achtergrond

Geenstijl

IS komt ook bouncen op Amsterdam Dance Event

Wereldberoemd dans-dinges in Damsko doelwit jihadistische djoekers

Allemaal leuk en aardig die betrapte Russische spionnen, gearresteerde terreurcellen in Weert, en die in de lurf gepakte luchtbuksbaardgewaden in de bossen van Wezep. Maar het echte gevaar is nog niet geweken. Nu dit weer. Hakbars op Telegram-kanalen verspreiden een nogal dreigende foto van Mo met een mes, met de tekst: Wait for our surprises. En dat zou dan gericht zijn tegen het Amsterdam Dance Event, dat plaatsheeft van 17-21 oktober (tickets).

Goes without saying dat een schuurfeest in de provincie met Metallica en kratjes bier van 9 euro te preferen valt boven deze randstedelijke DJ-deugpolonaises waar glaasje water 7,50 kosten, maar dat moet u lekker zelf weten en zulks is nog geen enkele reden om maar feestende mensen in hun rug te prikken. Enniewees, u bent gewaarschuwd. Beter doet u wat Merkel Lego aan de voor- en achterzijde van uw uitgaanskledij, want je weet maar nooit.

Gelieve dit bericht niet te verspreiden/retweeten, want voor u het weet staat u als 'rechtsextreem' op de wifi bij de AIVD.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.