achtergrond

Geenstijl

Voetbal & Medialogica in het Stijlloze Stamcafé

Iemand nog een giftige cocktail?

Hoera! De MegaMix is 1 jaar en dat vieren we met brisante brouwsels op Groot Scherm op het terras van het StamCafé vanavond. Op Staatsomroep1 worden superspread evenementen in Nederlandse voetbalstadions bejubeld terwijl het Code Antraciet op de IC's is. En op Staatsomroep2 worden goedkope corona-pilletjes definitief de nek omgedraaid door de Hilversumse Hugo-vrindjes. Hydroxychloroquine klonk ooit veelbelovend, maar toen de Puikste Potus Aller Tijden (Trump - red) het noemde & roemde was het eigenlijk al gedaan met het malariamiddel, en dat terwijl iedereen wel een doodzieke vriend van een kennis van een neef kent, die waarlijk opgestaan is na 5 dagen behandeling. Is het al woensdag?

Er zijn meer Diederiks. We zijn fucked...

Benieuwd naar de reactie van Diederik Gommers op deze uitspraak van Diederik Gommers. Die zou er wel eens heel anders over kunnen denken.

de Volkskrant
de Volkskrant
@volkskrant

De versoepelingen van de coronamaatregelen zullen niet zorgen voor een piek in het aantal ic-opnames omdat het vaccineren nu echt op stoom is, zegt Diederik Gommers volkskrant.nl/nieuws-achterg…

318
Reply

LOL slecht

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.