Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Postercampagne vrije partnerkeuze (€25.000) "te duur" voor Gemeente Amsterdam, aldus D66

Ah, te duur. Eindelijk gewoon open kaart door D66-wethouder Simone Kukenheim. Hier kunnen we tenminste begrip voor opbrengen. 

Een Noord/Zuidlijn waar de gemeente ongeveer een miljard voor neerlegt. 11.6 miljoen euro voor een fietsbrug over het IJ. Een deradicaliseringsnetwerk en schaduwmacht van overbetaalde Marokkanen. De Westermoskee. Een deradicaliserings-"""expert""" met mooie witte haren die €3.250 PER WEEK verdient. Een door chemtrails opgewekte dubbele regenboog om het lieve stadsgevoel te versterken tijdens Het Verlies. De zojuist aangekondigde vervolging van Saadia Ait Taleb. Ja, dan is het geld gewoon een keer op natuurlijk. Zo werkt het gewoon in de echte wereld, en dan kun je niet ineens een zeer riante 25.000 euro af gaan zitten te lopen te tikken omdat een of ander breiclubje zonodig wil dat de letter van Artikel 1 van de grondwet op straat zowaar na te leven valt. 

Dit is de 21e eeuw hoor dames, wetten zijn niet langer gestolde cultuur, maar formele relikwieën uit minder diverse tijden. "Eerder kreeg Kukenheim kritiek omdat haar ambtenaren de veelbesproken Rotterdamse postercampagne met daarop zoenende moslima’s in de hoofdstad had geweigerd. (...) Volgens Kukenheim is dat niet het geval, maar was het project te duur." Initiator en all round heldin Shirin Musa licht toe: "We zijn bij de gemeente geweest en vervolgens een plan ingediend voor de campagne. Het bedrag kwam uit op 25.000 euro en 1500 euro onvoorzien, bijvoorbeeld als we een debat bij De Balie zouden moeten organiseren”. (...) Er is volgens de Amsterdamse wethouder inderdaad contact geweest. Toen is gezegd dat een ’realistischer voorstel’ van maximaal 10.000 euro het hoogst haalbare is. Musa zegt dat voor dit bedrag geen reclamebureau kan worden ingeschakeld. Ook wordt het doel dan niet bereikt. „Eerder is ons te kennen gegeven dat dit onderwerp gewoon niet mocht. Het was te heftig en teveel. De gemeente vond dat het een ’veilig’ onderwerp moest zijn”, meldt Musa." Lieve stad.

Social

Reaguursels

Inloggen

Islam maakt de hele wereld kapot.

Nietgek | 23-02-18 | 00:49

Deze Gestoofde Multikool wordt u aangeboden door SHELL 1 ism Het PartijKartel en MSM, gesponsord en endorsed door De BilderbergGroep als ware het een sigaar uit uw eigen doos. Prettige dag !

De Briemusketier | 23-02-18 | 00:12

Geniaal verkiezings-statement.
Geniale ontmaskering van achtelijke primitiviteit.
Beschaving bestaat.
En in een beschaafd land zal telkens, en telkens weer de primitiviteit aanstoot nemen aan de eigen primitiviteit, zodra de importmensen merken, dat ze hypocriet moeten verhullen, dat ze primitief zijn.
Dat elke keer, als iemand de schone schijn moet gaan ophouden, 'dat er wel vrije partnerkeuze is', terwijl hun slechte geweten hen zegt, 'dat ze dat eigenlijk helemaal niet willen', dat 'dan' de 'primitieve importmensen' haarfijn aanvoelen, zelf de grootste bedriegers te zijn; bedriegers van henzelf.
Dat houden ze niet vol.
Je kunt niet je hele leven blijven liegen, en jezelf misleiden, zonder dat je kinderen, de anderen uit jouw eigen gemeenschap, je betekenisvol aankijken, en daarmee bedoelen, 'je weet wel beter; je weet wel dat 't niet klopt wat we volhouden tegenover anderen, terwijl die anderen ons allang in de gaten hebben'.
Het gaat natuurlijk breken.
Primitiviteit zal zichzelf opbreken.
Het duurt de beschaafde Nederlanders veel te lang.
Maar de primitieve Turken, de primitieve Marokkanen, de primitieve Antilianen en andere primitievelingen, die blijven uitzichtloos opgesloten binnen hun eigen primitieve hypocrisie, tót ze 't niet meer volhouden.
Daar draagt de postercampagne aan bij.
Dat sekten en primitieve identificaties als drijfzand blijkt te zijn; 't zuigt, en 't verstikt, als je er niet tijdig uitstapt.

Der Paulie | 22-02-18 | 22:21

Goed gezien en begrepen, Nourdin, onze Joods/Christelijke cultuur is misschien niet de allerbeste maar evenwel verre verheven boven die achterlijke fascistoïde cultuur van jou.

Nelis SplitBloes | 22-02-18 | 22:18

Come op GS. We doen ze een postercampagne cadeau. Zet die Crowed Funding op.
Met enige voorwaarde dat een Annabel Naninga Approved (artikel-1 bevorderend) logootje in een hoekje wordt gedrukt.
Prima ook voor de GRV18.

Rommelende Onderbuik | 22-02-18 | 20:31

Gemiste kans. Het was hét antwoord geweest op pistolen tegen het hoofd zettende broertjes.

Papa Jones | 22-02-18 | 19:45

Weet je wat ook duur is, een neppartij als de D666 in leven te houden. Doe mij een lol, hef je hypocriete partij op en ga een echte baan zoeken. Scheelt belastingcenten

HipsterBrood | 22-02-18 | 19:32

Onze cultuur is inderdaad de beste cultuur. Dat bewijst het feit dat ze aan de grenzen staan te dringen om binnen te komen. Dat bewijzen lui als Nourdin el Ouali. Dat bewijzen uitspraken van veel moslims die zeggen dat de sfeer hier een aantal jaren geleden fijner was. Toen er nog weinig moslims waren.

jochum1980 | 22-02-18 | 17:32 | 1

Ja, zeggen de Amerikanen ook. Immigratie is een groot compliment. Dan nog zien wat je ermee opschiet. In Canada e.a. moet je genoeg punten scoren en er moet iets te doen zijn.

Nichtsneues | 22-02-18 | 21:44

We kunnen die 25k natuurlijk ook crowdfunden voor dat armlastige deel van NL, ik zie daar best de humor van in

mundusvultdecipi | 22-02-18 | 16:14

De manier van praten van deze woestijn-import heeft een hoog Josti-band gehalte.

je mag tegenwoordig het niet meer hebben over IQ ...... maar dit woestijn-volk wat ons volgens sommige verrijkt, schuurt tegen de 80 aan. Dat is netjes gezegd: zeer beperkt !!

Ervaringsdeskundige | 22-02-18 | 16:08

Wanneer durven ze het nou eens toe te geven... De integratie is toch totaal mislukt, mensen...! Alleen maar uitvreten en het geld naar de familie sturen.

Muskatnuss!!! | 22-02-18 | 15:47

Die Ouali is gewoon een vuile rat die liegt en bedriegt dat het gedrukt staat. Wij zijn ongelovige honden en dat vindt hij ook, reken maar. En heel naief Nederland trapt erin.

Ruud5 | 22-02-18 | 15:27

Trouwens, wie voor multicultuur is, is tegen een 2e monocultuur in Nederland. En dat is ook precies waar mensen tegen aanlopen, die 2e reli monocultuur.

eastender | 22-02-18 | 14:49

Nou, Nourdin El Ouali, die etnocentrische witte wethouder waar je zo over schimpt, die had natuurlijk wel gewoon gelijk. Jij maakt er nogal gebruik van, van deze bovenste beste Westerse cultuur. Want zo'n club als de jouwe die het heeft over een 'islam geïnspireerde emancipatiebeweging' is natuurlijk al ofwel van het padje af (dat weet iedere westerling) ofwel liegt opzettelijk (dat weet iedere islamiet).

eastender | 22-02-18 | 14:42

Vrije partnerkeuze, wetende dat er hier mannen rondlopen die als ze mogen blijven hun kindbruid over mogen laten komen.... zeker 250 kinderen per jaar! En niet te vergeten dat er volksvertegenwoordigers zijn, PvdA, VVD, GroenLinks & DENK die tegen een motie van Pieter Omzichtig hebben gestemd om dit tegen te gaan! Gaaf land toch, of moet het zijn graf land?

JI-HAAT | 22-02-18 | 14:24

Als je nu nog niet weet, dat een dergelijke poster, nul komma nul positief effect oplevert, "leef" je wel met hele grote oogkleppen op!

vluchtelingallergie | 22-02-18 | 14:20 | 1

Nonsens. Het feit dat mensen ter linkerzijde dusdanig in de war zijn dat ze zich genoodzaakt voelen de minst controversiële boodschap dat maar mogelijk is te bedenken: in Nederland kun je je eigen partner kiezen, te begraven, is een positief effect. Het is minimaal nul komma nogwat dan of niet?

Mazzelstof | 22-02-18 | 17:38

Na eerdere ontkenningen omtrent weigering van de campagne van Femmes for Freedom van Shirin Musa, een vrouw die wel weet wat er speelt en leeft onder migrantenvrouwen en haar nek durft uit te steken is het dog argument gevonden door D'66 wethouder Simone Koekoekheim om de campagne te weigeren, Het zou te duur zijn. Een stad die het geld van haar burgers met bakken tegelijk uitgeeft aan overbodige zaken (geen Gemeentelijke taken) waarop onvoldoende controle is of het ook besteed wordt aan waarvoor het bedoeld is (Rekenkamer) om maar eens te noemen buurt bbq's, fietsles voor allochtone vrouwen, bijdrage huiswerkhulp dat uitgegeven wordt voor koranlessen etcetcetc, daarnaast met zekere regelmaat de wijde wereld intrekkend om de via eigen "buitenland beleid" allerlei projecten voor nooddruftigen te financieren. Dan hebben we het nog niet eens over de kunstmaffia met hun utter crap gehad. Waar de vingers van de bestuurders zitten is niet helemaal duidelijk (heb wel een idee) maar niet in de haarvaten van de samenleving. Campagne in Rotterdam geen probleem in mijn stad zou het te heftig zijn (geld is de dogreden), Koekoekheim is ongeschikt en niet alleen door dit dossier en is een mooi voorbeeld van het totale demasqué van D'66. Mooi weer een groep kiezers van je vervreemd op naar de 0 zetels net als de PVDA een onoprechte club klotebibbers.

bwanabanjo | 22-02-18 | 13:41

Een tegenstrijdig land, Nederland. Een poster met een zoenende moslima. Terwijl men weet dat de moskeeen een aparte ingang hebben voor vrouwen, dat de vrouwen het liefst 20 passen achter de man moeten lopen. Dat de vrouw thuis moet wachten op manlief, mocht hij bij een aanstaand bezoek aan de Goudse moskee, waar werkende vrouwen in een ander gebouw te zien zijn, ineens zin krijgt.
De vrouw in de islam is niets, niemand. Een N.N. Ook al denken de moderne moslimmeisjes dat het niet zo is. Ze zijn zwaar gehersenspoeld. Moslimsmeisjes mogen slechts trouwen met moslimmannen. Moslimkinderen mogen slechts kijken naar de moslimtv. Moslimjongetjes leren hun zussen te controleren en onder de duim te houden. Soms worden moslimmeisjes gedood omdat ze van het westerse leven beginnen te houden. Moslimmeisjes worden steeds jonger gedoekt. Moslimmeisjes worden besneden. Moslimmeisjes worden jong uitgehuwelijkt. Moslimmeisjes worden het liefst dom gehouden. Als ze toch de wijde wereld in mogen, mogen werken of studeren, heeft dat een reden.
Dit alles wordt gefaciliteerd door de Nederlandse politiek. Door het politiek-correcte denken.
Een poster met een zoenende moslima te duur? Ik zie het nut van zo’n poster trouwens ook niet in. Ik zie het nut van vele andere zaken wel in. Zaken die ervoor kunnen zorgen dat de moslims werkelijk integreren, werkelijk deel uit gaan maken van Nederland. Maar er zijn er nu al zoveel, dat het ondoenlijk is. De doeken vieren hoogtij. De moskeeen jammeren, delen van steden in Nederland kunnen niet meer betreden worden. Integereren zullen ze nooit meer. Spaar mij de poster met een zoenende moslima. Het is zand strooien in de ogen van de Nederlanders. En zelfs dat wordt te duur gevonden. Er zit al zand in de ogen van Nederlanders. Strooien is niet meer nodig.

onnosel | 22-02-18 | 13:37 | 2

Hear, hear.
(*applaus weerklinken doet)

Peter Emile | 22-02-18 | 15:04

Je begrijpt een deel van de psyche van de moslimman niet; vrouwen lopen niet achter, maar voor, zodat zij hun bezit kunnen zien.

Zoltan | 22-02-18 | 19:19

Met een crowdfundactie zijn die centjes zo op tafel, denk ik. Het gaat toch gewoon om een paar honderd posters van 1185 x 1750 mm en de kosten van een maandje in geselecteerde abri’s? Dat moet ook zonder subsidie op te hoesten zijn.
Het is natuurlijk schandalig dat een gemeente aan de ene kant het geld met bakken over balk smijt die aalmoes niet bij elkaar kan schrapen (betaal gewoon de factuur van Fatima Elatik een maandje niet, dan ben je er al), maar dat hoeft geen belemmering te zijn om die campagne wel gewoon te doen.

Stormageddon | 22-02-18 | 13:37 | 1

Ze zijn gewoon bang dat dan al die abri's gesloopt worden..

Danny2005 | 23-02-18 | 02:59

Als het een campagne was geweest vóór uithuwelijking of vóór het bezit van kindbruidjes, dan zou D66 voor subsidie met terugwerkende kracht pleiten.

miss error | 22-02-18 | 13:36

In beginsel vind ik het juist dat campagnes die eigenlijk alleen gericht zijn op gestoorden of debielen (drink je niet kapot, sla je vrouw of kinderen niet verrot, trouw niet met je neef/nicht) beschouwd worden als geldverspilling. Wat betreft 'te duur': als je nu ook alle subsidies schrapt voor beroepsracismeroepers, antisemieten, alles wat met godsdienst te maken heeft, sharia- en terrorismefans, antifa's en seksuele of genderhobby's die minder dan 1 op 200.000 mensen bedrijven, dan kan de WOZ ook omlaag.

menschdurfteleven | 22-02-18 | 13:29

he jammer dat ze dat er nu weer af moeten te trekken, ik raak altijd erg opgewonden van een zoenende hijab dragende muslima

FPTravel | 22-02-18 | 13:26 | 1

Mensen hebben wel meer rare fetishes. Kan gebeuren. Ik denk dat het op zich helemaal niet verkeerd is om dat soort dingen voor jezelf te houden.

Mazzelstof | 22-02-18 | 17:44

In Nederland kies je je partner zelf?
Sommige mensen kiezen hier niet eens hun eten zelf. Of hun kleding. Of hun boeken. Of hun religie. Of hun activiteiten.
Dat vinden ze fijn, want dan hoeven ze niet na te denken.
Helaas is niet kiezen ook een keuze.

MistaRazista | 22-02-18 | 13:24

Weet je wat veel geld kost? Die clusterfuck die multiculturele samenleving zou moeten worden, maar verworden is in een slow motion jihad tegen alles wat niet tot de stam van bepaalde nieuwkomers gerekend wordt.
Is er al eens berekend wat die ellende kost aan uitkering,integratieprojectjes,criminaliteit etc?

Rest In Privacy | 22-02-18 | 13:22 | 3

Technische kosten of geprojecteerde kosten? Het een is nog astronomischer dan het andere.

Cobalt bomb | 22-02-18 | 13:25

Niemand durft zich aan een schatting te wagen. Ik was de kosten van anti terreur maatregelen nog vergeten trouwens.

Rest In Privacy | 22-02-18 | 14:18

Weet je wat het kost om zo'n mooie brug te bouwen voor de achtergrond? Dat is het hele punt, daar in ex-mokum.

Fred Hartman | 23-02-18 | 06:05

Goed dat ze voor de foto geen jongen met volledig blond haar genomen hebben, want anders waren de rapen helemaal gaar geweest. Waar is Ollongren als racisme weer eens de kop opsteekt? Waar is de ongekozen Ollongren, terwijl ze zich makkelijk weer eens met gemeentepolitiek had kunnen bemoeien?

Watching the Wheels | 22-02-18 | 13:21

Ik hoorde weer apengeluiden in het filmpje, daar moeten jullie bij GS iets aan doen. Kan toch niet zo zijn als ik een serieuze youtube aanklacht wil luisteren dat er steeds apengeluiden te horen zijn. Erg stigmatiserend en kinderachtig bovendien!!

Cobalt bomb | 22-02-18 | 13:16 | 2

Iemand die primaten bestudeert zal het perspectief omdraaien en klagen dat moslimgeluiden de videostudie over die sympathieke beesten verstoren.

Boer Kini | 22-02-18 | 13:24

Boer Kini | 22-02-18 | 13:24
Hehehe lol

Cobalt bomb | 22-02-18 | 13:26

Ik zie Kukenheim nog vlak voor kerst 2016 op het plein voor de Stopera met haar kind op de arm goede sier makend het gepeupel toespreken om de Christmas-Carols te openen. Er stonden toen nog geen betonblokken langs de weg. Een forse moslimbestuurde vrachtwagen had het volledige publiek aan flarden kunnen rijden.

Rest In Privacy | 22-02-18 | 13:16 | 2

Ze zijn er nooit als je ze nodig hebt, de raddraaiers.

Cobalt bomb | 22-02-18 | 13:17

Het publiek was wit. En dan had het Simone Ku Klux Heim niet kunnen schelen.

Boer Kini | 22-02-18 | 13:18

Allemaal een eurootje doneren? Mijn euro krijg je. Ook 2 als je de campagne nog extra prikkelend maakt. Misschien dan wel 5 zelfs

deministerpresident | 22-02-18 | 13:13

MK zoent een moslima, maar dan wel eentje zonder hijab. Dat dan wel weer. Het kan dus wel. Het gaat verder niemand maar dan ook niemand iets aan wat twee mensen die van elkaar houden doen. Jammer alleen dat de meeste gelovigen toch oogkleppen op hebben en hun leven vergooien door vast te houden aan oude achterlijke regels vanuit cultuur en religie.

Mokum Kosher | 22-02-18 | 13:12

Wat is de komst van vrouwen in het openbare leven me tegengevallen zeg. Hun openlijk heulen met fascistische culturen. Hun totale minachting voor het lot van hun zusters in onderdrukkende culturen. Geen grotere collaborateur dan een linkse blanke vrouw. Ik stem niet meer op vrouwen bij verkiezingen. Is bittere tegenvaller.

Boer Kini | 22-02-18 | 13:11

Hoeveel smartphonecamera's zijn er in NL? Hoe vaak is zo'n dikke tongzoen van een moslima in het echt vastgelegd? Vals idealisme, ontkennen van de werkelijkheid.

Eeuwig..Op..Vakantie | 22-02-18 | 13:10 | 1

Wensdenken heet dat. Het was niks, het is niks en het wordt niks met moslims in Europa. Maakt niet uit hoeveel geld we er tegenaan gooien of wat wij doen. Zij willen gewoon niet. Je kan iemand die net doet of ie slaapt niet wakker maken.

Rest In Privacy | 22-02-18 | 13:25

Volgens mij als je een of andere Crowdfund site een actie start, heb je die 25000 gewoon in minder dan een week binnen.

EnNouJijWeer | 22-02-18 | 13:06

Ik snap wel dat DDR66 deze posters niet blieft.

Hun minister Kaag heeft net in Iran laten zien hoe het heurt.

der_feldwebel | 22-02-18 | 13:06 | 1

Precies

deministerpresident | 22-02-18 | 13:13

“Trouw met je neef, doekkie om je kop en muil houwe !” Aldus D’66....

Knijthuis | 22-02-18 | 13:04 | 1

D66 doet t zelfde als wat de pvda deed, zoveel mogelijk de import knuffelen. Totdat de import t punt bereikt heeft waar het zelfstandig verder gaat, en D66 uitkotst.

Chemokar | 22-02-18 | 13:08

.. wat minder van zulke posters ophangen, maar wel in een als abri vermomde muizenval. Met krachtige klaparm.
Bijna alle moslims zijn leuke mensen waar wij er meer meer meer van nodig hebben. Voor de economie en tegen de vergrijzing. Behalve dan die ene enkeling die 's nachts shocking klem komt te zitten.

Jan Passant mk2 | 22-02-18 | 13:00 | 2

"Bijna alle moslims zijn leuke mensen waar wij er meer meer meer van nodig hebben. Voor de economie en tegen de vergrijzing. "

Ik hoop dat dit sarcastisch bedoelt is. Poe's Law en zo.

omanders | 22-02-18 | 13:04

hahahah, shocking klem zijn toch engelsen?

Cobalt bomb | 22-02-18 | 13:18

25K voor zwartevrouwen-podcast. Want dat is zogenaamd wel nuttig. Want dan kan de geborneerde pigment troela een cowboy en indianen feest ( ''redface genocide "' ) voor kinderen in Tivoli-Utrecht afblazen, want rasdiscriminatie.

Chemokar | 22-02-18 | 13:00

Financieren en uitvoeren buiten de gemeente om. Crowdfundingactie GS. Met enige controle op waar het spul komt te hangen en de snelheid van vervanging bij vandalisme.

bisbisbis | 22-02-18 | 12:58

Een dagje toppen knippen voor de importislamieten en het budget is rond!
Anders kopen ze er toch maar dikke auto’s van...... oooh, doen ze toch wel!

Katoentje | 22-02-18 | 12:58

Ik ben het voor deze ene keer wel eens met die Demofobe66 wethouder.

€25k voor een artikel 1 campagne in die linkse kutstad vol graaiende bakfietssocialisten is gewoon weggegooid geld...

Groeten uit de provincie!

Xirdalan | 22-02-18 | 12:57 | 1

druppel.. plaat

Cobalt bomb | 22-02-18 | 13:23

Anekdote alert.
Mijn zus heeft een tijd lang verkering gehad met een Marokkaanse gozer, prima gast overigens, beetje patser, maar daar val je blijkbaar als tienermeisje op. Nogmaals, ik vond het door de bank genomen een aardige vent.
Bij ons kwam hij over de vloer, hapje, drankje, ouwehoeren.. maar.. nu.. komt.. het. Mijn zus is in al die tijd (jaartje schat ik) nooit bij zijn ouders naar binnen geweest, mocht niet, kon niet, kan niet, zal niet gebeuren.
Achteraf bleek ook dat hij zijn relatie met haar voor zijn ouders verzweeg, hij had gezegd dat het na een maandje weer 'uit' was en alles in het stiekeme, want het werd niet toegestaan. Voor hem kwam het neer op kiezen tussen zijn complete familie (en kennissen en vrienden) of een openlijke relatie met een niet-moslim.
Deze situatie is natuurlijk even spannend en opwindend, sneaky wegsluipen om een uurtje te vrijen en bij terugkomst vertellen dat je bij je maten bent geweest, maar uiteindelijk niet houdbaar. Zij werd het zat om voor zijn familie niet te bestaan en hij wist dat dit nooit eeuwig onder de pet gehouden kon worden.
Raad eens? Het liep stuk. Omdat .... yerrp, omdat hij van zijn gehele achterban geen niet-moslim mag liefhebben, omdat achterlijkheid regeert.
Voor moslimkids (niet allemaal) is het een fucked up situatie, je moet kiezen voor islam of anders word je tot banneling gemaakt. Dan kun je wel romantisch zeggen dat liefde alles overwint, maar in een reële wereld zijn weinigen tegen die druk bestand. Alles en iedereen waarmee je bent opgegroeid faliekant tegen je, dat heeft zijn weerslag op je leven.
Zo'n campagneposter geeft mij dan ook een wrang gevoel, een blije happydepappy boodschap, iets waar iedereen het mee eens hoort te zijn (vrije partnerkeuze), ja natuurlijk is iedereen het daar mee eens, jaaa!! Weer een voorbeeld van ontzettend naïef iets roepen dat in de praktijk totaal niet klopt, juist bij moslim / niet-moslim.

Kouwe Kees | 22-02-18 | 12:56 | 11

Dit zelfde verhaal geld voor die zogenaamde vrije keus in het dragen van een hoofddoek.

Rest In Privacy | 22-02-18 | 13:29

Reagerend op het laatste zinnetje in uw (overigens fraaie) betoog, kan ik beamen: zo'n poster is inderdaad weggegooid geld. Alleen al omdat er een situatie op staat afgebeeld die volstrekt irreëel en volkomen onhaalbaar, ja zelfs ondenkbaar is. Ondenkbaar vooral voor moslims. Échte liefde is beledigend voor moslims, dé experts als het gaat om het opbouwen van een liefdeloze wereld. 'Liefde' is voor de gemiddelde moslim niets meer dan een afdwingbaar dingetje.

Peter Emile | 22-02-18 | 15:18

Wens je zuster geluk, Kees. Ze hoort dus niet bij de club die het nieuws haalt omdat haar drie koters teruggehaald moeten worden uit het thuisland van pa.

Fred Hartman | 23-02-18 | 06:02
▼ 8 antwoorden verborgen

Als D66 wil je samenwerken met de moslimbroeders. Dan kan je niet zo’n verderfelijke campagne steunen. Kukuenheim heeft waarschijnlijk gebeld met de minister zonder naam

El Rico Grande | 22-02-18 | 12:54

Maar... onze cultuur ís ook de beste he.
Of noem anders even een land met andere cultuur waar de inwoners gelukkiger zijn en de welvaart groter is.

JanVergoor | 22-02-18 | 12:54

Ze hebben het verkeerd aangepakt, ze hadden 250 000 euro moeten vragen, 25 000 voor het eigenlijke project, en de rest voor een aan te nemen vaste medewerker , liefst een kennis van de verandtwoordelijke wethouder / ambtenaar en dan nog een fonds van 100 000 euro om het bestuur 2 x per jaar een leuk feestje met prostituees etc... aan te kunnen bieden. Zo werkt het dus.

Lt-Kol Kilgore | 22-02-18 | 12:52

Heel dubieus. En dan bedoel ik de campagne.
Niks met name noemen, om de hete brij heen draaien en framen. Beeld een meisje op met een hoofddoek om, en het is een moslima? Zet er een jongen tegenaan met een keppeltje op en het is een jood? En dan is dat een statement als je daaraan toevoegt "In nNederland kies je je partner zelf"? Hoeveel impliciet gedoe wordt hier in één poster samengeharkt?
Waarom niet expliciet benoemen? Dit is exact het omgekeerde van de uitspraak van een vodcop die zegt "waar maak je je druk om, het is maar een stukje textiel".

Schoorsteenveger | 22-02-18 | 12:49 | 2

Het ware nog beter geweest een lange blondine transexueel met hoofddoek te nemen en een zwarte dwerg met keppeltje. zo is iedereen verzekerd van deelname.

Lt-Kol Kilgore | 22-02-18 | 12:54

Lt-Kol Kilgore | 22-02-18 | 12:54 |
Nou ja, het is duidelijk op bepaalde groepen gericht, maar dat wordt niet hardop gezegd, want oei. Dit is een campagne zonder ballen.

Schoorsteenveger | 22-02-18 | 14:38

Die 25K is om de posters op te hangen.
Waarschijnlijk komt er nog 100K achteraan voor vernielde reclame zuilen etc..
Goed dat hier geen geld aan uigegeven wordt, dat hersenloze volk gaat echt hun mening niet aanpassen na het zien van een postertje.
Haal de vrijheid religie uit de wet, en straf mensen die vrije partnerkeuze in de weg staan. Dat is beter als geld weggooien aan nutteloze posters.

davinci007 | 22-02-18 | 12:45

Grappig hoe snel na de machtsovername de D66 de PVDA achternagaat qua wereldvreemdheid. De PVDA ging in 40 jaar langzaam van het padje af, de D66 binnen een paar maanden. Moet aan de hoge opleiding liggen; die leidt bij outsiders tot een kritische geest en frisse ideeën, bij insiders tot tunnelvisie, technocratie en gevoelloze arrogantie.

Magdatkandat | 22-02-18 | 12:40 | 3

"Hoog opgeleid". Je bedoelt: politicologie, sociologie, genderstudies etc. Dat zijn geen studies. Hoor je nog wel eens iemand concreet zeggen, ik heb dit of dat gestudeerd? Nee, en de reden is dat mensen zich schamen voor hun pretstudie, hun totale maatschappelijke nutteloosheid.

Boer Kini | 22-02-18 | 12:53

Ik heb Simone Kukident even gecheckt op wiki en ja hoor: "Kukenheim bezocht de Toneelschool Maastricht maar deze opleiding voltooide ze niet. Ze studeerde daarna politicologie aan de Universiteit van Amsterdam hier behaalde zij haar master.". De meeste alfa-studies zijn ontworpen om ook de maatschappelijk schadelijke elementen een bulletje te bezorgen..

Boer Kini | 22-02-18 | 12:57

Boer Kini | 22-02-18 | 12:53 |

Je hebt absoluut gelijk, politocologie of sociologie is totaal niet te vergelijken met een hts, laat staan een ingenieurstitel in pak 'm beet civiele techniek. Ik had hoge opleiding tussen aanhalingstekens moeten plaatsen. Waar het om gaat is dat dit soort studies behalve onwetenschappelijk ook nog eens ondermijnend zijn en geen andere functie lijken te hebben dan het in het zadel helpen van mensen die het qua intelligentie en intellect op eigen kracht - dwz in het bedrijfsleven, in de markt - nooit zouden redden. Helaas komen juist deze mensen, al dan niet op grond van positieve discriminatie, bij bosjes onze overheid en ons bestuur binnen. We zijn gewoon de pineut.

Magdatkandat | 22-02-18 | 13:15

Het probleem met links, en voor D66 is dat ze zich zo gepositioneerd hebben tegenover Fortuijn, Wilders en nu Baudet dat ze zichzelf in een houdgreep genomen hebben. Het politieke midden is geradicaliseerd, zonder dat in de gaten te hebben gehad. En nu rest hen slechts de vlucht naar voren, inde armen van alles dat ze ooit verafschuwden: God en een totalitaire overheid... Het is bijna poezie...

Dr_Prepper | 22-02-18 | 12:34

Ojee... er zal toch nog wel geld zijn voor de landelijke demonstratie tegen Forum voor Democratie in de raad op 18 maart...

Man.man.man | 22-02-18 | 12:33 | 1

Dat financiert het hulpje van Satan: Soros.

Lupuslupus | 22-02-18 | 12:45

Ik snap het wel, posters ophangen in Amsterdam is superduur.
Maar de opbrengst komt bijna helemaal in de gemeentekas, dus...............................

Mr_Natural | 22-02-18 | 12:33

Je partner zelf kiezen..... het moet niet gekker worden.

orange pekoe | 22-02-18 | 12:32

Voor die 10K wil ik anders wel een paar honderd van die posters her en der opplakken hoor indat 020 stinkhol hoor.

zwellever | 22-02-18 | 12:32 | 2

Ook in West? Jij bent niet bang!

Lohengrin | 22-02-18 | 12:42

@Wagner, gewoon om tien uur 's morgens. Liggen ze allemaal nog uit te rusten van a hard day's night omaatjes overvallen.

Fred Hartman | 23-02-18 | 05:55

Maar wat vindt die Nourdin eigenlijk van vrije partnerkeuze? En van heaumeaux? En van handen schudden? En van salafisme? Etc.

Mahatma | 22-02-18 | 12:31

Hoe veel kost het voor de gemeente Amsterdam om in Londen volk aan te trekken met een postercampagne?

Duifmans | 22-02-18 | 12:31

Dus als ik 25k aftik gaat de poster campagne wel door?

Sunir | 22-02-18 | 12:31 | 3

Goed idee, crowdfunding?
Al was het maar om Demofoben66 af te zeiken daar in Islammerdam.

JanvandeBiertent | 22-02-18 | 12:39

Geen denken aan. Zet er maar een hek omheen, daar heb ik wel een paar euro's voor over.

Lupuslupus | 22-02-18 | 12:48

Die posters komen er ook niet als het geld er wel komt. Dat durven ze niet aan. Ze kunnen dan echter de geen geld smoes niet meer gebruiken en zullen met de echte reden moeten komen, wat nog veel pijnlijker voor ze zal zij dan al die posters bij elkaar...

Bill le Koek | 22-02-18 | 15:17

Nourdin, wij zijn blank, niet wit. Als je dat al niet weet wordt 't tijd om met je nare kop terug de schoolbankjes in te gaan. In je eigen zandbak van herkomst.

VeelTeSteil | 22-02-18 | 12:30

Raar. Een witte-onderbroek-in-penthouse-partij die zich zo volkomen NIKS aantrekt van de kiezer maar WEL de islam probeert te paaien. Alsof de Boze Profeet ("in orde") vinkt achter wie zijn kont kussen.

(Inter)Nationaal Socialistische Beweging.

Jan Passant mk2 | 22-02-18 | 12:29

Die Ouali is van Nida klinkt ook als een fijne vriend, met zijn 'Onze cultuur' waar hij zich overduidelijk geen deelgenoot van vindt. Welke cultuur hij als 'onze cultuur' omschrijft laat zich raden. Fijn ook, dat onze linkse vrienden in Rotterdam openlijk tonen waar zij voor staan, met hun alliantie.

Dr_Prepper | 22-02-18 | 12:29

Posters weghalen omdat ze niet met je wereldbeeld stroken.
Hoeveel bewijzen wil men nog hebben om tot de eindconclusie te komen dat de islam alles afwijst dat niet op henzelf lijkt en doet.
Straks komt er een mannetje met een snor uit een doosje gekropen en dat willen we niet.
Zij al helemaal niet.
Sjappen.

Hensmunter69 | 22-02-18 | 12:28

Ach D66.... nog een paar jaar en dan hebben ze behalve de democratie ook zichzelf om zeep geholpen.

Linkse allergie | 22-02-18 | 12:28

Ik ging een tijdje met een Marokkaans meisje toen ik jonger was, op een gegeven moment lopen we hand in hand en stopte een auto met slippende banden naast ons. Haar broer schreeuwde instappen, toen was het voorbij we lopen elkaar nog wel eens voorbij en maken een praatje maar de romance was over, jammer ik hield best van haar en zij van mij.

Papierversnipperaar | 22-02-18 | 12:28

Weer een incapabele bestuurder uit het kamp van de partij Ondemocraten '66. Zij hebben hier zo langzamerhand een patent op. Wel begrijpelijk met zo een leider, als Arrogander Penthouse. Goed voorbeeld doet goed volgen, niet waar. Oh wat zijn ze vrijzinnig de Ondemocraten '66érs. Alleen als het hun uitkomt en wanneer het veilig is. Veilig is om Christelijk Nederland daar wat het kan, af te zeiken en/of te bashen. Arbortuspil, Voltooid Leven. Allemaal lekker veilig. Maar als het een zoenende Moslima is, brrrrrr dat is toch wel weer wat anders. Slappe leiders creëren barre tijden. Dit ligt in het verschiet. Leiders zonder ruggegraad worden overlopen door barbaren met opvattingen uit het stenentijdperk. Weg beschaving, back to the darkperiod.

De Evangelist | 22-02-18 | 12:26

Even crowed funden?
Ik gun Amsterdam wel een echte artikel-1-campagne.

Rommelende Onderbuik | 22-02-18 | 12:26 | 7

De donatiepagina is te vinden op www.femmesforfreedom.com/doneer-2/ , als iedereen die wil doneert met dezelfde omschrijving, bijv: "van Geenstijl voor de postercampagne in Amsterdam, f*ck D66" dan hebben ze zo 25k bijelkaar.

sko | 22-02-18 | 13:25

Die posters komen er ook niet als het geld er wel komt. Dat durven ze niet aan. Ze kunnen dan echter de geen geld smoes niet meer gebruiken en zullen met de echte reden moeten komen, wat nog veel pijnlijker voor ze zal zij dan al die posters bij elkaar...

Bill le Koek | 22-02-18 | 15:13

Ik heb twee tientjes gelapt.
Leek me wel leuker om als GeenStijl Amsterdam een Artikel-1 campagne cadeau te doen.

Rommelende Onderbuik | 22-02-18 | 20:21
▼ 4 antwoorden verborgen

Ze zijn in Amsterdam nou eenmaal als de dood om op islamitische tenen te gaan staan, en aangezien moslims die hebben van hier tot Mekka, doe je dat al gauw.

Dat is ook de reden dat Van Aartsen gewoon de "gebedsoproep" toe gaat staan, waar het hier gisteren in een artikel over ging. Alles om maar "inclusief" en "verbindend" te zijn, terwijl het de meeste moslims worst zal wezen; die willen gewoon de sharia liever nog vandaag dan morgen ingevoerd zien.

Dr_Johnson | 22-02-18 | 12:25

En over die NZ lijn; Dales, die niet wilde verzekeren 'omdat zelf verzekeren goedkoper zou zijn' is gespot in de ambtswoning en verlangt excuses. In de top op lijst waarde(n)loze kandidaten is dat nu Pechtolk, Halsema en Dales.
Over de campagne zelf, Amsterdam heeft geen traditie dan 'dit moet je'. Meer zoiets van 'Komt allen' (Bij de februaristakinggherdenking ZO AS.)

Einde van de Domheid | 22-02-18 | 12:23

Een moslima die een Jood kust, dat moeten we niet killen met zijn allen. Echt Dramsterdam, wat was je ooit mooi. Was een meisje in mijn klas op de mavo ook, supermooi, nu niet meer

Bokito ergo sum | 22-02-18 | 12:22

"In Nederland kiezen je ouders je Marokkaanse nichtje".

Is dit nog nieuws? | 22-02-18 | 12:21 | 1

Die op het moment van trouwen voor het eerst in Nederland arriveert.

Rest In Privacy | 22-02-18 | 12:26

Ken je dat verhaal van die brugwachter waarvan zijn baas vond dat er wat toezicht nodig was?

TheseDays00 | 22-02-18 | 12:21 | 3

vertel...

Einde van de Domheid | 22-02-18 | 12:24

Hij ging niet naar Parijs?

Rest In Privacy | 22-02-18 | 12:26

Onze cultuur is de beste? Nou, onze cultuur is ONZE cultuur. Zeg maar, zoals we hier dingen doen en normaal vinden, zoals wij hier leven.

Halal gehaktbal | 22-02-18 | 12:20

"In Nederland kies je je partner zelf" ... dat geldt ook voor moslims??

kibambam | 22-02-18 | 12:20 | 1

Dit bord is juist bedoeld voor moslims, maarrr omdat ze nu op een cultuurdingetje worden aangesproken (dat mag niet!!!), gooien ze het op te duur...

Sarcastisch varken | 22-02-18 | 12:54

Simone Kukenheim is van Draaikonten66, de partij die de homohaatster Yassmine El Ksaihi op de kieslijst heeft staan. Maar er is geen verband, hoor.

MAD1950 | 22-02-18 | 12:19 | 1

Die dame heeft een blik in haar ogen, duidelijk een geval van
Simone Borderline.

Lohengrin | 22-02-18 | 12:45

Dit is dus schijnbaar erger dan racisme.... Snapt u het nog?

Rheia | 22-02-18 | 12:19

25k is anderhalve maand Van Aartsen, de tijdelijke burgemeester omdat een definitieve benoeming over GR18 heengetild moet worden.

Guido | 22-02-18 | 12:19 | 1

1 1/2 maand exclusief zijn ontvangen steekpenningen zal je bedoelen.

WayneGretzky*99* | 22-02-18 | 12:35

Oorspronkelijk bewoners van de VS vinden een dubbele regenboog iets heel bijzonders en heiligs. In Amsterdam, met veel water en veel regen, komt deze regelmatig voor. Maak er maar van wat je wilt.

Einde van de Domheid | 22-02-18 | 12:18 | 4

Een regenboog is altijd dubbel, soms is de tweede slecht zichtbaar, maar hij is altijd dubbel.

sko | 22-02-18 | 12:59

Lupuslupus | 22-02-18 | 12:39
Sinds de zondvloed zijn de waterdruppels ook rond en doorzichtig, daarvoor waren het pijpestelen

sko | 22-02-18 | 13:01

@Sko, wil je ons niet lastigvallen met feiten? Dat verstoort de meningsvorming.
Weet je tog?

Fred Hartman | 23-02-18 | 05:49
▼ 1 antwoord verborgen

Correctie, fietsbrug zou niet 11.6 miljoen, maar 200(!!) miljoen moeten gaan kosten. Die 11.6 miljoen is de aanbesteding die gedaan is.

Prof. Cor Rupt | 22-02-18 | 12:17 | 3

En als 'ie al mocht komen, is het een col van 1e categorie.

Guido | 22-02-18 | 12:22

Hoeveel mensen wonen er in Noord? Stel het zijn er 100.000, dan praten we over 2K per persoon, en je moet nog steeds zelf trappen.

Rico Tampeloerus | 22-02-18 | 12:27

Hier in Den Bosch is veel ophef geweest over de (design) Paleisbrug van 250m die 17.5 miljoen kostte. Amsterdam zou Amsterdam niet zijn als ze dat ding niet even 10x zo duur konden maken. www.bd.nl/s-hertogenbosch/vragen-over...

Prof. Cor Rupt | 22-02-18 | 12:27

Tja, je kunt natuurlijk maar een keer je geld uitgeven, in dit leven moeten nu eenmaal keuzes gemaakt worden.
Sacasme mode off (x)

watmagjenogwel | 22-02-18 | 12:15 | 1

lol

Lupuslupus | 22-02-18 | 12:41

De Duitse bezetter vond de NSB bij het binnenvallen in ons land aan haar zijde. NIDA en ook DENK zullen de toekomstige ons overspoelende islamitische cohorten met klaroengeschal verwelkomen.

eerstneukendanpraten | 22-02-18 | 12:14 | 3

De klaroen wordt gebruikt in het leger en wat nog het meest opvallend is dat de klaroen bij de dodenherdenking wordt gebruikt. (last post)

kwark001 | 22-02-18 | 12:23

En niet te vergeten de ''Telegraaf".

Rest In Privacy | 22-02-18 | 13:20

Die cohorten komen niet. Wij moeten alleen maar de Polen te vriend houden. En weer vriendjes met Putin worden.
Bedankt, trouwens, Vladi voor die Siberische wind zodat de Ollanders weer een dagje kunnen schaatsen!

Fred Hartman | 23-02-18 | 05:47

Een vrouw die een hoofddoek draagt zal niks met een kaaskop beginnen omdat ze met dat ding al aangeeft dat ze bij een andere club hoort.

zwarte_weduwe | 22-02-18 | 12:13 | 1

Heel goed gezien.

Lupuslupus | 22-02-18 | 12:41

25K, dat is - inclusief alle andere kosten - ongeveer een halve FTE diversiteitscoach.

Rico Tampeloerus | 22-02-18 | 12:13 | 1

Of ze hebben het geld nodig om straatnamen diverser te maken.

Rico Tampeloerus | 22-02-18 | 12:14

"D66:: hé burgert!" *rochelt diep en lang een monumentale fluim naar boven en mikt die met ferme kracht récht in de bek van de burger. "Hou maar!" En loopt schaterlachend om zoveel domheid weer de ivoren toren in.

Te duur. En ik ben Mickey Mouse ja.

Dutchbeaurouge | 22-02-18 | 12:13

Je kunt ook niet tegelijk multicultureel en inclusief zijn.

zwarte_weduwe | 22-02-18 | 12:12

"De gemeente vond dat het een ’veilig’ onderwerp moest zijn”

Daar komt dus de aap uit de mouw. Het heeft helemaal niets te maken met die €25K aan kosten (een schijntje), maar veeleer met het feit dat het benadrukken van de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen, de vrijheid om zelf al dan niet een religie aan te hangen en de daarmee samenhangende vrije partnerkeuze dus kennelijk een 'gevaarlijk onderwerp' is.

Zó diep is Amsterdam kennelijk al gezonken.

EefjeWentelteefje | 22-02-18 | 12:11 | 1
-weggejorist-
De musso linie | 22-02-18 | 13:45

Inhuren van een prutsambtenaar is duurder.

Rheia | 22-02-18 | 12:10

Maar voor miljarden aan uitkeringen voor allochtonen hebben ze wel genoeg geld.

Rheia | 22-02-18 | 12:10

Zo'n zoenende moslima met een kaaskop is pure provocatie naar beide kampen.
Bovendien is het een beeld dat zichzelf tegenspreekt. De hoofddoek is juist bedoeld als signaal: ik ben een moslima, ik ben anders en niet beschikbaar.

keestelpro | 22-02-18 | 12:09 | 4

En zo lieve kijkbuiskindertjes zal Nederland hoe dan ook uiteindelijk 100% islamitisch worden. Wie dat niet wil of kan begrijpen krijgt een 1 voor rekenen.
Sterk spul, dat islam!

keestelpro | 22-02-18 | 12:37

Alleen extremisten voelen zich geprovoceerd bij het zien van zo'n poster.

Wasbakplasser | 22-02-18 | 13:40

De vrijheid van ook maar 1 vrouw is meer waard dan 25.000 euro.

Rene046 | 22-02-18 | 20:27
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland