Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Asfhin Ellian lapte Jami er ZELF bij

Algemeen Nederlands Pastebureau Boing! GeenStijl Mediawatch met een selectie van belangrijk en opvallend nieuws uit de media. "Stroom telefonische doodsbedreigingen voor Ehsan Jami" ratelde er vanochtend uit de ANP-telex. En dus melden deftige media vandaag braaf in koor: "In een reactie op de website van GeenStijl is een link naar een islamitische site geplaatst, met daarop Jami's gegevens. Dat heeft geleid tot een stroom aan bedreigingen''. Voornoemde quote komt uit de hoed van Afshin Ellian die geen gelegenheid onbenut laat om de gebeurtenissen rondom Jami te spindokteren. Met andere woorden: GeenStijl heeft het weer eens gedaan. Dan nu even de feiten. Wij ontvangen al geruime tijd linktips over het feit dat het mobiele nummer van Jami gewoon via google te achterhalen valt. Bovendien staan de NAW gegevens van Jami o.a. sinds 5 juli vermeld in het betreffende forum op Thabaat.net. Omdat Jami al sinds maandag in een safehouse is gezet, linkten wij (dus geen reaguurder) pas gisteren in het topic "Ehsan Jami is een bange poeperd" naar de gegevens. Maar pas echt getriggerd werden wij door de column van Prof.dr.mr. Afshin Ellian ZELF op Elsevier.nl van maandagochtend 6 augustus: "Terwijl al twee weken bekend was dat zijn adres en telefoonnummer op een islamitische website circuleerden". Gevalletje omdraaien oorzaak en gevolg. Gevalletje straatje schoonvegen. Ellian praat POEP.

Reaguursels

Inloggen

in het NRC stond op pagina drie een manshoge afbeelding van de heer eshan... zovan: nou, heren vredelievende islamieten: dit is hem dan! ze zetten er ook nog bij in welk dorp ie woont, nog net niet zijn adres.

echt. Ik bedoel dan ook MANShoog: het was een foto, groter dan de HELFT van de pagina, in kleuren! als je dat als advertentieruimte moet inhuren ben je een fortuyn kwijt! (lol)

nee, echt, het was een schande. Wil het NRC hem dood hebben ofzo?

en dan wel janken dat geenstijl naar een ANDERE site wijst, die zo stompzinnig islamofacistisch is, dat ze zelfs zijn adres erop zetten.

tja. Niet geenstijl, maar die moslimfacisten zetten toch het adres erop? hoezo is het dan geenstijl's schuld? snap niet..


maar ik snap wel meer niet.

'vermoord alle moslims, waar je ze maar vind' oei, stout heh? ja. is van KORAN...

hup hup | 10-08-07 | 17:53

samoa 10-08-07 @ 10:25

Goed om te lezen dat er meerdere ooggetuigen waren. Hopelijk komt de ware toedracht inderdaad snel aan het licht.

ich bin unschuldig | 10-08-07 | 17:18

wat is er zaterdag nu echt gebeurd? welke journalist wil dat nu eens goed uitzoeken. een aardig beginnetje is het volgende ooggetuigeverslag, gepost op de website van de ikon.

06 aug 2007, 17.55 uur
Door: Mark
Afgelopen zaterdag liep ik aan het eind van de middag over de Monseigneur van Steelaan. Even daarvoor zag ik 4 donkere jongemannen wegrennen in de richting van de Prinses Irenelaan in Voorburg. Zij waren donker, en leken mij niet van Noord-Afrikaanse afkomst. Kort daarna zag ik op de hoek van de Monseigneur van Steelaan en de Prinses Beatrixlaan een jongedame en een jongeman. De jongeman had een telefoon in zijn hand en sprak blijkbaar met de politie over de jongeren die ik kort daarvoor had zien rennen. Zij was enigszins overstuur maar zag er verder ongeschonden uit en vertelde dat de jongeman zonder reden was aangevallen door de jongeren. De jongeman - die nu E. Jami blijkt te zijn - liep een beetje heen en weer. Hij zag er niet uit alsof hij was gemolesteerd. Zijn kleding was in orde, geen verwondingen of blauwe plekken zichtbaar en hij had een onbeschadigde bril op zijn neus. Hij droeg een boodschappentas. Op mijn aanbod om te helpen werd door de jongedame afwijzend gereageerd. Toen ik mij na ongeveer 100 meter weer even omdraaide zag ik dat er een groep van ca. 6 keurig geklede, licht getinte jonge mensen om hen heen stonden en zich om hen bekommerde. Kortom, van de verwondingen zoals die in de media worden beschreven heb ik niets gezien. De slachtoffers waren kalm en spraken alleen over 'zonder reden aangevallen', niet over een doelbewuste aanval of bedreiging. De feiten liggen dus anders dan de berichten ons willen doen geloven. Jammer, omdat aanvallen op mensen al ernstig genoeg zijn en er dus geen noodzaak zou hoeven te zijn om daar op enigerlei wijze een slaatje uit te slaan.

samoa | 10-08-07 | 10:25

@King of controversy:
Voor Nazi's is de Führer ook best wel belangrijk, dus die mogen we van u zeker ook niet beledigen? VMBO'ert.

Dr. Faustus | 10-08-07 | 09:49

@King of controversy 10-08-07 @ 00:17
De islam vergelijken met hooliganisme, daar was ik nog niet eens opgekomen.
Ik neem aan dat je hooliganisme afkeurt?

kuttekrap | 10-08-07 | 01:27

P. Deauville 10-08-07 @ 00:57
Probeer het maar eens, stakkertje. Denk dat jij eerder gevonden gaat worden.

Boze Buur | 10-08-07 | 01:04

-weggejorist-

P. Deauville | 10-08-07 | 00:57

@King of controversy 10-08-07 @ 00:17:
Dat zeg ik... K-N-E-T-T-E-R-G-E-K. Dhimmitude in optima forma. Je bent al helemaal klaar voor Eurabië.

koerbagh ® | 10-08-07 | 00:35

@ kuttekrap
Moeilijk voor te stellen misschien, maar voor moslims is de profeet best wel belangrijk. Door je zo ontzettend grof uit te laten over die profeet, kun je spreken van psychologische mishandeling. En dan kun je wat terugverwachten, zeker omdat niet iedereen op deze planeet even vredeleivend en weldenkend is.
Ik mag ook in het vak van de F-side gaan roepen dat ik Feijenoord een betere ploeg vindt. Gaat me geheid klappen opleveren.
Dan kun je een paar dingen doen. Mij vragen m'n kop te houden, mij vragen in een ander vak plaats te nemen, of mij omringen met ME-ers.

King of controversy | 10-08-07 | 00:17

@King of controversy
Dan praat je over de ene mens die de andere iets aandoet.
Maar om iemand te mishandelen/vermoorden die niet in jouw waanideeën gelooft gaat wel erg ver.
Van mij mag iedereen geloven wat hij wilt, maar val er anderen niet mee lastig.

kuttekrap | 10-08-07 | 00:05

@Tzakje 09-08-07 @ 23:25:
En waarom niet? Omdat je dan in elkaar geslagen wordt? Belachelijk.
Dhimmitude van het zuiverste water.

koerbagh ® | 09-08-07 | 23:59

@ kuttekrap
Wat Tzakje zegt
Tuf een Duitser in het gezicht, en je kunt een fluim terugkrijgen, ongeacht of dat gerechtigheid is of niet.

King of controversy | 09-08-07 | 23:46

@koerbagh ® 09-08-07 @ 23:06

Actie vraagt om reactie; iedereen heeft het recht om te zeggen wat hij/zij wil, maar zoek dan niet de publiciteit op ...

Tzakje | 09-08-07 | 23:25

@King of controversy 09-08-07 @ 23:12
Dus je hebt 'alleen geen medelijden met hem als hij ervoor op z'n bek wordt geslagen.'
Waar ligt de grens? Heb je ook geen medelijden met hem als hij op zijn rug ligt met een mes in zijn bast? Eigen schuld dikke bult. Zoiets?
En wat als hij de stiefmoeder van Sneeuwwitje gaat beledigen?
Kan hij dan ook een fatwa verwachten van háár aanhangers?

kuttekrap | 09-08-07 | 23:24

@ koerbagh
Dat zeg ik nergens. Hij mag het wel zeggen. Ik heb alleen geen medelijden met hem als hij ervoor op z'n bek wordt geslagen.

King of controversy | 09-08-07 | 23:12

@King of controversy 09-08-07 @ 22:28:
Zoals gezegd, K-N-E-T-T-E-R-G-E-K. Jij vindt dus dat Eshan niet mag zeggen wat 'ie vindt en dat het normaal is dat indien hij dat wel doet, hij in elkaar getrapt mag worden omdat het in een sprookjesboek staat en de sprookjesgelovers meer rechten hebben om hem in elkaar te trappen dan hij om gewoon te zeggen, desnoods van de te daken te schreeuwen, wat hij wil?
Get your principles and priorities straight, idiot!

koerbagh ® | 09-08-07 | 23:06

@King of controversy 09-08-07 @ 22:28

Hear, hear, provoceren is ook een vak en Jami deed erg zijn best.

Tzakje | 09-08-07 | 22:59

@ koerbagh 22:24
Ik kan je zo 3 namen geven van mensen die de islam de rug hebben toegekeerd, en die daar geen enkel probleem mee hebben met hun omgeving (grotendeels moslim). Waarom o waarom heeft Jami dat dan wel?
Weet je waarom? Omdat meneer de mislukte HBO-er het niet genoeg vond om stilletje de islam te verlaten, nee, meneer zou dat wel even met veel bombarie doen, en toen hij toch bezig was, ook maar even de profeet een achterlijke etterbak noemen.
Dat is dom. Dat is natrappen, dat is jezelf beter vinden, hoger achten dan al die moslims die nog wel oprecht geloven. En ja, dat heeft consequenties. Sorry hoor, maar ik kan absoluut geen medelijden hebben met die mislukte HBO-er. Tis een eersteklas prutser.

King of controversy | 09-08-07 | 22:28

@King of controversy 09-08-07 @ 20:16:
"Ik bagatelliseer niks, ik ontken."
Op basis van ondeugdelijke argumenten en een hoop veronderstellingen en flauwkul. In dit geval is ontkennen nog idioter dan bagatelliseren.

"(en mocht meneer de sprookjesverteller echt geslagen zijn, dan biedt ik meteen mijn excuses aan. Dan is hij geen leugenaar, maar heeft hij het er zelf wel naar gemaakt)"
Eshan is dus geen sprookjesverteller, hij gelooft juist geen sprookjes meer en dat mag niet van de sprookjesgelovers. En om dat hardop te zeggen betekent in jouw ogen dat je het er zelf naar maakt? Je mag niet zeggen dat je niet gelooft in de sprookjes van de koran en doe je dat wel dan heb sprookjesgelovers het volste recht die persoon in elkaar te slaan? Of erger? En dat je dan niet mag miepen, want dan heb je het er zelf naar gemaakt??!!
Man laat je nakijken, je bent K-N-E-T-T-E-R-G-E-K. Naakt aan de ketting is nog mild voor je.

koerbagh ® | 09-08-07 | 22:24

Trouwens, wat is die jongen altijd stijlvol gekleed en van gadgets (zag je z'n mobieltje) is ie blijkbaar ook niet vies! In wil 'm bij deze nomineren voor best geklede BN-er 2007! :D

Robster | 09-08-07 | 21:16

Tuurlijk is GeenStijl medeverantwoordelijk voor de bedreigingen aan het adres van Jami. Als je als populair goedbezocht medium bewust doorlinkt naar iemands persoonlijke informatie, dan kun je wel met redelijke zekerheid voorspellen en is het dus zeer aannemelijk dat die jongen er last mee gaat krijgen. Foei dus GeenStijl, slechte zet! Het zou je sieren dit toe te geven en verontschuldigingen te maken.

Robster | 09-08-07 | 21:08

@ koerbagh
Ik verzin geen motief. (de vrienden van) Jami wilden zelf al langer beveiliging. En hop, een dag voordat meneer een afspraak heeft met de meneer die over zijn beveiliging gaat, wordt meneer op een unieke wijze in elkaar geslagen. Uniek, omdat hij knock-out gaat, zonder er ook maar een schrammetje aan over te houden. Zoiets kan alleen een ex-moslim overkomen.
Ik bagatelliseer niks, ik ontken.
(en mocht meneer de sprookjesverteller echt geslagen zijn, dan biedt ik meteen mijn excuses aan. Dan is hij geen leugenaar, maar heeft hij het er zelf wel naar gemaakt)

King of controversy | 09-08-07 | 21:08

@King of controversy 09-08-07 @ 20:16:
De ene klap is de andere niet, en jij verzint een motief, en roept dan hoax.
Precies zoals die 9/11 gekken doen. En daarmee bagatelliseer je datgene waar het feitelijk om gaat, namelijk dat er sprookjesgelovers zijn die geweld gebruiken en goedkeuren, tegen niet-sprookjesgelovers en dat wij dat moeten pikken omdat we vrijheid van sprookjesgeloof hebben.

koerbagh ® | 09-08-07 | 20:58

@ koerbagh 19:51
Niet elke klap resulteert in een bloeduitstorting, waar. Een klap in het gezicht, waardoor je zicht verliest, in resulteert in 99% van de gevallen wel in een bloeduitstorting of ander zichtbaar letsel. Eerder had ik al een foto van Chris Crain gepost. Vergelijk dat gezicht nou eens met de kop van Jami.

Tel het bij elkaar op, koerbagh. Als meneer nou onder de blauwe plekken, schrammen en sneden had gezeten, had je mij niet gehoord.
Maar waar ik mee zit is dat zijn verhaal rammelt, en er een duidelijk motief is, waarom Jami zo'n verhaal zou willen verzinnen. Jami, en zijn vrienden, wilden al langer beveiliging.

Het feit dat hij z'n HBO studie te moeilijk vond, kenschetst een beetje zijn persoonlijkheid. Meneer is een ambitieus vlegeltje, wat alles wil doen om aan de top te komen, het liefst met zo weinig mogelijk inspanning. En ik verdenk meneer ervan voor datzelfde doel alle leugens te vertellen die Jami maar kan verzinnen.

King of controversy | 09-08-07 | 20:16

hehehe gs op 8 uur journaal

stonedt | 09-08-07 | 20:07

@King of controversy 09-08-07 @ 19:10:
"Omdat meneer volgens eigen zeggen zo hard in het gezicht geramd is dat meneer het zicht tijdelijk verloor, maar die klap heeft op datzelfde gezicht geen sporen nagelaten, zoals de camera van Nova registreerde. Dat klopt niet."
Wat klopt daar niet aan? Ik kan jou ook heel hard op je kop slaan dat je knock-out gaat, en dan hoef je niks te zien. Niet elke klap resulteert in een bloeduitstorting aan de oppervlakte. Kortom: je lult uit je nek.

"Verder klopt het niet dat Jami niet naar een dokter is gegaan, terwijl het hoogstwaarschijnlijk is dat iemand in zijn directe omgeving wel eens op dat idee had kunnen komen, al was het alleen maar vanwege de aangifte/bewijsvoering"
Waarom? Wat klopt er niet an? Is het verplicht om nar de dokter te gaan? Nee. Bij aangifte zal de politie er wel om vragen en dat adviseren. En hoe weet jij zo heeeeeel zeker dat hij daarna niet alsnog naar een dokter is geweest?
Kortom: ook gelul.

"Dit alles gebeurd precies 1 dag voordat Jami een afspraak heeft met Joustra, om hem te beveiligen. Iets wat Jami heel graag wil, zoals hij zelf aangaf."
Ja en? Je kunt ook in mijn agenda kijken en en zeggen: hee da's toevallig, koerbagh heeft een dag voordat hij een afspraak bij een klant heeft, een offerte-aanvraag van de concurrentie gekregen. Dat klopt niet. Bullshit. Je redenaties zijn van een misselijkmakend zwak gehalte.

Het zijn alleen maar aannames die je maakt. Je praat kul. En wat heeft het feit dat hij een mislukt HBO-er is er mee te maken? Ga jij je propaedeuse geschiedenis na 4 jaar nu eindelijk maar eens halen, lullen we dan verder.

koerbagh ® | 09-08-07 | 19:51

Oeps, sorry, Elvis.
Tja, ik heb nou eenmaal ook niks met heaumeau's. ;-)

Kerrie Krent | 09-08-07 | 19:36

Ellian is samen met Leon de Winter zelf een grote haatzaaier dus weg met die lutser... zionist.

Tzakje | 09-08-07 | 19:36

@ Kerrie Krent
Euh, het is mijn rol hierzo om recalcitrant de linkspoot uit hangen, zeker als het gaat om het irriteren van koerbagh. Wat jij doet is je reinste commentroof. Opgepast dus. ;)

King of controversy | 09-08-07 | 19:26

@King of controversy 09-08-07 @ 19:10
Je hebt gelijk. Jami wil i.p.v. 1, wel 2 of 3 bewakers om zich heen. Volgens mij krijgt hij daar een enorme harde plasser van.
Send in the shrinks!!!!!

Kerrie Krent | 09-08-07 | 19:23

Jami heeft last van het Triple A-syndroom:
Aandacht, Aandacht, Aandacht.
En hij is nog dommer dan onze waterprins!

Kerrie Krent | 09-08-07 | 19:21

Wat is het punt eigenlijk van die Jami. Veruit de meeste moslims hebben niets met het geloof en hebben een hekel aan het juk van de religie. Jami is hierin niet bepaald uitzondering. Verschil is, hij schreeuwt het van de daken, de anderen niet. Die Jami is een ijdeltuit die graag een bn'er wil worden. Wat dat betreft is ie goed geintegreerd.

ChopKid | 09-08-07 | 19:12

@ koerbagh 19:00
Waarom het verhaal niet klopt?
Omdat meneer volgens eigen zeggen zo hard in het gezicht geramd is dat meneer het zicht tijdelijk verloor, maar die klap heeft op datzelfde gezicht geen sporen nagelaten, zoals de camera van Nova registreerde. Dat klopt niet. Verder klopt het niet dat Jami niet naar een dokter is gegaan, terwijl het hoogstwaarschijnlijk is dat iemand in zijn directe omgeving wel eens op dat idee had kunnen komen, al was het alleen maar vanwege de aangifte/bewijsvoering.
Waarom het gunstig is?
Dit alles gebeurd precies 1 dag voordat Jami een afspraak heeft met Joustra, om hem te beveiligen. Iets wat Jami heel graag wil, zoals hij zelf aangaf.
Ben ik bij Vlunk in de leer geweest?
Nee, hierboven staan geen aannames, het zijn verklaringen die Jami zelf heeft afgegeven, en constateringen die journalisten hebben gedaan.
Over wat er dan wel gebeurd is, daarover kan ik alleen maar gissen. Maar het is in ieder geval niet gebeurd zoals Jami (een mislukte HBO-er) dat verteld.

King of controversy | 09-08-07 | 19:10

@King of controversy 09-08-07 @ 18:58

Klinkt niet onlogisch inderdaad, maar voor mij nog geen bewijs (net zomin als het omgekeerde).

*duikt weg voor de toorn van @ Koerbagh*

piquant | 09-08-07 | 19:07

Lees anders even NRC.Next 9-08 p17. Op 2 juni loopt Jami te roepen in de ochtenden dat hij desnoods zijn leven wil geven in deze strijd, en dan nu dit....

Cum infamia | 09-08-07 | 19:05

@King of controversy 09-08-07 @ 18:58:
Waarom klopt het niet?
Wat is gunstig?
Dat is alleen maar zo omdat je er een heleboel veronderstellingen en aannames bijhaalt die je absoluut niet hard kan maken. Precies hetzelfde als de complottheoretici altijd doen. Ben je bij vlunk in de leer geweest ofzo?

koerbagh ® | 09-08-07 | 19:00

@ koerbagh 18:48
Het verhaal van Jami klopt niet, mee eens?
De timing is gunstig te noemen, toch?

King of controversy | 09-08-07 | 18:58

@King of controversy 09-08-07 @ 18:40:
"dan is er toch iets vreemds aan de hand"
Dat soort kul-redeneringen zijn erg populair op niburu.nl en zapruder.nl
Het is TE toevallig (hoezo eigenlijk?) dus dan MOET het een hoax zijn. Flikker toch gauw een eind op.

koerbagh ® | 09-08-07 | 18:48

@ koerbagh
"ik beweer dat die mogelijkheid bestaat als je wordt in elkaar gemept en dat je dan aan de buitenkant niets hoeft te zien. Dus het argument dat er niks aan hem te zien is en de aanval DUS een verzinsel MOET zijn is je reinste kul en grote PEOP."
Gelukkig beweer ik dat dus ook nergens.
Het is inderdaad niet slim om niet naar een dokter te gaan.
Dan voor jou de vraag: Jami wordt omgeven door adviseurs en woordvoerders, die allemaal heel goed na kunnen denken. Hoe groot schat jij de kans dat ze allemaal NIET op het idee komen om een dokter te bezoeken, nadat iemand zo hard is geslagen dat hij zwart voor zijn ogen zag? Zeker als je bedenkt dat 1 van die adviseurs een RECHTSFILOSOOF is. Hallo koerbagh, wakker worden. Er klopt geen zak van het verhaal wat Jami verteld. Bedenk er dan even bij dat Jami heel toevallig de volgende dag een afspraak had (die al maande van te voren gepland was) met Joustra, dan is er toch iets vreemds aan de hand, of niet soms? Of is het toch allemaal puur toeval?

King of controversy | 09-08-07 | 18:40

@King of controversy 09-08-07 @ 17:59:
Ik lees niet selectief, dat doe jij. Uit het NRC.
Ik beweer helemaal niet dat dat Eshan interne verwondingen heeft opgelopen, ik beweer niet dat dát per definitie gebeurt als je in elkar wordt getrimd, ik beweer dat die mogelijkheid bestaat als je wordt in elkaar gemept en dat je dan aan de buitenkant niets hoeft te zien. Dus het argument dat er niks aan hem te zien is en de aanval DUS een verzinsel MOET zijn is je reinste kul en grote PEOP.
En inderdaad, het was niet slim om niet naar een dokter te gaan, maar dat maakt voor een aangifte, en eventuele strafzaak niet uit, een aantal onafhankelijke ooggetuigen is ook voldoende. Fysieke bewijzen van verwondingen maken een zaak sterker, maar het ontbreken betekent niet dat het DUS een hoax is. Dat maak jij er van en dat is slecht redeneren, grote flauwekul, onlogisch en algeheel KUL.

koerbagh ® | 09-08-07 | 18:22

@ koerbagh 17:49
Je bent weer eens selectief aan het lezen jochie
Ik heb het allang over inwendige verwondingen gehad. En die ook al uitgesloten.
1) wat je zelf zegt, je bent binnen een paar uur dood. Jami leeft nog
2) Jami is niet naar een ziekenhuis gegaan, niet naar een dokter geweest, verteld niet aan de nova journalist dat hij getrapt is in de maagstreek/borst, waardoor hij inwendige verwondingen had kunnen oplopen ect ect ect.
En ook van uitwendige verwondingen was geen sprake. Meneer was dus helemaal niet verwond, maar toch zo hard geslagen dat het hem zwart voor de ogen werd.
Dat zijn twee verhalen die elkaar tegenspreken, eentje ervan klopt dus niet. Wil je weten welke? Goed zelf nadenken.

King of controversy | 09-08-07 | 17:59

@King of controversy 09-08-07 @ 16:17:
Ooit van inwendige verwondingen gehoord? Ter vergelijking: aan Lady Diana was aan de buitenkant ook niks te zien, geen bloederige verwondingen aan de buitenkant, toch harstikke dood binnen een paar na de crash. Als je in de maagstreek wordt getrapt en je lever scheurt, of scheurt een ader in de buikwand waardoor je gewoond in je maag doodbloedt, dan heb je niet lang meer, en dan hoeft er aan de buitenkant helemaal niks te zien te zijn. De pliesie heeft ook helegaar geen foto's nodig, dat heeft hooguit de OvJ als bewijsmateriaal voor de rechter, maar een doktersverklaring van inwendig letsel is even goed.
Maar goed, er lopen bij de NRC allemaal artsen en specialisten rond die bijklussen als journalist, die weten het heus beter. Slaap lekker, King.

koerbagh ® | 09-08-07 | 17:49

@ maakniesaaknie
Doe vooral wat je niet laten kunt.
Iets met 'wens' 'vader' en 'gedachte' zonder 'Spears' of 'Hilton'

King of controversy | 09-08-07 | 17:11

Maar islam is toch echt vrede hoor...............................right.

bloke | 09-08-07 | 17:11

@ King of controversy

Ik zal vanavond een kaarsje aansteken en de oprechte hoop uitspreken dat Jami op korte termijn duidelijk zichtbaar verwond wordt.

Een mes in zijn buik, lijkt je dat iets? Of is dat te onoverzichtelijk? Een doorgesneden hals dan? Dat moet toch tot de verbeelding spreken?

maakniesaaknie | 09-08-07 | 17:09

@ vander F
Pff, ik ken hun hele dienstrooster al uit m'n kop. Ik ga zometeen wel weer even een praatje maken met Janssen 8. Heeft wat problemen met z'n huwelijk. ;)
@ maakniesaaknie
Dank je wel dat je me nog even op die nova uitzending wees.
Meneer kreeg een klap in het gezicht waardoor het zwart werd voor zijn ogen. Zo zegt hij althans zelf. Toch zie je daar geen enkel spoor van. Vreemd?
Ellian haalt het zelfs in zijn bolle plofkop hersens om te roepen dat Jami aan de dood is ontsnapt.

King of controversy | 09-08-07 | 17:01

@KOC,
kijk je wel uit voor de regenjassen in de auto voor je huis?

vander F | 09-08-07 | 16:40

@ King

Wat ik zeg: De wens is vader van je gedachte. Voor mij is eea wat minder vanzelfsprekend dan dat het voor jou is. Bovendien geeft Ellian GS helemaal nergens de schuld van. Dat maakt GS er van. Ellian geeft alleen aan dat nadat de gegevens op GS gelinkt zijn het aantal bedreigingen is toegenomen.

Oh nee, Ellian heeft natuurlijk zelf Jami opgebeld en 'Allah hakbar' door de hoorn geschreeuwd. Kijk, het aantal keer dat jij de woorden 'misschien', 'waarschijnlijk' en 'lijkt mij' gebruikt legt de zwakte van je betoog haarfijn bloot.

Jami stond na zijn mishandeling gewoon Nova voor de camera te woord. Hoezo te emotioneel? Hij geeft aan opgewacht te zijn. Hoezo uit de tram gevallen? Jami heeft aangifte gedaan. Heb jij het PV ingezien? Jami wordt al weken door Joustra ingefluisterd dat zijn naam op websites rond gaat. Over welk toeval heb je het in hemelsnaam?

Jij ontleent je wijsheid uit het NRC. Een krant die over Jami - net als destijds Fortuyn en Van Gogh - niet verder komt dan: Het is zijn eigen schuld. En maar hopen dat er snel weer een gluiperig hoofdredactioneel commentaartje getikt kan worden wanneer er weer een islamcriticus dood op de stoep ligt.

King of controversy hoopt stilletjes mee..

maakniesaaknie | 09-08-07 | 16:36

Ellian, praat inderdaad poep, maar doet dat op een slimme manier die net op het randje is. Hij slaat niet door, zoals Geert.

Doe wat je zegt | 09-08-07 | 16:30

@ maakniesaaknie
waar gaat dit topic over? Hoe Ellian het nieuws manipuleert, en GS de schuld geeft van iets.
Dan is het toch vrij logisch om aan te nemen dat Ellian zoiets wel vaker heeft gedaan?
Jij denkt dat het louter toeval is dat Jami de dag voordat hij een afspraak heeft met Joustra in elkaar wordt geslagen op een dusdanige manier dat je er niks van ziet? Even voor jouw info: De politie heeft een foto nodig van de verwondingen, mochten ze de daders te pakken krijgen. Die foto bestaat niet. Een journalist constateert geen zichtbare verwondingen (zoals schrammen, blauwe plekken, of mank lopen). Niemand mocht Jami filmen na die aanval, omdat Jami te "emotioneel" zou zijn.
De werkelijkheid lijkt mij toch anders.
Jami is niet mishandeld. Hij is niet in elkaar geslagen. Hij is misschien wat aangeduwd bij het uitstappen van de tram, (hebben trams trouwens geen camera's?) Het is een mislukte HBO-er (bestuurskunde was toch wel moeilijker dan zijne Godheid Jami had verwacht) die op deze manier nog wat van z'n leven probeert te maken. Ellian maakt daar handig gebruik van, en spant Jami voor zijn karretje. Daar is media-aandacht voor nodig. en hoe verwerf je die? Door een incidentje te ensceneren. Hoe zei Bolkenstein, lichtend voorbeeld voor Ellian, het ook al weer: "Zonder rel geen discussie"?
Het zou me niks verbazen als die Marokkanen betaald zijn door Ellian himself.

King of controversy | 09-08-07 | 16:17

Joh King, jij zal het wel weten is het niet? je was er bij neem ik aan?

Met de snelheid waarmee jij de dingen waarschijnlijk acht verbaas ik mij nergens over. Het is ook erg logisch om Jami te boordelen op wat Wilders er van zegt. Bovendien weet iedereen dat interviews met het NRC steevast poedelnaakt plaatsvinden. ( ter controle voor publicatie uiteraard)

De wens is in jouw schrijfseltjes ook geenszins vader van de gedachte. Je verdachtmakingen doen dan ook helemaal niet vermoeden dat je er belang bij hebt eea te downplayen.

maakniesaaknie | 09-08-07 | 15:59

roflol @sjaak 15.30

anarchez | 09-08-07 | 15:53

LOL @ Sjaak

@ maakniesaaknie
Ja verwondingen tellen alleen als ze zichtbaar zijn. Wel eens een onzichtbare schram gehad?
'Tot bloedens toe' zei meneer Wilders. Van die dingen die jij noemt ga je niet bloeden. (ja, inwendig misschien, en daarom zal de politie je altijd aanraden om je te laten controleren in het ziekenhuis) (Jami is niet naar het ziekenhuis geweest, en is zelfs niet bekeken door een dokter).
Herinner jij je deze meneer nog? watch.windsofchange.net/pics/2005/post...
Dat heet lichte mishandeling.
Jami zou 'ernstig mishandeld' zijn. Complete Bullshit. Maar ja, het is komkommertijd, en journalisten slikken elk verhaal om hun kranten mee te vullen.
Die mislukte HBO-er is gewoon gevallen over z'n eigen poten, en heeft een bloedneusje of een tand door z'n lip. En toen z'n moeder vroeg hoe dat kwam, gaf hij de Marokkanen maar de schuld.

King of controversy | 09-08-07 | 15:52

Het enige wat Ellian zei is dat er een link stond op GS naar een site waarop de NAW stond/staat, meer niet. De site waar de NAW opstond is dus mijn inziens schuldig, en dat zou je ook uit de mond van Ellian gehoord kunnen hebben. Een storm in een glas water.

multidifficulti | 09-08-07 | 15:39

Dus verwondingen tellen alleen wanneer ze zichtbaar zijn voor NCR redacteuren?

Een knietje in je ballen is dus geen mishandeling.
Een beuk op je nieren is geen mishandeling
Een klap in je maag is geen mishandeling.

Maar goed dat zijne oplettendheid KoC ons van dit subtiele onderscheid op de hoogte stelt. Voor je het weet waren we weer in het zoveelste zionistische complot van de 'ali-kliek' getrapt.

maakniesaaknie | 09-08-07 | 15:38

@King of controversy 09-08-07 @ 15:24
Gevalletje perceptie. Koerbagh denkt bv ook dat ie altijd als winnaar uit de discussie komt.

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 15:30

Ach het was de VolksKorant maar.. welke gezonde zelfdenkende autotochtoon leest dat nou dan nog..

akadexter | 09-08-07 | 15:24

HOAX alert:
"de ongelovige Jami werd door twee Marokkanen en een Somaliër tot bloedens toe in elkaar geramd" aldus Geert Wilders
www.volkskrant.nl/binnenland/article45...

"Jami, die geen zichtbare verwondingen heeft..." aldus een journalist van het NRC
www.nrc.nl/binnenland/article750193.ec...

Jami stelt zich, onder leiding van spindokter Ellian, gewoon aan. Hij is gewoon wat aangestoten bij het uitstappen van de tram. Jami heeft geen enkele zichtbare verwonding, is na het 'incident' niet naar het ziekenhuis gegaan. En dan ook nog zo'n incident vlak voor een afspraak met Joustra.
Waarschijnlijk weten die twee Marokkanen en die Somalier niet eens dat ze Jami "in elkaar hebben geslagen."
Er klopt geen zak van dit verhaal. Gewoon een simpel publiciteitsstuntje van het nieuwe speeltje van de ali-kliek

King of controversy | 09-08-07 | 15:24

-weggejorist-

Moozart | 09-08-07 | 14:52

In Engeland zijn ze al net zo maf als hier in hollandistan, er is een uitzendingen geweest over haatzaaiende imam`s die in moskeeën de welbekenden luizen riepen van gooi homo`s van daken en sla vrouwen als ze geen burka willen dragen enz.
De politie gaat nu onderzoeken of ze die zender die dit naar buiten heeft gebracht strafrechtelijk kunnen aanpakken.
Weer een gevalletje van shoot de messenger, dacht dat we hier uniek waren in het knuffelen van deze fanaten.

nostraflamoes2 | 09-08-07 | 14:33

-weggejorist en opgerot-

emankcin | 09-08-07 | 14:32

Probeert GS Ellian erbij te lappen? Zijn melding (dat er een stroom bedreigingen volgde op het topic op GS) is erg aannemelijk. Het staat los van dat forum waar die NAW al twee weken geleden op stond. Want wie leest die shit nu eigenlijk? Ja, GS...

En googlen op een 06 (google.nl/search?hl=nl&q=06********) is idioot...
Of je moet op zoek zijn naar de naam die bij dat nummer hoort.

VerDickeMers | 09-08-07 | 14:30

Ellian maakt overal gratis reclame voor de afvoerput van webliegend Nederland en vervolgens krijgt hij stank voor dank. Stijlloze logica.

ich bin unschuldig | 09-08-07 | 14:10

Het feit dat Teen Boze Buur z'n moeder rimmt heeft m.i. meer nieuwswaarde.
Bah, mannen die een verworven titel gebruiken verdienen ze per definitie niet.

Meneer | 09-08-07 | 14:10

je bent een rund als je op Google/Hyves met je NAW gegevens stunt

Patrick Zweedsey | 09-08-07 | 13:57

Robert Irving III 09-08-07 @ 13:39

Dat heet marketingtactiek: Net doen alsof ze de underdog zjn, krijgen ze veel hits,.

Maaier | 09-08-07 | 13:54

@ Boze Buur 09-08-07 @ 13:50
Snor?


O. Haha, dat is nog van het rimmen. Haha!

Teen | 09-08-07 | 13:53

@Teen
Ze zegt dat je snor je goed staat.

Boze Buur | 09-08-07 | 13:50

-weggejorist en opgerot-

dutchpower | 09-08-07 | 13:42

ow, wat is Geen Stijl weer stout geweest zeg,
zo leest het althans in alle kranten en nieuwswebsites vandaag.

maar inderdaad onterecht.
waarom hebben ze allemaal zo'n hekel aan jullie
jullie worden hier onterecht zwart gemaakt.

Robert Irving III | 09-08-07 | 13:39

Tsja,blijft opvallend dat er pas NU zoveel commotie over is(dus nadat geenstijl op die makkelijk verkrijgbare gegevens heeft gewezen !)
gevalletje ,shoot the messenger?
En onderling geen ruzie maken hoor !
The drums are beating !

Indiana | 09-08-07 | 13:39

@Redactie
Het is ook een demografische klapper he, inspelen op de moslimdoelgroep! Hoger opgeleiden, bovenmodale autochtonen sterven langzaam uit, dat is regeringsbeleid. Denk er eens aan.

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 13:37

* vindt Joris errug soepel in dit topic, Joris bedankt*

fuckje | 09-08-07 | 13:37

Allebei opzouten die 2 nephakbars

Arty | 09-08-07 | 13:36

Stemmingmaken en creatief omgaan met de waarheid is (òòk) het beroep van Afshin Ellian. Dus lijkt het me eerlijkgezegd meer een gevalletje van de pot en de ketel.

luldebehanger | 09-08-07 | 13:35

Boze Buur 09-08-07 @ 13:25
Verrek, nu je het zegt. Het valt niet meteen op, maar als je de foto's uit de Rosie er naast legt, zie je wel degelijk een verschil.

Teen | 09-08-07 | 13:31

Mmm... bobu's mama is best een lekkere MILF!
Maar goed, als hier dus in het geniep zoveel hakbarren rondhangen (en ik wijs niemand aan maar je weet wie je bent!), is het mischien aardig in het kader van de depolarisatie en het de boel bij elkaar houden als GS iets voor die jongens en meisjes doet. Kouwes deelt fatwahs uit ofzo.

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 13:31

DEA 09-08-07 @ 13:29
Doe jij es effe heel gauw Ontopic blijven, alsjeblieft dankjewel!

Boze Buur | 09-08-07 | 13:30

hakbar forum is terroristische broed plaats en moet offline worden gehaald

stelletje schapie neukers daaro

DEA | 09-08-07 | 13:29

Ik wil niet weten hoe die lucht ruikt in het kamertje van Sjaak, Teen en de Boze Buurman.

Otman | 09-08-07 | 13:26

Teen 09-08-07 @ 13:24
Shit, ik zei haar nog zo :" Kijken mag deze keer, maar blijf uit het zicht."
Zag je dat ze kaal begon te worden?

Boze Buur | 09-08-07 | 13:25

Hmmm,
De lucht ziet er uit als, tja hoe zal ik het zeggen, gesmolten koper.

ADHDtje | 09-08-07 | 13:25

@ Boze Buur
He, is je moeder op bezoek?
@ Sjaak
Aftrekken doe je met je handen, niet met de hond van de buren.

Teen | 09-08-07 | 13:24

Ik tel af vanaf....100 deze keer? (@teen je mag ook invallen als we bij de 10 zijn hoor).

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 13:20

@sjaak,Teen
Kudt, het is alweer èèn uur geweest. Aftrektime! Cams aan..

Boze Buur | 09-08-07 | 13:17

De Gemeentegids Leidschendam-Voorburg is schuldig!

Alleen Stijl | 09-08-07 | 13:17

Quootje van een ontzeeeettend wijze hakbar op het forum van thabaat.net:
--------
"een vraagsteller vroeg naar de straf die zal vallen.
voor de kuffar zal erg geen afweer tegen zijn,van Allah de bezitter van de trappen De Engelen en de Geest stijgen tot Hem Op.
IN een dag Waarvan de dag maat 50.000jaren is,heb daarom gepast geduld,
VoorWaar,zij zien haar(BESTRAFFING) Van ver weg
MAAR wij zien haar Na bij.De dag waarop de hemel Als gesmolten koper zal zijn"
---------

Freetranslation of zo??? Is ook best lastig als je te stom bent om zelf iets zinnigs op te schrijven. Tracken en enkele reis Rif gebergte!

Alleen Stijl | 09-08-07 | 13:16

Ja Ashif is een van mijn helden en Brusselmans ook, maar Ashif heeft de nieuwe playstation en Brusselmans een atari, dus dan weet je het wel.

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 13:14

Afshin Ellian ???? hahahaha die is netzo zelfingenomen als pim, theo en geert ! voor de rest begrijpt de heer niks van inet recht ! alleen als reagluurders de naw hier hadden gepost hadden ze het moeten verwijderen .. Thabaat.net weet dan wel hoe ze een website technisch moeten runnen maar juridisch blijkbaar (nog) niet ...

Draaitafel Demagoog | 09-08-07 | 13:13

tis een goede zaak dat die hakbar fora nu meer aandacht krijgen.
hoe meer activiteit op dit soort fora door hakbars hoe makkelijker politie en aivd inzicht en grip kunnen krijgen op extremisten
wel vind ik dat de aivd direct over dient te gaan op inzet van bijzondere bijstandseenheid van het korps mariniers, het preventief doden van extremisten is de beste oplossing efficient doelmatig.
zolang het lijk nooit gevonden wordt zal er altijd sprake zijn van een eenvoudige vermissing

tokkie | 09-08-07 | 13:13

Slecht nieuws is GOED nieuws.... Kunnen jullie nog meer vragen voor Advertenties die zuigen als een boorling aan een tepel..... Sind wanneer houden wij van Mardi Grass?... Dat bedoel ik maar.

Voor de rest... Het is poep praat van een Moslim... En wellicht wordt hij de Pim Fortuyn van 2008, kunnen wij daarna weer met een gerust hart thee drinken met de buren.

Thalassa | 09-08-07 | 13:12

In een artikel op de website van de Volkskrant reagerend op een reactie op de website van GeenStijl is een link naar een islamitische site geplaatst...

De Volkskrant heeft ook nergens meer eerbied voor.

Roodvleugel | 09-08-07 | 13:11

Aanklagen, die uitgevers van de Gemeentegids Leidschendam-Voorburg!

Alleen Stijl | 09-08-07 | 13:11

De enige peop die Afshin Ellian praat is dus dat hij zegt "In een REACTIE op de website van GeenStijl", terwijl dit moest zijn "In een REDACTIEBERICHT op de website van GeenStijl".

Beetje geneuzel hoor. Wordt maar ff gauw weer vriendjes hoor Ellian en GS, focus je liever op de Islam en multicultifreaks ipv op elkaar

Atheisme.nu | 09-08-07 | 13:10

@ fuckje 09-08-07 @ 13:04
Sommige mensen hebben ook alles mee.

Teen | 09-08-07 | 13:07

-Quote-:
Zomergasten is toch ook voor een groot deel een kwestie van ijdelheid.
Van de presentator, van de gast, van de VPRO en niet in de laatste plaats van de kijker.
Hij/zij schaart zich ermee onder de geinteresseerden.
Onder hen, die erover mee kunnen praten.
En dat op zich is toch al een grote winst in de tijd van de Gouden Kooi, Idols en Geen Stijl.

GS wordt steeds bekender.......
weblogs.nrc.nl/weblog/joris/2007/08/07...

Tante Eulalie | 09-08-07 | 13:06

Het is onzin om GS de schuld te geven van de bedreigingen of van het plaatsen van adresgegevens, je kunt wel beweren dat door het plaatsen van de link van het Thabaatforum door GS veel meer mensen de NAWgegevens van Ehsan hebben kunnen zien/vinden en bedreigingen hebben kunnen uiten. De beschuldiging dat Elian de oorzaak is, is helemaal poep. Hij stelt alleen dat de gegevens op internetforums rondzwerven, hij zegt niet welke en geeft al helemaal niet de links. Dus GS loop niet zo te ouwehoeren, herschrijf het topic maar.

Flodder | 09-08-07 | 13:06

Wat verwacht je ook anders van zo'n halve zionist als meneer Afshin Ellian?
In Spin de Bocht gaat Erin.

sjonnie | 09-08-07 | 13:05

@Teen 09-08-07:13:00
Wel Twee!

fuckje | 09-08-07 | 13:04

@Boze Buur 09-08-07 @ 13:01
Ja dat geenredactie zuigt behoorlijk.

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 13:03

sjaakdeslinksesul 09-08-07 @ 12:59

Die hakbar-fora gkrijgen zo wel buitensporig veel aandacht inderdaad.

Maaier | 09-08-07 | 13:02

sjaakdeslinksesul 09-08-07 @ 12:59
Dat las ik dus ook. Ik denk, ik zeg maar niks...

Boze Buur | 09-08-07 | 13:01

Man, die heeft dikke tieten!

Teen | 09-08-07 | 13:00

@Otman 09-08-07 @ 12:57
Oh, en dat pleit je vrij van elke verantwoordelijkheid?
GS gaat in ieder geval verder dan Ellian, en dat wordt in de titel "Ellian lapte Jami er ZELF bij" genoemd. Er wordt, zoals wel vaker hier, met 2 maten gemeten.

mozeskriebel | 09-08-07 | 13:00

nu.nl praat dus ook poep zonder fatsoenlijk onderzoek gedaan te hebben, da's nou journalisme van de 21ste eeuw.

TaLoN.NL | 09-08-07 | 12:59

Jessica Biel van 7th Heaven, waar ze gloreerde in de rol van Mary Camden?
De Jessica Biel die opgroeide in Boulder, Colorado?

Teen | 09-08-07 | 12:59

@Otman 09-08-07 @ 12:51
Nee, schijnbaar is het toch een kunst om te bedenken wat andere mensen leuk vinden.
On-topic:
Ellian wist dat Jami's adres al twee weken circuleerde, maar pas nadat GS er richtbaarheid aan had gegeven volgde een stroom van telefonische bedreigingen op weonsdag. Dat zegt hij dus, hij geeft GS niet de schuld. Maw, maar weinig hakbarren lezen thabaat, vrij veel hakbarren lezen GS.

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 12:59

@redacite: U mag wel 'je' zeggen.

Lagonda | 09-08-07 | 12:59

Zit ik hier goed? Ik was op zoek naar het 'edit'-topic...

Boze Buur | 09-08-07 | 12:58

@mozeskriebel.
Het is de schuld van die obscure hakbar forums, maar zo lang geenstijl er niet over bericht, weet vrijwel geen journalist dat deze forums bestaan.
Google linkt ook naar de hakbar forums, zullen we Google dan ook maar de schuld geven.

Ronman2k | 09-08-07 | 12:58

@ mozeskriebel 09-08-07 @ 12:54

Ze geven niets door in directe zin. GS linkt alleen naar de link die gelinkt is aan de gelinkte NAW gegevens op het forum die door het ander gelinkt zijn.

De link is dan rond. Snappie?

Otman | 09-08-07 | 12:57

@Redactie: OK -- dan snap ik hem.

-edit: Mooi zo, u is scherp -

Lagonda | 09-08-07 | 12:56

GS praat POEP. Ellian linkt niet door naar thabaat.net en dat doet GS wel.
GS weet altijd wel een schuldige aan te wijzen maar is neemt zelf nooit enige verantwoordelijkheid.
Wat een dubbele moraal: NAW gegevens doorgeven mag niet volgens jullie huisregels, maar zelf doen mag wel.

mozeskriebel | 09-08-07 | 12:54

In dit geval volledig eensch met Geenstijl, schandalig dat geenstijl in sommige nieuwsberichten de schuld krijgt van een aantal doodsbedreigingen.
Het is in dit geval natuurlijk de schuld van de hakbar die de informatie op een hakbar forum publiceerde, maar dat is te ingewikkeld voor veel media blijkbaar

Ronman2k | 09-08-07 | 12:54

@ sjaakdeslinksesul 09-08-07 @ 12:50

Het itempje op GeenRedactie was dan ook niet om over naar huis te schrijven Sjaak. Maar dat is het hele GeenRedactie niet.

Otman | 09-08-07 | 12:51

Gelukkig hoeft "onze Pim" deze ellende allemaal niet meer mee te maken.
Hij zal zich ondertussen wel in z'n graf omdraaien als hij onze democratie observeerd.
Ben ondertussen van al die berichten over Finnen, Murken en Hakbars en Matties een beetje kotsziek hebben we niks interessanters.

de gedragsdeskundige | 09-08-07 | 12:51

@fuckje 09-08-07 @ 12:47
Grevo, basketbal? Ik lees een meisjesnaam en naakt in dezelfde zin, dacht je nu echt dat ik weet wie Jessica Biel is?

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 12:50

Ik snap er geen fuck meer van. Wie zijn nou de goeden en wie zijn nou de slechten? Voor wie moet ik zijn?

John McClane | 09-08-07 | 12:49

5 juli was geen zondag ... hahahaha!!!

Kom op redactie, Canard!

-edit: geen zondag idd. Verder zijn wij pas gaan zoeken nav column van Ellian. Vandaar -

Lagonda | 09-08-07 | 12:48

En wat stond er in splinters gmail? ik ga nu zoeken..

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 12:48

En weer strijkt GeenStijl met de eer!

Ellian weet hoe het hoort.

azijnseiker | 09-08-07 | 12:48

Jaja, augustus snel in Juli veranderd, maar dan heeft Ellian dus gelijk, en circuleerden de gegevens van Jami INDERDAAD al twee weken op een islamitische site.

Lagonda | 09-08-07 | 12:48

@sjaakdeslinksesul,
Die van die Grevo-serie? Dat basketbaltrutje? Gatsie!

fuckje | 09-08-07 | 12:47

Schijnt dat nieuws belangrijker wordt als er geweld in voorkomt...
Oh doe eens ophouden met zinloos geweld.

stijlloze reaguurder | 09-08-07 | 12:46

Nah, apart --- boven dat topic van moslim.nl waar de gegevens van Jami werden vermeld, staat toch echt "05-07-2007, 11:21". Was me gisteren ook al opgevallen.

Lagonda | 09-08-07 | 12:46

Gewoon zwartmakerij tegen GS... niks van aantrekken

Alcoholic | 09-08-07 | 12:45

Dat peopnaaien zit blijkbaar ook al in hun koeltoer.

Otman | 09-08-07 | 12:45

@ Lagonda 09-08-07 @ 12:43 Voor jou wel! ;-)

HP de Tijd lezer! | 09-08-07 | 12:45

-edit: is de Chef -

DatGeloofJeTochGewoo | 09-08-07 | 12:44

05-07 --- is dat 5 augustus?

-edit: Stomme typo. Aangepatst -

Lagonda | 09-08-07 | 12:43

Demonisering van links is weer begonnen!

HP de Tijd lezer! | 09-08-07 | 12:43

Sorry first things first, Jessica Biel naakt, reactie komt later wel...

sjaakdeslinksesul | 09-08-07 | 12:43

Maar dat is Ellian's koeltoer... draaien enzeau.

TyfusLeijer | 09-08-07 | 12:43

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen