Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NSFW: gruwelijke Turkse kromzwaardvideo

Bij de baard van de profeet, dat is even een lekker filmpje. Blinkende kromzwaarden, steak, alles. Godverdomme, niet ok om dit op werk te kijken. Zeker niet als het bijna vijf uur is en het naar de klok kijken is voordat men naar de piepers mag. Je kan van alles van de Erdoboys zeggen maar voor de scherpe messen en de betere vleesverrassingen is Kebabistan een pri-ma landje.

Reaguursels

Inloggen

Zit ie met zijn colibacterie hand waar hij zijn kont mee schoon maakt aan je stukje vlees. Eet smakelijk!

namensmijnhond | 11-01-17 | 18:41

Ja lekker, ik kom m alleen nooit eten, jullie nieuw gevormde islamitische staat zal ik wijken als de pest.

rattenvanger XL | 11-01-17 | 18:19

Tofik el een harde kip in zijn skinnyjeans hebben bij het aanschouwen van zo'n stuk rondlopend islamitisch homovlees.

Uw Psychiater | 11-01-17 | 17:45

-weggejorist-

knier | 11-01-17 | 16:48

@Enter Yeti | 11-01-17 | 12:36

Ik eet het ook niet in Nederland. Daarnaast heb jij het blijkbaar nog nooit gegeten anders zou je ook niet van die verbale pulp uitstorten.

litebyte | 11-01-17 | 15:49

Flapuidt | 11-01-17 | 12:07

Helemaal mee eens.
Het kromme is dat vele anti DENK lieden, PVV stemmers naar zo'n goedkope all in hut gaan om "heerlijk" ongegeneerd te kunnen schransen, daarmee indirect grootvizier of toch kalief Erdogan steunen.

Wat een wereld, blijf er maar weg mensen. Hoe minder steun hoe beter.

Moneytron | 11-01-17 | 15:49

Paintertje | 11-01-17 | 13:13
Ik heb meer problemen met de artikelen heden ten dage.

deEerlijkeLeugenaar | 11-01-17 | 15:06

@ska ska ska | 11-01-17 | 13:12
Kobe is hipsterfood. Het meest interessante aan die koe is het onzinverhaal over dagelijkse massages. En tournedos is voor bejaarden. De enige manier om daar smaak aan te krijgen is door het te verdrinken in champignon- of groene pepersaus. Voor echt lekkere (en goedkope!) steak koop je een vanglap (bavette) of sukade. Koop voor dat laatste bij voorkeur geen sukadelapjes maar als stuk. Door deze dan over de lengte te snijden, langs het bindweefsel in het midden in plaats van dwars erop, krijg je wat ze in Amerika een flat iron steak noemen. Niet stoven maar rood bakken en in plakken serveren zoals op het filmpje. Iedereen aan tafel zal denken dat ie een geweldig duur stuk vlees aan het eten is, maar voor bijvoorbeeld black angus betaal ik zelden meer dan zestien euro de kilo.

Pierre Tombal | 11-01-17 | 14:38

Zodra iemand van voedsel klaarmaken een spelletje maakt haak ik af.

kzegje | 11-01-17 | 14:24

Zie je wel, er zijn wel turkse homofielen. Deze was in de leer bij Joop Braakhekke.

CleaudeSacke | 11-01-17 | 14:19

Een kleine aanpassing. Je hebt gelukkig nog een heel groot gedeelte van de Turken die Erdogan niet ondersteunt.
Voornamelijk onder de intellectuelen.
Maar dat mag niet baten.
Die moeten erg genoeg ook lijden onder zijn vreselijke beleid.

klinkklaar | 11-01-17 | 14:11

@normpje, je kwalificeert jezelf door deze opmerkingen als achterlijk. Lekker veilig achter je computer zitten, zonder het echt ervaren te hebben. Ben tientallen x en in Turkije geweest, voor werk en prive. Er zijn heel veel hartelijke turken, Istanbul is een super metropool, heeft heel veel jeugd die echt wel vooruit willen en gaan. Ja inderdaad geloof speelt een belangrijke rol in Turkije (maar om dan de mensen achterlijk te noemen). En blijf jij maar lekker stampot en soms als uitspatting een frietje mayo eten, de Turkse keuken, eetgewoonten en gastvrijheid zul je nooit ontdekken. De vraag in deze "wie is er nu achterlijk"

Ronhonnepon | 11-01-17 | 14:09

Ik ging graag naar Turkije.
Inderdaad goedkoop,mooi en lekeer eten.
Van die poep proef je helemaal niks door al die heerlijke kruiden.
Maar nu ga ik er nog niet heen al was het laaste vakantieland ter wereld.
Want ik wil daar geen rooie cent uitgeven en ze op geen enkele manier meer steunen.
Behalve poep in het eten hebben de Turken bovenal heel veel poep in hun ogen en in hun bovenkamer.
Verblind daardoor steunen ze een vreselijke vent als Efdolf die het land weer terug naar de middeleeuwen wil brengen met dat stinkgeloof.
Ik ga er niet niet heen omdat ik bang ben voor een aanslag.
Maar wie niet horen wil moet voelen.
Zolang zij die dictator steunen is het het beste dat het land economisch naar de afgrond afglijdt.
Kijken of ze dan nog zo blij zijn met hem.
Want hij is hoofdverantwoordlijke voor alle ellende die er daar nu gaande is en dit totale verval in hun land.
Laat de Turken zich maar in hun eigen stront rondwentelen.


klinkklaar | 11-01-17 | 13:58

Damn! Sexy ook!

andywatt | 11-01-17 | 13:56

ikzalhandhaven | 11-01-17 | 12:08
Mooi stuk vlees, maar zo te zien inderdaad te gaar.

Volgens mij eten ze daar (Turkije, midden oosten ) geen rood vlees.

Où est Charlie? | 11-01-17 | 13:14

Ik zal dit nooit eten want ik zal nooit naar Turkije reizen. Nooit. Naar geen enkel geiten slacht/neuk land. Te goor, te agressief volk, te veel haar op hun lichaam, te veel oproepen om op de knieën te gaan. Geen duppie naar dat achterlijk volk. Dus u mag alles van daar hebben. Ik sla over. Goede bekomst!

Normpje | 11-01-17 | 13:13

Die GeenStijl-website gaat steeds meer achteruit.

Paintertje | 11-01-17 | 13:13

@litebyte | 11-01-17 | 12:17

Elitair geneuzel.
Als jij een slordige 100 euro voor een onsje rund wil betalen moet je dat vooral doen.
Spareribs zijn overigens inderdaad amerikaanse importknudde, dat hoor je gewoon voor soep te gebruiken maar kobe beef is voor wannabee snobs.

Een 'gewone' tournedos is duur genoeg en net zo lekker als die overprijste kobe handel als je een beetje je best doet.

ska ska ska | 11-01-17 | 13:12

-weggejorist-

Flappie2006 | 11-01-17 | 13:09

Smaken verschillen. Ik vind de overdaad aan kruiden en andere specerijen niet lekker.
Alles smaakt hetzelfde of je nu kip, biefstuk of sla eet.
Nacho_Vidal | 11-01-17 | 12:35

De Turkse keuken is helemaal niet zo gekruid, zie b.v Döner Kebab. Shoarma is een ander verhaal, maar dat is helemaal niet Turks. De uitzondering in Turkije is het droge Zuid-Oosten wat aan Syrië en Irak grenst, landen met een Arabische dus wel pittig gekruide keuken. Zie b.v. de Adana Kebab.

Overigens niet bepaald een moslimvideo, Half rauw vlees besneden door een heaumeau. Dubbel haram dus.

Herr Vorragend | 11-01-17 | 13:06

Lekker Karbonade !!!

alshetware | 11-01-17 | 12:57

Het land dat bekend staat om de hoeveelheid poepbacterie in het voedsel.
Nein danke.

Princess_F.W.Bolkiah | 11-01-17 | 12:53

Voor mensen die nog eens goedkoop op vakantie willen is er goed nieuws, de turkse lita zakt elke dag een of meer procent ten opzichte van de euro.
Zelf geef ik graag meer uit in een land dat niet aan elkaar hangt van corruptie en afglijdt naar een islamitische terrordictatuur, maar dat mag ieder voor zich uitmaken natuurlijk.

Glasgow Argus | 11-01-17 | 12:53

Hij heeft wel wat weg van het soort personen die op zondagmiddagen naar de mannensauna gaan. Maar daar heb ik natuurlijk geen ervaring mee.

DerFoehrer | 11-01-17 | 12:53

Enter Yeti | 11-01-17 | 12:36

1 slagerij in Nederland mag hem ook verkopen. De Leeuw op de Utrechtsestraat in Amsterdam. static.webshopapp.com/shops/002476/fi... En duur dat dat spul schijnt te zijn.

Basil Fawlty | 11-01-17 | 12:52

@litebyte | 11-01-17 | 12:17
Mensen die dit soort dingen zeggen hebben meestal geen fuck verstand van goed eten.10 tegen 1 dat je zo een steak nog nooit gegeten hebt.

miko | 11-01-17 | 12:52

Het laatste beetje kruiden ende specerijen maakt het helemaal af, not.

Sgnietzel | 11-01-17 | 12:52

en al meer reacties dan bij het Kudtcookiewet topic..

Mesmer | 11-01-17 | 12:52

Hey dat is de oprichter van de Nusr-et steakhuizen. In het begin goed en gezellig en je kon er een prima stuk vlees van de grill eten. Nu te nouveau riche trendy geworden.

Basil Fawlty | 11-01-17 | 12:46

Texas rib eye. Wordt in Nederland met een langer stuk kaal bot verkocht als Tomahawk steak. Vrouw wegsturen want er zit een beetje vet aan, barbecue aan en een paar vrienden uitnodigen.

Pierre Tombal | 11-01-17 | 12:46

Doe mij maar de kunstjes die Japanse koks uithalen.

necrosis | 11-01-17 | 12:43

Is zo'n topic inleveren niet een beetje hetzelfde als wat die Europese Parlementsleden in Strasbourg doen? Even gauw pasje door het poortje halen en weer geld op de rekening.

haat | 11-01-17 | 12:42

@ruud2794 | 11-01-17 | 12:38

Als je zo in die onzinverhalen geloofd, dan ga je toch meehelpen? Niets houdt je tegen, echt.

Stiller | 11-01-17 | 12:41

Echt een leuk filmpje voor Jan (aging like Barack) Roos.
Voor de rest van Nederland, hup je truttenlerenschort aan en bakken maar!

Einde van de Domheid | 11-01-17 | 12:40

Top gesneden, water loopt in de mond. Maar nog ff volhouden dan maar, tot 18:00.

klamme.vla | 11-01-17 | 12:40

Hoef het niet, hoe vegen ze ook al weer hun kont af na het toilet bezoek , juist ja, geen yakult meer nodig, poep bacteriën genoeg .

blauwe zander | 11-01-17 | 12:39

-weggejorist-

ruud2794 | 11-01-17 | 12:38

Ah leuk, stond tijdens de feestdagen al op m'n newsfeed, maar toch leuk... Of zo...

ZegMaar | 11-01-17 | 12:38

Hij is miljonair.

"The Turkish restauranteur is co-owner of the popular self-titled steak house Nusr-Et. The restaurant, with six locations in Turkey and Dubai, has quite the celebrity clientele, but it was the foody videos on Gökçe's Instagram page that earned him world-wide notoriety, and fueled the viral love affair. With 1.1 million Instagram followers, this chef is by no means unknown; indeed, his almost expert treatment of meat has earned him celebrity status in Turkey, as well as a large fanbase for his restaurant empire. "

Stiller | 11-01-17 | 12:36

@ litebyte | 11-01-17 | 12:17

Ja hoor. Met je Kobe steak. Er zijn slechts 2 restaurants in Nederland die dat mogen verkopen. Één van de meest geraffineerde voedselscams is het... www.kobe-niku.jp/shop?prefecture=&...

Enter Yeti | 11-01-17 | 12:36

Wasbakplasser | 11-01-17 | 12:27

Nee!

Weidmannsheil | 11-01-17 | 12:35

Wat je verder van Turkije ook kunt beweren (en dat is heel wat): ze hebben toevallig wél een van de lekkerste keukens van deze aardbol.
-
bisbisbis | 11-01-17 | 12:16

Smaken verschillen. Ik vind de overdaad aan kruiden en andere specerijen niet lekker.
Alles smaakt hetzelfde of je nu kip, biefstuk of sla eet.

Nacho_Vidal | 11-01-17 | 12:35

Heumeu

kutkersrman | 11-01-17 | 12:32

Slow news day op de redactie?

meso1 | 11-01-17 | 12:31

Wasbakplasser | 11-01-17 | 12:27
van = over

Wasbakplasser | 11-01-17 | 12:30

Je kunt veel van Zentgraaff zeggen, maar een ding is zeker: hij zit altijd bovenop het nieuws...

Marie Curieux | 11-01-17 | 12:30

Puik mes, puik stuk vlees... *kwijl*

Ad Hominem Tu Quoque | 11-01-17 | 12:28

Grappig dat Turkse machogedrag zo ongelofelijk nichterig over komt.

Antitheïst | 11-01-17 | 12:27

-weggejorist-

Knoopsgat | 11-01-17 | 12:25

Lekker hoor shoarma, is dat met of zonder poep?

Wasbakplasser | 11-01-17 | 12:25

Dat is een bijzonder goede kwaliteit mesje, hebbon

Bokito ergo sum | 11-01-17 | 12:24

Met dat zelfde mes even later de rituele besnijdenis, hebben jullie daar ook een filmpje van?

BokoHalal | 11-01-17 | 12:23

Toerisme is maar 4,5% van het Turks Nationaal Inkomen.
m.trouw.nl/tr/mobile/article/detail.do...
En dat nam in 2016 met 30%. Gemis aan inkomsten is niet veel anders als een jaar met ruime inflatie.
Plus dat toerisme in goedkopië altijd weer aantrekt met een onnozel, onwetende tokkiemeute als voornaamste clientèle.

de Voorzittert | 11-01-17 | 12:21

@bisbisbis | 11-01-17 | 12:16

De keuken is misschien lekker maar wat er uit komt is niet te vreten.

Elessir | 11-01-17 | 12:21

Oke, je had me op het verkeerde been.

Captain Pervert | 11-01-17 | 12:20

Met het eten daar is ook niet zoveel mis

Bertie Wooster | 11-01-17 | 12:20

Ik dacht ff dat we een filmpje te zien kregen hoe Erdogan's koude hart uit zijn ranzig stinkende lichaam gesneden zou worden. Maar helaas :-( Positief puntje, ik heb wel op eens trek in een groot stuk vlees.

daborg015 | 11-01-17 | 12:20

Een turk die een riblap aan plakjes snijdt, poehee

kneuterzak | 11-01-17 | 12:19

Nee dank u...vlees voor mensen die vinden dat spare ribs een culinair hoogstandje is.

Doe mij maar een Kobe steak.

litebyte | 11-01-17 | 12:17

Lijkt me meer een lamsbout. Wel knap gesneden, maar dat vlijmscherpe krommes zie ik toch liever in de handen van iemand met een wit schort om en hygiënisch petje op (en bij voorkeur zonder gebedsopzegging).

Rommelende Onderbuik | 11-01-17 | 12:16

En? Zoveel stelt het allemaal niet voor!

miko | 11-01-17 | 12:16

Wat je verder van Turkije ook kunt beweren (en dat is heel wat): ze hebben toevallig wél een van de lekkerste keukens van deze aardbol.
-

bisbisbis | 11-01-17 | 12:16

zo'n gruweleke biefstuk wil ik ook. Iemand de nulzes van malle Eppie Erdo?

pendajo | 11-01-17 | 12:16

@ Mr. Happy | 11-01-17 | 12:10

ROFLMAO! Hilarisch! Zijn er toch noch Turken met gevoel voor humor!

De Droit | 11-01-17 | 12:15

Ziet er vrij homosensueel uit. Zal binnenkort wel opeens 'niet bereikbaar' zijn...

Klapleaupert | 11-01-17 | 12:14

Verdorie, weer geen koekjes.

destemmert | 11-01-17 | 12:09

Wil je een keer bloed zien in een kromzwaardvideo, is de steak doorbakken....

ikzalhandhaven | 11-01-17 | 12:08

Allemaal leuk en aardig, maar ik blijf er bij uit de buurt. Iedereen die all-in daar op vakantie gaat steunt indirect Erdogan.

Flapuidt | 11-01-17 | 12:07

dafuq is deze?
Geef gewoon vlees stuk flamboyante Enrique Eglesias

beschuitfluiter | 11-01-17 | 12:07

Ik lust geen mensenvlees.

keestelpro | 11-01-17 | 12:07

REAGEER OOK