achtergrond

Geenstijl

LIVE. Stationsteker Jawed Sultani SPREEKT: "Varken Wilders beledigde profeet Mohammed"

En dan gaan we nu LIVE over naar de bunker in Amsterdam. Daar staat dezer dagen niet alleen Geert Wilders voor de rechter, maar ook Jawed S. (van Sultani), de man die twee mensen op Amsterdam CS neerstak omdat hij boos was op Geert Wilders.

Vandaag is de pro-formazitting, maar Jawed heeft ontzettend veel zin om iets tegen u, het Nederlandse volk, te gaan zeggen. Sterker nog. HIJ POPELT. Nou, wie zijn wij dan om niet even te luisteren naar de celmaat van Mohammed Bouyeri. Dat is volgens zijn advocaat hartstikke zielig want Jawed, die ze niet verteld hadden dat de cartoonwedstrijd van Geert Wilders was afgelast, is pas 19! Hij had in het politieverhoor al uitgelegd dat een cartoonwedstrijd erger is dan iemand doden. Maar nou zit er dankzij Jawed wel een Eritrese Amerikaan die onderweg was naar een bruiloft in Duitsland (niet Ton Elias) voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Eigen schuld, vindt Jawed, had ie Wilders maar moeten tegenhouden. Kom er maar in, Tante Saskia reserve-Bellaman Mark Schrader!
UPDATE: Dat was het praatje van Jawed. alweer. Samenvatting: Wilders is een varken dat de profeet heeft beledigd en Jawed zou nog steeds graag de gelegenheid krijgen hem te vermoorden. Dit lijkt ons niet de slimste tactiek om voor strafvermindering te zorgen, J. Volgende zitting over 90 dagen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.