Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Doe de Rita-diss

Koud hart, heet hoofdRooibossert Job Cohen noemt in de Vrij Nederland (papieren tijdschrift) van deze week minister Verdonk een heethoofd met koud hart. De Pvda-er is namelijk van mening dat het vreemdelingenbeleid een koel hoofd met een warm hart vereist. Zeg het ze maar Job, toe maar! Het is nu al jouw jaar! Overigens steekt er achter Cohen’s Rita-diss meer dan alleen zijn grote rode hart: In 2000 was hij als staatssecretaris namelijk zelf hands-on verantwoordelijk voor de totstandkoming van de Vreemdelingenwet, die nu zo heethoofdig en hartig wordt uitgevoerd door gevangenisdirectrice Rita. "In die wet zit geen verharding van het beleid. Het beleid zoals het nu wordt uitgevoerd is hard" vermeldt Cohen nog even fijntjes tussen het koekie soppen door. Oftewel: Hard beleid? Ik weet van niets, allemaal schuld van Rita… Instant Update Thee met muisjes! Het aantal Pvda-ers is weer toegenomen. Wouter Bos heeft een laaf extra. UPDATE 2: Cohen zegt nu dat hij het niet gezegd heeft...

Reaguursels

Inloggen

Epe?
Ede?

is het geldbedrag dat er te winnen valt wel GEGARANDEERD zoals ze bij sbs6 zeggen?

Onderbuik | 06-01-06 | 11:16

Nou heb ik maar even gewacht en dat artikel heb ik ook (wellicht als enige hier) eerst maar eens gelezen. Daar staat helemaal niet in dat Rita Verdonck een heet hoofd heeft en een koel hart, maar wordt door Cohen, op basis van een hem voorgelegd geval, gezegd dat er , wat hem betreft, bij de besluitvorming sprake is geweest van een heet hoofd en een koel hart.
Toch wel iets heel anders dan hier gessugereerd wordt. Zijn jullie dan allemaal analfabeten die alleen nog maar sudoko's kunnen oplossen omdat je niet meer weet dat een plaats van drie letters beginnend met een E in Gelderland .... is ???

burd | 05-01-06 | 23:29

Nou heb ik maar even gewacht en dat artikel heb ik ook (wellicht als enige hier) eerst maar eens gelezen. Daar staat helemaal niet in dat Rita Verdonck een heet hoofd heeft en een koel hart, maar wordt door Cohen, op basis van een hem voorgelegd geval, gezegd dat er , wat hem betreft, bij de besluitvorming sprake is geweest van een heet hoofd en een koel hart.
Toch wel iets heel anders dan hier gessugeerd wordt. Zijn jullie dan allemaal analfabeten die alleen nog maar sudoko's kunnen oplossen omdat je niet meer weet dat een plaats van drie letters beginnend met een E in Gelderland .... is ???

burd | 05-01-06 | 23:27

Nou heb ik maar even gewacht en dat artikel ook (wellicht als enige hier) ook gelezen heeft. Daar staat helemaal niet in dat Rita Verdonck een heet hoofd heeft en een koel hart, maar wordt door Cohen, op basis van een hem voorgelegd geval, gezegd dat er , wat hem betreft, bij de besluitvorming sprake is van een heet hoofd en een koel hart.
Toch wel iets heel anders dan hier gessugeerd wordt. Zijn jullie dan allemaal analfabeten die alleen nog maar sudoko's kunnen oplossen omdat je niet meer weet dat een plaats van drie letters beginnend met een E in Gelderland .... is ???

burd | 05-01-06 | 23:26

TheRealShowstopper 05-01-06 @ 13:10
Ben jij wel goed bij je hoofd ? Je mag wel "boe" roepen of "blauwe beer", daarnaast dien je de aanrander onmiddelijk te verwijzen naar Beatrijs Tolk voor een cursus hoe versier ik een vrouw. (Misschien kan Hirsi Ali een cursus geven "hoe versier ik een man", voor al de hoofddoekjes die westerse mannen wel geil vinden.)

Hammiehetvarken | 05-01-06 | 16:03

De valse Jood Cohen heeft zelf bloed aan de klauwen. Over het afgeslacht lijk van Theo van Gogh internationaal en nationaal hoge sier maken. Samen met die andere valse Jood van Tijn heeft ie Amsterdam omgetoverd tot een religieus fascistisch bolwerk.
Ik hoor 'm al weer meehuilen met de rode meute wanneer Verdonk wordt neergemaaid door één van zijn knuffelvriendjes.
"Ik ben geschokt !", hoor je die vunzige valsaard dan weer huichelen.

TheGlanconer | 05-01-06 | 14:51

@Hammiehetvarken 05-01-06 @ 11:52

Welke ervaringen hebben westerse vrouwen op vakantie in marokko ook alweer? Het is idd. cultureel bepaald gedrag tegenover westers geklede vrouwen. Heee, maar volgens Cohen: "Er zìjn cultuurverschillen, en er wordt in de ene cultuur anders gereageerd dan in de andere." Ja ja.
En vervolgens: "Dat is allemaal waar, maar het helpt niet om daaraan toe te geven. Het is geven en nemen, voor iedereen." Ja ja, geven en nemen. Dus als een marokkaanse straatschoffie je hoer noemt of je bij je kont grijpt gewoon een een klap op z'n bek geven dames.

TheRealShowstopper | 05-01-06 | 13:10

Volgens De Winter (Niet van Vlaams belang) zegt Cohen: "géén discriminatie, niet op straat, niet bij de deur van werkgevers, niet bij discotheken." Is het iemand weleens opgevallen hoe weinig hoofddoekjes je in de disco's ziet. Het lijkt wel of alleen mannetjes-moslims uit mogen gaan en vrouwtjes-moslims niet. Is dat dan geen discriminatie ? Stel je voor dat ze hun kroost wijsmaken dat meisjes die uitgaan niet neitjes zijn, zal dat een oorzaak kunnen zijn voor het aanranden van meisjes die wel uit mogen gaan? Natuurlijk ben ik niet dom en weet ik wel dat dit zo is, meisjes die te veel verwesteren worden soms zelfs gedood door de famillie, zoals in Heiloo een tijdje terug. En de mannen/jongens terroriseren in groepen de ongelovigen: vrouwen worden aangerand en hun verloofden worden fysiek bedreigd, zie Floor op kerstavond. Vragen om moslims niet te discrimineren is net zo dom als vragen om Nazi's niet te discrimineren.

Hammiehetvarken | 05-01-06 | 11:52

@Onderbuik 05-01-06 @ 11:33

LOL.... hoeveel GS stemmen zouden daarbij zitten?

TheRealShowstopper | 05-01-06 | 11:43

nou mensen de multikultikul is geslaagd: islamkabouter plop staat op 1
mvhj.wijblijvenhier.nl/
Toch een krachtig signaal wat we afgeven aan de moslims: we respecteren jullie, dus nu respecteren jullie ons (?)

Onderbuik | 05-01-06 | 11:33

Cohen is de allerergste bedreiging voor onze samenleving..

Hij blijft niks doen dan louter zielig pappen en nat houden ipv. van nu optreden nu hij burgemeester is, en zoals het een burgevader dus betaamt.
Hij laat het lekker zo ver komen tot de boel echt ontploft, en dan?
Dan heeft Cohen zijn zakjes al goed gevuld en is met zijn beledigende uitspraken en ophitsende en schandalige werkwijze al vertrokken naar een lief warm landje.

WAT EEN KLOOTZAK IS COHEN !!!! ik hoop ook stellig dat hij meteen als eerste geraakt wordt door de eerste paar bommen die de moslims plaatsen. Hij verdient het dus niet om na dit schandalige zakkenvullen en ernstig demoniseren van goede mensen om van een rustig en overriant pensioen te kunnen genieten.

COHEN verpest onze samenleving en demoniseert de goede bewindslieden die wel werken voor hun belastingbetalende volk. Hij moet echt eens normaal gaan doen, helaas is dat al te laat , want hij heeft het vanaf zijn aantreden al helemaal verpest voor iedereen.

zinloosgekweld | 05-01-06 | 11:08


Lucas lijkt een beetje op die Woutert Bosch,

Van-voor, naar-achter, van-links-naar rechts enz.

En die Job heeft waarschijnlijk space-thee zitten zuipen in West, hij zegt dingen die hij niet heeft gezegd???

Eppo | 05-01-06 | 09:18

Ik begin een beetje aan Lucas te twijfelen... we kennen hem toch als een sympatisant van het linkse getrut, en nu noemt hij onze Job een "Rooibossert" en het hele verhaaltje over vrij Nederland heeft toch een nogal rechtse inslag. Of hij heeft het licht gezien onze Lucas, of hij is een kloon van onze nationale draaikont Woutertje Bos.
Ik zou graag van Lucas horen waar we aan toe zijn.... dit is allemaal zo verwarrend..:-)

Karel Kruizenruiker | 05-01-06 | 08:59

kunnen we niet een handtekeningen aktie vóór Rita beginnen? iets met steunbetuigingen of anderszins eens de steun uit het plebs voor deze rechtlijnige minister?

zeiksmurf | 05-01-06 | 08:46

I love Rita!

diepnek | 05-01-06 | 05:25

"Een 80386 en 'n ultrabolscreen: 35 euri"
"Een dagje telefoonlijbnverbinding met extragratis rooksignalen: 1 eur.. o"
"Een avondje GS lezen: ..."

witvoedt | 05-01-06 | 02:38

"Deze democratie heeft natuurlijk niets te maken met echte democratie, maar het is wel de meest amusante regeringsvorm die er is", (Churchill)
Truste.

Levereter | 05-01-06 | 02:22

@Levereter
Al ben je paranoide wil dat toch niet zeggen dat je niet achtervolgd wordt... (of zoiets). Evolutie duurt zo verrekte lang. Het Rood van de PvdA is inderdaad al even grijs als dat van het CDA of de VVD. Het grijze midden dat eens in de zoveel jaartjes incest en onrecht plegen inruilt voor het toeteren van dat goudenbergenverhaal, en dat ik er als stemgerechtigd burger nu echt van opaan kan dat "ze" het dit keer Anders en Beter zullen gaan doen...
.
Overigens, hier in 010 "doet" meneer Theo Cornelissen "de" SP?!?
Dealtje met Wouter?
.
En over waarom Fortuyn moest sterven... mij heb je nooit horen zeggen dat de kogel werkelijk van links kwam...

witvoedt | 05-01-06 | 02:15

witvoedt, ik las eens een hele aardige analyse over de NL politiek dat betoogde dat de 17de eeuwse Regenten nog steeds aan de macht zijn,
Tuurlijk sinds Thorbecke is er "Democratie", maar de werkelijke macht ligt nog steeds bij een handjevol families, kijk bv eens naar de Donnertjes, die zitten al generaties lang in het centrum van de macht, en zo zijn er meer, vaak achter de schermen, maar in feite runnen zij de show, klinkt misschien nogal paranoia, maar ik denk wel dat het zo is.
Daarom schrok de gevestigde macht ook zo vreselijk van Pim, want dat was een rechtstreekse aanval op hun monopoly, en was het niet merkwaardig dat er al 10 minuten na de moord politiehonden waren?

Levereter | 05-01-06 | 01:58

@Levereter 01:14
Sinds wanner niet?
En juist van God denk ik niet dat we het de komende tijd zullen moeten hebben.
Wanneer er onorthodoxe problemen opgelost moeten worden die ons onorthodox ver boven het hoofd beginnen te groeien, moet je onorthodoxe middelen zeker niet uitsluiten.
.
Extremisme gedijdt overal. Onder de juiste condities vreet zelfs het schattigste en pluizigste konijntje z'n dochter op.
Zaak in politiek-bestuurlijk 0031 is toch vooral dat dat wat je kunt sturen dat je dat 'n beetje oprecht, eigenlijk en goed probeert te doen?!
Veel van de kleffe handjesvasthouders die momenteel die politiek-bestuurlijke incestkaste bestieren zijn toch moeilijk in staat te achten werkelijk te doen wat nodig is (en wat ze Godverdomme niet zelden nog geen vier jaar daarvoor zwart op wit beloofden)...
.
Maar ja, dat heb je met inteelt en incest. Krijg je 'n klein, verkokerd en atavistisch clubje van...
En de kiezer krijgt maar zelden een werkelijk kijkje in de keuken en vreet te veel trouw dezelfde stront vanuit hetzelfde blik met elke keer een geupdate etiket.
Als "de" media nou es echt 'n keer hun werk gingen doen... wat was het ook weer "Ieders dienaar, niemands knecht"?

witvoedt | 05-01-06 | 01:43

Fuck you poepkabouter

Levereter | 05-01-06 | 01:40

ach, GS heeft AltijD gelijk... Kom eens met iets anders prutsers.

toverkabouter | 05-01-06 | 01:38

En ik vind het zo'n poepie, die Rita.
Milde Rita noem ik haar altijd.
Had wat geweest als ík op die plaats had gezeten.

HaagseNees | 05-01-06 | 01:37

witvoedt, vond het trouwens echt leuk wat je schreef, daarom dacht ik, nou moet ik ook even m'n best doen, maar het CDA en de PvdA zullen er altijd zijn, wie ook aan het roer staat, want de meeste mensen zijn gewoon gematigd in hun opvattingen, de eene iets linkser, de ander iets rechtser, maar eigenlijk is het een pot nat. m'n schoonvader erg CDA zit wel met de kerk in een "vluchtelingen-aktie", en dan gaan ze die mensen helpen enzo, hij werkt innig samen met pvda ers, en dat is misschien75% van de kiezers.
In Nederland is geen plaats voor extremisme (Godzijdank?)

Levereter | 05-01-06 | 01:14

Jobs echte naam is JUDAS

MvvM | 05-01-06 | 01:10

@Levereter 00:51
En *bloos* nog waarlijk dank voor uw huwelijksaanzoek, maar mijn hart behoort toe aan een ander.

witvoedt | 05-01-06 | 01:07

@Levereter 00:51
Met Cohen aan 't roer zal niet alleen de identiteit van de PvdA duidelijker worden maar ook die van haar (dan nog!) kiezers.

witvoedt | 05-01-06 | 01:05

geld: ik vind het onprettig dat je de PvdA op dezelfde hoop gooit als de SP, de één is gewoon machtsgeil maar de SP doet heel veel, wist je trouwens dat de SP in '82 vond dat allochtonen zich moesten aanpassen, terwijl ze ook hun zorg uitspraken over de situatie in de oude volkswijken en toen pleitten voor een spreidingsbeleid, waarop de pvda ze als "fascisten" brandmerkte

Levereter | 05-01-06 | 01:03

de pvda uit de macht drukken in 020
is dat niet met hulp van GS te organiseren?
elke andere partij dan de linksen is ok
suggesties? stemadviezen? bejaardentehuizen aflopen voor stem-machtigingen?
elke strategie tegen pvda/gl/sp is geoorloofd
bevrijd 020 van de houdgreep v/d pvda

geld0270 | 05-01-06 | 00:52

witvoedt 05-01-06 @ 00:37, Uw prachtige proza heb ik met toenemende bewondering tot mij genomen, in één woord Fabeltastisch, maar waarom verschuilt u uw licht onder een korenmaat?
Uw doorwrochte proza is AKO-waardig, en uw analyses over de hedendaagse politieke problemen zouden een sieraad zijn voor elke kwaliteitscourant.
Nogmaals hulde, en dat we nog veel van u mogen vernemen.

Levereter | 05-01-06 | 00:51

K1100 gaat slapen. Welterusten.

K1100 | 05-01-06 | 00:47

@Levereter 05-01-06 @ 00:40
Laten we maar hopen dat het nooit gebeurt. Nederland zou te klein zijn voor wat er dan gaat gebeuren.

K1100 | 05-01-06 | 00:45

Al met al doet de Partij van de Adolfjes het overigens goed in de peilingen.

Bunt | 05-01-06 | 00:41

K1100 als zoiets echt zou gebeuren dan zou ""alle thee van China"nog niet genoeg zijn om de zaak te kalmeren.

Levereter | 05-01-06 | 00:40

@Levereter 00:14
Het zou fijn zijn als dhr. Job Cohen daadwerkelijk de rol als Eerste Man bij de PvdA op zich zou nemen. Volgens mij vindt ook One-lineWouter dat diep in z'n hartje helemaal niet erg...
Tuurlijk, ook deze nog jeugdige academicus en grootverdiener geilt op macht (en de hang naar macht neemt toch meestal exponentieelevenredig toe met de omvang van de reeds verworvene, een mooi voorbeeld van het zgn. "Meersyndroom"), maar zou 't hem niet een pak van z'n hart zijn alsie die immense druk niet meer zou hoeven beantwoorden... die druk van buiten... die druk van zijn modelgezin... zou hij die niet weer veel liever ruilen voor die zo bekende druk van het louter presteren voor eigen gewin, voor zijn eigen Woutertje en voor de onwaarschijnlijke druk van die armgrote leuter die z'n avondvriend via z'n endeldarm naar z'n schandknapenbol doet stromen...
.
(Al die stofjes ook...)

witvoedt | 05-01-06 | 00:37

@doktersnuggles 05-01-06 @ 00:26
Nee, niet gezien. Lijkt me ook geen pretje om naast je moeder te zitten die met een vibrator aan de gang is. Heb niet zoveel met drugs, een blowtje (op z´n tijd) lijkt me tamelijk onschuldig maar die chemische rotzooi mag je van mij houden.

@Levereter 05-01-06 @ 00:27
Die lul lult/drinkt zich er wel uit. Liters (munt)thee maar dan heb je ook wat.

K1100 | 05-01-06 | 00:36

Het PvdA Wouter Bos syndroom: iets zeggen en vervolgens herroepen

Nooit meer slapen | 05-01-06 | 00:35

zo, even een rohypnolletje naar binnen getikt en slapen maar.

doktersnuggles | 05-01-06 | 00:33

Ik wil Job wel eens echt in een crisis zien. Scenario: bij de wedstrijd Ajax-Noem maar op is er een zware bomaanslag in de Arena met 10 tallen doden, als vergelding worden moskee's afgefikt en een een paar maroc's doodgeslagen en dan, thee drinken?.

Levereter | 05-01-06 | 00:27

@K1100
jij hebt zeker ook die docu gezien uit de states? van die zielige lui die er helemaal aan zijn, zoonlief die naast zijn moeder de hele dag dat spul zit te gebruiken, moeders die boven met een vibo ligt te spelen. 's nachts samen ammoniak jatten om er meth van te maken. party! het hele platteland van de states schijnt eraan onder te gaan, maar seals zweren erbij...

doktersnuggles | 05-01-06 | 00:26

@doktersnuggles 05-01-06 @ 00:16
Doe nog eens een shot, en loop dan naar de slaapkamer van je moeder. De avond van je leven!

K1100 | 05-01-06 | 00:21

@doktersnuggles,
daarom zei ik vanavond al dat hij beter rector magnificus in Maastricht had kunnen blijven.

fuckje | 05-01-06 | 00:20

Politiek draait om hart en ziel. Een goed politicus heeft namelijk geen van beide.

Om even de woorden van ongewassen bomenneuqert Joke Kaviaar te lenen:
Hup Rita Hup!

username | 05-01-06 | 00:19

@Rabarberke 05-01-06 @ 00:15
Iets tegen moslim´mensen´? Misschien omdat ze PVDA stemmen.

K1100 | 05-01-06 | 00:18

@fuckje
toen hij staatssecretaris was van Onderwijs had ik al een hekel aan hem...

doktersnuggles | 05-01-06 | 00:17

kun je nog spreken van een partij als de naam de lading niet meer dekt

Mellorenz | 05-01-06 | 00:17

@Rabarberke
ik ben reuze benieuwd wat dat doet met je, althans, wat het met je doet als je het vaak gebruikt is duidelijk. ff een klein tikkie, schijnt reuze goed lullen en neuqken op leveren

doktersnuggles | 05-01-06 | 00:16

Bos is gecorrumeerd. Ex Shell.

En een jood die opkomt voor de moslims kan ook niet kloppen.

Volgens mij moet de PvdA gewoon geoutsourced worden naar Rusland.

Rabarberke | 05-01-06 | 00:15

@fuckje 05-01-06 @ 00:12
Woutertje?
Sharon D?
En zo nog een paar.

K1100 | 05-01-06 | 00:15

Nou bijvoorbeeld een sterke lobby binnen de PvdA die Bos wil dumpen zodat Job lijsttrekkert wordt.

Levereter | 05-01-06 | 00:14

ach fuckje 9 van de 10 inwoners van amsterdam verstaan hem toch niet

Mellorenz | 05-01-06 | 00:14

.... Die Job Cohen..... die het Rita Verdonk onmogelijk maakte te spreken op een herdenking over slavernij...... met 2 ongewapende stadswachten achter een bosje........ die L*L,.... die zelf te slap was om wat voor beleid dan ook uit te voeren, ginge het dan niet over onderwijs, dan wel niet over vreemdelingenbeleid,..... die theeknuffelaar.... die subsidieverkwistende oetl*l,
die slapjanus.... die grachtengordelkleaujeauw...... Wie kan die figuur nog serieus nemen?

fuckje | 05-01-06 | 00:12

hoor ik daar crystal meth? iemand?

Rabarberke | 05-01-06 | 00:11

@hama 05-01-06 @ 00:04
Als haar op de markt had uitgestald had je maar een pleuro hoeven te vragen. Die is daar een daalder waard. Of maak ik nu een rekenfout?

K1100 | 05-01-06 | 00:08

@fuckje
met die meth recipe van mij niet neen

doktersnuggles | 05-01-06 | 00:07

hama gaat naar bed, en droomt van de hernieuwde kennismaking met rabarberke

hama | 05-01-06 | 00:05

@doktersnuggles,
denk je dat ik ooit nog een oog dicht kan doen?

fuckje | 05-01-06 | 00:04

ja BEP doet het weer leuk, goed nummer voor bij het gemiddelde blauwtje op de dansvloer

Rabarberke | 05-01-06 | 00:04

@doktersnuggles 04-01-06 @ 23:59
DON´T fuck with fuckje, Joris kijkt mee en is in een meedogenloze bui.
Hoewel?......... Ga vooral door!

K1100 | 05-01-06 | 00:04

doktersnuggles 05-01-06 @ 00:01, ja leuk, en toen?

Levereter | 05-01-06 | 00:04

@ rabraberke, daar ben je eindelijk, je hebt gelijk.. beter goedkoop en zeker van je geld dan duur en... ach mijn kind, ik kan je voorbeelden geven.

hama | 05-01-06 | 00:04

@hama
hey, jij hiert. always teaching me a lesson...

doktersnuggles | 05-01-06 | 00:03

@dockte, welkom in de late ploeg, maar pas je een beetje aan ok?

hama | 05-01-06 | 00:02

Coole lyric

They say I?m really sexy,
The boys they wanna sex me.
They always standing next to me,
Always dancing next to me,
Tryin? a feel my hump, hump.
Lookin? at my lump, lump.
U can look but you can?t touch it,
If you touch it I'ma start some drama,
You don?t want no drama,
No, no drama, no, no, no, no drama
So don?t pull on my hand boy,
You ain?t my man, boy,
I?m just tryn?a dance boy,
And move my hump.

doktersnuggles | 05-01-06 | 00:01

Toen Sharon Dijksma zwanger was zei iemand:"De politie tast nog in het duister over de motieven van de dader", vond ik wel geestig.

Levereter | 05-01-06 | 00:01

@hama

Dan ben je een goedkope pooier en lopen ze nog met je geld weg...

Rabarberke | 05-01-06 | 00:01

@ the dockter, wanneer snap je nou eens dat fuckje ons icoon is, onze moeder theresa?

hama | 05-01-06 | 00:00

hama 04-01-06 @ 23:57

Oh...................................................................................!

Janatuplova | 05-01-06 | 00:00

@ levereter, ik heb hier toch een andere beleving bij als Bo derek

hama | 04-01-06 | 23:59

@fuckje
ik heb je hier gisteren volledig belachelijk zitten maken, het spijt me zeer. ach, als je zo gaat slapen ga ik gerust weer verder

doktersnuggles | 04-01-06 | 23:59

@ mellozenz, toen ik gisteravond je moeder voor de laatste avond achter het raam zette, zag ik dat er 12 turken naar binnen gingen.
12 x 1,50 = 18 euro.

Zeg tegen die bitch dat ik nog 8 euro tegoed heb aub?

hama | 04-01-06 | 23:57

@doktersnuggles,
ik had verwacht Sharon uit Pluskut, die Dijksma, je weet toch?

fuckje | 04-01-06 | 23:57

hama 04-01-06 @ 23:54, die film met Dudley Moore?

Levereter | 04-01-06 | 23:56

@fuckje
Sharon bedoel je zeker? Nou, die zegt niets meer hoor. Die poept nog een keer zijn luier vol en is pleite.

doktersnuggles | 04-01-06 | 23:55

@Janatuplova 04-01-06 @ 23:52
K1100 is ook niet altijd serieus.

@fuckje 04-01-06 @ 23:51
Dacht gister echt dat er iets ging gebeuren, en wat is er mis met 2006?

K1100 | 04-01-06 | 23:55

goh wat menen de hersenlozen toch veel van mij te weten

Mellorenz | 04-01-06 | 23:54

ik kijk naar mellorenz en ik zie het getal 10?, .... iemand?

hama | 04-01-06 | 23:54

@ fuckje,

rabarbert had als goed voornemen om iets vermakelijker over te komen, het lukt nog niet erg, maar ik werd er wel geil van, dat is al een verbetering., ja iets leuks in 2006, dat moet luken toch?, dagje dierentuin of zo?

hama | 04-01-06 | 23:53

fuckje 04-01-06 @ 23:43, 020 is één groot PvdA bolwerk, Pastors zou daar niks klaarmaken, en na een jaar gefrustreerd vertekken, als hij al niet eerder beentje was geligt.

Levereter | 04-01-06 | 23:52

K1100 04-01-06 @ 23:50

Jomanda? Nee, gewoon een irritant figuur dat er genoegen in schept om zich tegen alles en iedereen af te zetten. Nix serieus maar lekker bashen.

Janatuplova | 04-01-06 | 23:52

@hama,
iets leuks??? In 2006 ??
@Rabarberke,
ik heb wel eens intelligentere reacties van jou gelezen eerlijk gezegd.

fuckje | 04-01-06 | 23:51

@k1100, sorry, rabarberke is er niet in geslaagd mij te doen glimlachen,
nu ik weet dat ze een strakke twintiger is met een afgetrained lichaam en een bovengemiddelde intelligent is ze er wel in geslaagd mij, ondanks mijn bloeddrukremmers, een forse ercetie te bezorgen, voor het overige blijft het drie keer niks.

hama | 04-01-06 | 23:50

Mellorenz=Jomanda?

K1100 | 04-01-06 | 23:50

K1100 04-01-06 @ 23:46

Ook ik heb het gelezen, anders had ik niet het recht gehad om er wat van te zeggen, maar helaas heeft het bij mij zelfs geen glomlach teweeg gebracht.

Janatuplova | 04-01-06 | 23:48

@karel kwakbol

Ohja en Rita Verdonk is alleen maar populair omdat degenen met wie ze te maken heeft bij degenen die haar zo bewonderen allerminst populair zijn.

Rita zou idd eens gewoon bij BZ de scepter moeten zwaaien en voordat je het weet heb ben we een geheime staats politie (verzien er zelf een leuke afkorting bij) met de veelbelovende Ernst Kaltenbru... ehh.. Koos Spee als opperbeul.

Rabarberke | 04-01-06 | 23:48

Hama doe is dieper graven en ga lekker onder de prut, ik krijg negatieve signalen door over je uit de andere wereld

Mellorenz | 04-01-06 | 23:47

@Janatuplova 04-01-06 @ 23:40
Geloof het of niet, ik heb het uitgelezen en ze is er in geslaagd een glimlach op mijn gezicht te toveren.
*gaat zich diep zitten schamen*

K1100 | 04-01-06 | 23:46

@Folkert Meinhof,
Klopt wat je zegt. En geen enkel staatsjournaal dat die prijs voor AHA noemt, is kennelijk een tegenvaller,past niet in hun straatje...

fuckje | 04-01-06 | 23:46

fuckje, wanneer gaan we weer eens iets leuks doen?

hama | 04-01-06 | 23:46

@Onderbuik 23:15
Wat mij betreft neemt de altijd jarige Job (het leven is 'n feestje en ik mag uitnodigen wie ik wil) vannacht nog de dildo van One-lineWouter over, maar ik ben bang dat men ook bij de PvdA weet dat hij vooralsnog het kijkcijferkanon en stemmenrukkertje van de club is.

witvoedt | 04-01-06 | 23:46

Folkert Meinhof 04-01-06 @ 23:43

Applaus voor dit statement!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Janatuplova | 04-01-06 | 23:45

@ vander F,

lekker makkelijk, mellozenz is terug, en jij gaat weg, nu zit ik ermee, bedankt he?

He mellorenz, lamstraal, gaan we nog een keer o/t?, of blijft het bij dit geneuzel..

hama | 04-01-06 | 23:45

@mellorenz,
Die man had gewoon R.M. in maastricht moeten blijven. Amsterdam heeft een Pastors nodig, en een Eerdmans. Kappuh met dat slappe geouwehoer daar!!

fuckje | 04-01-06 | 23:43

Sinds wanneer is die Linkse |*| weer actief op GS.? Het enige wat ie doet is inhoudsloos rechts ridiculiseren. De man is de personificatie van die reactionaire tik naar links, die Nederland sinds de jaren '60 als gevolg van W.W. II heeft gekregen. Gehersenspoeld in de jaren 70 en 80, opgegroeid met de generaliserende geest dat dat wat rechts is gelijk staat met dat wat slecht is. Zijn collums hebben soms nog enige inhoud maar als hij deze in de fora verdedigt vevalt hij tot de oud links-hollandse gewoonte elke vorm van discussie af te kappen door kinderachtige pogingen links afwijkende meningen belachelijk te maken. De opvolgende strategie van het linkse 'Fascist!!!' gillen op elke vorm van rechts commentaar in de jaren 80. Hebben we daar de schizofrenen van Indymedia niet voor? Moet GS. weer verlinkst worden? Ik vond GS. juist een verademing in het 'journalistieke wereldje'. Low and behold!.... we weten allemaal dat de 'oude media' dat wat niet links politiek correct is censureert. Zo spreken ze bij het NOS journaal nog steeds over "jongeren" die in Frankrijk die trein op nieuwjaarsdag hebben gegijzeld. De VRT zei in België tenminste eerlijk dat het Marrokanen waren. Charles Groenhuijsen werd er wegens rechts afwijkende mening ook al zonder pardon uitgekickt, echter hier moeten we weer Roomser zijn dan de Paus en die Linkse schreeuwlelijk een platform bieden? Laat die Lucas dan ook eens wat respectvoller zijn in zijn commentaar... geen bash! ( zie zn reacties in de voorgaande posts ) , inhoud Lucas inhoud!

Folkert Meinhof | 04-01-06 | 23:43

Hoor net op het Oog dat er nu definitief vogelpest in Turkije is, tot en met dooie turke. ja ja het wordt een leuk jaar, toch maar even wachten met die fijne goedkope vakantie.

Levereter | 04-01-06 | 23:42

fuckje
Het was anders wel de burgervader van amsterdam pappen en nathouden job cohen hoor das altijd spannend

Mellorenz | 04-01-06 | 23:41

Jongens, Sharon is bijna kassiewijle.
En ik ga slapen.
www.jpost.com/

vander F | 04-01-06 | 23:40

wat hangt hier een zure lucht, heeft er iemand gebraakt?

hama | 04-01-06 | 23:40

Rabarberke 04-01-06 @ 23:32

Zeg Rabarberke krijg is ff lekker schrijfkramp. Denk je nu echt dat de gemiddelde GSér comments van meer dan 4 regels leest? Ga lekker op een schrijversforum of zeau je niet te begrijpen proza lozen.

Janatuplova | 04-01-06 | 23:40

@doktersnuggles,
een politicus zei iets en ontkende het toen weer, das allezzzzz.

fuckje | 04-01-06 | 23:39

@k1100

nee, ik niet, lag toen al te slapen

hama | 04-01-06 | 23:39

@doktersnuggles 04-01-06 @ 23:36
Even een kleine ´getal´ reacties doorlezen en je bent weer bij.

K1100 | 04-01-06 | 23:39

is everything cool, what happened?

doktersnuggles | 04-01-06 | 23:36

Dat van nemo begrijp ik niet, 302, zal Rita´s (ja die dus) schuld wel zijn.
Maar ja, hoe minder zielen hoe meer vreugd of zoiets.

K1100 | 04-01-06 | 23:35

Rabarberke
Precies de spijker op zijn kop.
Het is als of ik mjn vrouw hoor als ze ongesteld is.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:35

@ allen, reageer maar niet op rabarberke, want die is NU waarschijnlijk al weer weg.
@ K1100,

even terugdenken, snuggles, hadden we daar niet een kleine flame mee?

hama | 04-01-06 | 23:35

Ook goeienavond Rabarberke

vander F | 04-01-06 | 23:35

chiasme=pleonasme

Rabarberke | 04-01-06 | 23:35

Handig toch politicus. In het bedrijfsleven wordt je als je iets verkeerds doet of zegt keihard afgestraft met slechte pers, verlies van klanten en omzet. Pas als je de boel gigantisch flest moet je ergens anders aan de slag en krijg je een vette bonus mee. Maar zolang je het een beetje fout doet ben je de lul. Je moet het of helemaal goed doen, of helemaal verknallen om er goed uit te springen.

In de politiek is het anders. Goed doen hoeft niet, anders zat je in het bedrijfsleven... maar of je het nou helemaal verknalt of een beetje, hetzij in woord of in daad, de escape is simpel: Je neemt afstand van je woorden, je schuift de verantwoordelijkheid af en je belooft hier en daar beterschap of je ontkent gewoon.

Zo zijn we in deze knollenmonarchie beland in situatie waarin dementerende boekhouders (zalm), kermit de kikker lookalikes (pechthold) en moslimreddende mozes reincarnaties die de weg kwijt zijn (cohen) de ene stupiditeit na de andere begaan en daar gewoon elke keer mee weg komen.

Om van Johan *hik* Remkes en Piet Hein Doner Kebab (Schiphol) maar te zwijgen.

De enige manier om als policitus te vallen is ten overstaan van een middelmatige journalist(e), wat een chiasme, te bekennen dat je naar de hoeren gaat of coke snuift. Nu gaat elke politicus naar de hoeren en snuift coke, behalve Balkenende dan, want die zit net in de puberteit, en dat is ook niet erg, want de rest van Nederland is ook wel aan de drugs, maar wat wél erg is, is dat je het zegt.

Want pas als je zo stom bent om tegen Heleen van Rooyen te zeggen dat je naar de hoeren gaat, pas dán ben je niet meer geschikt meer voor de politiek. Tot die tijd kun je vrolijk je gang gaan.

Kortom, al het ongeschoolde schoftentuig: stel je verkiesbaar, want elke mongool kan het maken in de politiek.

Rabarberke | 04-01-06 | 23:32

ventus_aqualis
Als je in deze tijd nog nog steeds socialist bent. Zoals Marijnissen en idealen uit het begin van de vorige eeuw nastreeeft. Dan ben je echt heel bejaard

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:32

woutertje zorgt in ieder geval voor de groei binnen de witte scholen in amsterdam

Mellorenz | 04-01-06 | 23:32

@doktersnuggles 04-01-06 @ 23:30
snuggles opgemerkt Bravo!

K1100 | 04-01-06 | 23:31

En dat verveeloor van een meloris is ook weg.

Levereter | 04-01-06 | 23:31

@toevoegsel 04-01-06 @ 23:27
Is Gorbatsjov burgervader van A´dam?

K1100 | 04-01-06 | 23:30

hey gasten, jullie twee weer hier

doktersnuggles | 04-01-06 | 23:30

@k1100, nemo is gebanned, en woutert is pappie zie 18.51

hama | 04-01-06 | 23:29

@Levereter 04-01-06 @ 23:24
Toch moet die nieuwe eerst geboren worden voordat diens ouwe dood gaat. Beetje kip en het ei kwestie.

K1100 | 04-01-06 | 23:28

Cohen is voor mij een godvergeten klootzak die zich beter kan buigen over de problematiek in z'n eigen stad! Mevrouw Verdonk leest waarschijnlijk geen geen stijl, maar toi toi meid, ga vooral door en laat je niet beinvloeden door zo'n leeghoofd met zo'n bloedblaar op z'n kop!

toevoegsel | 04-01-06 | 23:27

ventus_aqualis, als je naar Maxkijkt?, een rollator misschien? het toppunt van feest de vogeltjesdans met Eddy Christiani?. Zoiets denk ik.

Levereter | 04-01-06 | 23:26

Als het oude niet wil sterven, kan het nieuwe niet geboren worden. (Gramsci)

Levereter | 04-01-06 | 23:24

@.Levereter | 23:22
Vanaf welke leeftijd ben je bejaard?

ventus_aqualis | 04-01-06 | 23:23

@hama 04-01-06 @ 23:20
Jezus, in een keer goed. Nou, dat was dan het spelletje. Over tot de orde van de dag. Nog iets leuks gebeurd behalve dat gaatje in Sharon.

K1100 | 04-01-06 | 23:23

Heel veel mensen, en dan bedoel ik niet alleen progressieve, hebben moeite met het loslaten van oude waarden.Loslaten is eng, want zoals we het altijd gedaan hebben is beter. De angst voor het nieuwe (lees onbekende) doet mensen vasthouden aan het oude.

Janatuplova | 04-01-06 | 23:23


K1100 04-01-06 @ 23:17
Grita Duisenberg?

Pannie | 04-01-06 | 23:22

ventus_aqualis 46 bejaarden in een ravijn komt altijd goed uit.

Levereter | 04-01-06 | 23:22

K1100
Rita Duisenberg?

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:21

Janatuplova
Opvallend dat progressieve partijen altijd zo behoudend zijn

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:20

Gaat het toch nog leuk worden?
*blijft nog even*

K1100 | 04-01-06 | 23:20

@.Levereter | 23:17
Als je van die bejaarden af wil en het komt in je posting goed uit dan wel.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 23:20

@k1100 Ritadolf?

hama | 04-01-06 | 23:20

Bos is op zich best een "fijne"vent. Maar helaas zitten er in de PvdA teveel vastgeroeste elementen die het hem onmogelijk maken om echte vernieuwingen door te voeren. Ik denk dat als hij een nieuwe partij zou oprichten wij als bevolking nog wel eens aangenaam verrast zouden kunnen worden.

Janatuplova | 04-01-06 | 23:19

@ levereter, nee dat niet, alleen als er een invailde bejaarde tussenzat.

@vanderF, nou brandt los joh!

hama | 04-01-06 | 23:19

ventus_aqualis, dus als er een bus met 46 bejaarden in een ravijn flikkert is de minister van Verkeer daarvoor verantwoordelijk?

Levereter | 04-01-06 | 23:17

K1100 heeft niet meer zo veel meer aan deze discussie toe te voegen, bijna alles is al 10 keer gezegd. Misschien tijd voor een spelletje: ´t heeft zwart haar en het begint met Rita?

K1100 | 04-01-06 | 23:17

Wat is er toch een verschil in moed en durf tussen Nederlandse en Israelische Joden.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:17

@witvoedt: Wouter Bos moet fulltime papa worden. Ik ben blij dat hij met het afdoen van zijn das duidelijk het tijdstip heeft gemarkeerd waarna hij niet meer serieus genomen hoefde te worden. Was dat bij iedereen maar zo duidelijk.

kezie | 04-01-06 | 23:17

RIP Nemo.

Wist uit eigen ervaring dat je nooit mag zeggen dat je de eerste post hebt, maar dat je nu ook al niet mag zeggen dat je de 320 post in een topic hebt is nieuw voor mij. Maar wedden dat Nemo binnen het uur weer terug mag!

Janatuplova | 04-01-06 | 23:16

@witvoedt
Het zou me niet verbazen als bos het niet lang maakt als leider van de pvda, Cohem wordt ook genoemd als opvolger. Cohen is een karakterloos mens dus past wel bij de pvda.

Onderbuik | 04-01-06 | 23:15

@.Levereter | 23:11
Inderdaad, zij heeft in één nacht 11 man uitgezet. Dat hebben de schreeuwerds Cohen en Nawijn nog nooit gepresteerd.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 23:15

@ vanderF,

Ok, ga je gang, leef je uit
Tip van Hama,
begin over zijn moeder..

hama | 04-01-06 | 23:14

Eerst Osamax, toendie andere en nou weer zo'n mellorenz, houd het nou nooit op.

Levereter | 04-01-06 | 23:14

Cohen moet zich concentreren op zijn verantwoordelijkheden: het falend inburgeringsbeleid in zijn eigen stad. Zelfs mensen die graag willen inburgeren, raken gefrustreerd door de traagheid van de gemeente, het beschamende gebrek aan proceskennis, de botheid, kortzichtigheid en domheid van zijn medewerkers.

kezie | 04-01-06 | 23:13

vander f, misschien moeten wel terug naar het ontstaan van de mensheid en komen we bij adam en eva en rita die eva weet over te halen

Mellorenz | 04-01-06 | 23:13

@hama 04-01-06 @ 23:11,
aaah, laat me nou effe.
Lutserfestijn vanavond.

vander F | 04-01-06 | 23:12

Hoe zou het eigenlijk staan met het voornemen van One-lineWouter om die geheel verworden PvdA op te heffen?
Hij leek daar nogal stellig in toen hij aantrad...
.
Maar helaas, one must be a realist, Bos en de PvdA zijn als een onbetrouwbaar kompas en een electromagneet.

witvoedt | 04-01-06 | 23:12

Dank je Hama fijn dat je je gevoelens niet wegstopt. Ik hoop dat je erg opgelucht bent nu je het hebt uitgesproken en ben blij dat ik daarbij een rol heb kunnen spelen. Je mensenkennis laat overigens wel wat te wensen over dus is het misschien beter dergelijke uitlatingen niet meer te doen

Mellorenz | 04-01-06 | 23:11

Jezus, dat eeuwige gezeik over Verdonk, dat mens doet gewoon haar werk en meer niet, iets wat je beslist niet van al die haagse types kan zeggen.

Levereter | 04-01-06 | 23:11

vanderF
laat je niet opnaaien door deze, jonge, lutser

hama | 04-01-06 | 23:11

@Mellorenz 04-01-06 @ 23:06,
eigenlijk wel hè, iets met reptielen enzeau...

vander F | 04-01-06 | 23:09

@Mellorenz,

niet genoeg voor een ban, jouw reactie is overigens wel goed voor een paar, virtuele, stompen in je maagstreek.
Wil je misschien nog even je mening inzake de topic met ons delen voordat je door je moedert naar bed wordt gestuurd want 11 uur geweest?

hama | 04-01-06 | 23:08

Eh, dit is het begin van een identiteitscrisis bij de Partij Van De Arbeid, erg duidelijk allemaal, maar niet waardig voor het K-vak in het parlement.

ganzo | 04-01-06 | 23:07

@Levereter 04-01-06 @ 23:06,
is Sharon ooit hergessteld dan?

vander F | 04-01-06 | 23:07

vander F 04-01-06 @ 23:05
Misschien wel een geyt? Dat zou de reden kunnen zijn van haar ..

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:07

wil je dat graag vander F

Mellorenz | 04-01-06 | 23:06

Naaste medewerker Sharon zei net dat hij waarschijnlijk niet meer hersstelt.

Levereter | 04-01-06 | 23:06

Mellorenz
Ik kan me het niet voorstellen maar zou Luc* nog steeds aan het werk zijn?

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:05

@Mellorenz 04-01-06 @ 23:02,
Moet ik hier nu op antwoorden dat zij ongetwijfeld geen warmbloedig wezen was in een vorig leven?

vander F | 04-01-06 | 23:05

is dat slappe gelul over de ban van nemo ook goed voor een ban?

Mellorenz | 04-01-06 | 23:04

vander F
Is dat geen discriminatie? zie:Mongeaulen tellen ook mee

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:03

"Dancing with the red stars"
Welke dans kent de meeste pirouettes?

witvoedt | 04-01-06 | 23:03

Hoezo huisregels?

Levereter | 04-01-06 | 23:03

ik ga aan robbert vragen wat rita voor zoogdier is geweest in een vorig leven

Mellorenz | 04-01-06 | 23:02

@Levereter 04-01-06 @ 22:59,
huisregels, kopje Dombo's

vander F | 04-01-06 | 23:02

De redenen van de logStasi zijn ondoorgrondelijk

Karel kwakbol | 04-01-06 | 23:00

Maar waarom is Nemo er nou afgeflikkerd?

Levereter | 04-01-06 | 22:59

Ik heb het niet zo op Rita.
Ik heb het niet zo op Job.
Ik heb het niet zo op Woutertje. (mijn felicitaties met het nieuwe partijlid)
Ik heb het niet meer.

K1100 | 04-01-06 | 22:58

Mellorenz
Lippenstift op batterijen gaan lang mee.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 22:58

geeke grunnigse, schenk nog een beerenburg in en kom erbij, heb je gezien dat nemo nu ook is gebanned, dat maakt kins-rechts 1-1 in twee dagen.
Hama is blij dat hij in het midden hangt, een beetje draaikont en zo..

hama | 04-01-06 | 22:58

@ventus_aqualis 22:25
Er komt een keer een breekpunt. En ik denk dat veel mn. rozerooie politici en overige Bos/Cohen-adepten zich, als ze dat al onderkennen, gigantisch aan het vergissen zijn in de termijn waarop...
.
Net als bij belspelletjes trouwens komen mensen met het juiste antwoord er meestal niet doorheen.

witvoedt | 04-01-06 | 22:57

en rita is ook zielig zeau leuk is het niet als je zes jaar met 1 lippenstift doet

Mellorenz | 04-01-06 | 22:57

Mellorenz
Beter een gaatje in je hart dan in je hoofd.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 22:57

Kunnen die PvdA en GL niet gewoon optyfen naar een ander land? Ik ben die quasi-politici zo spuugzat!!

fuckje | 04-01-06 | 22:56

moge cohen branden in de hel voor de gumuz rel

hama | 04-01-06 | 22:55

@toatec,
nog steeds kwaad over sabra & sjatila?

vander F | 04-01-06 | 22:55

Stil nou, job is net aan het bedenken wat hij op de van harte beterschap kaart voor sharon gaat zetten

Mellorenz | 04-01-06 | 22:55

Gumuz was pre-Pim, toen was alles anders.

Levereter | 04-01-06 | 22:53

@vander F
Gumuz had werk, en had dus gewoon kunnen blijven. Weer een fout van Cohen dus.

Onderbuik | 04-01-06 | 22:53

En toen Cohen de fam. Gümüz het land uit bonjourde was Job wel onze grote held?
Verwarrend allemaal.

vander F | 04-01-06 | 22:51

Ja maar hij heeft ook een gat in z'n hart.

Levereter | 04-01-06 | 22:51

@toatec, op welke websites kom jij?, nos heeft het over een beroerte, jij gekke stemmingsmakert

hama | 04-01-06 | 22:50

toatec, ja toen Arafat dood was, was er voor hem ook geen lol meer aan.

Levereter | 04-01-06 | 22:49

Laat die Cohen ook maar oprotten naar zijn eigen land !!

Kan ie Sharon vervangen bij de Vooruitganspartij !! hahaha

toatec | 04-01-06 | 22:48

SHARON

is de pijp uit !!!! ja ja ja ja ...

daar gaat eindelijk daar gaat ie....

toatec | 04-01-06 | 22:47

@Piewee 22:44 Juist. Je mag het niet zeggen en ik zal dat ook niet doen, maar als ik het wel zou mogen en willen zeggen zou ik zeggen: op de trein met die man en optiefen.

vraagstaart | 04-01-06 | 22:47

@.vander F | 22:27
Volgens de Figaro waren het Arabieren. Voortaan svp gapen als je alles gelezen hebt.
@.Karel kwakbol | 22:42
Kan het me niet voorstellen, daar zal deze dame wel vies van zijn. Als de verwarring iets te maken heeft met de wheeler: zij hoeft niet te duwen.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 22:47

wat lees ik nu?, nemo een ban? is hij weer te dronken geworden in het stamcafe?

goed, topic..

wel slap weer van ons job dat hij zijn woorden terugneemt, welke rode knaap blijft nu eens bij zijn standpunt?

hama | 04-01-06 | 22:46

kabouter Plop is bijna op 1, wie geeft hem dat laatste duwtje... (in het ravijn) mvhj.wijblijvenhier.nl/

Onderbuik | 04-01-06 | 22:45

@ventus_aqualis 04-01-06 @ 22:38,
Jaaah, die bedoel ik!

vander F | 04-01-06 | 22:44

Goh, het is toch wat, zelfs iemand die ons jaren de politieke les heeft gelezen heeft last van zijn geheugen. Was hij (JOB COHEN) niet de gene die onze gewaardeerde kleermaker uit 020 het land heeft uitgezet. Was hij niet de gene die voor de camera van de verslaggever zei Ïk voer alleen maar het beleid uit"!? Laat ik nu denken dat Rita Verdonk dat ook doet. Jammer dat zo'n man niet weet wannneer z'n tijd voorbij is en het aan andere over laat, die minder last hebben van thee drinken en nat houden.

Piewee | 04-01-06 | 22:44

302e post!
-edit en tevens je laatste post hier-

Nemo | 04-01-06 | 22:44

Och gossie, heeft Jobje het weer niet zo bedoeld als hij het heeft gezegd? Last van Wouteritis? Allebei productje van heel, heel slap zaad? Kopje thee zak?

vraagstaart | 04-01-06 | 22:43

witvoedt
Heb je ook al een rolstoel in je verzameling?

Karel kwakbol | 04-01-06 | 22:43

ventus_aqualis

Judith had toch iets met Koos Alberts of vergis ik me nou? Shit dat ik al die prive's heb opgeruimd.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 22:42

@Karel kwakbol
Abeeldingen in alle standjes en maten van Furry Femke sieren niet alleen m'n slaapkamerbehang, m'n dekbedovertrek en m'n gordijnen. Ook een plastic vrouwpoppersoon met 15 kilo echt (zij het aziatisch) haar heb ik op haar doen lijken.
.
In het landsbestuur zie ik (ook) haar liever maar niet.

witvoedt | 04-01-06 | 22:40

Cohen is een van de zeldzame jeauden waar ik respect voor heb. Die 26.000 "uitgeprocedeerden" gewoon een paspoort en een cursus Tbsserts-bewaken van de LOI geven, dan is iedereen gelukkig. misschien wordt het weer eens tijd voor een Mus tegen rita's raam.

Giulianova | 04-01-06 | 22:40

@.vander F | 22:37
Judith Belinfante, als ie uitgeduwd is thuis natuurlijk.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 22:38

@ vanderF
dat neukertje van cohen kun je alleen nog intraveneus volklodderen ( ok niet van mezelf)

hama | 04-01-06 | 22:38

vander F 04-01-06 @ 22:37
Dacht ik ook begrepen te hebben. Rob had nog ergens een adresje.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 22:38

*ziet wouter en barbara voor zich, zwijmelend boven het wiegje vn de nieuwgeboren jula roos, geluk.. wat een mooi visioen, echt een feel-good-moment*

hama | 04-01-06 | 22:37

@Ðaimler 04-01-06 @ 22:36,
Cohen heeft toch al een neukertje?

vander F | 04-01-06 | 22:37

@.Onderbuik | 22:33
Het was Bos, het is wel het enige dat uit zijn eigen zak komt.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 22:36

Wat een kinderachtige uitspraak. Heeft ie stiekem een oogje op hete Rita, met haar koude kudt? Looking for a blowJob, mister Cohen?

Ðaimler | 04-01-06 | 22:36

@ventus_aqualis 04-01-06 @ 22:32,
600 mensen in een trein beroven, terroriseren en bedreigen?
Pff, geen kunst......

vander F | 04-01-06 | 22:35

@onderbuik, tja wat zal ik zeggen, ga eens deaud en rap? werkt dat voor je?

hama | 04-01-06 | 22:34

@widtvoet, met welk doel? dat opsparen?

hama | 04-01-06 | 22:33

rita verdonk is goed, cohen en bos zijn fout. De verwekker van het kind van bos is trouwens Rita herself...

Onderbuik | 04-01-06 | 22:33

@.vander F | 22:27
Het was toch minder slaapverwekend dan je doet voorkomen.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 22:32

Widtvoet
Nooit van Femke gehoord?

Karel kwakbol | 04-01-06 | 22:32

@hama
Nee dank u. Ik spaar het al enige jaren op.
Net m'n vierde vrieskist aangeschaft.

witvoedt | 04-01-06 | 22:32

tuurlijk, en ik hoorde dat pf op jonge meisjes viel

hama | 04-01-06 | 22:31

witvoedt je vergat het linkse geweten Pronk.

Levereter | 04-01-06 | 22:31

@Widtvoet
We hebben Paul de Leeuw nog.

Nemo | 04-01-06 | 22:31

@widtvoet,

doekje?

hama | 04-01-06 | 22:29

Hoorde trouwens dat die ouwe ARafat aan AIDS is overleden.

Levereter | 04-01-06 | 22:29

@witvoedt 04-01-06 @ 22:27,
sterf...

vander F | 04-01-06 | 22:28

We krijgen het nog moeilijk met de P.v.d.A. de komende tijd. Ze krijgen praatjes aangezien ze in de peiling nogal hoog staan. Ze hebben niet geleerd van de vorige keer. Dat was zeker een toevalstreffer zal de gedachte zijn.

De P.v.dA.? Ja die gaan wellicht de volgende verkiezingen winnen, maar laten we hopen dat figuren als Cohen, Bos dan al door een achterdeurtje zijn verdwenen.... alhoewel zulke gasten lossen zichzelf uiteindelijk op, je komt echt niet meer geloofwaardig over op deze manier. Alleen jammer dat een groot deel van het P.v.d.A. publiek SBS camping volk is....

Spongebabe | 04-01-06 | 22:28

@ventus_aqualis 04-01-06 @ 22:25,
weer wat Marokkanen?
*gaap*

vander F | 04-01-06 | 22:27

Hadden we nog maar echt warmbloedige mensen in het landsbestuur zitten. Een Joop den Uyl, een Marcel van Dam, een Ed van Thijn, een Hedy D'Ancona... Mensen met gevoel, met mededogen en respect voor iedereen. *zwemel, zwemel, ruk, ruk*

witvoedt | 04-01-06 | 22:27

god hebbe zijn ziel

hama | 04-01-06 | 22:25

@.witvoedt | 22:08
.
NOS(nl): 'Franse jongeren terroriseren trein'. Helaas is het geen belspelletje.
.
Metro(fr): 'Parmi eux, deux Marocains de 19 ans, qui ont été placés en détention provisoire. La SNCF n'a relevé que trois plaintes de voyageurs : deux pour vol et celle d'une jeune femme pour "attouchements sexuels".'
www.metrofrance.com/site/home.php?sec=...
.
Figaro(fr): '«Samedi, avec des amis, on a pris le train aux Arcs pour aller à Nice. Dès trois heures et demie, des Marseillais nous ont agressés. C'étaient des Arabes. Ils nous ont dit qu'ils allaient à Nice. On a essayé de réagir mais ils nous ont dit qu'ils étaient 47», a raconté Habib, 17 ans, habitant à Draguignan.
«Ils ne cessaient de dire qu'ils allaient faire la "hala" (faire la fête, mettre la pagaille en arabe dialectal, ndlr), qu'ils allaient faire un carnage dans le train, pour le Nouvel An», a-t-il poursuivi.'
www.lefigaro.fr/societe/20060104.FIG02...

ventus_aqualis | 04-01-06 | 22:25

Och, Arafat, de uitvinder van de Palestijnse staat...

vander F | 04-01-06 | 22:24

hama neemt alles hoe het komt

hama | 04-01-06 | 22:24

aha, we gaan even silstaan bij het verlies van de oude yasser.
moge hij in vrede rusten.

hama | 04-01-06 | 22:23

hama
Ik herinner me nog de Linkse Zomer. De linkse zomer was de zomer van 1968. Linkse troepen vielen Praag binnen om een einde de maken aan de Praagse Lente. Dus wat de Lnkse Lente ons zal brengen belooft niet veel goeds.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 22:22

Ik zie eauk uit naar de Lente.
Om verscheidene redenen maar ook omdat de lente 'heet' gaat worden voor dit kabinet.
Alle grote aanpassingen zijn erdoor en komen nu in bedrijf.
Het wachten begint....

vander F | 04-01-06 | 22:21

@toatec. Een beetje gefrustreerd soms, omdat die pedo aanbidder met hoofddoek eerder de pijp uit ging? Mooie dag was dat toch. Net zoals de liquidatie van staatsmongool Yassin

nudieboi | 04-01-06 | 22:20

kopje thee allemaal?

hama | 04-01-06 | 22:19

Rita is natuurlijk een verzuurde oude lesbisienne die haar (hoopt ze) 4 years of fame mag beleven en al haar frustraties als zijnde een ugly bitch botviert.
Job daarintegen weet hoe het is om als bevolkingsgroep te worden gestigmatiseerd en knuffelt vrolijk in het rond om ieder vergelijk met zijn voorgeschiedenis het hoofd te bieden.
Vrees niet marocjes, zolang job er is, gebeurd het nooit meer...
Het gaat goed komen met 0031, de linke lente nadert...

hama | 04-01-06 | 22:17

Sharon ga eens snel dood !!

Ik ga het niet nog eens zeggen..

Your time is up, vuile moordenaar !!

toatec | 04-01-06 | 22:17

"Muis studeerde net als Rita Verdonk sociologie in Nijmegen. 'Ja, dat vind ik wel grappig. Ik hoorde dat zij nog op de barricaden heeft gestaan tijdens de Pierson-rellen.'
Muis doelt op de krakersrellen tegen de ontruiming van veertien panden in de Pierson-straat, die moesten wijken voor een parkeerkelder onder het centraal gelegen Plein '44. Dat was in 1981, toen de auto in Nijmegen gold als 'het symbool van het kapitalisme'
Toen?
Verdonk met palestijnensjaal?

vander F | 04-01-06 | 22:14

'Volgens hem zou Vrij Nederland hebben toegezegd de passage te schrappen.'
Ze moeten vast gedacht hebben dat het een jiddisch grapje over de groenteman, worteltjes en opperdoezers was. Jolink: "O Goor, lekkere draaikonten en het worden er steeds meer: van Heemst, Bos, Cohen".

ventus_aqualis | 04-01-06 | 22:10

aivd
We wachten nog steeds op de foto's van Rita tijdens de Pierson rellen.

gevallenverstand | 04-01-06 | 22:08

Ik heb een ideetje voor Willem en Lijn5
.
www.oudnieuws.nl
.
zoort van zustersite van GS zeg maar.
.
Registreer dat domein!

Ik neem ondertussen nog een borrel om een beetje op GS niveau te komen.

commentaarderer | 04-01-06 | 21:56

@VanderF
Die is dan wel weer leuk. Een leuke toevoeging op de niet grappige Lijn5.

Nemo | 04-01-06 | 21:56

En dan was er vandaag nog nieuws over de politieke wervelwind, mede gedachtenpolitie-officier en Ideeen-kanon Wouter: Hij heeft WEER een dochter.

WillemIII | 04-01-06 | 21:53

vanderf vind ik wel weer leuk
<neemt nog een borrel om in de stemming te komen>

commentaarderer | 04-01-06 | 21:50

@Nemo 04-01-06 @ 21:45,
Ayaye captain!

vander F | 04-01-06 | 21:47

@Lijntje
Jij hebt echt humor, want ik heb dat grapje nog maar iets van 1000x gehoord.

Nemo | 04-01-06 | 21:45

Hi Nemo, Hoe lang ben je onder water geweest?

lijn5 | 04-01-06 | 21:41

@Lijn5
Hallo belspelletjespresentatrice, dat wisten we al.

Nemo | 04-01-06 | 21:33

De burgemeester heeft zijn excuses al gemaakt over het interview, dus waar praten we nog over.

lijn5 | 04-01-06 | 21:31

Volgende week komt Donner weer aan de beurt.

vander F | 04-01-06 | 21:30

@commentaarderer 04-01-06 @ 21:23,
het hele kabinet demoniseren uiteraard,
Rita niet uitgezonderd.

vander F | 04-01-06 | 21:28

Rita demoniseren wordt het helemaal in 2006. dit "heethoofdenverhaal" is slechts het schotje voor de boeg.
.
Dat mag je onthouden en indien gewenscht mag je me er in januari 2007 aan herinneren.

commentaarderer | 04-01-06 | 21:23

Je m'excuse, vander F...

Harige Bangmaker | 04-01-06 | 21:21

En nou geen poepverhalen meer jongens..

vander F | 04-01-06 | 21:16

kutjemuf 04-01-06 @ 21:05

Ja, prima. Maar zo werkt het dus niet. Hier in Nederland kennen we coalitievorming, en je zult atlijd concessies moeten doen. Of het nu CDA, VVD, PvdA, of welke kleine kutsplinterpartij dan ook is. Echter, hoe groter je bent als partij, hoe harder het windvaantje waait.

Harige Bangmaker | 04-01-06 | 21:15

@wokkel 20.45
je vorige post was vrij helder over je denkbeelden en de vermeende denkbeelden die jij aan Rita toebedeeld.
Het spijt me maar ik kan niet anders concluderen dat jij een beetje dommig, waarschijnlijk ook een beetje vadsig, kaalkopje bent met een totaal verknipt denkbeeld.

Dag wokkel,

kusjes van Hama

hama | 04-01-06 | 21:13

Kom net uit 020. Tjezus, kost je uren om erin en uit te komen. Geen sexy stad dus meer. Alles ligt open of wordt vertimmerd.
Zou Cohen het stiekum zelf willem proberen ? Is dit een open sollicitatiebrief wellicht.

ristretto | 04-01-06 | 21:08

@Harige Bangmaker waar het mij om gaat is wees eerlijk tegen het volk wat op je stemt, en ga voor wat je aan gaf, tijdens de verkiezingen. Als je dat niet doet verlies je het vertrouwen van je kiezers

kutjemuf | 04-01-06 | 21:05

@fuckje
Op zich heb je gelijk. Toch wil ik graag op de een of andere manier graag weten wat de Powers That Be in Amsterdam en de toekomstige macht van Nederland te zeggen hebben.
De enige schrale troost als ik aan Wouter denk is dat het net iets minder erg is dan wat we hebben. Wat amsterdam betreft: het is tijd voor de VVD en Groenlinks om de PVDA eens te kakken te zetten.

knuffelpoes | 04-01-06 | 21:04

kutjemuf 04-01-06 @ 20:56

Hé kutjesmurf, welkom in de politiek! Zo werkt dat! Als heilig kaal Pimmetje nog had geleefd en in de regering had gezeten, had-ie uiteindelijk ook concessies moeten doen.

Zo moeilijk is het allemaal niet.

Harige Bangmaker | 04-01-06 | 21:00

@vanderF : Ja, maar dat is natuurlijk WEL na de verkiezingen van dit jaar. Dus net als die boskabouter winst heeft gehaald gaan de prijzen omhoog.
Dat noemen ze 'politiek' geloof ik... ;)

TM | 04-01-06 | 20:58

@fuckje
Wouter kon daar allemaal niets aan doen! Wouter had een beetje last van prénatale moodswings met als bijverschijnsel tourette! Nu zijn nieuwe rode telgje op aarde is, zal dit wel allemaal postnataal worden, maar hij heeft iig zijn excuus al klaar!

lariekoekjesmonster | 04-01-06 | 20:58

@fuckje 04-01-06 @ 20:53,
ach, zelfs Rita nam terug dat er met die teruggestuurde Congolezen correct was opgetreden...

vander F | 04-01-06 | 20:58

woutje is een draai tol, zo als de wind waait, waait me vestje, id balkie

kutjemuf | 04-01-06 | 20:56

/ot/
het jaar is 4 dagen oud en we worden nu al getracteerd op het bericht dat per 2007 de zorgpremies een 18% duurder gaan worden.
oto//

vander F | 04-01-06 | 20:55

Paar dagen geleden nam Wouter afstand van zn uitspraken.
Vandaag neemt Job afstand van zn uitspraak.
Waarom zouden we nog iets van/over de PvdA lezen?

fuckje | 04-01-06 | 20:53

@ rattekop, ze is wel recht voor zijn raap zegt wel waar het op staat, kan je van jb of w. bos niet zeggen

kutjemuf | 04-01-06 | 20:49

@Kutjesmurf
Precies! Rita, een wijf met kloten. Job Cohen, een man zonder slurfeinde.

Nemo | 04-01-06 | 20:49

Ik houd niet zo van wijven met kloten...

Harige Bangmaker | 04-01-06 | 20:47

Het belangrijkst aan het asielbeleid is duidelijkheid en rechtlijnigheid. Met 1 maat meten. Op zich doet Verdonk dat redelijk goed. Dat ze een beetje koud overkomt is een kwestie van smaak. Ik vind dat namelijk wel lekker. Netzoals ik van lekkere oostblok dames houd met van die strakke koppies die recht door je heen kijken. Heerlijk.

rattekop | 04-01-06 | 20:47

RITA minister president, een wijf met kloten

kutjemuf | 04-01-06 | 20:46

hama 04-01-06 @ 20:02
Waar lees jij terug dat ik zeg dat 1 van de kerndoelstellingen van Verdonk is dat alle 'moeroekjes' moeten oprotten?
Ik heb het daar over het uitschot. En ik heb het daar over Cohen, niet over Verdonk.
*zakt door ze knieën en schijt hama's bek vol*

Wokkel | 04-01-06 | 20:45

@knuffelpoes 04-01-06 @ 20:33,
hahaaa, moet je ze dan horen hier!

vander F | 04-01-06 | 20:44

Jood Cohen weer in de bocht.... gaat ie weer grienen bij wat hakenkruisjes op een mosgay....

MiRRoRMaN | 04-01-06 | 20:38

Jarenlang zeiken we over ons asielbeleid. Hebben we eindelijk iemand die er iets aan doet, is het weer niet goed. Zeikvolk!

Katsy | 04-01-06 | 20:34

6500 van die 26000 mogen tot nu toe (13000 opnieuw bekeken) anders gewoon blijven. Koud hart? Misschien lauw.

SODEP | 04-01-06 | 20:34

In het volgende kabinet wil ik Rita op Justitie. 121 op de snelweg: rijbewijs weg. No mercy.

knuffelpoes | 04-01-06 | 20:33

Ach hou toch op, Rita is een autistische papieren tijger zonder tanden.
Wat heeft ze dan 'bereikt'?

vander F | 04-01-06 | 20:33

Dat Cohen eens ff snel dood valt. Nog nooit eerder hebben we een minister gehad die duidelijker het liggende beleid ten uitvoer bracht. Is er dus eindelijk eens een minister die haar werk naar behoren doet stapt er zon hondelul naar voeren die denkt weer eens de schijnwerpers te halen met onzinnig gelul.

DeKeet | 04-01-06 | 20:30

rita is de enigste met kloten, de rest zijn emoe,s

kutjemuf | 04-01-06 | 20:30

"Cohen heeft woensdagmiddag afstand genomen van het citaat."
Wat een geestelijke reus.
*Branie zwijgt verder beschaamd*

Branie | 04-01-06 | 20:29

Moet niet veel gekker worden met Cohen.
Rita is geweldig, is sterk in dit land vol watjes

diesel | 04-01-06 | 20:27

RITA 4 PRESIDENT

Kamele beffer | 04-01-06 | 20:26

Rabarberke 04-01-06 @ 20:08 : O.K. Ik wil ook best zeggen dat je daar helemaal gelijk in hebt hoor. Absoluut. Ik denk trouwens dat zelfs de meest linkse huppelkut er nog zo ever denkt tegenwoordig. Zo ver zijn we dan toch wel gekomen... Nou de rest van het traject nog...

TM | 04-01-06 | 20:24

cohen for president!
hij heeft helemaal gelijk, Rita is hoer van Den haag, haar integratiebeleid is oke, ik vind het knap dat ze al die nietsnutten van Imams naar cursus stuurt maar haar asielbeleid is onmensenlijk.

de-iraanier | 04-01-06 | 20:23

@Rabarke
Iets zinnigs, het is 20 over 8. Dan doen mensen niets zinnigs.
GTST: Die Ludo is me toch een rakkert.

Nemo | 04-01-06 | 20:21

Nawijn, die ook zo graag populistisch wil zijn, door voor een verblijfsvergunning voor De heer Kaloe te pleiten. Bah, wat een schobbejak!

fuckje | 04-01-06 | 20:17

@rabarberke,

typerend weer, een knuppel tussen de hoederen werpen en verder zwijgen.
was het even reclame bij GTST?, zien we je om 20.35?

hama | 04-01-06 | 20:15

@branie,

dat zeggen ze altijd over Hama.

hama | 04-01-06 | 20:14

Nawijn die Cohen bijvalt. Ik vind het leuk!
Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

Branie | 04-01-06 | 20:12

Het liefst zie ik Joppie en Ayaan vertrekken naar het buitenland. Het liefst Iran. Maar dat zal wel niet gebeuren. Nederland zou er op vooruitgaan.

Nemo | 04-01-06 | 20:10

@rabarberke,

en weer zijn we het een keer eens, heb je al gezien dat je in mijn top 5 staat?

hama | 04-01-06 | 20:09

oké niet allemaal tegelijk

Rabarberke | 04-01-06 | 20:08

ik vind het prima dat er een halt wordt toegeroepen aan ongebreidelde immigratie, maar het zou ook eens tijd worden dat racistische en werkloze schoftentuig wat hier rondhangt eens een keer zijn bek houdt en wat zinnigs gaat doen.

Rabarberke | 04-01-06 | 20:06

ga zo door fuckje!!
en einstein en newton waren dyslectisch.. niet autistisch..

anti-flag | 04-01-06 | 20:04

Ja hama, nahnah, het wordt wel steeds meer Sturm und Drang hier...

TM | 04-01-06 | 20:04

Ik denk dat Cohen nu voorlopig niet meer kan slapen na die kwalificatie van fuckje.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 20:03

Fuckje! gedraag je!
Die mijnheer heeft het al harstikke moeilijk met zijn zieke vrouw, ga jij hem ook nog effe zitten bashen..

@wokkel, waar kan ik teruglezen dat 1 van de kerndoelstellingen van Verdonk is dat de "moeroekjes" optyfen?
*bukt en blaast bloederige ontlasting in de richting van wokkel*

hama | 04-01-06 | 20:02

'Ook ik ben door Theo belachelijk gemaakt en vernederd, want dat mag in Amsterdam.' Applaus.
Gatverdamme wat een slijmbal. En een zeer hypocriet persoon.

Nemo | 04-01-06 | 19:59

Wil een hier aanwezige Amsterdammer tegen Cohen zeggen dat fuckje hem een l*l vindt???

fuckje | 04-01-06 | 19:54

Verdonk is gewoon de vrouw. Of je het nou met haar eens bent of niet. Het is eindelijk iemand die iets doet.
Daarnaast sta ik zelf ook nog es achter haar ideeen dus moet Job Cohen al helemaal ze muil houden en zorgen dat die moeroekjes voor eens en altijd optyfen.

Wokkel | 04-01-06 | 19:52

@vander F | 19:39

Zou ze voor elke functie 40 uur in de week werken, danwel stand-by staan? ;)

marsupilami | 04-01-06 | 19:48

@marsupilami 04-01-06 @ 19:31,
Neelie verveeld zich in iedergeval niet.....

vander F | 04-01-06 | 19:39

Ah gut, onze linkse rat uit die pleureshoofdstad moet weer het klapvee van de PvdA gunstig stemmen.

Spetsnaz | 04-01-06 | 19:35

@vander F | 19:16

Je zal ongetwijfeld gelijk hebben, maare verveel je je?

marsupilami | 04-01-06 | 19:31

1. mijn moeder
2. mijn moeders moeder
3. Agnes Kant
4. Kim Holland
5. die übergeyle collega op 't werk

vander F | 04-01-06 | 19:29

fukkie-fukkie...

Rest In Privacy | 04-01-06 | 19:24

Zei ik het niet? Het is allemaal de schuld van Rita Verdonk.
Overigens ben ik het helemaal eens met die top-vijf die fuckje gaf.

zweefvlieger | 04-01-06 | 19:23

*gelukkig geen gehandicapten beledigd want dat mag niet meer*

hama | 04-01-06 | 19:23

Rolmopsje erbij?

Rest In Privacy | 04-01-06 | 19:22

Even resumeren,

1. Jula Roos Bos
2. Verdonk annex Hitler
3. Mijn top 5 van vrouwen/hoeren
4. Neel de dodezee rol
5. hama's vermeende betrokkenheid bij vrouwen van een laag allooi
6. uiteengerukte gezinnen

Niet slecht in een kwartiertje
Daar kan ik jullie wel even mee alleen laten tot na GTST.

Later allemaal!!

hama | 04-01-06 | 19:22

Brammetje heeft ook nog een tijdje zitten graaien tussen die ouwe vellen.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 19:21

Je vraagt je af wanneer dat lijk danuit de kast is gekomen...

Rest In Privacy | 04-01-06 | 19:20

@fuckje,

Wie appelen vaart die appelen eet!

hama | 04-01-06 | 19:18

@BSE

Welnee, die gaat terug naar de tijd van de dode zee-rollen, sterker nog, ik verdenk haar ervan dat ze er stiekum 1 is.. (niet verder vertellen)

hama | 04-01-06 | 19:17

hamahoerenloper????

fuckje | 04-01-06 | 19:16

@fuckje 04-01-06 @ 19:11,
nee niet gezien,
dat zij daar tijd voor heeft zeg.

Nevenfuncties mw. Kroes:
huidige
- voorzitter Raad van Advies Stichting Mentorscope, vanaf november 1990
- lid Stichting Albert Heijn Leerstoel voor Distributiekunde, vanaf 1991
- lid Raad van Commissarissen Corio N.V., vanaf 1994
- voorzitter Stichting Poets of all Nations, vanaf 1997
- lid bestuur Stichting International Human Resources Development VNO-NCW, vanaf 1997
- lid bestuur Stichting Friends of Nelson Mandela Children's Fund, vanaf 1999
- lid Raad van Commissarissen Lucent Technologies Nederland B.V., vanaf 1999
- voorzitter bestuur "Het Rembrandthuis", vanaf maart 2000
- secretaris Stichting Administratiekantoor N.C.M. (Nederlands Credietverzekering Maatschappij) Holding, vanaf 2000
- niet-uitvoerend lid Raad van Bestuur Koninklijke P en O Nedlloyd N.V., vanaf 16 april 2002
- voorzitter Raad van Commissarissen Meyer Monitor B.V., vanaf 2002
- lid Raad van Bestuur Wereld Kanker Onderzoek Fonds, vanaf 2003
- voorzitter Raad van Bestuuur Delta Psychiatrisch Ziekenhuis, vanaf 1 september 2004

vorige
- lid Kamer van Koophandel te Rotterdam, van januari 1968 tot december 1977
- lid hoofdbestuur Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel
- lid Universiteitsraad Erasmusuniversiteit te Rotterdam
- voorzitter sectie Verkeer en Vervoer K.V.O. (Koninklijk Verbond van Ondernemers)
- voorzitter Stichting vakopleiding schoonheidsverzorgend bedrijf
- lid Raad van Commissarissen Royal Nederland Verzekering Mij.
- voorzitter commissie Werkende Vrouw
- lid Raad van Commissarissen Bank MeesPierson n.v., van 7 januari 1982 tot 4 november 1982
- lid Raad van Commissarissen Allianz Nederland Schadeverzekering N.V., van 21 april 1982 tot 4 november 1982
- lid Raad van Commisssarissen Beleggingsmaatschappij Willemsbruggen B.V., van 9 juni 1982 tot 4 november 1982
- lid Raad van Commissarissen Alstom Signalering B.V., te 13-05-1982/04-11-1982
- lid Stichting Z.O.E.V. (Zestienhoven Open En Vooruit), van 1982 tot 1983
- lid Raad van Commissarissen ICL Benelux B.V., van 1 februari 1982 tot 1 november 1982
- voorzitter jury Zakenvrouw van het jaar, van 1987 tot 1990
- lid bestuur Stichting Nieuwe Delftse Poort (financiering metalen kunstwerken) te Rotterdam, van 1989 tot 1998
- co-voorzitter E.U.-adviescommissie inzake de Europese vervoersproblematiek Group Transport 2000 Plus, van 1989 tot 1991
- lid Raad van Commissarissen Ballast Nedam N.V., van 1 januari 1990 tot 1 september 2004
- lid Raad van Commissarissen N.I.B. (Nationale Investeringsbank) N.V., van januari 1990 tot 1991
- lid Raad van Commissarissen ABP-PGGM Capital Holdings N.V., van 1990 tot 2002
- voorzitter Raad van Commissarissen Nederlandse Investeringsbank voor Ontwikkelingslanden N.V., van 1990 tot 1993
- voorzitter Raad van Commissarissen Newtron Holding N.V. te Amsterdam, van 24 september 1990 tot 21 januari 1991
- voorzitter Stichting Prioriteit Newtron Holding, van 24 september 1990 tot 19 januari 1991
- lid Raad van Commissarissen Brambles Industries Ltd., van 1990 tot 2001
- voorzitter Raad van Commissarissen N.I.B. (Nationale Investeringsbank) N.V. (later NIB Capital Bank), van 1991 tot 2002
- voorzitter Raad van bestuur Kunsthal te Rotterdam, van 1991 tot december 2000 (ontslag genomen)
- secretaris Stichting Nicolaas Witsen (projecten overheidshervorming in Oost-Europa), van 1991 tot 2000
- vice-voorzitter Vereniging Nederland Distributieland, van april 1991 tot 1995
- lid Raad van Commissarissen McDonald's Nederland, van september 1991 tot 1999
- lid commissie van onafhankelijke deskundigen functioneren ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, van oktober 1991 tot mei 1992
- lid Raad van Commissarissen Johnson Wax Europlant B.V. te Mijdrecht, van 1991 tot 1993
- lid Euroboard Johnson Wax Inc.
- lid Raad van Commissarissen NSK Management B.V., van 1991 tot 10 september 2004
- lid Raad van Commissarissen Total Raffinaderij Nederland B.V., van 1991 tot 1 september 2004
- lid Raad van Commissarissen Koninklijke P en O Nedlloyd N.V., van 1992 tot 16 april 2002
- lid Raad van Commissarissen Groeneveld Transport Efficiency B.V., van 1992 tot 1994
- lid Raad van Commissarissen H.J. Groeneveld Beheer B.V., van 1992 tot 1994
- lid Raad van Toezicht Stichting Verzekeringskamer, van 1 september 1992 tot 26 augustus 1996
- lid Raad van Commissarissen Holding Grabolsky & Poort B.V., van 1993 tot 1996
- lid Raad van Commissarissen Digital Equipment B.V., van september 1993 tot 1994
- lid Raad van Commissarissen KPN Factors I B.V., van 1993 tot 1997
- lid bestuur Stichting tot Beheeer van de Prioriteitsaandelen A VIB N.V., van 1994 tot 21 juni 2004
- lid Raad van Commissarissen VIB Management B.V., van 1994 tot 1997
- lid Raad van Commissarissen New Skies Satellites N.V., van 1994 tot 1 september 2004
- lid Raad voor Natuurbeheer, vanaf 19 mei 1994
- voorzitter Netherlands Marine Consortium BV (samenwerkingsverband van Ballast Nedam, Hollandse Signaal en Koninklijke Schelde),, van 1994 tot 1999
- lid Raad van Commissarissen N.C.M. (Nederlands Credietverzekering Maatschappij), van 1995 tot 2001
- voorzitter Stichting Nederland Distributieland, van 1995 tot 1997
- adviseur Arcadis Infra B.V., van 1996 tot 1998
- lid Raad van Advies PriceWaterhouseCoopers N.V., van 1996 tot 2002
- lid bestuur Stichting Nyfer, van 1996 tot 2000
- lid bestuur Stichting Rochester-Nijenrode, van 1996 tot 2000
- lid Adviesraad Internationale Vraagstukken, lid commissie Europese Integratie, van 1997 tot 2002
- lid bestuur Stichting Nijenrode Onderwijsvoorzieningen, van 1999 tot 2000
- lid Raad van Commissarissen Port Support Internationaal B.V., van 1999 tot 2003
- non-executive board member MMO2 (Brits telecombedrijf), van 2001 tot 1 september 2004
- lid Raad van Commissarissen NV Nederlandse Spoorwegen, van juni 2002 tot 1 september 2004
- lid Raad van Commissarissen Fondel Finance, van 2002 tot 2003
- voorzitter Raad van Toezicht TBS-kliniek "De Kijvelanden", tot 2003
- lid Raad van Advies Nederlands Insitituut voor Marketing
- lid High Level Group on the trans-European Network, van 2002 tot 2003
- lid Board of Trustees ProLogis International Inc., van 2002 tot 1 september 2004
- lid Raad van Commissarissen Thales Nederland B.V., van 2003 tot 1 september 2004
- lid Raad van Commissarissen AB Volvo Group, van 2003 tot 1 september 2004
- voorzitter Overlegorgaan Waterbeheer en Noordzee-aangelegenheden, tot 2004
- voorzitter N.L.O. (Nederlands Luchtvaart Overleg), van oktober 2003 tot 1 september 2004
- lid Raad van Bestuur Stichting Assurances K.L.M., van 19 juli 2004 tot 1 september 2004


vander F | 04-01-06 | 19:16

@hama 04-01-06 @ 19:13

Die stamt nog uit de tijd dat het goed ging met de Nederlandse leerlooierijen

Rest In Privacy | 04-01-06 | 19:15

@ fuckje

Neenee, daarom heb ik nu juist wat ruimte opengelaten.
Ik duik er zelf wel tussen.

hama | 04-01-06 | 19:15

@fuckje,

Voor Ouwe Neel, die perkamentrol mag de kwalificatie "vrouw" niet gebruikt worden.
pas op hoor!

hama | 04-01-06 | 19:13

@hama,
welja!
Gooi me maar tussen de hoeren!!!!

fuckje | 04-01-06 | 19:13

1. Met een rietje gebonkt
2. Ah ja overheerst Ali
3. Thee in Kroes
4. Ach, Nesssie van kant
5. Pleegriet in Graffiti

Rest In Privacy | 04-01-06 | 19:11

@vanderF,
ja idd! Een geweldige vakvrouw, met verstand van zaken. Heb je haar gesprek met Rosenmüller gezien?

fuckje | 04-01-06 | 19:11

ok, nu ik
.
1. fuckje
.
.
2. Rebecca Loos
3. Sylvie Meis
4. Katja Schuurman
5. Rabarberke, ( ik houd wel van een zuurtje toe!)

hama | 04-01-06 | 19:11

3x hoera voor verdonk...!!

hokie pokie | 04-01-06 | 19:10

Ik gok of Jan Wolff (020-er van het jaar) ipv Job.

gevallenverstand | 04-01-06 | 19:10

@fuckje 04-01-06 @ 19:08,
Neelie Kroes??!!@??%^&$!!!
*verslikt zich*

vander F | 04-01-06 | 19:09

Ik dacht persoonlijk aan een "bos" "rozen"

hama | 04-01-06 | 19:08

OK, dan nu maar even mijn top-3 van nederlandse topvrouwen:
.
1. Rita Verdonk.
2. Ayaan Hirsi Ali.
3. Neelie Kroes.
.
.
4. Agnes Kant.
5. Laetitia Griffith.

fuckje | 04-01-06 | 19:08

*zoekt nummer van dichtsbijzijnde Fleurop*

vander F | 04-01-06 | 19:07

@vanderF,

Inderdaad, poten thuis, Rita is, tja.. van ons allemaal

hama | 04-01-06 | 19:06

Is het leuk om gezamelijk een bloemetje te sturen naar de jonge ouders?

hama | 04-01-06 | 19:05

Zou Woutertje zijn kersverse Roosbostheetje nu al aangemeld hebben bij de laatste blanke school in Amsterdam en omstreken?

Roberto Fransisco | 04-01-06 | 19:04

@ hama 04-01-06 @ 19:00

Kouwe kudt?
Wat wil je?! Als die bos gerooid wordt...

Rest In Privacy | 04-01-06 | 19:04

@hama 04-01-06 @ 19:00,
zo is het, als het buitenland loopt te zeiken,
met je vuile poten van onze vuile rot Rita afblijven!

vander F | 04-01-06 | 19:04

@ vanderF,

en na de wedstrijd natuurlijk geyle neuq/peyp sex en heel veel bierrtjes

hama | 04-01-06 | 19:02

@hama 04-01-06 @ 18:57,
alsof het daardoor beter te verteren wordt,
dat wordt later hockyen met jan-jaap, diederik en pepijn.

vander F | 04-01-06 | 19:00

Rita mag dan wel een heethoofd met koud hart en een kouwe Kut zijn, het is wel onze Rita met een heet hoofd, een koud hart en een kouwe Kut!

hama | 04-01-06 | 19:00

Klinkt als Jula Rooibos

Dömper | 04-01-06 | 18:59

neenee vander F,

Jula ROOS Bos, wel goed lezen hoor!

hama | 04-01-06 | 18:57

Ook ik sluit me natuurlijk van harte aan bij de heugelijke gelukwensen van kameraad hama, en ik wens de familie Bos vanaf nu Tien Jaar ouderschapsverlof, en de vader des huizes een leuke parttime job bij een Multinational toe, en dat hij dan mensen als Job Cohen, Klaas de Vries, Sharon Dijksma in zijn kielzog mee neemt.
Maar blijft er nog 1 vraagje over; die naam Roos. Is dat het Rode Symbool, of is de kleine koter uitgepoept?

fuckje | 04-01-06 | 18:56

Tuurlijk is Verdonk een kouwe kut, heb het al eerder gezegd, Tijdens haar vanGogh toespraak zag ik sterke gelijkenissen met Hitler, met haar opruiende toontje.
Dat ze beleid uitvoert, en de instroom van asielzoekers afremt is prima, maar de ene helft van een gezin laten blijven, en de andere helft terugsturen is onmenselijk, koud en star!

hama | 04-01-06 | 18:56

Jula Bos?
ben je ook mee gezegend zeg...

vander F | 04-01-06 | 18:54

Vanaf deze plek wil ik even stilstaan bij het heugelijk feit, natuurlijk de geboorte van Jula Roos Bos, dochter van Wouter en Barbara, en zusje van Iris.
Ik wens het jonge gezin alle goeds toe en spreek de hoop uit dat Jula net zo trots op haar vader zal worden als wij al zijn.
Hulde Barbara, prachtige worp, en wat een toepasselijke naam, Roos!

hama | 04-01-06 | 18:51

@defenz 04-01-06 @ 18:40,
jammer dat er geen voordeur is, met dank aan de nee-stemmers tegen Europa is er geen Europees beleid en halen onze Marokkaanse vrienden via zij-deuren als Belgie massaal hun bruiden binnen.

vander F | 04-01-06 | 18:50

Een hard beleid is ok maar dan moet er ook gekeken worden naar individuen.
Sowieso alle uitgeprocedeerden en mensen die hier allanger zitten generaal pardon geven.
En dan aan de voordeur harder optreden en alles wat binnen is integreren of wegsturen en anders is er niks te doen.

defenz | 04-01-06 | 18:40

Damn, dat is waar ook, gehandicapten mogen niet meer worden gediscrimineerd!!!
Blijft nu het gehele kabinet dus buiten schot?

vander F | 04-01-06 | 18:37

Lucas, een tijdschrift is altijd van papier: 01Drukwerk waarvan met vaste tussenpozen afleverigen verschijnen. Aldus Van Dale. En voor de rest interesseert het mij geen ene flikker wat Cohen vindt en zegt. Ook niet digitaal. Die man behoort tot de fossielenclub van MvD.

vanrechtsheeftvoorra | 04-01-06 | 18:24

Einstein en Newton waren autisten.
Waar ging het ook al weer over?

Drop | 04-01-06 | 18:23

@ vdF
Eens, zegt Cohen eens iets coherents, is het weer niet goed.
Daarom ook het charmeoffensief in de Prive. Om te tonen dat er een kloppend hart in zit. Dus laat ze, aangepraat door een of andere mediadeskundige, haar oogkleppen voor een keer zakken. Misschien een idee om zo'n Zeeuws Meisje van haar te maken. Traditioneel gekleed, met ingebouwde oogkleppen..

ristretto | 04-01-06 | 18:22

Cohen stoort zich, uiteraard, niet aan het beleid,
maar aan de belabberde uitvoering daarvan.
Met dank aan Rita die duizenden asielzoekerts heeft uitgezet,
uit het asielzoekerscentrum welteverstaan, allemaal papieren getijger.
Ze zwerven nu door de Nederlanden, maar op papier zijn ze 'uitgezet'.
Rita trots op haar cijfertjes, gemeenten zitten in hun maag met complete zwervende gezinnen die van Rita niet opgevangen mogen worden want reeds uitgezet en niet meer ge-ver-her-registreerd mogen worden.
Oogjes dicht en snaveltjes toe,
slaap lekker!

vander F | 04-01-06 | 18:16

@ Maximo
@vdF
Foei, autisten plagen mag niet meer, gehandicapten mag je niet meer beledigen
sinds 1 januari. Rara wie dat bedacht hebben....

ristretto | 04-01-06 | 18:14

@TM
Pim Fortuyn: Creme de Menthe?
Rita Verdonk: Azijn? ;-)

Dömper | 04-01-06 | 18:11

De volgende keer gaat mijn voorkeurstem naar Verdonk. Zij geeft mij weer een klein beetje vertrouwen in de politiek. Ofschoon ik nu ook wel een beetje begin te twijfel over Geert Wilders nu Bart Jan Spruyt is toegetreden tot de Groep Wilders.
-
Verstrekt de gemeente Amsterdam overigens inmiddels ook al polyester keppeltjes? Die katoenen uitvoering schijnt de bloedtoevoer naar Cohens toch al beperkte brein te hinderen...

Chiant | 04-01-06 | 18:10

Dat gedoe over die thee. In een topic van gisteren kwam Winston Churchill ter spraken : continue bezopen, dikke vette cigaar in zijn muil, maar wel daadkrachtig regeren!

Cohen : Thee
Remkes : Jenever(uiteraard)

Wat dronk die Pim Fortuyn eigenlijk? Come to think of it : wat drinkt Verdonk eigenlijk?

TM | 04-01-06 | 18:09

Voor de goede orde: iemand die veel "gewone" thee drinkt krijgt een mega-hoeveelheid fluor binnen. Zoals bekend verzwakt dat de wilskracht.
Rooibosthee heeft dat effect niet.

HadieMike | 04-01-06 | 18:04

Goedendag. Ik ben nieuw hier.
Cohen moet zich niet met het beleid bemoeien, ook al is hij een van de "architecten". Had hij zich maar verkiesbaar moeten stellen, theeslurper datie is.

de dikke man | 04-01-06 | 18:01

@Dömper | 17:50

Had zelf al een beetje research gedaan op Wikipedia. Evengoed bedankt.

Back on topic.
Lekker makkelijk van Jobje om achteraf de eigengemaakte tyfuszooi af te kraken.
Typisch PvdA of typisch Amsterdams?
Wie het weet mag het zeggen.

marsupilami | 04-01-06 | 18:00

@TM : Zalm ook, maar dat valt ook nooit in goede aarde

Dömper | 04-01-06 | 17:55

@Domper : ach; Pronk was toch best emotioneel?

*duikt onmiddellijk weer weg tussen de rhodondendrons en luistert nog lekker een keer naar Tom Robinson.*

Google -> +"Tom Robinson Band" "+Power in the Darkness" +"lyrics"*

TM | 04-01-06 | 17:52

Waarom gaat Job niet met de pet rond om wat asielzoekerts te kunnen bekostigen? Waarom moet altijd 'de ander' dat betalen?

lijn5 | 04-01-06 | 17:51

@Dömper

dankjewel...;)

marsupilami | 04-01-06 | 17:47

@TM : dat is te zeggen van elk kabinet. Maar ik vind dat er over het algemeen best wel emotie getoond wordt, maar niet altijd de emotie die je graag zou willen zien.

Dömper | 04-01-06 | 17:42

Laat Cohen zich eerst eens met zijn eigen zaken bemoeien!!!! Amsterdam gaat helemaal naar de k*nk*r!!!!!!!!

de knutselallochtoon | 04-01-06 | 17:40

Marsupilami is zeau 1952...

Dömper | 04-01-06 | 17:39

@Domper, daarom gaf ik ook een alternatief... ;) Ik zou ook kunnen zeggen 'gebrek aan persoonlijke betrokkenheid', iets dat ik toch wel belangrijk vind bij een minister. Nou moet ik zeggen dat ik dat zowiezo mis bij dit kabinet. Emotie. Het zijn en blijven een stel harken.

TM | 04-01-06 | 17:38

Rita Verdonk is zeau 2005!!!

marsupilami | 04-01-06 | 17:35

@TM : Het uiten van emoties is misschien niet haar sterkste kant. Maar om haar nou meteen van sadisme te betichten...

Dömper | 04-01-06 | 17:31

Zou Pim het zo gewild hebben?
*Zingt zacht: "At your service/ Those three words I can't forget*

marsupilami | 04-01-06 | 17:31

oppositiepolitiek is zeau gemakkelijk vooral als je het op de persoon speelt en niet op de inhoud.

ganzo | 04-01-06 | 17:30

@.TM | 17:24
Je moet als Nederlandse nieuwslezer eens flink hard 'kut' roepen; klinkt ook een stuk cooler op BBC3.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 17:28

@Domper : Nee, dat gaat dan toch nog eerder naar sadisme toe. Of als je dan vriendelijk wilt zijn : op zijn minst naar afwezigheid van empathisch gevoel.

Maar ach, nu zit ik jullie Rita te dissen en dat mag ik natuurlijk nooit doen! *trekt zich beschaamd terug achter de rhodondendron...*

Anyway : kan iemand mij vertellen waar Verdonk later beroemd om zal zijn? Niet berucht, beroemd. Waar haar 'Aha-erlebnis' (woordspeling opzettelijk) zal liggen?

TM | 04-01-06 | 17:28

Als dit beleid niet is zoals Jobje het "bedoelt" heeft toen hij deze wet indiende dan heeft hij dus een slechte wet door de kamer gejast en moet hij nu niet op Rita gaan zitten kankeren.

gjk4all | 04-01-06 | 17:27

au·tis·me (het ~)
1 [psych.] ontwikkelingsstoornis in de hersenen, zich bij personen uitend in een moeilijk contact maken met de omgeving

Lijkt mij bij Verdonk niet van toepassing.

Dömper | 04-01-06 | 17:25

@TECHniQue 04-01-06 @ 17:16 : Zou die politie weten dat NAFF-er staat voor Not Available For Fucking? En dat het een term uit het ouderwetse illegale heaumeaux-circuit was?

Toch wel cool zo af en toe, die BBC. ;)

TM | 04-01-06 | 17:24

@van der F.
Shit, ik zocht al naar een juiste benaming, maar de meest passende is toch wel autist. Hulde!

MAXIMO | 04-01-06 | 17:22

De nationale socialist Cohen zegt: Ich habe es nicht gewußt

Lucifer | 04-01-06 | 17:21

Job Cohen, neemt iemand die man nog serieus dan?

Dömper | 04-01-06 | 17:21

Verdonk is gewoon een ontzettende autist, komt geen fantsoenlijke zin uitrollen, heeft geen idee waar ze mee bezig is (lees waar haar ambtenaren mee bezig zijn)
onbegrijpenlijk dat Cohen haar zowaar een hart toedicht.
Dat gaat me te ver.

vander F | 04-01-06 | 17:19

Typisch Cohen ff snel de aandacht afleiden van het vorige topic.

Karel kwakbol | 04-01-06 | 17:18

Al drie jaar lang ligt de afstandbediening onder handbereik, zodat ik des morgens, direct na het ontwaken, Teletekst kan raadplegen. Had Cohen niet gezegd: 'Het is niet de vraag óf ik ontken verantwoordelijk te zijn voor de nieuwe Vreemdelingenwet, maar wannéér dat zal gebeuren'.

ventus_aqualis | 04-01-06 | 17:17

@bastyboy
Gewoon een baan zoeken waarbij je gebruik kan maken van Internet zonder restricties en dan enkel de topics in de gaten houden, kom je al een heel eind...

MAXIMO | 04-01-06 | 17:17

Onze goede vriend Job Cohen, o.a. bekend van zijn warme banden met een fopbestuur van een moskee, en niet te vergeten van de uitspraak dat hij niet kon optreden tegen tuig van de richel nadat in de diamantbuurt een gezin door een stelletje naffers (amsterdams politiejargon voor Noord-Afrikanen) uit hun huis is getreiterd, díe Job Cohen dus, noemt Verdonk een heethoofd. Domme man.

Waarom neemt ome Job zelf niet een paar asielzoekers in huis?


Prima vrouwtje, die Verdonk, zou ik zeggen. Wanneer types als Cohen beginnen te sputteren, is dat juist een teken dat je goed bezig bent.

TECHniQue | 04-01-06 | 17:16

@Maximo: Jeetje om het hier allemaal goed bij te kunnen houden, moet ik bijna mijn baan opzeggen. Misschien kom ik dan ook in Amsterdam wonen. Vraag me af of ik daar wel kan inburgeren.

bastyboy | 04-01-06 | 17:15

Mediageilesletten die vrijwillig in de prive staan, zouden ze sowieso al moeten afschieten, maarja dat is ook maar mijn mening.

Vaagheidssyndroom | 04-01-06 | 17:12

Wie leest er uberhaupt de Reader's Diarrhea?

zwubu | 04-01-06 | 17:11

Mensen die het van de mening van een Reader's Digest directeur moeten hebben sporen ook niet trouwens...

MAXIMO | 04-01-06 | 17:10

Hebben jullie al het geweldige interview met Rita in de privé gelezen?

bastyboy | 04-01-06 | 17:10

Niet vergeten erbij te vermelden dat ook de president van de amsterdamse rechtbanjk en Nawijn (!) kritiek uiten op Verdonk. Het is natuurlijk wel gemakkelijk om op deze manier kritiek te uiten op Cohen maar misschien verstandig om de volgende keer ook echt de hele waarheid neer te zetten in plaats van een deel daarvan.

c_to_the_cizzle | 04-01-06 | 17:09

@JackRandom outsourcen van defensie aan Duitsland hebben we al eens geprobeerd zo'n 65 jaar geleden. Was toen niet echt een succesnummertje..

zwubu | 04-01-06 | 17:09

Nawijn lijkt me zelf ook doorgeslagen

Aussie | 04-01-06 | 17:08

veel plezier hier nog mensen.. (go fuckje!!)
ik ga eten koken..

anti-flag | 04-01-06 | 17:08

Nu is Job natuurlijk sowieso niet te vertrouwen maar dit is wel heel achterbaks. Rita doet het zeker niet allemaal goed maar ze is de enige politicus die ik ken die consequent is en daar houd ik wel van!

Van mij krijgt Rita een voorkeursstem bij de komende verkiezingen!

En Jobje? ach... wel een goed voorbeeld dat de geestelijk gehandicapte medemens wel wat kan bereiken in onze maatschappij. Wel zuur voor 020 dat het net bij hen is...

Quadrofoglio | 04-01-06 | 17:08

MAXIMO 04-01-06 @ 17:06

Ok thank you

Pannie | 04-01-06 | 17:08

@fuckje
10 points! Of had je nu.nl ook gelzen?

Gies van Agt | 04-01-06 | 17:07

@zwubu
Scherpe analyse! Hulde!

MAXIMO | 04-01-06 | 17:07

Ook het onafhankelijk Kamerlid Nawijn (in het vorige kabinet minister voor Vreemdelingenzaken), zegt in Vrij Nederland dat het beleid is ,,doorgeslagen??. Uitgeprocedeerde asielzoekers worden volgens hem ,,gecriminaliseerd??.

laardepul | 04-01-06 | 17:06

@Pannie
Iemand heeft ooit hier de link geplaatst op een GS topic, een paar maanden geleden, heb daar dus niet zo snel de beschikking over aangezien ik ook niet weet in welk topic dat was. Hopelijk leest diegene dit en wil hij ons effe helpen.

MAXIMO | 04-01-06 | 17:06

@MAXIMO
ik snap ook niet waarom ze bij elkaar aanschoven als balkie toch niet met bosje samen wilde regeren, allemaal verspilde moeite. Overigens had Bosje snel een kabinet met alle linkse (en linksachtige zoals D66) partijen moeten proberen samen te stellen ipv stil in een hoekje gaan huilen (of was het gniffelen omdat ie nu volgende keer wel premier kan worden?)

zwubu | 04-01-06 | 17:06

@gies,
Sharon Dijksma?

Sjonnie en Anita | 04-01-06 | 17:05

JackRandom 04-01-06 @ 17:02

Je kan nog geeneens je eigen hoofd boven water houden als ik je posts moet geloven.
Een goede opleiding en baan maar geen geld voor een auto zogenaamd.

Pannie | 04-01-06 | 17:05

@Gies Van Agt,
over AHA natuurlijk, een vrouw die, verstandig genoeg, de PvdA de rug toekeerde. Dat zouden meer mensen ( lees: kiezers) moeten doen.
De enige echte goeie linkse partij is de SP, nuchtere, realistische en sociale mensen.

fuckje | 04-01-06 | 17:05

@anti-flag
OK, doe ik dat de volgende keer... Ik voelde alleen toen ik dit las ineens zo'n grote kloof tussen wat in het berichtje van nu.nl wordt gesteld (door mensen buiten ons landje, dat wel) en wat onze medemensen in Nederland hiervan vinden, zo'n enorme kloof... vandaar dat ik het ff inbracht...

Gies van Agt | 04-01-06 | 17:05

@Pannie
Donner is medeschuldig, alleen wekt de man nog enige empathie op met zijn taalgebruik itt Rita die het heeft over adequaat handelen als er 11 mensen zijn gestorven. Daarnaast is Verdonk ook verantwoordelijk voor de mensen die zij daar plaatst, ik geloof zelfs, als ik me niet vergis, dat dat detentie-centrum voor bolletjes-slikkers is gemaakt, dus mevrouw criminaliseert illegalen.

MAXIMO | 04-01-06 | 17:04

En het allerergste is dat Nawijn de man nog steunt ook

Behangdelul | 04-01-06 | 17:04

@ JackRandom
Nawijn likt ook de kont van Dewinter.
Dan heeft Dewinter zeker ook een punt?

Branie | 04-01-06 | 17:04

Ik blijf het hypocriet vinden dat mensen zich woedend maken om 26.000 (waaronder zeer dubieuze) twijfelgevallen, terwijl die verhinderen dat mensen met een werkelijk schrijnend vluchtverleden geen asiel kunnen krijgen. Komt zeker omdat het beeld van de gedeporteerde zo goed te verkopen is, terwijl diegene die helemaal geen kans krijgt, (omdat teveel mensen misbruik hebben gemaakt van het systeem) anoniem blijft en op geen sympathie kan rekenen?
Ik kan uit mijn directe omgeving zo al twintig mensen noemen die ten onrechte op basis van een asielstatus een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het aanscherpen van de controle hierop is niet meer dan rechtvaardig. Maar ja, mensen als Cohen hebben zichzelf de morele superioriteit van de barmhartige toegeeigend. Makkelijk, te makkelijk.

kniebelknuistje | 04-01-06 | 17:04

JackRandom 04-01-06 @ 17:02

ja ik kan ook wel wat dingen roepen.. maar hoe voer je ze uit?? das het probleem.. en dat is niet voor een leek wegelegd.. vergis je niet.. politiek is een vak

anti-flag | 04-01-06 | 17:03

MAXIMO 04-01-06 @ 17:00

Liefde, komop man.
Denk je eens in die situatie in.
Geef trouwens eens een link naar dat desbetreffende geval a.u.b.

Pannie | 04-01-06 | 17:03

ik vind dat de macht weer gewoon naar het koningshuis moet gaan. al die schijn politiek. ze hebben toch niks in te brengen. De enige met macht zijn de grote ondernemers. De politiek zijn allemaal jaknikkers

nikkelen nelis | 04-01-06 | 17:02

@anti-flag: Ik heb een hoop ideeen, welke wil je horen? Beperken hypotheekrente-aftrek? Invoering NHS-achtig systeem in de zorg? Outsourcen van defensie aan Duitsland? Hoge zakkenvullers-belasting?

JackRandom | 04-01-06 | 17:02

@gies..
"het stamcafe"

anti-flag | 04-01-06 | 17:02

Off topic, maar waar kan ik het anders kwijt?
---------------
"Er was een jonge vrouw, geboren buiten Europa, voor nodig om Europeanen te laten zien wat voor moed en vastberadenheid nodig is om extremisme aan de kaak te stellen en de waarden van tolerantie en rechtvaardigheid te waarborgen", zegt Bob Low, de Europese hoofdredacteur van Reader's Digest

--------------------
Over wie gaat het hier?
En volgens mij is de mening van onze beschermde (en gediscrimineerde)medemens over deze persoon wel een beetje afwijkend van het bovenstaande.... Of is deze beschrijving weer een belediging volgens hun geloof...

Gies van Agt | 04-01-06 | 17:00

@zwubu
Nee, maar als de absolute meerderheid op PvdA en CDA kiezen, wil dat wel wat zeggen, volgens mij dan, ik snap anders ook niet waarom ze in de formatie-besprekingen als eerste bij elkaar aan moesten schuiven...
@Pannie
Liefde heet zoiets, en dat soort dingen gebeuren dan nou eenmaal...

MAXIMO | 04-01-06 | 17:00

@kniebelknuistje 04-01-06 @ 16:53

Achja, na die kale homo, verbaas ik me nergens meer over.

Vaagheidssyndroom | 04-01-06 | 17:00

@Lucas

En bevalt het een beetje, zo de hele dag aan het werk?

Karel kwakbol | 04-01-06 | 16:59

MAXIMO 04-01-06 @ 16:55

Zal me er eens in verdiepen.
Gaan de lokale autoriteiten daar niet over dan??
Dus Donnert is de schuldige??
Waarom roept links trouwens dat Rita het heeft gedaan, niet echt slim wanneer Donnerts schuld onomstotelijk vast staat?

Pannie | 04-01-06 | 16:59

Serviers doen niet aan uitzetten. Die houden iedereen netjes onder hun eigen grasveldjes om paddestoelen op te kweken. Is op zich dan ook wel een goed pleidooi om meer groen in Nederland te behouden.

Sjonnie en Anita | 04-01-06 | 16:59

@JackRandom 04-01-06 @ 16:58

en heb je ook nog echt ideen dan?
zal wel niet..

anti-flag | 04-01-06 | 16:59

Wouter de Boskabouter heeft een tweede dochter! Zo zie je maar weer links lullen rechts kutje vullen. Overigens voor een boskabouter moet ie wel behoorlijk geschapen zijn om zoiets voor elkaar te krijgen. Of niet soms?

aldi | 04-01-06 | 16:59

@Pannie: Integendeel, mijn eerste initiatief als minister zou zijn om twee lekkere bloden secretaresses aan te stellen voor persoonlijk gebruik... :)

JackRandom | 04-01-06 | 16:58

ga dan weg! doeidoei nokid

anti-flag | 04-01-06 | 16:58

@Ion Susai: Sinds wanneer wordt er op geenstijl gediscuseert?
|Maarre die penis waarop ik reageerde maakte een domme reactie... nou dan doe ik dat ook.

@dr. tikshit: Je hoort mij niet zeggen dat ik die cohen zo lekker vind... Verdonk= kuthoor. I rest my case.

Vaagheidssyndroom | 04-01-06 | 16:57

-weggejorist-

nokid | 04-01-06 | 16:57

jackrandom, de minister zonder ballen

anti-flag | 04-01-06 | 16:57

Jackrandom, de minister zonder initiatief... ;)

Pannie | 04-01-06 | 16:56

@pannie : inlopen op de staatsschuld is simpel als je de samenleving afknijpt. En dan? Het is gewoon een schommel, hop de ene kant uit, hop de andere kant uit, hop weer terug...

Verdonk is gewoon een politieke rucksichtloze bitch. En dat staat dan even los van 'het beleid'. Zo komt ze gewoon over. Goed of slecht.

Heeft iemand haar wel eens gezien in een discussie waarin ze haar eigen standpunten en overtuigingen besprak? Neen. Gewoon 'het beleid' uitvoeren. En dan volhouden dat daar in het verleden niets aan is gedaan. Terwijl er wel wordt gezegd dat dat 'beleid' is opgesteld door voorgaande kabinetten(Cohen?).

Dus de inhoud is goed(van 'links') maar de vorm klopt niet(van Verdonk)? Kweenie, het is mij een beetje te gemakkelijk, dat afschuiven van de verantwoordelijkheid over het verleden.

A propos : wat is Lucas trouwens freaking active. Zes(6!) items in anderhalve dag... *huh* Het lijkt wel of onze linkserd aan het werk is gegaan! ;)

TM | 04-01-06 | 16:55

Job heeft z'n vizier al op de gemeenteraadsverkiezingen gericht.

Aussie | 04-01-06 | 16:55

@Pannie
Dat complex is door dit kabinet neergezet en door de NIBRA afgekeurd en dan nog moest het in gebruik worden genomen aangezien de regering boven de wet staat, althans deze regering.

MAXIMO | 04-01-06 | 16:55

MAXIMO 04-01-06 @ 16:50

Kleine kindjes aan de beademingsapperatuur, geloof je het zelf???
Zo'n geval zal er best tussen kunnen zitten bij die 26.000, maar Rita werkt gewoon die lijst van 26.000 achterstallige gevallen af.
Ook niet echt slim trouwens om een kind te verwekken terwijl je al 3 keer van de rechter te horen hebt gekregen dat je niet hier mag blijven...
Maarja, ging natuurlijk 'per ongeluk' ;(

Pannie | 04-01-06 | 16:55

@Ion Susai
geven we ze gewoon een blauwe helm en een leeg fototrolletje mee

zwubu | 04-01-06 | 16:54

Verdonk is en blijft nog altijd de populairste minister van dit kabinet. Zal vast niet door haar smalle bovenlip komen.

kniebelknuistje | 04-01-06 | 16:53

Daarbij, wat zegt die theeleut nou eigenlijk over wat er nu daadwerkelijk gedaan wordt met een 'beleid'? Leuk dat het er is, maar je moet kunnen blijven knuffelen, ofzeau?

KaiserSoza | 04-01-06 | 16:53

@ zwubu

Dacht je dat die Serviërs net zo gastvrij zijn als wij in de jaren negentig? :D

Ion Susai | 04-01-06 | 16:53

@anti-flag: Och jongen, als ik minister zou zijn, zou het volk mij voor het leven kiezen... ;)

JackRandom | 04-01-06 | 16:52

@MAXIMO 04-01-06 @ 16:50

dus als er een streng beleid komt (wat volgens mij ook wel nodig was)
moeten we wel uitzonderingen maken voor de zielige mensen?
idereen die uitgezet word is zielig

anti-flag | 04-01-06 | 16:51

Dit is dan ook echt het enige wat Cohen op te merken kan hebben aan Verdonk, Rita is nu eenmaal geen kamillethee met zaanse kermis tiep...

KaiserSoza | 04-01-06 | 16:51

Overigens ben ik wel van mening dat het merendeel van de asielzoekers ook echt zielig is (zeker vergeleken bij de Nederlandse standaarden) en begrijp best wel waarom die mensen het proberen (vluchten voor oorlog/honger en armoede zou iedereen toch doen?).
Ik begrijp alleen nooit zo goed waarom ze het allemaal hier proberen (ga toch eens in Servie kijken, hartstikke mooi land)

zwubu | 04-01-06 | 16:50

JackRandom 04-01-06 @ 16:48

Die Kok en Rosemullert van jou zijn anders ook niet slecht terechtgekomen.

Pannie | 04-01-06 | 16:50

@anti-flag
Dat is halsstarrig, helemaal gezien er kleine kindjes moeten worden uitgezet die aan de beademings-apperatuur zitten.
Daar komt nog bij dat ze zich als een Willibrord Frequin uitdrukt, met veel "He.."en "Zo.." tussen die simpele woordjes, let maar op als dat liploze hoofd weer op TV ziet..

MAXIMO | 04-01-06 | 16:50

@vaagheidssyndroom: gaat s ff lekker rooibossen muts, je tikt poep.

dat die bagger van opper-hypocriet-plaat-voor-den-kop cohen uberhaupt nog gepubliceerd wordt .. schiet mij maar lek .. het moet niet gekker worden in dit land.

dr. tikshit | 04-01-06 | 16:49

MAXIMO 04-01-06 @ 16:46

Zijn die niet door het vorige kabinet onder bevoegdheid van Cohen neergezet dan??
Daar doelde ik uiteraard niet op, ik doelde op het inlopen van de staatsschuld.

Pannie | 04-01-06 | 16:48

@JackRandom 04-01-06 @ 16:48

zeik maar.. zelf zou je het niet eens een dag volhouden

anti-flag | 04-01-06 | 16:48

@Pannie: Het enige wat dit kabinet opbouwt zijn de bankrekeningen van de top van het bedrijfsleven en de carriere van de kabinetsleden in dit bedrijfsleven na de verkiezingen van 2007.

JackRandom | 04-01-06 | 16:48

Cohen is een populistische Kleautzak met zulke goedkope opmerkingen. Zo jammer dat je zo weinig kan beginnen tegen dergelijke draaikontjes.

fuckje | 04-01-06 | 16:47

Voor Cohen geldt: je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn.

Sjonnie en Anita | 04-01-06 | 16:47

@ MAXIMO
sinds wanneer kiezen we voor een coalitie? mag jij 2x stemmen? uber1337

zwubu | 04-01-06 | 16:47

@Pannie
Opbouwbeleid?
Je doelt op die triplex-plaatjes die in die door brandweer afgekeurde celletjes op Schiphol moeten worden vervangen?

MAXIMO | 04-01-06 | 16:46

Job heeft gelijk! Alle zielige vreemdelingen (i.e. alle vreemdelingen die je "persoonlijk" ziet) mogen wel Nederland in. Iedereen die zijn eigen broek op zou kunnen houden is niet zielig genoeg en die moeten we buitenhouden. a.k.a. creeer nog meer achterstandswijken (waardoor 020 en 010 wel weer meer inwoners gaan krijgen en Jobje dus meer invloed)

zwubu | 04-01-06 | 16:45

@maximo en jackrandom 04-01-06 @ 16:42

tuurlijk is dit niet helemaal mijn beleid.. maar ik vind het goed dat het wel strak uitgevoerd word.. een vrouw een vrouw een woord een woord

anti-flag | 04-01-06 | 16:45

Cohen is gewoon een slappe zak. Veel te aardig tegen alles en iedereen (nee, niet alleen tegen 'allochtonen').

Framoes | 04-01-06 | 16:45

En dat zegt Jobje, die zonder persoonlijke beveiliging nergens meer heenkan in zijn eigen mooie stad.

2006 begint alweer goed :o)

Achtertuyn | 04-01-06 | 16:44

Och het is een mening en mag dus. Bovendien is het ook de mening van de zich warmlopende opiniebaasjes in de socialistische villawijk.

Jan Passant | 04-01-06 | 16:44

@Vaagheidssyndroom 04-01-06 @ 16:41

En nu snel terug aan je huiswerk!

KaiserSoza | 04-01-06 | 16:44

Waar dit kabinet mee bezig is is een opbouwbeleid.
En Verdonk helemaal!

Pannie | 04-01-06 | 16:43

@anti-flag: ... Wat hebben ze alleen voor z'n lul gestemd?

Vaagheidssyndroom | 04-01-06 | 16:43

Cohen is dus een draaikont en Woutertje ook. Welke gelijkenis ziet ik?
Arme Rita.

pooface | 04-01-06 | 16:43

Cohen heeft helemaal geen hoofd.

doskabouter | 04-01-06 | 16:43

Ietsje meer respect voor onze aankomende Minister President zou wel op z'n plaats zijn. (Verdonk dan natuurlijk he)

Pannie | 04-01-06 | 16:42

@anti-flag: Omdat je, als SP-stemmer, accepteert dat dit aso-kabinet er zit en je schijnbaar tevreden bent dat het afbraakbeleid wat ze aankondigde ook door hen uitgevoerd werd, omdat dat zo lekker consistent is.

JackRandom | 04-01-06 | 16:42

@anti-flag
SP laat me koud en Fuckje stemt ook SP dus dat wil niks zeggen.
De eerste keus van het volk, gezien de stemmen, was een coalitie van PvdA en CDA, dus deze 2e keus mag heus wel worden bekritiseerd.
Dat zou een oppositie-stemmer toch moeten weten?

MAXIMO | 04-01-06 | 16:42

@Vaagheidssyndroom

Wie mensen met Nazis vergelijkt verliest automatisch de discussie.

Exit vaagheidssyndroom.

Ion Susai | 04-01-06 | 16:42

Cohen is al burgemeester van Casablanca. Wat een klotenstad is 020 geworden. Blij dat we er zelf weg zijn gegaan, anders had Rita ons uit mogen zetten.

Sjonnie en Anita | 04-01-06 | 16:42

@KaisersSOA: Omdat je het zo lief vraagt

Vaagheidssyndroom | 04-01-06 | 16:41

Laat Job maar lullen, Rita is niet voor niets geliefd bij een hele hoop mensen. Hij is gewoon jaloers en probeert weer mensen over te halen om PvdA te stemmen. Jammer voor hem dat Wouter de Boskabouter al gezegd heeft dat hij premier wil worden.....

JBD | 04-01-06 | 16:41

@Vaagheidssyndroom 04-01-06 @ 16:40
maar hitler is niet (volledig) democratisch gekozen

anti-flag | 04-01-06 | 16:41

Cohen mocht willen dat'ie zo'n vrouwtje thuis had.

Pannie | 04-01-06 | 16:40

@JackRandom 04-01-06 @ 16:38

nee. hoezo?

anti-flag | 04-01-06 | 16:40

@anti-flag: Dat deed hitler ook.

Vaagheidssyndroom | 04-01-06 | 16:40

@Vaagheidssyndroom 04-01-06 @ 16:33

Pleur es effe lekker op naar FOK!

KaiserSoza | 04-01-06 | 16:39

@maximo
maar ze doet wel wat ze zegt
respect!

anti-flag | 04-01-06 | 16:39

@anti-flag: Zou je het ook accepteren als je anaal genomen werdt, onder het motto 'nou ja, hij zit er nu eenmaal in, dus laat maar zitten tot ie klaar is'?

JackRandom | 04-01-06 | 16:38

En Job Cohen heeft natuurlijk gelijk; Rita is een leeghoofdig lelijk heethoofd zonder lippen en met een koud hart.

MAXIMO | 04-01-06 | 16:38

Burgermeest van Casablanca is nog altijd beter, dan burgermeester van Germania.

Vaagheidssyndroom | 04-01-06 | 16:38

Niet vergeten erbij te vermelden dat ook de president van de amsterdamse rechtbanjk en Nawijn (!) kritiek uiten op Cohen. Het is natuurlijk wel gemakkelijk om op deze manier kritiek te uiten op Cohen maar misschien verstandig om de volgende keer ook echt de hele waarheid neer te zetten in plaats van een deel daarvan.

c_to_the_cizzle | 04-01-06 | 16:37

Jobje is nu echt helemaal de weg kwijt. Bij elkaar houden geldt blijkbaar alleen voor die knuffel allochtonen. Hij wil graag burgemeester zijn van Casablanca aan de Amstel. Ga zo door Job, ga zo door ....

RedHunter | 04-01-06 | 16:37

@MAXIMO 04-01-06 @ 16:34

ik stem SP
maar ik accepteer het feit dat dit kabinet er nu is. en het zou me tegenvallen als ze het beleid waarmee ze de verkiezingen wonnen niet zouden uitvoeren!

anti-flag | 04-01-06 | 16:36

Ben benieuwd of men hier het onderscheid kan maken in het opstellen van een wet, zoals Cohen heeft gedaan, en het toepassen van deze wet, zoals Verdonk doet. De gemiddelde rechtse GS-blater kennende vast niet...

JackRandom | 04-01-06 | 16:34

@anti-flag.
Jij en de LPF-achtigen zeiken over 'allochtonen', ik niet.
Dus betrek me niet bij je onzin, trouwens de spelling die je hier laat zien is ook niet lekker, dat kan een 'allochtoon' beter.

MAXIMO | 04-01-06 | 16:34

rita verdonk is het enige kabinetslid met ballen! ophouwe te zeiken! democratisch gekozen.. in 2007 zijn jullie weer

anti-flag | 04-01-06 | 16:34

demoniseren is zo 2002! Heeft na Klaas de Vries nu Job Cohen de jacht geopend op onze zeer adequate minister Verdonk? Cohen bijval van Nawijn? Waarrrrrrrrrr?

nudieboi | 04-01-06 | 16:33

Ach, Rita Verdonk, is gewoon een gigantisch kuthoer. Zegt iemand het eindelijk hard op.. is die de lul.

Vaagheidssyndroom | 04-01-06 | 16:33

die Rooibossert is nog onbetrouwbaarder dan zijn gezicht

Ion Susai | 04-01-06 | 16:32

Dus Cohen werkt mee aan een wet, en als Rita deze dan uitvoert zegt die Rooibossert dat het allemaal niet zo hard uitgevoerd moet worden. Dan moet je het zo niet verzinnen ongeloogelijke eikel!! PvdA'ers worden met de dag engere mensen.

ErachterKijkerd | 04-01-06 | 16:31

eerst zeikt iedereeen over de allochtonen.. is er s een keertje iemand die ze dr ook daadwerkelijk uitflikkerd.. is die de lul..
nederland... zucht...

anti-flag | 04-01-06 | 16:29

Frappant is dat Cohen bijval krijgt van Nawijn... Toch ook geen fan van Cohen, lijkt me, die Nawijn, dus heel misschien heeft Cohen een punt. Maar ja, krijg dat maar eens gezegd van de Rita-aanhangers...

JackRandom | 04-01-06 | 16:26

naast rood hard, ook rode handen

pieterjan | 04-01-06 | 16:26

staatssecreatris.. Oeps typfoutje

monalisa | 04-01-06 | 16:25

Cohen, is dat niet die man met een leeg hoofd?

Roberto Fransisco | 04-01-06 | 16:25

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl