achtergrond

Geenstijl

Welkom terug bij het Totaal Vernieuwde GeenStijl

Hallo Nederland! Daar zijn we weer.

Welkom terug bij GeenStijl. We waren even helemaal weg - want we hadden nog een TMG-snipperdag openstaan. Maar nu zijn we er weer! Tendentieus, ongefundeerd, nodeloos kwetsend, en nu ook onafhankelijk.

Vanaf vandaag is alles anders. We hebben de website grondig aangepakt, totaal vernieuwd qua design, comment-functies geïmplementeerd, en alles weer in de frisroze kalk gezet, want vanaf nu is GeenStijl VAN ONS en van niemand anders.

Het waren 15 fantastische jaren aan de Basisweg, en we danken de Telegraaf-familie (wat er nog van over is) voor alle goede zorgen, onvermoeibare legal support en overige prettige samenwerkings. Never forget dat we na die acute terreurdreiging aan ons redactie-adres subiet intrek mochten nemen in de Tele-bunkers van Sloterdijk, tot de kust weer veilig was

GEACHTE DONATEURS!

Hartelijk hartelijk dank voor de vele clicks vandaag (lol, een miljoenmiljard pageviews voor een zwarte pagina met een groen pixeltje) en bijzonder dank voor uw vele en vooral gulle donaties aan het GeenStijl BlogFonds. 

We zullen het niet in one place uitgeven cq er stomme lease-dingen of scrum-people van kopen. Maar nuttig besteden aan huisvesting, HR-shizzle, load balancers en wellicht een Duitsch koffiezetapparaat voor de stijlloze boomhut.

DAN NOG DIT

Huishoudelijke Mededeling van Vervelende Aard (voor ons dan). Stijlloze bloggert Zentgraaff gaat niet mee naar De Boomhut. Onze hoogbegaafde getalenteerde welbespraakte immer gestylede alsook teleurgestelde D66-fanboy gaat GeenStijl verlaten en dat verdriet ons zeer. Het ga je goed, Zentmans! We gaan je encyclopedische kennis van alles en immer parate Godwins missen.

PS: Wilt u ook zo'n boemlauwe superstijlloze squishy Merkel Lego Bouwsteen van rustgevend Chinees knijpbeton? Hou onze Premium Pagina's in de smiezen. Binnenkort meer meer meer!

Nieuw! We zijn nu ook een Boomerang-kaartje

Nieuw! We zijn nu ook een Boomerang-kaartje

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.