Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

MDI richt pijlen op Geert

Ies discriminasie!Het volstrekt nutteloze en van subsidie aan elkaar hangende MDI is weer even tijdelijk ontwaakt uit haar coma. Er is namelijk een internationale rel gaande en dat betekent dat de publieke centjes weer even moet worden waar gemaakt. Zo was het MDI er als de kippen bij om aangifte te doen tegen GeenStijl (waar blijft die dagvaarding trouwens) toen een paar Poolse duivenmelkers struikelden over Housewitz. En ook nu probeert het MDI weer mee te surfen op de zo succesvolle Mohammed (nsfw) spotprenten. Zo kan Geert Wilders binnenkort een aangifte tegemoet zien. Het Limburgse Kamerlid plaatste de cartoons op zijn website om de Deense cartoonisten een hart onder de riem te steken en op te komen voor de vrijheid van meningsuiting. Niks vrijheids van meningsuiting. Discriminasie! R.E.S.P.E.C.T weet je! Het MDI zegt al meerdere klachten te hebben ontvangen en onderzoekt nu of de spotprentjes in strijd zijn met de anti-discriminatie artikelen uit het Wetboek van Strafrecht. Zodra meer bekend is, zal het MDI daarover een bericht op de website plaatsen. Met andere woorden: daar hoor je nooit meer wat van, maar ze hebben hun persmomentje weer gehad en daarmee de subsidie voor 2007 veilig gesteld... UPDATE: Pas je een beetje op Geert, voor je het weet kun je Theo de hand schudden. MDI, mag dit?

Reaguursels

Inloggen

@Brullio: *LOL*
Antifascisten zijn tegenwoordig echt niet meer te onderscheiden van fascisten. Het zijn gewoon twee kanten van een stinkende, met peop besmeurde medaille.

brrkah | 04-02-06 | 16:54

@gevallenverstand
'er zijn incidenten'
incident: A definite and separate occurrence
(op zichzelf- en losstaand)
het geweld van de islam is geen incident. Eén incident is een incident. Twéé incidenten is heeeeel toevallig. 3 incidenten is géén incident meer. het is beleid.

tegen het geweldadige en moordzuchtige beleid van de islam moet je in opstand komen. Toegeven aan dat geweld is het begin van het einde...

Brullio | 04-02-06 | 14:25

@pannie
als veest van pim een anti-fascist is, waarom doet ie dan niets aan het moslim-fascisme? als hij tegen fascisme is, waarom weigert hij dan de mohamenazies van tegengas te voorzien? Nu al moeten mensen, homos, vrouwen, afvalligen, onderduiken voor het mes van allah. Groepjes mohamenazies slaan lieden in elkaar op straat (net als de? NAZIES!), proberen ons met intimidatie en geweld het zwijgen op te leggen. Als Veest een held zou zijn, zou hij ons beschermen tegen het alomtegenwoordige geweld van de islam. Als hij een wijs man was, zou hij weten dat de handleiding van de islam geen ruimte laat voor andersdenkenden. Waar 51 procent moslims zijn, is de vrijheid verdwenen. De islam is een oorloggeloof. Het is gewelddadig. Het moet van de koran. Wie de koran beledigt wordt vermoord. Wie is hiet nou facistisch?

Brullio | 04-02-06 | 13:18

@ Karel K.

Late reactie, maar toch. Dat doe ik dus verkeerd.....
Ik ga me herorienteren

haasje over | 04-02-06 | 01:15

Ik neem aan dat je het niet hebt over die 'minder' intelligente Limburgse hobbezak he, feuerfrei?

WillemIII | 03-02-06 | 22:03

GEERT IS EEN HELD!!

feuerfrei | 03-02-06 | 20:39

Ach, als elk westers land zoiets in hun kranten zet, hebben ze binnen de kortste keren geen eten meer in moeslim-land.

de aap | 03-02-06 | 17:45

@ Brullio. volgens mij staat er een tikfoutje in je script: is het geen allah kakbar?

Nietzsky | 03-02-06 | 16:18

in de schaduw van de grote Idee of grote God
staan kleine maar venijnige fanaten
die het ringeloren niet kunnen laten

oh Vrijheid hun haat moeten wij uit Uw naam haten
zo dat zij de Geest geven aan wie die toebehoort
aan allen die Waarheid vinden door het vrije woord
-Lucebert Voor Salman Rushdie

Nietzsky | 03-02-06 | 16:03

En gut, veest blijkt opeens heel erg afwezig te zijn als hij kritiek krijgt.

Why am I not surprised

zum kotzen | 03-02-06 | 15:38

Nederland krijgt een slechte naam door al die klagende Moslims. Daarom staan we bekend als klaagvolk.

Framoes | 03-02-06 | 14:39

zum kotzen 03-02-06 @ 13:35

Veest wil ons behoeden voor het opkomende facisme, zie hem maar als een soort vrijheidsstrijder.
Veest zit a.h.w. in het verzet.
Hij is als Belg natuurlijk bang dat wij hier Belgische toestanden krijgen, in Belgie is het tij namelijk niet meer te keren.
Daar stemt zowiezo 25% ultra rechts.

Pannie | 03-02-06 | 14:20

@brullio
Ik kan goed tekenen. boekje ervan maken?

hampeleman | 03-02-06 | 13:46

@veest van pim 03-02-06 @ 12:40

Veest, waarom probeer jij toch altijd zo ontzettend krampachtig recht te lullen wat zo krom als een hoepel is? Als er een topic is gericht tegen christenen of het christelijk geloof, doe je lekker mee in het spervuur van generaliserende kudtopmerkingen. Maar is de islam aan de beurt, dan wring je je in alle bochten om de boel te relativeren, met een hautain toontje.

zum kotzen | 03-02-06 | 13:35

ik ga een film maken. Het script zal als volgt zijn:
'meisje met chador kijkt naar een mooie koran op tafel. Ze legt hem halverwege open. in de achtergrond hoor je moslimgejengel (alllaaaaahoe!). dan kom ik binnen. Ik klim op de tafel, trek mijn broek naar beneden, en ga lekker midden op de koran zitten kakken. Af en toe draait het moslimmeisje een bladzijde om, terwijl ze blij kijkt en 'allah! hoe! akbar!' mompelt. Als ik leeggekakt ben, en het meisje nog eens 'alahoe' mompelt, sla ik haar hoofdoekje van haar gezicht, en veeg mijn dampende anus ermee proper. Dan geef ik het aan haar terug, terwijl ik mijn broek omhoog doe, waarna ze het 'alahoe' mompelend, weer aantrekt. Een klein meisje van negen jaar, met bloed op haar jurkje, komt binnen, booskijkend, met een liter spiritus. Zodra ze de volgescheten koran ziet, leeft ze op. Direct loopt ze eropaf, en begint het boekje vol spiritus te spuiten. Lachend steekt ze het aan! heerlijk, wat een fijne fik. Het meisje met chador roept nog steeds 'alahoe', maar niet zo overtuigd meer. Dan komen de geesten van Pim en Theo, en samen pissen we het vuurtje op tafel uit, met ferme, lange, warme stralen. De film eindigt als het hoopje as/poep/pis/blaadjes met arabies gekriebel wat nasmeult, en het meisje met de chador alleen in het kamertje zit, met het hoopje smurrie. Daarna, nog steeds 'alahoe' mompelend, gaat ze het hoopje, beetje voor beetje, opeten, terwijl op de achtergrond het lachen steeds harder word.'

EINDE

nu nog een regiseur zoeken...

Brullio | 03-02-06 | 13:31

veest van pim 03-02-06 @ 12:40

Ojaa joh?? Doodsbedreigingen ook zeker??

Pannie | 03-02-06 | 13:26

o ja: denen tekenen een paar papiertjes vol, de moslim tekenen ook de denen, met een mes in hun strot (doodsbedreiging? erger dan spotprent?), ze gooien eieren naar de deense ambasade (respect? wat als wij hun ambasade nu met eiersen gaan begooien, zou dat acceptabel gedrag zijn? neen? waarom hun eieren gooien dan wel?), en o ja, in indonesie zijn ook een paar mensen gaan flippen, en hebben de ambasade van denemarken bestormd oid. Met knuppels, en de haat en moord in hun ogen, de koran in de hand. Gaan slaan als iemand iets op een papiertje schrijft. Na Theo wederom keihard bewijs, dat de mohamenazies met geweld hun vuige sharia op ons willen plakken.

Nu al moeten mensen onderduiken voor het moslimgeweld. Rushdie, Ayaan, Geert. Homos, geslagen vrouwen. Afvalligen en ongetrouwde moeders moeten in islamlanden vrezen voor het geweld van de mohamenazies.

maar, om die klootzakken te paaien zullen we beloven dat we nooit meer een papiertje zullen betekenen met een spotprent. Nu maar hopen dat ze ons niet meer slachten. wat is het toch een mooi geloof, die mislam. (braaaaak)

eigenlijk hadden we geen excuses moeten aanbieden, maar ze gewoon keihard in hun gezicht uit moeten lachen. Als ze dan geweld hadden gebruikt? weer kei, en keihard uitlachen op tv. Heel de wereld moet de moslims en hun geweld uitlachen! WHAHAHAHAAHAHHAHAH!

Brullio | 03-02-06 | 13:15

als de denen een terror attack van de mohamenazies te verduren krijgen, raad ik ze aan de ka'bââââ te plat te gooien met een paar eurofighters ofzo.. misschien moet de duivel eens wat stenen terug gaan gooien, daisycutters ofzo, tijdens de hadj.

de islam is een gewelddadig geloof. In feite moeten wij, vrije westerlingen, ons houden aan de 'heilige' handleiding van de zieke profeet, op straffe van rituele slachting. Zoals mohammed B het ongeveer formuleerde: 'wie zegt dat de islam vrede is, liegt of weet niet waar ie het over heeft'

Brullio | 03-02-06 | 13:04

Die vuile schapeneukers zijn hard bezig om een klimaatje te scheppen dat bij onze oosterburen in de dertigerjaren heerste.
Ik word kotsmisselijk van de gedreig van ze met geweld.
Wat mij betreft mogen ze mohammed zn lul eraf snijden en zn strot voldouwen met zwijnevleesch. En de moeder van de profeet in der aarsch nemen.
Ben ik nu te grof ? SO WHAT. Fuck you baardmongeaulen

hampeleman | 03-02-06 | 13:00

@veest van pim
in nederland werd eens een toneelstuk over Aïsha gepland. Totdat een groepje 'gematigde' moslims de tent dreigden af te breken. Is het meteen afgelast. Islamgeweld loont. WEG MET DE ISLAM! MOSLIM=MOORDENAAR!

Brullio | 03-02-06 | 12:48

wij, westerlingen, gewent aan vrijheid, maken een spotprentje van mohammed den eerste terrorist, waarna de moslims denemarken in de fik steken, hetgeen natuurlijk komt omdat WIJ zo racistisch zijn.

hallo! wie geweld moet gebruiken om iemand het zwijgen op te leggen toont aan geen argumenten meer te hebben.

de islam is een geweldadige, zieke sekte, met een fout boek als handleiding, waarin gewoon keihard wordt opgeroepen tot haat en vernietiging van het westen. Maar dat licht dan natuurlijk aan ons, omdat we ze niet genoeg geknuffeld hebben? jongen jongens, kijk, het is heel eenvoudig! wie gebruikt geweld? wie is onvrij? inderdaad! de moslims...

als dit soort prenten niet meer mogen, omdat anders de moslims met geweld komen, dan zouden we toegeven aan dat geweld, en dan hebben de moslims gewonnen. Moslim geweld loont namelijk, slachtoffers van moslimgeweld hebben, in de ogen van rabarberke, er zelf om gevraagd. hadden ze maar dieper moeten knielen voor het geweld van de islam!

Brullio | 03-02-06 | 12:40

@Antoon: de Strangers leven ook nog (bijna) allemaal. Met die intolerante islam valt het dus wel mee. Ook de lui die achter spandoeken met 'Islamieten parasieten' opstapten, hebben er niks aan overgehouden. Niet eens een kortgeding van onze plaatselijke Rita Verdonk. Dus een beetje relativeren mag ook wel bij ons, niet alleen bij 'de moslims'. Which reminds me: in België is een bende heethoofden dit jaar nog theatervoorstellingen gaan verstoren omdat op de affiche ervan de maagd Maria zogend met één blote tiet werd afgebeeld.

veest van pim | 03-02-06 | 12:40

Sorry Ze zegt Is: Je zegt..........................

wILL | 03-02-06 | 12:37

@Yammie
Ze zegt "Ze moesten er poster van maken en in heel Nederland op straat op hangen" Ik Zeg : Wij moeten er posters van maken en op hangen/plakken op die borden langs de weg, die bedoeld zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen. Lekker handig. We kunnen ook cartoons op die borden spuiten. Iemand een leuke TAG? Idee?

wILL | 03-02-06 | 12:35

Wat lees ik nu in het parool: De Turkse premier Erdogan voegde zich in het rijtje door te pleiten voor een inperking van de persvrijheid. ''Persvrijheid moet zijn grenzen hebben'', verklaarde de regeringsleider van het land dat lid wil worden van de Europese Unie.
Turkije heeft dus nu voorgoed de deur naar de EU dichtgeslagen. Mooi zo!

Lovina | 03-02-06 | 12:32

@Harige Bangmaker 03-02-06 @ 10:45

Wat ik bedoelde is: het Palestijnse volk hoeft niks te verwachten van Arabische landen. Sterker nog, Arabische landen hebben over de afgelopen 40 jaar meer Palestijns bloed aan de handen dan Israël. (b.v. koning Hoessein van Jordanië die in september 1970 tienduizenden Palestijnen liet afslachten omdat de PLO een te gevaarlijke factor werd in Jordanië).

Palestijnse terreurgroepen daarentegen kunnen op warme financiële steun rekenen van de regimes in Teheran, Damascus en geldschieters uit S-Arabië. Dat heeft niks te maken met EU-ontwikkelingsgeld voor het Palestijnse volk.

zum kotzen | 03-02-06 | 12:14

@Bep Handicap 03-02-06 @ 10:46,

Mohammed was geen profeet maar een pedofiel. Profeten bestaan sowieso niet, een profeet is een boodschapper van god en god bestaat niet.

Mujahid | 03-02-06 | 11:34

Rot op met je profeet

Bep Handicap | 03-02-06 | 10:46

zum kotzen 03-02-06 @ 10:39

Nu nog wel, mijn beste kotser. Dat is exact mijn punt. Maar als puntje bij paaltje komt, waar het nu wel een beetje op begint te lijken, zullen die Palestijnse fundamentalisten vast wel geld toegeschoven krijgen van hun broeders.

Harige Bangmaker | 03-02-06 | 10:45

Wilders heeft groot gelijk dat hij die plaatjes op zijn website laat zien.Ze moesten er posters van maken en in heel nederland op straat op hangen.Zodat die achterlijke geitenfokkers elke dag kunnen zien hoe wij in westeuropa tegen hun middeleeuwse kutgeloof aankijken.
En als ze er een probleem mee hebben rotten ze maar lekker op naar hun zandbak in het midden-oosten.

Yammie | 03-02-06 | 10:41

@Harige Bangmaker 03-02-06 @ 10:27
Onzin, de Arabische landen geven al 40 jaar geen fuck om hun Palestijnse 'broeders'. Ja, er wordt af en toe wat geld doorgesluisd naar families van zelfmoordterroristen.

zum kotzen | 03-02-06 | 10:39

zum kotzen 03-02-06 @ 09:49
Ja, erg doordacht...

zum kotzen 03-02-06 @ 09:51
Die financiële steun (rond de 250 miljoen, naar ik meen), komt anders wel uit andere radicale landen. Ik bedoel, je kunt het ook omdraaien. Zo hebben we tenminste nog enigszins invloed op de fundamentalisten.

Harige Bangmaker | 03-02-06 | 10:27

Ook gisteravond nog rondomtien gezien? Er werd gezegd: "10 % kutmarrokanen verpest het voor de 90% goedwillende. Nu mogen we die 10 % niet zo erg negatief neerzetten zodat die 90% zich bij hun aansluit! " Volgens mij kan die 90% ook afstand nemen van die kutters. Bijvoorbeeld in Rotterdam: Sorry Rotterdammers die Minaretten zijn wel heel erg groot uitgevallen. Wij moslims zullen er voor zorgen dat die minaretten zich meer in het straatbeeld zullen invoegen. Dat is pas integreren en aanpassen en samenleven! MOSLIMS HET KAN OOK ANDERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wILL | 03-02-06 | 10:26

wahahahaha,

Wat een verhaal... Maar zal idd, wel weer niets van komen, daar bij het MDI.

szol2001 | 03-02-06 | 10:11

Wat een achterlijke organisatie is dat MDI. Weer een voorbeeld dat het meeste belastinggeld in verkeerde zakken verdwijnt. Of mag je dit ook al niet meer zeggen? Wat een land!!!

Kees3382 | 03-02-06 | 10:04

Ze durven trouwens wel, die Palestijnen... honderden miljoenen krijgen ze per jaar van de EU, maar dat belet ze niet om alle Europeanen in hun autonome gebiedjes te gaan belagen vanwege de spotprenten van een tweederangs cartoonist.

Draai die geldkraan eens dicht, Brussel! Moet je kijken hoe snel de Palestijntjes piepend en jankend aan de voeten van de EU liggen te smeken om financiële steun...

zum kotzen | 03-02-06 | 09:51

@Harige Bangmaker 03-02-06 @ 07:41

Hoho, Geert heeft meer doordachte standpunten:
- three strikes you're out
- hard rijden moet mogen
- weg met die ontwikkelingshulp

zum kotzen | 03-02-06 | 09:49

Hoppakee.... Gezellig weer s wat kruistochten organiseren.....

Choices | 03-02-06 | 09:48

Ik denk dat we weer wat missionarissen naar dit onderontwikkeld land moeten sturen.

We zijn weer helmaal terug bij af..................

The Dutch Chainsaw M | 03-02-06 | 09:42

Trouwens schandalig dat die extremisten zomaar het gebouw van de E.U. en bij de Deense ambassade kunnen komen. E.U. moet stoppen met subsidie geven aan die landen! per direct!

reade romke | 03-02-06 | 09:42

burnie 03-02-06 @ 09:21

Daarmee zit je inderdaad ongeveer op hetzelfde niveau als Geert.

Harige Bangmaker | 03-02-06 | 09:33

Ik denk dat we mr. Rushdi om commentaar moeten vragen.... misschien wil hij de cartoons wel gebruiken om een stripboek te schrijven....

Choices | 03-02-06 | 09:23

á propos one issue strategie: Allah is groot en de rest moet dood

burnie | 03-02-06 | 09:21

Vlaggen zijn sowieso achterlijk.
Ik veeg er mijn corpulente reet mee af.

Harige Bangmaker | 03-02-06 | 09:15

Wij hebben een dekbedhoes met de Deense vlag.
Wat daarop allemaal gebeurd is dat wil de gemiddelde Deen ok niet weten!

fuckje | 03-02-06 | 09:14

@Flex187 03-02-06 @ 08:26

Ach maak je niet druk, slechts een kleine minderheid van de moslims is radicaal. Oh wacht even, ik zie op het journaal dat zo ongeveer heel Gaza-stad, Bagdad en Caïro zijn uitgelopen om Deense vlaggen te vertrappen of verbranden... daar gaat het sprookje 'de meeste moslims zijn gematigd.

Aan de andere kant: een Palestijn die vrolijk aan het stampen was op de Deense vlag, zei dat dit zijn vrije meningsuiting was. Daar heeft ie natuurlijk gelijk in.

zum kotzen | 03-02-06 | 09:11

Staan we nu op gelijke hoogte met Amerika in het M-O, wat betreft de woede?

Harige Bangmaker | 03-02-06 | 09:02

Eindelijk schenkt het Staatsjounaal er aandacht aan.

fuckje | 03-02-06 | 08:52

Wie belet wie zijn mening te uiten?

Rabarberke | 03-02-06 | 08:49

@Harige Bangmaker 03-02-06 @ 07:45

En in Amerika zijn ze ook wakker geworden, het is de gehele ochtend al op CNN.

Luckyluuk | 03-02-06 | 08:41

Zijn dat die cartoons op Wilders' website? Alle moslims die zich daar druk om maken hebben echt geen gevoel voor humor. Geen zelfspot, geen respect voor anders denkende, geen relativeringsvermogen etc. etc. Het is behoorlijk triest dat ze daar over vallen.

Flex187 | 03-02-06 | 08:26

@Echt Refo

Ben jij ècht refo? Hervormd hersteld verband, Gereformeerde gemeente, Oud-gereformeerde gemeente, christelijk-gereformeerd? Of lul je maar wat?

Ik wacht overigens nog steeds op de eerste keer dat erkend christen-afzeikers als Freek de Jonge, Lebbis en Jansen en Jack Spijkerman zich hard gaan uitspreken tegen de onverdraagzaamheid van de islam en veel moslims. Maar dat zal wel teveel gevraagd zijn van deze laffe hypocriete honden.

zum kotzen | 03-02-06 | 08:24

Mellorenz 02-02-06 @ 21:31
What about "Allah is groot maar de ziekenkas is groter" van de Strangers uit Belgie?

ANTOON | 03-02-06 | 08:08

5%?

Nul zetels, zeg ik je.
Krijg je met je one-issue-strategie.

Harige Bangmaker | 03-02-06 | 07:41

Liever een land waar Wilders 5% van de stemmen krijgt als een land waar Filip de Winter al 20 jaar 30% van de stemmen krijgt.

burnie | 03-02-06 | 07:35

Of zoals de amerikanen zeggen: Wim T schippers eat your kebab op.

CoJoNes | 03-02-06 | 02:27

Excuus. Juiste topic, verkeerde comment.

widtvoet | 03-02-06 | 02:24

In navolging op de spot van Wakker Dier, me bedienend van hetzelfde ongenuanceerde gebrek aan een causaal verband, roep ik uit volle borst: Stop moslimfundamentalisme, eet geen Kebab.

CoJoNes | 03-02-06 | 02:20

Geert Wilders is, naar te vrezen, sowiezo de lul.

Zou men zijn beveiliging net zo lang serieus blijven nemen als zijn beledigingen aan 't adres van sommige Heilige Helden?
Hoe lang zou hij dalijk zélf een vergelijkbare "bescherming" kunnen (laten) financieren?

Life'sabitch. Geweld en het dreigen daarmee sorteert gewoon effekt.

widtvoet | 03-02-06 | 02:16

Tja, je moet wàt, als je Geert Wilders bent en je enige talent open deuren intrappen is. Op het karretje 'de islam afzeiken is een heldendaad voor de vrije meningsuiting' springen bijvoorbeeld. Nu zat Wilders al langer op dat karretje, maar omdat er de laatste weken zoveel andere minkukels hun onbetekenende reet op dat ding hebben neergeploft, was het natuurlijk nodig dat jihadi Geert 'ik lust ze rauw, zolang ze maar niet boe roepen' Wilders ook nog even van zich liet horen. Anders vergeet Nederland hem nog en dat mag hij niet gedroomd hebben.

veest van pim | 03-02-06 | 02:04

Moslims zien de bui ook hangen, zag laatst een oud echtpaar dat onder het bed twee koffers had klaar staan, in geval dat.....

Levereter | 03-02-06 | 01:49

@Allen,
Ik ga nokken, slaap lekker.

K1100 | 03-02-06 | 01:48

In feite hebben we een klein Madridje gehad met van Gogh. Nog zoiets en de boel ontploft, denk ik echt.

CoJoNes | 03-02-06 | 01:39

@gevallenverstand 03-02-06 @ 01:33
Deze kwestie wordt door de politiek doodgezwegen. Heeft niets met Pimklonen of wat dan ook te maken. Ze zijn als de dood om er een mening over te geven. Mo B en Afghanistan zijn het enige wat belangrijk is en morgen vinden ze weer wat anders.

K1100 | 03-02-06 | 01:39

Toch vraag ik me af wat hier gebeurt als we op het Centraal Station een "Madrid" zouden hebben (220 doden), of in de Metro van 010 een"London", zou Holland even beheerst reageren?
Ik weet het nog niet.

Levereter | 03-02-06 | 01:37

De Pimklonen zijn geen sfeerbepalers. Incidenten zijn geen incidenten meer als ze elkaar te snel opvolgen.

CoJoNes | 03-02-06 | 01:37

@Levereter 03-02-06 @ 01:33
Stuur dan maar een paar duizend blushelicopters met dat spul naar het middenoosten. Wel kokend natuurlijk. Gezondheid:)

K1100 | 03-02-06 | 01:35

Er komt geen oorlog, er zijn incidenten meerdere, maar de sfeer is niet overheersend. Na de verkiezingen zijn al die Pimklonen weg en dan zal al dit als yesterdays newspaper in de katten/recycle/vullisbak liggen.

gevallenverstand | 03-02-06 | 01:33

@K1100, thee daar blus multiculturele brandjes mee. :)

Levereter | 03-02-06 | 01:33

@Levereter 03-02-06 @ 01:27
Het cultuur-oorlogje zou best kunnen omslaan in een burgeroorlogje.
En thee, daar zeem je ramen mee :)

K1100 | 03-02-06 | 01:30

@levereter
ok dan: Lapsang is Islay onder de theen.

CoJoNes | 03-02-06 | 01:29

och ja, iemand die beroepsmatig bekende mensen beledigt noem je een komiek en en iemand die dat af en toe doet een veroordeelde.

Conan de Rabarber | 03-02-06 | 01:28

Voor mijn gevoel staat de bom op barsten. Zelfs uitgesproken linkse kennissen beginnen de laatste tijd te klagen, dat het niet gekker moet worden. Moslims in Nederland verspelen hun krediet omdat ze, ipv afstand te nemen van excessen, druk zijn excuses op te rakelen en schuld af te schuiven.

CoJoNes | 03-02-06 | 01:27

@K1100, ja het is onzin om over oorlog te praten, weet ik wel, hoewel je met een beetje goede wil hier wel kan spreken van een "cultuur-oorlogje".
@CoJoNes, ik vind die rooksmaak zo lekker van Lapsang.

Levereter | 03-02-06 | 01:27

Celestial Seasoning heeft een Thee die Fastlane heet. Daar is Red Bull ranja mee vergeleken. Jog praat overigens wel met ouders van jongeren die iets naars doen. Dat moet ik opstelten nog zien doen. Moet je je voorstellen dat je altijd op heaumeaus kat, dat je zoon een steen smijt en dat je dan Job op de Thee krijgt......
(Is was Burghemeestjer bij jou?)

gevallenverstand | 03-02-06 | 01:26

@Levereter 03-02-06 @ 01:20
Of het WOIII wordt, geen idee,moet er eerst iets ergs gebeuren. als hier in klein Marokko ineens auto´s in de fik worden gestoken, ja dan zijn we op de ´goede´ weg. En als dat in alle grote steden in NL gaat gebeuren kan het ook nog wel eens overslaan.

K1100 | 03-02-06 | 01:24

@K1100, jammer, en je pikt toch nog de winter mee, dacht altijd dat WWIII zou beginnen met de "Energy wars", worden het de "Cartoon wars".

Levereter | 03-02-06 | 01:20

Lapsang souchong(?) is de koffie onder de theen, maar het blijft thee

CoJoNes | 03-02-06 | 01:19

Cojones, je hebt gelijk, zelf Stalin is een van de medegrondleggers van VN.
Conan. Na van Gogh probeerde Donner een artikel over Godslastering in te voeren. Dit werd onnodig geacht omdat er in de wet voldoende mogelijkheden zijn om zich te beroepen op belediging. JPB voegde daaraan toe: "De vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar laten we ons realiseren dat onze woorden ook wonden kunnen slaan.''

gevallenverstand | 03-02-06 | 01:19

yep, koninklijk huis, JP gefotofucked in zijn hemd, algemeen fatsoen etc.
Was wel lachen toen, en 't mooiste is dat ze er allemaal nog veel harder tussen genomen worden tegenwoordig.

Conan de Rabarber | 03-02-06 | 01:19

www.brusselsjournal.com roept alle blogs en nieuwssites op om alle twaalf de deense cartoons van mohammed te publiceren, dus niet met een link maar echt met een publicatie. Doen dus!

Hawk999 | 03-02-06 | 01:18

@CoJoNes, dat van die rooibos heb ik nooit begrepen, Lapsang is véél lekkerder.

Levereter | 03-02-06 | 01:16

@Levereter 03-02-06 @ 01:13
Hallo Lever,
Viel een beetje tegen, weer en een oogontsteking. Maar toch wel leuk geweest, in ieder geval te kort zoals gewoonlijk.

K1100 | 03-02-06 | 01:16

@gevallenverstand 03-02-06 @ 01:13
Ok, feitelijke oprichting moet inderdaad de feitelijke aanzet tot oprichting.

CoJoNes | 03-02-06 | 01:15

Hoi K1100 fijne vakantie gehad?

Levereter | 03-02-06 | 01:13

Was dat niet how to end AH? En vond de werkelijke oprichting niet in San Fransisco plaats 2 jaar later?

gevallenverstand | 03-02-06 | 01:13

@CoJoNes 03-02-06 @ 01:09
Teheran is niet altijd zo´n achterlijke stad geweest, pas na de revolutie zijn ze weer tweehonderd jaar teruggeworpen.

K1100 | 03-02-06 | 01:12

@Levereter
Wat wil je ook eigenlijk. De rooibos wordt voornamelijk in Afrika geoogst.

CoJoNes | 03-02-06 | 01:12

Zoals Job probeert in 020 "de boel bijmekaar" te houden, probeert Kofi dit dus mondiaal, komt dus ook niet echt overtuigend over.

Levereter | 03-02-06 | 01:11

@Conan
Hoe reageerde Spijkerman tóen ook alweer, met de rest van het politiek correcte journalistentuig n z'n kielzog?

CoJoNes | 03-02-06 | 01:11

@Conan de Rabarber 03-02-06 @ 01:06
Volgens mij ging dat toen over het Koninklijk Huis dat nogal onder vuur lag.
Maar het principe is inderdaad hetzelfde. Vergeet niet da JPB ook al bijna 60 jaar achter loopt.

K1100 | 03-02-06 | 01:10

@gevallenverstand 03-02-06 @ 01:04
Pikant detail: De conferentie van Teheran was de feitelijke oprichting van de VN in 1943. Teheran of all places.

CoJoNes | 03-02-06 | 01:09

niet om iets goed te praten maar ik hoor niemand over het feit dat balkenende het een tijd geleden ook presteerde de satire en spot aan banden te leggen. Toen was hij zelf wel het slachtoffer, maar toe maar.

Conan de Rabarber | 03-02-06 | 01:06

Ook ik zwaai af! Tabee.

gevallenverstand | 03-02-06 | 01:05

CoJoNes 03-02-06 @ 00:53
Negatieve mensen die zich -in dit geval- Moslims noemen. Als het waar is wat je zegt over die Ahmed Abu Laban dan is dat de aanstichter. De Turkse premier lijkt erin te trappen en roept om beprekingen van pers. Kofi probeert te sussen. Je moet wat als je hoofd ben van Verenigde Naties, opgericht om nooit meer iets als WOII te krijgen.

gevallenverstand | 03-02-06 | 01:04

@Hama
Slaap lekker.

K1100 | 03-02-06 | 00:59

@hama 03-02-06 @ 00:50
Bedankt, lachen.

K1100 | 03-02-06 | 00:56

zijn er nog aandelen te koop van de dokkumer vlaggen zentrale?

neemjemoederindemali | 03-02-06 | 00:54

hama..... Hahahahaaahaha goed ....

gevallenverstand | 03-02-06 | 00:53

@gevallenverstand
De aanstichters zijn volgens jou?

CoJoNes | 03-02-06 | 00:53

gaat zwaar zijn mand opzoeken nu...
@k1100
Tot later

hama | 03-02-06 | 00:52

@hama 03-02-06 @ 00:47
Ken ook mensen die op tilt gaan als ze een hoofddoekje zien, zelfs mijn moeder, maar die wordt al 80 en ziet alles wat niet NL is als `die bruinen´.
Leer je haar nooit meer af. Oog wordt iets beter, zie het beeldscherm iets minder wazig. Die geyle spaanse, ja, helaas mevrouw K1100 was mee om te (auto)rijden. Gemiste kans.

K1100 | 03-02-06 | 00:52

@geitenneuker,<---
Ben zo blij dat iemand begrijpt dat Anan z'n muil moet houden.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:51

K1100 03-02-06 @ 00:44
Die zorg deelt ieder redelijk mens. Wat Annan probeert (zucht laatste poging) is dat overgrote deel van deze negatieve entiteiten te scheiden. Bij het onderdrukken van revoltes is het altijd essentieel de aanstichters te pakken en zwaar te straffen.

gevallenverstand | 03-02-06 | 00:50

@K1100
when push comes to shove, denk ik dat je je vergist in dat 'overgrote deel', maar wie ben ik.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:48

@k1100
dat we met zijn allen afstevenen op wo111 vanuit wij-zij perspectief ontken ik niet.
De blik waaraan jij refereerd zie ik overigens ook bij mijn buurmeisje van 16, arisch en wel, als ze een hoofddoek ziet.
De pot verwijt nogal eens de ketel.
Hoe is het trouwens met je oog en heb je die geyle spaanse dokter nog kunnen uitwonen?

hama | 03-02-06 | 00:47

@CoJoNes 03-02-06 @ 00:38
Onder of bovengronds, ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat mijn twee dochters hun snor niet hoeven te laten staan en een hoofddoek om moeten.

K1100 | 03-02-06 | 00:47

@hama 03-02-06 @ 00:37
Over het overgrote deel Nederlandse moslims hoor je mij niet. Maar mijn mening over het grote deel mongolen wat je dagelijks op TV ziet en alleen maar achter zijn `leiders`aan loopt, daar maak ik m zorgen over. Ken nog beelden uit Iran van de gijzeling. Zag daar vor het eerst van die zwarte kippen met een enge fanatieke blik in de ogen, bleken vrouwen te zijn. Die blik zie ik nog steeds en ik zie er steeds meer haat in.

K1100 | 03-02-06 | 00:44

Volgens mij zien jullie voor een kratje Grolsch van dat plan af. Koekje erbij?

gevallenverstand | 03-02-06 | 00:44

Namens wie spreekt deze VN-bejaarde oom Tom?Volgens mij moet Oom Tom gewoon zijn bek houden en zich absoluut niet met de pers bemoeien.Alle kranten in de Westerse wereld zouden allemaal die plaatjes moeten publiceren.Het is toch bij de ratten-van-Allah af als je ziet wat die geitenneukers over Joden publiceren en nu moet de vrijheid van de pers ingeperkt worden omdat die zandnegers boos worden?Het word tijd voor Oom Tom om met pensioen te gaan met zijn selectieve verontwaardiging.

trekuenetieg | 03-02-06 | 00:43

@CoJones,
misschien kunnen we gezamelijk wat moskeen gaan bestormen..

hama | 03-02-06 | 00:42

Als ik ooit in het ondergronds verzet terecht kom, zal ik jou zeker vragen je aan te sluiten K1100.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:38

Al Jazeera zou ook een praatje maken met de kwade Imam. Ben benieuwd! (Zijn ze zo goed als ze zelf zeggen te zijn, dan kan Cojones ook tevreden zijn.)

gevallenverstand | 03-02-06 | 00:38

persoonlijk interesseert het me geen fuck als ze god weet waar vlaggen verbranden.
Voor mij wordt het een issue als ze het hier gaan doen.
Ik denk nog steeds dat de meeste moslims in 0031 hier zijn vanuit een redelijk verwesterse gedachte gebaseerd op kapitalisme.
Niet zo verkeerd denk ik, dit principe omarmend betekend ook dat ze tot op zekere hoogte afstand nemen van het fundamentalisme wat wij hen hier gezamelijk veelal misplaatst verwijten.

hama | 03-02-06 | 00:37

Als er een zo´n mongool zijn teen heeft gestoten en gillend over straat loopt te gillen. Allah is groot, lopen er binnen de kortste keren duizend man achteraan te gillen dat het westen er de schuld van is. En één plaatje zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden.

K1100 | 03-02-06 | 00:35

@gevallenverstand
Ik ben op m'n kookpunt, maar geen fundamentalist. Ik wil gewoon met rust gelaten worden door mensen die vinden dat ik iets anders moet vinden.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:35

meanwhile....

"The U.N. nuclear watchdog agency said in a report Tuesday that
Iran obtained documents and drawings on the black market that serve no other purpose than to make an atomic warhead. [...] The documents in question were given to Iran by members of the nuclear black market network, the IAEA said. Iran has claimed it did not ask for the documents but received them anyway as part of other black market purchases."

news.yahoo.com/s/ap/20060131/ap_on_re_...

TheRealShowstopper | 03-02-06 | 00:35

Overdrijving? Het is me opgevallen dat VN geen emailadres heeft maar Kofi zou dat zeker moeten weten. Verder vind ik jouw inmiddels ook op het kookpunt van een fundamentalist aangekomen. (We zijn er voor we het weten.) Een radicale Deense Imam de Marinus van de Lubbe van YK3?

gevallenverstand | 03-02-06 | 00:32

Ben een redelijk mens, respecteer meningen van redelijke mensen, ken moslims. Maar als ik zo´n achterlijke menigte jurken vlaggen zie verbranden en met hun AK47´s in de lucht zie schieten, analfabeet zijn ze denk ik ook, dan mogen ze van mij met onmiddellijke ingang worden veranderd in een grote parkeerplaats.

K1100 | 03-02-06 | 00:31

@K1100

Je hebt gelijk. Misschien moet de zaak maar eens goed uit de hand lopen nu, zodat iedereen kleur moet bekennen en duidelijk moet maken waar hij/zij nu daadwerkelijk staat. Stoppen met theedrinken en zalven en masseren.

TheRealShowstopper | 03-02-06 | 00:31

Afrikaanse trommels doen het leuk in m'n open haard. doe maar.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:26

@gevallenverstand
De tekeningen zijn gemaakt omdat een moslim schrijver geen illustratot kon vinden voor zijn boek over mohamed.
Een deense imam neemt de tekeningen PLUS 2 zelf gefabriceerde overdrijvingen mee naar het MO en wakkert een vuurtje aan.
Niet gehinderd door enige kennis wordt Denemarken geboycot door een stel primitieve geitenneukers.
En Kofi Annan predikt begrip. Ik zeg val kapot met je respect.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:25

Afrikaanse trommels erbij?

gevallenverstand | 03-02-06 | 00:22

@K1100
Ik bén hier al zo verschrikkelijk kwaad over. Onze vrijheden en verworvenheden staan goedver gewoon in de uitverkoop en ons authentiek afrikaans stamhoofd vertelt ons dat er best nog wat van de prijs af kan.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:21

rustig k1100
maak je niet kwaad

hama | 03-02-06 | 00:19

Voor jou neem ik een heel virtueel orkest mee! Maar eerlijk is eerlijk. Een Deen heeft iets geplaatst dat niet was gericht aan een groep horken maar aan een man die lang geleden leefde. Daarmee kwetst hij een religie. In die club Pffff zitten ook miljoenen relxte mensen. Waarom zou je die kwetsen. Natuurlijk ben je blij als je een hork op de kast krijgt. FF proportioneel svp.

gevallenverstand | 03-02-06 | 00:18

@gevallenverstand 03-02-06 @ 00:09
Hij moet z'n mond houden, of hij moet zeggen dat je geen respect mag verwachten van iemand die je zelf niet respecteert. Dit is toch de omgekeerde wereld ?
Neem je zelf je piano mee als je komt spelen?

CoJoNes | 03-02-06 | 00:12

CoJoNes 03-02-06 @ 00:03
Annan kent als moslim de context. Wat ik uit het telegraafartikel haal is dat hij aanraad om religies te respecteren. Niet bindend, niet dwingen. Noet ie dan zijn mond houden, of zeggen 'Nu is de tijd om de hele wereld te leren dat je in EU alles mag zeggen?' Als Job SG word kom ik op jouw verjaardag piano spelen (met hoedje)

gevallenverstand | 03-02-06 | 00:09

@CoJoNes 03-02-06 @ 00:06
Angst voor wat? Oorlog, rellen. Nee zo gaat het lekker, laten smeulen als een veenbrand die ineens aan de oppervlakte komt. en dan zeggen: hoe kan dat nou. Stelletje wereldvreemde aliens dat zijn het.
Kan hier zo kwaad over worden!!

K1100 | 03-02-06 | 00:09

@K1100
Angsthazerij heet dat.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:06

@poktor 02-02-06 @ 23:59
Op de journaals is er ongeveer 30 seconden aan besteed, zo belangrijk is het voor onze media en politici. Stelletje rukkers.

K1100 | 03-02-06 | 00:05

Kofi Annan gooit met deze uitspraak echt olie op het vuur in plaats van de golven.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:05

he hoi

Rabarberke | 03-02-06 | 00:03

@gevallenverstand
Anders sleep je de incestproblematiek er ooknog even met de haren bij. Annan zegt toch met zoveel woorden dat het plaatsen van die prenten te ver gaat, zonder zich te verdiepen in de context? Als je als gezicht van de VN je smoel open trekt, zorg dan in ieder geval dat je eea in het juiste kader plaatst. Let op mijn woorden: Job Cohen wordt de volgende secretaris generaal.

CoJoNes | 03-02-06 | 00:03

@fuckje 02-02-06 @ 23:58
Zal ik doen, slaap lief.

K1100 | 03-02-06 | 00:02

edit: het AD heeft 3 regels hierover, lama.

poktor | 03-02-06 | 00:01

En de grote krantensites zijn geheel gecensureerd door Balkenende, die prediken enkel nog hun "FeelGood"-propaganda. Geen woord over deze internationale rel en de hieruit voortvloeiende verhoogde terrorisme-dreiging!

poktor | 02-02-06 | 23:59

Overtuigingen respecteren en dialoog is iets anders als persvrijheid aan banden. Gangbaar in 020 is dat alles gezegd moet kunnen worden en dat daar ook weer op gereageerd kan worden. Met de handen thuis. Da's mooi bedacht, maar de kans dat iemand teveel ristretto, speed, drank, radicale preken of testosteron achter de kiezen heeft is een heel erg groot risico. Daarom vind ik deze woorden van Annan op zijn plaats. Het moet allemaal kunnen, maar we fikken steeds sneller door. Ook witten, met dit toenemend en steeds jonger alcoholgebruik neemt de horkerigheid alleen maar toe.

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:59

@k1100,
iets om over na te denken wellicht, welterusten!

fuckje | 02-02-06 | 23:58

@fuckje
die gasten zijn gewoon een verloren generatie,ze kunnen niks en ze willen niks.Je kan er helemaal niks mee......... In ieder geval castreren om mee te beginnen lijkt me een goeie optie

kruisridder | 02-02-06 | 23:58

@fuckje 02-02-06 @ 23:52
Beetje kort door de bocht, maar ik kan er wel in meegaan.

K1100 | 02-02-06 | 23:55

Stichting gevallen verstand, Stichting Geen Stijl, Stichting middenklassers in Djellaba, Stichting eigen auto eerst verbranden, Stichting Ik ben ziek van mijn overwegend witte buurt, Stichting ontkoppeling Olie-Aardgasprijzen, Stichting Marktwerking is een illusie, Stichting oprechte politice, Stichting Rijken voor Armen, Stichting Interreligieuze fundamentalisten, Stichting Leverproblemen bij 12jarigen. Er is nog zoveel te doen!

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:52

We hebben te maken met een criminele vijand die een onverzoenlijke mensonterende ideologie (de politieke Islam = vorm van fascisme) aanhangt. Het is serieus oorlog. Er vallen immers letterlijk doden. De vraag is of de westerlingen bereid zijn te vechten voor hun vrijheid. Of zullen we door de knieën gaan en onszelf wijsmaken dat niet laf zijn en we alleen maar respect tonen voor een religie.

Barbapoeppa | 02-02-06 | 23:52

@gevallenverstand 02-02-06 @ 23:48
Kofi (zeg ik het weer) Annan zegt: De persvrijheid moet aan banden gelegd worden. Vrijheid van religie is belangrijker dan vrijheid van meningsuiting. Dat zegt Annan. Hiermee legitimeert Annan impliciet de overtrokken reactie van die tyfusmoslims. Erger nog. De VN legitimeren de acties bij monde van Annan. Dit is ronduit schandalig.

CoJoNes | 02-02-06 | 23:52

Er hoeft maar niets te gebeuren en de vlam slaat in de pan. Op zich prima dat "onze jongens en meisjes" de vijand willen verslaan in Afghanistan, maar wat doen we met de vijand binnen onze landsgrenzen?
De humorloze, op de teentjes getrapte, gefrustreerde moslims die ons land haten als een hond of varken?
Recht voor zn raap zeg ik: aanpassen of opzouten!
Dat zeg ik niet alleen op GS, maar ook in discussies op de Uni. Geen WO 111 door een achterlijk stelletje middeleeuwers die uit onze staatsruif vreten en ons intussen koud willen maken. Al die Hofstadsuckers hebben de M.B- ideeën, achter slot en grendel voor eeuwig, al was het alleen maar als afschrikwekkend voorbeeld.

fuckje | 02-02-06 | 23:52

@CoJoNes 02-02-06 @ 23:47
Bedankt. Bron? Morgen gestopt met roken zeker. Die redacteur bedoel ik.

K1100 | 02-02-06 | 23:50

@CoJoNes
dank je

kruisridder | 02-02-06 | 23:49

Dat is nou net de enige persoon waarvan ik op een reactie hoopte. Deze reactie is een verzoek en wel geplaatst en getimed lijkt me. Wat is je probleem hiermee Cojones?

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:48

haasje over
Meldpunten, stichtingen, EORG,MDI e.d hebben als eerste doel het behartigen van de eigen belangen (lees portemonaie). Ik adviseer je om een doelgroep te vinden, waarvan de belangen nog niet worden behartigd ( heel moeilijk overigens) en richt daarvoor dan een stichting op. Man het geld stroomt binnen.

Karel kwakbol | 02-02-06 | 23:48

@K1100 02-02-06 @ 23:46
Die Jordaanse hoofdredacteur

CoJoNes | 02-02-06 | 23:47

@kruisridder 02-02-06 @ 23:42
Heb ik iets gemist? Wie is die tweede dan?

K1100 | 02-02-06 | 23:46

@fuckje 02-02-06 @ 23:39
Als deze draaikonten met z´n allen in de Noordzee gegooid zouden worden hebben we ineens een heel groot strand. Wat een vertoning, ik schaam me bijna om Nederlander te zijn.

K1100 | 02-02-06 | 23:44

@ winter ik doe mee

ChristenUnie | 02-02-06 | 23:43

@ karel K.

Daar heb je zeker een punt, toch is er ergens diep van binnen iets....

Maar subsidiëren vind ik dan toch weer een brug te ver.
Gezien de google resultaten weet je ook niet waar te beginnen
(lijkt wel een D66 standpunt, ik ga nu een moment van bezinning danwel zelfkastijding inlassen)

haasje over | 02-02-06 | 23:42

Al twee hoofdredacteuren ontslagen ja.Het lijkt godver wel nazi duitsland sensuur

kruisridder | 02-02-06 | 23:42

Voor de die-hard puzzelaars onder u, zoek 1 of meer van de woorden: zelfreflectie, relatieveringsvermogen en/of humor.
Hier is uw link: www.koranonline.nl/koran/nl/?go=NL
Succes!

Huh..? | 02-02-06 | 23:41

Karel kwakbol... dat onze vrouwen en dochters geen hoofdoekjes dragen vinden ze juist fijn.
Dat betekent dat ze vrij spel hebben.Eigen schuld toch? (Denk aan een zwembad)

de grote Anti | 02-02-06 | 23:39

Wat een peuterspeelzaal, die 2e kamer! Stelletje lafbekjes!!!
En met dit stelletje kneusjes moeten we de cartoonoorlog winnen?
Geert, beetje minder slijm, beetje meer ballen please.

fuckje | 02-02-06 | 23:39

Barbapoeppa 02-02-06 @ 23:34
Het is erg lastig. Goed dat Deen1 op Al Jazeera de boel gaat uitleggen. Uitleggen dat we altijd met de poten van elkaar af moeten blijven, ongeacht wat gezegd is het enige. Ik moedig daarom ieder Moslim op deze plek aan om in hun ogen beledigingen juridisch aan te vechten. Zo doen we dat hier.

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:38

MDI spammen met deze spotprenten als bijlage?

Mr.D. | 02-02-06 | 23:37

Gevallenverstand
Johannes 2: 1 - 12

Nu echt naar bed.
Gods zegen

Echt Refo | 02-02-06 | 23:36

Barbapoeppa
En overmorgen omdat onze vrouwen en dochters geen hoofddoek dragen.

Karel kwakbol | 02-02-06 | 23:36

TheRealShowstopper
Echt vergeefse moeite.

Karel kwakbol | 02-02-06 | 23:34

Geert is meer activist dan politicus. Er zijn mensen die ernstig twijfelen aan zijn integriteit, waaronder Starf*cker. Ik weet het niet. Ik kan niet in het hart van deze man kijken. Verder nog dit: Het westen moeten zich niet laten intimideren door de wereldwijde moslimmaffia. Dus geen excuus aanbieden voor de plaatsing van de spotprenten over Mohammed door de diverse westerse media. Maar ook niet de confrontatie zoeken. Dat hoeft overigens ook niet want de moslimmaffia zoekt die confrontatie wel met ons. Vandaag zijn het spotprentjes. Morgen dreigen ze ons met geweld omdat wij de geschiedenis niet wensen te vervalsen omtrent de holocaust.

Barbapoeppa | 02-02-06 | 23:34

Refo: Vertalingsfout, net als die 72 maagden overigens (dat zijn weer druiven!)

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:32

@bwahahaha

je hebt tijd genoeg gehad nu om na te denken over een antwoord op mijn vraag eerder vandaag, of moet ik toch echt constateren dat je de werkelijke discussie lafjes uit de weg blijft gaan?

TheRealShowstopper | 02-02-06 | 23:31

gevallenverstand.
Nog even vlug in mijn Bijbel is wijn wijn en geen Buckler

Echt Refo | 02-02-06 | 23:30

@Brusselmans 02-02-06 @ 23:29

Ik heb zoiets al ergens eerder gelezen, maar weet niet meer waar dat was....

TheRealShowstopper | 02-02-06 | 23:30

We zijn gewoon finaal in de hoek gepraat..
We mogen "ze" niet kwetsen.

De zomer komt eraan mensen,uw dochter aangerand/verkracht/opgeeist,uw zoon in het ziekenhuis/of onder de grond.
Nee,de pliessie beschermt ze wel...
24-07 over.gggg.. we hebben een vechtpartij en gewonden op het paviljoen.. gggg.. Is goed HB,we gaan er wel even naartoe.

Dat is namelijk heel normaal geworden.Maar vooral geen "kwetsende" uitlatingen doen.Grapjes maken mag wel.

de grote Anti | 02-02-06 | 23:29

@hama 02-02-06 @ 23:24
Ik ben wel immuun maar mijn maag nog niet.

K1100 | 02-02-06 | 23:29

Tendentieus, ongefundeerd en buiten gewoon kwetsend, maar ik pots 'm gewoon nogmaals:

counterterror.typepad.com/the_countert...

Dat de profeet een gulle lach op het gelaat moge hebben.

Brusselmans | 02-02-06 | 23:29

He hoo, nou niet weglopen. wijn in de Bijbel was wel zonder alcohol ja!

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:29

haasje over
Zoek ff met google zoekt op "meldpunt". en het aantal is bij de konijnen af.

Karel kwakbol | 02-02-06 | 23:28

gevallenverstand?
Putten, Urk, Middelharnis. Of misschien Nieuw Zeeland doen? Gewoon lekker zonder tv of krant of radio. Beetje Amish? 21e eeuw is toch ook niet echt leuk. Ik ga nu naar mijn bedstee.
Gods zegen

Echt Refo | 02-02-06 | 23:26

@kruisridder 02-02-06 @ 23:23
Het eerste wat ik dacht toen ik haar zag. Nu probeert ze JPB onderuit te halen. Volgende keer burka proberen, lukt het hopelijk

K1100 | 02-02-06 | 23:26

@ Superjan

JA ja ja, Geert is me er eentje. Ik beleef mijzelf als een weldenkend mens, toch kijk ik iets anders tegen deze limbabwaan aan.
Het posten van wat tekeningetjes op zijn website is het eerste publieke wapenfeit sinds zijn virtuele geldsmijterij op de hoax met de rolstoel en het dooie hondje, voorwaar een belangrijk en invloedrijk politicus.
Gooi er volgend jaar lekker je actieve kiesrecht tegenaan joh. 't is een democratie hier dus het is je gegund.

Dat MDI, tja. Ik denk dat de werkelijke sneuheid zit bij de mensen die het bij dat meldpunt signaleren. Meldpunt op zichzelf kan geen kwaad, dunkt me. Vrijheid van meningsuiting heeft m.i. toch ergens z'n grenzen, hoewel de redactie van dit log het hier wel niet mee eens zal zijn. (Soit)

haasje over | 02-02-06 | 23:25

Deense,Noorse,Franse,Duitse,Spaanse,Italiaanse en niet 1 Nl-krant die ze durft te publiceren.Stelletje godverdomse tyfuslafaards met je verschrikkelijke zelfcensuur.Ik hoop NIET dat al die verantwoordelijke NSB-hoofdredacteuren een verschrikkelijke pijnlijke dood sterven door een moslimhand.

trekuenetieg | 02-02-06 | 23:25

kruisridder
Femke past zich aan aan haar doelgroep, de kansarme allochtoon.

Karel kwakbol | 02-02-06 | 23:25

@k1100,
ik ben inmiddels immuum voor jankerts als zowel jpb en gw.

hama | 02-02-06 | 23:24

D66-2006

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:24

off topic
ik zag net Femke halsema in debat in een jallaba.......... het wordt echt eens tijd voor een dresscode in de tweede kamer zeg

kruisridder | 02-02-06 | 23:23

Fijn met mij!

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:22

De afgang van D66 is compleet. Boris draaide en draaide, bukte en bukte en ja voor open doel werd er niet gemist.

Karel kwakbol | 02-02-06 | 23:21

OK Gereformeerde. Wat is een beschaafd Gristelijk land. De Efteling?

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:21

Sorry gevallenverstand, een glaasje te veel wit/zoet mijnerzijds

Echt Refo | 02-02-06 | 23:20

gevallenverstand
Kijk eens naar je posting tijd. Welke ISP gebruik jij? Enne dit is GS en niet de 2e slaapkamer

Echt Refo | 02-02-06 | 23:18

Ik probeer al een uur mijn vliegend tapijt op te starten,maar zelfs daar hebben die eikels over gelogen,om maar effe op efteling niveau te blijven

kruisridder | 02-02-06 | 23:16

superjan 02-02-06 @ 22:50
Wilders was fractiemedewerker Sociale zaken etc. maar brak vanwege het Turkije standpunt. Iets dat niet in zijn portefeuille zat. Verder kon hij niet functioneren in teamverband. Hij is een polariserende factor in debat en samenleving. We hebben bouwers nodig. De tijd van de 'onbegrepen' romantische rechtsen (en linksen) zijn voorbij...

gevallenverstand | 02-02-06 | 23:15

(Diepe zucht) Nog een glaasje wit/zoet en een chippie. Toch maar emigreren naar een beschaafd, Christelijk land?

Echt Refo | 02-02-06 | 23:14

Wie was dat van de Hofstadt groep met die plattegrond van De Efteling?

Echt Refo | 02-02-06 | 23:11

Is er trouwens al een Fatwa tegen De Efteling uitgesproken? Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat één van de poppen in de "Fata Morgana" ook een parodie op Mohammed (kebab zij met hem) is.

Kapitein Stijlvol | 02-02-06 | 23:08

Nee Jan M is gezellie. Nog een glaasje wit/zoet en een chippie dan maar.

Echt Refo | 02-02-06 | 23:02

Na alles eens gelezen te hebben ga ik maar eens een flinke fatwa in de pot deponeren, zo spannend is het allemaal niet.

a.nekschot | 02-02-06 | 23:02

Zit je tegelijkertijd GS en het debat te lezen en luisteren, krijg je als toetje na Geert JPB. Mijn net verorberde jachtschotel krijgt uitstapneigingen.

K1100 | 02-02-06 | 22:59

Go Geertje go! Ook al ben je dan een atheist

Echt Refo | 02-02-06 | 22:57

JA pastors is top
@Bwahaha
als ze daar haatzaaiende teksten blijven verkondigen dan zou een bezoekje aan de el gangbang niet eens zo gek zijn.Gewoon om ze effe uit te leggen hoe je met elkaat omgaat in NL

kruisridder | 02-02-06 | 22:56

@brusselmans: dat zou een hele slechte zaak zijn als dat waar is. maar is het ook waar? ziet er tot zoverre nog niet erg betrouwbaar uit.

bwahaha | 02-02-06 | 22:55

Goed verhaal , Geert!!!

fuckje | 02-02-06 | 22:51

sorry dubbelpost, pastors op 1

superjan | 02-02-06 | 22:50

@gevallenverstand> Geert is de mond gesnoerd door de VVD fractie. Hij heeft geweigerd dit te ondergaan. Geert heeft intussen bewezen een vaste en valide kracht in de Nederlandse politiek te zijn. Hij verdient zijn zetel en misschien wel veel meer.

superjan | 02-02-06 | 22:49

Brekend Nieuw: Jan Molendijk heeft een nieuw onderkomen gevonden. Op de weblog van Femke! Inmiddels gepromoveerd tot "regelmatige bezoeker".

doktersnuggles | 02-02-06 | 22:49

Winter
Wel ff je schoenen uitdoen als je naar binnen gaat.

Karel kwakbol | 02-02-06 | 22:49

@winter: toe maar... paar duizend man ... you the man! stoere jongen... *kuch*

bwahaha | 02-02-06 | 22:47

Moedig mens die Wilders.

Karel kwakbol | 02-02-06 | 22:47

@gevallenverstand> Geert is de mond gesnoerd door de VVD fractie. Hij heeft geweigerd dit te ondergaan. Geert heeft intussen bewezen een vaste en valide kracht in de Nederlandse politiek te zijn. Hij verdient zijn zetel en misschien wel veel meer.

superjan | 02-02-06 | 22:47

@gevallenverstand: wat let je? Als niet-moslima zet je hem nog een grotere hak >:)

bwahaha | 02-02-06 | 22:46

.. ejj GeenStijl.. thema van de fotof*ck/ spotprent is zekers al bekend..
zou zeggen met een beetje je best doen kom je een stuk verder qua publiciteit dan Aruba of de Benelux

tohs | 02-02-06 | 22:45

-weggejorist-

Winter | 02-02-06 | 22:44

Ik heb een andere opinie over mooi, ik vind het niet netjes om over de rug van een partij een eenmansfractie te beginnen. Ik vind Geert vals en een one trick pony. Als ik Moslima was deed ik een doekje om om hem te stangen.

gevallenverstand | 02-02-06 | 22:42

Ik lees Blablabla en dan:
.
"Met andere woorden: daar hoor je nooit meer wat van, maar ze hebben hun persmomentje"
.
Ahum.
.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/010851.h...
.
Laatste regel van het stukje.

Arzu | 02-02-06 | 22:41

@gevallenverstand> beste man, Geert is een gezellige jongen met een mening die hij niet onder stoelen of banken steekt. hij is vermoeid. hij is vastbesloten e.d. Maar neem van mij aan dat Geert geen fanaticus is. Een heerlijke aardige normale goser met een mening, die niet wijkt. Daar kunnen we allemaal (ik ook ) een voorbeeld aan nemen.
Neem die Bos. De man is een groot spel. Wouter is alleen maar bezig met tactiek en strategie hoe hij het domnme kiesvolk zo ongevaarlijk mogelijk zoveel mogelijk zetels afhandig maakt. Daar zit geen oprechtheid bij. Geert is Geert. Een mooie vent.

superjan | 02-02-06 | 22:37

@gevallenverstand
geen woede, geen beleving, geen kennis, geen verstand

doktersnuggles | 02-02-06 | 22:33

Woutje Bos deed vanavond lekker de NSB oortjes van Femke wassen. Er stond een heel lelijk hoofd op de voorpagina van HP de T. Het hoofd van Femke.

doktersnuggles | 02-02-06 | 22:28

.duaed teom znerolleM

bwahaha | 02-02-06 | 22:27

Als ik de reacties lees en GS is een afspiegeling van de nederlandse maatschappij dan begint er morgen een kleine burgeroorlog denk ik

kruisridder | 02-02-06 | 22:27

@gevallenverstand,
dat is geen woede, maar zuivere concentratie.

fuckje | 02-02-06 | 22:26

Ik denk dat ik ook maar is een boek ga schrijven waarin staat dat iedereen die me beledigt omgelegd mag worden. Ook een bepaalde zekerheid. Alles wat ik goed en fout vind zet ik er in. Dan noem ik het een geloof en laat ik iedereen die tegen me is oppakken. Wat kan het leven toch mooi zijn. Oh ja het is wordt wel van rechts naar links geschreven om het geloofwaardiger te maken

Mellorenz | 02-02-06 | 22:25

superjan 02-02-06 @ 22:00
Wilders heeft veel woede, dat zie aan zijn mond als hij dingen zegt als 'Tur-ken, op-pakken'. Dat maakt weldenkende mensen altijd zenuwachtig. Dingen moet je namelijk niet vanuit woede doen.

gevallenverstand | 02-02-06 | 22:23

@kruiisridder> 8 is voldoende. Met 18 krijgt Geert het LPF effect.

superjan | 02-02-06 | 22:20

Yesssss,
FATWA!!!!!

vander F | 02-02-06 | 22:17

Als er voor de verkiezingen iets"heftigs"gebeurt alla Theo vGogh dan schat ik geert toch wel op een zeteltje of 18

kruisridder | 02-02-06 | 22:16

Hoe gaat het met de Geenstijl strip verhaal...... of zijn jullie bang voor een fatwa.

paranoia | 02-02-06 | 22:15

@BWAHAHAHA> en toch, toch mag ik jou graag.

superjan | 02-02-06 | 22:13

Hierbij spreek ik een driedubbele Fatwa uit tegen bwahaha, wegens het aanzetten tot in afgrond steunen van Dhr. G. Wilders.

fuckje | 02-02-06 | 22:11

@raede romke: achter het MDI zitten het Cidi, MinJus en BiZa

bwahaha | 02-02-06 | 22:08

@superjan: geert krijgt van mij pas steun in de rug als ie bij de afgrond staat...

bwahaha | 02-02-06 | 22:07

Zou zeggen iedereen die plek heb plaatst de cartoons !!! Zet ze overal maar neer:) Kan iemand niet MDI site hacken en daar de plaatjes oppleuren dat zou een stunt wezen;)

VRIJHEID VAN MENINGSUITING
anders dien ik een klacht tegen de koran in waarin staat alle ongelovigen zullen branden !!!

Sinner | 02-02-06 | 22:06

Geert Wilders verdient de steun van ieder weldenkend mens. Het hippe is er wellicht af. Maar Geert is eerlijk, vechtlustig, koppig en hij heeft humor. Go Geert mijn stem heb je! (maar dat wist je al)

superjan | 02-02-06 | 22:00

Is die Farah Karimi trouwens de schoonmaakster van Halsema? Mijn god, zelfs als mijn vriendin de kattenbak verschoont loopt ze er niet bij als kabouter Plop met een badhairday.

CoJoNes | 02-02-06 | 21:55

mmm ik stem ook maar Geert. terwijl ze in Denemarken zeggen dat het vrijheid van meningsuiting is, gaan ze hier in NL onderzoeken of Geert vervolgt kan worden. Welke partij zou er achter het MDI zitten?

reade romke | 02-02-06 | 21:54

@WillemIII
zijn moffen mafkees :-)

spielstrasse | 02-02-06 | 21:53

En al die hoofdredacteuren van die papieren krantjes, die nu hun excuses gaan aanbieden hebben nog steeds niet door hoe het kan dat de oplages van hun krantjes blijven dalen.

vanrechtsheeftvoorra | 02-02-06 | 21:50

@Spielstrasse:Lachen is dit zeg, wat een rare nichten zijn dat.Ze woorden geil van elkaars blote borst.

monaco | 02-02-06 | 21:47

Reetpeper 02-02-06 @ 21:41

Omdat er vrijheid van meningsuiting bestaat in dit deel van de wereld. En die boetes slaan ook helemaal nergens op. Ooit ingesteld door een stelletje linkse betweters, die er nu ook zelf een beetje spijt van krijgen. Tja, verstand komt met de jaren.

vanrechtsheeftvoorra | 02-02-06 | 21:47

superjan 02-02-06 @ 21:45

Franz Ferdinand zou zich omdraaien in zijn graf...

Harige Bangmaker | 02-02-06 | 21:46

@vanrechtsheeft..: ik ga er mijn kamer mee behangen. Ik heb al contact met LDB. (Lul De Behanger).

Lucasdelinkselul | 02-02-06 | 21:46

-weggejorist-

Yeah-banned | 02-02-06 | 21:45

t zou toch een waanzinnige grap zijn als de 3 e wereldoorlog zou beginnen om een (niet al te sterke) spotprent.
@doggystyle> sja als we de spotprenten van g nequeschot zouden promoten staat de 3e ww wel heel erg voor de deur. prima laat ze maar komen die godsdienstgasten!

superjan | 02-02-06 | 21:45

Hier in denemarken(Århus) valt het allemaal reuze mee. Die denen maken zich niet zo druk.....

Lang leven de fatwa en laat ze maar komen die rakkers.

Denk je van het gezeik in Nederland af te zijn beginnen ze hier te kloten....

peace

toinnie | 02-02-06 | 21:43

Ik ga die kartoentjes binnenkort kommersjeel verhandelen. Als echte delfsblouwe tegeltjes. Heb al een contract met de DBTH (Delfts Blauwe Tegel Handel).

vanrechtsheeftvoorra | 02-02-06 | 21:42

@Roberto Fransisco,
de keus is aan jou. Gelukkig wonen we ( nog ) in een vrij land.:-)

fuckje | 02-02-06 | 21:41

Toch wel raar dat er altijd maar boetes worden uitgedeeld voor dit soort zaken.

In de Strafwet staat toch echt wel dat er GEVANGENISSTRAF staat op belediging van een geloofsgroep. Waarom verdwijnt er nooit iemand achter de tralies voor het bespotten van de islam en het zaaien van haat tegen mensen met een kleurtje?

Of zijn die boetes een handige manier voor het MDI om de kas te spekken?

Reetpeper | 02-02-06 | 21:41

Hmpf... Je zou verwachten dat ik, met al mijn haat voor BEIDE partijen, me nu zit deaud te lachen om hen. Maar dit gezeik begint me zwaar te vervelen... Het heeft z'n hoogtepunt wel gehad.

Of komt er werkelijk een WOIII over deze stomme plaatjes?

bwahaha | 02-02-06 | 21:41

@fuckje,
de laatste keer dat ik in het MO rond heb rondgehangen was in 1984/85.
M'n laatste 'verre' reis was zuid Frankrijk, ver zat dans le voiture.

vander F | 02-02-06 | 21:41

Het kabinet deaud? Dat zou bijna te mooi zijn om waar te zijn. Overigens, wel even belangrijk dan: WAT doen we met Balkenende? DIe komt natuurlijk nergens meer aan de bak. Of er moet nog ergens een clubje zijn met behoefte aan een dankzij zijn non-charisma vleugellamme leider.

WillemIII | 02-02-06 | 21:39

Fuckje doe me een lol. Friesland is zo'n beetje het Irak van Nederland. Daar ksn ik ook geen reet lezen van die plaatsnaamborden.
Dit zal wel weer ontzetend laat gepost worden. En ik maar denken dat ik zo traag zit te typen.

vanrechtsheeftvoorra | 02-02-06 | 21:39

de inburgering een ietsjepietsje aanpassen, na een geslaagde inburgering als kadootje een mooi ingelijst cartoontje wat dan verplicht goed zichtbaar in de woonkamer ophangen

Mellorenz | 02-02-06 | 21:38

zo, nu is ook het kabinet deaud, leuk die fatwa van aartsen

ganzo | 02-02-06 | 21:37

Doggystyle: ik denk pas tegen de tijd dat meneer zijn tekentalent gaat combineren aan echte humor.

WillemIII | 02-02-06 | 21:37

fuckje 02-02-06 @ 21:32
De keuze is dus:
1) Jemen, 30 graden, strand, zon, palmbomen, en een bommetje
2) Slotermeer, 13 graden, riet, wind, regen, geen bommetje

Roberto Fransisco | 02-02-06 | 21:35

ik zit het kamerdebat te volgen....

vander F | 02-02-06 | 21:34

SPielstrasse, goede film. Zo te zien blaken betreffende heren van de vechtlust. Misschien een ideetje om hen naar Afghanistan te sturen? Dat scheelt een hoop geouwenhoer tot in de kleine uurtjes van onze belastingcenten.

WillemIII | 02-02-06 | 21:34

@vanderF,
simpel zat, gewoon je vakantie naar Jemen afzeggen, annuleren die hap!
De Friese meren zijn ook mooi. En wie jou dwarszit in ons eigen land die schop je er wat mij betreft gewoon uit.
Met de complimenten van

fuckje | 02-02-06 | 21:32

vanrechtsheeftvoorra 02-02-06 @ 21:30
Ligt niet aan @home. Ligt aan de website. Het is al een tijdje erg traag.

Roberto Fransisco | 02-02-06 | 21:31

de mohammed karnavalkraker zou het ook goed doen

Mellorenz | 02-02-06 | 21:31

Godverdegodver. Ik heb @home, maar de reacties op mijn comments zijn er nog eerder dan ikzelf. Zo traag als dikke poep in een trechter.

vanrechtsheeftvoorra | 02-02-06 | 21:30

de mohamed fotofuck zit er zeker wel aan te komen

Mellorenz | 02-02-06 | 21:30

Kudt, ik moest net kotsen.
De oorlog is nu officieel begonnen...
Fuckje, wat nu.

vander F | 02-02-06 | 21:29

Het heeft ff geduurd, maar Geert krijgt met deze actie mijn stem. Toppie Geert!

gekke gerrit | 02-02-06 | 21:29

Generaal Pardon 02-02-06 @ 21:17
Het zou trouwens fantastisch zijn als die gasten nu worden opgepakt voor verboden wapenbezit.

@LLL; neem een rooibosje!

Roberto Fransisco | 02-02-06 | 21:27

Harige Bangmaker 02-02-06 @ 21:25

Da's trots, jongen.

vanrechtsheeftvoorra | 02-02-06 | 21:27

vanrechtsheeftvoorra 02-02-06 @ 21:24

Misschien krijgt-ie dan wel 1 zetel!

Harige Bangmaker | 02-02-06 | 21:25

Ik ga toch maar op Geert stemmen. Geloof ik zo.

vanrechtsheeftvoorra | 02-02-06 | 21:24

Het jaar is amper begonnen en nu al de leukste grap tot nu toe. Ik stel voor dat als Allah echt bestaat hij zelf maar even met zijn wolk naar de aarde afreist om paal en perk te stellen aan deze wanvertoning. Hoe durven ze toch de zichzelf tot profeet gebombardeerde mohamed zo neer te zetten. Hoezo bescheten laagdrempelig volkje. Go Go Go Geert, ik heb niks met hem maar dit moet ie winnen hahahahahaha. Misschien is geert wel uitverkoren om de volgende profeet te zijn en moeten de moslims straks allemaal zijn kapsel in plaats van de Burka.

Mellorenz | 02-02-06 | 21:24

@Robert Francisco: man man man, en dat moet je nu elke keer spammen? God, wat is dat grappig zeg...

Lucasdelinkselul | 02-02-06 | 21:22

Is het doorgaands zionistische MDI nu helemaal mataklap geworden?

vander F | 02-02-06 | 21:20

@spielstrasse Djiezeus ik bedoel mohammed wat een filmpje. Gelukkig hebben ze geen borsthaar.

Generaal Pardon | 02-02-06 | 21:17

Fleischbaum, wanneer komen die prentjes nou eens in de Telegraaf??

Knip | 02-02-06 | 21:15

spielstrasse 02-02-06 @ 21:10
LOL; dit slaat alles!

Roberto Fransisco | 02-02-06 | 21:13

/off topic
Damn, ik ben het eens met Halsema in het debat.
Bos is weer het windvanen.

CoJoNes | 02-02-06 | 21:12

EORG al ingeschakeld?
Kenne we daar ook nog ff op kankuruh namelijk.

Harige Bangmaker | 02-02-06 | 21:12

@Juffrouw Jannie,
ze doen maar, alweer blijkt dat ze geen gevoel voor humor hebben.

fuckje | 02-02-06 | 21:11

Kansloos op alle fronten behalve die subsidie natuurlijk.

egwel | 02-02-06 | 21:11

Afschaffen die subsidiespons!

Big Pete | 02-02-06 | 21:10

Nou Fleischbaum daar gaan we weer:
Zijn deze geheime opnamen uit de cel van een bekende wannabe-terrorist ook discriminatie?
www.farts.com/shopping/jinglesmells.wa...

Roberto Fransisco | 02-02-06 | 21:10

Heerlyck, zo'n gesubsidieerde vijfde colonne. Weg met ons!

Maar even serieus, ik heb het MDI nog nooit gehoord over grappen over Jezus en christenen. Freek de Jonge voor het gerecht aub.

JMFH | 02-02-06 | 21:08

-Edit: fipo\'s zijn standaard ON-topic.-

Juffrouw Jannie | 02-02-06 | 21:06

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl