achtergrond

Geenstijl

'Geachte heer Baudet, er rest geen andere keus dan op te stappen'

Die vogel van Minerva ist tot!

Ingezonden:

Geachte heer Baudet,

Gisteren is onder uw bezielende leiding Forum voor Democratie bij de Provinciale Statenverkiezingen gedecimeerd en weggevaagd. De leuze 'Stem ze weg' heeft fantastisch uitgepakt om onze samenleving te bevrijden en ontdoen van de restanten van de neergestorte Uil van Minerva. De kiezers, wiens oordeel ik zeer hoog acht, heeft vakkundig afgerekend met het rariteitenkabinet van drankrijders, volgelingen, loopjongens en wappies die FvD vormgeven.

In een ver verleden was er vanuit de denktank & partij het streven en de mogelijkheid om een breed gedragen middenpartij vorm te geven om Nederland van nieuw politiek elan te voorzien. Om voor u moverende redenen zijn toen de provinciale afdelingen opgeheven en is er gekozen om er geen forum meer van te maken en ook de interne partijdemocratie af te schaffen.

Wat overbleef was een club donateurs en volgelingen ten faveure van persoonlijk geldelijk gewin. U heeft de representatie van de provincies tenietgedaan en er een elitaire grachtengordelclub van gemaakt met extremistische studentjes die tegen u opkijken.

Zodoende zou ik u willen vragen uw volledige verantwoordelijkheid te nemen voor dit debacle en niet te verzanden in betekenisloze smoesjes en excuses als 'een goede beweging heeft tijd nodig' of 'ons project is van lange adem'. Na zo'n dramatisch resultaat rest geen andere keus dan op te stappen of de stekker uit dit mislukte project te trekken. Maar kop op, je kan altijd nog huisvader worden van Lanzelot zonder zwaard.

Met de grootste achting,

Roel André Mooijekind 

Voormalig lid denktank & medewerker partijbureau FvD, alsmede BBB-lid.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.