achtergrond

Geenstijl

Krakersgroep We Are Here in Amsterdam Oost heeft nieuwe buren: Wij Waren Hier Eerder

Hier kunnen we dan toch wel weer om grinniken. De illegale, uitgeprocedeerde, door Van Aartsen gedoogde krakers van We Are Here hebben nieuwe buren: de identiteitspolitieke rechtsgekkies van Identitair Verzet hebben ook een huis gekraakt.

Ze hebben het keurig aangemeld bij de gemeente, een persberichtje uitgestuurd en zijn in wezen precies hetzelfde aan het doen als hun illegale buren: illegaal andermans huis stelen. Dus als extreemlinks cq extreemuitgeprocedeerd het mag, dan mag extreemrechts het ook. Toch, Jozias? Is best komisch wel, omdat het ludiek is. Verder blijft kraken natuurlijk gewoon moord dus het is te hopen dat de ME vandaag of morgen alsnog de wet gaat handhaven en zonder aanziens des persoons, des paspoorts (of het ontbreken daarvan) of des huidskleurs het waterkanon op alle woningrovers zet, of ze nou van We Are Here zijn of van Wij Waren Hier Eerder. Tot die tijd: geen ruzie maken jongens. We zijn allemaal mensen...
UPDATE 17u00:: We Are Here vermoedt een complot tussen Ymere & de Identitairen. Gevolg: linkse gooit de ruiten van rechts in. Hier een schreeuwend tuigvlog van tegenover de Vomar, met een boel ruitengerinkel.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.