Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Dumpert niet stuk

getfirefox.jpgHallo. Geenstijl-helpdesk hier. Stop maar met bellen dat de Dumpert er bij jou uit klapt. Het probleem is bij ons bekend. Je klikt een plaatje aan op de dump en dan lijkt er niks aan de hand. Maar dan verandert de dumpert stiekem snel een wit scherm. Of hij klapt er anderzins uit. De oorzaak is ook bekend. Het komt doordat je met Internet Explorer surft. Nee. Het ligt niet aan de broncode van dumpert. Die voldoet netjes aan alle protocollen. Die ouwe Internet Explorer van je die trekt onze flashy fliepmeuk niet. Onze Joris heeft al een traject geopend bij de mannen van MickeySoft. Kost ons wat centen en duurt even. Als je liever niet wilt wachten op wat dit oplevert dan moet je zelf de boel even recupereren. Installeer de updates van Internet Explorer en hoop dat het beter gaat. Als je direct al je problemen echt wil laten verdwijnen dan neem je het heft in eigen handen. Stap over op een betere browser. Get FireFox of Opera. Problemen opgelost en plezieriger surfen. -call closed-

Reaguursels

Inloggen

Helaas, nog steeds heb ik het niet in handen...

Playing the Angel | 15-01-08 | 23:35

@-=PyP=-: Eigenlijk moet daar nog wat vanaf getrokken worden, als je kijkt naar de hoeveelheid browsers die ingesteld staan om IE te 'spoofen'. Of zou het via object detection gedaan zijn ipv de UA sniffen?

@Playing the Angel: Dat is echt zo moeilijk niet. Die ene (of misschien paar, voor elk type PC 1) masterimage even aanpassen, 's nachts uitrollen en elke PC heeft firefox.

DiSiLLUSiON | 14-01-08 | 19:55

One more time:

Allemaal leuk en aardig, maar ik zit achter een PC, waar ik verdoeme geen zeggeschap over heb.
Er zit XP Pro op en explorer 6.
En daarmee wil ik dus dumpert zien.

Iedereen, wie hier firefox en andere troep promoot, doe je best. Ik geef je de telefoon nummer van mijn baas, en mag jij hem overhalen om cca. 12.000 PC's van ander software te voorzien.
Ik wens je veel geluk!

Zo, en GS - gewoon alles compatibel hoeden die site, doe ik met mijn sites ook.

Playing the Angel | 14-01-08 | 00:15

Het maakt me nix uit als de dumpert stuk gaat, als dat vrouwtje maar heel blijft :D!

Dhr. Blond007 | 13-01-08 | 23:17

@Watcher 13-01-08 @ 17:39
"Omdat ik en vele anderen zo lui zijn om aan de leiband van Microsoft te wandelen moeten jullie dat ook maar doen."
Wie is hier arrogant? Het is GS die de keuze maakt, niet iemand anders. Als mijn baas zegt: "ontwerp een site die het doet onder IE" dan doe ik dat. Als dat geen voorwaarde is dan doe ik dat niet, en is de kans groot dat hij het onder IE ook niet zal doen. GS heeft duidelijk besloten zich niet te willen schikken naar de fouten van Microsoft.
Je hebt duidelijk geen idee wat een rotwerk het kan zijn om een goed functionerende site IE-proof te moeten maken. En dat ligt zeer zeker niet aan de kwaliteit van de programmeur. Zeker IE6 is gewoon zwaar kudt.

FST777 | 13-01-08 | 21:55

was die stuk dan?? /me browsed met alles wel goed alleen plugins van pauper bedrijfjes geven wel eens wat problemen.
Das snel traceer en killbaar, alleen zo af en toe geeft het wat veel traffic over de routers alhier.

Be?lzebul | 13-01-08 | 20:22

hij doet het weer hoor, IE.

dubbeldepunt | 13-01-08 | 17:43

@Pim Pandoer
Juist! GS hou eens op met je arrogante wijzen naar andere en fix je crappy site. Een site die niet werkt in IE is een kut site, heel simpel. Als jullie zo nodig een "hippe" site willen die niet werkt in IE6 waar nog stapels mensen gebruik van maken dan moet je je site conformeren aan die eisen, dan maar minder flashy, interesseert toch niemand.

Watcher | 13-01-08 | 17:39

Ben het helemaal eens met DiSiLLUSiON en Bokassa!
@Pim Pandoer:
Volgens mij verwar je de definitie van een standaard zoals die gedefinieerd is met, in dit geval, browsers die gebruik maken van die standaarden, hoe ze ook gedefinieerd mogen zijn. Als IE de standaard zou zijn of zou hebben bepaald, is het nogal raar dat de officiele protocollen/ standaarden niet zouden werken op de "bron aller standaarden (?)".
Precies wat je zelf schrijft zijn standaarden belangrijk. Echter, onderschrijft microsoft ze niet: zelfs eigen standaarden zoals een (10 jaar oude?) .doc bestand is niet heilig voor microsoft. Allemaal gezever op dit moment natuurlijk, maar het punt is dat een standaard niet bestaat om altijd hetzelfde te blijven (dus MS doet hier mijns inziens niets fout). Welkom in de wereld die continu in beweging is!
Dat oudere versies van IE niet compatible zijn na eigen aanpassingen van echte standaarden krijgen ze dus simpelweg terug op hun bord. Het idee is dat mbv een standaard ALLE systemen naar behoren werken, indien voldoende bij de tijd, niet 99%. Mocht bijvoorbeeld een onbekende browser die standaard niet onderschrijven dan is dat erg knullig en kan je geen marktsaandeel verwerven. Reden temeer voor Firefox, opera etc om ze juist wel te ondersteunen! Wat anders?

Verder voor de degenen die mekker op Firefox: niet doen, kost je teveel moeite om mensen over te halen die je toch niet meer kunt overhalen om terug naar IE te gaan, inclusief ik. Firefox is gewoon veiliger en stukker sneller en (@Caramelneger) Firefox update zichzelf ook volautomatisch, sterker nog: in tegenstelling tot IE betreft het dan geen (mogelijke) gedeelde windowsupdate. Die twee zijn nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voorbeeldje van Firefox veiligheid? Adobe Acrobat had een major error in versie 8.0 als een pdf van he web met de browser werd geopend waarbij controle over het systeem overgenomen kon worden. Een critical update werd gereleased, alleen voor Internet Explorer. Waarom? Het was de enige die er last van had...

Verder heb ik geen enkel probleem gehad met dumpert. Heeft bij mij altijd prima gewerkt, ook met IE en Firefox, flv player, andere vormen van flash en media meuk. Prima site wat mij betreft, houden zo, oh nee! Nog beter maken die handel!

remmuh | 13-01-08 | 17:26

"ligt WEL aan de broncode van dumpert gewoon slecht geprogrammeerd en er is helemaal geen protocal, je hebt w3c die zichzelf als standaard verheven hebben maar die hebben al jaren geen fuck gedaan, de standaard is gewoon de browser die het meest gebruikt wordt en dat is met 90% van alle browsers nog steeds ie en daat heb je als programmeur gewoon rekening mee te houden"

@pinkindian:

90%? Dan wil ik graag jouw bronnen weten. Zelfs de meest optimistische bronnen (voor IE dan) hebben het eerder over een totaal (IE6 + 7) marktaandeel van hoogstends 65%-75%, afhankelijk van de doelgroep.

Er zijn wel degelijk standaarden. Het W3C is een logge, slome organisatie, maar dat maakt tegenwoordig weinig meer uit. MS doet met Trident (Internet Explorer) toch wat ze zelf willen; men is al blij genoeg dat de Webkit (Safari), Gecko (Firefox) en voor een deel Presto (Opera) voor lopen, en de recommendations nu al in probeert te voeren.

De enige reden waarom je qua mogelijkheden af zou gaan op een verouderde, kapotte browser (IE) is wanneer 95% van je doelgroep die browser gebruikt. Dit is bij Geenstijl niet zo, en bij het overgrote deel van de sites op internet niet zo. De investering (en die kan tot 200% oplopen -- afhankelijk van de complexiteit van de site) die je moet doen wanneer je een site ook voor IE geschikt wilt maken, moet je namelijk wel terug kunnen verdienen, anders is het geld over de balk smijten.

Nee, wanneer je tegenwoordig een beetje een fatsoenlijk web-experience neer wilt zetten, kun je al jaren niet meer uitgaan van IE. IE is verouderd en kapot. Je gaat uit van de gedeelde mogelijkheden van Gecko en Safari, en alleen wanneer het echt nodig is maak je de site geschikt voor IE. Gelukkig voor de gebruikers van IE zijn de meeste sites zodanig simpel (je hoeft geen ajax library te gebruiken voor een promo-mini-site) dat je als IE gebruiker weinig merkt van de tekortkomingen. Maar je moet niet verwachten geavanceerde, moderne sites te kunnen bezoeken.

Wist je, dat er nog steeds mensen zijn die in een Ford Model-T rondrijden? Rare hobby -als je het mij vraagt-, maar die mensen zijn niet zo deluded dat ze eisen dat de snelweg geschikt wordt gemaakt voor hun auto. Zij hebben gekozen voor die auto (net als dat mensen ervoor kiezen GEEN alternatief voor IE te installeren), en ze weten donders goed dat ze geen maximum snelheid van 65 km op de snelweg kunnen eisen, puur omdat hun lieve Model-T er ook overheen moet kunnen.

Wil je een zorgvrije internet-ervaring? Download dan een browser die niet verouderd en kapot is. Wil je dat niet? Dan heb je ook geen enkel recht om te zeuren en dien je je ook aan de consequenties te houden: geavanceerde sites op het internet zijn dan simpelweg off-limits.

Webdesigners zijn trouwens geen programmeurs, het zijn scripters. zowel HTML als CSS als JavaScript zijn script-talen, geen programmeer-talen.

DiSiLLUSiON | 13-01-08 | 14:40

ZORG ER GVD DAN OOK VOOR DAT DE DUMPERT GOED WERKT IN FIREFOX!!

tomsan | 13-01-08 | 14:38

Het mooie van Firefox is natuurlijk dat het verder geen moeite kost. Met IE zit je altijd te kloten.

Borr de Wolf 13-01-08 @ 01:24
Microsoft zou banden gemaakt hebben die het alleen doen op een speciaal soort (door MS ontwikkeld) asfalt.

Timooooo | 13-01-08 | 12:55

sorry jongens, ik vergis me, het is emy natuurlijk www.emy18.com/

zomaar gewoon | 13-01-08 | 12:15

Héé GS. Dit is al máánden aan de gang! En aangezien andere sites geen enkel probleem opleveren, lijkt het toch echt aan Dumpert te liggen...

Nappert | 13-01-08 | 12:14

meisje: Alexandra Ansgar

geen dank

zomaar gewoon | 13-01-08 | 12:11

@LifeCatcher
Vroeger funktioneerde het toch ook. Als de user niets verandert heeft aan zijn IE, dann heeft GS iets verandert. Kom dan niet zeuren dat de User dan schuld draagt. Leipe lue. Stel die vedomde ServerT dan ander in. Gebruiksaanwijzing zeker weggegooid.

twijfel | 13-01-08 | 10:51

Heb IE 6. Tot voor 1, 2 maanden is alles met dumpert goed gegaan. Nu alleen nog ellende. Heb niets aan IE geupdated of veranderd. Andere sited mit filmpies werken nog steeds zonder problemen (You Tube).
100% zeker dat die leipe lui bei GS zelf met de sourcecode gehannest hebben. Maar ja, er is noch altijd Microsoft. Makkelijk toch, kan je hun de schuld van alles geven. Past wel een beetje bijn de mentaliteit van GS. Wij wat fout doen...? ben je gek...

twijfel | 13-01-08 | 10:47

Opera...
Hahahahaha

*tranen van het lachen uit ogen veegt*

De Beul van Den Haag | 13-01-08 | 10:35

Ik had inderdaad ook zoveel problemen met Internet Explorer 6, dat ik maar probeerde 7 te installeren. Dit had ik al eens eerder geprobeerd, om vervolgens mijn PC opnieuw te moeten installeren omdat IE7 veel pagina's niet volledig weergaf.

Dus nu bij Geenstijl weer altijd problemen, hangen, vastlopen, ik heb wel 1000 keer op rapport verzenden gedrukt. Filmpjes die het niet doen, of pagina's die niet helemaal inladen.

Nu gebruik ik Firefox sinds een maand en ik moet zeggen dat ik erg tevreden over ben. Sneller, eenvoudiger en beter!

-=PyP=- | 13-01-08 | 09:15

@iedereen
Als je de reclames en googleads ziet, is dat je eigen schuld en moet je niet klagen.
Probleem is alleen, de serverT staat zó ingesteld
dat de commenters apps en boxes pas laden NA
de reclames en zo kan, door de errors die ontstaan
de rest vast lopen in de strings
die je cache vervuilen.

Stoppen aan de poort zeg ik!

LifeCatcher | 13-01-08 | 07:34

Opera is veels te snel voor IE-gebruikers...

Die browser had 7 jaar geleden al tabbed browsing om even een voorbeeld te noemen.

Razige Oude God | 13-01-08 | 05:31

Ik gebruik al 5 jaar Opera, dus ook voordat het gratis was. Je kan alles customizen, het is een stuk lichter dan Firefox en IE, en er zitten een hele hoop meer features in dan beide browsers. Opera fo' life!

Dickstar | 13-01-08 | 04:07

@ Pim Pandoer 12-01-08 @ 21:23
Als ik zou willen dan draait die uitstekend. Wist je trouwens dat veel spellen op Linux ontwikkeld worden en daarna naar Windows geport worden voor de massacomsumenten? Linux is namelijk wat stabieler, dat weten de ontwikkelaars heel goed. Windows is inderdaad, net wat je zegt, een prima systeem voor een spelcomputer. Ik verdien mijn geld met automatisering en met schrijven, dus gebruik liever iets waarvan ik weet dat het betrouwbaar werkt. Dat jij spelletjes wilt spelen is prima, maar roep niet dat iedereen zijn websites maar moet aanpassen aan de brakke webbrowser die bij je spelcomputer meegeleverd is.

Bokassa | 13-01-08 | 03:09

ligt WEL aan de broncode van dumpert gewoon slecht geprogrammeerd en er is helemaal geen protocal, je hebt w3c die zichzelf als standaard verheven hebben maar die hebben al jaren geen fuck gedaan, de standaard is gewoon de browser die het meest gebruikt wordt en dat is met 90% van alle browsers nog steeds ie en daat heb je als programmeur gewoon rekening mee te houden

pinkindian | 13-01-08 | 02:26

"Betere browser"? Bullshit. Jullie spul moet gewoon met MS Explorer werken. Anders is het zooi.
Altijd dat gezeik over dat "fantastische Firefox", kotsmisselijk word je ervan.
En de film was ook waardeloos.
www.imdb.com/title/tt0083943/

Ali Cyankalie | 13-01-08 | 02:00

Dus als Rijkswaterstaat een weg aanlegt alleen voor Michelen banden, en niet geschikt voor Vredestein banden, dan moeten we allemaal overstappen op jullie verzoek................. of een weg aanleggen die geschikt is voor ons allemaal??

Borr de Wolf | 13-01-08 | 01:24

guote geenstijl sukkels:

"Het ligt niet aan de broncode van dumpert. Die voldoet netjes aan alle protocollen..."

uuhm, yeah right, check dit:
validator.w3.org/check?verbose=1&u...

lijkt me niet helemaal

fuck_geenstijl | 13-01-08 | 01:03

Voor de IE nOObs. (speciaal voor Pim Pandoer)

www.webwereld.nl/articles/49075/opera-...

IE 8 zal pas voldoen aan de Acid2 test

www.webwereld.nl/articles/49146/intern...

Als je hier een hele smilie ziet dan voldoet je browser (net als OPera) aan de webstandaard. www.webstandards.org/files/acid2/test....

IE 4, 5, 6, 7 voldoen hier dus niet aan. IE heeft jarenlang het internet lopen verneuken wat ze nu ook zelf in de problemen brengt met de nieuwe IE8..
Om hun aandeel veilig te stellen zal deze bworser moeten voldoen aan de Acid2 test alsook de ouwe verneukte code die ze al jaren gebruiken. Slimme jongens daar bij MS.. nou.

Alias Bas | 13-01-08 | 00:09

@vanrechtsheeftvoorra
Heeft iemand van links jouw ng eraf gereden?

bullitpoint | 13-01-08 | 00:08

@Frenky D. 12-01-08 @ 23:00
Als jij het leven net zo serieus neemt als mijn reactie, dan heb ik hier nog wel een lekkere fles azijn voor je staan uit een goed jaar...

da wizard | 12-01-08 | 23:59

Ik verwacht nog wel een fatsoenlijke reactie op mijn mailtje aan de helpdesk!

de voorzitter | 12-01-08 | 23:58

@buntu gebruikers (vooral x64)

x64 geeft nogal problemen, en vooral *buntu 7.10 is KUT (onstabiel etc). Ik zou switchen naar een andere distro

Jakster | 12-01-08 | 23:35

zonder die C tussen de W en de 3 :p

ReneD | 12-01-08 | 23:28

Halloooh Mac jongens. Ik heb alles helemaal uptoedeet en het werkt nog niet. Dus niet zeiken, gewoon voldoen aan dat wat 95% van de mensen als browser gebruikt. Heb ze bij ons ook rondlopen die Mac boys. Wereldvreemd.

vanrechtsheeftvoorra | 12-01-08 | 23:28

DiagnosisTyphus 12-01-08 @ 20:29
Heb nooit html code gebruikt. Alleen een link neergezet met http en geen wwww en dan gaat de code over z'n nek... probeer de link; http : // validator.wc3 . org maar eens te posten :)

ReneD | 12-01-08 | 23:28

Firefox is ook niet perfect.
Een goede mobiele versie hebben ze nog steeds niet vanwege memoryleaks.

Opera Mobile en mini vind ik niks, IE mobile werkt wel goed op mijn smartphone.

Bo Dreksma | 12-01-08 | 23:19

raples 12-01-08 @ 19:19

IE werkt verre van perfect! Een beetje webdesigner zal je daar alles over kunnen vertellen. Dat dat voor de gemiddelde surfer niet opvalt komt omdat de meeste webdesigners zich desondanks in allerlei tijdrovende bochten wringen om het er in IE toch goed uit te laten zien, simpelweg omdat IE het meeste gebruikt wordt.
Dit levert meestal als resultaat dat het dan in de andere browsers NIET goed uitziet, waardoor het dus alleen maar LIJKT alsof IE de enige beste is.
In werkelijkheid is IE een hele domme browser en een ster in het onlogisch interpreteren van codes.

Mulimans | 12-01-08 | 23:15

@Drinkie 12-01-08 @ 23:04: Van harte gefeliciteerd! U hebt de koelkast gewonnen ;-)

AltijdStijl | 12-01-08 | 23:12

Het is simpel, als je met rotzooi werkt (lees: IE) moet je ook rotzooi verwachten.

Heerlijk om eens te lezen dat eindelijk de slaafse IE gebruikertjes iets niet kunnen openen. :-)

captainobvious | 12-01-08 | 23:10

Waarom heb ik nooit problemen met mijn firefox @ 1280x1024 ...

Drinkie | 12-01-08 | 23:04

@ da wizard
beste baken der wijsheid, als je een neqschot hebt gehad ben je meestal niet meer in staat om nog te commenten, een 'levenslange' ban lijkt me dan vrij zinloos :P

Frenky D. | 12-01-08 | 23:00

dumpert werkt wel, alleen het navigatiemenu rechtsboven is naar de klote, als ik hier overheen ga met de muis hangt alles wat met IE te maken heeft vast.
ctrl+alt+del en processen afsluiten helpt gelukkig wel..

Frenky D. | 12-01-08 | 22:56

Numbers rule: ik denk dat het fair is om te zeggen dat meer dan 70% van de "doorsnee" surfers IE gebruikt. Onder reaguurders kan dit percentage trouwens afwijken... Anyway, als Dumpert/Geenstijl dit publiek kwijt wil, moeten ze vooral dit soort acties ondernemen....

Snorry! | 12-01-08 | 22:40

Nemens alle klagers: SORRY.......;-)

AltijdStijl | 12-01-08 | 22:38

Iedereen met IE een neqschot en een levenslange BAN aub...

da wizard | 12-01-08 | 22:36

iE is echt kut ik heb er ook veel last van gehad bij het ontwerpen van een simpel theme klein beetje css en html code nou firefox zag er allemaal strak uit maar in ie flipte hij helemaal. Omdat achteraf ie niet alle css codes ondersteunde terwijl die codes gewoon standaart css is...

Haas82 | 12-01-08 | 22:08

Soms als ik met FF een filmpje wil kijken laad tie niet goed en soms ook geen geluid.. En dan doet tie het wel IE wel... Dus.. dumpert is verrot.

Stolker | 12-01-08 | 22:07

... Het ligt niet aan de broncode van dumpert. Die voldoet netjes aan alle protocollen...

Gaat naar validator.w3.org/ en checkt dumpert.nl
Result: Failed validation, 53 Errors

Welk protoccollen bedoelen jullie dan, de Joris standaard ofzo ?

Open Deur | 12-01-08 | 22:06

Of je zorgt even dat die dumpert werkt met internet. Ik kan op een schoolgebouw niet eens andere programma's instaleren. Vreemd genoeg werkt hij hier thuis wel gewoon snel op IE7....

M299 | 12-01-08 | 22:05

Ik heb het al gevonden..... op 9 januari heeft Windows (automatisch) 2 updates gedaan op mijn PC, die heb ik er net afgehaalt en nu heb ik er geen last meer van.
Kun je gewoon zelf in : Configuratie, dan software en dan kijken naar die 2 updates van 9 januari.

Mazzeltov | 12-01-08 | 22:01

Tussentijdse oplossing vond ik door na het klikken op de dumpert clip een keer op ESC te drukken. Dan werkt het zoals het vroegah ook deed :)

FrenkieNL | 12-01-08 | 21:56

Dumpert is af en toe ook kutje met firefox.. Dan spelen de filmpjes niet meer na 3 seconde en doet het geluid raar.. Maarja dat is maar af en toe, als dat gebeurt snel ff naar IE. Maar nu doet die het ook niet.
Way to go, geenstijl. Leer coderen?

-Seb | 12-01-08 | 21:55

-weggejorist-

The_Smiley | 12-01-08 | 21:54

Ik heb IE én Firefox en de dumpert is kudt met allebei. Ligt dus gewoon wél aan brak programmeer- en beheerwerk.

Haal Lijkie maar terug.

Chiant | 12-01-08 | 21:51

IE deed het niet, dacht zal wel de update zijn, of nieuwe code op GS, nou dan maar die vos installeren. Wat een pauper browser. Tabbladen werkt niet zo lekker als in IE. Maar goed het werkte wel met GS. Nu werkt IE weer met GS, dus die vos kan weer naar het asiel... Hebben jullie nu meteen iemand van Micro$oft ingehuurd of nie?

copy2devnull | 12-01-08 | 21:40

@Pim Pandoer 12-01-08 @ 21:23
Ehmm; hoe draait die trouwens op Linux?

Uitstekend :P

Cinq-Marquis | 12-01-08 | 21:33

@Bokassa;
Ik heb er dan wellicht geen verstand van 'volgens jou' maar ik heb wel gewoon keihard gelijk. Bullshit is het, dat geneuzel over IE, Firewax, Linux etc. Ik wil gewoon Call of Duty 4 spelen met hoge FPS en 99% van alle sites kunnen zien! De rest zal we worst zijn en blijft techneuten geneuzel in de marge.. Trouwens DivX en MP3 zijn wel degelijk door groeiend veelvuldig gebruik uitgegroeid tot standaarden. Nou, eventueel aangepaste code door MS zou dit toch ook kunnen worden of is dat anders ofzo? p0rn heeft VHS ook groot gemaakt terwijl video2000 en betamax vele malen beter waren. Zo is het met Windows ook. Om Bill Gates maar eens te quoten: "If it doesn't work good, make it look good" uit het boek: The road ahead. prettige avond verder, ik zit net in het laatste level van CoD4. Ehmm; hoe draait die trouwens op Linux?

Pim Pandoer | 12-01-08 | 21:23

Fix ook meteen ff het PDA gedeelte van de site zodat Mobiele Internetters ook kunnen reaguren en meer zien dan de laatste 5 reaguursels..

Kijk anders even met jullie Iphones af hoe deze vrijwilligers het gedaan hebben:
pda.motorforum.nl/

Bo Dreksma | 12-01-08 | 21:14

Zure prak 12-01-08 @ 21:09
Op je werk moet je doen waarvoor je aangenomen bent. En niet spelen met vuurmuurtjes en zo. Gewoon buffelen jij.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 21:12

Hoe moet dat op het werk dan?Probeer daar maar is een andere browsert te installeren.Portable FF wordt geblokkerd door de vuurmuur.Dus Bill Gates doe er wat aan.

Zure prak | 12-01-08 | 21:09

Ik ben het bijna met je eens :P

Caramelneger | 12-01-08 | 20:55

Héé Neem toch maar een bril!
Caramelneger 12-01-08 @ 20:47

OpenMind | 12-01-08 | 20:54

Safari voor Windows?

Weeraanmelden | 12-01-08 | 20:50

Filmpjes doen het wel eens niet in Firefox. Dan moet je toch weer met IE.
Zo goed is dat Firefox ook weer niet.

Anaalfabeet | 12-01-08 | 20:50

Sorry was aan overVecht bedoelt

Caramelneger | 12-01-08 | 20:48

@OpenMind 12-01-08 @ 20:43
Is het zo moeilijk te geloven dat zon negert als ik ook een opleiding heeft gehad? Ook een respectabele baan heeft en zodoende lenzen kan betalen?
Een klein beetje bekrompen denk je niet? Ik hoef dat gemiddelde schorrie morrie tuig wat zich uitgeeft voor negert ook niet hier te hebben in ons mooie kikkerlandje maar zoals je aan mijn taalgebruik kan zien, hoor ik duidelijk niet bij dat soort kansenjongeren :P

Caramelneger | 12-01-08 | 20:47

Lying Dutchman 12-01-08 @ 20:37
Die nerds willen eigenlijk liever geen weekend. Die willen doorfrutten aan het computersysteem.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 20:45

gelukkif dacht al dat het aan mijn upto date laptop lag.. iedere keer als ik wilden kijken liep hij lekker vast brr.. jammer dan.. dan kijk ik wel youtube.. die loopt wel goed

john4306 | 12-01-08 | 20:45

grappig....... een negert met lenzen......

overVecht | 12-01-08 | 20:44

@OpenMind 12-01-08 @ 20:43
whahahahahahaha ik zou maar opschieten dan :P

Caramelneger | 12-01-08 | 20:44

Oh is idols bezig...?

OpenMind | 12-01-08 | 20:43

LOL@Lying Dutchman 12-01-08 @ 20:37
laat ze lekker, beter dan dat ze idols kijken (en nog erger, ook stemmen!) ;)

overVecht | 12-01-08 | 20:41

OOH!! IK HEB LENZEN :@

Caramelneger | 12-01-08 | 20:40

Als het een technisch topic betreft, kruipen de techno-nerds, bril omhoogduwend, bleke reaguurders ook weer vanuit hun donkere computerkamer............. uh?...... achter hun scherm dus. Ach hell, zaterdagavond hoor....

Lying Dutchman | 12-01-08 | 20:37

Probeer anders gopher

Rabarberke | 12-01-08 | 20:34

Ewoud 12-01-08 @ 20:31
Zit je weer porn te kijken?

OpenMind | 12-01-08 | 20:34

@Ewoud 12-01-08 @ 20:31
Als ik mij niet vergis komt dat omdat firefox in één ruk heel de site laad, en zich daarna pas bezig houd met het streamen van filmpjes. Daartegenover staat dat IE alles apart laad, maar dan wel volledig. (nogmaals ik ben geen prof dus wat hier staat kan ook complete stierenschijt zijn)

Caramelneger | 12-01-08 | 20:34

koerbagh ® 12-01-08 @ 20:31
Oh. Zwijgt stil.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 20:33

Firefox is sneller met laden van de site, maar met streamen van filmpjes is IE beter. Firefox hapert met filmpjes afspelen.

Ewoud | 12-01-08 | 20:31

@Elisabeth2 12-01-08 @ 20:28:
Is wel heel handig voor websites testen. Doet 'ie het in het navigator doet 'ie het in elke browser.

koerbagh ® | 12-01-08 | 20:31

@ReneD (20:21)
Dat de site niet aan alle standaarden voldoet, soit. Maar denken dat je op een site als GS html kunt plemmen, is gewoon een zware belediging voor Joris.

DiagnosisTyphus | 12-01-08 | 20:29

koerbagh ® 12-01-08 @ 20:25
Ja, doe er nog maar een schepje digianalfabeetblindevink bovenop.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 20:28

@Megazand 12-01-08 @ 20:22
Ik kreeg die meuk ook extra gratis bij aanschaf van wat nieuwe pc's
En idd onze it-er had dit linkje om die sooi echt te verwijderen anders krijg je na het opstarten dezelfde problemen weer terug.
Dat is op alle pc's toegepast en werkt al 13 maanden tot volle tevredenheid.

in de regenjas | 12-01-08 | 20:26

tja Joris kan de films al niet eens synchroon encoden... (ffmpeg goed gebruiken).
.
Reaguren met een wii is top sport trouwens

De StoorZenDer | 12-01-08 | 20:26

OpenMind 12-01-08 @ 20:22
Jaha. Wat is IE dan.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 20:25

Ik heb ook nog Netscape Navigator ergens op de schijf staan.

koerbagh ® | 12-01-08 | 20:25

mijn computer loopt op trojaanse paardenkracht.........

overVecht | 12-01-08 | 20:24

En Joris, versie 3.13 op de website van Jeroen Wijering himself levert bij mijn geen problemen op. Dus of het is een beroerde implementatie, of een kwestie van updaten.

Rimmer | 12-01-08 | 20:24

IE Heerst..
Het is abject en infaam.. IE heerst

OpenMind | 12-01-08 | 20:22

Werkt in FF toch altijd prima, begrijp de klagers daarover niet...

fietser | 12-01-08 | 20:22

Crusher 12-01-08 @ 20:17
Een lekkere chick mag wel ergens anders aan zuigen ;)
thxx voor je tip
@in de regenjas 20:16
Ik heb de link in mijn favorieten gezet. Die pas ik toe zodra mijn abonnement is afgelopen. Heb er net vorige maand 50 euro in gepompt. Van dat geld had ik op een andere manier kunnen pompen

Megazand | 12-01-08 | 20:22

En ook een link die met http begint gaat niet helemaal lekker zo te zien ;)

ReneD | 12-01-08 | 20:22

AVG rules, nooit gezeik mee, updates van 100kb elke ochtend als ik opstart en geheugen trekken kan die ook niet.

Overigens voor jullie IE sceptici, ik heb nog nooit van mijn leven betaald voor windows, IE, beveiliging of wat dan ook. Ik draai hier op (illegale) IE en nog steeds nooit enige fout. Beat that suckers

Caramelneger | 12-01-08 | 20:22

@Rimmer 12-01-08 @ 20:18

linuks is alleen goet voor serverts, niet voor dagelijkse sjizzle.
Zet die troep op dual boot met xp en HOER-a! hij werkt!

AnusGebraad | 12-01-08 | 20:22

Vrouw op het plaatje ziet eruit alsof ze net uit een computerspelletje komt stappen.

spaghettimonster | 12-01-08 | 20:21

"Het ligt niet aan de broncode van dumpert. Die voldoet netjes aan alle protocollen."

53errors als ik de (x)HTML code controleer via validator.w3.org

ReneD | 12-01-08 | 20:21

Traag, gelul, niet alleen IE, ook AVANT Browser (al twee jaar super tevreden over!!) klapt eruit. Dus gewoon Joris z'n gadgets afnemen en een enorme schop onder z'n kleauten geven richting het serverhok.....

osta | 12-01-08 | 20:21

@Rabarberke
Voor IE is Lynx niet zo'n heel grote concurrent, maar voor Notepad...
-
@BoBu
Damn, ik dacht juist dat je de beller was.

DiagnosisTyphus | 12-01-08 | 20:21

Volgens mij heb ik me wel duidelijk gemaakt. Het zat diep,geloof ik.

Boze Buur | 12-01-08 | 20:18

Nooit gedacht: War of the Nerds, hier live op GS...

uberdude | 12-01-08 | 20:18

Dumpert is helemaal KUT, en daarmee bedoel ik natuurlijk niet de inhoud. Zit hier op Ubuntu 7.10 x64 met de laatste Firefox en de flash-nonfree plugin (de Abode versie dus) te werken en die filmpjes doen niks. Wellicht doet Joris er beter aan om lekker zijn eigen mediaspelert te bouwen in plaats van gebruik te maken van een kant en klaar spelertje (JW FLV PLAYER 3.12). Alle andere websites leveren bij mij namelijk geen problemen op. Ow, hiermee is het dus officieel geen IE probleem, want wine heb ik nog niet geinstalleerd.

Rimmer | 12-01-08 | 20:18

@ Megazand 12-01-08 @ 20:08
Mag ik je een tip geven? Pleur Norton eraf, mijn ervaring is al jaren dat hun beveiligingspaketten je systeem teveel vertragen en vage fouten veroorzaken. Met het gratis AVG kun je je pceetje voldoende beveiligen en die zuigt niet aan je systeem zoals Norton dat doet.

Crusher | 12-01-08 | 20:17

Elisabeth2 12-01-08 @ 20:12
Het is een vrij dure verbinding van planet.
Daar ligt 't niet aan. En aan Norton betaal ik me eigen ook scheel.
Maar als ik je goed begrijp heb jij dus een verbinging van EUR 99,95 per maand en werkt dumpert bij jou wel!
@Tha_Almighty 12-01-08 @ 20:12
Ik hou niet van opera. Geef mij maar zulke muziek:
213.200.64.229/freestream/download/sun...

Megazand | 12-01-08 | 20:16

"... Google verklaarde in januari 2005 dat het nu zoekt in 8.058.044.651 webpagina's, ruim 8 miljard dus. Maar zelfs deze kan maar een deel van het hele web doorzoeken..."

Maar ohjee, het gifgroene monster dumpie doet het niet. Laten we in paniek raken! Laten we onze tijd besteden met het bedenken hoe dat nou toch kan.

Boze Buur | 12-01-08 | 20:15

Geen problemen hier.
×Nintendo wii/Opera

De StoorZenDer | 12-01-08 | 20:15

aha, firefox 4 life

Ahjan | 12-01-08 | 20:15

Nu we het er toch over hebben...
Dumpert doet al langere tijd kut in IE6. Als je een filmpje tot het einde bekijkt freezed je browser, en moet je alle instanties afsluiten.
Jullie hebben een week of vijf geleden iets gedaan met die flashplayer dat dit veroorzaakt. HEb het zelf op 4 verschillende PC's (allen IE6) en hoor het ook in mijn omgeving, en zie het ook op kantoor.

Ook uit andere features, zoals CookieSync, blijkt dat jullie zelf geen aandacht aan IE6 besteden. Als browser met het grootste marktaandeel is het wellicht een idee dat wel te gaan.

Dat de dumpert volgens de standaarden is is knap, die zijn er namelijk niet. Er zijn wel recommedations, ofwel richtlijnen. Maar het moge bekend zijn dat de Internet Explorer familie daar niet aan voldoet.

frickY | 12-01-08 | 20:12

WTF is internet Explorer???? Als je daar nog mee surft ben je minstens 65 en denk je dat de enige concurent Netscape is .

Ernest Claes | 12-01-08 | 20:12

Megazand 12-01-08 @ 20:08
Je moet ook een goede provider kiezen en dan niet zo gierig zijn om de goedkoopste verbinding te willen. Ik heb het ook gehoord van vrienden die de goedkoopste bundel nemen en dat dan de filmpjes vastlopen, of als een soort hik af en toe verder gaan na een pauze.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 20:12

Gewoon Opera gebruiken, werkt perfect. Voor die paar kudt-sites die Opera niet ondersteunen kun je terugvallen op IE (met de nadruk op iiiiiiii!)

Tha_Almighty | 12-01-08 | 20:12

@ 'TrauMa 12-01-08 @ 19:59
Kom jij maar eens met de feiten dat firefox, mozilla of welke andere 2e handse browser dan ook beter beveiligd is dan IE, daarbovenop neem ik aan dat je je computer sowieso goed beveiligd en ook niet zomaar willekeurig gaat downloaden, want dan vraag je er namelijk ook om hè

Caramelneger | 12-01-08 | 20:11

Ook ik maak weleens mee dat een bepaalde site het niet doet. Soms is dat jammer. Vervolgens klik ik het weg en surf naar èèn van de andere 633.294.718 sites die er te vinden zijn.
Dan je toch niet bellen???

Boze Buur | 12-01-08 | 20:11

Internet Explorer is de beste browser. En daarna komt lynx.

Rabarberke | 12-01-08 | 20:11

Ik houd de juiste onzin tegen meen ik, met mijn firewalletje op handmatig.
Vertik bvb de google-analytics en google page-ads en de flashmeuk maar binnen te laten en de caché heeft er weer zin an!

LifeCatcher | 12-01-08 | 20:11

Traag, naam van die chick op die pic. En vlug een beetje.

Rest In Privacy | 12-01-08 | 20:10

Mijn safarie en firefox trekken het nog steeds niet altijd, iemand suggesties?

Worteltje | 12-01-08 | 20:10

Nou ja, als dat alles is. Vlak voor het filmpje is afgelopen klik ik dumpert weg, geen problemen. Als je w8 tot het filmpje is afgelopen gaat er zo'n dingetje rond draaien en loopt ie vast. Om dat plobreem kan ik me niet druk maken. Ik heb een erger probleem, en dat is: Norton! Die automatische updates zijn kl0te. Zo'n geel uitroeptekentje, en dan crasht mijn pc. Ik heb ook geen internet als internetsecurity aangeschakeld is. En dát is pas een probleem. Ik kan GS het dus wel vergeven dat dumpert beetje kaduuk is

Megazand | 12-01-08 | 20:08

Boze Buur 12-01-08 @ 20:04
Ik zou die gesprekken ook wel eens willen horen.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 20:07

Ja maar ik heb al heel lang firefox met webdeveloper toolbar alleen geen sex...

Hellsmurfje | 12-01-08 | 20:06

DeArmeStudent 12-01-08 @ 20:00
Niets mis met de Dumpert. ´s Morgens als eerste laptopje inschakelen, grote kop thee maken en even lekker filmpjes kijken. Gaat nooit iets mis mee. En ik heb maar gewoon een Acer. Knopje aan en uit, meer heb je niet nodig.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 20:05

Er zijn echt mensen die bellen omdat de dumpert niet helemaal jofel werkt?

Boze Buur | 12-01-08 | 20:04

IE is prachtig. Het opstarten ervan alleen al laat je weten dat je harde schijf er ook nog is, het eigenzinnig interpreteren van W3C standaarden ("they're more like guidelines anyway") doet de elke site er verfrissend nieuw uit zien alsmede de 'features' www.google.nl/search?q=3+pixel+bug die het programma rijk is.
Enfin. FF heeft ook wel een paar gebreken, met name bij filmpjes. Probeer maar eens een GS.TV item tabbed te openen (middelste muisknop op link). Na twee seconden kapt het geluid, na drie het hele filmpje. Windows Media content wil ook nog wel eens blijven hangen.

DiagnosisTyphus | 12-01-08 | 20:02

Hier nergens last van met de vuurvos, maar die dumpert is zowiezo ruk, met die flash-video's... gewoon een embedded-link naar die youtube meuk had ook al voldoende geweest.

DeArmeStudent | 12-01-08 | 20:00

Ubunte rulez... dump the dump....

Captain Orange | 12-01-08 | 19:59

Firefox voor nerds.. moet je per definitie een nerd zijn om iets te gebruiken wat beter is? tis heel simpel hoor, gewoon ff naar de site gaan en downloaden.. of is dat al te moeilijk? nou hoef je dat helemaal niet te doen, maar om het dan af te gaan schilderen als niet deugende open source troep gaat natuurlijk nergens over; dat de beveilinging van firefox beter is dan van IExplorer is gewoon een bewezen feit. Als jij van je garage een fiat panda krijgt voor 500 euro met het verhaal dat dat standaard is, maar je bij de buurman een gratis ferrari kan ophalen lijkt me de keus ook makkelijk; dan maar even 100 meter lopen.

'TrauMa | 12-01-08 | 19:59

En als je dan toch Firefox of Opera neemt stap dan ook meteen over op GNU/Linux als OS, ik kan iedereen openSuSE 10.3 aanraden ! Met Konqueror de beste alleskunnert allertijden ;)

Cinq-Marquis | 12-01-08 | 19:57

Traag, je bent ongetwijfeld een lul, maar die pica, tsja, die maakt veel goed. Kun je niet ff een 06 van haar plempen, want ik zou The Big One daar wel eens in willen steken.
And as it is, jullie, stukjesschrijverTs, reaguren nog wel eens in de panelen.
Make my day.
Whiskey komt jouw kant uit (slikt wel hè, deep throath e.d., anders niet de moeite waard).
Kom er maar in, gehgehgeh.

nattebever | 12-01-08 | 19:56

Tjzees wat een gezeur hier over vuurvossen en iejee dingen. Dumpert doet het een keer niet. Iedereen op z´n achterste poten, klagen, GS aanvallen. Moesten jullie geen boodschappen doen vandaag en het huis een beetje proper maken en je stinkende lijf en kleding kuisen.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 19:55

@beroepswerkeloze 12-01-08 @ 19:51
Dat is inderdaar standaard IE, en ja je zou andere browsers zonder problemen kunnen instaleren zonder IE kwijt te raken. En als je wilt kiezen tussen Mozilla of Opera zou ik toch voor Mozilla gaan. Toch zonde als je het mij vraagt ;)

Caramelneger | 12-01-08 | 19:54

Een vraag aan een ieder die verstand van een laptop heeft. Werk met Packed Bell en met windows xp. Ik neem aan, dat dat ook IE is. De vraag: Kan ik zomaar mozilla of opera installeren zonder bijkomende ellende op het reeds aanwezige. Welke is beter Mozilla of Opera. Met dank....

beroepswerkeloze | 12-01-08 | 19:51

Beetje vreemde klantenbinding houdt u erop na. De grootste meuk in 0031 heeft nu eenmaal Windows en vaak dus ook IE, of je dat nu leuk vindt of niet. Als bedrijf heb je daar nu eenmaal mee te leren leven.
En ja ik werk nu toevallig met Firefox. Maar die is ook niet altijd heilig hoor.

Grasgriezel | 12-01-08 | 19:49

En ik maar hopen op meer foto's van dat mokkel....

GOEM | 12-01-08 | 19:49

@AnusGebraad 12-01-08 @ 19:44
+1, hulde!!

Caramelneger | 12-01-08 | 19:47

dumpert sowieso altijd trage shit

wolfje23 | 12-01-08 | 19:47

LOL dat heeft geen bal te maken met die Internet Exploder-meuk.
Jullie stdumpert redirect naar een of ander modpanel, wat betekent dat een of ander stagiaire-piemeltje daaro de boel flink gef*ckt heeft.

Al update ik IE tot het jaar 3000, dan blijft stdumpert toch kraken, geloof me.

Wat is dat trouwens met die extreem-rechtse firefox-propaganda?
als ik google op 'firefox shit' (images.google.nl/images?svnum=10&u...) krijg ik idd die afbeelding van jullie:

fotos.sapo.pt/sergio_alex/pic/0001124g...

AnusGebraad | 12-01-08 | 19:44

wat een baggerzooi

druif | 12-01-08 | 19:42

dit wordt toch wel afgehandeld op de ITIL manier he?

Marv007 | 12-01-08 | 19:42

@ Pim Pandoer 12-01-08 @ 19:26
Jij hebt er dus helemaal geen verstand van. Defacto standaarden als DivX en MP3 zijn weliswaar gaan ISO standaarden, maar zijn *wel* goed gedefinieerd. Iedere MS-implementatie die ineens MP3s anders interpreteert verandert helemaal niets aan de definitie van MP3. Het maakt het wel moeilijker voor ontwikkelaars om MP3'tjes te maken die iedereen kan afspelen. En dat is precies wat MS al vele jaren doet: pak een goed gedefinieerde industriestandaard, verander er iets aan dat alleen MS weet, integreer het in Windows en voila, de standaard is kapotgemaakt!

Bokassa | 12-01-08 | 19:41

-weggejorist-

wim6880 | 12-01-08 | 19:41

@naardeklote 12-01-08 @ 19:35
Inderdaad heb zelf altijd IE gehad, en ik klop af dat ik nog NOOIT problemen heb gehad met welke site dan ook. (Dat heeft er waarschijnlijk grotendeels mee te maken dat alle updates en zooi zichzelf mooi regelt).

@de rest:
Gebruik maar lekker firefox, mozilla, safari of andere blije huppelbrowsers, als het daarmee fout gaat duurt het nog eens 20x langer voor je geholpen wordt, ALS je al geholpen wordt....

Caramelneger | 12-01-08 | 19:40

@ Pim Pandoer : Helemaal raak.

En GS, rot op met die slappe verhalen. Maak een site die werkt, stelletje prutsers. Als IE je code niet snapt, dan is je code kut. Niet janken dat Bill het verkeerd heeft gedaan. Je zou beter kunnen gaan repareren in plaats van liegen.

Rechtdoor | 12-01-08 | 19:39

@ vander F 12-01-08 @ 19:31
Als het gaat om verkoopaantallen 'ruled' Opel inderdaad, jij bedoelt waarschijnlijk wat anders, maar daar ging het niet om. Wel ff nadenken voor je wat post he jochie?

Crusher | 12-01-08 | 19:39

Wel lieden, uw JLDB heeft een paar sitetjes met bij elkaar een 150.000 bezoekers per maand. (dagtotaal van GS dus) maar dat neemt niet weg dat je er een heersend statistiekje van kan maken: IE 85% Firedinges 10%
Opera 2% Rest 3%. Waar zou u software voor gaan ontwikkelen als u een groot marktaandeel wilt? Inderdaad, voor opera

jan-lul-de-behanger | 12-01-08 | 19:38

Gebruik al jaren Avant browser, werkt met een IE7 motortje. ik heb nog nooit problemen gehad op de dumpert met Vista Ultimate.

naardeklote | 12-01-08 | 19:35

@vander F 12-01-08 @ 19:31
En waarom denk je dat het de meest verkochte auto is? omdat het betrouwbaar is misschien?? Denk even na voor je post, danku

Caramelneger | 12-01-08 | 19:34

Lachen... Rechts naast het topic wordt vrolijk geadverteerd voor IE7..

klauwkikker | 12-01-08 | 19:34

@ vander F 12-01-08 @ 19:29
Leg dat maar eens uit aan de adverteerders op Geenstijl.

Crusher | 12-01-08 | 19:31

@Crusher 12-01-08 @ 19:29,
omdat Opel de meest verkochte auto is 'ruled' Opel?
*proest*

vander F | 12-01-08 | 19:31

Had je niet eens letters aan vies hoeven maken Traag.
Laat ze toch barsten die mickeysoft tokkies.

vander F | 12-01-08 | 19:29

@ masturberik 12-01-08 @ 19:26
Volgens mij 'ruled' de browser die het meest wordt gebruikt.

Crusher | 12-01-08 | 19:29

Safari rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masturberik | 12-01-08 | 19:26

Wat een bullshit zeg. Aan alle ubernerds en gefrustreerde systeembeheerders die maar niet bij de meiden kunnen scoren: Microsoft IS de standaard. Al jaren trouwens.. Tegen de stroom inroeien met allerlei opensource shareware, alternatieve browsers, openoffice etc.etc.etc.is allemaal tijdrovende geldverkwisting. In de jaren 80/90 smeekte de consument om standaarden mbt bestandsformaten etc. En nu die er eindelijk is moet het weer anders... Er moet concurrentie zijn (de consument vraagt daar helemaal niet om volgens mij maar goed) en dus wordt ons allerlei flauwekul door de strot geduwd in het kader van Europeese regelgeving.
Beste Geenstijl; automatisering is geen doel op zich, maar slechts een stuk gereedschap. Browsers, besturingssystemen etc. het interesseert me allemaal geen HOL. Het moet gewoon simpel werken en ik wil er geen moeite voor doen. IE heeft volgens mij iets van 95% van de browsermarkt in handen en zet daar dus definitief de standaard mee. De rest is geneuzel in de marge. Een bepaald formaat kan zich zelf ook kan ontwikkelen tot standaard. Kijk naar DivX, MP3 etc. En hoeft dus niet in allerlei regeltjes vastgelegd te zijn.
Veel systeembeheerders hebben zichzelf volgens mij ten doel gesteld beleid te gaan bepalen wat dit betreft. Niet omdat ze het beste voorhebben met hun werkgevers, maar meer vanuit een bepaalde geldingsdrang en het niet kunnen accepteren dat er één ubernerd is die rijkste man ter wereld is en WEL een vrouw heeft! Ik ga echt geen andere browser installeren omdat één bepaalde site het niet doet. Jammer dan.

Pim Pandoer | 12-01-08 | 19:26

@raples 12-01-08 @ 19:19
IE werkt perfect bij bijna elke site

ja maar dat komt niet omdat IE zo goed is, de mensen achter zo'n site moeten zich in allerlei vreemde bochten wringen om IE tegemoed te komen.

dokter gonzo | 12-01-08 | 19:26

@raples 12-01-08 @ 19:19
Je beantwoordt je eigen vraag, gozer???

Ronnie M. | 12-01-08 | 19:24

Damn... als die dame bij GeenStijl werkt dan bel ik ook even naar de HelpDesk.

Airwaver | 12-01-08 | 19:23

IE? Was da?

braadlap | 12-01-08 | 19:20

Firefox is voor nerds. IE werkt perfect bij bijna elke site dus waarom zou je switchen?

raples | 12-01-08 | 19:19

Is dat nou Lonneke??

Pannie | 12-01-08 | 19:19

Of je smeert die suffe dumpert gewoon lekker in je haar. Kijk wel op joetuup voor mn daily fix leedvermaak

Strenge meester | 12-01-08 | 19:18

Ja hoor het ligt aan ons, beetje Finnengedrag dit.

Pannie | 12-01-08 | 19:17

firefox is een 2de rangs kudt browser waar de helft van de (pr0n) sites niet op werkt, waar ik gekke dingen moet installeren die IE standaard heeft en waar je dus niet dood mee gevonden wil worden. toegegeven, het is net iets minder kut dan safari. mensen met safari kunnen vaak beter gewoon over pr0n gaan fantaseren tijdens het fappen.

KletterKanariri2000 | 12-01-08 | 19:16

Ach fuck it. Ik word zo ziek van dat geneuk over firefox. Er is maar één goeie browser voor windows en dat is IE. Net zoals er maar één goeie browser is voor apple en dat is Safari. Fiefox en alle andere goedbedoelde crap is nooit zo goed an stabiel als de besturingssysteem eigen browser. Firefox is zo lek als een mandje en al die andere open-source crap is.... tja... open-source. Kut dus!

Watcher | 12-01-08 | 19:15

Is wel goed hoor, GS, dat het er af en toe uitfloept en helemaal blanko wordt. Kan de beste overkomen. Wij zijn een geduldig type en wachten op betere tijden, met of zonder hulpmiddelen van de Canadian Pharmacy.

Elisabeth2 | 12-01-08 | 19:15

Iemand de naam van die blonde op die pic?

Rest In Privacy | 12-01-08 | 19:14

IE-gebruikers focken tot daar aantoe.
Maar zorg er op z'n minst voor dat je dat lekkere wijf óók met Opera kunt zien...

-LoKi- | 12-01-08 | 19:13

Waarom iets repareren dat het in Firefox of Safari wel doet? Explorer is troep, dus hoeft er geen rekening mee worden gehouden.

artbrut | 12-01-08 | 19:12

Installeer ff updates... lutsers.. als ik weer is op de dumpert zit op mijn werk kan ik niet ff updaten of ff een andere browser starten,
dus pas dat gare script gewoon weer aan zoals het was, in plaats van je flashy zooi waar niemand op wacht

Tha! | 12-01-08 | 19:10

Fapdrol 12-01-08 @ 19:08
Voel je je aangesproken?

Tomatenketchup | 12-01-08 | 19:10

Gut.. zitten alle 12 gebruikers van firefox hier te commenten?
Zucht... computernerds...

gompie | 12-01-08 | 19:10

@Tomatenketchup 12-01-08 @ 19:00
En wie engelse benamingen op zijn jan boerenfluitjes vertaald (om grappg te zijn) is eauk een pauper.

Fapdrol | 12-01-08 | 19:08

hmm je zal het vanzelf wel terug gaan zien in de bezoekersaantallen van de dumpter.... dit geintje kost moeite... en als ik ergens een hekel aan heb is het moeite doen

Frankos | 12-01-08 | 19:08

@superjan 12-01-08 @ 19:04
Ja maaaaar dat werkt alleen op speelgoed machines, we hebben het hier over webbrowsers op volledig werkende computers.

Ronnie M. | 12-01-08 | 19:05

@Nu ik hier toch ben. 12-01-08 @ 18:52
volgens mij was er 2 dagen geleden een windows update, dat kan een reden zijn.
Overigens ben ik net even overgeschakeld van firefox naar IE en ik kan alle filmpjes gewoon zien met IE. En op Vista nog wel...

Alex J | 12-01-08 | 19:05

Nja, Microsoft is altijd langzaam..

piem0l | 12-01-08 | 19:05

Gelukkig nooit last van.. Ik HEB nieteens IE!

sil | 12-01-08 | 19:05

Alles altijd met de laatst bekende apparatuur laten draaien is gehoorzamen aan de Eerste Wet van Bill.

doedeljantje | 12-01-08 | 19:05

nu doet ie het weer, Zeker instellingen aangepast. Toch foutje van de stagiaire? Of heeft Microsoft wereldwijd iedereen bliksemsnel van een update voorzien?

Martinstory | 12-01-08 | 19:04

Inetrnet Explorer is voor mensen bij wie de snapper kapot is. Het is mij een raadsel dat je er vrijwillig voor kiest om met rommel te werken.
.
Het is precies hetzelfde als je een boom gaat snoeien en er ligt op tafel een bottezaag en een kettingzaag.

Chinuk | 12-01-08 | 19:04

of safari, is ook toph.

superjan | 12-01-08 | 19:04

Jammer van Firefox is dan helaas weer dat de filmpjes het regelmatig niet zo best doen.

Adriaantjeeeeeuh | 12-01-08 | 19:04

hahaha ik vond het wel grappig om jullie code te kunnen zien ;D

lokado | 12-01-08 | 19:03

@znikkel 12-01-08 @ 19:01
Welke Website(s) heb jij gebouwd die door meer dan 10.000 bezoekers per dag word bezocht?
-edit je vergeet een cijfer -

Ronnie M. | 12-01-08 | 19:03

Wel typisch dat Geenstijl de enige site is die het na de update niet meer doet. Prima als het zo is dat het aan microsoft ligt maar ik neem aan dat Geenstijl ook graag de advertentie inkomsten wil. Repareren die hap. Zorg dat het werkt!!

Martinstory | 12-01-08 | 19:02

no doubt

doskabouter | 12-01-08 | 19:02

Heya, Hij doet het weer, mat dank aan Microsoft dus... Knappe service van die klub, da's pas stijl!

Nu ik hier toch ben. | 12-01-08 | 19:01

-weggejorist-

znikkel | 12-01-08 | 19:01

Internet Explorer gebruiken is vragen om virussen, spyware, bugs en systeemcrashes.
U gelooft mij niet? Probeer Firefox 14 dagen Niet goed, Geld terug. It's Amazing...

Ronnie M. | 12-01-08 | 19:01

janjoker 12-01-08 @ 18:46
Precies wat ik dacht

hetJong | 12-01-08 | 19:01

@joris> Haha, hijs fijn :)

Lange Neus | 12-01-08 | 19:00

zorg gewoon dat GS helemaal niet meer werkt met IExplorer, dat soort monopolistische geintjes flikt MS zelf ook altijd..

'TrauMa | 12-01-08 | 19:00

Wie niet met vuurvos surft is een pauper.

Tomatenketchup | 12-01-08 | 19:00

Even een vraagje aan mensen met Firefox of Opera, staan er nog geyle filmpjes in de dumpert? Anders zie ik het nut ook niet....

OneandOnly | 12-01-08 | 19:00

firefox rules!
Sneller en veiliger dan dat Bill Shit gedoe!

emaaerka | 12-01-08 | 18:59

makkelijk altijd een ander de schuld geven. Repareer die meuk gewoon netzoals alle andere mijarden websites op het web. Moet je maar een goeie stagiaire aannemen. Gegroet.

Rest In Privacy | 12-01-08 | 18:58

firefox geeft mij de zwarte balk links op de gs-site over de eerste letters heen, mega irritant. explorer had dit eerst ook maar das nu op magische wijze goedgekomen.

nonconformo | 12-01-08 | 18:55

firefox is sowieso stukken beter dan dat ding van bill gates.
en veiliger

cooleman | 12-01-08 | 18:55

Hoi @ plaatje!

Obbiie | 12-01-08 | 18:54

Nou surf al tijdje met firefox, maar die dumpert doet gewoon vaak raar, dus helaas ben ik bang dat het toch aan jullie supergave broncode ligt.

Kaas de Vies | 12-01-08 | 18:53

Yo man, ey ik kan geen filmpjes kijke joh man Yo man

Dachthetwel | 12-01-08 | 18:52

Twee dagen terug filkpjes kijken met IE, daarna geen filmpjes meer kijken met dezelfde IE. Tsja *zuchtend*, dan ligt de oorzaak dus inderdaad overduidelijk bij IE. Ik vind 't geen stijl!!

Nu ik hier toch ben. | 12-01-08 | 18:52

dat er nog mensen bestaan die met IE browsen..

dupol | 12-01-08 | 18:49

-weggejorist-

Lange Neus | 12-01-08 | 18:49

Tuurlijk, anders bel je ff wanneer je geen filmpjes kan kijken.
*Kijkt weer verder naar Eigen Huis & Tuin*

RTLNieuws | 12-01-08 | 18:48

Kunnen ze bij Geenstijl dan niets anders dan een ander de schuld geven?

janjoker | 12-01-08 | 18:46

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland