achtergrond

Geenstijl

PVV-lijsttrekker 010 nu al weer weggejorist wegens etno-nazistische bruine onderbroek

Bij de PVV kunnen ze kennelijk niet googelen want iedereen en z'n zoekende Kafka-moeke heeft stront gevonden over de Hongaarse Hegedus. En nu moet ie dus alweer optiefen als PVV-Führer Rotterdam. 1 - 0 voor DENK.

Zo blijkt een beetje googelen al genoeg om te ontdekken dat ie veroordeelde Holocaustontkenners Davind Irving met z'n verjaardag feliciteert, gestrekte rechterarmfoto's uit Hongarije liket en ook nog een Erkenbrand-achtergrond heeft. (Dat Erkenbrand blijft ons qua naam als een ernstige jeukende soa klinken trouwens maar dat terzijde.) Géza Hegedüs heeft bovendien ook nog een grote witte hond. Waar hij dol op is. Enfin. Nu hoeven we dus in ieder geval niet meer te leren onthouden welk streepje en welk trema waar gezet moet worden in 's mans ingewikkelde naam. Hooguit nog om de Triviantvraag "Wie schreef het kortste lokale lijsttrekkerschap allertijden ooit op zijn naam?" te kunnen beantwoorden. Döeí!
Het Nekschot: Meneer de HeilHongaar wil graag een 'etnostaat voor etnische Nederlanders'. En DAT doen we dus niet meer in het postfascistische Europa van na de nazi's.

Update. Tunahan Koekje geeft 'm van eigen deeg

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.