achtergrond

Geenstijl

"Molukse Ajax-hooligans komen Dam beveiligen tegen landverradende lawaailosers"

Toont dat onaangebroken pak caramelvla van een burgemeester een keer zijn kleine balletjes, komt er nog steeds een Molukse Mobilisatie op gang om de orde te bewaren.

Wij keuren geweld ten zeerste af, maar dan ook ten zeerste, zelfs als het gaat om geweld tegen een veroordeelde kraker, Totale Lul, lawaaioproeper en Sinterklaasjagend sneu snotjoch als Rogier Meijerink; wat zal zijn moedertje trots op hem zijn. Maar als pak 'm beet een stel Molukse Ajax-hooligans zo'n gast een pak poet komt geven kopen we wel kaartjes voor de eerste rang. Hee dat is toevallig! Een groep van AFCA Maluku (zoekvideo) is afspraken aan het maken om in te grijpen op De Dam als Staatsvijand No1 zijn respectloze bek opentrekt. "De Molukkers zijn kwaad omdat hiermee het eerbetoon aan hun opa’s wordt verstoord. Er ging binnen de Molukse gemeenschap ook het gerucht dat leden van AFC Maluku een vertegenwoordiger van actiegroep de Grauwe Eeuw wilden opzoeken." Laat die uitspraak maar zitten, edelachtbare. CHIPS EN COLA PAKKEN DOET!
UPDATE: Ook Marron United, een soort MC maar dan zonder de M, is represent. Met honderd man. "We dragen hesjes en zijn duidelijk zichtbaar tussen het publiek. Wie gaat schreeuwen zal worden gecorrigeerd", aldus leider Michael Campagne.
UPDATE: AFCA Maluku zegt nooit het idee te hebben gehad om in actie te komen tijdens dodenherdenking.

Niet (meer) beschikbaar

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.