Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Politie gaat dikke velgen checken

speelm3.jpgVette pech voor coke-dealende mocro's in hun 3-serie cabrio met driespaaksvelgen (of een oude 5-serie). Jammer maar helaas voor de hosselende blingbling negers in hun geblindeerde Honda Prelude cq. Accord met Lexus achterlichten. Eveneens balen voor alle roomblanke crimineeltjes in hun opgedirkte Passats of uitgeklopte Opels. Wegens doorslaand succes voert Justitie het razendpopulaire Patsertje Plukken landelijk in. Voor wie te arm of te eerlijk is om dit te snappen: Wie zijn geld zichtbaar over de balk smijt, maar geen reguliere kantoorbaan kan aantonen zit bij verdenking binnen no time op een kratje. In dat geval mag de pliesie namelijk ongezien dat nieuwe plasmascherm, het bescheiden zeiljacht en die foeilelijke Rolexverzameling in beslag nemen. Moest hier vroeger nog zoiets futiels als een veroordeling aan ten grondslag liggen. Door een foefje in het witwasartikel in het wetboek van strafrecht is een beetje flaneren met kostbare spullen voldoende voor een enkeltje Domeinen. Hoezo is die X6 verdacht agent? Wij zijn van GeenStijl hoor... Instant Update: Experts vrezen een heksenjacht: "Straks is iedere Marokkaan in een dikke auto bij voorbaat schuldig".

Reaguursels

Inloggen

Het wordt hier steeds meer een politie staat.

Hollandsche kaaskop | 08-01-08 | 00:44

Wat een lutzers..................... Weten jullie eigenlijk wel dat de econonie draaid op zwart geld?

Als de heren politici een manier zouden kunnen vinden om het zwarte geld uit te roeien, dan stort de economie in ! Dat is ook de reden waarom men daar niet mee bezig is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iedereen wakker?

klaretaalzeewolde | 07-01-08 | 13:59

Het is niet meer normaal wat men bij de politie allemaal uitdenkt, geloof maar niet dat ze dit op een correcte manier zullen gaan uitvoeren, daar zijn ze gewoon te corrupt voor, hordes mensen die gewoon niet bij de heren in de smaak vallen zullen zomaar zonder bewijs hun auto kwijt raken, en dan mag men zelf gaan bewijzen dat de auto betaald is van je gespaarde geld, omgekeerde bewijs last heet dat, had men vroeger in het communistes Rusland ook.
Ik roep het al een aantal jaar, de staat gaat op steeds grovere wijze aan de bezittingen van de burger komen, het zijn gewoon een stel gekken bij jusitie.

souty | 07-01-08 | 13:18

De politie vraagt altijd hoe ik aan die poen kom, als ik dan zeg dat ik in snuifkaas handel geloven ze me nooit, de eikels.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 23:47

Ik heb mijn dag vandaag goed besteed en mijn vette velgen van mijn vette bmw 5 serie verwisseld voor de standaard velgen, kan ik mij eindelijk weer eens crimineel gedragen zonder dat ik steeds aangehouden wordt.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 23:45

Boeddhi 06-01-08 @ 23:20

Nee, da's ook weer waar.

LoudAndProud 06-01-08 @ 22:49

Hehehehehe.... sehr witzig.

bottehond | 06-01-08 | 23:36

bottehond 06-01-08 @ 21:33

nou en! Dat hij zich socialist noemt, wil nog niet zeggen dat hij het is.

Boeddhi | 06-01-08 | 23:20

@bottehond 06-01-08 @ 21:33
Ik dacht dat Hitler Duitstalig was?Voor een Duitser praat hij goed Engels!

LoudAndProud | 06-01-08 | 22:49

Toch heeft Maximus een punt.
Zoals ik al eerder aangaf rijden de echte dealertjes niet in grote patserbakken ,maar in keurige kleine onopvallende autotjes.
Prima service trouwens bij de Mocro dealer, altijd stipt op tijd op de afgesproken plek, keurig verzorgd, nette auto, beleefd en service gericht.

LoudAndProud | 06-01-08 | 22:47

@Maximus

keep on dreaming

deFiscus | 06-01-08 | 22:32

Boeddhi 06-01-08 @ 20:36

Leuk geprobeerd. Helaas voor jou:

kwoot
"We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system for the exploitation of the economically weak, with its unfair salaries, with its unseemly evaluation of a human being according to wealth and property instead of responsibility and performance, and we are all determined to destroy this system under all conditions"

(Hitlers Speech of May 1, 1927. Quoted by Toland, 1976, p. 306)
ontkwoot

bottehond | 06-01-08 | 21:33

@ Passiefish 06-01-08 @ 15:09

Neen. Ik denk dat die achtergestelde vrouwen niet eens weten dat de auto op hun naam staat. Of er wordt gedreigd met mogelijke sancties (nog een baby, etc....).

Snorry! | 06-01-08 | 21:29

Het is toch niet te geloven als je al die comments leest hoe dom dit volk is. De hele dag achter de pc zitten niet weten hoe de realiteit in elkaar steekt.Welnu al die mensen die hier zitten te zeiken op een Mocro in een dikke auto hebben maar 1 ding gemeen .Jaloezie en afgunst meer is het niet .Al die gasten die in een mooie BMW,Audi,Porsche,Infinity,en een Benz rijden zijn meestal hier geboren en hebben de zelfde school gehad als u zoon of je zelf.Waarom kunnen hun zo,n auto dan niet rijden. Dus de volgende keer als er een Mocro of een Turk of een Antiliaan met een dikke auto naast je staat bij het stoplicht ,kijk hem diep in zijn ogen aan en vraag hem of hij mischien een crimineel is .En niet lekker anoniem achter je raampje lekker onzin lullen. Word wakker stelletje zielige lui. Die Mocro,s hebben het hier gewoon gemaakt. En weet je waarom ??? niet omdat zij zo slim zijn ,maar omdat wij zo DOM zijn .

Maximus | 06-01-08 | 21:00

Brouhaha 06-01-08 @ 17:38

Nationaal Socialisme is niet links. Men verkijkt zich op het woord socialisme. Dictaturen zijn niet links en niet rechts. Hitler heeft zich zover ik weet NIET laten inspireren door Marx maar meer door Nietsche, niet echt een linkse filosoof te noemen. Buiten dictaturen om heb je ook nog onderdrukking. De in ondernemers en industriëlen uit de 19de eeuw en eerder, bedienden zich van slavernij en ik heb niet nageteld hoeveel lijken dat heeft opgeleverd. In mijn visie zijn ondernemers en industriëlen rechtse figuren. Het is een kwestie van perspectief en dat is zinloos. Maar het onderwerp gaat ergens anders over. Jij koppelt deze maatregel (pluk ze) op een of andere wijze aan dictatuur en dat vind ik dom. Dat is net zo dom als het beweren dat een bank overvaller straffen gelijk staat aan dictatuur.

Boeddhi | 06-01-08 | 20:36

@Boeddhi 06-01-08 @ 12:07

Hoezo dom? Ik geef aleen even de weinige voordelen van een dictatuur aan, een in dit geval is dat de criminaliteitsbestrijding die in dictaturen wat efficienter is dan in democratien. Heeft niets met domheid te maken, behalve dan jouw onvermogen om dit soort zaken te bevatten. En Hitler was links, althans zijn duizendjarig-rijk. Zoals al gesteld hebben linkse dictaturen een ideologie waarbij het vooral gaat om IEDEREEN gelijk te maken, behalve de elite natuurlijk. Die is iets gelijker dan de rest.
.
Dat het Duizendjarig-rijk links was, is inmiddels door diverse historici bevestigd. Het wordt door de linkse elite natuurlijk hardnekkig ontkend, want dictaturen zijn in hun ogen slecht en dus rechts. Links is ALTIJD goed en moreel superieur. Ja, er waren wat linkse dictatuurtjes die een paar honderd miljoen mensen het leven hebben gekost (die van illustere types als Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot, en de Kimmetjes), maar ach, dat mag geen naam hebben.
.
Maar goed, noem maar eens een rechtse dictatuur die het gepresteerd heeft om tientallen miljoenen mensen over de kling te jagen? Precies; die zijn er niet! Duizenden, tienduizenden misschien, in de dictaturen van Zuid-Amerika en Spanje en Griekenland. Maar MILJOENEN doden is exclusief voor linkse dictaturen.

Brouhaha | 06-01-08 | 17:38

Toen ze net met de 'cabriomethode' begonnen in Rotterdam woonde ik daar toevallig en ik vond het best een goed idee, die allochtonen met cabrio eens aan de kant zetten en alles natrekken. Totdat ze mij op een goede dag aan de zetten om alles na te trekken, toen vond ik het natuurlijk maar flauw.

En ik dacht nog wel dat ze aan mijn neus zouden kunnen zien dat ik die ene neger was die zijn cabrio financierde met een reguliere kantoorbaan.

Maar goed. Tegenwoordig rijd ik gewoon rond in een kleine derdehands middenklasser dus ik loop lekker niet meer in de kijker. Dus ga ze maar pakken die (andere) allo's met hun dure auto's. Net goed, ik heb er sowieso toch een hekel aan als iemand anders iets heeft dat ik niet heb.

poppermotje | 06-01-08 | 17:29

@Rabarberke 06-01-08 @ 11:32
Ja, maar van criminelen als Cees van der Hoeven heb ik weinig last. Van Mocro's wel, al was het alleen maar vanwege hun irritant domme uiterlijk.

Brouhaha | 06-01-08 | 17:27

.. borduurt even verder op Snorries' gedachtengang.
.
Dan hebben de betreffende slimme mannen blijkbaar achtergestelde, doch zeer welgestelde vrouwen aan de haak geslagen. Of wordt er met deze wet een uitzondering gemaakt voor vrouwen in het bezit van pimpmobiels?

Passiefish | 06-01-08 | 15:09

Ondanks het feit dat in veel allochtone culturen het gebruik heerst dat de vrouw achtergesteld is t.o.v. de man, zijn deze, zich per pimpmobiel verplaatsende, mannen slim genoeg om die automobiel op naam van hierboven genoemde achtergestelde vrouw te zetten, zodat de pliesie niks te vorderen heeft.

Snorry! | 06-01-08 | 14:48

Jonge gastjes in een auto boven de 30k? ZELDZAAM en meestal de auto van pappa. Over het algemeen zie ik finnen en ander gespuis waar hier weer eens over geklaagd wordt gewoon in tweedehandsjes rijden. Netjes opgepoetst als nieuw, met mooie velgen. Dat dan weer wel!

Passiefish | 06-01-08 | 14:45

Tuurlijk is die kutmarrokaan in een mercedes of een BWM van boven de € 30.000,- crimineel, denk je nou echt dat die gasten een baan hebben? Het zal tijd worden dat ze die gasten eens en voor altijd laten zien dat er met de staat niet te fucken valt. Moet jij eens proberen om je belasting te laat te betalen als hardwerkende mens, doe je alles volgens de regels, wordt je alsnog aangepakt, en deze drugdealertjes en loverboys enzo (dat zijn het toch) die kunnen doen en laten wat ze willen... en kom nou niet roepen van harde werkers in de bouw bla bla bla, want ik zie ze hier meer dan genoeg in mijn stad, en hoe vreemd? het zijn allemaal turken of marrokanen.

----TWISTED---- | 06-01-08 | 14:34

God wat zijn jullie dom zeg.
Even een voorbeeldje: "he he , eindelijk worden we wakker. Een 20 jarige in een gepimpte BMW 5serie zonder enige werkervaring, hmmm? Het zal druk worden bij de dienst der Domijnen."
.
Jullie lutsers DENKEN alleen dat een kleurtje in een BMW geen werkervaring heeft, maar doordeweeks zijn dat nou juist de harde werkers in de bouw en industrie. Echte dealertjes zoals ik hier in 010- eentje in de straat heb, die lopen echt niet zo te patsen met autos. Maar ja dat kun je natuurlijk niet weten als je achter je internetje zit in in een gat als Emmercompascuum, ver weg van de realiteit.
.
Neem eerst een kop koffie voor je gaat reaguren, dan besef je misschien dat deze wet (doorgaans) niet zal worden toegepast op jonge gastjes maar echt bedoeld is voor de grote jongens met lambo's, jachten en penthuizen.

Passiefish | 06-01-08 | 14:24

klasse. En zeker weten dat ze daarmee veel good will kweken bij het publiek.

mokum | 06-01-08 | 14:08

1 ´1 = 2, mocro + BMW = crimineel.

Patrick Zweedsey | 06-01-08 | 13:31

Liever een dictatuur dan de illussie van een democratie.

Rabarberke | 06-01-08 | 12:41

bedoel chili

Boeddhi | 06-01-08 | 12:39

Brouhaha 06-01-08 @ 11:38

Beetje dom ben je wel he! Wat heeft criminaliteitsbestrijding met dictatuur te maken? Men kijkt naar verdachte omstandigheden, bijv. een 18 jarige laag geschoold persoon met een belachelijk dure auto en een duur huis. Dat is toch niet raar? Verder moet je maar uitleggen aan de dwaze moeders van Argentinië dat een linkse dictatuur erger voor hen was geweest. Daarbij is links of rechts in een dictatuur een vaag begrip. Was Hitler links of Rechts? Waren de slavendrijvers links of recht? Was de kerk tijdens de inquisitie links of recht? Misschien is heb beter om gewoon te stellen dat dictatuur niet deugt. Meestal is de ideologie een dekmantel voor macht en corruptie. Tenslotte kan je de vraag stellen of kapitalisme in de huidige en toekomstige vorm ook dictatoriale trekjes aan het krijgen is. De macht van het bedrijfsleven overstijgt inmiddels die van de politiek. Het doel is inmiddels niet meer een menselijk doel, maar een corporatief doel.

Boeddhi | 06-01-08 | 12:07

@ajaan du uuste,

Dat krijg je er van als je zoals ik moest opgroeien op de door de linker vleugel gecreeerde zware scholen. Gelukkig kon ik mijn tijd ook beter besteden aan het schrijven van software terwijl die leraren een klas met finnen onder controle tracht te houden. Ik heb geen pest geleerd op de scholen in amsterdam. Maar ben zelf pienter genoeg om er wat van te maken. Mijn ouders konden zich ook geen prive school veroorloven omdat ze continu worden uitgeknepen door deze overheid.

In mijn schooltijd heb ik wel 3 spellings wijzigingen meegemaakt, waardoor ik allang niet meer weet wat nu wel correct Nederlands is. En in Islamadam west is dat uberhauph al een minderheden taal, ik hoor het nog zelden.

Kom eens wonen in 1 van mijn vrije val woningen in islamadam west en dan ben ik benieuwd hoelang het duurt voordat jouw koter ook het Nederlands verleerd en iets begint te praten en schrijven wat een mengvorm is van maro-neder-turks.

Gelukkig ben ik zelf een stuk beter in de universele taal van de wiskunde en de allmighty dollar. En heb daar mijn pegels mee kunnen verdienen. Ergo dat doe ik nog. Ik ben een prima voorbeeld hoe deze multicul waanzin de eigen indentiteit (nederlands) te grabbel heeft gegooid.
Ik stel dus voor dat je nog wat langer pvda blijft stemmen in dat durpje van je, dan heb je die zwarte scholen en bmw's met blingbling velgen daar binnenkort ook.

Vuilnis | 06-01-08 | 12:07

@fokkenmast 06-01-08 @ 09:11

Teken hierbij ook nog even aan dat linkse dictaturen de meest repressieve zijn; onder een rechtse dictatuur laten ze je over het algemeen met rust zolang je je kop maar houd. Een rechtse dictatuur heeft namelijk geen ideologie, anders dan dat de heersende toplaag het goed heeft.
.
Links is ideologisch; waarschijnlijk zal 0031 zich ontwikkelen tot een groene politie-staat, waar echte fossiele benzine dezelfde status zal krijgen als cocaine nu.
.
Een andere optie (veel waarschijnlijker) is de islamo-fascistische staat; christenen heulen nu met de moslims, omdat ze bang zijn hun achterlijke privileges (o.a. bijzondere scholen) te verliezen. Maar als de moslims voldoende zijn aangefokt, en met behulp van de grristenen de samenleving eeuwen hebben teruggeworpen, dan grijpen ze de macht en moet iedereen met de aars omhoog richting Mekka!
.
* haalt overgebeleven vuurwerk van zolder om het kruit eruit te halen *

Brouhaha | 06-01-08 | 11:38

@brouahaha

Vergeet de gemiddelde tokkie met zijn zolderwiettuin niet. Ik weet dat het je vrienden zijn, maar de wet is voor een ieder gelijk.

Rabarberke | 06-01-08 | 11:33

@brouhaha

Naja Cees van der Hoeven was ook een crimineel, maar die was gewoon blank hoor. En ook grote auto. Cees van Luijk evenzo.

Rabarberke | 06-01-08 | 11:32

@Rabarberke 06-01-08 @ 11:25

Goed idee!

Boeddhi | 06-01-08 | 11:29

Aan de ene kant een zorgwekkende nieuwe stap richting totale politiestaat (we zitten al aardig in de buurt van China in de ranglijstjes), maar als met zich tot Mocro's en negerts beperkt dan kan het veel opleveren, natuurlijk. Het verbaast me altijd hoe weinig Mocro's en negerts je in het bedrijfsleven op hogere posities dan, laten we zeggen, schoonmaker tegenkomt en hoe veel er in auto's van ver boven de halve ton rondscheuren.

Brouhaha | 06-01-08 | 11:26

@boeddhi

Neuh een auto die gekocht is moet gewoon een certificaat van de fiscus krijgen dat ie betaald is met wit geld. En dan pas kenteken.... klaar is kees.

Rabarberke | 06-01-08 | 11:25

Rabarberke 06-01-08 @ 10:58

Wel eerst vragen hoe ze aan die oto kome!

Boeddhi | 06-01-08 | 11:07

Als een slager of bakker van wat zwart geld een bakfiets koopt en de fiscus het niet in de boeken terugvindt dan is ie zwaar de lul.

Als een drugsdealer in een blingbling bak rondtuft terwijl ie niet eens belasting betaalt dan vind ik het inderdaad wat flauw om de man zijn auto af te pakken.

Ik zou willen pleiten om deze types met een en.wikipedia.org/wiki/Shoulder-launche... van de weg te knallen, met auto en al.

Rabarberke | 06-01-08 | 10:58

Kijk ook eens naar ambtenaren die veel te dikke auto's rijden, in leer, met chauffeur EN rode sjaaltjes. Voorbeeld:
www.rdw.nl/NR/rdonlyres/9FCD39A0-AD7A-...
Kunnen ze dat wel verantwoorden?

Slomo | 06-01-08 | 10:55

Datdachtikwelvanniet 06-01-08 @ 10:46
Hé racistische mafketel. Dat gaat ook over blank crimineel tuig, dat is er ook genoeg.

@klaretaalzeewolde, jij hebt blijkbaar geen moeite met crimineel geld? Dus je wilt dat criminaliteit loont? Dat is klare taal!

Boeddhi | 06-01-08 | 10:50

Auto of geen auto, oppakken en terug die zandbak in trappen, ik heb het gehad met ze!

Datdachtikwelvanniet | 06-01-08 | 10:46

Nederland glijd steeds verder af richting een politiestaat dankzij het cda en cu. Normen en waarden...... pfffffff alleen als het hen uitkomt.

klaretaalzeewolde | 06-01-08 | 10:45

DeDerdeKamer 06-01-08 @ 10:10

Kan gebeuren.

Boeddhi | 06-01-08 | 10:12

Zelf! 06-01-08 @ 10:08

Ik heb mijn winterbanden gewoon op mijn lichtmetalen velgen zitten.

Boeddhi | 06-01-08 | 10:11

@Boeddhi 06-01-08 @ 09:54
je hebt gelijk, gebruik de termen nogal eens door elkaar. Geld verkregen uit een strafbaar feit. Waar ik op doelde was iets anders (moest het even opzoeken), namelijk wet Mulder (lijkt er niet eens op ;-)

DeDerdeKamer | 06-01-08 | 10:10

Maar hoe zit het nou in de winter, als ze op de winterbanden met stalen velgen rijden?

Zelf! | 06-01-08 | 10:08

stoutklein_kutkonijn 06-01-08 @ 09:55

Natuurlijk wel. Ik kan toch ook laten zien wat ik verdien en hoeveel ik uitgeef. Als ik 35000 bruto verdien per jaar, kan ik nu eenmaal geen Ferrari rijden. Dan moet je dit geld hebben verkregen via een erfenis of via criminele activiteiten. Iets wat je erft, daar betaal je belasting over, dus dat kun je verantwoorden.

Boeddhi | 06-01-08 | 09:58

Dit heeft weer niets met criminaliteitsbestrijding te maken. De overheid heeft een nieuwe melkkoe gevonden. De in beslag genomen goederen verkoopt de overheid gewoon weer. Precies zoals dhr/mevr DeDerdeKamer al aan geeft. Geld, geld, geld... daar draait in NL alles om. Triest zo'n graaicultuur...

stoutklein_kutkonijn | 06-01-08 | 09:55

DeDerdeKamer 06-01-08 @ 09:44

Het gaat niet over snelheidsboetes. Het gaat hier over exclusieve goederen die mogelijk verkregen zijn door criminele activiteiten. Snap je dat niet? Heb je het artikel wel gelezen?

Boeddhi | 06-01-08 | 09:54

DeDerdeKamer 06-01-08 @ 09:43

Wat een onzin. Men pakt crimineel geld, geen eerlijk geld. Jij hebt dus geen moeite met crimineel geld blijkbaar. Jij vind het normaal dat men in een 150.000euro Mercedes rijdt en wanneer je dan vraagt of iemand een baan heeft en hoe hij die auto kan betalen zegt “gaat je geen flikker aan belastingbetalende loonslaaf”. je crimineel geld gedoogt, haal de rechtstaat onderuit.

Boeddhi | 06-01-08 | 09:52

Yoman 06-01-08 @ 08:44

Nee hoor. Dat betalen ze van de inkomsten van verhuur van de - door de kinderbijslag gefinancierde - tweede huis in hun thuisland

Een Soort Iets | 06-01-08 | 09:45

@Boeddhi 06-01-08 @ 09:39
uhhhhh... hoe denk je dat men tegenwoordig al die snelheidsovertredingen mag omzetten in geldboetes. DAT is de pluk-ze wetgeving.

DeDerdeKamer | 06-01-08 | 09:44

@fokkenmast 06-01-08 @ 09:11
yup, maar het gaat mij er persoonlijk niet om dat deze jongens aangepakt dienen te worden, maar de manier waarop irriteert me weer mate`loos. Altijd maar dat sneaky iemand van z'n geld te ontdoen. Geld geld geld, is het enige wat telt hier in NL, en men schroomt geen enkel middel om dat te kunnen bemachtigen. Hele politieapparaat is al zo ingesteld dat men voorrang geeft aan overtredingen waar bonnen voor geschreven kunnen worden. Resultaat: men voelt zich enorm genaaid en doet het in het vervolg toch weer. Omdat de bedragen net zo zijn dat je het kunt 'hebben' zegmaar. Boetes moet je vandaag de dag zien als een extra belasting, zo simpel is het.

Zag na oud&nieuw menig politiecommisaris voorbij komen op tv waarin ze met klem nog eens willen benadrukken dat het nu echt over moet zijn met al die baldadige relletjes en vernielingen. Dan denk ik, ja heb je gelijk in, maar wat ga je er nou concreet aan doen ? dan MOET je meer gaan surveilleren of sneller reageren op een melding.. Maar de politie anno 2007/2008 is helemaal niet meer geinteresseert in het onderdrukken van akkefietjes die elke dag voorkomen, dat levert zoveel administratie op en je zit er per slot van rekening de volgende dag toch weer.

Wat wel effectief is (en wat volgens de statistieken allang z'n doel bereikt heeft. NL is het meest verkeersveilige land in de EU) is jezelf achter een aantal bosjes verdekt opstellen (liefst met camouflagenet over je flitsapparatuur) en zo tientallen burgers op de bon slingeren.

Nederland glijdt af, en het lijkt of niemand het lef heeft om er tegein te gaan. Geef me iemand in de politiek om op te stemmen die aan al deze onzin een einde maakt. Waar is de tijd gebleven (tijd van m'n opa en oma) waar iedereen nog 'slechts' 15% belasting diende te betalen. En men de politie respecteerde om wat ze deedt.

DeDerdeKamer | 06-01-08 | 09:43

Dat zouden ze meer moeten doen. Je ziet tegenwoordig veel te vaak mensen met een VMBeau of lager opleidingsniveau zonder baan al op hun 20ste in splinternieuwe 3serie of groter rijden. Dat frustreert de eerlijke hardwerkende burger en brengt kansenjongeren steeds vaker op ideeën. Maar volgens mij bestond die wet al een tijdje onder de naam Plukze, de wet pluk ze. Alleen gebruikte men die niet vaak.

Boeddhi | 06-01-08 | 09:39

Kunnen verdorie die jongens niet een beetje tegemoet komen?!
Ik stel voor, voor deze jongens, een goudkleurige of zilverkleurige bal van 5 kg aan een been naar keuze.
Voorts ranzel ik ze af met een met diamantjes belegde zweep!

Een Soort Iets | 06-01-08 | 09:31

Ja, we komen al aardig dicht in de buurt van Kim Il Jun, Ome Jozef met zijn hangsnor, Mao in zijn beste jaren, Castro in de jaren '70. Maar voor hetzelfde geld (hoe kom jij er eigenlijk aan?. Nou, zeg eens op!) mag je ook een kolonelsregime in Argentinie noemen, de beste jaren van Ome Dolfje en nog niet zo lang geleden het regime van ene Franco in het land van de Costa's..
Ik heb dit al jaren geleden lopen voorspellen, dit afglijden naar het nivo van een bananenrepubliek. Maar toen werd ik uitgelachen, want ik zag spoken gaan komen. Nu kan Bromsnor op straat je al aanspreken: ' Ausweis, und ein bischen schnell!!" Waar en wanneer hebben we dit eerder ook al weer gehoord?? Joden, turken, indo's, molukkers, marocs maar ook mensen met rood haar, zwart haar of andere politieke meningen: bereid jullie vlucht alvast maar voor, want de volgende fase is het uitbreiden van Postbus 51 met verplichte concentratie in her-meningskampen.... om jullie afwijkende meningen uit jullie kop te stampen en Staatsmeningen erin.!
Naar de volgende fase mag je raden. Alleen lieten de joden zich als slachtvee wegvoeren in 40-45. Dit keer zullen de vervolgden keihard terugslaan.. om vervolgens geen 'verzetsstrijders' te worden genoemd, maar ' terroristen' . De geschiedenis herhaalt zich langzaam, maar erg zeker.. Seys Inquart als aangesteld wettig gezagsdrager in 0031 (dus de legale overheid vertegenwoordigend) riep dit namelijk ook al over het verzet in Nederland. Nagewauwd door alle Nederlandse ambtenaren, die keihard hun best deden om joden weg te voeren, verzetsmensen te verlinken en bij te dragen aan uitroeiing van de ' terreur' van het verzet. Zeg nu niet dat ik raaskal, want tien jaar geleden had je ook je rot gelachen om een ' Ausweisplicht', aanhoudingen zonder verdenkingen en meer van dit soort zaken. We zitten in 0031 in een glijdende schaal, aangevoerd door ' links' en ruggegraatloze CDA-ers.

fokkenmast | 06-01-08 | 09:11

Hebben ze een beetje geld, dat ze teruggeven aan de maatschappij (BPM, BTW, wegenbelasting, benzine) mogen ze dat ook weer niet... Het is gewoon afgunst van ambtenaartjes die van de burgerlijke trutvrouw een prius moeten kopen, omdat het zo goed voor het milieu is *kots*

Eagle_Eye | 06-01-08 | 09:02

Die BMW betalen ze toch met de kinderbijslag die ze van hun ouders hebben gejat? Toch?

Yoman | 06-01-08 | 08:44

jahoor, trek de teugels nog verder aan joh. Net zoals die ID plicht, idee op zich goed maar waar krijg ikzelf mee te maken. Dat onze blauwe snorren weer wat extra bonnetjes kunnen schrijven. Als ik staande wordt gehouden in m'n wagentje en uit moet gaan leggen hoe ik daaraan gekomen ben ga ik serieus 2 opties overwegen: 1 die snor op z'n muil slaan. 2 nederland verlaten.

DeDerdeKamer | 06-01-08 | 06:40

Bent u soms lid van de raad van commissarissen van Ahold?.. Nee? Hoe komt u dan aan uw BMW 750 IL ?.. Toch eigenaardig..

kluiveduiker | 06-01-08 | 06:00

*plop / licht uit*

Sven31 | 06-01-08 | 05:34

Daar heb ik al mevrouw 31 voor. Alleen die komt weer niet op tv. Dus.

Sven31 | 06-01-08 | 05:22

Hmm U bent dus erg visueel ingesteld? Sven31.. dat kan,ik heb er ook last van.. beeldbuisvrouwen doen mij aleen nagenoeg niets.Het moet wel echt zijn.

de grote Anti | 06-01-08 | 05:19

Ik ook, maar de presentatrices waren soms leuk genoeg voor nachtelijke beeldbuisvulling.

Sven31 | 06-01-08 | 05:16

Leuk hoe je de aap soms uit de figuurlijke mouw kan schudden.. Ik haat belspelletjes.

de grote Anti | 06-01-08 | 05:13

de grote Anti 06-01-08 @ 05:09
Neen, de door jou verguisde straatcriminelen... je gaat niet door voor de i-pod.

Sven31 | 06-01-08 | 05:12

de grote Anti 06-01-08 @ 05:07
Pit ze, ik doe het licht wel uit.
*belspelletjes mist*

Sven31 | 06-01-08 | 05:10

@Sven31 06-01-08 @ 05:07

Wij? Of zij.. Of degenen die niet beter weten is beter eigenlijk.

de grote Anti | 06-01-08 | 05:09

*houdt zichzelf vast aan buroblad.. nee nee niet typen*

Ja @Sven31 bekijkt U het nog eens rustig na en slaap ze..

de grote Anti | 06-01-08 | 05:07

de grote Anti 06-01-08 @ 04:53
En wie zouden toch de loopjongens voor de high rolers zijn...

Sven31 | 06-01-08 | 05:07

Ah ja, ben nu ook ingelezen in de materie. Kan geen kaas maken van het instant update filmpje, misschien laterz met nuchter hoofd nog eens bezien.

Sven31 | 06-01-08 | 04:57

Maar ik moet zeggen dat je minder last hebt van de high-rolers dan de straatcriminelen..
Blabla.

de grote Anti | 06-01-08 | 04:53

Ja maar .. ging het dan over velgen of criminele figuren met een BMW M5 kofferbak vol geld.Velgen zijn natuurlijk irrelevant.

de grote Anti | 06-01-08 | 04:51

kuttekrap 06-01-08 @ 04:40
Oh, gaat het daarover. Ik begin altijd van onderen, kwam nu onmogelijk boven. Geen velg tegengekomen tot halverwege.

Sven31 | 06-01-08 | 04:46

Hoest mogelijk.
750+ comments op een vellege-topic. Hulde!

kuttekrap | 06-01-08 | 04:40

de grote Anti 06-01-08 @ 04:34
Ah, dan is het goed. Een man met een missie.

Sven31 | 06-01-08 | 04:38

de grote Anti 06-01-08 @ 04:23
haha.. die trap op het eind. Ga toch maar ff mijn bed op zoeken

frotje | 06-01-08 | 04:35

@Sven31
Ik wou jou net hetzelfde vragen.. Ik denk dat hij zoete droompjes heeft nu.

de grote Anti | 06-01-08 | 04:34

Iemand Wiebje gezien.

Sven31 | 06-01-08 | 04:29

Steylleaux 06-01-08 @ 04:04
bedankt voor de tip.

na 3 x proosten tegen het beeldscherm begin ik dat ook te geloven.

frotje | 06-01-08 | 04:09

frotje: STOP!!!!! spreek uit ervaring :-)
Gooi dat restje weg en gaat slapu. Take care.

Steylleaux | 06-01-08 | 04:04

kuttekrap 06-01-08 @ 03:56
lol... Newbe niet hoor, helder ook niet......

*kijkt nog eens naar de halfvolle fles.. wetend wat drank kapot maakt.. schenkt toch nog maar een glas vol*

frotje | 06-01-08 | 04:03

Mm, ik begrijp dat ik hier net een GIGANTISCHE REL heb gemist...
Trustu jongens, meiden. Ik ook van jullie.

Steylleaux | 06-01-08 | 03:59

@VanFrikschoten 06-01-08 @ 03:56
oeps, het leven roept! Jassen aan!

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:58

Ari Gold 06-01-08 @ 03:52
da geef nie heur je bent niet de enife

frotje | 06-01-08 | 03:57

*verleiderlijke sliert blanco tegels ziet hier onder...*

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:56

@frotje 06-01-08 @ 03:48
Hehehe, excuses vragen op GeenStijl. Newbe hier?

kuttekrap | 06-01-08 | 03:56

... Instant Update: Experts vrezen een heksenjacht: "Straks is iedere Marokkaan in een dikke auto bij voorbaat schuldig"...

Ja? En?? What else is new???????

Steylleaux | 06-01-08 | 03:56

*ook = ooit. Sorry, bie(r)tje te veel...

Ari Gold | 06-01-08 | 03:52

Niks mis met een mooie 5-serie. Januari '89, beste en fijnste auto die ik ook gehad heb. Lang leve de BMW 6-in-lijn.

Ari Gold | 06-01-08 | 03:52

WernerGSF 06-01-08 @ 03:47
Het is hier beregezellig. Helaas denk ik dat je wiebje gemist hebt. Dat was mijn inziens wel het toppunt van de nacht. Of ben je er nog wel wiebje?

frotje | 06-01-08 | 03:51

Maf-ze.. wie je ook bent.

de grote Anti | 06-01-08 | 03:48

@kuttekrap
Betekent het uitblijven van een aanvaarding van mijn welgemeende excuus dat ik het echt verkloot heb,,,,?

frotje | 06-01-08 | 03:48

lekker druk zo middernacht

WernerGSF | 06-01-08 | 03:47

dank voor de tip, en nu ga ik maffen ss, o sorry weer een stom woordgrapje.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:44

@VanFrikschoten
.
Nee natuurlijk niet,een bot ruik ik op 100 meter afstand.. maar dronken meneer zei dat hij een homosapiens was.Ik dacht lekker slim te zijn door het in te peperen.

de grote Anti | 06-01-08 | 03:44

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:39
neem er dan nog een van mij.

frotje | 06-01-08 | 03:43

Waar heeft die vanpikschoten het toch allemaal over, begijp er geen kaas van.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:43

@Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:39
Doe het door een rietje; Scheelt centen, man....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:42

hips burp

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:41

-weggejorist-

kuttekrap | 06-01-08 | 03:41

@de grote Anti 06-01-08 @ 03:37
Dacht jij dat Hollandsche kaaskop Joris' nieuwste "Big Ass Reaguur Bot"(BARB) was?

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:40

Wel een mens, dank je maar ik twijfel er zelf nog wel een over.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:40

@kuttekrap
oeps
frotje 06-01-08 @ 03:28 moest natuurlijk zijn kuttekrap 06-01-08 @ 03:23

frotje | 06-01-08 | 03:40

Kom ik er net achter dat ik al tuis zit, en mijn beemer al lang in beslag is genomen, vandaar dat ik zo veel zuip en snuif.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:39

Gelukkig,Hollandsche kaaskop is wel een mens.

de grote Anti | 06-01-08 | 03:37

@Hollandsche kaaskop
Geeft niks joh, k heb er alle vertrouwen in dat je zelf ieg zonder ernstige verwondingen thuis komt. Ik drink er hier nog 1

frotje | 06-01-08 | 03:36

bye

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:35

@Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:31
Honeyponny, met zoveel aanhang als wij hebben lijkt zelfs de RAI een bijkeuken....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:34

Nee ik ben geen homo maar wel een homosapiens.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:33

@ froTje sorry hoor maar dat krijg je he van al dat coke en zuipen.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:32

de grote Anti 06-01-08 @ 03:28
op dit moment is het vrij rustig op de weg. Zolang kaaskop geen homo is denk ik dat ie de weg wel naar huis vindt

frotje | 06-01-08 | 03:32

@vuilnis:
Mocht je iemand zoeken die de Nederlandse taal wél beheerst, en voor slechts een percentage van jouw verdiensten, wil optreden als woordvoerder, laat het me dan snel weten. Triest dat iemand met zo'n vocabulaire een miljoen belasting betaald in Nederland!
*Leest jaloers nogmaals de comments van vuilnis*

ajaan dun uurste | 06-01-08 | 03:32

De groeten vanpikschoten, je kunt het gewoon niet hebben dat ik een kleinere pik heb dan jij, maar mijn beemer groter is dan dat krot van jou.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:31

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:27
klinkt goed maar de naam is wel froTje

frotje | 06-01-08 | 03:29

U kunt beter niet gaan automobielrijden @Hollandsche kaaskop.
Zomaar een advies,U bulkt natuurlijk van het geld,pak dan die motorola mobiel of blackberry en bel een taxi.Als het echt zo erg is.

de grote Anti | 06-01-08 | 03:28

En nou ga ik maffen naast die lantaarnpaal die voor mijn auto staat, de ballen allemaal.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:28

@Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:25
Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben om dat te constateren, kopkaas...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:28

frotje 06-01-08 @ 03:23
Sorry kutje wanneer ik wat diep in het glaasje heb gekeken komen mijn oerdriften soms nogal plots opzetten. Ik wordt hier overigens wél voor behandeld. Ik hoop dat je me deze mistap kunt vergeven...

frotje | 06-01-08 | 03:28

@ frokje, ik heb nog wel wat tietenpoeder voor je, das een nieuw soort coke zelf gemaakt van oude kaas.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:27

@DANNY3960 06-01-08 @ 03:23
Wij wilden het net niet over jou hebben... da's ook toevallig...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:26

@ van pikschoten, nee mijn auto is langer.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:25

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:20
suc6 jongen. En morgen maar fris weer op. Ik wacht toch nog ff op de tieten

frotje | 06-01-08 | 03:24

van drinken ga je slap lullen,burp o zijn dat flitspalen ik dacht dat ik zo populair was dat ze me steeds fotografeerden.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:24

Nog iets gemist vanavond.??*burp*

DANNY3960 | 06-01-08 | 03:23

@Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:20
U ervaart de automobiel als een verlengstuk van uw fallus?

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:23

@frotje 06-01-08 @ 03:17
Begon je net een toffe peer te worden ga je weer vivadingen brabbelen.
-1 Kudo.

kuttekrap | 06-01-08 | 03:23

VanFrikschoten 06-01-08 @ 03:19
Pot ver pillekes als na al dit jolijt ook nog tieten langskomen dan kan mijn avond niet meer stuk.

frotje | 06-01-08 | 03:23

kom ik stap maar eens op nog een borrel en rij in mijn vette bmw weer eens onverantwoord weer eens op huis aan, internetten en auto rijden gaat trouwens ook niet echt lekker.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:20

@VanFrikschoten 06-01-08 @ 03:19
En waar kom jij zo laat vandaan?!

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:20

Hoi, met Aldo nog even! Waar blijft het tietentopic?

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:19

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:17
f5en wordt op een gegeven moment wel lastig zeker als je ook nog flitspalen moet omzeilen....

frotje | 06-01-08 | 03:19

trusten dal

frotje | 06-01-08 | 03:17

@ frotje, ja lekker een oud stukje kaas een borrel en tegelijk autorijden doet het altijd goed.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:17

*out* de rest lees ik morgen wel, frik, sluit jij af? hooguit honderd tegeltjes nog maar...

van dal | 06-01-08 | 03:17

Laatst was ik in de supermarkt he.. en toen liep ik naar de vleeswaren-afdeling en pakte ik 100 gram verpakte salami op en toen..
.
Hmm ik ben vergeten wat ik wou zeggen.
Owja over dikke velgen.http://youtube.com/watch?v=CHHfjxjp0So&feature=related

de grote Anti | 06-01-08 | 03:15

VanFrikschoten 06-01-08 @ 03:11 56 man met grote voeten staan klaar om trix een schop te geven... ik zie het voor me......

van dal | 06-01-08 | 03:13

Sorry, maar dat coma-zuipen ligt mij niet zo, geloof ik.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 03:13

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:10
lekkerr, gij een borrel?

frotje | 06-01-08 | 03:13

Wat ik dus wil zeggen...
Hoofdletters en uitroeptekens maken mij de pis nie lauw.

kuttekrap | 06-01-08 | 03:12

Nee het is nog vrij vers en staat te koop op marktplaats evenals mijn bmw velgen.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:12

kuttekrap 06-01-08 @ 03:05
Hou dit vast, volgens mij ben je nu ongeveer in staat om wiebje te BEGRIJPEN!!!!

frotje | 06-01-08 | 03:12

Ik moet nog zien dat "Wij, Beatrix, etc.." de 56 persoonlijkheden overschrijd... I Kick U big ass...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:11

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:10 niet het stuk waar frik woont hé?

van dal | 06-01-08 | 03:11

Wie moet er nog een stukje old Amsterdam.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:10

de grote Anti 06-01-08 @ 03:07 ik vind hem zó goed, die wiebewiepje, ik ram elke keer op dat uitroepteken, om het maar eens te onderstrepen zeg maar..

van dal | 06-01-08 | 03:09

van dal 06-01-08 @ 03:04
agree

frotje | 06-01-08 | 03:09

Het wordt tijd dat onze vorstin ook eens een vette BMW met dikke velgen aanschaft, kunnen ze haar ook eens aanhouden en vragen hoe ze aan al dat geld komt. ( gestolen van het volk natuurlijk ).

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:08

VanFrikschoten 06-01-08 @ 03:06 en rond ook nog..

van dal | 06-01-08 | 03:07

@krappekut
Ik geef hem 10 kudo's.

de grote Anti | 06-01-08 | 03:07

Nou, het is me wat met die velgen, hoor... dat had ik niet gedacht....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:06

@ Herman het gaat om de uitspraak anders is het geen woordgrap, snap dat toch eens ha ha hi hi hooooooooo

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:06

frotje 06-01-08 @ 03:03 dat moet! LOL.

van dal | 06-01-08 | 03:06

@VanFrikschoten 06-01-08 @ 03:03
Klink, is niet blij met deze reaguurders.... Bos wel!

Herman Flipsen | 06-01-08 | 03:05

Deze topic gaat OVER VELLEGEHHH!!!
VELLEGEEEHHH de Ghakste!!! LUTSERS die VELLEGEhh haten KRIJGEN een WATJEKOUW!!! WatjeKOUW is Raarrrr!!!
geniale post nietwaar?

kuttekrap | 06-01-08 | 03:05

kuttekrap 06-01-08 @ 02:54
Weet echter niet hoe ik hier morgen met mn brakke kop tegenaan kijk.

frotje | 06-01-08 | 03:05

Ha ha ha hi hi ho ho ho ha ha , ben nog steeds niet uitgelachen!

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:04

frotje 06-01-08 @ 03:02 ja, het is ook eigenlijk een 'mannending' hé? dat snappen die vrouwen dan weer niet, en terwijl ze het niet snappen wel repercussies, dat dan weer wel... ze zullen ons nooit begrijpen.

van dal | 06-01-08 | 03:04

Volgens mij vormen Hollandsche kaaskop en wiebje best een leuk stel.. al zeg ik het zelf.

de grote Anti | 06-01-08 | 03:04

@Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:02
Dan heb je dus een g te weinig bij, koninging

Herman Flipsen | 06-01-08 | 03:04

@Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:02
Hjilk, Hjilk, Hjilk...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 03:03

van dal 06-01-08 @ 03:01
zou die koninging onder zijn Cntrl V zitten??

frotje | 06-01-08 | 03:03

@ van Dal je moet het ook anders lezen de koning- ging woord grapje ha ha ha ha hi hi hi ha ha das lachen

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:02

van dal 06-01-08 @ 02:59
Had er zelf ooit één en als ik dat dan zei kwam dat niet echt goed aan. Was dan geheid fappen op de bank.. En ik wou alleen een compliment maken... burp

frotje | 06-01-08 | 03:02

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 03:00 weer die 'g' teveel... het is koningin.

van dal | 06-01-08 | 03:01

Aanvulling @2:54
draagvlak voor is.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 03:00

bij mij ligt de koninging op tafel op mijn bordje, ( wel als afbeelding natuurlijk )

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 03:00

die opel is al eens gebruikt bij een deal kijk maar naarhet kenteken met dat eentje er boven +1

badmutsen | 06-01-08 | 03:00

frotje 06-01-08 @ 02:58 oke, jij je zin, moet je eens zeggen waar je vrouw bij is, dat je een heel vette vrouw hebt... lachen man...

van dal | 06-01-08 | 02:59

*steekt veer in wiebjes kont*

de grote Anti | 06-01-08 | 02:59

van dal 06-01-08 @ 02:56
vet klinkt zo c00l...

frotje | 06-01-08 | 02:58

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 02:56 die laatste 'g'.. persoonlijk vind ik die nét iets teveel...

van dal | 06-01-08 | 02:57

@Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 02:54
Ach, terug van vakantie in Boujad?

Herman Flipsen | 06-01-08 | 02:57

De TROON aan WIEBJE! Ommantel HEM met hermeLIJN en LAP uw RAMEN!

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:57

wiebje 06-01-08 @ 02:54
Ik was al even bang dat je je had verslikt in de worst...

frotje | 06-01-08 | 02:57

Ik heb ook een echte criminele kop, maarja ze konden mij niets maken, leve de koninging !

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 02:56

frotje 06-01-08 @ 02:54 ik zou dat mollig noemen hoor... vet is iets anders, ma tokkie bijvoorbeeld, dat is vet.

van dal | 06-01-08 | 02:56

De koninging is ook vet

frotje | 06-01-08 | 02:54

Edoch!! weet je wat het werkelijk Geniale in mijn Posting(s') is..

Het Moment dat IK NIET REAGEER!!

Das alles!!

wiebje | 06-01-08 | 02:54

Nee ze zagen zo wel aan die bolle kaaskop van mij dat ik een Hollander was !

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 02:54

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 02:53 ALWAYS, COCA COLA!

van dal | 06-01-08 | 02:54

@frotje 06-01-08 @ 02:48
HeheHAA!!! WIE weet ga ik WIebje BEGRIJPEN!!! En wordt HIJ mijn GOEROE!!!!

kuttekrap | 06-01-08 | 02:54

@Sikkeneur 06-01-08 @ 02:44
Het instellen van dat quotum, is het domste besluit wat men genomen heeft (t.a.v. de politie). Het heeft de politie gemaakt tot een bonnenfabriek, waar geen enkel (ook niet binnen de korpsen) voor is.
Van mij, mag iedere burger een "waarschuwingsbon" krijgen voor twee lichte overtredingen in het jaar, geen boete, maar één "waarschuwingstegoedje" minder.
(niet te serieus opvatten..., maar het zou meer goodwill kweken, dan de bekeuringen die burgers nu in huis krijgen, omdat ze tijdens een inhaalactie 6km/u te snel reden)

Herman Flipsen | 06-01-08 | 02:54

@Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 02:50
Ik wilde bijna reaguren:"Hjilk, hjilk, hjilk... maar iets hield me tegen... een kracht...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:54

Is het dan geen koninginnedag vandaag ? Hoe kan ik mij zo vergissen, zal de coke wel zijn.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 02:53

@Hollandsche kaaskop
.
U had natuurlijk een bordje om Uw nek hangen met opschrift 'Hollandsche kaaskop'.

de grote Anti | 06-01-08 | 02:52

Hollandsche kaaskop 06-01-08 @ 02:50 is tegen het roesten hé? al dat vet...

van dal | 06-01-08 | 02:52

Ik rij ook een vette BMW, ben vandaag ook aangehouden bij een controle op de dam, maar toen ze zagen dat ik een Hollandsche kaaskop was mocht ik weer doorrijden.

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 02:50

Maar OT..'Dikke velgen checken' deden ze vroeger al zei mijn overgrootoma.
Goed dat ze er weer eens op gaan letten dus.Want je ziet soms van die mensen he,dat je gewoon weet dat er iets niet pluis is.
.
ok,nu weer of-topic.. waar is @wiebje? wist je dat je van 10 hoog naar beneden kunt springen als je op je voeten land en door de knien gaat?

de grote Anti | 06-01-08 | 02:49

is het al koninginnedag? dat iemand weet?

van dal | 06-01-08 | 02:48

@VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:46
NO KIDDING! Hjil, hjil, hjik!

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:48

kuttekrap 06-01-08 @ 02:44
Jajajajaja... dat had ik ook eerst, nu moet je nog ff wat meer drinken en dan ben op wiebveau.

frotje | 06-01-08 | 02:48

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:46 maar wiepje wil eigenlijk imponeren....

van dal | 06-01-08 | 02:48

hiep hiep, hoera hoera hoera, leve onze vorstin !

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 02:47

Wiebje kan intoNEren!

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:46

GeeF HEM van JETJE SuckeR!!!

kuttekrap | 06-01-08 | 02:46

Lang leve het vaderland !

Hollandsche kaaskop | 06-01-08 | 02:45

Jaha!! Wiebje!! IK heb hem door!!
Het geniale in jou posts!!! Zijn de uitROEPtekens!!!! En de Hoofd LETTERS!!!

kuttekrap | 06-01-08 | 02:44

Herman Flipsen 06-01-08 @ 02:17
Tav 1e alinea geheel mee eens.
De criminele burger heeft echter een voorsprong op de Overheid door de mazen eerder in Wetgeving te zien en daar (mis-)(ge-)bruik van te maken, niet zelden bijgestaan door gehaaide advocaten/notarissen/financieel experts etc.
Dat zijn ook burgers die (willen)wonen in een Rechtstaat.
Zoals eerder gepost kost aanpassing van de Wet tijd die er niet is/mag zijn. Hoeveel ophef was er destijds niet over de IRT-affaire?
De burger eist ondertussen van alles en nog wat van de Overheid en zelden is het goed genoeg.

Tav 2e alinea; idd een vergeten optie die waarschuwing.
Maar hoevaak moet je waarschuwen en kweekt dat geen willekeur?
Eenduidigheid is ook wat we van een betrouwbare Overheid verwachten, toch?
Mij zul je niet horen miepen als ik een bon krijg voor te hard rijden, ik ken de spelregels.
Ik ga wel uit mijn plaat bij een parkeerboete om 9.00u op de 1e dag van een nieuw kwartaal dat een parkeervergunning ingaat en deze nog niet achter de voorruit zit.
Maar dat is doorgaans ander volk die bonnetjes mag schrijven en een quotum moet halen om hun baan te financieren.

Sikkeneur | 06-01-08 | 02:44

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:42 niet gehoord zeker? was er al bang voor...

van dal | 06-01-08 | 02:43

@wiebje 06-01-08 @ 02:36
En toch prefereer ik de term het syndroom van Down.... Bekt net iets beter.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 02:43

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:40 deed het trouwens zeer? als die dikke met die deegrol op je kop mept?

van dal | 06-01-08 | 02:42

@ van dal 06-01-08 @ 02:40
Anti-geluid? Waar ging dat al weer over? Heb ik dat genoemd?

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:42

frotje 06-01-08 @ 02:37 als wiebje normaal wordt, wordt ze gek van blijdschap!

van dal | 06-01-08 | 02:41

@wiebje 06-01-08 @ 02:36
Hjilk, Hjilk, Hjilk....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:40

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:22 nog effe een vraagje, met dat anti-geluid... horen ze dan de telefoon nog wel? kan ik niet beter schrijven dan?

van dal | 06-01-08 | 02:40

@wiebje 06-01-08 @ 02:01
Wil jij een lekker plakje worst van Ome frik?
-VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:02-

.
*Valt van kalfslederen bureau-stoel af*

de grote Anti | 06-01-08 | 02:38

thnx kut. Heeeerlijke.
wiebje gooi er nog eens zo'n mooi comment in...

frotje | 06-01-08 | 02:37

Go on Guys!! Het is altijd leuk wanneer de Tegenstanders van mijn Tegenstanders tegenop elkaar opboxen!!

Het overduidelijke bewijs hoe mongoloide iedereen is!! Vooruit Guys!! Stem CDA! er zijn op zun minst 3 mijloen Strontvieigen van Jou!??

wiebje | 06-01-08 | 02:36

@Elisabeth2 06-01-08 @ 02:34
Ik lig met mijn roze boa onder de tafel, hoor... laterzzzz...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:36

@VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:32
Doo'jt rustig an kearl, veur ie 't wet kreij de hik!?

Herman Flipsen | 06-01-08 | 02:35

@frotje 06-01-08 @ 02:21
Heheey, een kennert. Speciaal for U deze dan.
Ennuh, die diepe shit valt best wel tegen.
www.youtube.com/watch?v=HGgZm03tci0&am...

Free your mind and your ass will follow...

kuttekrap | 06-01-08 | 02:35

VanFrikschoten 06-01-08

Probeer jezelf van achteren een enorme schop te geven. Gaat het nu weer?

Elisabeth2 | 06-01-08 | 02:34

Elisabeth2 06-01-08 @ 02:31
Thanks you to.

beffje | 06-01-08 | 02:33

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:28 nou, je kunt wel zien van wie jij het hebt hé?

van dal | 06-01-08 | 02:33

@ koerbagh ® 06-01-08 @ 02:27

Dat ziet er weer spannend uit. Vermaak jezelf.
Goodnight @all

Nonnes | 06-01-08 | 02:32

Hjilk, Hjilk, Hjilk...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:32

laters koerbagh

frotje | 06-01-08 | 02:31

beffje 06-01-08 @ 02:27
Jij ook. Sweet dreams. Lievvie.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 02:31

Herman Flipsen 06-01-08 @ 02:25
Moest zelf ook behoorlijk tanken om het te vatten (gebrek aan niveau van mij denk ik). Ga nu noodgedwongen aan de whiskey bij gebrek aan wijn. Maar geloof me als je op zijn niveau zit.... Damn dit moet wel reaguurder 2008 worden.

frotje | 06-01-08 | 02:29

@van dal 06-01-08 @ 02:25
Toe maar even jongen
Het is oud maar ga er nog maar even helemaal door. Het is je gegund:
www.youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:28

@frotje 06-01-08 @ 02:21:
Chicken shit?

Hoe dan ook, ik ga even wat nuttigs doen. Ik kom later wel weer eens terug met nieuwe inzichten en kontschoppende commentaren.
video.google.com/videoplay?docid=83490...

koerbagh ® | 06-01-08 | 02:27

Elisabeth2

Ook een slaap lekker.

beffje | 06-01-08 | 02:27

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:22 enig gebrek aan adremheid kan mij niet verweten worden, jou ook niet, inlevingsvermogen wat gepaard gaat met ruime fantasie.... wat een feest!

van dal | 06-01-08 | 02:25

@frotje 06-01-08 @ 02:21
Ik doe mijn best hem te begrijpen, maar mijn maag kan die liters alcohol niet zo snel verwerken....

Herman Flipsen | 06-01-08 | 02:25

wiebje 06-01-08 @ 02:22 zwaan kleef aan?

van dal | 06-01-08 | 02:23

@ Nonnes 06-01-08 @ 02:22

Gelukkig niet alleen bij mij.

Nonnes | 06-01-08 | 02:23

piquant 06-01-08 @ 02:20
Ga lekker slapen meid, ik ook zo. En lekkers uitslapen!

Elisabeth2 | 06-01-08 | 02:22

piquant

Trusten en slaap lekker.

beffje | 06-01-08 | 02:22

@van dal 06-01-08 @ 02:17
Volgens mij ben jij zo iemand die 's morgens wakker wordt en dan gaat die klep open en het blijft er uit ratelen tot dat je weer in je nest ligt... net een wijf... Je moet eens met schiphol bellen; Die zijn met anti-geluiden aan het testen....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:22

@ piquant 06-01-08 @ 02:20

Slaap lekker Piquant!
Ik ga met je mee. Figuurlijk dan. Er komt al uren alleen maar onzin uit.

Nonnes | 06-01-08 | 02:22

Ik neem pas genoegen met de Situatie.., wanneer IEDEREEN ACHTER mij Aanhobbelt!! En let wel!!

En let wel!! IK BEN GEEN DEMOCRAAT!! edoch.. Democratie--, is een Systeem wat kan werken..!! Maar de ENIGE, WAARKLIJKE DEMOCRATIE.., op deze Planeet.., bestaat in Zwitserland!!

De rest is een zwakke, pseudo Derivaat! daarvan!

wiebje | 06-01-08 | 02:22

@ Herman Flipsen 06-01-08 @ 02:21

Jij ook. Atijd weer afwachten idd.

piquant | 06-01-08 | 02:22

*zet Michael Hampton op steekt de wierook aan en zoekt tevergeefs naar wietzakjes en gaat mediteren*

Herman Flipsen 06-01-08 @ 02:17
Gij begrijpt hem misschien niet maar hij zegt een hoop diepe shit man.

frotje | 06-01-08 | 02:21

@piquant 06-01-08 @ 02:20
En morgen gezond weer op, en zo.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 02:21

@Elisabeth2 06-01-08 @ 02:18

ha, je bent er nog, itt tot wiebje. Neem jij de honneurs waar. Ik ga slapen.

piquant | 06-01-08 | 02:20

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:14
Heerlijke muziek. Alleen wel zo opgenomen om epileptische aanvallen van te krijgen.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 02:18

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:14 had je geen statief bij je? tjeesis wat een gebibber...

van dal | 06-01-08 | 02:17

@wiebje 06-01-08 @ 02:01
Is niet geheel wederzijds, ik heb nog geen inhoudelijk on-topic comment van je gelezen.

@Sikkeneur 06-01-08 @ 02:03
De overheid is in dienst van de burger, niet andersom. Als er geen begrip meer is voor het handelen van de overheid (wel opsporen, of handhaven op kleine overtredingen, maar grotere misstanden niet aanpakken), dan moet de overheid zich afvragen of de prioriteiten nog wel goed zijn.

Wat betreft het houden aan de snelheid, mensen zijn opportunistische wezens, allicht maakt men ook wel eens misbruik van gegeven vertrouwen, niet goed te keuren, maar zolang het binnen de grens van het betamelijke blijft, hoeft er niet direct een straf op te staan. Waarschuwen, is ook nog een (vaak vergeten) optie. (zelf braaf burger, die nooit accept uit Leeuwwarden gehad heeft, maar dat ter zijde)

Herman Flipsen | 06-01-08 | 02:17

LOL @ van dal @06-01-08 @ 02:13 & van dal 06-01-08 @ 02:06

frotje | 06-01-08 | 02:17

frotje 06-01-08 @ 02:11 dat komt omdat de instructie van cohen luidde, "met je hart optreden".. dat waren gewoon tiepvauten, maar ja.... letterlijk opvolgen hé?

van dal | 06-01-08 | 02:13

piquant 06-01-08 @ 02:09

Dank ja inderdaad een alpino petje en de beeldspraak een bloedblaar.

beffje | 06-01-08 | 02:13

@frotje 06-01-08 @ 02:11

Daar is vriend en vijand het over eens. Een mega inschattings fout.

piquant | 06-01-08 | 02:13

@van dal 06-01-08 @ 02:11

Getver, wat een smerig woord. maar is idioom, tja.

piquant | 06-01-08 | 02:12

piquant 06-01-08 @ 02:05
of jij begrijpt me niet of ik. Ik bedoelde dat het ontbreken van een hard optreden tijdens rellen in oa slotervaart het vertrouwen in onze dienders niet echt ten goede komt.

frotje | 06-01-08 | 02:11

piquant 06-01-08 @ 02:09 een alpino? heet hier een 'franse flats'

van dal | 06-01-08 | 02:11

@van dal 06-01-08 @ 02:09
Tss, krijg ik RSI aan mijn vinger.

@all, trusten.

piquant | 06-01-08 | 02:10

@beffje 06-01-08 @ 02:08

Is een alpino. Heet in heel 031 zo, alleen niet in Nijmegen, denk ik. (van dal)

piquant | 06-01-08 | 02:09

piquant 06-01-08 @ 02:06 tip voor een goed voornemen, af en toe even terugscrollen als je iets niet meer weet...

van dal | 06-01-08 | 02:09

piquant 06-01-08 @ 02:06
Dat kan.

beffje | 06-01-08 | 02:09

Sikkeneur 06-01-08 @ 02:03
Kan toch beide als geen vertrouwen worden gezien? Overigens vind ik het prima als ze dit doorvoeren. Voor mensen die hun vette bak eerlijk gekocht hebben is er toch niks aan de hand? Alleen het tuig heeft er nadeel bij.

frotje | 06-01-08 | 02:08

VanFrikschoten 06-01-08 @ 02:02 ohjee, daar heb je het al... hendrik, de achtste van frikschoten, de metselaar....

van dal | 06-01-08 | 02:08

van dal 06-01-08 @ 02:01
Wist ik werkelijk niet en heeeeeel lang geleden heb ik er toch een paar gehad
waar mee ik dagelijks van 023 naar 020 ging.
In 023 was een bloedblaar een zwart ( lullo ) petje.

beffje | 06-01-08 | 02:08

wiebje 06-01-08 @ 02:01 forum?

van dal | 06-01-08 | 02:06

@ beffje 06-01-08 @ 02:04

Was jij dat niet, over Hoeck??
Nick's haal ik steeds door elkaar. Nee , gewoon aan de spa. Saaaaaaai.

piquant | 06-01-08 | 02:06

@frotje 06-01-08 @ 02:00

Gek, heb ik geen last van. Er wordt echt niet zo maar iemand opgepakt hoor.
Zelfs voor het artt. vanhet topic, zijn richtlijnen. Geen heksenjacht.
Ik zag op AT 5 een (allochtone) jongen van een jaar of 18,19 in een dure bak, althans dat zei de politie. Toen hem werd gevraagd, want hij had geen papieren bij zich, van wie die auto was,zie hij , van mijn moeder.
Waarop de agent vroeg , wat doet je moeder. Kwam er na enige aarzeling uit, die werkt bij de gemeente.
Moest wel de volgende dag de paieren komen laten zien..

piquant | 06-01-08 | 02:05

kuttekrap 06-01-08 @ 02:03 het achterlicht man... het achterlicht, heel belangrijk als je het helemaal goed wil doen.

van dal | 06-01-08 | 02:05

piquant 06-01-08 @ 02:00
Dansen bij Jansen?
Nee hoor.
Ook aan de Medoc?

beffje | 06-01-08 | 02:04

@van dal 06-01-08 @ 01:53
Bloedblaar? De tank neem ik aan? Komop man! Niet zo wazig, jij bent degene die de puch live heeft gezien. Vertel! En ik wil nog steeds je handtekening.

kuttekrap | 06-01-08 | 02:03

Herman Flipsen 06-01-08 @ 01:57
Ik vind dit omdraaien, daar waar je eerder stelt dat de Overheid vertrouwen in zijn burgers moet hebben en die burger iets simpels als het houden aan een max snelheid niet kan opbrengen.

Sikkeneur | 06-01-08 | 02:03

@wiebje 06-01-08 @ 02:01
Wil jij een lekker plakje worst van Ome frik?

VanFrikschoten | 06-01-08 | 02:02

@van Frikschoten 01.51.
Fijns ,kan ik lekker over gaan dromen vannacht ,net als over Bmw -s 740 (met kogelvrij glas) natuurlijk.

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 02:01

Koerbach & Flipsen!! Blijven jullie AUB-SVP op dit forum!!:

Want met jullie ken ik lachen!!

Jullie hebben HUMOR!!
Please, please! STAY HERE!!

wiebje | 06-01-08 | 02:01

@beffje 06-01-08 @ 01:57

Achteraf, had ik het kunnen weten. Je had het over "dansen bij Jansen",maar toch niet meer op jouw leeftijd?

Denk dat Hoeck zit mee te lezen, maar het genant vindt om te raguren.haha

piquant | 06-01-08 | 02:00

piquant 06-01-08 @ 01:56
Das wel waar alleen bij de kansjongeren uit slotervaart en tijdens de jaarwisseling vraag je je toch af waar je beste vriend uithangt.

frotje | 06-01-08 | 02:00

van dal 06-01-08 @ 01:50
zucht... goed dan ik gaat mijn best doen.

wiebje 06-01-08 @ 01:51
Mehr bitte!!!!

frotje | 06-01-08 | 01:58

@ VanFrikschoten 06-01-08 @ 01:54

Nooit gezien. Gek wel, ik kreeg er kippenvel bij, terwijl het maar gewoon letters zijn.

piquant | 06-01-08 | 01:58

piquant 06-01-08 @ 01:54
Oooo lekker dicht bij.

beffje | 06-01-08 | 01:57

@frotje 06-01-08 @ 01:53
Het is natuurlijk altijd een combinatie van factoren, maar het beboeten van "kleine" overtredingen, kan men ook zien als gebrek aan vertrouwen.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 01:57

@ frotje 06-01-08 @ 01:53

Vind ik een scheef beeld.
Hoe denk je dat het O,M, de rechtbanken etc zo overbelast zijn?
De gevangenissen staan ook niet leeg hoor.

piquant | 06-01-08 | 01:56

@ beffje 06-01-08 @ 01:52

020ers zijn er bekend om, niet buiten de A 10 te komen en.... velgen, bah.
Medoc daarentegen, mits een goeie is niet bah.

piquant | 06-01-08 | 01:54

Herman Flipsen 06-01-08 @ 01:45
Ik geloof eerder dat onze dienders geen respect krijgen/verdienen omdat ze nooit hard op durven treden wanneer nodig. Bij de burger komen ze alleen in beeld bij onzinnige zaken als flitsen etc.

frotje | 06-01-08 | 01:53

kuttekrap 06-01-08 @ 01:51 en dan die 'bloedblaar'....

van dal | 06-01-08 | 01:53

@wiebje 06-01-08 @ 01:51
Daar ging er weer één!
Heb je het gezien?

Herman Flipsen | 06-01-08 | 01:53

piquant 06-01-08 @ 01:49
En anders kom je langs gaan we gezellig aan de Medoc en laat ik je die schitterende velgen zien.

beffje | 06-01-08 | 01:52

@ VanFrikschoten 06-01-08 @ 01:51
gaarne bron vermelding.

piquant | 06-01-08 | 01:52

Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:50 kudt, geen korting ook dan... shit man, 35%.........

van dal | 06-01-08 | 01:52

@wiebje 06-01-08 @ 01:30
"In das Leben nicht gelungen"
Bepaling van plaats, 3e naamval: Dem... samengetrokken: Im Leben (etc.)
"... geht mann in die Versicherungen!!"
mann = man.
"Jawohl!! Das deutch!"
Deutsch. +s en hoofdletter.

Goed je best blijven doen, dan krijg je wellicht nog wel eens een keer een voldoende op Duits.

koerbagh ® | 06-01-08 | 01:51

@van dal 06-01-08 @ 01:44
Een Puch nog wel, mag ik je daarmee feliciteren?
Met een hoog stuur en bolle rinkelbel neem ik aan. Mag ik je handtekening?

kuttekrap | 06-01-08 | 01:51

-weggejorist-

wiebje | 06-01-08 | 01:51

piquant 06-01-08 @ 01:49
Doe ik zeker.

beffje | 06-01-08 | 01:51

"All about us the warning signs of this collapse are apparent. Islamism with its method of madness is making a powerful and insidious attack upon our dismayed and shattered nation. It seeks to poison and disrupt in order to hurl us into an epoch of chaos.... This negative, destroying spirit spared nothing of all that is highest and most valuable. Beginning with the family, it has undermined the very foundations of morality and faith and scoffs at culture and business, nation and Fatherland, justice and honor"

VanFrikschoten | 06-01-08 | 01:51

"koerbagh 01.33 Bedankt voor de tip ,echter waarschijnlijk geen tht op een Rover uiit 59.

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 01:50

frotje 06-01-08 @ 01:49 moet je zelf even samenstellen uit de reaguur van koer.. pdf-jes maken kun je wel hé?

van dal | 06-01-08 | 01:50


Nu begrijp ik de blijheid, over nieuwe stalen velgen, van Pritt ook.
Scheelt toch al gauw 3 controles in de maand.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 01:49

@beffje 06-01-08 @ 01:48

deal. (moet je wel even op GS verschijnen)

piquant | 06-01-08 | 01:49

van dal 06-01-08 @ 01:43
Ken ik die ergens downen of heb ie daar een pdf of samenvatting van?

piquant 06-01-08 @ 01:44
Ik wil niks afdoen aan de autoriteit van van Frik maar hoop het niet.

frotje | 06-01-08 | 01:49

Nonnes 06-01-08 @ 01:47 maar dat is van ná het brommers kiek'n...

van dal | 06-01-08 | 01:48

piquant 06-01-08 @ 01:46
Nee maar ik reken er wel op.

beffje | 06-01-08 | 01:48

@ kuttekrap 06-01-08 @ 01:39

En toch heet je nog kuttekrap? Veel dingen zijn niet logisch... eigenlijk... Maar deze hobby schijnt nog steeds populair te zijn. De dames en heren zullen goed moeten zoeken naar een Kreidler of Zundapp. Ik snap wel waarom ze tegenswoordigs pas halverwege de morgen thuiskomen.

Nonnes | 06-01-08 | 01:47

Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:44 weet je wat excentriek is? zo'n russische zis, zo'n partijbonzenbak, met bakelieten autotelefoon.

van dal | 06-01-08 | 01:46

@ beffje 06-01-08 @ 01:43

Niet bedanken voor iets dat je nog niet hebt gekregen.

piquant | 06-01-08 | 01:46

@Sikkeneur 06-01-08 @ 01:36
Iedereen heeft begrip voor een overheid die misdaad aan wil pakken, maar de methoden die ze tegenwoordig toepassen, vind ik eerder thuishoren in het Oostblok.
Wil een overheid het vertrouwen krijgen van de burger, dan zou zij de burger vertrouwen moeten geven. Door dit soort opsporingsmethoden te hanteren, straalt de overheid uit, haar burgers niet te vertrouwen. De reactie daarop, lijkt mij evident.
(En zelfs dan, vraagt de overheid zich nog af, waarom dienders op straat het aanzien verliezen...)

Herman Flipsen | 06-01-08 | 01:45

kuttekrap 06-01-08 @ 01:39 ik heb samen met een meisje een keer een puch gezien, heel kort, dat wel...

van dal | 06-01-08 | 01:44

@frotje 06-01-08 @ 01:41

Erz ijn er meer die niet over auto's kunnen of willen praten. We kletsen maar wat, zal je ongetwijfeld al zijn opgevallen.

Zou het echt, dat Van Frik, de autoriteit bezit om iemand naar bed te sturen?
FF opletten.

piquant | 06-01-08 | 01:44

"van dal 01.34.
Zoals hierboven een reaguurder wist te vertellen dat je in een Audi A 3 ook een tv kan krijgen, kijk dat niveau wil ik dus ontstijgen ,excentriek zijn,zo n audietje A 3 kan ik ook wel aanschaffen ,maar om een beetje buiten de mainstream te blijven en je eigen gang te gaan is voor veel mensen een stapje te ver.

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 01:44

piquant 06-01-08 @ 01:42
Ja dat schiet alweer op.
Alvast dank.

beffje | 06-01-08 | 01:43

frotje 06-01-08 @ 01:41 volg de huishoudtips van koerbach® dan ook, scheelt stukken in je huishoudboekje...

van dal | 06-01-08 | 01:43

@beffje 06-01-08 @ 01:41

Was een grapje hoor, maar in maart zal ik je feliciteren.

piquant | 06-01-08 | 01:42

bah, als het alleen maar over auto's gaat kan ik niet mee praten. Zit hier gvd al weer 10 minuten te f5en en wijn te slokken in afwachting op nog meer hoogstaande filosofie van wiebje en VanFrikschoten stuurt hem naar onder de klamme lappen

frotje | 06-01-08 | 01:41

piquant 06-01-08 @ 01:35
Ik zag het maar dat is de Medoc en niet de leeftijd hoop ik of nog erger dat andere.
bj 16031949.

beffje | 06-01-08 | 01:41

koerbagh ® 06-01-08 @ 01:39 maar, het vlees bij de appie op de laatste dag van houdbaarheid toch? vlees is duur, 35% is dan ook meteen aantikken geblazen...

van dal | 06-01-08 | 01:40

@Nonnes 06-01-08 @ 01:30
Brommers kieken is een schitterende hobby, nog gefeliciteerd daarmee.
Het was ook ooit mijn hobby, Zo heb ik de Kreidler, Zündapp en Yamaha live bekeken. Kekke masjientjes kan ik u verzekeren.

kuttekrap | 06-01-08 | 01:39

@van dal 06-01-08 @ 01:30:
Natuurlijk. Ik haal er de bulkgoederen waar fabricage-technisch niks aan valt verneuken en dus de kwaliteit even goed als bij Appie Heijn en euro's voordeliger is. Schijtpapier, suiker, koffiemelk, rijst, aardappelen, eieren, bleek voor de plee, dat soort dingetjes. Op een karretje in de week tikt het niet aan, maar over een heel jaar genomen bespaar je toch al snel een doos goede whisky. Ach... het is een sport.

koerbagh ® | 06-01-08 | 01:39

wiebje 06-01-08 @ 01:30
Je hebt het in je ik wist het net als botte.

beffje | 06-01-08 | 01:38

@wiebje 06-01-08 @ 01:30
Heb jij het ook gezien?

Dat noemt men; "een gemiste kans".

Herman Flipsen | 06-01-08 | 01:38

Herman Flipsen 06-01-08 @ 01:00
Het is ook zo verwarrend allemaal.
Soms is de roep om (on-)schuldigverklaring al gedaan voordat iemand bij de rechter is geweest, dan weer menen 'we' dat de Overheid te laks is of juist te voortvarend.
Het aanpassen van wetten kost weer tijd, tijd die er weer niet is/mag zijn.
Dan maar 'sneaky' de mazen in de wet toepassen, zoals de burger deze ook weet te vinden in zijn/haar voordeel?
Een betrouwbare Overheid is een eerste vereiste voor een rechtstaat, maar betrouwbaarheid schijnt een infaam en abject begrip te zijn.

Sikkeneur | 06-01-08 | 01:36

koerbagh ® 06-01-08 @ 01:33 kijk, now you're talkin'.. met een borg-warner automaat, dat reed toch wel het fijnste...

van dal | 06-01-08 | 01:36

*belt een scooterboy en gaat wat nuttigs doen*

dikkeboehoe | 06-01-08 | 01:35

@ beffje 06-01-08 @ 01:33

haha, Ja jemoet hier wat doen om je leeftijd te verdoezelen. Met spelling van voor 1940, kun je hier beter niet aankomen:)

piquant | 06-01-08 | 01:35

"Cojones 01.22.
Neen ,uitspraak is fout.
Maar goed zoek dat zelf maar uit.
En voorts hebben we ook nog de keuze uit de pinot noir en gris .

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 01:35

Nou, ik heb een tijd in Engeland gewoond naast een varkenshouder. Ik vind die lucht lekker. Stukken beter dan vliegtuigen,

Elisabeth2 | 06-01-08 | 01:34

Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:29 te nieuw voor mij, minstens 40 jaar oud, toen maakten ze nog mooie stijlvolle auto's.

van dal | 06-01-08 | 01:34

een u

beffje | 06-01-08 | 01:33

@wiebje 06-01-08 @ 01:30
Knap hoor! Nu maar snel een kop warme chocolademelk en lekker onder de wol...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 01:33

@Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:29:
Je kunt voor nog minder een Rover P5 uit '59 kopen, daar een nieuwe V-8 inzetten en die wagen is dan belasting- slurptax- én APK-vrij.

koerbagh ® | 06-01-08 | 01:33

@Nonnes 06-01-08 @ 01:30
Jammer genoeg daar weer geen ervaring mee. Ik was al een andere, vergelijkbare, ervaring aan het tijpen, maar toch maar beter van niet hier.

piquant | 06-01-08 | 01:33

wiebje 06-01-08 @ 01:30 ik zie het, je punt is duidelijk.

van dal | 06-01-08 | 01:32

piquant 06-01-08 @ 01:27

Heb jij wel eens naar de handen gekeken van een echte boer? En het rare beesten-en-hun-afvalluchtje dat altijd om een boer heenhangt... ken je dat? Je hoort het, ik ben er ook op afgeknapt, ooit, tijdens het brommers kieken. ;-)

Nonnes | 06-01-08 | 01:30

In das Leben nicht gelungen... geht mann in die Versicherungen!!
Jawohl!! Das deutch! Zum Beispiel!! Altijd leuk als lui.. die nog nie eens een Klassieke opleiding hebbuh genohtah! (das oudt Nederlandish)-- kritiek uppah dunnah beginnanh zu leveruh!!

De Dommen zijn altyd met de Dommen!! of te wel.. een Mongool levert altyd kritiek op een Imbeciel!!

wiebje | 06-01-08 | 01:30

CoJoNes 06-01-08 @ 01:22

Doet U mij maar een Tokkie ober. ( moet toch effe slikken )

beffje | 06-01-08 | 01:30

koerbagh ® 06-01-08 @ 01:28 die lidl-advertenties houdt ik nooit zo bij, jij wel dus?

van dal | 06-01-08 | 01:30

@wiebje
Heb jij een koltrui aan?

VanFrikschoten | 06-01-08 | 01:29

"van dal 01.14
Zal het je eerlijk zeggen , is een beetje fout om om op dit hoogstaand intellectueel forum over gedachtes inzake autootjes te communiceren, het is idd een imago probleem wat je tegen kan houden om een Bmw 740 aan te schaffen.
Maar goed een beetje excentriciteit moet kunnen.
Import uit duitsland van het laaste model 2001 ,zo n mooie auto,mot je eens ff in rijden ,waanzinnig, en dat voor 10 k.

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 01:29

CoJoNes 06-01-08 @ 01:25 een balkan stierenbloed... ook niet te versmaden hoor.

van dal | 06-01-08 | 01:29

@ CoJoNes 06-01-08 @ 01:26

Naast de doos met aardappels, hagelslag en pindakaas?

piquant | 06-01-08 | 01:28

@van dal 06-01-08 @ 01:26:
En zeeman-spijkerbroeken met nep-Levi's etiketjes. Mooi hè?
Zoals Lidl afgelopen kerst al adverteerde: Luxe voor iederéén!

koerbagh ® | 06-01-08 | 01:28

Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:19
Ik ben maar een eenvoudige boerenlul dus geen sommelier of vinoloog maar ik spuug er niet in laat staan uitspuuwen.

beffje | 06-01-08 | 01:28

@Wiebje
Volgens mij, was ik nog steeds on-topic, heb helaas geen inhoudelijke reactie van je mogen ontvangen.
Iets met pot en ketel...

Nou, doei dan maar..., volgende keer beter je best doen.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 01:27

@Elisabeth2 06-01-08 @ 01:25

Goh, daar hoor ik allemaal hele spannende verhalen over,maar ik was al achterdochtig. Bij "boer zoekt vrouw"doen ze ook al helemaal niks.
Zou ik zo op afknappen.:)

piquant | 06-01-08 | 01:27

@piquant
Ik had gelukkig zelf een paar doosjes meegenomen.

CoJoNes | 06-01-08 | 01:26

koerbagh ® 06-01-08 @ 01:23 dus in de toekomst hebben tokkie-auto's een schotel?

van dal | 06-01-08 | 01:26

piquant 06-01-08 @ 01:22
Viespoetsers jij. Helemaal niets.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 01:25

Witte wijn en rosé zijn sowieso wijvenwijnen. Een Argentijnse Malbec, dat is wijn voor mannen met cojones.

CoJoNes | 06-01-08 | 01:25

@CoJoNes 06-01-08 @ 01:22

Hoe was de wijn recent, in het oost- blok?

piquant | 06-01-08 | 01:25

wiebje 06-01-08 @ 01:11
Sterk punt heb je daar. Meer van dit soort ijzersterke punten graag.

*schenkt de wijn nog maar eens bij*

frotje | 06-01-08 | 01:23

Gewurztraminer is een wijvenwijn. De enige fatsoenlijke Elzasser is een Tokay (spreek uit:Tokkie) Pinot gris.

CoJoNes | 06-01-08 | 01:22

@Elisabeth2 06-01-08 @ 01:21

En? wat deed de boer met kleine bleekneusjes uit de stad?

piquant | 06-01-08 | 01:22

Elisabeth2 06-01-08 @ 01:21 ik hoor paul van vliet nog, kamperen bij de boer.....

van dal | 06-01-08 | 01:22

van dal>je hebt me man. john. ouwe leermeester, ziener.

dikkeboehoe | 06-01-08 | 01:22

@bottehond 06-01-08 @ 01:15
Da gleuf ik niks van, mhajou was genifukkingjaal en kouwes was ook geinig en creatief. Wiebje is breazahniveau.

kuttekrap | 06-01-08 | 01:21

@VanFrikschoten 06-01-08 @ 01:17
Jij bent ook een verschrikkelijk mens, zeg.....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 01:21

van dal 06-01-08 @ 01:15

Ja, helemaal geraden. Maar het was wel genieten op het platteland. Slapen in hooizakken met beestjes om je heen. 's Morgens een flink ontbijt van pap met een mok thee en voor de rest spelen en mee doen met de boer.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 01:21

De Witte Wieven zijn ook de bossen rondom Lochem, trouwens...

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 01:20

"beffje 01.12.
Je bent een kenner, de Gewurtztraminer is idd ook een elzasser, maar dat is nog geen reden om hem in prive te betalen.

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 01:19

@Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:12
Gelul. Is een optie op iedere Audi boven de A3. Kost maar €2500,- voor digitale en analoge ontvangst. Blaataap.

CoJoNes | 06-01-08 | 01:19

@wiebje 06-01-08 @ 01:11:
Erg hè... iemand die je hele wereldbeeld aan het wankelen brengt.
Life sucks, wiebje. Het grote gelijk bestaat niet.

koerbagh ® | 06-01-08 | 01:18

Wiebje
De jongen met de groene rubber laarsjes die bij het hek naar de paarden kijkt. Regen kleddert op zijn haren en huilt over het blosse gezichtje; Zijn jongensfietsje op de standaard. De kale takkenbomen om hem heen met de zware grijze hemel er boven dwingen hem om altijd een wiebje te blijven...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 01:17

dikkeboehoe 06-01-08 @ 01:12 geband? proxy gevonden?

van dal | 06-01-08 | 01:16

@bottehond 06-01-08 @ 01:14

Ik help je. Mijn intenties zijn goed,maar komen wel eens rot mijn strot (lees toetsenbord) uit.

piquant | 06-01-08 | 01:16

Elisabeth2 06-01-08 @ 01:14 die bleekneusjes uit de grote stad....

van dal | 06-01-08 | 01:15

kuttekrap 06-01-08 @ 01:13

mhajou ring a bell? Kouwes, misschien?

Ga teef dekken. Ciao, lutsers.

bottehond | 06-01-08 | 01:15

@ Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:12

Bruine patser!

piquant | 06-01-08 | 01:14

Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:12 ja, een glazenwassersbak bmw 7 serie, of een pooierbak, dat kan ook.

van dal | 06-01-08 | 01:14

piquant 06-01-08 @ 01:13

Jij hebt al vaker een probleem gehad met iemands toonzetting, remember.

bottehond | 06-01-08 | 01:14

van dal 06-01-08 @ 01:11
Nou Van Dal. Wij kampeerden altijd op de Veluwe en daar waren ze volop aanwezig.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 01:14

Aha! Wiebje is dus de geniale ghak van GeenStijl die de wereld in zijn gebrekkige stijl iets kond wil doen.
Net zoals het ongewassen whahwhawmannetje dat voor de AH zijn onverstaanbare wijsheden poneert.

kuttekrap | 06-01-08 | 01:13

wiebje 06-01-08 @ 01:11 niet al die pilletjes tegelijk nemen... lees de etiketjes..

van dal | 06-01-08 | 01:13

@bottehond 06-01-08 @ 01:09

Gevede, je laat je je pythia status toch niet afpakken, door iemand die zich ook in de dampen hult en het orakel gaat uithangen?:)

piquant | 06-01-08 | 01:13

@koerbagh 01.00.
Alleen een Bmw 7- serie heeeft tv aan boord.
Noot : overweegt idd een inruil voor een fijn 7-serie exemplaar. ,maar dat terzijde .

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 01:12

van dal 06-01-08 @ 01:11 en ouwe wieven is een soort ontbijtkoek, wel goed kouwen anders valt ie een gat in je maag...

van dal | 06-01-08 | 01:12

@ Uw Verzekeringsadvis

De Gewurztraminer wel zelf betaald?

beffje | 06-01-08 | 01:12

@wiebje 06-01-08 @ 01:01:
Daarentegen zijn jouw bijdragen van een wonderschone eloquentie, briljante scherpzinnigheid en feilloze observatie en inhoudelijke analyse van het menselijk tekort. Waar zouden we zijn zonder wiebje op geenstijl? De wereld ware reddeloos verloren en wij arme debiele reaguurders met het syndroom van Down ten dode opgeschreven.
Oh wacht, dat zijn we zonder wiebje ook.
*NSB knopje gebruikt*

koerbagh ® | 06-01-08 | 01:12

bottehond> AKA sick boy AKA smithee

dikkeboehoe | 06-01-08 | 01:12

Nonnes 06-01-08 @ 01:08
Blauwe dwaallichtjes zijn erger.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 01:11

Koerbagh!! Om het ut maar effe simpel te houwe!! (rekening gehouden met Jou Kippe/Brain!)..!

Eigenlijk hep ik er geen enkele zin an om dit allemaal uut te leggen!!

weet je wat...., zoek het maar uit!

You DUMB FUCK!!!

MORON!!!!!

wiebje | 06-01-08 | 01:11

MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:52

Als iemand zeg, "Af, botte!" is dat ruim voldoende.

bottehond | 06-01-08 | 01:11

Nonnes 06-01-08 @ 01:08 witte wieven is drents, en dan zo'n beetje op de grens met friesland.

van dal | 06-01-08 | 01:11

@ bottehond 06-01-08 @ 01:09
Hij is in ieder geval al aan het benoemen, nu kan hij elk moment gaan bouwen...

Patrick Bateman | 06-01-08 | 01:10

@ Nonnes 06-01-08 @ 01:08

Volgens mij wonen ze ook op een van de eilanden. Ik dacht Ameland.

piquant | 06-01-08 | 01:10

@ Bottehond
Waarom negeer jij mijn tekenende postings? Bang om afgeblaft te worden?

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 01:10

@ Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 01:07

Ik krijg een beeld. Brrrr

piquant | 06-01-08 | 01:09

piquant 06-01-08 @ 01:08

Hij wil kennelijk iets zeggen. Weet jij wat?

bottehond | 06-01-08 | 01:09

Witte wieven? Die hangen toch rond in Zwiep, Achterhoek? Ze zijn zich aan het vespreiden begrijp ik? Wordt het een landelijk probleem?

Nonnes | 06-01-08 | 01:08

@bottehond 06-01-08 @ 01:06

Om deze diagnose te stellen, hoef je geen ziener te zijn....

piquant | 06-01-08 | 01:08

VanFrikschoten 06-01-08 @ 01:05

Tijpen in plaats van wat, Frikschotens?

bottehond | 06-01-08 | 01:08

koerbagh ® 06-01-08 @ 01:05 wil jij er geen, ik heb er levi's etiketjes bij, levi's met een luchtje, moet je zeggen dat ze van de wagen gevallen zijn, is handel hoor.

van dal | 06-01-08 | 01:08

@piquant 00.58.
2 x per week onder de zonnenbank,vandaar.

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 01:07

Patrick Bateman 06-01-08 @ 01:05

Onderschat wiebje niet. Een ziener. Let maar op.

bottehond | 06-01-08 | 01:06

@bottehond 06-01-08 @ 01:04
Hund, Ga toch typen... da's beter...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 01:05

@wiebje
Zet die spiegel nou even weg, dat gaat niet goed zo.

Henkiemaardannietgek | 06-01-08 | 01:05

@van dal 06-01-08 @ 01:04:
Nou, fijn voor je... Loop je er eindelijk weer eens enigszins fatsoenlijk bij.

koerbagh ® | 06-01-08 | 01:05

koerbagh ® 06-01-08 @ 01:03
Ja, dan zet ik een ongekookt ei rechtop.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 01:05

@ wiebje 06-01-08 @ 01:01
Maar gelukkig hebben we wiebje nog, met zijn diep doordachte, intellectueel doorwrochte bijdrages...

Patrick Bateman | 06-01-08 | 01:05

@van dal 00.57.
Ja hoor geen probleem ,via de holding geleast en dan weer via de bv in huurkoop gegeven en daar weer in prive een lening van meneer Scheringa op losgelaten waar de holding dan weer garant voor staat.
T is allemaal zo simpel.

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 01:04

VanFrikschoten 06-01-08 @ 01:01

Dudes, één van jullie 58 is wijlen Pin.

bottehond | 06-01-08 | 01:04

@wiebje 06-01-08 @ 01:01
Kwetsen om het kwetsen, op deze draad zie ik weinig tot geen DEBIELEN!!!

kuttekrap | 06-01-08 | 01:04

koerbagh ® 06-01-08 @ 01:00 zeg koer, hier had de zeeman brand in de nieuwjaarsnacht, alles met rookschade... voor weinig, je moet ze alleen wel eerst even wassen..

van dal | 06-01-08 | 01:04

@wiebje 06-01-08 @ 01:01
Als je eens een persoonlijk gesprek hier over wil; Das VFGI is er voor U.

VanFrikschoten | 06-01-08 | 01:04

@Elisabeth2 06-01-08 @ 00:58:
21 maart... spring-equinox. Even geduld nog.

koerbagh ® | 06-01-08 | 01:03

@wiebje 06-01-08 @ 01:01

Wil jij niet zo denigrerend doen tegen de gehandicapte reaguurders?
Wij moeten dit doen als bezigheids therapie.!

piquant | 06-01-08 | 01:02

@
Kleddernatte zweet*kanen, ow yeah baby.... en dan in een auto met velgen: Gimme that!

VanFrikschoten | 06-01-08 | 01:01

vanrechtsheeftvoorra> superjan

CoJoNes | 06-01-08 | 01:01

edoch: toch weer duidelijk!! Toch weer een HOOP debielen in deze draad!! Das toch het Manco van GEENSTIJL.. Punt.. EN/EL!!

Het ovegrote percentrage an DEBIELEN!!
Zeg maar gerust.. MONGOLEN!!

wiebje | 06-01-08 | 01:01

CoJoNes 06-01-08 @ 00:58 en geen parkeerprobleem.. pc uit, wagen weg...

van dal | 06-01-08 | 01:00

CoJoNes> wie dan?

vanrechtsheeftvoorra | 06-01-08 | 01:00

@piquant 06-01-08 @ 00:53
1)Ja, maar daar lopen ze in spiekerboksen (of in berenvel, dat ter zijde). Die hebben de ontdekking van de jeans gemist.
2)De staat blijft de regels gewoon oprekken, daar helpt geen enkele jurisprudentie tegen.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 01:00

@bottehond
Je voelde je aangesproken? Ik vond het een goeie pica.

CoJoNes | 06-01-08 | 00:59

CoJoNes>maak me gek, ouwe house paus

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:59

@vandal 0057
In Second Life hoef je je jag niet te verantwoorden.

CoJoNes | 06-01-08 | 00:58

Koerbagh, wil je bij gelegenheid weer eens iets vertellen over Witte Wiefen en blauwe dwaallichtjes?

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:58

@Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 00:55

mazzel, want bij alcohol controles kunnen ze weer beter witte autochtonen aanhouden= hogere pakkans.

piquant | 06-01-08 | 00:58

Uw Verzekeringsadvis 06-01-08 @ 00:55 a propós, kunt u desgevraagd die jaguar financieel verantwoorden? het is maar een vraagje hoor, hoeft niet nu...

van dal | 06-01-08 | 00:57

Ik ken nog een zeer bekend reaguurder die altijd een > achter een nick zet.

CoJoNes | 06-01-08 | 00:57

Ik lees veel liever over *kanen met zweetbanden en natte velgen....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:56

CoJoNes 06-01-08 @ 00:54
Bastard, je was me net voor.

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:55

Mwoehaha ,eindelijk,prima pak dat vullis hard aan.
Net thuisgekomen met een mooi flesje elzas achter de kiezen in de Jag en geen hond (agent ) die er uberhaupt maar over nadenkt om deze fijne autochtoon aan te houden.

Uw Verzekeringsadvis | 06-01-08 | 00:55

kuttekrap>Ellis is de dochter van Thalia. De zoon van Julius.

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:55

@Elisabeth2 06-01-08 @ 00:52

Aandachttrekkerij.

piquant | 06-01-08 | 00:53

@ Herman Flipsen 06-01-08 @ 00:51

1) Ik had het over drenthe.
2) Er moet al wel jurisprudenrie over zijn. In 020 zijn er al zaken over geweest.

piquant | 06-01-08 | 00:53

Kijk, Piqaunt, hij doet het weer.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:52

Wat is dat voor halfgare, die dikkeboehoe. Wel zielig, zo'n nick.

bottehond | 06-01-08 | 00:52

@piquant 06-01-08 @ 00:43:
In Drenthe dragen we geen jeans, maar gewoon een spiekerboksem.
"Jeans" zijn voor mietjes (zie vorig topic.)

koerbagh ® | 06-01-08 | 00:52

@dikkeboehoe 06-01-08 @ 00:45
Eeeh... wie is Ellis? Die glamorama dude?
En piquant heeft volgens mij een kudtje, weet je daar dan wat mee aan te vangen?

kuttekrap | 06-01-08 | 00:52

@piquant 06-01-08 @ 00:43
In Friesland hebben ze er (vooralsnog) geen last van, die bedekken de jeans nog met een overall.

@Co
De vraag is, waar ze ooit eens de grens trekken, bij dit soort dubieuze opsporings-/bewijsmethoden.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 00:51

piquant> hoekloos staat reeds dope te verkopen in de dansen bij jansen (die schijn je tegenwoordig ook buiten de randstad te hebben)
Elisabeth2> kwestie van recht door zee. is telegraaf toch hier?

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:50

van dal 06-01-08 @ 00:48 ook wel een betrouwbaar adres voor gebruikte pimpvelgen...

van dal | 06-01-08 | 00:50

@ wiebje

ola, wiebje.

bottehond | 06-01-08 | 00:49

@ Elisabeth2 06-01-08 @ 00:48

Om bij jou nog meer dan de ennetjes te lenen.
Snap dat nou!

piquant | 06-01-08 | 00:49

@ wiebje 06-01-08 @ 00:47
Week zalfke...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:48

dikkeboehoe 06-01-08 @ 00:45
Even een vraag uit nieuwsgierigheid. Waarom doe je het teken > achter alle namen?

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:48

300 postings.. of meer!! Op dreze draad!! JEMIG! Geenstijl gaat echt een machts-factor vormen!!??

Ut wordt bijna Eng!!

Bovendien trekken/rukken/onaneren/enz/etc. deze LEUTE zich geen KONT aan van de Televaag!??

wiebje | 06-01-08 | 00:47

ROFLOL @Herman Flipsen 06-01-08 @ 00:40:
Maar zo werkt de fiscus wel... en dat vindt iedereen heel gewoon.

koerbagh ® | 06-01-08 | 00:47

@dikkeboehoe 06-01-08 @ 00:45

Doe maar niet, maak je je vrouw wakker.
BTW hoe zou het met Hoeck gaan?

piquant | 06-01-08 | 00:46

@van dal 06-01-08 @ 00:44
Nee, die zijn ontopic...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:46

botte> als je hardop uit ellis leest ga je uit de bek stinken

piquant> vertel op, waar zit je. pik ik je even op.

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:45

@Herman
LOL, geinig voorbeeldje. Een vriend van me is hotshot bij Diesel en die geeft weleens wat weg. Ik kwam tijdens m'n verhuizing 15 broeken tegen, sommige nog nooit gedragen, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Leg dat maar eens uit. Niet raar opkijken dus als de daklozen in 050 straks in Diesels rondlopen,

CoJoNes | 06-01-08 | 00:45

VanFrikschoten 06-01-08 @ 00:42 die fietsenschuur van je, is dat net zo iets als de ludolfs?

van dal | 06-01-08 | 00:44

@ Herman Flipsen 06-01-08 @ 00:40

Dat snap ik nou wel weer.
We hebben het toch over "profielen"? :)
Als ze al in Drenthe met jeans gaan lopen, dan is er nog een hoop opsporings werk te doen.

piquant | 06-01-08 | 00:43

@ bottehond en MinistryOfSillyTalks
En nu weer liev samen spelen...
http://www.beckyphoto.com/wp-content/uploads/pic09040.jpg

Patrick Bateman | 06-01-08 | 00:43

@Elisabeth2 06-01-08 @ 00:40
Ik blief blootbovenlijfs schreeuwend door de sneeuw te vloeken. Daarna droog ik omstanders af...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:42

Herman Flipsen 06-01-08 @ 00:40 dan snap je ook meteen die 35% korting-stickers op de boodschappen...

van dal | 06-01-08 | 00:42

@dikkeboehoe 06-01-08 @ 00:40

aardig, dikke.

piquant | 06-01-08 | 00:41

bottehond 06-01-08 @ 00:39
Óok een plaatje van een niet-virtuele hond bitte!

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:41

@Sikkeneur 06-01-08 @ 00:34
Huiselijk, sexueel, noem het maar op.... Erg bedenkelijk allemaal.

@Koerbagh
Agent; "Beste meneer Koerbagh, die spijkerbroek die u draagt... Heeft u daarvan de kassabon op zak?"

Herman Flipsen | 06-01-08 | 00:40

VanFrikschoten 06-01-08 @ 00:38
Heb jij zo'n winterjas met gaatjes onder de oksels? Voor de luchtigheid?

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:40

piquant > je mag wel mee doen hoor, ouwe.

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:40

cooleman 06-01-08 @ 00:38 haal jij je comments eerst door babelfish?

van dal | 06-01-08 | 00:40

@ MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:35
Hij wéét dat hij niets meer krijgt:
http://www.bettadont.com/images/fat_dog.jpg

Patrick Bateman | 06-01-08 | 00:38

mooi pleurt die irritante foute baaken mooi de straat af .
Zij kinderkillers.
Enig nadeel: minder humor ;ies alteit lachuh als ze over een verkeersdrempel rijden

cooleman | 06-01-08 | 00:38

@van dal 06-01-08 @ 00:35
Maak je geen zorgen; Ik heb voldoende overwicht en ventileer dat het me een lieve lust is....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:38

volksmeneer 06-01-08 @ 00:34

Wat een opruïng weer. Kijk: niet willen afrekenen bij een halaltrien met zo'n stoffen Stahlhelm, dat is te billijken. Maar als ze het durft om niet mee te doen met die kopvoddenwaanzin, dan ga ik JUIST bij zo'n meid afrekenen.

bottehond | 06-01-08 | 00:36

@dikkeboehoe 06-01-08 @ 00:34

Ik weet het, niet voor mij bestemd. Goed dat ik even heb terug gelezen. want zo sec, staat het wel een beetje raar.

piquant | 06-01-08 | 00:36

VanFrikschoten 06-01-08 @ 00:34 na veertien dagen geen van krikschoten....

van dal | 06-01-08 | 00:35

@Sikkeneur 06-01-08 @ 00:34

Klopt. Er zijn een aantal pliesiesgemeenschappen waar dit al langer bezig is. Amsterdam, West en Midden Brabant, Zuid Holland en nog een paar geloof ik. Maar nu wordt het blijkbaar landelijk.

Ze hebben er een hoop geld mee terug gevonden en ook wat wapenms en veel auto's.

Adriaantjeeeeeuh | 06-01-08 | 00:35

bottehond 06-01-08 @ 00:34
Das niet verontschuldigen, das voedsel schooien!

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:35

@ Herman Flipsen

Sjapo!

Pinter | 06-01-08 | 00:35

Elisabeth2 > Ka U Thee. Pass verlopen. N-tje doen dan maar?

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:34

Er is niets mis met een zweetlucht mits het up to date is en geen 14 dagen oude zure walm...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:34

boboboy82 06-01-08 @ 00:31
Toch maar eens aanwennen om 's morgen onder de douche te gaan.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:34

bottehond 06-01-08 @ 00:33
Ik heb zeker ervaring met dieren, maar misschien niet die van jouw kaliber... Wat voor dieren bedoelen we eigenlijk?

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:34

Als je een echte vent bent reken je morgen bij kassa bij de appie niet meer af bij Marokkanen.

volksmenner | 06-01-08 | 00:34

Herman Flipsen 06-01-08 @ 00:23

Dat omgekeerde bewijslast gedoe is al een tijdje aan de gang.
Als ik me goed herinner in casu sexueel geweld en intimidatie ofzoiets.

Sikkeneur | 06-01-08 | 00:34

Elisabeth2 06-01-08 @ 00:30
Er hangt onheil in de lucht...

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:33

Volgens mij begint het hier te stinken...

Adriaantjeeeeeuh | 06-01-08 | 00:33

MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:31

Dieren verontschuldigen zich niet? heb jij eigenlijk ervaring met dieren, MOST?

bottehond | 06-01-08 | 00:33

Elisabeth2 06-01-08 @ 00:30 daar zit een luchtje aan..

van dal | 06-01-08 | 00:32

Ikke blij dat ik kantoorbaan kan aantonen... anders moest ik in zo'n lelijke uitgedeukte opel rond gaan skelteren

Adriaantjeeeeeuh | 06-01-08 | 00:32

@Elisabeth2 06-01-08 @ 00:30

Heb ik nou weer niet,maar ik keur wel graag de luchtjes, want een verkeerd luchtje kan een remedie tegen alles zijn.

piquant | 06-01-08 | 00:31

van dal 06-01-08 @ 00:29 als een winkelier "Koninklijk" als predicaat heeft... is het bij voorbaat een te wantrouwen winkel tegenwoordig....

van dal | 06-01-08 | 00:31

@ bottehond 06-01-08 @ 00:29
Dieren verontschuldigen zich toch niet? *probeert spreekwoord te herinneren*

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:31

@ Elisabeth2 06-01-08 @ 00:30

aan het einde van de dag heb ik meestal een zweet luchtje.

Rest In Privacy | 06-01-08 | 00:31

@ bottehond 06-01-08 @ 00:29

Ook jij bent welkom hoor.
Onze 1 na top reaguurder van het jaar 2007.

piquant | 06-01-08 | 00:30

Hoeck 06-01-08 @ 00:27
Haat mannen met een luchtje. Is meestal helemaal verkeerd.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:30

MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:29
Fout: we hebbeb het júíst over velgen. Excuus.

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:30

bottehond 06-01-08 @ 00:28 okee, maar keet dan wel de goeie kant op, anders krijg je zo'n KoK effect.. of was het nou een Koc effect?

van dal | 06-01-08 | 00:29

Patrick Bateman 06-01-08 @ 00:28
Sjeezus, we hebben het niet over velgen. Niet over versierde dieren...

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:29

@ van dal

Bovendien ben ik van het type: shoot first, ask questions and apologize later. Aard van 't Beest.

bottehond | 06-01-08 | 00:29

@ MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:22
"Mocro-velgen bestaan niet."
Toch wel...
http://www.worth1000.com/entries/242500/242797glNK_w.jpg

Patrick Bateman | 06-01-08 | 00:29

@ Hoeck 06-01-08 @ 00:27

mazzel he!

Rest In Privacy | 06-01-08 | 00:29

KOERBAGH IN THE HOUSE.

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:28

@ MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:22
"Mocro-velgen bestaan niet."
Nee, maar als je hiermee rondrijdt wordt je terecht nader onderzocht...
http://www.coolfunpics.com/slides/Pimp_Camel.jpg

Patrick Bateman | 06-01-08 | 00:28

van dal 06-01-08 @ 00:24

Ik begrijp dat er gekeet wordt en dus doe ik mee. Und?

bottehond | 06-01-08 | 00:28

@ 00:26:
als = al

koerbagh ® | 06-01-08 | 00:27

@MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:25

Daarom vroeg ik, in welk gehucht Hoeck zich op straat gaat begeven,maar hij wil geen slapende honden wakker maken.

piquant | 06-01-08 | 00:27

@DANNY3960

Ik houd het alleen nog maar bij het oostblok. (greenfields, groei economie.) Hooguit dat ik eerdaags mijn blik eens ga verleggen naar china.
En dan zullen ze er in denhaag achter komen dat ook deze rasechte Amsterdammer zijn vingers uit die gatenkaas trekt die Nederland nu is.

Dat scheelt ook weer een paar nietnuttende raamambtenaren.

@Dr Doom, maak je maar niet druk over die dijken, ook daar is al in geen honderd jaar iets serieus aan gedaan. En ik sta ook op het punt mijn vinger uit het gat te halen. Het blijft hier namelijk dwijlen met de kraan open.

Vuilnis | 06-01-08 | 00:27

Lieve medereaguurders, het is met pijn in mijn hart, maar ik moet jullie 'loslaten' en de straat op om nog iets van mijn leven te maken.
Veel jubel ende jolijt alhier!
En: goed weekend! *kuch*
*Ergens op afgaat, best goedgekleed en luchtje op, dat dan weer wel*

Hoeck | 06-01-08 | 00:27

@Herman Flipsen 06-01-08 @ 00:23:
Het is de methode die de fiscus als sinds jaar en dag hanteert.
Crimineel, inderdaad.

koerbagh ® | 06-01-08 | 00:26

dikkeboehoe 06-01-08 @ 00:24 het meteen homo-ontmoetingsplaats noemen is ook zo ontluisterend hé?

van dal | 06-01-08 | 00:26

Hoeck 06-01-08 @ 00:22
Dat kun en mag je, als HORK zijnde, niet permitteren. Mensen moeten deuren en ramen sluiten, de kinderen naar binnen roepen, en vooral niet stiekem gluren.

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:25

Elisabeth2> Mijn vrouw ligt hier stilletjes naast mij te slapen terwijl ik nog op weg moet naar homeclips.com.
Hoeck> Zullen we samen wandelen naar het mooiste plekje op Aarde?

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:24

bottehond 06-01-08 @ 00:22 lees jij wel eens wat waarvan je direct zegt: "ja, dat heb ik begrepen"?

van dal | 06-01-08 | 00:24

bottehond 06-01-08 @ 00:22
Ik jaag helemaal niet op Frik. Vraag maar aan Frik!

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:23

Op het controleren van personen, op basis van een profielschets, is op zich weinig aan te merken.
Beangstigender, is dat dit een vorm van omgekeerde bewijslast is (schuldig, tenzij je je onschuld aan kunt tonen), dat zou je in mijn ogen niet moeten willen, in een rechtsstaat.

@Deventernogiets
Ik pas, niet mijn muziekstijl.

Herman Flipsen | 06-01-08 | 00:23

@MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:20
Sterf, Bitch, alvorens ik de straten bij verblijden met mijn aanwezigheid

Hoeck | 06-01-08 | 00:22

MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:14

Je hebt een geweldige nick, maar jagen op honden en de Frikschotens is sort of not done.

www.breaktaker.com/albums/pictures/ani...

back off, pussy.

bottehond | 06-01-08 | 00:22

@MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:21
Of jullie kunnen 56 VanFrikschotens verhapstukken... that's the question...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:22

@ Hoeck 06-01-08 @ 00:20
Neeeeneeeee, het gaat over mocro's met velgen. Mocro-velgen bestaan niet.

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:22

dikkeboehoe 06-01-08 @ 00:18
Oh, ok. gesnopen. Wil jij een paar n-tjes van mij hebben?

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:22

piquant 06-01-08 @ 00:20 mooi, maar je ziet het aan het topic, tegenwoordig gaat alles mét rekening...

van dal | 06-01-08 | 00:21

VanFrikschoten 06-01-08 @ 00:19
U hebt een immuunsysteen voor achterlijke gladiolen?

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:21

VanFrikschoten 06-01-08 @ 00:19 ik hoor hendrik aankomen, je weet wel, hendrik, de achtste van frikschoten..

van dal | 06-01-08 | 00:21

@iedereen: het gaat over mocro-velgen, mensen...

Hoeck | 06-01-08 | 00:20

Hoeck 06-01-08 @ 00:17
Wat bedoel je, teefje?

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:20

@van dal 06-01-08 @ 00:16

Als ik een PR bureau nodig heb, weet ik je te vinden.

piquant | 06-01-08 | 00:20

Elisabeth2 06-01-08 @ 00:16
Drinken en jodelen tegelijk, oud zwitsers gebruik

madakantognie?! | 06-01-08 | 00:19

@ CoJoNes 06-01-08 @ 00:11

Hm onderschat ik ze? Dus als ik het goed begrijp is het ook nu weer niet bedoeld om criminele gastjes te naaien? Ik had er eerst 'kansengastjes' staan, maar bedacht me gelukkig snel dat de enige twee 'met dikke velgen zonder deugdelijke salarisstrook' die ik ken 'kaskoppen' zijn, in KoK language.
.
Enne... die mogen ze van mij aanpakken. Geen jaloezie, dat ken ik alleen in de liefde, maar gewoon simpel rechtvaardigheidsgevoel.

Nonnes | 06-01-08 | 00:19

@VanFrikschoten 06-01-08 @ 00:17
Nee, daar wordt ons de keutel niet bruin van....

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:19

@ Nonnes 06-01-08 @ 00:07

Het zal inderdaad wel een uitzondering zijn, en uitleggen is simpel maar het gaat natuurlijk om een principe, waarom moet men zich tegenover de wijk agent verantwoorden over het inkomen, hier is de belastingdienst voor en eventueel de fiod, er wordt een witwasartikeltje "misbruikt", dat een relatief jong iemand in bezit is van "veel"geld wil nog niet zeggen dat er criminele activiteiten aan vooraf zijn gegaan om hiervan in het bezit te raken.
en daar gaan ze wel van uit, de bedragen die overigens genoemd zijn in het artikel, 160.000 achterstallige belasting van 7 personen dat is 22 mile p.p niet echt bijzonder dat is 3 a 4 jaar inkomsten belasting over minimum loon... lekker belangrijk zeg ik...

Wanneer de burger een maas vindt in de wet en er voordeel uit haalt zie je over het algmeen dat deze maas binnenk de kortst mogelijke tijd wordt dicht getimmerd, kan het ook andersom ???

Rest In Privacy | 06-01-08 | 00:19

Elisabeth2> Hallo Elisabeth. Djonkelen is iets voor incrowd stoere manne. Mooie manne.

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:18

@ Hoeck 06-01-08 @ 00:16

Wel weinig optie's, maar er staat er wel een bij, die min of meer op een groot deel van de bevolking van toepassing is.

Ik laat de keuze aan jou en je intuitie (waar je eerder aan refereerde) over.

piquant | 06-01-08 | 00:18

@Henkiemaardannietgek 06-01-08 @ 00:12
Heb jij een foto van een pistool en een kogel in huis?
Wat wil je daar mee aanrichten?

kuttekrap | 06-01-08 | 00:18

VanFrikschoten 06-01-08 @ 00:17 precies, lamalullen, een olifant heeft toch de grootste...

van dal | 06-01-08 | 00:18

@MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:14
KEF, lutser!

Hoeck | 06-01-08 | 00:17

@MinistryOfSillyTalks 06-01-08 @ 00:14
Last van? Glijd mij zo van de rug, hoor...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:17

Hoeck 06-01-08 @ 00:16 moedermavo, 25 jaar geleden al...

van dal | 06-01-08 | 00:16

dikkeboehoe 06-01-08 @ 00:14
Wat is djonkelen?

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:16

@piquant 06-01-08 @ 00:12
2 opties:

[] Je bent intelligent ,maar met een 'verleden'...
[] Je weet het dus ook niet te verpakken.... vmbo?

Hoeck | 06-01-08 | 00:16

Sikkeneur 06-01-08 @ 00:15
Filmpje...

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:15

Bottehond 06-01-08 @ 00:10
Huh?

Sikkeneur | 06-01-08 | 00:15

@ VanFrikschoten
Is het keffertje weer aan het blaffen (Hoeck)?

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:14

Henkiemaardannietgek 06-01-08 @ 00:12 ik denk dat je meer indruk maakt met een waterpistool hoor, bij die kinnezjes...

van dal | 06-01-08 | 00:14

Over mocro's lullen is ECHT het allerleukste wat er is. Liefst 8 topics in een dag. Beetje djonkelen erbij en je heb er weer wat vrinden bij.

dikkeboehoe | 06-01-08 | 00:14

@ CoJoNes 06-01-08 @ 00:11

Amsterdam was het pilot project en schijnt heel succesvol te zijn.
Er zijn regelmatig uitzendingen van geweest op AT 5. (lokale zender)

piquant | 06-01-08 | 00:14

Hoeck 05-01-08 @ 23:55
Laat mij er eens even buiten.

MinistryOfSillyTalks | 06-01-08 | 00:13

van dal 06-01-08 @ 00:11 Ja joh! Kijk dat is ook een verschil met Pim. Die zag tenminste ook de goeie kanten van deze gasten.

Zaans Blok | 06-01-08 | 00:13

Patrick Bateman 06-01-08 @ 00:09

* Dikke Proest! *

Rosé over mijn beeldscherm. Bedankt, he, Patrick.

bottehond | 06-01-08 | 00:12

@ Hoeck 06-01-08 @ 00:10

Niks te luchten wat hier lezenswaardig is.

piquant | 06-01-08 | 00:12

@ DeventerMaffiaClick 05-01-08 @ 23:50
Hoeveel inch zijn die velgen van je wagi eigenlijk?
http://carcino.gen.nz/images/index.php/00b9a680/5074b415

Patrick Bateman | 06-01-08 | 00:12

@Herman Flipsen

Met diamantjes G jij weet!
Je weet blijkbaar dat ik musicaal onderlegt ben met niet te onderschatten talent.
Ben je op mijn site geweest of zo zo ja laat een bericht achter je bent welkom
ik heb niks tegen homo's.
En je mag rustig toegeven dat je graag luistert naar de muziek zoals ik die breng ok

DeventerMaffiaClick | 06-01-08 | 00:12

@Nonnes
Jawel. Justitie in Nederland heeft gewoon een hele slinkse manier gevonden om een vinger te krijgen achter de begunstigden in discretionary trusts. Heel sneaky en volkomen illegaal.
Mijn accountant waarschuwde gelukkig twee jaar geleden al dat dit er aan zat te komen.

CoJoNes | 06-01-08 | 00:11

@bottehond 06-01-08 @ 00:09

Wat is je punt?

Hoeck | 06-01-08 | 00:11

Zaans Blok 06-01-08 @ 00:10 daar heeft ie, bij gebrek aan een eigen scooter, niet aan gedacht natuurlijk.
en wilders heeft geen scooter, want hij wil niet vergeleken worden met amsterdamse penose..

van dal | 06-01-08 | 00:11

@piquant 06-01-08 @ 00:05
Ik ben nog niet weg, *nog niet*, dus lucht je hart

Hoeck | 06-01-08 | 00:10

Mot je wel die beweegpica aanklikken, sikkeneur.

bottehond | 06-01-08 | 00:10

Patrick Bateman 06-01-08 @ 00:09 Ik bedoel maar... Maar daar hoor je Wilders niet over.

Zaans Blok | 06-01-08 | 00:10

Off Tpoic, maar wat is dat niet in de draad?

I told y'all. Rudy Giuliani is de man:

www.joinrudy2008.com/

bottehond | 06-01-08 | 00:09

Zaans Blok 06-01-08 @ 00:06
Vergeet ook niet de bloeiende scooter-recyling industrie die ze eigenhandig groot hebben gemaakt...

Patrick Bateman | 06-01-08 | 00:09

Eigenlijk ken ik alleen maar verlopen hoeren op leeftijd die in hun roestige Saab cabrio naar de soos rijden... Die jonge *kaantjes presteren veel beter...

VanFrikschoten | 06-01-08 | 00:08

van dal 06-01-08 @ 00:07 iedereen snoep in huis? die kudtkoters komen morgen met een gordijn om weer aan de deur zingen....

van dal | 06-01-08 | 00:08

Van Frikschoten.
Kost het? Zo'n sessie. Op het zacht wiite leren bankje, een avondje doorgeluld te worden met die heerlijke onzin en als herboren de volgende ochtend wakker te worden.

Elisabeth2 | 06-01-08 | 00:08

De politie in Slotervaart verricht geen arrestaties als auto's in de fik vliegen en alle ruiten van het politieburo in worden gegooid. Ik denk dus ook dat het wel mee zal vallen met het aantal auto's dat ze daadwerkelijk gaan controleren en in beslag nemen, aangezien daadkracht blijkbaar niet voorkomt in het politie-jargon.

Day_0f_The_Triffids | 06-01-08 | 00:08

van dal 06-01-08 @ 00:06 en morgen doet ie mirre, vanwege driekoningen..

van dal | 06-01-08 | 00:07

@ DeventerMaffiaClick 05-01-08 @ 23:50

Dat lijkt me dan best even leuk, naar bed gaan als man. Gewoon even voelen hoe het voelt.
@ boboboy82 05-01-08 @ 23:55

De vraag is natuurlijk of het door jouw geschetste voorbeeld een uitzondering is of de regel. Maar al is het het tweede: zal het werkelijk veel moeite kosten om dit uit te leggen? Ik denk dat het meevalt.
Maar... voor de goede orde... ik ben er niet voor. Iemand schreef al eerder: eerst maar eens alle gegevens koppelen. Kan ook eng zijn, maar het levert ook wat op zonder dat je hoeft te beoordelen op vage gronden.

Nonnes | 06-01-08 | 00:07

@van dal 06-01-08 @ 00:06

Zou ook nog kunnen. Niet aan gedacht.

piquant | 06-01-08 | 00:07

piquant 06-01-08 @ 00:05 wierookstaafje, voor de sfeer..

van dal | 06-01-08 | 00:06

van dal 06-01-08 @ 00:03 Inderdaad. Zo beschouwd gaat het allemaal eigenlijk best goed.

Zaans Blok | 06-01-08 | 00:06

@ Hoeck 06-01-08 @ 00:02

Wat snap je precies niet?
We hebben het over pinda's en je komt met een 21 cm "iets "aanzetten.
Met de mededeling dat je de hort opgaat.
Daar geef ik mijn -welliswaar ongevraagde- mening over.
Niets ingewikkelds aan.

piquant | 06-01-08 | 00:05

Ik werk niet, ik heb geweaun geld. Lekker puhh.

kneuterzak | 06-01-08 | 00:04

@Hoeck 05-01-08 @ 23:56

Dat zegt een boer als hij z'n bek verbrand aan de koude soep.

Rest In Privacy | 06-01-08 | 00:04

Zaans Blok 06-01-08 @ 00:02 nou, samen roken is ook niet slecht.. nou ja, voor je longen dan weer wel, maar das niet erg.

van dal | 06-01-08 | 00:03

@VanFrikschoten 05-01-08 @ 23:59: silent *proest*

Hoeck | 06-01-08 | 00:03

van dal 06-01-08 @ 00:00 Ik wil alleen maar aangeven dat er binnen deze groep ook hele goeie dingen gebeuren. Dat carpoolen valt echt op, dus ik dacht: ik ga het gewoon benoemen.

Zaans Blok | 06-01-08 | 00:02

@piquant 05-01-08 @ 23:59:
Als je een vrouwelijke biologische levensvorm bent, snap ik het desondanks toch niet, instinctief...

Hoeck | 06-01-08 | 00:02

@DeventerMaffiaClick 05-01-08 @ 23:50
Stel je komt uit Deventer en denkt dat je kunt rappen, terwijl de beheersing van de taal waardeloos is en dan pretendeer je een crimineel te zijn, zou sneu zijn, toch?

Ben je al aan het sparen voor een gouden tand?

Herman Flipsen | 06-01-08 | 00:01

Zaans Blok 05-01-08 @ 23:59 je ziet ze ook vaak met z'n vieren één sigaretje delen, nog zelfgedraaid ook, zuinige flikkers...

van dal | 06-01-08 | 00:00

@VanFrikschoten
Ook deze avond zijn er weer velen voor een behandeling op het met zacht leder beklede aanbeeld in de schuur.

beffje | 06-01-08 | 00:00

@vandal: de laatste klerk die bij mij de post ophaalde begon 3 generaties geleden terug...

Hoeck | 06-01-08 | 00:00

VanFrikschoten 05-01-08 @ 23:59 ja, en dan is die doodlopende weg mijn oprit.

van dal | 05-01-08 | 23:59

@ Hoeck 05-01-08 @ 23:56

Wat "huh"? Niet zo moeilijk te begrijpen, lijkt mij.

piquant | 05-01-08 | 23:59

Jonge Marokkaantjes zijn verwoede carpoolers. Kijk maar: heel vaak met z'n vieren of vijven in de auto. Qua milieubewustzijn zijn ze kennelijk een stuk verder dan de meeste autochtonen. Het zijn kleine dingen, maar ze geven mij toch het gevoel dat het met de integratie wel goed komt.

Zaans Blok | 05-01-08 | 23:59

@Hoeck 05-01-08 @ 23:55
Ik heb een TommyBoy:
"Kind, ga bij die vreselijk slecht aangelegde tuin bij dat huis met die afschuwelijke gordijnen rechtsaf"

VanFrikschoten | 05-01-08 | 23:59

@Sikkeneur 05-01-08 @ 23:56

Hoe had ik dat zonder link wel kunnen begrijpen?
Maar, nix nieuws hoor, ik begrijp hier mensen vaker verkeerd. Wel geinig eigenlijk.

piquant | 05-01-08 | 23:58

@DeventerMaffiaClit
Aan de hoeveelheid spelvauten die je maakt begrijp ik dat je de vmbo niet hebt afgemaakt,
maar je hebt natuurlijk een goed excuus
je hebt al die tijd besteed aan rondrijden op een gestolen fiets.

Henkiemaardannietgek | 05-01-08 | 23:57

Hoeck 05-01-08 @ 23:55 joh, ik verdwaal nog in mijn achtertuin.. maar die is dan ook wel groot, als ik het gras ga maaien moet ik brood meenemen.

van dal | 05-01-08 | 23:57

@piquant 05-01-08 @ 23:53
Huh?

Hoeck | 05-01-08 | 23:56

@VanFrikschoten 05-01-08 @ 23:52

Sterf Frik, samen met je vriendje MOST en ook vanDal, jullie hebben vast een TomTom altezaam, en veroorzaken dus files!

Hoeck | 05-01-08 | 23:55

Elisabeth2 05-01-08 @ 23:51
Gaat hem niet worden. Ik heb er geen baat bij mijn salaris te halveren.
Voor mij gaat loon naar werken nog steeds op.

El_Guapo | 05-01-08 | 23:55

Volstrekt Idioot!

In het civielerecht is het 'wie stelt, moet bewijzen"
maar strafrecht is blijkbaar 'wie stelt, moet tegenbewijzen ontvangen"

Als ik het zo lees zou de volgende situatie kunnen ontstaan !

Jonge succesvolle ondernemer 25 jaar, woensdag middag 15:00 in de zomer voor het cafe met een AUDI RS8 of andere geile bak, en 2 mooie vrouwen bij zich, oh jee dat klopt niet... politie vraagt legitimatie, check .. check... dubbel check.. volgens onze gegevens verdiend hij niet genoeg om deze auto te kunnen betalen. auto wordt vervolgens in beslag genomen.

En nu moet er bewezen worden dat hij wel genoeg verdiend om de auto te kunnen betalen.

Laat deze jongeman nou een een naamloze vennootschap hebben welke gedreven wordt door een trust kantoor en waarbij de aandelen gehouden worden door een stichting particulier fonds het is geen reguliere baan maar het zijn wel legale inkomsten met een structuur die hij bewust heeft gekozen om er zo financieel voordelig mogelijk mee uit te komen een structuur die moeilijk terug te traceren is naar deze jongeman voor een wijk agent.

Wie gaat de kosten betalen , kostbare tijd, engergie en moeite die deze jonge man moet gaan besteden om zijn onschuld te bewijzen.

Er is in nederland gekozen om de reactie op strafbare feiten uit te laten voeren door de staat, dit ter zekerheid dat er niemand gestraft wordt, zonder dat daar een grondige procedure aan vooraf is gegaan.

In beslagname van je auto of andere eigendommen is imho per definitie al een straf.

Rest In Privacy | 05-01-08 | 23:55

DeventerMaffiaClick 05-01-08 @ 23:50
?Que?

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:54

Alles en iedereen die illegaal zijn geld verdient mocros/kampers/turken en al dat andere tuig, afmaken en verzuipen.

@DeventerMaffiaClit

jij gangster!!! Huilen en roepen naar mammie als die zware deur achter je dicht gaat.

@alle "gangsters" WAKE THE FUCK UP

halve_haan | 05-01-08 | 23:54

@ Hoeck 05-01-08 @ 23:52

Het komt mij voor dat het idd beter is dat jij gauw de hort opgaat.
In welk gehucht?

piquant | 05-01-08 | 23:53

Vuilnis 05-01-08 @ 23:37

Hier in Z-Spanje heb ik nog enkele interressante projecten in de aanbieding.

neen, nix zwart,neen nix illegaal.

DANNY3960 | 05-01-08 | 23:53

@ DeventerMaffiaClick 05-01-08 @ 23:40
Deventer-Oost, is dat de linker of de rechter boerderij?

Patrick Bateman | 05-01-08 | 23:53

DeventerMaffiaClick 05-01-08 @ 23:50 ga jij met jouw fantasieën eens bij frik op de sofa liggen.

van dal | 05-01-08 | 23:52

@van dal 05-01-08 @ 23:51
Ik hou de weerberichten nauwlettend in de gaten wat dit aangaat...

VanFrikschoten | 05-01-08 | 23:52

@piquant 05-01-08 @ 23:48: 21 cm? *wel zo de hort opgaat*

Hoeck | 05-01-08 | 23:52

De belletjetrekmaffia van Deventer mag niet onderschat worden want ze hebben velgen op hun dorries. Dikke nog wel...

kuttekrap | 05-01-08 | 23:52

Ze hebben nu al leuk geconfisqueerd spul in de schuur staan bij domeinen; een RR SILVER SERAPH en een 360 SPIDERT F1

911er | 05-01-08 | 23:51

VanFrikschoten 05-01-08 @ 23:49 tip, gaan kijken als het waait, en dan het liefst met de wind meekijken, dan hebben zij namelijk tegenwind...

van dal | 05-01-08 | 23:51

El_Guapo 05-01-08 @ 23:48
Zonder parkeerplek! Reden om thuis te gaan zitten. Ziektewet.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:51

@van dal 05-01-08 @ 23:49

geen sin.

piquant | 05-01-08 | 23:50

@ Elisabeth2
Stel je zit op internet met je bril en je flubber buik en dan pretendeer je dat je een vrouw bent zodat jezelf kan aanraken op plekken waar je anders weer een straat verbod voor krijgt heb je ook nog een skooier auto waar een zwerfer niet dood in gevonden wil worden.
En einde van de avond als je naar bed gaat blijk je gewoon een vent te zijn

DeventerMaffiaClick | 05-01-08 | 23:50

GS staat vandaag een beetje voor 'geen servert' ?

van dal | 05-01-08 | 23:49

@van dal 05-01-08 @ 23:44
Ik zie wel eens van die baarden met gehaakte mutsjes langs de grachten zwieren op zo'n fiets en fantaseer dan hoe dat zou zijn qua inkijk op een herenfiets met stang..."Wat zit daar onder?"

VanFrikschoten | 05-01-08 | 23:49

@Hoeck 05-01-08 @ 23:47

Aan jegeheugen mankeert niets, maar ze zijn nu wel oud geworden.
Niks lekkerders in de aanbieding?

piquant | 05-01-08 | 23:48

Sinds mijn parkeerplek is komen te vervallen op mijn werk heb ik alternatief vervoer gekozen. Mijn dikke vette mercedes 250 TD sport heb ik ingeruild voor een ouwe saab 90001 turbo en ik pak de scootert naar mijn werk. is nog sneller ook.
Met mijn inkomen is dat nog wel te verantwoorden.

El_Guapo | 05-01-08 | 23:48

@ Sikkeneur 05-01-08 @ 23:43

Je hebt gelijk, super meligheid troef ,maar de topics met steeds dezelfde comments als een lp waar een groef in zit, is ook niet "" je van het".

piquant | 05-01-08 | 23:47

@piquant 05-01-08 @ 23:46: pinda's voor jou

Hoeck | 05-01-08 | 23:47

Ali B is al helemaal voorbereid en rijdt uitsluitend Opel:
http://www.vankouwen.nl/opel/nieuws/?id=54

Patrick Bateman | 05-01-08 | 23:47

Hoeck 05-01-08 @ 23:44 kun je gewoon net als van de week lekker mee-ouwehoeren? of zit dat er vandaag niet in?

van dal | 05-01-08 | 23:47

De franse automobielindustrie is het probleem van La France

Hoeck | 05-01-08 | 23:46

@beffje 05-01-08 @ 23:44

Nu jij zo eerlijk bent, zal ik ook open zijn. Ik ben heel erg trots op mijn fietsbel.

piquant | 05-01-08 | 23:46

@DeventerMaffiaClit
Het enige wat op maffia ljkt in Deventer zijn turken,
jij zal je dan ook wel aangesproken voelen door dit topic.

Henkiemaardannietgek | 05-01-08 | 23:45

VanFrikschoten 05-01-08 @ 23:41 en ik hoop dan ook altijd dat die jurk tussen de ketting komt...

van dal | 05-01-08 | 23:44

@ van dal 05-01-08 @ 23:43

Maar dat is ook een van de weinge aut'os met mooie ronde vrouwelijke vormen. Voor deze keer dan oke.

piquant | 05-01-08 | 23:44

@Jan Passant 05-01-08 @ 23:35

Mis even de onderbouwing, overigens, dus: sterf, miserabel en kansloos insect.

Hoeck | 05-01-08 | 23:44

piquant 05-01-08 @ 23:35
Misschien zijn ze er wel maar ook ik ken ze niet hoor.
Bovendien interesseert het mij ook niet zoveel ( hoewel ik wel boter geyle velgjes er onder heb ).lol.

beffje | 05-01-08 | 23:44

piquant 05-01-08 @ 23:40
Ik wilde alleen maar grammaticaal lustig zijn. Mijn auto is een klote ding als hij niet wil starten en een onzijdige lieverd als hij me ergens brengt waar ik wil zijn.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:44

Hoeck 05-01-08 @ 23:41 bestelrenaultje...

van dal | 05-01-08 | 23:44

Dacht ik een feestje te vieren vandaag, krijg je dit gezeik.
*autohoes van zolder haalt*

Sikkeneur | 05-01-08 | 23:43

piquant 05-01-08 @ 23:40 hee, ik heb het ook altijd over "ze" en "haar" als ik het over de deésse heb.

van dal | 05-01-08 | 23:43


@ Hoeck 05-01-08 @ 23:41
Nee

piquant | 05-01-08 | 23:42

Ja, en dan zie je toch dat de opoefiets een ideaal vervoermiddel is voor *kanen met een djellabah.

VanFrikschoten | 05-01-08 | 23:41

@piquant 05-01-08 @ 23:40: Ford Ka?

Hoeck | 05-01-08 | 23:41

piquant 05-01-08 @ 23:37
Hou op. Machienistje spelen.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:40

@ Elisabeth2 05-01-08 @ 23:38

Ook jij doet al ranzig over een auto. Wie noemt zijn/haar auto , vrouwelijk?
Heeft "ze"ook en naam?

piquant | 05-01-08 | 23:40

Jonge Cojones lelijk klein meisje wat doe je nou wil je liefde?
Maak je spaarpot leeg en koop jezelf wat liefde.
Ok niet jaloers zijn op wat ik heb kijk liever naar wat jezelf niet hebt ok
droog je tranen. En dt jij je niet wast is niet mijn probleem.

OosT!

DeventerMaffiaClick | 05-01-08 | 23:40

van dal 05-01-08 @ 23:36
Ja, heb haar beschilderd met roestplekjes. Niemand wil haar nog. Dank je voor de tip trouwens.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:38

@DeventerMaffiaClick 05-01-08 @ 23:32
Kijk! Dit is nou een post waar je wat mee kan.
Rechtstreeks uit de ghetto van Deventer.
Wat voor gangster ben je? Belletjetrekker of nog ruiger?

kuttekrap | 05-01-08 | 23:38

@Jan Passant 05-01-08 @ 23:35

Passeer dan, minderwaardige levensvorm, en doe je naam eer aan. Lutser²

Hoeck | 05-01-08 | 23:38

@Broodje Gezond
Dus jij heb al 30 jaar zitten te niksen bij justitie.
Kon je in die tijd niet eens de draai uit de draaideur krijgen?
Nee?
Dan ben jij dus ook een verspilling van mijn belasting geld.
-
QUOTE: "..... Laten we gewoon alle belastingen afschaffen, alle overheids en gemeente dienaren (inclusief politie en brandweer) naar huis sturen en gaan zien waar het schip strand. Geen veiligheid meer op straat, geen branden die geblust worden, geen wegen die aangelegd of gerepareerd worden, en al het andere werk dat betaald wordtlastinggeld. Als een ieder gewoon zijn belasting zou afdragen konden de tarieven omlaag......."
-
Ik stem voor het idee dat we maar eens direkt gaan betalen aan de diensten die wel hun werk naar behoren kunnen doen. En die loodzware top van raamambtenaren gelijk ontmantelen.
-
Aan de wegen is namelijk al 30 jaar niets meer aan gedaan dan een carpool wisselstrook. De salarissen van juist de brandweer (jongens die wel mijn helden zijn) zijn struktureel achteruit gehold. De blauwe petten schreeuwen om meer maar mogen nog niet eens de knuppel toepassen wanneer het toch echt nodig is. Geen veiligheid meer op straat is al 30 jaar gemeengoed.
-
En last but not least om bij jou als raamambtenaar aan te komen:
Die draai zit nog steeds in de draaideur van justitie.
Het enigste wat ze daar de laaste tijd nog voor elkaar krijgen is een Toninio van kinderporno vrijspreken. Een jaartje schoffelen voor verkrachting uitspreken. 17 Zaken door een onbevoegde rechter laten aftimmeren. Waardoor ik ze nogmaals mag betalen.
Constant de aangiftes van Leo verhoef seponeren (MEGA boekhoudfraude door de gemeenten).
Minder dan 1 jaar voor moord uitspreken.
Vakanties voor TBS-ers regelen.
Ich haben est nicht gewust roepen als ze een TBS-er met een 17 jarige geitenwollen sok op de trein zetten om god weet niet wat te bezoeken waar hij natuurlijk de poten neemt (zou ik ook doen).
-
Rot op met je justitie, JULLIE BAKKEN ER AL VELE JAREN NIETS MEER VAN.
Het wordt tijd dat vrouwe justitia eens die blindoek afneemt en haar helpertjes eens goed beschouwd de laan uit stuurt.
-
Ik betaal en dit is geen gelul meer als 1 mio euri aan belastingen in dit land per jaar. En wat ik er tot nu toe voor terug heb gezien is gesubsidieerd straat terrorisme. Frauderende ambtenaren, Pedo's als officieren van justitie.
En rechters die volledig de grip op de realiteit zijn verloren.
-
Doe mij dus maar zo een direkt betaalde sherrif, zo een die eerst zijn gun trekt en dan pas vragen stelt die kan bij mij een riant salaris komen ophalen van de poen die ik uit zal sparen als we stoppen met deze belasting onzin.

Vuilnis | 05-01-08 | 23:37

"Dat ik gangster ben maakt me nog niet rijk."
*proest*
Nee, anders zou je wel ergens wonen dan in het township Deventer-Oost. 't Gaat je niet al te goed af, die maffia business. Ik zou wat anders gaan proberen. Dan kom je wellicht ook ooit eens ergens leuk te wonen.

koerbagh ® | 05-01-08 | 23:37

@Elisabeth2 05-01-08 @ 23:34

Het schijnt nog gekker te zijn. Er zijn bosjes mannen die met een treintje zitten te spelen en denken dat ze het beheer over dat stomme speelgoed spoor hebben.

piquant | 05-01-08 | 23:37

@van dal 05-01-08 @ 23:35

tsja, zolang reaguurders dommer zijn... wie de zak heeft vulle hem

Hoeck | 05-01-08 | 23:37

van dal 05-01-08 @ 23:35
Gnif.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:36

Elisabeth2 05-01-08 @ 23:34 elisabeth, lieverd, heb je je mini al gedownplayed? zodat ie er niet meer zo duur uitziet....

van dal | 05-01-08 | 23:36

hoeck: sterf, minderwaardig mensch

Jan Passant | 05-01-08 | 23:35

@ beffje 05-01-08 @ 23:33

Ik vezin maar even voor het gemak, dat je op een mooie auto doelt??
Tja, maar er zijn heel veel vrouwen die daar wel opgewonden van raken hoor.

piquant | 05-01-08 | 23:35

hoe zou het nou zitten met van die internetboyz met audi's Q7? leuk hé? om de haverklap stilstaan en je loonstrookje en het leasecontract laten zien....

van dal | 05-01-08 | 23:35

@DeventerMaffiaClick 05-01-08 @ 23:32
Dus jij betaalt je clearasil van zwart geld?
restecp

CoJoNes | 05-01-08 | 23:34

piquant 05-01-08 @ 23:31
Ik vind het ook heel raar dat men opgewonden kan raken van een onderdeel. Als je een fiets hebt ga je toch ook niet kwijlen over de spaken?

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:34

@Elisabeth2 05-01-08 @ 23:31

Begrijp jij die post??
Ik begrijp er wel uit dat er kennelijk iets heel ernstigs met ons aan de hand is.
Zou zo maar kunnen, zonder dat we het zelf door hebben. Maar ook dat wil ik dan wel zo houen!.

piquant | 05-01-08 | 23:34

piquant 05-01-08 @ 23:31
Dat is dan goed klote voor mij.

beffje | 05-01-08 | 23:33

@Elisabeth2 05-01-08 @ 23:31

Je mist me stiekum

Hoeck | 05-01-08 | 23:33

@Jan Passant 05-01-08 @ 23:30:

Droom door, en blijf vooral de kerstspeechvan HKM erbij draaien op je dinges, Tomtom-Lutser

Hoeck | 05-01-08 | 23:32

Dat ik gangster ben maakt me nog niet rijk.
Wijs met je vinger naar mij ja want je weet ik ben de stoute jongen waar je vrouw van droomt als jij haar bounced
Fuck jullie met je auto op krediet.

Ps jullie zijn bitches

Deventer oost!

DeventerMaffiaClick | 05-01-08 | 23:32

Hoeck 05-01-08 @ 23:27
Het is nu hier wat mij betreft even stijlloos stil.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:31

"Straks is iedere Marokkaan in een dikke auto bij voorbaat schuldig".

Nu niet dan?

dr.spin007 | 05-01-08 | 23:31

@Elisabeth2 05-01-08 @ 23:22

Ik heb een auto en waarschijnlijk ook velgen, maar geyl?? Van auto's al schijnen ze nog zo bijzonder te zijn, kan ik niet opgewonden raken. Dat is al een van de vele verschillen tussen mannen en vrouwen.
Houen zo!

piquant | 05-01-08 | 23:31

Wat foei weer allemaal. Het lijkt mij wel romantisch en respectvoll om een marokkaan in een dure velgenauto bij voorbaat voor een hardwerkende Nederlander aan te zien.

Jan Passant | 05-01-08 | 23:30

Brusselmans (Herman?), heeft iemand jou al gefeliciteerd met deze dijk van een topic? Zo niet, terecht.

kuttekrap | 05-01-08 | 23:28

@Elisabeth2 05-01-08 @ 23:22:
Jij en Piquant ontberen al geruime tijd de staat van 'totaal uitgewoond zijn'.
Ik ga nu iets doen.
Out = dus ergens werk van maakt

Hoeck | 05-01-08 | 23:27

Wij van GS zijn toch de onderbuik van de samenleving. Wij zijn toch nevernooitnie intelligent genoeg om met een gewone baan een auto bij elkaar te verdienen. Wij moeten wel criminelen zijn ........
.
Dag Opel, het was fijn.

Oerkoendoe | 05-01-08 | 23:23

piquant 05-01-08 @ 23:12
Hallo Piquant. Heb jij ook van die geyle velgen op de slofjes van je auto?

Elisabeth2 | 05-01-08 | 23:22

CoJoNes 05-01-08 @ 23:15
Diep respect voor je en dat meen ik.

beffje | 05-01-08 | 23:21

de slapste zakken met de dikste wagens worden er dus uitgevist? Nou da's vette pech voor mij. Nou moet ik mijn opel kadet 1.2 bouwjaar 1982 met te dikke blingvelgen maar tekoop aanbieden... iemand interesse? P.s. op diverse niet geheel vitale plekken zit een beetje roest, accu zit los, uitlaat rammelt, trekt een beetje naar rechts en in bochten is die erg sportief. Bekleding is bedekt met een Aldi hoesje. Kokosmatten inbegrepen. Wie bied?

Mr_Pikibelly | 05-01-08 | 23:21

@CoJoNes 05-01-08 @ 23:15

dat geeft je geen recht de wijsneus (met ballen) op GS uit te hangen;
ik nl. ook niet, maarrrrrr *de overtreffende trap* ik doe ook niet mee aan de postcode-loterij, en daarover zwijg je....

Hoeck | 05-01-08 | 23:18

@CoJoNes 05-01-08 @ 23:06 Zo gecompliceerd hoeft het helemaal niet, alhoewel wat gegoochel met trusts en ltd's nooit weg is. Het idee is meer dat je als Nederlander in land A 'woonachtig' bent (flatje verhuren in London), in land B gewerkt hebt, waarbij je in land C je inkomen ontving. Intussen woon je in land D en hebt je je bankrekeningen in land E. Als je dan al die paperassen door een deskundig persoon door elkaar laat husselen, denken al die landen dat je in een ander land belasting betaalt.

Vervolgens niets meer aan doen.

OhJee | 05-01-08 | 23:17

@Hoeck
Ik heb nog nooit wat over gehad. Geld verdiend, geld geïnvesteerd, geld verloren, failliet gegaan, weer geld geld verdiend en weer geld geïnvesteerd. Niet alleen geld, maar vooral ook onnoemlijk veel tijd die niet werd gedekt door een 40 uren contract, een CAO en vakantiebonnen.
De buikpijn, hoofdpijn en slapeloze nachten kun je nergens compenseren op je belastingformulier.

CoJoNes | 05-01-08 | 23:15

@piquant 05-01-08 @ 23:12
Huh?

Hoeck | 05-01-08 | 23:13

Hoeck 05-01-08 @ 23:10

Identiteits crisis over?

piquant | 05-01-08 | 23:12

inquisitra 05-01-08 @ 19:55
Maar zeg nou zelf... ene groep die door vriend en vijand aangemerkt wordt als de onderkant van de samenleving met de minste kansen, hoogste criminaliteit, is toch ook verdacht als er een gepimpte bak voor de deur staat?

HELEMAAL MEE EENS

De Schaapherder | 05-01-08 | 23:11

@CoJoNes 05-01-08 @ 23:06

Tomtom aandelen over?

Hoeck | 05-01-08 | 23:10

@OhJee 05-01-08 @ 22:35
Wat is een stevig kapitaal?
Ik weet dat een trust als aandeelhouder van bijvoorbeeld een limited, je in staat stelt om als directeur van de limited gewoon onbeperkt de companycard te gebruiken, zolang je maar winstbelasting hebt betaald. De nettowinst vervalt aan de trustee's. Als de trust dan op Jersey zit, kan niemand er ooit achter te komen wie de trustee is.

CoJoNes | 05-01-08 | 23:06

Klunshof vanuit de redactie hemel bezig?

De God van Empel | 05-01-08 | 23:04

broodje gezond 05-01-08 @ 22:11

QUOTE: "..... Laten we gewoon alle belastingen afschaffen, alle overheids en gemeente dienaren (inclusief politie en brandweer) naar huis sturen en gaan zien waar het schip strand. Geen veiligheid meer op straat, geen branden die geblust worden, geen wegen die aangelegd of gerepareerd worden, en al het andere werk dat betaald wordtlastinggeld. Als een ieder gewoon zijn belasting zou afdragen konden de tarieven omlaag......."

Beste uitekringstrekker/ambtenaar (take your pick). Winkeliers in de "koopgoot" in Rotterdam hebben gezamelijk een PARTICULIER beveiligingsbedrijf in de arm genomen, omdat ondanks de LETTERLIJKE MILJARDEN (hun belastinggeld) die worden uitgegeven aan "MEER blauw op straat" de veiligheid op straat ver te zoeken is. Je kan beter je auto in de brand laten steken dan fout parkeren, want dan weten ze je wel te vinden. Burgers kunnen dus prima hun eigen boontjes doppen zonder den Haag. Dat van die infrastructuur heeft ook een simpele oplossing, onderbrengen in een cooperatie waar de Burger DIRECTE zeggenschap over heeft (Zwisterland is een mooi voorbeeld). Hoezo 40.000 euro om een verkeerslichtje te vervangen? Ben je helemaal van de pot gerukt?

Ja diefstal is verboden,.... de STAAT houd niet van concurrentie!!!

PS: Onze veiligheid is bij de jezuiten van justitie in zeer goede handen. Ik zou eens iets anders lezen behalve de Volxxkrant.
tinyurl.com/3bxndh

Dr Doom | 05-01-08 | 23:03

@Elisabeth2 05-01-08 @ 22:49 Ha, ja zo kan het ook. Mijn baas deed het wat ingewikkelder, maar hij is er vredig oud mee geworden in een warm land.

OhJee | 05-01-08 | 23:00

*wazaaaa*

krop slaap | 05-01-08 | 22:56

dit zijn nou de dingen waar je zo moe van wordt. die grote verhalen van de politie dat ze criminelen aan gaan pakken. jaren gelden hebben ze de wet 'pluk ze' ingevoerd. als we daarop een kosten/baten analyse toepassen dan heeft het heel veel geld gekost terwijl ze er toch zeker van zijn dat er honderden miljoenen omgaan in het criminele circuit.

als tip aan de overheid en de nieuwe burgemeester van Utrecht zou ik (off-topic) zeggen; probeer de nieuwjaarsvernielingen niet op de vernielers te verhalen. dat is zo ouderwets en veel te lastig. beter is om de boetes voor een paar kilometer te hard te verdubbelen en zo de schade te verhalen.

je zou er toch cynisch van worden.

Evilonyourass | 05-01-08 | 22:55

OhJee 05-01-08 @ 22:35
Is helemaal niet zo moeilijk. Mijn moeder heeft het gedaan. Met eigen huis en al. Ze deed gewoon niet mee aan die rotzooi. Ze was ietwat autistisch dus we hebben er er nooit uitgekregen hoe ze het deed. De belastingdienst waarschijnlijk om die reden ook niet.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 22:49

@Vuilnis,
---
Ik vind dit geweldig, ik woon inderdaad niet meer in NederKorea, maar gezien de opmerkingen alhier moet ik concluderen dat Nederlanders echt ziek worden als hun buurman met ondernemingszin gewoon meer geld verdient.
---
---
Deze in-en inzieke "Niet boven het maaiveld groeien" mentaliteit is waar de PvdA en GL hun machtsbasis vandaan halen. Het CBS (niet echt een rechtse club) heeft al voorspeld dat de komende 5 jaar 1.000.000 miljoen Nederlanders emigreren. EN dat komt echt NIET door de islamisering geloof me. Wilders heeft hier kamervragen over gesteld, maar onze Turkse minister vond het geen probleem (ROFL).

Ik ben anders bets wel benieuwd wie de dijken gaat onderhouden als iedereen, die zijn schoenveters zelfstandig kan vastknopen, vertrekt. Misschien werkt die grote SP proletenbek van Jan M wel om het water dan tegen te houden.......

Dr Doom | 05-01-08 | 22:47

Earth calling GS.......

krop slaap | 05-01-08 | 22:45

Wat was er nu weer met GeenStijl. Niet te bereiken.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 22:39

Vuilnis 05-01-08 @ 22:17

Gewoon een goede boekhouding ,laten. voeren en openheid van zaken geven daar waar dat gevraagd wordt. Is er niets aan de hand. En niet de agent op straat, maar de rechter comissaris beslist wat er in beslag wordt genomen, en de rechter beslist of dat zo blijft of dat je het terug krijgt. En nu niet meteen gaan wijzen naar anderen, eerst naar jezelf kijken.

broodje gezond | 05-01-08 | 22:38

@CoJoNes 05-01-08 @ 21:59 Ik heb eens gewerkt voor iemand die het voor mekaar had om fiscaal gewoon niet te bestaan. De truuk is verbijsterend eenvoudig, maar vergt een stevig kapitaal.

OhJee | 05-01-08 | 22:35

@Elisabeth2 05-01-08 @ 22:19
Over privacy gesproken...
Dat is nou DE reden dat mij geen klant is koning- bonus- freebee- en air mile kaart aan te smeren valt.

"Ze" weten zelfs met welk merk jij je edele reedt afveegt.

krop slaap | 05-01-08 | 22:32

broodje gezond 05-01-08 @ 22:06

Ok ben wel wat wijzer geworden. Bedankt!

Crazy fuck | 05-01-08 | 22:31

Okee, welke vogel had de moed op de lijn te gaan zitten zitten?

krop slaap | 05-01-08 | 22:30

The eimer 05-01-08 @ 22:13
Gebeurt al met je Visa creditcard. Als je bestedingspatroon afwijkt van het normale krijg je een berichtje. Ergens wel goed.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 22:19

Aaaah,
En hoe hadden de gemeentes zich bedacht mij te kunnen controlleren?
Over het Nederlandse deel van mijn inkomen betaal ik me bont en blauw aan de taxes, moet ik soms met de blauwe enveloppe in mijn binnenzak over straat?
-
En wat als je zoals ik het grosso modo van de pegels niet in Nederland verdiend? (ja ik betaal belasting in 3 landen waarvan 2 slechts in de eu zitten).
-
Moet ik dan op stap met mijn boekhouder uit Rusland? Als je de man ziet dan zou je inderdaad niet opkijken als ze me aanhouden en ondersteboven houden of kunnen die vmbo-ers nu ook al cyrilisch lezen?
-
En wat als als ik helemaal geen kantoorbaantje maar een kantoorpandje heb? Hele dag rondrennen met een uittreksel van het kadaster?
-
En hoe verklaar ik speculatie winst bij een vmbo agent die nog niet eens weet wat een staatsobligatie is? Laat staan dat zo een vmbo'er weet wat een put of call optie kan scoren in 3 dagen tijd.
-
Krijg ik een patserbak kado als mijn investeringen eens negatief uitvallen?
-
Maar goed, ik stel voor dat ze als de gesjeesde bliksem de Freule van Amsbergen even oppakken, die kan namelijk nog niet eens aantonen dat ze belasting betaald, maar leeft wel op zeer grote voet in wel zeer riante dik ommuurde woningen, en rijd rond met de dikste bepanserde pooierbakken die er zijn. Zij heeft ook een of andere duistere wijze ontiegelijk veel vastgoed in het buitenland en een prive vliegtuigje of 3.
-
Als ze die hebben gestript, mogen ze even gaan kijken naar het optrekje van de norm Balkenende, wat dat hok kan je echt niet betalen van een MP salarisje. Nadat ze hem van zijn optrekje hebben gestript, door sjeezen naar Amsterdam en Marijnnissen ondersteboven houden, van 1600 euri kan je echt geen ferrari rijden.

Vuilnis | 05-01-08 | 22:17

@broodje gezond 05-01-08 @ 22:11 Belastingen afschaffen is geen goed idee, maar belastingen over de balk smijten ook niet en dat is wat er gebeurd op grove schaal.

Als iedereen gewoon zijn belasting zou afdragen, gaan de tarieven echt niet omlaag. Dat is naief. De uitgaven gaan gewoon omhoog.

OhJee | 05-01-08 | 22:17

Er komt nog eens een tijd dat iedere stuiver die je uitgeeft geregisteerd wordt. Supermarkt, tanken, schoenen kopen, ergens eten, het kan allemaal gezien worden door Big Brother.
Nog sterker, je krijgt een bepaald qwantum van de te kopen artikelen toebedeeld, anders kan het fout gaan of je kan opeens bepaalde artikelen niet meer kopen omdat MEN vindt dat dit verantwoord is.
Volend jaar hoef je alleen nog maar je (electronische) handtekening onder je compleet ingevulde aangifte te zetten.
Leuker kunnen ze niet maken, gekker wel.

The eimer | 05-01-08 | 22:13

CoJoNes 05-01-08 @ 21:59

Laten we gewoon alle belastingen afschaffen, alle overheids en gemeente dienaren (inclusief politie en brandweer) naar huis sturen en gaan zien waar het schip strand. Geen veiligheid meer op straat, geen branden die geblust worden, geen wegen die aangelegd of gerepareerd worden, en al het andere werk dat betaald wordtlastinggeld. Als een ieder gewoon zijn belasting zou afdragen konden de tarieven omlaag.

broodje gezond | 05-01-08 | 22:11

@Crazy fuck 05-01-08 @ 22:01
Das gewoon 1 ten laste gelegd feit, te weten, heling.

krop slaap | 05-01-08 | 22:08

Crazy fuck 05-01-08 @ 22:01

Geval 1 (van de fiets) nee. Diefstal en voor je vriend niets. In dit geval dus 1 feit. En witwassen is hier niet van de partij! Pas als je die fiets verkoopt en van de opbrengst drank koopt kan de drank inbeslag worden genomen als verkregen uit een misdrijf. En vraag maar gewoon verder hoor als je het niet snapt.

broodje gezond | 05-01-08 | 22:06

CoJoNes 05-01-08 @ 21:59
Al met al een lastige opgave met die indirecte belasting.

CoffeePatch | 05-01-08 | 22:02

broodje gezond 05-01-08 @ 21:44
Ok en als ik de fiets steel en in één beweging doorpass aan een te goeder trouwe vriend van me? Is er dan sprake van witwassen? En is er dan sprake van 1 feit of van 2 feiten. Of werk ik je, gezien je post van 21.40, te veel op je zenuwen? in dat geval ga ik wel lekker verder dromen :-)

Crazy fuck | 05-01-08 | 22:01

@CoJoNes 05-01-08 @ 21:39:
De staatsroversbende, ook wel belastingdienst genoemd, hanteert die methode al jaren met veel succes. Daar zijn heel veel overheidsdiensten erg jaloers op en die gaan dat ook gewoon doen. Er is altijd wel een loophole in de wet om het te rechtvaardigen.

koerbagh ® | 05-01-08 | 22:01

@broodje gezond 05-01-08 @ 21:59 Gelukkig heb ik mijn carriere al achter de rug en kan ik mij in redelijk goeden doen enig afstandelijk cynisme permitteren.

OhJee | 05-01-08 | 22:00

Ik heb overigens diep respect voor lieden die eerlijk verdiend geld uit handen van de fiscus weten te houden. Diep, diep respect. Net zoals ik diep respect heb voor mensen die een verkrachting weten te verhinderen of mensen die een ibreker uit hun huis jagen.
Dat is dus best diep, al met al.

CoJoNes | 05-01-08 | 21:59

OhJee 05-01-08 @ 21:56

Ja, maar wel met wetgeving. En als je het nu al niet eens bent met de wetgeving wens ik je veel plezier in je verdere carriere. Heb al genoeg van die sukkels meegemaakt.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:59

@broodje gezond 05-01-08 @ 21:55 Een rechtenstudie heeft weinig met rechtvaardigheid te maken.

OhJee | 05-01-08 | 21:56

... goede zaak dit... gewoon keihard aanpakken...

HennyHenny | 05-01-08 | 21:56

OhJee 05-01-08 @ 21:52

Zou maar stoppen met die rechtenstudie, met deze meningen gaat het echt nix worden.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:55

@CoffeePatch 05-01-08 @ 21:49
Klopt. Ik heb ook geen Q7.

CoJoNes | 05-01-08 | 21:54

Brusselmans; de laatste zin is fout:
"Straks is" moet eraf;

Weeraanmelden | 05-01-08 | 21:54

Het enige dat er zwart is aan zwart geld is dat de staat een keer misgrijpt in je beurs - en dat ook nog maar gedeeltelijk, want 20% btw vangen ze toch meestal wel. Het heeft heus niet altijd een criminele oorsprong, of je zou het witten van de keuken bij je buurman crimineel moeten noemen.

Als je Bos laat meedelen is het opeens niet meer zwart. En dan maakt het hem niet eens uit als het met gokken (Holland Casino's) of drugs (alcohol, nicotine) verkregen is.

OhJee | 05-01-08 | 21:52

@Elisabeth2 05-01-08 @ 21:45:

Een échte vrouw heeft iets met oksels, en niet met velgen.
Schrob me maar, daarna ben IK aan de beurt!

Hoeck | 05-01-08 | 21:49

CoJoNes 05-01-08 @ 21:37
Het tarief voor de vennootschapbelasting bedraagt op Malta 15%

CoffeePatch | 05-01-08 | 21:49

*Flikkert knoflo-mocro met velgen en al in bad en doet Hoeck erbij* Zeep eendjes erbij en schrobben maar.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 21:45

Crazy fuck 05-01-08 @ 21:38

Oke, zal het ff op een andere manier uitleggen. Witwassen gaat over goederen dat verkregen is uit een misdrijf. Het gaat hier echter niet om gestolen geld en goederen, maar geld en goederen die zijn verkregen uit de opbrengst van het misdrijf. Dus je steelt een fiets en verkoopt hem dan is het geld aan te merken als witwassen.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:44

*wat ruik ik eigenlijk lekker onder mijn bezwete oksels!*
Dat gaat een knoflo-mocro *met* velgen NOOIT redden.

Hoeck | 05-01-08 | 21:41

Crazy fuck 05-01-08 @ 21:38

Nee, echt niet!!!!!!!!!!!!!!!!! En nu braaf gaan slapen.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:40

Guilty 'till proven innocent, gaat het helemaal worden in 2008!
Houzee voor de gristensocialisten.

CoJoNes | 05-01-08 | 21:39

@lion@night 05-01-08 @ 21:34:

Juist *maar schaam je!!*
Die Fransozen zijn de weg allang een tijdje kwijt.
Of het nou De$ign is of Politics enz...
Mafkezen. Eurodi$n€y lutsers. En ze eten beschimmelde waar!

Hoeck | 05-01-08 | 21:38

broodje gezond 05-01-08 @ 21:25
Het heeft er volgens mij wel degelijk iets mee te maken. Witwassen is het langs allerlei sluipwegen terugvoeren van zwart geld in de legale circulatie. Als ik een fiets jat ben ik een dief en bezit ik een gestolen fiets (wat getypeerd zou kunnen worden als zwart geld). Stel dat er geen sprake is van heling en ik de fiets aan iemand anders geef, dan kan er toch gesproken worden van witwassen?

Crazy fuck | 05-01-08 | 21:38

broodje gezond 05-01-08 @ 21:32
Ik weet het broodje, en doe het ook braaf. Maar het voelt een beetje aan als het touw om je eigen nek leggen. Vroegah, had je nog tussenrekeningen bij de bank, waar niemand iets van wist. Kon je even geld parkeren.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 21:38

Dus ik heb een holding op, laten we zeggen, Malta en betaal daar 10% VpB. Toevallig ben ik de enige aandeelhouder. Bovendien betaal ik m'n loonbelasting op Malta amdat ik daar ook een pied à terre heb. Dan rij ik in 0031 in een Q7 die op mijn naam staat, betaald met geld waar keurig belasting over is afgedragen en dat kan dat ding dus zomaar onder m'n kont vandaan worden geplukt?
Of zie ik iets over het hoofd?

CoJoNes | 05-01-08 | 21:37

Hoeck 05-01-08 @ 21:28
Eens, was een huurauto, de laatste die men had voor die dag.
Dat was de laatste druppel om Renault definitief op de zwarte lijst te plaatsen.

Rest In Privacy | 05-01-08 | 21:34

Elisabeth2 05-01-08 @ 21:27

Dan ben je dus de spreekwoordelijke "Sjaak". Waarom zou je je spaargeld daar niet invullen, is goedkoper dan wanneer je gepakt wordt. Vergeet niet dat de banken verplicht zijn van een ieder aan het eind van het jaar opgaaf te doen van hun spaartegoed en de uitbetaalde rente. Dus ze weten het toch al.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:32

nog ff melden.. de poll deze keer is doorgestoken kaart, ik heb acht keer kunne stemmen...+1 met andere pc, maar dat telt niet :D typisch als het om een verkiezings poll gaat

Gunner | 05-01-08 | 21:29

@lion@night 05-01-08 @ 21:26:
Lutser, dat zie je toch VOORDAT je instapt??
Heaumeaux rijden Frans....

Hoeck | 05-01-08 | 21:28

maare mensen met extra plastic rotzooi op hun auto geplakt.. gaan we daar ook wat aan doen... die randstad-hanggroep jongeren die het klaarblijkelijk leuk vinden om een spoiler/voor en achter bumper/ en weet ik veel wat op hun auto zetten en denken dat ze daardoor ontzettend geweldig zijn met zogenaamde 'streetraces' (w00t ik haal 60 met me opgedirkte suzuki alto) ontzettend the blitdzzzz maken? (das best een lange zin)

Dat soort mensen verdienen van mij deze regeling.. Die Mocro's die de schaduw economie in stand houden vind ik eigenlijk wel toppers :D

Gunner | 05-01-08 | 21:28

broodje gezond 05-01-08 @ 21:25
Hoe zit het er mee, als je op grond van geestelijke blokkering box 3 niet vrijwillig invult met je spaargeld. Is daar al een precedent over?

Elisabeth2 | 05-01-08 | 21:27

MinistryOfSillyTalks 05-01-08 @ 21:18
ik heb er ooit eens in gereden, wat een baggerbak.

Rest In Privacy | 05-01-08 | 21:26

@Kuttekrap 05-01-08 @ 21:12

Dat jullie lutsers zijn is een feit, dat het nachtleven tegenwoordig om 07.00u begint ook.. maar ik moet er op tijd uit morgen for the sake of blood and honor
in die zin ben ik momenteel even te gematigd en rechtvaardig voor deze site.
*alias op opzij.nl maar aanlogt*

En die kutauto's van die kutwhatevers: de gelegenheid maakt.....
I rest my case.

Alle slappe watjes die over politiestaat lopen te janken: je hebt er ZELF om gevraagd, maar je SNAPT het niet... je weet/kent alleen de jankweg... laffe honden/teven... je kunt je ook NIET monddood laten belazeren.... tssss

Hoeck | 05-01-08 | 21:25

Het door die vriend van jou gegeven voorbeeld heeft echt helemaal niets met witwassen te maken. Daarnaast is het wel mogelijk dat iemand bijvoorbeedl door het doen van een onjuiste belastingaangifte wordt veroordeeld op grond val de Algemene Wet Rijksbelastingen en tevens op grond van art. 420 bis, ter en quater Strafrecht.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:25

Natuurlijk is iedere Marokkaan in een dikke auto schuldig, tot het tegendeel bewezen is. Gewoon omgekeerde bewijslast. En reed het MT van Geenstijl niet in Audi's?

Neehè | 05-01-08 | 21:25

"Experts vrezen een heksenjacht: 'Straks is iedere Marokkaan in een dikke auto bij voorbaat schuldig'." Nou, da's in 99.9% van de gevallen toch zo? Die auto is óf betaald van via een uitkering verkregen inkomsten, óf inkomsten uit 't criminele circuit. De 0.1% is dan gewoon colleteral damage zullen we maar zeggen, toch?

MrFancyPants | 05-01-08 | 21:23

Voor een ieder die nu denkt dat de politie nu zomaar alles in besla kan nemen en verbeurd verklaren hier dan een geruststelling. De rechter beslist hierover en er zal toch echt wel moeten worden aangetoond dat het verkregen is uit een misdrijf. Echter wordt er wel steeds meer gebuik gemaakt van de omgekeerde bewijslast. De verdachte moet maar aantonen waarmee hij het geld verkregen.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:21

@broodje gezond 05-01-08 @ 21:13
Dat verklaart een hoop.

Ikzelf weet niet zoveel van witwassen. Een vriend van me kwam met dit voorbeeld. Als ik dat voorbeeld gebruik kom ik een beetje in de knoop met 68 SR.

Crazy fuck | 05-01-08 | 21:20

lion@night 05-01-08 @ 21:15
Give me a bit of credit, please. Dat snap ik ook dat het hier figuurlijk gebruikt wordt.

Elisabeth2 | 05-01-08 | 21:19

lion@night 05-01-08 @ 21:15
Hebben Twingo's velgen dan?

MinistryOfSillyTalks | 05-01-08 | 21:18

Elisabeth2 05-01-08 @ 21:11
Velg wordt als figuurlijk gebruikt, hoe groter de auto, hoe dikker de velgen.
Daarnaast bepalen de velgen ook het totaal aanzicht van de auto, je wilt geen Twingo velgen onder je BMW.

Rest In Privacy | 05-01-08 | 21:15

Ohja 05-01-08 @ 21:12

Werk al 30 jaar met "Recht".

broodje gezond | 05-01-08 | 21:13

Crazy fuck 05-01-08 @ 21:02

Klopt, wordt de laatste 1 1/2 jaar veel gebruikt. Scoort enorm goed bij de rechtbank.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:12

@Hoeck 05-01-08 @ 21:06
Er heerscht hier van alles maar dat hoeft geen beletsel te zijn voor je HORKschap.

kuttekrap | 05-01-08 | 21:12

broodje gezond 05-01-08 @ 21:06 Oh gelukkig. Studeer jij recht? Ik wel maar ik ben pas heel kort bezig.
-
Hoeck 05-01-08 @ 21:06 Is ook zo, maar ook veel mensen die intelligentie en botheid gecombineerd met een enorme tunnelvisie en wens tot directe behoeften bevrediging met elkaar verwarren.

Ohja | 05-01-08 | 21:12

Wat is de fascinatie met velgen toch? Heb daar nooit zo op gelet tot voor een paar weken geleden toen iemand iets zei over typische Turken velgen. Als ik een auto koop let ik daar echt nooit op. Nu wel. Maar een velg is een velg, hoe heeft zo'n onbeduidend onderdeeltje het tot status kunnen brengen?

Elisabeth2 | 05-01-08 | 21:11

broodje gezond 05-01-08 @ 20:49

je heb trouwens strikt genomen wel gelijk. Ik wist ff niet dat het om een artikel uit WvSR ging.

Crazy fuck | 05-01-08 | 21:09

Crazy fuck 05-01-08 @ 21:02

Dat eerste klopt, maar het tweede volgens mij niet. Jij zou veroordeeld kunnen worden voor diefstal en de krijger van de fiets zou indien hij weet of kan vermoeden dat de fiets gestolen is voor heling.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:09

@kuttekrap 05-01-08 @ 20:57

Ja, ik dacht dat er enige intelligentie heerschte op deze site.
*verder broedt*

Hoeck | 05-01-08 | 21:06

Ohja 05-01-08 @ 20:59

Alleen als je bewust de belasting tilt en je wordt veroordeeld is het een misdrijf.

broodje gezond | 05-01-08 | 21:06

De dag dat Nederland haar Onschuld verloor.....

De God van Empel | 05-01-08 | 21:05

Luister FlaterT, snel fietsbandjes onder je bolide monteren
Het werkt echt!
*gniffel*

Tobi | 05-01-08 | 21:05

Geldt dit ook voor de motors van de Hells Angels?
Die moeten op zoek naar een nieuwe inkomstenbron nu Yab Job Yum haar deuren dient te sluiten op rechterlijk bevel.

Rest In Privacy | 05-01-08 | 21:03

@broodje gezond 05-01-08 @ 20:44

Volgens mij kan het niet of het niet juist afdoen van de belastingafgifte of misdrijf of overtreding zijn. Verder kan het volgens mij zowel afgedaan worden via het bestuurrecht als via het strafrecht (68 AWR o.i.d.) Hangt dus van de omstandigheden af.

broodje gezond 05-01-08 @ 20:49
Daar gaat het niet om. Dit zijn legale, bruikbare criteria die naar mijn mening wel degelijk strijdig zijn met het systeem van de wet. Verder is witwassen best een lastig begrip. Ben ik als ik een fiets steel en weggeef aan het witwassen? Ik kan voor één feit toch maar één keer bestraft worden?

Crazy fuck | 05-01-08 | 21:02

Mooi, begin maar in Gouda.

bannibal | 05-01-08 | 21:00

broodje gezond 05-01-08 @ 20:51 Dat is wel geruststellend (een beetje dan). Alleen is een misdrijf ook al als je je belasting verkeerd hebt gedaan toch? Dat heb ik ook wel eens gedaan. Ben niet zo'n rekenwonder en had iedere vakantie een ander vakantie baantje, en nog via andere uitzendbureau's ook. Ik bedoel maar. Willekeur krijgt op deze manier al gauw de overhand.

Ohja | 05-01-08 | 20:59

Juist die jochies in dure bakken zijn echt geen big time dealers, die zijn namelijk een stuk slimmer dan de gemiddelde reaguurder hier, als ik de comments weer eens lees.
Iedreen schijnt te vergeten dat deze wet ook op ons witte kaaskoppen van toepassing zal zijn, lijkt mij een stuk minder leuk opeens, als je even 30 seconden doordenkt.

Maar goed, het Wilders publiek is weer even tevreden.

captainobvious | 05-01-08 | 20:57

@Hoeck 05-01-08 @ 20:46
Je hebt je goede voornemen om HORK te worden al laten varen zeker?

kuttekrap | 05-01-08 | 20:57

Wel de andersomme route bewandelen he, wouten ? Dus niet iemand van de straat plukken en vragen: waar doe je het van, want dat is gewoon pesten. Maar gewoon bestanden cross-checken in je achterkamertje; X heeft een bijstandsuitkering en een A6. Ook reist hij acht keer per jaar naar Egypte. Op die manier ben ik het er 100% mee eens.

Niet voor Jan | 05-01-08 | 20:53

Weet Beatrix het al ?

beroepswerkeloze | 05-01-08 | 20:53

Ohja 05-01-08 @ 20:45

Ook hier zal moeten worden aangetoond dat het geld uit misdrijf afkomstig is, en wat voor misdrijf. Het is absoluut niet zo dat de politie alle zaken wint hoor. Ze maken alleen nooit bekend wat ze weer hebben moeten terug geven.

broodje gezond | 05-01-08 | 20:51

Crazy fuck 05-01-08 @ 20:33

Is hier dus niet aan de hand. Hier wordt gebruik gemaakt van de criteria van de Rechtbank Den Bosch. Deze heeft een lijst gemaakt met een aantal aanwijzingen waaraan je witwassen kan herkennen.

broodje gezond | 05-01-08 | 20:49

@Ohja 05-01-08 @ 20:45:
Jouw emphatie is niet iedereen gegeven......

Hoeck | 05-01-08 | 20:46

Dus om een beetje onderbuik frustraties te verhelpen vinden jullie het inleveren van onze legaliteitsbeginselen, persoonlijke vrijheid en veiligheid verder niet overdreven? Hoe kunnen mensen zo dom en ignorant zijn?

Ohja | 05-01-08 | 20:45

koekje erbij? 05-01-08 @ 20:34

Dit kan pas sinds een jaar of twee. Toen is de wet gewijzigd en kwam art. 420 strafrecht. Op grond van dit artikel en wel met namen de leden bis, qua en ter, is het mogelijk om vermogen waarvan vermoed wordt dat het afkomstig is uit enig misdrijf in beslag te nemen. Er moet dan wel worden aangetoond dat het verkregen is ui tenig misdrijf. Maar bijvoorbeeld het niet of niet juist doen van een belastinaangifte is al een misdrijf.

broodje gezond | 05-01-08 | 20:44

@koekje erbij 20:34:
Die check bestaat al een tijdje voor banken die een transactie boven de 25 duizend op moeten melden en auto,s kopen boven de 50 worden ook nagetrokken door de fiscus.
Zo kan je die houderschapregistratie koppelen aan de uitkeringsinstantie en dan rollen zo de plegers van bv 400 winkeldiefstallen alleen al in A,dam er zo uit.

The eimer | 05-01-08 | 20:43

Van rechtsstaat naar politiestaat naar communisme.

* lada uitzoekt *

doskabouter | 05-01-08 | 20:43

Velgen soit, die kut-mocro's, polen etc, rijden gewoon derderangs op de linkerbaan in die kutauto's/busjes die te laag staan om eens echt te rijden. Lutsende Losers zijn het. Dankzij dat volk moet ik wel rechts inhalen. Stelletje heaumeaux zijn het, turend op bling bling schermpjes, maar uiteindelijk onwetend en overgeleverd... triest

Hoeck | 05-01-08 | 20:43

Ik snap niet dat mensen hier het prima vinden dat spullen zonder veroordeling zomaar verbeurd verklaard kunnen worden. Zoiets past niet in een rechtsstaat... Als je bewijs hebt, veroordelen en de plukze-wet toepassen. Geen bewijs - geen zaak.

Muxje | 05-01-08 | 20:40

Crazy fuck 05-01-08 @ 20:33
koekje erbij? 05-01-08 @ 20:34

Vroeger deden ze nog wel eens recherchewerk als iemand verdacht was met als doel bewijsmateriaal te vergaren om zo'n iemand aan te kunnen pakken.

Tegenwoordig in het kader van geen tijd/geen zin/geen bevoegdheid moet men blijkbaar wat anders bedenken.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-01-08 | 20:39

ADO-Le-Cent 05-01-08 @ 20:10
Geen grapjes jatten uit cabaret-shows, houd het een beetje origineel!

MinistryOfSillyTalks | 05-01-08 | 20:37

Laat de politie de casino's van Holland Casino eens nastruinen. Ik zie geregeld jonge Marokkanen die de hele avond met plakjes van 1.000 spelen.

grote haas | 05-01-08 | 20:37

Crazy fuck 05-01-08 @ 20:33 Precies. De nood is niet groot genoeg om dat op het spel te zetten.

Ohja | 05-01-08 | 20:37

Excuus 'ies van vader' werkt dus ook niet meer als papa slechts medewerker schoonmaak is en nog 7 magen heeft te voeden.

Rest In Privacy | 05-01-08 | 20:36

Lekker vooroordelend, Maar wel terecht.

Rivka | 05-01-08 | 20:35

Tjonge jonge, 20 jaar geleden riepen we al , waar doettie het van! Als er weer iemand met uitkering in een vette mercades voorbij scheurde! En nu al gaan we kijken, waar die het van doet. Lekker vlot, ambtenarenstijl.

koekje erbij? | 05-01-08 | 20:34

Vroeger had je een redelijk vermoeden van schuld aan een strafbaar feit nodig om verdachte te kunnen zijn. Dit is nog steeds zo maar door dit soort grappen (o.a. veelvuldig via het Bestuursrecht) krijg je problemen met het legaliteitsbeginsel. Laat dit nou net één van de belangrijkste pijlers van de rechtsstaat zijn...

Crazy fuck | 05-01-08 | 20:33

Misschien moet er maar begonnen worden met controleren op belastingfraude wanneer er een aanvraag voor examen bij het CBR binnenkomt danwel aanvraag tot omzetten buitenlands rijbewijs.
Zo kan worden voorkomen dat er mensen welke belastingfraude plegen (onterecht uitkering enz.) niet eens tot het aankopen van een (dusdanige) auto zullen gaan, dit scheel ook weer een hoop mongeaulen op de weg.

Mastermattie | 05-01-08 | 20:31

cloudoflogic 05-01-08 @ 20:26 Klopt. Samen kopen komt in andere culturen veel meer voor. Het is dan vaak ook de auto van 3 gezinnen (als je niet hoeft te werken heb je m ook niet zo vaak nodig natuurlijk). Het slaat nergens op om die mensen dan ook meteen maar voor dief aan te zien hoewel dat in een aantal gevallen (ook Nederlandse ja) terecht zou zijn.
-
Ik begrijp de behoefte de mensen van wie iedereen het weet maar niemand wat kan zeggen eens ergens op te pakken. Maar zomaar belangrijke rechten opgeven... M.i. mag er wel even door gezocht worden naar creatievere en minder potentieel gevaarlijke oplossingen. Een politiestaat lijkt me ook verre van ideaal, zeker als die politie bestaat uit laffe gozertjes die weglopen als er écht wat aan de hand is.

Ohja | 05-01-08 | 20:31

Ik geloof er dus he-le-maal niks van dat 'ze' de Mocro's met dikke auto's aan gaan pakken.
Die juist niet...
Ergens, érgens in noem eens wat Uithuizermeeden vinden ze vast wel een boertje die een partij haver zwart heeft verkocht en aldus een wellicht wat te dure automobiel heeft aangeschaft.

gompie | 05-01-08 | 20:29

@Captain Pervert 05-01-08 @ 20:24
Kruip maar weer gauw terug in de kont van michiel SSmit graag!

krop slaap | 05-01-08 | 20:26

LoudAndProud 05-01-08 @ 20:03
Dan lever jij dus ook je bijdrage aan de ellende op de Nederlandse Antillen en aan de corruptie in Zuid Amerika. Dat is niet iets waar ik trots op zou zijn.

skerchi | 05-01-08 | 20:26

wat iedereen trouwens nog ff ontgaat is dat de gemiddelde buitenlander behalve een onstuitbare mentaliteit wel heel erg last van familie drang heeft. met diezelfde familie drang kopen ze met 10 man zo'n dikke bak, althans, degene die ik ken... weer wakker iedereen?

cloudoflogic | 05-01-08 | 20:26

Michiel Smit (u welbekend als nieuwrechts losertje) opperde dit in 2003 al. Hij vond dat, wanneer je in de armste wijk van Rotterdam een dikke BMW zag rijden, je de eigenaar best mag vragen hoe hij aan de centen is gekomen. Toen werd hij uitgelachen. En nu wordt het zelfs landelijk beleid...

Captain Pervert | 05-01-08 | 20:24

@Mikey70 05-01-08 @ 20:22
Dat betaald ALi af met het geld dat Fatima verdiend met schoonmaken.

krop slaap | 05-01-08 | 20:24

Wegwerpaansteker 05-01-08 @ 20:22 Van veel gespaard geld KAN je toch ook extravagant leven? Ga ergens anders naief doen.

Ohja | 05-01-08 | 20:24

Valt het iedereeen op dat flater zich opeens heel wijs stil houd?

UltimateMarcel | 05-01-08 | 20:23

@ krop slaap 05-01-08 @ 20:18
En van welk geld betaald Ali z'n lening af dan?
Als Ali werkt niets aan de hand, als Ali standaard Mocro is dan "Ali heft probliem"

Mikey70 | 05-01-08 | 20:22

Ohja 05-01-08 @ 20:16
Veel geld gespaard hebben is iets anders dan extravagant leven, wijsneus. Ga ergens anders doemdenken.

Rest In Privacy | 05-01-08 | 20:22

Heee Brusselmans,

Is u ook autochtoon?
Inburgeringscursus op een koopje gedaan?

"Moest hier vroeger nog zoiets futtiels"

Doe eens dikke Van Dalen openslaan!

J-o-d-o-c-u-s | 05-01-08 | 20:19

zwart geld kun je ook in de kroeg uitgeven of lekker van uit eten gaan...

texels schaap | 05-01-08 | 20:19

En reken er maar op dat het prestatiecontract voor politiekorpsen straks ook van toepassing gaat worden op de hoeveelheid geld en goederen dat jaarlijks in beslag dient te worden genomen van verdachte personen.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-01-08 | 20:19

En als Ali nou een lening van Frisia blijkt te hebben kan ie van zn schadeclaim nog een BMW kopen.

krop slaap | 05-01-08 | 20:18

Hammar 05-01-08 @ 20:14
Kun jij alles op de fiets doen?

Elisabeth2 | 05-01-08 | 20:18

Beetje eng bezitisdiefstaltechnisch gezien.

Multikuli | 05-01-08 | 20:18

Ik vind dat iedereen schuldig is, de gelegenheid maakt de dief *punt*

Hoeck | 05-01-08 | 20:17

TenderMaster 05-01-08 @ 20:06 En hoe kun je aantonen dat je gewoon onwijs veel gespaard hebt dan? En dat je dat geld legaal hebt verkregen? Guilty untill proven innocent? Is dat de maatschappij waar we naartoe willen?
-
The eimer 05-01-08 @ 20:07 Idioot ja. Je consumeert of je bent eng. Luisteren naar de media zul je. Consumeer of sterf. Er valt enorm veel te sparen als je door hebt wat je niet nodig hebt. Hoef je niets illegaals voor te doen, wel veel impulsiefs voor te laten. Ziekelijke controle drang is t!
-
Ik geloof niet dat de echte eikels, degenen die zich met minder fijne zaken bezig houden, hiermee gepakt worden. Zoals altijd zullen het de kleintjes zijn die naast hun 40 urige werkweek wat bij rotzooien en de mensen die wat toevallig een extraatje wisten te genereren via minder witte kanalen. Wanneer iemand daarnaast werkt, heb ik daar 0,0 moeite mee. De grote eikels durven ze gewoon weer niet aan, zoals we van ze gewend zijn.

Ohja | 05-01-08 | 20:16

@OhJee 05-01-08 @ 20:12
mee eens.

cloudoflogic | 05-01-08 | 20:14

En nou al die huishoudens met auto voor pa, auto voor ma, auto voor oudste zoon en auto voor oudste dochter oppakken en het teveel aan auto's ervanaf schudden door aanslag op aanslag op aanslag. Pluk ze kaal de aso's.

Hammar | 05-01-08 | 20:14

ja dag TenderMaster, das net zo'n niet nadenkend idee als "je hebt toch niets te verbergen". domme conclusie.

cloudoflogic | 05-01-08 | 20:12

"Als blijkt dat iemand zonder reguliere baan veel geld uitgeeft, mogen zijn eigendommen in beslag worden genomen."

Nou, dan mogen ze mevr. B. v. Oranje te Den Haag meteen even in de kraag gaan vatten.

Alle gekheid op een stokje, de totale politiestaat komt zo wel met erg rasse schreden nabij.

OhJee | 05-01-08 | 20:12

Ik vind dikke Marokkanen in een auto ook bij voorbaat schuldig! Ik weet niet waaraan maar er is altijd iets dubieus aan die gasten.

OneandOnly | 05-01-08 | 20:12

"Straks is iedere Marokkaan in een dikke auto bij voorbaat schuldig".
Ja en, dat geldt voor kaaskoppen toch ook?
Tot je het tegendeel bewijst.
In Nederland ben je al op veel punten van te voren schuldig en ligt de omgekeerde bewijslast bij de burger.
Ze noemen het de cabriomethode en dat terwijl ik alleen maar in die cabrio rij uit solidariteit met die daklozen.

ADO-Le-Cent | 05-01-08 | 20:10

-weggejorist-

Berghje. | 05-01-08 | 20:10

IK heb een hekel aan patsers in te dure en te getunede auto's. Maar die gasten zijn zo voorzichtig met hun speeltjes dat je gewoon een beetje offensief moet rijden als je er eentje ziet. Ze duiken alle kanten op als je maar een beetje te dicht in de buurt komt hehe

silverado | 05-01-08 | 20:09

Loud and proud... Ik mag hopen dat je ongelijk hebt.. Criminelen horen nu eenmaal gestraft te worden.. Of ze nou Hollander, Turk, Marokkaan, Zuid-Afrikaan of Mau-Mau zijn...

TenderMaster | 05-01-08 | 20:09

Zie net op het almachtige NOS journaal de slurp-tax bejubeld worden! Het is gewoon niet leuk meer, vieze aasgieren. Jaloerse ratten! Verder niet zeiken, zolang ze het niet kunnen verantwoorden is het verdacht!

Fleauxe | 05-01-08 | 20:08

@ Ohja 20:04:
In de VS ben je ook verdacht als je cash betaald.
Sparen doet niemand dus cash geld is dus gejat en verdacht.
We hebben het hier wel een populatie waar het een uitzondering is als je nog nooit bent opgepakt.

The eimer | 05-01-08 | 20:07

Denken jullie dat nou echt, dat ze hier de klootzakken mee oppakken? DOEN ZE NIET. Leer eens van de realiteit, sukkels. Zij zijn net zo bang voor de echte klootzakken als jij en pakken dus de mensen waar ze jaloers op zijn. De jan modaal die zwart bij rommelt etc. etc. Ze gebruiken hun andere bevoegdheden immers ook niet waar ze voor bedoeld waren, remember?

Ohja | 05-01-08 | 20:07

he he , eindelijk worden we wakker. Een 20 jarige in een gepimpte BMW 5serie zonder enige werkervaring, hmmm? Het zal druk worden bij de dienst der Domijnen.

Weest gegroet | 05-01-08 | 20:07

@Ohja
Als je dat uitlegt niet. Probleem is echter dat die Mocro's (en ander tuig) als er naar gevraagd wordt zwijgen als het graf over hoe ze aan het geld komen, en justitie staat dan machteloos. Wat is er nou op tegen om daar voorgoed mee af te rekenen? Persoonlijk erger ik me meer aan dat soort patsertjes dan een extra politiecontrole

die hofstadtgruppe | 05-01-08 | 20:07

'Oh ja', als jij kunt aantonen dat jij je geld eerlijk vedient is er toch niks aan de hand?.. Dus jij vind het goed dat er figuren rondlopen die inbraken plegen en van de opbrengsten hun Beemer (BMW) betalen, daar ongestraft in rond kunnen blijven rijden, bij wijze van spreken?... Ben je dom dan...

TenderMaster | 05-01-08 | 20:06

En het wachten is natuurlijk op de eerste "patser" die gewoon naar de rechter stapt.
Ik verwed een lieff ding eronder dat de rechter met deze methode de vloer aanveegt.

LoudAndProud | 05-01-08 | 20:06

-weggejorist-

rokershoest | 05-01-08 | 20:05

Zolang ze niet kunnen aantonen met echt werk geld te verdienen aanpakken die handel.

Mikey70 | 05-01-08 | 20:04

@ Bjorn
Het mooie van dit vooroordeel is dat je er ontzettend veel tuig mee oppakt

Harry Turtle | 05-01-08 | 20:04

Oh ja, laat ik evenwel duidelijk zijn dat dit dan wat mij ook betreft voor Sjonnie van het woonwagenkamp en peter uit Wassenaar en zo.. Crimineel? Afpakken die bezittingen.. Take nog prisoners, kill 'em all!... Oh nee, da's dan weer een beetje te rigoreus.. ;)

TenderMaster | 05-01-08 | 20:04

Oh dus nou kunnen jaloerse politie agentjes die zelf helaas wat modaal verdienen zich uitleven op de personen die hun jaloezie opwekken? Goed idee zeg. Wie heeft er ook 'das experiment' gezien? En wie gaat er bepalen wat verdacht is dan? Als ik wegens veel sparen, nooit uitgaan en een beperkt sociaal leven straks een leuk huis en een grote auto kan kopen ben ik dus ook 'verdacht'?

Ohja | 05-01-08 | 20:04

Dus je hoeft niet bewezen schuldig te zijn aan misdaad om door de politie afhandig gemaakt te worden van eigendom? Handig voor de Staatskas!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-01-08 | 20:04

We hebben toch een kliklijn?
We kunnen gewoon een kentekennummer doorgeven en via via en UVW kunnen ze a la minute tot invordering overgaan.

The eimer | 05-01-08 | 20:04

Overigens ben ik ook erg voor Audi A6 en beter pesten, hehehe.

Bigi Bana Boy | 05-01-08 | 20:04

EINDELIJK, aanpakken dat tuig.

OlympianMaster | 05-01-08 | 20:04

Ik merk wel dat niemand hier ook daadwerkelijk met Mocro dealertjes te maken heeft.
Ik mag graag bij tijd en wijlen mijn vriend Saîd bellen voor wat colombiaans vermaak, en denk maar niet dat hij met een grote BMW de straat in komt rijden.
Gewoon een bescheiden Peugeotje.
De echte dealers kijken wel uit om in zo'n opvallende bak rond te rijden.

LoudAndProud | 05-01-08 | 20:03

Mijn TransAm is inmiddels zo antiek dat agenten er tegenwoordig niets meer van denken, Dat was in de jaren 70wel anders.

Bigi Bana Boy | 05-01-08 | 20:03

juich!!

3*links=rechts | 05-01-08 | 20:02

@ TenderMaster 05-01-08 @ 20:00

Ja maar misschien heeft hij wel 3 koffiehuizen, een zonnestudio, twee belwinkels en een groentekraam, weet jij veel...

krop slaap | 05-01-08 | 20:02

Bjorn, vind je dat nou ECHT gek?.. Zolang ze niet kunnen aantonen waar het geld vandaan komt? In beslag nemen die hap.. Geen genade.

TenderMaster | 05-01-08 | 20:01

Goed plan. Wandel voor de lol eens op een zomerse avond over de Nieuwe Binnenweg in 010, en check eens wat daar rond rijdt...

brutus68 | 05-01-08 | 20:01

-weggejorist-

krokostil | 05-01-08 | 20:01

Ik kan niet wachten tot de pliesie de BMW 635 cabrio van Mohammed bij mij uit de straat komt weghalen... :P

TenderMaster | 05-01-08 | 20:00

Over VOOROORDELEN gesproken...

Bjorn |~|! | 05-01-08 | 20:00

Hier lijkt me niks op aan te merken. Hopenlijk is het net zo juridisch waterdicht als ze beweren, zie het straks weer aankomen dat een slinkse rechtert zo'n kansenjongere zijn cabrio teruggeeft wegens ongeoorloofde opsporingsmiddelen. Ies discriminazi!

die hofstadtgruppe | 05-01-08 | 19:58

Schuldig!!!!

Henkieeee | 05-01-08 | 19:58

Nou dan toch maar een ford ka kopen. Dat is vast niet verdacht

silverado | 05-01-08 | 19:58

Bonnetjes mensen, bonnetjes.

krop slaap | 05-01-08 | 19:57

Tsja, mensen met een Rolex...

Smakeloosheid is ook een misdaad weet je.

blikjegrolsch | 05-01-08 | 19:57

Niet zo moeilijk. Al die mislukten leven van een uitkering, dus nieuwe schoenen aan hebben is al verdacht, laat staan dat ze in een auto kunnen rijden.

The eimer | 05-01-08 | 19:57

He Hassan, waar doe je 't van? Ik mag hopen dat het wat 'inzicht' oplevert, want in die wagens waar dat schorem in rijdt wil je nog niet dood gevonden worden!

Fleauxe | 05-01-08 | 19:56

Iedere komende X6 rijder zou sowieso preventief geruimd moeten worden door de smaakpolitie.

Harry Turtle | 05-01-08 | 19:56

Moet ik nu dus de zwarte Supersports onder mijn Audi 100 vandaan halen?? Dag het nie!

Victor | 05-01-08 | 19:55

Kan ik nog wel gewoon op mijn opgepimpte Gazelle fiets blijven rijden of is dat ook verdacht?

OneandOnly | 05-01-08 | 19:55

Mooi, laat ze die patsertjes maar eens aanpakken

Eel_stew | 05-01-08 | 19:55

Maar zeg nou zelf... ene groep die door vriend en vijand aangemerkt wordt als de onderkant van de samenleving met de minste kansen, hoogste criminaliteit, is toch ook verdacht als er een gepimpte bak voor de deur staat?
Het is toch niet voor niets dat de status van Mercedes gedaald is, omdat iedereen het inmiddels een Turkenbal noemt? En een BMW, een marokkaanse dealerbak? Wat zal deze maatregel een parkeerruimte opleveren in 020-GAZA.

inquisitra | 05-01-08 | 19:55

goede zaak dit

Bierspier | 05-01-08 | 19:53

En weer is Nederland een stapje dichterbij de politiestaat.

LoudAndProud | 05-01-08 | 19:51

iedere Marokkaan in een dikke auto is toch schuldig?

hc4life | 05-01-08 | 19:51

En natuurlijk moet drs. Flatert uitleggen hoe hij zijn vierhonderdenveertig peekaa vee-eight heeft gefinancierd!

OversteKarremans | 05-01-08 | 19:50

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino