Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Breaking news: Huiszoeking bij Joran

joranhuilt.jpgRechercheurs van het Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD) hebben in het onderzoek naar de verdwijning van Natalee Holloway op twee adressen in Arnhem huiszoekingen gedaan. Volgens ooggetuigen zijn er onder meer computers in beslag genomen uit het huis van zijn oma en bij het studentenhuis waar Joran tot voor kort woonde. De inbeslagnames gebeurden op verzoek van het Arubaanse Openbaar Ministerie. Leuk, mogen wij de chatlogs en pr0ndownloads ook zien? Oke, dan hebben we nog wat ander Jorannieuws. Vanavond zit de voltallige redactie van PeterR bij Pauw&Witteman en zal blijken dat Peter eigenlijk alleen maar de voorlezer is in zijn programma. Potentiële kopers kunnen we mededelen dat de Land Rover Sport 2.7 TdV6 HSE NIET stinkt naar weed. Ook opvallend: de oh zo betrouwbare ouders van Joran hebben een woordvoerster in de hand genomen en haar naam is... Renée Gielen. Klopt ja, die oh zo betrouwbare ex-freelancer van onder andere EenVandaag, die stelselmatig naar moeder Beth wees als brein in de verdwijning van Natalee Holloway. Dubieus... UPDATE: Het OM op Aruba verdenkt Joran nu formeel van MOORD op Natalee.

Reaguursels

Inloggen

I had a dream: Er zweefde een aantal Apaches boven een Nederlandse stad waar Joran zat ondergedoken. Eén daarvan landde en "spuwde" een aantal Special Forces uit die al snel op weg gingen naar hun doel. Even later werd een tegenstribbelende Joran van der Sloot afgevoerd. De helicopter in, en via een tussenstop op een Duitse basis rechtstreeks naar een speciaal gevangenkamp dat de Amerikanen aanhouden (Guantamo Bay), waar nog de nodige mannen zitten zonder enig respect voor vrouwen. Na een lange tijd daar waarbij Joran elke avond werd gebruikt tot "hij het niet meer deed", werd hij voor een Amerikaanse rechter in Alabama gebracht die hem veroordeelde tot "de stoel". En toen schrok ik wakker en zag weer de realiteit: Joran die vrijuit gaat, fanmail krijgt, nóg een boek schrijft dat vervolgens wordt verfilmd enzovoorts. Als die Peter R, verstandig is blijft ie gelijk aan de overkant van de plas; daar leiden al zijn inspanningen misschien wél tot succes.....

Bellie | 05-02-08 | 21:30

'Het OM op Aruba verdenkt Joran nu formeel van MOORD op Natalee.'

Ja hoor, Joran is speciaal met Natalee gaan neuken om haar dood te maken. Waar heeft die officier van justitie eigenlijk rechten gestudeerd?
Die vent heeft in drie jaar nog geen splintertje bewijs kunnen vinden. Dan vindt iemand anders iets dat iedere competente jurist zo lek schiet, maar in elk geval wat meer is dan wat de officier boven water heeft gekregen (namelijk totaal niets). Meteen gaat die officier zich op z'n borst staan rammen en roepen dat hij nu gaat vervolgen voor moord. Wat een pathetische sukkel!

Wanneer geven we dat stomme eiland, waar dit soort lutsers de dienst uitmaken, eindelijk eens cadeau aan Chavez?

MAD1950 | 05-02-08 | 20:17

....... iedereen mag liegen teggen peter aars de vries!
sterker nog: er is maar één waarheid en dat is hij zelf

goeiemiddag | 05-02-08 | 10:56

Nah K weet niet hoor. Iedereen is toch lelijk van dichtbij?

Ohja | 05-02-08 | 10:53

@ PeteRRRdevries

idd erg intressant stuk

@delano

Lees dit stuk eens en de rest in deze topic:

forum.fok.nl/topic/1122172

dit alles klinkt my logischer

mörser | 05-02-08 | 09:32

Als het waar is dat die vermeende handlanger van Joran, Daury Rodriguez, ten tijde van de verdwijning van Nancy Holloway, in Nederland was dan heeft die Joran daar tegenover de informant van Peter R. de Vries zitten liegen.
Het lijkt me sterk dat hij in z'n eentje de bewusteloze vrouw naar een bootje heeft gesleept en vervolgens de boot met inhoud door het mulle zand naar de open zee heeft gesleept.
Hij moet dus hulp hebben gehad maar van wie?
Ik vertrouw nog steeds die vader niet. Er is iets aan de uitstaling van die vent waardoor je het gevoel krijgt dat hij iets te verbergen heeft.
Al geef ik direct toe dat dat geen wettig bewijs is.

delano | 05-02-08 | 09:18

Het gezin van der Eem komt van Curaçao en zijn sinds midden jaren tachtig al niet meer welkom op dat eiland vanwege oplichting.
Bij uitstek dus geschikte lui om mee in zee te gaan.

katohy | 05-02-08 | 09:10

de grote Anti 05-02-08 @ 08:54
jah dat is te snappen uit je verhaal.
mijn punt is dat het onnodig is er films bij te halen want het "verhaal" zelf is gruwelijk genoeg.
en trouwens, dat verhaal over dat bos is "verzonnen".

LifeCatcher | 05-02-08 | 09:00

@LifeCatcher
'Was via internot heur.. ik ben erg anti bullshit romannetjes,thrillers,horrors en kaskrakers.Eigenlijk haat ik bijna alle films.
Ik zag alleen even een situatie waarin mensen nogal koude beslissingen kunnen nemen.Zoals het in een bos iemand 'per ongeluk' platrijden en dan voor de beslissing staan of je daarvoor de bak in wil gaan.

de grote Anti | 05-02-08 | 08:54

de grote Anti 05-02-08 @ 08:32
Je kijkt teveel tv misschien??

LifeCatcher | 05-02-08 | 08:43

Ik denk dat die Lange haar vermoord heeft.

ps. hoe kan ik mn wachtwoord voor GS wijzigen?

Karel Aasschaaf | 05-02-08 | 08:42

Toevallig zaten we vannacht nog een film te kijken over een meisje waarvan haar tweelingzus zelfmoord pleegde,en ze maanden later tijdens vakantie met goede vrienden meent dat haar overleden zus contact probeert te leggen,er gebeuren namelijk vreemde dingen rond de lodge in het bos.Ze wordt in haar eenzaam- en radeloosheid intiem met de vriend van haar overleden zus.Maar de vriend heeft zo zijn eigen spoken.

blabla.. de clue was uiteindelijk dat niet de deaude tweelingzus,maar de ziel van een jong meisje haar zat lastig te vallen... omdat tijdens een wild autoritje de zus en vriend ergens in de bossen een jong meisje per ongeluk half dood hadden gereden en die ergens onder de grond lag weg te rotten.Ze wisten na de aanrijding niet zeker of het meisje dood was (dus niet) maar het leek er wel sterk op,waarna de vriend opperde het meisje te begraven in het bos en er nooit meer over te praten.. anders zouden hun zorgeloze leventjes voor altijd geruineerd zijn.De tweelingzus kon het schuldcomplex niet aan en pleegde uiteindelijk zelfmoord,terwijl de vriend alsmaar labieler werd.
*aardige thriller uit 2008 trouwens*

Maar als je dus zeg maar (mischien per ongeluk) iemand dodelijk verwond/onderstebovenrijd,en je bevind je in een afgelegen gebied... ga je dan de pliesie bellen,als de kans bv erg groot is dat je in de bak bubba's mag gaan verwennen?

Joran,wat denk jij?

de grote Anti | 05-02-08 | 08:32

Moord zelfs?! Ik maar denken dat hij haar heeft gedrogeerd zodat ze deaud is gegaan aan een overdosis en hij haar met papatje in de grote vijver heeft gedumpt ... Nu lijkt er zelfs opzet in het spel te zijn!

thispissesmeoff | 05-02-08 | 07:50

Als je op abc.com naar 20/20 gaat, zie je interviews met Patrick en Daury. Die Patrick weet het leuk te vertellen, een rechtstreekse auditie voor de filmversie.

Rammstein | 05-02-08 | 05:12

ORANJESTAD (ANP) - Daury Rodriguez, de man die volgens Joran van der Sloot zou hebben geholpen het lichaam Natalee Holloway weg te werken, heeft een verklaring afgelegd bij het Openbaar Ministerie (OM) op Aruba. Dat heeft zijn advocaat Chris Lejuez maandagavond bevestigd.

Op het moment van Natalee's verdwijning, eind mei 2005, was Rodriguez niet op Aruba maar aan het werk bij een uitzendbureau in Nederland. ,,Dat heeft hij aan justitie verteld en is op diverse manieren makkelijk na te gaan, licht Lejuez toe. ,,Gewoon bijvoorbeeld omdat hij in die tijd ook geld uit pinautomaten haalde.''

goeiemiddag | 05-02-08 | 04:49

Ik denk dus ook dat Joran schuldig is maar ik wil niet meedoen aan het barbaarse "ophangen, afmaken" en noem maar op. Alle mensen die dit zo leuk roepen zou ik graag een enkeltje Iran geven, waar de wet daadwerkelijk zo "rechtvaardig" is. Maar goed, als je maar lang genoeg wacht hebben we in Nederland misschien ook wel een sharia.

Zarniwoop | 05-02-08 | 03:24

@Reinaert 05-02-08 @ 00:21 ik heb mij er gisteren ook al over verbaasd dat Patrick hier op GS en in de kranten als Arubaan wordt betiteld. Het is een op Curaçao geboren Antilliaan die Joran in Nijmegen heeft ontmoet.

Niks Arubaan.

poppermotje | 05-02-08 | 02:41

Bij P&W belde Joran op met de mededeling dat de "public Phone" waarmee hij gebeld heeft alleen maar geschikt is om naar het buitenland te bellen.

Joran zocht hulp, belde met die "public Phone" naar iemand in het buitenland die hem kon helpen.

Laat nou net Pa van de Sloot een Nederlandse mobiele telefoon (overigens was dit mobieltje op naam van Ma vd Sloot) hebben, en ook nog in de buurt woont.

2amazing | 05-02-08 | 02:27

Waar ik ook niemand over heb gehoord; die welkomstgroet, het woord "maton" waar nu zo vaak naar wordt gerefereerd.
Zogenaamd zou het enkel "moordenaar" betekenen, NOT, het heeft vele synoniemen waaronder ladykiller, tuig, bodyguard etc.
Zo verdacht is het dus niet dat ie dan grijnst.

MAXIMO | 05-02-08 | 01:27

@nattebever 05-02-08 @ 01:03
Dat Peter een grote fout gemaakt heeft de presentatie en de verwoording dat hij 'de oplossing' had ben ik helemaal met je eens. Dit alles is geenszins een oplossing, slecht een doorbraak in de zaak die weldegelijk geschikt was voor de nodige media-aandacht. De karaktermoord van Joran is een feit, maar om dat nou helemaal bij de Vries te leggen lijkt me niet correct. Joran is nou eenmaal een beroemd persoon, nou ja, infamous zeg maar. Of het slim was om de knoop door te hakken en de beelden in de media te gooien is een tweede. Persoonlijk denk ik dat ze beter nog enkele weken door hadden moeten gaan, zodat meer zaken opgehelderd konden worden. Niettemin vind ik dat Peter, en zeker ook Patrick een pluim verdienen dat zij de ware ik van Joran zo te kijk hebben gezet.

Dysforia | 05-02-08 | 01:16

En van die Tokkie meute bij dat pand in Drachten, die Joran's hoofd wilden ........ Wilden. Eng hoor. Geen wonder dat-ie met de politie meewerkt. Schuldig of niet, zo'n ugly woman voor je deur is onplezierig.

Rammstein | 05-02-08 | 01:13

@Rammstein 05-02-08 @ 01:08
Volgens Peterrrr heet dat een "journalistieke oplossing van de zaak", niet te verwarren natuurlijk met het oplossen van een zaak in juridische zin, want daar telt het adagium van de onomstotelijke waarheid wel.

Herman Flipsen | 05-02-08 | 01:13

check www.dag.nl/Nieuws/Artikelpagina-Nieuws...

J: Ja, ik had ze al alles verteld. Ze hebben meegeluisterd via de telefoon.
Ik heb er niet voor gekozen om dit met de buitenwereld te delen. Ik dacht: gewoon een gesprek tussen mij en m'n dealer. Ik vertel hem wel wat hij wil horen.
Z: Wiet? Gaf hij je ook coke?
J: Nee mij niet maar hij snuift zelf zo veel dat zijn neus bloedt.
Z: En hebben jullie samen meisjes gedaan op hotelkamer?
J: Ja allemaal. Erg he.

peterRRRdevries | 05-02-08 | 01:12

Aangezien Joran een leugenaar is en steeds loopt te draaien ben ik bang dat justitie hier geen zaak van kan maken.

De suggestieve commentaren van PRdV gisteren, maakte het geheel een zwak geheel, om over zijn verweer en van Trakpick zojuist in P&W maar te zwijgen

Echter bij de concurrent, vond ik ook een intressante lezing over de verdwijning

forum.fok.nl/topic/1122172

mörser | 05-02-08 | 01:12

@Rammstein 05-02-08 @ 01:08:

In dit geval blijft er alleen een stinkende, smerige brei over.

Geen waarheid in elk geval. Of in elk geval geen acceptabel verhaal. Whatever. Het blijft bij smeerpijperij.

Reinaert | 05-02-08 | 01:11

De enige concurrerende theorie met enige onderbouwing is momenteel dat Jonas de Walvis het strand op kwam lopen en Natalee met huid en haar heeft opgegeten. Hmmm. Ik denk toch dat Joran het gedaan heeft.

borderlijntje | 05-02-08 | 01:11

Als je een leugenaar laat uithoren door een leugenaar is het dan leugenaar plus leugenaar is de waarheid, of is het leugenaar plus leugenaar wordt een superleugen?

Rammstein | 05-02-08 | 01:08

De gebruikersnaam van Joran bij PartyPoker.com is AANOTILTKK.

LINK TO TAKA

Taka vrij vertaald = Boot en Rotte vis

Delite | 05-02-08 | 01:07

Jeutje

Dr.Dreetje | 05-02-08 | 01:06

@Dysforia 05-02-08 @ 00:52:

De zaak wordt op deze manier niet opgelost maar alleen maar onnodig gecompliceerd gemaakt. Ik wil feiten en geen lullepot van iemand die overduidelijk vrijwel de gehele dag onder invloed van allerhande verdovende hasjies verkeert.

Daarnaast vind ik de manier waarop verwerpelijk, maar da's een punt van discussie voor mensen die er daadwerkelijk voor doorgeleerd hebben. Waarmee ik maar wil zeggen geen jurist te zijn.

Nobele bedoelingen en geld gaan nou éénmaal niet samen. Peter R. Enzovoorts is uitsluitend uit op winstbejag en gaat daarbij over lijken als het moet. Zelfs als er geen lijk blijkt te zijn.

Dat Joran een latente mongool is dat begrijp ik ook wel. Maar dat neemt nog niet weg dat 'ie recht heeft op een fatsoenlijk proces in plaats van een Campingzendervolksgericht [yep, wéér een nieuw woord voor in de Dikke Vandaal].

Reinaert | 05-02-08 | 01:06

Dysforia 05-02-08 @ 00:52
Ik drijf een beetje over, maar vond en vind het gekakel van PrdV dat hij de oplossing had (gehoord van een psychopaat die hij zelf niet eens gelooft) een beetje over the top. En nog steeds geen zaak die de moeite waard is.
Hij bracht de hele kwestie alsof Joran een moordenaar was. Daar is niets van gebleken, op z'n hoogst dood door schuld en waarschijnlijk niet meer dan het achterlaten van een meisje dat teveel gesnoven had. De rest is onbewezen, wat niet wil zeggen dat het niet waar zou kunnen zijn. Maar... er kan heel veel waar zijn. Aan dat soort dingen heb je niks. Als PrdV niet zo mediageil was geweest en de zaak echt goed had uitgezocht, dan hadden we niet zo'n flutprogramma hoeven te zien, vol met verdachtmakingen en karaktermoord maar zonder iets wat relevant is voor een strafzaak. Dan zou hij iets meer tijd hebben genomen. Wat-ie nu heeft, is niks. Ja, cash.
En die zoekgeraakte gympies. Oei oei.

nattebever | 05-02-08 | 01:03

@CoJoNes 05-02-08 @ 00:58
Als ik die induk had vroeg ik het niet.
Ik denk dat ik eerst even moet gaan bijlezen hier. Meestal is het zo offtopic om deze tijd... dan is het niet nodig.

Nonnes | 05-02-08 | 01:01

Pa van Patrick was al fout toen ie op Aruba woonde; heeft daar 6 maanden gezeten.

nowornever | 05-02-08 | 01:01

@Nonnes
Jij bent de nightshift toch?

CoJoNes | 05-02-08 | 00:58

Zit nu de herhaling van P&W te kijken, maar die Patrick is net zo fout als Joran.. mediageil mannetje met behoorlijke nsb trekjes...

Zoloft | 05-02-08 | 00:57

Zit de nightshift vanavond op het een na bovenste topic?

Nonnes | 05-02-08 | 00:56

Hij heeft wel een nieuw woord aan de nederlandse taal toegevoegd: ik heb gezwogen.

Wil iemand mij afzwijgen?

Orang Oetlul | 05-02-08 | 00:54

@Reinaert & @nattebever
De intentie van Peter, namelijk de zaak zoveel mogelijk oplossen en Joran ontmaskeren is een goed doel dunkt mij. Dat 't een mediacircus wordt en dat er grote geldbedragen over de rug van Joran/natalee verdiend worden is jammer te noemen, maar dat jullie niets beters te doen hebben dan Peter en/of Patrick de grond in te trappen lijkt me nogal narrow-minded.

Dysforia | 05-02-08 | 00:52

In de ban van de Joran

Orang Oetlul | 05-02-08 | 00:50

Dysforia 05-02-08 @ 00:42
Boeiende kwestie. Moet je iemand geloven die van zichzelf zegt dattie een leugenaar is?
Nee, dan PrdV. Dat is een WAARHEIDSVINDER. En een kale rancuneuze opschepper, die met dingen aan komt kakken waar niemand wat aan heeft en in de tussentijd z'n zakken vult.
Nu is dat laatste in hem te prijzen, maar hij zou er wat minder schijnheilig over moeten doen.

nattebever | 05-02-08 | 00:47

Sorry surf moet smurf zijn, eh slurf...
enfin
ja lief, ga je zo ff bellen, beetje van how DEEP is your love, en TREAT me as a lady. (Yup)

Medium-Tali-BAN | 05-02-08 | 00:47

@Dysforia 05-02-08 @ 00:42:

Je hoort mij ook niet beweren dat ik Joran een braaf jochie vind. Verre van dat. Maar Peter R. Enzovoorts maakt er wel een heel circus van.

En circus Peter R. Enzovoorts dient slechts één doel en dat is niet bepaald de waarheidsvinding maar de portemonnaie van Peter R.

Dat een journalist z'n scoop zo goed mogelijk verkoopt vind ik prima, uitzuigen en uitmelken gaat te ver. Da's ordinair.

Reinaert | 05-02-08 | 00:46

@overVecht 05-02-08 @ 00:43
Komt door dat overschot aan Joran-fans hier ;) Word ik kriegelig van.

Dysforia | 05-02-08 | 00:46

@nattebever 05-02-08 @ 00:42
haha nee, maar vond het wel leuk klinken. Daarbij nam blijkbaar iemand om 00:37 het ook nog es serieus..... hihi.....;)

overVecht | 05-02-08 | 00:43

@Reinaert 05-02-08 @ 00:38
En laat nou net Joran, niet Peter, alle schijn tegen hebben. Een leugenaar die nog steeds verdacht wordt van dood door schuld. En terecht.

Dysforia | 05-02-08 | 00:42

overVecht 05-02-08 @ 00:34
Komkom, niet generaliseren.

nattebever | 05-02-08 | 00:42

@Dysforia 05-02-08 @ 00:37:

Liegen is in dit land niet strafbaar. Anders zouden alle leden der Staten Generaal allang achter tralies gebracht zijn. Regering en Koninklijke familie incluis.

Reinaert | 05-02-08 | 00:39

@Dysforia 05-02-08 @ 00:32:

Ik doe normaal. Ik ben namelijk geen minderwaardige NSB'er en geen geldbeluste programmamaker. En eauk geen goudgravende moeder.

Ik wil niemand flikken, en zeker niet op een zeau achterbakse manier. Ik wil dat het recht zijn beloop heeft, meer niet. Maar dan niet middels breed uitgemeten Scheisse in de media.

Reinaert | 05-02-08 | 00:38

@ Reinaert 05-02-08 @ 00:21
Gij sluwe vosch, ik ga geheel in uw bedenkingen mee.
Ik pleit niet veur Joran, maar ik zie eauk de $ tekens op de gebleekte veurtanden van PeterT R.

kneuterzak | 05-02-08 | 00:37

@overVecht 05-02-08 @ 00:34
Koeienpoep, hij is een vuile leugenaar. Schuldig aan leugens dus ten minste.

Dysforia | 05-02-08 | 00:37

Joran is onschuldig totdat het tegendeel bewezen is

overVecht | 05-02-08 | 00:34

@Reinaert 05-02-08 @ 00:21
Doe normaal, je zou willen dat je Joran er zelf zo bij had geflikt. Joran is de minderwaardige mens in deze, niet Peter.

Dysforia | 05-02-08 | 00:32

---K3---
klein geel visje in een zee van blauw
Ben een klein geel visje
(2x)

Help me help me
(3x)
geef me je medicijn...
Voor de grijze surf ik dank je (want ik heb een heel klein tankje)
Maar je weet hoe het is,
als je drinkt gaat het mis
Ben 1...

Medium-Tali-BAN | 05-02-08 | 00:30

-weggejorist-

Delite | 05-02-08 | 00:29

@ CoJoNes 05-02-08 @ 00:20
Ik bedoelt KvK gegevens enzeau

kneuterzak | 05-02-08 | 00:27

Ik geloof die Peter R. de Vries wel.
Sterker nog; ik denk dat ik binnenkort bij de plaatselijke bibliobus eens wat boeken van die man ga lenen.

En die snee, die heeft een aparte, bijna hypnotiserende stem.
Creepy.

Nachtegaaltje | 05-02-08 | 00:27

"Ze wilde haaien zien, ik liet haar haaien zien." - Joran van der Sloot 2008

* | 05-02-08 | 00:25

@koerbagh 0023
jôh!
www.tina.nl

CoJoNes | 05-02-08 | 00:24

@CoJoNes 05-02-08 @ 00:20:
Sjongejonge...
zie CoJoNes 04-02-08 @ 22:19
goedverdoeme nog eens aan toe ...

koerbagh ® | 05-02-08 | 00:23

Sensatieexhibitionisme. Da's gleuf ik een nieuw woord maar het is absoluut van toepassing op Peter R. Enzovoorts.

Waarlijk misselijkmakend zo langzamerhand. Ik heb de hele dag al mijn "Oh My Gosh!"-momentjes als ik Peter R. weer eens ergens voorbij zie komen. Opvallenderwijs met telkens hetzelfde - kennelijk strak gerepeteerde - verhaal.

Wat een minderwaardig mensch die Peter R. Bijna net zeau minderwaardig als zijn ingehuurde NSB-Arubaan. Bah!

Reinaert | 05-02-08 | 00:21

Dysforia 05-02-08 @ 00:16

zijn pappa betaalt het beltegoed! toch wel vreemd dat de eerste reactie van pappa sloot was dat hij geen telefoon heeft gegeven aan joran, over de uitlatingen van joran en zijn zgn vrienden blijkt hij niet zo geschokt te zijn.

ganzo | 05-02-08 | 00:20

@stijlloosnl 05-02-08 @ 00:03
Je bent goeeeeeed swa!
Helemaal gelijk, zeehondjes de leukste en de rest kan m'n kloten kussen.

kuttekrap | 05-02-08 | 00:18

trouwens die Natalee, die is toch ook ondergdoken? niet

paradocx | 05-02-08 | 00:18

Die Patrick was in de bajes de zuignicht.
Een bevriende Bubba vertelde me dat er een enorme pik door zijn kaak geramd is.
Gevolg, scheur van mondhoek tot oor en een onbevredigde bubba.
Heeft nu een stuk van zijn bilspleet in de plaats.

paradocx | 05-02-08 | 00:17

@vast goed 05-02-08 @ 00:12

ik ook......

Je loopt stoer te doen met je ´ik weet namelijk dingen´

overVecht | 05-02-08 | 00:16

CoJoNes, ja, zes.
...... en toch heeft hij het gedaan.
Zie je zo.
Volgens mij is die Joran nog werkloos ook.

Nachtegaaltje | 05-02-08 | 00:16

Joran is in ieder geval fan van Paul & Witteman, gezien 't aantal telefoontjes.

Dysforia | 05-02-08 | 00:16

Vroeger werden de ogen van een verdachte op een foto nog afgeplakt.
Stuur dit kind trouwens maar naar de kelders van Chateau Blanchefort.
Het zal niet lang duren voor hij breekt.

Blanchefort | 05-02-08 | 00:16

Zijn er al gegevens bekend eauver het "florerende bedrijf" van scarface aka Patrick?

kneuterzak | 05-02-08 | 00:14

@Nachtegaaltje 05-02-08 @ 00:09
Eén niveau, soit, maar zes?

CoJoNes | 05-02-08 | 00:14

@allen: Ik hoor het wel wanneer jullie Joran veroordeeld hebben. Ik ga er vanacht niet minder om slapen. Ik weet namelijk dingen.

vast goed | 05-02-08 | 00:12

Wel een lelijke leejoud trouwens.....

Nachtegaaltje | 05-02-08 | 00:11

pleurtop 04-02-08 @ 23:54
stond HELAAS geen wijn op tafel

goeiemiddag | 05-02-08 | 00:11

Ik zit me net af te vragen, had die Joran niet beter een theeplantage kunnen beginnen?

pleurtop | 05-02-08 | 00:10

@ganzo 05-02-08 @ 00:07
Heel verstandig van die Joran.... na één boek vol hou je ook wel eens voor gezien natuurlijk..

VanFrikschoten | 05-02-08 | 00:10

@CoJoNes 05-02-08 @ 00:07
Nog even niet, ik ben nog onder de indruk van stijlloosnl 05-02-08 @ 00:07, die heeft iets bewezen, ofzo...
En dreigt ook nog terug te komen.

Herman Flipsen | 05-02-08 | 00:10

CoJoNes, de meeste hoogbegaafden begeven zich meestal in een omgeving onder hun eigen niveau.
Het VMBO is daar een voorbeeld van.

Nachtegaaltje | 05-02-08 | 00:09

Oh die gast die Joran heeft geholpen is naar alle waarschijnlijkheid Lorenzo van Rijn of zo, een zware jongen uit ArUbA. Woont alleen, doet drugs en voldoet prima aan het profiel.

Rabarberke | 05-02-08 | 00:09

@CoJoNes 05-02-08 @ 00:07 Alleen als er geen dode dieren in zitten!

Paulusdebosbouter | 05-02-08 | 00:09

@stijlloosnl 05-02-08 @ 00:03

Kun je misschien iets posten waar ik geyl van word?
overVecht 05-02-08 @ 00:06

Die niet, ik wel.
Maar ik ga tukkelen.
Slaap zacht ook enzo.

Kudtkip | 05-02-08 | 00:09

@ VanFrikschoten 04-02-08 @ 23:55

waarom zou joran niet een vereenvoudigd vehaal hebben veteld over het gebruik van die worldtelefoon, nadat natalee buiten haar bewustzijn is geraakt heeft joran geprobeerd die zgn vriend te bellen, echter dat zal een heel lang verhaal zijn geweest om die vriend te bereiken. om dat verhaal te vermijden maakt die er maar een korte veriant vazn.

ganzo | 05-02-08 | 00:07

@Nachtegaaltje 05-02-08 @ 00:04
Een geslaagd VMBO-er lijkt me intellectueel bij lange na niet geëquipeerd om een dergelijke conclusie te trekken. Zelfs een geslaagde VWO-er zou zich op glad ijs begeven.

Iemand zin een bittergarnituurtje?

CoJoNes | 05-02-08 | 00:07

Kijk en dat zijn nou net de commentaren die Joran ook gemaakt zou hebben.

Hebben we het nou door met zn allen.

Laters!

stijlloosnl | 05-02-08 | 00:07

@stijlloosnl 05-02-08 @ 00:03
Kun je misschien iets posten waar ik geyl van word?

overVecht | 05-02-08 | 00:06

stijlloosnl 05-02-08 @ 00:03
Gij zult niet oordelen.
Ja, gij.

de honden blaffen... | 05-02-08 | 00:06

@stijlloosnl 05-02-08 @ 00:03:
Ga je dat zelfde stuk tekst nu de hele nacht door achter elkaar plempen?

koerbagh ® | 05-02-08 | 00:05

@stijlloosnl 05-02-08 @ 00:03
Je redeneertrant was bij de eerste post al volkomen belachelijk. Dank je. En nog steeds geen 'vleeskroket'.

CoJoNes | 05-02-08 | 00:04

Als geslaagd VMBO'er vat ik het even kort samen.
Joran heeft het gedaan.
Hoe dan ook, maar hij heeft het gedaan.
Dat zie ik aan zijn smoeltje en dat hoor ik aan de snik in zijn stem.
Vooral toen hij bij P&W aan de lijn hing.
Hij heeft het gedaan.

Nachtegaaltje | 05-02-08 | 00:04

@stijlloosnl 05-02-08 @ 00:03
je lijkt wel een beetje op the a-team als ik zie hoevaak je jezelf herhaald............. lutser!

overVecht | 05-02-08 | 00:04

@stijlloosnl 04-02-08 @ 23:57
Zo! Voel je je nu opgelucht, ouwe moraalridder?

Strotgrondel | 05-02-08 | 00:04

"Ik vind dit echt zo stijlloos al die commentaren van we maken die Joran dood en een kogel moettie hebben en ga zo maar door."
@stijlloosnl 04-02-08 @ 23:57:

Hoe vaak heb jij dat hier gelezen? Welk percentage van de comments heeft die teneur? Voorts ben ik het nattebever eens. Jammer dat het vleeskroket er niet voor komt. Het woord "pinda" had ook nog gekund. Nu ja, laat ik het veralgemeniseren tot: "borrelhapje".

koerbagh ® | 05-02-08 | 00:04

Stijlloosnl... DE TROS.

Goedenacht wereld.

Kudtkip | 05-02-08 | 00:03

Iedereen maakt zich zo druk om iets wat dagelijks overal gebeurt in de hele wereld en meestal nog wel heel wat erger en bloediger dan wat Joran heeft uitgehaald.
Ik wou dat iedereen zich eens zo druk ging maken om die weerloze zeehondjes die jaarlijks op een beestachtige wijze worden afgeslacht laat staan walvissen al met al al het dierenleed!
Nutteloze oorlogen waarbij mensen opgeblazen worden kleine kinderen worden verminkt voor hun leven!
Armoede en ziektes waar schijnbaar geen geld of aandacht aan word besteed en aan hun lot worden overgelaten!
Moet ik nog even doorgaan of snappen jullie hypocrietjes het nu wel.
Wat een drukte om een kereltje die misschien wel of misschien niet iemand heeft vermoord.
Dit gebeurt dagelijks mensen en dan heb ik het niet over 1 persoon per dag!
Ik vind dit echt zo stijlloos al die commentaren van we maken die Joran dood en een kogel moettie hebben en ga zo maar door.
Mensen die dachten dat Joran in Drachten zat liepen massaal uit om hem even een lesje te leren.
In mijn ogen zijn diegenen juist de grootste hypocrieten van allemaal.
Kijk dan eens naar jezelf meen je nou echt dat je dan iemand kan veroordelen? je bent zelf immers net zo slecht dan.
Iedereen maakt fouten jij ook als er dan horden mensen jou eens gingen beoordelen en veroordelen dan piep je wel anders.
En laten we nu eens de feiten bekijken er zijn wel ergere dingen gebeurt en gebeuren nog steeds dan wat die Joran schijnbaar wel of niet heeft gedaan.
Nogmaals ik wou dat mensen zich eens net zo druk gingen maken om veel ergere misstanden dan mediahype Joran!

Gegroet en gebruik je verstand eens!

stijlloosnl | 05-02-08 | 00:03

@stijlloosnl 04-02-08 @ 23:57
De vrije wil maakt dat deze zaak zo'n indruk maakt... en ja juist omdat er vele Joran's rondlopen. Narcistische knaapjes met lacunaire gewetensfunkties die in alles wat zij doen zichzelf willen zien weerspiegelen in de ogen van de ander.
Joran heeft uit vrije wil zijn leven tot puin geschopt door het leven van een ander..... tja wat heeft hij nu met haar gedaan... het is juist via een zaak als deze dat misdaad heel dicht bij de mensen komt.
Of zoals Stalin ooit zei: 1 dode is erg 1000 is een ramp en 1000000 is statistiek.

Jokkebrok | 05-02-08 | 00:02

@stijlloosnl 2357
Hè ja, laten we morgen iedereen in de Appie aanspreken op het feit dat de kindertjes in Afrika niks te vreten hebben.

CoJoNes | 05-02-08 | 00:02

@stijlloosnl 04-02-08 @ 23:57
Owja, ik wilde je ook nog deaudtwensen...... was ik even vergeten...... sorry

overVecht | 05-02-08 | 00:01

stijlloosnl 04-02-08 @ 23:57
Ik heb me werkelijk suf gelezen in jouw post, maar kwam nergens het woord 'vleeskroket' tegen.
Dat nu vind ik wel een omissie.

nattebever | 04-02-08 | 23:59

@stijlloosnl 04-02-08 @ 23:57
Heb je op je onderduikadres internet?

overVecht | 04-02-08 | 23:59

@stijlloosnl 04-02-08 @ 23:57
Vissenkom... verbieden dan maar?

Herman Flipsen | 04-02-08 | 23:59

Iedereen maakt zich zo druk om iets wat dagelijks overal gebeurt in de hele wereld en meestal nog wel heet wat erger en bloediger dan wat Joran heegt uitgehaald.
Ik wou dat iedereen zich eens zo druk ging maken om die weerloze zeehondjes die jaarlijks op een beestachtige wijze worden afgeslacht laat staan walvissen al met al al het dierenleed!
Nutteloze oorlogen waarbij mensen opgeblazen worden kliene kinderen worden verminkt voor hun leven!
Armoede en ziektes waar schijnbaar geen geld of aandacht aan word besteed en aan hun lot worden overgelaten!
Moet ik nog even doorgaan of snappen jullie hypocrietjes het nu wel.
Wat een drukte om een kereltje die misschien wel of misschien niet iemand heeft vermoord.
Ik vind dit echt zo stijlloos al die commentaren van we maken die Joran dood en een kogel moettie hebben en ga zo maar door.
Mensen die dachten dat Joran in Drachten zat liepen massaal uit om hem even een lesje te leren.
In mijn ogen zijn diegenen juist de grootste hypocrieten van allemaal.
Kijk dan eens naar jezelf meen je nou echt dat je dan iemand kan veroordelen? je bent zelf immers net zo slecht dan.
Iedereen maakt fouten jij ook als er dan horden mensen jou eens gingen beoordelen en veroordelen dan piep je wel anders.
En laten we nu eens de feiten bekijken er zijn wel ergere dingen gebeurt en gebeuren nog steeds dan wat die Joran schijnbaar wel of niet heeft gedaan.
Nogmaals ik wou dat mensen zich eens net zo druk gingen om om veel ergere misstanden dan mediahype Joran!

Gegroet en gebruik je verstand eens!

stijlloosnl | 04-02-08 | 23:57

xaja-1 04-02-08 @ 23:53
Ik ken die uitdrukking niet en heb geen zin die op te zoeken. Heb je misschien een uitleg of een linkje?

nattebever | 04-02-08 | 23:56

Joran - Peter: 2 -1
telefoon kwestie niet onderzocht door de Vries.

VanFrikschoten | 04-02-08 | 23:55

@Ouweschool 04-02-08 @ 23:37

fraai zoiets, zijn advocaat geeft aan dat hij even uit de wind wordt gehouden voor de media om te voorkomen dat er nog meer fouten worden gemaakt. wat betreft die telefoon, hij is er op die avond dat natalee spoorloos verdween erachtergekomen dat die telefoon helemaal niet voor hem werkte.

ganzo | 04-02-08 | 23:55

koerbagh ® 04-02-08 @ 23:53
Dat mag wel vaker onder de aandacht gebracht worden, inderdaad.

Herhalio's
Autisten die eerdere reacties niet lezen maar vooral hun eigen commentje terug willen zien. Dit is uitermate saai voor andere bezoekers.

nattebever | 04-02-08 | 23:54

Was lache geweest als PRDV een glas wijn in het gezicht van die witteman had geflatst

pleurtop | 04-02-08 | 23:54

Ha, weer heerlijk goeienacht, met de TROS.

Oja, Brusselmans is 'n geyle boy.
Met z'n pikkepen.

Kudtkip | 04-02-08 | 23:53

nattebever
Ach ja, gekken trekken de kaart, zegt men weleens. In zijn geval dus ook.

xaja-1 | 04-02-08 | 23:53

@xaja-1 04-02-08 @ 23:51
*proest* precies heel fijn............*zucht*....... doe maar snel je oogjes dicht en snaveltje toe......

overVecht | 04-02-08 | 23:53

@xaja-1 04-02-08 @ 23:48:
Laat het Joris maar niet lezen. Da's een vergrijp tegen de huisregels namelijk.
www.geenstijl.nl/paginas/huisregels.ph...

Herhalio's
Autisten die eerdere reacties niet lezen maar vooral hun eigen commentje terug willen zien. Dit is uitermate saai voor andere bezoekers.

koerbagh ® | 04-02-08 | 23:53

CoJoNes 04-02-08 @ 23:47

volgens mevr. RotteKies is Patrick erg veranderd de laatste 14 jaar.. van het zwarte schaap van de familie, naar een meer dan rechtschapen burger.
moet kunnen denk ik..

RotteKies | 04-02-08 | 23:53

Joran heeft gewoon een blauwtje gelopen.
Natalee alleen er vandoor richting Marriot en kwam daar een vriendje van Peter R. tegen.
Keuze:
1. Tegen Patrick vertellen ik heb een blauwtje gelopen.....
2. Patrick, de ervaren semi-crimineel een beetje blufverhaal ophangen.

Patrick is ook al een leugenaar (tegen Jorna): Hij is geen wiethandelaar...........

Zorg dat je een alibi hebt. Post bij GS.

nowornever | 04-02-08 | 23:52

Zorry voor de wiki-link. 't Was 't makkelijkste.

nattebever | 04-02-08 | 23:52

overvecht
Heb ´m wel niet gelezen, maar blijkbaar zitten we op één lijn.

xaja-1 | 04-02-08 | 23:51

@xaja-1 04-02-08 @ 23:48
nee........... maar dank voor de bevestiging van mijn eerdere post

overVecht | 04-02-08 | 23:50

@dom blondje 04-02-08 @ 23:46
Geyl!
Ben je echt dom of komt het uit een potje?

kuttekrap | 04-02-08 | 23:50

xaja-1 04-02-08 @ 23:46
Geen bewijs, geen zaak.
Zou je zelf ook de normaalste zaak van de wereld vinden.
Of je een strandtent zou beginnen, weet ik niet. Ik zou dat niet doen, maar ieder z'n meug.
Als jij hem al veroordeeld hebt, dan is dat heel fijn allemaal, maar 't slaat nergens op. Hij is op z'n best verdachte.
Jij ook. Van roddel en achterklap en ongefundeerde, kwetsende en nodeloos grievende uitlatingen.

nattebever | 04-02-08 | 23:50

@Stary 04-02-08 @ 23:47
Zie
CoJoNes 04-02-08 @ 22:19

Goedverdomme.

CoJoNes | 04-02-08 | 23:48

Overvecht
Je denkt toch niet dat ik eerst 450 reacties ga lezen toch.

xaja-1 | 04-02-08 | 23:48

Patterick ven der Eem leeft in een wereld van pijn en verdriet. Gelukkig is hij gods geschenk aan de rechtsstaat.

CoJoNes | 04-02-08 | 23:47

Brrr.

Nee.

Die Patrick.
Met z'n kunstmond.

Kudtkip | 04-02-08 | 23:47

-weggejorist-

dom blondje | 04-02-08 | 23:46

nattebever
Kan alleen maar hopen dat ze hem hem pakke, want hij vertelt toch echt niet het hele verhaal. Staat nogal lullig als ie er met 250 euri boete vanaf komt wegens het achterlaten van iemand in hulpeloze toestand. En dan nog de schadevergoeding. Kan ie z´n eigen strandtent op Aruba beginnen. Zou wel passen bij hedendaags NL trouwens.

xaja-1 | 04-02-08 | 23:46

Patrick lijkt wel wat op Maurice de Hond...

koerbagh ® | 04-02-08 | 23:45

@xaja-1 04-02-08 @ 23:38
Ik word een beetje moe van ´ik ga me registreren op GS vanwege deze zaak en domme al vaak geposte shit roepen´ lui

overVecht | 04-02-08 | 23:45

@Ouweschool 04-02-08 @ 23:37

Peter R. had weer een hele mooie verklaring over die telefoon..... en lult snel over de creditcard heen....... hahaha de zaak is opgelost...... wat een lutser.

frenkie4alllll | 04-02-08 | 23:44

xaja-1 04-02-08 @ 23:38
Ik wil je niet nodeloos afzeiken, maar misschien zijn er wel 3.127.847 mogelijkheden. Goeie kans dat je er een paar over 't hoofd ziet.

nattebever | 04-02-08 | 23:40

@ouweschool
zit je nou alweer een herhaling te kijken of heeft ie echt gebeld?

overVecht | 04-02-08 | 23:40

Vlgs mij 2 mogelijkheden. Het mannetje ging er al zo prat op om iedere week een ander te hebben, en deze lamme Amerikaanse (morgen weer naar huis', wilde misschien wel niet. Daar kon het grote ego niet tegen. Dus misschien uit pure nijd. Maar eerder denk ik dat ie ´r vol met dope heeft gestopts. Een OD dus. Dan is het beter dat het slachtoffer weg is, Geen bloedonderzoek. Als ze een alco coma zou hebben gehad, dan had ie toch gewoon 112 kunnen bellen. Niets aan de hand dan.

xaja-1 | 04-02-08 | 23:38

CoJoNes 04-02-08 @ 23:32
Ik ga je wel quoten, dat je het weet :-)
Grappige is dat Bart nog met die Pauw heeft gewerkt bij RTL.
En dat Witteman toen niet in hun programma wilde, te commercieel.
Terwijl hij zelf alleen maar schnabbelde.
Die typering betreffende dat zootje losers door je is geweldig.

Nu gaan we weer schelden op elkaar, zoals het hiet hoort.

bloody honky | 04-02-08 | 23:37

Wordt met de minuut mooier dit Joran heeft net gebeld naar paul en witteman

Ouweschool | 04-02-08 | 23:37

Ik hoor net dat PrdV is doodgeschoten in Amerika. Van de daders ontbreekt elk spoor, maar binnenkort verwacht men een onderkofferdocumentaire waarin alles uit de doeken wordt gedaan, behalve hetgeen waar het werkelijk om gaat.
Rare wereld hè jongens, vinden jullie ook niet?

nattebever | 04-02-08 | 23:36

BUSTED !

Flamey | 04-02-08 | 23:32

"Een grote bek, zelfs naar Nederlandse normen."

@bloody honky
Zo'n comment wil ik nog eens schrijven, daarna stop ik.

CoJoNes | 04-02-08 | 23:32

overVecht 04-02-08 @ 23:28
Ik kan niet spreken over VanFrikschoten, behalve dan dat ik het een eer zou vinden naast de topcommenter van GS plaats te nemen.
Als-ie geschminkt is of een indianenpak aan heeft, zoiets. Hoewel ik vermoed dat hij meer een cowboy was in vroeger dagen. As said: ik speculeer liever niet, behalve dan op de beurs.

nattebever | 04-02-08 | 23:32

Goeie god, is dit de TROS hier?

Ah, op reis.
Ter (volks en heerlijk lokaal volks ge-)recht, de lucht en zeep.

Thuis.
Zo fijn.

Kudtkip | 04-02-08 | 23:29

vind ie leuk, stukje rijden pfff

zwarteslang | 04-02-08 | 23:29

@nattebever 04-02-08 @ 23:26
Ik bedoel de grootste familie inderdaad. Wat is er mis met Frikschoten als zo vrij mag zijn het te vragen? Hij is stiekem Coño?

overVecht | 04-02-08 | 23:28

Ik heb 30 jaar ervaring als stukjesschrijver dus jullie weten niets!

-P.R. de V.

Petor wordt verdomme zwaar pissed off en geëmotioneerd.

CoJoNes | 04-02-08 | 23:28

Ik zeg: Peterrrrrrrrr Tunelvisieeeeeeeeeeeeeeeeeee

pleurtop | 04-02-08 | 23:27

Een gokverslaafde cokesnuiver en een manische narcist. Geïnterviewd door een androgyne bisexueel en een stoffige concierge. Mooie TV.
CoJoNes 04-02-08 @ 23:05

:-) reaguurder van 2008.
Nu al.
Ben jij soms Bartje Hettema buiten RTL?

bloody honky | 04-02-08 | 23:27

overVecht 04-02-08 @ 23:22
Je bedoelt de 'Grootste Familie van Nederland'?
Ja, die zou ik wel ongezien gelyncht willen zien. Wat!!!
Zou het graag zien, maar dan wel op een stoeltje naast een volkomen onherkenbaar geschminkte VanFrikschoten (family included).

nattebever | 04-02-08 | 23:26

@nattebever 04-02-08 @ 23:21
Het was ook TROS-achtig bedoeld

overVecht | 04-02-08 | 23:22

Peterrrr heeft toch een aanzienlijk minder grote bek nu. Zijn reactie na het statement van Spong was priceless.

CoJoNes | 04-02-08 | 23:22

ome geert zit bij de make up denk ik , heeft ie eigenlijk een mening over iets anders dan de koran?

zwarteslang | 04-02-08 | 23:21

overVecht 04-02-08 @ 23:14
Als je goed had meegelezen had je wel begrepen dat deze kwestie de mensen niet dichter bij elkaar brengt.
Je ziet wel een duidelijk onderscheid tussen de debielen (de doelgroep van GS) en de commenters waar men het in feite van moet hebben.

nattebever | 04-02-08 | 23:21

Wie is die vent met een zwabber op zijn kop?

kuttekrap | 04-02-08 | 23:19

@Frank Culemborg 04-02-08 @ 23:15
Voor vmbo´ertjes hoef je niet te vrezen hoor

overVecht | 04-02-08 | 23:19

@Frank Culemborg 04-02-08 @ 23:15
Mooie comment. Waar, ook.

CoJoNes | 04-02-08 | 23:18

Ik zou wel graag willen weten wat de mening van Geert Wilders is over de bekentenis en de rol van het OM. Jammer dat het geen politiek onderwerp is.

juriste | 04-02-08 | 23:18

Afijn, boef zoekt boef zoekt boef.

Absurd opsporingsverhaal.
Geen onschuldige geschiedenis voor de Van Der Slooties.
Of De Vries, for that matter.

Kudtkip | 04-02-08 | 23:17

@ Iwan2308 04-02-08 @ 22:48
Verschrikkelijk wat een haat gaat van jouw berichtje uit. Ik wor banger van jou dan van Joran. Overigens verloopt eea anders: rechtszaak... aanklacht moord kunnen ze niet waarmaken... vrijspraak... claims op justitie en Peter R. Joran koopt een Hummer en gaat hele dag rondjesrijden.. niet hier in Bangladesh maar daar waar de zon schijnt en er bergen zijn en alle bitches rijden mee. Maar tegen die tijd heb jij ook weer vakantiegeld en kan jij ook eens de deur uit.

Frank Culemborg | 04-02-08 | 23:15

Zo´n zaak brengt de mens toch weer wat dichter bij elkaar. Massaal het met elkaar eens zijn, allemaal afstemmen op dezelfde zender en dat terwijl het gewoon een niet een bepaald geloof of politiek aanhangende ´Nederlander´ is! Heerlijk.

overVecht | 04-02-08 | 23:14

Kees van der Spek, heet een tic met z'n bek

CoJoNes | 04-02-08 | 23:13

Poker, Poker, geen woord over coke en wiet.

CoJoNes | 04-02-08 | 23:10

stropdasje?.. poging tot onherkenbaarheid?

RotteKies | 04-02-08 | 23:07

hij laat wel merken dat ie er is, bah bah bah! wat een engbek

zwarteslang | 04-02-08 | 23:07

Eigenlijk is het een soort kunst.
Zoals Piacasso het frontale en zijaangezicht schilderde.
Maar dan het echte model, zonder beeldbouwer.

Kudtkip | 04-02-08 | 23:05

Een gokverslaafde cokesnuiver en een manische narcist. Geïnterviewd door een androgyne bisexueel en een stoffige concierge. Mooie TV.

CoJoNes | 04-02-08 | 23:05

stoere poker praatjes

zwarteslang | 04-02-08 | 23:04

en nu wil het OM van Aruba graag weten hoe stoned Joran wel niet was tijdens z'n 'bekentenis"

dat is zelfs voor Joran een inkoppertje.

RotteKies | 04-02-08 | 23:04

@Bigi
Volledig eensch.
Patrick en Petorrie bij P&W

CoJoNes | 04-02-08 | 23:03

Ik zie toch telkens een lelijke dubbele mond bij die Patrick.

Heel eng.

Kudtkip | 04-02-08 | 23:02

CoJoNes 04-02-08 @ 22:42
Wat mij betreft had de lange lat over dat Drachtense tuig gemoeten om ze terug naar hun sneue premie A woningen te rammen.

Bigi Bana Boy | 04-02-08 | 23:01

@ Dinand 04-02-08 @ 22:56
Volgens mij ben jij eerder op zoek naar een onderBuikadres...

Patrick Bateman | 04-02-08 | 23:01

*kan 95% van de reaguurders een doe-vakantie in Kenia aanbevelen*

CoJoNes | 04-02-08 | 23:00

@nattebever: ben het met je eens, maar juist daarom snapte ik je opmerking over teloorgang niet....

vast goed | 04-02-08 | 23:00

En nog zo'n volslagen randdebiel: Dinand, de naam zegt het eigenlijk al.

CoJoNes | 04-02-08 | 22:59

Dinand 04-02-08 @ 22:56
Wel eens van een beschaafd land emt een normaal rechtssyteem gehoord ?

Bigi Bana Boy | 04-02-08 | 22:58

het was hem toch zeg die daury die forse jongen had toch gelijk

Bedumer | 04-02-08 | 22:58

Jammer dat z'n onderduikadres niet bekend is want dan was er lang een lynch mob ter plekke! Ik ben altijd wel een voorstander van private justice tegen moordenaars en verkrachters.

Dinand | 04-02-08 | 22:56

LoL @ Sévèke 04-02-08 @ 22:43
Tegen jou?
Dat is crap, and you know it.
Die Joran, dat wil ik je nageven, lijkt mij het Noorden nogal kwijt. Zolang er geen bewijs is (behalve die fake-docu van PrdV) is er geen zaak. Kun je vinden wat je vindt, maar verplaats jezelf maar eens in de positie van een Joran (zonder de malle fratsen van dat type) en je wordt op de hielen gezeten door een mediageile sensatiebeluste randdebiel die denkt dattie God is. Is Joran malloot numero oeno, dan is PrdV zeker noemere doe-oh.
Dan kun je beter niet kijken, maar beter Deep Throath nog eens in de dvd-speler knallen.

nattebever | 04-02-08 | 22:56

vast goed 04-02-08 @ 22:40
Mogelijk dat wij elkaar nooit zullen begrijpen. Maar...'k zal het duidelijker proberen uit te leggen.
In NL spreekt de rechter recht, en niet het gepeupel. Het gepeupel, dat vind je hier ook. Dat hangt Joran al op voordat er ook maar enig steekhoudend bewijs is. Zo werkt het. Ik geef geen oordeel over de vraag of Joran schuldig is of niet, maar er zijn er zeer veel die denken dat we hierover niet meer hoeven te twisten. 't Zal vast gesundenes Volksempfinden zijn, maar daar heb ik niets mee. Niet in dit geval, althans.
Joran is gisteren in Drachten niet opgehangen voorzover ik weet. Niets aan de hand dus. Al vond ik de sfeer aldaro (wat ik er van mee kreeg) niet gelijk gezond.
Waar 't om gaat is dat je bij rechtszaken onder ALLE omstandigheden het hoofd koel houdt en als je dat niet lukt moet je gewoon je bek houden; al dat nutteloze, tot niets leidende gespeculeer is volkomen krankzinnig.
Veel duidelijker kan ik het niet maken.

nattebever | 04-02-08 | 22:51

OT:
GS is weer genomineerd, nu in een Sagasso-verkiezing godbetert:
http://sargasso.nl/archief/2008/01/16/verkiezing-best-betaalde-advertorial/

Patrick Bateman | 04-02-08 | 22:50

Zo jongen. Jij staat er leuk voor, nietwaar. Evenals je vader, denk ik. Je zult wel een groot deel van je leven ondergedoken moeten blijven. Misschien is het mogelijk te emigreren. Een klein nadeel: De halve wereld kent je. Zo beroemd (of moet ik zeggen berucht) ben je. It's lonely at the top. Ik zou zeggen: Blijf daar vooral zitten. Ver weg van de mensen. Dat zou het beste zijn voor iedereen, denk je ook niet? Of misschien word je toch nog gearresteerd. Wie weet? Hoop dat je dan aan de Amerikaanse Staat zal worden uitgeleverd om daar verder berecht te worden. Ik denk overigens wel dat je naar die schadevergoeding kunt fluiten. Conjo man! En als je toch ergens eenzaam en van iedereen verlaten zit, raad ik je aan om wat lectuur mee te nemen. wat dacht je van je eigen boek. dat is immers grotendeels pure fictie. Wellicht kun jij er dan nog enige voldoening uithalen door je hier en daar met de hoofdpersoon te identificeren. Kicken, man! Nou, ik hoor via de media wel hoe het verder met je in duigen gevallen leventje gaat. Zal jouw hel nu inderdaad hier op aarde beginnen (wat de moeder van Natalee veronderstelt)? We zullen zien. Dag misselijk makend, psychopatisch, verwend ventje!

Iwan2308 | 04-02-08 | 22:48

CoJoNes 04-02-08 @ 22:30
sorry maar ben een btjuh stoned, iemand zin om haaien te gaan kijken???

Ow en ff tussendoor, ik heb de zaak opgelost!!!!
bootjuh plus kanibaal gevonden gebruikt rechtermuisknop, 'kopiëren' en dan 'plakken.' www.northland.ac.nz/article_files/thum...

hero_of_heaven | 04-02-08 | 22:48

Ik zeg je, dit zaakje stinkt.....

Jerry Lundegaard | 04-02-08 | 22:43

nattebever 04-02-08 @ 22:38: Ik hou er niet van als mensen zo keihard liegen tegen mij.

LoL @ Sévèke | 04-02-08 | 22:43

@vastgoed 2240
De rechtsstaat? Waar was dan de politie in Drachten om te voorkomen dat taxi's werden aangehouden en die tokkies dat appartementencomplex in konden.

CoJoNes | 04-02-08 | 22:42

@OhJa 2239
Hier: t t t
Voor je gebeuren.

CoJoNes | 04-02-08 | 22:41

@nattebever 2231: nee dan begrijp ik je post van 22:24 inderdaad niet. Daar lees ik uit dat je de veroordeling door het publiek de teloorgang van de rechtstaat vindt. Waarop ik je er op wijs dat, ondanks het gemor van het publiek, Joran niet is veroordeeld in een oneerlijk proces. Dus dat er van teloorgang vooralsnog geen sprake is.
En van lynchen was gisteravond in Drachten (waar Joran zich zou ophouden) wel degelijk sprake.

vast goed | 04-02-08 | 22:40

@vander F, 22:34,

Hai! Ook zo in de ban van Joran?;)

rosalie | 04-02-08 | 22:40

@cojones
was ist ihre Gironummer, en geef je pin ook gelijk ff

Dickie Dick | 04-02-08 | 22:39

nattebever 04-02-08 @ 22:24 Eensch. Laat ze nou eerst es met noemenswaardig bewijs aan komen die op de normale juridische wijze verkregen is. Dan zal t mij persoonlijk alsnog aan mn reet roesten, maar dan hebben ze het tenminste ergens over. Klote voor die familie. Er gebeuren klote dingen voor een heleboel families, iedere fucking seconde van de dag ja. Dat gebeurd. En dat is vervelend, dat dat gebeurd. Maar de 'zondebokken' wegnemen, kan niet voorkomen dat 'het' gebeurd. Die eeuwige achterlijke illusie van na de wraak zal de wereld lief, zacht en roze zijn. Al was het zo, dan zou je het niet kunnen waarnemen. Het is immers het contrast dat de kleur maakt.

Ohja | 04-02-08 | 22:39

vander F 04-02-08 @ 22:36: in pakistan zit die leugenaar veilig.

LoL @ Sévèke | 04-02-08 | 22:38

@bevert 22 vijfendertig
Speak of the devil. Sévèke...

CoJoNes | 04-02-08 | 22:38

LoL @ Sévèke 04-02-08 @ 22:35
Drijf jij niet een beetje over? Ik bedoel: ben jij totaal krankzinnig geworden of was je dat al en heb ik iets gemist?
Of is het een poging tot mislukte ironie? Die dingen komen voor.

nattebever | 04-02-08 | 22:38

@LoL @ Sévèke 04-02-08 @ 22:35,
ergens in Pakistan?

vander F | 04-02-08 | 22:36

En Paul & vijfduizeneuro-Paul moeten ook op hun tellen passen!

LoL @ Sévèke | 04-02-08 | 22:36

Joran, vuile leugenaar, jij hebt on als die jaren belogen, op een dag zullen we je uit je grot roken, kakkerlak!

LoL @ Sévèke | 04-02-08 | 22:35

CoJoNes 04-02-08 @ 22:30 & overigens überLOL
Op debielen moet je niet reageren, tenzij je schoolmeestersbloed opspeelt. En ja, jij weet dingen.
Jij weet dingen.
Sta je daar wel eens bij stil, dat je dingen weet? 'k Zou niet alles doorvertellen.

nattebever | 04-02-08 | 22:35

@CoJoNes 04-02-08 @ 22:30
Nietes.

kuttekrap | 04-02-08 | 22:34

@nattebever 04-02-08 @ 22:24
scaredmonkeys.com/category/natalee-hol...
ze hebben ook een forum waar je moet inloggen,
dolle boel.
Maar goed, ik probeer de feiten te laten spreken,
en hoor dan verdomde weinig, jij dus ook.

@rosalie,
dag lieve roos!

vander F | 04-02-08 | 22:34

@Dickie Dick 04-02-08 @ 22:33
Weet ik veel, ik koppiepeest altijd.
*zucht*
Moet ik dan alles uitleggen voor €250 per uur?

CoJoNes | 04-02-08 | 22:34

@cojones was ut niet target=_blank

Dickie Dick | 04-02-08 | 22:33

vast goed 04-02-08 @ 22:27
Misschien begrijp je me niet goed. De rechterlijke macht oordeelt over iemands schuld, niet het volk. Lynchen is dus niet en nooit aan de orde.
En al helemaal niet in Drachten. In Dokkum hadden ze, lang geleden, gelijk, maar die tijden zijn voorbij.

nattebever | 04-02-08 | 22:31

@kuttekrap 2229
n00b!

CoJoNes | 04-02-08 | 22:30

@nattebever, even voor half 11

Oh echt? Ik zie hier boven een aantal tenenkrommende pogingen met target=blank en url.
Ik weet dingen, bevert, ik weet dingen.

CoJoNes | 04-02-08 | 22:30

@CoJoNes 04-02-08 @ 22:19
Of gebruik rechtermuisknop, 'kopiëren' en dan 'plakken.'

kuttekrap | 04-02-08 | 22:29

CoJoNes 04-02-08 @ 22:19
Kun jij ook doen als je reaguurt. Gewoon blauw maken en koppiepeesten.
Wat jij ook uitvreet in je dagelijks leven, ik zou nooit jouw klant worden. Dat gelul van jou, daar reken je vast euri 250 voor, terwijl elke blinde aap die dingen weet. Behalve natuurlijk de apen die dol zijn op rauwe andijvie.

nattebever | 04-02-08 | 22:27

@nattebever 22:24: En waarom gaat de rechtstaat teloor als het publiek Joran in Drachten wil lynchen? Welke rechter heeft dat dan goedgekeurd?

vast goed | 04-02-08 | 22:27

LOL!

http://images.retecool.com/uploads/ffv/okdan-Joran-op-de-vlucht-final256.gif

rosalie | 04-02-08 | 22:25

Patrick riekt ook: een derde rangs drugs dealer die van te voren al besloten heeft dat hij Joran wel zou pakken. Dan zien we een filmpje waarin Joran alle suggesties van Patrick herhaalt en dit wordt vervolgens door Peterrr verkocht als een volledige bekentenis. Alsof Joran, die altijd liegt, nu opeens de waarheid spreekt. Moeder (imo zij blijft ook verdacht) weer eens erbij, traantje hier en daar. Zeer overtuigend is allemaal niet. Wat wel duidelijk is dat sbs6 geen goede invloed heeft op Peterrr. Het uitmelken van uit de Sloot gehaalde ouwe koeien zal hen geen benedewindse-eieren hebben gelegd.

GavrilloP | 04-02-08 | 22:25

vander F 04-02-08 @ 22:11
Ik heb de uitzending wel gezien. Wat ik er van vond/vind is wel terug te vinden in mijn comments.
't Hysterische gedoe verbaast mij ook. Geen bewijs, en maar lullen, speculeren, Barbertje moet hangen etc.
Iets voor debielen.
Probeer daar soms enige nuance in aan te brengen, maar 't lijkt wel of men over elkaar heen struikelt om die Joran te hangen. Zonder noemenswaardig bewijs. Dat noem ik: de teloorgang van de rechtstaat.
Naar scaredmonkey's (bange apen?) heb ik nog nooit gekeken. Ik kijk niet zoveel. Wel lees ik veel, meestal aperte onzin.

nattebever | 04-02-08 | 22:24

so... rrr.yy... wa... s.... e... e.. n.. n.. bbbeeet... jee stooo... nneed.

Dickie Dick | 04-02-08 | 22:24

Linkjes plaatsen les 1.01:

1. klik op het icoontje voor het te kopieren www adres. Kijk! Het adres wordt blauw!

2. is (1) te moelijk? ga dan met je cursor ergens in de adresbalk staan en klik drie keer vrij snel achterelkaar. Kijk! het adres wordt blauw!

3. druk "Ctrl" en "c" redelijk tegelijk in.

4. Ga naar het reaguur paneel en druk op 'spatie'.

5. druk "Ctrl" en "v" redelijk tegelijk in. Kijk! er staat een adres in de commentbox!

6. Als je nog iets wilt typen nu, vergeet dan niet eerst weer op 'spatiebalk' of 'Enter' te drukken.

Veel succes en heel veel plezier en onthoud:
Een goede link is een link die niet stink.

CoJoNes | 04-02-08 | 22:19

@nattebever 04-02-08 @ 22:02,
is z'n werk , en hij kán op z'n bek gaan,
komt ie zelf voor het hekje.
Maar goed, ik heb die hele uitzending niet gezien,
boeit me niet zo.
De hysterie er omheen is veel 'interessanter'
heb je wel eens gereaguurd bij scaredmonkey's?
Die zijn al 3 jaar bezig.

vander F | 04-02-08 | 22:11

Daury =oudere man o nee ehh 25 ehh 21 ehhh papa

Nicknameless | 04-02-08 | 22:08

@ Dimitri47 04-02-08 @ 21:57

tja, dat halve straat papimento gebruik van ze heeft Joran in de publieke opinie ook bepaald geen goed gedaan.

RotteKies | 04-02-08 | 22:06

@ koerbagh ® 04-02-08 @ 22:01
Ik doelde meer op een herhaling van zetten als opnieuw vliegtuigen, duikers, snuffelhonden en weet ik wat nog meer inzetten om bewijs te vinden of Joran gisteren de waarheid heeft gesproken of gewoon een sporrokje heeft verteld.

Dat het programma van gisteren tot in den treure wordt herhaald dat wil ik niet weten !!!!

Mikey70 | 04-02-08 | 22:04

Badeendje 04-02-08 @ 21:54
Gek dat 1 van de 2 die hij echt vertrouwde ene Patrick op geen van die 2 sites voorkomt.

Warp | 04-02-08 | 22:04

zo in NOVA verklaring van Joran (advocaat) omtrent de heksenjacht.

HJdeT | 04-02-08 | 22:03

alaaf prins joran, we zullen je samen met de bok verzuipen morgen om 23.11! zeker weten dat ik je ga verzwaren(zworen?)

zwarteslang | 04-02-08 | 22:03

vander F 04-02-08 @ 21:51
Ik waardeer iemands efforts om tot 'rechtvaardigheid' te komen. Maar als die 'rechtvaardigheid' niet uitmondt in een rechterlijk vonnis en alleen maar tot stemmingmakerij, dan doet zo iemand voor mij af.
Komt het OM op Aruba tot een reële veroordeling van Joran dankzij het werk van PrdV (al zie ik dat niet zo gauw gebeuren), dan neem ik mijn petje af voor PrdV voor het werk dattie gedaan heeft.
Wat uiteraard niet wegneemt dat ik walg van zijn mediageile sensatiezucht, die de ene keer wel, de ander keer niet goed uitpakt.

nattebever | 04-02-08 | 22:02

@Mikey70 04-02-08 @ 21:51:
Vanmiddag al op SBS6 is de hele meuk herhaald... Of bedoelde je dat niet?

Hoe dan ook, het was een hele verkeerde sting-operatie. Zoiets moet je dubbelblind doen over een langere periode met verschillende infiltranten. Dan kun je de verschillende verhalen die hij aan verschillende vrienden ophangt checken op overeenkomsten en verschillen.

koerbagh ® | 04-02-08 | 22:01

@ vast goed,

Het was minder slecht en komischer dan ik van te voren verwachtte.

Dimitri47 | 04-02-08 | 22:01

Zonde van die grijze bladmongeaul tussendoor, die tevens de soms zonnige shots verkrachtte. En die monotoon pratende narrator natuurlijk.

Dimitri47 | 04-02-08 | 21:59

@dimitri47: hoe bedoel je: "heel teleurgesteld was ik niet"?

vast goed | 04-02-08 | 21:59

@ vander F 04-02-08 @ 21:53
En misschien heeft hij het hele verhaal van het bootje ook wel verzonnen en ligt ze gewoon ergens in een (Peter R de) Vrieskist.....

Mikey70 | 04-02-08 | 21:57

@ Rottekies

Keine ahnung, ik kijk nooit naar programma's waarin misdaadverslagevvers zich voordoen als lutsers die alwetend zijn. Op gisteravond na, omdat ik 5 jaar terug contact had met Joran. En ik moet eerlijk zeggen, heel teleurgesteld was ik niet. De persoonsverandering die hij ondergaan is plus de papimento "sleng" van beide was best komisch.

Dimitri47 | 04-02-08 | 21:57

Jammer dat in mijn naam geen ORA voorkomt zou ik ook een uitstekende ambasadeur zijn. bORAt, jORAn en cORA van mORA.

Steiner | 04-02-08 | 21:56

@Koekje-dr-bij? 04-02-08 @ 21:30
Metrum... ach, ik mis het niet zo.

@Elisabeth2 04-02-08 @ 21:31
Dank je, het heeft me de nodige moeite (bloed, zweet en tranen) gekost, dus is het fijn als dat ook eens gewaardeerd wordt. Snik.

@overVecht 04-02-08 @ 21:35
Zó mooi, zó gevoelig. Chapeau.

Vaffanculo | 04-02-08 | 21:54

@Mikey70 04-02-08 @ 21:51,
goT spaar ons,
maar het zou me niet echt verbazen nee.

vander F | 04-02-08 | 21:53

Hij komt hier gewoon mee weg. Hij was onder invloed van "drugs" zo werkt dat. Niet dat ik denk dat je van blowen poep gaat praten, alcohol heeft dat effect veel meer. Denk ik dat op grond van zijn blowen hij vrij gepleit word. En dat hij onder invloed was en blowde hebben we ook gezien. Dus volgs de wet, als hij zegt dat hij poep praate deed hij dat ook. Hij komt hier echt mee weg... ik hoop dat ik het mis heb maar weet het vrijwel zeker

StijlvolRechts | 04-02-08 | 21:52

Nadat hij na gisteravond alleen maar heeft staan fappen terwijl hij aan zichzelf dacht is hij nu tot de conclusie gekomen dat hij maar niet naar die tig talkshows gaat. Hulde!

Dimitri47 | 04-02-08 | 21:51

@ vander F 04-02-08 @ 21:48
Het zou me niets verbazen als ze die hele exersitie nog een keertje gaan herhalen binnenkort.

Mikey70 | 04-02-08 | 21:51

CoJoNes 04-02-08 @ 21:26
Asshole.
Je kunt precies en zonder moeite zien waar ik op reageer.
Beetje meer repsect voor je medereageerders.
Verder ben ik het wel met je eens. Nuchterheid - hard to find these days.

nattebever | 04-02-08 | 21:51

nattebever 04-02-08 @ 21:46
Dan zijn we het met elkaar eens. Vond het gisteren best wel een teleurstelling dat dit het enige verhaal was waarmee PRdV op de proppen kwam. Ik had stiekem gehoopt dat ie net als bij dat verhaal van Mabel en Klaas Bruinsma met bv de bootsman zou komen. Nu blijft het verhaal idd nog erg speculatief.

HJdeT | 04-02-08 | 21:51

joran is onschuldig

irrieo | 04-02-08 | 21:50

Als die über NSB'er echt zo'n crimineel was en in zijn maag zat met Twitty dan had die Joran wel aan de varkens opgevoerd. Dat verdient die trouwens wel, alleen al voor stupide gedrag. Eerst een wijf coke en drank geven en vervolgens in paniek raken als ze KO gaat. Wat een kneus zeg.

Steiner | 04-02-08 | 21:50

@Mikey70 04-02-08 @ 21:43,
ik vermoed dat die F16 met infrarood meuk de boel heus wel grondig gescand heeft.
No bones.

vander F | 04-02-08 | 21:48

@ Dimitri47 04-02-08 @ 21:44

wat denk je zelf?

RotteKies | 04-02-08 | 21:46

HJdeT 04-02-08 @ 21:33
Ben er wel voor, uiteraard, dat de onderste aardappel boven komt. De bovenste aardappel, PrdV, is er al, maar daar heb je niets aan.
Voor iedereen die het misverstaat: dat Natalee is verdwenen en hoogstwaarschijnlijk is overleden vind ook ik natuurlijk buitengewoon triest en treurig en 'k heb medelijden met de ouders.
Waar ik alleen geen begrip voor heb, is het gestuntel van een PrdV of het OM op Aruba. Misschien is het ook wel niet te bewijzen. Dat is dan zo. Stemmingmakerij, zoals PrdV doet, vind ik dan te ziek voor woorden.
Er is, anders gezegd, geen t.v. programma voor nodig als je beschikt over sluitend bewijs, of bewijs dat ergens toe kan leiden. In het programma van PrdV heb ik dat niet gezien en daarmee doet hij de hele kwestie een heel slechte zaak. Hij zou even, al was het maar fatsoenshalve, z'n gore kankerbek moeten houden en op de proppen moeten komen met iets waarmee een OM wel iets kan. Dan heb ik het nog niet eens over de manier waarop hij de moeder van Natalee in zijn programma betrok. Die vent verdient een uitzendverbod voor het leven - de klootzak.

nattebever | 04-02-08 | 21:46

Eind deze week hoort U of het hoger beroep definitief tijdverspilling is geweest. Daarna kan ons aller vrind Joran via een civiele rechtszaak een klacht tegen PRdFreez indienden wegens inbreuk van privacy en het schaden van zijn toch al in een niet zo goed licht staande persoontje. Kan PRdFreez een deel van zijn net gemaakte inkomsten afstaan. Handig gedaan die sponsoring Peter, ik vraag me soms echt af of jij nu echt zo stom bent of dat de organisatie om je heen gewoon bestaat uit eencellige organisme? Misschien dat ik hierover bij P&W wat opheldering krijg.

Dimitri47 | 04-02-08 | 21:44

@ vander F 04-02-08 @ 21:38
Dat schiet niet op dus .....

Mikey70 | 04-02-08 | 21:43

@Loopvogel 04-02-08 @ 21:39,
onder luid gejuich van de toegestroomde loopvogels neem ik aan?

vander F | 04-02-08 | 21:43

Het zou een enorme boost in de pageviews van empornium betekenen als Joran geregistreerd zou blijken.

CoJoNes | 04-02-08 | 21:39

Ze moeten die smeerlap van de kerktoren op een punthek gooien!!
Wat een laag bij de gronds mormel, die verdient het gewoon om capod gemaakt te worden.

Loopvogel | 04-02-08 | 21:39

CoJoNes 04-02-08 @ 21:34
Waar lees jij dat ik er van uit ga dat Joran de waarheid spreekt?
Er rammelt veel aan dit verhaal, maar je bent echt niet goed snik als je jezelf zo verdacht maakt. Dit verhaal verdient het wel om nagetrokken te worden.

HJdeT | 04-02-08 | 21:39

Op VKMAG.com is onderstaande reactie te vinden..

lees het voor de aardigheid eens door en let vooral op tijdstip en toon waarop de berichten geschreven zijn.

Het e-mail adres dat “MrE” opgeeft in zijn profiel is mre@hotmail.com, als je daarop googled kom je op een of ander natuurwetten studentje…

Het lijkt onwaarschijnlijk dat die het LoLzor gehalte van onderstaand bericht zou kunnen evenaren.

www.vkmag.com/magazine/comments/de_gro...

MrE | 04/02 | 12:49
"AMals iedreen nou eens verder zou kijken dan ze neus lang is en neit zomaar allees aannemen van die peter R.

Het is duidelijk te zien dat er aan die Joran iets mis is, maar het lijkt mij meer op stoer doenerij die jongen kraamt gewoon onzin uit om het respect van die oerdomme crimineel naast hem.

Het is te verw88 dat heel amerika ook als domme kippetjes dit verhaaltje als de waarheid aannemen hoewel het al bewezen is dat het iig voor 1 deel niet klopt (die daury was neit eens op aruba).

Hij zal er vast wel wat mee te amken hebben en eht is gewoon een hondenlul dattie dat meisje op eht strand heeft 8er gelaten maar opd eze manier wordt hij alleen amar in gevaar gebracht.

Ik denk dat een hoop mensen hem liever dood zien.

Dus please mensen denk ff ergens over na voordat je iets zegt"

Diezelfde minuut, 00:49, wordt onderstaande opmerking door een Telegraaf.nl bezoeker geplaatst.

www.telegraaf.nl/binnenland/3201329/__...

P. Looyenga, Amersfoort | 00:49 | 04.02.08
"En volgens pagina 104 van de Nederlandse teletekst was die figuur met dat bootje niet eens op Aruba. Makkelijk te achterhalen lijkt me zo.

Ofwel; stoer doenerij van Joran, niet ongewoon als je de hele zaak bekijkt.

Waarom heeft de Vries eigenlijk niet meteen die geruchten over de video camera's van het hotel (waar Natalee /na/ die bewuste avond nog op te zien zou zijn geweest) ontzenuwt ?

Weinig "opgelost" als je het mij vraagt."

Joran... is that really u?!

Hoop het maar omdat er anders blijkbaar gelijkgestemden zijn...

ik wil graag alle aandacht op jou houden

Delite | 04-02-08 | 21:38

2347 illegaal gedownloade mp4 files voor op zijn I-pod.
37 illegaal gedownloade speelfilms.
62 illegaal gedownloade pornofilms, waarvan nog na gegaan moet worden of alle actrices wel 18 jaar of ouder waren. Dit staat namelijk niet in de aftiteling vermeld. Dit zal een diepgaand onderzoek aan moeten tonen.
Enkele schoolbestanden, een boel chatlogs maar voor de vertaling is Patrick van Eem nodig en die snitch zit voor vanavond helaas al volgeboekt.

Dimitri47 | 04-02-08 | 21:37

Joran van der Kloot...

Rest In Privacy | 04-02-08 | 21:37

Wat als die djoeka van een Patrick zeester Peter erin heeft geluisd.
Ligt niet voor de hand aangezien de stoner Joran zich erg op zijn gemak voelde schijnbaar, hij praatte aan een stuk door!
@ belle40 hahahaha erg grappig, eindelijk even lekker lachen

mandarijnenbek | 04-02-08 | 21:37

@ vander F 04-02-08 @ 21:35
Bedankt hoor! Heel even voelde ik me Peter R. de Vries.
Op zoek naar een ander bootje dan maar?

Mikey70 | 04-02-08 | 21:36

@Vaffanculo 04-02-08 @ 21:28

Met zijn kudtekrap kop dook hij erop
Rap en hard kwam hij klaar het het hart stopte
Dacht dat hij zijn zuigslurf te diep propte
In haar nog ow zo schone snee
Voor hem maar één optie..... de zee voerde haar mee

overVecht | 04-02-08 | 21:35

Boze Buur 04-02-08 @ 20:48
G-unite 04-02-08 @ 20:49

doet me een beetje aan die goeie ouwe tyd denkhttp://www.vcp.nu/leftframe.htmen

hero_of_heaven | 04-02-08 | 21:35

@Mikey70 04-02-08 @ 21:33,
jahaa, maar da's bij Rooi Congo...

vander F | 04-02-08 | 21:35

@HJdeT
Weet je waar jij de mist in gaat? Jij gaat er vanuit dat Joran de waarheid spreekt. Troost je met de gedachte dat 90% van Nederland zeker weet dat van der Sloot schuldig is. Je bent in goed gezelschap.

CoJoNes | 04-02-08 | 21:34

@HJdeT 04-02-08 @ 21:31,
lol,
inderdaad jammer dat je die hele kaart niet vol kunt prikken,
en google earth is ook weer zo'n gedoe.

vander F | 04-02-08 | 21:33

nattebever 04-02-08 @ 21:30
Daar heb je dus wel bewijs voor nodig. Zolang dat dat er niet is kun je hem niet veroordelen. Begrijp ik je goed dat je liever de zaak laat rusten nu?

HJdeT | 04-02-08 | 21:33

vander F 04-02-08 @ 21:27
damm, de zee krijg ik niet als locatie gemarkeerd.

HJdeT | 04-02-08 | 21:31

Vaffanculo 04-02-08 @ 21:10
Applaus, klappen, klappen. Mooi!

Elisabeth2 | 04-02-08 | 21:31

@bahjaat 04-02-08 @ 21:28
gewoon zonder ge-tag de http copypasten

vander F | 04-02-08 | 21:30

HJdeT 04-02-08 @ 21:16
Een 70% van Aruba's inkomen komt uit het toerisme. Hoe eerder Joran hangt, hoe beter. 't Duurt dagen en... nog steeds, geen nieuws van het Westelijk Front. Zijn verhaal betekent niets. Skip it, en je bent net zover voordat Peter begon.

bottehond 04-02-08 @ 21:19
Verstandig dat je je afzijdig hebt gehouden. Met je laatste zin ben ik het helemaal eens, al zou ik 'betekend' met een 't' schrijven, gehgehgeh.

nattebever | 04-02-08 | 21:30

Bacardi 151 is echt shit. Hik.

Elisabeth2 | 04-02-08 | 21:28

vast goed 04-02-08 @ 21:19
Dat deze voor de hand liggende optie niet ter sprake komt geeft al aan dat er wel eens meer aan de hand zou kunnen zijn dan gewoon een Nataly die onwel wordt. Blijkbaar wist ie al wel zeker dat ze dood ging.
Ook de opmerking "Als ze haar vinden ben ik zooo focking de lul (oid)" suggereert dat er iets met het lichaam was gebeurt dat sporen heeft nagelaten. Hij kan haar bv een overdosis GHB hebben gegeven. Als je een olifanten dosis aanhoud dan is het met een 18 jarig meisje snel gebeurd.

HJdeT | 04-02-08 | 21:28

Tweede poging:

Op het strand lag ze met Joran de onruststoker
Na afloop van een gezellig spelletje poker
Met haar hand in zijn broek
Ging ze gretig op zoek
Maar vond slechts een tandenstoker

Deze is nog slechter dan de eerste, weet je.

Vaffanculo | 04-02-08 | 21:28

@nattebever in het algemeen en op veel tijdstippen
Pffff

CoJoNes | 04-02-08 | 21:26

Vaffanculo 04-02-08 @ 21:17
Ik zou er geen carrière in zoeken...

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 21:24

En wat denken ze op die pc's te vinden dan? Nog meer lulverhalen? imho heeft ie haar gewoon een overdosis GHB gegeven zodat ie wat te neuken had, de kneus.

Allochteen | 04-02-08 | 21:21

@HjdT 21:06: hij heeft ook geen verklaring voor de vraag waarom hij een ziek/onwel meisje in zee dumpt, ipv een dokter te bellen. Toch jammer dat die vraag niet is gesteld.

vast goed | 04-02-08 | 21:19

vander F 04-02-08 @ 21:18
Lets Play Daaaarts!!!

HJdeT | 04-02-08 | 21:19

Iemand al gedoken in de connecties van de familie van Nattelieen de Bush clan? Die Patrick met zijn vage bussiness kan zomaar een tijd weg van zijn bloeiende negotie? Eerder betaald door de VS. En wat weet Peter daar van?

PS: SBS- de campinggoebbelszenderT laakt de ethiek van Joran als die vvan een halve pinda, maar verdient zelf vele miljoenen met deze heksenjacht. Tokkies gezien in Drachten? Peter R de Vries heeft wellicht e.e.a. betekend voor sommige slachtoffers, maar hij beschadigt de rechtstaat met deze ranzige inquisitie.

bottehond | 04-02-08 | 21:19

@Elisabeth2 04-02-08 @ 21:14
Dank je, ik spring ook gelijk in het diepe, hier, tussen al dat moois. Volgende keer beter...

Vaffanculo | 04-02-08 | 21:17

nattebever 04-02-08 @ 21:11
Zijn verklaring is geen bewijs, maar je kunt zijn verhaal wel gebruiken in het onderzoek. Ook als hij zijn verhaal terug trekt blijft het gisteren gepubliceerde verhaal staan. Dit verhaal kun je natrekken.
Er kan bewijs worden verzameld dat zijn verhaal onderbouwd. Dan pas hangt ie en niet eerder. Of er voldoende bewijs kan worden verzameld is nog uiterst onzeker. Tot nu toe is dat bewijs er niet, anders had de rechter niet besloten om zijn arrestatiebevel af te wijzen.

HJdeT | 04-02-08 | 21:16

heel die familie is niet wijs, nouw, in ieder geval die pa van 'm ook nie ... leugenaar... www.joranisover.com/nl

bahjaat | 04-02-08 | 21:16

vander F 04-02-08 @ 21:11
Je voorbeeld is dan ook stuitend. 'k Zal niet beweren dat het niet gebeurt, maar dat het ziek is, dat lijkt me vrij duidelijk.
Ja, er is veel onrecht in de wereld. Was ik God, dan had ik de wereld niet geschapen. Nu er geen God is, moeten we het doen met onze evolutionair-genetische defecten.

Daar helpt geen lievemoedertje aan.

nattebever | 04-02-08 | 21:14

Vaffanculo 04-02-08 @ 21:10
Oh oh, jij bent nog slechter dan ik met limmericks. Wacht maar tot tot koekje erbij er zijn mening over geeft. Blijft wel staan dat Limmericks leuk zijn en je hebt je best gedaan,

Elisabeth2 | 04-02-08 | 21:14

Ik denk dat de oma van Joran de dader was.
The Godmother deel 1, 2 en 3, binnenkort bij de slechtere videotheek.

Dagbobert | 04-02-08 | 21:11

HJdeT 04-02-08 @ 21:06
Kansloos gelul als hij zijn verklaring intrekt en er verder het zwijgen toe doet.

nattebever | 04-02-08 | 21:11

@nattebever 04-02-08 @ 21:04,
ach, ze geven je rustig levenslang en als het effe kan nog een vette TBS d'r overheen,
voor na je overlijden.
Lucia de B. wordt nog immer krampachtig vastgehouden, vergis je niet.

vander F | 04-02-08 | 21:11

Een zekere Joran heeft weloverwogen
Een blond meisje de zee in getogen
Maar tijdens het verhoor
Zo verklaarde Joor
Heeft hij niets dan gezwogen

Vaffanculo | 04-02-08 | 21:10

Voor de mongeaulen onder ons. Een kans van 50/50 is uiteraard betekenisloos in dit verband.

nattebever | 04-02-08 | 21:10

Elisabeth2 04-02-08 @ 21:05
CoJoNes is wel de koning van de Zoekerij. Mogelijk dat hij zijn leven gaat beteren. Die kans schat ik op 50%: hij doet het wel of hij doet het niet.
Mocht je meelezen CJN, 't is een welgemeende tip.

nattebever | 04-02-08 | 21:08

@Tol Hansse 04-02-08 @ 21:00
As said before, het verhaal van Joran kun je op verschillende manieren intepreteren. Er viel een of ander kwartje bij Joran toen Patrick vroeg of ie zeker wist of ze dood was of niet. Er kunnen op dat moment verschillende kwartjes vallen.
A) O shit, ze had natuurlijk ook nog in leven kunnen zijn.
B) o shit, (zeker wetend dat ze dood was) daar had ik nog geen verklaring voor bedacht.
Dit verhaal kan nu wel worden gebruikt als raamwerk voor verder onderzoek.

HJdeT | 04-02-08 | 21:06

vast goed 04-02-08 @ 20:59
Bijstandskoning doet de financiën.

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 21:06

nattebever 04-02-08 @ 21:00
Hear, hear. Ik zoek me ook altijd de pleuris in een leuk draadje.

Elisabeth2 | 04-02-08 | 21:05

vander F 04-02-08 @ 21:00
Kansberekening in een strafproces kan een hulpmiddel zijn, maar is zeer gecompliceerd.
De kans dat men er naast zit is ongeveer 99 punt 99 procent. Zou daar niet te veel waarde aan hechten, met uitzondering van DNA-onderzoek, maar dat heeft in feite niets te maken met de kansberekening die tot nu toe faalde in de strafrechtzaken.
De kans dat ik Natalee heb omgebracht is 50%. Ik heb het wel of niet gedaan. Ja, dat schiet lekker op.

nattebever | 04-02-08 | 21:04

@vast goed 04-02-08 @ 20:59,
En King of Controversy in de kassa.

Sulfuric-Acid | 04-02-08 | 21:03

vast goed 04-02-08 @ 20:59
Wereldzenders als toiletjuffrouw.

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 21:01

@UnKa 04-02-08 @ 20:31

Nee joh, die mensen dachten allemaal dat Piet Paulusma het weerbericht kwam doen daar.

IDSMadDog | 04-02-08 | 21:01

CoJoNes 04-02-08 @ 20:53
O ja, als je reageert, zet er dan even tijd bij, hoeft een ander zich niet de tyfus te zoeken. Koppiepeest is niet zo moeilijk. Kijk ff op wiki of zo.

nattebever | 04-02-08 | 21:00

@nattebevert,
als ze weer zo'n kansberekening goochelaar hier op loslaten hangt ie alsnog en schuiven ze hem en passant nog 2 andere verdwijningen in de schoenen.
Leer mij onderhand ons rechtssysteem kennen.

vander F | 04-02-08 | 21:00

Huiszoeking is wel noodzakelijk want ook het huidige verhaal van mister Pinokkio van der Sloot is uiterst hypothetisch met verschillende artefacten.

HJdeT | 04-02-08 | 21:00

Ik lees overal dat ze zonder zgn. steunbewijs niets kunnen doen. Weet iemand waartoe dat steunbewijs dient? Dienen ze te bewijzen dat Joran op het strand met een bootje in de weer was, of dient dat steunbewijs alleen om de betrouwbaarheid van de getuigenverklaring van Joran in de auto te toetsen? Ik kan me voorstellen dat in dat geval de mate van detaillering, het meermalen afleggen van gelijkluidende verklaringen en de afwezigheid van onredelijke drang een rol spelen.

Tol Hansse | 04-02-08 | 21:00

IK zie een heel nieuw concept voor Endemol: DEATHPARTY!
Met Joran als huisdealer, gele bril Partyboy als propper, DJ Simson aan de draaitafel en Peter R de Vries als uitsmijter. Wie mis ik nog?

vast goed | 04-02-08 | 20:59

preston spears 04-02-08 @ 20:11
Nu hebben we joran, de flap-uit
die moet volgens preston het land uit
helaas, want grijs één
werkt weer eens niet mee
dat links verpest alles als onkruid

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 20:59

Galmt nog even door de kerk: Ja, dat zal allemaal wel, maar die Joran is een klootzak en moet het wel gedaan hebben. Ook mensen tegen wie geen formeel bewijs is, maar die overduidelijk (wat dat ook is) de dader zijn, die moeten hangen.
Ik zou zeggen: sterf, en ga in een apenland wonen.
Dit even voor alle hysterici.

nattebever | 04-02-08 | 20:56

CoJoNes 04-02-08 @ 20:33
Ben blij met commenters als jij.
't OM heeft geen poot om op te staan, tenzij er nieuw bewijs is. Hard bewijs.
Gokjes rond schuld/onschuld laat ik liever achterwege, bij gebrek aan 'proof'. 't Zal een klootzakh zijn (net als jij, of ik, en mogelijk zijn we niet eens klootzakken), maar dat lijkt me niet voldoende om iemand te veroordelen.
Een bekentenis, die je morgen kunt intrekken, betekent niets, als je niet ook iets anders hebt.
Barbertje moet hangen. Sad story.

nattebever | 04-02-08 | 20:54

Poppermotje:

"Ze" mag je gevoeglijk strippen.
Dankdank voor het precieze lezen. Ik gloei van egocentrisme :)

Fidonc! | 04-02-08 | 20:54

@overVecht 04-02-08 @ 20:53,
Wordt het toch nog gezellig...

Sulfuric-Acid | 04-02-08 | 20:54

@Sulfuric-Acid 04-02-08 @ 20:49
Plaat maar, dan pak ik mijn moppenboekje vast even...

overVecht | 04-02-08 | 20:53

ROTFLOL@Bobu en G-U
Da unit at work, biatchhh!

CoJoNes | 04-02-08 | 20:53

@vander F 04-02-08 @ 20:51,
Hier istie: 06-********

Sulfuric-Acid | 04-02-08 | 20:52

@vander F 04-02-08 @ 20:51 ik denk dat GU het eerst zelf heeft opgeschreven.

poppermotje | 04-02-08 | 20:52

Call: 06-297joran

Sulfuric-Acid | 04-02-08 | 20:51

heeft iemand het nummer nou gezien, of was GU weer sneller dan z'n linker muisklik?

vander F | 04-02-08 | 20:51

Sulfuric-Acid 04-02-08 @ 20:49
Probeer eens..

Boze Buur | 04-02-08 | 20:50

-weggejorist-

Sa_Kaba | 04-02-08 | 20:50

wordt het niet eens tijd dat 1 of andere milieufantasisi (lookalike volkert van de G) op hem wordt losgelaten?

aardt | 04-02-08 | 20:50

Ik zit hier heel alleen achter m'n PC. mag ik wel m'n eigen 06 plempen zodat ik wat aanspraak krijg..??

Sulfuric-Acid | 04-02-08 | 20:49

Next!

G-unite | 04-02-08 | 20:49

G-unite, is uitlokking niet verboden trouwens?
-edit geen idee maar ga het vaker doen -

Boze Buur | 04-02-08 | 20:48

lol

LibertasSimplex | 04-02-08 | 20:48

Tschuss @ UnKa 04-02-08 @ 20:47

Sulfuric-Acid | 04-02-08 | 20:48

@Fidonc! 04-02-08 @ 20:46 "hij zei ZE de hele tijd"??? Wat is er met de 3e naamval gebeurd?

poppermotje | 04-02-08 | 20:47

Doei..

G-unite | 04-02-08 | 20:47

Peter R neemt wraak omdat die geplayed is door Joran tijdens een vakantie op Aruba duidelijk

Ouweschool | 04-02-08 | 20:47

Dag Dag UnKa!

Boze Buur | 04-02-08 | 20:47

-weggejorist en opgerot-

UnKa | 04-02-08 | 20:47

@De oude nar 04-02-08 @ 20:35
heb ik hem dus voor niets naar alle telemarketing bedrijven die ik tegenkwam gestuurd...

overVecht | 04-02-08 | 20:46

UnKa 04-02-08 @ 20:45
Als het echt zijn nummer is, heb ik wel interesse. Maar ik geloof niet dat je het nummer hebt. Bewijs het dan...

Boze Buur | 04-02-08 | 20:46

Ik wist 't, dat-ie niet deugt!

Hij zei ze de hele tijd:"hun deden dat" en "hun [werkwoord]..."
En dan melden de media dat hij intelligent zou zijn.............. Hahahahaaaaa!

Fidonc! | 04-02-08 | 20:46

nou nou nou.... moet dit nou weer, het is goed bedoeld battyboy!
Nogmaals, je hoeft niet zielig te schelden, je kan hem namelijk ook moed inspreken, dat heeftie arme jongen hard nodig LOL

UnKa | 04-02-08 | 20:45

"Joran. Nee. Die is er niet."

LibertasSimplex | 04-02-08 | 20:45

"Met Natalee.?"

LibertasSimplex | 04-02-08 | 20:45

Ja trouwens UnKa, what the fuck. Bring it on.
*pen en papier in de aanslag*

Boze Buur | 04-02-08 | 20:44

Daaaaarrr gaat de telefoon..

poppermotje | 04-02-08 | 20:44

UnKa 04-02-08 @ 20:41
Maar Patrick ik ga je zeggen dat gaan fokking conjo hoor echt Patrick je weet tog

LibertasSimplex | 04-02-08 | 20:44

UnKa 04-02-08 @ 20:41
En dan, stomme dappere dwaas? Geef me het nummer van je moeder even, dan zal ik haar es bellen.

Boze Buur | 04-02-08 | 20:44

Nah, geef hem dan maar.

G-unite | 04-02-08 | 20:43

nou... denk doe is aardig, mensen die hem eventueel willen bellen... kunnen hem nu even bellen... en neee... hij heeft niet zijn nummer veranderd

UnKa | 04-02-08 | 20:41

Het heeft trouwens best wel iets stoers. Iemand opbellen en dan schelden enzo. Dat is wel vieeessss.

Boze Buur | 04-02-08 | 20:40

@Cojo,
ik zag hem inderdaad liegen vanavond, helder als glas,
een opschepper.
Maar tbs6 en Peter kunnen scoren, mag van mij hoor, ik heb er niet naar hoeven kijken dus het zal me wat.

Voor de rest weten we niets, alleen dat hij haar gezien heeft die avond.
mogelijk.

vander F | 04-02-08 | 20:39

Waarom UnKa niet gelijk een 'opgerot-je' geven dan? Zo spelen we het hier toch?

Boze Buur | 04-02-08 | 20:39

UnKa 04-02-08 @ 20:31
Als je nu aan iemand een teringhekel hebt dan plaats je zijn NAW in relatie tot Joran. Kijk maar naar die jongen in Friesland......

spooky | 04-02-08 | 20:38

UnKa 04-02-08 @ 20:31
Als je niet de kans wil lopen op een permanente IP-ban zou ik het niet doen. Trouwens hijn heeft zijn 06 nummer al lang veranderd.

De oude nar | 04-02-08 | 20:35

Wat LibertasSimplex zegt.

G-unite | 04-02-08 | 20:34

dikkepiemol 04-02-08 @ 20:30

Hoezo Joran in zijn dikke poepert laten naaien ? hij heeft een verhaal opgehangen, wat nu door vele als waarheid wordt bestempeld. Geef toe in zijn situatie is het wegwerken van het lijk waar 6 maanden cel voorstaat de beste optie, toch ?

pimpbizkitstyle | 04-02-08 | 20:33

Het gebeurt echt zelden maar van de reacties op de uitzending van peterrrr de V. word ik toch even stil, om over de reacties op Ficq nog maar te zwijgen.
Wat een kleinburgerlijke lynchdrang, de spruitjeslucht wordt vermengd met stront en de geur van ongewassen oksels en schaamstreken.

De bekentenis van van der Sloot is waardeloos en van A tot Z gelogen, iedereen die ook maar een beetje commercieel is aangelegd ziet dat. Als een klant zo zit te draaien, z'n stem verandert en hij hakkelt en stottert, dan weet je één ding: Hij liegt.

Joran is een puber met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, maar volgens mij wel onschuldig aan de dood van Holloway. Peter R. de V. heeft z'n persoonklijke rancune laten prevaleren boven gezond verstand en een cokesnuivende wietroker met een immens ego van der Sloot allerlei uitspraken ontlokt.

Word wakker en ruik de koffie. Joran is een pathologische leugenaar en niet alleen als het jullie goed uitkomt. Pathologisch, JWT?

CoJoNes | 04-02-08 | 20:33

UnKa 04-02-08 @ 20:31
ga es dood.

LibertasSimplex | 04-02-08 | 20:32

maar niet ze nummer hier plaatsen dan?

UnKa | 04-02-08 | 20:31

Voor welke reden zou Joran ter plekke en onwetend zo een tegenstrijdig verhaal verzinnen wat hem alleen maar meer in de punani zou werken dan hij al zat. Misschien heeft hij nog wat getweaked aan zijn verhaal maar dit is het dichtstbij de waarheid dat ze zullen komen.

Goed werk van Peter R! Al was de video-montage één dramatische soap, Joran heeft zich mooi laten naaien in ze poepert. ... Hoeveel uur taakstraf zal die krijgen? :P

dikkepiemol | 04-02-08 | 20:30

chaux 04-02-08 @ 20:27

Nee, zeker niet de enige. Sprak vandaag veel mensen die er ook zo over denken. Ik trouwens ook.

De oude nar | 04-02-08 | 20:30

zeker met je enes fideel, ABC heefth et programma voor ruim 6 miljoen gekocht, denk aan de reclame inkomsten, ga ook bijna denken dat het geld een van de hoofd motieven was van SBS, aangezien het geheel zo wordt uitgemolken, neem nou vandaag als voorbeeld halve dag ging het over Joran op sbs.

pimpbizkitstyle | 04-02-08 | 20:30

@ UnKa 04-02=08 "Heb namelijk z'n mobienummer.
Iemand interessen???" Je praat al net zo idd. Mafketel.

datisookwat | 04-02-08 | 20:30

ja jij bent de enige fideel...

al heb je wel gelijk dat nl naar de kloten is....

chaux | 04-02-08 | 20:27

Het zou mooi zijn als de Vries alles wat hij met deze kermis verdient aan de nabestaanden van Nathalie zouden schenken. En aangezien die toch geld zat hebben, als die het vervolgens aan een goed doel schenken.

fideel | 04-02-08 | 20:27

Laten we MASSAAL NIET KIJKEN! Publieke wil ook meedoen. Morgen lekker op Dumpert kijken.

meneerketser | 04-02-08 | 20:26

fideel 04-02-08 @ 20:22
de zwijgende meerderheid staat achter ons fideel

goeiemiddag | 04-02-08 | 20:26

Peter R is naar mijn mening ook een eikel, hij heeft er flink geld mee verdiend en zijn ze nu echt veel verder gekomen in het onderzoek? deel met je *fideel* de mening dat peter r lekker aangeklaagd mag worden voor laster en of smaad

pimpbizkitstyle | 04-02-08 | 20:25

lijkt me wel toch? Heb dit nummer van een meisje die hem lang geleden wel aardig vond... alleen nu niet meer zo...

UnKa | 04-02-08 | 20:23

De media maakt wel een super-hype rond dit zeer twijfelachtig "bewijs".
Met als gevolg een complete pogrom in Drachten.
PRdV had nooit mogen verklaren de zaak opgelost te hebben. Net zo stom als een lijk verbergen.

dagrunge | 04-02-08 | 20:23

Ben ik nou de enige die vind dat Peter de Vries strafrechtelijk moet worden vervolgd? Sinds wanneer is iemand publiekelijk aan de schandpaal nagelen (nog niet eens veroordeeld) en voor eigen rechter spelen in NL toegestaan?? Den Vaag heeft het alleen maar over het uitzenden van wat onschuldige soft porno, maar over zaken die er toe doen zoals dit hoor je ze niet... Weer een bewijs dat NL naar de kloten is.

fideel | 04-02-08 | 20:22

-weggejorist-

UnKa | 04-02-08 | 20:22

Yo conõ, dit topic is vieessss, echt vieeeesssss.

wo ist der bahnhof | 04-02-08 | 20:21

Dat het OM hem nu opeens verdenkt van moord heeft volgens mij alles te maken met het feit dat voor een toestemming voor doorzoeking van een woning er sprake moet zijn van een misdrijf waarvoor 6 jaar gevangenisstraf kan worden opgelegd. Is gewoon bluf, ze hebben nooit kunnen bewijzen dat hij haar vermoord heeft, en na gisteravond nog steeds niet.

De oude nar | 04-02-08 | 20:20

Verdacht van moord.. Nu nog veroordeeld worden voor moord!! Hier trouwens wat mooie informatie bij elkaar geschroopt... www.joranconfesses.com/

Stary | 04-02-08 | 20:18

Opgejaagd als wild.
Het jachtseizoen is geopend.

tripel | 04-02-08 | 20:18

Leuk dat Aruba een rechtsysteem heeft wat naar FEITEN kijkt, niet naar emoties. Het mooiste is nog dat de verklaringen van Joran onder invloed van een verdovendmiddel zijn gedaan en daardoor dus niet echt rechtsgeldig zijn, het lijkt mij een finale wanhoopspoging, omdat ze simpelweg niks hebben. ook heeft Joran door in peter's ingineuze plan te lopen zichzelf haast vrij gesproken, het verplaatsen van een lijk staat 6 maanden cel op, haal daar de tijd vanaf die hij al in voor arest heeft gezeten en klaar ben je. het is Joran's woord tegen het woord van euhhhh niemand? dus denk dat ie voorlopig nog wel op vrije voeten blijft, aangezien ze in aruba alsnog vrij weinig bewijzen zullen hebben.

pimpbizkitstyle | 04-02-08 | 20:18

vander F 04-02-08 @ 20:10
Oh maar die bestaan hoor! Heb ik ooit een dokumentaire over gezien. Die kleden zich in bruine pakken en gaan vervolgens de zeebodem afstruinen op zoek naar alles wat knaagbaar is. Ze hebben ook een bepaalde naam maar die is me even ontschoten.

*hoopt dat je hier weer een beetje beeld-voldoening uit kan halen*

Boze Buur | 04-02-08 | 20:15

@Koekje-dr-bij @ 20:04
Applaus, bis bis en hulde!

Tim | 04-02-08 | 20:11

Koekje-dr-bij? 04-02-08 @ 19:59
ik zie maar een oplossing;

zijn nederlands paspoort afpakken en hem als probleemantilliaan het land uit flikkeren terug naar aruba, kan hij op dat kleine kudteilandje de rest van zijn leven als een paria doorbrengen. moeha!

preston spears | 04-02-08 | 20:11

Gewoon wat kinderrporno op zijn harde schijven plaatsen, en Joran heeft geen poot om op te staan......

NahUnd? | 04-02-08 | 20:11

Er was eens een jongen met schoenen
Die dacht, shit, wat zal ik ze boenen
Hij voerde er een haai mee
En dacht, daar ben ik mooi klaar mee
Ze stonken toch al als de hoeren

Elisabeth2 | 04-02-08 | 20:10

@Boze Buur 04-02-08 @ 20:00,
ik vond het wel een mooi 'beeld'
grazende en allesknagende duikerts.

vander F | 04-02-08 | 20:10

Hollowaaholloway
neem een meisje met je mee
Hollowaaholloway,
jaa het liefst een stuk of twee
Hollowaaholloway
en na wat trillen nog maar één
Hollowaaholloway
en hang die ene aan je peen
Hollowaaholloway
en voor je't weet is die ook heen
Hollowaaholloway
toen een vriendje ingeseind
Hollowaaholloway
en was de avond aan z'n eind

Beetje laat voor carnaval krakers, vrees ik.

vander F | 04-02-08 | 20:08

Dit bewijs ziet er gevingeerd uit.

LibertasSimplex | 04-02-08 | 20:06

Koekje-dr-bij? 04-02-08 @ 20:04
Applaus.

Elisabeth2 | 04-02-08 | 20:05

Patrick van der Eem
Die ken ik toevallig vrij goed. Althans, zijn ouders en broertje.
een grotere idioot moet nog geboren worden.
Het zou mij niets verbazen als Patrick samen met Joran dit hele verhaaltje
heeft bedacht en Joran op de hoogte was van de camra en geluidsinstallatie.

katohy | 04-02-08 | 20:04

Elisabeth2 04-02-08 @ 19:58
Rijmelarij van het niveau lik-me-vessie.
De meester doet het nog eens voor:
Nu kan ik me ook wel vergissen
maar die meid leek haar thuis niet te missen
ze zoog van der sloot
en neukte zich dood
maar slaapt nu maar mooi bij de vissen.

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 20:04

Boze Buur 04-02-08 @ 20:02
Surry, al eerder geregistreerd, post nu pas wat.

Yochem | 04-02-08 | 20:03

Yochem 04-02-08 @ 20:00
Dommertje. Peter RRRR gaat voor de hoogste bieder. Zoals hij op RTL4 vertelde eisen al die TV stations in de US exlusieve rechten op. Petertje zou wel gek zijn, en dat is hij niet.

Elisabeth2 | 04-02-08 | 20:03

Yochem 04-02-08 @ 20:00
Zegt de kenner die zich vandaag registreerde...

Boze Buur | 04-02-08 | 20:02

Mooi, maar ALSJEBLIEFT uitleveren aan de VS! Fry, van der Sloot, fry!

Azamat Bagatov | 04-02-08 | 20:01

@ Koekje-dr-bij? 04-02-08 @ 19:54
Van mij mag ze, zijn we van Joran verlost en kunnen we het GS weer over andere zaken hebben.

Mikey70 | 04-02-08 | 20:01

Daggggggg Joran.... next

maced2 | 04-02-08 | 20:00

vander F 04-02-08 @ 19:57
Visjes eten een lijk wel kaal. Golven brengen je bij een bepaalde afstand verder de oceaan in, in tegenstelling tot wat mensen denken; ze brengen je richting de kust. Dus naar bones hoeven ze niet te zoeken.

Boze Buur | 04-02-08 | 20:00

Peter R d V heeft deze twee dagen ook maar even op gs gekeken. Hij durft niet meer, mietje mietje!! Eerst alles opblazen over Joran dit Joran zus Joran zo. en als het er op aankomt. Nee dat wimpelt Peter alles af!

Toch wel eng heah, Dat Amerika!

Volgens mij reaguurt peter onder een valse naam hier iets als de freezer/vrieskist etc.

Yochem | 04-02-08 | 20:00

preston spears 04-02-08 @ 19:57
Geen zorgen, dat declareert hij gewoon bij de belastingbetalerT als materiële schade.
Van de afkoopsom voor immateriële schade gaat hij het komend decennium elke zomer nog wat breezahs kapottrekken in 0031, en in de winter op aruba.

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 19:59

hoor net uit de laaste bron dat hij toch naar oprah gaat?

maar word vanavond weer hoge cijfers bij P en W dat is wel zeker.

* jezus wat is die koffie smerig zonder suiker*

erwin666 | 04-02-08 | 19:59

Er was eens een grietje op Aruba
En die dacht oh, dat gaat van la la
Maar kwam iemand tegen
Die Joran bleek te heten
En nooit meer teruggezien dat meisje

Elisabeth2 | 04-02-08 | 19:58

Mikey70 04-02-08 @ 19:55
Ja, ik doelde ook meer op het "I`ll get him".

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 19:57

'Dawn of the Divers"

vander F | 04-02-08 | 19:57

Miss Dushi 04-02-08 @ 19:48
Neuken dan?

Boze Buur | 04-02-08 | 19:57

volgens naaktlopert spong kan joran tot zijn deaud kromliggen om, hoe ironisch, schadevergoedingen aan de familie holloway te betalen.
niet dat die het geld nodig hebben, de zitten aardig in de slappe was maar hem nu financieel ruineren moet je doen, gewoon omdat het kan.

preston spears | 04-02-08 | 19:57

@Boze Buur 04-02-08 @ 19:30,
al die duikers vreten het koraal, de vissen en lijken op?

vander F | 04-02-08 | 19:57

@ Koekje-dr-bij? 04-02-08 @ 19:54
Dat kun je niet maken. OH MY GOSH

Mikey70 | 04-02-08 | 19:55

Joran wordt een hele onpopulaire jongensnaam de komende jaren.

Dysforia | 04-02-08 | 19:55

hero_of_heaven 04-02-08 @ 19:50
Wel een slecht filmpje (filmtechnisch gezien dan)
Kans is idd wel groot dat Nattesnee Holloway idd naar de haaien is.

HJdeT | 04-02-08 | 19:55

7 miljoen en 1 gluurders en dan moet er nog recht gesproken worden?
Pieter R diefries is wat bekender geworden en verdient een pluim in het in scene zetten maar krijgt een vette 0 voor het tentoonstellen van menselijk leed.
Wat heeft hij ons laten zien wat de rechtspraak al lang heeft gezien?
Weer een verhaal met halve (on)waarheden van dit genie onder de storytellers.
Weer een onderzoek naar de (on)waarheid en weer een verhoor.
Weer een ander verhaal, weer een onderzoek en een verhoor. (repeat)
Deze super pinokkio heeft alle Gepetto's bij de ballen. Sterker nog, geen poot om op te staan, speelt met de rechtspraak en laat iedereen, al dan niet bewust, zien dat het recht niet altijd kan zegevieren.
Als het zo doorgaat krijgt hij inderdaad een behoorlijke schadevergoeding.
Geen lichaam geen zaak, geen getuige geen zaak, geen sporen geen zaak
Wat misschien helpt om de waarheid boven water te krijgen, maar niet toegestaan is in onze rechtsstaat... nagels uittrekken en ook dan...
Geen lichaam geen zaak, geen getuige geen zaak, geen sporen geen zaak.
Geef hem een bekeuring voor liegen en een onvoorwaardelijk voor minachting van de rechtspraak en belemmering van de rechtsgang.
Al krijgt hij gewetenswroeging en verteld hij de waarheid!!!
Geen lichaam geen zaak, geen getuige geen zaak, geen sporen geen zaak.
Misschien wil het Pieter Baan Centrum hem opvangen.
Deze pinokkio heeft met recht de langste neus maar niet de langste adem!
Tot slot... Kappu met al da geouweh.. over dit onderwerp... over tot de orde van de dag!!!
Kom op Hoxha je hebt vast wel een nieuwer en interessanter artikel op de plank liggen. Deze is al een paar jaar oud.

de oplossurt | 04-02-08 | 19:54

rubberduck 04-02-08 @ 19:53
Ik zou liever de mama van natalee bellen.
Kun je lachen.

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 19:54

Ik zit met een probleem.
ik heb joran ergens naar binnen zien gaan vanmiddag.
zal ik de pers zeggen waar hij zit.

rubberduck | 04-02-08 | 19:53

Het wachten is nu op een peloton navy seals die onder de Homeland Security Act of zeau Joor's studentenkamer komen verbouwen en hem ook even laten verdwijnen. Over een week zijn voorgeleiding in de beautiful state capitol of Montgomery, Alabama?

Suske | 04-02-08 | 19:51

Koekje-dr-bij? 04-02-08 @ 19:42
Oh-my-god!! GS in het complot!
*zet alu-hoedje op*
Stomme edit, ik had mezelf nog wel ge[sencored].

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 19:50

hoorde dat onze grote vriend joran nogal wat bedreigingen heeft gehad op zijn hyves.

nu hier voor onze liefhebbers.
joran-sloot.hyves.nl/

*ff bakkie doen*

erwin666 | 04-02-08 | 19:49

@Boze Buur 04-02-08 @ 19:37..... hmmmmmm dirtytalk, daar hou ik van!

Miss Dushi | 04-02-08 | 19:48

Hmmm... volgens mijn vriendin is de hyves pagina van joran ook 'ten einde'...

MaRRiK | 04-02-08 | 19:48

D3fix 04-02-08 @ 19:44
Er was eens een knul op Aruba
die leefde op centen van papa
hij zoop en hij snoof
voor de wet was hij doof
maar goed opgevoed door zijn mama.

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 19:47

Volgend jaar 'Joran & Natalee - De Musical'.

Shalome | 04-02-08 | 19:47

+1 joranhuilt.jpg

Anonymous=Legion | 04-02-08 | 19:46

ach ja de VS zal wel voor een lijk zorgen die een beetje op Natalee lijkt.
schoenen zijn ook geen probleem de rest ook niet , laat
het maar over aan de FBI.

Eurotokkie | 04-02-08 | 19:46

HAHAHAHAHAHA Spong bij de wereld draait door; Nattaly is al vingerend aan haar eind gekomen.

HJdeT | 04-02-08 | 19:45

Elisabeth2 04-02-08 @ 19:42
Ja ook. olifanten en ander groot gedierte gaat naar Venezuela! haha

Yochem | 04-02-08 | 19:45

Bij een avondje stappen met Joran van der Sloot, krijg je gratis een haaien-bezichtigings reis met een boot.

D3fix | 04-02-08 | 19:44

-edit het is wel een lief trolletje. meestal .-

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 19:42

Yochem 04-02-08 @ 19:37
Wat doen ze op Aruba met overleden katten? Gaan die ook voor de haaien?

Elisabeth2 | 04-02-08 | 19:42

Hij heeft bekend dat ie haar niet vermoord heeft ( maar zelf is doodgevallen) en hij heeft bekend dat een 'vriend' haar heeft laten verdwijnen!
feit 1: joran heeft haar niet vermoord
Feit2: hij heeft haar niet laten verdwijnen
Feit 3: hij was stoned!
Feit 4: Joran is een goede leugenaar

wereldzenders | 04-02-08 | 19:41

UPDATE: Het OM op Aruba verdenkt Joran nu formeel van MOORD op Natalee.
-
Moeten ze vooral doen. Moord is al nauwelijks hard te maken met een scheepslading bewijs.
Succes OM!

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 19:41

eiss 04-02-08 @ 19:35

exactly, hoewel het aantal vmbo-reaguurders hier ook ongekende hoogtes bereikt sinds joran-gate.

Regazzoni | 04-02-08 | 19:41

@ wijngooi spel allemaal foppy invullen bij mail adres en dan maar gaan mailen met die spam :P
Prutser :P

Haas82 | 04-02-08 | 19:41

*strop aan reikt*

Prins Analia | 04-02-08 | 19:41

Miss Dushi 04-02-08 @ 19:30
Geloof dat ik het niet zo vreselijk vind als ik die SCHREEUWSITE BEKIJK. DENKT RENE DAT WE HET ANDERS NIET ZO GOED BEGRIJPEN? DOE RENE MAAR DE GROETEN OKE? spamslet!

Boze Buur | 04-02-08 | 19:37

Aan de kant waar Joran zei dat ie geweest was, en met Natteleen haaien wou/is gaan kijken. Kan helemaal niet! De enige plek waar et zou kunnen, als je een grote zaklamp bij je hebt is op Noord! Daar is ook wel de "hondenbegraagplaats" Daar werden overleden honden ingegooid en dat trok haaien aan.
Dit weet ik omdat ik 3 jaar op aruba heb gewoont.

Dus lul niet me je haaien, domme Joran. Jij wou gewoon neuqen en dat ging niet door. ongelukkig allemaal. Foutje bedankt zeg je dan Joran. En de ambulance dienst op Aruba is erg slecht dat klopt. Maar je kon et op z'n minst nog proberen.

Yochem | 04-02-08 | 19:37

Heel erg allemaal, maar het lijkt me dat peter zijn punt wel duidelijk heeft gemaakt. Er is nu wel genoeg aandacht aan deze mensen is besteed, KLAAR PUNT.

Sjoemelaar | 04-02-08 | 19:36

Die jongen is hooguit schuldig aan kletsverhalen. Het programma van mediageile prdv toont een zwak verhaal. Er staan zelfs domme apen voor zijn veronderstelde verblijfadres. Zulk soort lui zou je toch ter plekke moeten fusilleren op basis van stupiditeit.

eiss | 04-02-08 | 19:35

mooi verhaal, next

patjem2 | 04-02-08 | 19:32

Ik wacht wel tot de film uitkomt.

dr.spin007 | 04-02-08 | 19:32

@ Elisabeth2 04-02-08 @ 19:30
ROFLMAO Ik weet niet wat je hebt gedronken maar doet mij ook zo'n fles :)

Mikey70 | 04-02-08 | 19:31

wereldzenders 04-02-08 @ 19:29

Ja natuurlijk, Amerika bashen wanneer het kan. Je bent zo voorspelbaar.

azijnseikerT | 04-02-08 | 19:31

Eurotokkie 04-02-08 @ 19:28
Duikers ingezet? Er zijn per dag honderden toeristen die de hele bodem afduiken. Gooi een lijk in het water daar en binnen een week is alles weggevreten.

Boze Buur | 04-02-08 | 19:30

@Boze Buur 04-02-08 @ 19:25..... ik zal joran op je afsturen hoor. Dat jij als Nederlander niet weet wie Rene van Nie is, klein beetje jammer. spamhoer? hahahahahahahahahahahahahahahaha dank je en met trots!

Miss Dushi | 04-02-08 | 19:30

Misschien is Natalee wel helemaal opgelapt door de verpleegsterhaaien en is ze nu een zeemeermin.

Elisabeth2 | 04-02-08 | 19:30

Lekker kwispellen naar de vs! Hij heeft niet bekend dat ie haar vermoord heeft!

wereldzenders | 04-02-08 | 19:29

Zojuist met opengevallen bek zitten kijken naar die trol, mr Ficq, bij éénvandaag. Wat een enorme doos..... door trutten zoals deze grachtengordelhoer gaat dit land pas echt naar de kloten......

blablabla.... schandalig dat Joran een psychopaat werd genoemd, en belachelijke televisie. Wat een kuttekop, ze moeten die lul begraven, levend..... dat dan wel weer

lwd75 | 04-02-08 | 19:28

campion 04-02-08 @ 19:26
Gewoon, fingerfuck.

Boze Buur | 04-02-08 | 19:28

Ja ja nu hangt Joran , ze hebben duikers ingezet om te zoeken naar
het lijk , en wij maar denken dat het OM gek is op Aruba.

Eurotokkie | 04-02-08 | 19:28

@ Eurotokkie 04-02-08 @ 19:19

hoog inzetten is het devies, wordt er misschien nog wat geschoffeld over een jaar of drie

RotteKies | 04-02-08 | 19:27

zonder T en zonder Holloway!

JudgeJuly | 04-02-08 | 19:27

Aruba, the island formerly known as The Dutch Dumptert.

JudgeJuly | 04-02-08 | 19:26

@lulletjerozewater 04-02-08 @ 18:53. Ja, gnif, fingering... maar wat is het eigenlijk wél in het Engels? Ik zit me nu suf te piekeren....

campion | 04-02-08 | 19:26

Miss Dushi 04-02-08 @ 19:23
Wat voor een debiel heeft die site gemaakt? Die mag van mij ook een keertje 'haaien kijken'.
Ohja, SPamHoerrr!

Boze Buur | 04-02-08 | 19:25

-weggejorist-

Missbehave | 04-02-08 | 19:24

Wie noemt zijn pasgeboren zoonje nog Joran...??

Wie durft??

eljasir | 04-02-08 | 19:22

zo zo Moord , het OM zet hoog in ( moet ook wel van de VS )
dus ze hebben

- het moordwapen
- het Lijk
- een Motief
- getuigen

knap en dat binnen 24 uur

Eurotokkie | 04-02-08 | 19:19

Joran ga lekker met een bus/auto/fiets absoluut geen boot, ergens ver weg naar de oekraine/tjechie/rusland en ga daar lekker genieten van je opgestreken geld.Koop een huisje (niet aan een strand/zee of meer) Wij hebben dan geen last van je en jij niet van ons achterdochtige nederlanders. En blijf van de meisjes af, want daar kan je blijkbaar niet mee overweg. Mijn voorstel: Word heaumeau !

Blijf ook van de drugs af zodat je echt iets zinnigs verteld. We weten allemaal het verhaal stinkt aan alle kanten, maar toch blijf jij de hoofdrolspeler.

Yochem | 04-02-08 | 19:17

stofdoek1 04-02-08 @ 19:09
In het recht gaat het er allang niet meer om of iemand het wel of niet gedaan heeft maar of de onschuldige gevangen kan worden in een wettenweb of de schuldige kan ontsnappen door tussen de mazen van het net door te glippen. Het juridische steekspel is begonnen. Als Joran het gedaan heeft is hij gek. Als hij volstrekt onschuldig is dan moet hij ook opgenomen worden. Sporen doet hij in ieder geval voor geen meter. Voorlopig hou ik het er op dat hij iets met dat meisje heeft uitgevreten waardoor ze het 'opeens niet meer deed'.

Jeremia | 04-02-08 | 19:15

The butler did it.

koerbagh ® | 04-02-08 | 19:14

Hoop dat die foute hond weer de bak indraait, maar nu voorgoed.

Aussie | 04-02-08 | 19:14

-edit niet schreeuwen -

chilaverton | 04-02-08 | 19:14

hij wilde toch crimineel worden dus Moord staat wel goed op zijn CV

Eurotokkie | 04-02-08 | 19:13

Joran voor Joran na. Overal is Joran. Wat een kutnaam!
Ik hoop maar dat het OM in Aruba eindelijk eens een sterke zaak tegen hem heeft en we daarna nooit meer wat van Joran horen.

Moriaantje | 04-02-08 | 19:12

Wie zou Joran spelen in de film?

sharonneke | 04-02-08 | 19:11

dat advocate trutje heeft anders wel gelijk .

Eurotokkie | 04-02-08 | 19:11

net op e'e'nvandaag een trut van een advocate (mevr Ficq.) die kon niets maken van de verborgen camera beelden , ze vond het maar een verhaaltje dat niets onthulde !!! Deze trut mogen ze naast joran hangen (linkse trut)!!!

stofdoek1 | 04-02-08 | 19:09

-weggejorist-

Ayaan Sorry | 04-02-08 | 19:08

UPDATE: Het OM op Aruba verdenkt Joran nu formeel van MOORD op Natalee.

Erg leuk allemaal, maar vasthouden doen ze toch niet en meneertje blijft toch wel lekker in Holland zitten.

Fleshlight | 04-02-08 | 19:08

zozo, moord nog wel... hebben zij een peter r de dooi rondlopen?

zoalshetis | 04-02-08 | 19:08

@ uwesbeki 04-02-08 @ 18:53
Wat betreft de schoenen: u heeft waarschijnlijk gelijk. Ik ging er gemakshalve van uit dat mensen (net als ik) hun schoenen uit doen als ze op het strand lopen.

Gravin v Kippenbouth | 04-02-08 | 19:08

-weggejorist-

Ayaan Sorry | 04-02-08 | 19:06

@ antimoslim

Duidelijk betoog, kan niet anders zeggen.

bello | 04-02-08 | 19:05

Ik vertrouw niemand en niets in deze zaak.
sjarrel 04-02-08 @ 19:01
En terecht natuurlijk. In ieder geval is duidelijk geworden dat Joran, hoe zal ik het vriendelijk zeggen, een beetje van het padje af is. Hoe het zit met scarface, Peterrrr en de rest moet nog blijken. Maar ik blijf respect houden voor de manier waarop Peter dit heeft aangepakt.

Jeremia | 04-02-08 | 19:04

Hij heeft wel de wegenwacht gebeld maar die kwamen maar niet, toen heeft die een bootje
gehuurd om Holloway naar het ziekenhuis te roeien maar is ze onderweg uit de boot gevallen.

Eurotokkie | 04-02-08 | 19:04

Zo, bier en chips staan weer klaar. Kom maar op.

kuttekrap | 04-02-08 | 19:04

-weggejorist-

antimoslim | 04-02-08 | 19:02

Er klopt helemaal niks van deze hele zaak. Er zit ook een luchtje aan die vriend Patrick. Waarom heeft hij gewoon contact gehouden met Joran zoals in Pauw & Witteman aan het licht kwam? Was de grap van Joran dat ze een dealtje met z'n tweeen vormde en 35000 van Peter R. deelde? Ik vertrouw niemand en niets in deze zaak.

sjarrel | 04-02-08 | 19:01

Barbertje moet hangen. Laat hij maar verklaren wat er echt is gebeurd die nacht, ipv niets te verklaren.

tomba | 04-02-08 | 19:00

idd hij is Dom , te dom om een moord te plegen.

Eurotokkie | 04-02-08 | 18:58

2 dingen heb ik nog even gemist in Joran's verhaal: het pilletje in het glas en de rol van zijn vader

Arie62 | 04-02-08 | 18:57

Maar dit is pure speculatie hoor, Ik heb natuurlijk geen greintje bewijs. Ik vertel alleen maar wat iedereen wil horen. Grapje: dom, dom, dom.

uwesbeki | 04-02-08 | 18:55

staat er al een prijs op zn kop?

veel hoeft niet hoor....

5000 onkosten zeg maar....

chaux | 04-02-08 | 18:54

Daag Joran laffe rot hond. Bel voortaan een ambulance sukkel. Lekker 10 jaar brommen.

Erectus Enormus | 04-02-08 | 18:54

De waarheid is nog erger: hij heeft haar vermoord. Anders had hij wel medische hulp voor haar gezocht (hotel was dichtbij). Schoenen heeft hij gedumpt omdat die niet alleen afdrukken in het zand maar ook op haar lichaam en gezicht (trappen) achterlaten.

uwesbeki | 04-02-08 | 18:53

het nivo van Peter R de Vries: "fingering"... <kuch> En voor de rest Joran is een boefje. Magoe na 3 jaar executeren blijft er ook weinig meer van je over. Standerechtelijk tomaten gooien tot de film van wilders. Nederland leeft

lulletjerozewater | 04-02-08 | 18:53

geen lijk = geen bewijs
geen schoenen = geen bewijs
stoere praat van tiener = geen bewijs
Peter die waarschijnlijk toch niet naar Amerika gaat = ... in ieder geval een zwaktebod

zonder hard bewijs geen rechtzaak en dus gewoon vrijspaark voor J incl een schadevergoeding

Mikey70 | 04-02-08 | 18:53

krijgen trouwens ook nog beelden te zien waar Joran niet Stoned
op was , neem aan dat ze heel wat uren aan beeldmateriaal hebben?

Eurotokkie | 04-02-08 | 18:51

Kom kom, die ouders willen dat hun zoon het nog een tijdje blijft doen. Voor je het weet gaat hij stuk. En pa en ma van der Sloot zijn een beetje te oud om een nieuwe Joran te maken.

Jeremia | 04-02-08 | 18:51

Hij zit ergens in Frieslannn
Volgens hart van nederland

Maykiie | 04-02-08 | 18:50

Libertas :)

Dank....
*volgt inboergeringscoersoes Nederlandsch*

Captain Orange | 04-02-08 | 18:49

Hij ontkent gewoon dat die PC's van hem zijn. Klaar.

nuckin*futs | 04-02-08 | 18:49

yep en de making of the making of the making of

Eurotokkie | 04-02-08 | 18:48

.. de sloot familie lijkt mij typisch zo'n rood nest met pvdadepten

Jan Passant | 04-02-08 | 18:47

nou... we krijgen de "making of"ook nog voorgeschoteld... weltrusten allemaal

RotteKies | 04-02-08 | 18:46

Die schoenen laten me niet los.
Hoe zit dat nou met die schoenen? Ik vraag me af wat er met die schoenen gebeurd is.

Gravin v Kippenbouth | 04-02-08 | 18:46

@ Foxy

Het is misschien juridisch niet rond, omdat hij dit apestoned heeft verteld, maar hij moet nu maar eens proberen hier rond te lopen. En dat verdient ie ook.

tomba | 04-02-08 | 18:44

ik vind overigens wel dat die mongeaul de bak in moet voor een uberlaag iq.. en ik nomineer hem voor een darwin award..

Foxy | 04-02-08 | 18:44

Peter moet gewoon es met zijn irritante geneuzel structureel van de buis worden geweerd. En Joran? Uitleveren aan USA..... laat ze het daar maar verder uitzoeken, ben het gezeik om die gozer meer dan zat.

overVecht | 04-02-08 | 18:43

@ Tomba: waar is het bewijs dan..?

Foxy | 04-02-08 | 18:42

Captain Orange 04-02-08 @ 18:24
word

LibertasSimplex | 04-02-08 | 18:40

wie eenvandaag heeft gezien: die vrouw had hartstikke gelijk..
dit is geen hard bewijs gewoon een wacky verklaring van een mongeaul die zo stoned als een garnaal stoer zit te doen...
zij had echt super gelijk: hij kan haar ook vermoord hebben, het kan gewoon helemaal niet waar zijn en het kan wel waar zijn, maar het is zeker geen zekerheid wat hij zei.
ik ben het zoooo met die vrouw eens: slechte tv van Peter die net doet alsof het DE oplossing is... en die moeder de beelden laten zien is gewoon een kleautecommerciele kudtstreek
ik kijk noot meer peter r..

Foxy | 04-02-08 | 18:40

Iemand Benedict Ficq gezien, bij Eenvandaag? Het is echt ongelofelijk hoe je en masse een hand boven je hand krijgt als je deel uitmaakt van de bestuurlijke elite.

Linkse mensen hebben schijnbaar een hekel aan Peter R. de Vries, ik snap echt niet hoe gestoord linkse mensen zijn. Echt knettergek.

tomba | 04-02-08 | 18:39

petert op rtl4

RotteKies | 04-02-08 | 18:36

@ nattebever 04-02-08 @ 18:28

verkopen?.. dan moet er vrees ik geld bij..

afzinken wellicht een optie?

RotteKies | 04-02-08 | 18:35

@Drs. Facts n Figures 04-02-08 @ 18:23
Ik ben best een beetje ingevoerd in de Bommelerwaard, maar volgens mij zit de dichtstbijzijnde psychiatrische inrichting in Vught... Of bedoel je Bommelstein?

Tim | 04-02-08 | 18:33

Yes.. Breaking news*
Joran is officieel verdacht van moord.

Boze Buur | 04-02-08 | 18:33

net als jouw moeder straks wereld zenders....

chaux | 04-02-08 | 18:32

komt zeker nog een tweede boek aan van Joran en als er
een film wordt gemaakt van hem dan loopt hij zo binnen.
dus hij wordt er financieel wel beter van , en ja met
geld is alles te koop.

Eurotokkie | 04-02-08 | 18:32

Excuus belle, ik heb je niet goed gelezen.
Maar het klopt wel wat ik zeg.
Alleen niet tegen jou.
Ofzo.
lama.

Lampelul | 04-02-08 | 18:31

Ik vind Joran cool! als hij de waarheid verteld dan heeft hij haar dus niet vermoord! die slette bak is uitzichzelf dood gevallen, en zei wilde haaiebn zien,.niets aan de hand! gewoon doorlopen!

wereldzenders | 04-02-08 | 18:30

Ben gister en eergister wezen carnavallen verkleed als moraalridder. Heb het dus allemaal een beetje gemist.... Maar uhm, is Natalee in Jorans huis verstoppeld ofzeau?

overVecht | 04-02-08 | 18:28

And now for something completely different.
Arresteer een willekeurige imbeciel op Aruba en laat Joran als getuige opdraven. Dan heeft hij geen zwijgrecht.
Okee, hij kan z'n bek houden, maar daarmee komt-ie toch serieus in de problemen.
Die imbeciel, dat zou z'n vader kunnen zijn. Is diens carrière naar de kloten (wat dat ook was, als je op die leeftijd nog een rechtersopleiding gaat doen of advocaat wilt worden ben je toch wel een überlutserT) en heeft Joran serieuze problemen.
Daarna: zwemzwemzwem tussen de haaien.
Of neqschot. Kan ook.
Wat was er ook alweer op tegen om de Antillen te verkopen aan de VS of Venezuela? Zou graag van die rotzooi af zijn. Was laatst op St. Maarten en daar is het zo mogelijk nog erger.
Kortom, weg met die troep.
Ik reken er op dat iemand wel weer de nuance vindt.

nattebever | 04-02-08 | 18:28

@BELLE40
Bakken met geld kan ie alleen verdienen als wij zijn spullen kopen.
Nou weet ik niet wat jij doet, maar ik hoef die rommel niet. Niet omdat het me niet interesseert, maar omdat het geen drol waard is. Je kunt van geen enkel woord van Joran op aan. Als ie zegt: "ik had een groene trui aan," had ie in het echt misschien wel een paarse broek aan.

Lampelul | 04-02-08 | 18:27

@ chaux 04-02-08 @ 18:22

ja, laten we ons vooral verlagen tot hetzelfde nivo al de heer van der Sloot

RotteKies | 04-02-08 | 18:26

GS gaat steeds meer op de Televaag lijken. Redactie is meesterlijk in de copy/paste.
Hou eens op en vertel wat nieuws....

Captain Orange | 04-02-08 | 18:24

Zou die vader niet meer weten?

hoogh | 04-02-08 | 18:23

Nov 2009:
Verslag psychiatrische instelling Bommelerwaard in zake client J. v/d Sloot.

Client is in jongere jaren herhaaldelijk geconfronteerd met de criminele realialiteit van de huidige maatschappij, in vele grotere mate dan leeftijdsgenoten. Dit met name door de invloeden van zijn vader door diens werkzaamheden in het civiele strafrecht.

In overweging nemende welke inpact fillms als The Godfather, Scarface, Casino, Blow en bijv. Pulp Fiction maken, evenals rechtzaken als de Hakkelaar en recentelijk Holleder op beinvloedbare jonge volwassenen, dient client vermindert toerekeningsvatbaar te worden beschouwd ten tijde van dit incident.

Door boven genoemde invloeden heeft client op deze zeer stressvolle situatie gereageerd zoals zijn voornaamste invloeden hem geleerd hadden. Films waarbij de 'slechterik' als held wordt geportreteerd, of wellichts zelfs 'n vader die ooit respectvol en vol bewondering sprak over de inginiuiteit van het oplossend vermogen van de door hem in behandeling zijnde clienten.

Deze invloeden en de ogenschijnlijke drang naar de liefde van 'n vader die geobsedeerd leek te zijn in zn werk leidde tot deze ongecrontroleerde, maar vooral onnodige daad.

Het hof verklaart hierbij dat client vanwege bovenstaande per direct van vervolging ontheven dient te worden daar voorarrest en psychiatrisch rapport geen aanleiding tot vervolging rechtvaardigen.

Kus! En slaap lekker!

Drs. Facts n Figures | 04-02-08 | 18:23

time for real justice....

knee cap time....

chaux | 04-02-08 | 18:22

"Onderduikadres Joran belaagd " , er lopen nog genoeg gekken rond in
Nederland dus nog genoeg te doen.

Eurotokkie | 04-02-08 | 18:22

Even een vraagje. Wanneer is die uitzending van Peter R de Vries. Over euh.. hoe heet ze ook alweer? Ja die ,die vermoord is door ehm... Even wachten. Ik weet kom er zo op.

DrogePoepSteek | 04-02-08 | 18:20

@ clint 04-02-08 @ 18:14

ik was al wel wakker... maar bedankt evengoed

RotteKies | 04-02-08 | 18:16

RotteKies 04-02-08 @ 18:11

Die heeft een topicje overgeslagen (zie vorige topic)

clint | 04-02-08 | 18:14

Heeeel dubieus, dat die ouders die raaskallende gek tot woordvoerder hebben gemaakt. De taktiek is dus nu 'contradesinformation'. Gewoon die schreeuwlelijk er zo'n warboel van laten maken dat alles overstemd is en niemand meer weet wat wat is. Ze weten natuurlijk dat die Gielen niet spoort omdat... nou ja, omdat ze weten dat wat ze uitkraampt nonsens is, en denken haar wel in het gareel te houden. Maar dat, mark my words zou wel eens heel contrair kunnen uitpakken, want die RG is een ruziezoekster en zodra ze mot krijgt met de vdSlootjes, kunnen we nog wel een openbaring verwachten.

campion | 04-02-08 | 18:14

Waarom nog een onderzoek? Kan die moeder niet gewoon een hitman huren voor 1 gericht neqschot. Zijn we tenminste voor altijd af van die rotkop!

Dinand | 04-02-08 | 18:13

@ belle40 04-02-08 @ 18:12

bedankt, valt er toch nog wat te lachen vandaag

RotteKies | 04-02-08 | 18:13

Spoedlesje 1e hulp bij ongelukken

Stap 1: Rammel het slachtoffer een paar keer door elkaar en leg het even in de bosjes om bij te komen. Na enkele minuten nog geen teken van leven? Ga door naar stap 2.
Stap 2: Vergewis een vertrouweling van de gebeurtenis; vele handen maken licht werk.
Stap 3: Wis alle sporen uit, teneinde de aanmerkelijke kans van een veroordeling te ontwijken. Houd daarbij rekening met de wensen van het slachtoffer. Wou ze naar de haaien? Breng haar dan daar.
Stap 4: Ga zo snel mogelijk naar huis, klets nog wat met vrienden op msn en download ondertussen wat porno. Vervolgens snel naar bed, morgen weer vroeg op. Doe de volgende dag namelijk gewoon je ding. Indien je ondanks je inspanningen toch overhoord wordt, ga door naar stap 5 (zoniet, dan kun je deze overslaan).
Stap 5: Indien je ondanks je inspanningen toch overhoord wordt, leid hen dan af van de crime scene, maar lieg wel alles overduidelijk aan elkaar. Hierdoor zullen de ogen op je gericht blijven en creeer je alvast een schulduitsluitingsgrond voor het geval dat. Hierna is het moment om je te beroepen op je zwijgrecht.
Stap 6: Even wachten tot de tijd je sporen uitwist en nu kun je rustig beginnen je hart te luchten. Vertel wat, waar en tegen wie je maar wilt, want je weet dat het goed is. Immers, een bewijs is geen bewijs.
Stap 7: Zoek de media op en doe je daarbij verdacht voor. Hoop dat de zaak eindelijk voor een rechter komt en die je, wegens gebrek aan bewijs zal moeten vrijspreken. Haal ff adem; je bent eindelijk voorgoed van het gezeik af, want je weet dat je slechts 1x voor hetzelfde strafbare feit veroordeeld kan worden. De angst voor het kletsen van mensen, opduiken van het lijk of andere nonsens is voorgoed voorbij...
Stap 8: Schadevergoeding! De kracht van overlevers is om elke vervelende gebeurtenis om te vormen naar iets goeds. Je jonge leven is verkloot en dat je zelf een aandeel had boeit niet meer. Suen die mensen die over jou rug, en je ziektes, bakken geld probeerden te verdienen.....

belle40 | 04-02-08 | 18:12

@dauthi@18:09:lameraden.. verkeerde topic?

Reddio6331 | 04-02-08 | 18:11

@ Dauthi 04-02-08 @ 18:09

waar heb je het over?

RotteKies | 04-02-08 | 18:11

@Eurotokkie 04-02-08 @ 17:55 De politie is op dit moment onderweg naar de gebroeders Ko.

jandoppie | 04-02-08 | 18:11

-weggejorist-

Dauthi | 04-02-08 | 18:09

Zullen we Joran gewoon weer even vergeten.. dat we het gaan hebben over ECHT belangrijke zaken? vissenkommen ofzo?

Reddio6331 | 04-02-08 | 18:09

Rooie Sien 04-02-08 @ 18:01

Als je het gesprek achterstevoren afluistert, hoor je waar ze N. begraven hebben.

azijnseikerT | 04-02-08 | 18:08

Ja het OM moet wel wat doen de VS zet zo een druk op Aruba , en zo te zien gaan ze door hun Knieen.

Eurotokkie | 04-02-08 | 18:05

@ nattebever 04-02-08 @ 17:58

idd, terug naar de orde van de dag.

RotteKies | 04-02-08 | 18:03

Waar is Joran van der S z'n zwarte balkje dan?

Reez | 04-02-08 | 18:02

ik kijk nog even precies na de opnames. Waarom heeft die grote Range Rover in het begin zwarte of donkerbruine bekleding van binnen en later in het programma is het wit/beige?? waren er twee auto's?? PRdV zegt daar niets over. Ze laten alleen het inbouwen in de donkere versie zien

Rooie Sien | 04-02-08 | 18:01

Heel slim om dat nu nog te doen van het OM. Hoe zit het eigenlijk met de wet op de privacy mag iemand zonder toestemming een stiekum gefilmd portret maar zo openbaar maken? Misschien wil het OM weten hoeveel Joran daarvoor gaat vragen aan onze PR. veel meer zullen ze denk ik niet vinden.

Peter297167548039 | 04-02-08 | 17:58

wanneer iedereen winst heeft gemaakt van de situatie hoor je er niks meer van

WelStyl | 04-02-08 | 17:58

RotteKies 04-02-08 @ 17:56
En dat, Rottekies, is niet veranderd door het optreden van Peter. Lost case. Nog wat mediagekakel en volgende week weer 'Boer zoekt vrouw'.

nattebever | 04-02-08 | 17:58

Joran heeft het niet gedaan, zijn vader is de dader of toch Peter

hetwordniets | 04-02-08 | 17:58

Snorry! 04-02-08 @ 17:53
Als het zo moet, mogen ze jou ook hangen wat mij betreft.
Imbeciel.

nattebever | 04-02-08 | 17:57

Drie keer is scheepsrecht. Hopenlijk hangt 'ie dit keer wel. Wat mij betreft letterlijk.

de gulden terug wilt | 04-02-08 | 17:56

als hij er zich onder uit lult schuldig of niet moet hij toch in een inrichting wat die gast is niet helemaal lekker. hij draait nog vaker dan de pvda

een stijl loze | 04-02-08 | 17:56

't is net een tweede afonso alves; mediahype om niks

sambalbaj | 04-02-08 | 17:56

zucht.. en weer geen bewijs gevonden

RotteKies | 04-02-08 | 17:56

Als er Linux op zijn PC draait heeft ie niks te vrezen. Dat snappen die pliesies toch niet.

Sinar | 04-02-08 | 17:55

zouden ze daar die boot vinden ?

Eurotokkie | 04-02-08 | 17:55

grote haas 04-02-08 @ 17:52
Er is juist geen rechtzaak geweest om te voorkomen datie vrijgesproken zou worden.
Naïeve puber? Die nu een beetje de g@ngst4H uit loopt te hangen? Die geen seconde slaap verliest over het wegmaken van een meisje?
U bent krank in uw kopf?

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 17:55

Haha...'Joran huilt' is de naam van die pica ook:P

PimPamPetje | 04-02-08 | 17:55

Hangen doet ie nog niet, maar het net dreigt zich aardig te sluiten. Gelukkig hebben we nog een justitieel apparaat wat de feiten controleert die PRdV oppert.

HJdeT | 04-02-08 | 17:54

Die Daury heeft er niks mee te maken. Dit is 1 van de feiten die volgens Joran in PenW makkelijk te controleren zou zijn en aantonen dat het hele verhaal een leugen was.
Maar let eens op zijn lichaamstaal! In PenW was hij heel gesloten en bedachtzaam, om geen fouten te maken. Bij Patrick was deze jongen echt zich zelf en was (te) lekker aan het praten.
Mark my words: Yoran is guilty as hell!

zwartegat | 04-02-08 | 17:54

ey conyo, zon coli mama popo aan de deur, echt patrick ik zweer

WelStyl | 04-02-08 | 17:54

Jorandebiel

renevdbos | 04-02-08 | 17:53

Schuldig of niet schuldig, hij mag van mij sowieso HANGEN!

Kan iemand misschien uitzoeken of we hem kunnen uitleveren aan Alabama? Volgens mij hebben ze daar leukere straffen dan wij hier!

Snorry! | 04-02-08 | 17:53

@me
Joran that is....

Hobbykip | 04-02-08 | 17:53

@dvanduijn:

voicemailbox zit vol...

AN0NYM0US | 04-02-08 | 17:53

ik hoop dat ze hem nu echt hebbe en dat hij er zich niet onderuit lult zoals eerst

een stijl loze | 04-02-08 | 17:52

Huiszoeking is toch al 12 keer gedaan? Wat kunnen ze nou nog vinden? Die haai, die Nathaly heeft opgevreten? Volgens mij heeft Joran (een naïeve puber die in een lastig parket terecht is gekomen) niets meer te vrezen. De rechtzaak is geweest. Hij is vijgesproken. Neemt niet weg dat het hele verhaal verschrikkelijk is voor de familie Holloway.

grote haas | 04-02-08 | 17:52

Johan is de Sjaak!

Hobbykip | 04-02-08 | 17:52

Zijn ze er nu pas achter dat Natalee zich verstopt heeft onder het bed van Joran..

chefagf | 04-02-08 | 17:51

-weggejorist en opgerot-

dvanduijn | 04-02-08 | 17:50

LOL @ Pica...

da wizard | 04-02-08 | 17:48

conyooooooooooooooooooo

AN0NYM0US | 04-02-08 | 17:44

Lekker vlot, waarom is dit niet eerder gebeurd? Toen JVDS nog niet wist dat hij was afgeluisterd?

behoorlijk | 04-02-08 | 17:44

by the balls..! nu harde bewijzen graag....!

ST | 04-02-08 | 17:44

-weggejorist-

Henkie Dek | 04-02-08 | 17:43

Wie is Joran?

MAXXXMAN | 04-02-08 | 17:43

Wat moeten ze met computers, porno opsporen?

Tilburger | 04-02-08 | 17:43

Als ze de vissenkom maar heel laten!

blinde kip | 04-02-08 | 17:43

Spit die computer van zijn pa maar door.
Hij was rechter in wording. Dus staat er vast kinderporno op...

da wizard | 04-02-08 | 17:43

Rabarberke 04-02-08 @ 17:42
Nou, hijs je broek op en ga eens nabellen waar die zit.
*ben zo nieuwsgierig*

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 17:43

Alles van die pc's op DVD branden en je kunt de porno-industrie in volgens mij...

Dhr. Schijtlijster | 04-02-08 | 17:42

3 maal is scheepsrecht?

Thomzzzzz | 04-02-08 | 17:42

Computer in beslag nemen en zijn msn logs zoeken.
Ik neem aan dat ze zijn internet gebruik al langer screende.

Haas82 | 04-02-08 | 17:42

Hij floepte ook ineens weg in mijn MSN schermpje.

Rabarberke | 04-02-08 | 17:42

En Joran deed vriendelijk de deur open?

fuckje | 04-02-08 | 17:42

Hij hangt!

Dhr. Schijtlijster | 04-02-08 | 17:41

Mooi, knnen ze uitzoeken wie die Daury is!

deserteur | 04-02-08 | 17:41

Hangen Jorán!

Koekje-dr-bij? | 04-02-08 | 17:41

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen