Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE Debat: Thierry vs Het Kartel Soepie

is wel zo

We schakelen rechtstreeks naar onze hoofdstad, waar een zeskoppig tribunaal van het Factionem Cartellum gaat proberen Annabel Nanninga en Thierry Baudet van een historische verkiezingszege in Amsterdam af te houden. FvD 020 kreeg vandaag het legendarische lijstnummer 14, en dat is logisch. Penthouse Pechtold, ErdoKuzu, Lolo, Yasser Feras, Bumor en Li'l Mao zien het al gebeuren dat Forum voor Democratie met een zeteltje of 10 aan de haal gaat in Battleground Amsterdam, en dan is alles verloren voor de elitegoedmensgemeente in de rest van Nederland. En daarom beste mensen, is dit debat zo belangrijk, dat dus niet over gemeentebelangen van Jipsingboermussel gaat, maar over respect, fatsoen en natuurlijk DE TOON. Livestream bij NPO Politiek en alhieronder. (Wilders & Dijkhoff zijn aan de polonaise en Rutte is in Korea een IOC-baantje aan het regelen. Voor de rest is iedereen er.) Hup Thierry! Doe het voor Annabel.

VIDEO: Roomblanke Balie stuurt Politicus van Kleur van podium

Social
Social

Reaguursels

Inloggen

Wat een gelul van Thierry over demonisering etc. Hij kan dat heel makkelijk tegengaan door afstand te nemen van de uitlatingen van Yernaz en HIddema, maar dat doet hij niet. Ik wil hem best geloven als hij zegt dat hij geen racist is, maar als hij dat echt niet is zou het ook niet zo moeilijk moeten zijn om afstand te doen van de uitlatingen van zijn partijgenoten.

DoctorandusJ | 10-02-18 | 19:43 | 2


Je stelt dat wie geen lid is van het partij kartel, automatisch vatbaar is voor "guilty by association". Een beschuldiging die gek genoeg nooit opgaat voor de Stalinisten en hamasvriendjes bijalle linkse partijen.
Maar goed, "guilty by association dus";
- Welke uitlating van Yernaz is dan racistisch?
- En welke uitlating van Hiddema?

Het enige juiste antwoord op beide vragen; je weet het niet.
Want je praat de karteldemagogen na, en die hebben de gewraakte citaten verdraaid en / of uit de context getrokken.
Leermoment; voortaan geen extremisten napraten, maar alles zelf nalezen.

Dandruff | 11-02-18 | 00:37

De uitlating van Yernaz die racistisch is: Ik had ook graag gezien dat het anders was, dat zwarte mensen hyperintelligent waren, dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hadden. Hiermee suggereert hij dat Surinamers op grond van aangeboren kenmerken een lager IQ hebben dan gemiddeld.

Wat betreft de uitspraak van Hiddema: Hij onderschrijft de uitspraak van Yernaz, en dat zou ik opzichzelf al als racistisch betitelen.

DoctorandusJ | 11-02-18 | 01:22

Hoever is de Maffia doorgedrongen in het Partij kartel.???

rexm | 10-02-18 | 17:19 | 1

Wat is het verschil? Betaal ze, of ze doen nare dingen met je.

Kiwi45 | 11-02-18 | 19:13

Zomaar een paar tips voor toekomstige minister presidenten.

Sta altijd vooraan ook al kom je als laatste het podium op, laat de anderen maar om je heen lopen.
Spreek luid en duidelijk!
Zorg dat je lichaamshouding gezag en eigenwaarde uitstraalt.
Weet wat je te wachten staat en verwacht tien keer meer.
Zorg voor een gedegen voorbereiding.
Spreek tegen je opponent en niet tegen het publiek.
Wil je toch het volk toespreken kijk dan naar de camera, echt waar, daar zitten er veel meer.
Creëer geen rare situaties tijdens een debat maar hou het bij vlijmscherpe argumenten.
En kijk nooit weg of naar de tieten van de SP.

En nu voortaan keihard er tegenaan jonge!
( geen wonder dat Wilders voor een ander carnaval heeft gekozen )

MEDIACRATIE | 10-02-18 | 15:25

graaisnaaiert bedankt voor de beelden.
Baudet had hier een uitgelezen kans alle aantijgingen de kop in te drukken maar hij bakte er NIETS van! Hakkelend stond hij zijn onvoorbereide zinnetjes bij elkaar te schrapen en die sneer naar die D66 worm over zijn appartement ging volledig de mist in. Hij had de aanval niet af moeten wachten maar de eerste de beste kans moeten grijpen om een keihard en loepzuiver standpunt in te nemen waar hij zich de rest van het debat aan vast kon houden. Zoiets als 'o daar begint het demoniseren' uitroepen met de houding van een verongelijkte schooljongen is jezelf voor gek zetten tussen door de wol geverfde politici die het klappen van de zweep kennen.
De toekomst van Forum voor Democratie is ernstige schade toegebracht door Baudet.
Pechtold Asscher en Klaver hebben zich ontmaskert als zijnde kopschoppers, Kuzu hing weer de geslepen intrigant uit en Buma deed gedegen zijn ding maar stond er af en toe bij alsof hij in zijn broek had gezeken.

Beste Baudet, politiek is een KEIHARD VAK en kan niet slechts je hobby zijn.

MEDIACRATIE | 10-02-18 | 14:43 | 2

O, er was ook nog een dame van de té sociale en daardoor slappe SP, en daarom onzichtbaar, maar veel beter pratend dan Baudet en daarom viel niemand haar in de rede.

MEDIACRATIE | 10-02-18 | 14:52

Baudet is normaal rustiger en afgewogener, maar leek nu vooral getergd door het samenvallen van het aanhoudende interne amateuristische geklooi in zijn partij en de pogingen tot karaktermoord door de MSM in de voorgaande week. Daarbij leek zijn gedrag nu een bewuste maar wat krampachtige poging om een duidelijke grens te trekken en krachtiger stelling te nemen tegen de ridicule verwijten van zijn opponenten, dan hij deed in het debat met Femke Halsema een week eerder. In dat debat was hij te vrijblijvend en weifelend waardoor hij niet echt in staat leek om het onterechte racismeverwijt van Halsema met scherpe steekhoudende tegenargumenten te weerleggen.

De demonisering werkt dus en is gewoon erg effectief. Door de framing door linkse politici, opiniemakers en de MSM in de afgelopen week en de afgelopen jaren zat Thierry op het moment waar het echt om ging niet optimaal in zijn vel waardoor er nu niet uitkwam wat hij in zich heeft.

Het verdient m.i. sowieso respect dat Baudet voor zijn standpunten en zijn visie blijft staan en naar vermogen doet wat hij kan. Door de omstandigheden was hij nu te reactief en ging teveel mee in het frame van zijn opponenten waardoor hij teveel verviel in het agressief en verontwaardigd beschuldigen van anderen van leugens, waar hij beter zijn rustige afgewogen zelf had kunnen blijven. De schade zou zo groot kunnen zijn dat de zwevende kiezer met kritisch vermogen voor wie FvD een legitieme optie was nu afhaakt door de opgehitste beeldvorming “Thierry Baudet is schreeuwende huilie-huilie racist en als je op Baudet stemt hoor je bij de racisten”. Voor de gemiddelde deugburger die worstelt met zijn image en zijn fatsoenlijke deugego is dat teveel sociale druk om niet toch keurig VVD of CDA te stemmen. Die >40 zetels voor FvD lijken er dan niet meer in te zitten want die waren afhankelijk van die fatsoenlijke middengroep. Wat er overblijft zijn de 'Wilders-stemmers' die hooguit 10-25 zetels opleveren.

Sbas | 10-02-18 | 16:22

Wat een walgelijke ad hominem aanval van Peggold en het Amsterdamse Linkschvolk! Een Surinamer beschuldigen van rascisme, het moet niet gekker worden! Ga zo door Thierry, het tij keert!

Rest In Privacy | 10-02-18 | 14:34

Waarom wil Pechtold steeds het stickertje 'discriminatie' en 'rascist' op het voorhoofd van iemand anders wil plakken ook al heeft die persoon al tig keer aangegeven dat hij daar tegen is. Misschien omdat Pechtold hoopt dat het een effectieve manier van framing is.
Dat is misschien geen demonisering, maar als kijker wordt je er wel heel moe van, dat gewijs naar elkaar.

kloopindeslootjijook | 10-02-18 | 13:26 | 1

eens!

Derealist! | 10-02-18 | 18:36

Die opmerking dat Chinezen gemiddeld een hoger iq hebben dan Nederlanders was een hele leuke zet. Dat soort dingen mag je natuurlijk wel zeggen.
Wat D66 betreft mag een Chinees in Nederland dus niet zeggen dat Chinezen gemiddeld een hoger iq hebben dan Nederlanders. Ook niet als hij daarbij naar een onderzoek verwijst. Als hij dat wel mag van D66, dan mogen Nederlanders dat ook over Surinamers zeggen, als ze dat willen -los er van of het klopt. Daarbij doet Baudet het nog steeds netjes; hij heeft het over scoren op een iq-test. Niet over het iq zelf.
Klaver claimt dat hij scoorde met zijn 'dank u wel', maar het is theater. Er is namelijk helemaal niets veranderd aan de standpunten van Baudet, hij is nog steeds tegen discriminatie en rascisme, en hij kan het ook uitleggen waarschijnlijk. Als hij daar maar de kans voor kreeg.
Kortom, het is weer een walgelijk stukje op de man spelen waar we als kiezer niets aan hebben.

kloopindeslootjijook | 10-02-18 | 13:14

Wat een soap. Een surinamer zegt iets over surinamers, en gans de partijen gooien alle ballen op bruinhemden/schedelmeten/racisme. En dan nog het meest absurde, de surinamer moet ook nog t podium op om zich te verdedigen. Het geeft iig wel aan wat voor enorme blinde zelfvoldane baggerbende in den haag zit. Alles voor de dik betaalde pluche.

Chemokar | 10-02-18 | 13:11

De kranten schrijven opvallend zonder geniepige onderwatersteken over Thierry Baudet. Bijna allen melden dat Asscher sist: dat is pas een sissende afgang. Baudet scoort zelfs met de klimaathoax! Geen cordon sanitaire vanuit de MSM.

Eeuwig..Op..Vakantie | 10-02-18 | 12:55

Het valt me op dat een aantal mensen het in de comments hebben over de nalatige debatteer-skills van Baudet, en dat hij niet zo schreeuwerig en geëmotioneerd zou moeten doen. Ik ben het daar niet mee eens, Baudet laat op deze manier juist zien hoe belachelijk en idioot de aantijgingen tegen hem zijn.

JackStick | 10-02-18 | 12:40

wanvertoning........... thiery was de enige met opossingen en jessie was een huilert

arunt_da_beftekkol | 10-02-18 | 11:47

Het NOS journaal zat weer vol kreten als racisme en rassenleer over Thierry. Maar ja wat wil je met een NOS Hoofdredakteur als Marcel Gelauff, opleiding Sociale Academie geen Journalistieke opleiding. In het bedrijsleven vraagt men altijd doelgerichte opleidingen voor een baan.

De Laureaat | 10-02-18 | 11:41

Wat een geleuter over partijen waar 80% van Nederland toch niet op kan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Opzouten met de landelijke partijen die lokale verkiezingen proberen te vertalen naar landelijke overwinning.

Is dit nog nieuws? | 10-02-18 | 11:40

Zowel in A'dam als in Den Haag zit de macht niet bij politici, maar bij ambtenaren.
Die zien politici als passanten en terecht. De pest is dat die ambtenaren voor 90% gewoon links of extreem links zijn.
Mocht zo'n passant rare ideeën hebben, dan wordt dat fijntjes getraineerd of gesaboteerd. In het ergste geval wordt 'ie met disinformatie onder de bus geduwd.
Het linkse gif zit overal ingebed op de juiste plekken: politiek, educatie en rechterlijke macht.
Er gaat niets veranderen zonder die vijfde colonne te ontmaskeren en eruit te werken.

Pillendraaiert | 10-02-18 | 11:39 | 1

De britten hebben daar een geweldige tv serie van gemaakt Yes Minister het kon niet scherper en zou verplicht kijkvoer moeten zijn

fryskenvry | 10-02-18 | 12:24

Thierry moet als een Galileo Galileï opboksen tegen al die andere partijen die vinden dat de aarde plat is. Met Pechtold als de paus.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 11:38

Hier gebeurt exact hetzelfde als was er met Pim Fortuyn gebeurde. Melkert is nu Pechtold en Dijkstal is vervangen door Asscher.

Degebruiker | 10-02-18 | 11:33

Ik heb niet veel meegekeken van de "Roast of Thierry", was Sylvana er nog om net als bij Giel wel verantwoorde racisme grapje te maken?
Zag nog wel even op het antieke teletekst (106) dat de opkomst van veel moslimpartijen (heet daar iets anders) volgens een -u vraagt wij draaien- rapport van de UvA dat dat kwam door de PVV. Het heeft dus inderdaad niets te maken met enige kwaliteit van die clubjes of het feit dat moslims puur op ze stemmen omdat het moslims zijn en dat dat moet van de imam (ongeveer de definitie van discriminatie).
Voordat je weggaat zie ik dan nog tijdens het zappen de partijleidster voorbij komen van de PvdA, zij verklaarde over dit fenomeen dat de PvdA de moslims te weinig aandacht gaf. Jawel.
Nou komt helemaal goed daar in het nieuwe Trappes van Nederland!

bananabanana | 10-02-18 | 11:31

Wat een vertoning. Van allemaal. Kleuters zijn het. Allemaal. Ook Thierry die niet in debat gaat maar steeds de zaal toespreekt als in een onemanshow. Ongelofelijk. Dat überhaupt landelijke lijsttrekkers in Amsterdam gaan bakkeleien over zaken waar ze geen fuck mee te maken hebben en het dan ook nog zo doen. Echt heel raar dat steeds meer mensen alle vertrouwen in de politiek kwijt zijn.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 11:27 | 1

Kan mij Baudet wel voorstellen. Tegen Pechtold praten heeft toch geen zin, die staat alleen maar zijn valse beschuldigingen stampvoetend door alles heen te schreeuwen. Het publiek krijgt via de msn en de andere aanvallers alleen maar foute feiten feiten over Baudet over zich uitgestort. Niet zo gek dat Baudet in deze krankzinnige situatie zich eens rechtstreeks tot het publiek richt.

miss error | 10-02-18 | 12:34

De ene link gaat naar een afgeschermd twitteraccount en de andere link naar een niet langer bestaand bericht.
Kan iemand even uitleggen waar dit over gaat?

J. Jarig | 10-02-18 | 11:09

Nog gehoord trouwens? Kuzu tegen Buma: "de tijd dat u bepaalde hoe de zaken hier gaan is voorbij!"

BlowingBubbles | 10-02-18 | 11:08

Dit gaat de spuigaten uitlopen. Zo'n debat is een oproep tot geweld. De haat richting Thierry spatte ervan af. Bij Fortuyn hebben we ook gezien waartoe dat leidde. Dit moet echt worden voorkomen!! WAAROM komt ons staatshoofd niet in actie? Hij is de aangewezen persoon om alle partijen tot de orde te roepen. Kom op Koning en toon NU uw gezag.

Graaf Monte Cristo | 10-02-18 | 11:05

Voor het normale verstandige deel van de bevolking heeft het slinkse graftakken gespuis zich gisteravond grote schade toe gebracht,en ja voor de bevolking van het reeds verloren en door mij althans opgegeven antifa en krakers Amsterdam zal het wel anders liggen,daar komt alle dwingelandij gekte immers vandaan ,lief Islamdam opgeven lijkt mij het beste voor FVD dat is niet meer te redden met zoveel babylon gekte op een kluitje.

gelukzoeker | 10-02-18 | 10:58 | 3

Moet u voor de grap eens kijken naar het verslag van het debat op joop.nl
Hier heeft men kennelijk een heel ander debat gezien.
Ik ben bang dat er heel veel nederlandse kiezers zo kijken zeker in Amsterdam dat inderdaad al verloren is .

Rest In Privacy | 10-02-18 | 11:42

Dan vraag ik mij weleens af waarom dat verstandige deel van de bevolking zo weinig invloed heeft. Eigenlijk best simpel. Als je de bevolking opdeelt, krijg je een best grote elitegroep die hun kapitaal onder Rutte flink heeft zien groeien. Weliswaar ten koste van de gewone man maar dat interesseert ze uiteraard niet. Die zijn dus best tevreden zo en op deze groep hoef je dus al niet te rekenen. Hetzelfde geldt voor de steeds groter wordende groep allochtonen. Zij worden steeds meer beschermd en hoeven NIKS te doen. Ze hebben het dik voor elkaar. Kijk je ze scheef aan, word je zonder pardon uitgemaakt voor racist en vervolgd, andersom is dat natuurlijk geen enkel probleem. Op deze groep hoef je ook niet te rekenen. Kortom, de groep "verstandige mensen" is die groep die dit land draaiende houdt, maar steeds kleiner wordt. Daarom is de situatie sowieso onhoudbaar op termijn. Te veel uitvreters, te weinig ploeteraars

Kopieerapparaat | 10-02-18 | 13:09

Helemaal waar.

Lupuslupus | 10-02-18 | 13:36

Voor de rest, wat een schijnvertoning.. bied een goed alternatief in plaats van die slappe aanvallen.. niet nodig, hou de eer aan jezelf. Die vent is eenvoudig onderuit te halen in een discussie zonder noodzakelijk jij-bakken. Het lijkt wel een kinderspeelpaleis geworden...

Mr.Bla | 10-02-18 | 10:57 | 2

Zwitsal mister Bla is twee maal bla aan zijn nick vergeten toe te voegen..

duh! | 10-02-18 | 11:27

Ja dat zagen we. De andere politici waren zo goed met hun argumenten.. Flikker toch op man idioot. Kartelvriendje met je achterbakse idolen.

OpperGek | 10-02-18 | 11:54

Is er wel iemand die hem prepareert voor zo´n debat? Je wist welke vragen gingen komen, je zag de setup van Klaver toen het over schiphol ging en hij naar de klimaathoax ging. Pechtold, je wist dat ie over rassen ging beginnen en beide keren gaat Baudet er vol in. Sorry maar Baudet kan wel goeie ideeën hebben, debatteren kan ie niet.

Bizar dat iedereen zo bang is voor Baudet, je ziet iedereen er vol op duiken. Ieder enigzins rechts geluid moet worden kaltgestelt als racist. Het is wachten op rechts op een welbespraakt debater die van zich af bijt. Ik hoop nog steeds op Eerdmans

Behangdelul | 10-02-18 | 10:44
-weggejorist en opgerot-
Mr.Bla | 10-02-18 | 10:43 | 1

Wat een drama, vooral die Pechtold. Echt, wat een nitwit. Thierry, goed gedaan. Blijf gewoon rustig. De waarheid heeft geen volume nodig. Buma ook redelijk bezig.

Bat-Adam | 10-02-18 | 10:36

Jammer dat Mijnheer Wilders er niet bij was gisteren ,dan stond de minderwaardige Penthouse hufter en zijn slinkse broeders in het kwaad nu nog kaalgeschoren op de strontkar op de Dam.

gelukzoeker | 10-02-18 | 10:32 | 2

Hij werd inderdaad gemist.

OpperGek | 10-02-18 | 11:56

Met egotrippers zoals Pechtold, die alle beginselen van D66 heeft verkwanselt, is Nederland heel slecht af. Ik kan mij niet voorstellen dat er Nederlanders zijn die op zo'n schreeuwlelijk gaan stemmen.

outdoor | 10-02-18 | 12:14

Heel het slinks minderwaardige addergebroed was bijeen in de Islammerdamse glibber Balie, waar de opperschoft penthouse Pechtlul toch weer als de grootste glibberaal in een pot stront het slinkse landverraders gebroed aanvoerde , met de opgestroopte overhempt Jessias de saint als duidelijke tweede.Daar door was er een derde plaats van heb ik het nou toch dun in de broek gedaan de Asserbak.

gelukzoeker | 10-02-18 | 10:22

Terry had beter uit zijn dak kunnen gaan toen Pechthouse over de sociale woningmarkt begon. Waardeloze figuur, alsof ie op een veiling stond voor rubberbootjes; "eenmaal andermaal en nou niet weglopen Terry. Je moet nog bieden op een studio drie hoog achter van 3 bij 2 exclusief de opgang uiteraard en met gezamenlijk sanitair. We beginnen bij twee ton, geen geld voor zo'n riant uitzicht op 's lands monumenten als ik eerlijk ben. Zelf zie ik alleen maar zee en zee maar dat was dan ook voor heel wat minder."
"De zee roept je Alexander, de zee roept. Luister naar de zee", zegt Jesse, die dit aangrijpt, om een ieder even haarfijn uit te leggen hoe het milieu nou echt in mekaar zit. Als de spreekwoordelijke Don Quichote droomt hij over de Noordzee vol met windmolens.
Lilian aanschouwt de zee van aperte walging en kokhalst beschaafd.
Kuzu staat er heel geïntegreerd als Piet Snot bij. Hoewel ook hij droomt van een huisje. Het maakt hem dan niet uit of deze aan de Zwarte of Middellandse Zee ligt, zolang hij maar uitzicht heeft op een minaret.
Buma schaamt zich voor de zee met zoveel onmeerminnen en distantieert zich van de waterdragers.
Geert zit thuis voor de buis te gillen; "hoezee! Hoezee!", en weer verdween een brok dienstbaarheid tussen de schuifdeuren door naar tropische oorden.
"Bali ligt ook aan zee", denkt de zoveelste sociale trut en het ging maar door waar de premier als grote winnaar uit is gekomen ... Wat een gelul.

hoochee | 10-02-18 | 10:21 | 3

hoochee |--Hair-Hair.

gelukzoeker | 10-02-18 | 10:29

Briljant. Kun je geen columns gaan schrijven hier?

OpperGek | 10-02-18 | 12:01

Dank, maar dat zou teveel van mij vergen. Heb het al druk genoeg met het doorgronden van de, fictieve benadruk ik, inkijkjes in een andere politieke keuken.
mindfootage.nl/meer-onzin/de-potloodve...

hoochee | 10-02-18 | 12:36

Geert Wilders lacht zich de ballen uit de broek, na het zien van deze islamsterdamse klucht.

Paaldanseres | 10-02-18 | 10:14

Als we in 2002 Van Dam en de rest van zijn maffia vrienden hadden vervolgd voor het aanzetten tot haat en geweld hadden we dit nu niet gehad.
Wat ik gisteren heb gezien was niets anders dan het aanzetten tot haat en geweld.
En de media ( NOS) gaat daar vandaag vrolijk mee door.
Dit gaat helemaal fout aflopen. heel eng dit.

zoalsikhetzeg | 10-02-18 | 10:09

Nooit afstand nemen van een door de oppositie gecreëerde onwaarheid. Het enige wat de oppositie doet om haar eigenbelangen veilig te stellen is uitsluiten van alles wat ze als bedreiging zien. Daar zijn de gluiperds als Asscher, A. Penthouse en onze linkse extremist (die geweld niet schuwt) kleuter Klaver voor opgeleid.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 10:07

Het is al eerder gezegd. Het gaat om plaatselijke verkiezingen. In het geval van FvD om Amsterdam. Het was een debat van allen tegen een. Dat wist Thierry van tevoren. Hij heeft voorbeelden kunnen zien van debatten tegen (niet met) Fortuyn en Wilders. Hij staat nu op hun plaats. Mocht hij het niet begrepen hebben, dan heeft hij het nu geleerd. Hij wordt aan alle kanten aangevallen, vernietigd, klein gemaakt. Voor fascist en racist uitgemaakt. Sta hierboven. Praat over het programma van de partij. Kan ik hierin iets vinden over IQ? Over racisme, fascisme?
Zelfdestructief gedrag, dit. Accepteer slechts een debat als het ertoe doet. Praten over iq, wat heeft het voor zin. De kapitein wordt de goot ingeschopt. Niets deugt aan hem. En dus aan zijn kiezers.
Niet willen praten over onzin is geen zwaktepunt. Breng het op de juiste manier en de mensen die ertoe doen, de kiezers, vele kiezers, zullen het begrijpen. Steeds vaker.

onnosel | 10-02-18 | 10:06 | 4

Goed gesproken!

Montesquieue | 10-02-18 | 10:19

Klasse advies.

kaasfondue | 10-02-18 | 10:57

Mee eens, dit is een kwestie van een paar maal op de muil gaan en er van leren. Baudet's iq zou daarvoor toereikend moeten zijn. Verwijten naar racisme en discriminatie zijn eenvoudig te pareren door te wijzen op de obsessieve agressie die het karteltrio hierover steeds tentoonspreiden, en die het blijkbaar in de genen hebben zitten. FvD kan vervolgens stellen dat zij wel onderscheid maakt, maar dan op basis van compententie. Dan nog even stellen dat bij het FvD de competenties leugenachtigheid en achterbaksheid onder aan de ladder staan en klaar ben je. Omkeren en terugkaatsen.

jacobh-59 | 10-02-18 | 10:58
▼ 1 antwoord verborgen

Gelukkig was er geen minderwaardig mensch bij gisteravond. Sorry heb eff penthouse Pechtlul over het hoofd gezien omdat ik aan de minderwaardige Marcel v Dam dacht.

gelukzoeker | 10-02-18 | 10:05

Ik zeg het nog maar een keer, wat een walgelijk mannetje is die Pechtold toch. Krijg er koude rillingen van.

Spare Rib | 10-02-18 | 09:58 | 1

Spare Rib--Jij heb nog geluk ,ik moet steeds nog over me n nek ook nog.

gelukzoeker | 10-02-18 | 10:06

Los of er een kartel is of niet, 'het kartel' is een succesvolle frame. En dat soort dingen moet fvd niet doen.

kloopindeslootjijook | 10-02-18 | 09:52 | 1

Los of er een kartel is of niet? Hebt u het kartel gisteravond dan niet zien schreeuwen naar Baudet? De enige min of meer fatsoenlijke was Buma die het ook een schandalige vertoning vond. En dat uitsprak.

Lupuslupus | 10-02-18 | 13:40

Wat doen de landelijke figuren in een gemeenteraadsverkiezing? Nou weet je nog niet waar je op gaat stemmen.

kloopindeslootjijook | 10-02-18 | 09:49 | 1

Het is vreemd(!) dat de Gemeenteraad-verkiezingen, een lokale aangelegenheid,
landelijk is uitgezonden door de publieke omroep (politiek 24).
Het wekt de indruk dat die lokale verkiezing in Amsterdam de "opmaat" zijn!
Daar deugt natuurlijk niets van. Lokale verkiezingen en debatten dienen (m.i.) op de lokale TV zenders te worden uitgezonden en de deelnemers van die lokale verkiezingen moeten de plaatselijke lijsttrekkers zijn. Dán gaat het over de bereffende Gemeente. Nú hebben de Haagse politici, m.i. onterecht (!) de toon gezet.

demaup | 10-02-18 | 10:00

Heb niet naar het debat gekeken. Het is een idioterie dat landelijke fractievoorzitters over gemeentelijke politiek gaan debatteren. Het is nog veel idioter dat ze elkaar gaan aanvallen op discriminatie en andere zaken waar een Gemeente totaal geen invloed heeft. Zie net wat commentaren van mensen die mee hebben gedaan en de "onafhankelijke" omroep. Ze zijn schijnbaar nog boos op Thierry gezien de discriminatie kaart is getrokken en Thierry wederom heeft geprobeerd uit te leggen dat dit niet aan de orde is. Laag niveau politici hebben wij op het moment. Er waren 2 winnende partijen, PVV en VVD, die begrijpen dus wel dat je als landelijke politici niets hebt te zoeken bij een Gemeenteraad debat.

Toetsiemonster | 10-02-18 | 09:45
-weggejorist-
gelukzoeker | 10-02-18 | 09:44

C'est le ton qui fait.. Thierry, blijf dus kalm en laat je niet opnaaien na de zoveelste vraag over (door journo's) vermeend racisme, machismo of interne demagogie. Ze zullen je antwoorden negeren en blijven herhalen dat je "dus" niet deugd. Hun vragen zijn er niet om antwoorden te krijgen maar om stelling te nemen.

Succes jongen.

mozaard | 10-02-18 | 09:42 | 1

Inderdaad blijf kalm! En ga oefenen zoals de andere partijen doen. Je weet wel ongeveer wat ze gaan zeggen. Als Pechtold tegen je schreeuwt dat Wilders discrimineert op geloof maar dat jij eraan toevoegt sekse/ras etc. Ga dan niet terugschreeuwen, maar vraag kalm om een voorbeeld van racisme of seksisme uit je partijprogramma. Pechtolds vraag is namelijk een drogreden. Wilders discrimineert inderdaad op geloof (als je islam een religie noemt. Wilders noemt het een ideologie). Dit kun je toetsen aan voorstellen van W. zoals kopvoddentax, stop op bouw van moskeeën. Probeer dus eerst de vraag aan flarden te schoppen door het Wilders deel als een mening weg te zetten en als dat niet lukt om bewijs en voorbeelden vragen...

Rest In Privacy | 10-02-18 | 10:41

Deed me denken aan de dagen van Pim toen het hele establishment zich op hem stortte... Ook daar werd een beginnetje gemaakt met Fortuyn in de racistische hoek te dringen ( " Nederland is vol" waagde Pim te stellen)
We schrijven 2002 .. een paar weken later was ie dood : www.youtube.com/watch?v=0MgIv_mQp28

daytripper | 10-02-18 | 09:41

Thierry Baudet, toen hij een paar jaar geleden regelmatig bij Powned aanschoof vond ik hem al drie keer niks, verbaal zwak, van de hak op de tak, ogen die zenuwachtig heen en weer flitsen. Hij heeft een setje prima ideeën en ziet er goed uit, maar hij heeft de skills niet, hij is gewoonweg te licht voor deze arena en de gewetenloze bloedhonden van het partijkartel zullen hem aan flarden scheuren.

Ik vind het oprecht jammer, maar ik blijf, voor zover mogelijk, gewoon PVV stemmen.

van gulder | 10-02-18 | 09:33 | 8

35 jaar. Diverse boeken geschreven, een politieke partij opgericht en als grootste resultaat totale gekte bij zijn politieke tegenstanders en de journalisten in Nederland. Baudet is net als Pim een zogenaamde gamechanger. Hopelijk koesteren veel mensen dat. Overigens is het nu Thierry tegen de rest. Als hij het handig speelt gaat hem dat heel veel opleveren.

Graaier | 10-02-18 | 09:56

Wilders heeft het voordeel om kalmer te reageren, is meer doorgewinterd.

gato | 10-02-18 | 10:09

Thierry heeft echt coaching nodig. Indertijd bij PowNed zag je zien zwakte dat hij graag aardig gevonden wil worden en te laat ziet dat men met een mes op hem afkomt. (Spreekwoordelijk dan natuurlijk). Wie kan m wat streetfightskills bijbrengen voor het te laat is?

kaasfondue | 10-02-18 | 11:03
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik wilde niet kijken maar net toch maar even gedaan. Ik ga nu naar de gym en er 1 verschrikkelijk (vriendschappelijk) op zijn bek rossen! Wat een mongols.
Prettig weekend allen!

Nalek | 10-02-18 | 09:22 | 1

Nalek |--Je maakt me nieuwschierig ,wat voor gym beoefend U?? Geen apenkooien neem ik aan? oei ander woord voor apenkooien .

gelukzoeker | 10-02-18 | 09:38

Thierry behoort tot een generatie 'prinsjes', die denken het zelf te kunnen zonder hulp. Arrogant. En daarmee was hij sitting duck. Mijn generatie was weken bezig met intimi om zo'n situatie na te spelen, rollenspellen, bedoeld om te trainen en voor te bereiden. Intimi waar we onze zwakten aan durfden bloot te geven. Je kunt namelijk leren een kop koffie vast te pakken zonder te rammelen als je zenuwachtig bent, of je nagels verbergen als je die bijt zonder dat het opvalt. Dit was zo'n afgang en zo kinderachtig (hoe verzon hij z'n nummer 2 op het podium te halen). Zijn arrogantie en eigengereidheid gaat hem heel veel stemmen kosten. Petje af voor Buma en Marijnessen.

Frans1156 | 10-02-18 | 09:18 | 4

Lupuslupus | 10-02-18 | 09:35
Door Yernaz het podium op te roepen, heeft Terry latrn zien dat Yernaz zelf donker is. Hele slimme zet omdat 'het volk' een zwarte geen racist zal noemen.

Mahatma | 10-02-18 | 09:46

Ben het wel met je eens, een klein kind met zijn eerste stapjes, die wil hardlopen, valt ook.
Ga nu eens even training doen, doe je je fans een plezier.
Die ratten moeten aangepakt worden,

gato | 10-02-18 | 09:59

Haha Baudet is een prinsje inderdaad zo komt ie ook over. Iets te soft allemaal. Denk dat hij nog veel kan leren van Wilders wat dat betreft die is een stuk harder in zijn debatten.

movingsquare | 10-02-18 | 14:44
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
gelukzoeker | 10-02-18 | 09:17

Alexander Penthouse is net zo te vertrouwen als de telefoonlijnen die tijdens de live radio-uitzendingen van de NPO worden gebruikt daarvan is ook 99% onbetrouwbaar, maar ja ze hebben ook maar 800 miljoen te besteden.

peter van dijk1186 | 10-02-18 | 09:03

Als je wordt gevraagd om met mannen en een vrouw van bedenkelijke persuasie een donkere steeg in te gaan dan is dat niet slim tenzij je een verborgen verrassing in de vorm van een bazooka kan inzetten. Baudet laat zich in elkaar beuken en roept dan nog dat het gemeen is. Wilders mag hier een leermeester zijn. Zorg dat de slagen 3x zo hard en gemeen terug komen of blijf anders uit de steeg. "We kunnen er toch over praten" heeft pas zin als de tegenstander bang is. Pechtold en Klaver hebben het voor hun achterban prima gedaan. Politiek is geen spel van argumenten meer maar van beeldvorming.

A.S. Perien | 10-02-18 | 08:56

het was allemaal niet best. Om de geest weer terug te krijgen in de fles, is het misschien het het beste dat Yernaz Ramautarsing uit eigen beweging opstapt en een verklaring aflegt waarmee hij Baudet en FvD vrijpleit. Zo is er geen munitie meer voor de andere partijen. Anders wordt het de komende weken wel heel moeilijk voor Annabel.

yeps | 10-02-18 | 08:55 | 10

Ik heb het debat nog niet gezien, maar in NL wordt zo’n debat meestal geleid door nep-journalisten die eigenlijk bij de linkse kartelparijen horen en die de tegenstanders van links dus netjes neerzetten om afgeschiten te worden. Verwerpelijk, dat is waar, maar de geïndoctrineerde massa trapt er in. Je moet je er als niet-linkse politicus niet aan willen bloot stellen of hoogstens na goede afspraken over wie het debat leidt en vantevoren deals sluiten met je niet-linkse medestanders.

kempenaer | 10-02-18 | 09:55

Dan mag de nr 6 van de d66 ook vertrekken. "Als homo bent dan is dat een zonde volgens een moslim mevrouw" Als een SGP zou iets zou zeggen dan vallen alle politieke partijen daarover heen, Politiek is beeldvorming.
Maar wat onderschat wordt is Denk in Amsterdam. Denk zal denk ik een grote partij worden. En laat D66 maar de republiek Amsterdam uitroepen.

franck7020 | 10-02-18 | 10:05

@yeps | 10-02-18 | 09:52
De hysterie gaat niet stoppen. Nooit. FvD is een bedreiging voor de zittende kliek en heeft een andere mening dan (s)links. Dan moet je kapot, hoe dan ook.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 10:54
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik miste gisteravond bij het debat de linkse het opper bijzonder MINDERWAARDIG LINKS ONMENSCH de graftak LUL en beroeps samenleving sloper de Hr MARCEL v DAM wel.

gelukzoeker | 10-02-18 | 08:44 | 2

Uh mijn beste gelukzoeker, die was er wel, Ze heet alleen vuile vieze hypocriete nageboorte Pechtold nu.

Nalek | 10-02-18 | 08:53

Nalek |--Keurig verwoord, Kusje [ben geen hamauw]

gelukzoeker | 10-02-18 | 09:02

Derealist. Er was er maar eentje in paniek en dat was tjerry.

beau van rtl | 10-02-18 | 08:34 | 6

Degene die in paniek was dat was overduidelijk die glibberige Pechtold met zijn geschreeuw tegen Baudet, het FvD raakt een gevoelige snaar bij de kartelpartijen en bij groenlinks. Nooit maar dan ook nooit meer zal ik op een gevestigde partij stemmen, wat een stelletje smeerlappen, dit was echt een afgang voor politiek Nederland, wat een zwaktebod.

tata1981 | 10-02-18 | 09:14

beau van rtl-- U bent welkom.

gelukzoeker | 10-02-18 | 09:22

Kijk dan nog eens naar de herhaling als je het niet helemaal kan volgen.

Derealist! | 10-02-18 | 18:35
▼ 3 antwoorden verborgen

Het debat heeft mij alleen maar overtuigd dat ik bij de komende verkiezingen FvD ga stemmen. Wel mooi om de paniek te zien bij bij de rest van de politici.....

Derealist! | 10-02-18 | 08:22 | 2

Ook voor mij wordt het FvD, woon in Adam, Ene kant grappig de stress te zien bij de meeste van de plucheplakkers. Aan de andere kant wel heel duidelijk te zien hoe het creëren van een hetze over de gehele linie wordt opgezet, met hulp ministers, pers en de hele Tweede Kamer praktisch. Wilders had gelijk; nep parlement in een nep democratie.

HaatbaardKnipper | 10-02-18 | 08:33

HaatbaardKnipper --Raak ,eens ,spijker kop ,100%. Alhoewel NEP kabinet is nog veel te netjes.

gelukzoeker | 10-02-18 | 08:51

Alle pijlen van de gevestigde politiek (en gevestigde media!!) zijn nu gericht op Baudet. Ze proberen hem neer te zetten als een "racist". Dat is tegenwoordig de gebruikelijke framing om een tegenstander te ondermijnen en onacceptabel te maken voor het grote publiek.

Ik vraag mij af of Baudet op lange termijn tegen deze persoonlijke aanvallen is bestand. Als media en politieke tegenstanders dagelijks je woorden verdraaien en je voor rotte vis uitmaken gaat dat niet in de koude kleren zitten.

Geert Wilders heeft zich op dit vlak al bewezen. Ondanks jaren van persoonlijke aanvallen op zijn persoon door de media en het politieke establishment is Geert Wilders overeind gebleven en is min of meer consequent gebleven op de issues.

Kaskensj | 10-02-18 | 08:17 | 1

Geert denkt dat hij er al is met z'n zeteltjes. Laat zich weinig zien en domineerd allang niet meer in de nieuwsbladen. Dat dooft rustig richting 6 - 10 zetels als ze zo door gaan. Dat is voor een oppositiepartij overigens gewoon prima.

Wilders is one issue partij zonder zin om te regeren. Daarnaast is het enige lid meneer Wilders zelf en danst de rest maar zijn pijpen.

Thierry moet nog veel leren over debateren, maar hij staat er wel. Met z'n 2e in de kamer en de aandacht is gevestigd op hem. Niet op de PVV. Thierry moet gewoon veel meer communiceren en soms die populistische trekjes weglaten als hij iets wilt uitleggen. In plaats van schreeuwen over demomiseren kan hij beter beginnen met: Ik denk dat citaten uit de context gehaald worden om mij en het forum in kwaad daglicht te stellen. Ik zal u en de kijkers van alle citaten nogmaals uitleggen in welke context deze geplaatst dienen te worden en hoe het precies is gezegd.

Door dat populistische toneelspel kwam zijn vrij helderede onderbouwing voor de uitspraken van de nr 2 van 020 niet helemaal over (Al wilde Klaver het doen lijken alsof hij gewonnen had)

FirmaLenB | 10-02-18 | 09:58

Heb afgelopen verkiezingen FvD gestemd maar twijfelen inmiddels wel aan Baudet en de insteek van FvD. Dat hetzerige toontje tegen buitenlanders zit me niet lekker. Je kunt je punt ook prima op een beschaafde manier onderbouwen. Maar.... Dat zo'n in-corrupte pleefiguur als Pechtold daar nog kan verschijnen is een grof schandaal voor de Nederlandse politiek. Dat die volslagen gewetensgestoorde griezel daar namens zijn manipulatieve totalitaire psychopatenpartij een beetje met zijn vingertje naar Baudet te staat te zwaaien is een gotspe en absoluut onverteerbaar. Sinds gisterenavond ben ik weer echt ongelooflijk gemotiveerd FvD te stemmen. En mocht ik weer gaan twijfelen zal ik de opnames terugkijken en weer helemaal weten waar mijn prioriteiten horen te liggen.

VanEndehoven | 10-02-18 | 08:15 | 4

VanEndehoven--- De hetze van de door ons strot geduwde buitenlanders en hun beroeps knuffelaars is juist mijn punt om de politiek commentaar te geven ,echte ,ja echte noodgeval vluchtelingen zijn geen enkel bezwaar ,maar oorlog over is terug ,zeker de gestoorde islam. Maar hier is bewust sprake van omvolking en leugens en bedonderij. Het ga U goed verder.

gelukzoeker | 10-02-18 | 09:30

"Dat hetzerige toontje tegen buitenlanders zit me niet lekker"

Ik vind dat FvD deze juist absoluut niet heeft.

FirmaLenB | 10-02-18 | 09:46

Als je dit niet door hebt, behoor je toe aan een andere partij. Forum voor Democratie heeft oprechte mensen nodig. Geen mensen die hun oren laten hangen naar hypocriete bestuurders. Het zit me niet lekker. Ga eens een tijdje in bijvoorbeeld de Schilderswijk wonen. 3 hoog achter, eens kijken welk een mening je nog hebt. Niet een dagje he. Gewoon, voor de rest van je leven. Don't call us, we call you. Succes.

De Evangelist | 10-02-18 | 11:27
▼ 1 antwoord verborgen

Wat was dit slecht zeg. Een dieptepunt. Mijn telefoon wordt trouwens erg traag met zoveel reacties.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 08:07 | 1

Reageer dan niet!

Simon_GS | 10-02-18 | 09:13

Wat was dat een walgelijke vertoning van de gevestigde partijen. Het is altijd leuk om iemand het vuur na aan de schenen te leggen, maar dit sloeg helemaal nergens meer op. Het laat dan weer wel mooi zien, met wat voor gajes we te maken hebben, en dat ik nu al weet welke partijen mijn stem niet gaan krijgen. Ik ben geen fan van meneer Baudet, maar een sappige mening bestrijdt je met rede, niet met een soort lynchpartij.

lokoolokie | 10-02-18 | 07:57 | 1

Dit is nu wat de nieuwe Amerikaanse ambassadeur bedoelde met -Politici worden verbrand in Nederland- want de term afbranden zoals in dit geval is een begrip.wat niet letterlijk te vertalen is zonder bij verbranden uit te komen (het huis is afgebrand cq uitgebrand.)

berg545 | 10-02-18 | 20:41

Had helemaal niets met een debat te maken, dit was geregisseerd roosteren van Thierry Baudet. Alles was geoorloofd.
Het hele partykartel moet zich kapot schamen.
Pechtold, Jesse, Asscher, Rutte, zijn de grootste smeerlappen uit de Nederlandse politiek sinds 45. De angst regeert.
Die Turk reken ik niet mee, want die is te dom om een grote smeerlap te zijn.

zoalsikhetzeg | 10-02-18 | 07:35 | 1

Mooi gesproken. Thierry 4 presodent!

Rest In Privacy | 10-02-18 | 07:39

De gevestigde partijen gaven tenminste blijk van oog voor de echte problemen te hebben door zo te kibbelen over de naam van de Coentunnel.

B0bBer | 10-02-18 | 06:45 | 3

Geschiedenis kun je verloochenen. Moet je ook gewoon doen trouwens. Kun je je deugklier mee kietelen.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 07:40

SJW politiek..

BozePaarseMan | 10-02-18 | 09:00

Begon nog iemand over de naam van de profeet Mohammed veranderen omdat hij in slaven handelde en roofovervallen pleegde?

Simon_GS | 10-02-18 | 09:16

Stuk van het debat gezien..... pfff...... wat een demonisering van FvD...... Als er wat met Baudet gebeurt, zijn die andere labbekakkers op dat podium aansprakelijk. Wat een hufters, die andere figuren. Bah.....

rob007 | 10-02-18 | 06:29

Voor de mensen die niet gekeken hebben: lekker laten zo. Weer de gevestigde partijen die veel praten en aanvallen, maar de afgelopen jaren weinig hebben gedaan behalve meehelpen aan het vergroten van de huidige problemen.. Echt, hele hele diepe zucht....

VP732 | 10-02-18 | 05:28 | 2

Ik heb niet gekeken en ga niet kijken. Maar dit was dus het “debat” waar mevrouw Ollongren het over had?

Rico Tampeloerus | 10-02-18 | 07:59

Rico Tampeloerus | 10-02-18 | 07:59
Nee. Dat debat kwam er niet omdat D66 zelf tegen stemde.

Mahatma | 10-02-18 | 08:31

Ik begrijp al die ophef niet over een uitspraak van Yernaz van een paar jaar geleden. Luistert niet naar zijn woorden, en kijk naar zijn daden. Hij is een kandidaat gemeenteraadslid voor Amsterdam en bezit al jaren een seizoenskaart voor Feyenoord. Dat kan natuurlijk, maar stel je dan niet verkiesbaar voor de gemeenteraad in Amsterdam. We tolereren veel hypocrisie van politici, maar dit gaat me toch echt te ver. Ga terug naar Rotterdam.

NewAmsterdam | 10-02-18 | 04:50 | 4

Freek de jonge. Schijnt een cabaretier te zijn. Die man nog nooit op één grap kunnen betrappen.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 07:42

En gaat u nog een keer terug naar uw psychiater, voor extra krachtig medicijn. Dat steekje is nog losser gaan zitten bij u.

HaatbaardKnipper | 10-02-18 | 08:43

Wat ik belangrijk vind bij verkiezingen voor de gemeenteraad, is dat de te verkiezen raadsleden een sterke binding hebben met mijn stad. Voor de heer Kaasfondue is dat kennelijk van een ondergeschikt belang.

NewAmsterdam | 11-02-18 | 04:47
▼ 1 antwoord verborgen

Mooi dat GS dat nu eindelijk oppikt want het was exact wat ik vorige week al in een ander topic zei (inc vele mederauguurders), Amsterdam is een hoofdprijs en zoals ik toen ook al zie. Volledig oninteressant voor iedereen die er niet woont maar helaas de macht ligt op de gracht (en in oud zuid), dus daarom reageert iedere oude partij volledig hysterisch! Nul inhoud maar afbranden is het motto bij die knakkers. Omhooggevallen oud zuid horeca D66 numbnut met nul inhoud, GL prutsers die bang zijn om de boot te missen. CDA smurfjes die zich gaan roeren en natuurlijk de airhead VVD-ers. Het is allemaal zo voorspelbaar.

Basil Fawlty | 10-02-18 | 03:15 | 1

Ik laat SP, PVDA effe buiten beschouwing want die zijn niet ineteressant. GL? Tsja. De gracht, Pijp, hipster Oost, Hipster Nieuwig hipster west zullen volle bak op die randdebielen stemmen. Kunnen we niks meer aan doen. Millenial mutsjes, metromannen, hipsters en nog meer van dat "airhead" gespuis.

Basil Fawlty | 10-02-18 | 03:21

"Roomblanke Balie stuurt Politicus van Kleur van podium"

Klets! Hij is helemaal geen politicus, hij is nog helemaal niks! Bovendien totaal ongeschikt wegens zijn verklaarde liefde voor het gedachtegoed van Ayn Rand.

Hierin worden de mensen. kort door de bocht, verdeeld in supererieuren en nietswaardigen. Lees maar eens hoe Rand haar minnaar Brandon uitkafferde over de affaire die hij had met een jongere dame. Die vrouw was helemaal maar dan ook helemaal niets waard. Terwijl zij uitgaande van haar eigen denkwijze hiermee niet had moeten zitten. Ze was gewoon piswoest omdat zij als vrouw ingeruild werd voor een jonger, dus beter exemplaar.

Dhr. Ramautarsing is slechts uit op macht en niets. Hij is niet uit op het (be)dienen van het volk. D'r loopt er nog zo eentje rond bij de top twintig van het FvD. Dat soort libertariers hebben helemaal niets met democratie. La-muh-niet-lachuh!

Overigens heeft dhr. Baudet zichzelf volstrekt belachelijk gemaakt, door het soms gebezigde hoge janktoontje.

Verders was dit een volstrekt idiote vertoning. Het moet eigenlijk de partijleiders verboden zijn zich te mengen in de gemeenteraadsverkiezingen. De leiders die het lokaal voor elkaar moeten krijgen, dié moeten in debat!

Hoe vaak ging het nu écht over Amsterdam??? Rot toch op met deze knuddeshow. Nee, meneer Albrecht niet goed bedacht, mini spreektijd, slecht geleid. Teveel kapiteins op een schip doet het schip ten onder gaan. Dat zagen we en mevrouw Marijnissen doet er haar voordeel mee, denk ik.

Moet ik stemmen via dit soort klootvitrioolleiders? Lazer toch gauw op naar Den Haag en ga daar ons land verder verpesten.
Gadverdomme! Evocatus

Evocatus | 10-02-18 | 02:03 | 4

Kiezers voor GR winnen is alleen in 2018 met grote zekerheid ook een kiezer voor het sleepwet standpunt.

Ik vond het gewraakte interview met Yernaz en wellicht zijn er meer die het graag eens zelf lezen:
brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpuntpl...

Ben-Bataaf | 10-02-18 | 03:05

@Evocatus,

Beetje raar om Yernaz aan te vallen op een echtelijke ruzie van Ayn Rand, 50 jaar geleden. Als verwijzen naar een destijds al irrelevante en inmiddels bovendien ruim verjaarde privékwestie van een overledene je sterkste punt is, dan geloof ik niet dat je alle omslagen van Rands boeken ooit hebt bekeken.
En dan heb ik zelf weinig met libertarisme, maar ik snap wel de ideeën daarachter, en die zijn niet zo kwaadaardig als jij schetst ("superieuren en nietswaardigen").

Verder ben ik het wel met je eens dat de landelijke politici niks bij deze gemeenteraadsverkiezingen te zoeken hebben.

Dandruff | 10-02-18 | 06:36

Het boek van de in sint petersburg geboren Ayn Rand is inderdaad een vreemd boek. Maar ook een pleidooi voor zelfbeschikking van het individu tegen totalitair policor denken. Er komen vrij veel ideologisch relevante thema's in aan bod. Om dan Yernaz het niet afstand nemen van een persoonlijk drama van de schrijfster zo aan te rekenen. Apart.

kaasfondue | 10-02-18 | 07:40
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe vaak zou dat gemaakte kereltje Klaver die witte puntmuts zin geoefend hebben ? Hoe vaak heeft Ascher zijn geveinsde boosheid geoefend ? Pechtold ging er ook met 1 doel heen bleek al toen nieuwsuur hem voor het debat even interviewde. Zo ingestudeerd en onoprecht, ieder normaal mens prikt daar toch doorheen. Of Baudet een even goede straatvechter wordt als Wilders op zijn hoogtepunt valt te betwijfelen maar uiteindelijk gaat het toch om de standpunten.

Roze_bril_drager | 10-02-18 | 01:49 | 2

Helemaal waar.

Flounder | 10-02-18 | 06:42

En dan dat trekken aan zijn huid door Klaver toen hij over huidskleur begon! Viel mij nog mee dat hij niet in de de huid van Yernaz ging knijpen toen die het podium opstormde.

Simon_GS | 10-02-18 | 07:57

Dat DENK er in 020 bij is geeft de burger moed, want die kunnen een goed woordje doen bij erdogan als we strakkies een Nederlandse Ambassade in Amsterdam nodig hebben, en wie weet mag er dan een Nederlandse vlag aan de gevel hangen.

De Briemusketier | 10-02-18 | 01:41 | 3

Een cocktailprikkervlagje moet kunnen. Hij heeft immers zelf gezegd dat Amsterdam van ieder1 is. We moeten alleen wat harder aan bewustwording werken.

RickTheDick | 10-02-18 | 01:48

*Pot met amsterdamse uitjes aanreikt*

De Briemusketier | 10-02-18 | 01:57

@De Briemusketier | 10-02-18 | 01:57 |

Ja, lekker die van De Leeuw Zuurwaren aan de Vrijheidslaan te Amsterdam!
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 10-02-18 | 02:06

En wat was die debat voorzitter een slechte zeg. Hebben ze daar geen Pieter Jan Hagens voor of zeau?

Gele Beer | 10-02-18 | 01:24

Het meest FvD-onvriendelijke verslag staat in het AD, het krantje voor Nederlanders die de lagere school niet hebben afgemaakt.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 01:24 | 3

ipv dat ze zegen "Pechthold: 'Baudet discrimineert op basis van geloof, geslacht, geaardheid en ras'." Gross van de lezers kent het verschil niet tussen een quote als kop en een redactioneel artikel titel. Eerste 2/3 artikel bashen en dan nog 1/3 beetje nuanceren waar 80% van de lezer nooit komt... Zo doorzichtig allemaal.

Forwaards | 10-02-18 | 02:10

Het is ook een net-niet-krant. Ik ken niemand die dat vodje leest.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 02:17

Lezen mensen nog kranten? Echt?

Rest In Privacy | 10-02-18 | 07:45

Paul Rosenmoller, Ad melkert en Marcel van Dam kunnen zich nog verschuilen achter het argument dat ze een politieke moord nooit verwacht hadden.
Klaver, Asscher en vooral Pechtold zullen dit nooit kunnen.
Om dan toch willens en wetens door te gaan met leugenachtig demoniseren vereist een door en door verrot karakter.

Vooral Pechtold is een kwaadaardige smerige laaghartige levensgevaarlijke rat.
Met stip het laagst bij de gronds individu dat zich ooit parlementariër mocht noemen.

Dat appartement zou toch voldoende munitie moeten zijn om hem uit ons parlement te bonjouren en wellicht nog strafrechtelijk aan te pakken.

Verder hulde voor Thierry en Yernaz.
Nu heeft het gepeupel beeld bij die racistische nummer 2.

Ben-Bataaf | 10-02-18 | 01:18 | 3

Vooral Pechtold
.
D66 valt momenteel vooral in negatieve zin op met dossiers als institutionele corruptie van alexander penthouse, organen pia, sinteralkaag, en kulturkammerkarin. De vvd, cda en cu steken er van de weeromstuit gunstig bij af. Tijdens de wekelijkse borrel zitten de lijsttrekkers van de laatste drie smakelijk te lachen om het D66-leed die zich als een public relationsramp in adembenemende slow motion voltrekt. D66 is tot nu toe de absolute verliezer van Reutel Drei.

De Briemusketier | 10-02-18 | 01:33

Het is overduidelijk dat partijen als D66, PVDA en GL geweld niet schuwen. Ze sturen er gewoon op aan. Liever een vermoorde FvD'er dan een paar fucking zetels. Wat heeft dat nou voor nut. Als FvD zo rechts is dan zijn die kiezers toch geen bedreiging ? Nee, want ze zien ook wel in dat FvD gewoon een realistische midden partij is. Dat is de grootste bedreiging, een realistische partij in het midden.

Forwaards | 10-02-18 | 01:42

@Forwaards
Het Parteikartel heeft nu eenmaal graag een lange harige arm in heur aars, handig als jeuk aan je partij-anus hebt, en je hoeft zelf niet meer na te denken.

De Briemusketier | 10-02-18 | 02:01

In het debat zegt Asscher: "als je nummer twee zegt 'ik vind het ook jammer dat zwarte mensen een lager IQ hebben'". Daar reageren Baudet en Ramautarsing vervolgens op. Het NOS-journaal van 00:15 introduceert de reactie van Baudet en Ramautarsing met "uitspraken van de nummer twee op de Amsterdamse lijst voor Forum voor Democratie. Hij legde verband tussen volkeren en intelligentie", zonder de uitspraak van Asscher te laten zien, en laat vervolgens de reactie van Baudet en Ramautarsing zien, daarmee insinuerend dat Baudet en Ramautarsing zouden liegen over wat ze wel en wat ze niet hebben gezegd.
Echte riooljournalistiek, dit.
Overigens vind ik het onvoorstelbaar dat iemand na deze wanvertoning nog op zulke kleuterachtige populisten als 'niet weglopen' Pechtold, 'witte puntmuts' Klaver of 'zwarte mensen met een lager IQ' Asscher zou stemmen. Hulde aan die deelnemers die zich wel beschaafd konden gedragen.

radiatorknopje | 10-02-18 | 01:18 | 6

Ik heb net even het journaal teruggekeken, en dat over dit debat (moddergooien in de boxring) weinig valt te verslaan als journalist, is tot daar aan toe, maar de hele vertoning waarmee die hoernalisten nog eens even fijntjes weten te cocluderen dat "dus Forum wordt uitgesloten door de anderen"... Dat is framing uit een linkse kast. Die hoernalisten van de NPO wringen dit debacle uit in hun straatje.... Ga je dan, 'lekker met je publiekelijk gesubsidieerde objectieve staatsomroep ter informatie van ut volluk'.

peterdh | 10-02-18 | 03:19
-weggejorist-
MEDIACRATIE | 10-02-18 | 06:55

Het journaal legde gisteren een verband tussen nieuwe partijen en etniciteit. Zou Baudet niet moeten proberen want dan is hij een racist! Op dat niveau gaat het helaas.

Simon_GS | 10-02-18 | 08:39
▼ 3 antwoorden verborgen

Gelukkig stem ik altijd op een lokale partij en werd ik daarin alléén maar gesterkt toen ik dit huichelachtige toneelstuk van de gevestigde landelijke partijen aanschouwde. Oh oh wat een afgang.

Papa Jones | 10-02-18 | 01:14

'Als ik een vrouw in een zwart gordijn zie met een doek met kijkgaten zie ik een onderdrukte vrouw, jij een heks'... vond ik een sterk punt van Jesse

RickTheDick | 10-02-18 | 01:13 | 5

Ja Jesse ziet overal zweetgordijndragende slachtoffers. Dat is nogal eens een staaltje vrouwendiscriminatie.

kaasfondue | 10-02-18 | 07:46

Was een variant op zijn ... : als ik een man met een witte puntmuts zie dan zie ik een racist en jij ... (geen idee wat volgde).

Simon_GS | 10-02-18 | 08:10

Als Klaver als een van de besten uit het debat komt geeft het wel aan dat het niet om de inhoud ging, maar om de vorm. Verder gewoon een heel matig optreden van Thierry, willekeurig de omstandigheden. Slecht tot niet voorbereid, weinig tot geen debatskills, schakelt traag, gewoon een demasque. Je moet er toch niet aan denken dat die jongen over een jaar of 8 ons als premier moet verdedigen en vertegenwoordigen in het buitenland of bij de EU? Hij wordt opgevreten door die wolven daar.

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 12:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Baudet moet niet janken. Das politiek.

Mark_D_NL | 10-02-18 | 01:04 | 4

Ook al een laf mens. Laffe mensen dekken elkaar altijd. Alleen, zijn ze niet zo stoer. Makkelijk allemaal tegen een. Dat denken zij. Het Volk denkt er anders over en heeft niets meer met laffe, softe, schijnbaar deugende mensen. De klok tikt door in het voordeel van Thierry.

De Evangelist | 10-02-18 | 01:12

Wilders moet ook niet janken. 12 jaar lang 24 uur per dag bewaakt moeten worden is ook politiek.

IslamPislam | 10-02-18 | 01:33

Lord of the Flies. De groep vermoord de eenling omdat hij de waarheid spreekt. Lafheid regeert. Hoop dat de stemmers voor Baudet/FVD stemt, dan zijn ze sterk en kunnen ze doorgaan met de waarheid brengen.

DlarrE | 10-02-18 | 08:23
▼ 1 antwoord verborgen

Uiterst smerig en gevaarlijk. Ik denk niet dat Nederland een tweede Fortuyn zal accepteren dus de heren nemen zelf nogal een (persoonlijk) risico.

Koos8173 | 10-02-18 | 01:02 | 1

Als ze zo doorgaan hebben we een tweede Fortuyn.
Wat doet de meute dan, die leest AD, of zijn ze wijzer en gaan ze het torentje bezetten,

gato | 10-02-18 | 09:31

@duh
Wat u zegt.

toetssteen | 10-02-18 | 00:52

Ik vind het echt schokkend hoe Baudet zo wordt aangevallen. Echt heel, heeel, ernstig dit. Totaal niet op inhoud alleen maar racisme roepen en guilty by association. T'is echt weer demoniseren ten top. Ik hoop echt dat dit allemaal tot een goed einde komt en FvD gespaard blijft van het geweld wat al die partijen proberen aan te wakkeren.

Forwaards | 10-02-18 | 00:27 | 8

Nouja, om eerlijk te zijn was het betoog van Yernaz in dat interview uiterst wazig: “Dit doet mij geen plezier, eerder pijn. Ik had ook graag gezien dat het anders was, dat zwarte mensen hyperintelligent waren, dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hadden. Maar het is niet zo." ( brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpuntpl... )

Yernaz begrijpt lijkt hier zelf dus niet het begrip tussen volk en ras te begrijpen; bij volk kan impliciet gezegd worden dat omgevingsfactoren een rol spelen, bij ras(zwarte mensen) is er uitsluitend een genetische verklaring. Gewoon heel slecht geïnformeerd en dom.

Overigens heeft Thierry nooit deze fout gemaakt, dat is natuurlijk puur hetze en hysterie. Alleen hij moet hij wel het standpunt van Ramautarsing verdedigen, dat is vrij lastig,

Panos88 | 10-02-18 | 00:55

Je kunt erop wachten tot Baudet beveiliging nodig heeft, Dat is de hele opzet, Wie weet heeft hij niet de ruggengraat van Wilders en stopt hij ermee. Dat is de bedoeling van antidemocraten als Pechtold

HaatbaardKnipper | 10-02-18 | 08:59

Panos88 | 10-02-18 | 00:55
In de context is toch wel duidelijk dat hij het bij zwarte mensen over zichzelf heeft. Hij noemt het pijnlijk en heeft het direct daarna over Surinamers (hij is zelf van Surinaamse afkomst). Verder heeft hij het over verschil in IQ tussen volkeren. Dus je moet wel van kwade wil zijn daar een racistische opmerking in te zien.

Simon_GS | 10-02-18 | 09:46
▼ 5 antwoorden verborgen

Zo voorspelbaar. De media, de interviewers, het publiek, de politiek tegenstanders van Thierry. Allen, tegen een. Dat geeft de slapte aan van onze volksvertegenwoordigers. Slappe leiders creëren barre tijden. Nou mensen daar zijn we hard naar op weg. Je herkent het Koninkrijkje aan de Noordzee na 10 jaar al niet meer terug. Een land zonder identiteit en nationaal gevoel is geen land meer en is reddeloos verloren. RIP, Kingdom of Holland.

De Evangelist | 10-02-18 | 00:27 | 3

Onze volksvertegenwoordigers dus. Ik heb het idee dat er op dat podium maar heel weinig met volksvertegenwoordiging en landsbelang bezig zijn. het meerendeel heeft een lange arm in zijn reedt, die het mondje bedient. Mijn broek zakt er van af. De gedachte dat we als Nederlanders aan dit stelletje zijn buikspreekpoppen overgeleverd stemt tot droevig- ende treurigheid.

De Briemusketier | 10-02-18 | 01:22

Allemaal machtswellustelingen, uiteindelijk, allemaal een ideologietje met dogma's onder de hersenpan die ons met de dwanlepel moet worden ingegoten. Liefst zouden ze nog een ganzenpijp in ons strot douwen om ons ideologische dwangvoedingte geven.
Schandalige vertoning. Evocatus

Evocatus | 10-02-18 | 02:16

Een vlekje in de kaart van de eussr

Rest In Privacy | 10-02-18 | 07:47

Vermakelijk tweetje op mijn tijdlijn: "Alleen maar blanke mannen op het podium', klaagt Klaver. Maar toen er neger op klom, wisten ze niet hoe snel ze 'm er weer vanaf moesten krijgen."
Go Thierry!

redje70 | 10-02-18 | 00:26 | 6

@botbot
Dus liegen is okidoki en mwah Yernaz is een donkere man. Hoe durft hij zijn recht te halen..... mzzzzz

toetssteen | 10-02-18 | 00:57

Dus Klaver noemt zichzelf een blanke man????!!!

BenPakdee | 10-02-18 | 01:10

BenPakdee | 10-02-18 | 01:10
Dus Klaver noemt zichzelf een blanke man????!!!
.
En met zoveel woorden, "ík ben gelukkig geen neger!"

De Briemusketier | 10-02-18 | 01:48
▼ 3 antwoorden verborgen

Baudet laat wel mooi de ware aard van die linkse uitverkopers zien en ze zijn stront zenuwachtig.

12pints | 10-02-18 | 00:22 | 3

En of ze zenuwachtig waren het linkse blok kon amper uit zijn woorden komen dit in tegenstelling van Baudet.

botbot | 10-02-18 | 00:26

Klopt. Links is als de dood voor Terry. Waarom anders zoveel energie steken in een partijtje met 2 zetels.

Mahatma | 10-02-18 | 00:40

Terry for President! Heb er een hoop voor over, en hoef niet in het pluche te zitten zoals de mollen die reeds ontmaskert zijn. Zet u in voor de partij, en maak FvD de grootste.

MoltisantiBeer | 10-02-18 | 00:42

En de NOS laat als highlight zien dat Ascher keihard Baudet de les leest... zucht.

Premier Trutte | 10-02-18 | 00:14 | 2

Precies dat fragment wat de PvdA al op social media had verspreid.
Je. Verwacht. Het. Niet.

Stormageddon | 10-02-18 | 00:21

De staat van de Nederlandse media in een notendop.

kaasfondue | 10-02-18 | 07:49

de grote GS Baliedebat Fact-check show vam het beetje inhoud wat wel besproken is zou mooi zijn.

FirmaLenB | 10-02-18 | 00:10 | 1

Check de eerste 10 minuten van Jinek. Een verrassend objectief verslag.

Mahatma | 10-02-18 | 00:16

Pechtold zag er trouwens erg slecht uit. Keek vaak nogal verwilderd uit zijn toch al vrij bolle vissenogen en klonk vals en vooral ook ontzettend schril.

Deze figuur is duidelijk uitgespeeld. Duurt niet lang meer.

echt_links | 10-02-18 | 00:02 | 4

hansjansen2 | 10-02-18 | 00:12
Dan zullen het wel de zwarten uit Azië zijn die hebben een hoger IQ als ik.

botbot | 10-02-18 | 00:20

Is ook al jaren geleden overleden.

Baron Clappique | 10-02-18 | 00:22

Pechtold zag er trouwens erg slecht uit.
.
Dat regeren is niet helemaal wat ie ervan verwacht had, how could something so good go bad so fast.
.
www.youtube.com/watch?v=ABfsIInfXgU

De Briemusketier | 10-02-18 | 01:54
▼ 1 antwoord verborgen

Met zijn allen tegen 1. Dat zal altijd anders uitpakken.
Wij zijn voor de underdog .Die hypocrieten hebben een goed lesje nodig.

hetwerktniet | 09-02-18 | 23:58 | 4

Sorry maar Nederland is te dom om dit in te zien. De meerderheid gaat de leugens van het partijkartel geloven.

hansjansen2 | 10-02-18 | 00:12

hansjansen2 | 10-02-18 | 00:12
Te dom maar bij het Oekraïne referendum waren zij natuurlijk de wijzen uit het oosten.

botbot | 10-02-18 | 00:22

botbot | 10-02-18 | 00:22
dat is een andere vorm van stemmen. Jij bent echt te dom om te poepen.

hansjansen2 | 10-02-18 | 00:53
▼ 1 antwoord verborgen

Vanavond is mijn bewondering voor Mijnheer Winders met een factor 100 toegenomen na dit debacle ,Baudet heeft nog een lange weg te gaan,wens hem wel succes.

gelukzoeker | 09-02-18 | 23:58 | 3

Greet is nog nooit door meerdere collega's tegelijk zo aangevallen.

Mahatma | 10-02-18 | 00:00

Mahatma | 10-02-18 | 00:00 |
Ze kijken wel uit Greet stemt trouw met de VVD mee.

botbot | 10-02-18 | 00:03

@ Mahatma | 10-02-18 | 00:00 |
Greet doet gewoon niet mee aan dit soort debatten.

duh! | 10-02-18 | 00:45

Een ding is mij wel duidelijk geworden vanavond ,Blijf lekker op Mijnheer Wilders stemmen,Baudet moet nog veel leren maar ik wens hem alle succes.

gelukzoeker | 09-02-18 | 23:50

Heb het niet gezien maar ik begrijp uit de reacties dat links Anne Frank weer eens heeft afgestoft en op het toneel heeft gevoerd?

drs. P | 09-02-18 | 23:39 | 6

drs. P | 10-02-18 | 00:08
Hahaha. Wel fijn dat hij kan reaguren vanuit zijn TBS-instelling.

Mahatma | 10-02-18 | 00:17

drs. P | 10-02-18 | 00:08 Mahatma | 10-02-18 | 00:17
Jullie hebben wel iets van jullie goddelijke leider weg.
Schimpen maar inhoudelijk? ho maar.

botbot | 10-02-18 | 00:43

@ botbot
“Schimpen maar inhoudelijk?” Jij hebt Pechold en de anderen op inhoud kunnen betrappen? Da’s heel knap!

duh! | 10-02-18 | 00:47
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat een vals politiek commentaar bij Jinek; alsof Thierry "opeens voor het eerst" zei tegen Klaver dat het geen genetische kwestie was maar eentje die verband houdt met omgevingsfactoren. Hij heeft dit standpunt al tig keer verkondigd, ook laats tegen Powned. Parallelle werkelijkheid dit.

Toch goed gedaan Thierry, ook al was dit debattechnisch een zwakke beurt aangezien je niet goed uit de verdediging kon komen. Dit truucje kunnen ze echter niet blijven opvoeren, gewoon eentje incasseren en weer door! Maar wel stom dat je die Yernaz op de lijst hebt gezet, het is een pyromaan die tot nog toe niet zijn eigen rotzooi opruimt.

Panos88 | 09-02-18 | 23:39 | 8

RIDEFREE66 | 09-02-18 | 23:52
Corrupt wat goedkoop maar het bekt wel lekker.
Het was natuurlijk wel de uitgelezen kans voor Baudet om die jongens eens aan te pakken.

botbot | 10-02-18 | 00:08

Scherp opgemerkt.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 07:07

Prima analyse. Zoiets had ik ook graag eens teruggelezen in de klassieke media. Maar ja die zitten na een jaar nog in de reedt van Hillary.

kaasfondue | 10-02-18 | 07:54
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik hoop voor Thierry dat het kabinet nog lang blijft zitten zodat hij zich nog een beetje kan inlezen en debatten kan oefenen want dit was niet zo best. Leek op een drammende kleuter. En die aluhoedje theorie over het klimaat moet hij maar snel achter zich laten want dat kun je niet vol blijven houden.

Ardbeg | 09-02-18 | 23:33 | 12

Ardberg, de racismekaart is vele malen zieliger!

Rest In Privacy | 10-02-18 | 00:03

Het was geweldig voor FvD dat Links massaal de aanval op Terry zocht. Ze zijn duidelijk als de dood voor Terry.

Mahatma | 10-02-18 | 00:04

Te veel van uw nick gedronken?

F. Jacobse | 10-02-18 | 00:35
▼ 9 antwoorden verborgen

Dankzij de enorme verkiezing fraude (om 20:30 wist de VVD al dat ze gewonnen hadden)hebben we deze club randdebielen nu aan de macht gekregen. Zoals Pim Fortuin gedemoniseerd en uiteindelijk vermoord, Is het nu de beurt aan Baudet.Demoniseren en uitsluiten vooral niet naar hem luisteren.Pechtold liet zijn vuile ware aard zien

RIDEFREE66 | 09-02-18 | 23:31 | 4

Ardbeg | 09-02-18 | 23:36
Nee. We zijn aan het reaguren. Wanneer je zo volwassen bent, laat een 'kinderlijke' post dan. Waarom reaguren?

Mahatma | 10-02-18 | 00:06

Ardberg is een klassieke troll, heeft niks met reaguren te maken. Dan krijg je dit soort onzin.

drs. P | 10-02-18 | 00:42

Haha grote mensenzaken, dat zegt iemand die het geweldig vind als een politicus in een debat zegt : bel ome theo! Over kleuterschool niveau gesproken.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 00:58
▼ 1 antwoord verborgen

Eerlijk is eerlijk. De staatstelevisie gaf bij monde van Xander van der Wulp en Joost Vullings een genuanceerd beeld van het debat. Zij gaven toe dat D66 en GroenLinks wel erg gretig ingingen op Thierry Baudet vermeende racisme.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:28 | 7

Ik heb het zelf ook gelezen, en denk velen met ons. (Hier nog het linkje: brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpuntpl...)
Context ontbreekt keer op keer, en het blijft vooral een aanval van GL en D66. Slap gelul vooral.

Luckystriker | 09-02-18 | 23:49

Luckystriker | 09-02-18 | 23:36
Yep. Het liefst beide dames tegelijk.

Mahatma | 10-02-18 | 00:08

lingo star | 09-02-18 | 23:28
Eens. Viel mij ook al op.

Mahatma | 10-02-18 | 00:13
▼ 4 antwoorden verborgen

Vond dat oproepen tot boycot van alle partijen (leefbaar rotterdam) die wel eens een praatje gemaakt hebben met Baudet ook wel erg kansloos.

leovdl | 09-02-18 | 23:26 | 1

maar ze willen de Marokkaanse groenteboeren wegsturen! Was dat niet omdat er 10 kaperszaken en groenteboeren in dezelfde straat stonden wat daardoor de verdenking van witwassen opriep?

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 23:39

Ik heb maar een klein stukje gezien ik vind het een verademing om eens een politicus oprecht boos en emotioneel te zien( baudet wel te verstaan)in
tegenstelling tot de gespeelde verontwaardiging en gevoeligheid van vooral Klaver, Pechtold en Ascher.

Ja, kunt zeggen Baudet is niet op, gewassen tegen de aanval van deze wolven maar na een week vol leugens en valse aantijgingen in de media.vind ik het bewonderingswaardig dat hij ipv weigeren in debat te gaan, het toch niet uit de weg gaat.
Dan hadden ze weer gaan lopen gillen dat hij het debat niet aandurft( zoals Wilders altijd werd verweten bij de kamerverkiezingen )
Nu ga ik zeker fvd stemmen!

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:14 | 8

Dankzij de enorme verkiezing fraude (om 20:30 wist de VVD al dat ze gewonnen hadden)hebben we deze club randdebielen nu aan de macht gekregen. Zoals Pim Fortuin gedemoniseerd en uiteindelijk vermoord, Is het nu de beurt aan Baudet.Demoniseren en uitsluiten vooral niet naar hem luisteren.Pechtold liet zijn vuile ware aard zien.

RIDEFREE66 | 09-02-18 | 23:29

Stabiliteit, oprechtheid(!!!) en realiteitszin, zoals Pechtold, Klaver en Ascher zeker?Er lopen in Nederland geen drie mannen rond die onoprechter en meer buiten de realiteit zweven als deze drie.
Ik hoef alleen maar even te kijken naar hoe die gemene oogjes van Pechtold rond draaien als hij weer eens een zgn grappige vileine gemeenplaats uitbraakt.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:33

Jep, zo heb ik het ook ervaren, dit was geen gespeelde boosheid, Baudet is authentiek. Een verademing!

JackStick | 10-02-18 | 00:33
▼ 5 antwoorden verborgen

Zeg Berdet, of je nou wel of niet gelijk hebt, je gaat het zeker niet van ze krijgen. Helemaal niet op zo'n avond. Wen aan het idee dat ze je niet zo briljant vinden als je jezelf vindt. Of dat in ieder geval nooit zullen laten blijken. Zelfrelativering, zelfkritiek en leren schaken tijdens het debat. Dat is het devies. Mocht dat te min zijn, niet puur genoeg voor je edele geest, ga dan maar weer boeken schrijven. Je bent een slangenkuil ingestapt, act like it. Rocky-modus aan en wel nu meteen.

nuisz | 09-02-18 | 23:12 | 3

Pauper.

Baron Clappique | 09-02-18 | 23:33

Sombermans.

nuisz | 10-02-18 | 00:02

Ja dat is een reële visie op wat Baudet te wachten staat en waar hij zich op dient te leren voorbereiden.

kaasfondue | 10-02-18 | 07:57

Wat een schaamteloze vertoning van het partijkartel, en GroenLinks. Pechtold is uitgerangeerd, die probeert Baudet nog mee te nemen in zijn val.

barq | 09-02-18 | 23:09 | 1

Inderdaad, probeert. Maar niet gelukt. Denk dat D66 zal verliezen aan FvD, VVD en CDA. GL vooral aan de SP en aan de PvdA.

Luckystriker | 09-02-18 | 23:13

Is het ergens terug te kijken. Van wat ik lees is het als een soort van dodelijk ongeluk langs de snelweg. Ik wil niet kijken maar toch..

LaCroix | 09-02-18 | 23:08 | 2

De Balie heeft ook een Youtube kanaal . Daar zal het wel op verschijnen binnenkort.

Simon_GS | 09-02-18 | 23:28

dank @Simon_GS , zie net een topic op NOS nieuws. Ben verschrikkelijk benieuwd

LaCroix | 10-02-18 | 00:22

Tsja, moet je op dit volk stemmen ? Geen enkele grandeur, zijn allemaal net keukenverkopers die boos worden als het verkooppraatje doorprikt.

Voor Baudet wel goed om eerst op dit niveau zijntegenstanders te leren kennen, gaat zometeen op landelijk niveau meer een makkie worden voor hem.

Verder wordt niemand blij als dit een belangrijke stad in het land vertegenwoordigd. Nederland is Amsterdam wel zat zo....

Tee Of Cup | 09-02-18 | 23:08

Flutdebat met een hoop geschreeuw. Niet de moeite waard, geen enkele ‚kandidaat‘ was ook maar enigszind authentiek.

Masturwasbeert | 09-02-18 | 23:08 | 1

Nou Buma vond ik nog wel behoorlijk authentiek overkomen. Liet zich niet meeslepen.

Simon_GS | 09-02-18 | 23:21

Ik heb de Tweede Wereldoorlog niet meegemaakt en heb NSBers nooit in het echt gezien. Ik heb er nooit een goed beeld bij kunnen voorstellen, wat voor mensen dat nou precies waren. Na het zien van Penthouse pechtold vanavond heb ik nu een heel goed beeld gekregen, wat voor soort mensen die NSBers waren.

Vieze_Henkie | 09-02-18 | 23:06 | 4

Tja Henkie als je Pechtlul met een NSB er vergelijkt vat het misbaksel dat op als een compliment, zelfs vies verrot nageboorte is dat nog.

gelukzoeker | 09-02-18 | 23:37

Pechtold is wel van Duitse origine. Papa zat in de Raad van Bestuur van Dura Vermeer.

Reaganmania | 10-02-18 | 00:35

Pechtold moeten ze ombouwen tot shemale en dan met een Snicker in zijn hand naar Sjors sturen.

XaleX_2 | 10-02-18 | 01:03
▼ 1 antwoord verborgen

De NOS doet ook een duit in het zakje met het journaal van 23:00 uur, door weer een negatief item over FvD op te halen. Een item wat compleet niet actueel is. #demons

Zupschufter | 09-02-18 | 23:03 | 4

Ik vond Xander van der Wulp en vooral Joost Vullings opmerkelijk genuanceerd dit keer.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:29

Dat viel dus verassend genoeg mee zelfs Jinek had het over een linkse obsessie!

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:41

Op radio1 ook enige nuance net. 1x de bel ome Theo te horen maar Pechtold zei het zeker meermaals

tata1981 | 09-02-18 | 23:42
▼ 1 antwoord verborgen

Dit was geen debat.

Baron Clappique | 09-02-18 | 23:00 | 1

Het was een wedstrijdje modder gooien met als doel het FvD te besmeuren.

Zwiebelmaus | 09-02-18 | 23:04

Wat heeft die LUL van een Asscher zijn ware bek laten zien met z'n jij-bakken tegenover collega Baudet. De grootste prutser van Amsterdam tijdens zijn wethouderschap denkt de grootste bek te kunnen opzetten. Dan ben je een echte LUL. Ik wens de Amsterdammers veel wijsheid toe in maart.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:00 | 3

zo is het en vooral lekker linksschuimbekkend doorblaten...............

grapjasz | 09-02-18 | 23:06

Ik wens de Islammerdammers een totaal verrotte schroothoop toe. Ben er vroeger veel uitgegaan met plezier,maar nou vind ik het al erg als de trein er doorheen moet.

gelukzoeker | 09-02-18 | 23:42

En dan had hij het over de "woningnood" en betaalbare huizen in Amsterdam, het enige wat uit zijn strot kwam was Air-BnB en prins Bernhard de schuld geven, en er zijn heus niet teveel sociale huurwoningen in A`dam volgens hem.......

Daarna kreeg hij natuurlijk gelijk voor zijn voeten geworpen dat A`dam decennialang een PvdA bolwerk was....

gas-man | 10-02-18 | 00:44

Ik denk dat mensen juist sympathie krijgen van de hopeloze, duidelijk gespannen Thierry. Het maakt niet uit hoe vaak hij afstand neemt, of hoe hij zijn punt wil maken, dit was met zijn allen op een (alleen Buma maakte een positieve uitzondering). Hoe duidelijk wil je het maken dat er een kartelpolitiek is.
Dit is net wat er met Trump ook gebeurde. De MSM, de politiek, de PC-gestapo, iedereen en alles is tegen hem, maar de burger ziet het. De burger denk zelf wel na. Ben nu meer dan ooit overtuigd van de noodzaak van FvD. Ga ook maar eens lid worden. Thierry moet zich beter gaan leren wapenen in dit soort "debatten". Inhoud doet er niet toe, het gaat in dit soort toneelspelletjes om de stijl.

Ketchupbadger | 09-02-18 | 23:00 | 4

Maar Baudet is niet te vergelijken met de straatvechter Donald Trump.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:09

Zijn kracht is juist om niet mee te gaan in die achterlijke politieke spelletjes. Dat toont men (hopelijk) juist aan hoe nodig FvD is.

jeffreeze | 09-02-18 | 23:09

De rest bereidt gewoon een ingestudeerde aanval voor, begrijp eigenlijk wel dat Wilders allang gestopt is met deelnemen aan zulke circusacts.

Roze_bril_drager | 09-02-18 | 23:10
▼ 1 antwoord verborgen

Die Pechtold deugt echt niet: wat een enorme frustratie moet daaronder zitten zeg, de gretigheid en hijgerigheid waarmee hij op Baudet inhakt (op basis van een vage uitspraak van diens gekleurde nummer 2 in A’dam VOORDAT hij lid was van FvD) kent bijna geen grenzen. Dikke kans dat het is dat je ergens tegen afzetten en met het morele vingertje zwaaien (hoe volstrekt onterecht bij deze profiteur!) zoveel makkelijker is dan zelf iets inhoudelijks naar voren brengen. Daar houd ik het voorlopig op. Sollicitatie naar Marcel van Dam II is te absurd..

duh! | 09-02-18 | 22:57 | 1

Er is gegraven en gegraven naar een uitspraak die lijkt op racisme terwijl het gewoon een resultaat uit een onderzoek was. Maar ze hebben het gevonden en gooien er nu mee. Hij had echt een spindocter moeten hebben die hier een tegenwoord voor had moeten verzinnen. Het is een slangenkuil en dat is het.

Omebert | 09-02-18 | 23:33

Het zijn eigenlijk net Marokkaantjes met z'n allen op één.

Zwiebelmaus | 09-02-18 | 22:56

Erg vermakelijk allemaal, maar met een debat had het allemaal niet zoveel te maken. Het was een avondje bekvechten, ver-pissen en pikmeten op een podium. Leuk hoor, maar dat is geen debat.
Een debat is een georganiseerde uitwisseling van argumenten over een of meerdere stellingen waarbij je voor en tegen 5, 10 of 20 minuten laat spreken (opening statements), vervolgens op elkaar laat reageren en vragen laat stellen, een afsluitende Q&A door het publiek en eventueel closing arguments.

Dit was gewoon een avondje kooivechten, modderworstelen. Het deed nog het meest denken aan een apenrots van chimpansees die elkaar met hun eigen uitwerpselen te lijf gaan. Nogmaals, erg vermakelijk, maar met een debat heeft het niks te maken.
Youri moet zijn toko geen debatcentrum meer noemen, maar poepgooizaal, bekvechtarena of zoiets.

Stormageddon | 09-02-18 | 22:54 | 6

@ Stormageddon
De enige die dat volgens mij doorhad en er ook naar handelde was Buma, dat moet je hem nageven.

duh! | 09-02-18 | 22:58

Inderdaad met een debat heeft het geen ene fuck te maken als je te bang bent om de inhoud te mijden.

Zwiebelmaus | 09-02-18 | 23:00

Buma leek inderdaad de meest volwassene van het hele stel. Maar erg veel in te brengen had hij ook niet. Nog even onverlet dat ik nog steeds niet weet wat de visies van de landelijke politiek op Amsterdam zijn. Kan me ook niet schelen want ik woon daar niet, maar zo stond het wel aangekondigd. Iemand daar wijzer over geworden? (Los nog dat het een stelling van niks is en geen inzet van een debat kan zijn.)

Stormageddon | 09-02-18 | 23:04
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik kan Baudet in ieder geval als dapper kwalificeren dat hij zich in deze ruftende slangenkuil heeft begeven.
Thierry is niet gek, hij wist wat hem te wachten zou staan, alleen niet met welk venijn. Hij staat nog, zal wel moe zijn en van binnen brandt een vuurtje, zal slecht slapen, maar hij heeft denk ik wel een aantal mensen die hem weten te "nomaliseren". En hij heeft nog steeds zijn aanhang, die hem denk ik nog meer zullen steunen. Het enige wat Thierry vanavond verloren heeft is energie, de anderen hebben zich als hooligans gedragen. ik weet niet of ik eerder in mijn 65 jarige leven een dermate droef politiek dieptepunt heb meegemaakt. Dit slaat volgens mij alles.
Ik wordt binnenkort 66, ik weet zeker dat ik een jaartje over mijn leeftijd ga liegen.

Memek | 09-02-18 | 22:53 | 1

Hahaha grappig slotakkoord. Alvast gefeliciteerd.

kaasfondue | 10-02-18 | 08:03

Vond Jesus Klavertje 4 vrij populistisch bezig.

william7055 | 09-02-18 | 22:52

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

Het is duidelijk in welke fase we zitten, lijkt mij zo.

laagvliegert | 09-02-18 | 22:51 | 1

Sneller dan verwacht.

laagvliegert | 09-02-18 | 22:51

Wat doen al die landelijke BoBo's daar? Wonen die allemaal in Amsterdam of zo?

Oepsie1234 | 09-02-18 | 22:50 | 4

Alleen Asscher komt uit Amsterdam! Stem PvdA mensen!

Supermatthijs | 09-02-18 | 22:53

Supermatthijs | 09-02-18 | 22:53
Hahaha. Dit zal ze vast helpen.

Het viel ook op dat Penthouse de PvdA zo aanviel.

Mahatma | 09-02-18 | 23:01

Supermatthijs | 09-02-18 | 22:53
Ik laat nog liever mijn anus bleken met accuzuur dan dat ik op die rat stem.

Ketchupbadger | 09-02-18 | 23:04
▼ 1 antwoord verborgen

Yernaz R. wordt gediscrimineerd door deze politiek correcte schijnelite.

frisenfruitig | 09-02-18 | 22:49 | 3

Het is bijna te ludiek voor woorden. Ze weten van ellende niet hoe snel ze Yernaz van het podium moeten krijgen, want anders ziet het publiek misschien dat het een 'zwarte' was die de IQ uitspraak deed en dan kan je geen racisme meer zeggen, want 'geen positie van macht als minderheid'.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:58

Die Yernaz had daar gewoon niks te zoeken, daar had Buma wel gelijk in.

BlowingBubbles | 09-02-18 | 23:12

Mwah, als ze Yernaz gewoon even zijn verhaal hadden laten doen, dan was het misschien opgehelderd.

Maar dat is de bedoeling natuurlijk niet.....

gas-man | 10-02-18 | 00:47

Ik ben lid van FvD dus betaal contributie. Ik loop ook zomaar niet weg, dat ligt niet in mijn aard. Maar één ding kwam spontaan naar boven vanavond; Thierry heeft niet dat briljante van Pim. Vanaf nu kijk ik nog slechts naar de resultaten, misschien brengt dat het blijde gevoel terug...

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:48 | 11

Je moet niet vergeten dat Fortuyn, toen hij de politiek in ging, al meer levenservaring had dan Thierry nu heeft. En Thierry hoeft natuurlijk ook niet even goed te zijn als Fortuyn. Zolang hij zijn doelen maar behaald.

hansjansen2 | 10-02-18 | 00:21

Ik wil geen goede debatters, ik wil fatsoenlijke en kundige bestuurders die vanuit hun standpunt het beste willen voor het hele volk.

Promedio | 10-02-18 | 00:40

Ik heb twee weken voor zijn dood een gesprekje met Pim gehad. Vermakelijk, Pim was erg van de tongriem gesneden. Maar: toen ik hem een beetje opnaaide, hapte hij wel. Dat vond ik weer iets minder sterk. Heb me daarna meerdere keren afgevraagd of hij het had gered in de politiek.

Rest In Privacy | 10-02-18 | 01:14
▼ 8 antwoorden verborgen

Gelukkig heb ik vanavond naar Voetbal Inside gekeken.
Dat was zoals altijd weer een beschaafde uitzending met welingelichte analisten.
En, in België doet niemand moeilijk over Bo en Renate.

Jan Dribbel | 09-02-18 | 22:48 | 1

Gezien je benchmark heb je een punt.

Peilstok | 09-02-18 | 22:52

Deja vu’s
.
Geef die man beveiliging.

Parel van het Zuiden | 09-02-18 | 22:47 | 1

Hij heeft inmiddels politiebeveiliging. Ze mogen de rekening naar Alexander Penthouse sturen wat mij betreft.

Mahatma | 09-02-18 | 22:49

Met z'n allen tegen 1. Hieha. Ze schijten 7 kleuren stront van angst voor FvD

frisenfruitig | 09-02-18 | 22:47

Wat halve tamme is die Pechtold nep democraten.

Zwiebelmaus | 09-02-18 | 22:46

Hoogste tijd voor een nieuwe oorlog waarbij we weer een harde reset voor dit gecrashte systeem van inteelt politiek kunnen bewerkstelligen. Ik moet braken van deze immorele kartelleugenaars.

spekpater | 09-02-18 | 22:46

Het is een grote schande voor de Nederlandse politiek dat dit gegaan is hoe het gegaan is, nog nooit heb ik zoiets smerigs gezien. En dat zijn de politiek leiders van dit land? Het is goed dat Buma zei dat dit beneden alle peil was. Pechtold is echt een walgelijke vieze maar vooral hele enge meneer met zijn "bel ome Theo" Ik hoop dat Baudet aangifte gaat doen, dit gaat echt veel te ver allemaal.

tata1981 | 09-02-18 | 22:45 | 2

Een miezerig laag bij de gronds corrupt ventje dat z’n gezin in de steek laat en belasting ontduikt in z’n privé leven, maar publiekelijk met het vingertje wijzend anderen de maat staat te nemen. Misselijkmakend!

duh! | 09-02-18 | 23:03

VMBO niveau. Figuurlijk dan want er is niets mis met VMBO-ers.

Promedio | 10-02-18 | 00:42

Baudet is nog veel te netjes tussen deze slangen, wiens gif samen supergif vormt, maar het siert Baudet! Ventje Penthouse draait totaal door met demoniseren en zou Baudet het liefst nog afslachten met zijn "ik ben nog maar net begonnen". Hopelijk beseffen de kiezers dat ze van schreeuwend ventje Penthouse niets meer te verwachten hebben, zijn enige "kwaliteit" is nog slechts Wilders en Baudet aanvallen.

miss error | 09-02-18 | 22:45 | 3

Pechtold heeft zich vandaag als een buitengewoon minderwaardig mens gedragen. Asscher en Klaver trouwens ook. Allen uit angst voor zetelverlies aan BIJ1 en DENK.

BlowingBubbles | 09-02-18 | 22:47

Hoi

SyntaxError | 09-02-18 | 22:48

Hai!

miss error | 09-02-18 | 22:57

Dit haalt mij definitief over lid te worden van Forum voor Democratie.
Ik ben echt geschokt door het gedrag van Asscher en de rest van dat gajes. Hoe smerig durf je het te spelen. Ongelooflijk.

laagvliegert | 09-02-18 | 22:45 | 1

Dat gaat toch al weken zo? Het is platvloers opzettelijk woorden verdraaien, verkeerd citeren, over discriminatie om huidskleur beginnen. Ik heb de laatste dagen wel eens gedacht ... misschien heeft Baudet wel gelijk met zijn partijkartel want dit komt als een soort collectieve agressie op mij over vanuit de langer bestaande politieke partijen.

Simon_GS | 09-02-18 | 22:59

Ben bang dat Thierry te emotioneel labiel is voor debatten met deze slinkse continu framende gedrochten. Hij laat zich al razend compleet op de kast jagen, komt overspannen over. Hij heeft het eerlijk gezegd vanavond totaal verprutst, laat ik eerlijk zijn.

Maar ik weet wat in zijn hart leeft en dat ten opzichte van bijna al die linksknakkers zijn hart niet is versteend, maar echt oprecht is. Precies daarom blijf ik hem steunen, er moet worden gepoogd het parijkartel te doorbreken om ons uit die klauwen van Bilderbergs Europa te redden. De tijd dringt.

Jan, Leiden | 09-02-18 | 22:42 | 12

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:55 |

Hij mag wel een paar lesjes gewiekstheid volgen van Mr. Hiddema of met hem oefenen!

Jan, Leiden | 09-02-18 | 23:04

Wilders had bij dit debat niets te zoeken omdat de PVV niet meedoet aan de verkiezingen in Amsterdam. Wel in 30 andere gemeenten.

Lupuslupus | 09-02-18 | 23:15

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:55:
Sorry, maar Baudet is geen intellectueel. Hij poseert als een denker maar is het niet. Hij schakelt traag, zijn algemene ontwikkeling ( buiten de boekjes ) is niet bijster hoog en om zijn parate kennis op een duidelijke manier naar buiten te brengen is ook al een zwak punt. Zelfs Roemer is debattechnisch beter...

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:41
▼ 9 antwoorden verborgen

Jammer dat Baudet die Penthouse niet aanpakte toen hij het over demoniseren had. Penthouse ging huilend naar de Politie voor een tweet. Terry zijn deur werd besmeurd en hij loopt met politiebegeleiding rond. Hoezo geen demonisering.

Mahatma | 09-02-18 | 22:41 | 4

botbot | 09-02-18 | 23:33
Zeg ik dat er een wet is overtreden?

Over welk gedrag heb je het trouwens?

Mahatma | 09-02-18 | 23:57

Mahatma | 09-02-18 | 23:57
Nu nog mooier ik plaats het plemsel van u niet.

botbot | 10-02-18 | 00:10

botbot | 10-02-18 | 00:10
Wat heb je gerookt?

Mahatma | 10-02-18 | 00:46
▼ 1 antwoord verborgen

Zag net een stukje en zag de totale afgang van Baudet. Het is maar hoe je kijkt zeker?

Supermatthijs | 09-02-18 | 22:39 | 14

Kuifje-in-Afrika | 09-02-18 | 23:02 |
Er zijn ook wetenschappers die beweren dat de aarde plat is en het milieu niet verstoort wordt door de mens.
Dat is al een discussie op zich zelf en het is puur stom om dit op te voeren.
Nu krijg je een discussie over zo onnozel iets dat maakt afbreuk van je politieke argumenten.

botbot | 09-02-18 | 23:23

botbot | 09-02-18 | 23:23
Zijn er onderzoeken die aantonen dat het iq in Afrika en west Azie hoger ligt dan in West Europa?

Mahatma | 09-02-18 | 23:59

Mahatma | 09-02-18 | 23:59
Ik kan u bedelven met linkjes van wetenschappers die er heel anders overdenken.

botbot | 10-02-18 | 00:13
▼ 11 antwoorden verborgen

Baudet moet eens leren om een discussie aan te gaan en niet gelijk beginnen met verwijten, ja wie kaats..

botbot | 09-02-18 | 22:39 | 3

Ach, dit is slechts een debat voor de gemeenteraadsverkiezingen. We moeten het niet groter maken dan het is.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:47

Lastig als je continue geframed word met hetzelfde geleuter en dat al dagenlang. Linkse drammers slopen hem vakkundig maar hij word er hard van en zal zich beter verweren.

Trumme | 09-02-18 | 22:48

Trumme | 09-02-18 | 22:48
Je gaat er naartoe voor een debat, debatteer dan, in het heetst van de strijd roept die klote pikeur de hulp van een ander in.

botbot | 09-02-18 | 23:14

Dank aan GS voor de kijktip. Ik woon ver weg van Amsterdam, dus kan niet alle Amsterdamse gevoeligheden inschatten. De aanvallen op Baudet (met Pechtold voorop) voelden onterecht aan, maar hij had dit kunnen verwachten. Zijn verdediging maakte een hulpeloze indruk, maar dit komt ook door de gespreksleider, die hem wel meer tijd had mogen geven. Baudet werd immers massaal aangevallen. Waarom niet Ramautarsing het woord geven? Hij was er toch en had zijn verhaal kunnen doen. Het is echt niet mijn partij, maar dit voelde richting Baudet onrechtvaardig. Voor de rest een chaotisch debat met veel heen en weer geschreeuw. Positieve uitzondering: Buma.

Mannes | 09-02-18 | 22:37 | 2

Ja, dat soort aanvallen kan Baudet mijlenver zien aankomen. Echter, welk antwoord hij ook gegeven had en hoe hij ook had gereageerd, hij zou het in de ogen van die anderen toch nooit goed doen. Komt nog bij, dat iedereen er zijn//haar plasje over wilde doen. Andere mogelijkheid is om niet aan dit soort debatten mee te doen en thuis te blijven, maar dan wordt ie weer een lafaard genoemd. Dus hij kan het op die manier nooit goed doen.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:48

Ramautarsing is te bruin. Aldi blanke mannen (Klaver, Buma, Pechtold, Asscher, Marijnissen en die andere stropdas behalve Baudet) houden er niet van! Kijk nou hoe ze die arme mevrouw Simons misbruiken!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 22:55

En dit allemaal op de dag dat zelfs Anne Fleur Dekker het licht heeft gezien.

BlowingBubbles | 09-02-18 | 22:37 | 7

Dus, AFD geilt toch op rechtse jongetjes of ze ziet in dat een leven als kraker tussen de anders stinkerts in een koud tochthol toch minder aantrekkelijk is dan een villawoning in Blaricum als artsenvrouwtje. Net zo verstandig als hypocriet, Anne Fleur. Hoop dat jouw linkse voormalige vriendjes je nu ook niet met bakstenen gaan bekogelen, je taarten met poep in je gezicht smijten of je voordeur bekladden. Enne, die koffie die je gaat drinken, toch wel Max Havelaar, he?

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:37

AFD heeft geneukt. Iemand met rechtse praatjes heeft haar gepenetreerd en daarna hebben ze gepraat. Over Thierry. En Geert. En Donald. En Pim. En daarna hebben ze weer geneukt. En AFD vond het geweldig. Orgasme na orgasme. Volledig geredpilled.
Ik was het niet, maar kudos voor de kerel die haar het licht in de schele ogen heeft genaaid. Well done, buddy.

Stormageddon | 10-02-18 | 02:11

@stormageddon.
Scherp.

C.Martel | 10-02-18 | 09:34
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik herinner me nog dat een kereltje de politiek zo vies vond, kijk hem nu jubelen, niet weglopen Thierry, bel ome Theo. Wees maar trots Alexander, je hoort er helemaal bij, de vuile politiek.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:36 | 5

Pechtold burgemeester Amsterdam? Daar zijn de penthouses wel wat duurder.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:00

Burgemeesterswoning. Misschien tegen een verlaagde huur?

Rest In Privacy | 09-02-18 | 23:05

Thierry had moeten zeggen: Ome Theo? Die is dood. Vermoord door een Salafist. Die beweging die u niet wil verbieden. En u ook niet. En u ook niet. En u ook niet ( wijzend naar zijn andere critici ). Maar ja, Baudet is niet het scherpste mes in de keukenla.

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Pechtold, de vleesgeworden kwade trouw. De dementor van de Nederlandse politiek.
Dat wezen zuigt alles de duisternis in wat nog enigszins naar gezond verstand neigt.

der_feldwebel | 09-02-18 | 22:36 | 1

Het eerste lopende zwarte gat op twee benen.

F. Jacobse | 10-02-18 | 00:28

Juist nu meer dan ooit: FvD.
Dat kartel gedoe (zoals bij het vermoorden van Pim) is uitgewerkt.
Met z'n allen Tjerrie kapot maken werkt niet meer. Mensen lachen dat kartel uit.

Kamervraag | 09-02-18 | 22:35

Wat dit aangeeft is dat de vraag naar een normale niet linkse partij, die zich niet inlaat met met volkomen nutteloze IQ discussie, een voorliefde heeft voor een seculiere maatschappij, Klimaat verandering onderkent, enorm groot is. Iemand?

Chemokar | 09-02-18 | 22:34 | 4

De SP is economisch links conservatief. Dus die valt af.. Punt hier is dat je een gangbare economisch rechtse partij kan sturen zonder te vervallen in godvergeten gelul over IQ van Surinamers en bezig zijn met een weerman op twitter. Tering, wat een amateurs

Chemokar | 09-02-18 | 22:46

Ben zelf ook rechts georiënteerd, al kan ik me op links het meest vinden in het beleid van de SP. D66 kan je op rechts dan meteen vergeten. VVD kan ik me op een aantal punten ook wel in vinden. Al ben ik toch vooral liefhebber van het nieuwe geluid dat de FvD laat horen (net iets genuanceerder als dat de PVV dat doet). Baudet moet zijn rug echter wel recht houden, en zich niet teveel aantrekken van de non-discussies over de al door jouw genoemde onderwerpen die progressief links en rechts met hem aan wilt gaan.

Luckystriker | 09-02-18 | 23:03

SP is niet ISlamkritisch en nog steeds pro-vluchtelingenopname. Daarnaast is hun progressieve zorgtarief naar mate van inkomen en haat tegen mensen met geld gewoon triest, dus nee, mij zijn ze kwijt.

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:30
▼ 1 antwoord verborgen

Stapte wat later in, maar Baudet begon zwak toen het over klimaat ging. Hij had een punt, maar bleef over de consensus van de 97% van de wetenschappers doorgaan. Maar dat klopt niet, die uitspraak is gebaseerd op een onderzoek op het % scientific papers dat aangeeft dat de mens invloed heeft op het klimaat, waarvan 97% van de papers aangaf dat de mens dat wel had. Daar was hij samen met Klaver wat kinderachtig over als je het mij vraagt. Pechtold was erg zwak, net als Klaver op de andere onderwerpen. Buma en Marijnissen waren sterk, Asscher wat op de achtergrond en Kuzu viel me mee. Baudet op de andere onderwerpen wat mij betreft best sterk. Straks wordt er bij Jinek nog nagepraat, en daar zal hij zeker terugkomen. Goed of slech, waarschijnlijk slecht maar dat kan je verwachten, het zal het aantal stemmen op FvD ten goede komen. Ben zelf ook fan als ik eerlijk ben.

Luckystriker | 09-02-18 | 22:32 | 5

Op welke zender komt Jinek?

Lupuslupus | 09-02-18 | 22:49

23:10 op NPO1, maar wees wel voorbereid op een totale negativiteit in de richting van FvD. De gasten, die volgens mij onder contract staan bij de NPO, zijn altijd negatief over Baudet en zijn partij. Een Jinek die niet kritisch is maakt een propagandistisch storend programma waar je tegen moet kunnen.

Luckystriker | 09-02-18 | 22:58

Viel positief mee deze keer. En was het ook eens met hun conclusie, soort van, meer van dit maar wat meer gericht op een common ground.

Luckystriker | 09-02-18 | 23:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Rommelig en slecht geleid debat waar zo'n beetje iedereen in no time van de stelling afweek om z'n eigen politieke verhaal af te ratelen. Stoffige Buma dacht effe grappig te doen met Sloten maar ging totaal de mist in. Als dit de politieke top is dan is het slecht gesteld met Nederland. Niet te hopen dat Pim dit vanaf een roze wolk kon aanschouwen. Arme man is echt totaal voor jan lul gestorven.

AntonJensen | 09-02-18 | 22:32 | 1

Het is slecht gesteld met NL in politiek opzicht en Pim Fortuyn's missie om dit ten goede te veranderen werd inhumaan afgebroken. Nu hebben de Tasmaanse duivels wederom geblaft, maar werd er iets nieuws gehoord? De kracht van Thierry Baudet schuilt in zijn op een natuurlijke manier gentleman zijn gecombineerd met een scherp intellect. Daaraan vast blijven houden: Zo wordt ook Pim's missie alsnog met eer bekroond. Pim is nooit voor schofterigheid gebogen.

Eeuwig..Op..Vakantie | 09-02-18 | 22:47

Samengevat denk ik toch dat Baudet 't prima heeft gedaan. Echt.
Hij had twéé belangrijke doelen om te bereiken:
1e benadrukken dat FvD niet racistisch is; geslaagd.
2e laten blijken, dat bijna alle partijen heel partijdig FvD van racisme betichten; geslaagd.
Dat Baudet niet de indruk gaf, iedereen korte-metten van repliek te dienen, lijkt misschien geen overwinning, maar is 't wel, want Baudet laat de indruk na, 'dat ze allemaal op die jongen sprongen, terwijl hij de kwaaie niet is'.
M.a.w.; Baudet verdient zelfs 'de sympathieprijs'. (toch meegenomen)
Wat blijft hangen in iedereen z'n geheugen (?), dat al die anderen drammers waren, en mono-denkertjes namens hun eigen gelijk.
En dat hun ingestudeerde grappige samenvattinkjes de echte
Amsterdammer niet zullen boeien.
Dus echt waar, dit was 'n hele goede avond voor Baudet.

Der Paulie | 09-02-18 | 22:30 | 6

Echte Amsterdammmers zijn lang geleden de stad massaal ontvlucht en wonen in Purmereutel, Almere, e.d. Dat aantal is gekrompen. Meer dan 50% van de inwoners van Amsterdam is niet van NL origine, dat zijn dus niet de echte a'dammers, de rest is ook niet allemaal geboren en getogen, veel studenten die na hun studie de wijde wereld ingaan.
Linkse Amsterdrammers zijn in de meerderheid en het is een stad (ik woon er sinds 1,5 jaar) waar de massa in elk opzicht overheerst.

Memek | 09-02-18 | 22:38

Ik zie het anders maar hoop dat je gelijk hebt.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:54

Absoluut niet, zeker niet in Amsterdam waar binnen de ring GL en D66 het goed doen en daarbuiten JANK, BIJ1, PVDA en de VVD. Is voor FvD weinig te winnen denk ik...

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:27
▼ 3 antwoorden verborgen

Pop-quiz: wie van deze politici gaat de 5 miljard voor kade vernieuwing storten? Daar praat niemand over.

Peilstok | 09-02-18 | 22:30

Amsterdam is een vieze stinkstad. En dat mag zo blijven als voorbeeld voor en leuk en fijn Nederland hoe het NIET moet. Daarom zou ik in Amsterdam de PVDA, GL en D66 alle ruimte geven om nog verder te verrotten wat nog niet gesloopt is. Onveiligheid, moorden, misstanden, viezigheid, incompetentie, verkwisting. Ik gun Amsterdam oprecht en intrinsiek een bestuur van PVDA/GL/D66 en ach weet je, gooi er de SP en CDA ook nog maar bij. Ik stem FVD en blijf dat doen en heb 1 groot advies aan Thierry: brand je vingers niet aan dat gezwel. Laat het verder verrotten. Het is trekken aan een dood paard. Laat ze het verder slopen zodat je een voorbeeld hebt hoe het met de rest van dit land NIET moet. Doe geen moeite voor die stinkende bende en richt je energie op gebieden waar nog wel eer aan te behalen is en iets te redden is. Dat is mijn advies ;-)

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:29 | 1

Amsterdam is een soort Zweden van Europa..

Wasbakplasser | 09-02-18 | 22:32

Ik wel vaker debatten bekeken, 2e kamer e.d. Het heeft mijn stemgedrag nooit doen veranderen. Mijn keuze voor Baudet, die vanavond een soort marteling moest ondergaan, was al bepaald. Zoiets kan Baudet onmogelijk trotseren, in dit gezelschap overleeft niemand. Mijn afkeer van alles wat links is heb ik al meer dan 50 jaar. Links beschouw ik als een vernedering van de mens, in de ruimste zin. Pechtold heeft zich ook al meer dan een decennium gediskwalificeerd. Op religieuzen stem ik als atheïst sowieso niet. Subversieve landverraders als Kuzu hadden al lang gedeporteerd moeten worden.
Maar wat hier vanavond ten tonele werd gebracht is ronduit de schande voorbij. Debatteer op het scherpst van de snede, oké, maar iemand klassikaal aframmelen, dat is politiek hooliganisme.

Memek | 09-02-18 | 22:28 | 7

De schaamte voorbij bedoel je?....
gl.a.himsa | 09-02-18 | 22:34

Ik wilde schaamte schrijven maar vond het te zwak vandaar mijn dichterlijke vrijheid om het woord schande erin te fietsen. Schaamte is een tijdelijk gevoel, schande is een blijvertje.

Memek | 09-02-18 | 22:43

Ik heb toch zelden meegemaakt dat we kunnen aanschouwen hoe deze linkse politici als hyena's tekeer gaan, Pechtold verdenk zelfs van psychotische trekken en die kloon van Trudeau, wat een vileine agitator die man, op de man spelend met moordlust in de ogen, wat een walgelijke bende.

lanexx | 09-02-18 | 22:49

Kuzu is trouwer aan zijn land (Turkije) dan de meeste Nederlandse politici aan hun land (Nederland).
Wat dat betreft heb ik oneindig meer respect voor Kuzu dan voor Pechtold, Klaver of Rutte.
Dat neemt niet weg dat Kuzu inderdaad allang op de trein naar Ankara gezet had moeten worden. Even dikke vrienden verder, maar wel opgetiefd hier.

kempenaer | 10-02-18 | 19:27
▼ 4 antwoorden verborgen

Waarom was Sylvana niet aanwezig?

HoerieHarry | 09-02-18 | 22:27 | 8

Iemand anders had stiekum voor Kuzu zijn naam opgeschreven.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:44

Ze heeft ze niet bij1

Jorisendedraak | 09-02-18 | 22:47

Omdat het een debat tussen TweedeKamervoorzitters betrof. Van Sylvana kun je veel zeggen maar niet dat ze in de Tweede Kamer zit en ze is al helemaal geen fractievoorzitter.

Amsterdamsko | 09-02-18 | 23:01
▼ 5 antwoorden verborgen

We zijn verloren. En zeker weten dat de tweedeling na de verkiezingen van maart nog veel groter gaat worden. En zeker weten dat de EU roadmap nog veel harder uitgevoerd gaat worden. Ik denk niet dat we nog terug kunnen.

doskabouter | 09-02-18 | 22:27

damn, ik heb dit gemist! is dit nog ergens terug te zien?

Kamikazepiloot | 09-02-18 | 22:27 | 3

Uitzending gemist... Politiek24... Mijn advies: doe maar niet....;)

gl.a.himsa | 09-02-18 | 22:32

Check youtube morgen ofzo. De Balie zet het altijd online.

Mahatma | 09-02-18 | 22:36

Bespaar je de ergernis. Serieus, dit was echt diep en diep triest. Hoewel misschien kun je het fragment bewaren voor als later de krokodillentraantjes tevoorschijn komen als er iemand van FvD is vermoord.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:38

Amsterdam interesseert ze allemaal geen ene fuck.

Petskast | 09-02-18 | 22:27

Bij het zien van de foto van mevrouw Marijnissen krijgt de zin van Debiteuren Crediteuren, " Nog nooit zo genoten, als van jouw snor tegen mijn kloten", ineens een helder beeld.

F. Jacobse | 09-02-18 | 22:26

Wat is dat linkse volk toch achterbaks, laag, naar volk. Ik hoop dat partijen als D66, PvdA, GL, SP en DENK volledig weggevaagd worden tijdens de aankomende GR verkiezingen. Wat deed Asscher daar eigenlijk? Dat rotpartijtje van hem is verantwoordelijk voor heel veel ellende, juist ook in 020.... en toch zo'n grote mond hebben!?

Nederlanddraaitdoor | 09-02-18 | 22:25 | 1

Denk weggevaagd? Met die immer groeiende achterban? Dream on, de greep van Erdolf en in het verlengde daarvan de ISlam op Nederland wordt groter en groter...

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:22

Heb alleen de laatste tien minuten kunnen luisteren. Maar wat heb ik nou gehoord? Dat als er vooral veel blanke mannen op een podium staan iets niet progressief genoemd kan worden? En dat een genderneutraal toilet wél progressief is?
Een shithole is dus genderneutraal en als daar maar geen blanke mannen bij in de buurt komen, heb je een compleet progressief plaatje.
Ik ga aan een dikke borrel en iets op Netflix.

Poesmobiel | 09-02-18 | 22:25

Baudet moet oppassen met zijn 'leugens' roepen. Hij moet gewoon de feiten rustig uitleggen. Zoals hij deed. Chinezen zijn slimmer dan Nederlanders. Nederlanders langer dan Italianen. Hij moet blijven wijzen op het feit dat het er niet toe doet. Niet voor FvD. Vervolgens moet hij natuurlijk direct Jesse terecht wijzen, want die gaat plots kleuren lopen benoemen als het gaat om wie er uitgenodigd zijn. wie gebruikt er dan plotseling kleur en ras? Het gaat nergens over.

Het is heel pijnlijk dat die smeerlappen er zo op doorgaan. Zeker omdat Klavertje verder alleen maar afstand nam van AFA. Maar meer ook niet. Hetzelfde wat Baudet deed van racisme. Maar dat wordt neit geloofd. Walgelijk toneel dit. Baudet meot oppassen dat hij niet te elitair en shakepeariaans wordt in zijn verweren. HIj moet slimmer en pragmatischer reageren. Anders verliest hij de gewone Nederlander als fans.

BBRDWR | 09-02-18 | 22:24 | 5

Hysterisch allemaal leugens roepen is bevestigen voor pechtold en klaver dat baudet hopeloos in paniek raakt van al het diarree dat ze naar hem gooien

Suncatcher | 09-02-18 | 22:33

Van Duyvenbode, klopt. Maar Thierry moet MP worden aldus hemzelf, dus moet ie ze wel blijven bereiken.

BBRDWR | 09-02-18 | 22:34

Hij loopt niet weg voor een debat, en dat siert hem. Hoop dat hij er van leert en die kennis ook in de aanval kan gaan gebruiken

Raskahn | 09-02-18 | 22:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Baudet gaat als gentleman boxer de ring in met kooivechters; heeft die man geen sparring partner die hem op dit soort vuil spel voorbereidt?

james white | 09-02-18 | 22:23

Zet hem op Thierry!

Panos88 | 09-02-18 | 22:23

Mijn haat tegen Pechtlul is met een factor miljoen toegenomen tijdens dit slechtste debat dat ik ooit gevold heb ,typisch Islammerdam zullen we maar zeggen ,wat een drukte om dat afgedankte babylon zooitje op palen en het open riool.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:22 | 3

het "afgedankte babylon", dat is een mooie, en een treffende.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:25

Nou ja we weten hoe het met Babylon is afgelopen.

Lupuslupus | 09-02-18 | 22:27

Schijnen wel lekkere hoeren te hebben gehad, die Babyloniers...

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:21

En dit zijn de mensen die leiding moeten geven aan het verzet tegen de tentakels van de Eurofielen van de Eu. We zijn verloren.

CiTy3 | 09-02-18 | 22:21 | 1

CiTy3--Niet zo somber ,we zijn pas vijftig jaar verloren,er is dus nog hoop,al ga ik wel voor mijn gezondheid lekker op Denk stemmen en genieten van de Hollandse beerput in wording.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:26

Laten we die kut tunnel dan ook gewoon de Mohammed de veroveraars tunnel noemen, staan we nog steeds in de file maar snap je elke dag wat zeitgeist is.

Geen01 | 09-02-18 | 22:21 | 2

We kunnen het ook de jean claude drunker tunnel noemen of gay verhofstad tunnel noemen.

leovdl | 09-02-18 | 22:24

Ik stel voor hem maar op te blazen ,wil gaan genieten van de Nederlandse ondergang. Daarom ga ik ook Denk stemmen.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:30

En Marijnissen tegen Baudet, ja racisme, Baudet schei nou toch uit met dat racisme verhaal, ja maar racisme, racisme en racisme.
Wat een leeghoofden om op deze manier hun punt te scoren.

lanexx | 09-02-18 | 22:20

Buma heeft zich in de rol van verstandig vaderfiguur gemanoeuvreerd, maar de rest ging vol op identiteitspolitiek en presteerde zichzelf als kleuterklasje. Pechtold is tot een nieuwe dieptepunt gezakt en de waanzin waarmee de Linker partijen Baudet aanvallen zal naar mijn mening juist averechts werken. Links blijft racisme roepen en de (potentiële) FvD stemmers hebben zojuist een poging tot publiekelijke executie gezien gebaseerd op aantoonbare leugens.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:20 | 2

Ik hoop ook dat iedereen die klaar is met die overdreven politieke correctheid nu ziet dat FvD de enige optie is.

leovdl | 09-02-18 | 22:23

Op de rechterflank is er geen alternatief voor mij naast FvD, dus mocht 'Links' slagen in het uitschakelen van FvD dan forceren ze mij in een 'stem Trump' positie..

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:32

Nooit zal ik meer op een politiek correcte partij stemmen.. Walgelijk hypocriet achterbaks kutvolk.

Wasbakplasser | 09-02-18 | 22:19 | 5

Daarom stem ik ook op Denk, dit landje verdiend het ten onder te gaan .Maak ik nog net een paar leuke jaartjes mee,helaas van mijn positiviteit is totaal niks meer van over ,dit land is gedoomned ,maar dan ook volledig en totaal.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:35

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:35
Zelfmoordterrorist!!1!

Mahatma | 09-02-18 | 22:38

Mahatma |-- Lezen en dan denken mijn beste ,ik heb het nog over leuke jaartjes om van te genieten als de pleuris uitbreekt.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Pim Fortuyn was destijds een fenomeen. Nu is FvD het fenomeen en hopelijk betekent dit dat Thierry niet onverhoeds persoonlijk aangevallen zal worden. Verder is de vuiligheid bij Pechtold zo smerig, dat dit zijn partij zal doen wegzinken in zijn drek. De gemiddelde D66-er is lang niet zo gehaaid, cynisch en opportunistisch als A.P. De gemiddelde D66-er luistert veel liever naar een positief verhaal, niet naar afkraakbraaksels vanuit Pechtold's mond. Pechtold's houdbaarheid is ver over datum. Hij stinkt.

Eeuwig..Op..Vakantie | 09-02-18 | 22:19 | 5

Ik heb in een ver verleden op Pechtold gestemd omdat hij, wat ik destijds dacht, redelijk weerwoord gaf tegen Wilders, maar inmiddels is duidelijk dat dat het enige trucje is wat Pechtold kan. De tegenstander op z'n eigen hijgerige manier met metaforen weerspreken en daarna lacherig door de ander heen tetteren..

Ja, inmiddels ben ik 'woke'.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:31

Eens dat Pechtlul een vieze gore smerige etterbak is ,maar het linkse klote volk blijft helaas op dat nageboorte stemmen.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:39

Ja maar en zeer groot gedeelte van de Nederlandse stemmers stinken nog harder dan Pechtlul.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:46
▼ 2 antwoorden verborgen

Zelden zo'n wanvertoning gezien. De laatste keer was toen ze Pim te grazen namen in de debatten - maar verloren -. Thierry is te netjes, te beschaafd voor dit soort 'mensen'. De enige die ik een paar verstandige woorden heb horen zeggen was Buma. Het geschreeuw, het geklap van het 'publiek' wanneer Thierry weer eens onderuit werd gehaald, is met 1 woord: beschamend. Wàt een proleten.

Lupuslupus | 09-02-18 | 22:19 | 6

Ik begrijp ook niet waarom nog niet iedereen de Pechtold uitkotst, wat een verschrikkelijke man is dat, met zijn valse lachjes, zijn zogenaamd grappige opmerkingen. Baudet kleineren en trots om zich heen kijken of de anderen met zijn gedrag instemden. Waar hij overigens al zeker van kon zijn.
En dat het publiek daar op uitnodiging zit zal toch niemand verbazen?

Zupschufter | 09-02-18 | 22:26

Het was een verbale lynchpartij. Maar goed, blij dat er in Amsterdam in ieder geval nog 1 partij is die het Kartel durft te tarten buiten de islamisten van DENK

BlowingBubbles | 09-02-18 | 22:29

Zupschufter -Zeer goede observatie mijn beste ,is een verschrikkelijk eng gluipertje die Pechtlul, zum kotsen die criep.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:51
▼ 3 antwoorden verborgen

Baudet had en heeft mijn steun. Iedereen met een beetje gezond verstand ziet wat hier gebeurd. Wederom moet een gekozen volksvertegenwoordiger zich bewapenen tegen demonisering, hyperbolen en flagrante leugens.

Raskahn | 09-02-18 | 22:18 | 3

Wilders heeft hier al 14 jaar mee te maken.

Lupuslupus | 09-02-18 | 22:20

Blijf ook onverminderd FVD. Nooit eerder dan vanavond werd duidelijker hoe broodnodig dat is. Na LPF, na PVV moet nu FVD onder de guillotine van het Kartel.

BlowingBubbles | 09-02-18 | 22:25

Wilders is vele malen scherper en vaardiger in het debat dan Thierry. Ook al veel langer ervaren, maar toch. Thierry schakelt heel traag. Is qua denkniveau geen WO-er, echt niet.

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:17

De pasfoto's zijn treffend. Al dat gelul over racisme en al die lui die Thierry daarin koppelen zijn vergeten dat dit juist dankzij de huidige politiek weer zo'n issue is.

hoochee | 09-02-18 | 22:18

Leuk, iedereen een snorretje behalve Baudet.

Maar wat een flutdebat verder. Hemel. De Nederlanse politiek is, op een paar lichtpuntjes na, echt ver over de houdbaarheidsdatum heen.

Lewis | 09-02-18 | 22:17

De Amsterdammers danken god op hun blote knieën dat de immer falende Ollongren eindelijk opgerot is, net zoals wij Hagenezen god op onze knieën danken dat niksnut van Aartsen eindelijk opgerot is!

echt_links | 09-02-18 | 22:17 | 1

en nu komen de ratten uit hun riolen , zeker a penthouse zag kansen , de opper rat probeerde met de kaart racisme de kaart te spelen om de werkelijkheid te verbloemen
de werkelijkheid is dat er in a dam.geen plaats meer is voor de gewone man ! alleen speculanten zitten bij penthouse eerste rang ! tegelijkertijd zijn ze in a dam blij dat die heks weg is (ollogren ) de d van D’66 betekent nu DEMONISEREN

geeratz8217 | 09-02-18 | 22:37

Buma: stabiel, verzand soms, goed
Baudet: te emotioneel, niet goed in vel, zwak
Pechtold: framer, arrogant, doorzichtig, matig
Kuzu: verassend sterk deze avond
Klaver: goed
Marijnissen: af en toe verassende angle, oogt politiek onervaren, redelijk
Ascher: wie?, onopvallend, zwak

Krakatu | 09-02-18 | 22:16 | 8

Ik en anti-Kuzu, maar hij deed het verrassend goed. Thierry kan beter. Alhoewel zijn eindsprint grandioos was. Die ingeving was geniaal. Dat sommige Amsterdammers zich meer verwant voelen met Turkijen en Marokko dan met Etten Leur. En dat dat meer een probleem was, waarna hij nog even van de vrijdag gehaktdag maakte door Kuzu en Klaver door de molen te halen.

Premier Trutte | 09-02-18 | 22:24

Kan mij er helaas in vinden. Wat een gotspe dat de meest rechtse partij waar je in dit land op kan stemmen de SP is.

LinkeLotje | 09-02-18 | 22:27

Publiek waardeloos groen.Kan ook niet anders in dat open riool.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:55
▼ 5 antwoorden verborgen

Dit was het laatste debat waar ik naar gekeken heb, nog nooit zoveel leugenachtig achterbaks gelul gehoord. ik ga voor fvd .

Nietgek | 09-02-18 | 22:16 | 1

Wordt lid

MoltisantiBeer | 09-02-18 | 22:24

De strategie van D66 is duidelijk. Schilder 'rechts' af als racisten en blijf die boodschap herhalen.

kenny harder | 09-02-18 | 22:16

Voor eigen parochie preken is iets anders én makkelijker dan via een openbaar debat het programma van je partij helder onder de aandacht te brengen.
Zoveel is duidelijk!

demaup | 09-02-18 | 22:16 | 4

Vooral als ze je geen zin laten afmaken zonder er doorheen te schreeuwen.

Lupuslupus | 09-02-18 | 22:22

Nou laat het voor iedereen een signaal zijn, ze zijn geen spat veranderd sinds Pim Fortuyn. Stem lokaal en in 020 FvD, word ook lid, en maak een statement!

MoltisantiBeer | 09-02-18 | 22:26

Roze_bril_drager - Goed gezien die gespreksleiders waren bijzonder zwak en niet onafhankelijk,klopte geen moer van.

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:58
▼ 1 antwoord verborgen

Tip voor goede luchtkwaliteit: Etten-Leur

RickTheDick | 09-02-18 | 22:16

Ze lullen maar. Ze doen maar. Zo lang mijn Afvalstoffenheffing maar naar beneden gaat. Beetje zelf naar de stoeprand brengen. Pfff. Kom het halen voor dat geld.

Dagdief | 09-02-18 | 22:16 | 1

Dagdief U bent mensen redder?

gelukzoeker | 09-02-18 | 22:59

Zelfs Jerry Springer afleveringen waren minder schokkend.

XaleX_2 | 09-02-18 | 22:15

Kijk dan, Pechtold grijpt na afloop snel naar z'n mobiel en belt trots tante Ollongron dat hij haar heeft geprezen.

drs.Nee | 09-02-18 | 22:15

Kop op Terry. Mensen zien het pestgedrag van de anderen dus een underdog rol levert ook stemmen op

Drkildare | 09-02-18 | 22:12 | 8

@Jan, Leiden
Vind Hiddema niet zo sterk tot nu toe. Politiek en rechtbank is toch een verschil.

atheïstisch stemvee | 09-02-18 | 22:47

@stemvee
Je moet je natuurlijk ook bedenken dat "wij" als toeschouwers aan de zijlijn ook alleen maar een bepaald gedeelte van de inbreng zien van iemand als Hiddema. In zo'n politieke partij heb je verschillende rollen, de posterboys die stemmen trekken, de debaters die punten aansnijden, etc. Ik denk dat Hiddema wel degelijk sterk is voor FvD , maar misschien niet in de rol zoals je hem nu ziet.

peterdh | 09-02-18 | 22:57

@peterdh |
Ik heb een zwak voor Hiddema, maar vind hem in debatten zoekende, niet overtuigend (als een strafpleiter). Uiteraard zie ik maar een klein gedeelte van die debatten. Misschien achter de schermen sterk. Dat weet ik niet.

atheïstisch stemvee | 09-02-18 | 23:01
▼ 5 antwoorden verborgen

pechtold die over de feeks begint? Luister pechtold, in 020 wisten ze niet eens wie het was totdat ze wegging. Go figure.

Chemokar | 09-02-18 | 22:11

Oeps Pechtold speelt de Kasja-kaart! Maar daar stinken wij niet in!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 22:10 | 1

Ja nog snel even tussendoor eruit geflapt.

Valentijnspiet | 09-02-18 | 22:17

walgelijk hoe met name Pechtold met dat vileine trekje om zijn mond, zijn lichaamstaal en voortdurende gepleegde binnensmondse interrupties Thierry Baudet schoffeert, demoniseert en belachelijk maakt. Ik wens dat type politici niet meer te horen en/of te zien. Vreselijk wat een laaghartig en bedroevend laag moreel niveau. Overigens is dit niet de eerste keer dat in De Balie overwegend links klapvee in de zaal zit.

krelus | 09-02-18 | 22:09 | 1

krelus |-Alles eens 100%. Is een kut hok die balie , past wel in dat Islammerdam.

gelukzoeker | 09-02-18 | 23:03

Oh nu gaat het opeens wel over Amsterdam. En daar ging het uiteindelijk ook over. Blijft de vraag waarom al die Nederlandse volksvertegenwoordigers daar ook zijn. Klaver weet het nu niet. Marijnissen is de dochter van, Buma probeert grappig te zijn en iedereen, ook in Etten-Leur, verliest. En Alexander de Corrupte doet nog zijn zegje. En dan nog Sherry ... Wat een ellende! Straks gaat Jesse K. nog rappen zèg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 22:08 | 2

haha mooie samenvatting.

movingsquare | 09-02-18 | 22:09

top baudet nog ff toetje voor klaver

deemo | 09-02-18 | 22:10

Wat een bitches, ik stem wel weer op Bosma.

MaisNon | 09-02-18 | 22:07 | 3

Ik snap die liefde voor Bosma nooit. Hij wil te graag tijdens interviews met Tom Staal. Hij weet mij nooit te verleiden. Ik blijf gewoon op Wilders stemmen en hoop dat Baudet premier wordt over 3 jaar.

hustler01 | 09-02-18 | 22:19

Bosma moet lekker bij het FvD gaan zitten. Ik met de landelijke verkiezingen op hem gestemd, omdat ik vind dat hij wel een goede bijdrage levert, maar de PVV is verder gewoon een kutparij natuurlijk (zonder leden). Het PVV verkiezingsthema in Rotterdam is 'alle moskeeën sluiten' geloof ik (nadat Nr1 uit de partij was geschopt). Lekker realistisch thema hoor, helemaal geen onderbuik thema die totaal niet uitvoerbaar is.

XaleX_2 | 09-02-18 | 22:20

hustler01--Vind Bosma bijna net zo goed als Wilders die ik het toch meer gun dan Baudet.Moet Boudet nog even aanzien of hij groeit maar gun hem zeker ook alle succes

gelukzoeker | 09-02-18 | 23:08

Baudet zou aangifte moeten doen tegen Pechtold?

tata1981 | 09-02-18 | 22:07 | 1

tata1981 --Had hem beter vol op ze n bek moeten slaan dat alleen zijn schoenen er nog stonden.

gelukzoeker | 09-02-18 | 23:10

Baudet heeft wel hopeloos verloren, hij zet teveel in op inhoud terwijl de andere hem continu onderuit halen met oneliners en karaktermoord. Het merendeel van de bevolking is nog steeds achterlijk, wil je inhoud bieden schrijf dan een boek... Wil je debatten winnen? Bedenk dan een nieuwe strategie

Suncatcher | 09-02-18 | 22:06 | 9

Baudet heeft het debat verloren, maar de kiezers zien wie er de feiten durft te benoemen en wie er wegkijken.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:23

hansjansen2- Amsterdammers zijn te stom om hun reed af te vegen .

gelukzoeker | 09-02-18 | 23:14

@wilders spamaccount
Ik ben in mijn eigen omgeving steeds bezig mensen in te laten zien hoe de hazen lopen en een paar zijn er inmiddels overtuigd dat ze niet meer op de gevestigde partijen moeten stemmen. Tegen degenen die niet overtuigd willen worden zeg ik vaak dat ik er niks van begrijp dat we van onze volksvertegenwoordigers gedrag accepteren (liegen, bedriegen, halve waarheden etc) dat we in onze eigen omgeving nooit zouden tolereren. Dat zet sommigen nog wel eens aan het denken.

Braboblanke | 09-02-18 | 23:26
▼ 6 antwoorden verborgen

Baudet als het nieuwe rechts? Voorlopig kan hij als debater niet verder omlaag in een lastige omgeving..... Wat een wanvertoning!

gedachtespinsel | 09-02-18 | 22:06 | 3

Erg zwak inderdaad...

movingsquare | 09-02-18 | 22:12

Ze hadden denk ik Annebel gewoon neer moeten zetten. Gewoon puur als punt allemaal landelijk politici in een debat over Amsterdam en dan de enige zijn die netjes iemand van de lijst neerzet.

leovdl | 09-02-18 | 22:14

Ja hij was zwak, meisje uit Oss lulde ook teveel over Oss en Buma scoort geloof ik alleen bij bejaarden. Het was niet om aan te zien.

Wilders Spamaccount | 09-02-18 | 22:22

Thierry slaapt niet goed vanacht.

Memek | 09-02-18 | 22:06

Ik ben er uit. Op naar een onafhankelijk Groningen, Friesland en Drenthe. Fuck' em.

atheïstisch stemvee | 09-02-18 | 22:04 | 7

Dus ik kan Geen Stijlland wel op mijn buik schrijven? Dat wordt natuurlijk niks zonder Friezen, Groningers en Drenthen. *implodeert*

BlowingBubbles | 09-02-18 | 22:22

Nou Gelderland en Utrecht mogen er ook bij als je om een paar wijken of steden een muur trekt zo hoog als die in Jeruzalem is er niks aan de hand :P

Wilders Spamaccount | 09-02-18 | 22:24

Ja gut, welkom bij De Rest van Nederland. We hebben gemeenteraadsverkiezingen en het gaat alleen maar over Amsterdam,. Al die landelijke sissy politici met hun oneliners, hun eikeltjespyama, hun deugmoraal en hun ingestudeerde dingetjes. Flikker toch op man. Annabel is een echte Amsterdammer. Welkom! De rest gaarne optiefen.

atheïstisch stemvee | 09-02-18 | 22:31
▼ 4 antwoorden verborgen

Amsterdam is op wereldschaal een kutdorp!.. Alleen de elitaire inwoners van Amsterdam denken dat ze in een wereldstad wonen... Rot toch lekker op naar Londen/Newyork/Tokyo....

gl.a.himsa | 09-02-18 | 22:02 | 2

Een kutdorp met wel erg veel aantrekkingskracht. Toerisme is booming, aantal studenten niet huis te houden, woning te kort voor starters etc etc

movingsquare | 09-02-18 | 22:21

Het is wel triest dat in Amsterdam sinds de gouden eeuw geen fatsoenlijke huizen meer gebouwd zijn. Elke fatsoenlijke wereldstad heeft ook moderne architectuur die aanspreekt en toeristen trekt... en nee de arena is klein rot stadion, nemo een gedrocht en De Rembrandt toren just another Office building.

Wilders Spamaccount | 09-02-18 | 22:28

Idd Klaver waar is de neger? Eén turk is toch niet genoeg

MaisNon | 09-02-18 | 22:02 | 1

Jesse kan geen neger vinden en dus moet hij het doen met een Turkse nationalist.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 22:25

Thierry ziet er uitgeput uit. Pechtold en klaver kunnen trots zijn...

B0bBer | 09-02-18 | 22:02 | 2

Hij lijkt wel dronken.

Petskast | 09-02-18 | 22:13

Met een rijkelijke fantasie zou je kunnen denken dat ze iets in zijn water gedaan hebben.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 22:21

Die Klaver is pas een racist.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 22:02

Het is WIT klaver, WIT

Bijtendehond | 09-02-18 | 22:01 | 1

lol

BlowingBubbles | 09-02-18 | 22:02

Hoe dan ook, vergeet het kalifaat: Stem Fries! Agema, Hiddema of Bosma. Of niet en dan krijg je de het gezeik er gratis bij.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:59

Les 1 in een debat: laat je niet opnaaien. Blijf ten allen tijden rustig. Laat de aanvallen van je afglijden en haal je schouders op.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:58 | 3

Kuzu is normaliter erg zwak, vanwege z'n agenda. Maar Baudet is hier als 020 resident zo nog zwakker. T gerommel in de partij doet zn werk blijkbaar. De rest reutelt hun standaard praatje af.

Chemokar | 09-02-18 | 22:06

Misschien wint Baudet wel de sympathieprijs. Pechtold is onsympathiek en arrogant, net als die wethouder Van Dantzig, die met iedereen ruzie maakt. Daar houden veel kiezers niet van.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:12

Nou, dat beheerst Baudet duidelijk nog niet. Hij kan beter Hiddema de nr 1 laten zijn, daar had niemand van hen tegen gedurfd, ze waren ter plekke verbaal totaal afgeslacht. Baudet drijft momenteel op veel te heftige emoties en stemverheffing, de MSM kan weer knippen en plakken helaas hoe hysterisch hij hier tekeer gaat. Dat kan echt niet tegen deze inmens slechte lasterende gedrochten, mensen kan ik ze niet noemen op links.

Jan, Leiden | 09-02-18 | 22:23

Dreigende kloof? Het is godverdomme de Grand Canyon.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:58

Tja klaver heeft vmbo en iets van social work studie dus wetenschap en onderzoeken en cijfers is dan ook wat lastig natuurlijk dat snap je dan niet zo goed

fryskenvry | 09-02-18 | 21:58 | 1

Sja, helaas kwam Thierry ook niet over als iemand die het wel wist en nog minder als iemand die het ook wel even kort en bondig kon uitleggen...

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:10

Baudet pleit voor meer films over ons verleden. Jesse : zou je wel een rolletje in willen spelen. Dat is nou een volks vertegenwoordiger, gatverdamme

Suncatcher | 09-02-18 | 21:57 | 6

Caligula part II, vastgebonden onder een bronstige hengst!!

Valentijnspiet | 09-02-18 | 22:12

Klaver welteverstaan :)

Valentijnspiet | 09-02-18 | 22:14

Jesse? Die speelt Barbarijse Kaper.

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik denk dan meer aan Jupiter dan aan Londen of Parijs.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 21:57

Kuzu, de man die zelf met Grijze Wolven op de foto gaat, fascistischer kan het niet.

BlowingBubbles | 09-02-18 | 21:57 | 2

Maar hij is een Turk, dus zielig. Daarom pakken ze hem niet aan. En zijn kiezers stemmen toch niet op D66.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:15

In Afrika hebben ze geen D66. Ook geen GL trouwens. Heerlijk moet t daar zijn.

BlowingBubbles | 10-02-18 | 00:03

Ja de penistunnel of zo. Goede naam

Omebert | 09-02-18 | 21:56

Pechtold die bij herhaling Baudet toeriep: 'bel ome Theo' is gewoon een ordinaire pestkop. Wat een minne figuur. Helemaal wat pestkoppen doorgaans doen namelijk met z'n allen tegen een. En om Hiddema zo te noemen is tegenover een collega ook heel goedkoop. Als het andersom gebeurde had hij het hoogste woord. Hij leeft van Wilders en Baudet.

J.Slavink | 09-02-18 | 21:55

Nou, heb het eerste stukje met geluid en het tweede stukje zonder geluid bekeken. Tweede stukje klonk toch beter

lovekila | 09-02-18 | 21:54

Pechtold naar Asscher en Klaver, hebben julie trek in een biertje, ik trakteer!
Zo jongens, bedankt voor de steun, we hebben hem flink te pakken genomen vanavond, onze opzet heeft gewerkt. Zes tegen 1, is zoiets als een geblinddoekte, met de handen op de rug gebonden man in de boksring tegen Tyson. Raadt eens wie er dan klappen krijgt. En het publiek juicht voor Tyson.

Memek | 09-02-18 | 21:54

En Ascher speelt nu op emotie. Bijna niemand klapt.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:54

Ik vereer ook niemand in de file. Verwensen daarentegen.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:53

Morgen gelijk ook maar alle grachtenpanden slopen. Die zijn ook met "vuile" florijnen betaald.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 21:53 | 1

Scherp!

Normpje | 09-02-18 | 22:24

Krijg steeds meer respect voor Balkenende, waar is de VOC mentaliteit gebleven!!!

Valentijnspiet | 09-02-18 | 21:53 | 1

Ik hoop dat je een grapje maakt. Hij heeft Nederland verkocht aan de EU.

hansjansen2 | 09-02-18 | 22:19

Dit is een historische avond. Doet me erg denken aan de avond van Fortuyn. Met zijn allen op een, omdat hij de status quo enorm bedreigd. Pechtold is de Melkert anno 2018. Klaver en Asbak doen er vrolijk aan mee. Thierry moet alleen oppassen zijn emoties te baas te blijven. Men kijkt. Daar in de linkse zaal vol hyenas krijgt hij het er voor langs, dus de slag verliest hij. De oorlog zal hij winnen. Trump's verkiezing is hier een praktijkvoorbeeld van.

Ketchupbadger | 09-02-18 | 21:53

Kuzu wil dat we mensen die foute dingen hebben gedaan, niet meer eren
en dat door het geven van een naam zo'n man wordt vereerd.
Waarom vraagt niemand of Kuzu zo dwaas zou zijn om onderstaande te eisen?
twitter.com/rkemp59/status/9607800250...

drs.Nee | 09-02-18 | 21:50 | 1

Ja... En dan kunnen we ook de naamgevers van de moskeeen even langsgaan...

Dr_Prepper | 09-02-18 | 22:06

Wat is het toch een prachtige vent, die Pechtold.

RickTheDick | 09-02-18 | 21:50 | 3

Ja hij heeft een mooie stropdas en een bijna gratis huis ook.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:51

Als achtergrond op het dartbord bedoel je neem ik aan ???? Of blij dat je met zijn penthouse is weggekomen ? Of omdat hij het miljardenverslindende mislukte EU-project kritiekloos in stand blijft houden ? Of omdat hij Barth bleef omarmen terwijl ze in en in verrot was ? Wat bedoel je precies ?

Rest In Privacy | 09-02-18 | 22:17

hahahahahahah. nee. De personificatie van alles wat fout is aan Nederland.

mental K | 09-02-18 | 22:19

Zijn ze er nou nog niet achter dat allen tegen één bijna automatisch steun voor de eenzame aangevallene oplevert.

De aanvallende roedel hyenas wekt alleen maar weerzin op.

echt_links | 09-02-18 | 21:50

Dus deze valse nichten zouden ons land moeten kunnen besturen? Als je je kracht haalt uit het kleineren van je collega's, in plaats van ermee samen te werken, ben je geen knip voor de neus waard.

Zupschufter | 09-02-18 | 21:50

Het Amsterdamse riool krijgt een nieuwe naam: Het Grote Alexander Pechtold Riool.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 21:49

Ik kwam er wat laat in. Is de homofobie op de lijst van D66 al aan de orde geweest?

BlowingBubbles | 09-02-18 | 21:49

En nu doet Alexander intellectueel. Ja dat is raar!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:49

Luisteren jullie goed, volgens Pechtold begon zijn vader pas te praten na zijn dood.

Valentijnspiet | 09-02-18 | 21:48 | 5

Vampieren familie? Zou gezien de bloeddorst van Pechtold goed kunnen....

BlowingBubbles | 09-02-18 | 22:00

@valentijdspiet
Yep, gehoord. Zit nog te grinniken.

toetssteen | 09-02-18 | 22:05

Ja, heeft eerst meegewerkt aan de zuiveringen in Indië en na zijn dood spijt betuigd. Was dus ook al zo'n draaikont.

Baron Clappique | 10-02-18 | 00:18
▼ 2 antwoorden verborgen

We zitten nog maar weinig stappen af van Taiwanese toestanden, dat politici elkaar gewoon fysiek te lijf gaan.

Blasfemie | 09-02-18 | 21:48 | 1

Ja, lekker pang pang penthouse op zn muil slaan (grapje, niet letterlijk bedoeld uiteraard).

echt_links | 09-02-18 | 21:52

Wat een poppenkast. Met zijn allen tegen Thierry. En dit worden de grootste partijen in mijn ooit zo mooie stad. Totaal verpest door blinde linkse bestuurders, multicul en juppen.

CocaCola | 09-02-18 | 21:48

Helaas gaat die rare vertoning met Yernaz op het podium straks de hele wereld over. Domme zet, maar het demoniseren gaat wel erg ver.

BlowingBubbles | 09-02-18 | 21:48 | 2

Die zwarte werd wel gauw weggewerkt door de deugmensen van de Balie.

B0bBer | 09-02-18 | 21:50

Ze hadden hem een minuutje uitleg kunnen geven, maar dan had het evident geweest dat de andere fractieleiders er een politiek nummertje van maken door zijn uitspraak uit de context te rukken en te vervormen. Dat kan de NPO ook niet op z'n geweten hebben.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 21:51

Man0man0man.
*het op een zuipen zet met liter mango nectar*

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:48

In Zuid-Afrika veranderen ze de namen van de Jan Van Riebeeck-straten toch ook niet? Bleek ook niet zo'n lieverd te wezen.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:48

Bizar.

Een moslim die in Nederland jammert over de slavernij terwijl de stichter van de islam (Mohammed) er slaven op nahield. En deze Mohammed word gezien als de "ideale" mens door moslims die navolging verdient.

Je moet maar het lef hebben.

Kaskensj | 09-02-18 | 21:48 | 1

De koran en de hadith staan zelfs vol met hoe slaven te behandelen, is dus niet een cultuur of tijdsding maar onderdeel van de Islam.

faqalto | 09-02-18 | 22:11

Hee kuzu, what about de verering van de moorddadige pedofiel?

B0bBer | 09-02-18 | 21:47

He kut-kartel, wie polariseert hier nou?

oorwormpie | 09-02-18 | 21:47

Misschien dat we dan met Kuzu ook eens over de Armeense genocide kunnen praten

Jestersblue | 09-02-18 | 21:46

Tsja, als je dit ziet wordt de behoefte aan soul food alleen maar groter en er gaat niets boven een lekker soeppie www.youtube.com/results?search_query=... Overigens ontbreken in het voorgaande overzicht snert, ossenstaartsoep, kreeftensoep/bisque. Mogelijk heb ik niet lang genoeg doorgescrolled maar champignonnesoep, tomatensoep, kippensoep, vissoep (waaraan u elk goed restaurant kunt herkennen). Maar last but not least: groentesoep. Met een flinke mergpijp en mooi vleesvet naar keuze.

De Amsterdamse Huishoudschool heeft de Nederlandse keuken naar de verdommenis geholpen (Wannee). Laat Amsterdam de huidige politiek doen stuk koken. Misschien wordt dan zelfs de politiek weer goed te kanen.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:46

Is de slogan van het partijkartel toevallig "Één voor allen, allen voor één"??? Mijn god wat een poppenkast zeg. Kan zien dat ze bang zijn voor Baudet en hem met z'n ALLEN aan willen pakken..... Gênante vertoning zeg!

Stuyf | 09-02-18 | 21:46

Armeense genocide Kuzu? Hoe plaatsen we die in de historische context. Erkenning?

BlowingBubbles | 09-02-18 | 21:46

Ik moest even braken op de WC van Kuzu. Heb ik iets gemist?

Mr_Natural | 09-02-18 | 21:46

Baudet verlaagt zich tot niveau Kuzu. Kuzu doet het dan beter. En dan weet je dat de bodem in zicht is.

Chemokar | 09-02-18 | 21:46 | 5

Kuzu is een relnicht. De rest is slimmer. Baudet mag aan de media training.

Chemokar | 09-02-18 | 21:51

met wat?

hansjansen2 | 09-02-18 | 21:51

Ok, je lult nu 10 minuten over een naam van een tunnel? dit is stroopwafels verkopen op een markt. heeft niets met de lokale politiek te maken. En Baudet zakt enorm door t ijs. gaat serieus in op de naam van Coen. les 1 in happen op trollen is niet happen. Baudet hapt als een hitsige puber.

Chemokar | 09-02-18 | 21:54
▼ 2 antwoorden verborgen

ons historische besef Hey Kuzy zeg eens wat voor de Armeense Genicide

am*dam | 09-02-18 | 21:46

Ben ik de enige die het geluid op mute heeft staan omdat het me geen bal interesseert om op een verkiezingsdebat over fucking Amsterdam te volgen wat landelijke politici de vorige dag hebben gegeten?

atheïstisch stemvee | 09-02-18 | 21:46

Schoolvoorbeeld van pest- en treitergedrag naar een nieuw marginaal clubje (baudet), de oikofobische haat spat ervan af! Wat een laffe figuren en wat een zwakzinnige vertoning.

OR-lid | 09-02-18 | 21:46

Als een roedel marrokanen storten de gore lafbekken zich op Baudet. Maar hij houdt zich staande! Chapeau!

Red Pill | 09-02-18 | 21:45

Stel dat dit nu het Nederlands Voetbalelftal is: Dan snap je toch heel goed waarom wij internationaal niet meer meedoen? Wat een stelletje manke hobbelaars zijn dat daar toch bij elkaar! En ja daar win je geen wedstrijd mee.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:45

"ONS" koloniale verleden? Je bent geen Nederlander, kutturk. Op papier ja. Inwendig niet, dus hou die shoarmaklep dicht

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:45 | 1

#LOL. Shoarmaklep. +1

Paaldanseres | 10-02-18 | 10:02

De angst regeert. Alleen Buma weet zich te gedragen. De rest zorgt er onbedoeld voor dat Baudet niet deze slag wint maar wel de oorlog.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 21:45 | 1

Mooi gezegd. Ik hoop toch zo dat je gelijk hebt.

Linkse allergie | 09-02-18 | 21:49

Kuzu over bewustwording... Haha, met zijn grote erdokanus.

RickTheDick | 09-02-18 | 21:44

Zullen we de Tweede Wereldoorlog dan ook maar uit de geschiedenisboeken wissen, kutturk?

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:44

Waardeloos gelul, doen alsof het wat betekent, gezwets, ga weg, hou op, ga werken.

Upendo | 09-02-18 | 21:44

Wat zou Kuzu vinden van het stoppen met het vereren van de zogenaamde Profeet?

BlowingBubbles | 09-02-18 | 21:43

Ja, verreweg de meeste nobelprijs winnaars in de échte wetenschappen (bv scheikunde, natuurkunde) zijn blank en man.

Sorry.

echt_links | 09-02-18 | 21:43 | 2

Baudet had moeten zeggen dat ja, nobel prijswinnaars zijn net als Nederlandse politici buitenproportioneel vaak blank.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 21:45

nog beter, wellicht: ja nobelprijs winnaars zijn net als D66 en GL politici en achterban 99% blank.

echt_links | 09-02-18 | 21:47

D66. Anne Frank. Dit is het demoniseren van Fortuyn maar dan in het kwadraat.

B0bBer | 09-02-18 | 21:43

Erdogan moeten we ook miet vereren, kutturk. Maar dar snap jij toch niet.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:43

Jullie zijn Baudet vergeten, zeg eens heel snel snorrie voor het plaatsen van deze foto.

Petskast | 09-02-18 | 21:42 | 1

als het zo lees en op straat hoor is de volgende die beveiligd moet worden alex penthouse.
Wat heeft iedereen een hekel aan die vent.
En terrecht

deemo | 09-02-18 | 21:46
-weggejorist-
hansjansen2 | 09-02-18 | 21:42 | 1

Stelletje smeerzakken hebben niets, maar dan ook echt helemaal niets geleerd van Fortuyn! Smerige demonisering! (ohhh, wat deugen deze mensen weer) Gatver, grrr... :(

saintinel | 09-02-18 | 21:41

Wat een fucking kleuterklasje zit daar. Lekker man, met een heel groepje inhakken op Baudet en vrijwel al zijn woorden verdraaien om je eigen wanstaltigheid teniet te doen. En wat doet kereltje pechtold daar? Moeten de ramen van zijn penthouse niet gewassen?

Alpengeist | 09-02-18 | 21:41

Ik denk dat Pechtold gelijk heeft en dat Baudet er enorm naast zit. Als ik zo eens naar dit debat kijk, zijn vooral de blanke mensen niet goed bij hun hoofd.

Linkse allergie | 09-02-18 | 21:41

Jezus Klaver moet eventjes op een cursusje kansrekening. Deze man denkt dat als je een dochter hebt gehad, dat de kans bij een tweede kind op een jongen groter is.

BBRDWR | 09-02-18 | 21:41 | 2

Jammer dat zo iemand zich ook gewoon mag voortplanten. Je zou zijn wijf verplicht de prikpil moeten geven, zoals ze ook bij bepaalde bevolkingsgroepen doen om erger te voorkomen.

Linkse allergie | 09-02-18 | 21:42

Ja bij miljoenen spermacellen is dat wel een gewaagde uitspraak. Zo dom is die.

prutserstentop | 09-02-18 | 22:10

Ah, het cordon sanitaire wordt alvast in de steigers gezet.

BlowingBubbles | 09-02-18 | 21:41 | 1

Ja, heb je het in de gaten? Man man man.... wat een enorm democratisch gehalte op dat podium zeg.

Linkse allergie | 09-02-18 | 21:43

Wat een gangbang is dit zeg.

Bozepanda | 09-02-18 | 21:40 | 1

Bedankt voor dit beeld. -1

Omebert | 09-02-18 | 21:43

Wat een tuig, persoonlijke aanvallen zonder de daadwerkelijke stelling te bespreken. Misselijkmakende party lijders. klein plusje voor Buma

am*dam | 09-02-18 | 21:40 | 1

Is er toch nog iets van die C overgebleven.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:41

Ja, de Kwetsjankerstunnel.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:40

Hehe volgens klaver heeft baudet nu eindelijk gezegd dat groen blauw is.

B0bBer | 09-02-18 | 21:40 | 1

Goed verwoord.

Andorian | 10-02-18 | 03:46

Oeps gillende wijven nu, bijna allemaal met een piemel!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:40

Dit is gewoon een avondje Thierry Baudet demoniseren.
Te walgelijk voor woorden.
pure discriminatie.

zoalsikhetzeg | 09-02-18 | 21:40 | 1

Het is gewoon ziek. Gadverdamme wat een klootzakken.

jeffreeze | 09-02-18 | 21:41

LOL. "Ja eerst <x> nog even en dan het antwoord van Baudet". Vervolgens nog wat idioot doen van Klaver en verder naar Pechtold!

earrebarre66 | 09-02-18 | 21:40

Niemand wil luisteren naar Baudet en blijven maar onzin roepen om maar hun eigen gelijk aan te tonen. Wat een kansloze rukkers. Allemaal bang voor hun zetels.

TouchSmart | 09-02-18 | 21:39 | 2

Ze hebben allemaal van hun voorlichting te horen gekregen dat ze hier moeten scoren. Baudet zegt exact wat er aan de hand is. Er is een verschil en het boeit geen reet. Als je deze heren precies volgt, dan zijn we aan het pleiten voor een Exterme Vorm van Communisme

BBRDWR | 09-02-18 | 21:43

Thierry heeft nu al 10.000 de aantijgingen ontkracht, maar ze blijven schreeuwen en haatzaaien. Zo corrupt zijn ze dus werkelijk, ze gaan over lijken als het moet.

XaleX_2 | 09-02-18 | 21:44

Is volgens die mannen de aarde rond?

RickTheDick | 09-02-18 | 21:39

Kan die kut pvdar / backstabber subsusidie krijgen voor de toneelschool

1977 | 09-02-18 | 21:39

Haha hij lag een piano, die grap is nu wel klaar, lijkt me. Zelfs hier al.

MaisNon | 09-02-18 | 21:39

Baudet krijgt vanaf vanavond mijn blindelingse steun. Wat een mafklappers zijn die anderen in volgorde 1) Pechtold 2) Klaver 3) Asbak

Valentijnspiet | 09-02-18 | 21:39

Ik weet dat Alexander Pechtold principieel is.... Are you fucking kidding me!

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 21:39 | 1

hahaha, A. Penthouse en principes.

Omebert | 09-02-18 | 21:42

Ik was weggelopen en daar had iedere normaal denkende Nederlander volkomen achter gestaan.

Nietgek | 09-02-18 | 21:39 | 2

Inderdaad. Wat een stel mafkezen man. Echt Terry loop weg. Dit slaat nergens op.

Omebert | 09-02-18 | 21:40

kan hij niet doen, dan blijven ze hem een Wilders 2 noemen met het weglopen.

hansjansen2 | 09-02-18 | 21:41

Ik ben helemaal geen fan van Thierry Baudet, maar hoe de andere partijen het spelen is echt krankzinnig. Volgende keer gewoon FvD stemmen.

Blasfemie | 09-02-18 | 21:38 | 1

Eens wat betreft de andere partijen die het smerig spelen, maar oneens dat dat van invloed op het functioneren van FvD moet zijn.

Daarom zal ik zeker nooit op zo'n clubje stemmen.

LinkeLotje | 09-02-18 | 21:41

De enige die echt daar zichzelf is is Thierry.

1977 | 09-02-18 | 21:38

Wat een eikel, niet Baudet dan hè

MaisNon | 09-02-18 | 21:38

Mijn hemel, die Klaver durft.

BlowingBubbles | 09-02-18 | 21:38

De kogel kwam van "iedereen"! Triester dan triest dit.

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 21:38 | 3

Valt wel mee Thierry had dit toch zien aan kunnen komen hij had zich veel beter kunnen verdedigen / voorbereiden. Offcourse kan je verwachten dat als je dergelijke uitspraken doet heftige discussie krijgt. Met name Jesse Klaver zet hem hier toch wel in een hoek... uitspraken.

movingsquare | 09-02-18 | 21:43

Nonsens... Maar helaas zijn er te veel mensen die niet door een hysterische meute van demagogie heen kunnen kijken... Was bij Pim niet anders, alleen achteraf heeft gans rechts zijn mening bijgesteld.

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 21:47

Niks nonsens. Baudet is duidelijk niet ervaren genoeg en bleek een een slechte debater deze avond. Zelfs Kuzu deed het beter...

movingsquare | 09-02-18 | 22:30

Wat zijn het toch enge mensen. Mensen trap er niet in. Tijden van Pim herleven. Tjerrie moet dood van dit kartel.

Kamervraag | 09-02-18 | 21:38 | 1

Zijn leven is niet velig meer dit is schandalig echt zo bizar

tata1981 | 09-02-18 | 21:39

volgens mij ligt mijn vriend wilders plat op de grond van het lachen van zoveel onbenul

witchmaster | 09-02-18 | 21:37

Allemaal eensgezind op Baudet, zal nooit meer op een gevestigde partij stemmen zo lang ik leef.

Roze_bril_drager | 09-02-18 | 21:37

Avondje inhakken op baudet

B0bBer | 09-02-18 | 21:37

Haha die linkse propaganda praatjes. Herhaal de leugen vaak genoeg en dan blijft het wel hangen bij domme linkse stemmers.

hansjansen2 | 09-02-18 | 21:37

Blij dat ik niet in dat shithole woon. En hier kan ik gewoon op VUK (voluit Veuroetkiek) stemmen. En nog tegen de windmolens ook...

eerstneukendanpraten | 09-02-18 | 21:37

Wat een bende man.

Omebert | 09-02-18 | 21:37

Baudet doet zijn beste Fortuyn-imitatie...

Donkersloot | 09-02-18 | 21:36 | 2

Domme linkse lul zonder oren ben je.

Nietgek | 09-02-18 | 21:41

Nietgek: fijne kwaliteitsreactie

Donkersloot | 09-02-18 | 21:44

Bedenk dat popie’s als Johan Derksen op die gladde aal stemmen en dus niet het enge in de man zien. Zijn wij nu zo slim of is Derksen zo blind.

Normpje | 09-02-18 | 21:36 | 1

Ik denk inderdaad dat jij zo dom bent

kaasfondue | 09-02-18 | 21:54

Sybrand Puma heeft het tenminste begrepen, netjes. Beetje jammer dat de andere partijen telkens terug blijven komen op dat discriminatie framing, het is inderdaad een zieke obsessie aan het worden.

Brulaapje | 09-02-18 | 21:36

Die vuiligheid van Pechtold zou dagelijks op alle media te horen moeten zijn, zodat iedereen ziet wat voor figuur dat is.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:36

Die Pechold, na jaren lang zelf inhoudsloos zijn omdat hij het te druk had met een Wilders vals aanvallen en blijven hakken met de steeds botter wordende beil; nu weer druk met Baudet. Vals framen van al dan niet uitgesproken woorden; z'n eigen gedrag vergeet deze pechman overschreewd deze o zo morele kletser zonder verdere inhoud maar even voor zijn gemak...

nemo_nemo | 09-02-18 | 21:36

Wat een schreeuwerig gedoe. Baudet doet er beter aan iets rutiger te reageren, dit levert hem niet echt heel veel extra stemmen op dit op hoge toon verontwaardigd doen.

Beste_Landgenoten | 09-02-18 | 21:36 | 1

Baudet is met open ogen in elk mes gelopen waar hij maar in kon lopen. Dom, dom, dom...

Graaisnaaiert | 10-02-18 | 00:00

Ik zie zeven mannen met stropdas en er eentje zonder. Waar zijn de vrouwen?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:35 | 1

OK zes mannen. Ascher doet niet mee.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:38

Tjeeeeezus, nu zegt Buma hetzelfde als Baudet, en dan zit die gore smiecht Pechtholt ja te knikken. Wat een doorzichtige klaploper.

peterdh | 09-02-18 | 21:35 | 1

Na dat racisme dingetje van Klaver ging Klaver ook opeens vertellen hoe we 'gelijk' zijn maar onderling verschillen. Snotjong dat is wat Baudet ook net zei en toen noemde je hem een racist..

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 23:10

Thierry legt dit wel heel duidelijk uit. Hoe helder wil je het hebben? Mooie TV trouwens dit.

FirmaLenB | 09-02-18 | 21:35 | 1

'T is niet goed voor m'n hart.

jeffreeze | 09-02-18 | 21:38

Kan Buma geen debatleider zijn. Ik mag hem niet, maar dat lijkt hij wel te kunnen/

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:35

Ik erger me momenteel zo aan de penthouse Pechtold dat ik een oplossing zou willen horen hoe die landverrader zo snel mogelijk van het politiek podium verdwijnt.

Valentijnspiet | 09-02-18 | 21:35 | 2

ik wil graag meedenken

ymoontour | 09-02-18 | 21:35

Op FvD stemmen in Amsterdam?

kaasfondue | 09-02-18 | 21:56

Ben ik de enige die of een touw nodig heeft of hier echt serieus binnen een jaar voorgoed weg moet zijn. Wat een provincie.

Claude_Vieaul | 09-02-18 | 21:34

Oh wat een afschuwelijke vertoning dit. Afschuwelijk te zien hoe ze als piranha's op Baudet duiken. Smerige teringlui zijn het. Pechtold voorop met zijn "bel ome Theo". Ik haat die man en hij haalt echt de meest bizarre gedachten bij me naar boven. Gedachten waarvan ik nooit gedacht had dat ik ze uberhaupt kon hebben.

Linkse allergie | 09-02-18 | 21:34 | 4

Hier nog een, misselijkmakend. Zijn smoelwerk toen Buma sprak, de arrogantie ten top.

Zupschufter | 09-02-18 | 21:35

Ik doe mijn best geen linkse trekjes te ontwikkelen maar ze maken me het echt enorm moeilijk. Het is geen eerlijk debat. Het is een debat van 7 tegen 1.

Linkse allergie | 09-02-18 | 21:37

Ja, heel gemeen allemaal. Maar niet onverwacht. Dit is waar Baudet zich op kon en had moeten voorbereiden.

Terug naar de klas 'discussie voeren 1.01' voor Thierry

marcoplarco | 09-02-18 | 22:17
▼ 1 antwoord verborgen

Hé Baudet van de presentator blijf je af.

Rubberfetisj | 09-02-18 | 21:34

Ok, Turk doet er nog een schepje bovenop.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:33

Pechtold woont in Scheveningen. Wat doet hij daar in Amsterdam?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 09-02-18 | 21:33

Wat is Pechtold een achterbakse kwal. Yernaz staat verdomme in de zaal, als journalisten daar hadden ze de waarheidsvinding in handen! Treurnis ten top.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 21:33

Mijn zak chips heeft meer inhoud dan dit debat

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:33

Wat een smerig toneelstukje van Peggold..

John Dough | 09-02-18 | 21:33

Vuile vieze Pechtold. Ga jij dan ineens heel eerlijk over je penthouse en CETA zijn. Wat ben jij een vuile vieze achterbakse klootzak zeg. Was opa NSB-er?

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:32

Was Pechtold maar zo duidelijk over zijn penthousje...

Ommezwaai | 09-02-18 | 21:32

Hier hebt we in Jipsingboermussel heulemoal gain flikker an. En op Jipsingboermusselschek’noal ok nait.

Stormageddon | 09-02-18 | 21:32

Ik zit echt met mijn oren te klapperen tegen deze haat van een select clubje mensen die doen alsof een heel volk 'vraagtekens' heeft bij het FvD.

XaleX_2 | 09-02-18 | 21:31

Politiek is niet voor sissy's. Baudet is boer Koekoek met een duur pak aan. Jammer.

gestoptmetroken | 09-02-18 | 21:31

Het enige doel van dit debat is bereikt. Thierry loopt gewoon in de val.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 21:31 | 3

Wederom.

XaleX_2 | 09-02-18 | 21:34

En toch helpt het niet. Dit doet me denken aan de aflevering met Jinek voor de verkiezingen. Ik weet van een aantal bekenden dat dat juist het moment was waarop ze definitief op Baudet en consorten besloten te stemmen.

earrebarre66 | 09-02-18 | 21:45

Dat is ook het moment waarop mij eens in Hiddema en Baudet ging verdiepen en dankzij het internet kom je dan bij video's e.d. terecht waarin ze jaren geleden al waarschuwen voor de hedendaagse problemen..

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 23:08

He, ik kom net op tijd binnen!

BlowingBubbles | 09-02-18 | 21:30

Vindt het jammer dat baudet zo stond te draaien bij dingen die al meerdere keren ontkracht zijn. Die eerste was een roman dus fictie. Die tweede weet ik persoonlijk niet dus vul maar aan. Die derde zijn wetenschappelijke facts voor dus niet moeilijk doen.

leovdl | 09-02-18 | 21:30

Los van de inhoud, maar wat is die Pechtold een vreselijk naar, onsympathiek en belerend kereltje zeg! En wat een unheimische gedachte dat er nog best veel mensen zijn die fan zijn van die man en op hem stemmen.

Professor Superhirn | 09-02-18 | 21:29

Zag ik Pechtold nou net teruglopen met een bobbel in zn broek?

B0bBer | 09-02-18 | 21:29

Buma is erbij? Hoezo, het CDA heeft met de hakken over de sloot 1 zetel in A'dam.

Memek | 09-02-18 | 21:29

Thierry, je bent helaas te klein voor deze aanval. Je had je honderd keer beter kunnen verdedigen dan dit. Nietus, nietus roepen is zwak. Erg erg jammer dit

marcoplarco | 09-02-18 | 21:28 | 6

Van Agt is ook wel eens vreselijk ingemaakt tijdens een verkiezingsdebat, maar kreeg daarna toch heel veel stemmen, want underdog.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:36

@lood, om te beginnen had hij geen 90% van de tijd moeten verbranden aan omslachtig gewauwel. Stop met dat wollige gelul. Direct to the point met feitenkennis. Hij had prima kunnen aangeven dat IQ een maatstaf is voor maatschappelijk succes. Hij had daarmee aan kunnen geven dat een Somalier met een IQ van 110 net zoveel kans krijgt als Hans met een IQ van 110. Maar ook dat er wel degelijk groepen zijn die een lager IQ hebben, en daarmee grotere kans hebben in de lagere klasses te komen, inclusief criminaliteit. Ja, daar komt een heleboel boegeroep op, maar dat is wel wat *zijn* kiezers snappen en denken.

marcoplarco | 09-02-18 | 21:47

Daar had je überhaupt de helft niet van uit kunnen spreken. Ten tweede zijn er wetenschappers, vrij recent nog, hun betrekkingen verloren door dergelijke uitspraken en ten derde is dat niet iets waar Thierry mee bezig is.

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 21:55
▼ 3 antwoorden verborgen

Gatverdamme, die Pechtold wat een vieze achterbakse Hond! Het enige wat ze kunnen. De racisme kaart trekken, en lachen..

defrhymz | 09-02-18 | 21:28

Penthouse uit op een rel begint over geslacht, geaardheid en ras.

drs.Nee | 09-02-18 | 21:28

Pechtold versus Baudet. Triest, triest, triest.....

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 21:27

Einde Baudet. Hij laat zich in een paar minuten inpakken en voor lul zetten door die minkukel van Pechtold. Wat gaat onze tjerry af zeg. Wat een vertoning.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:27 | 13

En jij kan het weten. We zullen zien wat er van Baudet overblijft.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:56

De vergelijking van @Stormageddon is in dit geval 100% spot on Beau. En zelfs daar reageer je al op dezelfde overspannen manier op, getuige je laatste plempsel...

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 22:17

Het ging mij alleen om de manier van reageren van baudet. Heel onvolwassen. Vergelijking van stormageddon vind ik een beetje overspannen . Ik hoef geen gelijk te hebben hoor.

beau van rtl | 09-02-18 | 22:33
▼ 10 antwoorden verborgen

haha Pechthold en Baudet zijn net kinderen. Wat een waardeloos debat...

movingsquare | 09-02-18 | 21:27 | 1

idd. schandalig, mensonterend.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:28

Die Pechthold is echt een kwal van een vent, wilde ik zeggen maar dat lage gedrocht is geen vent. Een miezerig demoniserende klootzak. Echt wat een droplul.

peterdh | 09-02-18 | 21:27 | 2

De racisten en antisemieten op Pechtold zijn eigen lijst vergeet hij uit gemak even.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 21:28

Ja, maar Baudet laat zich wel helemaal inpakken.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:29

Wat een naar mannetje die Pechtold echt ziek dit met zijn bel ome Theo. Ik denk dan aan Theo v Gogh die op de straten van het lieve Amsterdam afgeslacht is

tata1981 | 09-02-18 | 21:27

Jij loopt weg voor de Belastingdienst, Pechtold. #hypocriet

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:27

Pechtold exit

jacobh-59 | 09-02-18 | 21:26

Ik heb maar heel even gekeken. Ik kan die voldane smoelen van Pechtold en Klaver niet zien. En die totale Erdogan-LUL van Denk al helemaal niet. Wanner komt Ebru haar column?

hoogstetijd | 09-02-18 | 21:25 | 2

Vreselijke die lul van Denk. Een aanhanger van het dictatoriaal regime zou niet in de 2e kamer moeten zitten. Toe dan Pechtold, zeg dan.

BozePaarseMan | 09-02-18 | 21:28

BozePaarseMan | 09-02-18 | 21:28
Pechtold zegt dat niet, die is alleen maar aan het framen. Gevaarlijke partij, D66. Thierry moet zich beter ontwikkelen. Alleen als ie Pechtold recht op zijn bek slaat, stem ik op FvD. Ik blijf dus PVV stemmen.

hoogstetijd | 09-02-18 | 21:35
-weggejorist-
jacobh-59 | 09-02-18 | 21:25

Wat een klootzak is die Pechtold zeg!!!

Brulaapje | 09-02-18 | 21:25

Wat een pedante vent die Pechtold.

Roze_bril_drager | 09-02-18 | 21:25

Wat een linkse publiek ook. Typisch Amsterdam: 1 grote linkse riool, gefinancierd door de mensen waar ze op kosten.

letters_of_cijfers | 09-02-18 | 21:25

Wa is Pechtold een vieze leugenaar, vies naar eng mannetje

tata1981 | 09-02-18 | 21:25

Pechtold: 'Soms was het botsen'. 80 jarige oorlog was wat 'botsen'... om maar een voorbeeldje te noemen.

XaleX_2 | 09-02-18 | 21:24

Pechtold gebruikt vreemde woorden om te laten weten dat hij niet beschikbaar is voor een burgemeestersfunctie in Amsterdam: "Dit is de stad waar discriminatie tot nu toe nog geen zetel in de raad heeft en dat moet vooral zo blijven."

drs.Nee | 09-02-18 | 21:23

Als er in Amsterdam een burgemeester ziek is staat heel Amsterdam op de gracht. Haha
200 linkse idioten die met hun zatte kop een kwartiertje hebben staan klappen, omdat ze toch al koude handen hadden. Goed voorbeeld Pechtold.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:23 | 1

De burgermeester is inmiddels heilig verklaard, begrijp ik?

omanders | 09-02-18 | 21:24

Komen er landelijke verkiezingen aan?
Nee? Wat doen Baudet en Pechtold daar dan?

Mastermattie | 09-02-18 | 21:22 | 1

Kuzu en ascher en klaver hebben er ook niks te zoeken

leovdl | 09-02-18 | 22:27

Wtf werd Nouri hier nou even doodverklaard?
"[...] het verlies van Nouri [...]"

OverdaanDerOnderheid | 09-02-18 | 21:22 | 1

Hersendood is ook dood. Helaas.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:50

Baudet kan beter een biertje gaan drinken. Zoveel spreektijd krijgt ie niet. Buma mag veel te lang uitpraten en interrumperen en Ascher valt continu vervelend in de rede.

Premier Trutte | 09-02-18 | 21:21

Nu krijgen we het racismedebat.

jacobh-59 | 09-02-18 | 21:21

Dit heeft precies en exact nul komma niks te maken met lokaal bestuur. Onvoorstelbaar

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:18

@Pritt Stift Kan die auto-play niet uit? Ik kom naar GS, wil naar Dumpert voor het betere fapwerk, als ik dan Peggold opeens hoor praten, is de romantiek verdwenen

BLR | 09-02-18 | 21:18

Pechtold praat altijd alsof hij boos is

tata1981 | 09-02-18 | 21:17 | 2

Alsof hij moment in huilen kan uitbarsten.

BozePaarseMan | 09-02-18 | 21:26

Een boze, blanke man. Dat is Peggold.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:47

Wat doet Pechtold daar? Het lijkt me dat hij eerst wat ander vragen te beantwoorden heeft.

Munchhausen | 09-02-18 | 21:17

Buma kan niets zeggen, hij weet er ook niets van. Denkt echt "Waarom sta ik hier"

LinkeLotje | 09-02-18 | 21:15 | 2

Dat is best slim, zou Thierry in dit debat ook moeten doen.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 21:18

Ach, het kijkt in ieder geval makkelijker weg bij het zien dat ze het zelf ook niet zo serieus nemen. Wat een poppenkast.

LinkeLotje | 09-02-18 | 21:21

Behalve Denk en FVD zijn alle sprekers, c.q. hun partijen verantwoordelijk voor alles wat ze beweren dat anders moet. Waarom hebben ze dat de afgelopen jaren dan niet aangepakt.? Maar waarom zeggen Denk en FVD dat niet. Ze moeten zout in alle wonden wrijven. Verder blijkt dat de fractievoorzitters niet erg op de hoogte zijn van feiten; de een na de ander zakt door het ijs. En dus nutteloos debat voor de kijker.

CiTy3 | 09-02-18 | 21:14

Ik kan hier nog geen seconde tegen aan gluren. Wat een sneu- en droefheid dat het zover is gekomen dat dit degenen zijn die het 'volk' vertegenwoordigen. Nederland kennisland yeah wright... gaat ook gauw verloren als er niets in het huidige onderwijsstelsel gaat veranderen (geld/bureaucratiie/stelsel).

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:11 | 1

Oh ja, Pechtold is de grootste LUL (ik citeer Jan Dijkgraaf) die daar staat met zijn schijnheilige rotkop.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:15

Meesterzet van Asscher. Hij zet bennie van Vollenhove voor lul. Niet zo slim hoor,

beau van rtl | 09-02-18 | 21:11 | 1

Asscher heeft in zijn periode als wethouder in 020 nogal wat geld weggemaakt. Daar kan Bernhard met zijn pandjes nooit tegenop.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:15

De grootste populist is toch Pechtold, wat een verschrikkelijke man is dat. Zaken verdraaien, zelf liegen en draaien, smerige onder de gordel-opmerkingen naar anderen.
Ik geef het op, mijn computerscherm is me te lief.

spanarchist | 09-02-18 | 21:10

Waarom zijn die lui daar? Asscher kan nog zeggen dat hij wat met Amsterdam heeft (vind ik niet genoeg), maar wat de fuck heeft Pechtold daar te zoeken? Geboren in Delft, middelbare school in Rotjeknor, studeren in Leiden, burgemeester van Wageningen en gratis woonachtig in Scheveningen. Wat weet die man van Amsterdam - buiten wat iedere Nederlander weet van Amsterdam?

Sjors W. | 09-02-18 | 21:09 | 3

Hij neukt wel met een marokkaans wijf.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:12

Uit Amsterdam?

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:16

Nee, hij zegt toch Marokkaans?

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:46

Hoe zit het met die verpleegster, onderwijzer of politieagent in Scheveningen, Alexander? Oh, wacht......

brutus68 | 09-02-18 | 21:08

Dat gelul over sociale woningbouw kennen we nu onderhand wel en we weten dat dat niet werkt. Misschien tijd voor nationalistische woningbouw.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 21:08

Die Asscher staat echt helemaal voor lul. De laatste stuiptrekkingen van een PVDA er.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:07

Asscher, waarom moeten er vluchtelingen in Amsterdam opgevangen worden?

spanarchist | 09-02-18 | 21:07 | 1

Omdat ze ze dan tenminste niet in Zeeuws-Vlaanderen dumpen.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:09

Als ik buiten iemand in wit pak met puntmuts zie, dan roep ik racist en dan zegt thierry nee dat is een tuinkabouter.

Een week lang nagedacht over deze grap. En 'm dan maken op zo'n misplaatst moment. Thierry komt met een inhoudelijk verhaal en Jesse kan niet anders dan muh klimaat en muh racist. Ongelofelijk triest mannetje is dat zeg. Overigens heeft Thierry nog veel te leren over het politiek debat ipv het inhoudelijke debat. Toch knap dat hij daar gaat staan, tussen eigenlijk niemand die hem mag.

FirmaLenB | 09-02-18 | 21:06 | 5

@ beau van rtl | 09-02-18 | 21:09

Waarom heb jij zand in je kut?

MikeTheBull | 09-02-18 | 21:13

Gelukkig mogen ze Pechtold wel heeel erg.

Trumme | 09-02-18 | 21:19

Nee, maar als jij dat lekker vindt wil ik er wel een handje ingooien.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Meer gratis huizen van Canadezen.

B0bBer | 09-02-18 | 21:05

Heeft Baudet nou dorst of niet? Ook heel belangrijk

Bassie B | 09-02-18 | 21:05

Het is niet te hopen dat dit programma in het buitenland te zien is. Je schaamt je af en toe al kapot dat je Nederlander bent. Op vakantie praat ik altijd al Engels.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:04 | 1

Zeg dan liever niet dat je uit Nederland komt. Ik zit ook vaak in het buitenland en wil niet aangesproken worden op types als jij.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:18

Dus rutte wilt de gemeenteraad van Amsterdam in? Alsof dit bericht nooit zou komen!!!Ook Buma wilt de gemeenteraad in, wist niet eens dat Buma in Amsterdam woonde. Maar het goede nieuws is.. Rutte is opgerot naar Amsterdam!!!

Mark_D_NL | 09-02-18 | 21:03

Kan die Pechtold zn bek niet houden op dit onderwerp?

B0bBer | 09-02-18 | 21:02

A. Pechtold: "als er vluchtelingen aan de poorten van Amsterdam rammelen"...

Manmanman, kunnen we in vredesnaam, alsjeblieft weer eens zorgen voor een klein beetje niveau in het debat en gewoon op een realistische manier over grote problemen praten.

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 21:01 | 3

L. Asscher: "Ik ben geloof ik de enige die hier geboren is"....

Is dat demagogie?

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 21:04

Daar krijgt Pechtold een stijf plassertje van, al die apothekers, doktoren en raketgeleerden.

Ommezwaai | 09-02-18 | 21:12

60% sociaal... en dan moet meer worden.... Als je GVD wonen in de stad niet kunt betalen, dan is dat jammer he. Dan moet je erbuiten gaan wonen. Ervoor pleiten dat lage inkomens, als ze graag midden in de stad willen wonen dat ook moeten kunnen.... Probeer dat eens aan een New Yorker uit te leggen.

Lood om oud ijzer | 09-02-18 | 21:20

Accepteer nu maar gewoon dat Amsterdam vol is en dat alleen de rijken er nog kunnen wonen. Nog 10000, 50000, 100000 woningen erbij? Dat is ook nooit genoeg. Volisvol.

jacobh-59 | 09-02-18 | 21:01 | 1

Yep

perdelul | 09-02-18 | 21:15

Noem me Copernicus maar niet alleen Den Haag (Nederland incluis) draait om de Republiek Amsterdam, maar feitelijk gewoon den ganschen Aardkloot. Dat is geen nieuws www.youtube.com/watch?v=0rZwnIvVX7I Zieliger gaat het vast nog wel worden.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:01

Penthouse wil een rechtvaardig woningbeleid.

B0bBer | 09-02-18 | 21:00 | 1

Iedereen een penthouse voor 50% van de WOZ-waarde?

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:05

En kan die autoplay eraf?

Kameroudste | 09-02-18 | 21:00 | 1

Ik heb net een extensie geïnstalleerd voor Chrome. en die werkt ook.
Het is de eerste die je tegenkomt als je googlet op "block autoplay chrome"
Je krijgt we een waarschuwing dat de ontwikkelaar de extensie niet meer update, maar dat zal mij worst wezen. Hij werkt.

Bijtendehond | 09-02-18 | 21:04

Waarom de NEUK staan er landelijke politici in een debat dat over AMSTERDAM gaat? Wat dachten die zelfpijpers? "Laten we de burger nog even harder in de rug schoppen door te laten zien dat wat ons betreft Nederland == 010, 020, 070 en de rest kan doodvallen"??

Kameroudste | 09-02-18 | 20:59

Whahaha, Pechtold die het over woningen heeft.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:59 | 2

Ja daar had Lilian even op in moeten haken.

LinkeLotje | 09-02-18 | 21:01

Gemiste kans, er zal wel afgesproken zijn dat alleen Baudet onderuit gehaald mag worden.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 21:02

Kuzu wil gratis cappuccino voor moslims.

B0bBer | 09-02-18 | 20:57

Die Kuzu praat altijd of hij een hele droge bek heeft. Moet je horen hoe hij cappupuchininoootje zegt. Moeilijk woord ook voor een Turk hoor.

beau van rtl | 09-02-18 | 20:57 | 4

"Integreren" kunnen ze ook niet uitspreken.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:58

Hoersoepsidie wel.

beau van rtl | 09-02-18 | 21:00

Het grappige is dat "cappuccino" 'het kapje van de monnik' betekent. Het is een vrij christelijk kopje koffie dus.

XaleX_2 | 09-02-18 | 21:03
▼ 1 antwoord verborgen

Toen Baudet sprak over de 'Mocromaffia'- wat helaas een dieptreurig feit is- siste Pechtold 'kom maar uit je schulp' blij dat hij 'de racist' had ontwaard. Dieptreurig feit en dieptreurige ontkenner. En dat bestuurt ons.

J.Slavink | 09-02-18 | 20:56 | 3

Pechtold kan beter eerlijk zijn over zijn eigen schulpje (stulpje)

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:57

Dat is de enige manier om nieuwe partijen buiten de deur te houden. Bij DENK kan hij dat niet doen want dat is niet policor en racistisch.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:58

Ik wens mensen niet snel een enge ziekte toe, maar voor Pechtold maak ik graag een uitzondering. Valse rat dat hij is.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:45

Ah .. Kutzu.. ik wacht wel even met verder kijken, plas pauze.

datzouzomaarkunnen | 09-02-18 | 20:55

Lilian kan hem krijgen, heerlijke Osse snol!

smdyasc | 09-02-18 | 20:55 | 6

Huh, dat is toch Jan in zijn transitie periode?

Pedronegro | 09-02-18 | 20:59

beau van rtl | 09-02-18 | 20:58
Wat is uw leeftijd?

Ommezwaai | 09-02-18 | 21:17

81.

beau van rtl | 09-02-18 | 22:25
▼ 3 antwoorden verborgen

Morgen het debat in Schubbekutteveen. Net zo interessant. Kan mij die verwijfde stinkstad vol arrogantio’s schelen.

DrumPiet | 09-02-18 | 20:55

Is dit olympisch kampioenschap dom schreeuwen? Wat een kleuters. Ik heb het 1 minuut volgehouden maar ik was net blij dat mijn eigen kinderen uit die fase van bleren zijn. Ik pas.

bigs | 09-02-18 | 20:54

In de basis is dit ook een belachelijk debat. Er staan maar twee en een halve lijsttrekker met een achterban in dat reservaat. GL, DENK en D666

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:54

DIe SP'er heeft groot gelijk , probeer maar eens een huis te krijgen in Amsterdam, als gewone Nederlander met een middeninkomen. Dus geen sociale huurwoning en geen expatbaantje.

peterdh | 09-02-18 | 20:54 | 6

@letters

Ff ter info, ik ben geen linkse SP'er etc etc etc. Dus je vind het normaal dat een woning in 4 maanden van 190.000 naar 275.000 gaat? En dat meneer en mevrouw expat dat bedrag neertellen, en dat dhr. GemiddeldeAmsterdammer 1275/mnd neer kan tellen voor z'n 40m2 5 hoog achter? Ik noem dat een verziekte huizenmarkt.

peterdh | 09-02-18 | 21:49

@peterdh De vraag of het normaal is of niet is niet eens van toepassing. Laat de vrije markt zijn werk doen zonder storing van de overheid en als je iets te duur vind dan ga je ergens anders. Als het waar is dat de prijzen zo rap stijgen dan misschien moet je afvragen waarom het aanbod zo gekrompen is in relatie tot de vraag. Zoiets kan best gebeuren wanneer de overheid huizen opkoopt om aan te bieden als sociale huurwoningen. Op iedere actie heb je een reactie (ook in de markt): dus in die opzichte is het 'normaal'.

letters_of_cijfers | 09-02-18 | 22:00

@letters
" Laat de vrije markt zijn werk doen zonder storing van de overheid ", prima helemaal mee eens. Maar die verstoring is er echter op alle vlakken. Dat EU geneesmiddelengedoe dat hier heen gebracht werd, de internationalisering van het hele onderwijssysteem in Amsterdam halve studentencomplexen bestaan uit studenten vanuit het buitenland, die hier dus allemaal een woning willen hebben op een te krappe markt, etc. Daarin zit een heel stuk sturing vanuit een overheid. Vanuit politieke ideeen en opvattingen. Wil je een open en inclusieve samenleving ala GL en openstaan voor elke migrant die wil komen? En zo kan ik nog wel een aantal andere zaken noemen die de huizenmarkt onbewoonbaar maakt voor Piet en Els met een middeninkomen. Heeft allemaal invloed.

Dus "de vrije markt zijn werk laten doen zonder storing van de overheid", klinkt leuk, maar de overheid zit er met zijn tengels heel diep in.

peterdh | 09-02-18 | 22:38
▼ 3 antwoorden verborgen

Als jij binnen die muren van Amsterdam blijft, kutturk, dan mogen ze er van mij Fort Amsterdam van maken.
Ik heb er zelf toch niks te zoeken.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:53

Wie is die dikke Turk?

tata1981 | 09-02-18 | 20:53 | 1

Geen idee. Zal wel een taxichauffeur zijn. Met die bruine schoenen.

Pedronegro | 09-02-18 | 20:54

FvD had beter Nanninga kunnen sturen. Baudet kan daar nog wat van leren. Er kijkt geen hond, maar reken maar dat de landelijke pers zit te smullen met het sprokkelen van quotes. Amateuristisch geklooi.

Chemokar | 09-02-18 | 20:53 | 1

He-le-maal eens. Thierry heeft geen dissidenten nodig om FvD schade te berokkenen.

marcoplarco | 09-02-18 | 21:04

Heeft Thierry gezopen of heeft hij zich de laatste dagen uit evenwicht laten brengen?

B0bBer | 09-02-18 | 20:51 | 2

Of bij Gordon langs geweest?

Mr_Natural | 09-02-18 | 20:53

Hij komt echt niet mee lijkt het...

movingsquare | 09-02-18 | 21:10

Die bek van Pechtold. Of de derde wereldoorlog net is uitgebroken. Wat een smoelwerk.

beau van rtl | 09-02-18 | 20:50

Asscher zei het:"De wereld gaan ten onder". Waarvan akte.

Ommezwaai | 09-02-18 | 20:49 | 1

De wereld overleeft ons wel. De mensheid is mogelijk wel het lulletje.
Musk mag mij op de volgende raket meesturen.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:43

ik haat Amsterdam..

oplooprem | 09-02-18 | 20:48

Mmm ik heb zo het gevoel dat als ik naar al die voor de buhne lariekoek luister die daar gespuwt wordt, dat Baudet gewoon beter z'n mond kan houden en zich niet met deze flauwekul inlaat. Dan wint ie nog het meeste stemmen ook.

peterdh | 09-02-18 | 20:48

Als Buma de meest redelijke en verstandige is zit er toch iets fout.
En Baudet loopt het gevaar zichzelf te overschreeuwen.

spanarchist | 09-02-18 | 20:48

Het zijn toch gemeenteraadsverkiezingen? Waarom staan hier landelijke lijsttrekkers tegen elkaar te ageren?

earrebarre66 | 09-02-18 | 20:47 | 1

Omdat ze publiciteitsgeil zijn en het liefst hun eigen partijen op het pluche zien.

peterdh | 09-02-18 | 20:51

Wat een slecht debtat, wat een hersenloos gebler.

Utopische worm | 09-02-18 | 20:47

Kunnen ze niet van heel Amsterdam een vliegveld maken? Zou heel veel problemen oplossen.

Mr_Natural | 09-02-18 | 20:46

Klaver is een hypocriet.. De wetenschap die beweerd dat er een verschil is in IQ tussen Europa en Afrika noemde hij pseudowetenschap.

Wasbakplasser | 09-02-18 | 20:46 | 2

Nepnieuws, pseudowetenschap, alles wat niet in de ideologie past zeg maar...

Montesquieue | 10-02-18 | 00:38

Als het pseudowetenschap is, zal Klavertje toch wel met tegenbewijs komen? Dat is namelijk de wetenschappelijke methode.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:42

Van 17 naar 18 miljoen inwoners. Helaas niet door autochtoon geneuk, maar illegale import.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:45 | 2

Het ergste is nog dat het veelal goedgekeurde import is, goedgekeurd door politici welteverstaan...

Ommezwaai | 09-02-18 | 21:07

Ja en van die autochtonen zullen er een hoop gaan emigreren dan is het helemaal snel afgelopen moeten ze nog meer belastingen gaan heffen etc.

Sjonie01 | 09-02-18 | 23:33

Over dit onderwerp was Baudet tenenkrommend slecht.

Rubberfetisj | 09-02-18 | 20:42 | 2

Haha best wel ja...

movingsquare | 09-02-18 | 20:44

Hij staat er verontwaardigd en ongeinteresseerd bij.

Ik ben het gewoon met de SP eens. Ik gun die hardwerkende schoonmakers extra geld. De rest is allemaal poppenkast.

LinkeLotje | 09-02-18 | 20:47

Sinds wanneer is iemand met een wit gewaad en een puntmuts gelijk een racist? Ik zie tegenwoordig zat figuren in witte gewaden en een wit mutsje lopen in de stad.

Ommezwaai | 09-02-18 | 20:42 | 2

Daar hebben we Asbak weer

gelukzoeker | 09-02-18 | 20:43

Op wie doelt u?

Ommezwaai | 09-02-18 | 20:50

En we hebben de soundbite voor alle Vara- en NOS-programma´s. Witte man met puntmuts. Daar kunnen ze bij de publieke omroep wel weer een tijdje mee vooruit.

spanarchist | 09-02-18 | 20:42

Bomen zetten CO2 om in zuurstof

poiuytrewq | 09-02-18 | 20:41

Er loopt een man in een wit gewaad met een witte puntmuts. Kijk zegt Jesse , daar loopt een racist. Goed voorbeeld Jesse. Godverdomme , waar is nederland aan overgeleverd. Wat een enorme graflul is die Klaver. En Dom, dom. Ongelofelijk.

beau van rtl | 09-02-18 | 20:41 | 3

Dit hele debat draait alleen maar om het framen van de "niet-kartel-partij". Ze zijn bang.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:44

Er loopt een man met een bivakmuts op en een jerrycan benzine bij de makro. Dan zeggen de mensen , kijk daar loopt wijnand duyvendak.

beau van rtl | 09-02-18 | 20:48

Er staat een man op een balkonnetje van een appartement in Scheveningen met een marokkaans uitziende baby op zijn arm en dan zegge de mensen, kijk daar staat .....

beau van rtl | 09-02-18 | 20:54

Thierry maakt geen beste indruk...

movingsquare | 09-02-18 | 20:41 | 3

Als ze je niet uit laten praten en er zit ook nog eens een links publiek die hem een beetje zit uit te lachen. Ook waardeloze gespreksleiders. Het Parool, dan weet je al genoeg.

Roze_bril_drager | 09-02-18 | 20:48

Nou ze maakte allemaal geen beste indruk maar Thierry was wazig en afwezig.

movingsquare | 09-02-18 | 22:47

Thierry is een zeer matig debater. Hij kan prima een verhaaltje afsteken vanaf de kansel maar in een verbale matpartij delft hij het onderspit, hij schakelt gewoon veel te traag.

Graaisnaaiert | 09-02-18 | 23:41

Kabouters = Puntmutsen = Racisme = Baudet ..... Klavertje

Tha Analyzer | 09-02-18 | 20:41 | 2

Was echt een kansloze opmerking van Klaver inderdaad. Baudet had hem eigenlijk gewoon moeten uitlachen na die opmerking.

IslamPislam | 09-02-18 | 20:42

Nee. hij had een puntmuts op moeten doen. Een roze puntmuts met een witte kroon !

Tha Analyzer | 09-02-18 | 20:54

Jesse discrimineert kleine plantsoenmedewerkers.

B0bBer | 09-02-18 | 20:41 | 1

Bij pechtlul zet ik het geluid uit.

gelukzoeker | 09-02-18 | 20:42

Meer dan 30% van de CO2 komt van vulkanen en branden.

poiuytrewq | 09-02-18 | 20:41 | 2

Vergeet de houthaarden van de deugmens niet.

meneer der meneren | 09-02-18 | 20:44

Da's een mooie voor het programma van GL: Vulkanen en branden verbieden.

McSplutter | 09-02-18 | 20:58

Stijlloze voorspelling.
Annabel wint 43 zetels (van 45) tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Twee dagen later pleegt zij met een groep vertrouwelingen een coup binnen het FVD en eist Thierry's ballen op een schaal (en krijgt deze). Annabel roept hierna de onafhankelijke Republiek Der Twaalf Provinciën uit Rutte vlucht naar Brussel. De binnenvallende legers van Merkel worden bij Bourtange en Venlo onder de bevlogen leiding van Annabel tegengehouden en teruggedrongen tot ver over de Duitse grens. De Franse legers komen nooit aan vanwege een Franse stakinggolf om te protesteren tegen de neoliberale agenda van Macron. De bevoorrading van de jonge republiek wordt - na sancties van Brussel - veilig gesteld door de renaissancevloot van Nigel Farage Brussel wordt onrustig, Timmermans onderhandelt met de nieuwe republiek en twee weken later is de Vrede van Dobber een feit. Annabel trekt met haar legers op naar Den Haag, ontbindt het parlement, stuurt de Koning in ballingschap en laat zichzelf kronen tot Koningin Victoria Dobberina I. De EU valt uit elkaar, overal opstanden tegen de Unie van duisternis. Brussel stort letterlijk ineen, Mordor is gevallen. Duizend jaren van vrede en voorspoed zullen volgen. Einde voorspelling

atheïstisch stemvee | 09-02-18 | 20:40 | 8

Geniaal stuk proza! En daar was zelfs mijn alcoholische schoonmoeder het mee eens maar die had al wel een fles sherry op.

eerstneukendanpraten | 09-02-18 | 21:33

@eerstneukendanpraten
Uw schoonmoeder leest de comments? Hulde!

atheïstisch stemvee | 09-02-18 | 21:42

Dit klinkt allemaal zeer aannemelijk op die vrede en voorspoed na zolang laat de darkside zich niet onderdrukken.

leovdl | 09-02-18 | 22:36
▼ 5 antwoorden verborgen

Ku klux klan Klaver? echt......

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:40 | 3

Ja, die kon je van mijlenver aan zien komen. Bizarre gedachtegang.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 20:41

Die Klaver is gek geworden hoor, wat een debiel.

beau van rtl | 09-02-18 | 20:46

Gek gekweekt. Anders wordt je geen GL.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:41

Wat een bizarre opmerking van Klaver (@puntmuts). Zegt wel weer genoeg over GroenLinks.

XaleX_2 | 09-02-18 | 20:40

Witte man met puntmuts..... Jong jonge jonge, Klavertje toch... Moet je niet op tijd thuis zijn voor het eten?

poiuytrewq | 09-02-18 | 20:40 | 1

Simpele zielen, met simpele denkbeelden. GroenLinks ten voeten uit,

Rest In Privacy | 09-02-18 | 20:41

Klaver wensdenkt ons allemaal de vernieling in met z'n kleuteruitspraken.

peterdh | 09-02-18 | 20:40

Een voorgekookt debat in de Balie. Nou, nou, nou. Ik ben onder de indruk hoor.

meneer der meneren | 09-02-18 | 20:40 | 1

Ja, je verwacht het inderdaad niet.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:40

Wat is jesse toch een heel eng mannetje

Suncatcher | 09-02-18 | 20:40 | 1

Het is niet voor niks een halve Marokkaan.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:42

Misschien is het dan ook wel een tuinkabouter, tuinkabouter (=Jesse Klaver)

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:40 | 2

Die gast op die foto lijkt nog op Klaver ook...
(wel een stuk jonger)

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:49

Wat een kudt debat! Iedereen roept door elkaar heen.

keestelpro | 09-02-18 | 20:39 | 1

Dat is tactiek. Doen ze overal waar het geluid links moet zijn. Als er iemand tegen hun standpunten ingaat, wordt er doorheen geluld. Wordt er het "juiste" verhaal verteld laten ze die persoon uitpraten.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:41

Zou Klaver weten dat er naast Schiphol in het buitenland ook vliegvelden zijn die nog wel gewoon door groeien.

spanarchist | 09-02-18 | 20:39

Tja zoals die Klaver een debat moet winnen, constant opmerkingetjes en dooddoeners door de zinnen van anderen proppen, om maar te zorgen dat iemand niet kan uitpraten.

peterdh | 09-02-18 | 20:38

Schiphol mag niet verder groeien want we hebben een verdrag getekend, aldus Klaver. Wat een non-argument.

spanarchist | 09-02-18 | 20:37

GR2018 Amsterdam en we hebben het over de opwarming van de aarde....

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:37 | 2

dit gaat nergens over. Dit is verpissen voor de buhne.

Chemokar | 09-02-18 | 20:40

Maar de opwarming is relateerbaar aan Nieuw Amsterdams Peil, dus wel weer relevant.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:40

Thierry heeft een slap verhaal, helaas

marcoplarco | 09-02-18 | 20:36 | 4

Het zal best dat 97% van wetenschappers iets menen. Als je iets wil inbrengen dan moet je aangeven dat wetenschap gestoeld is op feiten, niet op democratische consensus. In 1200 was 97% van de wetenschappers heter over eens dat de aarde plat was en het middelpunt van het universum. Dat maakt het nog niet waar.

Dit was slap.

marcoplarco | 09-02-18 | 20:42

1200 AD was ruim voor de wetenschappelijke methodiek van Francis Bacon. Wetenschappelijke democratische consensus van nu is niet die van toen.

Trans_Fimmermans | 09-02-18 | 20:59

Consensus = politiek
Falsificatie = wetenschap

Winter_is_coming | 09-02-18 | 21:03
▼ 1 antwoord verborgen

Baudet had het over de 'Mocro Mafia' waarop Pechtold gniffelde "Mooi, kom maar uit je schulp"

Diep triest!

Tha Analyzer | 09-02-18 | 20:34 | 2

Pechtold heeft dan ook niet meer dan dat. Slap gelul, geen argument, nul oplossingen.

Cadeautjes aan nemen van mafia, dat kan hij dan weer wel.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 20:40

De mocro mafia bestaat volgens Pechtold blijkbaar niet. Baudet had hier gewoon gelijk en van de week kwam er nog een rapport over de verloren politiecapaciteit over naar buiten.

GroetenVanUrk | 09-02-18 | 20:44

Alle autos RAUS! Aldus der Jesse.

B0bBer | 09-02-18 | 20:32 | 1

En dubbelglas in alle panden !
Oh... Wacht..

Wijze uit het Oosten | 09-02-18 | 20:49

Het jasje van Pech knelt. Daar kunnen wel wat organen uit.

jacobh-59 | 09-02-18 | 20:31 | 1

En dan in het hondenvoer? Er zal niet veel zuiver spul meer in dat mannetje zitten.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:33

Die Buma heeft echt een bloksnor!

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:30

Met al dat vragen naar geld vanuit het Rijk geeft aan dat Amsterdam onrendabel is. Ik zeg bouw een muur omheen.

letters_of_cijfers | 09-02-18 | 20:29 | 1

And Amsterdam's gonna pay for it!

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:38

Die bloksnor staat Kuzu goed, zeg!
Moet er wel bij vermelden dat hij op deze foto iets weg heeft van Rowan Atkinson.

Gajus | 09-02-18 | 20:29

Betaalbaarheid van OV? Alsof de achterban van Kuzu daar ooit voor betaalt.

spanarchist | 09-02-18 | 20:28 | 2

Wat een gespreksleider is dat nou weer ,tipisch dat stomme Islamdam,ze halen het bloed onder je nagels vandaan de linkse schurft honden.

gelukzoeker | 09-02-18 | 20:41

Waar gaan ze naartoe dan? Overdag alvast nergens heen.

Montesquieue | 10-02-18 | 00:36

Kuzu wil zijn aanhang, die met dikke BMW's en Mercedessen, goedkoper laten parkeren...

Ommezwaai | 09-02-18 | 20:26 | 5

Ik heb er ooit een voor bekeurd. Hij werd boos en ik was een racist. Heb gevraagd of hij er nog een bij wou: belediging van ambtenaar in functie.

Hij droop af. En uiteraard heeft hij de prent mogen houden. Ghe.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:32

@Bijtendehond | 09-02-18 | 20:32
Racist! ;-)

B0bBer | 09-02-18 | 20:34

Heb je hem dat gevraagd, Bijtendehond? Ik had hem meteen uitgedeeld. 2x geel = rood.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:38
▼ 2 antwoorden verborgen

Kuzu wil gratis parkeren voor moslims

B0bBer | 09-02-18 | 20:26

Gierige tüütertürk.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:25

Vervang Adam door asphalt, probleem opgelost.

jacobh-59 | 09-02-18 | 20:25 | 4

Ooit geboren in Rotterdam, en blijf van mening dat in mei 1940 de verkeerde stad is platgegooid...

Wijze uit het Oosten | 09-02-18 | 20:47

@Wijze
Dan had Rotterdam nu met net zo'n benauwde binnenstad gezeten als Amsterdam, en misschien nog wel ergere krotten. Ergens moet je die Duitsers dankbaar zijn ...
(geboren en opgegroeid in Rotterdam, nu ver in het Noorden)

Synecdoche | 09-02-18 | 21:53

Parkeerprobleem opgelost.

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:37
▼ 1 antwoord verborgen

Wat is Pechtold toch een opgeblazen gifkikker.

smdyasc | 09-02-18 | 20:24 | 1

Een graftak kikker en een schurft mongool.

gelukzoeker | 09-02-18 | 20:28

Waarom is Spekman er niet? Oh wacht...

eerstneukendanpraten | 09-02-18 | 20:22 | 2

Die is er wel maar als shapeshifter zit ie nu in Asscher

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:29

Daar moest flink wat voor geshift worden dan!

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:37

Nog ruim 3 jaar met dit kudt kabinet.
Totaal onzinnig debat. Voer dat in de Kamer.

Desmoulins | 09-02-18 | 20:21 | 2

Ja wat heeft het met de gemeenteraad te maken, ik zie allemaal landelijke politici.

Henri-Bardouin | 09-02-18 | 20:25

Precies. Wat doen die schoffies daar eigenlijk?

Pedronegro | 09-02-18 | 20:49

De ware nazi krijgt de bloksnor die hem/haar toekomt, mooi zo.

smdyasc | 09-02-18 | 20:21

Asher met die handjes.

B0bBer | 09-02-18 | 20:20 | 1

Heel die schoft is lul ,van ze n kruin tot de onderkant van ze n voeten.Ook die handjes zijn dus lul,nu hoor ik net Pechtlul beginnen met zijn graftakke kut stem ,en godver daar komt de Jessias ook nog ,mijn avond is al naar de verdommenis.

gelukzoeker | 09-02-18 | 20:25

kan iemand wat aan de microfoon van Asscher doen?
.... uitzetten ofzo?

WaltKowalski | 09-02-18 | 20:20

En Lodewijk is z'n stropdas vergeten.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:18 | 1

In zijn "thuisstad" wil ie de sjofele boy uithangen. Linkse prutser......

Ommezwaai | 09-02-18 | 20:21

Op het journaal: Thierry doet uitspraken over rassenleer.

NEE!!!! Goddomme

MoltisantiBeer | 09-02-18 | 20:17 | 2

Hij doet daar geen uitspraken over, dat doen de anderen juist. Man man man, kut geframe

MoltisantiBeer | 09-02-18 | 20:19

Alweer nepnieuws dus , NPO de standaardnorm voor nepnieuws.

ja,diedus! | 09-02-18 | 20:21

Publiek is hopelijk wel gefouilleerd. Geen Robert-Kennedy-toestanden in Amsterdam.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 20:17 | 2

Zou wel lachen zijn als zo'n AFA gast Thierry mist en per ongeluk die vleermuis neerknalt.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:20

Ik moet er inderdaad om lachen.

Rest In Privacy | 09-02-18 | 21:13

Ja en straks betaalt het Rijk zoveel voor OV-verbindingen in Amsterdam, dat ik hier in Zeeuws-Vlaanderen straks weer met paard en wagen moet...

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:17

Jipsingboermussel, dat ligt toch bij Gasselternijveenscheboermond?

eerstneukendanpraten | 09-02-18 | 20:14

hee, Pechtholt, worden er weer gratis appartementen uitgedeeld of zo...

c.ynicus | 09-02-18 | 20:12 | 1

Metzonder erfpacht?

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:36

Hallo GeenStijl, mag die autoplay eraf?

Is vervelend als je een kijktab en een reaguurtab hebt openstaan.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:12 | 1

De fast forward doet het ook niet. Ik probeer naar het stukje te spoelen waar Thierry de vloer aanveegt met de gasten.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:14

Hoop dat Thierry zich wel een beetje voorbereid heeft en een team heeft dat hem duidelijk heeft gemaakt wat hij zoal kan verwachten.

spanarchist | 09-02-18 | 20:11

Wat vindt Annabel van de erfpacht in Amsterdam?

Rest In Privacy | 09-02-18 | 20:11 | 2

afschaffen. CDA leunt daar nu ook tegenaan.

Chemokar | 09-02-18 | 20:35

Annabel... wat is dat? Manmanman

Pedronegro | 09-02-18 | 20:50

Hey, de groene pixel heeft de livestream gehackt.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:10

Dit kun je toch niet steeds een debat noemen. Dit is een quiz setting uitgezonden als vermaak.

LinkeLotje | 09-02-18 | 20:10

Lachen , de livestream NPO politiek zelf loopt bijna 1 minuut achter

IJzervreter | 09-02-18 | 20:07 | 1

Dat is gedaan om alvast aan de censuur te wennen in live uitzendingen.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:10

Ik wacht wel op de montage. Ik ben het nu al beu. En ze zijn nog niet eens echt begonnen.

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:07

Denk komt het Amsterdamse kalifaat uitroepen, waarom zijn die andere zes voor spek en bonen uitgenodigd?

Kapitein Stijlvol | 09-02-18 | 20:06 | 2

Dat zou dan wel eens goed nieuws zijn. We weten intussen hoe het met kalifaten afloopt.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:08

Herman Göring loopt alvast warm!

PresidenteDeConjovia | 10-02-18 | 09:36

Annabel schopt hoop ik dat hele kleffe gesubsidieerde zooitje rasidioten een gracht in waarna je er nooit meer iets van te horen krijgt.

van stampij | 09-02-18 | 20:06 | 1

Terry was er. Trouwens, dat Tante Bel een goede journaliste en columniste is, wil niet zeggen dat ze goed kan debatteren.

Mahatma | 09-02-18 | 22:31

Waarom zien wij geen body language op de livestream volgens de moderator?

CasaMan | 09-02-18 | 20:06

Wie maakt zich nog druk om Amsterdam. Amsterdam is niet meer van Nederland en alle Amsterdammers wonen elders, omdat de woningen te duur zijn, omdat het barst van de criminelen, buitenlanders en zwaar gesubsidieerde linkse bakfiets hufters.
Het hele Amsterdam interesseert niemand ene fuck.

beau van rtl | 09-02-18 | 20:05 | 1

Ik ben er geboren en getogen en hoop er nooit meer te komen. Linkse typhus hole.

Pedronegro | 09-02-18 | 20:08

En ja, Annabel doet haar best en zal worden aangevallen (ik hoop alleen verbaal) maar dat is ook geen nieuws.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:02

Waarom al die aandacht voor een gemeenteraadje? Is men er werkelijk van overtuigd dat dit de opmaat is voor de landelijke politiek? Of gaat het er om dat er straks weer verongelijkt gedaan kan worden over het bashen van FvD. Dat is niks nieuws want dat doet de landelijke politiek al.

Mark Verheijen | 09-02-18 | 20:01 | 1

Het gaat om het baantjescarrousel van de gevestigde partijen die al sinds mensenheugenis zichzelf goed bedienen in de gemeentes.

XaleX_2 | 09-02-18 | 20:05

VVD heeft vast afgezegd.

LinkeLotje | 09-02-18 | 19:55 | 2

Ja dus. Carnaval vieren...

Bijtendehond | 09-02-18 | 20:09

Ben het ook helemaal eens. Zou zelf ook niet heengaan. Wanvertoning.

LinkeLotje | 09-02-18 | 20:15

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl