achtergrond

Geenstijl

Boombrush - Niet lullen maar poetsen

Het is eindelijk 2022 en we maken de balans van de feestweek op. De glans is ver te zoeken dankzij alle rode wijn, je giecheltje is inmiddels vier straten verderop te ruiken en achter de holle kies is een melange van oliebol, mokkaschnitt en gourmetresten te vinden. Tijd voor een grondige reiniging met de Rolls-Royce onder de tandenborstels, de BOOMBRUSH!

En dat kan aan het begin van het jaar nóg stijl ̶v̶o̶l̶l̶e̶r̶lozer, want om die tijd na de feestdagen kleur te geven, geven wij een exclusieve GEENSTIJL BOOMBRUSH weg! Dezelfde borstel met dezelfde kwaliteit, maar dan met een stijlvol kroontje op de hals. Exclusief en alleen voor de poetsers van GeenStijl, deze versie van de tandenborstel is nergens te koop! Stuur ons een e-mail met waarom jij denkt dat je een GS BOOMBRUSH verdient en de leukste reactie krijgt van ons deze kekke borstel.

Mailen kan via win@geenstijl.nl niet via twitter of iets anders socials! Verder wij wensen iedereen veel succes en schone tanden! De reaguurders die niet houden van winacties maar liever gewoon iets kopen, kunnen terecht bij Boombrush. Gebruik bij de kassa de code GEENSTIJL en pak direct 20 euro korting! Bestellen kan hier, graag gedaan!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.