achtergrond

Geenstijl

Kalm aan iedereen. "Indrukwekkend Dieptepunt" Ter Apel is gewoon beleid

Ter Apel OVERVOL ten dele BOMVOL - Asielzoekers in het gras bij hek AZC - "Vreselijke Toestanden" met dank aan VVD66 en VNONCW

Goedemorgen, en welkom bij het miljoenmiljardste liveblog over de waanzin van de oorlog tegen de bevolking van Nederland. Enorme ophef vannacht vanwege wat mensen onder een dekentje in het gras bij de hekken van AZC Ter Apel. Er pitten dagelijks 40.000 mensen buiten onder een dekentje, maar DIT is pAs ErG. Allemaal mensen die er schande van spraken. Dat zoiets niet in Nederland moet kunnen. Dat we een keurig land zijn en geen shithole als Lampedusa. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Een Sywert heeft vannacht heel veel centjes verdiend met het leveren van dekentjes, en weer een andere Sywert liep binnen met vette order voor flesjes water. Zo gaat het al een jaartje of 10 hoor. Dit is wat de Stichting Hulptroepen Alliantie van VVD en D66 al vier kabinetten Rutte aan het doen zijn. Doodsbang dat ze straks 20 euro per uur aan arbeiders moeten betalen. En om op de vraag van Ebru terug te komen. Nee, de RijksAsielinstroomPagina is nog niet ge-update. De raamambtenaren hadden ook reces. Iemand nog een huis?
Update Persalarm: Staatssecretaris Van der Burg doet beroep op alle gemeenten voor betere spreiding asielzoekers. AZC Rwanda binnenkort open.
Update Persalarm: Kabinet zet crisisnoodopvang in voor asielzoekers Ter Apel (bron: staatssecretaris Van der Burg)

Dat is dus deze Nederlandvernielende volidioot

Dat is dus deze Nederlandvernielende volidioot

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.