Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

PvdA laat VN-corruptica snoeihard vallen

Het gaat niet zo lekker met Eveline Herfkens. De voormalig Assistant Secretary General van de VN werd onlangs afgeschminkt als corrupte, baantjeszieke ijdeltuit en Tante Eef verbergt zich sindsdien in een blokhut in de Rocky Mountains. Alleen kwalititeitskrant NRC wist de armoedebestrijdster uit Benoordenhout te spreken te krijgen. Maar zoals bekend was La Herfkens bepaald niet onder de indruk van de aantijgingen. Vanuit haar Chesterfieldbank en met een Chardonnay uit '58 in haar poten liet mevrouw weten: "Nederland is zo’n on-ge-loof-lijk braaf land". En die stuitende arrogantie lijkt Herfkens duur te komen staan. Want niet alleen de Hardwerkende Nederlandse Krantenlezer ergert zich kapot aan taxpoet slurpende PvdA'ers in den vreemde. Ook haar eigen partij spreekt er inmiddels schande van. "Ze gedraagt zich als een verwende diva die geen respect heeft voor publiek geld", briest Diederik Samson. "Dat ze vol blijft houden recht te hebben op die vergoedingen. De brutaliteit! Ik ben verbijsterd", aldus Staf Depla. Ook PvdA-voorzitster Liliane Ploumen uit zich ferm: "Iedereen moet zich aan de bestaande regels houden". Maar ook de Jonge Socialisten zijn bij monde van Michiel Emmelkamp piswoest: "Het is puur arrogant gedrag, alsof ze het heel erg nodig had. Het is slecht voor het imago van politici en niet goed voor het vertrouwen van de burgers in diezelfde politici." Tsjonge. Wat een 'ontstéllend provinciaal Nederlands debat' weer.. UPDATE: Te vroeg gejuicht. Bert Koenders en Ad Melkert waren op de hoogte en de bovengenoemden hebben kilo's boter op hun hoofd.

Reaguursels

Inloggen

Mevrouw Herfkens heeft zich op criminele wijze misdragen. Dit reptiel met valse haarlok( en voorbeeldfunctie voor haar landgenoten, laat ons niet lachen!!) wist exact wat ze deed, namelijk de boel oplichten. Reeds lang heeft deze "vrouw" maar één ding voor ogen: centen afpikken! En dat dan combineren met zielige verhalen over de Derde Wereld. Dat is allemaal leugenachtig geweest, het was slechts een dekmantel om zich zelf te verrijken. Ik eis een openbaar excuus, terugbetaling van alle gestolen (buit gemaakte) gelden en een gevangenisstraf van 10 jaar. Voor strafvermindering wegens goed gedrag zal dit serpent niet in aanmerking kunnen komen. Waarschijnlijk komt ze met een verklaring dat ze overspannen was en alcoholiste, net als Rob Oudkerk. Dat ze stemmetjes in haar hoofd hoorde, die haar opdracht gaven de boel genadenoos en meedogenloos te beroven.
Eveline, wat laf van je om je na de ontmaskering van jouw fraude meteen ziek te melden zoals je leermeesters Tara Sink Farma het ook deed.

politicus | 17-01-08 | 20:38

Dat die Ed van Tijn nog op zo'n pottekop viel.
Dat was natuurlijk een verstandshuwelijk met die Herfkens of hij was gewoon impotent.

delano | 17-01-08 | 17:15

@ Prze***walski 17-01-08 @ 14:23
Ik heb “mine your own business” als eens gedownload. Met wel iets van Roemeense ondertiteling, maar dat mag de pret niet drukken. Ik zou er desnoods zelf eens een torrent van kunnen maken. Google video knikkert hem er waarschijnlijk net zo snel weer af als ik hem er op zet. Niet echt zinvol dus. Iets als Guba wil niet meer hebben als 500 mb. De mede oprichter van Greenpeace heeft bij herhaling verteld wat er tegenwoordig aan de hand is bij Greenpeace en hij gaf aan dat, dat ook de reden was dat ie feitelijk Greenpeace verlaten heeft. Greenpeace is gehijackt door activistische “steentijdmarxisten” in de trend van de “Internationale socialisten” en de anarchistische / dierbevrijders clubjes. ook in intro van de film “de global warning swindle” zegt ie dat.
.
Het gaat dan met name om schoppen tegen de decadente consumptiemaatschappij specifiek en kapitalisme in het algemeen. Hij zei dat ze steeds nieuwe, steeds irrationelere ideeën gingen bedenken omdat de eerdere voorstellen al waren uitgevoerd door fabrikanten en politiek. Die vervloekte bourgeoisie ook altijd. Het laatste wat ie hoorde was dat ze chloor in totaliteit wilden laten verbieden. Wat me irrationeel genoeg lijkt. video.google.nl/videosearch?q=Patrick+...
video.google.nl/videosearch?q=the+glob...
.
Patrick Moore, een van de oprichters van Greenpeace, is tegenwoordig kritisch over die organisatie. In NRC Handelsblad van 28 februari 2004 werd een artikel van hem gepubliceerd. Hij schreef onder meer:
Honderden miljoenen mensen in Azië en Afrika lijden aan vitamine A-gebrek. Jaarlijks verliezen een half miljoen kinderen hun gezichtsvermogen en miljoenen lijden aan minder ernstige symptomen. De Gouden Rijst heeft het vermogen dit leed sterk te verminderen, doordat deze rijs het gen bevat dat narcissen geel maakt en de rijst voorziet van bètacaroteen, het provitamine A. Ingo Potrykus, de Zwitserse mede-uitvinder van de Gouden Rijst, heeft gezegd dat er inmiddels een commerciële teeltsoort beschikbaar is, maar dat het de Gouden Rijst nog minstens vijf jaar zal kosten om zich een weg te banen door het dichte woud van regels die zijn opgesteld als gevolg van de misleidende en speculatieve campagne van de activisten. De boeren in Afrika en Azië geen Gouden Rijst te laten verbouwen levert het gevaar op dat er nog 2,5 miljoen kinderen blind zullen worden. Welk gevaar bestaat er om de teelt van deze menslievende ingreep toe te staan? Welk gevaar kan er nu uitgaan van een narcis-gen in een rijstveld? Toch dreigen Greenpeace-activisten de genetisch gemanipuleerde rijst uit de velden te rukken, als boeren die durven planten. Ze hebben alles in het werk gesteld om de wetenschappers en de techniek verdacht te maken door te beweren dat het negen kilo rijst per dag zou vergen om voldoende vitamine A te leveren. Potrykus heeft aangetoond dat 100 gram Gouden Rijst al in 50 procent van de dagelijkse behoefte zou voorzien. De Gouden Rijst is niet het enige geval waarin de beschaving door activisten wordt gegijzeld.
Ook bij de ban op DDT spelen milieuorganisaties (lees: Westerse lobbygroepen) een kwalijke rol. In de strijd tegen malaria zou DDT zeer effectief kunnen zijn, maar onder druk van Europese politici en milieuorganisaties wordt DDT nauwelijks in de Derde Wereld gebruikt. Met als gevolg dat jaarlijks miljoenen mensen malaria krijgen en 2 miljoen mensen er aan sterven.
.
Maar er zijn tig artikelen over dit soort dingen te vinden wat dat betreft.
Niet alleen op elzevier, maar op tich pagina’s.

saidfred | 17-01-08 | 16:28

@zlatadingus
Het grote verschil is dat rechts er gewoon voor uitkomt, niet lastig doet over de hogere inkomens en dus niet zo uber hypocriet bezig is.
De kleuterverdediging die typisch slinks is: "Ja maar hij doet het ook" gaat dus niet op. Het is links lullen rechts vullen.
Of ben jij niet van mening dat links zijn kiezers een ander beeld geeft tijdens de verkiezingen dan blijkbaar op het pluche?

OpenDeur | 17-01-08 | 14:59

Tja uit de vakbonden kwam de mafia... waar had de pvda haar wortels ook alweer?

OpenDeur | 17-01-08 | 14:54

Zlataninovic: Helemaal gelijk. Als de VVD straks weer in een paars kabinet komt, dan zullen ook uit die gelederen weer een heleboel zakkenvullers zich melden voor een mooi baantje. Ze hebben toch allemaal scheit aan het stemvee omdat niet een maar dan ook werkelijk geen enkele van al die bestuurders en andere 'hoge' lieden door het stemvee worden gekozen. Wat dat betreft is Nederland zo'n beetje de enige 'democratie' in de wereld waar iedereen wordt benoemd (door HM en door elkaar).

jospeh6085 | 17-01-08 | 14:32

hahahahahhahahahahha

mensen die denken dat dit alleen bij de "linkse allochtonen partijen" gebeurd.

Ga toch krassen dan win je mischien nog wat

Zlataninovic | 17-01-08 | 14:25

@saidfred: interessant, heel interessant. Die "clubjes als Greenpeace" zouden net als Greenpeace geen subsidie moeten willen ontvangen vanwege het gevaar van (on-)afhankelijkheid. Zie ook NRC-next over NGO's, 16-01. Over Herfkens: vergelijk wat Lubbers destijds zei over de menigten die tegen kruisraketten demonstreerden. Dat er een paar van de PvdA tegen de praktijken van Herfkens (en Melkert?) stelling nemen, wil nog altijd zeggen dat er een heleboel PvdA'ers geen stellin nemen (Tichelaar, Bos, et cetera, et cetera).

Prze***walski | 17-01-08 | 14:23

Geen nieuws bij de PvdAllochtonen, een zooitje ongeregelde zakkenvullers, en een aanfluiting voor de democtratie!

sterretje | 17-01-08 | 13:48

@ Ron de Weijze 17-01-08 @ 07:17
Pin was roze zwerm lingo volgens mij.
@ Rooie Sien 17-01-08 @ 09:41
Kan me nog de reportage herinneren dat men eens een reportage wilde maken over alle projecten die waren opgestart met het geld dat Nederland gaf voor die Tsunami slachtoffers. Na veel moeite had men dan een lijstje gekregen met projecten waar ze een kijkje konden nemen ter plekke en een reportage over maken. Men had een lijstje met een 17 projecten. Variërend van de bouw van enige tientallen huizen, hospitaals tot kleinere projecten. Ter plekke aangekomen ging men dus op zoek naar deze projecten. En men rapporteerde enigszins verbaasd en ontdaan dat geen enkele van deze projecten vindbaar was ter plekke. Burgemeesters, dorpshoofden, directeuren van ziekenhuizen werden gevraagd voor de camera. Geen enkele kon zeggen of en waar nu een dergelijk project moest zijn in hun gemeente of pal naast hun deur feitelijk.
Thuisgekomen vragen ze een directeur van een hulporganisatie met de lijst in de hand om een verklaring. Die kwam er niet echt uit. Hij deed wel erg verontwaardigd over het feit dat hij het waagde kritische vragen te stellen over de geboden ‘hulp”.
Wel werden er volgens de reportage een (te) grote hoeveelheid vissersboten ter plekke vervaardigd van glasvezel. Alleen die waren vaak zo beroerd gemaakt dat men bij de eerste zeegang vaak hals over kop terug moest naar de kust om nog het vege lijf te redden. De vissersboten zonken veelal als een baksteen. En dit is inderdaad schijnbaar de gebruikelijke modus operandi van de geitenwollensokkenmafia. Er is ook eens een film over gemaakt. “mine your own business” waarin men uit de doeken doet hoe clubjes als “Greenpeace” opereren. Hij zal nog wel te downloaden zijn als torrent of emule.
www.youtube.com/results?search_query=m...

saidfred | 17-01-08 | 13:05

Prikker 16-01-08 @ 20:53: goede omschrijving. :D

LoL @ Sévèke | 17-01-08 | 10:56

Niet laten komen uitleggen. Met wat ze nu in 2 maanden 'verdient', en verder niets, voor de rest van haar leven in een krachtwijk. Dat is geen straf, dat is vrijwel de norm.

Ron de Weijze | 17-01-08 | 10:24

Herfkens ging ook Nederlandse ontwikkelingshulp reorganiseren toch? In november 2005 schreef het NRC al over Rode Kruis in te dure hotels in Indonesie van het giro 555 geld. 5 sterren maar, das toch niets. Je ziet goed voorbeeld doet goed volgen. 555 en dan 5 sterren of volg je de minister. IN Sudan komt maar 5% van de VN gelden bij de hulpbehoevenden terecht. Herfkens moet haar haar nog maar eens laten doen en dingen komen uitleggen. Maar ook vele hulporganisaties

Rooie Sien | 17-01-08 | 09:41

Hoewel ik hem vaak de reïncarnatie van moeder Theresa vind, toch 1 kudo voor pvda-ert Hans Spekman met zijn stellingname tegen de arrogante zakkenvulster en Partei Genosse muts Herfkens afgelopen avond bij P&W.
Denk dat hij zich het leed van de hele wereld aantrekt sinds hij op zesjarige leeftijd gedwongen werd telkens toe te zien hoe (wijlen) zijn oudere zus elektroshocks kreeg toegediend.

wachtmeester de bruy | 17-01-08 | 07:49

Pin=Pim

Ron de Weijze | 17-01-08 | 07:17

@ vangodlos 16-01-08 @ 23:07
“Wij zijn allemaal klootjesvolk!! Klootjesvolk is het complete volk dat volledig genegeerd wordt door de politieke machthebbers in dit land!”
Dit is inderdaad al enige tijd zo en inderdaad bekend. Sterker nog, men gaat er bij voorbaat van uit dat het zo is en mocht het zo zijn dat iemand eens een keer opstaat en er tegen in gaat is er paniek in de tent. Een zekere Pin heeft dit enige tijd al exact en nauwgezet onderbouwd aangegeven.
video.google.nl/videoplay?docid=723954...

saidfred | 17-01-08 | 01:30

Kunnen we de pek en veren alvast klaar zetten, of toch nog niet ?

saidfred | 17-01-08 | 01:04

Misschien moet ze even naar het fietsenhok om het goed te maken.

Lafayette | 17-01-08 | 00:44

Hangen aan de hoogste boom moet ze, vuile uitvreter...

Ben Kramer | 16-01-08 | 23:40

Zeg Brusselmanneke, je vergeet 5 jaar Balk I t/m III te noemen die ook zo goed op jouw en mijn centjes hebben gelet...

Sikkeneur | 16-01-08 | 23:23

Alle bovenstaande reaguursels lezende kom ik tot de conclusie dat ik toch gelijk heb! Wij zijn allemaal klootjesvolk!! Klootjesvolk is het complete volk dat volledig genegeerd wordt door de politieke machthebbers in dit land!
Klootjesvolk staat namelijk niet op, hoe zwaar we ook belazerd worden! We laten alles gelaten over ons heen komen... en dat weten ze in Den Haag maar al te goed!

vangodlos | 16-01-08 | 23:07

Voor straf een maand lang een kamertje tussen de kansenmensen in de Bronx, dat zal d'r leren.

ZSU-23-4 | 16-01-08 | 22:35

De hoogte van zijn eigen arrogante regentenhouding

cleauwn | 16-01-08 | 20:59

Uniek, er is ontdekt dat Ad Melkert ergens van op de hoogte is.

Droge_Droom | 16-01-08 | 20:57

Ad Melkert ? lol.. tsja.. dat is de belichaming van alles wat rot is aan politici in één persoon...

Prikker | 16-01-08 | 20:53

Iemand die ook maar over enige persoonlijke integriteit beschikt, houdt zich verre van de PvdA, een partij die zo rot is als een mispel. Lid zijn van de Partij van de Arbeid is toch wel het laagste wat je als mens kan doen. De partij dient alleen als baantjesmachine voor enkele carrièrejagers, die desnoods liggend op hun rug - zoals mevrouw Eveline Herfkens haar hele leven heeft gedaan - omhoog kruipen. En dan zwijg je nog maar over het landverraad wat deze NSB partij van de 21e eeuw voortdurend pleegt door autochtone Nederlanders volledig in de steek te laten. Uiteraard dit alles onder het geprevel van enkele goedkoop scorende slogans als "solidariteit", "emancipatie" en "integriteit", waar laagopgeleiden nog redelijk intrappen zodat ze over de rug van deze mensen hun zogenaamd verdiende hoge inkomens kunnen binnenhalen.
Vroeger zei men al dat de slechtste mensen vooraan in de kerk zaten, en dat is nog steeds zo.

Tarak | 16-01-08 | 20:49

@widtvoet... 16-01-08 @ 17:12
Haha, ik vind em weer mooi hoor. ;)

'TrauMa | 16-01-08 | 20:34

Op een of andere manier komt dit soort shit altijd bij die Roden vandaan...

Tijdens verkiezing de onschuld zelve, maar als ze er eenmaal zitten... Graaien grabben en klouwen, like there is no tomorow. En het liefst de volgende er nog bij helpen ook...

Gestas | 16-01-08 | 20:23

Deze PvdA verdient haar toekomst.

widtvoet... | 16-01-08 | 20:20

Mensen als Herfkens lijken zo van hun oorsprong vervreemdt dat ze zichzelf in de spiegel niet eens meer zouden terugkennen.

widtvoet... | 16-01-08 | 20:17

In de tijden van Duitse Weimar-republiek hadden socialisten een zelfde hautaine houding en tegelijkertijd hun bek vol van solidariteit. Zakken vullen, statig wonen, andeen de les lezen, schieten op demonstranten (de Putsch).
We zien waartoe socialisme ongewild kan leiden. Nu zal dat anders gaan, maar de grote overeenkomst is, dat ze uitgekotst worden. En er is meer kots, dan zij bakjes hebben om op te vangen en te verstoppen.

inquisitra | 16-01-08 | 20:10

-weggejorist-

rifkicker | 16-01-08 | 19:34

Bert Koenders geeft toch alleen geld aan zielige negertjes, toch niet aan zielige oude vrouwtjes. Of houdt Bertje stiekem wel van oude vrouwtjes?

OneandOnly | 16-01-08 | 19:31

Iedereen die op de hoogte was moet ontslag krijgen!

LoL @ Sévèke | 16-01-08 | 19:01

Ja ja Melkert we are still watching you!

LoL @ Sévèke | 16-01-08 | 19:01

Nu wordt er al een paar weken over haar geluld maar wordt er ook werkelijk wat gedaan in den Haag??. Is haar maandelijkse hurvergoeding nu gestopt?!?!
Geen enkele media die daarover uitsluitsel kan geven.

Ik verwacht van niet. Ambtenaren doen niets zonder opdracht en de hh politici houden elkaar toch altijd het hand boven het hoofd. Mevrouwtje is uiteindelijk goed bevriend met de top van de PvdA kliek en zal dus wel weer goed in Nederland worden ontvangen. Daar gaan mijn belastingcenten weer.

knight03 | 16-01-08 | 18:32

@ wildvoet

hahahahha dat is nog eens een dichter des vaderlands

coen81 | 16-01-08 | 18:10

en dan voor de schijn dit:

Lodewijk Asscher:

Sleutelhangers en goede wijn

Afgelopen week gaf ik mijn nieuwjaarsborrel voor alle mensen waar ik nauw mee samen werk. Het hoogtepunt daarvan is ieder jaar de loterij. Als wethouder krijg je door het jaar heen ontzettend veel geschenken, het ene nog fraaier dan het andere. Denk aan een plastic Koreaans kommetje. Een Chinese plaquette van de stad Quingdao. Een boek over geschiedenis van Europese havens. Het hele jaar sparen en op de nieuwjaarsreceptie verloten. De prijzen lopen uiteen van sleutelhangers en andere prullaria, tot mooie boeken en goede wijnen. Je moet het dus maar treffen. Hoe dan ook, het is altijd goed voor de nodige hilariteit. Gelukkig mag er geruild worden.

coen81 | 16-01-08 | 18:08

LOL @ widtvoet... 16-01-08 @ 16:06

I know, het was maar een veurstel, Ad & Co (want het zijn er meer!) hoeven dan niet meer incognito de straat op in rode latexjurkjes hobbelend op zwarte high heels en de neus vol poppers..
Toch moet Adjes SM-zaak zeer binnenkort eens boven water komen of hebben de intimi zwijggeld gekregen??

wopper | 16-01-08 | 17:53

Melkert en Herfkens een pot nat. Uitvreters van de eerste orde,

Djezz | 16-01-08 | 17:50

En dan te bedenken dat 'men' vindt dat het cordon om de mensen uit de laagste inkomensklassen en achtergelaten in de slechte buurten moet staan om ze door het sanitair te spoelen.

Ron de Weijze | 16-01-08 | 17:40

Het is allemaal ons kent ons bij de PVDA . Alleen Diederik Samson mag bij de ( echte)elite komen maar dat is alleen omdat er nog zoveel geld te verdienen is aan het millieu.

vicecity | 16-01-08 | 17:34

@Johannes26 16-01-08 @ 17:13

U bent PvdA lid?

Fimbulvetr | 16-01-08 | 17:19

Ze schijnt daar in Maryland ook nog samen te wonen met een griek - En was dat huwelijk van haar met Van Thijn destijds geen schijnhuwelijk om zijn burgemeesterskansen te vergroten?
Waarom bezorgt dat vulles elkaar toch altijd mooie baantjes?
Hoe anders zou Nederland er uit zien als mensen aangesteld werden op bestuurdersposten gebaseerd op capaciteiten en bewezen staat van dienst.
Maar dat laatste, dat genoegen zullen we wel nooit mogen smaken.

J Zurek | 16-01-08 | 17:18

-weggejorist-

stijlloze1988 | 16-01-08 | 17:18

'Het is slecht voor het imago van politici en niet goed voor het vertrouwen van de burgers in diezelfde politici" HERSTEL:
Het is slecht voor het imago van de PvdA en niet goed voor het vertrouwen van de burgers in diezelfde PvdA.
Enne.. Diederik Samsom 'briest' altijd, zo istie gewoon.

Hutspotentieel | 16-01-08 | 17:18

En wéér duikt de naam Melkert op. Kan die bondagefanaat niet 'ns dood?

Murdockyoufool | 16-01-08 | 17:14

Natuurlijk mag Herfkens eerste klas reizen, een appartement in New York bewonen en andere bij haar status als belangrijk politica passende uitgaven vergoed krijgen. Wat zij doet is volkomen normaal. Wat een gezeur allemaal. Als men zakkenvullers zoekt, ga dan eens het salaris van een directeur van een bejaardenoord tegen het licht houden!

Johannes26 | 16-01-08 | 17:13

Lieve Eveline wat heb je nou gedaan?
Lieve Eveline dit kan toch niet bestaan?

Lieve Eveline de PvdA dat was ook jij
Maar wie zich zo laat snappen die hoort er niet meer bij

Lieve Eveline begrijp me niet verkeerd
Stelen is niet erg maar jij bent 't verleerd

Stelen doe je stiekem geen sprake van taboe
Stelen moet in stilte en jij weet niet meer hoe

Lieve Eveline je bezoedelt onze naam
Ga weg rot op de mazzel en terug achter je raam

Maar niet meer met ons rode licht geen warmte in je rug
Eveline sterf ens en kom hier nooit meer terug


-Je PvdA vriendjes

widtvoet... | 16-01-08 | 17:12

Tja, het zullen altijd zakkenvullers blijven. Maar ik heb besloten om niet meer tegen dit systeem aan te trappen. In plaats daarvan kan ik beter meedoen. Wie weet, misschien hou ik ook nog eens een centje over.

DondeRob | 16-01-08 | 17:08

Ron de Weijze
Links, dat zijn die mensen die vrijwilliger zijn bij de voedselbank en ander werk doen waar andere zich te gelijk voor voelen. Het is een schande voor hele goede mensen om hen ook maar te vergelijken met het geteisem wat nu pvda heet.

spooky | 16-01-08 | 17:02

PvdA is Vrede
PvdA- Portemonnee van de Ander

Ron de Weijze | 16-01-08 | 17:02

@Nappert 16-01-08 @ 16:21
Inderdaad. Ik sta er telkens weer versteld van hoe groot de kloof is tussen enerzijds de politiek en de "gevestigde" media, en anderzijds de "man in de straat". (Lees: de getergde belastingbetaler). Ik bedoel, je hoeft maar de diverse Internetblogs door te lopen om te zien hoe ZAT de gemiddelde Nederlander dit gedonder allemaal wel niet is.
Het lijkt erop dat onze bestuurders grotendeels bestaan uit volkomen wereldvreemde figuren die in een schijnrealiteit leven. (Ter illustratie - Destijds die Hirsch Ballin gezien toen ie een microfoon onder z'n neus gedrukt kreeg van Rutger? Die vent blijkt een compleet wereldfreemde nerd te zijn!)
Maar je vraagt je wel af hoe bijvoorbeeld zo'n PvdA nog zoveel stemmen binnenhaalt elke keer, er moet toch wel erg veel volk zijn dat totaal geen kranten en/of Internet leest, en gewoon traditioneel PvdA blijft stemmen "Omdat we arbeiders(?) zijn, en mijn vader stemde ook altijd PvdA". Door dat soort oerdomme acterbannen blijft deze rotzooi allemaal gewoon door etteren.

J Zurek | 16-01-08 | 17:00

De corruptie en verrotting druipt van er vanaf, maar een pvda'er zal tot aan zijn graf blijven volhouden dat de Partij 'sociaal en rechtvaardig' is.

kuttekrap | 16-01-08 | 17:00

En zo wordt de inflatie van het begrip 'bestuurder' naar een ongekend niveau gedreven. Zij zijn er niet voor ons, maar wij zijn er voor hen. Wie nog één keer durft te zeggen dat Links voor gelijkheid staat...

Ron de Weijze | 16-01-08 | 16:58

iet met benoemen en bouwen en een kopje thee

hockeystick | 16-01-08 | 16:55

Even voor iedereen die het niet weet:

Paul Depla: wethouder in Nijmegen
Staf Depla: tweedekamerlid

Broers, inderdaad. En dat is te zien en te horen.

Barry van Hommel | 16-01-08 | 16:54

@geilaard 16:44

Dat zou mooi zijn. Maar vooralsnog lijkt het enig zelfreinigend vermogen dat de PvdA bezit de ene hand die de andere wast.

widtvoet... | 16-01-08 | 16:47

ik betaal bijna elke maand (freelance) het 'salaris', of noem het gerust werkersboete in de zin van belastingen, van 3 uitkeringstrekkende lamlullen. mensen die best wel iets kunnen doen voor het thuis zitten en handje ophouden.

maar nee, het geld blijkt ook nog eens te zijn voor de verrijking van politieke nikskutten.

ik vraag me af hoe lang het nog gaat duren voordat er een organisatie komt die graag wil zien dat hun zuurverdiende geld gebruikt wordt voor bestedingen die er echt toe doen.

ik hoop dat heel veel werkende mensen tot die tijd gaan staken, zodat het afgelopen is met die kut pvda.

zoalshetis | 16-01-08 | 16:45

Mijn partij de PvdA moet eens een schoonmaakactie houden.......

geilaard | 16-01-08 | 16:44

-weggejorist-

maakniesaaknie | 16-01-08 | 16:34

De PvdA en zakkenvullen.

1. Wim Kok is thans lif RvC ING groep en tal van andere bedrijven. Bovendien dringt hij met zijn Rietje grof voor op de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Amsterdam.
2. Victor Halberstad vierde zijn 50ste verjaardag met Maison van den Boer in de achtertuin, de hele PvdA top stond kaviaar canapeetjes naar binnen te schuiven en luncht met zakkenvullers als Zadelhoff. Die man is onvoorstelbaar inhalig. (toevallig ook nog van het Oude Volk?)
3. Depla? Zich laten afzuigen door de VVD?
4. Wat kost dat huis van Marcel van Dam ook al weer? 3 of 4 miljoen?
5. Kees van Twist gaat in een appartement op staatskosten in NY zijn homofeesten geven dat maandelijks alleen al aan huur $ 17.000 kost. Voor minder kan niet...
6. De zo bejubelde Annemarie Grewel (rip) stond elke zaterdag bij de allerduurste slager-traitteur-truffel importeur van Nederland, Fred de Leeuw in Amsterdam inkopen te doen. En dan graaide ze een handvol honderdjes uit haar tuinbroek en kwakte dat op de toonbank, De Leeuw kon afhouden wat hem toekwam.

En zo kan ik nog lang doorgaan. Partij van de Arbeid. Het zijn een pak geldwolven met een valse vlag voor de lading.

coen81 | 16-01-08 | 16:33

@Agent327 16:18

Volledig deklarabel uiteraard. Het is mi. een vreemde man. De eerste man van de tweede partij van dit land. Maar volledig onzichtbaar. Onhoorbaar. Die trekt z'n smoel pas open als de deuren van de achterkamer gesloten zijn. Heeft trekken van de domste vakbondslui. Is absoluut geen politikus. Maar zwaait namens de uitvreters, hulpelozen en prachtkanjers wél de skepter over zijn nagenoeg non-existente koelotepartij en 0031.

Dat hij maar snel bij zinnen mag komen en eens wat kommuniceert. Stommetje spelen is zo achterhaald...

widtvoet... | 16-01-08 | 16:29

Fimbulvetr 16-01-08 @ 16:26
Exact!

JosVerbeek | 16-01-08 | 16:28

-weggejorist-

Tobi | 16-01-08 | 16:28

@Super Watje

Wat dacht je dan, daarvoor is ruggegraat nodig... Iets waar ze bij
Plukken Van De Anderen een zeer selectief aquisitie en opleidingsbeleid voor hebben...

adminitor | 16-01-08 | 16:27

-weggejorist en opgerot-

OlympianMaster | 16-01-08 | 16:27

Wat een lelijke uilebek heb dat wijf! Echt een hypocriete PVDA muil!

Ma Flodder | 16-01-08 | 16:27

Motto van Bouchra Ismaili en Eveline Herfkens: op naar de nul zetels! Meer airtime voor deze PvdA-diva's graag!

zum kotzen | 16-01-08 | 16:26

Zucht. Is het al tijd voor de vrimibo? Wat een kutleven.

Spinal Fap | 16-01-08 | 16:26

@ JosVerbeek 16-01-08 @ 16:10
"all pigs are equal, but some are more equal than others".....
snappum, was een beetje dom

Fimbulvetr | 16-01-08 | 16:26

@Super Watje 16-01-08 @ 16:22
Dat heet politiek

Agent327 | 16-01-08 | 16:25

Wat me nog het meeste opvalt is dat niemand binnen de PvdA zelf zo heldhaftig is om een vuist te maken. Ja, tegen een die Herfkens wel, die ver weg van het PvdA-bed zit wel en geen rol van betekenis meer speelt, maar dichter bij huis doet iedereen of zijn neus bloed. Het maakt ze niet uit of je mensen uitscheldt (Bouchra Ismaili), of je je eigen zakken vult (Raadsleden in Bijlmer), of je vriendjes zakken (Koenders@ Schokland), alleen wordt goedgepraat.

Super Watje | 16-01-08 | 16:22

@ J Zurek 16-01-08 @ 16:14
Je haalt me de woorden uit de mond...

Nappert | 16-01-08 | 16:21

@N=1 16-01-08 @ 16:15: Ja, wat dacht jij dan?

Elegast | 16-01-08 | 16:20

-weggejorist-

wim6880 | 16-01-08 | 16:20

@snuff 16:15

It's a small world after all...

widtvoet... | 16-01-08 | 16:19

Vind niet dat we dit gedrag mevrouw Herfkens aan kunnen rekenen. Zij is één van de kindertjes van de paarse kabinet, het links lullen maar rechts zakken vullen zit de neoliberale PvdA in de genen. Neem Wim Kok, zit meen ik in 18 raden van besturen van multinationals, flikt alles wat hij 10 jaar geleden in het pluche nog verboden had.

Trix = Nix | 16-01-08 | 16:19

"en niet goed voor het vertrouwen van de burgers in diezelfde politici."
Wat je niet hebt kan je niet schaden...

DeGier | 16-01-08 | 16:18

@widtvoet... 16-01-08 @ 16:16
Zit z'n vette pens via z'n dikke smoelwerk ergens vol te proppen waarschijnlijk.

Agent327 | 16-01-08 | 16:18

@Lot 15:21

Verdomd. Die zelfbenoemde rat met z'n hondekop stinkt natuurlijk ook nog ergens rond. Volledig onzichtbaar sujet. Zou die z'n snor weer aan het laten groeien zijn?

Bertje... Bertje Tichelaar. Waar is u?

widtvoet... | 16-01-08 | 16:16

@widtvoet 16.06 ; klopt ! De oude bazin at regelmatig in de Bistroquet a/h Lange Voorhout, waar veel van onze volksvertegenwoordigers nog dagelijks plegen te lunchen en s'nachts te snuiven.

snuff | 16-01-08 | 16:15

Sinds deze beerput open ging rook het al naar Ad Melkert en las ik de stukken op zoek naar Ad. En ja het ruikt als Ad het heeft de handtekening van Ad, ik ben verbaasd waarom het zo lang moest duren.

spooky | 16-01-08 | 16:15

Ballenman 16-01-08 @ 16:13

Dit is zeiken omdat het ALWEER een pvda'er betreft. Het begint een beetje op te vallen.

JosVerbeek | 16-01-08 | 16:15

gejuichT???

N=1 | 16-01-08 | 16:15

Jaja, hevige verontwaardiging - En volgende week is iedereen het weer vergeten en verandert er geen ene zier.
De voor de hand liggende oplossing zou zijn dat die uitgekookte snol gewoon elke cent zelf terugbetaalt, en dat ze de PvdA uitgezet gaat worden. Gebeurt toch niet. Zeker niet nu ik zie dat die viespeuk van melkert er ook nog in betrokken is.
Wel grappig dat het overmatig vaak PvdA figuren zijn die dit soort akkefietjes hebben.
Kennelijk zijn ze net zo gek op centen als "rechts", alleen gaat het allemaal veel stiemerer. Walgelijk gewoon.

J Zurek | 16-01-08 | 16:14

Reacties voor Ad en Eveline kunt u achterlaten bij de NRC lezende expats in New York: www.newyork.pvda.nl/

jospeh6085 | 16-01-08 | 16:14

ontzettend suggestief knip- en plakwerk van Geenstijl.
de quote 'nederland is zo ontzettend braaf' sloeg erop dat ze, toen ze hulp van de NL ambassade kreeg, niet dacht dat dit in strijd zou zijn met VN richtlijnen.

dit is gewoon afdeling zeiken OMDAT t een PvdA'er betreft.

Ballenman | 16-01-08 | 16:13

widtvoet... 16-01-08 @ 16:09
Nou, ik merk dat de ontvangst van corruptici in 010 naar behoren is geregeld, ik ga me er vanuit 033 (a'foort) niet meer mee bemoeien. Succes met been.

JosVerbeek | 16-01-08 | 16:13

Bert Koenders? Uiteraard die man heeft z'n carriere zo goed gepland. De man kan niet wachten tot ook hij kan genieten van gemeenschapsgeld in NY of Brussel.

ennuh, Chardonnay uit '58. Dát gun ik zelfs Herfkens niet...

Woods | 16-01-08 | 16:12

Ooooh! Melkert was op de hoogte !??!!?? Maar dan is toch alles o.k.?

Nappert | 16-01-08 | 16:12

Dat die partij niet vreselijk moe wordt van zichzelf...... opheffen dat zooitje! Is beter voor de Bosjes, Koendertjes en voor al die partij genoten die geld over balk smijten tot kunst heeft verheven, voor dit land, maar vooral beter voor mij.

Karel Kruizenruiker | 16-01-08 | 16:11

Fimbulvetr 16-01-08 @ 16:06
Die pvdagasten voelen zich wel zo on-ge-lo-fe-lijk belangrijk! Je snapt toch ook wel dat zij volledig boven de wet staan? Zij hoeven zich echt niet te houden aan de moraal die zij gewone burgers door de strot persen, kom op zeg, wat denk jij nou? Dan kunnen zij hun werk toch niet naar behoren doen! Nee jongetje, jij snapt er nog niks van, je moet nog veel leren.
/cynische modus uit/

JosVerbeek | 16-01-08 | 16:10

Depla is natuurlijk een kei van een bestuurder en Melkert een sterk debater, dat dan weer wel....

Fimbulvetr | 16-01-08 | 16:09

@JosVerbeek 16:05

Precies. Maar bakkie pleur mag ook hoor. We zijn de lulligste niet.
En natuurlijk minimaal twee koekjes erbij. Z'n eigen deeg moet hier nog ergens liggen...

widtvoet... | 16-01-08 | 16:09

"Het is slecht voor het imago van politici en niet goed voor het vertrouwen van de burgers in diezelfde politici."
eeeuh..... gozer... Dit IS het imago van politici.... DANKZIJ mensen als Melkert, Van Dam, Netelenbos blablablabla

Lebowski Achiever | 16-01-08 | 16:08

Neo-fasisten een gevaar ( geleerd in het verleden ) Islamisten een gevaar ( nog te verwachrten in de toekomst.) waar is dat spook van kerstmis om de PVDA nu (heden) eens flink op z'n lazer te geven?

Maztadont | 16-01-08 | 16:06

De moraal van bevlogen PvdA'er Samsom: De wereld moet snel iets doen aan de CO2-uitstoot. Maar wroeging, als hij op weg naar Bali met het vliegtuig vol gas over de startbaan dendert? Nee, dat voelt hij niet. "Wij compenseren alles twee keer. We laten nieuw bos planten."
Wat ging hij op Bali doen? "Netwerken, netwerken, netwerken. Elkaar fysiek ontmoeten is toch niet hetzelfde als videoconferencing." Maar één retourtje Bali over 24.320 kilometers komt al neer op 5,35 ton CO2, aldus het CO2-rekenmachientje op de website van Milieucentraal.
Daarvan kunnen twee ouders met één kind een jaar lang koken, douchen, wassen, stoken en het huis verlichten. Eén paar koffers minder zou dus gelijk schelen.

Fimbulvetr | 16-01-08 | 16:06

@wopper 15:54

Ad had altijd zo z'n eigen hang-outs in 070. Daar hoeft geen kelder voor worden bijgegraven. www.smclubdoma.nl/nl/

widtvoet... | 16-01-08 | 16:06

widtvoet... 16-01-08 @ 16:02
Ja, ik kan me voorstellen dat men in 010 graag nog eens met die meneer van gedachten wil wisselen. Misschien onder het genot van een kopje thee?

JosVerbeek | 16-01-08 | 16:05

Dat van Adje en Bertje was bekend. Adje hield die lelijke uil op haar plek, ook al dient die plek elke 4 jaar een ander te krijgen. Bertje gaf haar ruimhartig 5 miljoen NL belastingcentjes (voorganger van Bertje vertikte dat!) voor haar nobele vluchtelingenwerk, hetgeen Adje weer de ammo gaf haar te laten zitten. Ze deed immers zulk goed werk (lees: haalde zo lekker veel geld op via haar partijgenootjes aan de andere kant van de plas).

NL kan zeau veel beter!

Tobus | 16-01-08 | 16:03

@JosVerbeek 15:54

Nee hoor. Zo zijn wij hier niet. Maar er is gewoon zo veel te bepraten na al die tijd en bovendien staat er nog een rekeningetje open. Eeuwig jammer dat hij zo hals over kop vertrok.

widtvoet... | 16-01-08 | 16:02

oh HEERLIJK......

Multikuli | 16-01-08 | 16:00

@jospeh6085 16-01-08 @ 15:57
*of ze zaten zelf in die ruifetende kliek van 'Gutmenschen'*
Wat denk je zelf?

Agent327 | 16-01-08 | 16:00

widtvoet... 16-01-08 @ 15:57
ik heb die kutdkrant er al ondergekotst, door jouw link moet ik nu ook mn toetsenbord gaan poetsen! bedankt he

JosVerbeek | 16-01-08 | 15:59

Knap hoor, die site van willemzwijgtnietmeer. Die stukjes daar hebben nog meer spelfouten dan de NN berichten van H. Targhi Bakkali!

bordewolf | 16-01-08 | 15:59

@widtvoet 15:57

Beetje overbodig. Maargoed nu weer met één klik.

widtvoet... | 16-01-08 | 15:59

Heel dat ministerie van Ontwikkelings'samenwerking' direct opdoeken. Miljarden belastinggeld verdwijen via hun in verkeerde zakken. En al die bedrijven en personen die zich via het zwaar gesubsidieerde zakkenvullers/Schokland akkoord gecommiteerd hebben met het miljoenenverslindende project van Bert, Evelien en Ad. Die zullen ook we pislink zijn, of ze zaten zelf in die ruifetende kliek van 'Gutmenschen'.

jospeh6085 | 16-01-08 | 15:57

dathoujetoch 16-01-08 @ 15:55
ze zocht het liggend op haar rug hogerop.

JosVerbeek | 16-01-08 | 15:56

En weten we nog dat dit figuur ooit trouwde met Ed van Zwijn die fantaaastische burgemeester van Amsterdam, alleen om Ed aan een baan te helpen. Dat ze vervolgens op de Veluwe bleef wonen (handig om bij te voederen in de winter) en dat Ed van Zwijn aan de coca en andere dames ging, ach, daarvoor ben je socialist. Toch? Overigens: in haar studietijd in Leiden liet ze ook weinig aan het toeval over. Ze stond bekend als carriereku., en maakte van dat laatste ook veelvuldig gebruik om hogerop te komen. een echt trouw lid van de peevanderaa.

dathoujetoch | 16-01-08 | 15:55

widtvoet... 16-01-08 @ 15:51
om hem daarna feestelijk van de euromast af te smijten...

JosVerbeek | 16-01-08 | 15:54

Wanneer kom je weer terug naar Nederland Ad? Je weet toch dat iig. nog altijd vele Rotterdammers je graag weer eens in persoon hier zouden zien verschijnen.

@ widtvoet... 16-01-08 @ 15:51

.

Als de sm-kelder in het Torentje klaar is..

wopper | 16-01-08 | 15:54

Ach en die arme Ad wordt zijn voorwetenschap mbt. dit zoveelste geval van werkelijke PvdA-normen hier gelijk weer aangewreven. De lieverd kan ook niks meer goeddoen.

Wanneer kom je weer terug naar Nederland Ad? Je weet toch dat iig. nog altijd vele Rotterdammers je graag weer eens in persoon hier zouden zien verschijnen.

widtvoet... | 16-01-08 | 15:51

zo, onze dagelijkse portie rotkoptopic ook weer gehad

hetluis | 16-01-08 | 15:50

*slap*

'TrauMa | 16-01-08 | 15:46

@Tarak 15:34

Hobin Rood en zijn partij kwam uit het oosten en heeft weinig van doen met die vlegel uit Nottingham.

widtvoet... | 16-01-08 | 15:45

''Nederland is zo’n on-ge-loof-lijk braaf land''
Triest genoeg wel ja. Politieke correctheid die door de pvda werd aangevoerd!
Hypocriete kudt.

baronbreekijzer | 16-01-08 | 15:45

Iedere PvdA-er met idealen zou er goed aan doen de partij te verlaten.
De PvdA is moreel dood.

GodHandKiller | 16-01-08 | 15:44

Zucht.. ze hebben ook echt allemaal elkaars soa's daar. Vies politiek zooitje is het!

Zalluf | 16-01-08 | 15:43

Die Ad Melkert is ook een oplichter en zakkenvuller 1e klas.

Templar | 16-01-08 | 15:42

Moreel superieuren als Herfkens voelen zich niet zelden bij voorbaat boven elke twijfel verheven. Zij wanen zich immers in brede zin belast met het stellen van de norm, met het leggen van de lat. En tja, je kunt natuurlijk maar moeilijk van mensen verwachten dat zij regelgever, scheidsrechter en speler tegelijk zijn. De boven ons gestelden stoppen al hun schaarse energie reeds in het stellen van regels en het beoordelen van anderen aan de hand daarvan. Ook nog eens verwachten dat zij zich zelf aan die regelen houden zou weinig reeel zijn.

God betekent geen geboden aan zichzelf.

widtvoet... | 16-01-08 | 15:42

Omhooggevallen Troelie

Zeven | 16-01-08 | 15:41

@in de regenjas> thanks voor de mooie partij!
@superjan (post nummer 4) ik neem mijn woorden terug.. ze wisten dus overal van... alsnog een braakje voor de PVDA.

superjan | 16-01-08 | 15:38

Bij de PvdA denken ze nog steeds dat media-training hetzelfde is als draaikont-training...

JudgeJuly | 16-01-08 | 15:38

Geweldig wijf, die Eveline! Links lullen, rechts zakken vullen in optima forma. Niets dan respect! Hulde!

AdolfJoling | 16-01-08 | 15:37

En bij mij op het werk blijven al die wijven gewoon PvdA stemmen hoor.

Willem van Ockham | 16-01-08 | 15:37

Update * braak *
Asap ontslaan en als pleeborstel in de kanschenzones laten werken.

wopper | 16-01-08 | 15:37

@mezelf
Leer eens typen joh

Agent327 | 16-01-08 | 15:36

@update:
"Koenders wilde dat het imago van Nederland na de Melkert-affaire niet opnieuw werd bezoedeld."

Te laat!

Lobo | 16-01-08 | 15:36

War zij we toh weer lekker selectief verontwardigd bij de islam patij. Ze weten ook wel, nu even heel veel balten en binnen een paar weken is iedereen het toch weer vergeten. Dus, zegt bos, doorlopen mensen.Niets te zien.

Agent327 | 16-01-08 | 15:35

Is dat een typetje van Wim de Bie op die foto?

Elegast | 16-01-08 | 15:34

@widtvoet... 16-01-08 @ 15:30
Robin Hood stal niet van de armen, Robin Hood stal van de belastingdienst.

Tarak | 16-01-08 | 15:34

Eigenlijk wordt het tijd dat het een Openbaar Ministerie een onderzoek naar de PvdA opstart of deze niet verboden kan worden omdat het feitelijk om een criminele organisatie gaat.

Tarak | 16-01-08 | 15:32

Wie is die kerel op de pica trouwens?

Boris Poepnagel | 16-01-08 | 15:31

"en met een Chardonnay uit '58 in haar poten"

Kom op zeg, elke Chardonnay uit '58 smaakt nu naar een zeikkut. Oh wacht... vandaar.... goeie!

ILT | 16-01-08 | 15:30

Het verhaal van Hobin Rood: Stelen van de armen om jezelf te verrijken.

widtvoet... | 16-01-08 | 15:30

Het zal ook eens een keertje Ad Melkert NIET zijn...

Boris Poepnagel | 16-01-08 | 15:30

zeg Brusslemans... wat is 'ontstéllend' voor een woord?
Doe is snel dat irritant franse 'é'-tje vervangen door een Hollandse 'e'

twan | 16-01-08 | 15:28

@mijzelf, ouch wat een dubbelzegging. :(

Tarak | 16-01-08 | 15:28

Ah, daar hebben we Adje Melkert weer...

Klukkluk | 16-01-08 | 15:27

Ad Melkert? O Ja, daar heb wel eens iets van gehoord. Iets met SM-slaafjes en zoiets...? Stuur hem maar een abonnement op de volkskrant

jan-lul-de-behanger | 16-01-08 | 15:27

NOOIT
MEER
PVDA!

widtvoet... | 16-01-08 | 15:26

@in de regenjas 16-01-08 @ 15:24
*zouden ze dat wijf niet wettelijk kunnen vervolgen *
-
Denk je nou echt dat ze dat zouden willen? Ik heb het idee dat er dan zo'n grote beerput opengaat dat heel NL de stank ruikt.

Agent327 | 16-01-08 | 15:26

@update
Dat was te verwachten van de partij van de achterbaksevriendjespolitiek

JosVerbeek | 16-01-08 | 15:25

*zoekt dat berichtje over lijfstraffen nog eens op.

Jack Daniels Jr | 16-01-08 | 15:25

Spinal Fap 16-01-08 @ 15:17
Mensen die nu op de pvda stemmen doen dat veelal omdat opa dat ook deed en zich verder zich niet in de politiek verdiepen. Of ze hebben er een bepaald belang bij (lees: uitkering).

Die 'mevrouw' (manwijf) Herfkens moeten ze, moeten ze, nou ja laat maar, anders krijg ik een ban.

JosVerbeek | 16-01-08 | 15:24

@superjan Yo-Sam Choi vs Heri Amol Boxing Video

pinoyvid.blogspot.com/search?q=yo+sam+...
2e van boven hele gevecht.
On topic zouden ze dat wijf niet wettelijk kunnen vervolgen ?

in de regenjas | 16-01-08 | 15:24

Laat het gedrag van Herfkens eens objectief onderzoek door bureau BING of zo. De PvdA durft toch niet intern in te grijpen en mensen als Herfkens weten dat en maken daar gebruik van.

-edit: blijf es OT. NN heeft daar een topic over -

Tarak | 16-01-08 | 15:23

@ Flap Drol 16-01-08 @ 15:20

Dan had het schoelje zich maar moeten verzekeren! Kom niet aan de kamelenkoppen, zegt grote Cohn.
Gatverdamme! Heb je een linkje van die uitvreters?

wopper | 16-01-08 | 15:22

Volledig kaalplukken. De vuile zeekoe!!

gil y gil | 16-01-08 | 15:21

en schaf dan meteen die hele partij van de allochtonen ook maar af, corrupt boevennest

DJmarco | 16-01-08 | 15:21

En waar blijft die lamzak van een Tichelaar???? Hoor of zie je weinig van!

Lot | 16-01-08 | 15:21

Als zij allochtoon was geweest had je die hele PVDA niet gehoord want dan was het coeltoer verschil geweest

Agent327 | 16-01-08 | 15:20

Diegenen bij de PvdA die er schande van spreken balen gewoon dat ze zelf niet op die manier hun zakken hebben gevuld.

Goed nieuws uit Amsterdam; De heersende PvdA heeft besloten slachtoffers van autobranden geen schadevergoeding te betalen.

Waarschijnlijk omdat ze het geld zo kunnen besteden aan nog niet gesnapte volksverraders in de vreemde.

Flap Drol | 16-01-08 | 15:20

Waar blijft de top van de PvdArmoede? Vanuit dat rijke hoekje horen we niks. Een beetje een stel armlastige altijd eerlijke non-valeurs voor de bühne laten l*llen, tja, dat zet zoden aan de dijk.
Sterph pvdIA, sterph!

wopper | 16-01-08 | 15:19

Die andere PvdA misfitjes worden wel in bescherming genomen omdat ze wat zuidelijkere genen bezitten?

Willem van Ockham | 16-01-08 | 15:19

is dat gerard cox op die foto?

koetje boe | 16-01-08 | 15:18

@Spinal Fap 16-01-08 @ 15:17
Geen verstand.

Kletskop | 16-01-08 | 15:18

Korruptie, nepotisme, oneigenlijke bevoordeling, belangenverstrengeling, graaien, jatten, liegen en bedriegen zit de gemiddelde PvdA'er van nature in het bloed. En dat neemt hij dan doorgaans de rest van de wereld nog es kwalijk ook...

Stelletje uitvreters!

widtvoet... | 16-01-08 | 15:17

Maar let op.... als ze die geldgeile kutklaveraas uit die positie moeten wippen op aandringen van andere partijen staan ze weer als 1 man achter die sherry verslaafde begoniafetisjiste met haar grijpgrage staatsruifrovende klauwen!

Overigens wil ik Bouwewijn de Groot met "Avonden" graag in de lijst!

Bommenleggert | 16-01-08 | 15:17

Proest. Hoe lang duurt het nog voor iedereen in Polderland nou eens doorkrijgt dat de PvdA bestaat uit een mix van salonsocialisten, regenten en links-lullen-rechts-vullen-lieden. Met Wim Kok voorop. Lekker ageren tegen de topsalarissen in zijn tijd als premier en nu schaamteloos zelf zitten graaien via allerlei commissariaten.
Mensen die nu nog PvdA stemmen hebben geen moraal, of geen verstand.

Spinal Fap | 16-01-08 | 15:17

Laten terugbetalen wat ze onrechtmatig heeft verkregen. Pas dan komt er misschien weer wat vertrouwen als politici over de schreef gaan.

hoogh | 16-01-08 | 15:17

Tijd voor verkiezingen?

knurfie | 16-01-08 | 15:16

Schande!!

NEXT!!

Behangdelul | 16-01-08 | 15:16

Wanneer verschijnt het onafhankelijke PVDA-rapport waarin Herfkens wordt vrijgepleit?

Iko Nal | 16-01-08 | 15:16

Nou ja, dan moet de PvdA Herfkens 'dwingen' alles laten terug te betalen. Doen ze dat ook?

Kletskop | 16-01-08 | 15:16

Gewoon alle ten onrechte gelden terugvorderen met wettelijke rente.
En natuurlijk 100 % boete erbij en op staande voet ontslag zonder uitkering.

in de regenjas | 16-01-08 | 15:16

Politiek blijft politiek show voor de gewone man. Zelf er lekker van nemen kapitalist of communist en al wat er tussen zit.

Maztadont | 16-01-08 | 15:16

Maar dat extremistische R'damse raadslid mag gewoon blijven....

Ari Gold | 16-01-08 | 15:16

nou ik moet zeggen, het valt me van ze mee.

superjan | 16-01-08 | 15:16

Iedereen spreekt er schande van, maar er gebeurt vooralsnog niet heel veel.

Henry | 16-01-08 | 15:15

De hele PvdA spreekt er schande van..... en daar blijft het dan ook bij. Glasch, plasch ende wasch. Houdoe & bedankt.

Biff Eagleburger | 16-01-08 | 15:15

Inpakken, afvoeren en nooit meer naar kijken

krop slaap | 16-01-08 | 15:15

Depla... Waar ken ik die naam ook alweer van¿?¿?

RTLNieuws | 16-01-08 | 15:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland