achtergrond

Geenstijl

Sander Startkapitaal uitlachen in Het StamCafé

De Druiloor van Diepenheim

Potsierlijk alsook kleinzielige column van 14-vinker Sander Schimmelpenninck in de Volkskrant vandaag. Linkje konden we niet vinden dus hier een soort van screenshot. Twee ton startkapitaal van paps en mams meekrijgen, en dan het gore lef hebben om het woord "aanrechtsubsidie" op te schrijven in een hulpeloze misogyne poging Eva Vlaarmuis te misbruiken om bij die Gemene Wierd in de loopgraaf te geraken. Of nog veel geestiger: gnuivend om zichzelf — het woord "wellnessrechts" optijpen om een alinea later doodleuk mede te delen dat je zes weken op vakantie gaat om het boek "Sander en de brug" te schrijven. Dat is narcistisch SpaZuiver Nazisme van de bovenste plank & goed voor een 88-daags arrangement op een resort te Rügen. Maar omdat wij de beroerdste niet zijn, hebben we alvast de omslag van Sander en De Brug bijelkaar gesoept. Voor gratis! Fijne weken, Sander, en vergeet je bandjes niet.

Het Klimaat

Gefilmd door total champ en OVERLEVER Harry Shimmin op de Jukku pass te Kirgizië onderstaand zijn getuigenis. 1 Amerikaan en negen Britten hebben wederom gewonnen natuur - zero deaths - al had een vrouw wel een geschaafde knie nadat ze van d'r paard viel. En zo ziet u maar. De natuur blijft het wel proberen, maar maakt gewoon geen kans tegen u. Sterker nog, de natuur is bang voor ons. Wat is het BNP van de natuur? Hun defensiebudget? Zit de natuur bij de NAVO? We gaan dit winnen en iedereen weet het.

Het Weer

Het Weer

Bij een grenspost in het Andesgebergte op de grens tussen Argentinië en Chili hebben zeker vierhonderd mensen vastgezeten door een sneeuwstorm. Onder de ingesneeuwden waren behalve dorpelingen ook veel vrachtwagenchauffeurs en toeristen, aldus de autoriteiten in de twee Zuid-Amerikaanse landen.

Prima klimaat op komst. Tijd om de badkledij door te passen

Niet (meer) beschikbaar

Satire is deaud op social. Maar nog niet helemaal

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.