Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Leraren filmen met Rutger

He pssst, snoepje?Hoe ver de harige arm van Geenstijl tegenwoordig reikt bleek wel weer uit het complete telefoonverbod dat sinds kort van kracht is op het Carolus Clusius College. De Zwolse leerfabriek neemt met de audiovisueel onderlegde jeugd van tegenwoordig geen enkel risico en heeft het gebruik van telefonische apparatuur op het hele schoolcomplex met onmiddellijke ingang strafbaar gesteld. Lulijzers dienen opgeborgen te worden in de kluisjes. Op beelden uit lokalen, toiletten en/of kleedkamers staat voortaan levenslang en drie dagen. "Wat gebeuren daar in het Sallandse onderwijs eigenlijk voor wanstaltige schunnigheden die het licht op dumpert niet kunnen verdragen??" bromde onze Pritt, Chef Rariteiten en zelf beducht pappa van 15 kerngezonde adoptienegertjes. Maar zoals dat gaat met zaken die worden verboden: geen breezah die zich houdt aan de zorgvuldig door rector Van der Zwan opgestelde gedragsregels. De volgende opzienbarende beelden uit Zwolle kunnen dus nooit lang op zich laten wachten. FILMPJE!

Reaguursels

Inloggen

bovenstaande in reactie op de dominee.
Bier? -check-
Sjag?-check-
Eentje draaien?

Cryptocheilus | 07-09-07 | 18:48

Ik loop niet weg voor het kenrprobleem zoals jij zegt. Mijn insteek is even anders. Op een school heb je te maken met leerlingen. Een school (kijk maar eens in je eigen jeugd) is voor de leerlingen niet alleen om wiskunde te leren maar heeft ook een grote sociale functie. Het is ook (jammergenoeg) een taak voor de school en docent leerlingen op te voeden. Het ongevraagd filmpjes of video’s van iemand maken hoort daar niet bij. Dit moet eigenlijk net zo normaal zijn als het niet doen van je behoefte in een hoekje van de klas. Verder heeft een school de verantwoordelijkheid voor het feit, dat een kind zich in een veilige leeromgeving waant. Dat is zeker zo bevorderlijk voor de resultaten. Ik haal eerder op de draad al eens aan dat het ook voor een leerling in kwestie verdomd lastig kan zijn een baan te vinden met je NAW en compromitterend filmpje.
Vergeet niet dat we hier met kinderen van doen hebben!. Mezelf beschouwend was ik op 14-jarige leeftijd ook niet echt bezig met de ethische discussies over mijn handelen in het algemeen, of op school, zoals wij. Zonder het (blijven) hameren op de omgangsvormen wordt het nooit wat met sommige kids. Het argument van ‘als je niks te verbergen hebt’ enz…(vindt ik) is een drogredenering ( for obvious reasons) en daar ga ik mijn woorden behalve deze niet aan vuilmaken.
En tot slot voor de duidelijkheid, ik heb ook niets tegen bouwvakkers.

Cryptocheilus | 07-09-07 | 18:45

hoeve die jonges op et laatste op de achtergrond niet naar de les ofzo:!

montana_ | 07-09-07 | 18:32

Ach boeiend, bij ons zijn mobieltjes al sinds ze bestonden verboden, maar wordt nooit op gecontrolleerd, iedereen loopt met mobieltjes, en leraren ook wel.

pas nog in de klas, iedereen zo om zich heen kijken wie er genaaid zou zijn, bleek het de docent te zijn.

Ivotb | 07-09-07 | 17:38

Goddamn taccovretert, doe eens minder vlunken.

G-unite | 07-09-07 | 17:28

Naar school om te leren. Groot gelijk dieman!

agentorange | 07-09-07 | 16:04

@Reverend Ray, val deaud met die epistels van je.

Skeflau d'Bouterique | 07-09-07 | 15:02

Mr. Stoofpot 07-09-07 @ 14:39, dus. tsjj

Reverend Ray | 07-09-07 | 14:53

Reverend Ray 07-09-07 @ 14:37, ik ben nagenoeg altijd qeil, niet enkel na een flesje, trouwens ik heb het 08:00.

Reverend Ray | 07-09-07 | 14:52

Jezus Ray, dat hele proza van jou kon ook in twee zinnen. Na een fles whiskey word je volgensmij tiepgeyl ofniet?

Mr. Stoofpot | 07-09-07 | 14:39

Ow, je kunt het je niet voorstellen waarschijnlijk, maar ik houd me dus geregeld met motivatie en productie processen bezig, naast het technische gebeuren. Een 500 eurie haal ik nog voor de thee binnen, dus buiten .GS schijnt het dat ik wel eens wat goed doet. Nou kan ik er ook niet bij, maar zolang het blijft komen zal het wel goed zijn. Overigens concentreer ik me op de kern niet op de buitenste kringen, de kringen aanpakken levert meer werk op maar een mindere waardering zeg maar. Vandaar ook dat in het filmpje een post of wat terug, Wilders me aansprak, kern, kort. Geen famke Femke welke tering ouwehoert over de omgangsvormen in de kamer, dat is een kring, duurt een tyfus eind om tot de kern te komen op die manier, camera’s verbieden en je er op concentreren ook, ies kring niet de kern, duurt een tyfus eind weer. Kern lokaliseren en elimineren, daarna lekker tyfus ouwehoeren over niet ter zake doende feiten, zeker wanneer die ook nog eens schuiven. Begrijp je?

Kern, de jeugd is verrot, dit profileert zich op school, leraren zijn niet bij machte om het in te dammen. Camera’s verbieden doet niets af aan dit feit, is kring is verbloemen.
Pak die kern aan, doe dit op de juiste manier, is je vak, zet er camera’s op, wees trots op de resultaten.

Punt, flauw van, en peuken op.

Reverend Ray | 07-09-07 | 14:37

rutger vieze nsb er

wieowie | 07-09-07 | 14:29

Nou begrijp ik ook wel dat je niet overal en altijd aanwezig kunt zijn, er dus beelden geschoten kunnen worden die geen reclame wegzetten. Echter het verbieden van camera’s is typisch nu, het weglopen van de kern. Even crue, schop de tyfus jeugd in school uniform, flikker er een strak regiem tegenaan, en het bovengenoemde moment behoeft geen supervisie, teneinde ongecontroleerde beelden te voorkomen. Begrijp je waar ik heen wil? Hence niet naar school uniformen en strakke regiems.

Reverend Ray | 07-09-07 | 14:09

Dat gaat ook op voor een conflict leerling versus leerling, ook de taak van de school om dit te voorkomen, zou een mooi tering bende worden wanneer men dit niet voorkomt. Ow dat is het al. Een dergelijk conflict pak je ook aan en los je op met een stukje gezond inzicht, zeker een leraar me dunkt. Niet met een knuppel of al schreeuwend stuk onbenul bijvoorbeeld. Hier gaat dus ook weer op dat eventuele beelden van het voorval op het net, als voorbeeld zouden moeten kunnen dienen. Nou ben ik niet bekend met de opleiding voor docenten, maar ik kan me voorstellen dat dit een stukje opleiding betreft. En wanneer niet, ik ga er vanuit dat zeker een docent een stukje gezond verstand mee draagt.

Reverend Ray | 07-09-07 | 14:03

Je draait de zaken om, het ging erom dat er niet gefilmd mag worden om dat de verkeerde meuk op het net beland. Meuk welke mijn inziens niet voorvalt wanneer leraren capabel zijn en de klas plus omgeving onder controle hebben. Vervolgens overtref ik dit door te stellen dat het camera bewaking mogelijk zou moeten zijn opdat alles naar behoren hoort te draaien, en dit standaard kost is in diverse firma’s. Ik zeg niet dat de beelden commercie voor een school weg zouden moeten zetten, al dan niet op het net. Ik zeg enkel dat video bewaking geen probleem zou moeten geven, en dus een camera van een willekeurige persoon uit willekeurig welke hoek en op willekeurig welke positie, ook niet. Het zou niet moeten uitmaken, ik zeg nergens dat leerlingen filmen om te beoordelen, evenmin heb ik die illusie. En ik moet inderdaad lachen wanneer men camera’s verbied, het zegt simpel weg iets over het functioneren. Zou ik een firma runnen, vervolgens het idee opperen om de kantoren te bewaken met camera’s, en hier wordt flink tegen geprotesteerd, zou ik per direct het betreffende kantoor even flink onder de loep nemen.

Ok conflict leraar versus leerling, verfilmt, lullig en op het net. Echter wanneer je het stevig doortrekt zou je kunnen stellen dat het film materiaal als voorbeeld zou moeten dienen, een leraar zou een dergelijk conflict zonder problemen moeten reguleren op een manier welke de leraar niet schaad in publiciteit, dat is een capabele leraar. Toch? In beginsel is de leraar de persoon welke de jeugd zou moeten vormen, en dus een voorbeeld, ongeacht de situatie.

Reverend Ray | 07-09-07 | 13:54

Cryptocheilus 07-09-07 @ 08:59, Camera’s op de werkvloer hangen er in de regel ook niet om de “normale” gang van zaken te vullen, die hangen er om de niet normale gang van zaken te filmen. Ik doe de open dag enkel aanhalen opdat daar waar je filmen verbied om de niet normale gang van zaken uit de publiciteit te halen, je vraagtekens kan zetten bij hoe open de dag is. Je kan kort gaan en lang, feit blijft dat wanneer je film materiaal wilt voorkomen, je de zaken niet op orde hebt. Dit in tegenstelling tot een firma overigens, welke het wil voorkomen om de concurrentie niet te helpen. Een school echter is een publieke instelling en willekeurige wie en wat gefilmd wordt, het zou niet uit moeten maken.

Wat die pipa aangaat, til daar niet te zwaar aan, weinig “casas” hier in de straat welke er niet één in huis heeft, afhankelijk van het soort pipa is er ook geen vergunning voor nodig. Niet een feit om me op af te rekenen dus.

Geen metselaar, hoewel ik eventueel een puik stukje metsel of stuuk werk wegzet… techneut dat wel. Jij hebt het stuk, willekeurig wat, ik maak het, laten we het daar op houden, liefst industrieel daar dat het eenvoudigste schuift zonder teveel op de centen te kijken.

Ik maak geen denk fouten, ik druk me wel geregeld wat crue uit dat wel, zeker met een fles whiskey in de mik. F*cking arrogant dat dan ook weer, in het dagelijkse leven prima te pruimen overigens, steek graag een handje uit om een andere te helpen wanneer de andere me aanstaat. Een metselaar bijvoorbeeld, niets mis namelijk met metselaars, hardwerkende puike jongens in de regel.

Reverend Ray | 07-09-07 | 13:35

echt vet... ook mijn oude school... twas sowieso altijd al een achterlijke school dus deze regel kan er dan ook nog wel bij..

Anitaaa | 07-09-07 | 13:18

Mijn.. oude.. school.. Moet er altijd om lachen dat de jaargangen na me steeds slechtere rooster krijgen.

Ruubse dinsdag | 07-09-07 | 12:56

-weggejorist-

Ronnie D. | 07-09-07 | 12:23

Lekker hoor, die Breezers. Kun je nog veel aan verpesten.

Bad Pritt de Tweede | 07-09-07 | 11:33

Het gaat me niet om het 1 of ander, maar OLLE hoort toch echt niet bij Salland als je het mij vraagt. TeauPeauGrafie ....

deventer | 07-09-07 | 09:34

@Reverend Ray:

Je maakt een denkfout. Camera’s teneinde het functioneren van een medewerker te volgen en daarna te beoordelen kan een hele goede manier zijn.
Leerlingen maken deze filmpjes niet voor deze reden Ray. Ze zullen echt niet op een ouderavond, met ouders. verschijnen en op basis van de beelden een goed gesprek aangaan m.b.t. het functioneren van de docent, leerling in kwestie of klasgenoten voor wat dat betreft. Ik durf zelf te stellen dat de beelden die op internet circuleren allesbehalve de normale situatie duiden. Daar zit de crux Ray en dat zie jij over het hoofd. Met je godsvermogen per uur, lijkt mij dat opdrachtgevers je betalen een intelligentere kijk op zaken te hebben. Ben je nu dominee of metselaar? Het laatste lijkt mij meer waarschijnlijk. Het is echt meters maken met die lappen tekst van je. Hoe het metselwerk er uit ziet en of je wel de goede stenen gebruikt lijkt je niet te interreseren.
Laad jij je pipa maar weer door.

Cryptocheilus | 07-09-07 | 08:59

Publiciteitsstunt, mensen, publiciteitsstunt..

Swiffermuis | 07-09-07 | 08:00

Ik zeg, flikker per direct camera’s in elk klas lokaal. Leg vast waar we als maatschappij de centen in steken, evalueer de kwaliteit. En als die er niet is doe er wat aan, het kost een Gods vermogen. Er is niet raars aan in de huidige maatschappij om je productie proces te bewaken.

Reverend Ray | 07-09-07 | 07:30

Willekeurig welk leraar welke dit relaas niet voor de daadstelling kan evalueren, dient direct op non actief gesteld te worden, daar het IQ niet toereikend is om de nieuwe generatie capabel weg te zetten in de verneuqte kudt maatschappij. Punt.

Reverend Ray | 07-09-07 | 07:21

En dan maakt het geen tyfus flikker uit wie de jeuk beelden vast legt, of waar de meuk gepubliceerd wordt.

Reverend Ray | 07-09-07 | 07:19

Wanneer ik me werk doe, doe ik dat uitstekend, daarom vang ik er ook een godsvermogen per uur voor. Daar mag je een camera op zetten, daar mag je een cordon camera’s om hangen, interesseert me geen flikker, wanneer je wilt zien waarom je me een godsvermogen per uur aftikt dan is dat prima. Daar waar ik loop te kudten dat ik de camera’s achter je gebitje schoffel daar wordt het tijd om dat godsvermogen wat te reduceren.

Reverend Ray | 07-09-07 | 07:17

Zit je op de tribune van een kudt voetbal stadion, vliegt er zo een camera voorlangs, of een concert… “he sodemieter eens op, een beetje privacy kan toch wel?” en dan wordt van een lerares verwacht dat ze wat boven het gemiddelde ligt met het IQ… Het komt nooit meer goed. En dan is het niet het klaslokaal wat ter zake doet, nee men doelt op het hele studie terrein. Triest. Wel een prefect indicatie voor toekomstige ouders welke hun kroost moet stationeren, daar dus niet…. Want “open” hebben ze een broertje dood aan. De “open” dag kun je dus ook direct ter discussie stellen, de gevormde “open” dag… de fucking illusie welke we in je reet willen schoppen om de centen te vangen dag, dat zou dan een prima omschrijving zijn, maar das wat lang. Op de open dag mogen camera’s wel? Of is de OPEN dag ook camera vrij?

Reverend Ray | 07-09-07 | 07:13

Een lerares welke privacy roept in combinatie met het voor de klas staan, dient direct op non actief gezet te worden. Die heeft of zwaar haar papieren lopen te kudten, of die zit zwaar in de aftakeling. In geen geval is ze gefundeerd om opbouwende personen te vormen. Niemand die camera’s ziet zitten daar waar mensen gevormd worden overigens. Daar waar personen gevormd worden.

Reverend Ray | 07-09-07 | 06:59

Wat die leraren en leraressen in het kort zeggen is, ik ben niet capabel voor me job, en dat wil ik niet op film hebben. Dat zeggen de lutsers. Niet één persoon met daadwerkelijk gezag heeft een probleem daar waar er gefilmd wordt. Niet één persoon welke functioneert in zijn functie heeft problemen met gefilmd worden. Daar waar je camera’s verbied, daar erken je dat blij bent dat je nog meekomt, en je eigenlijk wakker ligt van het feit dat je het feitelijk niet kunt. Dat elke cent die in je functie gestoken wordt er één teveel is.

Reverend Ray | 07-09-07 | 06:54

Hahahahaha, “als je ziet wat voor dingen met de telefoon gefilmd wordt” en “nou… een beetje privacy mag toch wel voor de klas” “ja het wordt gefilmd gewoon zo en zo”…

STUMPERS. Wat privé voor de klas, voor de klas, ik herhaal voor de klas, die klas met 30 lutsers en een deur zonder slot… als je ziet wat er gefilmd wordt, ja en waarom kan het gefilmd worden? Omdat het gebeurd jaaaa.

Hahahaha, tering ik ben een tyfus moeilijk persoon, als er iemand is die om het even met een doorgeladen pipa voor de keet staat, yup it’s me. Staat me je houding niet aan, andalé er op beuken no problem. Tering lijer in het verkeer, heb je me bullbar tussen je ballen en wel zo dat jij betaald. Zo ben ik wel… Maar godverdomme hypocriet verbloemen wat de werkelijkheid is, daar begin ik dus niet aan. Haal die camera eens uit me smoel tering lijer, dat werk, niet mijn werk, wat ik doe sta ik voor. Wat ik doe gebeurd ook, niet een haar op me hoofd denkt dat het tot een illusie kan blijven. Film maar raak joh, ik sta ervoor. Daar waar mensen bang worden om te worden gefilmd moet daar is het tijd ze te vervangen of in de ballen te trappen.

Privacy op een school, om te gieren, geen minuut zou ik nog les willen van die incapabelen. Als je de meuk zo moet oplossen ben je er niet klaar voor. Heb je geen orde ook.
Wat een voorstelling wat een weerspiegeling van de Nederlandse maatschappij ook. Echt, te jeuk.

Overigens de eerste die me gsm uit de klauw grist is de mijne, maar dat terzijde. Staan voor je beleid, staan voor je gedrag, staan voor je gezag, staan voor je competentie. Kun je dat niet, OPDONDEREN, je krijgt betaald voor incapaciteiten derhalve.

Voor de leraren en leraressen, een beetje firma in de US of Mexico heeft camera’s op willekeurig welke plek, maar veelal daar waar gepresteerd moet worden… Nee geen lutsers die posten op het net, maar gasten die je direct een stuk catapillar schoenzool in je anus trappen wanneer het beeld op de camera niet functioneert.

Prutsers, [ ] geschikt [X] ongeschikt, en opdonderen.

Reverend Ray | 07-09-07 | 06:46

Komt ie met zun gulp open naar buiten die ruktor en ik denk nog flatser maar die weet wel beter en dan toch noch van die joggies pesten vind ik absormaal!

Dr.Dreetje | 07-09-07 | 01:38

Eshek 06-09-07 @ 21:36
LOL zag het ook... ach misschien heeft dat meisje d'r mobiel weer terug gekregen toch Rutger ??????
Trouwens, wat was die auto daar aan het klooien op de A28. In z'n achteruit?

Gezellig he? | 07-09-07 | 00:31

hele lekkere breezah...!

Chris Z. | 07-09-07 | 00:02

super filmpje rutger, super!
Vaker filmen op middelbare scholen, is geheid LEUK!

Schapenmelker | 06-09-07 | 23:20

J-o-d-o-c-u-s 06-09-07 @ 22:57
Haha!

tjongejongejonge | 06-09-07 | 23:14

Ik heb een leuke spycam gekocht ( www.xs4all.nl/~mullerh/ ), was maar 65 euries en kun je ook nog stiekum mee filmen. verbod op GSMs is dus onzin want filmmogelijkheden genoeg. Ik neem aan dat er nu juist veel filmkpjes gemaakt gaan worden van leraren, gewoon met video camera's en fotocams. Slaat dus nergens op wat ze doen.

NonaSuomy | 06-09-07 | 23:12

NSB praktijken? Dus als je er iemand eens flink bijnaait ben je meteen weer een NSBer. Dat vind ik nu zo jammer he.

Verklikken komt als we zo doorgaan nog in een kwaad daglicht te staan.

azijnseiker | 06-09-07 | 23:12

Rutger, soms ben je echt een lul. Maar het filmpje is wel leuk ;)

Robin Hood | 06-09-07 | 23:07

Der Rudie en Die Toine hebben nu wel alle middelbare scholen en subsidie-gestes voor kansloze projecten gehad; goddamn doelgroepmarketing ook....

JudgeJuly | 06-09-07 | 23:05

... ik vergeet het volledige werk van Charles Darwin, Douglas Adams en Richard Dawkins!

J-o-d-o-c-u-s | 06-09-07 | 23:02

Advies aan de rector:
Kinderen op school?

Opsluiten en er niet meer uitlaten tot ze de leerstof beheerschen.
Dat is wat ik zeg.

De leerstof dient ondermeer te behelschen:

Tafels van vermeenigvuldiging van 1 tot en met 99.
Schwere Wörter.
Verzameld werk van Multatuli, Elsschot en Shakespeare.
Homerus.
Het hanteren van der rekenlineaal en des tabellenboekjens.
Het verschil tusschen d, t en dt aan het einde eener woord.
Vaderlandsche Geschiedenis van 1609 tot en met 1672.
24 coupletten Wilhelmus van Nassouwe.
En wat verder ter tafel komt.

Dat geldt voor de meisjes. Als ze tenminste niet genegen zijn tot fellatio.

De jongens dienen, als dat tenminste verborgen gehouden kan worden voor den Internationalen Vereeniging tot Verleening der Amnestie en het advies opvolgend van Den Volksschrijver, Lang en Hard gekastijd te worden.

J-o-d-o-c-u-s | 06-09-07 | 22:57

"Vroeger" hadden wij een filmpje van de leraar "dansend" voor de klas op internet gezet. Toen het na een paar dagen de school rond was moest het er onmiddelijk van afgehaald worden. Wat wel begrijpe(n)lijk was want het was über voor schut.
Afijn wij laache

bra-brand | 06-09-07 | 22:50

Ondanks dat de leraren sochtends overduidelijke met de tijdmachine naar school gaan, vind ik het voor de verandering wel sportief dat ze GS hebben toegestaan dit te mogen filmen.
LOL @ 1e A28 vraag.
Uber LOL @verraden van snotneus. Dat koppie! (had je niet gedaan als het een Fin was in 020 gaza Rutger).

nl0raf | 06-09-07 | 22:48

Zo, nu willen we graag kennismaken met een nieuw presentatietalent. Rutger is inmiddels een beetje 'uit'.

Tiepfout | 06-09-07 | 22:37

Rutgert is een huftert

bwahaha | 06-09-07 | 22:08

Wat @Spritzmeister 06-09-07 @ 21:32 zegt.
Verder prima beargumenteerd door de rector. Bijkomend voordeel is dat de school nu een wapen in handen heeft, eventuele overtreders gelijk een kansjongerenproject in te schoppen.
Scholen leiden op voor de arbeidsmarkt. Compromitterende video's of foto's kunnen in de toekomt een belemmering vormen; het is bekend dat steeds meer P&O afdelingen ook even googelen in het geval van sollicitanten.

Cryptocheilus | 06-09-07 | 21:57

Bellen doe je thuis maar, op sgool moet je leren...

da wizard | 06-09-07 | 21:50

Welke halve zool gaat er nou achteruit rijden op de A28. :/

Mr. Stoofpot | 06-09-07 | 21:50

Ik hoop voor Rutger dat die NSB praktijken in scene zijn gezet. Anders bij deze, val es lekker deaud Rutger.

LuftBalloon | 06-09-07 | 21:37

Staat Rutgers gulp nou open aan het eind van het filmpje als hij de trap afloopt, of is dat ze overhemd die er uit hangt? Ik zie het niet goed.

Eshek | 06-09-07 | 21:36

Dat meisje op het laatst. Lekker eigenwijs en tegendraads, maar uiteindelijk toch zwichten voor de autoriteit van Rutger. Komt Rutger in het echt trouwens minder irritant over? Bij sommige filmpjes denk ik dat ik hem m'n domein uit geschopt zou hebben.

Ik vind het een goede regel en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat hij niet op meeste scholen al van kracht is. Die irritante kudt kinderen moeten gestraft worden. En als ze er niet van gediend zijn maken ze hun VMBO toch op een andere school af. Waar wel gefilmd mag worden.

Spritzmeister | 06-09-07 | 21:32

"We leven in 2007, we moeten ons een beetje aanpassen aan de tijd."

Hm. Dan zet je je telefoonklokje toch gewoon op 6 September 2007, in plaats van 4 Juni 2005?

Maar eenerzijds hebben die docenten wel gelijk natuurlijk.
Het mobieltje uit in de klas en op een tafel leggen of zoiets. De ouders kunnen wel naar school bellen als er iets is.

El Pakbon | 06-09-07 | 21:30

aaaah gossie,
ik zou gewoon zeggen, plaats goede kluisjes,
deze krengen breek je zo makkelijk open

ijsmannetje | 06-09-07 | 21:26

Ik zeg: Stop de betutteling.

cultheld | 06-09-07 | 21:24

Haha, die rector lijkt zo weggelopen uit een Koot & Biefragment, check die bril...

brutus68 | 06-09-07 | 21:17

Gezellig Rutger, helaas geen bekenden gezien, maarja.

Skeflau d'Bouterique | 06-09-07 | 21:12

Geweldig filmpje, Rutger op zijn best. Leuk " showroom" gemonteerd ook.

Tjoep over the hills | 06-09-07 | 21:09

Rutg was ook meesterlijk streng met dat laatste meisje. In die kast met dat mobieltje! Was ze duidelijk niet gewend. Rutg voor Minister van Onderwijs! Go go.

Elisabeth2 | 06-09-07 | 21:06

Hij was weer goed, gezellig plaatsje daar langs de snelweg. Met zo'n bril wordt je volgens mij zo opgepikt op kalix.

rendierenleer | 06-09-07 | 21:03

He he, een dag zonder Rutg is het een dag niet geleefd.

Elisabeth2 | 06-09-07 | 21:01

Hé vieze breezer!
hahahaah meesterlijk!!

Muffepeer | 06-09-07 | 21:01

Ja das toch wel een beter idee tice. Fuck mobieltjes, full HD camera's zijn het helemaal.

M299 | 06-09-07 | 21:01

Die ene heeft echt teveel LSD op.

kokane187 | 06-09-07 | 21:00

Fuck he, NSB-geen-stijl-Rutger in actie. Stomme maatregel, stomme reportage...... Laat die kids lekker, levert jullie ook flinke hits op lijkt mij zo

L.T.B. | 06-09-07 | 20:59

Niet om het een of ander, maar als het verboden is om een mobieltje bij te hebben, dan neem je toch gewoon een digitale camera mee om te filmen? Of is dat heel ouderwets?

Tice76 | 06-09-07 | 20:49

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino