Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zomaar wat Kamervragen van de PVV

Bekken dicht gepeupel!Vragen van het lid G. Wilders (PVV) aan mw drs. C.P. Vogelaar, minister voor Wonen, Wijken en Integratie betreffende het schandelijke rapport van de Raad voor Europa inzake de islamofobie in ons ooit zo prachtige Nederland. Bent u bekend met het gisteren uitgebrachte flut rapport van de subsidievretende Raad van Europa (1). Zo neen, waarom niet? Deelt u onze afschuw over deze ongefundeerde en voor de hardwerkende burger buitengewoon kwetsende uitspraken? (2) Zo neen, waarom niet? Vindt u net als wij dat dit linkse boevennest de Raad voor Europa, knettergek mentaal uitgedaagd is? (3) Zo neen, waarom niet? Deelt u mijn enthousiasme om die slappe Winnie Sorgdrager en haar walgelijke linksdragende commissieleden in eenzaamheid naar de Siberische kou te sturen ter heropvoeding? (4) Dat was het mevrouw de voorzitter en nu strepen maar...

Reaguursels

Inloggen

Roaldt,
na het statement van Wilders over de koran, schoot de PVV in de peilingen met een noodgang vooruit naar 19 zetels (inmiddels weer 13 )
Reken die 19 zetels eens om.... dan gaat het niet om slechts een kleine groep.
Daarnaast vergelijk je appels met peren. Een grote bevolkingsgroep leeft letterlijk naar de koran en luistert dagelijks naar preken uit de koran. De Koran heeft , naar mijn mening, geen bestaansmogelijkheden in onze samenleving.

baggerzooi | 14-02-08 | 15:09

Censuur is nou eenmaal een links kenmerk.

musclehedz | 14-02-08 | 11:26

Roaldt 14-02-08 @ 09:31

Je mist een belangrijk punt, n.l. Mein Kampf is een soort dagboek van Hitler waarin hij zijn wensen voor een anders geordende samenleving neerschrijft. Mein Kampf is nauwelijks geweldadig te noemen maar omdat het een boek is dat als religieuze leidraad voor navolgers zou kunnen dienen is het verboden.

De koran is van een heel andere inhoud, het boek roept de gelovigen op nagenoeg elke bladzijde op om ongelovigen te bestelen, te verkrachten, te vermoorden, te beliegen, op te lichten, enz, enz. Wilders heeft groot gelijk als hij oproept om de koran ook te verbieden zolang Mein Kampf verboden is.

Er zijn van de koran en Mijn Kamp vele Nederlandstalige versies op Internet te vinden, binnen 5 minuten heb je beiden als .doc of .pdf op je harddisc staan.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 14-02-08 | 11:23

@ kolonel klootoog 13-02-08 @ 19:51
*handtschudt*

Spinal Fap | 14-02-08 | 10:25

Met de reactie van Spinal Fap, op 13-02-08 @ 11:25, ben ik het nog eens. Daarna lees ik dat reaguurders alleen maar met modder naar mekaar gaan gooien, dat vind ik dan weer jammer.
Wilders roept allemaal dingen die nergens op slaan, dit mag; vrijheid van meningsuiting. Wat ik echter hekel, is het feit dat er tegenwoordig een sfeer hangt waarin wordt beweerd dat Wilders en z'n PVV allemaal dingen roepen, waar iedereen het zogenaamd stiekem mee eens is. Wilders roept echt NIET wat er in de samenleving leeft. Echt maar een klein gedeelte van de bevolking is voor het verbieden van de Koran en voor het inperken van allerlei andere vrijheden.
Als ik de Koran wil lezen, dan moet dat gewoon kunnen. We leven fucking in de 21ste eeuw in Nederland en er vind nog steeds gewoon keiharde sensuur plaats. Waarom mag ik in godsnaam niet mein kampf van Hitler lezen? Iedereen is het er wel over eens dat Hitler een ontzettende hufter was. Ik kan z'n boek toch gewoon lezen vanuit een wetenschappelijk oogpunt?

Wilders is het een keer niet eens met de speech van de koningin en JA HOOR, hij wil de koningin sensureren. WANT immers, iedereen die ook maar iets durft te roepen waar de PVV het niet mee eens is, moet gesensureerd worden. Ik wordt gek van die bekrompen partij.

Roaldt | 14-02-08 | 09:31

Kan die vogetrutje niet n boerkaa aan zien we die domme kop tenmiste niet, en n bekklem zou ook hellepe, handjes vatbinde. In onze toekomstige Ischlamitiesche Heilhijsstaat moet ze trouwens toch weer aan de afwas, als ze weet hoe dat moet.............. eerst maar effe bij Imaampje langs, zweepje dr over en dan handjes nat laten worden, hèèè........... dag vogels, dag bloemen, dag Profeet!

willem1957 | 14-02-08 | 05:31

klapklap@kolonel klootoog.

Maaier | 14-02-08 | 03:36

mijn excuus.... ik reageerde op je laatste stuk... tis hier soms lastig te overzien ;)

baggerzooi | 13-02-08 | 22:43

@baggerzooi
Volgens mij weet je niet precies waar de klepel hangt.
Kwalificaties?
"vlak houden", "niet bij de naam noemen", "modderen", "polderen", "oer-Hollands" en "politieke correctheid" zijn kwalificaties die jij bezigt, maar waar ikzelf een bloedhekel aan heb, en die ik dus ook niet op mijzelf van toepassing acht. In de kroeg zouden we waarschijnlijk lekker over dit onderwerp kunnen bomen, nu ga je echter iets te kort door de bocht. Welterusten, ik ga pitten.

RechtsDragend | 13-02-08 | 22:29

Rechtsdragend, werk je daar zelf niet aan mee?
Wat kan mij het schelen of je een allochtoon vriendinnetje hebt?
Ik stem als allochtone HBO-er op Wilders.... boeit dat jou?
Waar het hier om gaat is dat zogenaamde kwalificaties in een politiek debat achterwege gelaten zouden moeten worden.
Met andere woorden.... laten we het lekker vlak houden en al zeker niet het beestje bij de naam noemen. We modderen en polderen gewoon oer Hollands door. Dan ben je pas een intelligente en waardige discussiepartner.
Iets in die trent? Dat is uitgemolken politieke correctheid en daar zijn we, naar mijn mening, de afgelopen decennia mee lam geslagen.

baggerzooi | 13-02-08 | 22:10

Het hele Europese Unie met al die belachelijke commissies is één grote lacher!
* hoopt op een nieuw referendum over de EU*

Henkieeee | 13-02-08 | 21:14

@kolonel klootoog
Helaas heb ik nu geen tijd om uitgebreid te reageren, omdat ik gezellig zit te chatten met m'n allochtone vriendinnetje :-)
Je laatste comment vind ik van een heel ander kaliber dan die andere trash die je hebt neergezet. Waarom wordt er hier niet meer op deze manier gediscussieerd? Was ik maar slimmer, dan zou ik me niet zo ergeren aan een groot deel van de mensen hier.

RechtsDragend | 13-02-08 | 20:44

kolonel klootoog 13-02-08 @ 19:51
Goed stuk, de nuance die zo zelden begrepen en afgedaan wordt als linksche policor gezwets.

Sikkeneur | 13-02-08 | 20:38

@ RechtsDragend 13-02-08 @ 19:59

Oe, jij bent zo'n slimmerd die nog steeds denkt dat het heul grappig is om iemands nick zo te wijzigen dat het iets semi-beledigend wordt. Dom, weinig creatief, lui en met een grote bek, ik blijf me over je verbazen.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 20:08

@kolonel kloothommel

te lang, zijn we te dom voor. wordt niet gelezen :-)

RechtsDragend | 13-02-08 | 19:59

@ Azamat Bagatov 13-02-08 @ 16:22

Ik wil niet al te veel zeuren, maar ik doe het toch. Ik geloof dat de boodschap van Pin Voortuin (Pin intended) dat er te veel ASIELZOEKERTS waren in Nederland, dat daarom de grenzen dicht gingen (voor een jaar of 5 zo staat me bij) en dat alles asielzoekerts in Nederland een verblijfsvergunning kregen zodat ze zich konden richten op de integratie en het vinden van werk (iets wat veel asielzoekerts nu niet kunnen, ies vertboten door Nederlands Staat, ies jammert). Ik geloof niet dat Pimmetje bedoelde dat er teveel MOSLIMS waren in Nederland. Dat neemt niet weg dat hij ook wel zag dat er een, groot, probleem was met de integratie van moslims in Nederland en de daaruit vloeiende problematiek met de autofikkende kudtmarokkanen (grappig trouwens dat kudtmarokkaan een heuse PvdA original is). Dat het woedende en driest onderbuikende smaldeel van de natie, gezeten op een skailederen drie-zitter en met een zak GS Doritos op de pens zappend naar De Campingzender, beide dingen door elkander haalde en opeens begon te denken dat PF gegen moslims was is niet zijn fout. Hij had enkel het idee dat als je in Nederland woont je je hoort te gedragen. Iets wat ik volledig met hem eens ben. En dat als je niet wenst te gedragen je, soms met de een ietwat hardere hand, te verstaan wordt gegeven dat je je dient te gedragen. Alweer niets mis mee.

De fout die Geert Wilders maakt is dat hij, imho, teveel generaliseert en daarmee een klimaat schept waarin het inderdaad mogelijk is dat je een complete bevolkingsgroep diskwalificeert. Zijn gebral over "de Koran is net Mein Kampf" (Joris, wil je er bij mij even 3 Godwin Punten bij zetten? Dank je), "de islam is een achterlijke religie", "de helft van de Koran zou verscheurd moeten worden" en meer van zulks populistische prietpraat zorgen er enkel voor dat we geen steek opschieten. Ik zou ook niet willen praten met zo iemand. Net zo goed als ik ook niet wil praten met die rukkertjes uit 020-gaza. Eerst een knuppel in de nek, dan de schade vergoeding en inzien dat je een suffig rukkertje bent en als je dan wil werken aan het verbeteren van je situatie praten we verder. Geert Wilders heeft geen oplossingen, enkel absurde gestes. Hij schreeuwt en stelt dure en onbenullige kamervragen. Hij schoffeert en is al een half jaar bezig met een filmpje van 10 minuten dat hij beter Triomf des Wilders had kunnen noemen. Het is allemaal leuk ende aardig dat hij het allemaal op de kaart heeft gezet, maar het niet te hopen dat hij en zijn clubje, ongetwijfeld goedbedoelende boeren, burgers en buitenlui, ooit in de regering komen. Nederland zal dan keihard afstevenen op een debacle waarbij het gerommel met de LPF een rustige dag in het park lijkt. En ook al staat een groot deel van Nederland achter Geert Wilder (zie daar den PPV-jugend fier en dapper marcheren naar den Nieuwe Daageraad) dan wil dat nog niet zeggen dat dat deel van Nederland gelijk heeft over hoe zij denkt wat goed is voor de Natie.

Ik geef grif toe dat ik ook geen oplossing weet, ook besef ik me terdege dat er idioten zijn die de Islam als een vrijbrief zien om een lekker te bomgordelen. Ook ben ik het niet eens met de manier waarop sommige moslims verkiezen hun kroost op te voeden en baart de oververtegenwoordiging van moslims in de criminaliteit-staatjes van het CBS me grote zorgen. Ik wil graag wonen in een land waar iedereen op een waardige en respectvolle manier met elkander omgaat. Een beetje zoals in de jaren 50. Maar dan wel met geyle neuqsex, de internets, drank, pr0n en wat het leven anno 2008 wel leuk maakt. En mijns inziens gaan Geert Wilders en z'n kliek, het huidige kabinet Balkende en de zwart/wit denk hype daar niet echt veel bij helpen.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 19:51

Als die speelfilm van die Blonde God uit het Venloose hetzelfde niveau heeft als zijn kamervragen, wordt het nog lachen!

Je-Moeder! | 13-02-08 | 17:30

Politiek Den Haag is een lachertje, en Linksch corrupt... Whats new pussycat?

Stijlloos.Superieur | 13-02-08 | 17:24

Iedereen is gek, iedereen in heel europa is een vliegtuig, Maar onze Geert weet het! Toch, vleesboompje?

bubkanl | 13-02-08 | 16:56

weet je niet? 13-02-08 @ 15:46

De FNV voegt daaraan ook nog de terreur van de werkstaking toe.

De FNV en de islam terrorristen staan volgens jouw dus dichter naast elkaar dan Wilders en de FNV? De FNV is echter wel de onderbuik van de PvdA!

Spinal Fap 13-02-08 @ 15:24

Ik schreef dus: Na de dood van Fortuijn ben ik nog korte tijd lid geweest van de LPF. Ik schreef dus niet: Na de politieke dood van Melkert ben ik nog korte tijd lid geweest van de LPF. Ik heb Melkert en Kok wel gewaarschuwd dat hun uitspraken en lichaamstaal niet pasten bij MIJN PvdA.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 13-02-08 | 16:38

@Spinal Fap
Wat doet dat er nou toe, of Fortuyn een querulant was of niet, vraag ik me af? Hoewel zijn ahum, excentrieke persoonlijkheid inderdaad nogal wat voer gaf aan hen die hem pootje wilde haken - lees: 95% van de Nederlandse pers, inclusief de Telegraaf met die engerd van een Kees Lunshof (ben blij dat ie zes voet diep ligt trouwens),- ging het om zijn denkbeelden, en die denkbeelden kunnen heel impel worden weergegeven: ER ZIJN TEVEEL MOSLIMS IN NEDERLAND. Ik sluit me daar 100% bij aan, dat vind ik namelijk zelf ook. Moslims zijn hier niet op hun plaats, dat blijkt ook wel want ze houden zich krampachtig vast aan hun - in mijn ogen - achterlijke cultuur. En die strookt niet met de westerse cultuur. Nou kun je -zoals de afgelopen 30 jaar gedaan is met verve door de poltiek en media- daar je ogen voor sluiten en met veel pappen en nathouden hopen dat t ooit goed komt ( dat komt t niet), je kunt ook iets anders doen: wijzen op de verschillen en je afvragen of dit eigenlijk wel is wat we willen. Mijn antwoord: Nee, dit is niet wat IK wil, de PVV is de enige partij die dat voor mij verwoordt, en daarom hebben ze mijn steun. Nu jij weer, oproerkraaier ;-)

Azamat Bagatov | 13-02-08 | 16:22

Jammer dat de kwalificaties achterwege blijven, omdat juist daardoor gezien kan worden hoe en al dan niet gerespecteerd kamerlid denkt over het onderwerp. Want hoe een bepaald kamerlid ergens over denkt is mede van belang voor het landsbelang om te weten waar we aan toe zijn als op politiek niveau de hele flikkerse boel tegen mekaar wordt opgezet zodat de vonken er vanaf vliegen... Ophitsen en hetze zijn twee woorden die nauw met elkaar in verband kunnen worden gebracht door zelfs de meest simpele VMBO'er...

Hyppo Kriet | 13-02-08 | 15:52

@Spinal Tap
Querulant? Je grote voorbeeld dan zeker?

@Mekker
Sorry, kon 't niet laten.

* pakt z'n spullen en gaat huiswaarts. Verwondert zich hoe sommige mensen hun centen verdienen ... *

RechtsDragend | 13-02-08 | 15:49

De manier waarop Wilders zijn boodschap verkondigt is...

a) stigmatiseren, polariseren, kwetsen, provoceren enz. Dit is zeer onconventioneel in het huidge politieke klimaat en het gebrek aan respect voor dit klimaat maakt Wilders tot een verwerpelijk politicus.

b) stigmatiseren, polariseren, kwetsen, provoceren enz. Dit is een standaard onderhandelingstactiek (met je vuist op tafel slaan om de aandacht te krijgen die je anders nooit gekregen zou hebben) wat zeer goed aansluit bij de onderbuik gevoelens van de doelgroep. Dit maakt Wilders tot een onconventioneel, doch succesvol politicus.

weet je niet? | 13-02-08 | 15:46

@kolonel klootoog
zzzzzzzzzzzzzzz.................

@Mekker
Je hebt gelijk. Door mijn eigen naieviteit heb ik er al teveel tijd aan verspild. We horen ze de volgende verkiezingen wel.

RechtsDragend | 13-02-08 | 15:35

@ Mekker 13-02-08 @ 15:26
Hé, u bent de moeder van Rechtsdragend, Shalome en Azamat Bagatov! Herkend!

Spinal Fap | 13-02-08 | 15:29

@ RechtsDragend 15:24

Negeer ze. T gaat hen niet om de inhoud, t gaat hen om het stoken.
Verspilde moeite

Mekker | 13-02-08 | 15:26

@ Prof. Dr. F.A. Hayek 13-02-08 @ 15:12
Dank voor uw ontboezeming. Wel enigszins tragikomisch dat u na het échec van de legendarische Ad Melkert bent overgestapt naar het zo mogelijk nog wereldvreemdere LPF-gezelschap.

Ik verbaas me er over dat de linkse kerk geen lering heeft getrokken uit het fenomeen Pim. Alle klassieke fouten die destijds gemaakt werden, worden nu met verve herhaald in de strubbeling met Wilders. Je ziet duidelijk dat de PvdA én de SP het intellectuele gehalte missen om de PVV op argumentatie aan te pakken en niet verder komen dan een salonfähige verontwaardiging. Zo'n groots debater en slimmert is Gheert niet.

Persoonlijk heb ik overigens altijd grote moeite gehad met de persoon Fortuyn omdat de man een geboren querulant was; overal waar hij zich manifesteerde, ontstond heibel. Echter, dit staat los van zijn denkbeelden.

Spinal Fap | 13-02-08 | 15:24

@Spinal Fap
PVV Jugend? Hoe oud ben je zelf, blaaskaak?

RechtsDragend | 13-02-08 | 15:24

@ RechtsDragend 13-02-08 @ 15:06

*gaperdegaap*

Mij en Spinal Fap betichten van homofilie geeft twee dingen kraakhelder weer.

1] Dat als jij op deze manier wil bewijzen dat luiden van de PVV-Jugend heus wel slimme mensen zijn je schromelijk faalt.

2] Jij kennelijk zo kortzichtig bent dat jij anno 2008 nog steeds denkt dat homo's eng ende naar zijn. Gelukkig ben ik zeer blij met mijn woest erotisch heterosensuele identiteit en trekt ik met dus niets aan van zulks kinderachtig gebral.

Dat Spinal Fap en ik het over een aantal dingen behoorlijk eens zijn wil nog niet zeggen dat we de beste vrienden zijn. Of wil je beweren dat jij ook beste maatjes bent met dat emotioneel wankele gedrocht Shalome?

"of verkeer jij in de veronderstelling dat links het werkelijk alleen maar goed met ons voor heeft"

Daar heb je je "ja maar links dan"-moment.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 15:22

@Shalome
Eigenlijk zouden we niet moeten reageren op die 2 idioten.
Ze zijn beiden duidelijk intelligent genoeg om de doodlopende weg te herkennen die Nederland is ingeslagen.
Ik heb het me altijd afgevraagd: Hoe is het mogelijk dat mensen, die bij hun volle verstand (lijken) te zijn, zo ongelofelijk blind kunnen zijn voor wat er gebeurt in Nederland. 't zal wel iets met krankzinnigheid of genialiteit te maken hebben.

RechtsDragend | 13-02-08 | 15:18

Spinal Fap 13-02-08 @ 13:57

Ook ik vind dat ouders en onderwijzers hun opvoedkundige taak erstig moeten nemen, echter de cultuur van veel van deze opvoeders strookt niet met onze cultuur van grote persoonlijke vrijheid en tolerantie.

Even een sprong terug in de tijd: In de korte tijd dat Fortuijn zich politiek manifesteerde was ik nog een zeer gewaardeerd lid van de inner circle van de PvdA. Toen "WIJ" na 6 maart 2002 het probleem Fortuijn bespraken, toen wist ik al dat Fortuijn gevaar liep doelbewust door een zich intellectueel noemende linkse kerkganger vermoord te worden, immers de toon van de "linkse elite" was de toon van de achterbuurt waar veel van die elite zich nauwelijks aan ontworsteld hadden.

Na de dood van Fortuijn ben ik nog korte tijd lid geweest van de LPF, daar hoorde je nauwelijks iets onvertogen, zelfs niet als ze het over de moordenaars "de linkse elite" van Fortuijn hadden. Juist die gematigde toon heeft de LPF als partij van zijn achterban vervreemd.

Wilders zal die fout niet maken. Terecht ziet hij die linkse fascisten als wegbereiders voor de islamistische hordes en hun verdwaasde moordenaars. Zijn stelselmatig herhaalde boodschap is nu immers zijn beste bescherming.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 13-02-08 | 15:12

Spinal Fap 13-02-08 @ 15:03
Kortzichtig? Mensen die 10 jaar bij de immigratiedienst of 20 jaar bij de politie hebben gezeten en om hun ervaring naar Wilders zijn overgestapt, zijn die kortzichtig?

Shalome | 13-02-08 | 15:07

@Spinal fap
Je bent verbaal begaafd, 't maakt je persoonlijkheid echter niet minder misselijkmakend. en: "graag wilt zijn" moest "graag wilt zijn" zijn ;-)
Onderschatting/misinterpretatie/verdraaing? waar?
Ik hoor veel geblaat, zie echter weinig wol.

@kolonel klootoog
Ik had het nergens over de gemiddelde GS-reaguurder :-)
Maar ik begrijp dat je onderscheid maakt tussen jezelf en het andere gepeupel. Ik zie ook dat jij en die Spinal Tap grote vriendjes van elkaar zijn. Samen gestudeerd?
Wat betreft die verpakking, dat is een kwestie van smaak, daar valt niet over te twisten.
"Ja maar links dan", waar heb ik dat geroepen? Jullie verzinnen er allerlei dingen bij.
En kwijlen doe ik hooguit bij de aanblik van een lekker wijf, niet op jou en je holmaatje, hoor.

RechtsDragend | 13-02-08 | 15:06

@ Azamat Bagatov 13-02-08 @ 14:59
ikke niet; ik krijg die 70 K omdat ik zo goed uit het raam kan kijken.
@ weet je niet? 13-02-08 @ 14:59
Ja, mooi hè? Het fijne is dat de moslim-bashers (of, vrij naar mijn vrind Klootoog: de PVV-jugend) niet zo goed in de gaten hebben dat het ons niet gaat om het vermeende integratiedossier, als wel om de platheid, kortzichtigheid en proleterigheid van alles wat naar Wilders riekt.

Spinal Fap | 13-02-08 | 15:03

@Spinal Fap
Hoe het ook zij, ik moet nu aan het werk, er zijn nl nog mensen die werken!

Azamat Bagatov | 13-02-08 | 14:59

En weer een nieuwe ronde wilders-bashers vs. moslims-bashers... puur genieten!

weet je niet? | 13-02-08 | 14:59

@ Azamat Bagatov 13-02-08 @ 14:52
Proest. Zie 14:44 @ rechtsdragend.
Wat zijn jullie een prutsers. Jullie verwarren de termen reactionair, rechts en liberaal. Ik zou je graag helpen, maar ik voorzie dat dit een schier kansloze exercitie is. Maar wel leuk dat u mij voor PvdA'er uitmaakt. U bezorgt mij op deze grauwe woensdag een glimlach op de facade. Waarvoor dank.

Spinal Fap | 13-02-08 | 14:57

@Spinal Fap
Tsjongejonge, dat aanmatigende toontje... PvdA-lid zeker? Of soms een intrigant/oproerkraaier van Indymedia? Wie zegt dat ik me laat leiden door welke partij dan ook? Of dat ik 'doof en blind' ergens achteraan hol..? Nu lijk je zelf wel een zo verfoeide PVV-stemmer.. Weet je wat het is: Nederland is 30 jaar lang geleid door politieke correctheid, en dat betekent dus: een selectief geheugen, selectieve verontwaardiging, een links monopolie op de moraal en oost-indische doofheid voor alles wat naar kritiek op de linkse stokpaardjes ruikt.. Jij lijkt me daar een goed voorbeeld van...

Azamat Bagatov | 13-02-08 | 14:52

@ Shalome 13-02-08 @ 14:21

*agenda en camera pakt*

Geyl! Wanneer kan je?

@ drububu 13-02-08 @ 14:23

Volgens mij snappen moslims de boodschap van Teeuwen perfect. Maar omdat Teeuwen zich, o.a. in het Televee Moment van het Jaar, niet specifiek richt op moslims, maar op alle religieuzen en onderbuikerts is zijn boodschap algemener en zal hij er uiteindelijk meer mee bereiken.

@ RechtsDragend 13-02-08 @ 14:26

Ik had het nergens over de gemiddelde GS-reaguurder, ik had het over de gemiddelde onderbuikert op GS. Leer eerst eens begrijpend lezen voor je je giechel opentrekt. En natuurlijk behoort een politicus stemmen te trekken. Überduh. Maar het gaat mij op de manier waarop. Geert Wilders is zich er donders goed van bewust dat als hij op de islam, de moslims e.d. blijft kenkeren dat dat hem stemmen oplevert. En ja, het gaat, ook, om de verpakking. Die zou bij Wilders ietsje mooier, duidelijker en met wat meer productinformatie kunnen.

En ja hoor, daar kom je weer met de linkse kaart. Het is fucking typisch dat kwijlbultjes zoals jij bij confrontatie met een klein beetje kritiek al heel snel "ja maar links dan, ja maar links dan" gaan roepen. Tragisch.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 14:44

@ RechtsDragend 13-02-08 @ 14:36
gaarne de laatste drie woorden van je reaguursel wijzigen. "graag wilt zijn" moet zijn: "bent". Klassieke fout die u maakt. Het onderschatten van je counterpartner, dan wel doelbewust misinterpreteren of verdraaien van zijn woorden en/of gedachten. Ergo: ik moet u teleurstellen. Capice? Het lijkt me geinig om u aan de borreltafel bij de enkels mentaal af te fakkelen in het bijzijn van uw dierbaren.

Spinal Fap | 13-02-08 | 14:44

@ Azamat Bagatov 13-02-08 @ 14:31
Dan valt u onder de andere categorie. Die van niveau maximaal MAVO 3. Anders laat je je niet zo leiden door het onbehagen wat PVV heet. Er is nog nooit iets positiefs voortgekomen uit tweespalt, zoals door Geert en de zijnen gepropageerd wordt. En u, doof en blind, holt er achteraan. Deze man heeft geen oplossingen, maar voedt zich met de ontevredenheid en het onderbuikgevoel van de middelmaat. U zou beter moeten weten.

Spinal Fap | 13-02-08 | 14:40

@Spinal Fap 13-02-08 @ 14:24

Fijn he? Zo'n virtueel wereldje waarin je jezelf kan profileren zoals je in het echt graag wilt zijn .....

RechtsDragend | 13-02-08 | 14:36

@Spinal Fap
PVV-jugend..? Ben de 30 al gepasseerd hoor

Azamat Bagatov | 13-02-08 | 14:31

@kolonel klootoog 13-02-08 @ 14:11
Je vertoont meer mongoloide trekjes dan ik dacht. Je 'analyse' van de gemiddelde GS'er toont dat je alleen leest wat je wilt lezen.
Wilders is de trap onder de reet van Nederland, dat al sinds lange tijd flink aan het afglijden is. Dat zijn geen onderbuikgevoelens, dat is gewoon een constatering, tenzij je stront in je ogen hebt.
Noem mij een politicus die geen stemmen probeert te winnen, of verkeer jij in de veronderstelling dat links het werkelijk alleen maar goed met ons voor heeft?
Je kijkt ietsje teveel naar de verpakking van de boodschap die Wilders probeert uit te dragen. Vervolgens wordt daar een kwalificatie aan gehangen, bij voorkeur iets met opleiding of fatsoen. Bovendien houdt Geert die aversie niet in stand, dat doen 'jullie' al.

RechtsDragend | 13-02-08 | 14:26

dat mens is gek

atb9807 | 13-02-08 | 14:24

@ kolonel klootoog 13-02-08 @ 14:13
Krijgt u ook zo'n warm gevoel van alle hartverwarmende reacties uit de hoek van de PVV-Jugend?

Spinal Fap | 13-02-08 | 14:24

Slinks boevennest,censuur,enz Het terreur van deze communisten gaat maar door. Ik verklaar de Oorlog aan slinks!

drububu | 13-02-08 | 14:23

@kolonel klootoog
Met je opmerking over de beveiliging van Hans Teeuwen ben ik het niet eens; Hans wordt (nog) niet bedreigd omdat hij gewoon te subtiel is, moslims snappen zijn boodschap gewoon niet, dat gaat ze eenvoudigweg boven de pet. Dat zag je goed aan die verdwaasde reacties van de meiden van halal tijdens dat 'tv moment' van het jaar.. Als je het wat botter en grover brengt (Van Gogh, Wilders, Janmaat), dan heb je zo een doodsbedreiging te pakken..

Azamat Bagatov | 13-02-08 | 14:22

kolonel klootoog 13-02-08 @ 14:13
Ik steek nog liever naalden in mijn ogen.

Shalome | 13-02-08 | 14:21

@ Mekker 13-02-08 @ 14:01
Neen, mijn waarde. Al jaren en jaren niet meer. Wij worden geregeerd door een generatie babyboomende PvdA'ers en CDA'ers, en dat wordt nu opgevolgd door een rariteitenkabinet annex jeugdcircus van SP'ers, PVV'ers en carrièreregenten bij de PvdA. Wim Kok was een positieve uitzondering, want kind van Nijenrode. Het hout waaruit hij gesneden is, blijkt door zijn opvolgers opgestookt tot as.

Spinal Fap | 13-02-08 | 14:18

@ Shalome 13-02-08 @ 14:05

Ik ook van jou schat. Tongen? Mag jij voor deze ene keer boven.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 14:13

@ RechtsDragend 13-02-08 @ 14:00

Ik word altijd op mijn wenken bediend. Dat is het torenhoge verschil tussen mij, Fenomeen pur sang, en jij, wanhopig onderbuiker. Je zou voor de gein eens moeten gaan bijhouden hoe zeer het gedrag van de gemiddelde rel mocro ("ies hunnie ze sgoelt, hunnie moete dood!") over een komt met het gedrag van de gemiddelde onderbuikert hier op GS ("het is allemaal de schuld van de Linkse Kerk, sterf linksmens, sterf"). De overeenkomsten zullen je verbazen. Geert Wilders is geen noodzakelijk kwaad. Bolkenstein was, toen der tijd, een noodzakelijk kwaad. Geert Wilders maakt van kwaad een noodzaak. Geert doet heel graag boos, gekwetst en zielug. Omdat hij weet dat dat hem stemmen oplevert. En nee, ik vind het helemaal niet fijn en leuk en prachtig dat Geert Wilders met de dood bedreigt wordt, je moet in dit land zonder je bedreigt te voelen alles kunnen zeggen wat je wil. Mij valt alleen op dat luiden zoals Hans Teeuwen die de zelfde mening qua vrijheid van meningsuiting en religieus fanatisme zijn toegedaan en het allemaal wat beterder verpakken, nergens last van schijnen te hebben.

Geert Wilders is een kei in het alles over een kam scheren. De gehele islam is fout. Alle moslims zijn slecht. Iedereen wil me dood. Dat is belachelijk en komt niets ten goede. Geert houdt zo doelbewust de aversie tegen hem in stand.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 14:11

Het vermanende rapport van de Raad van Europa kan staatsrechtelijk nog interessante gevolgen hebben. Als onze nationale overheid er onder druk van Europa voor kiest om voor gedachtenpolitie te gaan spelen (zoals het rapport aanbeveelt), dan kan dat er wel eens toe leiden dat de regeringspartijen bij de eerstkomende verkiezingen uit protest worden weggestemd. Per slot van rekening heeft het Europees referendum uit 2005 al uitgewezen dat een meerderheid van de Nederlanders weinig met Europese bemoeienis op heeft. Te denken valt dan aan een forse winst voor partijen die tegen de huidige EU zijn, zoals de SP en de PVV.
Wat je dan krijgt is een Europese lidstaat die tegen de Europese Unie is, en een Europees beleid dat zich keert tegen de politiek van een van de Europese lidstaten. Onze soevereiniteit zijn we dankzij Balkenende al kwijt, dus volgens mij zijn we dan de gijzelaar van Europa. Voor zover we dat nu al niet zijn, natuurlijk.

Rarend | 13-02-08 | 14:08

@ Shalome 14:05

LOL, vergeet nooit meer uw uitleg van klootoog, geweldig!

Mekker | 13-02-08 | 14:08

@Spinal Fap
Heb ik toch gelijk met die misselijkmakende persoonlijkheid van je.
(Ik had er een flink verhaal van willen maken, maar je bent het niet waard)

RechtsDragend | 13-02-08 | 14:06

kolonel klootoog 13-02-08 @ 13:44
*middelvinger*

Shalome | 13-02-08 | 14:05

@ Spinal Fap 13:57

Dit land wordt al jaren geregeerd door een heersende elite en ziehier het resultaat. Dus, wat is uw punt nu eigenlijk?

Mekker | 13-02-08 | 14:01

@kolonel klootoog 13-02-08 @ 12:25
Nee, lieve schat, die vrijheid van meningsuiting bestaat NIET, nog steeds niet. En als je dan een keertje afwijkt van de gangbare denkpatronen, dan begint men weer te zeiken over de vorm ervan.
Ik ben ook zo'n Pim, Theo of Geert 'aanhankelijke', en ik gedraag me niet religieus fanatiek. Gelul van je dus.
Als jij het gore lef hebt om het politieke optreden van Geert gelijk te stellen met het al jaren lang durende drama met die marokkanen, dan zit er werkelijk een steekje bij je los. Geert is gewoon een noodzakelijk 'kwaad', in dienst van die zwijgende meerderheid, en broodnodig omdat we het al jaren lang zonder hebben moeten doen.
En wie roept er dat je dood moet als je niet voor Geert bent?
Allemaal populistisch gelul van je, hopende hiermee de lachers op je hand te krijgen. Nou, dan wordt je vandaag op je wenken bediend...

RechtsDragend | 13-02-08 | 14:00

@ Spinal Fap 13-02-08 @ 13:57

Bo!

kolonel klootoog | 13-02-08 | 13:59

@ Prof. Dr. F.A. Hayek 13-02-08 @ 13:23
@ RechtsDragend 13-02-08 @ 13:41
Een snob? Klopt. Gelukkig wel. Klootjesvolk is er genoeg. Walgelijk: Hmm, I doubt it. En Rookgordijnen: ik dacht het niet. Ik ben zo duidelijk als het maar zijn kan.
Ik ben er inderdaad van overtuigd dat er een regerende elite nodig is in dit land en dat veel van wat er misgaat veroorzaakt wordt door de doorgeschoten verpoldering. De verhuftering heeft de overhand gekregen. Ik ben voorstander van opvoeding met de knoest ipv met de zachte hand. Met mes en vork eten, zonder ellebogen op tafel. Spreken met twee woorden. In de klas hou je je bek en luister je naar de meester of juf. Je leert een vak, gaat studeren of je pleurt op en gaat maar in het leger. En iedereen leert godnondeju fatsoenlijk spellen, schrijven en rekenen. Burgerzin; niet klagen maar dragen. Ruim je eigen zooi op en zeik niet, geef anderen niet de schuld van je misfortuin. Ruimte voor initiatief en excelleren, ophouden met nivelleren zoals we al decennia aan het doen zijn. Niet in dialoog gaan met gajes, maar de vlammenwerper erop. Dat geldt evengoed voor kampers, voor relfinnen, voor hooligans als voor bushokjesslopende tieners. Het moet een keer klaar zijn met de 'alles moet maar kunnen'-cultuur.
Dus noem me een kwal, spreek me gerust aan op en erger je aan mijn vermeende elitaire maatschappijvisie. Ik heb wél gelijk.

Spinal Fap | 13-02-08 | 13:57

Ik wens dat wijf ongezien de tering!!!!

onderkant paal | 13-02-08 | 13:48

@ Geert W 13-02-08 @ 12:56

Heeft Hans T (in zijn rol als apostel) bewaking? Ik geloof het niet. Dat komt omdat Hans T zich wel op een redelijk intelligente wijze kan uitdrukken en Geert Wilders (z.o.z.) blijft hangen in een 'hunnie zijn allemaal stom en moeten oprotten' LP met een flinke kras er op.

@ Shalome 13-02-08 @ 13:00

Lieve schat, kennelijk heb je het nog steeds niet begrepen. Ik loop met niemand mee. Met Geert Wilders niet, met de PvdA niet, met niemand niet. Ik trek mijn eigen plan en kan uitstekend voor mezelf denken. Ook hangt mijn hoofd niet laag en ben ik al helemaal niet ongelukkig zoals je pretendeert. Ik wil me alleen niet, zoals jij, door de Profeet van de Onderbuik laten vertellen wat ik moet vinden en wat ik moet denken. Als het puntje bij het paaltje komt zijn jij en jouwen net zo dom, fundamenteel, agressief en achterlijk bezig als die pissige pasha's waar je zo tegen gekant bent.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 13:44

Al dat geneuzel over de vorm, bah, bah... Leidt alleen maar af. Ze moeten de vorm (van een kamervraag) zien als de vrijheid van meningsuiting. Het is wel schandalig dat er met de inhoud (kamervragen van leden van de 2de kamer) wordt gerommeld (eerder gezegt: gefraudeerd) wordt door deze voorzitter en haar team.

Zoals in de moderne architectuur lijkt het uiterlijke vertoon (in de 2de kamer) belangrijker dan de functie of de inhoud (van het debat). Absoluut niet verwonderlijk dat de regering met hun politieke systeem geen of nauwelijks draagkracht heeft onder de bevolking en het vertrouwen weg ebt. Tja, wie controleert (en korrigeert) nu ook al weer de controleurs in deze...

* Viva el Evolution ! *

Edie Hitler | 13-02-08 | 13:44

@Spinal Fap
Je bent een walgelijke snob. Alsof je alleen gehoord mag worden als je een 'hogere' opleiding genoten hebt. Kwal. Probeer je met je taalgebruik een rookgordijn te leggen om te verhullen hoe dom je werkelijk bent?
Als ik zo je reacties hier eens nalees, dan gaat er een misselijkmakende persoonlijkheid achter schuil. Je slaat naar alle kanten en vindt jezelf toch wel een stuk beter dan al dat andere ongeletterde volk, niet?

RechtsDragend | 13-02-08 | 13:41

-weggejorist-

br00djeaap | 13-02-08 | 13:39

Prof. Dr. F.A. Hayek 13-02-08 @ 13:23

tss. Pak 'm beet Rini van Roon heeft net zoveel mandaat van de kiezers als d enummer 33 van het CDA.

Maaier | 13-02-08 | 13:36

'trouwe' is geen kwalificatie?

henkdekanarie | 13-02-08 | 13:33

@ wopper 13:12

Blozen is niet nodig. U zorg en strijd tegen de islamisering deel ik van harte!

Mekker | 13-02-08 | 13:31

Hoe meer van dit soort rapporten, hoe meer van dit soort partijdige acties van "neutrale" bestuurders, hoe meer brieven naar scholen over hoe slecht Wilders wel niet is.... des te meer stemmen haalt Wilders.
In plaats van de inhoudelijke discussie aan te gaan, wordt er gedraaid, getreiterd, gelobbied, geinsinueerd, maar dat werkt allemaal "averechts".
Ga gewoon het politieke debat aan met die man, laat hem maar vertellen hoe hij Nederland in de toekomst ziet. Dan is het aan de Nederlanders om de conclusies te trekken.

Iefje | 13-02-08 | 13:26

Spinal Fap 13-02-08 @ 11:44

Je snapt het blijkbaar nog niet helemaal dus leg ik het nog maar eens uit: De PVV kamerleden zijn volksvertegenwoordigers met een mandaat van de kiezers, de overige kamerleden zijn plucheplakkers met een mandat van hun partijvergadering.

De PVV kamerleden spreken en communiseren zoals zijn kiezers dat doen en voor de overige kamerleden zijn de kiezers de leden van de politieke vereniging die hen gekozen hebben.

Het saaie partijraad gewauwel van de meeste kamerleden is te saai voor een TV item maar dat van de PVV is vaak vuurwerk en vuurwerk hoort te knallen i.p.v. te knisperen zoals de zielloze partijraadwauwelaars dat graag hebben.

Vuurwerk trekt nu eenmaal meer aandacht dan het geluid van in de hand klappen met één hand.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 13-02-08 | 13:23

ReligionSucks 13-02-08 @ 13:18
Nou heb ik nog altijd geen rechttoe rechtaan antwoord gekregen uit de regering hoe het precies zit met dat verdrag van Barcelona uit 1995. Naar verluidt ging het om vrijhandelsverkeer met de Noord-Afrikaanse landen, maar men beweert dat vrij personenverkeer er ook bijzat. Daar is in '95 voor getekend. En om de toestroom van die zandhappers te vergemakkelijken, zouden er (ja ik weet het, het klinkt allemaal heel conspiracy) maatregelen worden getroffen om Europa buitengewoon moslimvriendelijk te kneden. Tering.

Shalome | 13-02-08 | 13:22

Zo langzamerhand bekruipt mij echt het gevoel dat er tegen de linkse
propaganda machines niet meer op te boksen valt.
Onvoorstelbaar in welke mate dit eenzijdige gedachtegoed vrijwel alle touwtjes in NL en ook de EU in handen heeft.
Wat een walgelijk rapport.
BUKKEN MAAR WEER.

ReligionSucks | 13-02-08 | 13:18

spanarchist 13-02-08 @ 13:02

Je mag m zeker serieus nemen. Althans, net zo serieus als een boeroep-partij als de SP. Het enige wat ik zeg is dat áls zijn mening louter gevormd wordt door het feit dat ie 24/7 bewaking nodig heeft, dán moet je m niet serieus nemen. Er zijn best goede argumenten te verzinnen waarom je de islam gevaarlijk kan vinden. Ik verwijs u daarvoor naar Botte. Maar als Wilders'mening louter gevormd is door zijn benarde positie, is die mening niets meer waard dan de mening van en politicus die de flitsscheiding erdoor wil hebben omdat ie zelf van z';n wijf af wil.

Maaier | 13-02-08 | 13:18

@ Mekker 13-02-08 @ 13:06

Oei.
* bloosjes doet *
;)

wopper | 13-02-08 | 13:12

Ach niks nieuws onder de zon toch? Het is een goed gebruik van kamervoorzitters om kamerleden die hen onwelgevallig zijn het woord te ontnemen. Echter in dit geval is het allemaal wat ernstiger. Een partij die het mandaat van bijna 1 miljoen kiezers heeft gekregen moet gewoon haar democratische rechten kunnen uitoefenen. Of de kamervoorzitter het daar nu mee eens is of niet. Is het niet mogelijk om aangifte tegen haar te doen? Of gewoon de zee in drijven....

Loromits | 13-02-08 | 13:12

@ Azamat Bagatov 13-02-08 @ 13:06

Dank u.
Liever niet, deze man moet tekeer kunnen blijven gaan!
Zou hij ook beveiligd worden? Hij schopt nogal..

wopper | 13-02-08 | 13:11

Meer Pat Condell.. Is er eigenlijk uberhaupt iemand in Nederland die op hem lijkt? Ik zou niemand kunnen noemen helaas, Pim kwam als enige in de buurt, maar die is vermoord...

patcondell.libsyn.com/

Azamat Bagatov | 13-02-08 | 13:09

+19.483.290.223.810.383.203.042 voor Geert :)

mr.Visser | 13-02-08 | 13:07

@ Wopper 11.45

U bent zeker een goed mens!

Mekker | 13-02-08 | 13:06

Tyler-Durden 13-02-08 @ 12:24 en Witvoet.

Met versplinterde acties versterkt je de verdeel en heers methode van de Haagse maffiose. Ze zijn alleen op de knieën te krijgen door een goed georganiseerde volksmassa. Dat is immers ook de wijze waarop zij sinds de jaren zestig - met hun buitenparlementaire netwerk - aan de macht zijn gekomen. Bestudeer hun methoden en tactieken en keer het om. Help jonge goedwillende politici aan de macht door het old-boys-netwerk van de gevestigde politieke elite af te breken.

Peter Siebelt | 13-02-08 | 13:05

@ Azamat Bagatov 13-02-08 @ 13:01

Onze plitici zijn dan ook geen denkers maar stamelende leugenaars..
Dank! Is er een linky waar alle Pat Condelletjes bij elkaar staan?

wopper | 13-02-08 | 13:04

@ Maaier 13-02-08 @ 12:56
En waarom zou je hem minder serieus moeten nemen dan b.v. de SP, GL, PvdD etc.? Je hoeft het niet met hem eens te zijn, dat is wat anders, maar het is te makkelijk om hem direkt af te schrijven omdat hij vaak verontwaardigd is. Ik zie in dat opzicht geen enkel verschil met de SP, die zijn ook continue verontwaardigd.

spanarchist | 13-02-08 | 13:02

Europa en de Islam, deze Brit slaat de spijker op z'n kop, helaas zijn onze politici niet zo helder en verbaal begaafd, dat is gewoon teveel gevraagd..

www.liveleak.com/view?i=ead_1195057244...

Azamat Bagatov | 13-02-08 | 13:01

Kan iemand mij uitleggen waarom de grootste partij in de 2e kamer niet de voorzitter levert? Dit is weer een mooi stukje regentesk baantjes verdelen.

Iefje | 13-02-08 | 13:00

kolonel klootoog 13-02-08 @ 12:25

Maar wat verwacht je dan ook van mensen die zulke lowlifes zijn, dat antisemitische, homofobe, racistische, haatdragende, intolerante, misogyne, ongeschoolde, analfabete barbaren beschouwd kunnen worden als een verrijking van onze cultuur. Dan heeft de overheid wel een erg lage dunk van haar onderdanen. En jij loopt slaafs in ganzenpas mee, met hangend hoofd over je eigen laagheid.

Shalome | 13-02-08 | 13:00

Shalome 13-02-08 @ 12:54
mwhoa... Met de grootste hoogachting, Winnie, go fuck yourself... heeft ook wel wat vinnik...

Bertus Betonsloper | 13-02-08 | 12:59

@ Maaier 13-02-08 @ 12:57

U bent slordig de laatste tijd.. steeds meer Freudiaansche versprekingen..

wopper | 13-02-08 | 12:58

-edit: niet serieus nemen.

Maaier | 13-02-08 | 12:57

kolonel klootoog 13-02-08 @ 12:25
Geert Wilders en de GW-Jugend gedragen zich als die mocro's?
Dus Geert wenst ze dood? Dat is namelijk wat er aan de hand is. Als Geert vanmiddag een patatje wil gaan eten dan heeft hij weinig kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf komt als hij zonder een cordon aan beveiligers gaat. Er is een redelijk grote groep aanhangers van de islam die Geert wel een kopje kleiner wil maken alleen maar omdat hij de religie van die mensen niet respecteerd zoals zij dat willen zien. Hans T. verwoordt dat erg mooi bij de dames van halal. En als er dan mensen zijn in Nederland die hun stem aan Geert geven dan heten die volgens u GW-Jugend? dat zegt genoeg over uw moraal.

Geert W | 13-02-08 | 12:56

spanarchist 13-02-08 @ 12:50

Incorrect. Áls dat zo zou zijn, en dat wil ik best geloven, kun je Cheert dus eigenlijk serieus nemen. Dan bepaalt hij zijn standpunten op grond van emoties en persoonlijjke omstandigheden. Daarmee haal je Cheerts eigen argumentaties onderuit.

Maaier | 13-02-08 | 12:56

Zo. Dat luchtte op. Ik heb een mailtje gestuurd naar ECRI hoe ze het in hun harses halen om na decennia teringellende met die moslims ons nog voor racisten uit te maken ook. Enkele praktijkvoorbeelden gegeven, en het gebruikelijke 'Hoogachtend' ter afsluiting vervangen door 'go fuck yourself'.

Shalome | 13-02-08 | 12:54

@Flodder 13-02-08 @ 12:4
rot toch op je gezeik over dat adepten gedoe man! Rita is koningin en Geert de koning!

*tegen kop slaat. Kudt coke*

overVecht | 13-02-08 | 12:53

kudt, oprecht excuus @Maaier 13-02-08 @ 12:43

@Mikey70 13-02-08 @ 12:47
Dus eigenlijk hoor je nergens bij en heb mavo-2 niveau?

*hyves profieltje ter controle opzoekt*

overVecht | 13-02-08 | 12:52

Flodder 13-02-08 @ 12:37
Doe dat dan wel met de juiste argumenten. Je kan de situatie van Wilders, die 24/7 bescherming nodig heeft vanwege de lange islam-tenen, niet vergelijken met de al dan niet gespeelde verontwaardiging van de mocro´s.
Bovendien zijn er veel meer aangiftes tegen Wilders dan door Wilders, waarbij Wilders' aangiftes over bedreiging gaan, terwijl die tegen hem voornamelijk over vermeende discriminatie gaan.

spanarchist | 13-02-08 | 12:50

Dat ge-Geert en ge-Rita ook van die adeptjes. De dekstempel van de volgzame schapen van een populist.

Flodder | 13-02-08 | 12:49

@ overVecht 13-02-08 @ 12:41
Als je in Ypenburg woont, althans op een paar kilometer na, dan moet ik wel volgens Spinal Fap 13-02-08 @ 12:17
En dat mavo3 nivo klopt helaas ook niet :)

Mikey70 | 13-02-08 | 12:47

#Fleischbaum

En ik nog met mijn stoppe kop nog naar de site van de PVV om de kamervragen van Wilders aan Vogelaar te checken. En maar zoeken. Geweldig! Het is helemaal in zijn stijl geschreven. Zo neen, waarom niet?

spaghettimonster | 13-02-08 | 12:44

@Maaier: Ik beweer met droge ogen dat Geert Wilders dezelfde behandeling tel deel valt! Was Fortuyn nog de nieuwe SS in eigen persoon, nu is Geert het 'te bevechten kwaad'! Het gaat of over zijn uiterlijk of men benoemt hem als iemand die het over Moslims heeft, de inhoud laten ze meestal ver achterwege! Links heeft momenteel bedacht dat bejaarden (in Utrecht) achter hekken moeten, dat zijn inderdaad 'andere' oplossingen en ik begrijp dat je die een warm hart toedraagt! Stem lekker PVDA, stem uw oma naar de Goulach Archipel!

Fleauxe | 13-02-08 | 12:43

overVecht 13-02-08 @ 12:41

Hoho, Robin Hood is wel HBO-getest he, dus om die zomaar een mavo 3 etiketje te geven.,...

Maaier | 13-02-08 | 12:43

Peter Siebelt 13-02-08 @ 12:22
wij als volk slapen al vanaf Pim is gaan slapen, Laten we wakker worden en die zg. linkse regering een trap in hun lendenen geven en Geert met Rita orde op zaken laten stellen.

loopse jantje | 13-02-08 | 12:41

@Spinal Fap 13-02-08 @ 12:17
Thanx! Je bedoelt dus eigenlijk gewoon mensen als Mickey70, Robin Hood en Brandje..

Handig ook dat ze zelf het gelijk laten zien.

overVecht | 13-02-08 | 12:41

alpha_mannetje 13-02-08 @ 12:35

Ik vond het destijds al raar dat die motie 'buiten de orde' werd verklaard. Ik ben het er volstrekt mee oneens, maar da's wat anders. Er zal vast een punt zijn in het HR van de TK waarom het mag, maar dat was zeker discutabel.

Maaier | 13-02-08 | 12:38

@ Claude Francois zelf 12:29

Hmmm Lunch... Nu ga ik even lekker een dier naar binnen werken nu het nog kan. Geen Animal Cop die niemand die mij daarvan zal weerhouden.

Rest In Privacy | 13-02-08 | 12:37

bottehond 13-02-08 @ 12:25

Iemand moet die Wildersgroupies een beetje tegenwicht geven.

Flodder | 13-02-08 | 12:37

Bij dit bericht vraag je je toch met terugwerkende kracht af, hoe werd er eigenlijk omgesprongen met de kamervragen van Gonny?

Harry Turtle | 13-02-08 | 12:34

Voor een nieuw topic over tekstverklaren met GS:
"Een gek kan meer vragen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden"

Wim-Lex | 13-02-08 | 12:33

Geert W 13-02-08 @ 12:18

Vrijheid is nooit een vanzelfsprekendheid geweest. Goed als je voor die vrije westerse waarden vecht, maar je hoeft niet bij elke scheet te roepen dat je gedemoniseerd wordt, bij elke aandachtsgeile neprappert aangifte te doen, of huilen dat er een cordon sanitaire is omdat je jezelf niet aan de fatsoensnormen en regels kunt houden die voor iedereen gelden. Ik heb het niet op calimero's. Waren van Gogh en Fortuyn ook niet, hoor.

Flodder | 13-02-08 | 12:31

kolonel klootoog 13-02-08 @ 12:25

Twee zielen, één gedachte wat dit aangaat.

Brandje 13-02-08 @ 12:28

Nee. Linkse partijen doen dat allang niet meer. Ja, gisteren, dat WInnie-raspport, maar als je goed kijkt zie je dat ook GL en de PvdA hun kop niet meer in het zand steken., Dat ze andere oorzaken zien en andere oplossingen aandragen voor problemen, ja, dat kan natuurlijk. Kun je het ook mee oneens zijn. Maar je kan niet met droge ogen beweren dat links NL op eenzelfde manier reageert als pre. PIN

Maaier | 13-02-08 | 12:31

Kom op loonslaven, het is bijna 12.30.
U heeft genoeg gereaguurT in Uw baas zijn tijd.
Gaat U allen buiten maar eens een frisse neus halen.

cram | 13-02-08 | 12:30

Het is een schande dat wij als rechtgeaarde nederlanders de huidige machthebbers laten zitten. Laten we met z'n allen de revolutie ontketenen! Op naar Den Haag om ons recht te doen laten zegevieren. Ja, wij kunnen het ! Ja, wij kunnen het ! (maar dan wel over twee weken, want ik ga eerst op wintersport)

Gier | 13-02-08 | 12:29

Als Geert Wilders nu ook nog eens een keer een serieuze econoom voor zijn partij zou vinden dan wordt de PVV misschien nog wel eens een serieuze regeringskandidaat. Belastingen verlagen is al goed maar er is nog niets uitgewerkt. Die onzettende Pipo van een Dion Graus heeft daar nu de portefeuille EZ, om te huilen! Die kerel kan zich beter bij Marianne Thieme aansluiten...

Kijk hieronder uit het programma PVV (van zijn hand):

''Rechten van het dier in de Grondwet Minimumgevangenisstraf voor dierenmishandelaars Na veroordeling dierenmishandeling: levenslang verbod op houden van dieren Meer prioriteit bij politie en justitie voor opsporing en vervolging dierenmishandeling (animal cops) Introductie nationaal alarmnummer voor dieren: 113''

Animal Cops!?! Are you out of your fucking mind!?!

Een dier hoort gewoon daar te zijn waar hij hoort en waar hij het best op zijn plaats is: OP MIJN BORD!

Voorlopig heeft Wilders zich in ieder geval meer dan bewezen als de voorvechter van de vrijheid van meningsuiting en dat is al een stem waard....

Rest In Privacy | 13-02-08 | 12:29

Spinal Fap 13-02-08 @ 12:17
100% mee eens.

misantroop | 13-02-08 | 12:28

@overVecht 13-02-08 @ 12:12

Dat kan ik je wel vertellen. Hij vertolkt de mening/frustraties van veel Nederlanders. Kan dat niet beter, door een capabel genuanceerd iemand? Jawel.

Helaas reageren linkse partijen zo overspannen, verkrampt en uiterst dom, dat de populariteit van Wilders alleen maar wordt aangewakkerd.

Pogingen tot censuur, demonisering (wilde dit woord eigenlijk voorkomen) werken Wilders alleen maar in de hand. Hij krijgt het imago van een dappere rebel (eigenlijk terecht). Gaat links daadwerkelijk BENOEMEN en bouwen ipv ontkennen en downplayen, dan is WIlders binnen de kortste keren verdwenen.

Brandje | 13-02-08 | 12:28

Indimedia neergestreken op GS?

docker | 13-02-08 | 12:27

alpha_mannetje 13-02-08 @ 12:07

Nee. Ze bewaakt gewone fatsoennormen. Als de inhoud van een vraag wezenlijk veranderd zou moeten worden of een vraag niet doorgegeven zou worden, zou ze lineareacte af moeten treden. Nederland heeft een saaie, maar fatsoenlijke volksvertegenwoordiging (qua taaklgebruik althans) en dat mag imho gewoon zo blijven.

Geert W 13-02-08 @ 12:18

Hij is slachtoffer van bedreigingen: klopt. Wél geef ik Flodder gelijk als ie zegt dat de PVV moet ophouden met zieliegdoenerij. Als een voorstel niet lukt, gaan ze als de eerste de beste kansenmarokkaan zeuren dat de policor tegen hun is, dat er niet naar "het volk" geluisterd wordt.

Maaier | 13-02-08 | 12:27

Gerdi en Ad. Boeiend stel. Vogelaar ziet toch niks met haar kop in het zand. O ja, en er zijn nog wat problemen op te lossen... Wat zegt u? Wat dan? Hoe bedoelt u? O, ik en de mijnen zijn het probleem. Sodeju, wat zegt u nu?

NoMinister | 13-02-08 | 12:27

Wat is die bril van die Gerda Verbeek Focking vies, man!

delano | 13-02-08 | 12:26

@ LoL @ Sévèke 13-02-08 @ 12:20
Tuurlijk. Flikker toch op. Ik snap uw punt, maar het is wel gelul van een dronken aardbei wat u uitkraamt. Het feit dat de Wouterbossen en Doekleterpstras vanuit hun grachtengorgel precies weten wat goed voor u en mij is, is inderdaad een gotspe. Maar dat laat onverlet dat die Vinex- en volkswijkproleten echt niet weten waar ze het over hebben. Het is toch godverdoeme niet de schuld van 'de Marokkanen' dat dit tuig op een zomerse dag het hele strand van Scheveningen als een militair oefenterrein achter laat?

Spinal Fap | 13-02-08 | 12:26

@ Young gun 13-02-08 @ 12:24
Als we meer geertjes zouden hebben zouden we misschien juist minder beveiligers nodig hebben... op den duur

Mikey70 | 13-02-08 | 12:25

Flodder 13-02-08 @ 12:15

ach heere, het oneperson wildersstalkteam is er weer.....

bottehond | 13-02-08 | 12:25

@ Gier 13-02-08 @ 12:21

Met al zijn domme opmerkingen pleit dat zelfs voor hem..

De datum is: | 13-02-08 | 12:25

@ Geert W 13-02-08 @ 12:18

Lieve schat, de vrijheid van meningsuiting bestaat wel. Het is even slikken, toegegeven, maar Geert Wilders en de GW-Jugend gedragen zich, zoals Flodder treffend aan gegeven heeft, precies zoals al die mocro's waar ze kennelijk zo tegen zijn. Dat is niet erg, dat mag, je mag van alles roepen. Ik vind het jammer dat al die Pim, Theo en Geert aanhankelijken zich zo ontzettend religieus fanatiek gedragen. Theo en Pim als Jezus die stierf voor onze zonden, de Vrijheid van Meningsuiting als Heilige Geest, Rita Verdonk als de Heilige Maagd en Geert Wilders als God. En dan maar heel hard roepen dat als je niet voor Geert bent je dood moet.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 12:25

De proletenpartij voor de vrijheid mag wel eens een cursus eloquentie, retoriek en eruditie volgen. Mijn god wat een stel onbeschaafde clowns. Mag het niveau a.u.b. wat omhoog?

misantroop | 13-02-08 | 12:25

@Peter Siebelt 12:22

Eerst nieuwe schoenen.

widtvoet... | 13-02-08 | 12:24

@ Peter Siebelt 13-02-08 @ 12:22

En wie moet er dan in de plaats gaan zitten?

Tyler-Durden | 13-02-08 | 12:24


Prime kerel die Geert Wilders... zouden we er meer van moeten hebben.
Helaas hebben we niet genoeg beveiligers denk ik.

Stom land ....

Young gun | 13-02-08 | 12:24

van dal 13-02-08 @ 12:01

Wanneer worden we als volk eens wakker en schoppen we dat volksverlakkende zooitje Den Haag uit.

Peter Siebelt | 13-02-08 | 12:22

Geert Wilders is een transsexueel.

Gier | 13-02-08 | 12:21

kolonel klootoog 13-02-08 @ 12:18

*buiging maeckt en nog even met gebalde vuist naar buiten zwaait en "deckselsch" roept, wegens overmatig reactionair onderbuikgevoel*

Spinal Fap | 13-02-08 | 12:21

Spinal Fap 13-02-08 @ 12:17: arrogantie ten top wat betreft mavo-3.
.
En mensen die klagen over buitenlanders zijn veel meer met buitenlanders in contact gekomen, dan al die allochtonenknuffelaars die allemaal in blanke wijken wonen, zoals o.a. D. Terpstra.

LoL @ Sévèke | 13-02-08 | 12:20

@Teen 12:17

Postduif gedrogeerd?

widtvoet... | 13-02-08 | 12:20

@ overVecht 13-02-08 @ 12:12
Hij is de enige in de politiek die zijn bek open durft te trekken als het gaat over de ikislam. Als je dan kijkt naar de overlast die de kansenjongeren veroorzaken en het feit dat Geert dus de enige is die daar iets over roept, is dit voor veel mensen al genoeg om op hem te stemmen in de hoop dat hij het probleem aanpakt.
Daarbij zijn er denk ik ook veel proteststemmers. Mensen die de politiek zat zijn en dus stemmen op iemand die juist tegen de politek schopt.

Mikey70 | 13-02-08 | 12:18

"Wat nou VOC-mentaliteit? Ja, in de tijd van de VOC konden we dat gepeupel gebruiken als kanonnenvoer. Tegenwoordig heeft het stemrecht"

*applaus ende roflol*

kolonel klootoog | 13-02-08 | 12:18

@Flodder 13-02-08 @ 12:15
Die slachtofferrol? Hij is het slachtoffer van de vrijheid van meningsuiting. Die bestaat kennelijk niet meer. Tenminste niet als je leven je lief is. Vraag maar aan Theo of Pim lutser.

Geert W | 13-02-08 | 12:18

@ overVecht 13-02-08 @ 12:12

Niks, maar dat hoeft ook niet. Zie het Vlaams Blok / Vlaams Belang. Volksempfinden in optima forma. Schreeuwen, verbolgen zijn, boos op van alles en iedereen, jezelf als outcast profileren, anti-establishment. Vergis u niet in het feit dat de BV Nederland voor het merendeel bevolkt wordt door mensen die qua denkvermogen niet verder komen dan MAVO 3-niveau. Diezelfde menschen die Ypenburg bevolken. Die precies weten dat buitenlanders kut zijn, maar nog nooit een fatsoenlijk gesprek met diezelfde buitenlander gevoerd hebben. Daar moeten we het mee doen in Polderland. Wat nou VOC-mentaliteit? Ja, in de tijd van de VOC konden we dat gepeupel gebruiken als kanonnenvoer. Tegenwoordig heeft het stemrecht.

Spinal Fap | 13-02-08 | 12:17

Waarom komen mijn comments niet meer aan?

Teen | 13-02-08 | 12:17

@ Spinal Fap 13-02-08 @ 12:09

Dank je, die was ik inderdaad heel erg vergeten.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 12:16

Iedereen die een poging doet Wilders enig fatsoen bij te brengen, verdient respect voor de vergeefse moeite. En Wilders is gewoon een huilebalk. Die slachtofferrol die hij constant aanmeet om zijn achterban te pleasen, is te treurig voor woorden. Het lijkt wel een Marokkaan die bij alles roept dat hij gediscrimineerd wordt.

Flodder | 13-02-08 | 12:15

Ik vraag me echt af wat Geert tot op de dag van vandaag nou echt gepresteerd cq. bereikt heeft en/of waarom hij zoveel aanhangers heeft.

overVecht | 13-02-08 | 12:12

@ Lot 13-02-08 @ 12:07

De "enigste" vraag? U is eauck een PVV'er annex taalverloederaar?

Spinal Fap | 13-02-08 | 12:10

tja, bij de PVV zitten ook wel erg veel mensen van de straat die nauwelijks kunnen spellen, laat staan een deugdelijk geformuleerde zin uitbrengen die een genuanceerde mening bevat. misschien zou GS daar eens iets van kunnen zeggen ipv huiskrant van de PVV te spelen

drk | 13-02-08 | 12:09

@ kolonel klootoog 13-02-08 @ 12:00
Goed gedaan. Ik hou er wel van als iemand op inhoudelijke argumenten afgeserveerd wordt. U bent trouwens nog één feit vergeten: je bent stom en iedereen wéét het. Waarvan akte.

Spinal Fap | 13-02-08 | 12:09

@ kneuterzak 13-02-08 @ 11:56
Alvast de reactie van links: stigmatisering, polarisering, onderbuikgevoelens, demonisering.

spanarchist | 13-02-08 | 12:09

@ kolonel klootoog 13-02-08 @ 12:00
Nee.
@ Maaier 13-02-08 @ 12:03
Nee, ze heeft weliswaar de taak het debat in goede banen te leiden, maar ze mag daarbij niet haar politieke stempel op het debat drukken. En dat laatste is iets wat ze al meerdere malen gedaan heeft. Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen PVVer, maar honderdduizenden mensen wel en creatief-met-kurk Verbeet plaatst zich op dit moment pontificaal daarboven.

alpha_mannetje | 13-02-08 | 12:07

De enigste vraag die ik zou willen stellen aan "dat" Verbeet is "waneer sodemieteren jullie, een keertje op?"

Lot | 13-02-08 | 12:07

Verbeet is een naar mens.

whatisup? | 13-02-08 | 12:06

Verbeet wil 't liefst de helft uit de Van Dale scheuren en als kaTrien voortaan slechts nog de hamer hanteren bij Donald Duckdebatten.

De poedelsmurrie voor dat ondermaatse regenteske rooiwijf!

widtvoet... | 13-02-08 | 12:05

Ik wil de PVV-kamervragengenerator ook wel hebben.

Overigens heeft Verbeet alle recht die tokkietaal uit de kamer te weren.

Maaier | 13-02-08 | 12:03

Geert Wilders moet effe weg uit Nederland. En dan zonder enige beveiliging. PLEASE??

de--marcel | 13-02-08 | 12:01

Peter Siebelt 13-02-08 @ 11:59 en dat allemaal terwijl donner de stukken van de secretaresse nog even doorleest en wat niet gezegde zinnen toevoegt...

van dal | 13-02-08 | 12:01

Goeie vragen van de PVV!

Ari Gold | 13-02-08 | 12:00

@ alpha_mannetje 13-02-08 @ 11:54

"Wie is hier nou gay?"

Eh, jij? Jij bent vast heel erg gay. En ongelukkig. En je stinkt. En je hebt geen leven. Zo, daar kan je het even mee doen.

kolonel klootoog | 13-02-08 | 12:00

Goede morgen, zijn we wakker, wat zijn we oplettend. Deze tactiek (censuur) is oude koek en wordt al jaren door de heersende politieke elite gehanteerd, niet alleen in de Tweede Kamer maar ook binnen de provincies en gemeenten.

Toevallig is Agema al enige jaren (eerst in de provincie) op dit feit gewezen en is het opmerkelijk dat de PVV nu pas deze van staatswege gehanteerde censuur aanpakt.

Peter Siebelt | 13-02-08 | 11:59

Keep it greasy so we'll go down easy (Zappa)

kwetal | 13-02-08 | 11:58

@ Pilsvogel 13-02-08 @ 11:45
Nee hoor. Ik laat mij niet beïnvloeden door Joris. Joris heeft totaal geen macht en ik ben ook helemaal niet bang voor hem en/of zijn hulpknaapjes.

Teen | 13-02-08 | 11:57

kneuterzak 13-02-08 @ 11:56 de steekwoorden van de pvv zijn uitgelekt?

van dal | 13-02-08 | 11:57

[Verbeet modus aan]
".. of de geachte afgevaardige, zijn afgevaardigde muil ken houen".
[ modus uit]

cram | 13-02-08 | 11:56

Uit het zakboekje van GW: donald duck, knettergek, tsunami, djimmi, mufti Balkenende,

kneuterzak | 13-02-08 | 11:56

@ Coñonel 13-02-08 @ 11:50
Wie is hier nou gay? Regel je eigen tietjes!

alpha_mannetje | 13-02-08 | 11:54

Tyler-Durden 13-02-08 @ 11:51 150 m/v die niet met elkaar praten, maar in plaats daarvan een pispaal hebben gekozen om alle woorden aan te richten...

van dal | 13-02-08 | 11:53

@Co(?)onel: " Dat de boys bij GS gay zijn moet kunnen." Dat moet zeker kunnen ja, zuurpruim!

Fleauxe | 13-02-08 | 11:52

[Semi Off Topic]

@ Redaksie

Is het een idee om voortaan ieder bericht te richten aan Joris, zoals ze in de tweede kamer ook continu het maar hebben over 'voorzitter..........' ?

Tyler-Durden | 13-02-08 | 11:51

ach joh tis gewoon weer zon pvda muts

yhk | 13-02-08 | 11:50

Geen tieten, wéér Geert. Dat de boys bij GS gay zijn moet kunnen. Dat ze èn masse zijn gevallen voor een xenofobe blonde haatzaaiert uit fucking Limburg is te triest voor woorden.

Coñonel | 13-02-08 | 11:50

Toen Gerdi gekozen werd als voorzitter was haar eerste vraag: "Maar hoe lang moet dat dan per stoel?"

widtvoet... | 13-02-08 | 11:49

@ Robin Hood 13-02-08 @ 11:47

Goede reis dan maar.

* zich verbaast over eigen goede humeur *

Tyler-Durden | 13-02-08 | 11:48

@ WopperT
Ik ging ervan uit dat je de smileys er zelf wel bij wist te bedenken.

Robin Hood | 13-02-08 | 11:48

Ze zou zich nuttger maken als ze eens in die ellelange, om de brij heendraaiende, ontwijkende en vooral nietszeggende antwoorden zo gaan snoeien.

Mikey70 | 13-02-08 | 11:48

Gisteren maakt ik mee ook nog druk om dit rapport, vandaag zie ik de positieve kant ervan: "het linkse boevennest" erkent in ieder geval dat de integratie mislukt is, een hele stap voorwaarts. Misschien dat ze over een jaar of tien ook een realistischere kijk op de schuldvraag hebben.

Harry Turtle | 13-02-08 | 11:47

@ Tyler
Nee hoor, daar doe ik niet aan. Ik ben vol toerekeningsvatbaar (op t moment). Maar ik moet nu echt weg, hebben het er later nog wel over.

Robin Hood | 13-02-08 | 11:47

Geert jat ons jargon!

bijtertje1001 | 13-02-08 | 11:47

Gerdi Verbeet, barcode voorzitter in streepjesjurk, wat een walchelijk links correct type!

Namkeps | 13-02-08 | 11:47

Die Verbeet moet het wel tegen haar zin doen zoiets, want elk normaal nadenkend mens zou allang een kogel door zijn kop hebben gejaagd.

Alleen omdat die muts een vagijn heeft, is ze als voorzitter er neer gezet... Geef het op Gerdi en pak die 9mm. Bewijs ons en Nederland nou echt eens een dienst.

Dirk Tang | 13-02-08 | 11:46

@kapotte_stofzuiger 13-02-08 @ 11:25
Dat is ook wel zo, maar het is haar functie niet...

Hellsmurfje | 13-02-08 | 11:45

opmerkingen over uiterlijk zijn laag, maar bij dit geval wordt het wel erg moeilijk om me in te houden

Babeuf | 13-02-08 | 11:45

Ik weet dat je een goed mens bent, daarom leg ik het ook even voor je uit.

@ Robin Hood 13-02-08 @ 11:40

ROFL.. dat weet je niet! Niettemin bedankt voor de uitleg.

wopper | 13-02-08 | 11:45

@ Robin Hood 13-02-08 @ 11:40

Pardon ?

Heb je niet een verkeerde copy-paste gedaan ?

* wenkbrauw schuin optrekt *

Tyler-Durden | 13-02-08 | 11:45

-weggejorist-

Pilsvogel | 13-02-08 | 11:45

@ Keaning_Radboud 13-02-08 @ 11:37
Er is aan mij helemaal niks links. Ik wil echter niks, maar dan ook NIKS te maken hebben met dat rapalje (oubotaal-alert!) van Geert en zijn trawanten. Áls je je nou toch ergens kunt onderscheiden van de door hem zo verfoeide immigranten- en islamietenkliek, dan is het wel in het Tweede Kamer-gekwezel-op-niveau. Maar nee heur, wat doen onze PVV-proleten: de taal van het geteisem van de volkswijk onze parlementaire zalen binnentronen. Nou, bah. Kunnen we alsjeblieft nog een paar safe-havens bewaren van de proleterigheid?

Spinal Fap | 13-02-08 | 11:44

Keaning_Radboud 13-02-08 @ 11:37
.
Misschien zoeken al die 'ultralinkse' reaguurders wel gewoon een beetje een discussie ? Volgens mij was GS niet politiek gebonden ? Of zoek je gewoon een echoputje ? Arme jongen.

Niet voor Jan | 13-02-08 | 11:44

Verbeet is zo'n hoogvlieger die bij kritiek op haar diskutabele objektiviteit de bode erop uit stuurt om de Kamerklok te gaan kontroleren.

widtvoet... | 13-02-08 | 11:44

@Robin Hood 13-02-08 @ 11:40
Nogal een logische uitleg. Kgok dat wopperT dat ook zelf wel kon bedenken.

overVecht | 13-02-08 | 11:43

En terecht in ons ooit zo prachtige Nederland hadden we volksvertegenwoordigers met manieren en stijl. Nu is het idd alsof de reaguurderspanelen doorgedrongen zijn in de kamer. Ik bedoel er is een verschil tussen de kroeg en je werk en dat is helemaal weg in de kamer. Taak van de voorzitter die bende weer wat manieren bij te brengen.

spooky | 13-02-08 | 11:43

Het door deze Verbeten kapo verzonnen cordon sanitaire heeft de stilzwijgende goedkeuring van het Kabbelnet.

wopper | 13-02-08 | 11:43

Krijgen wij vandaag nog foto's van blote meisjes?

Teen | 13-02-08 | 11:42

@Dr. Faustus: Niet zo ingetogen, die vrouw is het vleesgeworden kwaad, ze heeft een Vogelaar-gen! Vroeger begreep ik niet waarom ze ooit vrouwen kaalschoren en op de strontkar door het dorp reden, dankzij haar begrijp ik dat nu vol-ko-men!
@RobinHood: Noem het een voorspellende gave!

Fleauxe | 13-02-08 | 11:42

@Robin Hood 13-02-08 @ 11:32
ow oké, niet teveel hooi geven want daar wordt het vlees zo droog van.

@Tyler-Durden 13-02-08 @ 11:36
Ja das een beter nummer, klopt helemaal!

antwoordend op je vraag, het wilderste paard is overigens dus net weg naar haar eigen paarden......

overVecht | 13-02-08 | 11:41

Geert is weer lekker bezig. +10.

LoL @ Sévèke | 13-02-08 | 11:41

@ WopperT
Ik weet dat je een goed mens bent, daarom leg ik het ook even voor je uit. Verbeet is een heks eerste klas, heb haar iets te vaak van dichtbij gezien. O, wat hebben wij toen gehoopt dat het Kamp zou worden.. Maar ja, gedane zaken nemen geen keer. Het is altijd stuivertje wisselen met die voorzitters. Links, rechts, links, rechts, lin... Volgende zal dus wel uit de VVD, PVV of TON komen.

@ Tyler
Val deaud.

Robin Hood | 13-02-08 | 11:40

Verbeet snapt niet echt dat voorzitters neutraal zijn... Als ze haar linkse knuffel propaganda wil uitdragen dan moet ze een andere functie zoeken.

Hellsmurfje | 13-02-08 | 11:39

Verbeet moet niet zo links lullen, en wat doen die ultra linkse reaguurders hier? Ga weg naar indymedia.

Keaning_Radboud | 13-02-08 | 11:37

De slechtste kamervoorzitter uit de Nederlandse parlementaire geschiedenis.

Dr. Faustus | 13-02-08 | 11:36

@ Robin Hood
Goede reis - pas op voor verkeersopstoppingen bij Kamp Zeist.

@ overVecht
Leuk, deze is leuker

www.youtube.com/watch?v=URqcVTp4zO4

* zich afvraagt hoeveel wilde paarden er zijn *

Tyler-Durden | 13-02-08 | 11:36

@ Robin Hood 13-02-08 @ 11:23

Maar dat wist ik allemaal niet, Robin.
Zo zie je maar, ben een nitwit op dit gebied.
Dan is die zelfbenoemde nieuwe pvda-regel er gewoon doorgejast door dit wijf.
Dan neem ik m'n woorden terug!

.

@ alpha_mannetje 13-02-08 @ 11:29

Mea culpa!

wopper | 13-02-08 | 11:36

Verbeet? Boerka overheen trekken en loslaten in Afghanistan

docker | 13-02-08 | 11:35

*edit* je moest toch weg.

Robin Hood | 13-02-08 | 11:34

Volgus een rapport van de Raad van Europa is Gerdi Verbeet officieel een lekker wijf.

wiebje | 13-02-08 | 11:33

@ cram 13-02-08 @ 11:28
en ook nogh de wereld beziend door roode bril.

vliegende knorrepot | 13-02-08 | 11:33

@Robin Hood: Kijk aan, weer terug in het land der reagurenden!

Fleauxe | 13-02-08 | 11:33

Dat krijg je als iemand kamervoorzitter wordt wiens cv enkel bestaat uit een mo-akte Nederlands en koffertje-dragen van meneer Melkert

Babeuf | 13-02-08 | 11:32

@ Tyler
Alsof ik er ieder GW-topic ben *met ogen draait* Zijn belangrijker zaken. Zoals dat ik nu weg moet bijvoorbeeld. Have fun in dit Geert-topic, he? = OUT

Robin Hood | 13-02-08 | 11:32

@Tyler-Durden 13-02-08 @ 11:30
Robin zal inmiddels wel weer een heel opstel aan het schrijven zijn over Geert en paardrijden enz.

*wild horses aanzet op jukebox*

overVecht | 13-02-08 | 11:32

"Gerdi hecht gewoon aan een beetje fatsoen. Vanwaar nu al die krachttermen door bepaalde politici gehoest, waar is dat nu eigenlijk allemaal goed voor? Gerdi waakt gewoon over de ordentelijkheid van debat, over het niveau van diskussie. Kbegrijp sowieso niet waarom zij andere dan PvdA-politici aan het woord laat. Thuis is ze ook altijd heel puur op de graad..." aldus meneer Verbeet die snel nog even zijn mond spoelt alvorens hij zich kwijt van zijn periodieke echtelijke taak en zijn tong laat glijden in de zure gleuf van zijn snolletje.

widtvoet... | 13-02-08 | 11:31

@ Wilders
Niet zeiken

@ overVecht
Irriteren aan ?

@ Robin Hood
Binnen 8 minuten gereaguurd. Dat duurde toch nog lang zeg.......

* jukebox checkt of overVecht er niet aangezeten heeft *

Tyler-Durden | 13-02-08 | 11:30

http://www.foksuk.nl/nl?cm=79&ctime=1202770800&session=tp5mcbi38f6sgndb6uauji3fd2

Patrick Bateman | 13-02-08 | 11:29

Siberische kou? Laten we Ruktor dáárheen sturen!

broomstick | 13-02-08 | 11:29

Geef die vrouw een boekje met doorstreeppuzzels!

Fleauxe | 13-02-08 | 11:29

@ wopper 13-02-08 @ 11:20
Dat kan je toch niet menen ?? De PVV mag zeggen wat ze willen, het is absoluut niet aan Verbeet de inhoud te veranderen of een opvoedende rol aan te nemen. Zij is met recht de slechtste voorzitter die wij ooit gehad hebben.

alpha_mannetje | 13-02-08 | 11:29

Dom van Verbeet. En dit is niet de eerste keer dat ze zich partijdig opstelt. Zo speelt ze Wilders alleen maar in de kaart.

Iko Nal | 13-02-08 | 11:28

@ pica
Oude vrouwen met rode lippenstift. Heel verschrikkelijk.

cram | 13-02-08 | 11:28

Ron Paul is economisch gezien toch een heel stuk meer onderlegd dan Geertje. Hoewel ik vooral op GW stem vanwege zijn voornemen de overheid drastisch in te krimpen!

rothbard | 13-02-08 | 11:27

Benoemen en bouwen.... nou met Verbeet komt daar weinig van terecht.

Templar | 13-02-08 | 11:26

PVV kan een voorbeeld nemen aan Ron Paul, die zegt eigenlijk precies dezelfde dingen (qua kritisch gehalte) zonder een onvertogen woord erin. Toch fikt hij iedereen tot op z'n veter af en laat hij zien dat de koning(in) allanf geen kleren meer heeft. Beetje eruditie mag heus wel. Had Pim ook en die was bezig met een clean sweep van de oude politiek.

ILT | 13-02-08 | 11:25

@Robin Hood 13-02-08 @ 11:23
hoe voorspelbaar....... Geert in een topic en zie daar wie er is.......

overVecht | 13-02-08 | 11:25

Het is terecht dat deze banalisering in de kiem wordt gesmoord. Het niveau van de Proleten Voor Verhuftering is van een beschamend niveau. Continu dat pseudo-verbolgen bozige toontje en die gemaakte verontwaardiging. Puur gericht op populistisch gewin. Verbeet zou er juist goed aan doen om dit proletengedrag van het Wildersclubje en publique eens ter sprake te stellen. De PVV, pffffff. Steeds maar de mond vol hebben van alles wat in Nederland niet deugt, maar zelf verzuimen om het voorbeeld te geven. Kijk eens in de spiegel, stelletje griezels.

Spinal Fap | 13-02-08 | 11:25

[nuance]
Verbeet heeft wel een beetje gelijk. De kunst is kritische vragen stellen. Schreeuwen kan immers iedereen.
[/nuance]

kapotte_stofzuiger | 13-02-08 | 11:25

Ik irriteer me meer en meer aan al de ´onzin´ die Wilders uitkraamt. Ik ben die vent gewoon echt compleet zat. Inhoudelijk heeft hij nog wel eens punten, maar dat eeuwige gejammer.

overVecht | 13-02-08 | 11:24

@ WopperT
Dit riekt naar een nieuwe regel onder het PvdA-regime van Verbeet. Een half jaar geleden mocht men nog geen woord wijzigen van ingediende Kamervragen. Als men dat wel wilde doen, dan moest daarvoor toestemming gevraagd worden aan de indiener van de vragen.

Robin Hood | 13-02-08 | 11:23

LOL @ Fleischbaum "Bekken dicht gepeupel"..
Verbeten Verbeet heeft ergens wel een punt.
De PVV moet leren slimmere kwalificaties in de vragen aan te brengen.
Dat is moeilijk maar moet te doen zijn.
Ad hommetje: wat heb ik een hekel aan die knijpkudt..

wopper | 13-02-08 | 11:20

Verbeet en achterwege gelaten kwalificaties.
*Kuch*

cram | 13-02-08 | 11:20

Kwalificaties moeten achterwege worden gelaten, want als politicus heb je er zelf geen van waarde nodig!

ILT | 13-02-08 | 11:20

Ik zie hier tevens een uitdaging voor de kapper van Benny. Dat plaatje lijkt verdacht veel op Agema over 10 jaar

Mellorenz | 13-02-08 | 11:19

Ow ja, en Gerdi 'hou je bek' Verbeet mogen ze van mij ergens wegstoppen waar de zon nooit schijnt.

Robin Hood | 13-02-08 | 11:19

Ik ben de eerste die kamervragen wil ontmoedigen, maar het is natuurlijk supertriest dat huismoeder Verbeet haar politieke stempel zet op deze manier en nog partijdiger is dan een Italiaanse maffia scheidsrechter. Het is toch treurig dat die ene keer dat Wilders de hamer overnam hij het tienduizend keer beter deed?

alpha_mannetje | 13-02-08 | 11:19

Heerlijk zo'n PVDi filtertje over alles heen trekken wat niet uit de hoek van zelfverklaarde na-oorlogse verzetshelden komt.......
.
.
***BARF***

QB (ja die.....) | 13-02-08 | 11:19

Dan zit er vast een nieuwe medewerker op de Griffie, want de vorige deed dat zeer zeker ende absoluut niet!

Robin Hood | 13-02-08 | 11:18

Redactie Gs maakt ruk naar rechts?

Ratko | 13-02-08 | 11:17

goedver, wel pittig, net twee moslimbash topics en nu nog één inclusief Geertje.

overVecht | 13-02-08 | 11:16

" Schandalig en knaettergeak" !

fuckje | 13-02-08 | 11:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl