achtergrond

Geenstijl

Illegalen op 20 min gaans van GroenLinks-leider

Bewijs. Geen vreemde luchtjes in portiek illegalenverzamelaar Groot Wassink

Hey GeenStijl, jullie gaan toch niet de NAW van die gehate GroenLinkser online plempen? Welnee, dat heeft AT5 al gedaan. Die gingen ooit (februari vorig jaar) op bezoek bij RGW in Westerpark, en filmden zijn kapitale sociale koopwoning, aan de Waterkeringweg (Haarlemmerweg, linksaf) dus ga ons niet de schuld geven ja!!!1!

Uit intensief en uitvoerig cartografisch onderzoek van GeenStijl blijkt nu dat Amsterdam-vernieler Rutger Groot Wassink hoogstpersoonlijk zelf TOTAAL GEEN ENKELE OVERLAST van illegalen gaat ondervinden. Want die zitten mooi niet in de achtertuin van RGW.

Stem Map Habitat RGW Westerpark

Stem Map Habitat RGW Westerpark

Bekijken we nu de Stem Map van Amsterdam-West, dan zien we dat GroenLinks roeleert. Die donkergroene bolletjes = D66, oranje bolletjes = VVD, en de blauwe bolletjes naast de Ring A10 zijn natuurlijk Denk.

Hier komen de illegalen

Hier komen de illegalen

Zoomen we in op de infographic uit de Telegraaf van vanochtend dan zien we dat er 2 illegalenverzamelcentra enigszins in de buurt van Rutger Groot Wassink in Westerpark komen. Illegalenkamp Marnixstraat en Illegalenkamp Zaandammerplein. Lijkt heel fideel van Groot Wassink om er ook een paar in zijn eigen achtertuin te zetten. Maar dat valt nog vies tegen.

Figuur 1

Figuur 1

Figuur 2

Figuur 2

Volgens Google Maps moeten Illegalen ongeveer een kwartier tot twintig minuten lopen voor ze bij Rutger Groot Wassink in het portiek kunnen gaan barbecuen, en dat gaan ze natuurlijk nevernooit niet doen. Conclusie: Rutger Groot Wassink is een Klassieke Nimby.

PS: Mocht Groot Wassink recentelijk zijn verhuisd naar een kapitale wethoudersvilla met tuin aan het Vondelpark, dan komen we hier nog op terug.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.