Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gratis af te halen: Geleende bakfiets

fietsbak.jpg Omdat vervoer een universeel recht is van elk mens. Gevonden op een stoep in Amsterdam Zuid-Oost en voor niks af te halen: Tweedehands bakfiets. Kleur: donkerbruin met licht metalen rand. Altijd binnen gestaan. Nauwelijks gebruikt op wat ritjes in de Pretoriusstraat na. Marginale zaagschade rond het slot. Kleine piep linksachter. Bak (onverwoestbaar betonplex) verkeert in prima conditie. Ketting is net gesmeerd. Heerlijk comfortabel leren zadel van Hollandse makelij. In zwart meegespoten bumpers. Echt een plaatje. Uitstekend geschikt voor het vervoer van wietplanten, spandoeken en principiële buttons. Indien achterna gezeten door ME goed voor een maximale snelheid van 20 km/h. Interesse? Bel 06-44238148 voor verdere instructies. Geheime code: Wat mijn is, dijn is. Pak weg!

Reaguursels

Inloggen

@überbrain 26-02-08 @ 16:08 U zei? Tegen wie wordt hier gescholden en wie levert iets inhoudelijks waar op gereageerd kan worden? Ga u gang.

campion | 26-02-08 | 18:54

campion
beetje niveau hier graag. Of haal je het alleen door te schelden en te schreeuwen? Als je echt slim wil overkomen doe je dat soort dingen niet. Gratis tip van mij, voor jou.
En nu terug naar school.

überbrain | 26-02-08 | 16:08

Tja, sommige mensen vinden het natuurlijk erg moeilijk om met gezichtspunten geconfronteerd te worden die buiten hun onmiddellijke impulsen en belevingen vallen. En dan kun je inderdaad alleen maar schelden. Van sommigen is het een wonder dat hun hersens het niet begeven onder de inspanning van dingen als ademen of veters strikken.

campion | 26-02-08 | 12:10

@kersenflap 26-02-08 @ 03:52

HELEMAAL correct. Als je alleen maar een slecht excuus hebt om iets te doen, kun je het misschien maar beter laten.

3*links=rechts | 26-02-08 | 11:10

@ Campion,
Oprotten, werkschuw tuig.
Kraken mag nergens anders ter wereld.
Kraken is een idiote vorm van diefstal die voortkomt uit de idioterie van de jaren 70, 80 en 90 die dit land tot een puinbak heeft gemaakt. De gekheid vierde hoogtij.

Ik hoop voor je dat je nóóit de fout maakt om een mijner bezittingen te kraken.kersenflap | 26-02-08 | 03:52

@Demonische Eend 25-02-08 @ 21:43 LOL in elk geval is dit de slimste post in de topic tot nu toe, incl de mijne :)

campion | 25-02-08 | 22:02

ik twijfel nog

Demonische Eend | 25-02-08 | 21:43

@Robin Hood 25-02-08 @ 19:36. Je beseft je wel hoe offtopic je bezig bent mt je persoonlijke campagne he? Misschien heb je nog iets over die bakfiets te zeggen, want daar had ik het over.

Maar goed.
Jouw politieke bloedgroep heeft de term ‘demoniseren’ indertijd in het leven geroepen. De definitie daarvan is het schadelijk belasteren van andersdenkende individuen op basis van politieke assumpties, en criminalisering daarvan door middel van leugens en verdraaiing. Volgens deze doctrine zou dit demoniseren een kwalijke bedreiging van de vrijheid van meningsuiting en dus de democratie zijn, en hen die demoniseren direct of indirect mede schuldig aan geweld of zelfs moord.

Terwijl je elders hypocriet schrijft je te ergeren aan mensen die een muur om zich optrekken en te zwelgen in hun idee van gelijk en waarheid, ga je nergens werkelijk inhoudelijk op in. Je blijft alleen maar persoonlijk tot in de derde generatie dus, lasteren en liegen. Nu ook weer. Puntsgewijs:

1)Inderdaad, alle tekenen van zwakte. Je allereerste aanduiding van mij op deze site begon al met ‘dat wijf’ (www.geenstijl.nl/mt/archieven/1184911...., Robin Hood 10-02-08 @ 21:23). Dan borduur je even voort op andermans laster, waarbij je de aanbeveling aan Pritt dat ik de moeite niet waar ben om aandacht aan te besteden zelf niet echt ter harte genomen hebt, want sindsdien heb je me niet aflatend zitten stalken waar je maar kon. Zonder enige zoden aan de dijk te zetten in wat voor soort discussie dan ook en zonder één moment je oogkleppen af te zette of je agressieve toon te temperen. Tamara wilde aandacht. Volgende post: Je wist zeker dat er nog veel meer leuks te vertellen was over mij (10-02-08 @ 21:27 ) maar schoot verder alleen losse flodders af. Vervolgens ben ik respectievelijk ‘dom’ en ‘aandachtsgeil’. Let wel, dit is nog voor ik wat dan ook aan jou geantwoord heb. ( 10-02-08 @ 22:49). Vervolgens voeg je iemand die mij IRL kent en reageert op de topic (Robin Hood 10-02-08 @ 23:16 ) toe dat die misschien nog es zal ontwaken uit haar sprookje want dat ‘niet iedereen is zoals het lijkt’. Vervolgens (als ik gereageerd heb) beweer je dat ik zit te ‘huilen’ (Robin Hood 10-02-08 @ 23:31) en dat ik wel alleen naar bed zal gaan die avond. Dan: ( Robin Hood 10-02-08 @ 23:37) ‘Get a life, tuthola’. Allemaal zonder één hout snijdende of andere reden van je agressie te geven, vooralsnog. Dan suggereer je dat ‘mijn slag volk’ anderen bedreigt en dan (Robin Hood 11-02-08 @ 00:15) zet je voor het eerst de plaat op dat ik gezegd hebt ‘Ik vind Volkert een aardige jongen’, van Siebelt overgenomen aperte en aantoonbare smaad, pure demonisering dus. Want die zin is nimmer mijn mond uitgekomen. Vervolgens beweer je dat ik ‘voor een nul-zes lijn hijg’. (Robin Hood 11-02-08 @ 14:16) . Al was dat zo, wat niet het geval is, dan had dat nog nergens wat mee te maken. Dan zeg je dat je nog ‘een appeltje met me te schillen hebt’. Waarom is mij duister. (Robin Hood 11-02-08 @ 16:30) Dit alles (Volkertleugen, 06-lijn) blijf je herhalen, met de toevoeging op een gegeven moment
(Robin Hood 11-02-08 @ 18:22) ‘jij was toch dat tutje in de cel naast Hans Kok, die wegens overmatig druggebruik de pijp aan maarten gaf’. Dat was het moment dat er wat mij betreft de grens van het trachten normaal antwoord op je te geven overschreden was, en daar reageerde ik niet op. Nu begin je daar weer over, dus zie overige punten. Dit betrof alleen maar de eerste topic waar wij elkaar troffen. Vervolgens ging je al of niet in vereniging met Siebelt door met het eindeloos afschieten van losse flodders, over alles, nogmaals tot mijn familie in de derde generatie en of ik ‘recht’ had op mijn huis aan toe. Nog altijd niets inhoudelijks, niets concreets, niets waars om mij op aan te vallen. Elke keer dat een bewering ontkracht was, kwam je weer met iets nieuws. Nou, verder met je puntjes.
2) Jij hebt nog nooit in de cel gezeten, klop je jezelf op de borst, en de reden dat ik er zat vond je verwerpelijk. Argeloze lezers zouden uit je wederom moedwillige vermelding denken dat het hier gisteren betrof ofzo, maar waar jij aan refereert was in 1985 (jij was toen dus vier?). Mijn vraag aan jou: Waarom zat ik er dan, kun je mij dat vertellen? Wat was de aanklacht, het gevolg, de vooroordeling, en het verdere verloop?
3) Ik noem Volkert ook geen lieve jongen, zoals nu zo vaak omstandig ontkracht en even vaak door jou aan voorbijgegaan, wederom in het kader van de demonisering.
Geef in het vervolg even de zogenaamde ‘bron’ dan kunnen mensen het zelf bepalen, heh? www.parool.nl/radio/audio/pt-113005-mu... . Integendeel, de uitzending gaat over mijn aversie tegen dierenrechtenactivisme.
4) Ik wel. Mag ik zelf weten met wie ik omga? Ik ga met allerlei mensen om, van alle meningen en gezindten. Dat is ook mijn beroep, maar jij hebt geen idee wat dat inhoudt. Iedereen met wie ik omga weet dat ik een lastige discussiant ben iedereen die zich in een groep manifesteert en meent het Grote Gelijk uit te dragen. Krakers en anderen.
5) Zie 1) Je doet niet anders, kind. Ga eens ergens inhoudelijk op in.
6) Ik denk niet werkelijk dat je het met Siebelt doet. Overdrachtelijkheid heb je ook al geen kaas van gegeten. Ik bedoelde ermee dat je als een blinde kalkoen afgaat op wat een raaskallende geobsedeerde als Siebelt allemaal roept. Waar je je beweringen ook allemaal vandaan gehaald hebt, niets slaat ergens op tot nu toe, dus whatever.
7)Ik licht ook geen mensen op met mijn kristallen bol. Nog zo’n klok-geen-klepel bewering, lasterpraat, niet weten waar je het over hebt.
8) Ga door met wat je wil, maar nogmaals, weet je zelf eigenlijk wel waar je mee bezig bent? Ik zou als ik jou was mijn tijd eens besteden aan werkelijk iets te zeggen hebben, want daar ontbreekt het nogal aan bij jou. Vinden dat je een geniale vondst gedaan hebt door struisvogels met politici te vergelijk en dat ‘een column’ te noemen, het is vrij genant hoor. Of tracht es werkelijk hout te snijden met je aanvalletjes. Vooralsnog heb je jezelf alleen maar belachelijk gemaakt, en nogmaals, realiseer je je niet hoe coulant ik nog met je ben, werkzoekende in de journalistieke sector.

@yokiamy 25-02-08 @ 19:50. Klopt zoals je het schrijft, ik ben inderdaad een zeer goede belastingbetaler. En wat de rest betreft, verzin ook es iets orgineels, sukkel, je slaat de plank nogal mis.

campion | 25-02-08 | 20:45

@ yokiamy
Die heeft ze ook niet, daar het een vrouw is.

Robin Hood | 25-02-08 | 20:35

Gatver, die gasten als campion irriteren me mateloos als zijnde een zeer goede belastingbetaler. misschien kan hij/zij mij mn belastingcenten die die allemaal heeft geincasseerd weer terugbrengen, mag ook door harde noeste arbeid in mn tuin of iets dergelijks, heb genoeg klussen voor je liggen vriend, maar heb het vermoeden dat je er de "KLOTEN' niet voor hebt.
ga eens werken

yokiamy | 25-02-08 | 19:50

1. Ik loop niet in het wilde weg te schelden, daar mag je al mijn comments op nalezen. Sterker nog: ik scheld bijna nooit, dat is een teken van onmacht.
2. IK heb nog nooit in de cel gezeten, de reden waarom jij er zat vind ik verwerpelijk.
3. Ik noem Volkert geen lieve jongen.
4. Ik ga niet om met krakerTs.
5. Ik reageer netjes inhoudelijk op wat je zegt, dus ik doe niet aan stompzinnige comments. Daarvoor krijg je hier een ban.
6. Ik deed het volgens jou toch met Siebelt in ruil voor een beetje info? Dan heb ik google helemaal niet nodig.. Je spreekt jezelf hier dus tegen.
7. Ik licht geen mensen op met mn kristallen bol.
8. Is het je nu een beetje duidelijk of moet ik nog even doorgaan?

Robin Hood | 25-02-08 | 19:36

@campion 25-02-08 @ 16:59

Ladies and gentlemen we've got him!!!

www.paulmccartney.com/

DrogePoepSteek | 25-02-08 | 18:55

Robin Hood 25-02-08 @ 18:00 Wat ZIJN die dingen dan, die jij zo verwerpelijk aan mij vindt, BEHALVE de meningen die ik geef? Toch zeker allemaal dingen die je er zelf met de haren bijgesleept en in het wilde weg geïnterpreteerd? Zo had je toch op google gevonden dat mijn opa in 1955 in Afrika was geweest (enige info) en daaruit geconcludeerd dat hij de linkse kwartiermaker voor de miljoenenverslindende ontwikkelingshulpindustrie was geweest? Dat soort dingen? Je geeft alleen maar je mening op je eigen (of andermans) hersenspinsels, maar op geen enkel feit of argument.

campion | 25-02-08 | 18:17

@Robin Hood 25-02-08 @ 18:00 Dat heb ik toch keer op keer heel duidelijk gemaakt? Ik noem de schrijfsels op je site zoals dat stukje 'Respect' hypocriet omdat jij in onze onaangename interactie van meet af aan, vanaf je allereerste comment @ mij, in plaats van op een normale manier je mening te geven of wie weet inhoudelijk in discussie te gaan, er voor gekozen hebt om je te bedienen van de meest stompzinnige leugens, (persoonlijke) verdachtmakingen, gescheld en ander hysterisch gedoe. Ook hier weer in deze topic doe je dat onmiddellijk weer (zie je opmerking over Volkert weer) Als je daarop repliek krijgt, begin je weer uit een andere hoek te zuigen. Tegelijkertijd ben je te dom om te snappen dat je jezelf daarmee alleen maar steeds meer te kakken zet, en verder dat ik nog heel heel coulant met je omgesprongen ben daarin, met inachtneming van je lage soortelijk gewicht (qua intellect, niet fysiek). Meisje, voor de honderdste keer, ga iemand anders lopen vervelen.

campion | 25-02-08 | 18:13

Mijn eigen bestwil? Mens schiet op, ga koken ofzo. Ik maak zelf wel uit wat ik wel of niet laat, daar heb ik jou niet voor nodig. Je hebt het overigens mis. Ik heb namelijk nergens gezegd dat je iets niet mocht zeggen. Wel heb ik gezegd dat ik sommige dingen nogal verwerpelijk vind, maar dat is mijn mening en die mag ik verkondigen. Net als jij. Ik heb het recht om het niet met jou eens te zijn en dat te zeggen en jij hebt het recht om het niet met mij eens te zijn en dat te zeggen. Dus zou je me misschien even uit kunnen leggen waar ik ons beider vrijheid van meningsuiting niet in acht neem?

Robin Hood | 25-02-08 | 18:00

Precies

campion | 25-02-08 | 17:52

Geenstijl... voor alle lagen van de bevolking.

G-unite | 25-02-08 | 17:48

Zo, ook weer afgeserveerd, mooi, volgende. Goh, al een tijd niet meer zoveel Indymedia gezien als gelinked door Geenstijl de laatste tijd.

campion | 25-02-08 | 17:18

@Robin Hood 25-02-08 @ 16:47 Ach, Tamara, krijg je nu weer praatjes, nu je het geluk had dat je echec in een topic stond dat na 12 uur gewist werd? Ik dacht dat je net zo snugger was geworden om effe te kappen met je treurige gelieg en gestook jegens mij, omdat je wederom alleen maar met aperte leugens en verdachtmakingen (haaks trouwens op de hypocriete schrijfsels op je website over vrijheid van meningsuiting) ten ijs kan komen. Dus hou es even op, ook, je weet het wel, voor je eigen bestwil.

campion | 25-02-08 | 17:04

correctie: gaat niet op voor... pretorius 28, niet 128

campion | 25-02-08 | 17:00

A propos, betreffende: Krakers slopen alleen de boel, kraken is diefstal enz, dat gaat nou voor diegenen waar deze bakfiets van is gejat uitgerend niet op.

PS28, voor diegenen die dachten dat het een knoophaartje was dat zo heet, ofzo, Pretoriusstraat 128 dus.

Allereest, de eigenaren. Het pand stond in 2001 langere tijd onbestemd leeg, omdat de eigenaar, ene mijnheer Mc. Cartney, onvindbaar was, omdat hij gezocht werd voor een lange reeks pyramidespelachtige constructies en het oplichten van financieële instellingen én investeerders (dus gewone burgers).
Voor wie geinteresseerd is in de details
speculanten.nl/node/85

Verder, misschien kun je de overige bewoners van de Pretoriastraat vragen of zij eerder voordeel of last van de krakers heeft. Wat doen zij daar eigenlijk? De boel uitwonen? Het was een krot is is middels een bouwpot ipv huur inmiddels compleet opgknapt en vervult allerlei functies.

campion | 25-02-08 | 16:59

Ah, en wie hebben we daar ook weer? Wederom een kraaktopic en ons aller Natas is ook weer van de partij.

@ Der Icebear
Niet op reageren, boeit niet. Campionnetje houdt er nogal vreemde denkwijzen op na. Volkert is een lieve jongen en kraken goed.

Robin Hood | 25-02-08 | 16:47

Kefkefkef. En hoeveel topics lezen we over de georganiseerde misdaad en hoe die langzamerhand de reguliere economie vergiftigd? En jij denkt dat die geen maatschappelijke schade veroorzaakt?
Antirevolutionaire indoctrinatie? Nee, hoor, gewoon belangetjes van wie er maar met een pak zwart geld kan schuiven.

campion | 25-02-08 | 16:32

" Last night he was returned and prolerly closed, this moring we only found a broken link of the chain. ", JEZUS man! Tuig, leer eens engels voordat je erin begint te praten. Kraak anders eens een schoolgebouw en steek wat op uit een oud groen boekje ofzo. Werkelijk wat een trieste indy nonredactie.

irritaSies | 25-02-08 | 16:29

campion 25-02-08 @ 16:05
Jaja, doe maar alsof je als krakert een groter doel nastreeft. Heb je daar ook smerige herdershonden en Spaans Herri Battasunna-tuig voor nodig? Die krakerts willen nog geen tientje betalen en slopen alles. Ik wil graag een kraakverbod en niemand die mij daarvoor betaalt. Maar dat zal uiteraard liggen aan de anti-revolutionaire indoctrinatie waar ik op GS mee wordt vergiftigd.

Der Icebear | 25-02-08 | 16:14

En de kassa rinkelt weer bij GS! Voor wie het raar vindt dat er ineens wel disproportioneel veel krakerttopics op geen stijl staan, vooral die helemaal nergens over gaan en die bedoeld zijn dat de postorderbroekhyena's weer flink veel 'tuig!' 'werkkampen!' 'staatsruifvreters' brullen in de comments (zo heb je actievee, klapvee, en reaguurvee) nou, dat komt omdat bepaalde mensen graag het voorgesteld kraakverbod willen. Want ja, als er helder geconstateerd wordt dat de vastgoedwereld zo rot als een mispel is qua onderwereldgeld en er (dixit GW Bakker) 'aan penosegeld niet meer te ontkomen is' dan is het natuurlijk het allerlogischt van de politiek om in het kader van de criminaliteitsbestrijding... juist, een kraakverbod voor te stellen. Zoiets als mensen bekeuren om hun achterlicht terwijl je de draaideurcriminelen laat lopen in het groot natuurlijk, maar ja.
En aangezien content op GS gewoon te koop is voor wie dokt (Defensie, reisburo's, witwassers) extra veel krakerts-moeten-dood-topics (lachende clowntjes, verkeerde sjaal, bakfiets, drones) na noeste onderzoekjournalistiek (Indymedia lezen) de komende tijd.
Omdat u maar mee mag loeien met de wolven en de Westertoren blijft luiden voor de Sam Klepperachtigen. (Vastgoed)mafia zijn geen criminelen, want die rijden in keurige auto's en hebben geen knoophaartjes.
Dat u het maar begrijpt, allemaal

campion | 25-02-08 | 16:05

Gelijke munt voor dat ongewassen werkschuwe stinktuig!

Ze menen overal recht op te hebben wat niet van hunzelf is, en een mooie straf is om ze idd te laten voelen hoe dat nu andersom is!

Laten ze maar elke krakersbakfiets jatten en behandelen zoals die krakers andermans spullen behandelen doet!

Bommenleggert | 25-02-08 | 15:00

Mach10 25-02-08 @ 13:31
Ik snap je wel, evenals de cynische consistentie waarmee GS het 'onrecht' in wereld 'aantoont'.
Voor sommige reaguurders is het ene 'mijn' echter ietsjes meer dan andermans 'dijn' en denkt men op een ander weplokje hetzelfde. Het verschil zit 'm in de mate, het gebruik van en het prijskaartje van het bezit.

Sikkeneur | 25-02-08 | 14:27

Gut, ik besef me opeens dat GS helemaal gelijk heeft. Wat voor huizen geldt, geldt inderdaad ook voor fietsen!

Dus ik stel voor om samen met GS een demonstratie tegen het verwijderen van fietskrotten te organiseren: Want ik hoor het recht te hebben met MIJN fiets te doen wat IK wil. Die twintig verroeste wrakken in de fietsenstalling, niemand heeft het recht die van mij de stelen!

Ozewie | 25-02-08 | 14:14

Redactie GS binnenkort allemaal indienst van de publieke omroep.
Wedden??

hirudinea | 25-02-08 | 14:07

Is gestolen door een autoctone NL-er. Allochtonen rijden geen fiets en zeker geen bakfiets. En als je dat doet in Zuid-oost (Bijlmer) dan ben je de clown van het dorp.

hirudinea | 25-02-08 | 14:05

Arme arme Lucas.
Hoe dit verdriet te verwerken.
*gooit wet van Lucas meteen naar bovenstaande reaguurders*...

da wizard | 25-02-08 | 14:05

Joh! Robin Hood heeft toch ook al pagina's vol geschreven over hoe de wetgeving zó dient te worden aangepast dat het afhankelijk is van je huidskleur/geloof/lichaamsgeur/favoriete eten/sex-voorkeuren of gemiddeld aantal geiten dat jaarlijks wordt verorberd of je in een donkere kerker (liefst eentje van islamo-dictatoriaal allooi) beland of niet.

maakniesaaknie | 25-02-08 | 13:34

@Sikkeneur 25-02-08 @ 13:23
Ik denk dat het nog steeds niet helemaal goed gaat. Ik probeer het andermaal;
GS probeert (neem ik aan) hier het niet consistent zijn van de redenering van de krakende medeburger aan te tonen.
Van een kant stelt een kraker het recht te hebben ander mans bezit in te pikken (in deze zijnde het kraakpand)
Echter als een ander het zelfde recht meent te hebben en daarbij, toevalligerwijs of niet, het bezit van een kraker in neemt, is het in eens onrechtvaardig.
.
Ondanks deze grappige episode dienen mensen (of dit nu gaat om een autochtoon, allochtoon, linkse kraker, rechtse nazi, etc) met hun poten van het bezit van andere (of dit nu gaat om een autochtoon, allochtoon, linkse kraker, rechtse nazi, etc) af te blijven.

Mach10 | 25-02-08 | 13:31

Voor Robin Hood
misschien is de volgende spreuk voor de krakerT ook passend,
:
Boontje komt om zijn loontje.
Wat gij niet wilt wat u geschiedt, doe dat ook een ander niet
.
Waarom zijn die oer Hollandse uitspraken altijd zo passend?

yokiamy | 25-02-08 | 13:26

Mach10 25-02-08 @ 13:08
Waar het ene 'mijn' ietsjes meer is dan andermans 'dijn'?
Nee, jij snapt het...., maar daarom reaguur je ws ook op GS dat graag het 'onrecht' in de wereld aantoont.

Sikkeneur | 25-02-08 | 13:23

@Robin Hood 25-02-08 @ 12:44
Je leest niet goed.
Kraken = stelen = fout
Fiets jatten = stelen = fout
Ik heb net zo'n hekel aan fietsendieven als aan krakers. Beide zijn dieven.

Kees Maf | 25-02-08 | 13:20

Sytze zegt:
ritueel verbranden
van het stuur
tot aan de banden

dr.spin007 | 25-02-08 | 13:11

Oh jee, iemand heeft de bakfiets gekraakt. Maar ja, die bakfiets stond nu eenmaal leeg. En dan mag het.

Invictus | 25-02-08 | 13:09

@Ozewie 25-02-08 @ 12:45
Ik vermoed dat je het niet snapt. Krakers nemen andermans bezit in (het zogenaamde kraakpand), waarna rechtzaken en politie 'geweld' nodig zijn om ze er uit te krijgen. Ondertussen is het wel boehoe als hun fiets meegenomen wordt

Mach10 | 25-02-08 | 13:08

haar oerhollandse uitspraken...

dr.spin007 | 25-02-08 | 13:07

Hulde voor Robin Hood met zijn Oerhollandsche uitspraken

yokiamy | 25-02-08 | 12:59

welke oetlul jat er nu een bakfiets? jat dan wat fatsoenlijks

yokiamy | 25-02-08 | 12:57

Ook altijd cool, dat slot gewoon laten liggen!

Pannie | 25-02-08 | 12:56

Rappe reaguurder.

Tol Hansse | 25-02-08 | 12:50

@mach10 in dat geval, vooruit maar

drijflijk | 25-02-08 | 12:48

@drijflijk 25-02-08 @ 12:43
ja, en ook op indy gezet, had jij hem ook al bedacht?

Mach10 | 25-02-08 | 12:47

@Tol Hansse 25-02-08 @ 12:45
Bovendien is het:
"Wat dijn is, mijn is. Pak weg"

Agent327 | 25-02-08 | 12:46

Hmmm, als ik deze post combineer met "Ik geef gas voor m'n tas", concludeer ik dat Geenstijl het terecht zou vinden als de (oorspronkelijke) eigenaar van de bakfiets de dief zou vermoorden.

Geenstijl levert dan wel felle maatschappijkritiek, maar het is fijn dat ze ook een goed alternatief aandragen: Rechts anarchisme.

Ozewie | 25-02-08 | 12:45

Aargh, De gladde glipper. Miljaar!

Tol Hansse | 25-02-08 | 12:45

@ Kees Maf @ 11:45
Hee kijk nou, een krakerT in ons midden. Was het wellicht uw bakfiets? Als krakerT zijnde, zou u toch moeten begrijpen dat als iets niet in gebruik is, het best gekraakt en gebruikt mag worden door iemand die het heel hard nodig heeft. Iets met: 'gelijke monikken, gelijke kappen' en: 'oog om oog, tand om tand' of zelfs: 'wie kaatst kan de bal verwachten' en tot slot: 'zo die doet zo die ontmoet'.

Robin Hood | 25-02-08 | 12:44

kan d'r ook een voortent op?

tisallemaalwatzeg | 25-02-08 | 12:44

@mach10 25-02-08 helemaal zelf bedacht die comment?

drijflijk | 25-02-08 | 12:43

@ Tol Hansse 25-02-08 @ 12:39
Ja zeker u mag 3 weken gratis reizen tussen de deuren van de tram.

in de regenjas | 25-02-08 | 12:42

@Tol Hansse 25-02-08 @ 12:39
*uit: Suske en Wiske "De kaartendans"? Heb ik nu wat gewonnen*
Nee want het is uit de gladde glipper.

Agent327 | 25-02-08 | 12:41

"Wat mijn is, dijn is. Pak weg!"
*graaft diep*
uit: Suske en Wiske "De kaartendans"? Heb ik nu wat gewonnen?

Tol Hansse | 25-02-08 | 12:39

holleederen zadel?

Alcoholic | 25-02-08 | 12:36

Lijkt mij dat de fiets gekraakt is, oh ironie

Mach10 | 25-02-08 | 12:27

Ik hou van orde.

Gelaarsde Kat | 25-02-08 | 12:26

Eindelijk weet ik na gisteravond dat een een bakfiets van betonplex wel 4 1/2 uur brandt.

Iko Nal | 25-02-08 | 12:25

@ Violator[xL] 25-02-08 @ 11:30

Nou ja, leuk, Seveke's dood... laten we het erop houden dat ik er niet rouwig om kan zijn.

zum kotzen | 25-02-08 | 12:22

@Lepo 25-02-08 @ 12:11
Roflol,Scherp hoor!!!!

Ratko | 25-02-08 | 12:21

Doebaidieba

KopfSchmerz | 25-02-08 | 12:21

Herkansing wegens lachbui :@Violator[xL] 25-02-08 @ 11:30
Bwoeha,en jij beweerde niet links te zijn?????
I rest my case,
Kusjesvan je je grote vriend
Ratko

Ratko | 25-02-08 | 12:18

Die fiets is inmiddels gezien in Drenthe ;-)
Een pand van ons kraken werd ludiek afgestraft , fijn gevoel toch?
Dan weten jullie ook wat voor gevoel een huiseigenaar heeft wanneer zijn bezit gestolen is.

in de regenjas | 25-02-08 | 12:16

@Bwoeha,en jij beweerde niet links te zijn?????
I rest my case,
Kusjesvan je je grote vriend
Ratko

Ratko | 25-02-08 | 12:15

Whoehaha! Bakfiets gekraakt... En kraken is een recht...
Nou niet huilie doen, krakerstuig!

Bert M. | 25-02-08 | 12:15

lol @ "kleine piep linksachter"

Dom blontje | 25-02-08 | 12:14

Hoezo gejat? Gewoon in bruikleen voor onbepaalde tijd.

Lardeerik | 25-02-08 | 12:12

@paaltje 25-02-08 @ 12:01
2 of 3 van die valse zwarte stronthonden ernaast, zo een wollen drol op het hoofd en hij kan zó door voor zo'n ETA dissident die hier wat de kraker uithangt.

Pa Cartwright | 25-02-08 | 12:12

Ah, Erik de Vlieger weer back in business?

Lepo | 25-02-08 | 12:11

Fietsendiefstal != okay, maar een gniffel is wel terecht *gniffel*

3*links=rechts | 25-02-08 | 12:11

Hahaha, indymedia-ratten en krakerts (sterf) gep0wnd!

zum kotzen | 25-02-08 | 12:09

Pfft, kansloos tuig met dat smerige draadhaar. Als je wil gaan kraken koop je maar een kilootje walnoten in de kringloopwinkel.
..
Verder sluit ik me natuurlijk helemaal aan bij DatDus 25-02-08 @ 11:27.
..
*KUSH!*

kolonel klootoog | 25-02-08 | 12:08

bidi

De God van Empel | 25-02-08 | 12:06

Als hij daar ongebruikt staat, dan wordt het slot gekraakt en de bakfiets ook. Is logisch.

NoMinister | 25-02-08 | 12:04

-weggejorist-

KaKeL Kees | 25-02-08 | 12:04

Wat zeuren die krakerts nou? Ze hebben nota bene een weggeefwinkel: Weg met het kapitaal!! (zo'n bakfiets is altijd goed voor een paar meier aan kapitaal)
joesgarage.nl/node/3

maakniesaaknie | 25-02-08 | 12:02

Teringlijer op foto 2 en 3 is mn neef. Triest geval.

paaltje | 25-02-08 | 12:01

zou dittum zijn? In dat geval heeft de redaxie hem snel overgespoten

joesgarage.nl/node/116

maakniesaaknie | 25-02-08 | 12:00

Maar alle gekheid op een stokje, ik hoop dt ze de fiets terug krijgen. Stelen is fout, gewoon van andermans spullen afblijven. Zit ook een lesje voor de krakers in. Hopelijk komt dit ook een beetje over.
Veel succes met het vinden van de bakfiets!

überbrain | 25-02-08 | 11:57

Ik zag laatst Malle Pietje rijden op zo'n ding.
Misschien moeten onze krakersvriendje daar eens een kijkje nemen.

kuttekrap | 25-02-08 | 11:53

wie heet er nou PS28? en welke raamambtenaar vond dat een goede naam toen ie werd aangegeven?

van dal | 25-02-08 | 11:53

-weggejorist-

KaKeL Kees | 25-02-08 | 11:50

Tja, hadden ze maar een stoel in die bak moeten zetten hè. Wat madakantognie?! 25-02-08 @ 11:46 zegt.

Waarom word ik heel blij van dit soort berichten?

Spinal Fap | 25-02-08 | 11:49

Hij stond dan ook al meer dan een jaar leeg waarschijnlijk, tsja.. dan mag je hem meenemen.

madakantognie?! | 25-02-08 | 11:46

Ze krijgen vast wel weer een nieuwe door één of andere subsidie regeling. Door de kapitalisten betaald natuurlijk, zoals alles wat die ratten bezitten. Verwend rot volk dat het is.

überbrain | 25-02-08 | 11:45

@Robin Hood 25-02-08 @ 11:36
Wat nou '100 kudos'?! Van andermans spullen blijf je AF! Ongeacht wie die ander is. Min 100 kudo's dus, als je dan toch per sé met de onzinnige term kudo's wilt smijten. Ik vraag me ook sterk af of de dief wist dat 'ie van een kraker jatte, maar dat terzijde.

Kees Maf | 25-02-08 | 11:45

De massa heeft een tekort aan bakfietsen terwijl de op geld beluste bakfietsontwikkelaars ze gewoon leeg langs de weg laten staan om ze later met winst te verkopen. Wat doe je dan?

zooishettoch | 25-02-08 | 11:45

@Violator[xL] 25-02-08 @ 11:30
Je begrijpt het niet helemaal.... Gaat erom dat die krakers gewoon een stel farizeers zijn. Jij draait de boel om.... Iemand zei het laatst nog...: daarom is de aarde plat.... aan de andere kant is alles op zijn kop...

Happy People | 25-02-08 | 11:44

Zouden ze dat ding nodig hebben voor dr werk??????

Captain Orange | 25-02-08 | 11:44

Beste Indy,

Wegens het 'lenen' van het huis van mijn oom, leen ik jullie fiets.

Mvg,

EC

english cunt | 25-02-08 | 11:44

Beste PS28, ik heb je fiets voor onbepaalde periode geleend. Geen probleem toch?

Murdockyoufool | 25-02-08 | 11:40

bakfietsen zijn voor hippies. -1

LoL @ Sévèke | 25-02-08 | 11:39

Bakfiets was meer dan een week niet gebruikt. En dan is het een ieders goed recht om deze te gebruiken...

Corleone | 25-02-08 | 11:39

Nou voelen die krakers ook eens hoe het is als iemand met je bezit ervandoor gaat. Jan jongetjes, zo voelt dat nou om aan andermans spullen te zitten. Kakkerlakken.

überbrain | 25-02-08 | 11:38

Ook bakfietssloten zijn te kraken.

Rest In Privacy | 25-02-08 | 11:36

100 kudo's voor de jatter in kwestie. Maarre, de redactie hangt lately wel verdacht vaak rond op Indymedia..

Robin Hood | 25-02-08 | 11:36

Hopelijk een goeie 'learning experience' voor onze Indymedia-vrinden: zo voelt dat nou, als je persoonlijke bezit wordt ontvreemd.

Het blijft natuurlijk wel een feit dat een bakfiets (of wat dan ook) jatten fout is. Zelfs al steel je van een kudtkrakert.

Kees Maf | 25-02-08 | 11:35

aan indymedia krakers: KRAKEN IS OOK STELEN. Dus mooi een koekje van eigen deed... hahaha

Keaning_Radboud | 25-02-08 | 11:35

je hebt het niet helmaal begrepen, viola. Tuurlijk mag dat allemaal niet. Ies ironie van het noodlot

Jan Passant | 25-02-08 | 11:33

En dat comment hiervoor stond er nog niet op het moment dat ik het typte.

Porrello | 25-02-08 | 11:32

Het gaat om de bakfiets waarop de krottenkoning z'n troon had bij de maffiademo..
De van onze doekoe gekochte bakfiets van reaguurder Bijstandskoning? Tsss, wat een drama..

wopper | 25-02-08 | 11:31

Koekje van eigen deeg. Andermans spullen pikken.

Porrello | 25-02-08 | 11:31

Koekje van eigen deeg.

Masturwasbeer | 25-02-08 | 11:31

Gaan ze nu ook al elkaar bestelen ?
Dacht dat je alleen mocht stelen van Kapitalisten, en Multinationals ?

Andreas B. | 25-02-08 | 11:30

-weggejorist-

Violator[xL] | 25-02-08 | 11:30

Kun je daar wheelies mee doen?

Marvin944 | 25-02-08 | 11:29

ik denk dat de dief dit vervoermiddel harder nodig had dan de decadente krakers :)

Jan Passant | 25-02-08 | 11:28

Hahahahahahaha, opflikkeren smerig ongewassen tuig!

Rosinante | 25-02-08 | 11:28

Gaan jullie nou voor elke gestolen fiets een bericht plaatsen? Beetje saai wel.

-edit: je snapt het niet -

DatDus | 25-02-08 | 11:27

Pak fiets

niet voor de hond | 25-02-08 | 11:27

Bezit is diefstal?

Lobo | 25-02-08 | 11:24

haha lekker voor je kudt krakert

Peter Smit | 25-02-08 | 11:24

Bezit is diefstal.

Biff Eagleburger | 25-02-08 | 11:24

Doe mij maar een bakfiets met een stel lekkere hoeren erin. Haha. Dat zal ze leren.

Prins Analia | 25-02-08 | 11:22

-edit: done -

Kletskop | 25-02-08 | 11:20

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl