achtergrond

Geenstijl

Ajax verslaat Grieken (die er niks van kunnen)!

Maar dan ook echt helemaal niks

Belangrijk voetbalpotje vanavond op de tele (Ziggo). Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen PAOK uit Griekenland. Uitwedstrijd werd 2-2 dus bij winst, 0-0 of 1-1 is Ajax door naar de laatste kwalificatieronde van de Champions League. En die Grieken, die kunnen er dus helemaal niks van. Maar dan ook echt helemaal geen zak. Zo'n Giannoulis, die al blij is dat hij een beetje recht kan lopen, en dan die ballenvanger van een Paschalakis met die malle vlechtjes, en dan hebben ze voorin Diego Biseswar, die al werd afgekeurd als Superboer en nu ineens de beste speler is van dat Griekse kneuzenleger. Laat je dan ook niets wijsmaken door zogenaamde voetbalkenners op Twitter die het hebben over 'gevaarlijke tegenstander', 'kampioen van Griekenland' en 'PAOK kan wel goed voetballen'. Dat kan PAOK namelijk niet. PAOK kan er NIKS van. Knap hoor, winnen van Levadiakos, Apollon Smirnis en PAS Giannina, heel erg knap. In de laatste voorronde voor de Champions League, als die armetierige Grieken eenmaal zijn teruggestuurd naar hun eigen land om daar de corrupte Bankroet-Liga te winnen, speelt Ajax tegen APOEL Nicosia of FK Qarabag. Toevallig twee clubs die er echt helemaal niks van kunnen.
UPDATE: 23" - Diego Biseswar, die er niks van kan, zet de Grieken op 0-1!
UPDATE: 30" - Die keeper met die domme vlechtjes pakt een penalty van Tadic. Zoooo, die hebben we even lekker gejinxt! Nu Giannoulis nog scoren en dan zijn we er wel.
UPDATE: 43" - 1-1, Tadic! Nu maakt hij wel een pingel. Dan heb je dus wel grote Servische ballen. Virtueel is Ajax weer door.
UPDATE: 78" - "LEVE MÁXIMA, LEVE TAGLIAFICO" - 2-1, Tagliafico
UPDATE: 84" - 3-1! Tadic met zijn derde penalty, zijn tweede rake.
UPDATE: 93" - 3-2, weer Biseswar. Lekker hoor, Donny van de Beek een publiekswissel geven en dan Dani de Wit erin, die zich zonder een bal te raken twee keer laat piepelen door zo'n gozer.
UPDATE - EINDE! Ajax door! Komen die knettergekke Grieken die er niks van kunnen met z'n allen nog ff de scheids belagen. Komt straks die kneus van een voorzitter weer met z'n blaffer. Enfin, 3-2, hoera.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.