achtergrond

Geenstijl

Pentagon deelt nieuwe video UFO en we moeten praten over beelden van Colombiaanse piloot

wow

Midden-Oosten, 2022

Even om op te frissen: UFO's zitten allang niet meer in het gekken-hoekje en de heersende agency wide consensus is inmiddels: we hebben geen idee wat het wel is. Dat gold voor alle tussen 2004 en 2019 door het Pentagon authentiek verklaarde UFO-beelden, en dat geldt ook weer voor de bovenstaande observatie door een MQ9 Reaper Drone boven het Midden-Oosten in 2022.

De video werd gedeeld tijdens een hoorzitting van de Senate Armed Services Committee door Sean Kirkpatrick, directeur van het Pentagons All-Domain Anomaly Resolution Office. En diezelfde Kirkpatrick baarde op 7 maart nogal wat OPZIEN door samen met Harvard professor Avi Loeb een concept-paper te publiceren waarin zij poneren dat de objecten wier vliegpad elke natuurkundige wet breken mogelijk buitenaardse "probes" zijn die hier namens een buitenaards moederschip verkenning uitvoeren. 

En dan toch nog even over de onderstaande beelden hoor. Die begonnen deze week pas te circuleren, maar werden op 12 mei 2022 boven Colombia geschoten door piloot Jorge A. Arteaga vanuit een Cessna T303 Crusader. Sinds afgelopen week verscheen hij in meerdere talkshows en podcasts om zijn verhaal te doen.

En, zelfs de scepticus [niet ondergetekende, die gelooft alles] moet bekennen dat het object qua vorm wel heel erg lijkt op die Tic-Tac uit de oorspronkelijke videos van F18-piloot David Fravor. Of is het toch gewoon een stil hangende ballon waar de piloot langs vliegt? Algehele hoax? Ingezoomde slowmotion-video na de breek.

Beelden van Colombiaanse piloot, 12 mei 2022

ja zeg het maar hoor

ja zeg het maar hoor

Zoomed en Slowmo

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.