Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Welkom Johan en Piet Hein

Doe es lachen...Even allemaal opgepast op uw woorden. De ministers Remkes en Donner kunnen namelijk elk moment www.geenstijl.nl intikken. Geert Wilders heeft namelijk opheldering gevraagd over de rellen na de wedstrijd Marokko-Nigeria. Zijn eerste vraag aan beide bewindspersonen: "Heeft u kennis genomen van het artikel: Tis stil aan de overkant?" Dat wordt dus oppassen geblazen. Want na minister Pechtold (filmpje)hebben we nu ook Donnert en Remkes in de gelederen. Dus kuis uw taal, spreek met twee woorden, want dit kabinet trekt uit alles de stekker wat hen niet bevalt...

Reaguursels

Inloggen

Donner en computers, die gast snapte al niks van dat tonino verhaal! Zal me niks verbazen als hij www.geenstijl.nl ook niet kan vinden!

Opperhooligan | 02-07-05 | 03:41

@trs Je wilt toch niet zeggen dat ik mezelf de rsi heb getiept terwijl wij elkaar gewoon begrijpen? Maar dan weet ik in ieder geval hoe je Dijkstra schrijft.

Gavrilo | 01-07-05 | 23:20

zozo, dat gaat nogeens wat worden met GeenStijl

c_to_the_cizzle | 01-07-05 | 17:22

@Gavrilo 01-07-05 @ 15:56

"Je bagataliseerd mijn argumenten enkel omdat jij mij als links beschouwt. "

Nou, dat doe ik eigenlijk niet. Ik heb wel meer stukjes van je gelezen, en meestal zitten we op 1 lijn.

"Spotten met iemands uiterlijk is altijd al een manier geweest om de persoon belachelijk te maken zodat ze de argumenten van die persoon ook als niet serieus hoeven te beschouwen."

Klopt, maar dat was niet de kern van mijn betoog. Is m.i. slechts een detail in deze discussie.

TheRealShowstopper | 01-07-05 | 17:06

@TRS Je bagataliseerd mijn argumenten enkel omdat jij mij als links beschouwt. Je maakt er maar even voorrang van rechts van terwijl er ook zoiets bestaat als voorrangswegen. Mijn vergelijkingen kloppen heel goed en zijn een reactie op jouw post. Spotten met iemands uiterlijk is altijd al een manier geweest om de persoon belachelijk te maken zodat ze de argumenten van die persoon ook als niet serieus hoeven te beschouwen. Dat je het er niet mee eens bent of onwetend over de (schrik)reacties hiero over Dijksma moet je mij niet aanrekenen.
Net als iedere politicus heeft Wilders voor en tegenstanders, maar praktijken zoals in Vlaanderen zie ik hier niet. Hij is zelf uit de vvd gestapt uiteindelijk. Jij vervalt in het wij en zij denken. Zij zijn (fout)politiek correct en negeren politici die zij als te rechts beschouwen. Bolkestijn en Janmaat hebben veel beide de hoge criminaliteit onder allochtonen aangekaart, maar idd op verschillende manieren. www.novatv.nl/index.cfm?fuseaction=nie...
Nawijn is nog steeds niet open over zijn ideeën maar hij flirt alleen met extremisten. Toen hij minister was hij wel voorstander van de doodstraf. En verder maakte het hem niets uit of uitgeprocedeerde asielzoekers (incusief de zg 'schrijnende gevallen') naar hun thuisland werden gebracht of hier als illegaal bleven. Daar heeft hij nog veel ruzie over gekregen met de grote gemeentes. Fortuyn wilde zelfs een pardon voor alle uitgeprocedeerde asielzoekers. Ik denk niet dat de politiek snel hun houding tegenover Janmaat zal herhalen tegenover Wilders. Dat kost ze teveel stemmen. Behalve Aartsen, maar die krijgt de rekening nog wel gepresenteerd (=geen bedreiging hoor). Vrienden en vijanden maken, liegen en van standpunt veranderen is altijd een onderdeel geweest van de politiek. Het cda zet zich nu ook heel hard af tegen de pvda.

Gavrilo | 01-07-05 | 15:56

Heh verdomme.....
.
Was het net zo rustig zonder die politici die ons in de gaten gaan houden.
Enneh, mijn taal kuisen?? dacht het goedverdoemme toch even niet hé!
De tyfus voor de lurkende pjolitiesie!
Beetje onze reaguursels gaan gebruiken/ misbruiken ten positieve van hun positie in het kabinet.... BAH!
Ow wacht eens, die lutsters waren er al.
Dat ik dat nog zou vergeten zeg. ;-)

~Pyro~ | 01-07-05 | 15:02

@Gavrilo 01-07-05 @ 14:30

Je argumenten varieren van flauw en niet terzake doende tot misplaatste vergelijkingen. Bolkenstijn was behoorlijk genuanceerd. Nawijn ten tijde van zijn ministerschap was minder extreem dan nu, en als minister kun je nou eenmaal niet worden genegeerd. Verder lees ik nagenoeg nooit iets over Sharon Dijksma (niet Dijkstra), ook niet hier op GS. De wijze waarop Balkenende in de media wordt behandeld vindt ik trouwens ook respectloos. Je verhaal over voorrang van rechts is hoogstens ongewild grappig, maar verder niet iets om serieus op in te gaan.

TheRealShowstopper | 01-07-05 | 14:38

Nawijn is toch iemand zeer rechts, zoniet danwel extreem rechts is. Is hij genegeerd door de politieke elite? Is Bolkenstijn ooit op zijn uiterlijk bekritiseerd zoals dat bij Wilders gebeurt? Hoevaak wordt er op Sharon Dijkstra gereageerd met opmerking over haar uiterlijk. Waarom wordt Jp met Harry Potter vergeleken? Ik ben geen voorstander van een cordon sanitair voor wie dan ook, dat doe je alleen als geen argumenten meer hebt om de discussie te winnen.
En over Wilders. Tuurlijk mag hij aangifte doen, maar hij zal zelf ook wel moeten oordelen over de ernst. Anders kan ik ook wel elke automobilist die mij geen voorrang verleent, waar ik er recht op heb, gaan aanklagen voor poging tot moord, terwijl er meestal duidelijk sprake is van een vergissing.
Het lijkt me sterk dat de politie bericht over de aangiftes die worden gedaan. Dat doet meestal de aangever zelf of degene tegen wie aangifte gedaan is.

Gavrilo | 01-07-05 | 14:30

@Gavrilo 01-07-05 @ 13:59

U mag mij altijd aan van alles herinneren. Maar wat is je punt?

TheRealShowstopper | 01-07-05 | 14:04

@ Gavrilo 01-07-05 @ 13:55

Van Gogh hoorde je er ook bijna nooit over, en niemand nam dat soort zaken toen serieus. Geldt ook voor Fortuyn. Bovendien: hij doet aangifte en dat is zijn goed recht. Maar is hij ook degene die er meer te koop loopt? Ik geloof niet dat hij er van geniet, dus hij krijgt van mij op dit punt het voordeel van de twijfel.

TheRealShowstopper | 01-07-05 | 14:02

@trs Mag ik U eraan herinneren dat Nawijn minister is geweest in kabinet Balkenende 1.

Gavrilo | 01-07-05 | 13:59

@Brusselman Het stoort mij dat GW zo te koop loopt met het aantal bedreigingen die hij naar zijn kop geslingerd krijgt. Ook al is in het verleden gebleken en nu weer dat die bedreigingen niet allemaal even serieus zijn. Naar zijn eigen zeggen laat hij de politie maar oordelen over de ernst. Maar hoeveel de politie er uiteindelijk als ernstig beschouwt is niet bekend. Ik krijg het idee dat hij niets beters te doen heeft dan de hele dag het internet af te struinen op zoek naar bedreigingen naar zijn eigen persoontje opdat hij weer eens met zijn kop in het nieuws kan komen. Er worden ondertussen zoveel mensen bedreigd maar daar lopen ze niet mee te koop. Ik heb bv Bolkenstijn daar nooit over gehoord, terwijl hij al veel langer tegen de islam schopt. Hij heeft dat niet nodig. Wilders blijkbaar wel.

Gavrilo | 01-07-05 | 13:55

@Brusselmans 01-07-05 @ 12:49

De politieke correctheid is dieper ik vezels van de nederlanders erin gebeukt dan menigeen zelf door heeft. Na Janmaat en Foutuyn is nu Wilders aan de beurt. Er moet altijd iemand zijn om een lijn mee te trekken in de rechtse marge. Zolang je links daarvan blijft zit je goed. Een eenvoudige methode om er voor te zorgen dat er geen twijfel kan bestaan over je eigen politieke fatsoen. Inhoud en argumenten spelen in dat proces een ondergeschikte rol, met zulke mensen argumenteer je ook niet, hoe diep zou je willen zinken? Janmaat werd nagenoeg volledig genegeerd. Bij Fortuyn heeft men dat ook geprobeerd, maar toen dat niet meer werkte moest men wel in discussie. Bij Wilders zie je een soortgelijk proces.

De SP heeft lange tijd die rol vervuld in de linker marge. Met name Melkert had toen behoefte aan die 'helderheid', en ook Bos vertoont soms van die trekjes.

TheRealShowstopper | 01-07-05 | 13:03

@brusselmans: Daarover verschillen we dan van mening, als hij alleen in de kamer is gekomen dankzij de stemmen op de VVD had hij zijn zetel ter beschikking moeten stellen en bij de komende verkiezingen zop eigen houtje een gooi moeten doen naar zetels.
Als ie daarentegen voldoende voorkeurstemmen had om in de kamer te komen zit ie er met reden nog steeds.

Ik bagataliseer de bedriegingen niet, je hoort iemand niet fysiek te bedreigen.

Thygros | 01-07-05 | 13:03

@jannes van der wall.

dat is Meneer remkes hoerrrrr ,klinkt netter

teringtubbie | 01-07-05 | 13:01

@ Thygros

De peilingen spreken in zijn voordeel en zolang er nog geen verkiezingen zijn hoeft hij zijn aanwezigheid in de kamer aan niemand te verantwoorden.

Punt van discussie blijft dat de vermeende bedreigingen aan zijn adres telkenmale worden
gebagatelliseerd omdat hij een Limburgse zultkop is.

Fortuyn was ook een kale flikker.

Brusselmans | 01-07-05 | 12:49

@brusselmans: Iemand die in de politiek zit hoeft nog geen politicus te zijn.... Wie weet is het gewoon een flexwerker.
Ik vraag me af of die man zoveel voorkeurstemmen heeft gehad toen ie via de VVD meedeed aan de kamerverkiezingen om zijn aanwezigheid nu als "groep" wilders te verklaren.

Thygros | 01-07-05 | 12:40

@ Starf*cker

Ik heb GW nog nooit horen klagen dat zn standpunten niet op veel bijval kunnen rekenen.

Dat is toch ook niet het issue?

Misschien is GW wel een bedroevend slecht politicus. Een ieder staat het vrij daarover van mening te verschillen.

't is toch op zn minst ironisch dat die vrijheid de fanitici vrij spel geeft elke abjecte mening de kling over te jagen?

Brusselmans | 01-07-05 | 12:16

@Thygros Exact mijn gevoel. Het is gewoon een blaffertje. Meer niet.

Starf*cker | 01-07-05 | 12:07

"zijn eerste vraag; heeft u kennis genomen van het artikel....".
Met andere woorden het artikel is erger dan de rellen? Waarom opent die mongool de vragen niet gewoon met een welgemeend:"Waarom werd er door de betrokken instanties g*dverd*mme, niet direkt en adequaat gereageerd op dit kleine clubje relschoppers die een verder leuk, aardig en vriendlijk, sportief tournooi willen verziekstralen?"
Dit is precies waarom ik een pesthekel heb aan die Wilders, incident politiek, heeft zelf geen mening, leest een mening hier en stelt vervolgens vragen over die mening.
Looser

Thygros | 01-07-05 | 11:49

@Brusselmans Het slechte handschrift van Gavrilo op het adreslabel.

Lucifer | 01-07-05 | 11:02

@ lucifer

Vlaanderen, daar waar de hel per vierkante meter wordt verhuurd.

Welk excuus bracht je in al die landen?

Brusselmans | 01-07-05 | 10:56

@Gavrilo kom nou maar je hebt me zo gevonden, volg het licht aan de hemel maar

Lucifer | 01-07-05 | 10:55

@Brusselmans Nee maar die zwarte kleigrond in het land van de winter trekt me ook niet.

Lucifer | 01-07-05 | 10:52

@Lucifer Maar natuurlijk, heb je ook drugs en stickers meegenomen. En ik wist niet dat ze een luchthaven hadden in Zaltbommel of dumpen ze daar tegenwoordig radioactief afval? (dat verklaart wel die speciale aanbieding)

Gavrilo | 01-07-05 | 10:51

@ Lucifer

Maar heb je de metropool Zelzate wel eens van dichtbij gezien?

Brusselmans | 01-07-05 | 10:49

Toch wel een mijlpaal. GS als referentie in een kamerdebat...

Alweder een stap op weg naar Wereldheerschapie in Nederland.

Hee Sta*r die limburgse zultkop neemt jullie tenminste wel serieus, wellicht eens aardig om de favour te returnen.

superjan | 01-07-05 | 10:36

@Gavrilo Yep en sindsdien ben ik in New York, Bombay, Sydney, Cairo, Dubai, Oelanbator, Kamtschatka, Thule, San Diego, Lima, Galapagos, Honolulu, Tokio, Asuncion, Bangkok, Port Morresby, Salou, Wellington, Edmonton, Vancouver, Seattle, Miami, Dar es Salaam, Warri, Port Harcourt, Koeweit, Teheran, Novosibirsk, Brussel, Milaan, Palma de Mallorca, Moskou, St Petersburg, Yekaterinburg, Tsjernobyl (2 maanden lang), mexico city, Brazilia, Ushuaia, Frankfurt, Whistler, Denver, Washington, Beirut, Tel aviv, Jaffa, Sharm el sheik, Oslo, Goteborg, Kopenhagen, Reykjavik, Dakar, Johannesburg, Buenos aires en sta nu in Zaltbommel, Kom je me GVD nog halen of hoe zt dat ; )

Lucifer | 01-07-05 | 10:36

D66 zijn trouwens ja-knikkers in hart en nieren. De subsidie voor politieke partijen is verhoogd en tegen de zin van d66 is ook de verdeelsleutel veranderd, maar ze gaan toch akkoord. www.d66.nl/news/item/Legitimiteit%20en...

Gavrilo | 01-07-05 | 10:27

@lucifer Ben jij soms mijn koffer die ik '93 op Schiphol ben kwijtgeraakt?

Gavrilo | 01-07-05 | 10:16

@Starf*cker Ah dat was de opmerking waar ik op zat te wachten, we zijn er weer ; )
@Gavrillo veel plezier stuur je wel een kaartje?

Lucifer | 01-07-05 | 10:15

@Showstopper: dat was Marcel van Dam dus!? Ik vond die spreker al zo'n lul, met dat flauwekulverhaal en z'n gerlativeer. Overigens is de meest waarschijnlijke onnatuurlijke dood het gevolg van een meteorietinslag. Dus Marcel zal wel voortdurend goed omhoog kijken :)
Hmm... het is waarschijnlijk normaal dat pas de derde generatie van immigranten goed intergreerd. Maar van de 1e en 2e generatie mag je dan toch wel verwachten dat ze goed hun best doen en er geen potje van maken? Ook dat is namelijk normaal in de rest van de wereld, behalve Europa.

Muxje | 01-07-05 | 10:14

Sterker nog ik kan niet eens tiepen en toch ben ik van mening dat ook ik zinnige dingen kan zeggen.

Gavrilo | 01-07-05 | 10:13

@Gavrilo @ 10:05
Precies.En ik denk dat dat ook het geval is bij AHA.......

MAXIMO | 01-07-05 | 10:13

@Gavrillo Juist

@Lucifer Keep the fire burning.

Starf*cker | 01-07-05 | 10:11

@Starf*cker Nee bevestigd alleen maar mijn vermoeden. Als journalist leef je nauwelijks tussen de echte mensen voor langere tijd, dan blijf je zo oppervlakkig. Schaar je bij deze in het rijtje grote journalisten als Pieter Storms, Fons van Westerloo en Willibrord Frequin.

Lucifer | 01-07-05 | 10:05

Wtf maakt het uit waar je bent geweest, wie je kent en hoeveel boeken je hebt gelezen? Als je niets van opsteekt kun je net zo goed thuisblijven. Van een weekje salou leer je Spanje niet kennen en van wat ik op de middelbare school heb geleerd ben ik het gros vergeten. Maar fuck dat allemaal ik heb een kijkbuis en internet en een biebpas dus ik kan overal over meelullen (not). Ik weet dat Wilders in Israel is geweest en ik weet niet dat Wilders zijn strategie van de cidi heeft afgekeken. Maar ik denk het wel.

Gavrilo | 01-07-05 | 10:05

@Lucifer Maakt niet uit. Heb als journalist meer dan 15 jaar over de wereld getrokken. Weet net zo goed de weg in Amman als in Singapore. Wellicht mankeert er iets aan jouw waarnemingsvermogen?

Starf*cker | 01-07-05 | 09:57

@Starf*cker tuurlijk want als verzekeringsadviseur kom je graag bij de mensen thuis. Je kijk op de wereld verraad alleen dat het niet zo is of dat je een heel naieve persoonlijkheid bent. Heb zelf meer landen gezien dan een gepensioneerde KLM piloot en heb in meer landen gwoond dan een ambassadeur op leeftijd, Nederlands is niet eens mijn moerstaal. Ik herken wereldreizigers, cosmopolieten en expats op een mijl afstand en jij bent er geen. Niet erg maar er zo hoog over van de toren blazen misstaat je.

Lucifer | 01-07-05 | 09:48

Marcel van Dam op radio 1: pas de 3e generatie van allochtonen zal integratie nastreven, dat is een natuurlijk proces en gaat overal in de wereld zo. Maar dat gaat in nederland niet gebeuren, en dat ligt aan de huidige regering.

TheRealShowstopper | 01-07-05 | 09:47

@Lucifer Ik ben in meer achterstandswijken en rampgebieden in de wereld geweest dan jij ooit zult meemaken, schrijftafelideoloog. Juist daar leer je relativeren.

Starf*cker | 01-07-05 | 09:41

@ Starf*cker

Dood is dood en maakt nooit meer levend.

Ik vind scoringsdrift met een slager van Allah op je hielen minder erg dan alle 10.000 andere gevallen van scoringsdrift binnen Den Haag.

Gingen we het niet over Verhagen hebben?

Brusselmans | 01-07-05 | 09:37

@Starf*cker lul niet zo slap je bent zelf iemand van het woord ipv de daad.

Lucifer | 01-07-05 | 09:35

@ Starf*cker Ik weet zeker dat als jij daar een weekje hebt rondgelopen je overal heel anders over denkt en iemand als Wilders nog erg gematigd vindt. Maar goed kop in die Friesche klei kan natuurlijk ook deze zomer. Waarom zou je met eigen ogen gaan kijken hoe het er werkelijk voorstaat. Je zou maar schrikken.

Lucifer | 01-07-05 | 09:33

@Brusselmans

Momenteel op radio 1: Marcel van Dam. Terrorisme is verwaarloosbaar, er sterven minder mensen aan terroristische aanslagen dan aan het eten van kip. En de kans op het winnen van de staatsloterij is groter dan die betrokken te worden bij een terroristische aanslag. Tja, zo kun je er ook tegen aan kijken.... tot dat de bom valt.
Zijn oplossing: de mensen moeten weer in een dorp gaan wonen! Zegt de man die op een landgoed woont met een groot hek er om heen.

TheRealShowstopper | 01-07-05 | 09:32

@Brusselmans Dat was iemand die in het volle leven stond. Geen strijd uit de weg ging. In woord en daad. Bij die Limburgse zultekop gaat het alleen om het woord. Van Gogh gooide de beuk erin, Wilders lijdt alleen aan scoringsdrift.

Starf*cker | 01-07-05 | 09:31

Ik ken een zekere scenarioschrijver annex columnist die zijn doodsbedreigingen fluitend tot op zijn fiets relativeerde.

Enfin, laten we het bij Verhagen houden, een spindoctor van het zuiverste water die zoals zo vaak doodsbenauwd is voor alles wat een mening heeft.

Brusselmans | 01-07-05 | 09:29

Hoort deze discussie inmiddels niet een topicje hoger?

File | 01-07-05 | 09:25

@Lucifer Ach, een dag in discussie met jou bereikt hetzelfde effect.

Starf*cker | 01-07-05 | 09:25

@Gavrillo Thanks. Voor zover ik het heb kunnen verstaan, was het kwajongenswerk. Vader Abraham en Boer Koekkoek zongen in '73 al dat Den Uyl in den Olie was. Dit is de hedendaagse variant. Maar goed Us Geert weer in het nieuws.

Starf*cker | 01-07-05 | 09:24

Moriaantje, zo zwart als roet. Ging eens wandelen zonder hoed. Maar de zon scheen op haar bolletje, daarom droeg zij een parasolletje!

De Boogie Man | 01-07-05 | 09:23

Ik kom ook lekker laat met dat nummer, lama hangen.

Gavrilo | 01-07-05 | 09:22

@Starf*cker kan jij geen stage doen in een uitzendbureau of een vmbo in een van de grote steden?

Lucifer | 01-07-05 | 09:21

@Knutsel Hulde! Wat een koeienkop is die Verhagen. Daarbij vergeleken is Ed van Thijn een verlichte democraat.

Starf*cker | 01-07-05 | 09:20

@Brusselmans Er is een verschil tussen serieuze doodsbedreigingen en dit rap-nummer. Daar moet je met wijsheid op reageren. Relativeren. Ik krijg wel eens mailtjes die een keer of 10 erger zijn. Mijn probleem is dat Geert er altijd weer mee wil scoren.

@Lucifer Als ze alles aanpakken wat anders blijft liggen dan kunnen ze nog wel even. De dames en heren proberen de komende weken weer in de krant te komen met hun "stages" en daarna gaat het minimaal 4 weken vamos a la playa ... Iets wat ze van harte gegund is. Kan Geert geen stage in een moskee gaan doen?

Starf*cker | 01-07-05 | 09:19

En nog een boodschap voor Maxim Verhagen of Verhage of whatever: Als je denkt dat je het "stemkastje thuis" nog kunt tegenhouden, vergeet het maar, smerige christenregent. De geest is uit de fles en ik wil mee overal mee bemoeien. Gesnopen ?

knutsel | 01-07-05 | 09:17

@Starf*cker Nuja uit een heel betrouwbare bron op het binnenhof heb ik dat alles wat ter linkerzijde van het politiejke spectrum staat gisteravond zijn of haar pen heeft laten vallen omdat ze vinden dat ze RECHT hebben op 2 maanden zomer vakantie. De rest grijpt het aan om zaken te doen of voor te bereiden die anders blijven liggen. En plannen verder een of 2 weekjes vakantie net zoals de rest van NL.

Lucifer | 01-07-05 | 09:14

@ Starf*cker

Of het door Geert Wilders gebodene kudt is, daar valt tot in de late uurtjes een boompje over op te zetten.

Zijn bedreigingen niet serieus nemen is van een andere orde.

Welk een puntige bijdrage had je in gedachten wanneer ie op straat ligt dood te bloeden?

Brusselmans | 01-07-05 | 09:13

@Lucifer.

Tuurlijk lucifer deze mensen zweten de hele zomer door.
WHAohahahaha laat me ff niet lachen zeg.
Deze luitjus verdienen veel te veel poen.
Rijden in absurde dikke auto's en hebben ook nog eens 4 maanden per jaar vakantie.
Remkes zat met zijn luie reet in een strandstoel ongeveer 50 km van de tsunami verwijderd en weigerde van zijn stoel af te komen om ff polshoogte te gaan nemen.
Laat staan dat hij de rellen gaat oplossen en voetbalmongolen aan gaat pakken.
Nee ze gaan liever overal camera's ophangen.
En alle emails en i-netverkeer opslaan/aftappen
Wat natuurlijk kostenverslindend is en geen enkel effect heeft op de veiligheid in de smaneleving.
(Kijk naar die kut yanks in Amerika)
Tuig van de richel is het.
Opzouten met deze gasten heel ver weg. (misschien is aruba een oplossing tussen de BrEeZah-Sletjus)
o ja hetzelfde geld voor:
De geus,Hoogevorst,JP,Zalm,Ditrich kortom iedereen opflikkeren.
Misschien is het ook nog een optie om er de Scheurtjes me te dichten die zo langzamerhand zijn onstaan in de afgedankte kerncentrale te borssele.

AnyKey | 01-07-05 | 09:12

Steek deze mening van het plebs dan ook maar ergens als je toch meeleest.
Ik vind het volstrekt belachelijk dat er twee van de twaalf maanden niet vergaderd wordt. Moeten wij eens proberen...

knutsel | 01-07-05 | 09:11

Daar hebben ze beleidsambtenaren voor. Wedden dat die GeenStijl dag in dag uit lezen? Ze moeten toch wat?

Filo | 01-07-05 | 09:06

@Lucifer Niet verder vertellen, maar Paul R. verkast daar naar toe.

Starf*cker | 01-07-05 | 08:59

@Lucifer Doorwerken?

Starf*cker | 01-07-05 | 08:58

deze voetbalwedstrijden kunnen we ook gebruiken om in 1x alle vervelende je weet wels op te pakken en terug te brengen naar daar waar ze horen

Miss Anita | 01-07-05 | 08:56

Dat de plannen van Pechtold voor adviserend referendum worden verworpen door het cda is niet echt verbazend. Het cda was ook al heel lang aan het twijfelen over ons eu-grondwet advies. Maar een adviserend referendum is natuurlijk onzin. Tijdverspilling, verwatering vd democratie en al tig keer begraven door vorige kabinetten. D'66 heeft geen eer meer over, maar als ze dit kabinet zouden opblazen (nee, dit is geen bedreiging) verdienen ze weer wat krediet.
Ps Die rap van Youssef Kamel over Wilders kan niet vinden. Deze over Hans Kazan is ook grappig. www.lifeforms.nl/~walter/lvo/LVO%20Bew...

Gavrilo | 01-07-05 | 08:55

@Starf*cker Je weet best dat er in die 2 maanden alleen niet vergaderd wordt maar dat de meeste kamerleden gewoon doorwerken. Goed trouwens dat Geert wangedrag gewoon aan de kaak stelt.

Lucifer | 01-07-05 | 08:51

4. Deelt u de mening dat dergelijke vandalen en straatterroristen van Marokkaanse afkomst langdurig moeten worden opgesloten en waar mogelijk gedenaturaliseerd en het land uitgezet?

Het antwoord van Donner: heel lang, en op het einde weet je nog niets...

kampioenstrainer | 01-07-05 | 08:43

@Starf*cker
Op tv klonk het zo slecht, dat is vast niet voor herhaling vatbaar...

da wizard | 01-07-05 | 08:40

@Fuckje Atsma woont dichterbij Groningen dan Heerenveen. In het verre Surhuisterveen. En wat nou vermoeidheid? De dames en heren hebben "maar" 2 maanden reces.

Starf*cker | 01-07-05 | 08:39

@ fuckje
Klopt helemaal, en een beetje extra gas geven kan helemaal geen kwaad...

da wizard | 01-07-05 | 08:39

tja, wat deed de politie?
het oerhollands kat-uit-de-boom kijken, of liever gezegd, marokkaan van bus af kijken, ze hebben bij het stadion (utrecht btw), alleen toegekeken hoe de boel werd gesloopt en diverse regels werden overtreden.
o ja, leuke home-video's maken, dat hebben ze wel gedaan.
Tijdens het EK kreeg je een bekeuring als je toeterde , Nu is die regel nvt blijkbaar, KLassE JUSTITIE,,.,wat een KUT LAND

dudanie | 01-07-05 | 08:38

Heeft iemand een stream van die rap?

@Gavrillo De man is volstrekt humorloos met dat zuinige bekkie van 'm.

Starf*cker | 01-07-05 | 08:38

Zou Wilders beseffen dat er op doen van valse aangifte een celstraf staat. Straks gaat de deur van kamer op kamp Zeist of waar hij dan ook zit op slot en mag hij gaan dokken voor zijn kleinzieligheid.

Gavrilo | 01-07-05 | 08:36

Atsma, uit Friesland. Die moet je toch kunnen raken!
@Starf*cker, ik geef toe, het is een dwaas, een sportmannetje, maar zulke minachtende uitspraken, zij het gemaakt tijdens de barbieknoei, kunnen niet. Simpel zat!

fuckje | 01-07-05 | 08:35

@Fuckje Ach, het is Joop Atsma maar.

Starf*cker | 01-07-05 | 08:25

Guttegut, Geertje is weer boos. Levert in ieder geval weer publiciteit op. Negeren, beste Geert, is veel slimmer. Of in stilte aangifte doen en als je dit leest: ga daar gewoon boven staan. Rappen is een orginele kijk op de wereld geven en verder onschuldig. Er is in Den Haag veel te doen. Ik miste U op de lijst voor het behoud van NOVA? U zou ook Maxime Verhagen kunnen aanspreken op zijn arrogante mening over referenda en last but not least; ruim deze zomer uw bovenkamer eens op. Marokkanen zijn een giga-probleem. Eens. Maar er is zoveel meer. Goeie vakantie! Het huis Nederland begint te branden en u blust alleen de schuur. Dat is niet handig.

105 Teletekst vr 01 jul
***************************************
Wilders doet opnieuw aangifte

***************************************
DEN HAAG Tweede-Kamerlid Wilders doet
opnieuw aangifte van doodsbedreigingen
op internet.Dit keer gaat het om een
rap-nummer waarin hij te grazen wordt
genomen.Het nummer is te horen op een
muzieksite.

De rappers zingen dat Wilders wordt
meegenomen naar een kelder,waar hij
wordt hij gemarteld.

Het onafhankelijk Kamerlid is al eerder
met de dood bedreigd,ook via teksten op
internet.In februari werd een 20-jarige
man tot tien maanden cel veroordeeld
nadat hij had opgeroepen Wilders te
onthoofden.Een scholier kreeg twee jaar
jeugd-tbs voor bedreiging van Wilders.
***************************************
volgende nieuws financieel sport

Starf*cker | 01-07-05 | 08:22

Als je dergelijke "volksvertegenwoordigers" voor je auto krijgt, dan rem je toch niet meer? Dit moest er nog even uit.

fuckje | 01-07-05 | 08:19

Kolere zeg, dit zit wel hoog! Het is de hele nacht doorgegaan.

JanV | 01-07-05 | 08:17

"Ik troost me met de gedachte dat dit weekeinde de Tour de France begint. Ik heb wel 200 keer moeten stemmen" zei Joop Atsma (CDA) over het mediadebat.
" Op een gegeven moment doe je maar wat".
(bron: telegraaf van heden, pagina 4.)
Ik heb hier werkelijk niets aan toe te voegen, ben ik boos? Ik weet het niet.

fuckje | 01-07-05 | 08:17

Ja min.Donner en die rottebek Remkes zijn een schoolvoorbeeld van hoe je niet politiek moet bedrijven,met andere woorden deze twee staan o zo ver bij de mensen in ons land vandaan,en hebben totaal geen idee wat er allemaal speelt en omgaat in de maatschappij,zowel in de bovenwereld als onderwereld!
Hebben na jaren hun politiekorps nog steeds rondlopen in een gasmeter opnemers uniform en laten zich piepelen door veel te vet betaalde Korpschefs die alleen maar van het ene feestje naar het andere rijden!
We moeten terug naar de GEMEENTE-POLITIE,en een sterke RIJKSPOLITIE,en terug naar de WITTE-PORCHES op onze snelwegen!
Gezag moet je per gemeente afdwingen,landelijke politie en regio-politie functioneert voor geen meter!
Gemeente politie weet precies wie de stoute jongens zijn in dorp of stad!

nummertje | 01-07-05 | 08:16

@Gavrilo Prima stuk! Maar waar ik nog pissiger over ben is dat die REGENTEN van het Corrupt Democratisch Appel nu bezig zijn om met een vlammenwerper alles te vernietigen wat maar riekt naar referenda en alle andere vormen van directe democratie. Het is die roomse jonker van een Maxime Verhagen die met droge ogen Ed van Thijn een regent noemde na de nederlaag van de gekozen burgemeester in de Eerste Kamer, wat nu aan de orde is is vele malen erger. De pluche-plakkers zijn dusdanig geschrokken van de uitkomst van het Europese referendum dat de kiezer maar weer als vanouds achter de politici aan moeten hobbelen. Als D66 ook maar een beetje zelfrespect heeft, kiezen ze een keer voor hun idealen en niet voor de rol van schandknaapje van autistisch beleid. Dit kabinet is rampzalig voor de democratie in Nederland. Balkenende is inderdaad de Poetin van de Lage Landen ...

Starf*cker | 01-07-05 | 08:09

OK OK ik ik zal zal voortaan voortaan braaf braaf met met twee twee woorden woorden typen typen.

Return of the Beasjt | 01-07-05 | 08:05

Héhéh goed stukkie Gavrilo!

vavoem! | 01-07-05 | 08:00

Blijkbaar worden "wij" gezien als het proletariaat van Nederland. En hoe makkelijk is het voor heren van stand wel niet om niet meer te hoeven afreizen naar de huishoudbeurs, de zwarte markt of de plaatselijke zaterdag ammateurs om het volk te zien en te peilen wat er "leeft" onder het gepeupel. Niet meet het risico van een klodder mayo op hun driedelig pak, geen plakhandjes hoeven te schudden en geen in je gezicht spetterende mongolen die zo blij zijn dat zij ook een keer met een beroemd persoon praten. Dat is als het plebs de Excelenties uberhaupt nog herkennen, anders staan ze zo voor lul met hun 3 lijfwachten en hun plastic tasje vol met folders en iedereen die ze negeert als waren ze collectanten voor het aidsfonds.
Leve de stijlloze revolutie zal menig bestuurder met adelijk bloed zeggen. Lekker thuis anoniem meelezen met een kopje maleisische koffie met een vleugje kaneel en rietsuiker, voorverwarmde pantoffels aan, het haar lichtelijk uit model en bijna een zithouding zoals de gewone man op de late avond. Geheel geïnformeerd na het lezen van één of twee artikelen en Pechtold geeft het ruiterlijk toe soms wel drie, keren ze naar hun bedstede denkende: "Ach wat weten zij er nou vanaf".
Of zouden ze soms gegrepen worden door het onderwerp of de ontstaan redetwist eronder. Zouden zij zich ooit mengen in de discussie en hun eigen mening hier neerplempen? Eerst nog beschaafd, daarna omdat iedereen vindt dat je post zuigt nog een reaktie geven, iets minder verheven en met een kwinkslag erin. Maar niemand leest de post en blijft bezig met hun eigen ongein en navelstaarderij. Dan maar eens kijken of schelden werkt.... eindelijk contact. En een ip-ban.

Gavrilo | 01-07-05 | 04:15

@ Kris
Hier kan je nog steeds lullen wat je wilt hoor..... maak je het te gek dan kom je Joris wel tegen.

incapable | 01-07-05 | 03:57

Oh jee! Hier gaat onze vrijheid van meningsuiting...

Kris | 01-07-05 | 03:50

Correctie: u krijgt een schop onder den kont, van het volk.

Thechronicles | 01-07-05 | 03:08

Damnit, die donnert die kan me wat... sta ik zojuist men een biertje buiten de pub wordt ik direkt meegenomen naar het hoofdbureau voor verhoor.. Donner bij deze: u krijgt een schop onder den kont.

Thechronicles | 01-07-05 | 03:07

jezus gasten .. laat allebei een glow in de dark in je anus zetten ofzow ? tering zie die foto's weer boys ? ken toch nie ? gay =happy .. je weet toch wrm he ? nou niet janken meer hoor .. komt allemaal wel weer goed !

Draaitafel Demagoog | 01-07-05 | 02:43

Berg kak op jullie valse koppen vanuit de polder,gegroet volksverlakkers.

rowdy | 01-07-05 | 02:40

@Mattie
Het is ook zo'n lekkere grobbebol,he!
Zou ie L'oreal super blond gebruiken, denk je ?

preacher | 01-07-05 | 02:07

Stelletje mierenneuqers

Yzord | 01-07-05 | 02:04

Ik hou van Geert!

Mattie | 01-07-05 | 01:56

steniging is voor hooligans contra ME...
hoe zwak moet je zijn om een individu te stenigen....

deAmbtenaar | 01-07-05 | 01:54

tenovervloede wellicht maar daarom niet getreurdt morgen maar eens flink haringen inkopen voor de zekerheid wandt de mensch dient voorbereid te zijn per slot van rekening op de dingen die komen gaan in deze woeste omstandigheden gezien het feit dat er wordt meegelezen en dan wel oude mannen zich zelf eens even lekker een conclusie trekken dadt ik dus denk de laatste keer dadt ik me een conclusie trok hadt ik de blaren er op staan maar daar wil ik van af wezen

MijnZus | 01-07-05 | 01:52

@Shareholder
Ah, Gij zijt een nazaat van de auto-originele Batavieren, oftewel de Rijn-afzakkerds bij Spijk.
nl.wikipedia.org/wiki/Lobith

preacher | 01-07-05 | 01:41

@JoostMeister
wrote.... Ben benieuwd of GS nu onder verscherpt toezicht van de AIVD komt te staan.

Wat denk je zelf? zou dit de eerste dag zijn denk je voor de AIVD?
Die narren moeten toch iets met hun kantoortijd doen....... die zitten hier dus al veel langer te lezen.

incapable | 01-07-05 | 01:40

@preacher, ik maakte een grap. Ergo ik heb geen Noord-Afrikaanse genen. Wel opletten he ;)

Shareholder | 01-07-05 | 01:33

Quasi doelende op den veronderstelling dat hier niet in drievoud excellenties meelezen, amice. Ik denk dat dat een minibeetje aanschurkt tegen het pretentieuze.

Shareholder | 01-07-05 | 01:27

@Shareholder
Noord-Afrikaanse voorouders cq. genen ?

preacher | 01-07-05 | 01:23

Voor echt heldere discussies verwijs ik u naar www.scaredmonkeys.com/

U zult hier ook GeenStijlers aantreffen werkend aan world domination!

vander F | 01-07-05 | 01:21

Wat moet ik met excuses preacher? Geef maar 10 euro.

Shareholder | 01-07-05 | 01:19

Over internetvervuiling gesproken..
Mijn nederige excuses !

preacher | 01-07-05 | 01:16

@rasta
is cijfers vragen een crime?
@zi
totaal met je eens.... alleen de kunst is , het kort te houden...

deAmbtenaar | 01-07-05 | 01:14

-weggejorist-

preacher | 01-07-05 | 01:13

FF to the point, hebben de beide knakkers nou al eens gekeken?
Ben benieuwd of GS nu onder verscherpt toezicht van de AIVD komt te staan.(maarja.. als dat zo is, wissen ze de records toch wel per ongeluk)

JoostMeister | 01-07-05 | 01:10

@QZNYWRLD
Zozo, toch nog een ontopic postert...
Je slaat hier de plank wel een klein beetje mis. Wilders zegt helemaal niet dat hij de hele Marokkaanse gemeenschap de schuld is aan alle problemen. Hij pleit immers voor harde aanpak van Marokkaanse criminelen. Verder wel mee eens, zodra er iets is met Marokkanen dan staat Wilders vooraan om ze het land uit te schoppen. Op zich heet dat benoemen van problemen, maar ik zie hem niet vooraan staan als er bijvoorbeeld problemen zijn met autochtonen, dat is een beetje mijn probleem met Wilders. Of je pakt ze allemaal bikkelhard aan (hard straffen, Glenn Mills eventueel) of je pakt ze niet allemaal hard aan. Je kunt op basis van afkomst (niet eens op basis van nationaliteit aangezien het vaak 'gewoon' Nederlanders betreft) onderscheid maken tussen groepen. Dan maak je jezelf volstrekt ongeloofwaardig.

ZI | 01-07-05 | 01:04

@ de Amtenaar je zeurt wel lang door over een onderwerp, waarom ben je zo geinteresseerd, zodat je het op een bepaalde plek met cijfers kan onderbouwen???

RastadepastA | 01-07-05 | 01:02

Wilders moet zich niet zo focussen op die Marokkanen, dit maakt hem tot een karikatuur.
Hij weet hiermee dan wel de onderbuikgevoelens naar boven te brengen, maar een heldere discussie levert het niet op.
Dat een groep Marokkanen problemen - en in een aantal gevallen - grote problemen veroorzaakt staat buiten kijf, maar je schiet er geen meter mee op om tegen de gehele Marokkaanse gemeenschap op een wijze waarop de joden in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog werden verketterd te keer te gaan. De geschiedenis heeft ons wat dat betreft het nodige geleerd Geert.
Dan nog even over Remkes en Donner, maar eigenlijk over dit hele kabinet: de bevolking van NL, ook het genuanceerd denkend deel daarvan, heeft steeds meer moeite om de leiders van NL als zodanig te accepteren; er gaat te veel fout en er is geen zicht op dat dit gauw zal veranderen.

QZNYWRLD | 01-07-05 | 00:54

@hondelul
cijfers zijn pijnlijk he!?

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:52

@deAmbtenaar,
rot op met uw stats en neem vrind Prem met u mee, desnoods op de illegale trekhaak van uw eend.

hondelul | 01-07-05 | 00:50

@deAmbtenaar
Gokje, rond de 40.000 unieke bezoekerts per dag...

@KoC
Derhalve heb je een punt..

ZI | 01-07-05 | 00:47

ik ben al lang niet bezig om die stats te gebruiken.....
pure interesse..
ik vind het gewoon raar dat er geen stat op deze site is.

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:45

Naja, tis hier toch al vaak de Wilders propagandadienst, vooral in de comments. Kun je je dus afvragen hoe serieus de politiek dat gaat nemen.

Hatseflatse | 01-07-05 | 00:44

@deAmbtenaar 01-07-05 @ 00:34

Stel je voor... Een ambtenaar die tussen de berichtjes door om de nedstats komt vragen.

ROFL

Mr.A.N. Alvabeet | 01-07-05 | 00:41

@deAmbtenaar
Volgens mij heeft de redactie neit zo'n hoge pet op van Nedstat (www.geenstijl.nl/mt/archieven/002563.h...)
Er was een paar maand geleden wel een statistiek dinges, maar die is dr nu dus niet meer. Vraagje trouwens: waarom die heksenjacht naar statistieken? Denk je dat je Donner en Remkes er tussen uit kunt pikken?

ZI | 01-07-05 | 00:40

gs staat niet in de top 10 van nedstat....

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:37

wat zit die Sharon D. nou eigenlijk uit te vreten behalve dik te wezen en altijd ongewenst in beeld te zijn??

hondelul | 01-07-05 | 00:34

yep.... een echte

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:34

@deAmbtenaar 01-07-05 @ 00:26

Een echte "ambtenaar" dus ? =-)

Mr.A.N. Alvabeet | 01-07-05 | 00:32

@preacher
ik ben bekent met het net...... maar ik kan geen stat vinden van gs.... wd redactie..

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:26

. preacher
Thanx Klaas.
Welterusten.

vinque | 01-07-05 | 00:24

@Vinque.
Ach zo, dus zolang het de nationale competitie betreft is er niks aan de hand als je elkaar de hersens in slaat vanwege het dragen van de verkeerde kleur.........

MAXIMO | 01-07-05 | 00:23

Ik ken een jongen die vanuit Bangkok private investigations doet. Hij gaat dan bijvoorbeeld checken of bepaalde meiden ergens werken etc etc. Kunnen we geen potje maken en ebven uitzoeken wat die Remkes daar allemaal uitspookt op sex gebied. Lijkt me wel lache!!!!

vinque | 01-07-05 | 00:23

@vinq
vreemd genoeg ben ik 1 van de "ambtenaren" die graag de keerzijde van het verhaal wil weten.........

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:20

@fuckje
Je weet toch dat je niet Johan's maîtresse kunt worden? Dan krijg je grote problemen met zijn Thaise vriendinnetjes. Ze hebben nu al moeite om hem in beweging te krijgen. Straks krijgen ze geen geld meer van hem. Thailand heeft ontwikkelingshulp uit Nederland hard nodig.

Provocateur | 01-07-05 | 00:19

. MAXIMO

Dat is folklore. Dat mag.

vinque | 01-07-05 | 00:17

. deAmbtenaar

Kom op man en ambtenaar die wil weten waarover die lult. Ben je soms van die AIVD ?

vinque | 01-07-05 | 00:16

Die Geert is niet goed snik.
De rellen van bijv. Feyenoord-Ajax zijn altijd al vele malen erger geweest.
Daar heb ik die hypocriet nooit over horen zwammen.

MAXIMO | 01-07-05 | 00:16

Die Remkes heeft die tanden trouwens opgelopen Thailand die Ph graad van de papagaaiekutjes is even iets anders dan dat in Groningen. Om maar nog te zwijgen van het verschil in schaamhaar. Dat scheelt al snel een vierkante meter denk ik. Vaak nog kunstgras ook.
Kortom van die befavonturen heeftie nu wolf in zn tanden. HA HA God straft medogenloos. (Hij wel!!) Donner.

vinque | 01-07-05 | 00:15

ik wil weten waarover ik lul.....
dus ik wil weten wat nedstat zegt over de hits op deze site....

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:14

. deAmbtenaar

leg eens uit?

vinque | 01-07-05 | 00:10

. preacher

Vaarwel Marseille '71

dag algerijnse schone

partir cest mourir une peu

zal aan u denken dagenlang

God zegene Gonneureu

vinque | 01-07-05 | 00:09

@vinque
ik zeur niet, ik reageer...

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:08

. deAmbtenaar

zeur niet zo

vinque | 01-07-05 | 00:06

We hebben een nieuw niveau van ranzigheid bereikt !
Applausje voor jezelf....!

preacher | 01-07-05 | 00:05

waar the fuck kan ik nedstat van gs zien???

deAmbtenaar | 01-07-05 | 00:05

. Sunnygirl

Ja lieve. Heel er waar. Maar jij bent er vast één die schrijlings op mijn gezicht mag zitten terwijl ik de speciale kwast even prepareer.
toch?

vinque | 01-07-05 | 00:01

@ Vinque
Kunst heeft rare kostgangers

Sunnygirl | 30-06-05 | 23:55

. Quercus

Die zenden helemaal niets fatsoenlijks meer uit. Politburo met dat geschuffelde blowertje Jeroen en de "vampire on metamphetamine" Polak.
Jouw centen, hun vermaak

vinque | 30-06-05 | 23:52

. Sunnygirl

Nee net een slaappil genomen kan niet maffen van de stress.

was toch een aardig rijmpje lieve

vinque | 30-06-05 | 23:50

Het is gewoon schandalig dat er helemaal niets op de nationale televisie (behalve een boerse zender) over gerept wordt.
Ik vind Wilders niet al te bijster, maar met dit soort acties maakt hij zeker wel een punt

Quercus | 30-06-05 | 23:49

@ vinque 30-06-05 @ 23:41
Pilletjes vergeten?

Sunnygirl | 30-06-05 | 23:44

-weggejorist-

deAmbtenaar | 30-06-05 | 23:44

Stelletje nazi's zijn het.
Die linkse zooi is nog erger. No way to run. Kunnen Geert Wilders en de SP samen niet eens een kritisch maar rechtvaardig beleid opstarten?

pim_is_back | 30-06-05 | 23:43

. Mellorenz

Niet bij gereformeerden (ex) onder elkaar
die zeggen tegen niemand exellentie.

vinque | 30-06-05 | 23:43

@preacher
De kool wordt gespaard, maar de geyht..

style.councillor | 30-06-05 | 23:42

de generatie van deze twee ministers leest enkel het daghbladt. Voor internet hebben ze misschien een breezah in dienst, die de emailtjes meteen maar even uitprint voor meneer. En Donnert zich maar afvragen waarom men hem zoveel faxen stuurt met doodsbedreigingen.

geytennöker | 30-06-05 | 23:42

Pijnboom pit
pijnboom pit

effe lekker femke beffen

zit er vullis tot der klit

vinque | 30-06-05 | 23:41

. vinque het is excellentie

Mellorenz | 30-06-05 | 23:41

@Style.c
Is dat nou zo'n code waar de AIVD op jaagt ?
Het leek net of ik er een on line hoorde gaan hijgen.
De zwembandjes liggen in de cabana...

preacher | 30-06-05 | 23:41

@preacher
ik sluit mij hierbij aan al moet mij nog wel van het hargt dat de grootste stigmatiserende rat te weten de heer Prem, door u en mij, en met goedkeuring van de door u genoemde heren, geheel onvrijwillig wordt gesponsord, dit moet stoppen !

hondelul | 30-06-05 | 23:40

Geachte heer Donner,

Ik kom , net als u uit een synodaal gereformeerd nest. Alleen is mijn famillie van de niet zo erg hele stijve gereformeerde kant.Zij danse tenminste wek eens. Wat zijn u en peter B nog ongelofelijk serieuze stijve harken. Doe nu eens een beetje los en leuk en vooral gezellig. Straal eens wat positiefs uit en zeur eens niet over normen en waarden Want ieder mens die die niet heeft zal ze nooit willen krijgen op de manier die jullie proberen op te dringen.
Wees verder eens radicaal tegen moordenaars als M B en treedt eens medogenloos op tegen de vijand. Die lange would be penose groninger moet maar directeur van een TBS fabriek worden. Remkes ja.
Beetje meer Abraham Kuiper en iets minde r Colijn.

vinque | 30-06-05 | 23:39

-weggejorist-

deAmbtenaar | 30-06-05 | 23:38

ben ik te laat, zijn ze al weg. Gelukkig!!!!

Mellorenz | 30-06-05 | 23:38

Het is dat ik mijn zwembad goed heb afgedekt anders had ik vanavond een drukke avond gehad

style.councillor | 30-06-05 | 23:37

Ja sorry , ik was Remkes vergeten maar ja, Johan, lieverd, we wonen zo close bij elkaar, we zien elkaar morgen wel weer in de kroeg. En die beveiligingsmensjes, die leid ik wel ff af. Ome Johan, nachtkussie en tot morgen!

fuckje | 30-06-05 | 23:35

@ . fuckje 30-06-05 @ 23:33
Wel netjes met twee woorden en niet eens zo slecht als subliminale tekst.....

Sunnygirl | 30-06-05 | 23:34

@ spooky
Wilders = Pannie. Nee, hij is te veel en te vaak online. Maar Pannie zou een goede stand-in zijn en mogelijk is het de souffleurs van Wilders. Lief dat je me gemist hebt.

@ Style Councillor
Met de cabrio is alles okay. Momenteel is het meer weer om te cruisen in de cabrio dan te reaguren op GS. Maar sinds

Sunnygirl | 30-06-05 | 23:33

Fuck Donnert, ohw nee, sorry, foutje, bedankt.

fuckje | 30-06-05 | 23:33

Geachte heren Donner en Remkes,
zoudt u onze ontspoorde Islamitische medemenschen a.u.b. wat harder en directer willen aanpakken ?
Uwen angst voor een Islamitische opstand of
stigmatisering van dezen bevolkingsgroep werkt deze negatieve ontwikkelingen juist meer in de hand.
Ongezien de colere !
Een bezorgde en getergde burger.

preacher | 30-06-05 | 23:32

Je kunt van de beide heren zeggen wat je wil maar ze krijgen wel mooi elke week 230 euro op hun bankrekening omdat ze minister zijn.

wimpie | 30-06-05 | 23:30

Scheisse!

Odol Metzgersauger | 30-06-05 | 23:26

@spooky
IK vermoed dat Sunny haar cabrio onder water is gelopen, anders was het wel een heel kortstondig bezoek.

style.councillor | 30-06-05 | 23:22

Geert wie?

Jos | 30-06-05 | 23:22

@ King of controversy
of stuurt Prem en laat 'm dan vooral onder de wielen komen.

hondelul | 30-06-05 | 23:21

Dat is lang geleden dat ik sunnygirl heb zien reaguren, goed dat je er weer bent. En als ik aan Wilders denk dan lijkt me Pritstift een goede keus of anders is het iemand die we niet echt kennen. Het idee dat Wilders Pannie is of Brusselmans dat kan toch niet. Straks blijkt het Meki te zijn en gaat Wilders zijn mega maandag verkoop doen.

spooky | 30-06-05 | 23:17

nog maar wat off topique: megaspoof werkt weer; alsof dat geen wereldnieuws is.

style.councillor | 30-06-05 | 23:16

@king
Daarmee zou ik de tijden van Zoetelmek (dat is Frans) doen herleven, hij werd gezien als de ultieme bandjesplakkert.

style.councillor | 30-06-05 | 23:15

@ King of controversy
Pritt bedoel je...

da wizard | 30-06-05 | 23:14

-edit by mod- moet dat er nu weer bij? Wees eens liev.

En Donnertdie komt hier echt niet, die boeit het niet wat de nederlanders denken.
Ik verdenk die man van een persoonlijk antiweed beleid en misschien werkt hij wel samen met die burgermeester uit Emmen.
Alleen de kop en shop beleid van die man doet mij al aan de razzia praktijken van donnerts verkeersgestapo.. euhhh plitie macht denken.

Brederodekater | 30-06-05 | 23:14

@ style councillor
Je kunt ook wat pattex strooien voor de finish. Het beste effect wordt verkregen tijdens een massasprint.

King of controversy | 30-06-05 | 23:12

Weledele heeren Donner en Remkes, U kunt beiden onaangeschouwd den typhus ontvangen.

Framoes | 30-06-05 | 23:11

spamdoek, ja daar kunnen we wel een feauteaufuck aan wijden dunkt me

style.councillor | 30-06-05 | 23:10

@king
ben ik in staat om de 2de kamer in de fik te steken?
laat mij lekker reageren... ondanks mijn BEROEP...

deAmbtenaar | 30-06-05 | 23:10

Soms kan fuckje knappe dingen zeggen.

JanV | 30-06-05 | 23:09

Pretty in Pink, wordt nog moeilijk, het is de giro niet.

style.councillor | 30-06-05 | 23:09

@style.councillor
En anders een spamdoek...

da wizard | 30-06-05 | 23:09

@ da wizard
En als opeisen niet lukt dat ding gewoon ongezien stelen.

King of controversy | 30-06-05 | 23:07

Pink Floyd is al gecontracqteerd

style.councillor | 30-06-05 | 23:07

@style.councillor
Je kunt bij de finish de roze trui opeisen.
Wij vinden dat JIJ e'm hebt verdient...

da wizard | 30-06-05 | 23:06

@ deAmbtenaar
er komen meer topics als er meer nieuws is. Dus als jij nou eens even gaat werken, denk ik dat de GS redactie daar best een topic aan wil wijden. Een werkende ambtenaar zie je namelijk niet elke dag.
Als je dat vanwege je principes niet kunt maken, kan je natuurlijk ook de tweede kamer in de fik steken.

King of controversy | 30-06-05 | 23:06

@daWizard
Ja maar dan op het podium, Lance in het GS roze en ik verkleed als rondemiss (dat wordt harsen)

style.councillor | 30-06-05 | 23:06

@style.councillor
Maar die van ZI is beter...

da wizard | 30-06-05 | 23:05

@Zl
Een idee, ff die dwaze rode duivel naar de kroon steken.

style.councillor | 30-06-05 | 23:04

@style.councillor
Ik dacht aan een GS-shirt...

da wizard | 30-06-05 | 23:03

@Karel
Dank u...

ZI | 30-06-05 | 23:03

@karel
lang leve gs
alleen moeten ze meer topics posten,,,,,

deAmbtenaar | 30-06-05 | 23:02

@style.councillor
Lijkt me duidelijk, in enkel een GS-onderbroekie achter die fietsende idioten aanrennen en al maar schreeuwen "Revolutie... Revolutie..."

ZI | 30-06-05 | 23:02

@ZI
Onnozele Hein

Karel kwakbol | 30-06-05 | 23:01

een oplossing: u huurt een servische paramilitaire eenheid,..... probleem snel opgelost

tiepfaut | 30-06-05 | 23:01

@Provocateur
Ik denk dat GeenStijl al zo bekend is en dat er dagelijks veel kamerleden en ministers meelezen. Ook Donner en Remkes mag ik toch aannemen. Ik kan mij ook niet voorstellen dat Wilders niet af en toe n lach moet onderdrukken bij het lezen van stukjes als deze. Vooral het bijschrift bij het plaatje is weer schitterend. Alleen nu de vraag: welke minister is zo cool dat hij meereaguurt? En onder welke naam doet hij dat...

ZI | 30-06-05 | 23:00

offtop.
Bij gebrek aan nieuwe topiques

Volgende week sta ik authistisch te zijn langs het parcours van de TdF, in de Vogezen.

Iemand nog tips om de boel op te leuken?

style.councillor | 30-06-05 | 23:00

Heeft de Geen stijl redactie soms een
samenwerkingsverband met Wilders ??

Goede zaak imo !

lenny | 30-06-05 | 23:00

ff off topic. Maar nou heb ik zo'n twee uur geleden op de de site van novatv.nl mijn kritisch positieve mening gegeven over NOVA.

Helaas, nog niets gezien,want de redactie van NOVA bepaalt of een bericht wordt geplaatst en behoudt zich het recht voor bijdragen te redigeren of in te korten.

Zal dus wel gecensureerd zijn. Echte linkse censuur.

Karel kwakbol | 30-06-05 | 22:58

Het lijkt me vrij logisch dat Wilders sites als Geenstijl leest. Mensen als hij -- door linkse lieden populisten genoemd -- hebben tenminste belangstelling voor wat er onder grote delen van het volk leeft. Remkes en Donner zie ik dat niet doen. Die geven hooguit een ambtenaar de opdracht een rapport te maken, dat ze dan weer ongelezen in een archiefkast stoppen.

Provocateur | 30-06-05 | 22:54

Zolang we maar geen khaki hemden hoeven te dragen, dat snorretje zal nog wel lukken, zelfs Clairy heeft er al een.

style.councillor | 30-06-05 | 22:54

Kijk ! Verhagen gelooft in DD7 !

knutsel | 30-06-05 | 22:53

Brr, het idee alleen al dat Clairy je dochter te grazen neemt

style.councillor | 30-06-05 | 22:52

@style.councillor
WERELDHEERSCHAPPIJWERELDHEERSCHAPPIJWERELDHEERSCHAPPIJWERELDHEERSCHAPPIJWERELDHEERSCHAPPIJWERELDHEERSCHAPPIJWERELDHEERSCHAPPIJWERELDHEERSCHAPPIJWERELDHEERSCHAPPIJ...

da wizard | 30-06-05 | 22:52

@style
ik wou dat gs een beetje sneller was met topics......

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:51

@.Sunnygirl
Op Clairy? Doe me een lol.
@.vander F
16 jarige Sharon Dijksma's? Doe ff normaal, ik heb lekker roti gegeten.

ventus_aqualis | 30-06-05 | 22:51

Waarmee moeten de heeren gesublimeerd worden, met Koran verzen of geyle neuckseks?

style.councillor | 30-06-05 | 22:51

@deAmbtenaar
Dat gebeurt hier al jaren...

da wizard | 30-06-05 | 22:49

Inmiddels is Medy in de Kamer gearriveerd. Ze heeft een Mao-pakje aangetrokken zo te zien. Voorlopig babbelen ze eerst over het op de kabel doorgeven van de publieke zenders.

Ganglion | 30-06-05 | 22:49

Extragratisj antwoorden op Geerts zn vraagjes...
1. Natuurlijk, ik reaguur al maanden mee onder de nickname ZI.
2. Dat is derhalve erg treurig
3. Dat laten we derhalve onderzoeken, daar zal ik in komende weken op terug komen.
4. Nee, het is onaanvaardbaar dat deze mensen, die sociale achterstand hebben dusdanig worden neergezet als criminelen. Ik denk dat de oorzaak ook gevonden kan worden in bijvoorbeeld de kleurtjes van de stoelen, danwel het gedrag van de supporters van de tegenstanders. Wij zullen de oorzaken van het gedrag van deze medelanders laten onderzoeken door een onafhankelijke commissie en derhalve daar ons beleid op uitstippelen. Derhalve.

Zo, Grote Geert ook weer blij.

ZI | 30-06-05 | 22:48

@sunnygirl
your idea is teh bom!!!
GS ... indroctineer je bezoekers met subliminale beelden!!!!

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:48

@deAmbtenaar
Wat vreemd dat ik mij realisser dat de term pers meerdere betekenissen heeft.

style.councillor | 30-06-05 | 22:47

Clairy, M.I.L.F.
Mother i like to flush

style.councillor | 30-06-05 | 22:46

Ik zie Clairy altijd in een fris geschoren 16 jarige pruim happen met die geyle grijns van haar.

vander F | 30-06-05 | 22:46

@ ventus_aqualis 30-06-05 @ 22:43
Hoe kom je erop?

Sunnygirl | 30-06-05 | 22:45

@style
medelanders moeten dan ook op dezelfde manier (ook via pers) aangepakt worden.
en dat gevoel krijg ik niet echt...

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:45

Kan er niet gebruikt worden gemaakt van subliminale boodschappen waardoor de heren Donner en Remkes het haagse pluche de rus toe keren?

Sunnygirl | 30-06-05 | 22:44

Alsjeblieft niet het zomerreces afschaffen. Laat ze alsjeblieft op vakantie gaan. De kans dat een vliegtuig neerstort is vele malen groter dan dat er een vliegtuig op het torentje stort (alhoewel...)

King of controversy | 30-06-05 | 22:44

Als Clairy Polak dat gluiperige glimlachje toont denk ik altijd aan haar hobby: het vingeren van een wrat in haar linkerlies. Soms piept dat.

ventus_aqualis | 30-06-05 | 22:43

Nou caspert, een 700.000 Marocs lopen het land nog niet plat.
Daarbij steeds meer uitvallers die zich alsnog als Nederlander zien.

vander F | 30-06-05 | 22:43

@ Ganglion
Het zomerreces afschaffen?
Denk het niet en ik vermoed dat de meerderheid van het parlement daar achter staat.

PHDonner | 30-06-05 | 22:42

@deAmbtenaar
de zgn Marocjes zijn Mederlanders.
Ik ben overigens voor gezinshereniging, maar wel in omgekeerde richting dan nu te doen gebruikelijk.

style.councillor | 30-06-05 | 22:41

Naar wat ik begrepen heb gaat het om een groep van 30 (?) Marrokanen. Ik heb de indruk dat de 010 en 020 relschoppers met ietsjes meer zijn. Bovendien werden die pas na een week of twee aan de schandpaal genageld. Daar was nog een waarschuwing aan voorafgegaan door het OM.
Oftewel, allemaal weer het testoron in de ijskast en rustig afwachten wat er gaat gebeuren. En natuurlijk de revolutie plannen.

King of controversy | 30-06-05 | 22:41

Ik vraag me af hoe Nederland er over 20 jaar uitziet, als onze Marokkaanse cultuurverrijkers zich hebben verdubbeld in Nederland. De enige oplossing is inderdaad denaturaliseren en het LAND UIT SCHOPPEN! Allemaal Wilders stemmen dus, anders komt het er zeker nooit van.

caspert79 | 30-06-05 | 22:40

Een paar duizend echte Marokkaanse fuckers zo ongeveer.
Een 20.000 meelopers, en het gros blijft zich ten allen tijde Marokkaan noemen, o.a. door ons gescheld en hun eeuwige paspoort.

vander F | 30-06-05 | 22:39

een schandelijke vertoning wat er momenteel zich in politiek Den Haag voltrekt. In notime worden allerlei belangrijke kwesties er doorheen gejast, enkel omdat men graag op zomerreces wil.
-
Afschaffen, dat zomerreces. Gewoon doorregeren, het hele jaar door.

Ganglion | 30-06-05 | 22:39

@ganglion
stel je voor.............. (is moeilijk, maar probeer het)
wk under20 in maroc.
nederlanders die het stadion slopen omdat ze hebben verloren van nigeria?
dit is een andere discussie. je moet landelijke kwesties niet vergelijken met mensen die hier een verblijfsvergunning hebben gekregen....

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:39

@Donnert,
beste heer Donnert, zou u zo vrindelijk willen zijn om de heer Prem ongezien het land uit te lazeren.

P.S. als dat ten koste moet gaan van de gehele NPS, dan heeft u in ieder geaval mijn zegen.
Amen.

hondelul | 30-06-05 | 22:38

Stel het kabinet pleegt euthanasie, iemand hoop op een betere club?

style.councillor | 30-06-05 | 22:38

Nee wel op marokko.nl

Karel kwakbol | 30-06-05 | 22:37

en het is Heerscht!

style.councillor | 30-06-05 | 22:37

Kijk je wel eens op www.Maroc.nl e.d. Karel Kwak?

vander F | 30-06-05 | 22:36

@Karel,
ik heb ze niet geteld, jij wel?
Maar iedere onaangepaste aso is er eentje te veel.

fuckje | 30-06-05 | 22:36

"... want dit kabinet trekt uit alles de stekker wat hen niet bevalt..."
Van dit kabinet kun je veel zeggen maar niet dat ze dingen doen die het kabinet niet bevallen.

ventus_aqualis | 30-06-05 | 22:36

@broomstick
ja hoor daar gaan we weer
style.councillor 30-06-05 @ 21:56 + vervolg polemiek

Andre vD.

style.councillor | 30-06-05 | 22:36

GeenStijl heerst!

Woutert | 30-06-05 | 22:36

@fuckje
Hoeveel zijn dat er denk je?

Karel kwakbol | 30-06-05 | 22:34

@Macmaniac,
dat heb je mij niet zo horen zeggen, ik doel op die onaangepaste aso's die zich never nooit niet willen aanpassen aan onze samenleving.

fuckje | 30-06-05 | 22:32

Okay, die 'w' in 'uw' is erbij gekomen. Nu nog stam+t (kuisT - gebiedende wijs).

broomstick | 30-06-05 | 22:31

@deAmbtenaar
En hoe verhield de vernielzucht van de marokkaantjes zich tot die van het Nederlandse voetbalgespuis?

Ganglion | 30-06-05 | 22:31

Zjust, inhoud, vaag begrip in het Haagsche.
Spellen en haarkloven daarentegen zijn dagelijkse kost.
HE DONNER!
Wat een flut TBS debat , kwam Donnert mooi mee weg wegens gedegen opperhaarkloverij van zijn kant, wat schijnbaar indruk maakt in DeHaag.

vander F | 30-06-05 | 22:31

Weinig origineel, de oorspronkelijke tekst is:
Melkert is gewoon een socialist en socialisten behoren genegeerd te worden.

ventus_aqualis | 30-06-05 | 22:30

@fuckje kee, ben het ook best met wilders eens, maar het verschil tussen jouw denken en die van wilders is; wilders heeft het over de uitwassen van de radicale islam en jij flikkert het liefst alle marocjes het land uit. Terwijl ik best kan genieten van een Doner kebabje op z'n tijd...

MacManiac | 30-06-05 | 22:29

Ik geloof in predestinatie, Gs is bedoeld om tot Werelheerschappij over te gaan.

style.councillor | 30-06-05 | 22:29

Tres boeiend, f*ck'em met hun indoctrine. .geenstijl overleeft dit wel gok ik zo :-)

inhibitor | 30-06-05 | 22:29

@fuckje
Clairy heeft zich gewassen.

Karel kwakbol | 30-06-05 | 22:28

Femke is goed bezig op NOVA

fuckje | 30-06-05 | 22:27

Inmiddels schieten ze in De Tweede kamer lekker op, aldus de voorzitter. Nog maar tien debatten te gaan. Ze zijn al gevorderd tot de moties rond de verloven van TBS-ers.

Ganglion | 30-06-05 | 22:27

Verberg de tactiek! Laat 'meneer Donner' en 'meneer Remkes' de plannen voor Stijlloze Politiek zoals onlangs gepresenteerd niet jatten..

Niels | 30-06-05 | 22:27

@ganglion
docu over de hooligans is al geweest.......

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:26

Net ff de posts doorgelezen, conclusie:
- GS binnen een jaar uit de lucht (het blijven ambtenaren (m.b.t tot het jaar))
- Er wordt eindelijk meer geld vrijgemaakt voor het onderwijs (kuis, kuist, u ,uw.. Flickr op!)

Oh en meneer Donner als u werkelijk de tig posts doorleest en dus tot deze komt.. Kijk eens boos.

Fernando | 30-06-05 | 22:26

oh en trouwens, kunnen we eens ophouden met zeiken over zpelvauten? Het gaat wel even om de inhoud, ja?!

T | 30-06-05 | 22:26

twee woorden. voor die ouwe gekken, gestoorde opa's, mislukte ministers, geitenwollensokken bestuurders, overbodige excelenties, samenleving miskende sukkels. ik heb 2 woorden voor ROT OP. ga eens wat doen met die belastingcenten van me. en nog een voor remkes TANDARTS

hillbilly | 30-06-05 | 22:24

totaal eens met fuckje
@lamenielache
read the topics....

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:23

Wilders is gewoon een rascist en rascisten behoren genegeerd te worden.

De Socialist | 30-06-05 | 22:23

@Fleischbaum
kuis U taal? Kuis uW taal, met een W! Fleischbaum! Pas op of je zit zo in een situatie dat je moet ontsnappen van tbs! Donner is niet mals voor nette mensen! Denk daaraan!

JanV | 30-06-05 | 22:23

Donner.... tssssssssssssss, Den Haag van Friesland... tsssssssssss allebei slaapverwekkend of niet...

wopfe | 30-06-05 | 22:22

@labarbe
Daar raak je nu het punt aan dat ik mij ook al een paar dagen afvraag. Hoe verhoudt het voetbalvandalisme van die marokkaantjes zich nu tot het voetbalvandalisme van clubs als Ajax, Feyenoord en die groengele rakkers uit de Hofstad bijvoorbeeld. Laat de NPS dat nu eens haarfijn uitzoeken. Maar nee, dat past niet in hun kraampje, zou maar escalerend werken.

Ganglion | 30-06-05 | 22:22

Excellentie,
Gaat u ook naar NOVA kijken ?

knutsel | 30-06-05 | 22:22

Iesj Bhutu, niet Bhut... naam op GS iesj te klain.
Iek liever niet Geert Wilders, want hij te streng. Hij maakt het vandalen moeilijk, iesj niet goed. Heb veel liever Donnert, JP en Woutert.

Sheikh Süleyman Bhut | 30-06-05 | 22:22

@fuckje

Nee, Geert Wilders is niet de enige! We hebben ook Nawijn nog!

happyfew | 30-06-05 | 22:22

@Lamenielache,
het gaat erom dat, schandalig genoeg, Geert Wilders het enige kamerlid is met genoeg kloten om iets te durven zeggen over onze Riff-Rakkers die nederland proberen te verzieken. De rest van het parlement maakt zich druk om de jaarlijkse barbieknoei!!!!!

fuckje | 30-06-05 | 22:20

De mening van het volk is nog steeds niet interessant voor politici. Zolang er geen tweede Pim Fortuyn opstaat ook niet echt bedreigend. Bovendien: hoeveel procent van de bevolking vertoont zich op GS? En hoeveel procent daar weer van reaguurt ook daadwerkelijk? Jongens, get real, jullie zijn en blijven een minderheid.

@fuckje
hoezo nauwelijks Friesland? De bijnaam voor H'veen in Fryslân luidt: "it Fryske Haagje" ofwel Den Haag van Friesland. Kortom, goede keuze van onze Starf*cker (als het al zo is...)

T | 30-06-05 | 22:19

@. Mr.A.N. Alvabeet 30-06-05 @ 22:16

Bedankt voor deze tip. Ik zal hier voortaan beter op letten.

happyfew | 30-06-05 | 22:19

@apostrofje
en fuckje is ayaan?
en style is andre van duin?

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:19

@Alvabeet... de AEL... daar hebben we overigens ook nooit meer van gehoord en van die bijbehorende relnicht ook niet

Plonk | 30-06-05 | 22:18

lucaslinkselul = Geert Wilders
hiddy totum = Hans Teeuwen? :)

apostrofje | 30-06-05 | 22:17

Waar gaat dit topic eigenlijk over? Over het linkje van Wilders, dat Donner en Remkes zou dwingen om GS te lezen?
-
Lamenielache.

Ganglion | 30-06-05 | 22:16

happyfew 30-06-05 @ 22:12

Het woord "overigens" moet met een hoofdletter.

Mr.A.N. Alvabeet | 30-06-05 | 22:16

Die Scared Monkeys heeft wel indruk gemaakt, heb ik toch nog iets goeds gedaan geloof ik...

MacManiac | 30-06-05 | 22:16

@happyfew
zijn we hier en krant aan het schrijven dan?

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:14

Starf*cker,
Je lijkt Simian wel op scared monkeys met je raadseltjes!

vander F | 30-06-05 | 22:13

@Starfucker
Vrienden en intimi mogen tante Kutje zeggen tegen Femke.

Karel kwakbol | 30-06-05 | 22:13

Zijn er geen AEL-petjes gezien op dat WK ?

Mr.A.N. Alvabeet | 30-06-05 | 22:13

we moeten weer een colosseum!
daar stop je alle marokkaanse fans in, kenne wij weer voetbal kijken

offspring | 30-06-05 | 22:12

Ik hoorde juist dat donner en remmie van de prozac en valium af moesten blijven.

incapable | 30-06-05 | 22:12

hmm ik kwam hier inderdaad om een mening te uiten. namelijk dat je gewoon slecht journalistiek werk levert (telegraaf, iemand?) als je een spelfout in je stukken zet, wat vaker voorkomt op GS. overigens valt er weinig van een mening te vormen op basis van de melding dat er 2 ministers kijken naar deze website, of wel?

happyfew | 30-06-05 | 22:12

@labarbe
ben je blind voor het nieuws?

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:12

@Remkes, mag ik ff een shaggie van je pielen?

MacManiac | 30-06-05 | 22:11

@Karel Tante Kutje? Sharon Dijkma? Dat is meer Tante Kut.

Starf*cker | 30-06-05 | 22:11

spelsjekken is trouwens voor mietjes mekrte de grootste "miet" ooit op, wiens naan ik niet zal noemen omdat hij met lapaay getrouwd is.

style.councillor | 30-06-05 | 22:10

Van waar komen al die filmpjes ineens? Nieuwe sponsor?

SamF | 30-06-05 | 22:10

Lekker belangrijk allemaal. De heren hebben zomervakantie. Begin oktober moeten we ons weer zorgen gaan maken.

Stofzuiger | 30-06-05 | 22:09

Wel veel ophef over die Marokaanse hooligans weer... regelmatig wordt door autochtone voetbalsupporters half Ned aan gort geslagen & complete treinstellen tot schroot verwerkt... waar hebben we het over

labarbe | 30-06-05 | 22:09

Tja, ik vrees dat Donner en Remkes echt aan de Prozac moeten vanwege de vragen van onze Limburgse vlaai. Die vragen van die man zijn folklore en laten de ministers door een klerk der derde klasse beantwoorden.

Starf*cker | 30-06-05 | 22:09

-weggejorist-

superman8718 | 30-06-05 | 22:08

geert wilders aan de macht en dit kabnet moet dood

superman8718 | 30-06-05 | 22:08

Waar maken jullie je druk om. De heren zijn vandaag met zomervakantie gegaan. Misschien dat ze begin oktober terug zijn. Wie heeft er ook alweer een huis op eiland?

Stofzuiger | 30-06-05 | 22:08

psst, Piet Heyn, als u met de cursor op *links* klikt onderaan de pagina, en dan op Flabber onder *weblogs*, dan kunt u op die "site" (wat dat is leg ik later uit) klikken, weer onder *links*, op ´badmutsen´.
-
Daar kunt u mevrouwen zien zonder kleren! Niet verder vertellen!

Boris Borsthaar | 30-06-05 | 22:08

@happyfew
Ben ik nu zo slim of..
Ik dacht toch echt dat ik opmerkte dat e.e.a. bijna goed verbeterd was,echter dat je in je ijver om het slimste jongetje van de klas te zijn, wat over het hoofd zag.

uW Style

style.councillor | 30-06-05 | 22:07

Hei Piet Hein! bedankt nog voor de zilvervloot en zo. Echt tof was dat. Alleen had je gewoon op je hoogtepunt moeten stoppen. Je weet zelf ook wel dat die politiek eigenlijk helemaal niks voor je is.

@redactie: ik kuis me helemaal taal

Toine Rorije | 30-06-05 | 22:07

Geenstijl lezen dat zouden meer politici moeten doen. Waarom horen we niets van tantje Kutje?

Karel kwakbol | 30-06-05 | 22:06

@happyfew
kom je hier om een mening te uiten of kom je om de nederlandse taal te verdedigen?

deAmbtenaar | 30-06-05 | 22:06

"Dus kuis u taal"
.
Te beginnen met het juist schrijven van de genitief (u+w).
.
Euh, meneer!

lode | 30-06-05 | 22:05

@Starf*cker,
Je kan Heerenveen ook nauwelijks Friesland noemen...
Maar het is wel een nuchtere wijsheid,als je er goed over nadenkt.

fuckje | 30-06-05 | 22:05

Komen die 2 wel door "de huisregel test" ?

Enfín, straks in een nieuw topic:

FIRTS!!!!

. Remkes 01-07-05@00:01

Mr.A.N. Alvabeet | 30-06-05 | 22:04

Oh, jij komt dus ook wel eens op www.milfhunter.com ?

Wat vind je van de nieuwste milf?

Roykeb0yke! | 30-06-05 | 22:04

@. style.councillor 30-06-05 @ 21:56

onzin, kuis u taal is altijd fout.
het is UW taal want het is bezittelijk, dus laat het echte werk maar aan HappyFew over.

happyfew | 30-06-05 | 22:04

Remkes heeft een weddenschap met PWA, wie gaat het laatst naar de monhygienist(e)

style.councillor | 30-06-05 | 22:04

Kamervraag
Kamervraag
Praat me niet van Donner want ik heb geen sterke maag

Kunstgebit
Kunstgebit
Praat me niet van Remkes tot hij op de Noordpool zit

hiddy totum | 30-06-05 | 22:03

@Fuckje Nou, woon ik al een paar jaar in die mooie provincie maar deze kende ik nog niet.

Starf*cker | 30-06-05 | 22:02

Iesj Bhutu, niet Bhut... naam op GS iesj te klain.
Ja, iesj natuurlik niet goed, die rellen. Maar iesj ook logisch, want wij verloren. Als wij niet winnen, wij rellen. Maar ja, GS zei ook al: zij tonen geen Respect... weet je...
Kan me niet schjelen dat Donnert of Remkes dit lees, want iesj toch slappe hap. Zij komen namelijk van Venusj.

Sheikh Süleyman Bhut | 30-06-05 | 22:02

@Chiant
Update: De Wijkerslooth is sinds 1 juni vertrokken. Harm Brouwer is nu super-PG.

sellafield | 30-06-05 | 22:02

daarom is het ook kudT

style.councillor | 30-06-05 | 22:02

Piet Hein Domoor is toch wel tof....
We krijgen waarschijnlijk nooit meer zo`n koekkebakker die voor lul staat en tevens zo weinig respect oogst in de samenleving.
Remkes? dat is een ander verhaal...... die zie ik nog een keer in MILF Hunter voorbijkomen in de toekomst.
Tja Wilders is nou ook niet echt iemand waar ik warm voor draai maar stel je eens voor dat er helemaal geen kritiek meer op dat maffe zooitje in Den Haag zou zijn.
Wilders mag wel blijven..... laten we nou eerst maar eens zwaaien naar Donner.

incapable | 30-06-05 | 22:01

@da wizard,
In Friesland zeggen ze dan: (vertaald)
als het niet kan zoals het moet , dan moet het maar zoals het kan.

fuckje | 30-06-05 | 22:01

Als de Weledelgestrengde heren Donner en Remkes hier komen, kan je toch niet aankomen met "Dus kuis u taal"?!"

"Dus kuisT uW taal"

broomstick | 30-06-05 | 22:00

Ze kunnen zich beter nuttig maken en iets aan die rellen doen, dan dit controleren

Auralya | 30-06-05 | 22:00

@Fuckje Mea Culpa. Dan sympathiseren we in ieder geval met dezelfde partij.

@Aardappel Oh zeker. Maar voorlopig hoor ik Wilders alleen nog maar krantekoppen roepen. Kan ik ook. Maar nu aanpakken. Dat heeft deze narcist niet uitgevonden.

Starf*cker | 30-06-05 | 22:00

@fuckje
Tjonge wat een wijsheid, wat zo'n VWO opleiding al niet met je doet.

Je hebt gelijk btw.
Opzouten met die kudtmarokanen, niet allemaal jochies overigens, ik zag ook grote kerels afgevoerd worden.

style.councillor | 30-06-05 | 21:59

en ik vind de gebiedende taal over het verbeteren van de nederlandse taal zwak.
je begrijpt toch wat er staat of nie????

deAmbtenaar | 30-06-05 | 21:59

@ fuckje
Moet de regering dan de media aanspreken op het niet melden van dit voorval.
En anders is dit toch een zaak van het OM, of niet...

da wizard | 30-06-05 | 21:58

Excellentie Donner, wat ik eerder zei over dat *edit*anse supporters gratis benzine mogen drinken, neem ik terug. Dat was niet netjes.
-
Het mag ook gas, diesel of euro loodvrij zijn als dat beter uitkomt.

Boris Borsthaar | 30-06-05 | 21:57

@happyfew
bijna goed, ooit van gebiedende wijs - Stam plus t- gehoord?

style.councillor | 30-06-05 | 21:56

En ongezien de tyfus voor Malle Pietje Donnert overigens.
@Starf*cker: Dan worden in elk geval die kudtmarokkaantjes aangepakt. En dat is heel wat waard.

aardappel | 30-06-05 | 21:56

ghehe de enigen die hier een stekker uit iets trekken zijn wij nog altijd.. nu maar wachten op 2007

paladintank | 30-06-05 | 21:56

Donner leeft nog in het stenen tijdperk, de rest van de tweede kamer nog in het enge dierenbos. Wilders stelt er in ieder geval nog vragen over. De andere 149 leden interesseert het geen barst en dat willen ze graag nog heel lang zo laten.

ventus_aqualis | 30-06-05 | 21:55

@Starf*cker,
dat is wel een beetje teveel eer, hoewel, je zou mij eerder bij de SP kunnen verwachten. Maar laten we eerlijk zijn; welke andere parlementarier roert zijn mond over dit verschijnsel wat zoveel mensen hier in Nederland beroert? Ik ben geen voetbalfan, dat is bekend, maar dat die rotjochies zulke dingen straffeloos kunnen uitvreten op iets wat toch een leuk feest zou moeten zijn, daar moet een eind aan worden gemaakt. En dat einde moet in een democratie toch beginnen met kamervragen.

fuckje | 30-06-05 | 21:55

Ach en ik was nog vergeten de heren De Wit, Dewijkerslooth, Spee en Tonino in dit licht "eervol" te vermelden.
Ook zij dragen in "grote mate bij" aan het vertrouwen van de Nederlandse burger in de rechtsstaat.

Chiant | 30-06-05 | 21:54

ik dacht (wist) al lang dat KAPSEL en POTTER naar dit forum kijkt.

deAmbtenaar | 30-06-05 | 21:54

beste Fleischbaum,
hoe kan je, onder toeziend oog van je overheid, de STOMME fout maken, om te schrijven: kuis U taal in plaats van UW taal...

happyfew | 30-06-05 | 21:54

mochten de heren dit lezen dat hebben ze nog steeds niets gelezen waarom ze dan moeten opzouten. Wel veel schelden maar geen gefundeerde kritiek hier.

zitter | 30-06-05 | 21:54

shit!! dit is een nazi site!!
en ik maar denken Intelligente discussies hier te kunnen voeren !

Doei !! ban me maar

targent | 30-06-05 | 21:53

Mooi toch, alle Marokkanen integreren zich de tyfus en drijven zo en pasant Humpie en Dumpie in de armen van het volk..

En wat doet het volk? Zeiken.

Bung Phê | 30-06-05 | 21:53

kolere zojuist reagurde ik nog style.councillor 30-06-05 @ 20:45
Aangezien een vragenuurtje in Gs nog teveel gevraagd is voor de dames / heren zullen de Nova's van deze wereld blijven, hoogstens onder een andere naam of in een gewijzigd format.

Lonkt de Wereldheerschappij?

style.councillor | 30-06-05 | 21:53

@Nooit meer slapen
Dat ben jij...

da wizard | 30-06-05 | 21:52

Lucas, SPREEK!!!

Jannes van der Wal | 30-06-05 | 21:52

@ nooit meer slapen,
Ik vermoed dat Lucsdelinkselul stiekem Wilders is, om gewoon eens te peilen onder een pseudoniem.

JoostMeister | 30-06-05 | 21:52

Wanneer wordt de roze stekker eruit getrokken?
BTW: Donner rules... He is the Man

ZakkenVuller | 30-06-05 | 21:52

@Aardappel Ja dan gaat het vast beter.

Starf*cker | 30-06-05 | 21:52

Waarom denken jullie dat deze twee politici interesse zouden tonen door hier te komen lezen ?
-
Deze regering is net als de vorige.
Alleen wat ze zelf bedenken is de moeite waard
Het volk moet gewoon zijn bek houden en belasting betalen.
Verkiezingen zijn pas over een jaar dus het volk kan opzouten.
-
Spreek dus maar weer met net zoveel woorden spreken als men zelf goeddunkt.

Moi | 30-06-05 | 21:51

Wilders aan de macht!!!!

aardappel | 30-06-05 | 21:50

Donner leeft nog in het stenen tijdperk, die weet niet eens hoe die een computer aan moet zetten.
Remkes vragt vast aan een medewerker of op deze site ook mensen zijn die er extremen gedachten op na houden...

da wizard | 30-06-05 | 21:49

Kuis uw taal.

ventus_aqualis | 30-06-05 | 21:49

@Nooitmeerslapen Ik denk Fuckje

Starf*cker | 30-06-05 | 21:49

@gelidzuiger,
Hoofddoekjes?

fuckje | 30-06-05 | 21:48

Het woord "Maroc's" komt op GS. Veel reuring. Het poedeltje kwispelt met zijn staartje en blaft. Het beest weet niet beter. Het is aanslaan op Marokkanen en weer parmantig rechtop gaan zitten. Strikje in het haar en een hansopje aan. Wachten op zijn hondekoekje. Dat heeft hij wel verdiend. De poedel is onderdeel van het probleem. (Een leuke nadenker voor de late avond).

Starf*cker | 30-06-05 | 21:48

Bste Donner en Remkes: DOE EENS WAT! Een tijd geleden was er nog een politiechef die stelde dat (vooral) marokkaanse etterbakkies andere straffen moesten krijgen. Onder het mom "andere gedrag, andere regels, andere straffen". Werk dat idee eens verder uit... en kom dan niet met het heensturen naar land van herkomst, maar gewoon keiharde politieactie! Beetje stoer doen in een groepje? Mag je het eens proberen tegen een groepje ME'ers. Denk er eens over na

JoostMeister | 30-06-05 | 21:47

Heren maak er nu eens een hoofdzaak van en wind er nu eens geen doekjes om!

gelidzuiger | 30-06-05 | 21:46

Kan je ook ergens heel dat interview zien met pechtold?

PiefPaf | 30-06-05 | 21:46

De hamvraag: welke reaguurder/ ster is Geert Wilders?

Nooit meer slapen | 30-06-05 | 21:46

LOL! Dit is nog eens directe inspraak. Beter nog dan een referendum. Gelijk maar even gebruik van maken:
Geachte heer Donner, excellentie, Uw beleid en daadkracht laten dusdanig te wensen over dat uw deelname aan de regering tot een karikatuur verheven (jawel verheven en niet gereduceerd) is, althans dat vind ik.

Chiant | 30-06-05 | 21:46

Kijk naar zemla nerds!!!!

targent | 30-06-05 | 21:44

klootzakken en naievelingen zijn ook nare woorden.

ar_de_b | 30-06-05 | 21:44

Goede zaak, Weledele Exellenties!
Aanpakken die hap!

fuckje | 30-06-05 | 21:43

Wanneer komen jullie als politieke partij?
Dat gaat stemmen opleveren!
Jullie stonden vanochtend ook al in de Metro bij het lezerscommentaar.

Skywalker | 30-06-05 | 21:43

En Weert Gilders leest dus ook mee.
[verwaaid kapsel-modus]

Jannes van der Wal | 30-06-05 | 21:42

Hé Johan en Piet Hein, doe er wat aan! Laat mij ver#$#mme niet opdraaien voor de kosten van een stel hooligans!
Voetbal hoort zonder uitsupporters te worden gespeeld!

vast goed | 30-06-05 | 21:40

Remkes. Hoerrrr. Dat zijn twee woorden.

Jannes van der Wal | 30-06-05 | 21:40

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland