achtergrond

Geenstijl

LOL! Ouderenpartij sluit homohatend D66 uit

Kandidaathaatslid Yassmine el Ksaihi wordt met haar D666 Amsterdam keihard voor het blok gezet door de Ouderenpartij: Islam of Inclusiviteit?

Jasmien was voorzitster van een gezellige shariamoskee en ineens dook weer Dat Ene Interview met haar op waarin ze zegt dat ze dikke schijt heeft aan homo's: "Homoseksualiteit is een zonde in de islam. Dat is voor ons geen discussiepunt." En zo boemerangen die religie en dat hoofddoekje, haar persoonlijke pluspunten in de strijd om een plekje op de kieslijst van Deuglullen66, terug in haar religieuze broekje.

Jasmien doet nu aan crisismanagement met een tearjearker over inclusiviteit en dat ze acht jaar terug zo'n dom naïef hertje was. Ze baalt van de kop van het artikel. Ze heeft het niet goed kunnen formuleren. Ze zou het nu anders brengen. Het is alsof Jasmien het zelf ook allemaal niet zo goed weet. Homoseksualiteit aanvaarden is wel belangrijk voor haar politieke carrière bij de D, maar afstand nemen van die malle islam gaat haar dan ook weer wat ver. Want ja, Jasmien zit daar met haar hoofddoekje, terwijl een wijs mensch ons ooit leerde: "Homoseksualiteit is een zonde in de islam. Dat is voor ons geen discussiepunt." Dus wat is het nou Jasmien? Je MOET kiezen. Islam. Of inclusiviteit. Allebei mag niet. 

Enfin, de Partij van de Ouderen (als 50PLUS de IRA is, is dit zeg maar de Real IRA. De leipe kant) sluit een samenwerking met homohaatsters alvast uit en dat is natuurlijk supergrappig. Iedereen altijd stoer opscheppen over het uitsluiten van PVV en FvD, worden die hypocriete homohaatgoedpraters van D66 Amsterdam met hun inclusiviteitsgeneuzel nu zélf buitenspel gezet. Door de oudjes. Grappig is dat, als die bejaarden zijn afgedankt bij de vvd hebben ze ineens wél principes.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.