Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Baby-uitlenende moeder is aandacht beu

vrouwke.pngNog even over dat BNN-experiment Baby te Huur. Een van de moeders die haar kroost beschikbaar stelde om drie weken lang opgevoed te worden door een puberend liefdeskoppel van 17 trekt namelijk aan de bel. Jessica van Brummelen (1982) zit er totaal niet mee dat haar kind wakker wordt tussen de lege Breezer-flessen en pas een schone luier krijgt als level 4 van Call of Duty op de PSIII voltooid is, maar dat GeenStijl naar haar Hyves-profiel linkte dat kan toch echt niet. Aangezien Jessica's internet is afgesloten wegens een betalingsachterstand contacteerde ze ons vandaag via het hotmailadres van haar vriendin Lucinda Zwankhuizen. Want aandacht is lekker, behalve als je nare krabbels op je Hyve krijgt. Ondertussen meldt het ruziënde punkpotje Shirley zich met het nieuws dat dat hele Baby te Huur een HOAX is, want zij en Jenneken hadden al lang geen relatie meer toen de show begon. Wij vragen ons inmiddels af of we hier niet te maken hebben met een soort Finals II (urban jeugd acteert in reallife hoax, 2000), gezien ook de sublieme wijze waarop deze acteur gestalte geeft aan het fenomeen 'kakker'. Het wachten is op ex-klasgenootjes van de Kleinkunstacademie die zich melden...

Reaguursels

Inloggen

Wat lopen jullie nou te kudten over taalvouten. Lekker boeiend!
Enne....030 achter je naam zegt geen fuck. Ik kan 020 achter m'n naam zetten en uit Oezbekistan komen.... dus wie is hier nou zwakzinnig.

stinksnol | 24-01-08 | 22:01

Op je vraag of ik zo dom ben en jij zo slim kan ik op dit moment antwoord geven: Jij bent dom.

Zoals mijn naam zegt zal ik uit de buurt van 030 komen. Zelfs een zwakzinnige had dit moeten begrijpen.

Ik zou het leuk vinden als je met feiten komt.
(www.vandale.nl, zoek een woord in het onlinewoordenboek, feiten)

mevrouw030 | 23-01-08 | 15:50

Mag ik vragen wat jou het idee geeft dat mevrouw030 jessica is?
Volgens mij heb ik je net laten zien waarom dat niet kan toch?
De reden waarom al deze mensen zich zo uitlaten op, zoals je zelf zegt, internet is omdat ze in het echte leven waarschijnlijk nooit hun mond open durven te trekken omdat mamma/ vrouwtjelief de baas is.
Ik heb nog nooit in het echte leven mensen zo hersenloos horen praten, maar dat komt natuurlijk omdat ze vrezen voor een antwoord dat hen de mond snoert. Hier op het wereld wijde web kan iedereen de wereld aan toch?

Marlee | 23-01-08 | 15:45

@ Marlee (15:21): Het hoofdonderwerp is die Tokkie-vriendin van je die d'r kind niet eens een normale naam en vader gunt, en dat arme joch voor wat centen en publiciteit 'verhuurt' voor die mongeaulenzender BNN. Leer er maar mee leven dat dergelijk asociaal Gouden Kooi-volk op internet niet dezelfde waardering krijgt als op televisie en de staatsomroep.
@ mevrouw030 (15:27): Jessica, je niet begrijpt dat BEVOECHDT een verwijzing is naar Marlee's BEVOEGT, dan ben je echt de domme Tokkie waarvoor ik je al aanzag. Niet dat me dat verbaast, overigens: moreel laagstaand volk is vaak intellectueel ook niet zo scherp.

Godward | 23-01-08 | 15:38

Vanaf ongeveer 1950 werden er verkorte netnummers ingevoerd. Een verkort netnummer had drie cijfers en eindigde op 0:

010 Rotterdam
020 Amsterdam
030 Utrecht
040 Eindhoven
050 Groningen
080 Nijmegen
Spoedig was dat niet voldoende. Toen Den Haag (01700) een verkort nummer nodig had, was 010 reeds vergeven. Andere mogelijkheden waren er niet: De meeste hierboven genoemde nummers, zoals 050, waren op dat moment nog vrij, maar konden om technische redenen alleen in een andere regio worden gebruikt. De oplossing was nummer 070 aan Den Haag toe te kennen.

GOED LEZEN VRIEND!!

Marlee | 23-01-08 | 15:33

Zoals ik eerder heb aangegeven is de Nederlandse taal niet makkelijk; kleine foutjes, d en t kunnen gebeuren. Maar zodra je hierop reageert met BEVOECHDT, zou ik je toch een taalcursus aanraden.
Ook zou ik jou niet omschrijven als slim. Ik heb me hier eerder over uitgelaten en denk dat ik toch bij zwakzinnig blijf.

Mocht je een van Dale in het bezit hebben, zoek dan even het woord Tokkie op. Lukt dat denk je? Misschien makkelijk voor jou, www.vandale.nl en dan: zoek een woord in het online woordenboek. Hiervoor hoef je het alfabet niet te kennen.
Dat moet lukken.

mevrouw030 | 23-01-08 | 15:27

Nou Godward, als dat de enige spelfout is die je op dit hele forum kunt vinden, vind ik dat je je huiswerk slecht gedaan hebt.
Waar ik je ook graag nog even op wijs is dat je een beetje van het hoofdonderwerp begint af te wijken.
Het geeft me namelijk geen speciaal gevoel als ik je elke keer op je taalfouten moet wijzen ofzo.
Ik reageer hier op mensen waarvan ik niet kan begrijpen dat ze echt bestaan. Natuurlijk zal ik je op je taalfouten wijzen mocht dat nodig zijn, maar enkel wanneer je het ondertussen ook nog eens over het hoofdonderwerp hebt. Anders heeft dit geen nut.

Marlee | 23-01-08 | 15:21

@ Marlee (14:37): "Als je een ander wilt pakken op eventuele fouten, zorg dan dat je ze zelf ook niet maakt TAALFOUTEN DUS." Daar hebt ge een punt; een punt op je hoofd wel te verstaan. Alleen al die interpunctie in je bericht @23:41... ooit gehoord van het verschijnsel 'hoofdletter' en 'punt', m'n beste Tokkie? En dan hebben we het nog niet eens over je 'bevoegt is', waarvan zelfs 't fokschaap uit Rotjeknor hierboven (14:19) niet weet dat 't fout is, stelletje mongeaulen.

Godward | 23-01-08 | 15:21

@ mevrouw030 (14:19): Bent u nou zo dom, of ik zo slim? Ziet u echt niet dat 'bevoechdt' verwijst naar de spelfout 'bevoegt' een paar berichten daarboven? Vast niet. Want volgens mij bent u de Tokkie in kwestie, zo maar een gokje...

Godward | 23-01-08 | 15:07

16-jarigen ontmoedigen om gelijk al aan kinders enzo te beginnen vind ik he-le-maal prima, maar dat hoeft niet per se op TV. Dan gaat het snel al meer om de amusementswaarde draaien dan om de inhoudtdt.

Ow, kudt, zit ik hier nou inhoudelijk te reageren? Mea culpa.

liederlijk individu | 23-01-08 | 14:42

lieve lieve lieve Godward.
Ik ben absoluut PRO sociale controle, echter TEGEN domme, ondoordachte, bevooroordeelde zieltjes die niet verder kijken dan hun neus lang is.
Wanneer je ergens toe bevoegd bent betekent dit dat iets mag wat een ander niet mag, omdat jij daar bijvoorbeeld een opeleiding voor gedaan hebt.
Als je een ander wilt pakken op eventuele fouten, zorg dan dat je ze zelf ook niet maakt TAALFOUTEN DUS. Ik heb nooit gezegd dat GS de dikke van dale is.
Als ik jouw omschrijving van een Tokkie zie, komt Jessica daar dus niet bij in de buurt.

Marlee | 23-01-08 | 14:37

@ Godward

Een dondenkertje, ik zou het eerder omschrijven als zwakzinnig.
De Nederlandse taal is ook niet makkelijk.
Er zijn tegenwoordig wel Inburgeringscursussen. De lesstof bevat o.a. de Nederlandse taal en andere sociale, economische en juridische vaardigheden; deze voor jou als extraatje niet verkeerd zijn.
De Inburgeringscursus is eigenlijk bedoeld voor immigranten maar je zal er niet opvallen.

Succes!

mevrouw030 | 23-01-08 | 14:19

Het is een doordenkertje, mevrouw030, kiek anders eens bij de '7' van Dikke Van Dale-nazi Marlee...

Godward | 23-01-08 | 13:22

@ Godward 23-01-08 @ 03:22

7. Iedereen is bevoechdt....

BEVOECHDT!!!!

Echt schandalig.

mevrouw030 | 23-01-08 | 10:53

@ Merlee (23:41):
1. Ze komt aardig in de buurt.
2. Een of andere onbekende kansjongere dan, mij ook (niet) best.
3. Dan dient ze als prima voorbeeld van hoe het dus niet moet.
4. Geenstijl is de Dikke Van Dale niet, mongeaul.
5. Ik maak dat ventje niet belachelijk om z'n naam, maar die moeder die blijkbaar hersencellen te weinig had om dat kind een normale Hollandse naam te geven waar hij niet mee voor lul loopt.
6. Bij Tokkies stel ik me aso's voor: egocentrische mensen die niet een fatsoenlijk en stabiel familie/sociaal leven in stand kunnen houden laat staan er een te beginnen.
7. Iedereen is bevoechdt uitspraken te doen over anderen en die anderen te wijzen op hun fouten. Dat heeft te maken met iets als sociale controle/interactie/enz, maar dat is helaas niet aan aso's besteed.
8. Kèk noâr juh ègeh.

Godward | 23-01-08 | 03:22

welke gozer?

Marlee | 23-01-08 | 01:58

mijn god...waarom is die gozer nog nooit ritueel in elkaar getrapt...

gadverdamme...

screamer | 23-01-08 | 00:57

@ Godward

1. ze is geen tienermoeder, nooit geweest
2. het was niet 'een of andere negert' zoals jij dat zo onmenselijk weet te zeggen
3. het ging niet om publiciteit maar om verkeerde stappen van jongeren te helpen voorkomen.
4. het woord woord mongeaul komt niet in de dikke van dale voor.
5. iemand om zijn naam belachelijk is wel het laagste, zieligste, meest hersenloze wat ik ooit heb gehoord.
6. kun je mij uitleggen hoe jij een tokkie ziet? als ik aan een tokkie denk, zie ik namelijk die asociale familie uit den haag ofzo voor me, totaal geen gelijkenissen.
7. niemand wijst hier iemand ergens op, aangezien niemand hier bevoegt is feitelijke uitspraken te doen over anderen, het zijn allemaal maar meningen, en vrijheid van meningsuiting ok, maar als je iemand niet kent, kun je daar geen realistische mening over hebben
8. mensen die dit land de tokkie-norm bezorgen zijn mensen als jij, kortzichtig en oppervlakkig als wat

Marlee | 22-01-08 | 23:41

@ Marlee (17:37): Het is een kwestie van common sense vast te stellen dat een alleenstaande tienermoeder die haar kind (van een of andere negert zonder verantwoordelijkheidsbesef) een onzinnaam als Jaylani geeft en het arme kind ook nog eens 'verhuurt' voor wat centen/publiciteit voor een of andere mongeaulenomroep een type persoon is dat men ook wel Tokkie noemt. Dan kan ze nog zo netjes een mailtje (laten) typen, maar ze blijft objectief gezien gewoon een Tokkie, en subjectief gezien ook nog eens. Daar mag best op gewezen worden door Geenstijl of de reaguurders hier, want anders is dat Tokkie-volk echt de norm in dit land. En daar hebben de meeste -niet GL-stemmende- mensen nou eenmaal geen behoefte aan. Gelijk hebben ze.

Godward | 22-01-08 | 23:11

Ik vond Jessica's mailtje best schappelijk en vriendelijk.

Ad Rectum | 22-01-08 | 22:21

Marlee 22-01-08 @ 19:35
Sorry, ja daar heb je helemaal gelijk in. Met jou komt het wel goed.

Elisabeth2 | 22-01-08 | 19:59

Marlee, heb jij toevallig hyves?

yesdezeisvrij | 22-01-08 | 19:55

Go marlee go!! :)

Jeroen010 | 22-01-08 | 19:50

@ elisabeth

Mijn positie is ook wel iets anders dan die van Jessica. Over mijn vriendschappen hoef jij je niet uit te laten. Ik kan dat heel goed zelf in de hand houden.

@ sjaakdeslinksesul

Werd tijd dat je ging. Je laat d.m.v. je reactie wel merken dat jij de persoon bent die niet in staat is te relativeren.
Jammer dat je blijkbaar zo oppervlakkig in elkaar zit dat je zo snel je oordeel klaar hebt en hier niet van durft te wijken. Wat een lef!

Marlee | 22-01-08 | 19:35

@Marlee
Het interesseert me werkelijk geen ene reet waarom iemand zijn of haar kind uitleend aan een jongerenprogramma. Wat me wel interesseert is je strijdlust hier. Ben niet zo dol op Mina's, maar op de een of andere manier doe je wat met me. Wat betreft komend weekend kan ik eventueel ook maandag nog vrijnemen. Goed?

gelaten boer | 22-01-08 | 19:31

Marlee 22-01-08 @ 19:24
Ja, ja, ja en nu ga ik wat willekeurige passanten in elkaar slaan. Doei!

sjaakdeslinksesul | 22-01-08 | 19:27

Marlee 22-01-08 @ 17:37
De reactie van Marlee is stukken fatsoenlijker dan dat van Jessica, als zij dat tenminste is onder die nick van Watwiljedannu 22-01-08 @ 18:12. Ik denk dat Marlee op een gegeven moment wel andere vrienden gaat kiezen.

Elisabeth2 | 22-01-08 | 19:26

@ sjaakdeslinksesul

Als ik twee dingen tegenover elkaar zet, namelijk het volgende:
Iemand die inhoudsloze, ondoordachte opmerkingen ergens op een site plaatst, en waarschijnlijk in het echte leven dus ook vrij zwak qua communicatie is.
Of iemand die, ja inderdaad, op een jonge leeftijd moeder is geworden, maar verder al haar zaakjes op orde heeft, in alle opzichten.
Begin jij met relativeren?
Ik zie namelijk best wel in wat slechter is voor de Nederlandse samenleving.

@ doskabouter

Lekker oppervlakkig, om de titel van het programma zo letterlijk te nemen en er maar op los gillen alsof jij aaaaaaaltijd alles perfect doet.

@ gelaten boer

Het gaat meer om de verantwoordelijkheid en de consequenties die een moeder op zich neemt in zo'n geval. Als zij haar daad/ fout/ actie hoe je het wilt noemen. Op een verantwoordelijke manier op zich kan nemen, vind ik dat jij niets te klagen kan hebben.

Marlee | 22-01-08 | 19:24

ROFLOL, ja ik weet het.....

sjaakdeslinksesul | 22-01-08 | 19:18

@Marlee
Ja, sjaakdelinksesul creëert een samenleving waarin mensen alleen maar respectloos tegen elkaar doen.

Maar goed, Marlee, lijkt het je wat om komend weekend een begin te maken met een betere samenleving. Gewoon even een weekendje samen. Er even tussen uit. Jij en ik. Even geen kinderen, even geen comdooms.

gelaten boer | 22-01-08 | 19:17

Weet je wat jij moet doen Marlee, avondcursus "relativeren kun je leren!" volgen bij het buurthuis om de hoek. Succes ermee.

sjaakdeslinksesul | 22-01-08 | 19:16

Precies Marlee. Spijker op den kop. Sjaak, je bent een LUL.

G-unite | 22-01-08 | 19:15

Moet je maar niet zo dom zijn om je bloedeigen kind te verhuren aan een ziek programma, domme troll !! Of ging het om de centjes?

doskabouter | 22-01-08 | 19:15

@Marlee 22-01-08 @ 19:10
Nee, iemand anders een schuldcomplex aanlulllen is wel OK. En ik heb het al zo moeilijk met mijn jeugdpuistjes en mijn moeder die constant aan mijn kop zit te zeuren.

sjaakdeslinksesul | 22-01-08 | 19:13

@ sjaakdeslinksesul

Ik zou het op prijs stellen als mensen als jij hun hele leven condooms zouden gebruiken. Namelijk vanwege het volgende: Jouw asociale manier van reageren zal een ontzettend vervelend effect hebben op eventueel nageslacht. Met zo'n houding creëer je een samenleving waarin mensen alleen maar respectloos tegen elkaar kunnen doen. Wat uiteindelijk, zoals ik net noemde, toenemen van zinloos geweld veroorzaakt.
Wederom zegt dit berichtje dus weer meer over jou dan over de bovenstaande personen.

Marlee | 22-01-08 | 19:10

@lieve nonna/marlee en watwiljedannu

ach wat lief een berichtje voor alle 'levenloze puistekoppen' alhier.....

ben btw oud genoeg om je vader te kunnen zijn, maar mijn dochter komt niet met een kansloze stealbandspelerT thuis als vriendje, om daar vervolgens zwanger van te worden.

anyway veel plezier met je chokoprinsje, en over een jaar of 15 -als hij z'n eerste laptop gestolen heeft- kan hij via de waybackmachine (nerd-term) je broddelwerkjes nog eens nalezen.

kusjessssss.

QB (ja die.....) | 22-01-08 | 19:10

@nonna
Ja, inderdaad. Ook nog over 'haar zoontje zijn naam' beginnen! Ik ga even wat 'vrijwillegers werk' doen. Zo terug.

gelaten boer | 22-01-08 | 19:05

@lieve nonna/marlee en watwiljedannu
Shit, i voel me nu wel erg rot hoor.... en dat duurde maar heel even, dag snolletjes! Voortaan maar een condoom omdoen, dat scheelt de samenleving weer een paar centen.

sjaakdeslinksesul | 22-01-08 | 19:00

@ Tobus:
Wat is nu je punt?

Marlee | 22-01-08 | 18:50

@ nonna
Jij hebt ook geholpen met het mailtje van Jess he? Ik herken de schrijfstijl. Groetessssssssssss.

Tobus | 22-01-08 | 18:48

Haha echt een zielig zooitje hier zeg, beetje andere mensen af lopen kraken zodat je jezelf misschien nog een beetje beter kan voelen met het doelloze leven dat je leidt. Geenstijl.nl zelf kan ik ook met me petje niet bij... hoe kun je dingen op de site zetten die in werkelijkheid gewoon heel anders zijn? En als dat meisje dan een brief schrijft, dat Geenstijl.nl haar nog even een trap na geeft. Ik vind het juist goed dat ze heeft meegedaan aan het programma, om zo een beetje te proberen te voorkomen dat tieners (zoiezo mensen) niet te makkelijk moeten denken over kinderen krijgen, als het goed is zit je er ongeveer de eerst komende 20 jaar nog aan vast en kun je je kindje niet aan de vuilnisman meegeven. Begrijp gewoon niet waar al deze drama voor nodig is, en dan nog beginnen over haar zoontje zijn naam, sorry hoor maar dan heb je echt niks te doen, wat had jij dan gekozen? Waarschijnlijk ook een naam die niet iedereen mooi had gevonden maar who cares!!! Mensen.. doe wat met jullie leven, ga vrijwillegers werk doen of weet ik veel wat, maar blijf niet heel de dag achter je computertje zitten en proberen iets te vinden waarmee je andere mensen mee naar beneden probeert te halen. Er zijn wel boeiendere dingen in de wereld.
Groetjesssss

nonna | 22-01-08 | 18:34

Zo hallo meest trieste mensen van de wereld..
Hier ben ik zelf eventjes...
Ten 1e kennen jullie mij? ehhmzzz.. Nope...
Maarja jullie levenloze puistekoppen moeten toch je dagje vullen, en als dat is met trieste shit over mij en mijn kind schrijven... Enjoy yourself!!!
Ik vind het wel grappig hoor... als het jullie oplucht..
Anyway met mij, randstad neukende hoer en mijn antilaiaanse, met zn lelijke naam kindje gaat het prima hoor!!
Denk, nee weet zeker, dat mijn leven er 100 malen beter uitziet dan dat van jullie, thuiswonende puistuitknijpende trieste low-life gastjes..

Nou veel plezier verder met commentjes plaatsen,
Ik vind het wel leuk om te lezen, dus houd je vooral niet in :)

Laterss

ps Marlee, ben t helemaal met je eens.. haha

Watwiljedannu | 22-01-08 | 18:12

Echt een afschuwelijk idee dat er gewoon daadwerkelijk mensen rondlopen die zo kortzichtig en bevooroordeeld zijn als de mensen die hier hun gal spuwen over Jessica. Kijk, hier komt al dat zinloze geweld nou van.
Echt heel opvallend dat jullie allemaal zo goed weten hoe Jessica haar leven leeft en dat jullie het allemaal, stuk voor stuk veel, en veel beter doen. Ik betreur de manier van handelen van Geenstijl.nl. Om een voorbeeld te noemen: Hoe kun je concluderen dat Jessica haar rekeningen niet betaald, omat zij een e-mail verstuurd via een andere account? Als het echt zo was dat zij haar rekeningen niet betaalde kon zij zich ook op een andere computer inloggen op haar eigen account. Maar nee, het is natuurlijk veel spannender om te geloven dat zij haar zaakjes niet op orde heeft, want dan kunnen we haar lekker met z'n allen de grond in trappen. Jammer dat jullie niet inzien dat Geenstijl.nl hier zijn eigen verhaal van maakt. Ook heel jammer dat jullie bijna allemaal bevooroordeeld en rascistisch zijn, dat is veel erger, dan iemand die probeert jongeren in te laten zien wat het is om ouder te zijn. Het is trouwens wel waar dat er ieder moment ingegrepen kon worden door mensen die achter de camera's aanwezig waren. Maar ja, dat zien jullie niet dus dan 'is dat natuurlijk ook niet zo'.
Gigantisch zielig, hoe jullie hier je frustraties proberen te lozen, door een ander het leven zuur te maken. Al deze hersenloze berichtjes zeggen veeeeeeeel meer over jullie, dan over Jessica.

Marlee | 22-01-08 | 17:37

Internet was afgesloten tot zover snap ik het maar waarom ga je dan in godsnaam op iemand anders haar naam een e-mail sturen...... hotmail ies graties toch?

Karel Kaalmans | 22-01-08 | 16:16

Volgens mij heeft Jessica een beetje last van zand in haar vagina.

dlseth | 22-01-08 | 16:00

Laten we maar niet te hard oordelen over Shirley: gezien haar voornaam, interesses en taalgebruik is ze waarschijnlijk zwakbegaafd. Een beetje empathie is dan wel op zijn plaats.

wijsvinger | 22-01-08 | 15:54

holy fuck, die shirley is echt een erg kind... daar zou ik mn hond nog vanaf trappen... sjeez

HamsterHarry | 22-01-08 | 15:45

Gatverdamme... Op de hyves van die Shirley zit ze te bekken met een hond. GATVERDAMME.

StYxX | 22-01-08 | 15:42

CITAAATJE:
"Ik snap niet dat jullie ook toestaan dat er zulke verschrikkelijke en rare dingen geschreven worden bij de reactie's.
Op een goede site worden de reacties gefilterd en worden er geen rare dingen neergezet, maar blijkbaar bij jullie niet.

Reacties filteren, A.K.A. CENSUUR.
Ja da's natuurlijk heel goed, hé

stijnos | 22-01-08 | 15:34

bah, wat een narcistisch egocentrisch tokkiegeval is die jessica.

wijsvinger | 22-01-08 | 15:30

dan maar weer met de beentjes wijd voor de centjes

Brabo_Hufter | 22-01-08 | 15:30

Wat is er mis met je kinderen door anderen laten opvoeden? Ies goed voor de saamhorigheid. Ik was ook liever opgevoed door mijn kindvriendelijke buuf.

volksmenner | 22-01-08 | 15:30

@WahWow 22-01-08 @ 15:24
wat is er met haar? Ik volg het programma namelijk Niet

overVecht | 22-01-08 | 15:27

@kolonel klootoog 22-01-08 @ 15:07
mooie omschrijving!

@Pilsvogel 22-01-08 @ 15:07
nee daar neuq je hoertjes

overVecht | 22-01-08 | 15:25

Een lekkere warme muts voor de kaalkopjes! Deze pruik gaat natuurlijk dé hit worden op dat achterlijke carnaval. Behalve als 'ie vooraf verboden wordt, net als die burka's.

Vaffanculo | 22-01-08 | 15:23

Nogmaals, het is fake....... er zit een nanny naast de camera die alles in de gaten houdt en ingrijpt bij onregelmatigheden........

koekje d'r bij???? | 22-01-08 | 15:23

Neerland raakt vol... met steeds meer gekken!

wopper | 22-01-08 | 15:20

en weg hivs...

HamsterHarry | 22-01-08 | 15:20

@Teen 22-01-08 @ 15:16
Wilderspruik?

Vaffanculo | 22-01-08 | 15:19

Ik vind het wel een mooi handeltje.

Teen | 22-01-08 | 15:16

-weggejorist-

Moozart | 22-01-08 | 15:15

Mijn kat is te huur. 1 Euro per dag. Alleen serieuze gegadigden.

Spencer Brandsen | 22-01-08 | 15:09

WOW Mutsaerts, wat een stoere post. Moet je niet bij FOK gaan werken met dit soort onzinnige profocerende berichten.

desmodus | 22-01-08 | 15:09

Hyves is ook voor huismoeders en pubers die willen laten zien hoe gelukkig ze zijn met partypics op hun profiel..

Rrichardo | 22-01-08 | 15:08

@ overVecht
In de lift?

Pilsvogel | 22-01-08 | 15:07

@ overVecht 22-01-08 @ 15:03

Vrienden zijn zoooo'n hoopje schroot met een dun laagjes chroom.

kolonel klootoog | 22-01-08 | 15:07

Jess heeft ook een profieltje op hookers.nl

sjaakdeslinksesul | 22-01-08 | 15:05

@kolonel klootoog 22-01-08 @ 15:02
ja oké, maar waar moet menigéén anders vrienden maken?

overVecht | 22-01-08 | 15:03

Hyves is zoooo 2005.

kolonel klootoog | 22-01-08 | 15:02

@ QB
je haalt me de woorden uit de mond. 26 en dan al een kind daar moet je toch niet aan denken.

DJmarco | 22-01-08 | 14:59

Overigens geen hele lelijke foto op haar hyves.

overVecht | 22-01-08 | 14:58

Wie haar billen brand.......
Berouw komt na de zonde.

Snorry! | 22-01-08 | 14:58

Geenstijl, Nico is geen acteur. Hij is gewoon een bosmongool / nep kakker uit Alphen en omstreken.

ev0l_cookies | 22-01-08 | 14:57

best een nette email :)

nm:s | 22-01-08 | 14:56

"TV format slachtoffers"... dieper kan je niet zinken

Pilsvogel | 22-01-08 | 14:55

@Iverson

Inderdaad...

"Openbare profielensite Hyves"
Die mag je spammen wat je wilt! Zeikdeus

En @ diegenen die zeggen dat ze d'r hyves privé moet maken, does niet?!
Ik kan hier niet op hyves en ik wil ook nog ffies kieken als ik straks thuis ben!

sharonneke | 22-01-08 | 14:54

gatver: poezenfoto's (hyves Lucinda)

plaklul | 22-01-08 | 14:53

Als je zelf een profieltje op H.I.V.e.s. aan maakt dan moet je niet zeuren dat die desbetreffende pagina gelinkt wordt. Dan snap je waarschijnlijk het hele internet nog niet...

Smile your on GeenStijl!

Iverson | 22-01-08 | 14:52

Rijmt de achternaam van die Nico toevallig op 'astricum'?

Toine Rorije | 22-01-08 | 14:51

Schitterende brief ook... ahum

Jappuh | 22-01-08 | 14:49

Anders zoek je toch steun bij de vader van je zoontje Jessica......, Ohnee die bananenbuigerT zit natuurlijk in het gevang (of gewoon bij een van z'n andere vrouwen).

btw iemand die z'n kind de naam Jaylani geeft, heeft in principe geen enkel recht van spreken danwel klagen.....

QB (ja die.....) | 22-01-08 | 14:48

Die jessica v B heeft wel vaker in de buurt haar baby proberen uit te lenen. Stond ze 'sochtends weer voor de flat naar boven te schreeuwen: "he Sjaak, je mag Jaylani lenen hoor, voor 50 euro per uur, doe er maar mee wat je wilt." En ik weer: "nee lompe crackhoer, ga zelf maar je lichaam verkopen voor je shotje, dat kan je je zoontje toch niet aandoen?" Wist ik veel dat ze naar BNN zou gaan.

sjaakdeslinksesul | 22-01-08 | 14:45

Het was trouwens leuker geweest als ze baby te huur hadden opgenomen in de gouden kooi.

rocco101 | 22-01-08 | 14:45

En morgen een mailtje aan GS van Lucinda (Z)Wankhuizen.

Kun je op wachten!

Trouwens die Jesica is toch een domme onverantwoordelijke breezah! Anders ga je je kind toch niet uitlenen? Mag best gezegd worden... benoemen en bouwen!

Bommenleggert | 22-01-08 | 14:42

Ik snap niet waarom mensen nog steeds niet hun hyves instellen op "Alleen voor vrienden". Problem solved :p

Nondeju | 22-01-08 | 14:41

FF lichtelijk off topic, want babies kunnen me eigenlijk geen reet boeien, maar je sjaal zo opknopen zoals die twee 'kakkers', alsof je jezelf net wou gaan ophangen en toen het koordje brak, dat is toch gewoon vragen om een stomp op je pleuriskop?

alpha_mannetje | 22-01-08 | 14:41

*gaat es even lekker hyven*

overVecht | 22-01-08 | 14:40

wanneer leren mensen hun hivs af te schermen...

HamsterHarry | 22-01-08 | 14:39

Die nicooo moet ff met zijn luie reet van de bank af komen, irritante teringlijer. Waarom moeten mensen altijd overal bij willen horen? Snobbie punk ass bitch.

rocco101 | 22-01-08 | 14:39

Als je je baby uitleent alsof het niks is, moet je ook de crap aanvaarden!
Dus Jessica, jij wantbetaler! Zeik niet! Leer je rekeningen eens betalen, zoek een normale baan, en voedt je kind zelf op!

sharonneke | 22-01-08 | 14:37

Verschrikkelijk. Echt verschrikkelijk.

Koekje-dr-bij? | 22-01-08 | 14:36

LOL
Ja Jessica, die ken ik nog wel van de middelbare school. Toen was ze nog aan het uitvogelen wat ze eigenlijk was. Alle jongens mochten er in het fietsenhok overheen, oraal, anaal, DP, niets was haar te gek na een paar breezahtjes en lijntjes coke. Ook de leraren deden mee. Totdat die nieuwe gymlerares kwam, toen was het in een klap over.

sjaakdeslinksesul | 22-01-08 | 14:35

Ik moest even nadenken, want ik meen deze jongen te kennen, en toen ik heel diep nadacht wist ik het weer, kwam hem wel eens in gayclubs tegen, en nu ben ik serieus en niet aan het fucken.

Kees Kernraket | 22-01-08 | 14:35

Waarom kijken mensen nog steeds zenders als BNN? Of Televisie in het algemeen?

DatDus | 22-01-08 | 14:33

Ik ben zoooooooooooo blij dat ik geen Hyves profiel heb.

Banketstaaf | 22-01-08 | 14:32

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl