achtergrond

Geenstijl

PANIEK! ZELFMOORDPOGING IN TWEEDE KAMER

Damn.

Volgens ooggetuigen gaat het om een zelfmoordpoging. Hij bond zijn sleutelkoord oid om de balustrade en sprong.

Alexander Bakker
Alexander Bakker
@alexanderbakker

Vergadering Tweede Kamer stilgelegd nadat man van publieke tribune viel. Kamerleden in shock. Onduidelijk hoe het met de man is.

10
Reply

BREAKING, BIZAR & WUTWUT. Een dag na de verkiezingen heeft iemand besloten zichzelf van het leven te beroven, zo lijkt het. Met een riem aan de balustrade van de publieke tribune van de Tweede Kamer gaan hangen. Teleurgestelde D66'er die er genoeg van had? Homorechtenactivist ziet het einde der tijden naderen door zege moslimpartij DENK? Een gedesillusioneerde voor-Sleepwet-stemmer? Hieronder de gigantische schrik en reactie op beeld. "OPTILLEN! TIL HEM OP! DUW HEM OMHOOG!" De persoon lijkt door adequaat optreden van de aanwezigen nog in leven, dus (de stofzuiger van) Pia Dijkstra hoeft vooralsnog niet in actie te komen.

Beelden van de aftermath:

Op de beelden van de aftermath zien we politie, ambulancebroeders, geschrokken mensen die elkaar omhelzen en bazin en alleskunner Khadija Arib (in het wit) die het hoofd van de persoon stabiel houdt. Ze kan ook alles.

UPDATE: Volgens getuigen gaat het om een activist uit Groenlo. "Hij kampeerde al vier weken voor de deur van de Tweede Kamer, om aandacht te vragen  voor de legalisering van softdrugs."
UPDATE: "Het gaat op dit moment slecht met me. Ik slaap amper, het is wachten tot ik instort." (Via)
UPDATE: Luguber: zijn afscheidsbrief op zijn Facebook-pagina. (Spiegel)

Niet (meer) beschikbaar

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.