achtergrond

Geenstijl

CENSUUR! Raisa Blomdinges weg bij Ongehoord Nederland

Meest Ongehoorde Nederlandse van Nederland!

Schokkend. Er blijkt dus echt iemand bij Ongehoord Nederland te bestaan die zich druk maakt om nepnieuws en die iemand is niemand minder dan Arnold Karskens. Afgelopen weekend deelde ON-gezicht Raisa Blommestijn crack op twitter (wij dachten eigenlijk dat dat in haar functie-omschrijving stond maar goed) en dat is dus niet de bedoeling. Nu eiste Arnold dat Raisa stopte met twitteren, maar ja, als ze bij Ongehoord Nederland ergens een broertje dood aan hebben dan is het wel aan censuur! En nu is Raisa dus opgestapt. Te gek voor Ongehoord Nederland, dan heb je het wel gemaakt hoor. Misschien heeft Bart Maes Law nog een vacature.

UPDATE - Reactie ON!

Rechts Nederland zonder Koningin!

HOEPLA! YEAH!

UPDATE - Eef steunt Rais

De omroep die zegt te staan voor het “ongehoorde” geluid, probeerde de vrouw die de omroep groot heeft gemaakt te censureren. Schandalig. En uiteraard kansloos: Raisa is een vrouw van principes voor wie niets boven het belang van het vrije woord gaat. Diep respect. Steun haar!

Raisa Blommestijn
Raisa Blommestijn
@rblommestijn

Vanochtend werd ik op het matje geroepen door Arnold Karskens, voorzitter van Ongehoord Nederland. Mij werd het volgende ultimatum gesteld: ofwel ik zou per direct stoppen met Twitter en het geven van mijn mening via mijn eigen sociale mediakanalen ofwel ik zou niet meer kunnen…

3.4K
Reply

UPDATE - Ook iconen Wybren van Haga en rapper KAFKA steunen Raisa

UPDATE - Dirt over Arnold!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.