achtergrond

Geenstijl

Alex Jones verklaart Joe Rogan de OORLOG

Top 5 Anime Betrayals. Lekker YouTube kijken!

Niet (meer) beschikbaar

Ja, vergeef het ons dat we de bovenstaande 37 minuten met gemak uitzitten hoor. Jones is sowieso onze guilty pleasure en YouTube, Twitter en Facebook zijn gewoon een stuk minder leuk zonder hem erop. En even hè, hoe bestaat het dat een totale KKK-nazi als dr. Dave Duke en zo'n beetje elke islam-fascist hun accounts wel mogen behouden? En hoe gestoord ie ook is, zolang hij niet oproept tot geweld, valt zijn discourse dan niet gewoon onder Mill's rechtvaardiging van VvmU, namelijk dat hoe fringe ook, het heel soms wellicht een fractie van de waarheid bevat, en daarmee bijdraagt aan uiteindelijke waarheidsvinding?

Maar goed, nu is het OORLOG. Want Joe Rogan = DMT = CIA , Joe Rogan = Media Matters = Soros en Joe Rogan = Cash App = Jack Dorsey van Twitter. Zoals wel vaker zit er in de verte inderdaad iets in, maar is het ten eerste allemaal geen geheim, en ten tweede zijn de conclusies natuurlijk totaal debiel, zoals Joe Rogan onderstaand uitlegt. Joe ging inderdaad veel te soft op op Jack Dorsey, maar hij heeft aangekondigd dat er een tweede podcast komt om het goed te maken. 

Na de breek een video uit de serie Andere Tijden, de bijna vier uur durende Joe Rogan Podcast met Alex Jones en Eddie Bravo, wat eigenlijk geldt als de beste vier uur uit ons leven. En wie daarna nog meer lust voor complot heeft, kan terecht bij De Azijnbode, waar ze vandaag de theorie YouTube kijken = NAZI aan het testen zijn.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.