Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Scholier (16) dood gestoken door 14-jarige

teddd.jpgDe 16-jarige scholier, die vanmiddag op het schoolplein in zijn nek werd gestoken, is niet meer. Het slachtoffer had ruzie gekregen met een 14-jarige medesgolier over een pen. De verdachte nam na het steekincident de wijk naar een nabijgelegen metrostation, waar hij vervolgens door vriendjes van het slachtoffer werd afgetuigd en aan de pliesie werd overgedragen. Aan de school in de achterbuurt van de achterbuurt van Amsterdam-West (tegenover het GAK) zelf zal het niet gelegen hebben. Van de site geplukt (mirror): Wil je een bijdrage aan de maatschappij leveren en ook nog horecavaardigheden leren en je sociale vaardigheden verbeteren! Kom dan als vrijwilliger een dagdeel in de week werken... Update1: En we hebben BEELD! Update2: AT5 heeft ooggetuigen voor de mic..

Reaguursels

Inloggen

@UHF1 11-10-07 @ 22:46
@aislin 11-10-07 @ 23:47
---
Jullie hebben helemaal gelijk, 100% gelijk, 1000% gelijk.
MAAR.. dit rechtvaardigd geen bedreigingen cq doodsbedreigingen.

Gripzz | 12-10-07 | 21:11

maarre,het is weer weekend en dat is ook goed nieuws toch ??

tonino | 12-10-07 | 19:43

goh zal ook een keer geen allochtoon zijn..

kremo | 12-10-07 | 18:18

Een Surinaamse jongen kreeg hem te pakken. Hüseyin werd door anderen geslagen en geschopt. De Surinaamse jongen sleepte hem de metrotrap af, weer terug naar de school

worden deze jongens ook vervolgd, net zoals de mensen van de albert heijn enige tijd geleden, waarvoor Prins Bernhard nog de boete heeft betaald, of die mevrouw die achter haar gestolen tas aan wilde en toen die fin heeft deadgereden per ongeluk? Ik mag toch hopen van wel, anders gelden er voor sommige mensen in ons land wel andere regels.....

moe de loos | 12-10-07 | 17:53

HANS VAN DER BEEK

AMSTERDAM - Hüseyin P. (14) werd boos om een grapje over zijn achternaam. Korte tijd later stak hij zijn klasgenoot Youssef Mokhtari (16) dood, die hij een dag eerder ook al met een vlindermes had bedreigd.

Hüseyin zat pas twee weken in de klas, een derdejaars lwo-klas aan het Technisch College aan de Vlaardingenlaan in Amsterdam-West, waar hij leerde voor automonteur. Hij was overgeplaatst vanuit het vmbo-b.

Hüseyin, van Turkse afkomst, wilde de baas zijn in de klas en dat leidde al snel tot conflicten. Volgens klasgenoten 'hield hij van ruzie' en 'kwam hij stoer doen'.

Een ander klasgenootje, Jordy Schep, had hij al eens met een mes bedreigd en woensdag was het weer raak. De Marokkaanse Youssef had hem voor de gein geprikt met een schoolpasje, waarop Hüseyin een vlindermes liet zien: ''Ik ga je steken.''

Klasgenoten waarschuwden de docenten en Hüseyin werd ook gefouilleerd, maar blijkbaar te laat; er werd niets gevonden. Klasgenoot Aron de Rooij: ''Daarna begon hij op de muur te beuken. Hij moest zijn woede kwijt.''

Schep: ''Ik zei tegen de meester: 'Hij heeft een mes.' Maar die zei: 'Ik kan er niks aan doen, het is buiten school.' ''

Gistermorgen, vlak voor de pauze, maakte Youssef in de klas een grapje over de achternaam van Hüseyin, die hij verbasterde tot een scheldwoord. Daarop gooide Hüseyin een kraspen naar zijn klasgenoot. ''Wacht maar,'' zei Youssef, ''Na school wacht ik je op.''

Dat deed Youssef. Vlak voor één uur liep hij de school uit en wachtte voor de ingang, bij drie grote stenen op de stoep. Ook Hüseyin kwam naar buiten.

De jongens begonnen te bekvechten en Hüseyin haalde het vlindermes uit zijn zak en stak Youssef in de linkerkant van zijn nek.

Youssef viel op de grond, maar stond weer op en keek verbaasd om zich heen. Medescholieren riepen hem toe dat hij een hand tegen zijn hals moest houden, en dat deed hij. Maar af en toe haalde hij die hand ook weg, om te kijken naar het bloed dat maar bleef komen.

Een leerling gaf zijn shirt, een bewaker een koud flesje om tegen de wond te houden. Youssef, jongste zoon van in totaal zeven kinderen en de oogappel van zijn moeder, zakte weer op de grond en raakte buiten bewustzijn.

Hüseyin was inmiddels naar het metrostation Henk Sneevlietweg gerend, honderd meter verderop, en onderweg had hij het vlindermes in de sloot gegooid. Een groepje van ongeveer twintig leerlingen achtervolgde hem.

Een Surinaamse jongen kreeg hem te pakken. Hüseyin werd door anderen geslagen en geschopt. De Surinaamse jongen sleepte hem de metrotrap af, weer terug naar de school.

Een tweede bewaker ving hem op. Hüseyin had een blauw oog en hoestte bloed op. De bewaker nam hem mee de school in, maar eerst liet hij hem de hevig bloedende Youssef zien en zei: ''Kijk wat je gedaan hebt.''

Hüseyin was inmiddels in shock. Youssef overleed later gistermiddag in het ziekenhuis.

Jordi, vanochtend: ''Ik zei tegen die meester: Dit had niet hoeven gebeuren. Hij zei: Ik heb mijn best gedaan.''

Bijstandtrekker | 12-10-07 | 13:08

HTV101 12-10-07 @ 06:41
Tja, dat was het Nederland dat nog als een schim in onze geest aanwezig is. Gezien de rij met soortgelijke "incidenten", en wat er sowieso allemaal gebeurd is, de afgelopen 15 jaar, trek ik de conclusie dat dat Nederland niet meer is.

listen2bobmarley | 12-10-07 | 13:00

Ok... heel ff terug naar de realiteit. er wordt dus serieus een jongen (schuldig - onschuldig aan welke vervelende daad dan ook) neergestoken op een SCHOOL? ehhm Nederland? Hallo? is het er echt zo slecht aan toe op die school? waarom zou je iemand dood maken? wat wekt al die aggressie op in jou als persoon die dit doet?
ik heb alleen maar vragen hierbij... en een goed antwoord zou er vast niet zijn .
Wat u niet wil dat u geschied, doe dat ook een ander niet...
Als je een hekel hebt aan iemand vertel die gene dat meteen, degene houd jou in de gaten en je bent jezelf voor geweest(als in iets doen waar je spijt van zou krijgen)
ben eerlijk tegen elkaar al kan de waarheid kwetsen...
Uit je mening! wat het ook is! woorden zijn genoeg...

HTV101 | 12-10-07 | 06:41

@QZNYWRLD 12-10-07 @ 01:41:
Devolutie is een term geopperd door een hele vreemde, domme en enge dominee-achtige "wetenschapper" die gelooft in Intelligent Design in de VS en die door EO's Peter Scheele is gebruikt is zijn boekje "degeneratie".
www.skepsis.nl/degeneratie.html
Niet echt iets om een verstandige mening op te baseren.

koerbagh ® | 12-10-07 | 04:20

Bij de weg, het is doodgestoken.

Mwoa, wij zjn gewoon omringd door beelden van geweld. Wij zijn geweld geïndoctrineerd, sex geïndocutrineed. En op een gegeven moment loopt het over. Dan krijg je allerlei excessen van mannen die hem in kleuters steken, of een black en decker in hun achterste steken terwijl ze een paard palen.
In dit geval speelt de macho culturele achtergrond van beide kanten ook mee. Bovendien als je beide voorouders nog uit plaatjes komen waar alleen landbouw is, waarom zou je dan praten over devolutie. Beide jongens hebben een achtergrond van macho gedoe en een katapulisering in een wereld die ze niet begrijpen, en hun ouders begrijpen er waarschijnlijk nog minder van. Bovendien heeft het nooit geboterd tussen Turken en Morokkanen. Tussen wie en de Morokkanen botert het eigenlijk wel?

listen2bobmarley | 12-10-07 | 03:48

Begin steeds meer te geloven in de Devolutieleer, zoals een filosoof - zijn naam ben ik kwijt - een aantal jaren geleden onder de aandacht bracht. Hoofdlijn in zijn vertoog is dat de mensheid door overontwikkeling zichzelf uitroeit. Bloedige steekpartijen, moordpartijen etc. lijken steeds meer gemeengoed te worden en deze filosoof beweert dat uiteindelijk de mensheid zichzelf om zeep brengt, hij heeft het - en dat is interessant - over de mensheid in zijn geheel en niet over bepaalde bevolkingsgroepen. Wel constateert hij dat binnen hoogontwikkelde gemeenschappen met een grote welvaart en een overmatige aandacht voor materiele zaken het eerst deze trend, de Devolutie, manifest wordt.
Hij geeft daar verklaringen voor, die me nu even zijn ontschoten, maar het geschrift moet ik nog ergens hebben liggen. Zo gauw ik het vind zal ik de naam van de filosoof nog doorgeven.

QZNYWRLD | 12-10-07 | 01:41

*david2002 haalt zijn 20 broeders erbij*
Kom maar op maatje, je hebt een slechte aan mij.

cbrdrivert | 12-10-07 | 01:33

aislin 11-10-07 @ 23:47

BlaBlaBlaBlah.. fok die ouders.. zij zijn degene die schuldig zijn. Moeten ze maar beter op hun kinderen letten. Fantastische plannen in al die allochtone wijken, subsidie hier, gezinscoach daar, inburgeringscursusje hier, praatgroepje daar, zoon nog even OTZ geplaatst en niets blijkt te helpen.

Spreekt je kind slecht Nederlands? Schuld van de basisschool/middelbare school (streep door wat niet van toepassing is). Nee! Schuld van de ouders. Hangt je kind de hele dag op straat omdat je maar in een 3 kamerflat woont met 5 jonge kinderen? Had je er maar minder op moeten kruipen. Het grootste probleem met die allochtone wijken is dat ze bewoont worden door tuig wat niet de moeite neemt om verantwoord met de opvoeding om te gaan.

Oplossing: laat papa en mama het maar voelen wanneer er weer een kind van ze ontspoort. Hoge boetes verhalen op het loon van papa (ik ga er maar even vanuit dat ze werken) en dan zal er misschien ooit eens een ommekeer komen. Die kinderen respecteren hun ouders niet meer omdat vader in hun ogen een loser is die alleen maar druk is met de eindjes aan elkaar knopen. Misschien worden ze eens wakker wanneer het pijn doet elk eind van de maand!

En wie er nog serieus over na zat te denken om hun kinderen op een zwarte school te plaatsen mag echt een enkeltje gesticht nemen. Al moest ik 3 banen nemen en me tot me kruin in de schulden steken, maar over mijn lijk dat mijn zoon ooit op zo'n school terecht komt.

Vaagteken | 12-10-07 | 01:28

De aandelen in Rooibosthee vliegen nu natuurlijk omhoog.

Mazzeltov | 12-10-07 | 00:57

Dat gaat weer 250.000 euro per jaar kosten.

jazekerz | 12-10-07 | 00:20

Een suikerfeest op water en brood.... Dat zal 'm leren!

De Kenner | 11-10-07 | 23:53

120 strafregels schrijven ("Ik zal het nooit meer doen!") en dan komt onze 14-jarige er wel mee weg hier in NL. Ennuh... het suikerfeest komt er aan, dus een beetje clementie voor de dader aub. Die jongen had het al zo zwaar..

vangodlos | 11-10-07 | 23:48

@ Gripzz 11-10-07 @ 22:27

Zoals altijd zijn er weer mensen die het niet kunnen laten, een ander die door tragische omstandigheden een dierbare verliezen, nog een trap na te geven.
Ik vraag mij dan oprecht af wie nu eigenlijk de kansloze in onze maatschappij zijn, de Tokkies in onze maatschappij die genieten van het leed van een ander of de zogenaamde allochtone kanslozen.
Mijn inziens het eerste.
Het getuigt ook nogal van veel lef (NOT) om zulke vrselijke uitlatingen op een site te gooien, men zou dat eens moeten doen, recht in het gezicht van hen die hun kind hebben verloren door een afschuwelijk drama.
Het medeleven is ver te zoeken op deze site, men lijkt zich hier gewoonweg ziek te lachen om het leed van ouders die hun zoon kunnen gaan begraven.
Ik snap met de beste wil van de wereld niet hoe men zulke zieke uitlatingen kan doen.
Elke ouder die zijn/haar kind verliest wordt overmand door afschuwelijk verdriet, pijn, woede en onmacht, verdomme de afkomst of kleur doet er niet toe.
De posters die geen greintje respect en meeleven voor gebroken ouders kunnen opbrengen zijn zelf van het allerlaagste allooi.

De ouders en nabestaanden van het slachtoffers kan ik alleen maar heel veel sterkte wensen, zo ook de ouders van de dader die door een hel zullen gaan.

aislin | 11-10-07 | 23:47

@zoek

Klopt, maar at hij toevallig ook geen varkensvlees???

De Kenner | 11-10-07 | 23:44

Ja, je zou bijna zeggen, helaas wel @zoek.

El_Guapo | 11-10-07 | 23:43

rip

vangodlos | 11-10-07 | 23:43

Met zulke reacties als, "ohw finnen dan moge ze elkaar wel afmaken" vraag ik me toch echt af wat jullie reaguurders voor school gedaan hePPen. Ik dacht laats ergens gehoord/gelezen te hebben dat er veelal gereageerd wordt door hoger opgeleiden.

(poll: welke school hebt gij gedaan) :)

P.S verschil tussen VMBO/MBO zuid(zwart) en noord(wit)? is er behoorlijk! want geloof me, niet alle VMBO scholen zijn hetzelfde. *kots

G5 | 11-10-07 | 23:33

Was Pim Fortuyn niet omgelegd door een autochtoon?

zoek | 11-10-07 | 23:22

Hij had al 4 weken honger, dan krijg je van dit soort reacties. Gelukkig gaan ze morgen allemaal weer eten.

De Kenner | 11-10-07 | 23:10

triest dat dit gebeurd en het gaat helemaal nergens om. Maar de fotos die op dumpert stan, zijn die echt in A'dam geschoten, niet ik Mekka of in Islahmabad??

FinFucker | 11-10-07 | 23:08

Pino is back! 11-10-07 @ 22:44
Aha sarcasme, altijd leuk.

phtisie galopante | 11-10-07 | 22:59

Laten we met z'n allen hopen dat er mensen aan de macht komen die op de dader het islamitisch recht toepassen (dat willen ze tenslotte toch zo graag) en zijn vriendjes, zijn familie en zijn schaapjes het land uit tieftstralen.

de zigeuner | 11-10-07 | 22:52

euh de DADER is 14 en de slachtoffer 16. dus.

twinsisterjoyce | 11-10-07 | 22:51

@ Gripzz 11-10-07 @ 22:27

Lezen is ook een vak, een selectie:

"Mooi zo, weer eentje minder. Wat mij betreft slachten die finnen en wat dies meer zij elkaar allemaal af, het is nu wel genoeg geweest.
Helaas gooien we er nu miljoenen aan politie inzet en rechtbank kosten tegenaan om de dader van ons belastingeld vier jaar lang te eten te geven waarna hij weer vrij rond mag lopen. Die gasten moeten in de bak gewoon voor hun levensonderhoud werken (chaingang) en de politie moet zich hier gewoon buiten houden, tenzij ze aan onze dochters/vrouwen/etc. komen met hun poten en messen."

"Een naar gevoel bekruipt mij op dit moment: eerst dacht ik "shit wat erg" maar nu ik hoor dat een turkse jongen een marokkaan om het leven heeft gebracht ben ik toch geneigd te denken "dat scheelt er weer 1". Waar komt dat gevoel toch vandaan? "

"een turk heeft een marrokaan neergestoken, niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen"

"Turkse messentrekker draait de bajes in vanwege het afmaken van een Marokkaanse crimineel in de dop. Lijkt me een win-win situatie"

Moet ik nog ff doorgaan? Ach, dit soort reacties vindt men kennelijk normaal hier.

UHF1 | 11-10-07 | 22:46

@ phtisie galopante 11-10-07 @ 22:21

euh... het was een soort van woordspeling ook

Pino is back! | 11-10-07 | 22:44

@UHF1 11-10-07 @ 22:17
Schandalige reacties hier van velen, men juicht hier alleen maar nog meer doden onder de "finnen" toe, stelletje mongolen....
--
En wat heb jij gerookt?
Hoe kom jij aan deze conclusie?

Gripzz | 11-10-07 | 22:27

Zal mij benieuwen WIE nu weer zegt WAT te zullen aanpakken en HOE... en uiteraard hoelang wij nog accepteren dat prutsers ons land verder naar de klote helpen met nieuwspraak-termen als: AANPAKKEN van problemen

Een Soort Iets | 11-10-07 | 22:25

Hoor hoe ze praten;, omeen pen.. daar zou jet toch niet voor doen?
Nou denk ik dat als ze opgewonden raken, ze ALLEMAAL daar wel er op los zouden steken, er heerst een extreme macho en bewijs cultuur bij deze slag van mensen.
WALGELIJK.

LifeCatcher | 11-10-07 | 22:25

Pino is back! 11-10-07 @ 22:17
Stel je niet zo aan.

phtisie galopante | 11-10-07 | 22:21

@ Pino is back! 11-10-07 @ 22:17
Sure, over een half jaar is 90% van de Nederlanse bevolking dit weer vergeten.

RapidEyeMovement | 11-10-07 | 22:20

11-10-07 zal als zwarte bladzijde de nederlandsche geschiedenis in gaan..

Pino is back! | 11-10-07 | 22:17

Schandalige reacties hier van velen, men juicht hier alleen maar nog meer doden onder de "finnen" toe, stelletje mongolen....

UHF1 | 11-10-07 | 22:17

A m * d a m huilt, waar het nooit meer zal lachen...

HP de Tijd lezer! | 11-10-07 | 22:07

@SoRcHeReR 11-10-07 @ 21:46
tut tut tut, niet met olie morsen... is zonde van milieu.

Gripzz | 11-10-07 | 21:51

vind je het gek met zo'n school , alleen maar buitelanders

SoRcHeReR | 11-10-07 | 21:46

Gripzz 11-10-07 @ 21:36

Idd. Je hebt helemaal gelijk

nightwishmutz | 11-10-07 | 21:39

@nightwishmutz 11-10-07 @ 21:33
niet tof voor de familie van die gozer... Zal je kind `zijn..
---
Voor beide families lijkt mij.
Zal je kind zijn die bezwijkt, maar even erg is het zal je kind maar zijn die gestoken heeft. Ik heb met beide families te doen.

Gripzz | 11-10-07 | 21:36

aaaah, is ie al weer weg,
onze nog kinderloze kindervrind David6-1/4?

vander F | 11-10-07 | 21:34

Wishbone 11-10-07 @ 21:27
And another one bites the dust.

phtisie galopante | 11-10-07 | 21:33

niet tof voor de familie van die gozer... Zal je kind `zijn..

nightwishmutz | 11-10-07 | 21:33

David2002 11-10-07 @ 21:23
David, david .... Joris noemde zich voorheen zelf al lognazi dus daar heb je hem niet mee. Verder zijn Joris met zijn drieën en gedeelde smart is halve smart. Tot slot is Joris almachtige zoals je net ondervonden hebt.
Krijg verder lekker de tyfus namens Bigi.

Bigi Bana Boy | 11-10-07 | 21:31

@G-unite 11-10-07 @ 21:26
Ik ben de sociaal werker van het GS imperium Gripzz.
Vandaar.
---
Druk avondje, niet?

Gripzz | 11-10-07 | 21:28

Toch heeft hij het nog lang volgehouden......... mwuhahaah gebroken door GS reaguurders............

Wishbone | 11-10-07 | 21:27

Bosbessen graag, met een wolkje melk.

Gripzz | 11-10-07 | 21:27

Ik ben de sociaal werker van het GS imperium Gripzz.
Vandaar.

G-unite | 11-10-07 | 21:26

Triest einde van een trieste dag..
Kopje thee iemand?

wopper | 11-10-07 | 21:26

* buigt hoofd van pure ellende *

killermiller | 11-10-07 | 21:26

Ban David2002 maar... begin een beetje m`n tolerantiegrens te naderen.

Gripzz | 11-10-07 | 21:25

David wordt steeds dyslectischer. Analfabeetje uit het Rif, zo te zien. En niet lang meer onder ons. *zwaait met middelvinger*

vraagstaart | 11-10-07 | 21:25

David2002 11-10-07 @ 21:23

Daar komt je ban.... bye bye............

Wishbone | 11-10-07 | 21:25

Preventief bombarderen dat soort scholen.

caspert79 | 11-10-07 | 21:25

@g-unite
Wat deed jij bij het nieuwnieuws moslim/christen-topic?
Begrijp er helemaal niets meer van.

Gripzz | 11-10-07 | 21:23

Wat een stelletje sexisten zijn jullie toch ook he ?
Zoiets zou Bigi nou nooit durven zeggen hier, nette jongen als hij is.

Bigi Bana Boy | 11-10-07 | 21:23

-weggejorist en opgerot-

David2002 | 11-10-07 | 21:23

Ons een kudtsite noemen.

Tsss.

Het GS personeelsfeest is morgen Bigi. Kan je dan?

G-unite | 11-10-07 | 21:22

@Bigi Bana Boy 11-10-07 @ 21:16
Als er iemand een paar supergekke negers nodig heeft hoor ik het wel.
---
Is super geil en groot geschapen ook ok?

Gripzz | 11-10-07 | 21:21

vraagstaart 11-10-07 @ 21:13
Mooi zo.

ich bin unschuldig | 11-10-07 | 21:21

@Bigi Bana Boy 11-10-07 @ 21:16 mevrouw vraagstaart zit heftig "ja" te knikken.

vraagstaart | 11-10-07 | 21:20

@RapidEyeMovement 11-10-07 @ 21:03
Gripzz 11-10-07 @ 20:58
Je vergist je man, jij ben communicatief gezien duidelijk echt een ramp. Elke boerenlul begrijpt dat dit een uitnodiging is voor een lekker kopje thee. Je interpreteert het helemaal verkeert! Overigens vind ik het wel opwindend om zo'n discussie te lezen *fapfapfapfapfapfapfap*
---
Ik vind jou grappig!
Maar echter kan ik van deze prietpraat geen kloppend kutje krijgen.

Gripzz | 11-10-07 | 21:20

Fuzzy-de-Bear 11-10-07 @ 21:13
Ah zo ken ik je weer, kansloze moppentapper. :-)

ich bin unschuldig | 11-10-07 | 21:19

Als er iemand een paar supergekke negers nodig heeft hoor ik het wel.

Bigi Bana Boy | 11-10-07 | 21:16

@fuckje 11-10-07 @ 21:03
@Gripzz,
G-Unite zit bij het nieuwnieuws moslim/christen-topic.
---
Ehm fuckje... lieverd... ik begrijp hier geen fuck van.
Help me even aub.

Gripzz | 11-10-07 | 21:16

Dat geld trouwens ook voor jou David. Ik ben vergevingsgezind.
Hoewel iets me verteld dat je zeer binnenkort dankzij Joris heel veel tijd hebt om ook eens heel lekker lang in de kroeg te gaan hangen.

Fuzzy-de-Bear | 11-10-07 | 21:15

Ja hoor nu is het tijd om in te grijpen Joris: David2002 heeft Geenstijl beledigt. De discussie is niet meer te volgen vanwege de slechte interpunctie van David2002. Daarnaast valt David voortdurend in herhaling, bovendien ben ik klaar met fappen en is de opwinding er af. Iemand Netwerk of het journaal gezien?

RapidEyeMovement | 11-10-07 | 21:14

@azijnseiker 11-10-07 @ 21:04
Gripzz 11-10-07 @ 20:58
Ja, dat laatste was tegen mij gericht. Morgen maar eens de gang maken naar mijn advocaat. Ben morgen toch vrij, eens even kijken wat hij er van vindt.
Dat is niet alleen een bedreiging, maar ook een doodsbedreiging.
---
Wat avondje GS wel niet kan doen zeg...
Succes bij je advocaat! Ik denk dat David2002 het zeker nodig heeft, dat succes.
btw ben voor het eerst gebanged door joris... helemaal witgetipexed.

Gripzz | 11-10-07 | 21:14

Hmm even denken? Nog een keer David met de mantel der liefde uitleggen wat wel of niet kan of een biertje pakken in de kroeg..
Moeilijke keuze, vooral een verleidelijke keuze, maar hij is gemaakt.
Proost en een fijne avond allen.

Fuzzy-de-Bear | 11-10-07 | 21:13

@ich bin unschuldig 11-10-07 @ 21:09 okee, ik geef me over. Ja. Ik val op onschuldig en assertief.

vraagstaart | 11-10-07 | 21:13

@David,
Het is een kudt site, geen kut site.
( je leert het ook nooit)

fuckje | 11-10-07 | 21:13

David2002 11-10-07 @ 21:10

Waar blijft die horde wilde marokkanen nou ?

Wishbone | 11-10-07 | 21:12

naam en hyves NU!

lokado | 11-10-07 | 21:11

-weggejorist-

David2002 | 11-10-07 | 21:10

@ Joris hoi schat, ook hier? Gezellig! (=typisch nederlands).

vraagstaart | 11-10-07 | 21:10

vraagstaart 11-10-07 @ 21:02
Are you trying to seduce me?!?

ich bin unschuldig | 11-10-07 | 21:09

David2002 11-10-07 @ 21:03

Heb je mijn adres nou al doorgegeven dan ? Er staat nog altijd geen horde wilde marokkanen voor mijn deur........ En zo ver hoeven ze toch niet te lopen..........

Wishbone | 11-10-07 | 21:08

@Grippz 20:58
In Sesamstraatland zijn bedreigingen niet geldig als je ze niet uitvoert.
@David2002 20:50
Welk artikel 1? Bedoel je: Geen feit is strafbaar dan uit kracht van een daaraan voorafgegane wettelijke strafbepaling?
Jou voor het gerecht slepen zou teveel eer voor je zijn. Daarbij heb je mij niet bedreigd.
Hoewel het denk ik een vermakelijke zitting zou worden voor de magistraten.

Fuzzy-de-Bear | 11-10-07 | 21:07

Gripzz 11-10-07 @ 20:58

Ja, dat laatste was tegen mij gericht. Morgen maar eens de gang maken naar mijn advocaat. Ben morgen toch vrij, eens even kijken wat hij er van vindt.
Dat is niet alleen een bedreiging, maar ook een doodsbedreiging.

azijnseiker | 11-10-07 | 21:04

Gripzz 11-10-07 @ 20:58
Je vergist je man, jij ben communicatief gezien duidelijk echt een ramp. Elke boerenlul begrijpt dat dit een uitnodiging is voor een lekker kopje thee. Je interpreteert het helemaal verkeert! Overigens vind ik het wel opwindend om zo'n discussie te lezen *fapfapfapfapfapfapfap*

RapidEyeMovement | 11-10-07 | 21:03

-edit genoeg stoere praat. Kappen bitte -

David2002 | 11-10-07 | 21:03

@Gripzz,
G-Unite zit bij het nieuwnieuws moslim/christen-topic.

fuckje | 11-10-07 | 21:03

-weggejorist-

Gripzz | 11-10-07 | 21:00

@david2002
Verklaar onderstaande citaten eens?
Volgens mij is dat geen uitnodiging voor high tea.
---
+++"Ik werk bij een internet provider en ik zou er echt werk van willen maken om dit soort gastjes op te zoeken en ze op camera neer te schoppen. hard ook."
+++"Het zijn alleen woorden? Als mijn kind zo dood gaat en iemand doet zo leuk maak ik je af."

Gripzz | 11-10-07 | 20:58

David2002 11-10-07 @ 20:50
Lulletje

phtisie galopante | 11-10-07 | 20:54

* Dacht altijd dat tenenkrommend taalgebruik en spelfouten niet mochten op GS *

fuckje | 11-10-07 | 20:54

@David2002 11-10-07 @ 20:50
--
Wil je een wedje leggen dat het strafbaar is wat je hier net heb neergekalkt?
Ik zeg ja.
Wees verstandig en ga in anonimiteit nu het nog kan.

Gripzz | 11-10-07 | 20:53

David2002 11-10-07 @ 20:50

Loop nou niet zo te bluffen ? Komop publiceren die rotzooi.........

Wishbone | 11-10-07 | 20:52

fuzzy lees eerst maar even het eerste artikel van het wetboek ok dan praten we verder.

en ik heb niemand bedreigd ik geef mn mening en dat is als iemand zn familie je verrot schopt of erger omdat je hen net uitlachde omdat zn kind net vermoord is en ook nog eens lekr discrimeert op zn geloof erbij ik je groot gelijk geef. en dat als je die gast zn adres wilt hebben omdat je wilt checken of hij een laffaard is mag je mailen. thats all als dat een bedreiging is sue me

David2002 | 11-10-07 | 20:50

Tja

witteneger | 11-10-07 | 20:50

@ich bin unschuldig 11-10-07 @ 20:44 Je hebt me ook meteen door..... verdorie. En ik maar denken dat ik mee kon op dit forum zonder op te vallen. Wat denk je, zou die coupe soleil nèt dat "petit peu trop" zijn? *meteen ook schaar bij staart houdt *

vraagstaart | 11-10-07 | 20:48

-weggejorist-

fuckje | 11-10-07 | 20:48

David2002
Neem mijn advies nu eens ter harte jongen. Woorden. En dan ook het liefst correct gespeld.
Je uit wel degelijk bedreigingen. Lees anders maar even artikel 285 WvSr:
www.wetboek-online.nl/wet/Sr/285.html
Nog los daarvan, je begint te irriteren.
Maar troost je, dat is nog niet strafbaar gesteld.

Fuzzy-de-Bear | 11-10-07 | 20:46

David2002 11-10-07 @ 20:42

Jij publiceert helemaal niks. Je bent een lullig mannetje wat hooguit op een eerste lijn werkzaam is. Je kan helemaal niks............

Wishbone | 11-10-07 | 20:45

David2002 11-10-07 @ 20:42
Begin maar met mij blufferdje. Hier op GS

phtisie galopante | 11-10-07 | 20:45

vraagstaart 11-10-07 @ 20:40

Jij gedraagt je anders ook knap proleterig hoor. Met je staartje. Zeker zo'n opgepompte nepnicht.

ich bin unschuldig | 11-10-07 | 20:44

-weggejorist-

David2002 | 11-10-07 | 20:42

Fuzzy-de-Bear 11-10-07 @ 20:16
Inhoudelijk? Hier??? Goeie grap! :-)))

ich bin unschuldig | 11-10-07 | 20:41

@@David2002 11-10-07 @ 20:34 en leer godverdomme eens schrijven. MaRoKKaanse familie, dyslectische debiel.

vraagstaart | 11-10-07 | 20:40

David,
Het publiceren van adressen is niet toegestaan, lees ff de huisregels voordat je definitief wordt verwijderd.

fuckje | 11-10-07 | 20:40

Wie zou er eens een lijstje willen maken van de daders/slachtoffers van de incindenten op de sgoolen die net genoemd werden in Netwerk. Ik doel dus op Amsterdam. Alkmaar, Oss, Naaldwijk, Tiel e.d.
Ik ben erg benieuwd naar de nationaliteiten. Zou het met alle liefde zelf doen maar heb nu ff geen tijd. Wie is zo aardig ?

Bigi Bana Boy | 11-10-07 | 20:39

David2002 11-10-07 @ 20:34
Zal wel storm lopen nou hé ?

Wishbone | 11-10-07 | 20:39

@david2002
Het zijn alleen woorden?
Als mijn kind zo dood gaat en iemand doet zo leuk maak ik je af.
---
Het geschrevene is al reden om iemand om zeep te helpen volgens jou.
Dan lijkt het me dat we je woorden uitermate serieus moeten nemen.
Brr.... je maakt me misselijk man.
Wat die andere blase pipo`s zeggen keur ik niet goed, maar je gaat gewoon te ver. Dit is en blijft een regelrechte bedreiging.
Pssssst, kruisje...

Gripzz | 11-10-07 | 20:39

-weggejorist-

phtisie galopante | 11-10-07 | 20:38

@David2002 11-10-07 @ 20:34 Ik zie je wel komen zak hooi.

vraagstaart | 11-10-07 | 20:38

-weggejorist-

David2002 | 11-10-07 | 20:34

Hoe je went of keert...

Ik citeer je even david2002
"Ik werk bij een internet provider en ik zou er echt werk van willen maken om dit soort gastjes op te zoeken en ze op camera neer te schoppen. hard ook."

Dit lijkt mij een overduidelijke bedreiging, da`s strafbaar.

Klik nu op die X en pleurt op aub

Gripzz | 11-10-07 | 20:33

David2002 11-10-07 @ 20:22

Een website maken is wat anders als geen stijl lezen. Ik hoef me dan ook niet druk te maken. De Marokkanen op het net hangen dan ook niet rond op GS of NN maar op Maroc.nl marokko.nl enz. En van mij mag een Wizkid mijn adres best achterhalen, hij mag bij me langskomen ook, dat jij denkt met verkapte bedreigingen je dhimmi gedrag denkt te kunnen verdedigen is niks meer dan sneu te noemen. Ik zal het speciaal voor jou dan ook nog een keer neerzetten. Het enige wat mij wat doet is dat het op een school gebeurt waar jonge mensen bij elkaar komen om een beter leven op te bouwen. voor de rest zal ik er geen moment langer wakker van liggen als dat ik wakker zou liggen wanneer een of andere crimineel afgeschoten wordt.

Wishbone | 11-10-07 | 20:31

-weggejorist-

vraagstaart | 11-10-07 | 20:26

Vreselijk deze gebeurtenis voor alle betrokkenen!

Fred V | 11-10-07 | 20:25

Grippz ik bedreig helemaal niemand ik zeg alleen dat ik laffaards haat en daarom graag wil zien of je zon grote bek hebt als die jognen zn familie voor je deur staat.

Dt zou echt serieus mooie televisie zijn.

David2002 | 11-10-07 | 20:25

Echt wel triest, maar die lui die achter die dader aan zijn gegaan hebben het juiste gedaan. Petje af hoor. En die eerste gast die daar op AT5 komt die weet in ieder geval hoe het hoort.

Pfft | 11-10-07 | 20:24

@David2002,
Dat hebben wij ons allemaal afgevraagd, wij zijn goed opgeleid en slim.
kan je nu ergens anders de vervelio uithangen?

fuckje | 11-10-07 | 20:24

en je niks meer tegen een gast arbeider zeggen ken...

yener | 11-10-07 | 20:24

Gripzz 11-10-07 @ 20:18

Ik heb bij bepaalde bedreigingen al een paar keer op de niet ok knop gedrukt.
Maar Joris schijnt daar anders over te denken.

Nou ja, ik weet het natuurlijk ook niet. Maar ik heb nu genoeg gedaan voor wat ik zelf hiervan vind.

azijnseiker | 11-10-07 | 20:23

Ik maak me niet druk of iemand mn shit serieus neemt of niet. Ik win zowiezo.

De vraag die je jezelf moet vragen is of iemand van die jongen zn familie je serieus neemt als je hen uitlacht.

De volgende vraag die je je dan moet stellen hoe groot de kans is dat een familie lid je reakties daadwerkelijk ook leest.

Ik zeg groot omdat je in een rouwproces vaak creatieve dingen gaat doen zoals bijboorbeeld websites maken.

Dan heb ik het nog geneens gehad over het feit dat de Marrokaanse community erg groot is op het net/

En dan de allerlaatse vraag hoe groot is de kans dat een wizzkid erachter komt waar je woont en je gegevens doorspeelt naar die familie?

Als je je dat allemaal hebt afgevraagd mag je van mij lekker gaan posten hierzo.

David2002 | 11-10-07 | 20:22

@kaaskop13 11-10-07 @ 20:18

't Lijkt talibanland wel.. waar een knulletje wordt opgehangen omdat ie een paar dollars in bezit had..

wopper | 11-10-07 | 20:20

.....'K Kom uit het land waar je wordt doodgestoken om een pen.....

kaaskop13 | 11-10-07 | 20:18

@Fuzzy-de-Bear 11-10-07 @ 20:16
David2002
Reaguur eens met woorden ipv half verpakte bedreigingen.
Dat is namelijk behalve niet zo lief ook ontzettend zwak.
Inhoudelijk, snap je wel?
---
Wat dacht je van strafbaar?

Gripzz | 11-10-07 | 20:18

Tsja, Rokko's en Tokko's ........ ging nooit samen, gaat niet samen en in de toekomst zie ik dat ook niet gebeuren.

Wel triest .... maarja, het wordt langzaam aan bijna normaal gevonden. Ik vind het erg maar kijk er al niet meer van op.

Benman | 11-10-07 | 20:17

Davis2002
Dat noemen we nu ontoerekeningvatbaar...
Is niet echt slim en laat zien dat je emotionele gevoelens het winnen van je verstand... wellicht mis je een paar zenuwbanen richting je frontale cortex? Een gevalletje obsessieve compulsieve stoornis? Laat je onderzoeken, kan nooit kwaad.

Gripzz | 11-10-07 | 20:17

David2002
Reaguur eens met woorden ipv half verpakte bedreigingen.
Dat is namelijk behalve niet zo lief ook ontzettend zwak.
Inhoudelijk, snap je wel?

Fuzzy-de-Bear | 11-10-07 | 20:16

@David2002,
Probeer het eens op opgeFOK!t.

fuckje | 11-10-07 | 20:16

Goh David. Als je meerdere ouders kent waarvan hun kind door een psychopaat is vermoord dan maak je me wel nieuwsgierig. Ben jij soms een ramptoerist?!

banu | 11-10-07 | 20:15

David2002 11-10-07 @ 20:08

Je moet jezelf eerst eens afvragen of de ouder uberhaupt wel nederlands kunnen lezen. En ga nou niet popie jopie uithangen met meerdere ouders van vermoorde kinderen. bespaar jezelf de moeite. Er is waarschijnlijk niemand die ook maar iets van wat je schrijft serieus neemt. Het is een topic met verschillene emoties en jij bent alleen al door je agresieve toon leuk om af te zeiken. Je bent niks en je kan niks..........

Wishbone | 11-10-07 | 20:13

@Wopper. Ik bedoelde meer de opmerkingen naar David toe maar je hebt gelijk, ik moet alleen voor mezelf spreken.

knutsel | 11-10-07 | 20:12

David2002
houd je es stil...

BlackDeathMetal | 11-10-07 | 20:08

Wat weet jij waar ik tijd voor heb wishbone.

Ik ken meedere ouders waarvan hun kind door een psychopaat is vermoord.
Het internet is juist een medium die die mensen gebruiken als creatieve uitlaatklep en om dingen te verwerken. Ik acht de kans echt niet zo klein dat een erg naast persoon je stoere praatjes kan lezen.

David2002 | 11-10-07 | 20:08

@knutsel 11-10-07 @ 20:05

Onzin, knutsel, ik heb genoeg medelevende comments gelezen.

wopper | 11-10-07 | 20:08

@david2002: wat is jouw probleem? Er zit een kruisje rechtsbovenaan je scherm, als je daarop klikt is jouw probleem opgelost (en jij ook)

banu | 11-10-07 | 20:07

2@Breinstein 11-10-07 @ 15:08
Ik vind dat de komst van allochtonen ons land echt veul leuker heeft gemaakt.
Nou ja, weer een crimineel of uitkeringstrekkert minder, zullen we maar zeggen. En een tweede in de jeugdgevangenis. Bis bis bis!
---
Zou je het erg vinden als ik je ouderwets "ongezien de tyfus" wens?
Ja? Ik doe het toch...
Aan je reaktie te horen behoor jezelf tot het allerlaagste soort kakkerlakken in dit land. Schaam je!

Gripzz | 11-10-07 | 20:07

@David61/4 11-10-07 @ 20:02,
wat loop je toch te fantaseren man, als je mijn kind voor m'n ogen vermoord maak ik je misschien ook wel af.
So what?

vander F | 11-10-07 | 20:07

David mijn beste, wees verstandig en zwijg. Er hangen hier alleen maar cynische kleaudtzakken rond die nogal blasé zijn en dan druk ik het nog zwak uit.

knutsel | 11-10-07 | 20:05

David2002 11-10-07 @ 20:02

Als jij tijd zou hebben om op het internet te hangen als je kind net is vermoord, zullen mensen er niet vies van zijn om jou op te zoeken ook........

Wishbone | 11-10-07 | 20:05

Beeld: Er ligt een half been in het bloed op het trotoir!

Zo jammer! | 11-10-07 | 20:05

@David2002 11-10-07 @ 20:02

Zeg, malloot, typh eens op hier met je paranoia denkbeelden.

wopper | 11-10-07 | 20:04

Hey als jullie denken dat je veilig achter je computertje zit heb je het fout.

Nogmaals als iemand me op het net zou uitlachen om mn kind die net vermoord zou zijn verdient die gast om HARD letterlijk verrot geschopt te worden.

David2002 | 11-10-07 | 20:02

David zes-en-een-kwart...

vander F | 11-10-07 | 20:01

Toevallig heeft de A'damse school TEC bijna de zelfde naam als de campus in de US of A, de Virginia Tech... Waar die gekke chinees een bloedbad aanrichte

Nieuwe Limburger | 11-10-07 | 20:00

De Turken zijn niet HET probleem hier. Vroeger zag men het verschil niet tussen Turken en Marokkanen, het waren 'gastarbeiders'. Feit is: Marokkanen zijn niet te vergelijken met Turken. De finnen zijn veel meer into radicalisme dan de Turken. Die drinken nl nog weleens gezellig een biertje en kunnen over het algemeen ook nog respect voor vrouwen opbrengen. Iets wat ik van die kudtfinnen niet kan zeggen.

banu | 11-10-07 | 19:59

@David2002 11-10-07 @ 19:54:
Ja, dat geloof ik graag. Ik had je helemaal goed ingeschat. Een vreselijk eng mannetje ben je. Onkel Adolf had een hele beste aan je gehad.

koerbagh ® | 11-10-07 | 19:59

David2002 11-10-07 @ 19:54

Laat de rest van de reaguurders er nou geen problemen mee hebben als de knieën van een hypocriete hond zoals jezelf gebroken worden. Lazer toch agressief teringmannetje............

Wishbone | 11-10-07 | 19:58

David2002 11-10-07 @ 19:54

Optyfen hier en wel nu! We hoeven jouw soort niet.
Het soort dat alleen maar bedreigingen uitspreekt om zijn moreel gelijk te halen,
Duidelijk! next.

azijnseiker | 11-10-07 | 19:58

koerbach ik wil het ook en geloof er ook in.

ik zou er dan ook helemaal geen probleem mee hebben om je gegevens uit de database halen en te mailen naar een naaste van die jongens als hij daar om vroeg zodat hij je de tyfus kon schoppen.

David2002 | 11-10-07 | 19:54

@Nieuwe Limburger 11-10-07 @ 19:40,
daar is tie dan he!

vander F | 11-10-07 | 19:51

Nederland IS een prachtland om in te wonen...... sorry, was!!!

W@tikzeggunwil=diDt | 11-10-07 | 19:47

We roepen wel zo mooi met zijn allen dat er wat moet veranderen en dat het misgaat maar is er IEMAND die ook werkelijk wat doet? De overheid doet het niet hoor...

Timmay | 11-10-07 | 19:46

@Angelica 11-10-07 @ 19:40,
LOL!

vander F | 11-10-07 | 19:46

oef, dan zal ik maar niet vertellen wat ik zojuist gedaan heb :'(.

RapidEyeMovement | 11-10-07 | 19:44

nee waarschijnlijk niet rapideye.

maar als je over mn kind heen pist wel.

David2002 | 11-10-07 | 19:42

@David2002 11-10-07 @ 19:36:
een oud spreekwoord luidt: "de wens is de vader van de gedachte". Het is de gedachte die niet deugt en ik wijs je daar fijntjes op. Maar geeft niet hoor, knul.
Ga maar lekker door met de morele supermensch uithangen. Is goed voor je übermenschliche superioriteitsgevoel.

koerbagh ® | 11-10-07 | 19:42

@hoe.is.het? 11-10-07 @ 19:36,
hoezo?
het gaat er daar toch iets empathischer aan toe dan hier,

'Moge Allah zijn nabestaanden sbar geven.

Wij verheugen ons op het suikerfeest en zijn blij.
Hun zijn een dierbare verlore'
etc.

Op een paar mongeaulen na valt het eigenlijk reuze mee.

vander F | 11-10-07 | 19:42

Welkom in hollandistan.
Links Nederland bedankt.
Zet de poorten nog maar verder open en pomp er nog maar meer geld in die bodemloze put stelletje uilskuikens.

Dr. Krupp | 11-10-07 | 19:41

Is het erg egoïstisch van mij om gewoon erg blij te zijn dat ik niet daar woon?

poppermotje | 11-10-07 | 19:41

Tjibbe had het nog zo gezegd: één klein zetje en ze radicaliseren. Gaan ze nog met pennen gooien ook.

Angelica | 11-10-07 | 19:40

Wat zie ik nu op RTL 4 Nieuws?

Een mooie roze mic van GS in het gezicht van Jobje TheedrinkerT geduwd?
Waar blijft dat filmpje?

Nieuwe Limburger | 11-10-07 | 19:40

David2002 11-10-07 @ 19:36

Je wil het wel maar je kan het niet !! Duidelijk !!

Wishbone | 11-10-07 | 19:38

het zal wel aan wilders liggen

Demonische Eend | 11-10-07 | 19:38

David2002 11-10-07 @ 19:25
En wat zou je doen als ik over jou heen zou pissen? Zou je me komen opzoeken en dan slaan en dan door de gehaktmolen roeren en dan gedeeltelijk opeten en dan de rest begraven en daar dan weer over heen pissen? Als je zegt zoiets zou doen ben je helemaal stoer!

RapidEyeMovement | 11-10-07 | 19:38

koerbach er is een verschil tussen ik zou en ik ga

David2002 | 11-10-07 | 19:36

Kan iemand aub dat marokko forum even PLATGOOIEN? Hun comments, daar word ik niet vrolijk van.

hoe.is.het? | 11-10-07 | 19:36

David2002 ... blijven graven, knul... blijven graven.

Ikdus | 11-10-07 | 19:35

Holadieeeeee!!! Het resultaat van 30 jaar tolerantie en linkse softe shit in NL..... En elke keer kijkt men weer raar op! Hahahaha! Leuk is dat! We maken ons op voor stille toch nummer.....9999999 zoiets. Face it mensen... Nerderland verandert niet, Nederland verdwijnt... En daar komt "iets anders" voor terug... En dat sukct!!

Respect my Authorita | 11-10-07 | 19:32

@David2002 11-10-07 @ 19:11
eeeh jongen, niet fucken met jou weet je.

Anaalfabeet | 11-10-07 | 19:32

Waar gaat het heen met zulke mensen in ons land?
Ik keur het absoluut niet goed wat er gebeurd is
maar sommige berichten zijn Echt diep triest !
Het is al vreselijk genoeg dat dit zo moest gebeuren.

Ik wens de familie heel veel sterkte toe de komende tijd.
R.I.P

LandVanOVN. | 11-10-07 | 19:31

"en IK zal je niet opsporen om je inelkaar te trappen als je over het graf pist van die vermoorde jongen"
@David2002 11-10-07 @ 19:25

*kuch*
"Ik werk bij een internet provider en ik zou er echt werk van willen maken om dit soort gastjes op te zoeken en ze op camera neer te schoppen."

*kuch - rochel - kots*

koerbagh ® | 11-10-07 | 19:28

110% Haags 11-10-07 @ 19:24

Bijna alle vragen in Testking komen terug in het examen. Goed het Testking examen doornemen is al bijna slagen............

Wishbone | 11-10-07 | 19:27

@Wishbone
70-290 is niet zo moeilijk, lang leve TestKing. Maar bedankt en jij veel reaguur plezier als je dat zo zou mogen noemen, het is toch eigelijk te triest voor woorden. :(

110% Haags | 11-10-07 | 19:26

@Timmay 11-10-07 @ 19:21,
ook eng.

vander F | 11-10-07 | 19:25

@vraafstaart

ik begin er zelf niet over
als cbrdrivert hier een tekst schrijft met een rotte appel alle appels weg trek ik een vergelijking met het nazisme hoe ik dat heb gedaan moet je maar hierboven lezen.

en IK zal je niet opsporen om je inelkaar te trappen als je over het graf pist van die vermoorde jongen. Maar als een naaste van die jongen dat doet geef ik hem groot gelijk.

David2002 | 11-10-07 | 19:25

Vogelaar kan wel met de miljarden smijten , het gedrag van deze mensen verander je er niet mee,
Dit gedrag heeft te maken met opvoeding ,normen en waarden die meekrijgt , religie,etc.
Daarom zal er ook niet veel veranderen in de "prachtwijken"van Vogelaar.
Het is weggegooid geld.
Maar de PvdA wil dat na zoveel jaren nog steeds niet zien en blijft tegen beter in geloven in de multicul samenleving.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 19:24

@David2002 11-10-07 @ 19:11:
Nee, jij bent het niet eens met een opmerking van mij en wilt mij de mond snoeren, dat is heel anders. Je moet jezelf niet beter voorstellen dan je bent. Ik citeer je even jongeman:

"grappig om te zien dat er hier ook veel mensen zitten zonder geweten. Ik bedoel shit als

Zo... dat was een fiks slagaderlijke bloeding aan de picca's te zien. Was er een halal-slagersvakschool op dat ROC?

koerbagh ® 11-10-07 @ 16:00

zeg je niet.

Ik werk bij een internet provider en ik zou er echt werk van willen maken om dit soort gastjes op te zoeken en ze op camera neer te schoppen. hard ook
David2002 11-10-07 @ 16:04"

Nog even helemaal afgezien dat je niet uitlegt waarom ik geen geweten zou hebben door dat op te schrijven, je valt hier iemand aan omdat diens opmerking jou niet bevalt met de wens om mij op te zoeken en op camera neer te schoppen. Dat heeft niks te maken met je latere opmerking "als mn kind vermoord zou zijn". Als jouw kind vermoord zou zijn, dan heb je goedverdoemme wel wat anders aan je kop dan op GS en de rest van internet te kijken wat er allemaal geschreven wordt. Jij bent een eng mannetje dat je voor ander bepaalt hoe hij/zij moet denken en voelen en voor een ander bepaalt wat hij/zij moet voelen en hoe hij/zij zich dient uit te drukken. En dan een ander beschuldigen van nazisme. Dat is niet alleen een gotspe, dat is hypocriet.

Oh en BTW, het is: "enger dan jij", niet "enger dan jou". Inderdaad, je bent heel veel enger dan ik.

koerbagh ® | 11-10-07 | 19:24

@Wishbone
70-290 is niet zo moeilijk, lange leve TestKing

110% Haags | 11-10-07 | 19:24

Coevorden, nog veel kleriner...

Timmay | 11-10-07 | 19:21

110% Haags 11-10-07 @ 19:19

Goed slapen vanavond en niet zoals een vriendin van me vergeten het blaadje om te draaien. Succes.........

Wishbone | 11-10-07 | 19:21

@Timmay 11-10-07 @ 19:19,
belachelijk inderdaad,
Emmen zeker?

vander F | 11-10-07 | 19:20

@wishbone
schreef ik marokko??? ik bedoelde natuurlijk Turkenland
Had die reactie van fuckje nog voor ogen en typte in 1 blinde waas door...
*stopt er mee, niet goed voor de hersenen moet morgen examen maken*

110% Haags | 11-10-07 | 19:19

Ik vind dit echt fucking ziekelijk... Een jochie van 14??? Dat is er niet een dat is een hele groep.. En in plaats van de godverdomde bezinaccijnzen es omhoog te gooien voor extra salaris zou dat prutskabinet eens een keer wat aan zulke groepen moeten doen... En dan niet van die halfgare maatregelen waarmee iedereen zo genaamd in een keer normen en waarden gaat inzien want sommige mensen gaan dit nooit inzien... Ook sta ik er van verbaasd hoe weinig het schoolbestuur doet aan dit soort dreigingen doet. Op mijn school ( en dan hebben we het niet over een vmbo-school in amsterdam west maar over een regionale school met alle opleidingen in boerendrenthe) was een 5vwo leerling (17 jaar) die tijdens een vechtpartij een mes tevoorschijn haalt... Hij kon nog net op tijd overmeesterd worden.. Wat doet de schooldirectie: HELEMAAL NIETS! De jongen in kwestie kon gewoon weer zijn mesje in zijn tas doen en vrolijk fluitend naar huis gaan. Geen ouders erbij, geen politie erbij, geen schorsing of wat dan ook...

Timmay | 11-10-07 | 19:19

110% Haags 11-10-07 @ 19:15

Het lijkt me een beetje sterk dat wat wanneer een Turk een Marokkaan neersteekt hij naar Marokko zal vluchten. ;-)

Wishbone | 11-10-07 | 19:17

Ik ben van mening dat De Nederlander (?) alle balbennen uit heel nederland moet verwijderen zodat allochtone scholieren veilig naar school kunnen.... of was t nu andersom?

waawie | 11-10-07 | 19:16

Onze nieuwe joods/christelijke/islamitische cultuur in werking. Iemand een halalspeculaasje (ééntje) bij de koosjere rooibosthee? Gezéllig. Job Vogelaar modus off.

phtisie galopante | 11-10-07 | 19:16

En ik lees hier toch een stukje boven zo rond 19:11 van iemand die zelf begint over woestijnen en uitdrogen, douces, nazi's en daar dan anderen van beschuldigd.... ongelofelijk. Maar ik durf daar niet op te reaguren want dan staat-ie voor mijn huis. Kolonel Klootoog, kan het 42e bescherming bieden?

vraagstaart | 11-10-07 | 19:16

-weggejorist-

110% Haags | 11-10-07 | 19:15

@David2002 11-10-07 @ 19:11,
hoe oud is je kind dan?

vander F | 11-10-07 | 19:15

David2002 11-10-07 @ 19:11

Volgens mij zijn het de Marokkanen die hun vrouw in de woestijn dumpen. Hoe vaak het gebeurt weet ik niet maar daar jij het wel schijnt te weten geef eens cijfers............

Wishbone | 11-10-07 | 19:15

@vraagstaart 11-10-07 @ 18:52,
wai zegt, ie zul't wel weet'n.

vander F | 11-10-07 | 19:13

W@tikzeggunwil=diDt 11-10-07 @ 18:46
LOL @ verbod pennen

Devidas Frietman | 11-10-07 | 19:12

Daar gaat weer een kwart miljoen per jaar om het boefje in een jeugdhotel te stoppen, nog afgezien van proceskosten etc. Ach, dan verhogen we BTW volgend jaar toch nog een procentje? Het probleem bij de wortel aanpakken en het tuig eruit schoppen is immers teveel gevraagd van de politiek.

Zorgh | 11-10-07 | 19:11

weg met de appels naar de zandbak? ah je bedoelt de illegale dumpen midden in de woestijn. ja dat gebeurt vaak. .
als je iemand laat uitdrogen in een woestijn of een lekkere douche laten nemen zie ik niet veel verschil in

jij bent dus echt hier de nazi.

en koerbah als mn kind net vermoord zou zijn ben ik inderdaad enger dan jou en moet je niet met me fucken.

David2002 | 11-10-07 | 19:11

@fuckje 11-10-07 @ 18:58 ingeneuqt? Ramedanneman?

Ik moet dit even op me laten inwerken.

poppermotje | 11-10-07 | 19:09

@ David2002 11-10-07 @ 18:28 - Heb ik het over afmaken gehad?? De enige nazi die hier rondloopt is u, met zogenaamde liefkozende bedreigingen. Ik zeg: weg met de appels en terug naar de zandbak. Vecht het daar maar uit, maar niet hier waar ik mijn kinderen een goede toekomst wens. En ergens heb ik het rare\vage idee dat dat hier niet zo goed gaat lukken als de situatie blijft (of nog verergert) zo als die nu is.

cbrdrivert | 11-10-07 | 19:06

fuckje 11-10-07 @ 18:58

Alle geloven zijn hypocriet. Ze hebben het uitgevonden zelfs! Maar hypocriet en gewelddadig is een slechte combi.

doskabouter | 11-10-07 | 19:06

Je zal maar zo'n kolerezooi op je stoep aantreffen. Had ie niet gewoon op 1 plek stil kunnen blijven staan? godverdegodver

Gatvergielekes | 11-10-07 | 19:05

Ik zou niet graag leraar zijn op zon ROC. Blijkt nu dat die heethoofdjes met messen op zak lopen. Volgende 'incident' (hai Donner) kan het net zo makkelijk een leraar zijn. Je moet er niet aan denken.

doskabouter | 11-10-07 | 19:04

@fuckje 18:58
Heeft hij al rugpijn van 5 maal daags bukken?

Fuzzy-de-Bear | 11-10-07 | 18:59

@David2002 11-10-07 @ 18:53:
Het simpele feit dat je het overweegt en openlijk durft op te schrijven zegt al genoeg over je intellectuele vermogens en valse morele superioriteitsgevoel, zoas je reactie op cbrdrivert ook alweer aantoont. Ik herhaal het nog maar eens ik ben niet eng, cbrdrivert is niet eng, maar jij bent eng. Heel eng.

koerbagh ® | 11-10-07 | 18:59

Laat me raden... Die Turrek krijgt 2 jaar tuchtschool + heropvoedingskamp en staat dan weer buiten...

Den Ouwe Rukkert | 11-10-07 | 18:58

@poppermotje,
Ik ken een ( Nederlandse ) jongen die zich heeft ingeneuqt bij een Turkse familie, en ja, hij moet nu ook ramedanneman spelen.
Dus sneaky eten en drinken, roken, net als veel "echte "muzelmannetjes.

fuckje | 11-10-07 | 18:58

Het slachtoffer gooide met een kraspen: nl.wikipedia.org/wiki/Kraspen

Ja, ik zal 'm meteen zelf maar maken: dat is kras!

vraagstaart | 11-10-07 | 18:56

@fuckje 11-10-07 @ 18:53 zie je nou wel dat suiker slecht is.

poppermotje | 11-10-07 | 18:56

@David2002,
Je weet waar onze huizen wonen?
Tyf alsjeblieft op, 2002 was toch al een kudtjaar.

fuckje | 11-10-07 | 18:55

fijnschrijver rotsteker

LibertasSimplex | 11-10-07 | 18:54

@koerbagh
Je moet wel goed lezen ik typte dat ik er bijna werk van zou gaan maken.

Verder sta ik er nog steeds achter dat als dit met mn kind zou gebeuren en iemand me dan in mn gezicht hierover uit zou lachrn ik hem dan echt zou afmaken.

David2002 | 11-10-07 | 18:53

Die directeur: " Iedereen keek uit naar het suikerfeest".
Iedereen. Iedereen?
Kennelijk ja dus.

fuckje | 11-10-07 | 18:53

[politiek incorrect modus]
He. Ze maken elkaar af. Kunnen we dit gedrag niet stimuleren? Soepsidie, iemand?
[/politiek incorrect modus]

Diep triest....

koyt | 11-10-07 | 18:53

@vander F 11-10-07 @ 18:40 Bewaunes! Misschien had de gannef de agere niet zo pagud moeten maken - en die pen, 't zal wel beboele om een niese zijn geweest.

mazzel voor z'n gebroedsel.

toch?

vraagstaart | 11-10-07 | 18:52

Bene pen grappen allemaal.

poppermotje | 11-10-07 | 18:52

heuh! dit gebeurt allemaal in een PRACHTWIJK! Hoe is het mogelijk! Hoeveel van mijn belastinggeld moet daar nog ingepomt worden??? Veugelaer bedankt!!! voor het instandhouden van deze kolerezooi

moe de loos | 11-10-07 | 18:52

Ik hoor het de heren en dames politici nu al zeggen; verbijsterd, geschokt, geen woorden voor, en nog veel meer niets zeggende clichés.... bah, om kotsmisselijk van te worden. Politiek, ik heb een passende oplossing voor dit mega probleem; Verbied het bezit van pennen!!!! Boycot de pen. Niet meer op het terras, in de kroeg, in openbare gelegenheden en ga zo maar door. Pennen moeten massaal geweerd worden in Nederland. Bruynzeel, BIC, en alle ander pennenfabrikanten moeten hun poorten sluiten. Een algeheel verbod op de pen!! Typen mag nog wel maar onder strikte voorwaarden. Welterusten Nederland en oh, ja...... succes met je nieuwe volkslied...... mag ik een teiltje?????

W@tikzeggunwil=diDt | 11-10-07 | 18:46

@David2002 11-10-07 @ 18:28:
Oh, degene die een ander wil opsporen en in elkaar wil rammen omdat diens mening of opmerking hem niet bevalt gaat nu alweer iemand de maat nemen en beschuldigen van nazisme? Daar is een woord voor. Gotspe.

koerbagh ® | 11-10-07 | 18:42

nna lilllahi wa inna illaihie radjie3oen. Kijk het is elmektab dat deze jongen vandaag zou doodgaan. De Turkse jongen is gewoon de Sebab. Het is niet goed wat hij heeft gedaan, dat keur ik helemaal af. Vooral omdat, het ramadan is de mooiste maand van het jaar. Moge Allah de overleden jongen insjallah een mooi plekje geven in de Djenna en moge Allah de Turkse jongen lijden naar het rechte pad.En ik wens de familie heel veel sbar toe

tja,..?

vander F | 11-10-07 | 18:40

Ik hoop dat die dader aan een vleeshaak door zijn eikel wordt opgehangen voor de rest van zijn leven! Dit kan toch niet!

ShadowLink | 11-10-07 | 18:36

Ach ja hij was vast vergeten om een pen te jatten

Herr Tinus | 11-10-07 | 18:36

VANAVOND! (11 okt)

19:25u
Nederland 2

Over 'de jongeren van het VMBO'. De introductie is al gemaakt, lijkt me.

st*rfucker | 11-10-07 | 18:31

Duidelijk geen pennenlikker.

Depo | 11-10-07 | 18:31

@cbrdrivert schreef

"de goedwillende, die er ongetwijfeld zijn, hebben met mij of onze samenleving toch een probleem: als ik thuis in de fruitmand een vergiftigde appel heb tussen 10 andere appels gooi ik de hele fruitmand weg en ga ik er niet op gokken dat mijn kind maar tien procent kans heeft de vergiftigde te pakken."

Tip als je een nazi wilt zijn doe het dan niet zo opvallend. haha tering.

Nee serieus, Aan hegin van de 20e eeuw waren er erindaad wat joden die erg materialistsich waren. Dus niet aan diversiteit deden en discrimeerde tegenover het Duitse Volk. Maar om dan maar alle joden af te maken? De joodse wijken in Amsterdam waren achterbuurten veel arme joden dus. En zij waren ook nog eens de lul ook terwijl de rijke joden het bijna allemaal overleefd hebben. Los van dat die theorie niet klopt werkt het ook niet.

David2002 | 11-10-07 | 18:28

Mooi zo, weer eentje minder. Wat mij betreft slachten die finnen en wat dies meer zij elkaar allemaal af, het is nu wel genoeg geweest.
Helaas gooien we er nu miljoenen aan politie inzet en rechtbank kosten tegenaan om de dader van ons belastingeld vier jaar lang te eten te geven waarna hij weer vrij rond mag lopen. Die gasten moeten in de bak gewoon voor hun levensonderhoud werken (chaingang) en de politie moet zich hier gewoon buiten houden, tenzij ze aan onze dochters/vrouwen/etc. komen met hun poten en messen.
*realiteit kickt in*
Natuurlijk is het allemaal niet haalbaar en zien we langzaam ons land naar de klote gaan... och in elk geval front row tickets voor de apocalyps van het westen.

Goldameir | 11-10-07 | 18:27

Wat zou Jean Marie Le Pen er van zeggen.....

Spielführer | 11-10-07 | 18:26

@cbrdrivert 11-10-07 @ 17:49:
ehm... ik vind een fruitmand bij een sterfgeval niet echt gepast. Een bloemetje ofzo is beter. Of een condoleance-kaart. Maar het mag natuurlijk wel, ook al heeft de overledene er niet zoveel meer aan. Met of zonder vergiftigde appel.

koerbagh ® | 11-10-07 | 18:21

-weggejorist-

DutchWax | 11-10-07 | 18:19

Op die marokkosite kan ik de helft niet lezen, iets met tvoe?

De God van Empel | 11-10-07 | 18:19

ongeschikt
X geschikt

.

Knal Zarqawi | 11-10-07 | 18:16

wopper 11-10-07 @ 18:08

Hier alles op de rails.
En u, NS?

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 18:13

Dit zal ons weer vele miljoenen extra subsidie kosten.
Want gelijk zal de geldpot open gaan omdat Vogelaar denkt dat je dit soort dingen kan voorkomen door met veel geld te smijten.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 18:12

Van t moederbedrijf: Vierde steekpartij op school in een week.
"Dinsdag vond op het plein van scholengemeenschap Zadkine in Rotterdam ook al een steekpartij plaats. Negen jongeren zitten daar nog vast. Woensdag was het weer raak bij een school in Naaldwijk. Een 16-jarige leerling van het ISW raakte gewond toen hij met een schaar te lijf werd gegaan. De politie heeft donderdag een derde verdachte in deze zaak aangehouden. De jongen werd in een gevecht met een aantal jongeren gestoken. Het slachtoffer is na het handgemeen naar een dokter gebracht. Zijn huidige toestand is niet bekend. De politie arresteerde woensdag al een 19-jarige Hagenaar en een 17-jarige jongen uit Maassluis. De derde verdachte is 17 jaar en afkomstig uit het Westlandse De Lier."
ISW waren in ieder geval kaalkoppies ....

Plurkenpap | 11-10-07 | 18:12

Ook de Balk is ten dieptste geschokt.
Es kijken hoe lang 't gaat duren eer GW de schuld krijgt..

wopper | 11-10-07 | 18:11

@cbrdrivert 11-10-07 @ 16:49

Of het hoopt geeft of dat je naief bent hangt er wel een beetje vanaf hoe lang je hebt moeten zoeken naar een dergelijke quote op dat forum. En hoeveel er van dat soort quotes staan.

Zonder te kijken op dat forum vrees ik echter dat het oordeel "naief" is.

Ikdus | 11-10-07 | 18:11

2 - 0 voor Nederland dus...

Vaagteken | 11-10-07 | 18:10

Ach en wee:

"BURGEMEESTER COHEN IS ZEER GESCHOKT"
.
He, hoe kan dat nou toch gebeuren he Cohen, hoe kan dat toch?
Wellicht omdat je je jongerenpopulatie in A'dam buurthuizen geeft en geld ipv. gewoon optreden tegen criminaliteit en de straf geven die ze verdienen na een criminele daad 'al zijn ze paars' Gewoon ongeacht afkomst KEIHARD OPTREDEN ! Doe dat nou eens!......

Herr Oberst | 11-10-07 | 18:08

@Vasco de Vazant 11-10-07 @ 18:02

Huh?
Spoor jij wel met je vergelijkingen?

wopper | 11-10-07 | 18:08

het is echt triest dat dit gebeurd is ook al heb ik een hekel aan buitelanders
dit gun je zijn vader en moeder echt niet rip

cobus1 | 11-10-07 | 18:05

cbrdrivert 11-10-07 @ 17:49

Beter 10 zwaarcrimineel gestoorde importgang bangers in blote leuter om m'n geknevelde vijftienjarige dochter heen dan één onschuldige buitenlander uitgezet.

Beter tien moordende, rovende en verkrachtende vogels op straat dan één vogel onterecht in een gouden kooi.


*beter niet die hele fruitmand wegkieperen bij de weg dan maak je je immers schuldig aan het beoordelen van een groep op basis van ogenschijnlijke kenmerken die je aan enkelingen meent te kunnen toedichten*

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 18:02

Beetje laat met mijn reactie, ik ben de Koran aan het doorzoeken of ik een uitspraak van Mo kan vinden die aangeeft dat een rituele slachting bij een penconflict geoorloofd is.
Ik ben al een uurtje aan het zoeken, leven we al onder de sharia?

Mr. Hu | 11-10-07 | 18:01

Lang leven de door de linkse multicul geliefde en gepropageerde samenleving.
Alleen werkt het in de praktijk niet zo goed.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 17:52

weer zo'n heerlijke van marok forum wat mij geen enkele hoop geeft:

ewa ja als mijn 10 jarige zoon later de verkrachter van zijn zus (lay7fed dat zoiets gebeurt) doodsteekt dan zal ik trots op hem zijn

oog om oog tand om tand wij zijn niet zoals de nsara (christenen) die hun andere wang toedraaien, wij moslims slaan terug

----
de goedwillende, die er ongetwijfeld zijn, hebben met mij of onze samenleving toch een probleem: als ik thuis in de fruitmand een vergiftigde appel heb tussen 10 andere appels gooi ik de hele fruitmand weg en ga ik er niet op gokken dat mijn kind maar tien procent kans heeft de vergiftigde te pakken.

cbrdrivert | 11-10-07 | 17:49

En op wat voor school heeft Wouter Bos zijn kind gezet?
.
Precies; op een witte school.
.
En dat terwijl die partij van leugenaars en draaikonten en moslim knuffelaars anderen verteld dat je je kinderen op gemengde scholen moet zetten.
.
De linkse elite zorgt goed voor zichzelf.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 17:49

Ik kom net pas thuis en zie het bericht, maar ik heb helemaal geen zin in (alweer) een -weggejorist en opgerot- dus zeg ik : HOERA, Leve de Multikul en de prachtwijken !!

Mazzeltov | 11-10-07 | 17:47

Whatever, dit is toch wat we willen volgens de PVDA? Gelukkig dat die niet van een balkon sprong terwijl die dood ging anders was het ook nog racisme.

Chinuk | 11-10-07 | 17:45

Inmiddels heeft de altijd alerte 020-pliesie de Marokkaan met het mes in zijn nek gearresteerd. Wegens verboden wapenbezit.

vraagstaart | 11-10-07 | 17:43

@d e r e a l i s t 11-10-07 @ 17:34

De NL politie doet alleen individuen oppakken die een inbreker en paar kletsen verkopen omdat ze hun bezittingen willen verdedigen.

Dit is in verband met "openbare orde" waar van orde al lang geen sprake meer is in 020

doskabouter | 11-10-07 | 17:41

De dader incl. familie, vrienden, bekenden, kennissen (ook de vage), relaties, omstanders, getuigen, niet getuigen, mede scholieren, buurt bewoners (ook degene die verhuisd zijn), mede dubbele paspoort houders, gelijknamige(zowel voor als achternaam), het land uit schoppen en nooit maar dan ook NOOIT meer hier toelaten.

Geert, kom er maar in dus!

Fapdrol | 11-10-07 | 17:41

Een moslim-mattie neersteken nog voordat de ramadan is afgelopen?

Gunde hem zeker geen sugarparty?

Nieuwe Limburger | 11-10-07 | 17:41

@xzaz2 11-10-07 @ 17:39
Wilders lagt?

Vladimir Poetin | 11-10-07 | 17:40

het ptrobleem lost zichzelf op

LikkePot | 11-10-07 | 17:40

En ohja filmpje doet het niet lutsers !

Draaitafel Demagoog | 11-10-07 | 17:39

lol @ klootoog 1732.

Ik heb hier trouwens nog een goeie knuppelvaste hond liggen. Hebben?

khunert | 11-10-07 | 17:39

RIP aan de nabestaande
Wilders lagt weer een beetje omdat alle -vooroordelen- worden bevestigd.

xzaz2 | 11-10-07 | 17:39

@Bijstandtrekker 11-10-07 @ 17:29 .. en jij kan het weten he ! want jij gaat nooit meer werken ( gedrag verander je toch niet ) en ik maar betalen voor jou ! weg met jou soort .. soepsidie slurpende nietsnutten !

Draaitafel Demagoog | 11-10-07 | 17:38

-weggejorist-

Bloodzone | 11-10-07 | 17:37

Ondanks alle stoere comments blijft het een triest verhaal.

Uw Verzekeringsadvis | 11-10-07 | 17:37

@ Bijstandtrekker 11-10-07 @ 17:29
Das nou de tweede keer dat je het Groot-linkse complot er bij haalt in deze draad. Ik neem aan dat als het regent dat ook de schuld van Wouter Bos is?

deropofderonder | 11-10-07 | 17:36

@ Bijstandtrekker 11-10-07 @ 17:29
Das nou de tweede keer dat je het Groot-linkse complot er bij haalt in deze draad. Ik neem aan dat als het regent dat ook de schuld van Wouter Bos is?

deropofderonder | 11-10-07 | 17:35

Nou weet je wat, laat ik eens initiatief nemen om de samenleving te verbeteren en dan doe ik mijn kind op hoop van zegen geweaun op een knusse zwarte knuffelschool.

Laat maar.
Het was niks, het is niks en tegen die tijd dat het wat wordt zit ik met mijn oude reedt in IJsland, naar de ondergaande zon te turen.

michello | 11-10-07 | 17:35

LOL@Vasco de Vazant 11-10-07 @ 17:33 Steek die maar in je nek! euh... zak?

vraagstaart | 11-10-07 | 17:35

-weggejorist-

d e r e a l i s t | 11-10-07 | 17:34

En Cohen is een kopje thee aan het drinken.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 17:33

Niet alleen de discussie omtrent de veronderstelde wellevendheid in multicultureel 020 bloedde vandaag weer es deaud...

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 17:33

Heel triest...

Jolly_Jop | 11-10-07 | 17:32

@ rolliedeman 11-10-07 @ 17:27

Het is echt een zegen dat er gasten zoals jij zijn. Met een duidelijk beeld van hoe het hier in Nederland er aan toe zou moeten gaan. De doodstraf is inderdaad de oplossing voor alles. Een heerlijke primitieve maatregel die een gepaste oplossing voor elk probleem is. Als mijn hond in de kamer schijt mep ik hem net zolang met een knuppel tot hij het leven laat en dan ga ik een nieuwe halen. Makkelijk. Simpel. En naar complete tevredenheid van alle partijen. Ergens achter in mijn hoofd hoor ik een stemmetje roepen dat het nogal ouderwets en hypocriet is om iemand voor straf van het leven te beroven, maar die negeer ik gewoon.

De doodstraf… dat zouden meer samenlevingen moeten doen.

kolonel klootoog | 11-10-07 | 17:32

Je weet natuurlijk niet precies hoe de situatie is, vooral macro's veroorzaken zware overlast, het zou me niet verbazen als deze turkse jongen al langer stelselmatig getreiterd en bedreigd werd. Die balpen was dan net de druppel. het is geen reden om met een mes te gaan zwaaien maar misschien was die jongen zo bang dat hij geen andere uitweg zag.

el Rifle | 11-10-07 | 17:31

@thenummer 11-10-07 @ 17:24
Angst is een slechte raadgever maar ik moet zeggen een gesprek over politiek moet je niet aan gaan met ze want dan komt het slechtste naar boven is mijn ervaring. Bang zijn is voor dhimmi’s.

bethundered | 11-10-07 | 17:30

Turks? Surinaams? Antilliaans? Nederlands? Koerdisch? Armeens? Pro- of anti-amerikaans? Twee jongens van 14 en 16 jaar. Voor allebei het eind van hun jeugd. Treurig, alleen maar diep, diep treurig.

delmonte | 11-10-07 | 17:29

Het linkse multicul experiment is mislukt.
.
Deze groepen verdragen elkaar niet en het leid alleen maar tot een toenemende chaos.
.
Je kan er miljarden insteken (en er is al heel veel geld in gestoken) ; het zal er niet beter op worden.
.
Het gedrag van verander je er toch niet mee.
.
Maar links wil dat maar niet zien en probeert het ons met alle mogelijke manieren door de strot te drukken.(zelfs nu met de hulp van Maxima).
.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 17:29

-weggejorist-

Montgomery Burns | 11-10-07 | 17:28

ze doen wel altijd elkaar, net als in Irak, dat moet je ze nageven.

Babeuf | 11-10-07 | 17:28

@ hoxha: het is btw doodgestoken. of is ie toen ie dood was gestoken;P

gideonscience | 11-10-07 | 17:28

Er moet gewoon een doodstraf komen...
Beroof je iemand van het leven.. dan berooft de nederlandse staat jou van het leven.. eigen schuld dikke bult...
Nu denk iedereen van.. oohhhw... paar maandjes de cel in en ik kan weer verder moorden.. ik denk dat het dan wel wat anders is...

rolliedeman | 11-10-07 | 17:27

Nieuwswaarde van iets is omgekeerd evenredig aan de waarschijnlijkheid ervan. Dus dit is geen nieuws.

Babeuf | 11-10-07 | 17:27

CDA,PVDA,VVD,D66 bedankt voor het binnenhalen in Nederland van tienduizenden agressieve halfdebiele onderontwikkelde boerenheikneuters.
Alsof we hier zelf niet al genoeg randdebielen hadden.
Het gaat nog gezellig worden in de grote steden,mocro's tegen turken,antillianen tegen mocro's,etcetera etcetera.
Stammenoorlog in polderland.

Zwerrever | 11-10-07 | 17:27

@ azijnseiker 11-10-07 @ 17:26
.
Armeniers

deropofderonder | 11-10-07 | 17:27

deropofderonder 11-10-07 @ 17:25

Koerden?

azijnseiker | 11-10-07 | 17:26

@ righteousness 11-10-07 @ 17:18
"De Turkse bevolking mensen, en dat meen ik opricht niet na deze gebeurtenis maar is altijd al een 1000 x beter volk geweest dan die marokkanen.".
.
Over "altijd" gesproken, wel eens van de Armeense genocide gehoord? 1,5 miljoen doden. Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden noemt dit nu ook echt zo tot verdriet van Bush...

deropofderonder | 11-10-07 | 17:25

@righteousness 11-10-07 @ 17:18

Precies, waar zijn de tijden dat je bang was voor de grote boze troetelturk en de knuffelsurinamer gebleven?

Nu heb je voornamelijk last van marokaanse en antilliaanse ratten.

het is o-zo jammer.

thenummer | 11-10-07 | 17:24

Knooppunt Kranenbarg: kan dat politiek-coreecte kutventje niet gewoon deaud?! 'Interview' met pol. en hoofd van de school gehoord? AAAARGH...

banu | 11-10-07 | 17:22

@overvecht,
Die hangen allemaal aan hun mobieltje.

fuckje | 11-10-07 | 17:22

@Iko: Nee, maar die websites schrikken nogal van meer dan 4 bezoekers per dag, dus als Geenstijl er naar linkt, staat meteen dat hele serverhok vol rook.

Neon | 11-10-07 | 17:21

@ LJBrinkhorst 11-10-07 @ 17:07

Ben het helemaal met je eens als je zegt dat het land meer verdiend. Maar dan zullen we eerst die politieke ghunta eens omver moeten werpen, want ook hier is het eigenbelang en goed willen doen in de ogen van de geldschieters veel belangrijker als effectief een doel nastreven.

V(re)MBO is er ook maar om goed te doen, maar als die knurfjes niet al op de lagere school iets is bijgebracht brengt het ook niets op, toch?

Een goed begin is het halve werk denk ik dan maar. En pennen verbieden op scholen is ook al geen optie.. en anders gaan ze met de draadloze muizen werpen..

Ik blijf erbij dat een beetje meer discipline op de scholen (en ook fysieke discipline) helemaal geen slecht idee zou sijn. Zo erg zijn onze grootouders toch ook niet? De meester is gewoon weer de baas in de klas en de liniaal is weer van cederhout.

En dat geneuzel over tijden veranderen is bull. Als tijden zo veranderen, waarom grijpen we in de Hype-jes dan steeds weer terug op oude (succes verzekerde) patronen?

FlexAppeal | 11-10-07 | 17:21

is er al nieuws over de overlevenden?

overVecht | 11-10-07 | 17:20

@El_Guapo 11-10-07 @ 17:17 Maar je speculeert wèl: "er zal heus wat meer zijn voorgevallen dan dat alleen." facts?

vraagstaart | 11-10-07 | 17:19

@Iko Nal
.
Yes.. ligt plat.

de grote Anti | 11-10-07 | 17:18

De Turkse bevolking mensen, en dat meen ik opricht niet na deze gebeurtenis maar is altijd al een 1000 x beter volk geweest dan die marokkanen.

righteousness | 11-10-07 | 17:18

De hele situatie is te triest voor woorden om lollig over te doen.
Mocht het zo zijn dat een turkse jongen een marrokaan heeft doodgestoken met een mes is dat buitengewoon tragisch.

Iedereen heeft het er nu over dat de aanleiding een balpen was maar er zal heus wat meer zijn voorgevallen dan dat alleen.

In amsterdam en waar niet meer zijn het over het algemeen marrokanen die voor serieuze overlast zorgen in alle vormen. Over turkse jongeren hoor je eigenlijk heel weinig omdat deze op een heel andere manier worden opgevoed.

Ik ga me helemaal niet wagen aan enige speculatie in deze maar een ding staat als een paal boven water. Een ruzie beslecht je met woorden en op die leeftijd wellicht met een knokpartij.

El_Guapo | 11-10-07 | 17:17

Is de servert van AT5 nu ook al lek geprikt?

Iko Nal | 11-10-07 | 17:16

@ed.. 11-10-07 @ 15:24
late reactie mijnerzijds... maar ik maakte maar een grapje ;)

ed.. | 11-10-07 | 17:15

@listen2bobmarley 17:13
.
Dader was Turk en slachtoffer was Maroc.. valt overal terug te lezen.

de grote Anti | 11-10-07 | 17:15

@vraagstaart 11-10-07 @ 17:14
THNX

listen2bobmarley | 11-10-07 | 17:15

@ amoano 11-10-07 @ 17:06
.
Ik lees dat je het toejuicht dat ze hem in elkaar geslagen hebben? Waarom?

deropofderonder | 11-10-07 | 17:14

@Alice D.
.
Sommige mensen komen niet goed uit hun woorden,het hoeft nog niet te betekenen dat het 'white trash' is.

de grote Anti | 11-10-07 | 17:13

@ koerbagh ® 11-10-07 @ 17:07

Dat vrees ik ook met grote vrezen. Zonde. Zo zien we ook weinig meer van onze kunstminnende neo kneusjes. Het blijft behelpen.

Huldo's trouwens voor je 17:02.

kolonel klootoog | 11-10-07 | 17:13

koennn 11-10-07 @ 16:50

Remember Murat D? Remember de ruzie op een VMBO (Zadkine) in 010?

VMBO: het afvoerputje van het onderwijs, met name in 010 e.o. en 020 e.o.

Terug naar de ouwe LTS, waar je volgens mij nog een pak rammel kreeg van een ouwe shagroker als je niet je best deed.

LJBrinkhorst | 11-10-07 | 17:13

-weggejorist-

loverlover1 | 11-10-07 | 17:13

@Alloctonen afkomst

Kan iemand mij inlichten of de dader en slachtoffer van niet autochtone afkomst zijn, en zo ja, waar staat dat dan.

Want daar wordt hiero maar vanuit gegaan, en ik heb het niet kunnen vinden op het net.

WAARO STAAT DAT?

listen2bobmarley | 11-10-07 | 17:13

@azijnseiker 11-10-07 @ 17:11 Hij was dan ook van het Kaukasische type - die gaan niet meteen liggen simuleren.

vraagstaart | 11-10-07 | 17:13

Ik wist niet dat het Offerfeest al was begonnen!! Tja het is weer eens wat anders dan een schaappie.

Thunder1975 | 11-10-07 | 17:12

vraagstaart 11-10-07 @ 17:09

Had Rocky ook niet een slagaderlijke bloeding in First Blood? Maar hij kon wel gewoon door he....

azijnseiker | 11-10-07 | 17:11

Gaat Wilders nu kamervragen stellen omdat de dader een Moslim was, of Marijnissen omdat het slachtoffer er ook één was. Lastig!

Devidas Frietman | 11-10-07 | 17:10

@koerbagh ® 11-10-07 @ 17:02
Amen to that.

Kees Maf | 11-10-07 | 17:10

Devidas Frietman 11-10-07 @ 17:03

Maar Cohen is dan ook een beetje wereldvreemd zoals de rest van de PvdA.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 17:10

@ koerbagh ® 11-10-07 @ 17:02
Heb wel de vrijheid genomen genoemde zaak eens terug te GS-en,en kreeg geen vrolijk beeld van dat white-trash dat daar als laatste reaguurde

Alice D. | 11-10-07 | 17:10

@ koerbagh ® 11-10-07 @ 17:07
Die is zich aan het voorbereiden op het NK keyboard liften.

Zoloft | 11-10-07 | 17:09

Hier wordt vast een film over gemaakt, Marocky I: First Blood.

vraagstaart | 11-10-07 | 17:09

Het zijn moslims onder elkaar .
En zo regelen moslims dit soort zaken.
Dus laat ze maar hun gang gaan.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 17:08

@kolonel klootoog 11-10-07 @ 16:45:
Beverwijk? Veel te ver. Ik heb een weiland hier voor de deur! Maar ik vermoed dat we David2002 niet snel terug zullen zien.

koerbagh ® | 11-10-07 | 17:07

Hoe toevallig dat het hierbij weer es draait om een VMBO sgool (weet tog?!) met bijbehorend stereotiep leerlingenbestand.

Dit land verdient zoveel beter...

LJBrinkhorst | 11-10-07 | 17:07

Jullie kunnen zeggen wat jullie willen over het niveau van de scholieren die op die school zitten maar ik vind het geweldig dat ze die dader nog even de kenker in hebben geslagen voordat hij aan de plisie werd afgeleverd.....

amoano | 11-10-07 | 17:06

Een naar gevoel bekruipt mij op dit moment: eerst dacht ik "shit wat erg" maar nu ik hoor dat een turkse jongen een marokkaan om het leven heeft gebracht ben ik toch geneigd te denken "dat scheelt er weer 1". Waar komt dat gevoel toch vandaan?

pwman | 11-10-07 | 17:06

@ Bijstandtrekker 11-10-07 @ 16:40
.
Ik zat er op te wachten, waar blijft het linkse complot?
.
De pen kwam van links!

deropofderonder | 11-10-07 | 17:05

das allahmaal wel leuk enzo dat zichzelf vernietigende gepeupel, maar dan hoeven de dames en heren pliesie niet meteen het hele stationnetje af te grendelen.... er zijn ook nog werkende mensjes die graag naar huis willen....
(de stumpers die op het OV aangewezen zijn althans)

En btw, mag je tijdens de ramadan wel moorden????

Of is die 14-jarige zo haram als een varken bezig geweest?

thenummer | 11-10-07 | 17:05

foutje @ 17:02
.. dat excessief geweld gewoon *gevonden* wordt.

koerbagh ® | 11-10-07 | 17:04

@ terrorwally 11-10-07 @ 16:59
Helaas, verkeerd gegokt!

Alice D. | 11-10-07 | 17:03

LOL, staatsjournaal meldt dat Cohen "niet begrijpt hoe het heeft kunnen gebeuren". Goh, ik begrijp het ook niet.
Ruggegraatloze lutser!

Devidas Frietman | 11-10-07 | 17:03

Marrokaan = Marokkaan, maar dat had u natuurlijk al lang gezien.

Don Philippo | 11-10-07 | 17:03

Kom op nou jongens, het zal gewoon aan de pen gelegen hebben, waarschijnlijk is die op een bepaalde manier aanstootgevend geweest. Als we zulke pennen op de witte scholen achterlieten gebeurde daar hetzelfde.

T ergste is nog dat wij met z'n allen een jarenlang zorgtraject voor onze 14-jarige kunnen verzorgen. Maarja, waarschijnlijk zijn wij het met ons gepolariseer ook schuld. (whaha)

ToinePiters | 11-10-07 | 17:03

@Don Philippo
Ja je hebt gelijk, maar als ze dit nou allemaal doen zijn we er het snelst vanaf... Uitzetten kan niet dus dit is de snelste oplossing

Spielführer | 11-10-07 | 17:03

@koennn 11-10-07 @ 16:46:
Weet je wat hard is? Dat een 14-jarig jochie in 020-west blijkbaar opgroeit met idee dat een ruzie beslechten met een messteek in de hals helemaal in orde is. Een mat-partijtje op die leeftijd, hoe onbenullig de oorzaak ook, dat hoort er bij en is van alle tijden en alle culturen. (insert: ingewikkeld socio-biologisch en psychologisch exposé). Wat niet te snappen is, is de mores van bepaalde culturen en bevolkingsgroepen dat wapens mee naar school "normaal" is en dat excessief geweld gewoon geworden wordt. Dat is hard. Niet de "harde" en "nare" grapjes.

koerbagh ® | 11-10-07 | 17:02

Het is toch normaal om als turk of marokkaan (etc.) je problemen met geweld op te lossen? Nu zijn ze er zelf eens slachtoffer van. Ik ben er niet rouwig om.

Bonifatius | 11-10-07 | 17:02

Kom op nou jongens, het zal gewoon aan de pen gelegen hebben, waarschijnlijk is die op een bepaalde manier aanstootgevend geweest. Als we zulke pennen op de witte scholen achterlieten gebeurde daar hetzelfde. Idioten.

ToinePiters | 11-10-07 | 17:02

-weggejorist-

Don Philippo | 11-10-07 | 17:02

Over een paar jaar zien die huizen er weer netjes uit; keurig in de verf. En laten we eerlijk zijn, het is toch veel prettiger om in een keurig geschilderde buurt te worden doodgestoken dan in een buurt waar de verf van de huizen en scholen afbladdert. Ik zou er niet aan moeten denken. Lig je te kreperen in je laatste momenten -je ziet je hele leven langskomen als in een film- en word je afgeleid door die verf. Affreus. Gelukkig gaat Vogelaar daar binnenkort iets aan doen. Dank je wel, Vogelaar.

lijn5 | 11-10-07 | 17:02

@Spielführer 11-10-07 @ 16:52

"Een Turk steekt een Marokkaan neer... wat is het probleem?"

Het probleem is dat de Turk de Marrokaan in Nederland neersteekt. Het land waar mijn kinderen opgroeien.

XXX, Don Philippo

Don Philippo | 11-10-07 | 17:01

-weggejorist-

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 17:01

@Devidas Frietman
.
Voor zijn 18e loopt hij weer over straat.

de grote Anti | 11-10-07 | 17:01

ligt er aan of ie via het volwassenrecht berecht wordt, denk 't eigenlijk niet

lounge01 | 11-10-07 | 17:01

@koennn 11-10-07 @ 16:50
Je kan de uitzonderingen zoeken,maar je kan de statistieken niet ontkennen. Hoewel Woutert en Allah Vogel-aars en de hun bevriende partijen dat al decennia lang doen.

derkcs | 11-10-07 | 17:00

Als de ooggetuigen maar goede nazorg krijgen ben ik helemaal tevreden.

RapidEyeMovement | 11-10-07 | 17:00

even de vraag der vragen: was het de turk of de marokaan die hem neerstook?
Ik gok de marokaan.

terrorwally | 11-10-07 | 16:59

Nou ja, bekijk het positief: als deze welwillende jongeman over 2 jaartjes weer vrij rondloopt, heeft de gevangenis een dusdanig positief effect op z'n karakter gehad dat hij dit NOOOOIT weer zal doen.

despecialist | 11-10-07 | 16:59

Wat mij opvalt in de media is dat de afkomst altijd zorgvuldig niet opgeschreven wordt, so far for the vrije pers.

listen2bobmarley | 11-10-07 | 16:59

Hebben we nog wat stijlloze advocaten in huis? Weet iemand hoeveel een 14-jarige maximaal voor doodslag kan krijgen?

Devidas Frietman | 11-10-07 | 16:59

Wellicht (he wat gebruik ik dat woord toch vaak..) mogen allochtonen toch eens kritisch naar hun incasseringsvermogen gaan kijken.. Alweer.Nog steeds.

de grote Anti | 11-10-07 | 16:58

At5-linkie is nu al deaudt.

*gaat zichzelf es lekker in coma-zuipen*

overVecht | 11-10-07 | 16:58

Is het nou Ramadan of Rammen Dan? Ik vergeet het steeds.

vraagstaart | 11-10-07 | 16:58

zijn dertien broertjes zullen wel razend zijn

prinseslaurenteef | 11-10-07 | 16:58

@cbrdrivert 11-10-07 @ 16:49

Nee hoor. Reacties als:

"Een Turk steekt een Marokkaan neer... wat is het probleem?
Deze reactie is niet OK Spielführer 11-10-07 @ 16:52"

Lokt mij bijna uit hetzelfde te zeggen.

De StoorZenDer | 11-10-07 | 16:57

Wat een overdreven gedoe. Je moet toch iemand kunnen neersteken als ie grappen over je maakt. Je weet toch. En als iemand dan met een pen naar je gooit steek je die gewoon neer. Je weet toch.

despecialist | 11-10-07 | 16:56

Wat een overdreven gedoe. Je moet toch iemand kunnen neersteken als ie grappen over je maakt. Je weet toch. En als iemand dan met een pen naar je gooit steek je die gewoon neer. Je weet toch.

despecialist | 11-10-07 | 16:56

@koenn

Eauk jij zult tog wel begrijpen dat een opgezette Nederschaling van een dergelijk drama niemand dient? Wanneer de 'uitzonderingen' op de regel zo talrijk worden dat de regel uitzondering wordt behoort dat bediscussieerd. In al zijn rauwte. Onderhavig 'incident' is exponent van een zich gestaag tekenend (doem)scenario. Er is zwaar weer op komst. Zolang velen nog immer de lofzang niet bereid zijn te temperen op hun natte multikuldroom is er eerder een tekort dan een overschot aan geroeptoeter met betrekking tot de rijkdom van importnormen.

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 16:56

*kan-zijn-woede-met-geen-woord-beschrijven*

cApo Di tutI Cap0 | 11-10-07 | 16:56

Tja overVecht.. ik had het liever andersom gezien inderdaad...

Spielführer | 11-10-07 | 16:55

koennn 11-10-07 @ 16:46

Wordt het er beter van? wordt het er slechter van?
Ben niet iemand die het leed van de hele wereld op zich draagt.

Zoals al in een ander topic gezegd: dit soort deviante empathie is niet aan mij besteedt.

azijnseiker | 11-10-07 | 16:55

Als het niet waar is: Weer buitenlanders.
Gooi ze Nederland uit en laat het ze lekker in hun eigen land uitvechten

Megazand | 11-10-07 | 16:55

@ Kees Maf 11-10-07 @ 16:53

Of de 172. Iek weet. Maar een frisse wandeling is ook wel leuk op z'n tijd.

kolonel klootoog | 11-10-07 | 16:54

" Als iek toerk was iek wel weten wat iek zou doen".

fuckje | 11-10-07 | 16:54

@Spielführer 11-10-07 @ 16:52
je kunt *proest* ook te ver gaan!

overVecht | 11-10-07 | 16:54

da wizard 11-10-07 @ 14:58\

het mooie is dat het ook altijd bevestigd wordt........

MTB | 11-10-07 | 16:53

Bodde 11-10-07 @ 16:17

Nou dan raad ik je aan die peop is uit je ogen te vegen.

doskabouter | 11-10-07 | 16:53

@kolonel klootoog 11-10-07 @ 16:11
Pak dan gewoon bus 170, die volgt ook die route en da's toch sneller dan lopen.

Kees Maf | 11-10-07 | 16:53

Is er al een advocaat benoemd voor de dader cq slachtoffer?
Ik zat te denken aan Jurjen Pen.

kersenflap | 11-10-07 | 16:52

@koennn 11-10-07 @ 16:50
wie zeg je?

overVecht | 11-10-07 | 16:52

-weggejorist-

Spielführer | 11-10-07 | 16:52

Al die moslims hebben korte lontjes.
Cultuur en/of religie zullen we maar zeggen ; maar zeker geen verrijking van de westerse cultuur.
Maar daar zal de linkse multicul kerk misschien anders over denken.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 16:50

@koennn 11-10-07 @ 16:46
wij hebben gewoon 'fucking' veel reaguurders ervaring met dit soort zaken..

overVecht | 11-10-07 | 16:50

En is iedereen nu al die Gerd Nan vergeten begin dit jaar? (www.geenstijl.nl/mt/archieven/783101.h...) Die was ook doodgeslagen door een klasgenoot. En dat waren allebei gewoon Nederlanders.

koennn | 11-10-07 | 16:50

Allochtonen met een laag IQ die domme dingen doen?

Verrassend..

Duifje | 11-10-07 | 16:50

Toch zijn er ook dit soort reacties op het Marokko forum:

Citaat:
Geplaatst door abdlkader
kkkkk turken wallah ik mag ze niet maar gelukkig in 2001 was er een turk doodgeslagen door mocros lekker voor hem die dag zal ik nooit vergete

reactie:
Zulke types als jij maken ons te schande.

----
Dat geeft dan misschien toch een beetje hoop? of ben ik dan weer heeeel naief?

cbrdrivert | 11-10-07 | 16:49

Het hoogtepunt van de Nederlandse samenleving ligt enkele decennia achter ons. Het volgende hoogtepunt is voorlopig niet in zicht.

Who moved my cheese...

michello | 11-10-07 | 16:49

Bis @ listen2bobmarley 11-10-07 @ 16:15

Generaal P. | 11-10-07 | 16:49

@koennn
.
Wij (althans ik) zijn niet 'hard' maar objectief.

de grote Anti | 11-10-07 | 16:48

@MickyM 11-10-07 @ 15:38
haha hoe krijg je drie personen tegelijk tegen je in het harnas.... kusje voor jou.

*is blij met nieuwe grapje, komt ie*

Wat is het volgende na de balpenmoord en passermoord?

overVecht | 11-10-07 | 16:47

Hoe kunnen jullie zo fucking hard en naar zijn als het om een kwestie gaat waar een 16 jarige jongen op een verschrikkelijk nare manier is vermoord? Ik snap dat echt niet..

koennn | 11-10-07 | 16:46

Och, 't jochie is pas 14. Niet meteen zo overstuur reageren, dit is deel van het opgroeiproces. Komt wel goed, beetje intensieve begeleiding en de latente haatgevoelens er uit therapeuteren. Uiteindelijk hebben we hier wel te maken met een KANSENjongere, het zou te ver gaan om 'm meteen maar te stigmatiseren. Want dat neemt zo'n toch al kwetsbaar kind -want dat is het- voor de rest van zijn leven mee, zeker omdat-ie uit een kwetsbare maar daarom niet minder gewaardeerde bevolkingsgroep komt die onze multiculturele samenleving zo de moeite waard maakt.

De mededader, die hier zo valselijk als "slachtoffer" wordt aangeduid, heeft natuurlijk zelf een zodanige provocatie gepleegd dat een reactie als deze niet uit KON blijven. Typisch gevalletje van "eigen schuld", zoals we wel vaker zien bij die zogenaamde autochtone Nederlanders.

O, wat zegt u? Geen autochtone Nederlander maar een Nederlander van Turkse komaf? Tja, dan gaat ons medeleven naar de nabestaanden van deze in de knop geplukte bloem van de samenleving *neemt nog een slokje rooibosthee*

vraagstaart | 11-10-07 | 16:45

Keihard afstraffen. Niks geen schoffelen, gewoon minimaal 10 jaar de bak in. PS: Optyften met staatsgevangennisen, dat kost me teveel. Private gevangenissen waarin ze moeten werken om de kosten eruit te halen.

Devidas Frietman | 11-10-07 | 16:45

oww 14, die is er vroeg bij. lekker voor hem dat tie nog effe verrot getrapt is voordat tie met politie mee ging.

Stolker | 11-10-07 | 16:45

@ Stoorzender & Koer

Leuk! Maken we er een dagje van. Ik heb een heel leuk weilandje op het oog. Vlakbij Beverwijk.

kolonel klootoog | 11-10-07 | 16:45

Daarom wil je als leraar ook geen les geven op een zwarte school. Als een van die jonge criminelen het niet met je eens is krijg je een mes in je buik.

RapidEyeMovement | 11-10-07 | 16:45

@ dutchyntl,

You are fully right. Het is al triest genoeg. Kijk eens goed naar die foto's, werkelijk shocking. Komt het omdat ik niet geef om computerspellekes of zeau? Welnee, dit is echt niet gezond.
Waar ik mij gruwelijk aan geergerd heb is het journaal op radio1. Jawel, Hans Laroes, komt er maar in: Lekker nuanceren die handel, want ik weet nu zeker dat het *geen* autochtoon is geweest. Aanrader aan u allen: Luistert radio1 om alleen al dat linkse gespuis in de gaten te houden!

Dysphemian | 11-10-07 | 16:45

Sukkeltje Cohen gaat straks ook even kijken hoor ik net op AT5. Hij wacht even op de spoedzending van pickwick.

Wishbone | 11-10-07 | 16:45

Mooi dat er nu ook beeldmateriaal is. Nu nog bewegend beeldmateriaal hoe ze die jonge in elkaar vegen...

Kartoffelz | 11-10-07 | 16:45

@Update2

Tog nog wat humor bij zo'n drama. De eerst geinterviewde begint met 'Ja, ik was net vrij...'
Dat zou je zomaar kunnen geloven.

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 16:44

Vogelaar kan miljarden in de wijken stoppen; dit soort gedrag zal ze er niet mee kunnen veranderen .
Dat zit diep in die mensen.
Het is allemaal weggegooid geld.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 16:43

@koerbagh ® 11-10-07 @ 16:42

Ik wil wel filmen heur!

De StoorZenDer | 11-10-07 | 16:43

We kunnen weer rustig slapen. Cohen is langs geweest en probeert ze over te halen tot tien te tellen.

cbrdrivert | 11-10-07 | 16:43

kolonel klootoog 11-10-07 @ 16:27:
Lijkt me prima. Behalve dat een cameraman handig is vindt het OM *kuch* onafhankelijke getuigen ook altijd nuttig.
*Mompelt iets over Zeegers*

koerbagh ® | 11-10-07 | 16:42

daarom zal ik NOOIT mijn kinderen op een zwarte school (meer dan 10 % allochtoon) toelaten
Het enige wat ze daar leren is mislukken.

prinseslaurenteef | 11-10-07 | 16:42

De consequentie van jarenlang links beleid.
Laat het land maar volstromen; schitterend al die culturen.
Dat is de linkse multicul filosofie.
De praktijk is helaas anders.
Deze mensen brengen ook hun ideeën mee.
Ideeën die vaak botsten met onze westerse waarden.
De toestand op de ROC's zijn daar een goed voorbeeld van.
De situatie is daar volkomen uit de hand gelopen.
Vecht partijen , steek partijen, bedreigen van leraren, religieus fanatisme,etc.
En Wouter Bos?
Die heeft zijn kind op een witte school gedaan.

Bijstandtrekker | 11-10-07 | 16:40

En weer draagt de multiculti bij tot een verrijking van de nederlandse cultuur;
of bestaat die niet DE nederlandse cultuur?

Nescio25 | 11-10-07 | 16:40

@ Bob Sleeuwijk 11-10-07 @ 16:29
.
Om 14.27 (twee uur te laat) was het artikel nog niet eens gepost lutser.. Wel alert blijven he..

de grote Anti | 11-10-07 | 16:39

Die negert is anders wel heel relaxt, beetje boeven vangen, jeweettoch

lounge01 | 11-10-07 | 16:38

Speciaal voor de rechtse provinciale reaguurders:
Allochtoon dit,
allochtoon dat,
ik woon niet in Amsterdam,
ik woon in een gat.

Poef. Zo uit de mauw. Anyways. Zal wel wat langer gaan duren voordat mijn pizza bezorgd wordt... Dit is niet bedoeld als belediging. Het is gewoon feit.

Roflkartofl | 11-10-07 | 16:37

@dutchyntl 11-10-07 @ 16:27:
Wie bepaalt dat? Jij? Welke moraal is dat dan wel? En waaruit concludeer je dat een smakeloze, stijlloze reactie per defintie moet komen van iemand die nog nooit "leed" heeft meegemaakt? Dat is een zieklijkmakende arrogantie en walgelijk moreel superioriteitsgevoel. Het grappige is dat jouw soort verontwaardiging nu juist het toonbeeld is van iemand die nog nooit iets heeft meegemaakt in z'n leven en niet kan relativeren. De wrangheid is niet het weglachen van een moord, de wrangheid is de misplaatste moraliteit waar jij anderen mee de maat neemt.

koerbagh ® | 11-10-07 | 16:37

Hallo, kan er even iemand een paar millioen naar deze treurige familie overmaken en ook naar deze kansarme buurt?
De relletjes die er de komende dagen gaan komen zijn geen rellen maar uitingen van onmacht en medeleven.
De _onschuldige_ die aangevallen gaan door de 'vrienden' van dit slachtoffer gaan geen gehoor vinden want het is veeeel belangenrijker om deze fijne groep, keihard werkende Medelanders te vriend te houden.
Dus Job: kom op met die snoepreisjes & andere vormen van compensatie!

mokum | 11-10-07 | 16:35

opper wraaknemer zag het buitenkansje om lekker te slaan en te meppen, je weet toch...

Hij bekent dat hij een weerloze jongen in elkaar heeft geslagen samen met nog wat sukkeltjes, allemaal oppakken en wegstoppen, maatschappij stukje veiliger.

ff winst van vandaag berekenen: 1 dode trk, 1 domme mocro en zooitje die de mocro in mekaar slaat, +- 15 kansarmejongeren die we kunnen wegstoppen

rubensousa | 11-10-07 | 16:34

@dutchyntl 11-10-07 @ 16:27

Generaliseren is een vak dat u kwablijkelijk beheerst. Maar eh.. Ga es deaud.

De StoorZenDer | 11-10-07 | 16:34

ug nederland toch zucht *

hij doet het alweer | 11-10-07 | 16:34

dutchyntl 11-10-07 @ 16:27
Wat moeten we met zn allen zeggen dan? Het vanzelfsprekende? Dat dit verschrikkelijk is. Heeft weinig zin he

LibertasSimplex | 11-10-07 | 16:33

Wilders kom er maar in:

Alle finnen terug naar finland!!!

worm | 11-10-07 | 16:33

@dercks daar heb je gelijk in, maar wat niet is kan nog komen. Of denk jij echt dat dit de blanke wijken/scholen bespaard zal blijven? Dat dacht men in de usa ook. Maar het zijn nu de blanke kids die daar met de guns lopen te zwaaien.

sijtje boes | 11-10-07 | 16:31

@ man on the edge 11-10-07 @ 16:29

WHAHAHAHAHA!

Die is dan wel weer heel erg grappig!

kolonel klootoog | 11-10-07 | 16:31

" Jai pen, iek fliendermes".
Ik dacht dat vlindermessen alleen op excursies naar Marokko werden gebruikt. Gesoepsidieerd, dat dan weer wel.

fuckje | 11-10-07 | 16:31

Wel een plausibel verhaal van die opper-wraaknemer op AT5:
"Niemand deed iets, dus ik rende d'r achteraan."
Geloof niet dat er daarna veel van de dader is overgebleven...
www.at5.nl/media/at5nieuws_item.asp?ne...

JamesHuntLive | 11-10-07 | 16:31

@ Duchytnl,
Ga eens deaud.

kersenflap | 11-10-07 | 16:31

@ dutchyntl 11-10-07 @ 16:27

Je nicknaam is aardig kaalkopjes-achtig. Ga es deaud!

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 16:30

@ de grote Anti 11-10-07 @ 16:27

Je bent 2 uur te laat om grappig te zijn. Tering lees nou eerst es wat man...

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 16:29

@dutchyntl 11-10-07
BIC deal...???

man on the edge | 11-10-07 | 16:29

@dutchyntl 11-10-07 @ 16:27
wij wonen niet allemaal in wijken waar alle kozijnen vernieuwd moeten/zullen worden (Gelukkig niet)

Pigha Lal | 11-10-07 | 16:28

@ dutchyntl 11-10-07 @ 16:27
Let op je bloeddruk...

ijsklont | 11-10-07 | 16:28

@ koerbagh ® 11-10-07 @ 16:18

Als jij en die knul een date hebben, laat je me het ff weten dan? Ik wil namelijk ook wel eens lachen…

kolonel klootoog | 11-10-07 | 16:27

Het zal allemaal wel losloPEN.. PENibele situaties als in deze doen zich dus ook voor in de maatschappij,niet alleen in PENitiaire instellingen,waar zelfs een PEN als waPEN wordt gebruikt.Ik las laatst over een middeleeuwse constructie,de 'iron maiden',zeg maar een soort sarcofaag met PENnen aan de binnenkant.. laten we die weer invoeren.

de grote Anti | 11-10-07 | 16:27

Dader(tje) tyf op naar je eigen land! mes trekken om een balpen jezus.

Gamebytes | 11-10-07 | 16:27

@ sijtje boes. Gelukkig zijn er ook nog normale mensen te vinden op deze site. Ik lees vooral reacties van debielen die nog nooit met leed te maken hebben gehad. Wij gaan in ieder geval niet mee in deze "grappen". Het zou ze gvd zelf eens overkomen. En dan andere mensen horen praten van: "big deal.... het leven gaat door".

MENSEN.OMDAT DE SITE GEEN STIJL HEET WIL NIET ZEGGEN DAT JE PERSE EEN STIJLLOZE REACTIE MOET PLAATSEN. Maarja... sommige mensen moeten voelen om te leren, en dat gebeurt vast nog wel.

dutchyntl | 11-10-07 | 16:27

4 uur cup a soep, dat zouden meer mensen moeten doennnnnnnnn

neemjemoederindemali | 11-10-07 | 16:26

Maar de dader heeft dus waarschijnlijk EAUK een Nederlands paspoort?

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 16:26

De pen is machtiger dan het zwaard........... gaat dus niet op voor een mes

man on the edge | 11-10-07 | 16:26

Kansarmejongeren meteen terugsturen naar hun geboorteland, ze hebben niet voor niets dubble nationaliteit dus daar moet dan gebruik van gemaakt worden ten voordele van de NEDERLANDSE maatschappij.

Het is altijd wel weer wat met die gasten, op leeftijd van 4 beginnen ze al met cursus juffrouw uitschelde/schoppen, en naarmate ze ouder worden hoe ze het beste andere mense kunnen verkrachten, doodmaken en wat nog meer. Met 14 jaar moeten ze dan de praktijk test afleggen en dan ben je volwaardig mocro. sjonge jonge jonge

rubensousa | 11-10-07 | 16:25

een turk heeft een marrokaan neergestoken, niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen

neemjemoederindemali | 11-10-07 | 16:25

Ooit zat ik op die school, toen het nog MTS Patrimonium heette. Kan me niet heugen er zelfs maar een matpartij gezien te hebben. Maar ja, prachtwijkje nu he?

Achtertuyn | 11-10-07 | 16:25

@Bob Sleeuwijk 11-10-07 @ 16:17
beter zou zijn dat allah hem in zijn bruine ster zou nemen - de dader althans.

Pigha Lal | 11-10-07 | 16:24

@ brmz 16:20 Je telt er 4? Dan ga je ervan uit dat de cameraman en de politieagent blank zijn :)

Willianus Wortelus | 11-10-07 | 16:24

.................

latenwebidden | 11-10-07 | 16:24

""Scholieren waren volledig overstuur en probeerden de pers het werk onmogelijk te maken."""Nog meer kozijnen van Vogelaar

derkcs | 11-10-07 | 16:23

@Bob Sleeuwijk 11-10-07 @ 16:19
Linkje?

De God van Empel | 11-10-07 | 16:22

koerbagh ® 11-10-07 @ 16:14

Die knul (rip) heeft 'n hoop bloed verloren inderdaad. En hij had maar 'n paar liter. Walgelijk. Ik ga niet voor de toeval-optie. Dit was 'gevalletje 'doden om te doden...

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 16:21

roest ien vreeden

goed dat die 20 jochies die moordenaar nog even gestraft hebben voor 'het gezag' het over nam, die zullen hem hoogst waarschijnlijk een stuk milder straffen...

T. Humper | 11-10-07 | 16:21

wel=welgeteld*
leven=leve*
Mijn excuses.

brmz | 11-10-07 | 16:21

Op de middelste foto zie ik wel 4 autochtonen. Lang leven de multiculturele samenleving!

brmz | 11-10-07 | 16:20

Cohen is al ter plaatse. Thee wordt uitgedeeld.

robbert jan hendrik | 11-10-07 | 16:20

Ook van het Finnen-Forum:

kkkkk turken wallah ik mag ze niet maar gelukkig in 2001 was er een turk doodgeslagen door mocros lekker voor hem die dag zal ik nooit vergete

Citaat:
Geplaatst door AinReggadaMan Bekijk reactie
ik hoop jij ook vieze turk

IK BEN GEEN TURK STUPID MOROON, IK BEN NIET ZOALS JIJ

TROUWENS TURKE ZIJN RELAXX DAN MOCROS .

ik ga met el eid turkse vlag verbranden

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 16:19

@ David2002 11-10-07 @ 16:13

Iemand met zoveel agressie als jij zouden ze preventief moeten steriliseren.

Zoloft | 11-10-07 | 16:19

Een goede reden voor Vogelaar om eens in de Zuidafrikaanse townships te gaan kijken hoe men zo iets daar oplost. Het gebeurt in Soweto/Alexandria dagelijks.

poedel | 11-10-07 | 16:19

-weggejorist-

Montgomery Burns | 11-10-07 | 16:19

He? Marokkanen? En dat terwijl het zo goed gaat met ze!

Wieteke van Dort | 11-10-07 | 16:19

1 Turk pakt 1 Marokkaan.

20 Marokkanen pakken vervolgens 1 Turk.

Zo gaat dat.

Willianus Wortelus | 11-10-07 | 16:18

@David2002 11-10-07 @ 16:04:
Overigens, ik ben niet zo moeilijk te vinden, kom maar langs. Laat die camera maar zitten, ik heb er wel een paar. Dus je wilt mij in elkaar rammen omdat ik iets niet mag zeggen van jou? Jij wilt mensen het zwijgen opleggen omdat jij iets "smakeloos" vindt? Vond je het ook een goed idee dat de zweedse neo-nazi's een fototentoonstelling vernielden? Vond je het ook prima dat Theo van Gogh werd vermoord? Ik ben niet eng, jij bent eng.

koerbagh ® | 11-10-07 | 16:18

feauteau 2 spreekt boekdelen!

cApo Di tutI Cap0 | 11-10-07 | 16:18

a-s-d-g=2234

klep_dicht | 11-10-07 | 16:18

Wat een bloedbad...

Hemothorax | 11-10-07 | 16:18

@doskabouter 11-10-07 @ 16:13
Op net zo hoog niveau als hier op GS merk ik.

Bodde | 11-10-07 | 16:17

Van het Finnen-Forum:

Moge Allah ze alle sbar geven incha allah en Moge Allah hem een plek geven in Ldjenna incha allah.. Allah y rehmou..

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 16:17

We plukken de vruchten.

realiteitswaanzin | 11-10-07 | 16:17

is het vreemd dat het me niet verbaast dat de dader een allochtoon is? het verbaast me meer dat het slachtoffer zelf een allochtoon is.

ahab | 11-10-07 | 16:16

David2002 11-10-07 @ 16:13

Precies, dat is er hier ook gebeurd! Iemand zei iets, iemand trok dat niet en loste dat op met geweld! Heel goed.
Identificeer je je al met de dader want de volgende keer ben jij het!

azijnseiker | 11-10-07 | 16:16

kneuterzak 11-10-07 @ 16:13

U doelt waarop precies? Op 'helder op 't trommelvlies'?

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 16:15

En langs het tuinpad van mijn vader.
Zag ik de hoge bomen staan.
Ik was een kind, hoe kon ik weten.
Dat dit ooit voorbij zou gaan.

listen2bobmarley | 11-10-07 | 16:15

Vanavond stille tocht gevolgd dooor een fakkel tocht (voor de geparkeerde auto's) ?

Days-Of-Wild | 11-10-07 | 16:15

oooooooooooh neeeeeeej!!

in Amerika gebeurt er wat op een school en nu moet et ook gemeld worden als het gebeurt in nederland!!

godd dammmnnn gebeurt wel vaker dit hoor
niet zeike en door gaan met t leven..

JAAAAaaaaaaaaaaja | 11-10-07 | 16:15

M.A.H. 11-10-07 @ 15:13

Niet alleen een CD. Ook de soundtrack!

count von ziegenpuss | 11-10-07 | 16:15

@sijtje boes 11-10-07 @ 16:09
Als je dicht bij de feiten blijft kan je alleen maar concluderen dat dus kans dat dit in Wouters kansenzones gebert ontelbaar groter is dan in "blanke"buurten. De kans dat iemand in Wassenaar vanwege zijn aangetaste eer doordat zijn pen is afgepakt iemand doodsteekt lijkt mij toch een stuk kleiner.

derkcs | 11-10-07 | 16:14

@David2002 11-10-07 @ 16:04:
Oh? En waarom mag ik dat niet zeggen? Heb je de feauteaux bekeken? Met 1 prik/steek een dergelijke slagaderlijke bloeding veroorzaken kan duiden op 2 mogelijkheden: Ongelovelijk toeval of vakkundige slacht. Bij halal-slachten moet de slager het beest namelijk met 1 snee de slagaders doorsnijden om het te doden. De vergelijking is niet zo raar. Smakeloos, maar niet zo gek.

koerbagh ® | 11-10-07 | 16:14

kijk op die eerste foto die juut lacht gewoon

Gekkeshiit | 11-10-07 | 16:14

Jongens, niet zo discrimineren. Het is echt toeval dat het bijna altijd ene met licht getinte huidskleur is. Kijk maar naar de daders bij opsporing verzocht; echt een representatieve weergave van de Nederlandse bevolking! Oh ja dan nog deze: de pen is machtiger dan het zwaard.

ikker | 11-10-07 | 16:13

Wat een rprachtig beeld van onze multi-culturele samenleving.!!

Veel sterkte voor de nabestaanden...

ype de heamakker | 11-10-07 | 16:13

Het zijn alleen woorden?

Als mijn kind zo dood gaat en iemand doet zo leuk maak ik je af.

David2002 | 11-10-07 | 16:13

@ Vasco de Vazant 11-10-07 @ 16:08
Kan je met je eauren kijken, dat wil ik eauk. Vertel, vertel

kneuterzak | 11-10-07 | 16:13

Doodgebloed? Die is dus halal gestorven. Vanuit Islamitisch oogpunt niets mis mee.

Eagle_Eye | 11-10-07 | 16:13

Als de dader zijn cel nu in de fFIK steekt dan krijgt de Knettergekke Ella de schuld.

Pigha Lal | 11-10-07 | 16:13

nummer 745321 in de allochtonen kwestie
budankt.

dr.blaatschaap | 11-10-07 | 16:12

@PiaH 11-10-07 @ 15:01
Volgens mij zijn lynchpartijen nog altijd niet toegestaan in dit land. Dus wat mij betreft mogen die daders ook een flinke douw krijgen.

Templar | 11-10-07 | 16:12

Moet veel meer geld worden gepomped in onderwijs.
Leraren moeten opgeleid worden om met psychopaten om te kunnen gaan en ze te herkennen. Voor het miezerige loontje wat ze verdienen kunnen ze dit niet.

David2002 | 11-10-07 | 16:11

@ David2002 11-10-07 @ 16:04

Als je de GS redactie ff mailt willen ze je vast mijn thuis IP wel ff geven. Heb je iig op camera hoe ik je via de spuistraat, spui, singel, koningsplein, leidsestraat, max euweplein, vondelpark, amstelveenseweg, stadionplein en nog een stukje amstelveenseweg naar de eerste hulp van de VU schop. Je bent een heel triest en suf meisje.

kolonel klootoog | 11-10-07 | 16:11

sliceros 11-10-07 @ 15:59

Tis een MENTALITEITSkwestie!

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 16:10

Vogelaar gaat nog meer kozijnen vervangen

derkcs | 11-10-07 | 16:10

Wens overigens iedereen sterkte die er mee te maken heeft of heeft gehad. Zowel de familie als de leraren en leerlingen.
We kunnen allemaal wel lollig doen maar jezus het zal je overkomen. En ga nu niet roepen van dat gebeurd alleen op een VMBO school en alleen bij/door kansen jongeren.
Hoop voor al die "leukerds" dat het jullie of jullie kids bespaard blijft.

sijtje boes | 11-10-07 | 16:09

@ koerbagh

LOL!!!!!!!

Cheffff | 11-10-07 | 16:09

Wat zeiden de ouders van Khalid ook weer, nadat hij René Steegmans het leven uit geschopt had? Oh ja, het was de wil van Allah. Tsjah.. zo gaan die dingen.

RobbieG | 11-10-07 | 16:08

*gaat weer verder slpaen, wordt niks vandaag*

ijsklont | 11-10-07 | 16:08

@David2002 en die andere mungeaul Dutchy,

These are only words!!! Julie zijn de enige hier die geweld propageren.
Jullie zijn dus lusters.

azijnseiker | 11-10-07 | 16:08

FustViking 11-10-07 @ 15:58

Ja, fijne man die Donner. Denkt dat iedereen gek is en dat alles buiten zijn Herensoieteitsbeleving als spielerei weggezet moet kunnen worden.

Kheb zelf nog een onbesnaarde discussie hieraangaat met een (nu regerende) PvdA'er helder op 't trommelvlies. Die durfde de stelling wel aan dat ondanks dat veel druppels uit water bestonden en ze zij aan zij uit de hemel op ons neerdaalden er tog geen sprake van regen was... Wereldvent.

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 16:08

het kan ook een vil stift zijn geweest...

Bigben | 11-10-07 | 16:08

We stapelen dit gewoon bovenop alle andere gezelligheden.
Mocht iemand zich nog steeds afvragen waarom de PVV zo'n grote achterban heeft, dan ligt een deel van het antwoord in dit soort kansloze kkzooi.

michello | 11-10-07 | 16:07

@ David2002 11-10-07 @ 16:04

Bwahahahahahahahahahahaha..... NERD!!!

Zoloft | 11-10-07 | 16:07

via die pica lijkt het wel een bermbom

Bill Bixby | 11-10-07 | 16:06

@ Bob Sleeuwijk 11-10-07 @ 16:03
O ben niet verder gekomen dan het filmpje. Vond al triest genoeg. Ka wel genieten van alle pengrappen. Lol @fuckje 11-10-07 @ 15:53

ijsklont | 11-10-07 | 16:06

@David2002 11-10-07 @ 16:04 .. tja depressies he !

Draaitafel Demagoog | 11-10-07 | 16:06

@David2002 11-10-07 @ 16:04
Ja en dat zou ik ook willen doen met mensen die ander in hun gezicht gaat tuffen en met mensen die het leuk vinden om zwakkere uit te lachen.

Stijno | 11-10-07 | 16:06

De wereld vergaat van het terrorisme, er worden mensen doodgestoken en waar gaan onze belastingecenten naar toe? Naar het kiezen van een ''nieuw volkslied''. Wat een KUTland

Dr. Oenorai | 11-10-07 | 16:04

PS grappig om te zien dat er hier ook veel mensen zitten zonder geweten. Ik bedoel shit als

Zo... dat was een fiks slagaderlijke bloeding aan de picca's te zien. Was er een halal-slagersvakschool op dat ROC?

koerbagh ® 11-10-07 @ 16:00

zeg je niet.

Ik werk bij een internet provider en ik zou er echt werk van willen maken om dit soort gastjes op te zoeken en ze op camera neer te schoppen. hard ook.

David2002 | 11-10-07 | 16:04

-weggejorist-

David2002 | 11-10-07 | 16:04

Ja moet in de toekomst zijn :P (hoop ik) Op het moment geen villa. Maar mag nie klagen. Alhoewel ook weer wel omdat ik nu in Zutphen woon.

Stijno | 11-10-07 | 16:04

Hier zit het PENtagon achter

LibertasSimplex | 11-10-07 | 16:04

Wij willen eerwraak! Er zitten toch nog voordelen aan deze cultuur.

DutchWax | 11-10-07 | 16:04

@ijsklont 11-10-07 @ 16:03
Nee, in de toekomst bedoelt 'ie.

De God van Empel | 11-10-07 | 16:04

@ Stijno 11-10-07 @ 16:01

En toch geloof ik niet dat jij het helemaal goed begrepen hebt. Leuk voor je dat je trouwens een baan als inwonende huishoudlaaf ambieert.

kolonel klootoog | 11-10-07 | 16:04

@ ijsklont 11-10-07 @ 16:01

Hij is niet met een pen vermoordt, maar OM een pen.

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 16:03

Stijno 11-10-07 @ 16:01
rijke ouders zeker met zo een grote villa

ijsklont | 11-10-07 | 16:03

@ koerbagh ® 11-10-07 @ 16:00
Zou zomaar kunnen, Finnen staan bekend om hun uitbeners kwaliteiten.

kneuterzak | 11-10-07 | 16:03

toch niet de belende 'ball-pen moord"?

Patrick Zweedsey | 11-10-07 | 16:03

* Mijdt west de komende dagen als de pest* Gaat gezellig worden daar. Ik pas ff de komende weken.

sijtje boes | 11-10-07 | 16:02

-weggejorist-

hemaworstje | 11-10-07 | 16:02

Waarom steken hooligans elkaar neer sliceros?

Ze geloven niet in god. dus zeg het maar

David2002 | 11-10-07 | 16:02

Kunnen we nu met die flauwe opmerkingen kap pen?

De God van Empel | 11-10-07 | 16:02

@kolonel klootoog
Kan je vertellen dat ik geen mietje ben. Daarom bleef ik hem ook aankijken. En heb ook genoeg vrienden die, als ze erbij waren, het minder goed hadden opgenomen. Maar dat vind ik helemaal niet belangrijk. Ook al zou ik het grootste mietje in Nederland zijn. Dan zou het nog debiel zijn om mij uit te lachen. Dus ga jij maar weer lekker terug naar je matties op het VMBO beetje leraren uitschelden en vooral dom doen. Kan je straks lekker in een mooie achterstandswijk wonen en nog meer schatten van kinderen op de wereld brengen.
Ondertussen zit ik in een grote villa. Daar zorg ik wel voor en daar ziet het er op school ook wel naar uit.

Stijno | 11-10-07 | 16:01

dutchyntl 11-10-07 @ 15:58

Wil je er over praten ? Heb je een slechte jeugd gehad ? Ben je vaak geplaagd op school ? Ben je zelf een pen kwijt ?

Wishbone | 11-10-07 | 16:01

Mensen gaan gekke dingen doen als je ze een maand lang bijna geen eten geeft.

Taleb taliban | 11-10-07 | 16:01

@Bob Sleeuwijk 11-10-07 @ 15:59
Vind je een knappe jongen als je iemand met een gum kan neersteken ;)

ijsklont | 11-10-07 | 16:01

Zo... dat was een fiks slagaderlijke bloeding aan de picca's te zien. Was er een halal-slagersvakschool op dat ROC?

koerbagh ® | 11-10-07 | 16:00

Ligt dit nou aan de Islam? Of aan de ouders? Of de school? Of aan Den Haag? Of gewoon aan hun cultuur?

sliceros | 11-10-07 | 15:59

Laat ik eens serieus reageren:

Als ze elkaar afmaken om een pen... wat doen ze dan als ze en gum of nog erger, een liniaal willen lenen?

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 15:59

@ Vasco
Ook al gehoord van Donner, ooit: "Een serie incidenten"
Dan denk ik: heel mooi bedacht, dat dan weer wel.

FustViking | 11-10-07 | 15:58

@dutchyntl 11-10-07 @ 15:53

Schrijf de agressie maar van je af... PENvriend...

Zoloft | 11-10-07 | 15:58

@ Bill Bixby, of hoe de fuck je ook mag heten.
Als jij dat soort reacties goed keurt.... judgement will come jongen... wacht maar ;) Op een dag kom je nog iemand tegen die jouw gevoel voor humor niet waardeerd.... ik wou dat het vandaag was.

Ga je snel schamen zeg ik namens mezelf, en iedereen die dit soort berichten nog WEL erg vinden.

dutchyntl | 11-10-07 | 15:58

Van vroeger staken wij elkaar neer om een lekker wijf. Maar om een pen? Neuh.
Dat moeten interlektuelen geweest zijn.

kuttekrap | 11-10-07 | 15:58

Volgens het filmpje was het een rooie pen.

ijsklont | 11-10-07 | 15:58

Zwaar kut voor de vmbo kids die er wel wat van willen maken..

Kunnen nu later nog moeilijker een baan krijgen...

David2002 | 11-10-07 | 15:58

Zwaar kut voor de vmbo kids die er wel wat van willen maken..

Kunnen nu later nog moeilijker een baan krijgen...

David2002 | 11-10-07 | 15:58

Gadverdamme... al dat bloed *yek*... en wat ligt er nog meer joh, lichaamsdelen ofzo?! Knap... als je dat met slechts een pennetje voor mekaar krijgt. Afkomst dader?!

banu | 11-10-07 | 15:58

Er zitten reaguursels bij waar ik van moet gaPen

kneuterzak | 11-10-07 | 15:58

-weggejorist-

frans6791 | 11-10-07 | 15:57

Die school is net een wes pen nest.

De God van Empel | 11-10-07 | 15:57

Mensen, mensen toch...

-In Giethoorn en Staphorst worden toch OOK koeien en varkens vermoord door vrome christenen?
-Dit kon net zo goed gebeuren op een blanke montessori-school.
-De wijkcoach zat te poepen en kon zodoende geen toezicht houden.
-De jongen het niet zo bedoeld.
-Als Bush Irak niet was binnengevallen was dit nooit gebeurd.
-Allochtoon of autochtoon, dit mag niet.
-Doet de afkomst van de dader er toe?

kersenflap | 11-10-07 | 15:57

@dutchyntl 11-10-07 @ 15:53 .. hahaha ben jij wel van deze wereld ? met je ik heb nooit wat tegen het cynisme van gs gehad !

Draaitafel Demagoog | 11-10-07 | 15:57

Maarja, je moet ook niet iemand op de tenen trap pen.

De God van Empel | 11-10-07 | 15:56

Sow, 14 jaar oud en nu al je level verkloot.....

Timboland | 11-10-07 | 15:56

@Bob Sleeuwijk,
Ik was toch wel op mijn hoogtepunt;-) 15:53u.

fuckje | 11-10-07 | 15:56

Diep triest maar typerend voor het nivo van de ROC leerlingen en de struisvogelpolitiek van de leiding. Op de televaag website lees ik:

"De steekpartij leidde tot een hoop consternatie op het schoolplein. Scholieren waren volledig overstuur en probeerden de pers het werk onmogelijk te maken"

Vreemd gedrag, als je overstuur bent dan richt je je niet tegen de pers. Hoewel bepaalde lieden standaard tegen de media zijn want die stelde ze toch altijd in een kwaad daglicht. (slachtofferrol big time)

doskabouter | 11-10-07 | 15:55

Als men maar goed voor ogen houdt dat het hier wederom slechts een INCIDENT betreft.

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 15:55

de grapPEN zijn niet best vandaag....

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 15:54

@ Dutchwax me z'n "Laat mij de afkomst van de dader raden".

Krijg de tering.... nu al wijzen?? Walgelijk mannetje (zeg ik als 100% Nederlander).

dutchyntl | 11-10-07 | 15:54

Verschrikkelijk dat 'ie om zeep is gehol pen.

De God van Empel | 11-10-07 | 15:54

@dutchyntl prozacje erbij ???

Bill Bixby | 11-10-07 | 15:54

Het Franse model; zo had Le Pen het gewild.

fuckje | 11-10-07 | 15:53

Wat een waardeloze reacties lees ik hier.
"eigen schuld, dikke bult". Geenstijl... is dit wat jullie willen bereiken... meningen van deze debielen?? Vandaag is er een jongen van godverredomme 16 dood gestoken om een klotepen! (als dat verhaal ook echt klopt). Zulke berichten horen in een krant, en niet op een site waar cynisme voorop staat. (en neej, ik heb nooit wat tegen het cynisme van geenstijl gehad).

dutchyntl | 11-10-07 | 15:53

PENis nijd?

Bigben | 11-10-07 | 15:52

niks aan de hand mensen .. doorlopen ..

witte geit? | 11-10-07 | 15:52

weer een die zich niet aan kan sluiten bij de PENose

Bill Bixby | 11-10-07 | 15:52

*likt pen* He gadverdamme.. deze smaakt naar zweet.

de grote Anti | 11-10-07 | 15:51

Is dit nou wat die knettergekke Vogelaar bedoelde met Christelijk-Joods-Islamitische cultuur?

de republiek | 11-10-07 | 15:51

Het slachtoffer bevond zich in een PENibele situatie.

Zoloft | 11-10-07 | 15:50

C'est FINi

thispissesmeoff | 11-10-07 | 15:49

Dit krijg je er natuurlijk van als je aan dit soort mongeaulen tijdens Maatschappijleer probeert uit te leggen dat de pen scherper is dan het zwaard.

Deze reactie is niet OK Iko Nal 11-10-07 @ 15:43
LOOOOOL

latinha | 11-10-07 | 15:49

LOL @ Krokant 11-10-07 @ 15:45

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 15:49

Is het heilige boek niet met een pen geschreven?

HP de Tijd lezer! | 11-10-07 | 15:49

Volgens omstanders zou het gaan om een puberale ruzie tussen twee allochtone jongens

yes yes meer van dit please

Bill Bixby | 11-10-07 | 15:48

Dit was niet de eerste moord waarbij een pen was betrokken.

fuckje | 11-10-07 | 15:48

@kolonel klootoog 11-10-07 @ 15:44

*Ik heb nooit nergens last van*

Dubbele ontkenning. Dus U heeft altijd overal last van?

Agent327 | 11-10-07 | 15:48

En dan te bedenken dat raamambtenaren als Bigi in het Engels pencilpushers heten.

Bigi Bana Boy | 11-10-07 | 15:48

Wishbone 11-10-07 @ 15:35

Dat zeg ik. Als je het dáár als samenkleving laat liggen roep je dergelijke normloosheid natuurlijk over jezelf af. Het matige investeringsklimaat op dit terrein schept als het ware als vanzelf de omstandigheden waarin een collectieve kudtmentaliteit goed gedijdt.

Discriminatie, racisme, uitsluiting, weinig stageplekken, lage uitkeringen, steeds minder soepsidies en slecht gefaciliteerde instanties voor gefinancierde vrijetijdsbesteding. Tja, dan kun je natuurlijk wachten op dergelijke ontsporingen en buitensporigheden.

Juíst de dader is hier natuurlijk weer slachtoffer.

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 15:47

De Pen is machtiger dan het zwaard.
Maar toch idioot !! Als je in je nek wordt gestoken dan heeft hij van achteren aangevallen anders lag zijn hals open. Laf ! Heel erg laf !

Kris | 11-10-07 | 15:47

Een triest bericht. Wordt weer druk bij Halt.

deropofderonder | 11-10-07 | 15:47

Het zal allemaal wel losloPen.

De God van Empel | 11-10-07 | 15:47

@agent327

Jij weet blijkbaar niet wat respect is,anders zij je niet denk ff na.
Jij weet net zo goed dat dit volk ons een hoop ellende bezorgd
en geen respect verdiend zoals ze nu doen.

flashboy | 11-10-07 | 15:46

Als ik Google Maps moet geloven is hij gewoon van de A10 af geflikkerd

Krokant | 11-10-07 | 15:45

@ De StoorZenDer 11-10-07 @ 15:41

Grappenmaker nr. 1000! Preis? Een rijs naar Finland!

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 15:44

Hier zullen de pennelikkers nog een tijdje zoet mee zijn.

De God van Empel | 11-10-07 | 15:44

@ Stijno 11-10-07 @ 15:40

Ik heb nooit nergens last van. Misschien ben je gewoon een mietje, die mag ik namelijk ook graag uitlachen. n het gezicht spuwen gaat me een beetje ver… Ik heb namelijk liever niet dat mijn speeksel in aanraking komt met mietjes.

kolonel klootoog | 11-10-07 | 15:44

listen2bobmarley 11-10-07 @ 15:42

kwam langs op de lokale radio (daarnaast zie ik het nu ook in een paar reaguursels boven me staan)

Milosz | 11-10-07 | 15:44

Dit krijg je er natuurlijk van als je aan dit soort mongeaulen tijdens Maatschappijleer probeert uit te leggen dat de pen scherper is dan het zwaard.

Iko Nal | 11-10-07 | 15:43

De niet bestaande identiteiten in dit land hebben niets meer te vertellen!

HP de Tijd lezer! | 11-10-07 | 15:43

Kijk. Tijdens ramadan mag je elkaar niet met een vis op het hoofd slaan. Of aftuigen met een banaan. Krijg je dit

LibertasSimplex | 11-10-07 | 15:43

Erg vervelend voor de school is toch weer twee leerlingen (2* subsidie) minder.

dam-dame | 11-10-07 | 15:43

IK snap er niets van, 2 weken heeft de multiculti kerk nog een groot feest gegeven op het plein vlak bij de school! ( lees delftlandplein!)
je weet toch, witte mensjes met gestreepte groene broeken, en gekleurde sjaaltjes om enzo.
gezellie grote tent opgezet, verse repperts, kleine turkjes en mocrotjes die mogen helpen met opbouwen, en de geiten sokje gezellie feuteau's maken voor op de bijeenkomt van het partij congres ofzeau.
kon niet gek genoeg zijn, kermis shit erbij, ETC!

JAMMER DAT IK GEEN FEATEAUX GEMAAKT HEB!

EEhhhh, kan iemand van de organisatie mij vertellen wat het doel van dit fewestje was?

latinha | 11-10-07 | 15:43

die ambulancebroeders zouwe extra betaald moete worde

Junkie Jantje | 11-10-07 | 15:42

@Milosz 11-10-07 @ 15:41
Waar staat dat dan?

listen2bobmarley | 11-10-07 | 15:42

@ Teen 11-10-07 @ 15:32

Walla, geef mij nu pen,
Anders jij er geweest ben!

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 15:42

kolonel klootoog 11-10-07 @ 15:36
De Telegraaf : Holland Erwache.

Bigi Bana Boy | 11-10-07 | 15:42

marokkaan is de dader.. het slachtoffer een turk.

Milosz | 11-10-07 | 15:41

-weggejorist-

tepelsteeltje | 11-10-07 | 15:41

Wat gebeuren er toch fijne dingen in de stad op het moment dat je daar lekker je over straat loopt vanaf je studie! Goede genade.. Trouwens opvallend dat ik nog nergens een hyves of andere profiel-gedoe gevonden heb in de reacties! Lekker gedoe dit weer!

Krokant | 11-10-07 | 15:41

De scholieren sleurden hem de trap af naar de ingang van het metrostation. Daar sloegen ze hem verder in elkaar totdat hij overgeleverd kon worden aan de politie.

Consternatie

De steekpartij leidde tot een hoop consternatie op het schoolplein. Scholieren waren volledig overstuur en probeerden de pers het werk onmogelijk te maken
-
Kijk, zeau mag ik het horen. De pers uit je buurt slaan is één ding, dat doen ze wel vaker. Maar intussen eventuele problemen zelf "oplossen", w.a.u.w.! Is hier dan eindelijk dat zelfregulerend vermogen waar we al vijftig jaar van dromen? Of was het slachtoffer, net als de medesgolieren een soenniet, en de dader een sjiiet? Vragenvragenvragen...

Koekje-dr-bij? | 11-10-07 | 15:41

Ach, zolang ze elkaar afmaken...

Zuurpruim | 11-10-07 | 15:41

Lijkt wel een soort van balpenmoord.

De StoorZenDer | 11-10-07 | 15:41

-edit: doe es afkoelen -

Stijno | 11-10-07 | 15:40

@koerbagh ® 11-10-07 @ 15:35
.
Alles went.. en dat is inderdaad zorgwekkend.Maar zolang er mensen zijn die het 'verschil' blijven zien is er nog hoop.

de grote Anti | 11-10-07 | 15:40

Een multikulti onderonsje, fascinerend.

Zo jammer! | 11-10-07 | 15:40

Benieuwd wat er vanavond gebeurt bij dat treffen wat ongetwijfeld aan de (wan)orde zal zijn.
En wat zal het politiescenario worden?
Een afwachtende houding aannemen om escalatie te voorkomen(?) of met groot machtsvertoon aanwezig zijn.

ADO-Le-Cent | 11-10-07 | 15:40

Heeft Geert Wilders een Finse scholier in zn nek gestoken? Met een pen?

LibertasSimplex | 11-10-07 | 15:39

vreselijk, dit is echt met geen pen te beschrijven..............

laurentius | 11-10-07 | 15:39

De traumahelicopter verleende assistentie. Maar goed dat ghanezen niet kunnen vliegen.

wijsvinger | 11-10-07 | 15:38

Gelukkig hebben de ouders vers geschilderde kozijnen. Ik ben blij dat dit kabinet serieus werk maakt van de problemen in dit soort wijken.

Iko Nal | 11-10-07 | 15:38

@overVecht
Azijn, mercy en jij zijn ambtenaren die alle drie de hele dag of naar GS of uit hetzelfde raam kijken?

MickyM | 11-10-07 | 15:38

In mijn tijd gaf je gewoon iemand een slag om z'n harses bij een *kuch* pen incident. Ik ben nog lang geen veertig maar voelt zich nu al oud worden of is de mentaliteit in tien jaar zo drastisch veranderd.

bethundered | 11-10-07 | 15:38

Die analfabeten hebben ook geen flauw benul waarvoor een pen dient.

Volgens goed ingevoerde bronnen worden in het rifgebergte pennen gebruikt om bij elkaar handen af te hakken als ze weer van elkaar aan het stelen zijn.

El Duque | 11-10-07 | 15:38

@ overVecht 11-10-07 @ 15:32

Wilders? Wie?

kolonel klootoog | 11-10-07 | 15:37

@ koerbagh ® 11-10-07 @ 15:35

Inderdaad koerbagh, dat is in en in triest.

Agent327 | 11-10-07 | 15:37

volgens mij ging het dus niet om een pen maar omdat ie honger had dus ..

Draaitafel Demagoog | 11-10-07 | 15:36

Ik begrijp uit bovenstaande reacties dat Wilders er dus niet in komt vandaag?
*sluit zich aan bij overVecht en azijn en haalt nog een bakkie pleur*

lounge01 | 11-10-07 | 15:36

dit is weer een voorbeeld van ophitsend gedrag. lekker met zn allen ruig de coolio uithangen, lekker stoer met de matties op de scooters breezahs de afgrond in trekken. lang leve de ghetto. premies om in die godvergeten zooi te wonen zorgen alleen maar voor een duidelijkere scheiding tussen culturen. gebruik dat geld liever om deze culturen een oprotpremie te geven. jullie richten dit land ten gronde, zowel de politiek als deze wannabee gangsters. jullie creeeren jullie eigen ghetto, ondankbare figuren!

Tommygunner | 11-10-07 | 15:36

Met geen pen te beschrijven dit.....

WiseNose | 11-10-07 | 15:36

@ fuckje 11-10-07 @ 15:29

Dat wisten we toch al? Zelfs de altijd bekwaam verslaggevende Krant van Stakker Nederland wist de oorzaak aan het gevolg te koppelen.

kolonel klootoog | 11-10-07 | 15:36

Vasco de Vazant 11-10-07 @ 15:27

Wat denk je zelf ?
.
Jongeren uit de Baarjes hebben dinsdag
in de stadsdeelraadsvergadering gepro-
testeerd. Ze zijn niet blij met het
nieuwe vrijetijdscentrum Club Rainbow.
-
Volgens de jongeren sluit het aanbod
niet aan bij wat ze leuk vinden. Ook
zijn ze niet te spreken over het in het
centrum geldende pasjes systeem. De
medewerkers van Club Rainbow klagen
juist over intimidatie en bedreiging
door de groep. Door de problemen hangen
veel jongeren weer op straat.
(Bron AT5)

Wishbone | 11-10-07 | 15:35

Tzal je kind maar wezen.

Een leven lang gediscrimineerd worden en dan je zoon voor misschien wel 120 uur achter de tralies (in de 'inrichting') zien verkommeren omdat hij voor zijn eer opkwam.

Welk een drama voor de ouders van die dader. Zou Netwerk er weer een getolkt interview uit weten te slepen? Nederlandse kudt-samenleving!

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 15:35

RIP
Te triest voor waarden.

Niqaab-Jihad | 11-10-07 | 15:35

Zo'n ramadan is toch niet helemaal gezond blijkt maar weer. Wat zei de politiewoordvoorder te Utrecht ook alweer? Dat de criminaliteit tijdens de vastenmaand toenam... Juist.
Maar het is natuurlijk intriest. Voor dit land, voor de stad, voor de ouders... je zou toch ook als kind moeten opgroeien in zo'n wijk, met zo'n culturele achtergrond. Het ergste vind ik nog wel dat ik er helemaal niet meer van schrik, niet van opkijk en er niet meer verontwaardigd over word.

koerbagh ® | 11-10-07 | 15:35

*Pakt denkbeeldige rozenkrans en telt 150 zegeningen van de multiculturele samenleving*

Murdockyoufool | 11-10-07 | 15:34

-weggejorist-

rubensousa | 11-10-07 | 15:34

-edit: weggejorist! -

Frits Bom | 11-10-07 | 15:34

@22grafik 11-10-07 @ 15:29
nope, bedoel meer het volgende. Je kunt zeggen.
"Kijk, Daarom moet je Wilders stemmen, wilders wil dit soort gasten gewoon hard straffen"
of
"Wat een kudtfinnen weer, van mij mogen ze keihard gestraft worden"

wordt namelijk beetje moe van de naam Wilders altijd en overal in elk topic..

overVecht | 11-10-07 | 15:32

Nou, die malloot kan een woedend rijmpje van mij verwachten!

Teen | 11-10-07 | 15:32

@ overVecht 11-10-07 @ 15:26

Das nou niet bepaald iets om over naar huis te schrijven.

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 15:32

Zeker weer een blanke die een fin neer moest steken natuurlijk .. wat een land .. wat een land !

Draaitafel Demagoog | 11-10-07 | 15:32

@azijnseiker 11-10-07 @ 15:29
ja! of in New Orleans!

overVecht | 11-10-07 | 15:30

Triest maar ja zeker te verwachten in zulke wijken en op zulke scholen.

kikidee | 11-10-07 | 15:30

OK de laatste dan: Dit zou je eerder in Pennsylvania verwachten.

azijnseiker | 11-10-07 | 15:29

@overVecht 11-10-07 @ 15:20

dus als je eens bent met iemand moet je net doen of het je eigen mening is , maar dan is het toch je eigen mening? vreemde redenatie ,

22grafik | 11-10-07 | 15:29

@kolonel klootoog,
Dan weten we in ieder geval dat het geen ruzie was om de Heidelbergse Cathegismus over het Avondmaal tussen een Katholiek en Chr. gereformeerde.

fuckje | 11-10-07 | 15:29

Dit is waarschijnlijk weer typisch een gevolg van de joods-gristelijke cultuur. Ik zie de dader alweer voor me: zeker weer een roomblanke blondharige jongen met sproeten en rode blosjes op de wangen... Dat soort volk deugt voor geen meter!

die hofstadtgruppe | 11-10-07 | 15:29

Was het soms een BIG pen

Bigben | 11-10-07 | 15:28

Waar zijn Kneus17 en Kneus18 trouwens…

kolonel klootoog | 11-10-07 | 15:28

@ed.. 11-10-07 @ 15:24
voor de allerlaatste keer!!!! Dat is mijn grapje! Dat anderen hem eerder plaatste komt gewoon omdat ze mij de tijd niet hebben gegund om hem te plaatsen!!

Kzal nog es een keer een leuke grapje verzinnen en hem dan lekker als eerste plaatsen zodat iedereen gelijk weet dat ie van mij is!!

*neemt ritalinnetje*

overVecht | 11-10-07 | 15:28

@Bigi Bana Boy 11-10-07 @ 15:24

héél veel respect voor die mensen

Agent327 | 11-10-07 | 15:28

"ROC TeC"

"Volgens omstanders zou het gaan om een puberale ruzie tussen twee
allochtone jongens."

"Leerlingen van de school gingen hem halen en sloegen de jongen in elkaar voordat hij werd overgeleverd aan de politie."

"Scholieren waren volledig overstuur en probeerden de pers het werk onmogelijk te maken."

Vooroordelen? Noh :o.

Plattebats | 11-10-07 | 15:28

@Hakbarr 14:59,
Behalve ronddemiddellandsezeeërs zitten er ook 3 Noren op die school, en heten alle 3 Lars.

fuckje | 11-10-07 | 15:28

Als die jongen nou een balpen had gebruikt...

De God van Empel | 11-10-07 | 15:27

Ze hebben het ook zwaar tijdens de ramadan natuurlijk hè. Moet de rechter straks wel rekening mee houden natuurlijk.

lekker moeder | 11-10-07 | 15:27

Zou een nieuw buurthuis wat zijn? Iets met veel respectvolle jongerenwerkers en fijne aandacht voor de rijkculturele diversiteit van 'de' nieuwe nederlander.

Laten we tog blij zijn met mekaar.

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 15:27

Aftuigen zulken!

Kartoffelz | 11-10-07 | 15:26

-weggerot en opgejorist-

SwaY | 11-10-07 | 15:26

@flashboy 11-10-07 @ 15:24
Denk ff na

Agent327 | 11-10-07 | 15:26

@ fuckje 11-10-07 @ 15:23

Maar wat dan?

kolonel klootoog | 11-10-07 | 15:26

eauw, mogen we van joris geen donkere medemensen meer deaudwenschen ? GS gaat er op vooruit.

toshke | 11-10-07 | 15:26

Dus de hoogste tijd weer voor het progressieve mantra: "Zoiets gebeurt àlléén maar in Amerika!"

Godward | 11-10-07 | 15:25

@ ed.. 11-10-07 @ 15:24

Allaaaang. Dus pen maar wat anders.

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 15:25

Nou, heeft die kerel 7 maagden als hij in de hemel komt, allemaal dankzij een pennensteek!

Fotosynthese | 11-10-07 | 15:25

Het is allemaal al gezegd hierboven, maar ik wil toch ff zeggen; zie je wel... Kansenjongeren moeten harder worden aangepakt, het loopt volledig uit de hand.

Hyperkritisch | 11-10-07 | 15:24

heeft iemand de link naar de balpenmoord al gelegd?

ed.. | 11-10-07 | 15:24

Maxima modus, 1 koekje bij de thee, de gordijnen geopend, een mes in je rug..........

kneuterzak | 11-10-07 | 15:24

Geen geintjes over de leraren die op dat soort scholen werken.
We mogen blij zijn dat er überhaupt nog mensen zijn die zich daar voor lenen. Alle mooie policor praatjes ten spijt zijn dit de mensen die iedere dag, misschien wel tegen beter weten in, tot hun knieen in de stront van onze multiculti maatschappij staan. En nog begaan met (een deel van) hun leerlingen ook he ? Respect.

Bigi Bana Boy | 11-10-07 | 15:24

-weggejorist en opgerot-

flashboy | 11-10-07 | 15:24

@ kolonel klootoog 11-10-07 @ 15:21
ja de domibo is begonnen

Agent327 | 11-10-07 | 15:24

Turkse messentrekker draait de bajes in vanwege het afmaken van een Marokkaanse crimineel in de dop.

Lijkt me een win-win situatie.

lekker moeder | 11-10-07 | 15:24

zou rutger hier ook ff gaan kijken??

brillant | 11-10-07 | 15:24

@kolonel klootoog,
Ja!

fuckje | 11-10-07 | 15:23

@ Hakbarrr 11-10-07 @ 14:59 Ben benieuwd hoe laat jouw postje wordt weggejorist!

HP de Tijd lezer! | 11-10-07 | 15:22

@ Bob Sleeuwijk 11-10-07 @ 15:21

lol, eindelijk een 'leuke' pengrap

Mercurius | 11-10-07 | 15:22

@MickyM 11-10-07 @ 15:18
was wel mijn grap!!! Mercy had hem stiekem snel gepost!! Check post van Azijn! die kan het bevestigen!!

overVecht | 11-10-07 | 15:22

@lillendvleesch,
Komt ie vrij, mag hij scootert rijden.

fuckje | 11-10-07 | 15:22

*neemt een glas scotch en een sigaret*
wordt een vroeg uiltje knappen vandaag

Agent327 | 11-10-07 | 15:22

Het waren duidelijk geen penvrienden.

Bob Sleeuwijk | 11-10-07 | 15:21

@fuckje 11-10-07 @ 15:18
Pas morgen graanjenever hé. Dan mag je alles doen wat Allah verboden heeft.

De God van Empel | 11-10-07 | 15:21

@ fuckje 11-10-07 @ 15:19

En dat maakt ook al weer wat uit?

kolonel klootoog | 11-10-07 | 15:21

Dat wordt een dikke 2 jaar jeugdhotel voor de dader. Dat zal 'm leren...

lillendvleesch | 11-10-07 | 15:21

LOL@azijnseiker
hehehe :D

overVecht | 11-10-07 | 15:20

Het komt omdat ze allemaal bij elkaar zitten en de gangstercultuur de hemel in wordt geprezen omdat ze zich allemaal in de zogenaamde goot voelen zitten.

ConfuZor | 11-10-07 | 15:20

@pingel 11-10-07 @ 15:16
zeauuuuuuuuu, binnen het half uur komen de Wilders adepten alweer!!

Vind het prima dat wilders er is en zijn mening zit soms wel iets in wat bij mij aansluit, maar waarom moet ie elk topic weer terugkomen??? Geef je eigen mening, en mocht die aansluiten bij Wilders, breng het dan als Jou mening!

overVecht | 11-10-07 | 15:20

Even voor alle duidelijkheid:
De dader is een 14 jarige marokaan,
Het slachtoffer een 16 jarige turk.

fuckje | 11-10-07 | 15:19

overVecht 11-10-07 @ 15:14

Iedereen weet dat het jouw grap is, daar mag Joris toch ook wel eens een keer hard tegenop treden!

OK komtiedan: Belachelijk dat dit in Nederland kan, zoiets verwacht je hier toch helemaal niet. Oh oh oh wat vind ik het erg voor de familie en hij is nog zo jong.
Er moet harder worden opgetreden tegen dit soort jongens.

azijnseiker | 11-10-07 | 15:19

*twijfelt*

Ben ik hier goed voor de domibeau?

kolonel klootoog | 11-10-07 | 15:18

@ overVecht 11-10-07 @ 15:06
Helemaal niet! was van mercy 11-10-07 @ 15:01

MickyM | 11-10-07 | 15:18

Ik zei dat gisteren al bij een ander topic:
" Samenscholingsverbod voor heel Nederland".
.
Nu is het nog ramadan, weekend suikerfeest, wanneer is de eerwraak?
Wat een land......
* stookt de ketel met groangenever nog even op *

fuckje | 11-10-07 | 15:18

De dag dat Nederland zijn onschuld verloor.

De God van Empel | 11-10-07 | 15:17

Een nieuwe balpenmoord, what'' s new?

style.councillor | 11-10-07 | 15:17

@azijnseiker 11-10-07 @ 15:13
uhmm ja eigenlijk wel. Ik denk dat we beetje moeten roepen van, waar gaat het heen met dit land en Geert kom er maar in........ zucht

*volgt idee van azijn op en gaat lekker bakkie pleur drinken*

overVecht | 11-10-07 | 15:17

Hoe meer er over allochtonen en hun problematiek
wordt geluld.

Hoe groter het probleem lijkt te worden.

Dus geen woorden meer maar daden. Geert Wilders had/heeft
gelijk: criminele allochtonen het land uit, niet morgen maar vandaag !
Hup Geert weer 3 zetels erbij in de peilingen.

pingel | 11-10-07 | 15:16

't Slachtoffer heeft wel gelijk 10 maagden op z'n veertiende, dat deed ik niet op m'n veertiende hoor.

Dunnus | 11-10-07 | 15:16

Als Ab Klink consequent was dan was de straat morgen een stuk veiliger.

DiagnosisTyphus | 11-10-07 | 15:16

En nog steeds wordt de afkomst van de dader angstvallig verborgen gehouden...
>
Was het een chinees, amerikaan of 'westerse' nederlander dan stond het al breeduit in alle media beschreven wat de afkomst was.

Herr Oberst | 11-10-07 | 15:16

@ M.A.H. 11-10-07 @ 15:13

Als het ceedeetje maar met dolby 5 of 7.1 is opgenomen, dan koop ik het wel :)

Mercurius | 11-10-07 | 15:15

Nou Job, succes met thee zetten vanmiddag..

BroncO | 11-10-07 | 15:15

@NLCircle 11-10-07 @ 15:12
ja die heeft mijn grapje ook al gejat! Denk ik es een keer een sterke grap te hebben gaan ze hem snel eerder posten dan ik, gewoon erg flauw van ze!

overVecht | 11-10-07 | 15:14

Staat er al een filpmje van op de dumpert?

DopeFish | 11-10-07 | 15:14

@Ronnie D. 11-10-07 @ 15:11
heel simpel: entree vragen, fakkels verkopen(eventueel hooivorken), boete geven als iemand praat, een cd uitbrengen van de stille toch.

M.A.H. | 11-10-07 | 15:13

@ Ronnie D. 11-10-07 @ 15:11
Lol!

Dunnus | 11-10-07 | 15:13

Om een pen? Dat slaat nergens op!

poekie lauda | 11-10-07 | 15:13

'Tis een kwestie van respect...'
*neuriet Rowwen Heze*

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 15:13

Moet ik nu geschokt reageren ofzeau?

* schenkt zichzelf schouderophalend nog een bakkie pleur in.

azijnseiker | 11-10-07 | 15:13

@flask 11-10-07 @ 15:06
hahaha grappenmaker, de zestienjarige is gestopt met roken, de veertienjarige is de dader..

overVecht | 11-10-07 | 15:13

-weggejorist-

Burgerlijke ongehoor | 11-10-07 | 15:13

@overVecht
Zie Mercy 15:01

NLCircle | 11-10-07 | 15:12

Veel weggejorist
Dit is toch te gek voor woorden?
Inderdaad witwas, diep triest. Zulke jonge kinderen die dit elkaar aandoen. Waar gaat het fout? Opvoeding? School? samenleving?
Ik weet het niet meer. Toen ik zo oud/jong was gaven we een klap aan elkaar, beetje op de grond rollen en een dag later weer beste vrienden. School greep in, ouders ook. Ik denk dat ik oud ben/word.

Agent327 | 11-10-07 | 15:12

Stop eens met die vergelijkingen met de VS

Zocalo | 11-10-07 | 15:11

-weggejorist-

Ronnie D. | 11-10-07 | 15:11

16 jaar nou die krijg een taakstraf van 120 uur

Martin9339 | 11-10-07 | 15:11

@ Hakbarrr 11-10-07 @ 14:59 Hebben ze geen mirror van genomen!

HP de Tijd lezer! | 11-10-07 | 15:10

-edit: ga schreeuwen op televaag.nl -

W@tikzeggunwil=diDt | 11-10-07 | 15:10

Huh ? Iemand in zijn nek steken en dan ook nog verbaasd zijn dat het slachtoffer er aan overlijdt. Moet niet gekker worden in deze wereld. Gelukkig gaat het hier over de 'generatie van morgen' en hoeven we ons de komende vijf tot tien jaren nog geen zorgen te maken. Daarna: ieder voor zich en The Flying Spaghetti Monster voor ons allen.

Erg benieuwd naar de reacties van onze bestuurders van dit land....

NLCircle | 11-10-07 | 15:09

Waar blijven de namen en de hyves, Hoxha?

M.A.H. | 11-10-07 | 15:09

Ook dit zal wel met 2 jaar jeugddetentie worden bestraft

Iko Nal | 11-10-07 | 15:09

@sisenandus
O ik dacht dat R.I.F Rust in het Fietsenhok was!?!

DopeFish | 11-10-07 | 15:09

zeer triest :| t lijkt net de VS

the1337 | 11-10-07 | 15:09

-weggejorist-

toshke | 11-10-07 | 15:08

Taakstrafje?

cbrdrivert | 11-10-07 | 15:08

@flask
Zestien ook niet. En dat was het slachtoffer.

Horror Skopie | 11-10-07 | 15:08

Er stond eerst "Target blank" en nu "Van de site".
Ben je op je vingers getikt door een politiek-correcte schoolmeester van de media, Prof. Hoxha?

HP de Tijd lezer! | 11-10-07 | 15:08

citaat 1:
"Volgens omstanders zou het gaan om een puberale ruzie tussen twee allochtone jongens."

Tsjonge ze maken elkaar al zelf af. Hoe gek moet het worden? Olé olé olé het is zo gezellig, het is zo gezellig, bij het ROC

Citaat 2:
"Leerlingen van de school gingen hem halen en sloegen de jongen in elkaar voordat hij werd overgeleverd aan de politie."

Duidelijk ROC niveau. ze hebben blijkbaar het spotje gemist dat je geweld moet aanmelden, afleiden en zo proberen te vermijden/ te stoppen. Gaan ze even eigenrechter spelen, dom dom en nog eens dom. Reken maar op een paar extra dagvaardingen....

Vermakelijk dagje zo alles bijelkaar

Zuma | 11-10-07 | 15:08

Ik vind dat de komst van allochtonen ons land echt veul leuker heeft gemaakt.

Nou ja, weer een crimineel of uitkeringstrekkert minder, zullen we maar zeggen. En een tweede in de jeugdgevangenis. Bis bis bis!

Breinstein | 11-10-07 | 15:08

-weggejorist-

DopeFish | 11-10-07 | 15:07

Nieuwe normen en waarden.
'Dé Nederlander' bestaat niet...

Vasco de Vazant | 11-10-07 | 15:07

Hebben jullie Rutger die kant al opgestuurd?

Rarend | 11-10-07 | 15:07

Onze pluchezitters zullen wel weer "geschokt" reageren.
Klootzakken.

retep123 | 11-10-07 | 15:07

Iemand doodsteken op school, typisch iets Nederlands. Zo zie je maar cultuur en identiteit is niet een vaststaand gegeven, maar constant in beweging.

Lobo | 11-10-07 | 15:07

Diep triest

witwas | 11-10-07 | 15:07

@Ondertussen 11-10-07 @ 15:04
copy-cat!
was mijn grapje!

overVecht | 11-10-07 | 15:06

www.dumpert.nl/mediabase/28536/cfdcc8e...

zal die kerl wel zijn geweest. ik slaa iemand omdat die alla zegt en ik kill iemand omdat die een pen tegen me hoofd gooit. =)

rip voor de jongen 14 is geen leefdtijd om te sterven.

flask | 11-10-07 | 15:06

nationaliteit maakt niet uit(al is het moeilijk om neutraal te blijven bij het zien van de geslaagden die Hakbarr postte). als je 14 jaar bent en je gaat met een nifi iemand doodtsjoppen omdat ie een PEN naar je gooit.... dan ben je echt rijp voor ene neqschot.

M.A.H. | 11-10-07 | 15:05

Echt triest.. dat 't mij niet kan boeien.

Gabr | 11-10-07 | 15:05

soort balpenmoord....

overVecht | 11-10-07 | 15:05

het lijkt hier wel de telegraaf.... helaas

grachtengordel | 11-10-07 | 15:05

ho ho, de nederlander bestaat niet. Dus de allochtoon ook niet.

Meneer | 11-10-07 | 15:04

Alweer een balpenmoord, maar dan anders.

Ondertussen | 11-10-07 | 15:04

die loopt op zijn 18e weer vrolijk rond na wat jaartjes nintendo-en in de jeugdgevangenis.

Biff Eagleburger | 11-10-07 | 15:03

Radio 1 melde dat de ruzie was ontstaan na het gooien van een pen.
verdachte 14 jaar oud en over de nationaliteit wordt gezwegen.

Amen | 11-10-07 | 15:03

[quote]Volgens de omroep werd de jongen in elkaar geslagen voordat hij kon worden overgeleverd aan de politie.[/quote]

Allochtonen of autochtonen, dit juich ik van harte toe. Niks geen knuffel psychologie. Boeten gvd.

WillTRiker | 11-10-07 | 15:03

-weggejorist-

Snuffelkudt | 11-10-07 | 15:03

Die heeft z'n kans gehad...

prestodegekste | 11-10-07 | 15:03

R.I.F.
rust in frede

Sisenandus | 11-10-07 | 15:03

-weggejorist-

maaay | 11-10-07 | 15:03

"De 14-jarige verdachte vluchtte na het incident naar het metrostation Henk Sneevlietweg. Leerlingen van de school gingen hem halen en sloegen de jongen in elkaar voordat hij werd overgeleverd aan de politie."

Die worden dadelijk ook nog voor 't gerecht gesleept....... K.U.T.land

PiaH | 11-10-07 | 15:01

Ik las ergens dat het zou gaan om het gooien van een pen? Toch geen balpenmoord???

Rest In Privacy | 11-10-07 | 15:01

De Turkse familie moet nu smartengeld betalen aan de Marokkaanse familie, zo niet, dan volgt er een langdurige vendetta.

wopper | 11-10-07 | 15:01

"Dit land kan zoveel beter"

Giles | 11-10-07 | 15:01

Beelden graag, onze lieve vmbo ' ertjes.

bijtertje1001 | 11-10-07 | 15:01

Allochtone jongens..... Verrassend

jeep1986 | 11-10-07 | 15:00

"De 14-jarige verdachte vluchtte na het incident naar het metrostation Henk Sneevlietweg. Leerlingen van de school gingen hem halen en sloegen de jongen in elkaar voordat hij werd overgeleverd aan de politie."

Dat is dan wel weer sympathiek

hetJong | 11-10-07 | 15:00

Horecavaardigheden leren: fileren?

BroncO | 11-10-07 | 15:00

Mmmmmz;

"Volgens RTV Noord-Holland vluchtte de dader na het incident naar metrostation Henk Sneevlietweg. Leerlingen van de school zouden hem zijn gaan halen. Volgens de omroep werd de jongen in elkaar geslagen voordat hij kon worden overgeleverd aan de politie."

Mercurius | 11-10-07 | 14:59
-weggejorist-
Hakbarrr | 11-10-07 | 14:59

Terecht! Zal ik ook doen als iemand een pen naar mijn hoofd zal gooien! Gevalletje "Eigen schuld dikke bult"!

Wim-Lex | 11-10-07 | 14:59

Volgens omstanders zou het gaan om een puberale ruzie tussen twee allochtone jongens.
---
Iets over vooroordelen en buitenlanders die messentrekkers zijn...

da wizard | 11-10-07 | 14:58

Diep triest!!
Rust in vrede, sterkte voor de nabestaande van het zoveelste slachtoffer van zinloos geweld.

fapsel.nl | 11-10-07 | 14:58

.. en uiteindelijk is het dit slachtoffer en dit tuig dat het zoete grachtengordelleven van zovele lange haren mogelijk maakt.

waskuip-admiraal | 11-10-07 | 14:56

-weggejorist en opgerot-

nietgewoonrechts | 11-10-07 | 14:56

Te triest voor woorden.

Dunnus | 11-10-07 | 14:54

Laat mij de afkomst van de dader raden....

DutchWax | 11-10-07 | 14:54

RIP
Vanwege een stomme ruzie.
De familie van de dader staat nog heel wat te wachten.

wopper | 11-10-07 | 14:53

Waar blijven de filmpjes??

RDJ134 | 11-10-07 | 14:53

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl