Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Neuqte Robin ex-striptease-danseres?

Komt dat schot!Van Persie, inmiddels alweer 1 jaar getrouwd, heeft zijn tweede nacht in een ouderwetse Rotterdamse politiecel er op zitten. En dat allemaal omdat een bReEzaH-sletje door haar beltegoed heen was. Want zetten wij gisteren al onze vraagtekens bij de aangifte, nu blijkt dat onze voetballert heeft aangepapt met een vervallen stripteasedanseres. Dom dom dom. Mevrouw, Sandra genaamd, is natuurlijk uit op Britse ponden. Sinds het massale NEE doet die euro het namelijk niet meer zo lekker. Even een korte reconstructie. Robin, in het gezelschap van twee matties, komt Sandra zaterdagavond tegen in de Hyper Hyper in 010. Daarna wordt koers gezet naar het laagste der laagste, ofwel de bReEzAh Beach Club. Het voormalige danseresje wil haar moves nog wel even tonen in de hotelkamer. Het verhaal daarna is bekend. De grote vraag is nu: wie is Sandra...

Reaguursels

Inloggen

Die gozer is er gewoon ingeluisd... Wie laat zich dan ook naaien door een gepensioneerde stripper? Maar met 2 assyst en een knappe goal tijdens de laatste wedstrijd van oranje heeft hij toch ook wel een verzetje verdiend ;)

Kris | 16-06-05 | 02:32

Je hebt gelijk.

Spitzname | 15-06-05 | 23:00

Vriendinnen van mij hebben ook ervaringen met zijn volhardende benaderingen. En vooral de pickup line; "ik ben van Persie en jij bent vanavond de gelukkige" doet wonderen... Not.

Ik zie 'm regelmatig in het uitgaansleven en ik moet zeggen dat ik zijn lowprofile houding altijd wel kan waarderen. Het is ook niet iemand met trossen vrouwen om zich heen.

We moeten eerst maar eens aan kijken wat er nu daadwerkelijk is gebeurd voordat we een van beide partijen veroordelen. Immers iedere vrouw heeft het recht om waar dan ook met wie dan ook mee te gaan zonder dat ze daarmee om gedwongen sex vraagt. En iedere verdachte heeft recht om de feiten neer te leggen alvorens die veroordeeld wordt.

Tom777 | 15-06-05 | 22:53

Ja, die van Persie is een klootzak.
Heeft in een disco in Scheveningen ook een keer een vriendin van een maat van me lastig gevallen, terwijl ze er niet echt op stond te wachten.
Van Persie zijn reactie was nadat die aangesproken werd op zijn gedrag:
weet je wel wie ik ben.

Spitzname | 15-06-05 | 21:45

Panna gemaakt zeker, tussen de beentjes en scoren maar. Hoop dat Sandra deze beroeps amokmaker eens flink buitenspel zet.

Fiking | 15-06-05 | 20:19

Wat is het toch een enorme lul. En ook zo trouw aan zijn vrouw... Eigen schuld dikke bult. Moet ie maar eens leren. Wie niet horen wil moet maar voelen.

Dit allemaal los van het feit of ie hem er nou wel of niet ingestoken heeft trouwens.

TM | 15-06-05 | 17:02

Vers van de pers:
.
Britse media: 'Van Persie nooit ver van problemen'

Londen - De Britse tabloid The Sun reageerde vanmorgen verbolgen op de arrestatie van Robin van Persie. De krant noemde hem 'een tikkende tijdbom' en speculeerde dat Arsenal-manager Arsène Wenger woedend is: 'Wenger zal zijn spelers verdedigen tot hij blauw ziet. Maar als hun gedrag buiten het veld niet naar zijn hoge eisen is, twijfelt de meedogenloze manager er geen moment over zijn onhandelbare sterren te dumpen.'

The Sun noemde dat een les die Van Persie goed in zijn oren moet knopen. De tabloidkrant noemde Jermaine Pennant en Francis Jeffers als voorbeelden van jongens die direct door Wenger de deur werden gewezen toen ze hem niet konden overtuigen van hun professionaliteit. Zelfs al wordt Van Persie vrijgelaten, dan heeft hij een hoop uit te leggen, besluit The Sun.

De Schotse krant Daily Record refereerde aan Van Persies vele problemen in het verleden. 'Op school werd hij herhaaldelijk uit de klas gezet. Daar raakte hij bevriend met een schoonmaker die nu zijn onofficiële agent is. Bij Feyenoord werd hij zo'n haatfiguur voor de rivaliserende clubs Ajax en PSV Eindhoven dat hij werd gedwongen een professionele kickboxer als bodyguard in te huren. Hij trouwde zelfs in het geheim met vriendin Bouchra en zijn vader klaagde: Robin moet voorzichtig zijn want er lopen mensen in Amsterdam rond die hem willen vermoorden.'

Ook The Independent schreef dat Van Persie nooit ver verwijderd is van moeilijkheden, maar onthield zich van commentaar. De krant onderstreepte dat Arsenal zelf nog muisstil is over de arrestatie.

Nadat Van Persie het afgelopen seizoen tweemaal van het veld was gestuurd, zou Wenger volgens The Mirror al hebben gezegd: 'Hij moet zijn zenuwen de baas worden en niet over-enthousiast worden'. De tabloid refereerde aan Van Persie's auto-ongeluk van vorig jaar. 'Niet alleen op het veld maar ook daarbuiten waren er signalen van roekeloosheid.' De krant stelt echter dat ondanks de herhaaldelijke uitbarstingen tussen Van Persie en Wenger, de Arsenal-manager zijn talenten weet te prijzen: 'Hij is een talent maar er kan nog een hoop meer uit hem komen. Hij heeft alle ingrediënten om een bijzondere speler te worden.'

--------------------------------------
Van Persie in politiecel zonder formele aanklacht

Rotterdam - Robin van Persie heeft nu twee nachten doorgebracht in een politiecel. Er kan nog een nacht volgen, zonder dat een formele aanklacht wordt ingediend. Een verdachte kan namelijk drie dagen worden vastgehouden, zonder dat een rechter naar zijn zaak kijkt. Een officier van justitie beslist of dit voor het onderzoek nodig is.

Het Rotterdamse Openbaar Ministerie besluit vandaag of Van Persie wordt vrijgelaten, of dat een volgende stap wordt gezet. Als het OM wil dat de voetballer langer vast blijft zitten, is toestemming nodig van de rechter-commissaris. Dit is de rechter die het onderzoek zal leiden. De voorgeleiding van de Arsenal-speler zou dan morgen zijn.

Mocht Van Persie voor maximaal tien dagen extra in bewaring worden gehouden, dan lijkt het er volgens de Rotterdamse advocaat Jaap Spigt op dat er 'echt iets aan de hand is'. Spigt heeft ervaring met cliënten die werden verdacht van verkrachting. ,,In het algemeen kun je zeggen dat hoe langer iemand wordt vastgehouden, hoe ernstiger de verdenkingen zijn. Het is nu aan het Openbaar Ministerie om in te schatten hoe serieus de aangifte is. Dus of er meer aanwijzingen zijn dan de verklaring van de aangeefster.''

Dat iemand na aangifte van verkrachting wordt vastgehouden, komt vaak voor. Meestal omdat dit nodig is voor het onderzoek, maar ook omdat er vluchtgevaar dreigt of omdat er vrees is voor herhaling. ,,Meestal gebeurt het op onderzoeksgronden. Het is handig de verdachte even apart te hebben. Dan kunnen de rechercheurs bijvoorbeeld zijn verklaring naast de aangifte leggen.''


Pannie | 15-06-05 | 16:06

Nou veel plezier in Zwitserland zou ik zeggen...

Pannie | 15-06-05 | 16:04

zwitserland bv.... der zijn er nog meerdere waar je zat geld verdient en t nog zo gaat als t hoort...

normaal gesproken heb je ervaring en / of opleiding als je zoveel geld verkrijgt.. nu heeft elke koekenbakker zoveel geld..

ook mensen die er geestelijk helamaal niet mee om kunnen gaan.. normaal toch.. kun je ze ook net kwalik nemen..

mij boeit t niet.. als k iemand tegen kom met veel geld.. en die is zo achterlijk pak k t hem ook af.. :(

rxbbx | 15-06-05 | 16:00

Smurfina dat klopt, Benard pompte zich ook helemaal suf.
Zijn trouwens wel allemaal buitenlanders die jij noemt valt mij op...;)

Pannie | 15-06-05 | 15:49

rxbbx mooi, mijn stokpaardje:
Noem jij dan eens een land waar de mensen volgens jou niet 'triest' zijn?
Om te beginnen, de sportverdwazing en heldenverering is over vrijwel heel de wereld extremer dan in Nederland, maar denk er maar rustig even over na...

Pannie | 15-06-05 | 15:40

net of andere beroemdheden of voetballers geen stront aan hun laarsen hebben, kijk eens naar beckam en kluivert die gingen ook rotzooien met andere vrouwen, terwijl hun vrouwen ook geen moslima s zijn en zelfs prinsen, charles en bernard. of je moslim bent of niet bedriegen komt overal voor, arm rijk moslim christen joden enz

smurfina | 15-06-05 | 15:39

hij praat wel al net zo slecht als die marokkaanse vrouw... zo van iek trallala :)..

en nu niet de rest kriitiek op mij gaan geven.. want k ga met elke cultuur om en heb respect voor idd... maar Van Persie spreekt egt slecht nederlands..

rxbbx | 15-06-05 | 15:37

dat voetbal mot eens n hele tijd geboycot worden... t hele voetbal is naar de haaien gegaan... wat moet zon snuiter met zoveel geld..?

red hij mensenlevens..? heeft hij uitzonderlijke vaardigheden... of is t nog steeds maar n spelletje..?

als hij geen voetballer was geweest was t niets geweest.. hij kan niet neuken zo te zien.. anders had dat wijf wel de bek gehouden...

triest allemaal en ook triest dat zulke mongole en vele apevoetballers zonder enige vorm van ontwikkeling talloze miljoenen genereren.. egt triest..

net zoals de volle bak bij Andre hazes en de reaktie na de moord op die Van Gogh of Fortuyn..

Nederland is triest... k ben zelf nederlander maar als t gelijk kon vroeg k me ander nationaliteit aan..

we zzijn zeer triest hier allemaal (niet Geenstijl en mensen hiero, k heb t over t geheel)... maar t leukste is dat 90% dat nog niet beseft..

rxbbx | 15-06-05 | 15:33

@pannie
okay laat ik het dan anders zeggen:het in stand houden en moedwillig verergeren van de verdeeldheid...
mkay?!
ennuh ik ben in de randstad opgegroeid[ben blij dat ik er weg ben]

e-one2day | 15-06-05 | 15:28

e-one die verdeeldheid bestaat er al 20 jaar he, hier in Rotterdam tenminste.
(Rotterdam is in tegenstelling tot jouw stad voor het grootste deel sociale woningbouw)

Pannie | 15-06-05 | 15:19

Volgens het parool doen ze een DNA testje op van P. Goeie kans dat ie matched op één van de veertig gevonden profielen.

Lekker Belangrijk© | 15-06-05 | 15:08

Was de verdeeldheid er al en wordt deze nu eindelijk uitgesproken of wordt deze daadwerkelijk gezaaid? That is the question!

Tenzing Norgay | 15-06-05 | 14:52

@pannie
en aanstichters van dit probleem,daar bedoel ik in eerste plaats het zaaien van verdeeldheid onder de bevolking mee.
van wat voor afkomst dan ook.

e-one2day | 15-06-05 | 14:44

@Pannie 15-06-05 @ 14:28
kijk! NU kan ik je niets anders dan gelijk geven!en lijkt het eens niet op wartaal!
waarschijnlijk ben ik ook wel iets te rechtlijnig.
maar ik geef in ieder geval wel aan dat ik niets met racisme te maken wil hebben.
en ik voel me moreel of anderszins nergens boven verheven hoor,ik geef ook mn fouten gewoon toe als het zo is.
en over dat serieus nemen van GS....
lammaar, lol waren er maar een paar goede serieuze sites waar mensen met elkaar praten.[ipv alleen maar lollig willen zijn]
toch vind ik het gehalte "humor" over buitenlanders enz. toch wel een beetje hoog om daar aan voorbij te gaan.
sorry dat ik een te serieus iemand ben!
maar het is goed om te weten dat jullie je in ieder geval vermaken met mij!!!
das toch een pluspunt![ik ben ook nog best wel een idealist en optimist]
en daarbij kan Nederland nu best wel eens een keer wat rechtlijnigheid hebben, zo krom als alles nu is!

e-one2day | 15-06-05 | 14:40

Ik denk dat zijn Marokaanse vrouw het allemaal goed vind. Ik gaervan uit dat Robin trouwens nu ook Moslim is. Zo gaat dat namelijk, de vrouw heeft erg weinig rechten, behalve het aanrecht. Echter als de vrouw moslim is en de man niet geldt natuurlijk dat de man ook moslim dient te worden, zo verspreid men de islam beter. Dit zou betekenen dat Robin dus moslim is, ergo meerdere vrouwen aan zijn shaslik mag spiezen.

Tenzing Norgay | 15-06-05 | 14:36

Maar e-one het feit dat o.a. ik vermeld dat Robin v. P. een Marokkaanse vrouw heeft doet natuurlijk helemaal niets ter zake, en ik snap wel dat je dat als een uiting van rascisme zou kunnen opvatten, maar dan raad ik je aan: denk niet te eendimensionaal. Bovendien, het is 'maar' Geen Stijl, we weten allemaal hier dat daar reacties op komen, dat is juist de humor.
Kijk je moet wel begrijpen dat als jij beschrijft dat jij vanavond een lekker blowtje gaat roken met je Marokkaanse buren, jij precies hetzelfde doet, je maakt een rascistische opmerking (ras van jou buurman doet ook niet ter zake) om aan te geven dat jij je moreel verheven voelt boven de rest van de reaguurders hier, omdat jij sociaal doet met een Marok.
En als je dan ook nog schrijft dat 'de aanstichters van dit alles' (brandstichting in een moskee) 'nog op het binnenhof zitten' kan ik je niet anders inschatten dan een verknipte 17jarige met oogkleppen op die zichzelf en GS veels te serieus neemt, en dat moet je niet doen want dat doen wij (ik) ook niet.

Pannie | 15-06-05 | 14:28

@e-onetoday
gaarne een splitsing maken tussen Nieuws.geenstijl / en geenstijl.

geitenneuker | 15-06-05 | 14:28

@Hoof 15-06-05 @ 14:18
efteling?? ja graag!!!
[mannen blijven kinderen he..]

e-one2day | 15-06-05 | 14:22

@Pannie 15-06-05 @ 14:08
hahaha waarom ben je zo benieuwd naar mijn leeftijd?[is niet de eerste x dat je daar over begint]
ik ben waarschijnlijk een stuk ouder dan jij denkt.
maar ook erg dom,daar ik mn lts niet heb afgemaakt.
daar zal em dan het verschil wel inzitten.
alleen vind ik het reuze knap dat veel mensen hier onmiddelijk weten[of denken te weten] hoe iemand is,na het posten van een paar woordjes.

e-one2day | 15-06-05 | 14:19

Als <b>JIJ</b> en <b>JOUW</b> leeftijd.

Goeie thread voor een lesje culturele antropologie op een of andere hogere school.

Enne, @ e-one2day: Efteling!

Hoof | 15-06-05 | 14:18

e-one geeft niks jongen.
Ik denk dat de meeste reaguurders hier net zo dachten als jou hier toen we jou leeftijd hadden, (inclusief ikzelf.)
Daarom ben je ook zo vermakelijk.

Pannie | 15-06-05 | 14:08

@Pannie 15-06-05 @ 14:00
makkelijk he naampjes bedenken...
gelukkig maak ik niks uit!

e-one2day | 15-06-05 | 14:03

Waarom dacht Moszkowiczdat van Persie meteen weer in vrijheid gesteld zou worden? Is het in Nederland legaal om hoeren te verkrachten?

ienieminie | 15-06-05 | 14:01

De gedachtenpolitie gaat weer uitmaken waar we wel of niet op zouden moeten reageren...

Pannie | 15-06-05 | 14:00

even om mijn constateringen te sterken:
op dit topic is nog geen 70x gereaguurd!
nieuws.geenstijl.nl/archives/2005/06/n...

maar op dit vreselijk goede onderwerp van vandaag toch al gauw 166x <---

maar natuurlijk is dit belangrijker...

e-one2day | 15-06-05 | 13:56

Best wel een beetje slecht voor je toch al zo goede naam in de media. Ook al heeft ie die hoer (leuk als je het feitelijk mag zeggen) niets gedaan, blijft hij altijd die verkrachter.. .. zeker in Engeland.

@Starf*cker: Ophangen aan haar clit? En als ze het lekker vindt, dan glijdt ze er zo weer uit...

jpschadde | 15-06-05 | 13:42

@Pannie 15-06-05 @ 13:28
weer erg gevat!
schijnbaar vind jij dat wel,alleen heb ik het niet over homo's gehad.
zonder appie was dat programma er waarschijnlijk niet,en ik vind het dan ook gewoon ZIJN programma.
fijn dat je zelf de voorbeelden geeft over hoe je over dingen denkt.

e-one2day | 15-06-05 | 13:37

@Pannie 12.35 Wel een beetje moralistisch, he he. Nooit vreemd gegaan?

Starf*cker | 15-06-05 | 13:29

Hoezo RTL boulevard?
Homo's zijn zeker ook minderwaardig?

Pannie | 15-06-05 | 13:28

Hij gegeven dat je je als would be bn-er in een positie manouvreerd van waaruit
mininmaal verdacht bent van dubieuze zaken, geeft al aan hoe onvolwassen (understatement) Robin van P. met zijn carriere annex en relatie omgaat.

Bergkamp, v. Nistelrooi, Kuijt, hen treft je niet in de tabloid aan met dit soort verhalen. Het zijn de kabelaartjes en hun "geest"verwanten die zich steeds in de nesten werken.

style.councillor | 15-06-05 | 13:06

"'De betrokken dame heeft een bedenkelijke reputatie en is zeker niet van onbesproken gedrag.' volgens Moskovich. Gelukkig heeft van Persie dat wel...

Che Bruta | 15-06-05 | 13:05

@ vast goed 15-06-05 @ 12:55
er zijn genoeg feiten en nieuws die wel belangrijk zijn.
alleen zijn die inderdaad schaars geworden hier.<---
ook merk ik dat andere topics die wel ergens over gaan lang niet zo goed gevolgd
worden als een onderwerp als deze.
ook al ben ik niks,dat zegt toch wel iets..

e-one2day | 15-06-05 | 13:00

Ach kom, oneday, je wordt gewoon een beetje gedold. Bij gebrek aan feiten & nieuws is er toch niets beters te doen?

vast goed | 15-06-05 | 12:55

@ sloofje 15-06-05 @ 12:05
verwaald<--? tsja...

maar nog even ter afscheid:ik wens jullie allemaal een prettige dag! hier bij appie verlindes rtl boulevard!

ik zal mij niet meer bemoeien met jullie wijze mensen.
en het spijt mij dan ook ten zeerste jullie te hebben lastig gevallen.

e-one2day | 15-06-05 | 12:50

Ik kan me niet voorstellen dat die jongen die net getrouwd is een breezahslettenbak gaat verkrachten... Ten eerste hij is net getrouwd... En ten tweede die breezahsletten die laten zich neuqen is dus geen verkrachting!
Kortom ons Robin wordt erin geluisd!

VonDutch | 15-06-05 | 12:43

Bij de meeste mannen stroomt het bloed weg uit hun hoofd als ze geil worden, maar bij mij gelukkig alleen uit m'n arm.
Ik krijg dan een heel slap linkerarmpje, net een sliert spagetti. (heeft ook nadelen.)

Pannie | 15-06-05 | 12:39

Wordt het niet es tijd dat die jongens van Bild zich er mee gaan bemoeien? Die hebben in hun beeldbank wellicht nog wel een paar plaatjes van Duitse stripteasedanseressen / hoeren die Sandra heten en zo af en toe een (on)vrijwillige spermacollecte houden onder semi-beroemdheden.

File | 15-06-05 | 12:37

Nee, maar ik denk niet alleen met m'n lul

brutus68 | 15-06-05 | 12:35

Moet je maar vrijgezel blijven of niet vreemd gaan.

Pannie | 15-06-05 | 12:35

@Brutus Weet jij alles vantevoren als je geil bent?

Starf*cker | 15-06-05 | 12:34

@Pannie Als jij en ik voetbalmiljonairs zouden zijn, dan gingen wij bij zo'n uitgekookte hoer ook voor de bijl. Neem de broertjes De Boer ooit in Kopenhagen.

Starf*cker | 15-06-05 | 12:32

Kan wel wezen Starf*cker, maar dat had ie van te voren kunnen weten, zo naief is ie nou toch ook weer niet?

brutus68 | 15-06-05 | 12:32

Hebben ze trouwens in Rotterdam bij de politie niets anders te doen?

Starf*cker | 15-06-05 | 12:30

starry tuurlijk is hij er waarschijnlijk ingeluisd, maar zo gaat dat toch? Michael Jackson is er ook ingeluisd.
Ed de Goey zal er nooit ingeluisd worden.
En ik ook niet, want ik ben zelf een arme luis.

Pannie | 15-06-05 | 12:30

En o ja, toen ik zo oud was als Van Persie deed ik goeverdoeme wel ergere dingen. Van Persie en zijn vrienden hebben gewoon zo'n striptease snol met dollartekens in de ogen laten komen. Een beetje gefriemeld en toen dacht deze Betty Boop: "bingo!" Wat een kutverhaal ...

Starf*cker | 15-06-05 | 12:29

Jan ja en ze vinden ook bijna alles 'geil'

Pannie | 15-06-05 | 12:27

@Pannie Ik vind nog steeds dat Van Persie er ingeluisd is. Net als ooit Boris Becker in een Londens hotel. Dit soort "dames" hangen rond "de sterren".

Starf*cker | 15-06-05 | 12:26

Nou als van Persie onderdrukt werd zou ik het best voor hem op willen nemen hoor Starf*cker,

Pannie | 15-06-05 | 12:26

@Pannie
Zie je nou wel? Hun woord voor 'zes' is al zo schunnig!

JanV | 15-06-05 | 12:26

@e-one vonnis? Bovendien nemen juist de Pannie's van deze wereld het altijd op voor de onderdrukte Marokkaanse medemens en zijn de ontdekkers van het ritueel knuffelen tijdens het theedrinken. Hij heeft vast geen kwade bedoelingen gehad met zijn opmerkingen over Van Persie.

Starf*cker | 15-06-05 | 12:22

@ Rasses

Inderdaad, prima voorbeeld van integratie. Nu nog een negroïde rechter en een spleetoog als aanklager en de hele Neerlandsche samenleving is bij het proces betrokken.

heerenmeester | 15-06-05 | 12:22

Hoo wat lees ik nou in het Parool: die stripteasedanseres is een DUITSE!
.
"De vrouw die aangifte heeft gedaan, zou een voormalige Duitse stripteasedanseres zijn. Ze zegt na bezoekjes aan twee Rotterdamse discotheken met Van Persie en twee vrienden in een hotel te zijn beland, waar de voetballer haar zou hebben verkracht.
Maandag werd de geboren Rotterdammer opgepakt. Vandaag zou worden beslist of Van Persie langer blijft vastzitten. ''Ik heb van de politie begrepen dat dna-onderzoek wordt gedaan,'' aldus Moszkowicz."
.
Kijk dat verandert de zaak, of ben ik nou rascist? ;)

Pannie | 15-06-05 | 12:20

@ Slurvesurfer

Prijs p/u?

Brusselmans | 15-06-05 | 12:19

De bofferd!

Lekker Belangrijk© | 15-06-05 | 12:17

Nou, R. van P. mag van mij best even langs komen hoor :P Maar dan moet ie z'n matties wel thuis laten.

SlvrSrfr | 15-06-05 | 12:16

Kijk nogmaals, Ed de Goey die was dit nooit overkomen!

Pannie | 15-06-05 | 12:14

Van Persie bevestigd vele vooroordelen.
Eerst neukt een moslimloverboy een Nerderlands meisje en omdat hij niet wenst te betalen voor zijn daden laat hij zich door een jood verdedigen.

Of is dit nou juist intergratie?

Rasses | 15-06-05 | 12:13

. stretch

Yep. Het is z'n eigen verantwoordelijkheid en kan er dan op wchten dat ie dan keer problemen krijgt. Ben trouwens benieuwd wat Mevrouw van Persie hier van vindt, dit zou voor Robin wel eens een heel kostbaar avondje hoerenlopen kunnen worden...

brutus68 | 15-06-05 | 12:10

@ Starf*cker

Stoken? Ik geef Pannie's vrind een stok om mee te slaan.

Overige posts van "bedenkelijk allooi" worden wel weggejorissed, neem ik aan.

Brusselmans | 15-06-05 | 12:09

Nou stretch zo had ik het ook willen verwoorden...
Nou jij weer Starry ;)

Pannie | 15-06-05 | 12:08

Trouwens, zou van Persie ook gestript zijn?

Lekker Belangrijk© | 15-06-05 | 12:08

Ik ben even de plaatselijke slet van de supermarkt aan het ronselen, moet helaas even mijn PDA uitzetten, voordat er spetters op pleuren.

Yzord | 15-06-05 | 12:07

Starf*cker ik heb nog nooit een vies wijf gezien.
(Hoogstens een meelijwekkend wijf.)
Maar ik zal zelf wel een vieze goser zijn dan....;)
En mannen opgeilen en dan hard weglopen, ach je hebt als man toch snel genoeg door wanneer het goed zit? Ik heb wat dat betreft echt geen meelij met die voetballers hoor.

Pannie | 15-06-05 | 12:06

tjezus ben ik een half uur weg wordt er nog steeds op die iwan gepost!! die is gewoon verwaa-aaaaald!! hij zegt ook al pliesie met een t dussuhh....

sloofje | 15-06-05 | 12:05

@pannie

of half buitenlander

geitenneuker | 15-06-05 | 12:04

Triest; dhr Bram Moszkowicz suggereert (aan een verslaggever van een landelijke krant) dat de dame in kwestie het oudste beroep van de wereld uitoefent. Dit kan twee dingen betekenen; 1. het is een hoer 2. ze is advocate. Het verschil is niet zo groot; een hoer neukt iedereen voor geld, een advocaat naait iedereen voor geld. Echter, een hoer bewijst haar clienten meestal een dienst waarbij verder niemand schade wordt toegebracht (SOA's buiten beschouwing gelaten), een advocaat draait er zijn hand niet voor om om pure karaktermoord te plegen jegens de tegenpartij van zijn client. En niet uit een soort van loyaliteit of vriendschap jegens zijn client maar puur uit winstbejag. Ik heb verder alle sympathie voor van Persie, maar hij is niet het slachtoffer geworden van een 'golddigger' maar van zijn eigen geilheid. Natuurlijk valt het niet mee om nee te zeggen tegen zo'n blonde breezah slet, die zachtjes in je oor fluistert dat ze je zaad tot de laatste druppel zal opzuigen en je anusje zal schoonlikken, en dat ze van ruige sex houdt (sla me dan, harder, harder...), maar uiteindelijk blijft het je eigen verantwoording om dan toch 'NEE' te zeggen en, enigzins desolaat, terug naar huis te keren...

stretch | 15-06-05 | 12:04

@Brusselmans 15-06-05 @ 12:00
ermmm zoiets ja[ik heb mn lts niet avgemaakt]

e-one2day | 15-06-05 | 12:03

@geitenneuker 15-06-05 @ 11:57
volgens mij zijn jullie het zelf die het woord dom ergens aan verbinden.
heb ik niet gezegd,maar goed het is ook veel makkelijker om te schelden en of iemand een naampje te geven,dan in te gaan op het onderwerp.
alhoewel de HOT topics ongeveer wel aangeven wat hier belangrijk gevonden word.
en ik heb de lts niet eens afgemaakt hahaha
wat een lol hier hahahahaa

e-one2day | 15-06-05 | 12:02

@Brusselmans Vriend, niet stoken. We staan achter Pannie.

Starf*cker | 15-06-05 | 12:02

Kijk het glas is half leeg of half vol.
je kunt het ook positief zien en zeggen hij is half Nederlander ;)

Pannie | 15-06-05 | 12:01

@ e-one2day

't is ook allemaal tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend, vind je niet?

Brusselmans | 15-06-05 | 12:00

@Pannie Dit soort wijven zijn te vies om met een tang aan te pakken. Daar trap jij je hond nog vanaf. Mannen opgeilen en dan hard weglopen. Moskowic zei het nog netjes met zijn "bedenkelijke allooi" En laat je niet ondersneeuwen door die eendagsvlieg, onedayfly.

Starf*cker | 15-06-05 | 11:59

@Pannie 15-06-05 @ 11:54, Mocsckowitzcs zegt het dus is het waar.

Lekker Belangrijk© | 15-06-05 | 11:59

@Lekker Belangrijk© 15-06-05 @ 11:52
ja het vonnis dat dit dus waar is.
en wat is er erg aan dat hij half marrokaan is?
bevooroordeelde racistische opmerkingen...
dat bedoelde ik dus!
die TBSer die rondloopt is geen marrokaan hoor volgens mij.
maar dat topic staat al weer een tijdje stil!
dit vind weer gretig aftrek hier,en dan hebben jullie nog zo'n grote mond over de staatsmedia en dergelijke ook.
wat een lachertje zeg!

e-one2day | 15-06-05 | 11:58

Ik heb zelf slechts LTS-zwakstroom, moet ik nou weg?

Pannie | 15-06-05 | 11:57

@e-1today,
Ik lees ook alles na, ben ik nu ook dom?

geitenneuker | 15-06-05 | 11:57

@ File

't is Veghel..

Brusselmans | 15-06-05 | 11:56

Het werd wel geinsinueerd!
Ja ik houd je in de gaten hoor...

Pannie | 15-06-05 | 11:56

@e-one2day
Je snapt jezelf nog wel? Nou zeg je dat ik jou opmerking over racisme mij persoonlijk aantrek, terwijl je toch wel degelijk @Yzord typte. Hieruit mag ik dus concluderen dat je zelf nooit op school ben geweest of op zijn minst niet weet wat je zelf typt. Antwoorden op jouw vragen kan ik helaas niet geven aangezien jij vindt dat als ik berichten terug lees ik niet naar school ben geweest, en jouw vragen van dusdanige lage IQ waarde zijn dat ik ze spontaan ben vergeten. En ik wil uiteindelijk niet voor lul staan huh ;)
Desalnietemin benoem ik je tot uberkneus van de dag. Hoe vindt je dat? Ben je vast wel trots op. Kan je weer opscheppen tegenover je AA cluppie.

Yzord | 15-06-05 | 11:55

@ Brusselmans
Ha ha! En ben je er al uit? Was het nou Solwezi of Mufulira?

File | 15-06-05 | 11:54

@Lekker Belangrijk even voor alle duidelijkheid:
Ik weet niet of ze ranzig was.

Pannie | 15-06-05 | 11:54

@ Pannie 15-06-05 @ 11:51
nu ga jij ook al een mening verbinden aan een opmerking die daar dus helemaal niet over ging.
van jou had ik niet verwacht dat je terug zou moeten gaan lezen...

e-one2day | 15-06-05 | 11:54

@e-one2day, van Persie is toch een halve kut-marokkaan die ranzige stripdanseresjes volblaft, of mis ik iets?

Lekker Belangrijk© | 15-06-05 | 11:52

@ Pannie 15-06-05 @ 11:46
graag help me even uit de droom...
zodat ik straks weer wakker kan worden met een volle portemonaie lolhahahahhaa
en de plietsie mn aangifte heeft opgelost!
dat JPB Zalm Donner Bot enz. een verzinsel zijn van mijn geest en inderdaad alleen maar voorkomen in the two towers...

e-one2day | 15-06-05 | 11:52

Hee oneday, ik begrijp dat jij mensen die 'niet op een hogere school' zijn geweest minderwaardige mensen vind?
(De 'arbeiders', zeg maar....?)
Mooie boel weer zeg...!

Pannie | 15-06-05 | 11:51

ROLF @. Pannie 15-06-05 @ 11:43

Huh..? | 15-06-05 | 11:50

@ e-one2day

Ik sta hier godverdomme de complete atlas van Zambia uit te pluizen ga jij hier doodleuk verbanden lopen leggen!!

Ga es dood!!

Brusselmans | 15-06-05 | 11:49

@ Starf*cker

Mocht het als excellentie in het kabinet Fleischbaum niks worden kan je altijd nog voorspellend medium aan de slag..

U voelt niets meer!!!!

Brusselmans | 15-06-05 | 11:46

Dr hangt hier iemand rond die dit medium geloof ik uberserieus neemt, misschien moet iemand hem even uit de droom helpen?

Pannie | 15-06-05 | 11:46

Als'tie slim is heeft van Persie alles gevideoo gevideoe gevideood? ........... gefilmd!

Pannie | 15-06-05 | 11:43

@Yzord 15-06-05 @ 11:35
waar het hart van vol is stroomt de mond van over...
wel eens van gehoord dat gezegde?
dat jij mijn opmerking over racisme je persoonlijk aantrekt is jouw probleem.
alleen als je goed leest zou je kunnen begrijpen dat dat tegen de opmerkingen was die verband leggen tussen van persie zijn daad[wel of niet waar] en marrokanen.
woorden zoals ubernerd,kneus,kluizenaar paddos en de constatering dat jij niet op een hogere school bent geweest worden hierdoor dus alleen maar gesterkt.
ook het feit dat jij wel terug moet lezen om te weten waar je het over hebt zegt dus al genoeg.
nu nog de antwoorden op mijn eerder gestelde vragen...
of word dat te moeilijk?!

e-one2day | 15-06-05 | 11:42

Mag ik haar nog eerst even neuqen voordat ze gestenigd wordt?

Lekker Belangrijk© | 15-06-05 | 11:40

Starf*cker was jij er ook bij?

Pannie | 15-06-05 | 11:39

I told you all. Sandraatje is een snol die op geld uit is. Van Persie staat vandaag weer op straat en de zaak wordt geseponeerd. Dit soort wijven dienen ze aan hun clitoris op te hangen.

Starf*cker | 15-06-05 | 11:38

@bribon:
Laat dat nou net de firstpost zijn...

oom govert | 15-06-05 | 11:35

Nou heb mijn posts ff teruggelezen, maar vond niks racistisch, dus ik denk dat je wat paddo's teveel op hebt. Je weet toch wel wat racistisch betekend huh?

Yzord | 15-06-05 | 11:35

Niet vergeten dat oneday van de linkse gedachtenpolitie is.

Pannie | 15-06-05 | 11:32

Sandra Reemer?

bribon^ | 15-06-05 | 11:30

de pers kan de zaak weer lekker opblazen
zg objectieve berichtgeveving...

ook daar kassa.

ranonkel | 15-06-05 | 11:28

@ Yzord 15-06-05 @ 11:21
ik denk dat jij je posten ZELF maar eens terug moet gaan lezen.
alhoewel ik nu toch begin te denken dat dat weinig zin heeft...
@File 15-06-05 @ 11:22
dat had ik dus ook al aan proberen te geven...

e-one2day | 15-06-05 | 11:25

Ja, want als je een voetballer bent dan verkracht je vrouwen bij de vleet, aangezien je wekelijks in het nieuws bent en een reputatie hebt om te behouden.
Wat is hier niet logisch aan?
Voetballers moeten helemaal op hun passen tellen, aangezien de media graag aandacht geeft aan dit soort zaken.

Framoes | 15-06-05 | 11:25

Wat is die Van Persie toch een kneus en een ubernerd!!!

Brusselmans | 15-06-05 | 11:25

Als je, pak hem beet, de laatste twintig posts leest, zou je toch niet verwachten dat dit topic over ene Van Persie gaat.

File | 15-06-05 | 11:22

Dus kneus en ubernerd is racistische taal????? Tering kerel, kom eens een keer buiten ofzo. Je gedraagt je nu echt als een kluizenaar. Omfg.

Yzord | 15-06-05 | 11:21

@Yzord 15-06-05 @ 11:05
ik hoef mijn eigen post niet nog es over te lezen om te weten wat ik heb gezegd...
met andere woorden als ik niet tegen racistische taal kan ben ik dus niet normaal en jij dus wel?
maar woorden zoals kneus en ubernerd laat wel zien dat jij nog niet op die hoge school bent geweest.
en wat zijn mensen zoals ik dan??
dat weet jij nu schijnbaar ook al na 2 posten.
ik ben erg benieuwd wat voor naampjes ik nu weer ga krijgen.

e-one2day | 15-06-05 | 11:17

@ DiXiE

Is het heus? 'K zou toch zweren dat ie uit Veghel kwam..

Bij Kalusha Bwalya twijfelde ik echter ook al tussen Solwezi en Mufulira als geboortedorp in Zambia..

Brusselmans | 15-06-05 | 11:11

Shameless is iid een goede serie, behoorlijk lachen en leuk verhaal. Je dood voordoen om geldeisers te ontlopen en dan boos worden dat je geen uitkering meer krijgt...., genept door zijn lesbische ex vrouw en tegenwoordig ook door zijn huidige vriendin die van haar pleinvrees af is :D

Eijkb | 15-06-05 | 11:06

@e-one2day
Lees je eigen post eens door en ga dan eens na of je zelf hetzelfde gedrag niet vertoond. Wat een kneus, tjezus, hehehe
Daarbij sta ik achter elke mening die ik typ, dus helaas voor jou dat je er niet tegen kan. Ze zouden toch wat betere policies in die bejaardentehuizen moeten maken, want met mensen zoals jij wordt het wel een dooie boel hiero, toch?

Yzord | 15-06-05 | 11:05

@ Pannie 15-06-05 @ 11:02
hahaha wat ben je toch een lieverd hahahahah[ook goeiemogguh!]
ik ben dan ook een supernerd....

e-one2day | 15-06-05 | 11:04

hehe oneday voelt zich aangesproken..;)

Pannie | 15-06-05 | 11:02

Met 2 matties op stap gaan is tegenwoordig niet zo verstandig...

Mindset | 15-06-05 | 10:58

@Yzord 15-06-05 @ 10:52
goeie mening!!! joh!!!
gespierde taal hoor!!!
laat mij dan maar een ubernerd zijn.
zooooo makkelijk he?! naampjes geven...
geweldig !!!!
je kan zo in de politiek!!
veel woorden en niks zeggen....

e-one2day | 15-06-05 | 10:56

@e-one2day
Stel je niet aan. Ga naar Fok als je wenst dat iedereen in het gelid van de admin moet praten, ubernerd.

Yzord | 15-06-05 | 10:52

@.shameless,

Tip, ga eens kijken, als shameless iets over je karakter zegt is dit een serie voor jou

spooky | 15-06-05 | 10:52

@. spooky 15-06-05 @ 10:40
Off-topic
Die serie heerscht inderdaad zwaar. Hilarisch goed, net als The office.

Huh..? | 15-06-05 | 10:51

@Boruithetsprookjesbo: Dat zeg ik! Sterker nog, d'r moeder staat op een bReEzAh datingsite van lycos uitgedost met feauteaux en al. Ken alleen de url niet uit m'n bol dus waar heb ik het over. ;-)

nuked | 15-06-05 | 10:50

@Brusselmans 15-06-05 @ 10:09 zwaar lol!
Kijk, zulke commentaren hoor je niet bij sport in beeld.

Lekker Belangrijk© | 15-06-05 | 10:50

@vmbodropoudt 15-06-05 @ 10:35
persoonlijk? niet echt nee..
maar ik kan slecht tegen discriminerende opmerkingen,dus trek ik mij er inderdaad wel iets van aan.
ik constateer dan ook dat van persie en marrokanen weer een zeer dankbaar onderwerp zijn hier.
oh en het lijkt er op of dit topic is gewijzigd naar:hoe persoonlijk voel je je aangesproken...
geen genade voor verkrachters en dergelijke maar het moet wel bewezen zijn!
maar omdat deze jongen een mentaliteits probleem heeft,gelijk maar aan te nemen dat het waar is gaat mij te ver!

e-one2day | 15-06-05 | 10:49

@Brusselmans

Veghel? Heeswijk-Dinther zul je bedoelen!

DiXiE | 15-06-05 | 10:49

@shameless 10.31: Voel me niet aangesproken hoor, viel me alleen op dat je weinig kennis van gay zaken hebt en het toch vermeld, that's all

Thygros | 15-06-05 | 10:46

@. spooky:
Bedankt voor het compliment,maar nee... die naam draag ik al langer... het is niet alleen een nick hier,maar ook een bijnaam en verwijst naar mijn persoon,mijn karakter...

@Rosie: hahaha okay,beetje mixed up hier... never mind, ik neem m'n woorden bij deze wel terug...
En nee, ken van persie wel enigzins van vroeger... het was(en is) eigenlijk gewoon een arrogante straatrat die ook vrijwel alleen maar omging met straatratten(veelal marrokanen)...
Al geloof ik niet dat hij iemand heeft verkracht... dat vrouwtje zal zich eerder aan hem hebben opgedrongen ipv andersom...

ShameLess | 15-06-05 | 10:45

het ging natuurlijk mis toen hij vroeg of ze nog 1 keer dat liedje wilde zingen. J'aime j'aime la vie

Mellorenz | 15-06-05 | 10:45

@Thygros: maar van Persie toch niet? 010 020, het verschil zit um maar in een getal! Ok, heaumeaux in 010 hebben een ruimere anus sinds de komst van de Rednecks! ;-)

nuked | 15-06-05 | 10:44

blij en verdrietig dus spooky hoe complex kan het leven zijn

Mellorenz | 15-06-05 | 10:43

"Ik ken het allooi van deze dame en weet dat zij een zeker beroep uitoefent", aldus Bram. Toch jammer dat-ie niet meer in Nederland voetbalt. "Sandra is de hoer van Van Persie" had mooi gekund.

File | 15-06-05 | 10:42

@ shameless: je zou, met enige intelligentie weliswaar, kunnen weten dat ik het had over jouw comment inzake de schoonfamilie van de voetballert.
Of je die ooit ontmoet had, vroeg ik me af, je had er zo'n gepeperde mening over.
Hyper etc daar kom ik niet, ik kom sowieso zo min mogelijk vanuit 020 naar 010.

rosie | 15-06-05 | 10:42

@shameless (erg offtopic)

Verwijst jou nick hiernaar? www.channel4.com/entertainment/tv/micr...

Ook te zien op dinsdag na Nova en ik denk veruit de beste serie op dit moment. Jammer trouwens ik dacht gisteren serieus aan het nemen van die nick ipv spooky maar ja jij was eerst

spooky | 15-06-05 | 10:40

de dochter van gert en hermien ik weet het bijna zeker

Mellorenz | 15-06-05 | 10:39

@Nuked: uh Stanley is amsterdammer hoor ;-)

Thygros | 15-06-05 | 10:37

grote kans natuurlijk dat de uitgewoonde strippert de moeder van da BrEeZaH is.

.TmS | 15-06-05 | 10:35

@ e-one2day 15-06-05 @ 10:25

het is zo makkelijk om iemand van die leeftijd een stempel te geven.

Vroegah ook een keer tegen de beschuldiging van een uit de hand gelopen knuffeltje aangelopen zeker?
Je lijkt het je nogal persoonlijk aan te trekken.

vmbodropoudt | 15-06-05 | 10:35

@Thygros: ja, het zijn allemaal heaumeaux daar in 010. Let maar op, die Rostelli heeft er mee te maken. www.google.com/search?hl=nl&q=rast... Naar het schijnt is hij een regelmatige bezoeker van Hyper Hyper. Een verbastering van Hypnose zeg maar. Vat je em? ;-)

nuked | 15-06-05 | 10:31

@. Thygros:
Ik ben geen heameaux, dus idd weinig ervaring met dat soort bars...
Door de felle roze belichting in die tent komt het allemaal nogal gay op mij over... kan er nix aan doen... Jij bent wel heaumeaux??? Maakt verders niet uit hoor... ik vraag me alleen af waarom je je zo aangesproken voelt...

ShameLess | 15-06-05 | 10:31

@rosie:
Nee, uit mijn commentaar zou je -met enige intelligente weliswaar- kunnen afleiden dat ik daar nooit heen zou gaan...
Jij wel? Jij bent immers fervent Hyper-Hyper bezoeker aangezien je je zo sterk aangesproken voelt?

ShameLess | 15-06-05 | 10:27

Brusselmans neigt in te zetten op een schikking inzake de rapecase vPersie, ik veronderstel?

Shareholder | 15-06-05 | 10:27

@Yzord 15-06-05 @ 10:15
hekel aan van persie? omdat hij zich net zo gedraagd als ieder over het paard gepleurd ventje?
is dat alles?!
je zou eens op de gemiddelde hogere school moeten kijken wat voor een kwalletjes daar rondlopen,met nog een veel ergere mentaliteit dan van persie!
ik geloof niets van dat hele verkrachtingsverhaal totdat het bewezen is.
het is zo makkelijk om iemand van die leeftijd een stempel te geven.
of is iedereen hier zo geweldig foutloos in zijn leven geweest??
en dat hij een Marrokaans vrouw heeft?? lekker belangrijk zeg!
racistische taal vind ik veel erger!
als het zo is dan moetie hangen,das duidelijk, maar tot die tijd...
ik vind mn buurman ook niet zo geweldig maar een hekel aan em hebben is iets heel anders.
of heeft van persie jou een x genaaid op school vroegah?

e-one2day | 15-06-05 | 10:25

Zei iemand hier Kelly van BB?

geitenneuker | 15-06-05 | 10:22

@nuked: Zo te zien was Stanley Burlesson er ook, zou Stanley in travestie Sandra heten? Danser komt ook wel in de buurt..... Ok ik begin het plaatje compleet te krijgen geloof ik

Thygros | 15-06-05 | 10:21

Robin de DropLul heeft van de negert Rasti Rostelli kook toegeschoven gekregen en is daarna flink van bil gegegaan. Nee, de slet is geen danseresje maar een stoeptegel hoer!

www.vipspotting.nl/spotters/spotter.ph...

nuked | 15-06-05 | 10:17

Nogmaals, ik heb een kuthekel aan die gast,maar iets zegt me dat er iets niet klopt aan het verhaal. Weet men het zeker dat hij geen homo geneukt heeft?

Yzord | 15-06-05 | 10:15

Ik moet eerlijk zijn dat mijn mening een beetje aan het bijdraaien is...
Ik kan me namelijk voorstellen dat wanneer je al een jaar met een moslima incl. burka getrouwd ben, de lust om een lekker blond sletje open te trekken wel heel erg hoog moet zijn.

geitenneuker | 15-06-05 | 10:13

@Atlas
En wat hebben die mannelijke familieleden daarmee te maken? Ze moeten eens leren dat ze niet beter zijn dan de vrouwen! Hier hebben ze helemaal nix mee te maken als die vrouw er zelf niet om vraagt!
Overigens: want doen Marokkaanse mannen in een zwembad? Juist, met hun poten aan Nederlandse mokkeltjes zitten. Dus kunnen ze beter helemaal hun bek houden.

JanV | 15-06-05 | 10:13

Dit soort verhalen doen mijn eeuwige sympathie weer uitgaan naar Theo Lucius uit Veghel.

Ondanks dat het lijkt dat bij Theo een strijker in het gezicht is ontploft kwakte deze degelijke, maar desalniettemin niet te onderschatten rechtsback een aantal zomers geleden een kind bij elkaar bij een rondborstige Zweedse groupie.

Theo deed niet moeilijk en vond de gang naar rechtbank in Stockholm, alwaar dokter Per Bengston snel tot de conclusie kwam dat het kind met oren als landbouwzeil wel eens van Theo afkomstig kon zijn.

Sedert die dag betaald Theo netjes (naast de contributie aan PSV) maandelijks zijn bijdrage aan de Zweedse en groeit het kind als prei in de Zundertse veengrond.

Verder is Theo een tevreden man die op 31 december zijn vers uit Belgie geimporteerde honderduizend knaller in de gallerijenflats van Veghel afsteekt, kortgeleden zijn debuut maakte onder Marco van Basten (die nog samenspeelde in '88 met Theo's held, Berry van Earle) en brak hij nog korter geleden zijn kuitbeen.

Kijk Robin, zo kan het dus ook!

Brusselmans | 15-06-05 | 10:09

@Pannie
Jij hebt het door! Ik kan toch niet de hele dag met mijn pik spelen?

JanV | 15-06-05 | 10:09

*zucht* klik maar op naam

Zander | 15-06-05 | 10:04

kom op Rotterdamse beesten, namen foto's ik wil die sandra affakkelen....

DarkMatter | 15-06-05 | 10:01

jij hebt ze ontmoet, shameless??

rosie | 15-06-05 | 09:57

Is Mabel Wisse van Oranje al gezien de afgelopen twee dagen? RVD is vrij goed in het aanmeten van een nieuw identiteit.

Sandra..... Whatever!

pimp my heftruck | 15-06-05 | 09:57

hyper hyper is al kut, baja nog meer. Die avond was gewoon voorbestemd om te mislukken Van Persie..

Maraka | 15-06-05 | 09:56

@shameless 9.51: Blijkbaar weinig ervaring met gaybars.... waar denk je dat de darkroom is bedacht? Denk dat alleen de soos van het coc nog met TL-verlichting draait, maar het kan natuurlijk zijn dat dat je enige ervaring ermee is

Thygros | 15-06-05 | 09:56

Zo'n bekend persoon en zo'n goeie advocaat en dan al 2 nachten in de cel. Ik neem aan dat mevrouw dan toch wel een goed verhaal zal hebben.

Gavrilo | 15-06-05 | 09:56

@Atlas:
"Laat ik het zo zeggen: de mannelijke familieleden van zijn Marokkaanse vrouw kunnen er in ieder geval niet om lachen."
Die moeten gewoon hun muil houden want dat zijn pas echte smeerlappen...

ShameLess | 15-06-05 | 09:52

@Thygros
.
Dat is waar er als Persie beweert dat hij niet eens sex met haar heeft gehad (en dat doet ie) dan bied zo'n kit al toch redelijk wat zekerheid....

En als de sex niet vrijwillig is dan moeter er blauwe plekken zijn??

DarkMatter | 15-06-05 | 09:51

van Persie is geen Kobe Bryant

Icequeen | 15-06-05 | 09:51

In de hyper-hyper? Als dat zo is isie echt lomp... dan vroeg ie erom... dat is zo ongeveer de meest suffe tent van heel Rotterdam... barstensvol met imitatie-juppen die allemaal geforceerd "relaxed" & "cool" over willen komen... bah wat een kuttent... niemand danst er, het is er super-verlicht... net een gaybar....
Ga dan een paar meter ernaast naar Calypso,dan heb je nog een leuke avond...
En die geyle stinkhoer wil gewoon cash verdienen, geloof me maar dat ze zich zowat heeft opgedrongen aan van Persie...

ShameLess | 15-06-05 | 09:51

Sandra is niet eens de minste van de strip- en paaldansdames van ene meneer <a href="http://avantistriptease.nl/2/fe/female.htm" rel="nofollow">Tuytelaars </a>. Avanti Striptease: ook voor al uw candygirls en shooterboys. Misschien heeft de slettebak haar aanwinst effe gesjauwt bij haar geachte collegeae in de bReEzAh Beach Club?

fonz | 15-06-05 | 09:50

Breng die rozen naar Sandra!!

TheNoxx | 15-06-05 | 09:50

@darkmatter: er kan met een rapekit niet worden aangetoond of de sex al dan niet vrijwillig was....

Thygros | 15-06-05 | 09:49

Ok even je hand omhoog houden als je die moskee in de fik hebt gestoken. Ik begrijp het, je wilde vPersie steunen maar je wist niet hoe.

Gavrilo | 15-06-05 | 09:49

De geest is wel gewillig maar het vlees is zwak.

yohan | 15-06-05 | 09:48

Bram Moszkowicz bemoeit zich ermee. Kan je doen als je een paar knaken te verteren hebt. Bram vindt wel weer een ander gaatje. Griet wordt dus naar huis gestuurd met taakstraf. 100 Uur doelpaaldansen voor bejaarden ex-profs.

buddy | 15-06-05 | 09:48

Laat ik het zo zeggen: de mannelijke familieleden van zijn Marokkaanse vrouw kunnen er in ieder geval niet om lachen.

Atlas | 15-06-05 | 09:47

Even Grissom en Horatio er bij halen... zo Sandra dus jij beweerd dat persie de ballen er bij jou ingetikt heeft?? we hebben een "rape-kit" erbij gepakt en even wat testjes gedraaid.....

We hebben het DNA van 2393 verschillende mannen/vrouwen gevonden maar geen Persie...

Domme doos, waarom duurt dit zo lang?? FF een rape-kit er bij, dna afnemen, ook bij persie en persie is weer een vrij man...

Iemand intresse om te kijken of hij in de CMS van hyperhyper kan komen?? www.hyperhyper.nl/admin kan hij kijken of er een hyper rape feest toegevoegd kan worden....

DarkMatter | 15-06-05 | 09:47

Had Sietje hem niet kunnen weerhouden van dergelijke duivelse praktijken, zoals een goed moslim betaamd?

Brusselmans | 15-06-05 | 09:47

JantjeV begrijp nou waarom jij je hier als piloot voordoet, je wilt graag een knuppel in je hand?

Pannie | 15-06-05 | 09:45

Snap niet dat dat soort gasten niet standaard een neuqkontrakt bij zich hebben, eerst effe tekenen wijfie voor er geneuqt gaat worden: Hierbij verklaar ik,..... (wel zo handig weet ie een dag later ook nog hoe ze heet) dat ik geheel vrijwillig en met volle verstand R.van Persie ga bevredigen. Eventuele voortkomende dingen hiervan, ziektes, kinderen en dergelijke kunnen van Persie niet aangerekend worden en ik zal daar ook geen enkele financiele tegemoetkoming voor vragen.

Doe het zelf al tijden niet meer zonder, eerst indekken, dan dekken

Thygros | 15-06-05 | 09:42

bullock?

mallebabbe | 15-06-05 | 09:42

Gelukkig maar dat die voetbal-vrouwtjes altijd bijhun mannetje blijven. Gang-bangs tijdens zwangerschappen, orgieën tijdens interlands, danseresjes in de Baja, ze kunnen hun ventjes alles vergeven. Voetbalvrouw zijn heeft zo zijn voordelen namelijk.

patricksavalle.com | 15-06-05 | 09:40

Tot zover Den Haag Vandaag, terug naar de studio in Hilversum.

Huh..? | 15-06-05 | 09:39

Sjezis zeg! Als je na een jaar al een vuilnisbakkengriet nodig hebt, ben je toch wel ver heen!
En die griet geef ik groot gelijk, want die heeft natuurlijk gezien wat dat kutwijf in Engeland met - hoe heet-ie ook weer, George Best? - probeerde uit te halen. Dat was ook zo'n kutfiguur die heel wat van zichzelf vond maar waar ik nog niet op armlengte bij in de buurt zou willen komen!
En lul Persie trapt er weer met beide voeten in! Wat een kloothommel. Roep als meid effe dat je hem leuk vindt, en hup! daar gaat-ie!

Die Sylvie Meis mag ook wel oppassen, die maakt het straks ook mee.

Wat een ongelooflijke lul ben je als vent toch als je er bij zoiets in tuint! Als hij toch zo graag met zijn knuppel wil spelen, kan hij beter gaan vliegen, dan heeft-ie een veel gezondere knuppel in zijn hand.

Lekker voor zijn vrouw: eerst je leuter in een vuilnisbak en dan in haar doos. Ze mag de pleeborstel wel klaarzetten, kan ze daarna die doos stevig uitschrobben.

JanV | 15-06-05 | 09:36

Zelfs een stripper in de hotelkamert van een beroemde foebeller heeft het recht nee te zeggen..
Als zelfs dit kabinet een NEE accepteert, waarom hij dan niet?

Maargoed, de golddigger alert staat wel aan, ja, als ik het zeau lees. Alleen bij hem blijkbaar niet, afgelopen zaterdag...

rosie | 15-06-05 | 09:31

Ga jij voor de dubbele penetratie Pannie met je dubbelpost

San Marco | 15-06-05 | 09:28

Zal ze al geboekt zijn voor de volgende Ex-Porn Star party?

Pannie | 15-06-05 | 09:26

Zal ze al geboekt zijn voon de volgende Ex-Porn Star party?

Pannie | 15-06-05 | 09:25

je moet toch ergens heen met al dat testosteron?

Hop-SaSa | 15-06-05 | 09:24

@Pannie,als ze 100% halal is moet dat geen probleem zijn,toch?

braadlap | 15-06-05 | 09:24

op een oude fiets moet je het toch leren..?

lay--z | 15-06-05 | 09:23

zal dit onze Sandra zijn? Als ze net zo dans als dat ze zingt, geef ik robin groot gelijk :d

www.zangeres-sandra.nl/

prestodegekste | 15-06-05 | 09:22

pff, ik zou me ook laten opsluiten als zo'n afgekeurde stripper achter me aanzat.

zitter | 15-06-05 | 09:22

Jammer dat ze geen k*tkramp kreeg.

Nitro Azurro | 15-06-05 | 09:19

Gaven jullie toen ook geen reconstructie bij de moord op de vrouw van die ICT-er ?

Lucien | 15-06-05 | 09:18

Zover ik weet, was Sandra, tot een jaar geleden, gewoon Sander.

tHe-BiNk | 15-06-05 | 09:17

Sandra Reemer?

braadlap | 15-06-05 | 09:17

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland