dal | 01-04-08 | 01:07

Maaier 01-04-08 @ 01:03
Op de valreep dan nog. Dat weet ik niet. Het Rijk van het Midden bestaat langer dan welk Rijk ook en zal denk ik ook het langste bestaan. Dus of die keizer zonder zeebenen nou zo'n slechte keuze maakte, weet ik niet.
Bovendien, een mens hoeft niet overal gelijk in te hebben. Het ophangen van missionarissen lijkt me een weldaad voor de mensheid, het ophangen van imams ook, het stoppen met varen lijkt me vrij neutraal.

nattebever | 01-04-08 | 01:06

Maaier 01-04-08 @ 01:05 de bottezeehonden zijn voor jou toch?

van dal | 01-04-08 | 01:06

nattebever 01-04-08 @ 01:03
zal morgen eens even een bever voor zn flikker schieten met een slappe windbuks

LibertasSimplex | 01-04-08 | 01:05

@ Libertas Siimplex 00:55
Jij kunt dus niet schaken!

mark twain | 01-04-08 | 01:05

nattebever 01-04-08 @ 01:03

Laat je er wat voor mij over?

Maaier | 01-04-08 | 01:05

[X] 1 april zuigt
[X] Chronisch wildersmoe
[X] Twittert nog steeds
[X] Wat doe ik nog zo laat online?
[X] Slechte porno vanavond
[X] Ongeschikt

Coño | 01-04-08 | 01:05

bethundered 01-04-08 @ 01:01 zet die flasche schnapps dan nu maar weg..

van dal | 01-04-08 | 01:03

Okee, ga m'n houthakkershut in. Moet morgen nog wat zeehonden doodknuppelen. CU.

nattebever | 01-04-08 | 01:03

@ nattebever 00:59

Ik heb uitsluitend een russische editie, maar geen passend toetsenbord.

mark twain | 01-04-08 | 01:03

nattebever 01-04-08 @ 01:01

Dat was toch niet dezelfde keizer die de niet zo gelukkkige keuze maakte om "toch maar niet verder te gaan met dat zeevaren, dat zou immer toch nergens toe leiden? "

Maaier | 01-04-08 | 01:03

@van dal 01-04-08 @ 00:49
Oeps was voor Flodder. Aber natürlich...

bethundered | 01-04-08 | 01:01

mark twain 01-04-08 @ 00:58
Moest ook altijd lachen om het hier wel eens eerder door mij geplempte verhaal over die Chinese keizer die af en toe een missionaris ophing, gewoon, omdat het kon, en omdat hij die onzin zat werd.

nattebever | 01-04-08 | 01:01

@ nattebever 00:53

Ja, maar ik zit wel vaak in Praag of ver op zee en verder in Den Haag.

mark twain | 01-04-08 | 01:00

mark twain 01-04-08 @ 00:55
Vond het wat lullig om het Verzameld Werk te noemen - de door jou genoemde titel zat in het etc.
Wil jij zo goed zijn voor straf dat hele verhaal hier regel voor regel op te schrijven?

nattebever | 01-04-08 | 00:59

@ Sikkeneur 00:42

Aanvulling; ik doe een voorspelling; het zullen uiteindelijk de Chinezen zijn un,die
er voor zullen zorgen dat de moslims uiteindelijk niets te vertellen zullen hebben. Mark my words.

mark twain | 01-04-08 | 00:58

mark twain 01-04-08 @ 00:53
Just checking. Zit jij in dezelfde tijdzone als ik (Amsterdam etc.)?

nattebever | 01-04-08 | 00:57

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:54 maar je moet ook even over je toetsenbord blazen terwijl je post, én een mantra uitspreken....

van dal | 01-04-08 | 00:55

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:53
Je mag niet drie keer achter elkaar reaguren.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 00:55

@ nattebever 00:51

Doe maar Vader en Zonen

mark twain | 01-04-08 | 00:55

Jami is een dhimmi en Hirshi is een slechte raadgever. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden.
Dan moeten we het maar met de piemol van Jezus van Nazareth doen:
de.gloria.tv/?video=yhy4ltzhyg58w8jahi...
Ook mooi.

tipo | 01-04-08 | 00:55

test

test

test

van dal | 01-04-08 | 00:55

Test werkt niet

*belazerd voelt door Reinaert*

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:54

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:47
Had ik het over liefde? Nee S., ik had het over neuken. Dat kan samen gaan, maar lijkt me niet persé noodzakelijk. Overigens geef ik niet veel om eten. Mensen die daar wel om geven zijn barbaren, behalve als ze honger hebben.

nattebever | 01-04-08 | 00:54

@ Sikkeneur 0:42

Komt er niet van. Chinezen zijn waarlijk niet achterlijk. Kunnen wij een voorbeeld
aan nemen.

mark twain | 01-04-08 | 00:53

nattebever 01-04-08 @ 00:51 maar een kluun is wel snel weg vind ik altijd.. nog voor die dikke statenbijbelsd vlam vatten zijn de kluuns al op, terwijl de naam toch anders doet vermoeden... even een kluun op het vuur gooien, dan denk je toch gelijk aan een fikse fik...

van dal | 01-04-08 | 00:53

Test

Test

Test.....

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:53

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:51
Alles beter dan een gekromd gebogen mes dat vlijmscherp was gemaakt voor onthoofden.
Dan loop je zelfs naar het riagg

LibertasSimplex | 01-04-08 | 00:53

@van dal 01-04-08 @ 00:50:

Beetje Yomanda, beetje Ratelband, beetje glijmiddel en een schietgebedje...................

Et voilá! Alea iacta est!

Reinaert | 01-04-08 | 00:53

mark twain 01-04-08 @ 00:46
Kluun's boeken doen het wel goed als aanmaakhout - da's dan gelijk ook het enig aardige eraan.
Ik ben zelf nogal weg van Toergenjew (Het Adelsnest, Aan de Vooravond etc.).
Dit terzijde.

nattebever | 01-04-08 | 00:51

LibertasSimplex 01-04-08 @ 00:47
Teveel aandacht is niet goed voor dat jong. Op een dag gaat ie nog een glanzende carriére tegemoet binnen de GGZ.

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:51

Reinaert 01-04-08 @ 00:47 onzichtbare letters

dat kan ik ook...

denk ik.

van dal | 01-04-08 | 00:50

@tipo 00:40

Niemand hier vind het erg als je iets niet begrijpt. Er zijn talloze GS ers die
je willen helpen. Stel dus maar je vraag.

mark twain | 01-04-08 | 00:49

bethundered 01-04-08 @ 00:48 bistdubescheuerd?

van dal | 01-04-08 | 00:49

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:46 ik deed er wel eens 15, stond alles nog pal onder elkaar...

van dal | 01-04-08 | 00:48

@ van dal 01-04-08 @ 00:27
Speciaal voor jou ga ik m'n nick omdopen tot SeienSieGedonnert..

bethundered | 01-04-08 | 00:48

@Sikkeneur 01-04-08 @ 00:46:

Ies geheim.

* Onzichtbare letters gebruikt en het getal drie typt *

Reinaert | 01-04-08 | 00:47

nattebever 01-04-08 @ 00:44
Liefde ging tog bij de man door de maag....?

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:47

VanFrikschoten 01-04-08 @ 00:38
Dat varkensjong loopt iedereen gek te maken over het neuken van kleine meisjes in zijn homoseksuele film. En dan doet ie het toch maar niet.
Omdat verantwoordelijkheid.
Nou vraag ik je!

LibertasSimplex | 01-04-08 | 00:47

@ nattebever 00:39

Soms gewooon schitterend. De neus van Gogol, zijn "Dode Zielen" en
Jewgeni Onegin van Poesjkin. Maar die heb jij natuurlijk allemaal en
meermalen gelezen. Is weer eens wat anders als Kluun.

mark twain | 01-04-08 | 00:46

Reinaert 01-04-08 @ 00:44
Iets heel anders, hoeveel enters geef jij voor een nieuwe alinea?

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:46

Rammstein 01-04-08 @ 00:39
Voorlopig blijf ik nog hopen op een vreedzame oplossing, maar het moet nu wel gaan opschieten. we hebben nog ongeevr een jaar of 4/5 de tijd dan worden de % te hoog en zijn gevallen zoals parijs en in noorwegen onvermijdelijk geworden.

repulse | 01-04-08 | 00:45

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:36
Liever één Chinese in m'n keuken dan 500 moslima's die ik niet kan neuken.
Voel je n'm, dat prachtige rijm?

nattebever | 01-04-08 | 00:44

@Sikkeneur 01-04-08 @ 00:41:

Ik gok er op dat 'ie de boel gewoon uitkookt inderdaad. 't Zullen ook wel niet van die echte kleine spuiten zijn dus da's makkelijk te onderhouden allemaal.

En of het een specialist is? Dat waag ik te betwijfelen.......................... Soit!

Reinaert | 01-04-08 | 00:44

mark twain 01-04-08 @ 00:39
Oh je bedoelde mijn 2 miljard, correctie terecht, maar ik ging eigenlijk uit van een toekomstscenario...

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:42

repulse 01-04-08 @ 00:37

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meer precies weet hoe deze kleaudzakken ermee zijn weggekomen.Wel herinner ik me dat ik alles vol walging heb gelezen.

DANNY3960 | 01-04-08 | 00:42

Reinaert 01-04-08 @ 00:36
Al die plastic spuitjes kosten ook (olie)geld of zou d'r specialist nog van die ouwerwetse glazen spuiten hebben die na gebruik uitgekookt worden?

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:41

ala de USA gewoon wapens legaliseren en verdediging van lijf en goederen hoog in het vandel mikken...... problem solved.

je 13 jarige dochter die dag in dag uit als hoer word uitgemaakt als lokvoer inzetten en klaar is kees pief paf poef...

* ja maar hij praatte raar en wilde mevr fokah.... uuuuhhh ja oke Mr Fokah bedankt voor uw tijd en sorry dat we uw tijd in beslag hebben genomen*

modahfokah | 01-04-08 | 00:41

VanFrikschoten 01-04-08 @ 00:38

Jami is dezelfde prutser gebleven als ie al was.

Maaier | 01-04-08 | 00:40

van dal 01-04-08 @ 00:36

Beetje die stiile derde of vierde met Risk of zo'n soort spel. Heel rustig alle kaartjes achterhouden en dan in een beurt uit..

Roer | 01-04-08 | 00:40

@mark twain 01-04-08 @ 00:36
slecht geneukt?

tipo | 01-04-08 | 00:40

mark twain 01-04-08 @ 00:31
Ja, soms sta ik van mezelf te kijken. 'Uitstekend leesbaar' zelfs.

nattebever | 01-04-08 | 00:39

@repulse Nederland loopt te slapen. En dat duurt nog wel ff

Rammstein | 01-04-08 | 00:39

@ Sikkeneur 00:35

Een paar honderd miljoen er naast en jij doet nog verbaast.

mark twain | 01-04-08 | 00:39

überbrain 01-04-08 @ 00:25

Ik heb m door,wacht ik geef een voorbeeld:
Ik heb een hekel aan Ballantines whisky,maar niet aan Macallen Single Malt !

Ja heb je hem door?

DANNY3960 | 01-04-08 | 00:38

Jami is een laffe dhimmi geworden... Het gaat niet om een wig drijven. Waar tussen? Tussen lucht en lucht?

VanFrikschoten | 01-04-08 | 00:38

@überbrain 01-04-08 @ 00:31
doe ik het even over:
Verlichte Islam = heiligheid = moslim = goed
Islam = heiligheid + ideologie = moslim = fout
Kan dus 2 kanten op.

tipo | 01-04-08 | 00:38

DANNY3960 01-04-08 @ 00:31
Ja dat klopt het is ongeveer een jaar later per ongeluk uitgelekt,, de pers en politiek stoppen al jaren veel dingen onder het tapijt en zolangzamerhand is er zelfs onder het tapijt geen plek meer.
Als buger moet je vertrouwen kunnen hebben in de politie, justitie en pers dat hun die oplichters van de politiek in het gareel houden, blijkbaar werkt dat al jaren niet meer zo in nederland

repulse | 01-04-08 | 00:37

Geert Wilders als arier? Nee, nou snap ik z'n blond geverfde haren.

fumbduck | 01-04-08 | 00:36

Rammstein 01-04-08 @ 00:35
Vandaag weer 600 die asiel kwamen aanvragen....

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:36

@LibertasSimplex 01-04-08 @ 00:34:

Ik heb net ff met Jerney gebeld maar ze houdt haar lippen stijf op elkaar vandaag.

Net bijgespoten, en Botox is duur hè. Dus daar mot je dan maar begrip veur hebben.

Reinaert | 01-04-08 | 00:36

@tipo 00:34

Ja, dat van de schildpad en de haas kennen we nu wel. Was trouwens ietsje
slimmer bedacht.

mark twain | 01-04-08 | 00:36

@van dal 00:23. OK, duitsers dan.

knutsel | 01-04-08 | 00:36

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:32 als de chinezen komen zal het westen met verbazing constateren dat de meeste grote bedrijven met een ingewikkelde structuur van bv-tjes en de grote banken aan het einde van de hierachische lijn allang chinese eigenaars hebben..

van dal | 01-04-08 | 00:36

Genoeg on topic voor mij.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 00:35

mark twain 01-04-08 @ 00:33
Heuh?

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:35

@Sikkeneur komen de chinezen ???

Rammstein | 01-04-08 | 00:35

Waar zitten we? Viagra? Gezien de kersenrode volle lippen van Geert.
Pat Condell moest eens precies opschrijven wat ie vindt. Al moet ie niks natuurlijk. Maar dit is niks.
Wou Jerney nog haar mening geven?

LibertasSimplex | 01-04-08 | 00:34

@überbrain 01-04-08 @ 00:25
Stel: ik ben gelovig, maar niet godsdienstig. Wat verwerp ik dan? De kerk als instituut of de christenen als mens?
(Ik zei 'stel')

tipo | 01-04-08 | 00:34

't lijkt wel een vrouw-mens op dat plaatje.

Rammstein | 01-04-08 | 00:34

@sikkeneur 00:25

Overdrijven is een kunst. Die beheers jij niet .

mark twain | 01-04-08 | 00:33

CoJoNes 01-04-08 @ 00:30 ok, dan wedden we niet...

van dal | 01-04-08 | 00:32

nattebever 01-04-08 @ 00:25
Het wapen inkoop en ontwikkelgedrag van de chinees een beetje gevolgd de laatste tijd? En vergeet het aantal niet, hè? Bijna 2 miljard chinezen, ze kunnen er meer mensen verliezen dan de EU en de VS bij elkaar zonder dat het land ontwoont raakt..

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:32

@ nattebever oo:16

Jij noemt dat zomaar leesbaar!!

mark twain | 01-04-08 | 00:31

tipo 01-04-08 @ 00:25
= betekend is gelijk aan. Kijk nu even naar je eigen post en lees hardop zou ik zeggen. Helpt soms.

überbrain | 01-04-08 | 00:31

repulse 01-04-08 @ 00:17

Het heeft niet aan de grote klok gehangen,maar ik heb het wel her en der gelezen.

DANNY3960 | 01-04-08 | 00:31

Geweldig, zelfs op de behoorlijk confronterende manier waarop Condell het verwoordt is zo'n beetje ieder woord 100% raak. Nondeju wat zou ik graag Balkenende op TV geconfronteerd willen zien en dan een reactie horen geven. Of mooier nog, in de studio mat Pat Condell aan tafel. Maar dat is ons vrijwel zeker niet gegund vrees ik
*pinkt een traantje weg en zou willen dat hij het zelf zo geniaal kon verwoorden, +&#8734;

padjakker deluxe | 01-04-08 | 00:31

überbrain 01-04-08 @ 00:14
Misschien zit je brein nog vol met de 'associatieleer' uit de islam. Je vergelijking slaat nergens op.
Een school wordt een paar jaar bezocht door een scholier en die scholier is weer vertrokken (sommigen met, anderen zonder diploma, enfin).
Voor iemand die van kinds af aan is geïndoctrineerd met de islam is dat laatste hetgeen hem definieert. Hij is eerst islamiet, dan mens, ofwel: eerst allah, dan de rest.
Dat zul je een scholier niet horen zeggen: eerst de school, dan ik. Misschien in Iran, maar hier niet.
Kijk, zo krijg je zomaar gratis weer een brokje inburgering d'r bij *geh* - hoezeer ik overigens je eerdere posts to the point vond.

nattebever | 01-04-08 | 00:31

Net als bij de Lama's, geenstijldansen, vind ik dit kut kut alles is kut lekker anoniem kut klote alles is kut... KAFFERS

Daan8059 | 01-04-08 | 00:30

@van dal 0028 en 0030
Twee keer nee.

CoJoNes | 01-04-08 | 00:30

Op welke discussie moet ik te laat inhaken? Rusland?

Maaier | 01-04-08 | 00:30

van dal 01-04-08 @ 00:28 en dat een republikein op koninginnedag gewoon naar de rommelmarkt gaat....

van dal | 01-04-08 | 00:30

@Co
Oh, het betreft Actimel...., dan is het een linksdraaiende videoband van een reclamespot, die in een blender heeft gezeten.
Voegt niets toe, maar in een land waar Sonja B met kookboeken rijk kan worden, verbaast mij op culinair gebied niets meer...

Herman Flipsen | 01-04-08 | 00:29

wedden dat een atheïst ook vrij heeft op een christelijke feestdag....

van dal | 01-04-08 | 00:28

überbrain 01-04-08 @ 00:25 is dat zo? heb je dat echt of is het een van je voorbeelden unterbrain?

van dal | 01-04-08 | 00:27

überdrain: Nationaal Socialisme -> Nazi's. Die doet het wel.

CoJoNes | 01-04-08 | 00:25

CoJoNes 01-04-08 @ 00:12
Ik denk het niet, als de vloot voor de kust maar groot genoeg is. China lijkt nu heel wat, maar 't is economisch of militair geen match voor de USA. Tegen de tijd dat dat wel het geval zal zijn, zijn de Westerse belangen in de regio wel geconsolideerd, dacht ik zo. Helemaal gek zijn ze niet, in het Pentagon.

nattebever | 01-04-08 | 00:25

@überbrain 01-04-08 @ 00:14
Wrong.
Islam = heiligheid + ideologie
Heiligheid verdient een veilige, beschermde plaats, waar zij voor altijd buiten de wereldse zaken gehouden kan worden: de moskee en de begraafplaats.
Ideologie verdient geen enkele veilige plaats en moet altijd aan kritiek onderhevig zijn.
Moslim = islam - ideologie = heiligheid ->Vriend
Moslim = islam (inclusief ideologie) -> vijand

tipo | 01-04-08 | 00:25

van dal 01-04-08 @ 00:23
Oh je wil het echt één op één simpel horen: Ik heb een hekel aan het christendom maar niet aan christenen. Dat onderscheid begrijp je toch wel of lukt je dat nog steeds niet?

überbrain | 01-04-08 | 00:25

"De oude Russen waren gewoon Europees"
Ja dacht het dus ff niet he. Rusland is altijd een land/staat geweest met honderden etniciteiten, zich uitstrekkend over duizenden kilometers.

bad sandocan | 01-04-08 | 00:24

@nattebever 01-04-08 @ 00:16

raspoetin is niet dood

modahfokah | 01-04-08 | 00:24

@nattebever 01-04-08 @ 00:16:

De "hogere kringen" in Rusland zijn niet door de revolutie en/of het Marxisme geperverteerd geraakt, dat waren ze sowieso al. Bedenk wel dat het tsaristische Rusland een behoorlijk feodale structuur had.

Dus wat is perversie in dit verband? De perversie van het geld of die van het volk?

Rusland is professioneel naar de kleauten geholpen door Stalin en z'n kornuiten, Door het systematisch uitroeien van alles en iedereen die met zijn of haar kop boven het maaiveld uitstak. Maar vergis je niet: dat gebeurt nu wéér onder vriend Poetin.

Gelukkig is de middenlaag van betonkoppige apparatsjiks ondertussen flink uitgedund, dat wel, maar denk niet dat Rusland er al is. Een leuk land en een leuk volk is en blijft het wel. Dat dan weer wel.

Reinaert | 01-04-08 | 00:23

koerbagh ® 01-04-08 @ 00:20
;-)

überbrain | 01-04-08 | 00:23

überbrain 01-04-08 @ 00:20 wederom een vergelijking gebouw - mensen...

van dal | 01-04-08 | 00:23

CoJoNes 01-04-08 @ 00:19
Worden ze ook nog wel om zich zelf te beschermen tegen de EU....

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:23

aanvulling:
echter zoals jij het schrijft is het een videoband in een blender.

Herman Flipsen | 01-04-08 | 00:22

@Herman Flipsen 01-04-08 @ 00:19
Ja, dat is een smoothie. Actimel heeft nu een smoevie, zegt de mevrouw van de reclame.
Eigenlijk is een smoothie niks meer dan restjes fruitschaal met sprite en melk. Ik drink ze meestal als ik een schuldgevoel heb over de vitaminen inname.

CoJoNes | 01-04-08 | 00:21

Flodder 01-04-08 @ 00:18
Als ik naar de woorden kijk die je typed denk ik dat je al lang slaapt.

repulse | 01-04-08 | 00:21

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:14
Nee, die krijgen geen olie. Niet nodig ook, want die zijn dan al weg.
En zijn ze niet weg, dan moeten ze maar een kampvuurtje stoken en dan gaan wij klagen bij Al Gore en in Den Haag pleiten voor een campfire-tax.

nattebever | 01-04-08 | 00:21

@überbrain 01-04-08 @ 00:14:
*kuch*
Ik durf te wedden dat de meeste scholieren ook een hekel aan scholen hebben
Als we die situatie nou eens in de Islam kunnen creëren... Ideeën?

koerbagh ® | 01-04-08 | 00:20

van dal 01-04-08 @ 00:15
Helemaal niet krom maar misschien te moeilijk. Hier makkelijker:Ik heb een hekel aan de kerk maar niet aan christenen.

überbrain | 01-04-08 | 00:20

@Sikkeneur 01-04-08 @ 00:14

met je pik in het zand heeft ten oosten van suez een heel ander betekenis dan hier. daar kan (oke kon) je daarna neuqen wat je wilde. hier niet.

blabla dus geen pijp nodig

modahfokah | 01-04-08 | 00:20

@Co
het resultaat van vruchten die in een blender hebben mogen ronddraaien.
vruchtendrap dus.

Herman Flipsen | 01-04-08 | 00:19

Uw Verzekeringsadvis 01-04-08 @ 00:15
Tnx voor tip.

nattebever | 01-04-08 | 00:19

@Sikkeneur 01-04-08 @ 00:17
Moeten ze wel eerst lid worden.

CoJoNes | 01-04-08 | 00:19

repulse 01-04-08 @ 00:12

Ik wil lekkere soep en géén brand.
*duikt nest in*

Flodder | 01-04-08 | 00:18

Friend of the family 01-04-08 @ 00:16 kun je zelf ook als je vindt dat het nodig is.

van dal | 01-04-08 | 00:17

CoJoNes 01-04-08 @ 00:12
Wat denk je van India, Japan etc?
De Rus krijgt zijn oude macht ook weer terug, zolang ze de kraan maar open houden. Noorwegen neemt de plek in van Fr, GB en Du als het gaat om de macht in EU-verband

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:17

Pat heeft weer eens zwaar gelijk... as always. Peace.

Haaimans | 01-04-08 | 00:16

modahfokah 01-04-08 @ 00:08
Welnee, ouwehoer. Ze willen graag bij Europa horen. 't Is een verloren volk, op zoek naar identiteit. De oude Russen waren gewoon Europees, maar werden min of meer buiten de deur gehouden. De hogere kringen spraken Frans, veel van de beste 19e eeuwse schrijverTs zijn Russen - ook nu nog uitstekend leesbaar.
Ze zijn door de zegeningen van het marxisme enigszins geperverteerd geraakt, maar hee, wie zou dat niet zijn? Kijk alleen maar eens naar de wegrottende restanten van PvdA en GL, die alleen het hoofd boven water kunnen houden door zuiver opportunisme, geheel in de lijn van de pluchekleverij en zonder ook maar enige donder te geven om de oorspronkelijke kiezerT.

nattebever | 01-04-08 | 00:16

überbrain 01-04-08 @ 00:14 kromme redenatie en niet te vergelijken, sorry.

van dal | 01-04-08 | 00:15

@nattebever 00.06.
Tip, lees een " De Nieuwe Koude Oorlog " van Vladimir Bukovsky, eyeopener voor degene die niet bekend is met de hedendaagse russische politiek.

Uw Verzekeringsadvis | 01-04-08 | 00:15

* wat de neuq is een smoevie? *

CoJoNes | 01-04-08 | 00:15

harl 01-04-08 @ 00:09 nou ja, je hoeft het niet met me eens te zijn natuurlijk. ik ben niet van de club die dan antwoord in scheldwoorden, jij mag een andere mening toegedaan zijn, mag ik dat ook?

van dal | 01-04-08 | 00:14

nattebever 01-04-08 @ 00:11
Die moslim is ook afhankelijk van olie of denk je dat ze een geheime pijpleiding hebben gelegd speciaal voor Koranlezers?

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:14

van dal 31-03-08 @ 23:58 zei:
wilders praat peop, hij zegt niks tegen moslims te hebben, alleen maar wat te hebben tegen de islam... dat kan dus niet, een moslim hangt de islam aan, simpel.

Even een makkelijker voorbeeld voor jou dan: Ik heb een hekel aan scholen maar niet aan scholieren.

Begrijp je het nu?

überbrain | 01-04-08 | 00:14

@nattebever 01-04-08 @ 00:06:
Als ik gelijk heb en Siberië is inderdaad het nieuwe Midden-Oosten, dan ligt er binnen no-time een pijpleiding door de Beringzee, want Noord-Amerika wordt er ook van afhankelijk.

koerbagh ® | 01-04-08 | 00:12

@nattebever
Als wij die olie gaan ophalen, staat China daar ook ineens olie op te halen.

CoJoNes | 01-04-08 | 00:12

Flodder 31-03-08 @ 23:52
Dus jij wil wachten tot je kinderen die brand mogen gaan blussen? wat die brand komt er toch wel. Kijk maar naar libanon en dan met name van af 1950. let met name ook op de % van de verschillende bevolkings groepen. Kijk daarna naar frankrijk welke % daar zijn.
-
Maak je zelf geen illusies dat zelfde is al aan het gebeuren hier
www.amsterdam.pvda.nl/weblog_reacties/... de eerste link in het verhaal is al weer verwijderd maar het gaat over de groepsverkrachting van een 13 jarig verstandelijkgehandicapt meisje wat in de doofpot is gestopt door pvda
www.scholieren.com/werkstukken/24817
Kijk met name even onder punt 5
Ja het meeste word in de doofpot gestopt om maar niet te polariseren.........

repulse | 01-04-08 | 00:12

koerbagh ® 01-04-08 @ 00:01

Daar is elk verstandelijk mens het mee eens, ik dus ook. De gggristenhonden in onze regering zullen er wel anders over denken. Dat is de grote sta-in-de-weg in deze kwestie en dat zal niet zomaar veranderen.

Flodder | 01-04-08 | 00:11

Sikkeneur 01-04-08 @ 00:03
Wat je zegt, liever een vat olie in de keuken dan een moslim in de achtertuin. Moslima mag zowel in keuken als in achtertuin, zolang ze natuurlijk gehoorzaamt en haar malle maangodtje vaarwel zegt.
Jij lijkt een beetje te vergeten dat het aantal moslims in Europa zonder precedent is en een geheel eigen problematiek oproept, los van de olie. Die olie, die kan het Westen gewoon gaan ophalen. Dat is iets makkelijker dan het repatriëren van alle moslims die ons continent rijk is.

nattebever | 01-04-08 | 00:11

@Flodder 01-04-08 @ 00:02
Eddy Terstall draait het vuur op tijd uit. Samen zijn club van 'liefdevollen tegen orthodoxie.' Maar die club is nu nog niet startklaar, ff geduld.

tipo | 01-04-08 | 00:10

het duitse über valt in dit landje niet zo goed.. en zoals jij het koppelt aan je brain in 'überbrain' doet het voorkomen alsof je je op intelectueel nivo boven ieder ander stelt. dat valt nog minder goed, zeker hier.
van dal 31-03-08 @ 23:21

Nee, van dal. Dat is nonsens. Het is juist de angst en jaloezie op alles wat boven de middelmatigheid uitsteekt dat de middelmatigheid van het Nederlands volk in stand houdt. Muziek, televisie, cinema, het is een treurnis hier in Holland. Dat komt omdat mensen anderen het licht niet in de ogen gunnen. Mensen zoals jij dus, die zich direct bedreigd voelen door de gedachte dat iemand anders zichzelf intelligent vindt.

Ten tweede doet "über" het hardstikke goed in Nederland. Door de gamingcultuur is dit onder jongeren een redelijk veelgebruikte superlatief geworden waar verder niemand van opkijkt. En al zou het wel mensen voor de kop stoten, daar gaat het nu juist helemaal over!

En je latere post: Een moslim hangt de Islam aan, maar bepaalt zelf in welke mate hij dat doet. Iedere moslim in Nederland zal dat in een beperktere mate moeten doen als een moslim in Iran. Want wij hebben hier een betere beschaving en cultuur kunnen opbouwen en wij moeten daar op geen millimeter op inleveren!

harl | 01-04-08 | 00:09

van dal 01-04-08 @ 00:03
'T valt niet mee he, lezen.

de honden blaffen... | 01-04-08 | 00:09

@nattebever 01-04-08 @ 00:06

doe niet zo raar praten..

die russen willen de macht terug en verkopen aan de hoogste bieder..

modahfokah | 01-04-08 | 00:08

Gaat allen rustig slapen, er is vooralsnog niets aan den hand.

vanrechtsheeftvoorra | 01-04-08 | 00:07

@nattebever 01-04-08 @ 00:02
Geef het drie jaar. Ik ben ervan overtuigd dat het de kortste klap zal zijn.
Alle inspanningen komen te laat, ik voorspel half afgebouwde kerncentrales in Frankrijk.

CoJoNes | 01-04-08 | 00:06

koerbagh ® 31-03-08 @ 23:56
Ik verwacht in feite ook veel meer van Rusland dan van de USA, zo stilaan. Geloof zelfs dat de Russen ons nader staan in velerlei opzicht dan de steeds bigotter wordende Amerikanen.

nattebever | 01-04-08 | 00:06

Pat for President, Balkenende: kruip terug in de reet van waaruit je gekropen bent.

Patrick Zweedsey | 01-04-08 | 00:05

Foutje @ 00:01
moskee *of* islamitisch ...

koerbagh ® | 01-04-08 | 00:04

de honden blaffen... 01-04-08 @ 00:00 het vacuum welk ontstond na het overlijden van pin voortuin en de ondergang van de lpf. wilders 'zag' en hoorde de 'vox populi' en besloot dat daar de weg naar de pluchen stoeltjes lag. als wilders via de pvda de kamer in had gekund had ie andere dingen geroepen.... vast en zeker.

van dal | 01-04-08 | 00:03

@gentle giant 01-04-08 @ 00:00
Heb net zelf globale verwarming laten installeren, trouwens. In een jaar heb ik het eruit, qua stookkosten. Heel handig; een soort doorzichtige luiken naar buiten die je kan openklappen, en dicht doen als het regent.

Dikr | 01-04-08 | 00:03

Kernenergie, EFTA en secularisme. Dat zou een mooie politieke pertij worden.

tipo | 01-04-08 | 00:03

@modahfokah 01-04-08 @ 00:01

en tot dan laat bakellende zich vrolijk in den poppert nemen

modahfokah | 01-04-08 | 00:03

Origineel en gewaagd, die expositie laf. Ik hoop dat het na-oorlogse verzet genoeg ruimte achter hun boekenkast hebben voor de ruim 1 miljoen zielige moslims die nu bedreigd worden door Garret Weldon.

Jan Passant | 01-04-08 | 00:03

nattebever 31-03-08 @ 23:53
Het Westen is al eeuwen superieur in de wereld, de Islam is geen issue an sich. Islam fundamentalisten wel en daar wordt krampachtig mee omgegaan om de oliestroom niet te laten opdrogen. Oorlog kan altijd nog als die fundamentalisten de kraan dichtdraaien. De meeste moslims willen gewoon kunnen leven. Er zijn al genoeg drama's begraven met business as usual de volgende dag..

Sikkeneur | 01-04-08 | 00:03

CoJoNes 31-03-08 @ 23:56
Of dat de trigger zal zijn, weet ik niet. 't Lijkt me dat die dingen de mensen op 1.000 manieren aan het verstand te peuteren zijn. Bovendien zal het proces dat jij beschrijft zo langzaam gaan dat men pas heel laat wakker wordt en men er dan mogelijk al vrede mee heeft om op de fiets naar de moskee te gaan.

nattebever | 01-04-08 | 00:02

tipo 31-03-08 @ 23:57

Hmm, misschien heb je gelijk maar ik maak me natuurlijk vooral zorgen omdat ik in de gehele politieke bende op het moment niemand zie die de capaciteiten heeft om het vuur omlaag te draaien. Het (ogenschijnlijke) faillisement van de andere partijen doet mij vrezen voor de invloed van Wilders.

Flodder | 01-04-08 | 00:02

@geFlippeD 31-03-08 @ 23:57

Anders lees je je eerst even in voordat je onzin blaat.

Iko Nal | 01-04-08 | 00:02

@Flodder 31-03-08 @ 23:54:
Als we nou eerst eens zorgen dat de baardmannen niks meer te vertellen hebben in het publieke leven? Gewoon nergens aan toegeven? Respect? Hoezo? Laat ze eerst maar onze wetten en grondrechten voor iedereen respecteren en niet misbruiken als het hun zo uitkomt. En laten we onze politici duidelijk maken dat een moskee over islamitisch overleg-clubje wel van alles kan eisen en wensen maar niks te eisen en te wensen heeft. Ze hebben het recht om in vrijheid hun maangod en meteoriet te aanbidden, in gemeenschap en that's it. Die vrijheid hebben ze, zal ook worden beschermd, maar meer hebben ze niet te willen. Klaar, punt, uit.
Geen gezeik meer van dit kaliber: www.hetvrijevolk.com/?pagina=5785

koerbagh ® | 01-04-08 | 00:01

@koerbagh ® 31-03-08 @ 23:56

Kernenergie is inderdaad het toverwoord hier !!

UK openend de kolen mijnen weer schotland wil autonomie ook via kolen frankrijk gaat weer extra reactoren bouwen......

pas dan gaat het los

modahfokah | 01-04-08 | 00:01

@Flodder 31-03-08 @ 23:54
Tja, ik ben bang dat er helemaal niets gebeurt. Onze zogenaamde 'elite' (een stel sukkels, die het feit dat ze een beetje kunnen lezen en schrijven als een elitaire eigenschap zien, omdat kunnen lezen en schrijven in de aardappeleter-milieu's waar ze vandaan komen niet gebruikelijk is) doet niets, want te schijterig, te politiek correct of te veel eigenbelang (ggrristenen) en de gewone man doet niets omdat hij/zij nog teveel te verliezen heeft en nog niet genoeg last heeft van het oprukkend woestijn-geteisem.
.
Kortom: "We're dooomed...."

Brouhaha | 01-04-08 | 00:01

@Flodder 23:54. Oh yeah: http--www.chrisbyrne.com-Infidel-TeamInfidel1.jpg

knutsel | 01-04-08 | 00:01

DANNY3960 31-03-08 @ 23:54

Ah, de weekendeditie telt 90.000 ex.

www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/arti...

Lees ook De Standaard bij bitter gebrek aan beter; Vandermeersch heeft evenzeer het cultuurrelativisme gedecreteerd. Ben meestal wel verguld met Doornaert, maar ze schrijft te weinig.

v Maerlant | 01-04-08 | 00:00

van dal 31-03-08 @ 23:58
En in welk vacuum stapte "voortuin" ?

de honden blaffen... | 01-04-08 | 00:00

@koerbagh ® 31-03-08 @ 23:56, daarnaast, de halve taiga ontdooid, dankzij de global warming, dus ontginnen maar.
( steppegras wordt dan weer minder knapperig, maar een kniesoor die daar op let ).

gentle giant | 01-04-08 | 00:00

Tekst Pat Condell !!!!! moet ook maar eens gezecht worden.

eed | 01-04-08 | 00:00

@koerbagh ® 31-03-08 @ 23:56
*zucht*
Inderdaad, kernenergie. En wel onmiddelijk.

Dikr | 01-04-08 | 00:00

wilders praat peop, hij zegt niks tegen moslims te hebben, alleen maar wat te hebben tegen de islam... dat kan dus niet, een moslim hangt de islam aan, simpel.
bovendien heb ik laatst in een artikeltje kunnen lezen over wilders dat ie de politiek in wilde.
en dat wilde bereiken bij de vvd, toen hem duidelijk werd dat het daar niet ging lukken via de utrechtse gemeenteraad ging hij terug naar venlo en zon op een andere manier om in de kamer te komen, in die tijd kwam die kale voortuin op, en wilders zag dat die man met zijn uitlatingen een hoop aanhang verwierf.
voortuin werd doodgeschoten en in dat vacuum stapte wilders in..

van dal | 31-03-08 | 23:58

CoJoNes 31-03-08 @ 23:51
Gelukkig zit SB in the pocket van de USA en doet Osama huiliehuilie om zoveel onrecht.
Mekka nuken, 't land overnemen, dat ware het beste. Heb je de hele islamitische wereld tegen je.
Nah und? Worden ze eens wakker. Ik lig toch ook nog niet in mijn bed of wel soms?

nattebever | 31-03-08 | 23:58

@nattebever 31-03-08 @ 23:53

Brussel word gedreven door US, als je echt wat wil op gebied van olie dan moet je superieur zijn in de lucht ( Luftwaffe ja)

de EU zal wat er ook gebeurd ( los van altijd blijven lachen) achter de US aan blijven hobbelen.

iese siempel

modahfokah | 31-03-08 | 23:58

Grappig dat die rechtse kutfilm van Geertje zo'n beetje de GS-Bijbel is geworden, en dat het antifacistische materiaal 'verboden zou moeten worden'

geFlippeD | 31-03-08 | 23:57

@Flodder 31-03-08 @ 23:52
Je roept al (moord en) brand als de eitjes nog maar zacht gekookt zijn. Het is nog veel te vroeg om het vuur uit te doen. Tegen de tijd dat Wilders 20+ zetels heeft, komt er vanzelf tegengas: een seculiere Islam. Zo niet, dan is er een probleem.

tipo | 31-03-08 | 23:57

@Dikr 31-03-08 @ 23:51:
De Islamist denkt niet in termijnen van 4 jaar. Die denkt in termijnen van decennia, eeuwen desnoods.

Maar enfin... Kernenergie. Nu.
(Oh, en een goede relatie met de Rus is ook geen slecht idee. Er zit in Siberië waarschijnlijk meer olie in de grond dan in dat hele Midden-Oosten. Ze hebben 80% van die taiga nooit goed geologisch onderzocht. Wordt ook wel eens tijd.)

koerbagh ® | 31-03-08 | 23:56

@nattebever 31-03-08 @ 23:53
Niet belangrijk. Die islamisering stopt op het moment dat de Vinexman z'n Astra moet verkopen omdat ie de brandstof niet meer kan betalen.

CoJoNes | 31-03-08 | 23:56

Flodder 31-03-08 @ 23:54
Job Cohen zegt: bestrijd de islamisering niet.

de honden blaffen... | 31-03-08 | 23:56

koerbagh ® 31-03-08 @ 23:51

Ik ben er niet eens zozeer bang voor dat Wilders voorstellen werkelijkheid worden alswel dat het uitblijven van die verwerkelijking ervoor zorgt dat mensen zich genoodzaakt zien zelf maar wat tegen die islamisering te doen.

Flodder | 31-03-08 | 23:54

v Maerlant 31-03-08 @ 23:46

Eerlijk gezegd dacht ik ook dat de oplage hoger was,De Morgen heeft me nooit zo gelegen,ik lees liever De Standaard tegenwoordig.

DANNY3960 | 31-03-08 | 23:54

CoJoNes 31-03-08 @ 23:45
Ben het wel met je eens dat het 'in the end' gaat over de beschikbaarheid van (goedkope) fossiele brandstoffen, zolang er nog geen wil bestaat om echt iets te doen aan alternatieven. Dat de EU een moloch is die ons door de strot is geduwd en, vrijwel autonoom, alleen maar groter wordt, dat lijkt me ook juist.
Intussen zou je kunnen zeggen dat een verdere islamisering van Europa (met name het 'gewoon vinden daarvan') de geesten rijp maakt voor een verdere debilisering. Staan de Europeanen op tegen de oprukkende islam, dan zie ik dat gelijk als protest tegen het beleid van de EU en misschien, heel misschien, wordt men dan in Brussel ook eens wakker.

nattebever | 31-03-08 | 23:53

Hear hear!

der Wunderhund | 31-03-08 | 23:53

jachtbitter 31-03-08 @ 23:44
Hij heeft meer dan genoeg gedaan, om de islam wat kritischer naar zichzelf te laten kijken, die beste man leeft al jaren van safe house naar safe house constant bewaking om zich heen. Wilders had hem niet meer mogen betrekken laat die beste pik zijn laatste jaren slijten in vergetenheid.

repulse | 31-03-08 | 23:53

@Flodder 31-03-08 @ 23:49
Verhagens dhimmithude in MO is ook "all about the money.", maar die komt met een prijs: inleveren van de vrijheid van meningsuiting en het stopzetten van het denken van een heel volksdeel: de moslims. Uberbrain is gegroeid. Gun die andere moslims dat ook eens en ga niet in de weg liggen.

tipo | 31-03-08 | 23:53

@van dal 31-03-08 @ 23:44:
Ja, en ik mag zeggen dat hij GODVERDOMME een hysterisch krijsende kleuter is.

koerbagh ® | 31-03-08 | 23:52

tipo 31-03-08 @ 23:37

Nee, maar als het vuur niet omlaag wordt gedraaid of de pan van het vuur wordt gehaald, loopt de boel over en wordt het een enorme smeerboel. Of erger, de vlam slaat in de pan en de keuken gaat in de hens.

Flodder | 31-03-08 | 23:52

@Sikkeneur 31-03-08 @ 23:48
Precies. Waar het nu om gaat is damage control richting MO, zolang er geen opties zijn voor een olievrije maatschappij. Dáár gaat het om, die woestijnzigeuners zijn irrelevant, Jordanië is irrelevant, het enige relevante is de reactie van Saoudi Barbarië. Stront met SA betekent een failliet 0031.

CoJoNes | 31-03-08 | 23:51

@koerbagh ® 31-03-08 @ 23:42
"Laat me je zeggen: hij plant dat niet, maar er zijn baarden in bepaalde moskeeën die dat al heel lang wél doen."
-
En hoe schat jij hun kansen in om dat in NL voor elkaar te krijgen, wetende dat dit om een kleine minderheid binnen een minderheidsgroepering gaat, Koerbagh?
Omwille die kleine groep daadwerkelijke bedreigerts in NL is Geert zinnens de grondwet te wijzigen en te tornen aan een basic right als vrijheid op religie, (religie die mij ook gestolen kan worden, maar dat moeten die lui zelf kunnen uitmaken), i.p.v. SCHERP te zijn en te nuanceren WIE en WAT er over de schreef gaat. Zelfs Pat credit de meerderheid van Nederlandse moslims hier met hun reactie.

Dikr | 31-03-08 | 23:51

@Flodder 31-03-08 @ 23:45:
Waandenkbeelden van jou. Volkomen onzin. De man is gewoon een mediageile, beetje simpele Limburger die een wezenlijk probleem aankaart en daar idiote oplossingen voor heeft. Dat jij je medeburger niet een beetje slimmer inschat is van een walgelijk socialistisch elitair superioriteitsgevoel. Ja, er zijn een boel domme Tokkies in dit land met stemrecht, maar meer dan de helft van de Nederlanders heeft tegenwoordig een hogere opleiding genoten (die ook weer niet zoveel voorstelt tegenwoordig, maar goed) en snappen heus wel dat zijn voorstellen praktisch onuitvoerbaar zijn.

koerbagh ® | 31-03-08 | 23:51

gentle giant 31-03-08 @ 23:38

Tuurlijk moet SA aanepakt worden maar we hadden het over Nederland. Die war on terror van Bush sluit trouwens geen dikke wapenleveranties aan SA uit. Over hypocrisie gesproken. It's all about the money.

Flodder | 31-03-08 | 23:49

CoJoNes 31-03-08 @ 23:45
Het is dezelfde discussie inderdaad.

tipo | 31-03-08 | 23:48

CoJoNes 31-03-08 @ 23:45
Beyond EU, olie zal de komende 50 jaar een stevig robbertje om de knikkers waard zijn vanuit diverse contingenten.

Sikkeneur | 31-03-08 | 23:48

@nattebever 31-03-08 @ 23:42, yep, die met die harde knijter!

gentle giant | 31-03-08 | 23:48

//off-topic

*ff triple whopper haalt bij de buren en vervolgens de klamme lappen opzoekt*

//zzzzzzz

Delphin | 31-03-08 | 23:48

@nattebever 31-03-08 @ 23:41

houd moed zouk zeggen, wilders is ook maar een tussen station.
maar doet wel fundering leggen

modahfokah | 31-03-08 | 23:47

Het heeft niets met het extremisme van doen, de basis van de koran hadith en sharia is dat de moslim man het hoogste in hirachie is. Je kan wel vrolijk blijven roepen tegen het gros WIJ ZIJN GELIJK. maar voor hun wil jij alleen maar hun positie in nemen.
-
De basis van een democratie is dat iedereen gelijk is man/vrouw /homo, en dat iedereen zijn mening mag geven. In de koran word duidelijk aangegeven dat heidenen hun van het pad van Allah willen leiden dit is de reden dat integratie alleen maar lukt bij mensen die nauwelijks naar de moskee gaan.
-
Maar blijf rustig nog meer haatbaarden importeren, meer moskeen openen. We hebben pas 5.5-6 % islamieten die ruim 20 % van de cellen in beslag nemen. De echte problemen onstaan als ze rond de 9% komen, ik ben tegen die tijd weg met mijn kinderen

repulse | 31-03-08 | 23:47

@beninhet2 31-03-08 @ 23:46, nope, Deense.

gentle giant | 31-03-08 | 23:47

Delphin 31-03-08 @ 23:41
Ik pleit in geen enkel opzicht voor reactie. Kijk, wij worden als het ware door die malle haatbaarden met onze neus op onze vrijheden gedrukt. Daar heb ik geen zin in en zou de hele troep die zij vertegenwoordigen liever gisteren dan vandaar het land uitdonderen. Wie niet tekent dat hij ex-moslim is, kan gelijk opdonderen.
Zo kan het ook, zelfs langs democratische weg. Er is niet zoveel mis met het tijdelijk opzij zetten van je eigen waarden om juist die waarden te beschermen.Er zijn iets te veel sukkels die denken dat je vuur kunt blussen met olie. Wel honingbij, dat kan niet.

nattebever | 31-03-08 | 23:47

@van dal 31-03-08 @ 23:40
Ik zeg het niet graag, maar misschien hebben we dan wel iets teveel vrijheid.

blawablawa | 31-03-08 | 23:46

www.youtube.com/watch?v=5woqCVd0NEY
@blawablawa 31-03-08 @ 23:39, dan hadden we dit ook gemist, en een liedje over Waterloo, dan kan wel eens héél actueel worden!

gentle giant | 31-03-08 | 23:46

van dal 31-03-08 @ 23:44

Met het verschil dat ik binnenkort wel MP ben. ;)

Flodder | 31-03-08 | 23:46

DANNY3960 31-03-08 @ 23:39

Dank voor de link. Ter nuance toch meegeven dat De Morgen nog niet zo lang een site heeft, die naam waardig. Ik zat er overigens schoon naast met m'n schatting van aantal gedrukte kranten. Hypothese 1 en 3 zijn voor discussie vatbaar, 2 is kort door de bocht en niet door het voorgaande te staven.

v Maerlant | 31-03-08 | 23:46

Gaat dit over die lekkere griekse kaas?

beninhet2 | 31-03-08 | 23:46

@bevert
Die hele Islamdiscussie is, ik blijf erbij, als een boerka over de werkelijke problemen in dit land. Twee woorden: EU, olie.

CoJoNes | 31-03-08 | 23:45

koerbagh ® 31-03-08 @ 23:42

Hij geeft voeding aan heel gevaarlijke sentimenten, gelijk aan die baarden.

Flodder | 31-03-08 | 23:45

koerbagh ® 31-03-08 @ 23:42 en dan mag flodder GODVERDOMME schrijven wat ie wil... met hetzelfde argument.

van dal | 31-03-08 | 23:44

De Deense cartoonist is de grootste Dhimmie van de week.

Die probeert een wit voetje te halen bij de moslims en hoopt dan dat ze hun wadhwa tegen hem opheffen. Hij is gewoon bang dat hij ook de rest van z'n leven moet onderduiken, voor z'n leven moet vrezen en net als Salman Rushdie 24/7 bewaakt moet worden

De lafaard !

jachtbitter | 31-03-08 | 23:44

nattebever 31-03-08 @ 23:37

Wilders heeft zijn positieve uitwerkingen ookal verafschuw ik zijn voorstellen. Maar laat nu eindelijk eens iemand opstaan die niet de mogelijke gevaren van islamitisch fundamentalisme in Europa onderschat en tegelijkertijd deze wil aanpakken zonder dat hij daar een hetze tegen een minderheidsgroep of grove beperking van onze vrijheden voor nodig heeft. Want de weg die Wilders is ingeslagen lijdt uiteindelijk alleen maar tot meer ellende.

Flodder | 31-03-08 | 23:44

Dikr 31-03-08 @ 23:25
Verrek jongen, klopt jij stond in dat lijstje. Heb je de top 5 gehaald of ga je er nu voor?

überbrain | 31-03-08 | 23:44

Dhr. Condell waarvan er dertien in een dozijn zijn en afgoderij bestaat dus nog....

Sikkeneur | 31-03-08 | 23:43

gentle giant 31-03-08 @ 23:31
Dé Cephalosaurus?

nattebever | 31-03-08 | 23:42

@Flodder 31-03-08 @ 23:31:
Godverdomme man, doe niet zo achterlijk hysterisch. De man heeft 9, NEGEN luizige zeteltjes in de kamer. En hij mag GODVERDOMME vinden wat hij vindt en dat hardop zeggen. Klaar. En wat hij allemaal voorstelt is achterlijk, maar je hoeft heus niet te denken dat hij morgen MP wordt. Je doet godverdomme net of hij een machtübername plant.
Laat me je zeggen: hij plant dat niet, maar er zijn baarden in bepaalde moskeeën die dat al heel lang wél doen.

koerbagh ® | 31-03-08 | 23:42

de honden blaffen... 31-03-08 @ 23:41 precies, de vinger op de zere plek.
waarom duikt iedereen toch altijd de slachtofferhoek in?

van dal | 31-03-08 | 23:42

@nattebever 31-03-08 @ 23:27
Inderdaad. Daarom pappen en nathouden opdat binnen NL en Europa een democratisch proces voltrokken kan worden. Niet dat dit optimaal zal zijn, maar het houdt 'het Westen' wel aan zet. Dat zie ik niet gebeuren als op dit moment de vlam in de pan slaat. We zullen dan reactief moeten handelen, wat mij altijd minder aantrekkelijk lijkt dan zelf de regie kunnen voeren..

Delphin | 31-03-08 | 23:41

modahfokah 31-03-08 @ 23:31
Het huidige Den Haag zit er niet voor eeuwig. 't Is geen theocratie *geh*. In de tussentijd kan het geen kwaad als we voor eens en voor altijd afscheid nemen van het poldermodel en komen tot een duidelijke polarisatie. Simpel gezegd: willen we meer of minder islam/moslims in NL?
Meer: stem CDA/PvdA/VVD/Boris van der Ham/GL/Gristenunie
Minder: stem PVV
Graag gedaan, Super de Boer.

nattebever | 31-03-08 | 23:41

Dikr 31-03-08 @ 23:39 nog geen antwoord ook op mijn vraag van 23.25

van dal | 31-03-08 | 23:41

van dal 31-03-08 @ 23:34
Waarom zou een vluchteling altijd een zielepoot zijn ?

de honden blaffen... | 31-03-08 | 23:41

blawablawa 31-03-08 @ 23:39 het mooie van vrijheid is dat de een het mooie muziek mag vinden.. en de ander niet verplicht is te luisteren..

van dal | 31-03-08 | 23:40

@Flodder 31-03-08 @ 23:24
Maak jezelf niet zo belachelijk joh, überbrain heeft in tegenstelling tot jij wel wat heftigs meegemaakt. Salonsocialist.

bethundered | 31-03-08 | 23:40

@van dal 31-03-08 @ 23:34
Tja, ik weet niet of dat er mee te maken heeft. Zegt meer over hoe oeberbreen over zichzelf denkt, denk ik. Nog geen top vijf gezien trouwens. Ik hoop dat ik met stip gestegen ben.

Dikr | 31-03-08 | 23:39

knutsel 31-03-08 @ 23:30
Slappe kutmuziek. Sorry dat ik het zeg, maar als de islam scandinavie 150 jaar eerder van de kaart had geveegd was ons dat tenminste bespaard gebleven.

blawablawa | 31-03-08 | 23:39

@Flodder 31-03-08 @ 23:27, ik heb Carel Brendel's "het verraad van links" op mijn nachtkastje liggen, eigenlijk ook een hoop knip en plakwerk: citaten, verwijzingen naar websites, enz..
Toch kan ik het je aanraden, historisch verantwoord werk.
Waarom accepteer je blindelings dat een bijbel verboten is in een land, en ga je over de zeik als een politicus roept, dat hier de koran verboden zou moeten worden, prima, maar dan moet ook gelijk Saoedi Arabie aangepakt worden, some religions are more equal than others?

gentle giant | 31-03-08 | 23:38

@Flodder 31-03-08 @ 23:27
Wilders is onbelangrijk. Hij heeft het debat opgestookt als een vuurtje onder een pan soep. En de soep? juist: Die wordt niet zo heet gegeten, als het vuurtje waarop die wordt opgestookt.
.
Concentreer je eens op de verschillende smaken van de soep en niet op het gasfornuis. Of pis jij altijd op het gasfornuis, omdat deze de soep zo heet maakt?

tipo | 31-03-08 | 23:37

Flodder 31-03-08 @ 23:31
Wilders drijft hier en daar over, maar 't lijkt de beste manier om het matras (wij zijn, als ooit in een sketch van Van Kooten en De Bie, een mat ras) wat op te schudden. Dat zoiets niet altijd even subtiel gebeurt, lijkt me bijzaak. Het mes waarmee Van Gogh werd afgeslacht was ook niet bijzonder subtiel.
Wilders zelf zal denk ik niet meer dan een overgangsfiguur zijn - soms heb je dat soort mensen nodig. En... hij doet het goed. Welke andere politicus krijgt het voor elkaar maanden achtereen in de schijnwerpers te staan?
Bovendien is het basic punt waar het hem om gaat (de islamisering van NL) nu toch heusch duidelijker aan het worden in het land.

nattebever | 31-03-08 | 23:37

Hobbykip 31-03-08 @ 23:33 ja, de fantasieën van een deense tekenaar op zijn oude dag...

van dal | 31-03-08 | 23:36

repulse 31-03-08 @ 23:26

In het OT en de Talmoed staat dezelfde onzin. Ik heb nooit beweerd dat je niet het fundamentalisme moet bestrijden. Ik weiger echter het kind met het badwater weg te pleuren.

Flodder | 31-03-08 | 23:34

Dikr 31-03-08 @ 23:32 nou ja, ik leer net dat je als vluchteling ook een nickname als van een overheerser kunt aannemen.. heb je dan een minderwaardigheidssyndroom of niet?

van dal | 31-03-08 | 23:34

moeimakers... dat zijn het..!!

Sulfuric-Acid | 31-03-08 | 23:34

Wilders ziet er wel übergay uit op die cartoon zeg...... djeeees!!!

Hobbykip | 31-03-08 | 23:33

@mezelf "zich niet in" moest het zijn.

Dikr | 31-03-08 | 23:33

@repulse 31-03-08 @ 23:26
Hmm, volgens je eigen verhaal laat 90% niet in met geweld tegen Flodders, die hoeven we dus niet over een kam te scheren met die 10% harde lijners. En dat de anti-flodder boekjes gelovigen zich superieur achten ten opzichte van niet gelovigen kom je bij elke religie tegen. (Misschien wel de meest vervelende eigenschap van religies an sich; "Wij zijn uitverkoren maar jullie zullen BRANDEN in de hel! / zijn minderwaardig").

Dikr | 31-03-08 | 23:32

überbrain 31-03-08 @ 22:46
Blijf komen, amigo. Er zijn net iets te veel dhimmies in NL. Die zijn zo dhimmie dat het ze moeite zou kosten whimmie te worden (whimmie zijnde iemand die net doet of hij ene moer geeft om de westerse waarden).

nattebever | 31-03-08 | 23:32

@nattebever 31-03-08 @ 23:12

Momanda ja duidelijk. Maar wil je de kansloze er van overtuigen het toch maar weer in die heimat te proberen zal er vanwege 100% tolerance beleid vd de Haagsche heren toch naar een soort van extreme reactie gegrepen moeten worden om de mannen ervan te overtuigen dat het toch beter is de koffers te pakken. ben van mening dat +31 zo is ingekakt dat ik dat niet zie gebeuren. maw je speelt degene die het er wel voor over hebben cq schijt aan jotje hebben, in de kaart. could also be you call their bluff,

*Alu hoedje opzet en de buurman belt om een wisselwacht af te spreken*

modahfokah | 31-03-08 | 23:31

@nattebever 31-03-08 @ 23:23, ik ben bij Cephalosaurus, moment nog.

gentle giant | 31-03-08 | 23:31

nattebever 31-03-08 @ 23:22

Ik ontken niet de gevaren van de islam, ik ben alleen fel tegenstander van Wilders 'oplossingen'. Dit kan samengaan, al lijken de your-with-or-against-us-dogmatici dat maar niet met hun botte harsens te vatten.

Flodder | 31-03-08 | 23:31

*Hoort de violen uit de Peer Gynt alweer aanzwellen*

knutsel | 31-03-08 | 23:30

@bello 31-03-08 @ 22:35

*reisje naar onbewoond eiland boekt*

Adriaantjeeeeeuh | 31-03-08 | 23:30

Pat Condell is dé heerser.

kolonel klootoog | 31-03-08 | 23:29

gentle giant 31-03-08 @ 23:23

Nou, daar ben ik het niet mee eens. Zijn foute voorstellen zijn nog lang niet genoeg en fel belicht door Wilders politieke tegenstanders en de media. Net zoals Paul Scheffer laatst bepleitte bij P&W, ben ik ook die mening toegedaan. Wilders politieke doel duiden.

Flodder | 31-03-08 | 23:27

Delphin 31-03-08 @ 23:18
Democratie is een leuk speeltje in tijden van voorspoed en voor mensen die begrijpen waar democratie voor is.
Dat laatste geldt niet voor de islam: zodra men in één van 'die landen een democratie realiseert, heb je binnen een week een theocratie.
Dat lijkt me trouwens iets wat Bush ook niet helemaal begrepen heeft, al moet gezegd dat hij daar natuurlijk niet in de eerste plaats zit om een democratie te vestigen, maar om de toevoer van olie veilig te stellen en meer presence in het MO te hebben.

nattebever | 31-03-08 | 23:27

Flodder 31-03-08 @ 23:24 rustig maar meisje... hij zegt nét dat ie niet serieus genomen moet worden..

van dal | 31-03-08 | 23:26

Flodder 31-03-08 @ 23:07
Stel je nou eens voor dat ik een boekje zou schrijven waarin ik oproep om alle uhhhh... flodders (behalve tatiana dan) te vermoorden. Ik doe daar dan ook nog bij een compleet setje regels hoe dat moet gebeuren. Dan krijg ik ook nog eens volgelingen, niet allemaal doen het maar pak hem beet 10%. De rest wil geen flodders vermoorden maar in iedergeval moeten ze wel weten dat zij minder zijn als mijn volgelingen meer belasting betalen, de flodders mogen zelf geen godsdienst hebben en kritiek op mij of mijn volgelingen is al helemaal uit den boze. Klinkt dit als een leuk verhaal? ik denk het niet. Maar nu omdat 1.3 miljard mensen dit achterlijke verhaal geloven moet ik mijn kinderen dadelijk uitleggen dat ze hun mening niet mogen geven? Dat hun zich aan hun kledingsvoorschriften moeten houden? dat mijn kinderen de kans word ontnomen om mens te zijn inplaats van een assimilatie in een achterlijke cultuur die de afgelopen 1400 jaar als enigste evolutie heeft gehad dat ze nu weten hoe ze vliegtuigen in flatgebouwen moeten sturen?

repulse | 31-03-08 | 23:26

überbrain 31-03-08 @ 23:23 dus moet ik jou niet serieus nemen?

van dal | 31-03-08 | 23:25

@van dal 31-03-08 @ 23:21
Jezus, Van Dal ik geloof dat ik je gelijk moet geven op dat punt. Alleen ik denk dat überbrain zelf nog beter is in het als 'dom' typeren van anderen.
Doe weer eens doen, überbrain?
Je top vijf domme reaguurders plempen?
*koffie slurpt en afwacht*

Dikr | 31-03-08 | 23:25

überbrain 31-03-08 @ 23:18

Nee, ik bedoel je vuige, valse aannames over mij in je EERSTE post. Ik begrijp heel goed dat je een bloedhekel hebt aan de fundamentalisten die in jouw leven nogal wat hebben aangericht en ik begrijp ook dat je een enorme tyfushekel hebt aan de islam en alles wat daar ook mee te maken heeft, maar je moet niet mij van sympathie voor fundamentalisten betichten of van haat voor moslim-afvalligen omdat ik anti-wilders ben. Dat is naast dom ook heel beledigend.

Flodder | 31-03-08 | 23:24

Hoop dat Wilders de tekenaar aanklaagt.De Hitlergroet uitbrengen kan niet, ook niet in een land met vrije meningsuiting.
Duidelijk is dat de tekenaar geen enkel idee heeft van historisch besef en volstrekt ten onrechte Wilders als naziesymphatisant voorstelt.

knight03 | 31-03-08 | 23:24

v Maerlant 31-03-08 @ 23:23 ik hoef geen snoepje, slecht voor je tanden...

van dal | 31-03-08 | 23:24

van dal 31-03-08 @ 23:21
Als je dat zo serieus neemt zou dat wel het geval zijn.

überbrain | 31-03-08 | 23:23

@Flodder 31-03-08 @ 23:18, dat Geert fout zou zijn, is zolangzamerhand voldoende uitgemeten, nu de andere foute partij aanpakken.

gentle giant | 31-03-08 | 23:23

van dal 31-03-08 @ 23:21
Dat valt alleen niet goed bij idioten. Bij mij valt het bijvoorbeeld heel goed, so speak for yourself, über-anencephaal (ja, ga 't woordenboek er maar bij zoeken).

nattebever | 31-03-08 | 23:23

Elisabeth2 31-03-08 @ 23:22 zelfgestookt vuurwater..

van dal | 31-03-08 | 23:23

van dal 31-03-08 @ 23:17

Zo'n 90.000 schat ik. Wat die tjongejonge betreft: los van het feit dat ik denk dat die 4 à 5000 een behoorlijk cijfer voor De Morgen (en niet alleen voor De Morgen) is: ik heb het belang van de poll al gerelativeerd. Dat was het, je krijgt geen snoepje.

v Maerlant | 31-03-08 | 23:23

Welk stofje had MO toch tot zich genomen toen hij op die berg zat en alle heilige berichten hoorde. Of had hij gewoon een delerium.

Elisabeth2 | 31-03-08 | 23:22

Flodder 31-03-08 @ 23:16
't Gaat mij er niet om te scoren.
Wel verbaast het mij dat jij na een verhaal als van überbrain 22:46 nog steeds de malle dhimmie uithangt. Trouwens, dat vraag ik me ook af zonder dat je dat verhaal gelezen zou hebben.

nattebever | 31-03-08 | 23:22

überbrain 31-03-08 @ 23:18 het duitse über valt in dit landje niet zo goed.. en zoals jij het koppelt aan je brain in 'überbrain' doet het voorkomen alsof je je op intelectueel nivo boven ieder ander stelt. dat valt nog minder goed, zeker hier.

van dal | 31-03-08 | 23:21

Pat +1...

da wizard | 31-03-08 | 23:20

@ tipo 31-03-08 @ 23:14
Helemaal mee eens. zie verder mijn comment @23.18

Delphin | 31-03-08 | 23:20

nattebever 31-03-08 @ 23:12 mo is de vijfde apostel...

van dal | 31-03-08 | 23:19

Flodder,
u bedoelt het woord 'flauwekul'?!...

van dal 31-03-08 @ 23:12
Naam is een grap voor mezelf. Ik ben toen ik was gevlucht eerst naar Duitsland gegaan en heb daar een paar door gebracht. Mijn eerste europeese taal die ik sprak was Duits. (Wat ik trouwens nog steeds een prachtige taal vind.)
In Duitsland spreken ze alle engelse films opnieuw in maar houden sommige woorden nog engels. Wat ik grappig vind.

überbrain | 31-03-08 | 23:18

@nattebever 31-03-08 @ 23:06
Je hebt gelijk dat dat een optie is. Ik prefereer dan wel de democratische weg voor het laten onsteken van deze vlam. Er moet dan een regering zitten die voldoende vertrouwen heeft in en krijgt van haar acherban om de vervelende periode uit te zitten. Op dit moment is dat niet het geval en daarom moedig ik een tactiek van pappen en nathouden voorlopig nog even aan. Wat ik niet aanmoedig is de elastieken rug die Balkenende naar de wereld toont; daar verloochen je ons land mee.

Delphin | 31-03-08 | 23:18

@überbrain 31-03-08 @ 23:01
Mail je vorige tegeltje even naar de fractievoorzitters van de Tweede Kamer. Ze zullen er van onder de indruk raken, echt waar.

tipo | 31-03-08 | 23:18

gentle giant 31-03-08 @ 23:10

Two wrongs do'nt make a right.

Flodder | 31-03-08 | 23:18

v Maerlant 31-03-08 @ 23:17 tjongejonge.. en de oplage?

van dal | 31-03-08 | 23:17

van dal 31-03-08 @ 23:16

4 à 5000.

v Maerlant | 31-03-08 | 23:17

nattebever 31-03-08 @ 23:10

Ok, boek (ev). Nu heb je me.

Flodder | 31-03-08 | 23:16

v Maerlant 31-03-08 @ 23:15 die percentages, hoeveel echte mensen zijn dat? in cijfers?

van dal | 31-03-08 | 23:16

van dal 31-03-08 @ 23:13

Ik gek maar wat. De enquête is wat ze is. Ze zegt iets, maar niet zoveel.

v Maerlant | 31-03-08 | 23:15

überbrain 31-03-08 @ 23:12

Meteen gaan schelden?>%@#$@. LEES!! je eerste post gericht aan mij eens na en zeg dan nog eens dat ik begon met schelden.

Flodder | 31-03-08 | 23:14

@Delphin 31-03-08 @ 23:03
Het verklaart de verschillende behandelingen van geloofskritiek op Islam en Christendom wel, maar het rechtvaardigt het niet. Stel je voor dat de SGP ook een terreurbeweging start. Krijgen ze dan ook meer recht op hun eigen waarheid?
.
Geweld mag niet beloond worden, ook al brengt dat eerst geweld te weeg.

tipo | 31-03-08 | 23:14

Sneu

Freekiesteekie | 31-03-08 | 23:13

v Maerlant 31-03-08 @ 23:11 is ie niet beledigend? of... vindt men hem niet beledigend... belangrijk verschil...

van dal | 31-03-08 | 23:13

Toch maar Wilders stemmen misschien. Iemand die al deze discussies weet te bewerkstelligen met Windows moviemaker verdient kuddo's.

Teken van Allah. Een supernova op 60.000.000 lichtjaar afstand. De man is er maar druk mee.
www.spacetelescope.org/images/screen/h...

Stir Glenfarclas II | 31-03-08 | 23:13

modahfokah 31-03-08 @ 23:08
Ach, als de moslim in het westen meer en meer een gevoel van onbehagen krijgt, lijkt me dat een goede zaak. Mogelijk een motivatie om lekker te vertrekken naar het Huis van de Islam, daar te blijven en een begin te maken met een herinterpretatie van het prachtwerk van Mohammed (ja, volgens de islamieten is de Koran niet het werk van Mo, maar van God zelf; Mo was, net als Char, alleen maar een medium. Ooit zo zout gegeten?).

nattebever | 31-03-08 | 23:12

überbrain 31-03-08 @ 22:46 ik verbaas me, je verhaal neem ik zonder meer voor waar aan, maar dan snap ik niet dat je juist zo'n nickname aanneemt.

van dal | 31-03-08 | 23:12

bottehond 31-03-08 @ 21:16
Moet ik een lijstje eigenschappen opnoemen waarin deze P.C. uitblinkt ten opzichte van G.W.? Humor, intelligentie en verbale communicatie vind ik wel genoeg.
Ik had het nog geeneens over zijn 'outspoken atheism', waar GW dweept met 'ons trotse culturele erfgoed' is dit gewoon een man die door wil, de toekomst in, zonder pseudo nationalistisch geneuzel.
Ik vrees dat ik hem meer indruk vind maken met deze speech dan alles wat ik tot dusver van G.W. heb gehoord.

Dikr | 31-03-08 | 23:12

Flodder
u laat zich al redelijk kennen zoals elk links denkend mens tegenwoordig blijkbaar wil reageren. Waarom meteen gaan schelden?!
Ik doe daar niet aan mee.

Ik wil u alleen 1 raad meegeven; als u het echt zo erg vind dat er een boek verboden gaat worden en u hoopt dat er niet meer boeken, muziek, gedichten, schilderijen en andere kunst verboden gaat worden, stem dan bij de volgende verkiezingen rechts.

Ik weet waar ik over praat en ik hoop voor u dat u er nooit op zo'n manier achter hoeft te komen om te weten waarover u praat.

überbrain | 31-03-08 | 23:12

van dal 31-03-08 @ 23:10

Al zeker die 53%, anders konden ze niet zeker weten dat het niet beledigend was.

v Maerlant | 31-03-08 | 23:11

v Maerlant 31-03-08 @ 23:09 en hoeveel hebben hem daadwerkelijk uitgekeken?

van dal | 31-03-08 | 23:10

@Flodder 31-03-08 @ 23:07, dat zouden die Saoedie's nóóit doen.
( Geyl, die accentjes ).

gentle giant | 31-03-08 | 23:10

Flodder 31-03-08 @ 23:07
Welke boeken (mv) wil hij verbieden, behalve de Koran (iets wat ik trouwens onzinnig vind, maar goed)?

nattebever | 31-03-08 | 23:10

Nederland wordt es wakker!!! onze laffe balkenende moet gekontschopt worden wij willen harde maatregelen waarneer endigt het kop in het woestijnzand steken een keertje.

Be?lzebul | 31-03-08 | 23:09

v Maerlant 31-03-08 @ 23:07 die cijfers die die krant zelf opgeeft... jaja...

van dal | 31-03-08 | 23:09

van dal 31-03-08 @ 23:00

Omdat je niet telkens moet betalen, sluit ik evenmin uit dat diegenen die 'm de eerste keer niet begrepen nog eens een tweede keer gekeken hebben.

v Maerlant | 31-03-08 | 23:09

@nattebever 31-03-08 @ 23:06

hier speel je de kanslooosen juist me in de kaart, me dunkt.

modahfokah | 31-03-08 | 23:08

van dal 31-03-08 @ 23:00

De clientèle bestaat, als je de cim-cijfers mag geloven, goeddeels uit hoogopgeleide lezers.

v Maerlant | 31-03-08 | 23:07

gentle giant 31-03-08 @ 23:05

Ja, zo erg dat hij boeken wil verbieden.

Flodder | 31-03-08 | 23:07

Zoals Condell uitstekend verwoordt: de islam kan alles zijn, religie, cultuur of ras, het ligt eraan hoe de weerstand van de ongelovigen zich manifesteert.

knutsel | 31-03-08 | 23:06

Delphin 31-03-08 @ 23:03
Een verklaring voor het verschil lijkt me onvoldoende voor een verschil in bejegening. Laat de vlam maar een keer in de pan slaan, how 'bout that?

nattebever | 31-03-08 | 23:06

@Flodder 31-03-08 @ 23:03, hij is dan wel weer erg voor vrijheid van meningsuiting, dat siert hem dan weer.

gentle giant | 31-03-08 | 23:05

@tipo 31-03-08 @ 22:38

Inderdaad er komt een boel olie uit moslim landen, maakt het er niet makkelijker op trouwens..

modahfokah | 31-03-08 | 23:05

überbrain 31-03-08 @ 23:01

Nee, jij hebt gelezen wat ik schrijf met je vuige aannames. Zak even in de stront.

Flodder | 31-03-08 | 23:04

@tipo 31-03-08 @ 22:38
Echt beledigend kan dit niet zijn, omdat het alleen iets meer expliciet is dan de schilderijen in Vaticaanstad én het algemeen bekend is dat homofilie alsmede pedofilie (liefst gecombineerd zoals op onze parkeerplaatsen) de gewoonste zaak van de wereld was rond de tijd dat Jezus geleefd zou hebben. Dit zijn geen feiten die stelselmatig ontkend worden door de religieuze leiders van dit geloof. Binnen de Islam is het nog steeds gewoon om feiten te ontkennen en een willekeurige 'waarheid' te prediken. Wanneer er ook een andere waarheid lijkt te bestaan is dat natuurlijk een grote schok. Het is zeer menselijk te noemen om deze andere waarheid in alle toonaarden te ontkennen. Dit vond en vind ook binnen de wetenschap en kunst plaats. Het extreme geweld dat door sommige leiders wordt gepredikt en door sommige volgers wordt uitgevoerd is wél degelijk een zeer zorgelijke ontwikkeling.

Het is een taak van de overheden om de westelijke waarheid te verdedigen zonder dat de vlam in de pan slaat en de macht van de gevaarlijke religieuze leiders te groot wordt. Of de huidige Nederlandse regering dit op de juiste manier aanpakt is de vraag, maar het verklaart wel het onderscheid in de behandeling van verschillende geloven be gelijksoortige confrontaties door kunstenaars of politici.

Delphin | 31-03-08 | 23:03

gentle giant 31-03-08 @ 22:58

Nee, vanwege zijn voorstellen die godsdienstvrijheid, rechtsgelijkheid, eerlijke berechting en het eigen verantwoordelijkheidsprincipe willen afschaffen.

Flodder | 31-03-08 | 23:03

Hulde aan tipo voor het onder de aandacht brengen van deze kwestie bij de mensen die geacht worden ons te vertegenwoordigen. En ook aan überbrain, die duidelijk wel weet waar hij over praat in tegenstelling tot de vele salonsocialisten.

harl | 31-03-08 | 23:03

gentle giant 31-03-08 @ 22:51
Ja knap. Lukt het een beetje met die wereldvrede?
.
*Gaat verder op zoek naar een recept voor een egg free omelet*

Droge_Droom | 31-03-08 | 23:02

@Flodder 31-03-08 @ 22:54

Mijn inziens laat hij alleen maar zien hoe hoger het perecentage hoe groter het gevaar de kans dat er een ploft word natuurlijk wel groter. En dat klopt volgens mij ook wel. Er zijn veel meer domme schapenneukers als dat er slimme zijn. Maar anyhows. Ik denk niet dat de film van Geert een mening is. En dat die cartoon ook nergens op slaat behalve dat die bom niets anders kan zijn dan die Fatwa. Echt ik kan er niets anders inzien. Vrijheid van meningsuiting mag geen grenzen hebben daar ligt het echt niet aan.

StijlvolRechts | 31-03-08 | 23:01

Flodder 31-03-08 @ 22:55
U heeft totaal niet gelezen wat ik had geschreven. Als u dit wel heeft gedaan lijkt het me redelijk nutteloos verder op dit soort flauwekul te reageren.

überbrain | 31-03-08 | 23:01

@DANNY3960 31-03-08 @ 22:59
Ik zag het.

CoJoNes | 31-03-08 | 23:01

Een verklaring op het nogal laffe gedrag van Jan Peter Balkenende en ook de Deense MP Anders Fogh Rasmussen omtrent Fitna kan zijn:

Er zijn ver geworderde plannen om een unie te maken tussen EU- en alle landen rond de Middellandse zee !

Anders Fogh Rasmussen heeft ambities om voorzitter te worden van EU binnenkort, maar ik zie liver Pat Condell als Chairman of EEC.

Peace

Papa is er niet meer | 31-03-08 | 23:00

v Maerlant 31-03-08 @ 22:59 in dat geval mis ik nog de vraag of de film uberhaupt begrepen is...

van dal | 31-03-08 | 23:00

Flodder 31-03-08 @ 22:55
Schitterende ironie, chapeau! Ook je post van een minuut eerder.
Nou, ik hoop dat de mensen niet door gaan krijgen dat je ze in de maling neemt.

nattebever | 31-03-08 | 23:00

überbrain 31-03-08 @ 22:46

Stonden trouwens nog wat grove onwaarheden in je post. Dat ik het op zou nemen voor de schandaligheid die in Iran plaats vindt en dat ik een hekel zou hebben aan afvallige moslims. Laat deze abjecte aantijgingen weg want ze ontnemen me alle zin om een discussie met je aan te gaan.

Flodder | 31-03-08 | 23:00

Poll op de website van de progressieve De Morgen: 'vindt u de film van Geert Wilders beledigend?'

nee 53%
film niet gezien 30%
ja 16%

v Maerlant | 31-03-08 | 22:59

CoJoNes 31-03-08 @ 22:53

Ik had het vermoeden al dat hij even verdwaald was.

DANNY3960 | 31-03-08 | 22:59

@überBrain
Ook verwarrend: Er loopt hier tevens een überDrain rond.

CoJoNes | 31-03-08 | 22:58

@Flodder 31-03-08 @ 22:55, vanwege z'n haar?

gentle giant | 31-03-08 | 22:58

@überbrain 31-03-08 @ 22:46

word een beetje nerveus van mensen, die vertegenwoordigers van het vrije woord doodschieten en vervolgens op het lijk insteken om er een notitie op achter te laten...... dit alles onder de goedkeuring van een geloof.

En echt geloof me het vergelijk met Hitler is in alle opzichten ( oke qua haar dan ) onjuist.

modahfokah | 31-03-08 | 22:57

überbrain 31-03-08 @ 22:46
Zo kwam Glasbek ooit met rai muziek aan zetten als voorbeeld van islamitische muziek.
Niet wetende natuurlijk dat rai muzikanten in de landen van herkomst vermoord worden.
De onwetendheid van deze mensen is inderdaad stuitend.
www.funx.nl/index.php?option=com_conte...

de honden blaffen... | 31-03-08 | 22:57

überbrain 31-03-08 @ 22:46
Een moslim die zijn geloof afzweert is geen moslim meer. Geloof niet dat er veel bezwaar in NL is tegen dit soort mensen. 't Enige wat ik kan bedenken is dat NL al vrij vol is (een van de dichtstbevolkte landen op aarde) en verder uiteraard de vraag of de immigrant vluchteling is c.q. zijn eigen broek kan ophouden.
Lekkere wijven zijn altijd welkom, want de gemiddelde Hollandse doos, daar raakt een mens wel eens op uitgekeken.

nattebever | 31-03-08 | 22:57

überbrain 31-03-08 @ 22:54

Wilders is een grotere bedreiging voor onze vrije rechtstaat dan die plofhakbarren.

Flodder | 31-03-08 | 22:55

StijlvolRechts 31-03-08 @ 22:48

De vreselijkste terreurdaden 1 op 1 koppelen met een staafdiagram die laat zien hoeveel moslims er in Nederland wonen icm met suggestieve vragen die een islamitische onderdrukking voorspellen, is wel degelijk een mening. Een verwerpelijke als je het mij vraagt.

Flodder | 31-03-08 | 22:54

Flodder 31-03-08 @ 22:51
Ik heb juist een betoog gehouden tegen het enige gevaar dat de vrije westerse waarden bij het vuil zet.
En dat is niet Wilders! (voor de duidelijkheid dan maar)

überbrain | 31-03-08 | 22:54

@überbrain 31-03-08 @ 22:46
In dat geval wil ik u er toch even op wijzen dat mijn comment van 2129 zuiver ironisch bedoeld was.

CoJoNes | 31-03-08 | 22:53

@wildje 31-03-08 @ 22:45
Misschien moet de overheid en de moskee, net als de katholieke Domkerk in Wenen seculier en verlicht worden. Dan heeft Wilders geen legitieme reden meer om de moslims lastig te vallen.

tipo | 31-03-08 | 22:52

überbrain 31-03-08 @ 22:46

Ik zei in Europa en ik neem helemaal niet de mensen in bescherming waar je voor hebt moeten vluchten. Na deze onwaarheden te hebben weggenomen, wil ik je vragen of je het een goede oplossing vindt om onze vrije westerse waarden bij het grof vuil te gooien als deze worden bedreigd?

Flodder | 31-03-08 | 22:51

@Droge_Droom 31-03-08 @ 22:48, en we wisselen wat recepten uit, daarnaast regelen we de wereldvrede even.

gentle giant | 31-03-08 | 22:51

Mooie vergelijking, tipo, goeie mail. Ben benieuwd of er morgen op ingegaan wordt.

CoJoNes | 31-03-08 | 22:50

@mezelf
cultuur = geloofscultuur

überbrain | 31-03-08 | 22:49

@Droge_Droom 31-03-08 @ 22:48, knap hé?

gentle giant | 31-03-08 | 22:49

@Flodder 31-03-08 @ 22:46

Een compilage van feiten kan nooit een mening zijn. Slechts een beeld die iemand heeft opgedaan.

StijlvolRechts | 31-03-08 | 22:48

Zijn jullie aan het oefenen voor je typdiploma?

Droge_Droom | 31-03-08 | 22:48

+1 voor tipo

Iko Nal | 31-03-08 | 22:47

@Flodder
beste Flodder je hebt helaas geen idee waar je het over hebt. Ik heb op mijn 15e moeten vluchten voor diezelfde mensen die u in bescherming neemt. U heeft het over 1 man, Hitler omdat dat in uw straatje is gebeurd maar er zijn landen die lijden onder het terreur van een geloof dat een vergelijkbare als het niet ergere onderdrukking is dan de u welbekende.
Ik kom oorspronkelijk uit Iran, heb mijn zus verloren door die ene geloofsgroep zoals u dat noemt en mijn vader is voor zijn leven verminkt. Niet omdat hij meedeet aan een rel maar omdat hij in een muziek groepje zat. Ja meneer, in sommige delen van het land zijn mensen erg tegen muziek. Dat mag namelijk niet.
Daar heeft hij voor moeten boeten. Als hij een vrouw was geweest had hij niet meer geleefd.
Dan over boeken. Hitler had volgens u een verbod op boeken en dat was de laatste? U gelooft dat wij in Iran überhaubt de keuze hadden om maar elk boek te lezen wat we wilden?! De geoorloofde boekenlijst was korter dan die van een kleuterschool.
En dit gebeurt in meer landen maar mensen als u die de wereld kennen via de krantekoppen van de Volkskrant nemen het op voor die schandaligheid.
En kom niet aan met dat er gemaatigde moslims zijn. Als u er een kent zou ik een simpel proefje op de som nemen: Vraag die gematigde of hij Mohammed op een bierviltje wil tekenen. Niet beledigend, gewoon een poppetje met de naam Mohammed.
De kans dat uw vriendelijke moslim dit doet is erg gering of het moet een afvallige zijn zoals ik.
Maar die worden eigenlijk door jullie ook gehaat.
U en mensen zoals u zullen de geschiedenis ingaan als de blinden die door onwetendheid het meest wrede en ontollerante cultuur hebben gesteund waarop u kan antwoorden: Wir haben es nicht gewusst.

überbrain | 31-03-08 | 22:46

StijlvolRechts 31-03-08 @ 22:42

Of Wilders is de fundamentalist die vrijheid van meningsuiting misbruikt.

Flodder | 31-03-08 | 22:46

@tipo 31-03-08 @ 22:38

Misschien is wordt er al jaren negatief gegeneraliseerd over marokkanen. Dan komt een anti-islamitishe propagandafilm op het slechte moment. Misschien zijn we (hmm, VS, en EU) onze invloed in het Midden-Oosten aan het uitbreiden en kan de bevolking daar niet tegen ons op. Dan ligt ook daar een anti-islamitische film een beetje gevoeliger dan anders. Toch ?

wildje | 31-03-08 | 22:45

gentle giant 31-03-08 @ 22:40

Ja, zijn ook nog in de mode. Een mooie groene, paarse of gele. Zie ze steeds vaker.

Flodder | 31-03-08 | 22:44

tipo 31-03-08 @ 22:38
Heel goed. Aleen jammer dat je waarschijnlijk nooit meer een verdere reactie krijgt. EN dat ze er niets mee doen.

Elisabeth2 | 31-03-08 | 22:44

Die cartoon is glashelder... Geert met die bom op zijn hoofd is die Fatwa. Het bordje om zijn nek met Danger freedom of speech slaat op de mensen die daar offended bij zijn.

StijlvolRechts | 31-03-08 | 22:42

@tipo 31-03-08 @ 22:38

heb je nix te doen ofzeau ?

modahfokah | 31-03-08 | 22:42

Wahat?
Gaat het hier nu alweer over knapperige groente?
Over die getekende Geert hierboven... daar komt hij even gunstig vanaf zeg. Achtergrond wegshoppen en inlijsten.
En nu moet ik Condell nog eens even kijken.

Nonnes | 31-03-08 | 22:42

vroeger was er hier ook zo een fotofeuck.

Dat van fitna zijn trouwens alleen nog maar aangiftes. We weten nog niet of het niet kan.

wildje | 31-03-08 | 22:41

www.cojeco.cz/attach/photos/lide/Arafa... @Flodder 31-03-08 @ 22:35, je kan ook een sjaal over je harses trekken, dan zeurt tenminste niemand over je haar, ( Gretta misschien ).

gentle giant | 31-03-08 | 22:40

Pat Condell heeft, niet alleen nu maar vrijwel steeds, gelijk in zijn benadering van de achterlijkste cultuur die ooit op aarde is voortgebracht na het jaar nul. Daarbij is 'cultuur' te verstaan als in bananen- of rubbercultuur.
Een topic hieronder zwamt Boris over zogenaamde belangrijker dingen, enfin, dat die vent hier nog ruimte krijgt - al is het wel eens aardig je poot op te tillen.
Onze Westerse waarden zijn mij heel wat waard en zou ik niet graag ondergesneeuwd zien door de waarden uit de kamelenneukersbeschaving, zelfs niet in de verte - wat nu al gaande is.
Maar... wat te doen? Ik zou denken: remigratiebonussen (nooit meer terug), kindertoeslag betalen ipv kinderbijslag ontvangen bij > 2 kinderen, geen importhuwelijken meer uit islamitische landen, geen enkele uitkering de grens over, onmiddellijk stoppen met de geldwegsmijterij die het prachtwijkenproject met zich meebrengt, de stopzetting van het subsidiëren van alle vormen van bijzonder onderwijs en een bouwstop voor moskees.
Goh, als je dat zo leest zou je menen dat nattebever niet zo zit te wachten op de islamisering van NL. Dat klopt ook ja, en meer dan dat.

nattebever | 31-03-08 | 22:40

ies KULtuur als in galerie hangt

realinkst | 31-03-08 | 22:40

Tipo schreef een mailtje naar de kamer en heeft zowaar reacties binnen van de VVD, de PVV en de SGP:
SGP:
U hebt hier wel een punt. Wij hebben er ons ook over verbaasd dat de regering zich zo openstelt. Het OM moet nog uitzoeken of er sprake is van mogelijk kwetsende beelden, maar de minister-president heeft zelf al aangegeven dat het enige doel van de film zou zijn te kwetsen.
Toen de SGP haar afkeuring uitspraak over de kruisingsact van Madonna,
was de reactie van het Kabinet dat dat nu eenmaal valt onder de vrijheid
van meningsuiting. Kortom: meten met twee maten, waar we morgen zeker de
vinger bij hopen te leggen.
PVV: het is inderdaad een prachtige vergelijking!
VVD: Hiermee bevestig ik u de ontvangst van onderstaande e-mail. Gezien de
inhoud heb ik deze onder de aandacht gebracht van mijn fractiegenoot Han
ten Broeke.

Welke e-mail? deze:
Geacht Tweede Kamerlid,

Graag wil ik u bekend maken met de tentoonstelling 'Religion, Fleisch und
Macht' van Alfred Hrdlicka, welke van 12 maart tot 10 mei 2008 in het
Dommuseum te Wenen is te bezichtigen en in samenwerking met de Weense
Domkerk is opgezet.

Hier is onder andere een voorstelling van 'Het laatste Avondmaal' te zien,
als erotische homosexuele orgie met copulerende apostelen en Jezusfiguur.
Tevens is een tekening van de kruisiging van Jezus te zien, waarin hij
zichtbaar opgewonden raakt door de geseling die hij heeft te ondergaan.

Mijn vraag aan u is natuurlijk:
- Heeft de Oostenrijkse regering aan de EU om een gezamelijk standpunt
gevraagd over deze tentoonstelling?
- Heeft u van verhoogde staat van paraatheid gehoord bij de ambassades van
Oostenrijk?
- Heeft de Verenigde Naties al op de tentoonstelling gereageerd?
- Is de Oostenrijkse regering de volgende ochtend in overleg met
christelijke belangenbehartigers getreden?
- Is het woord 'crisis' al gevallen in Oostenrijk?

Nee, natuurlijk en dat is hier ook de normale gang van zaken in Europa van
de 21e eeuw. Ik stel u deze (rethorische) vragen, om u er op te wijzen dat
de ophef rond Fitna niks met religieuze gevoelens te maken kan hebben.
Anders zou het scenario bij de Weense tentoonstelling net zo als bij Fitna
zijn gelopen.

Ik wil u er graag op wijzen, dat de ophef rondom Fitna enkel om de
belangenstrijd tussen onze vrijheid van meningsuiting en de
handelsbelangen in de OIC-landen gaat. Zeg dat dan ook eerlijk, want
anders worden verschillende religies gediscrimineerd. Het kan niet zo zijn
dat het Christendom meer kritiek mag krijgen dan de Islam van de EU, de VN
en het OIC.

In Wenen weten ze tenminste hoe kritiek het denken kan bevorderen, ook al
kan dat krenkend zijn voor sommige gelovigen. De werkelijke nodeloosheid
van het kwetsen, zit hem in de voorgestelde beperkingen van het denken
buiten de religieuse kaders.

Wederom staat voor de poorten van Wenen onze Europese vrijzinnigheid en
moderniteit op het spel.

Meer informatie:
de.gloria.tv/?video=yhy4ltzhyg58w8jahi...
www.dommuseum.at/ausstellungen.html#au...
www.kzwei.at/2128.htm
www.kathpress.co.at/content/site/infod...
www.kreuz.net/article.6911.html

ps sorry voor de lange tegel.

tipo | 31-03-08 | 22:38

Flodder 31-03-08 @ 22:31

Hmm, slechte dubbele ontkenning op het einde. Ach, kan ik me er altijd nog onderuit lullen.

Flodder | 31-03-08 | 22:35

@Flodder 31-03-08 @ 22:31

oppervlakkig beschouwd heb je gelijk

modahfokah | 31-03-08 | 22:35

BINNENKORT IN DE IKEA

harrydehoer | 31-03-08 | 22:33

Ik doe ook even WACHT EVEN roepen...

WACHT EVEN... dus een expositie die anti Islam dingetjes laat zien kan absoluut niet (op diverse plaatsen verboden), maar Wilders vergelijken met Nazi's kan wel? Rare wereld leven we een beetje in... dit is toch Nederland he? West Europa toch...?

Adriaantjeeeeeuh | 31-03-08 | 22:31

Na Hitler is er, tot de komst van Wilders, geen politicus in Europa geweest die boekverboden, berufsverboten en aparte wetten voor één geloofsgroep wil. Naast deze voorstellen, die in strijd zijn met de grondwet, hangt deze politicus sociale en culturele problemen standaard op aan een geloof, brengt hij propagandafilms uit die angst en haat zaaien tegen alle aanhangers van dat geloof, en ziet hij als enige oplossing voor de bestaande en toekomstige problematiek een totale verwijdering van dat geloof. Neem daarbij de beroerde kapsels in ogenschouw en je kunt niet ontkennen dat de vergelijking niet geheel mank gaat.

Flodder | 31-03-08 | 22:31

DANNY3960 31-03-08 @ 22:29
pilletje op?!

überbrain | 31-03-08 | 22:31

überbrain 31-03-08 @ 22:27

Verdwaald??

DANNY3960 | 31-03-08 | 22:29

Even een paar vraagjes: Hoe lang moet we nu weer gaan wachten op de release van versie 2 van Fitna? En gaan we daar met z'n allen nou weer een draadje of wat over volschrijven? En moeten we het niet eens hebben over de film van Ehsan J?

En als belangrijkste vraag: Waar blijft het volgende Lee Towers draadje?

Cookie v. eigen deeg | 31-03-08 | 22:29

Táugé, hé, hé, dát kúdtstréépjé lúkt mij éindélijk óók, GéénStijl, bédánkt.

gentle giant | 31-03-08 | 22:29

CoJoNes 31-03-08 @ 21:29
Jij bent niet helemaal lekker. Je hebt geen idee waar je het over hebt.

überbrain | 31-03-08 | 22:27

Als Pat Condell ooit moet vluchten uit Engeland, kan hij hier asiel krijgen in mijn knus ingerichte schuurtje.

Elisabeth2 | 31-03-08 | 22:25

killermiller 31-03-08 @ 22:20

De vader van Max Mosley.

DANNY3960 | 31-03-08 | 22:22

*De enige knapperige groente komt uit het vriesvak.*

koerbagh ® | 31-03-08 | 22:21

Wies die vent rechtsboven?

killermiller | 31-03-08 | 22:20

LOL@gentle giant
Een knapperige taugé salade. De trendyzomerhit van 2008!

CoJoNes | 31-03-08 | 22:17

DANNY3960 31-03-08 @ 22:10
Wat is een papoort eigenlijk??

DANNY3960 | 31-03-08 | 22:15

Dat met die Mickey Mouse moet idd eindelijk eens afgelopen zijn. Dat ben ik langzamerhand wel spuugzat.

Cookie v. eigen deeg | 31-03-08 | 22:15

Maar ik moet zeggen dat de Cohiba en de Pavie 2000 me nu ook wat hyper maken! Morgen is t' weer gewoon Nederland. gewoon dikke,domme prut in het putje met Rutte die loopt te huilen en anders 'prominenten die vinden dat ze niet voldoende gehoord worden.
Wat een land, wat een land...... He Bijstandskoning, nog wat gestolen vandaag?Tof man! Ja man, waar anders heb je de voorziening voor? Domme klojo!

krokostil | 31-03-08 | 22:14

DANNY3960 31-03-08 @ 22:12

En denk erom,smoked bacon natuurlijk.

DANNY3960 | 31-03-08 | 22:14

Maar ik denk dat veel van onze moslims dat al vonden. Die hoeven zich wat mij betreft niet aangesproken te voelen.

Dikr 31-03-08 @ 22:09

Dat jij dat denkt was allanger bekend. Maar wel Condell ruilen voor Wilders? Toe maar. Jij weet van gekkigheid ook niet meer waar je het moet zoeken,zo langzamerhand. Is het wel?

bottehond | 31-03-08 | 22:13

Overigens was Adolf H. ook een linksige kunstenaar, maar dat terzijde.

NoMinister | 31-03-08 | 22:12

koerbagh ® 31-03-08 @ 22:10

Of uitgebakken reepjes bacon natuurlijk.

DANNY3960 | 31-03-08 | 22:12

Gelukkig dat te midden van alle chaos de verlosser staat afgebeeld.

Beetje Noord-Koreaans maar zal wel linksige subsidiekunstenaar zijn.

NoMinister | 31-03-08 | 22:11

Zou het moeilijk zijn om Pat aan een Nederlands papoort te helpen??

*Euh,zomertijd*

DANNY3960 | 31-03-08 | 22:10

@gentle giant 31-03-08 @ 22:06:
Salades zijn niet knapperig. Hooguit de croutons die je erover flikkert.

koerbagh ® | 31-03-08 | 22:10

Maar nu even serieus : welke linkse lul/sloerie heeft dit uit zijn of haar Edding weten te toveren. echt TE simpel voor woorden!
De tijd geeft Wilders gelijk 't is niet ander kloothommels van links!
Gegroet!

krokostil | 31-03-08 | 22:10

Misschien wil Engeland hem ruilen voor Geert? Ik zou het gelijk doen ... wat een brok redenatie power en wat weet hij zich goed uit te drukken ... +1
Ik hoop dat veel Nederlandse moslims die dit zien, niet alleen de credits die ze van hem krijgen noteren maar ook inderdaad inzien dat de rauwe kantjes van hun religie, zoals beleden door fundamentalisten, niet meer van deze tijd zijn.
Maar ik denk dat veel van onze moslims dat al vonden. Die hoeven zich wat mij betreft niet aangesproken te voelen.

Dikr | 31-03-08 | 22:09

Njaaa. Best goed eigenlijk. Jammer van de link, maar leuk en zeer sympathiek hoor! Gezellig!

krokostil | 31-03-08 | 22:07

@Bert op Safarie 31-03-08 @ 22:04:
Herhalio!

koerbagh ® | 31-03-08 | 22:07

@koerbagh ® 31-03-08 @ 21:58, knapperig knisperende salades, heerlijk.

gentle giant | 31-03-08 | 22:06

Balkenende biedt onmiddellijk je verontschuldigingen aan, aan al die moslim landen. En niet in je broek plassen, anders krijg je voortaan een luier om. En: deze man spreekt Engels, niet Fries (dat moet je even uitgebreid uitleggen, anders gaan ze ook de Friese Vlag (je weet wel; "onze" (jouw ;-) ) economische belangen) verbranden. Nou, niet langer wachten, voordat je het weet is het zondag, vlug er naar toe, en neem je vriendjes Verhagen en vd Broek ook mee!

Boven het Maaiveld | 31-03-08 | 22:06

@CoJoNes 31-03-08 @ 21:59:
't Was meer een opmerking in z'n algemeenheid... Denkend aan de zomer. Maar als Bigi nou een geyl kort rokje aan heeft. Tsja... Je kan nooit weten natuurlijk.

koerbagh ® | 31-03-08 | 22:05

www.hetvrijevolk.com/?pagina=5799
"When the film was in production, the British government announced that it would prohibit its exhibition in the United Kingdom in keeping with its appeasement policy concerning Nazi Germany. However, by the time the film was released, the UK was at war with Germany and the film was now welcomed in part for its obvious propaganda value".
"The great dictator",Bizar, schijnt wel te kloppen!

gentle giant | 31-03-08 | 22:02

Als Pat Condell een Nederlands paspoort aanvraagt ben ik niet tegen twee nationaliteiten! En jij Geert?

Droge_Droom | 31-03-08 | 22:02

Adendum @ 2158
Die zwoele seks gun ik jullie, zo ben ik dan wel weer.

CoJoNes | 31-03-08 | 21:59

@Bigi @Stijlvol
Pardon heren, ik ga eerst nog even wat laphroigh terughalen bij koer.
Jullie zijn uiteraard welkom. Carpool date maken?

CoJoNes | 31-03-08 | 21:58

@Bigi Bana Boy 31-03-08 @ 21:53:
Jachtschotel Bigi, jachtschotel... met zuurkool en Cassler rib. Maar da's meer iets voor herfst en winter, en we hebben alweer zomertijd... Ik denk aan barbecue en salades, frisse rosé, korte rokjes en zwoele seks met de ramen open. Dat soort dingen.

koerbagh ® | 31-03-08 | 21:58

Voor alle duidelijkheid, dat filmpje van Pat Condell dus.

uwesbeki | 31-03-08 | 21:57

Ergens in de poster hoor een baardman met een kromzwaard
in de ene hand en een koran in de andere hand.

Onslo | 31-03-08 | 21:56

Verplichte kost voor regering en parlement! Oh ja, en voor Job natuurlijk.

uwesbeki | 31-03-08 | 21:56

@Bigi Bana Boy 31-03-08 @ 21:53

Als jij dan ook die dure wishky mee neemt ga ik wel als 2e :)

StijlvolRechts | 31-03-08 | 21:56

De poster van dit draadje is een beetje knip-en-plak-werk.

Onslo | 31-03-08 | 21:55

Nu kijken hoe dames en heren politici dit gaan oppakken.

- teruggejorist - | 31-03-08 | 21:53

@cojones
Mwoeahaha! Als je niet uitkijkt ben je zo president van de wereld (welliswaar bestuurd door grootmoefties; maar dan moet je gewoon de touwtjes doorknippen)!

Eddie Barzoon | 31-03-08 | 21:53

@koerbagh ® 31-03-08 @ 21:27

beter dan die doordeweekse slobber

30 years 43%
*plop*.

modahfokah | 31-03-08 | 21:53

StijlvolRechts 31-03-08 @ 21:24
Hoho niet voordringen ! Bigi is Koerbagh's wildschotel nog niet vergeten en mag eerst :-)

Bigi Bana Boy | 31-03-08 | 21:53

Kurt Wetsergaard is een kakkebroek. Begrijpelijk na wat de man is overkomen, maar het is gewoon een kakkebroek.

CoJoNes | 31-03-08 | 21:52

Dat gebouwtje met die twee minaretten daar rechts naast Wilders' hoofd lijkt wel een moskee.

Zoetwaterpanharing | 31-03-08 | 21:52

Die Hugo maakt al sinds 1980 dezelfde shit, alleen heeft hij Reagan vervangen door Wilders, de ME-ertjes zijn nog wel hetzelfde, ken hem nog van de kraakbeweging van die tijd (geen woning geen kroning). Sneu dat hij is blijven hangen.

Karel Martel | 31-03-08 | 21:52

Sjah, maar in tegenstelling tot Wilders is hij wél een artiest.

Heibeltje | 31-03-08 | 21:50

Pat Condell is een held.

artbrut | 31-03-08 | 21:48

@CoJoNes 31-03-08 @ 21:29
Je hebt helemaal gelijk! En dat Condell zijn opruiende toespraken steevast in het Engels houdt en niet in het Nederlands getuigt ook al van een totaal gebrek aan respect voor ons Nederlanders. Als de paus het in 80 talen kan, zou hij het toch ook moeten kunnen?

Hetze Haatstra | 31-03-08 | 21:48

Ach Gut, zat net nog even naar het rtl Hoernaal te kijken. De kleinzielige, kleingeestige hebbers van “het grote gelijk” gaan helemaal overboord. De stumper die Amerika correspondent speelt begon al met een oneindig zeurverhaal over zielige zeehondjes enz.
Met nieuws heeft het allemaal niets uit te staan, maar ach ja, dat is toch al snel secundair.
Gut a gut, wat laten ze zich weer in de kaarten kijken. LOL.

saidfred | 31-03-08 | 21:47

Zal Balkenende vanavond wel weer een persconferentie geven en het hele kabinet uitvliegen over alle windstreken om konten te likken. Dit is natuurlijk zeer provoserend en onnodig kwetsend. Hier is Nederland ook niet mee geholpen.

GSpot | 31-03-08 | 21:47

@Minister zonder Port 31-03-08 @ 21:38
Het was niet mijn bedoeling om te trollen. Het was een potpourri van de column van van der Ham en het item over Jahmi bij Netwerk. Doel gemist blijkbaar. Volgende keer beter.

CoJoNes | 31-03-08 | 21:46

Die schapenneuker links onderin... hulde aan de tekenaar!

enlosssch | 31-03-08 | 21:40

ik krijg steeds goegelads in het arabies. Het beste wat je daar natuurlijk mee kunt doen is klikken en de site die veschijnt meteen weer wegklikken. Levert GS geld op en kost die moslim geld. Wat wil je nog meer.

jan-lul-de-behanger | 31-03-08 | 21:39

wat zullen we nu krijgen! Staat er iemand in het wierookvat van Wilders te plassen! Schande, foei, bah, boehoehoe!

Bert op Safarie | 31-03-08 | 21:39

Garret Weldon had voor zijn fitna kunnen volstaan door de verzamelde werken van Pat Condell in een docu samen te vatten.....

hulde & kuddo's voor Pat, die hardop en met schitterende beeldspraak roept wat 80% van nederland denkt maar niet kan verwoorden.
islam without violance is like an eggless omlette... meesterlijk

hoff | 31-03-08 | 21:38

goed (nieuwe spelling)

Duckman | 31-03-08 | 21:38

Die kerel is geod

Duckman | 31-03-08 | 21:38

CoJoNes, als je wilt trollen, doe dan een beetje beter je best.

Minister zonder Port | 31-03-08 | 21:38

@MAXIMO 31-03-08 @ 21:23
Weet je zeker dat je ook snapt wat ie bedoelt en niet alleen maar snapt wat ie tekent?

Chiant | 31-03-08 | 21:37

het wordt echt steeds grappiger. Geert steekt een hele dikke Nederlandse vinger op naar de wereld. Werd hoog tijd!!! Heb niet altijd respect voor wat de man zegt, laat staan hoe die het zegt. Maar voor deze actie neem ik m'n pet af. De angst en verontwaardiging zeggen alles. Heb de film niet gezien, maar die is ook compleet irrelevant, dat is bewezen door alle heisa vooraf.

ams | 31-03-08 | 21:36

Wie wil er Bokito's over het hek van de werkelijkheid?

reagurotron | 31-03-08 | 21:34

CoJoNes 31-03-08 @ 21:29
LOL. Scherp. In Engeland is het nog erger dan hier.

Elisabeth2 | 31-03-08 | 21:34

Tjezus, wat een redenaar. Wat is deze man waanzinnig goeeeeeeeeed!

Jean Bal-zac | 31-03-08 | 21:33

Wacht even, het zou dus verboden moeten worden om je uit te spreken tegen een (in jouw ogen) nazistische groepering?? :S Nog even en er lopen zoveel talentloze blinden rond dat we reddeloos verloren zijn, kan iemand deze man stenigen, dan weet hij ook hoe dat voelt? Praten we daarna verder...

Homer J. Simpson | 31-03-08 | 21:32

Die champignon die de lucht inschiet, is ook goed.

Elisabeth2 | 31-03-08 | 21:30

Misschien moet Ernst Ballin eens gaan praten met Condell. Condell drijft een wig tussen de verschillende groepen in de samenleving. Nergens voor nodig. Benoemen is prima,maar dan wel bouwen. Laat Condell zich eens druk maken over het overgewicht van de Britse schoolgaande jeugd.

Bovendien vraag ik me af of je van de Britse belastingbetaler mag vragen geld op te hoesten voor de bescherming van Condell. Hij vraagt er gewoon om om doodvermoord te worden met z'n polariserende waarheden. Het is toch schandalig dat dit mag, ik wil niet eens weten hoeveel mensen gekwets zijn in het diepst van hun wezen door deze niet functionerende atheïst.

CoJoNes | 31-03-08 | 21:29

MAXIMO 31-03-08 @ 21:23

* traantje wegpinkt *

max! we zijn het eensch!

bottehond | 31-03-08 | 21:29

dat is toch John Cleese die een typetje doet, of niet?

ironie en beeldspraak zijn ijzersterk by the way.

nepkots | 31-03-08 | 21:28

Het begint bij de meeuw die natuurlijk een vliegtuig voorstelt dat een kernbom dropt. Dadelijk bestormt de tegenpartij de vesting van de vijand. De kasteelheer wijst hen echter kordaat de deur. Gelukkig is er nog de blonde prins. Die weet wel dat het neuken van de eerste de beste geit de kortste weg is naar de tweede Kamer van de Staten-Generaal. Onderweg staat er nog een wegwijzer 'Doomsville' dus komt helemaal goed.

v Maerlant | 31-03-08 | 21:27

@StijlvolRechts 31-03-08 @ 21:24:
Als je een fles Laproaigh meeneemt, tuurlijk.

koerbagh ® | 31-03-08 | 21:27

@Paradijs
op dat matje ligt ie nu 5 x per dag op te bidden

naardeklote | 31-03-08 | 21:26

LOL @bottehond 31-03-08 @ 21:20
Nee, da's een beetje te aggressief. Mijn boodschap is er een van het goede leven en de liefde. Hoewel Rammstein daar natuurlijk ook wel een aardig muziekje voor heeft.
youtube.com/watch?v=HKfzA5yUxfU

koerbagh ® | 31-03-08 | 21:25

koerbagh ® 31-03-08 @ 21:19

Mag ik dan bij je komen eten?

StijlvolRechts | 31-03-08 | 21:24

Pat Condell rules! Geen speld tussen te krijgen wat hij zegt. Dat zouden ze inderdaad eens in P&W of Nova moeten laten horen en zien. Weg met al die slappe verontschuldigingen. Gewoon ons westerse standpunt en de daarbij behorende set van waarden uitdragen. Niet goed? Ga dan je heil maar lekker in die grote zandbak zoeken. Klaar!

60CX | 31-03-08 | 21:24

De situatie is dermate vredig en veilig dat omwille van deze veiligheid ieder dissident geluid in de kiem gesmoord dient te worden.

Alleen pro-islam geluiden zullen vanaf nu nog worden geduld.
Dit is in het belang van ons land... zo liet een duidelijk aangedane JP vanuit Ontario ons weten.

Jokkebrok | 31-03-08 | 21:22

Waarom staat Fitna niet op Dumpert? Durft Geenstijl niet?

Renos2 | 31-03-08 | 21:21

Deze Pavlov reactie is een beetje 20ste eeuw. Beetje kritiek op het linkse ideaal van de multiculturele samenleving en je bent meteen de nieuwe Hitler. Vind ik zo Chinees. Maar goed, pomp er wat subsidie in en je krijgt zwakbegaafde kunst. Ook al zo'n linkse pavlov. *gaat een lampje branden*

Zeddegeizot | 31-03-08 | 21:20

@ naardeklote 31-03-08 @ 21:00
Heeft Balkenende de Oostenrijkse ambassadeur al op het matje geroepen omdat Balkie gekwetst is?

Paradijs | 31-03-08 | 21:20

Diverse homoseksuele mannen en vrouwen hebben vandaag een reisverbod gekregen. Zij mogen niet langer islamitische landen bezoeken. De premier heeft officieel te kennen gegeven dit te betreuren maar in het belang van het land geen andere uitweg te zien dan dit verbod gestand te doen.

Jokkebrok | 31-03-08 | 21:19

Alleen die man rechtsboven even wegpoetsen en dan kan ik er om lachen.

Jelle. 31-03-08 @ 21:16

Links boven de stormtroopers zie ik dat islamkritiek ook al leidt tot een nucleaire oorlog.

bottehond | 31-03-08 | 21:19

* Gaat ook een filmpje maken. Een stapeltje korans, bijbels en andere [strike]huilige[/strike] heilige boekjes in de barbeque, aansteken, en dan op dat vuurtje een fijn stel saucijsjes, karbonaadjes, varkenshaasjes en speklappen bakken.... Lekker eten, wijntje erbij... Ondergaande zon, aanzwellende violen en een neukend stelletje "en silhouet" (er moet natuurlijk wel seks in) ... eindtitels: Fuck Religion... The End *

koerbagh ® | 31-03-08 | 21:19

@Delphin 31-03-08 @ 20:49
Liever niet, ik mag graag naar een klassiek concert gaan.

Hellsmurfje | 31-03-08 | 21:18

wie is die Fitna eigenlijk waar iedereen het over heeft?

ams | 31-03-08 | 21:17

Sorry, de galerij heet anders, de *kuch* verzamelde kunst heet Lef.

v Maerlant 31-03-08 @ 20:47

Men moet wel lef hebben om zo'n verzameling zouteloze picas LEF te noemen. Lef om Wilders te beschimpen? Hoe mainstream kun je zijn. Lachwekkend dat dit soort Gutmenschen kennelijk ook een verkeerd zelfbeeld heeft. Poeh poeh, wat een lef! Laf lijkt me een betere titel.

Kijk. Dít is pas lef met ballen.

soorehhera.com/21.html

Laten de linksige Gutmenschen zich hier eensch druk over maken....

ayaanhirsiali.web-log.nl/ayaanhirsiali...

Maar hierover zwijgt de MSM en 070 in alle talen. Ranzig geweaun.

bottehond | 31-03-08 | 21:16

Alleen die man rechtsboven even wegpoetsen en dan kan ik er om lachen.

Jelle. | 31-03-08 | 21:16

Als de Wildersaanhangers niet zulke verdraagzame mensen waren...

de honden blaffen... | 31-03-08 | 21:15

Uit protest tegen de rode bolide van premier Balkenende zijn in verschillende steden van ons land vandaag honderden rode autos in brand gestoken. Het volk scandeerde kreten als "JP rijdt in rood en moet dood ! ". De premier is met zijn gezin naar Canada gevlucht.

Jokkebrok | 31-03-08 | 21:15

Beelden van moslims verzamelen en en achter elkaar zetten gaat veel te ver! Dan ben je echt een nazi en moet je deaud.... maar WIlders in een zucht noemen met Hitler en zo'n portret maken is cool!

*kots*

Pat rocked by the weg

Behangdelul | 31-03-08 | 21:13

Aboegrijp(t)inn 31-03-08 @ 21:09
"Politiek is heel wat anders, politiek is compromis, voorzichtig formuleren, iedereen te vriend houden."
...
Was Neville Chamberlain dus toch een goed politicus.

brulkikker | 31-03-08 | 21:13

JP laat in een reactie op het verbod, van Iman ayasuf Mohadinahad , weten zijn rode bolide in te zullen ruilen voor een beige Skoda. "Als het moet"zo liet hij ons fijntjes weten, " neem ik de fiets".

De fiets is echter ook taboe! Dit roept te veel associaties met oud-hollandse gebruiken op .

JP heeft zojuist via zijn perschef laten weten in het vervolg te voet naar den haag te zullen gaan. Dit is met instemming begroet door de Iman.

Jokkebrok | 31-03-08 | 21:12

Kijk, rechtsboven op dit prutswerk maakt Balkie zich klaar om met z'n uitgewoonde ster op het minaretTorentje te ploffen

wopper | 31-03-08 | 21:12

Kan dit schilderij niet beter aangeboden worden aan een Haags museum?

KarlMarx | 31-03-08 | 21:12

Pat Condell - Garret Weldon, eat your heart out.

vraagstaart | 31-03-08 | 21:12

Is een held.

Zo jammer! | 31-03-08 | 21:12

Dit is nou precies waar het om gaat: Kunst is een vorm van expressie waarbij de kijker aan het denken moet worden gezet, moet worden uitgedaagt en moet worden geconfronteerd.
Politiek is heel wat anders, politiek is compromis, voorzichtig formuleren, iedereen te vriend houden.
Wilders heeft zijn roeping gewoon gemist.

Aboegrijp(t)inn | 31-03-08 | 21:09

Grappig hoe een aaneenschakeling van (oude) nieuwsFEITEN overal tot ophef leidt, maar dat de spandoeken "Kill Geert Wilders" vrolijk op de NL TV worden vertoont ....?

Dus feiten zijn taboe en de oproep iemand te vermoorden mag wel ???
Rare jongens die moslullen.

Cinq-Marquis | 31-03-08 | 21:09

kijk die gast zeg waar het teminste op staat
lijst wilders en condell!

molekuul | 31-03-08 | 21:08

Zojuist komt het bericht binnen dat op last van de Iman premier Balkenende vanaf nu geen aanstootgevende rode auto's meer mag rijden. Minister van justitie Hirsch Ballin heeft zijn werkbezoek aan Sudan afgebroken om JP van de ernst van deze situatie te overtuigen.

Jokkebrok | 31-03-08 | 21:07

Iemand de Deense cartoon van Wilders al gezien? (tt.113)

fuckje | 31-03-08 | 21:06

gimiller 31-03-08 @ 21:01
ik vondt dat oudbollige jaren 50/60 design wel bij bakellende passen.

von sokkenstopfen | 31-03-08 | 21:06

@Joris
Doe eens nl2.php.net/nl2br gebruiken bij enters ipv str_replace. Dan heb je dat gelazer met het moeten toevoegen voor een dubbele enter ook niet meer.

vitu | 31-03-08 | 21:05

-weggejorist-

derechtsesocialist | 31-03-08 | 21:04

Potverdeuri, heel veel beter valt het niet te verwoorden
+1 voor heer Condell

lounge01 | 31-03-08 | 21:03

-weggejorist-

Zwaaiende Knots | 31-03-08 | 21:03

Nou je weet in ieder geval dat "kunstenaars" die meesurfen op angst voor islamverboden of op Geert Widers later geen stuiver waard zullen zijn. Te makkelijk, te dooorzichtig, puur effectbejag... wegens gebrek aan talent. Doorspoelen.

superjan | 31-03-08 | 21:02

ziet er goed uit die plaat! vette stylo...

gimiller | 31-03-08 | 21:01

-weggejorist en opgerot-

de_HOLLANDER | 31-03-08 | 21:01

Pat Condell, wat een verademing is die man. Krijgt hij trouwens bescherming?

Don Knieschot | 31-03-08 | 21:01

Ook tegen deze serie bizarre kunstwerken zijn klachten gekomen van Moslimvolk vanwege de geitenneuker en de mevrouw in burka die een sexy been laat zien. Niet van Wilders zelf.

Het geeft maar weer eens de waarheid van het volgende aan:
antivenin.blogspot.com/2008/03/de-isla...

harl | 31-03-08 | 21:01

@ Lying Dutchman 20:57
Een paardenlul is teveel eer voor die hakbarren, en een belediging voor paarden, dus maak daar even een geitenlulletje van wil je?

von sokkenstopfen | 31-03-08 | 21:01

Qua compositie heb ik ze wel sterker gezien... een beetje een rommeltje dit, eigenlijk.... Dit kan veeel dramatischer met een loodgrijze lucht en een harder statement door oorzaak en gevolg elkaar te laten overlappen en zo te laten versterken. Dit broddelwerk van losse zwevende elementjes kan zo de prullenbak in... Wie dit heeft gemaakt moet zich niet met politiek en/of schilderkunst bezighouden maar een opleiding volgen in iets...

VanFrikschoten | 31-03-08 | 21:00

-weggejorist-

Zwaaiende Knots | 31-03-08 | 21:00

-weggejorist-

de grote boze wolf | 31-03-08 | 21:00

Kan Galerie Geuzenveld ook eens Gregorius Nekschot exposeren en durven ze niet?

Gradus Grafhengst | 31-03-08 | 20:58

Iedereen pikt nu een graantje mee. Binnenkort is het gevaarlijk om NIET de Islam te beledigen. Dat risico neem ik niet. Hierbij dus. Ik vind de Islam een achterlijk geloof en iedereen die er in geloofd een paardelul.

Lying Dutchman | 31-03-08 | 20:57

@Framoes

Ik had ook een pica geupload op die site. Helaas was mijn afbeelding van een varken met de text 'stop de islam en weg met mohammed' snel weggehaald.

Fred V | 31-03-08 | 20:56

Freedom of speech in optima forma

Gradus Grafhengst | 31-03-08 | 20:56

Pat tells it like it is. Argue with that, you violent, primitive DICKHEADS!

bello | 31-03-08 | 20:55

@Framoes 31-03-08 @ 20:54

Eens maar je zit in het verkeerde topic....

StijlvolRechts | 31-03-08 | 20:55

Iedereen staat weer te dringen om zoveel mogelijk afstand te nemen van Fitna en elke 3e rangs acteur heeft ook een mening.
Ik vind Wilders een karikatuur van zichzelf, maar als hij een filmpje wil maken moet hij dat vooral doen, en ik zal de laatste zijn die daar zijn excuses voor aan gaat bieden.
Vind het vooral erg triest dat er nu een site is waar je je foto kan uploaden als vorm van excuses.
1) Waarom je excuses aanbieden voor iets waar je niks mee te maken hebt?
2) Waarom je foto uploaden? Denk je dat je dan ontzien wordt bij een aanslag?
Triest volk.

Framoes | 31-03-08 | 20:54

waar komt die pica vandaan? Komt nogal raar en infantiel over.

pooface | 31-03-08 | 20:52

* ontroerd door zoveel spreektalent een traantje wegpinkt *
Wat een begunstigd redenaar is die Pat Condell toch. Ik blijf er steeds van onder de indruk hoe treffend, gevat en zakelijk hij de vingert op de zere plek legt en doel treft.

Chiant | 31-03-08 | 20:51

Mooi man, Osama en een schaap. Is dat trouwens nou eindelijk eens verboden hier, bestialiteit?

Naga | 31-03-08 | 20:49

Volgend programmapunt PVV: 'Schrap alle cultuursubsidies'

Delphin | 31-03-08 | 20:49

Pat for president! Welldon Pat!

StijlvolRechts | 31-03-08 | 20:48

Ik vind die poster van Osama bin Laden veel leuker! Maar die was je hier gemakshalve even vergeten?

Naga | 31-03-08 | 20:47

Sorry, de galerij heet anders, de *kuch* verzamelde kunst heet Lef.

v Maerlant | 31-03-08 | 20:47

Islam without violence is like an egg free omelette..

Superior Bastard | 31-03-08 | 20:46

Pat wel op dumpert , waar blijft fitna?

Willem van Ockham | 31-03-08 | 20:46

Noemt die galerij werkelijk Lef? Ik krijg meer en meer het gevoel midden in een slechte B-film te zitten. Zo eentje die eindigt met een apocalyps.

v Maerlant | 31-03-08 | 20:46

die film vn ehsan jami komt ook niet meer uit.

x3 | 31-03-08 | 20:45

"Eerder deze maand verwijderde hij op dringend verzoek van de politie een aantal van zijn werken op station RAI. Zijn tekeningen van onder meer Geert Wilders en Osama Bin Laden zouden te provocerend zijn.
Dat was voor de galerie juist reden om de schilderijen tentoon te stellen. De expositie Lef is nog tot 4 mei te zien."
.
En bij bepaalde andere kunstwerken over de islam worden de deuren gesloten en alles rap verwijderd? Ja hypocrisie.

TheSmartAss | 31-03-08 | 20:45

Ik dacht dat feauteauxfucken verboten was hier?
Wel een mooie plaat.

wisselend | 31-03-08 | 20:43

Pat condell kan het goed verwoorden. Geef die man een partij!

Bisschop Gijsen | 31-03-08 | 20:41

humor!

relneef | 31-03-08 | 20:39

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com