achtergrond

Geenstijl

Georgina Verbaan wil UITLEG van Thierry over Charlottesville (en Trump neemt eindelijk afstand)

Kan de matige trol Willem Bosch zich wel hebben laten wegpesten. Gelukkig hebben we Sjors Verbaan nog om de jeune premier van het polderfascisme om verantwoording te vragen voor dingen die 5000 kilometer verderop gebeuren.

Terwijl Trump sneller dan zijn eigen schaduw (t)weet te reageren op een medicijnman die uit een adviesgroep stapt omdat The Donald niet genoeg actie onderneemt tegen nazi's, heeft Terry Berdet nog altijd niet gereageerd op de beschamende gebeurtenissen in Charlottesville. Op die manier kunnen we de Amerikaanse extremistische klassenstrijd natuurlijk nooit lekker importeren naar de polder. Helaas krijgt de actrice annex nrc-columniste vooralsnog geen antwoord van het Nederlandse Kamerlid dat helemaal niets met de oproer in de Verenigde Staten te maken heeft. Goh. Dat eigenlijk-ook-virus werkt helemaal niet zo besmettelijk als sommigen zouden willen.

Update 18u55: Trumpt verkettert de KKK in damage control persco

A day late & a dollar short, zeggen ze dan in Amerika. Wat-ie gisteren had moeten zeggen, doet ie dan toch maar vandaag. Nu is het motief damage control, niet presidentiële moraal. Maar hee. Hij zegt het toch maar leest het toch maar mooi op van zijn teleprompter.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.